İZBETON A.Ş IZMIR BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI BETON ASFALT ENERJI ÜRETIM DAGITIM TESISLERI SU KANALIZASYON SAN. VE TIC. A.S.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İZBETON A.Ş IZMIR BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI BETON ASFALT ENERJI ÜRETIM DAGITIM TESISLERI SU KANALIZASYON SAN. VE TIC. A.S."

Transkript

1 İZBETON A.Ş IZMIR BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI BETON ASFALT ENERJI ÜRETIM DAGITIM TESISLERI SU KANALIZASYON SAN. VE TIC. A.S. FAALIYET ALANLARI IZBETON, tarihinde kurulmustur. Kurulus amaci Izmir Büyüksehir Belediyesinin stratejisi dogrultusunda, Fen isleri Daire Baskanligi ve IZSU Genel Müdürlügü ile müstereken; kaliteden taviz vermeden zamaninda izmir metropol alani içerisindeki belediyelere hizmet götürmektir. Faaliyet Alanlari Asagida Özetlenmistir; Yeni yol ve bulvarlarin açilmasi, köprülerin yapilmasi, Mevcut yol, cadde ve bulvarlarin asfaltlanmasi veya betonlanmasi, yagmur suyu drenaj ve kanalizasyon sistemlerinin yapilmasi, Asfalt, hazir beton, plentmiks, beton parke bordür prekast elemanlar, beton boru ve micir üretimi, Yeni park alanlarinin yapilmasi, mevcut parklarin düzenlenmesi, aydinlatma ve sulama sistemlerinin yapilmasi, Açilan rekreasyon alanlarinin düzenlenmesi, spor sahalarinin yapilmasi Toplu konut alanlarinda alt yapi, üst yapi ve sanat yapilari yapilmasi, Izmir metropol sinirlari içerisindeki duvar temizliklerinin yapilmasi, Alt ve üst geçitlerin yapilmasi, Asfalt çalismalari paralelinde izgara, baca yükseltme imalat ve montajlarinin yapilmasi, Harmandali kati atik depolama sahasinda çöplerin serilmesi, sikistirilmasi ve toprak ile örtülmesi, ihtiyaç duyulan ham (Orman vs.) yollarin açilmasi, Izmir Büyüksehir Belediyesi sorumluluk alanindaki oto yol korkuluklarinin yapilmasi, Acil durumlarda kriz ekipleri yönlendirilerek gerekli yardimlarin yapilmasi, Dogal su kaynagindan el degmeden sebeke kurarak izmir halkina ucuz ve saglikli içme suyu saglayan su satis istasyonlarinin isletilmesi. KALITE KONTROL LABORATUVARI ve ARGE ÇALISMALARI 1997 yilindan beri çalismalarini sürdüren Kalite Kontrol Laboratuvarimiz 2003 yilinda Bitümlü Karisimlar için izmir de ikinci firma olarak TSE imalata yeterlilik ve TSEK belgesi almistir yilinda asfalt Laboratuvarma yeni cihazlar alinmistir. Asfalt ve diger ürünlerde yapilan kalite kontrol ve ARGE çalismalari ile üretim kalite artirilmistir, Bitüm ve çimento kullaniminda sirketimize önemli kazançlar saglamistir. SIRKET IÇI SISTEM KURMA ÇALISMALARI Önceki yillarda tamamlanan sistem kurma çalismalarinin sonuçlari 2003 yilindaki çalismalarda kendini göstermistir yilinda uygulanmaya baslayan yeni Kamu ihale Yasasina süratle uyum saglamistir.

