Tıpta Tecrübe ve Güç TIP FAKÜLTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tıpta Tecrübe ve Güç TIP FAKÜLTESİ"

Transkript

1 Tıpta Tecrübe ve Güç TIP FAKÜLTESİ

2 T I P F A K Ü L T E S İ Sağlık sektöründeki derin tecrübemizi profesyonel yönetici ve öğretim üyesi kadromuz ve mükemmel bir alt yapı ile birleştirdik. Öğrencilerimize en yüksek standartlarıyla hekimlik sanatı nı öğretmeyi ve her birini bir bilim insanı olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. İSTANBUL UN KALBİNDE, TARİHLE İÇ İÇE BİR KAMPÜS Öğrencilerimiz, Tıp Fakültesinin ilk iki yılında Tarihi Yarımada da, Haliç Kampüsü nde öğrenim görüyorlar. Haliç manzaralı derslikler, Unkapanı Köprüsü nü, Süleymaniye Cami ni, Galata Kulesi ni ve Boğaz ı kuşbakışı seyrediyor.

3 TÜRKİYE NİN EN YENİ, EN DONANIMLI VE EN MODERN ÜNİVERSİTE HASTANESİ MEDİPOL ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR Tıp Fakültesi öğrencileri dördüncü sınıftan itibaren klinik eğitimlerini tamamlamak üzere Medipol Üniversitesi Hastanelerinde staja başlarlar. NİTELİKLİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU Temel, dahili ve cerrahi bilimlere ait anabilim ve bilim dallarındaki kadromuz, eğitimi önceleyen, değişime açık, yüksek düzeyde bilgi ve beceriye sahip, bilimsel kimliği ile öne çıkan öğretim üyelerimizden oluşur. Bu hastanelerin en büyüğü olan Medipol Mega Hastaneler Kompleksi akademik kadro, cihaz donanımı ve yatak sayısı yönünden ülkemizin en önde gelen üniversite hastanelerindendir.

4 TÜRKİYE ORTALAMASININ ÇOK ÜSTÜNDE ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde, uluslararası deneyime sahip 150 nin üzerinde öğretim üyesi bulunmaktadır. 1:1 e yakın öğretim üyesi:öğrenci oranı ile Tıp Fakültemiz dünya ve Türkiye ortalamasının çok üzerindedir. MEDİPOL ARAŞTIRMA ODAKLI BİR ÜNİVERSİTEDİR VE TIP FAKÜLTESİ BUNUN ÇOK ÖNEMLİ BİR PARÇASIDIR. Üniversitemiz uluslararası rekabet gücü yüksek, çok gelişmiş bir araştırma alt yapısı oluşturmaktadır. Bu bağlamda kurulan Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi teknolojik alt yapı olarak ülkemizde lider konumunda olup Avrupa daki benzerlerinin pek çoğundan ileridir. Merkez yurtiçi ve yurtdışından nitelikli araştırmacıları kendine çekmektedir.

5 SADECE TIP DOKTORU DEĞİL ARAŞTIRMACI BİLİM İNSANI YETİŞTİRİYORUZ. Öğrencilerimizde hekimlik hedefinin beraberinde birer araştırmacı bilim insanı olma potansiyelinin de bulunduğunun farkındayız. Zengin donanımlı uygulama laboratuvarlarının yanı sıra tüm araştırma laboratuvarlarını, kısıtlama olmaksızın öğrencilerimize açıyoruz; amacımız bu potansiyeli harekete geçirmek. Öğrencilerimizin danışman öğretim üyeleri gözetiminde yaptıkları bilimsel projeler sınıf geçme notlarına doğrudan katkıda bulunuyor. MEDİPOL ÖĞRENCİLERİ AYRICALIKLIDIR; BÜTÜNLEŞİK DOKTORA PROGRAMI İLE DOKTOR. DOKTOR OLUP EŞSİZ BİR KARİYER FIRSATI YAKALAYABİLİRLER. Öngörülen başarı kriterlerini sağlayan istekli öğrencilerimiz fakültenin üçüncü yılından itibaren doktora dersleri almaya başlayabilir, dördüncü yılın sonunda ise doktora programına kesin kayıt yaptırabilirler. Gelişmiş batı üniversitelerinden örnek alınan bu uygulama Bütünleşik Doktora Programı olarak adlandırılır. Gerekli performansı gösterebilen öğrencilerimiz Tıp Doktoru (M.D) unvanını alacakları mezuniyet günü, Bilim Doktoru (Ph.D) unvanını da elde edebileceklerdir. Ph.D unvanı bilim insanı kimliğini temsil ederken temel tıp bilimlerinde öğretim üyesi olabilme ve dünya üzerindeki onbinlerce laboratuvarda araştırmacı olarak kariyer yapabilme fırsatlarını sunar. Halen Sinirbilim Doktora programımız bu uygulama kapsamında öğrenci kabul etmekte olup yeni açılacak programlarla gelecek yıllarda seçenek sayısı artacaktır.