2 Bütün alanlarda tamamlanan otokontrol sayesinde siparisten mal teslimine kadar her islem sirket bilgisayar sisteminde izlenebilmektedir. Maliyet ve hakedis degerlendirmeleriyle birlikte SISTEM kendi kendini kontrol etmektedir. Geçen yillarda kurulan Izbeton internet sitesinde Sirketin faaliyet sahalari, gerçeklestirdigi faaliyetler ve gelisimler halkla paylasilmaktadir. Uygulama ve üretim bilgileri 6 ayda bir tablolar ile güncellenmekte ve basliklar altinda biten projeler bildirilmektedir. Ayrica, sirket içi haberlesme ve internet baglantisini, tüm birimler kullanmaktadir. BILGISAYAR SAYISI YIL ADET IZBETON, ISO 9002 BELGESINI ISO 9001: 2000 KALITE YÖNETIM SISTEMI BELGESI NE YÜKSELTTI IZBETON, degisen ISO 9000 standardina uygun sekilde Kalite Yönetim Sistemini güncelledi ve yapilan tetkik sonucunda tarihinde TS EN ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine de sahip oldu. Tüm sirket personeline çesitli konularda egitimler verildi. izbeton un faaliyetlerindeki tüm süreçleri yeniden tanimlayan, kaydini saglayan dokümanlar olusturuldu. TS EN ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile IZBETON, hammadde tedarikçisinden, proje taseronlarina, üretimden proje uygulamalarina tüm süreçlerde kendisini ve çevresini denetledigini, tüm çalismalarini önceden belirledigi yöntemler ve standartlara uygun sekilde planli olarak süreç mantigi içinde sürdürmeye devam ettigini ispatladi. TS EN ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile IZBETON, kaliteyi etkileyen tüm süreçlerde sistemli olarak çalistigini göstermektedir. Kurulan sistemin geçerliligi ve etkinligi her yil TSE tarafindan gözetim tetkikleri ile denetlenmekte ve dogrulanmaktadir. TS EN ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi izbeton un asagidaki faaliyetlerini kapsamaktadir: Asfalt, hazir beton, agrega, beton bordür, beton parke, beton boru üretimi ve uygulamasi. PERSONEL DURUMU Yili Personel Sayisi ** ** 112 Adedi geçici isçi, 561 adedi kadroludur. Yili Dolar Bazinda BORDRO Isçilik Maliyetleri (Fazla Mesai Dahil

3 ASFALT Asfalt üretme tesisimizin kapasitesi 160 ton/saattir. Aylara göre üretim miktari (Ton) TOPLAM: Bu miktar 7 m. genisliginde 5 cm. kalinliginda 580 km yola tekabül etmektedir. izmir istanbul arasi 600 km dir. Aylara göre Sathi Kaplama Uygulamasi (Ton)

4 TOPLAM: yilinda yeni metropol alani içerisinde Sathi Kaplama uygulanmasina baslanmistir. Yapilan uygulama miktari toplam Ton (240 km yol) dur. ILÇE YILI ÜRETIM (TONAJ) YILI ILÇELERE GÖRE ASFALT ÇALISMASI ILÇEYE GÖRE ÜRETIM YÜZDESI ILÇE NÜFUSU (kisi) ILÇEYE GÖRE NÜFUS YÜZDESI KISI BASINA DÜSEN ASFALT MIKTARI (kg) KONAK % % 87 BUCA % % 128 BORNOVA % % 241 KARSIYAKA % % 58 ÇIGLI % % 105 GAZIEMIR % % 184 BALÇOVA % % 611 NARLIDERE % % 214 GÜZELBAHÇE % % DIGER % TOPLAM % % 222 HAZIR BETON Aylara Göre Üretim Miktari (m 3) 47

5 TOPLAM: yilinda m3 üretim yapilmis olup, 220 m3 beton disaridan satin alinmistir. Üretimini yaptigimiz betonlar TSE uygunluk belgesine sahiptir. BETON PARKE Aylara göre Üretim Miktari (m 2 ) TOPLAM:

6 yilinda m2 üretim yapilmis olup, m2 beton parke disaridan satin alinmistir BETON BORDÜR Aylara Göre Üretim Miktari (Adet) TOPLAM: yilinda adet bordür üretilmistir

7 TOPLAM: yilinda Ton üretim yapilmis olup ton micir disaridan satin alinmistir. BETON BORU Aylara Göre Üretim Miktari (Ton) TOPLAM: 390 yilinda 390 ton boru üretimi yapilmistir. Beton Boru fabrikasinda TSE talite belgeli betonarme içme suyu, kanalizasyon borulari ve prefabrik kanal bacalari üretimi gerçeklestirilmektedir. Fabrikada betonarme demir donatili, bitüm kaplamali, kanalizasyon ve yagmur suyu borulari, baglanti parçalari, baca konik ve bilezikleri üretimleri buhar kürüne tabi tutulmaktadir. Üretimin % 70 i piyasaya % 30 u da kamu kuruluslarina yapilmaktadir. YILINDA YAPILAN YOL, KAVSAK VE MEYDAN DÜZENLEMELERI BALÇOVA inciralti Kir Kahvesi Yani Yol Düzenlemesi Sakarya Caddesi Yol Düzenlemesi YILINDA YAPILAN (IZSU) IZGARA VE KANALET IMALAT, YÜKSELTME, TEMIZLIK UYGULAMALARI Izgara ve Baca Yükseltme Adet (IZSU) DERE TEMIZLIKLERI (TASINAN RUSUBAT / m 3 )