6 ULAŞILABİLİR YÖNETİCİ VE ÖĞRETİM ÜYELERİ Fakültemizin her öğrencisine öğretim üyelerimizden bir danışman atanır ve bu danışmanlar, kayıttan mezuniyete kadar tüm eğitimleri süresince öğrencilerimize ihtiyaç duydukları her türlü desteği sağlarlar. Öğrencilerimiz, kendi seçtikleri temsilcileri ile yönetimde alınan kararlara katkıda bulunurlar. İNGİLİZCEDE MÜKEMMELLİK Hekim adaylarımıza İngilizceyi mükemmel bir şekilde öğretmek önemli hedeflerimizden biridir. Tıp Fakültemizde bir yıl zorunlu hazırlık sınıfı vardır. İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı nda başarılı olanlar ile üniversitemizce geçerliliği kabul edilen sınavlarda (TOEFL gibi) başarılı olanlar doğrudan birinci sınıftan eğitime başlarlar. Öğrenciler derslerin en az %30 luk kısmını İngilizce almaktadır. Ayrıca 1 ve 2. sınıflarda 2 yıl süresince mesleki İngilizce derslerine devam ederler.

7 SİZİ NASIL BİR ÖĞRENİM BEKLİYOR? Öğretim, toplumun gereksinimlerine yönelik nitelikli hekim yetiştirmek için öğrenim programlarında yer alması gereken konular ve yetkinliklerin standardize edilmesi amacıyla oluşturulmuş olan Ulusal Çekirdek Müfredatı çerçevesinde yürütülmektedir. Tıp Fakültesinde öğrenim süresi 6 yıldır. İlk üç sınıfı kapsayan dönemde temel tıbbi ve klinik dersler verilir. Son üç yılda tıp eğitimi uygulamalı olarak hastanelerimizde sürdürülür. Tıp eğitiminin son sınıfına intörnlük denir. İntörnler bir yıl boyunca klinik, laboratuvar ve sahada bir hekim gibi çalışırlar.

8 DİPLOMALARIMIZ Tıp Fakültesinde 1 inci ve 2 inci sınıf eğitimlerini başarı ile tamamladıktan sonra, altı yıllık tıp eğitimini herhangi bir nedenle tamamlamadan üniversiteden ayrılanlara; Tıp Alanında Ön lisans Diploması verilir. Tıp Fakültesi nde 1 inci, 2 inci, 3 üncü ve 4 üncü sınıf eğitimlerini başarı ile tamamladıktan sonra, altı yıllık tıp eğitimini herhangi bir nedenle tamamlamadan üniversiteden ayrılanlara veya eğitimini sürdürdüğü halde talep edenlere Tıp Alanında Lisans Diploması verilebilir. Bu diplomayı alan öğrencilerimiz, gerekli koşulları sağlamaları halinde açılan lisansüstü programlarına başvurma hakkı elde ederler. Tıp doktorluğu için öngörülen altı yıllık eğitim süresini başarı ile tamamlayanlara Tıp Doktorluğu Diploması verilir. GÜÇLÜ YURTİÇİ VE YURT DIŞI BAĞLANTILAR Öğrencilerimiz Erasmus, Farabi ve Mevlana Programları ndan yararlanarak eğitimlerinin bir kısmını yurtiçi ve yurtdışı üniversitelerde alabilirler. BOLOGNA SÜRECİ Medipol Üniversitesi, ortak bir Avrupa Yükseköğretim Alanı oluşturmak üzere başlatılan Bologna Süreci ne dahildir.

9 T I P F A K Ü L T E S İ ZENGİN SOSYAL ORTAM Fakültemizde öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile bilimsel, sosyal ve sanatsal içerikli etkinlikler düzenlenmektedir. Her yıl düzenlenen ve öğrencileri akademik araştırmalara yakınlaştırmayı amaçlayan bilim şenliğine öğrencilerimiz yıl içerisinde yürüttükleri proje çalışmaları ile katılmaktadır. Üniversitemiz ve Fakültemiz bünyesinde faaliyet gösteren çok sayıda öğrenci kulübü bulunmaktadır. İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Turk MSIC (Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği) bunlardan birisidir. Öğrencilerimiz, gerçekleştirdikleri Hasta Hakları ve Oyuncak Ayı Hastanesi etkinlikleri ile toplumun sağlığına duyarlı hekimler olarak yetişmektedirler.

10 İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM KURULLARI VE STAJLARI HAFTALAR HÜCRE BİYOLOJİSİ KURUL 1 Hekimliğe Giriş (9 AKTS) KURUL 2 Molekülden Hücreye (8,5 AKTS) KURUL 6 Mesleki Beceri ve Bilimsel Araştırma Projeleri-I Tıbbi İngilizce YÖK DERSLERİ KURUL 3 Hücre Yapısı (9 AKTS) YARIYIL KURUL 4 Biyolojik Düzenlenme (7,5 AKTS) Mesleki Beceri ve Bilimsel Araştırma Projeleri-I (4 AKTS) Tıbbi İngilizce (4 AKTS) YÖK DERSLERİ (8 AKTS) KURUL 5 Hücreden İnsana (8 AKTS) TEMEL TIP BİLİMLERİ 1. ve 2. YIL SAĞLIKLI VÜCUT SİSTEMLERİ KURUL 7 Kas - İskelet Sistemi (9 AKTS) KURUL 8 Sinir Sistemi (10,5 AKTS) KURUL 12 Mesleki Beceri ve Bilimsel Araştırma Projeleri-II Tıbbi İngilizce KURUL 9 Kalp-Damar ve Solunum Sistemi (13 AKTS) YARIYIL Seçmeli Dersler (2 AKTS) KURUL 10 Beslenme ve Metabolizma ( 8 AKTS) Mesleki Beceri ve Bilimsel Araştırma Projeleri-II (5 AKTS) Tıbbi İngilizce (4 AKTS) KURUL 11 Endokrin ve Ürogenital Sistem (8,5 AKTS) Seçmeli Dersler (2 AKTS) KURUL 13 Neoplazi ve Hematopoetik Sistem (9,2 AKTS) KURUL 14 Bulaşıcı Hastalık Etkenleri ve Mikrobiyoloji (8,7 AKTS) KURUL 15 Endokrin ve Beslenme (5,3 AKTS) KURUL 16 Dolaşım ve Solunum Sistemi (6,7 AKTS) KURUL 17 Ürogenital Sistem (6 AKTS) KURUL 18 Gastrointestinal Sistem (5,2 AKTS) KURUL 19 Nörolojik Bilimler ve Psikiyatri (5,8 AKTS) KURUL 20 Kas-İskelet Sistemi ve Halk Sağlığı (7,1 AKTS) HASTALIKLARIN BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ 3. YIL KURUL 21 Mesleki Beceri ve Bilimsel Araştırma Projeleri-III * Temel Fizik Muayene * Anamnez Alımı Becerileri * Proje Çalışmaları * Tıbbi İletişim Becerileri * Klinik Laboratuvar * Organografi YARIYIL KURUL 21 Mesleki Beceri ve Bilimsel Araştırma Projeleri-III (6 AKTS) * Temel Fizik Muayene * Anamnez Alımı Becerileri * Proje Çalışmaları * Tıbbi İletişim Becerileri * Klinik Laboratuvar * Organografi STAJLAR 4. YIL İÇ HASTALIKLARI (15 AKTS) GENEL CERRAHİ (15 AKTS) YARIYIL KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM (15 AKTS) ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI (15 AKTS)

11 LİSANS PROGRAMLARI } TIP FAKÜLTESİ } DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ } ECZACILIK FAKÜLTESİ } HUKUK FAKÜLTESİ } SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ [ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ] ÖNLİSANS PROGRAMLARI } ADALET HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU [ ADALET PROGRAMI ] } SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU [ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI AMELİYATHANE HİZMETLERİ PROGRAMI ANESTEZİ PROGRAMI DİŞ PROTEZ TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DİYALİZ PROGRAMI ECZANE HİZMETLERİ PROGRAMI ELEKTRONÖROFİZYOLOJİ PROGRAMI İLK VE ACİL YARDIM TEKNİSYENLİĞİ PROGRAMI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PROGRAMI ODYOMETRİ PROGRAMI OPTİSYENLİK PROGRAMI RADYOTERAPİ PROGRAMI TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK PROGRAMI TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKLERİ PROGRAMI TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI YAŞLI BAKIMI PROGRAMI ] LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI } SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ [ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON HEMŞİRELİK SAĞLIK YÖNETİMİ SİNİR BİLİM BESLENME VE DİYETETİK BİYOKİMYA ANATOMİ PERFÜZYONİST HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ KLİNİK ECZACILIK ] } SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ [ KAMU HUKUKU ÖZEL HUKUK SAĞLIK HUKUKU ] DOKTORA PROGRAMLARI } FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON } SİNİR BİLİM AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR } MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ } İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ } GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ } EĞİTİM FAKÜLTESİ } İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ } İLETİŞİM FAKÜLTESİ } YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU } SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU } FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ UNKAPANI, ATATÜRK BULVARI NO: 27 FATİH İSTANBUL KAVACIK, KAVACIK MAH. EKİNCİLER CAD. NO: 19 KAVACIK KAVŞAĞI-BEYKOZ İSTANBUL

Tıpta Tecrübe ve Güç TIP FAKÜLTESİ

Tıpta Tecrübe ve Güç TIP FAKÜLTESİ Tıpta Tecrübe ve Güç TIP FAKÜLTESİ Sağlık sektöründeki derin tecrübemizi profesyonel yönetici ve öğretim üyesi kadromuz ve mükemmel bir altyapı ile birleştirdik. Öğrencilerimize üst düzey standartlarda

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ. Yüzleri Gülümseten Uzman Eller...