8 TOPLAM: yilinda toplam 16 derede temizlik çalismalari yapilmis olup m 3 rusubat çikarilmistir. Bu temizliklerde saat is makinasi çalistirilmistir. (IZSU) yilinda temizligi yapilan derelerin ilçelere göre durumu Balçova Bornova Narlidere Yagçay Deresi Cin Deresi Kavakli Dere Manda Çayi Ali Onbasi Deresi Köroglu Dersi Güzelbahçe Narlidere Konak Güzelbahçe Deniz Çikislari Yelki Deresi Gaziemir Sasali Narlidere Deniz Çikislar Haci Ahmet Dersi Irmak Deresi Sasali agaçlandirma sahasi Emres Dersi Poligon Deresi Çitlenbik Deresi Uzundere MEMBA SUYU SATISLARI (Ton)

9 TOPLAM: DUVAR TEMIZLIKLERI (m 2 ) TOPLAM: Olusturulan ekiplerle sehrimizin görünümünü bozan duvar ve köprü ayaklarindaki kirlilikler temizlenmistir. OKULLAR VE DIGER SOSYAL YARDIM KURULUSLARINDA YAPILAN FIZIKI IYILESTIRME VE YENILEME ÇALISMALARI yilinda toplam 79 okulda asfaltlama çalismasi yapilmistir. YILINDA ASFALTLAMA ÇALISMASI YAPILANLAR BALÇOVA Ertugralgazi. KONAK Atatürk Saglik Meslek Neval Salih isgören Cevdet Güçlüer BORNOVA Çamdibi Kordon Birlik Karabagla. Altindag Çimentas Limontepe.

10 BUCA ÇIGLI GAZIEMIR. Çamdibi Mazhar Zorlu End. Meslek Altindag Evrenesoglu Çamdibi NARLIDERE Okutan. Hasan Tahsin Hatice Güzelcan Anadolu Naldöken Muharrem Candas Naldöken ASARLIK Süleyman Demirel Osmangazi Osman Çinar Hayrettin BAGARASI Duran Resat Nuri BAGYURDU Güntekin Sldika Rodop 30 Ahmet Kutsi KEMALPASA Tecer Ali Kusçu Ali Riza Elendi. Mustala Urcan Seniha Mayda Yesilyurt Aydmoglu Mehmet Bey. Didem Isikli. Kiliçarslan. Mehmet Seyli Eraltay Oguzhan Yil. Haldun Koçay Cemil Midilli. Bagyurdu Halilbeyli Kazim Dirik. Pakmaya Asagi Kizilca Cumhuriyet Buca KOYUNDERE Erol Tarakçi. H. Ayni MENDERES Atesoglu. Ihracatçilar MENEMEN Birligi. Saadet Emir M. Mahmut Tinaz Çiitehavuzlar. 75. Yil Anadolu Teknik Güzeltepe Ulastirma Okulu ÖREN SEYREK Alparslan. Menemen Anadolu Menemen Menemen Anadolu Meslek Cumhuriyet Teyîik Fikret Ören. Seyrek Kipa TORBA LI Cengiz Topel. Kiz Saglik Meslek Sehit Çavus Haydar Arda Ayrancilar.

11 Emlak Bankasi GÜZELBAHÇE Maltepe Askeri Ulucak Cengiz Topel Zeytinalam Ali Bayilar Reha Midilli ULUCAK /URLA/YENIFOÇA Recep Karman KARSIYAKA Fuat Köprülü Hamdullah Suphi Tanriöver Karsiyaka Kuyumcu Abdullah Altmçubuk Ögretmen Kenan Gamsiz Bayrakli Mustala Uygur Piri Reis YOL TEMIZLIK MAKINALARISÜPÜRGELER Büyük Süpürge Makinalari (m 3 )

12 TOPLAM:3.771

Bütün alanlarda tamamlanan otokontrol sayesinde siparişten mal teslimine kadar her işlem şirket bilgisayar sisteminde izlenebilmektedir.