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ. Yüzleri Gülümseten Uzman Eller... DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Yüzleri Gülümseten Uzman Eller... EĞİTİMDE TEMEL AMACIMIZ Tarihi Bizans surlarının çevrelediği İstanbul un en eski bölgesi olan yarımadada Haliç kenarında ve Unkapanı Köprüsü nün

Detaylı

T.C. ŞİFA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. ŞİFA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. ŞİFA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 7.02.205 Üniversitemiz Tıp, Bilimleri ve için aşağıda belirtilen Bölüm, Program ve Anabilim Dalları ve na 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR ANABİLİM DALI Anatomi ABD Klinik Anatomi Doktora Beslenme ve Diyetetik ABD

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ % 30 İngilizce Program İngilizce Program Bünyesinde barındırdığı diş hastaneleriyle Türkiye nin en modern eğitim kurumları içerisinde yer alan fakültemiz, lisans

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR ANABİLİM DALI ALES PUAN TÜRÜ T.C Uyruklu KONTENJAN Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İki Farklı Dil, İki Farklı Program DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ () Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçişinde Anadolu yakasının en yakın noktası

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Öğretim Yılı Yurt Dışından Kabul Edilecek Öğrenci Ücretleri

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Öğretim Yılı Yurt Dışından Kabul Edilecek Öğrenci Ücretleri T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurt Dışından Kabul Edilecek Öğrenci Ücretleri Fakülte/YO/MYO Ücretler (Kdv Hariç) % 8 Kdv Dahil %25 Burslu (Kdv Dahil) %5 Peşin Ödeme (Kdv

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ VE YARDIMCI SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN BİTİRMESİ HALİNDE DEVLET MEMURLARINA ÖDENECEK ZAM VE TAZMİNATLARA

SAĞLIK HİZMETLERİ VE YARDIMCI SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN BİTİRMESİ HALİNDE DEVLET MEMURLARINA ÖDENECEK ZAM VE TAZMİNATLARA SAĞLIK HİZMETLERİ VE YARDIMCI SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN BİTİRMESİ HALİNDE DEVLET MEMURLARINA ÖDENECEK ZAM VE TAZMİNATLARA İLİŞKİN 17.04.2006 TARİHLİ VE 2006/10344 SAYILI BAKANLAR

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ. Yeni Hali YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI TEMMUZ 2018

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ. Yeni Hali YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI TEMMUZ 2018 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Yeni Hali YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 23-27 TEMMUZ 2018 YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI ÖSYM tarafından belirlenecek DÖNEM I HÜCRE

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI TEMMUZ 2017

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI TEMMUZ 2017 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 24-28 TEMMUZ 2017 YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI ÖSYM tarafından İlan edilecektir DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ %30 İngilizce Program Tıp Fakültesi, İstanbul Medipol Üniversitesinin araştırmacı eğitim ekolüne bağlı olarak araştırmacı hekim yetiştirmeyi hedeflemektedir. Öğrencilerini

Detaylı

OSYM FAKÜLTE BÖLÜM ADI Ö.T KNJ. TÜRÜ TABAN TABAN_BS TAVAN TAVAN_BS YER.P.TURU BOLUM KODU 202711021 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK

OSYM FAKÜLTE BÖLÜM ADI Ö.T KNJ. TÜRÜ TABAN TABAN_BS TAVAN TAVAN_BS YER.P.TURU BOLUM KODU 202711021 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK OSYM FAKÜLTE BÖLÜM ADI Ö.T KNJ. TÜRÜ TABAN TABAN_BS TAVAN TAVAN_BS YER.P.TURU BOLUM KODU 202711021 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ N.Ö. %100 BURSLU 274,33487 456397 300,92794 318078

Detaylı

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı, Kontenjan, Başvuru Koşulları ve Ücretleri

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı, Kontenjan, Başvuru Koşulları ve Ücretleri 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı üstü Programlarına Öğrenci Alımı, Kontenjan, Başvuru Koşulları Ücretleri * Lütfen Doktora başvurularınızı yapmadan önce Sağlık Bilimleri Enstitüsü web sayfası

Detaylı

T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE "ÖĞRETİM ÜYESİ" ALINACAKTIR UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR

T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE "ÖĞRETİM ÜYESİ" ALINACAKTIR FAKÜLTE / BİRİM BÖLÜM / PROGRAM ANABİLİM DALI / BİLİMDALI UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR KADRO UNVANI KADRO SAYISI Klinik

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARI PUAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARI PUAN TABLOSU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARI PUAN TABLOSU Fakülte / TIP FAKÜLTESİ %30 ı 6 YIL 1 YIL MF 3 En Yüksek 3 57.240 TL 28.620 TL 436,295 17.430 435,178 17.908 Tam lu 11 491,773 2.620 483,864

Detaylı

T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Önlisans ve Lisans Programlarına Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Koşulları

T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Önlisans ve Lisans Programlarına Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Koşulları T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Önlisans ve Lisans Programlarına Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Koşulları Fakülte/YO/MYO Kontenjan Öğretim Dili Uluslararası Tıp Fakültesi

Detaylı

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI. Hukuk. Sağlık İdaresi Sağlık Yönetimi

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI. Hukuk. Sağlık İdaresi Sağlık Yönetimi ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI Ön Lisans Mezuniyet Alanı Adalet Ağız Diş Sağlığı Hukuk Anestezi Ameliyathane Hizmetleri Acil Yardım Afet Yönetimi Sağlık

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı Güz yarıyılında Doktora ve Yüksek Lisans eğitimi için aşağıda belirtilen programlara

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ*

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* Dayanak MADDE 1- (1) Bu esaslar 17.08.2012 tarih ve 28387 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren İstanbul

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı Güz yarıyılında Doktora ve Yüksek Lisans eğitimi için aşağıda belirtilen programlara

Detaylı

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI Sektör seni bekliyor! Arzu ettikleri meslek eğitimini alıp hızlıca iş hayatına başlamak isteyenler MYO ları tercih ediyor. Bir ayağı sektörde olan akademisyenlerimiz,

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR ANABİLİM DALI Ağız,Diş ve Çene Cerrahisi ABD Doktora Beslenme ve Diyetetik ABD

Detaylı

Akademik Eğitim, Nitelikli İnsan

Akademik Eğitim, Nitelikli İnsan Akademik Eğitim, Nitelikli İnsan SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ } BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ } FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ } HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ } SAĞLIK

Detaylı

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM ADI YÖK TARAFINDAN BELİRLENEN ASGARİ KADRO SAYISI NORM HESABI NEYE GÖRE YAPILABİLİR? EDEBİYAT FAKÜLTESİ 3 Bölüm düzeyinde (4/2) EĞİTİM FAKÜLTESİ 3 Anabilim Dalı düzeyinde (4/2) FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU

SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU M E D İ P O L SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU } BESLENME VE DİYETETİK } ÇOCUK GELİŞİMİ } EBELİK } FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON } HEMŞİRELİK } SAĞLIK YÖNETİMİ } SOSYAL HİZMET

Detaylı

SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMADA SIKÇA SORULAN SORULAR (1) Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programına kimler başvurabilir?

SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMADA SIKÇA SORULAN SORULAR (1) Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programına kimler başvurabilir? SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMADA SIKÇA SORULAN SORULAR (1) Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programına kimler başvurabilir? 19.11.2014 tarihinden önce Tablo-1 de belirtilen sağlık önlisans programlarından

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MYO 2014-2015 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME TARİHLERİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI

SAĞLIK HİZMETLERİ MYO 2014-2015 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME TARİHLERİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI AGIZ VE DİŞ SAĞLIĞI 1 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1 22.01.2015 14:00 101 AGIZ VE DİŞ SAĞLIĞI 1 YABANCI DİL I 22.01.2015 10:00 101 AGIZ VE DİŞ SAĞLIĞI 1 TÜRK DİLİ I 22.01.2015

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EĞİTİMDE TEMEL AMACIMIZ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi; sanayi ve araştırma kurumlarında tasarım, üretim, uygulama ve AR- GE çalışmalarında

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ } %30 İngilizce Program Medipol Tıp la öğren, araştır, uygula Medipol Tıp, Medipol Mega Üniversite Hastanesi ve Türkiye nin en iyi araştırma merkezlerinden REMER

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ DERS PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ DERS PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM PROGRAMI 1 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ DERS PROGRAMI 1. Sınıf TEMEL TIP BİLİMLERİ I TEMEL TIP BİLİMLERİ II TEMEL

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ } % 30 İngilizce Program } İngilizce Program Donanımlı laboratuvarlar ile bir adım önde! Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimizi Türkiye nin en gelişmiş

Detaylı

İZMİR DE YENİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ

İZMİR DE YENİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ İZMİR DE YENİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Kuruluş 14.07.2010 VİZYON Uluslararası ölçütlere uygun; Tıp eğitimi, Araştırma, Hizmet sunumu, Örnek bir Tıp Fakültesi; Yetiştirdiği hekimler Tıp bilimine

Detaylı

BÖLÜM KODU SINAV TARİHİ

BÖLÜM KODU SINAV TARİHİ A Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi ATA101 25 Ocak 2016 13.15-14.15 Diş Hekimliği Fakülte Sekreterliği Tuzla Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı ATA102 25 Ocak 2016 13.15-14.15

Detaylı

T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Önlisans ve Lisans Programlarına Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Koşulları

T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Önlisans ve Lisans Programlarına Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Koşulları T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Önlisans ve Lisans Programlarına Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Koşulları Fakülte/YO/MYO Kontenjan Öğretim Dili Uluslararası Tıp Fakültesi

Detaylı

Hedefinize bizimle yürüyün...

Hedefinize bizimle yürüyün... Ağız ve Diş Sağlığı Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Diş hekimi muayenehanelerinde, kamu veya özel kişilere ait diş polikliniklerinde, diş hekiminin tüm klinik çalışmalarında hasta

Detaylı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulu Tanıtım Kitapçığı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulu Tanıtım Kitapçığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulu Tanıtım Kitapçığı MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ FETHİYE SAĞLIK YÜKSEKOKULU Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulu, 18.04.2001

Detaylı

Kadro Sayısı. Fakülte Bölüm Anabilim Dalı Uzmanlık Alanı / Aranılan Şartlar Kadro Unvanı. Ağız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı

Kadro Sayısı. Fakülte Bölüm Anabilim Dalı Uzmanlık Alanı / Aranılan Şartlar Kadro Unvanı. Ağız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Biruni Üniversitesi Rektörlüğünden: "Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca ''Öğretim Üyesi'' alınacaktır."