Bütün alanlarda tamamlanan otokontrol sayesinde siparişten mal teslimine kadar her işlem şirket bilgisayar sisteminde izlenebilmektedir. İZBETON, 18.10.1990 tarihinde kurulmuştur. Kuruluş amacı İzmir Büyükşehir Belediyesinin stratejisi doğrultusunda, Fen işleri Daire Başkanlığı ve İZSU Genel Müdürlüğü ile müştereken; kaliteden taviz vermeden

Detaylı

2006 YILI FAALİYETLERİ YATIRIMLARIMIZ

2006 YILI FAALİYETLERİ YATIRIMLARIMIZ İzbeton 18.10.1990 tarihinde kurulmuştur. Kuruluş amacı İzmir Büyükşehir Belediyesinin stratejisi doğrultusunda, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İzsu Genel Müdürlüğü ile müştereken; kaliteden taviz vermeden

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESİSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TİC. A.Ş.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESİSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TİC. A.Ş. İZBETON A.Ş. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESİSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TİC. A.Ş. GÖREV TANIMI İzbeton 18.1.199 tarihinde kurulmuştur. Kuruluş amacı İzmir Büyükşehir

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESİSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TİC. A.Ş.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESİSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TİC. A.Ş. İZBETON A.Ş İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESİSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TİC. A.Ş. FAALİYET ALANLARI İzbeton 18.10.1990 tarihinde kurulmuştur. Kuruluş amacı İzmir Büyükşehir

Detaylı

İZBETON A.Ş. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESiSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TlC. A.Ş.

İZBETON A.Ş. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESiSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TlC. A.Ş. İZBETON A.Ş. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESiSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TlC. A.Ş. FAALİYET ALANLARI Izbeton 18.10.1990 tarihinde kurulmuştur. Kuruluş amacı İzmir Büyükşehir

Detaylı

ASFALT ÜRETİMİ VE UYGULAMASI

ASFALT ÜRETİMİ VE UYGULAMASI İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BETON ASFALT ENERJİ ÜRETİM DAĞITIM TESİSLERİ SU KANALİZASYON SAN. VE TİC. A.Ş. GÖREV TANIMI İzbeton 18.10.1990 tarihinde kurulmuştur. Kuruluş amacı İzmir Büyükşehir Belediyesinin

Detaylı

İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan

İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan Atatürk Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 482.4703 Atatürk Lisesi Anadolu Lisesi Almanca 481.4910 Atatürk Lisesi Anadolu Lisesi Fransızca 480.1685 Bornova Anadolu

Detaylı

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAÖĞRETİM KURUMLARI LYS-2016 S İlçe Adı Okul Adı İZMİR LYS-2016 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI Matematik/ 50 Soru S İLÇE ADI Okul Adı 1 BORNOVA İZMİR

Detaylı

2015-2016 TEOG İZMİR OKULLARI YERLEŞTİRME PUANLARI

2015-2016 TEOG İZMİR OKULLARI YERLEŞTİRME PUANLARI 2015-2016 TEOG İZMİR OKULLARI YERLEŞTİRME PUANLARI FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ OKUL ADI OKUL TÜRÜ DİL İzmir Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 496.880 0,11 İzmir -Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi Fen

Detaylı

2012-2013 İzmir Anadolu Liseleri Taban Puanları

2012-2013 İzmir Anadolu Liseleri Taban Puanları 2012-2013 İzmir Anadolu Liseleri Taban Puanları 2012-2013 yılı İzmir ilinde bulunan Anadolu Liseleri kontenjanları ve İzmir ili Anadolu Liseleri taban ve tavan puanları. İl Adı İlçe Adı Okul Adı Kont.

Detaylı

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI İzmir Büyükşehir Belediyesi Sınırları içinde 2004-2008 Döneminde Aşağıda Özet Olarak Verilen Yatırımlar Yapılmıştır. 208,600 m uzunlukta değişik çaplarda

Detaylı

FEN LİSELERİ VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ

FEN LİSELERİ VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ FEN LİSELERİ VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ Tercih Kodu Okul Adı Pansiyon Durumu Yabancı Dili 43271 BERGAMA / Yusuf Kemalettin Perin Fen 4 yıl Kız/Erkek Pansiyon(Kız/Erkek) İngilizce 120 38724 BORNOVA / İzmir

Detaylı

KALİTE KONTROL LABORATUVARI

KALİTE KONTROL LABORATUVARI FAALİYE ALANLARI Izbeton 18.10.1990 tarihinde kurulmuştur. Kuruluş amacı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin stratejisi doğrultusunda, Fen işleri Daire Başkanlığı ve Izsu Genel Müdürlüğü ile müştereken; kaliteden

Detaylı

İZBETON A.Ş. Beton Asfalt Enerji Üretim Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon San. Ve Tic.A.Ş.