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı Bahar yarıyılında Doktora ve Yüksek Lisans eğitimi için aşağıda belirtilen programlara

Detaylı

TERCİH BURSLARI (A) (B) (C)

TERCİH BURSLARI (A) (B) (C) TERCİH BURSLARI (A) (B) (C) -2018 -Taban Puan ve Başarı Sıralamaları Üniversitemiz Ücretli Bölümlerini İlk Sırada Tercih Edip Yerleşen Tüm Öğrencilere %50 Burs Verilmektedir. Üniversitemiz Ücretli Bölümlerini

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI YABANCI UYRUKLU

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI YABANCI UYRUKLU ANABİLİM DALI KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI TC UYRUKLU İÇİ DIŞI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK

Detaylı

SAĞLIK LİSANS TAMAMLAMA (2016 Ağustos) KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA. Sağlık Alanında Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

SAĞLIK LİSANS TAMAMLAMA (2016 Ağustos) KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA. Sağlık Alanında Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. SAĞLIK LİSANS TAMAMLAMA (2016 Ağustos) KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA Sağlık Alanında Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Kayıt işlemleri 11 Ağustos 2016 tarihinde başlayarak 19 Ağustos 2016

Detaylı

2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI

2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI 2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ADALET Hukuk Fakültesi AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI Sağlık İdaresi AMELİYATHANE HİZMETLERİ Acil Yardım ve Afet Yönetimi

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR ANABİLİM DALI ALES PUAN TÜRÜ T.C Uyruklu KONTENJAN Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş

Detaylı

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) 2 0 S

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) 2 0 S TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI ANATOMİ 6703101 2 0 Z 3 TÜRK DİLİ I 6703109 2 0 Z 2 YABANCI DİL I 6703110 2 0 Z 2 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 6703114 2 0 Z 2 GENEL BİYOLOJİ 6703121

Detaylı

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) S

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) S TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI ANATOMİ 6703101 2 0 2 Z 5 TÜRK DİLİ I 6703109 2 0 2 Z 2 YABANCI DİL I 6703110 2 0 2 Z 2 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 6703114 2 0 2 Z 2 GENEL BİYOLOJİ

Detaylı

Hangi üniversite ne kadar para alıyor?

Hangi üniversite ne kadar para alıyor? On5yirmi5.com Hangi üniversite ne kadar para alıyor? Vakıf üniversitelerinin sadece yıllık eğitim ücretlerini ödeyebilmek için bir ''servet'' sahibi olmak gerekiyor. 2012-2013 akademik yılında ödenecek

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİMDE TEMEL AMACIMIZ Amacımız, edindiği bilgi ve beceriyi toplumun sağlığına katkıda bulunacak şekilde üreten, sorgulayıcı, araştırıcı, çözümleyici, mesleğinin

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI ÖN ŞARTLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI ÖN ŞARTLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI ÖN ŞARTLARI ANALİTİK KİMYA AD Yüksek Lisans li ECZACILIK FAKÜLTESİ ANABİLİM DALLARI Ön - Fen Fakültesi / Fen Edebiyat Fakültesi-Kimya Bölümü, Biyoloji

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar 2018-2019 Ek-Kontenjan, Kontenjan, ve Burslar Program Adı Türü Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi (li) SAY 382,93905 4 66.000 -- Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği (%50 Burslu) DİL -- 41

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI TARİHLERİ. AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI SINAV TARİHİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI TARİHLERİ. AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI SINAV TARİHİ FİNAL I TARİHLERİ AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI YERİ FARMAKOLOJİ 05.01.2015 13:00 104 TÜRK DİLİ I 06.01.2015 10:00 301 ALET BAKIMI, KORUMASI VE ST. YÖN. 06.01.2015 13:00 104 DİŞ MORFOLOJİSİ 07.01.2015 13:00 104

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20142015 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1ĠSTENĠLEN

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERSLER VE KREDİLERİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERSLER VE KREDİLERİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERSLER E KREDİLERİ 1.SINIF in Adı Teorik Pratik AKTS Kredi TIP151 Kurulu I TIP152 Kurulu II TIP153 Kurulu III TIP154 Kurulu

Detaylı

FAKÜLTE BÖLÜM ADI Ö.T KNJ. TÜRÜ TABAN TABAN_BS TAVAN TAVAN_BS YER.P.TURU

FAKÜLTE BÖLÜM ADI Ö.T KNJ. TÜRÜ TABAN TABAN_BS TAVAN TAVAN_BS YER.P.TURU OSYM BOLUM KODU FAKÜLTE BÖLÜM ADI Ö.T KNJ. TÜRÜ TABAN TABAN_BS TAVAN TAVAN_BS YER.P.TURU 202710623 İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ EKONOMİ VE FİNANS N.Ö. %100 BURSLU 309,63071 129856 315,00582

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI / PROGRAMI TC UYRUKLU ALAN ALAN İÇİ DIŞI YABANCI UYRUKLU ALAN ALAN İÇİ DIŞI

Detaylı

SINAV TARİHİ PROGRAM SINIF DERS

SINAV TARİHİ PROGRAM SINIF DERS PROGRAM SINIF DERS SINAV TARİHİ SINAV SAATİ DERSLİK AMELİYATHANE HİZMETLERİ 1Enfeksiyon Hastalıkları 05.07.2010 10:00 101 AMELİYATHANE HİZMETLERİ 1Seçmeli Ders 06.07.2010 AMELİYATHANE HİZMETLERİ 1Anatomi

Detaylı

Yerleşen Aday Sayısı. Puan Türü. Yerleştirme Öncelikleri. Kontenj an. Devlet / Özel. En Küçük Puan. Ücreti

Yerleşen Aday Sayısı. Puan Türü. Yerleştirme Öncelikleri. Kontenj an. Devlet / Özel. En Küçük Puan. Ücreti Üniversite İlçesi-semti Devlet / Özel Program Kodu Program Adı Puan Türü Kontenj an Yerleşen Aday Sayısı En Küçük Puan Yerleştirme Öncelikleri ACIBADEM Ü. (İSTANBUL) Ataşehir-Küçükbakkalköy Özel 200150255

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek; on yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik; yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir. Konfüçyüs REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20132014 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

1. Sınıf Yıllık Ders Yükü Toplamı

1. Sınıf Yıllık Ders Yükü Toplamı 1.SINIF Ders Kodu Dersin Adı Teorik Pratik AKTS Kredi TIP151 Ders Kurulu I TIP152 Ders Kurulu II TIP153 Ders Kurulu III TIP154 Ders Kurulu IV TIP191 Dönem l Notu 379 216 45 31 ATA360 Atatürk İlkeleri ve

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak.

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak. İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Duyuru Başlama Tarihi :8..05 Son Başvuru Tarihi :04.0.06 Ön Değerlendirme Tarihi :07.0.06 Sınav Giriş Tarihi :.0.06 Sonuç Açıklama Tarihi :4.0.06 MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

Altınbaş Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddelerine göre

Altınbaş Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddelerine göre Altınbaş Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddelerine göre üniversitemizin akademik birimlerine öğretim üyeleri alınacaktır.

Detaylı

Öğrenci Sayısı SINAV TARİHİ SINAV SAATİ PROGRAM ADI SINIF DERSİN ADI DERSLİK

Öğrenci Sayısı SINAV TARİHİ SINAV SAATİ PROGRAM ADI SINIF DERSİN ADI DERSLİK PROGRAM ADI SINIF DERSİN ADI Öğrenci Sayısı SINAV TARİHİ SINAV SAATİ DERSLİK AMELİYATHANE HİZMETLERİ 1 Enfeksiyon Hastalıkları 29 14.06.2010 10:00 101 AMELİYATHANE HİZMETLERİ 1 Seçmeli Ders 15.06.2010

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNİN TANITIMI

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNİN TANITIMI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNİN TANITIMI Diş hekimliği baş, yüz, ağız, çeneler ve dişlerin normal yapısını, görevlerini, hastalıklarını inceleyen ve bu hastalıkların koruyucu, iyileştirici tedavilerini kendine

Detaylı

Daha Nitelikli ve Daha Profesyonel İnsan Gücü

Daha Nitelikli ve Daha Profesyonel İnsan Gücü Daha Nitelikli ve Daha Profesyonel İnsan Gücü AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI Ağız ve diş sağlığı teknikerleri, diş polikliniklerinde diş hekiminin tüm klinik çalışmalarında yardımcı olan sağlık teknikeridir. Ağız

Detaylı

ORYANTASYON PROGRAMI

ORYANTASYON PROGRAMI 2017-2018 ORYANTASYON PROGRAMI YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE-ALMANCA HAZIRLIK PROGRAMI İdari I. Oturum İdari II. Oturum 13 Eylül 2017 11:00 13 Eylül 2017 13:30 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İdari 12 Eylül

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU Medipol lü Olmak Yarınlara Hazırlanmaktır. Sevgili Öğrenciler, Yüksek Öğretim misyonunun tematik çatısını oluşturan bilgi, öğrenen organizasyonlar olan

Detaylı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı için Farabi Değişim Programı Başvuruları Farabi Değişim Programı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı için Farabi Değişim Programı Başvuruları Farabi Değişim Programı 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı için Farabi Programı Başvuruları Farabi Programı Kısaca "Farabi Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Programı, üniversite

Detaylı

ÖZET HAZIRLAYANLAR. Temmuz 2015 Sayı:1. T. C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık İnsan Gücü Planlama Daire Başkanlığı

ÖZET HAZIRLAYANLAR. Temmuz 2015 Sayı:1. T. C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık İnsan Gücü Planlama Daire Başkanlığı T. C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık İnsan Gücü Planlama Daire Başkanlığı ÖZET Sağlıkta İnsan Kaynakları (SAİK) alanında 2023 yılına yönelik hedef belirleme çalışmaları, Bakanlığımız

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan Fen-Edebiyat Fakültesi 2. SINIF 3. SINIF Türk Dili ve Edebiyatı

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 06.02.2017 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Karar Tarihi : 06.02.2017 Karar Sayısı: 210 Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Çocuk Sağlığı Enstitüsü, Halk Sağlığı Enstitüsü, Nörolojik Bilimler

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Ana Bilim Dalı Program ALES Puan Türü Türk Uyruklu Yabancı Uyruklu UNİP

Detaylı

T.C.DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ 1 / 63 ACİL TIP ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI

T.C.DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ 1 / 63 ACİL TIP ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI EYLEMCAN TIRPANCI-SERFİRAZ ATABEY EYLEMCAN TIRPANCI-SERFİRAZ ATABEY BİRİM ACİL TIP ANABİLİM DALI TETKİK EDİLECEK KRİTER/DOKÜMAN Acil Tıp AD Başkanlığı İş Akış Acil Servis Süreci Radyoloji Süreci Beslenme

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan aşağıda anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddelerine

Detaylı

ULUSLARARASI TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

ULUSLARARASI TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ } İngilizce Program Şampiyonların Tercihi Medipol UTF Medipol UTF yalnızca 10 öğrencilik kontenjanıyla Türkiye nin şampiyonlarını bir araya getiriyor.