İZBETON A.Ş. Beton Asfalt Enerji Üretim Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon San. Ve Tic.A.Ş. İZBETON A.Ş. Beton Asfalt Enerji Üretim Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon San. Ve Tic.A.Ş. Faaliyet Alanları İzbeton 18.10.1990 tarihinde kurulmuştur. Kuruluş amacı Büyükşehir Belediyesinin stratejisi

Detaylı

İLİMİZDE NORM KADRO FAZLASI ATAMASINA MÜRACAAT EDECEK ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE (SINIF - OKUL ÖNCESİ -ÖZEL EĞİTİM)

İLİMİZDE NORM KADRO FAZLASI ATAMASINA MÜRACAAT EDECEK ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE (SINIF - OKUL ÖNCESİ -ÖZEL EĞİTİM) İLİMİZDE NORM KADRO FAZLASI ATAMASINA MÜRACAAT EDECEK ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE (SINIF - OKUL ÖNCESİ -ÖZEL EĞİTİM) Aşağıda belirtilen ihtiyaç listesi bilgi amaçlı olup, soruşturma, yöneticilik görevinden

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

İZMİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM YARARINA PROGRAM KATILIMCI DUYURUSU

İZMİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM YARARINA PROGRAM KATILIMCI DUYURUSU Katılımcı duyurusunda aşağıda yer alan bilgiler Kurum sistemine kaydedilerek ilânı sağlanır. Genel şartlar zorunlu alanlar olarak sistemde yer alacak olup, özel şartlar ise İl Müdürlüğü tarafından belirlenebilir.

Detaylı

İZMİR İLİNDEKİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSELERİNİN ESKİ VE YENİ İSİMLERİ

İZMİR İLİNDEKİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSELERİNİN ESKİ VE YENİ İSİMLERİ İZMİR İLİNDEKİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSELERİNİN ESKİ VE YENİ İSİMLERİ 1 İZMİR ALİAĞA 749596 Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek 2 İZMİR ALİAĞA 973411 Aliağa Ticaret Meslek Aliağa Heydar Aliyev

Detaylı

Kont Sayı. İZMİR KARŞIYAKA (MERKEZ) ÖZEL YAMANLAR FEN LİSESİ 22 495,244 500 İZMİR BORNOVA (MERKEZ) İzmir Fen Lisesi 78 493,731 498,575

Kont Sayı. İZMİR KARŞIYAKA (MERKEZ) ÖZEL YAMANLAR FEN LİSESİ 22 495,244 500 İZMİR BORNOVA (MERKEZ) İzmir Fen Lisesi 78 493,731 498,575 İl Adı İlçe Adı Kont Adı Kont Sayı Kont Taban Puan Kont Tavan Puan KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR FEN LİSESİ 22 495,244 500 BORNOVA İzmir Fen Lisesi 78 493,731 498,575 KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR ANADOLU LİSESİ 18

Detaylı

İZMİR İLİ 2013-2014 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (TEOG ) OKUL BAŞARI SIRALAMASI

İZMİR İLİ 2013-2014 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (TEOG ) OKUL BAŞARI SIRALAMASI İLÇE ADI İZMİR İLİ 2013-2014 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (TEOG ) OKUL ADI OKUL BAŞARI SIRALAMASI 8.SINIF TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI SINAVA GİREN TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI TÜRKÇE MATEMATİK FEN VE TEKNOLOJİ

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUNMASI İYİLEŞTİRMESİ MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİC.VE SAN A.Ş.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUNMASI İYİLEŞTİRMESİ MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİC.VE SAN A.Ş. İZBELCOM A.Ş. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUNMASI İYİLEŞTİRMESİ MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİC.VE SAN A.Ş. GÖREV TANIMI Şirketimiz 1986 yılında İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ile COMONIERE SOCIETE

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMASI İYİLEŞTİRMESİ, MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİC. ve SAN. A.Ş.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMASI İYİLEŞTİRMESİ, MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİC. ve SAN. A.Ş. İZBELCOM A.Ş İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMASI İYİLEŞTİRMESİ, MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİC. ve SAN. A.Ş. GÖREV TANIMI İZBELCOM A.Ş. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Su ve Kanalizasyon İdaresi

Detaylı

KAPSAM İÇİ PERSONEL (31.12.2007) SAYISI

KAPSAM İÇİ PERSONEL (31.12.2007) SAYISI GÖREV TANIMI Şirketimiz 18.10.1990 tarihinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzsu Genel Müdürlüğü, Eshot Genel Müdürlüğü, Ege Şehir Planlaması Teknolojik İşbirliği Merkezi AŞ., İzmir İmar Ltd. Şti.