Detaylı

Yurtdışı Kontenjan Teklifi ALES. Yatay Geçiş. Puan Türü. Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Sağlıyor. Doktora. Doktora

Yurtdışı Kontenjan Teklifi ALES. Yatay Geçiş. Puan Türü. Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Sağlıyor. Doktora. Doktora ENSTİTÜ ADI: SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ANABİLİM DALI ADI PROGRAMIN ADI Genel Kontenjan Teklifi Yatay Geçiş Yurtdışı Kontenjan Teklifi Yatay Geçiş ALES Asgari Öğretim Üyesi Şartını sağlayıp sağlamadığı

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ*

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* Dayanak MADDE 1 - (1) Bu esaslar 17.08.2012 tarih ve 28387 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren İstanbul

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015 113082 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 75.39 222.98 459.98 74.57 186.19 370.69 113628 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ * 56.55 167.24 406.2 55.93 139.65 278.02 113627 BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ * 75.39 222.98

Detaylı

Trakya Üniversitesi Öğretim Yılı Yurtdışından Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Kontenjan Dağılımları

Trakya Üniversitesi Öğretim Yılı Yurtdışından Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Kontenjan Dağılımları Trakya Üniversitesi 2016-2017 Öğretim Yılı Yurtdışından Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Kontenjan Dağılımları TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJANLARI YÖP

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Sağlık biliminde Medipol ekolü Sağlık alanındaki başarısı, En İtibarlı Marka* ve Yılın Sağlık Markası** olarak ödüllendirilen Medipol Sağlık Grubu

Detaylı

M.Ü Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kontenjan Tablosu

M.Ü Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kontenjan Tablosu M.Ü. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kontenjan Tablosu Kontenjanlar, Transkript sonrasında Yabancı hesaplamada (a (Yüksek a Ağız, Diş Çene Radyolojisi YL DAYALI DR: Diş Hekimliği Fakültesi mezunu

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN ÜNİVERSİTEMİZİN FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA ANLAŞMALI OLDUĞU ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİNİN LİSTESİ: 1. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI DÖNEM KOD DERSİN ADI TEORİK UYG. AKTS

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI DÖNEM KOD DERSİN ADI TEORİK UYG. AKTS TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI 6703101 ANATOMİ 2 0 3 6703109 TÜRK DİLİ I 2 0 2 6703110 YABANCI DİL I 2 0 2 6703114 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 2 0 2 6703121 GENEL BİYOLOJİ 3

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ UYGULADIĞI EĞİTİM, ULUSAL TIP EĞİTİMİ AKREDİTASYON KURULU (UTEAK) TARAFINDAN AKREDİTE EDİLEN ÜLKEMİZDEKİ SAYILI TIP FAKÜLTELERİNDEN BİRİSİ http://tip.marmara.edu.tr

Detaylı

FARABİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI

FARABİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI FARABİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI Kısaca "Farabi Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Programı, üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön

Detaylı

Marmara Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı, Kontenjan, Başvuru Koşulları

Marmara Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı, Kontenjan, Başvuru Koşulları Marmara Ünirsitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı üstü Programlarına Öğrenci Alımı, Kontenjan, Başvuru Koşulları, (GSE'de aranmaz.) (a ( a (a ( a -Tüm şartları sağlayan sıralamaya giren adayların

Detaylı

T.C Uyruklu Başvuru Koşulları. Yatay Geçiş DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak.

T.C Uyruklu Başvuru Koşulları. Yatay Geçiş DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C Uyruklu

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20142015 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

c) Yabancı Uyruklu Adaylar İçin:

c) Yabancı Uyruklu Adaylar İçin: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20152016 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (09.12.2015

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı Güz yarıyılında Doktora ve Yüksek Lisans eğitimi için aşağıda belirtilen programlara

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUKOŞULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUKOŞULLARI T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUKOŞULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı GüzYanyılında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU PUAN TÜRÜ KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİ DIŞI İÇİ DIŞI PROGRAMA

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli ve Programları aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası 2016-2017 AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İşletme ( %75 Burslu ) TM-1 199,39971 596,825 İşletme ( Tam Burslu ) TM-1 311,02958 196,259 İşletme

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ANADOLU BİL MESLEK YÜKSEKOKULU YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ANADOLU BİL MESLEK YÜKSEKOKULU YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI PROGRAMLAR 1.SINIF YURTİÇİ 1.SINIF YURTDIŞI ADALET PR. (İÖ) 6 3 ADALET PR. 6 3 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

Detaylı