Detaylı

İzmir TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

İzmir TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com İzmir TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı İzmir hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede.

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ YILI FALİYET RAPORU GERÇEKLEŞTİRİLEN İHALELER: nce yılında gerçekleştirilen ihalelere ait liste aşağıda verilmiştir. 2/419 110 luk Sabit Aksamlı Kırma Eleme Tesisi Mal Alımı 2/66262

Detaylı

İZMİR İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI

İZMİR İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI İZMİR İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI İZMİR ADAY SAYILARI TEMEL YGS PUANLARI FEN BİLİMLERİ TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER MATEMATİK YGS'ye Giren Lisansa

Detaylı

2013 ÖSYS'de LYS FM Puanlarına Göre İzmir'deki Anadolu Liselerinin Sıralaması

2013 ÖSYS'de LYS FM Puanlarına Göre İzmir'deki Anadolu Liselerinin Sıralaması 2013 ÖSYS'de LYS FM Puanlarına Göre İzmir'deki Anadolu Liselerinin Sıralaması Sırası İli Okul Adı 1 İZMİR ÖZEL EGE LİSESİ 30,29 15,72 18,33 21,29 21,96 35,03 13,52 359,152 2 İZMİR ÖZEL ÇAKABEY LİSESİ 30,09

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

ALİAĞA Aliağa Anadolu Lisesi 385,022 439,532 ALİAĞA Alp Oğuz Anadolu Lisesi 422,720 481,028 ALİAĞA Aliağa Barbaros Anadolu Lisesi 362,490 406,073

ALİAĞA Aliağa Anadolu Lisesi 385,022 439,532 ALİAĞA Alp Oğuz Anadolu Lisesi 422,720 481,028 ALİAĞA Aliağa Barbaros Anadolu Lisesi 362,490 406,073 ALİAĞA Aliağa Anadolu Lisesi 385,022 439,532 ALİAĞA Alp Oğuz Anadolu Lisesi 422,720 481,028 ALİAĞA Aliağa Barbaros Anadolu Lisesi 362,490 406,073 ALİAĞA Aliağa Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi,

Detaylı

İZMİR 2012 YILI KURBAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN KURBAN SATIŞ VE KESİM YERİ BİLGİLERİ

İZMİR 2012 YILI KURBAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN KURBAN SATIŞ VE KESİM YERİ BİLGİLERİ 2012 YILI KURBAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN KURBAN SATIŞ VE KESİM YERİ BİLGİLERİ EK-1 İL İLÇE BİLGİ İSMİ ADRESİ (Telefon, Faks) İSMİ ADRESİ SELÇUK MEZBAHA İSABEY MH. KALEARKASI MEVKİİ SELÇUK SELÇUK

Detaylı

T.C. Ödemiş Belediyesi

T.C. Ödemiş Belediyesi EK-1: T.C. Ödemiş Belediyesi Ödemiş Belediyesi sınırları içerisindeki mahallelerde bulunan parkların yapısal ve bitkisel bakımları, ağaç budamaları ve bordür tamiratları 55 KİŞİ İŞKUR TORBALI HİZMET MERKEZİ

Detaylı

İZMİR KÖRFEZ GEÇİŞİ (OTOYOL VE RAYLI SİSTEM)

İZMİR KÖRFEZ GEÇİŞİ (OTOYOL VE RAYLI SİSTEM) T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR KÖRFEZ GEÇİŞİ (OTOYOL VE RAYLI SİSTEM) Fotoğraf: Kanatlı İZMİR İN GELİŞİMİ (ÇEVRE DÜZENİ PLANI) ÇALIŞMA ALANI PROJENİN

Detaylı

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu TYP Katılımcı Sayısı İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 30 İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI OKULLARIN TEMİZLİK İŞLERİNİN YAPILMASI 1000 KİŞİ (Ayrıntılı bilgi ilan ekindeki tabloda yer almaktadır.) Eski

Detaylı

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI YAPILAN 2018 YILI YAPILACAK ÇALIŞMALAR 2017 YILI ÇALIŞMALARI KALDIRIM ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM PRESTİJ CADDE ASFALT ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM HİBE ASFALT İBB

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK İLÇE GENELİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 200 YOL AÇILMASI 55.00 M 2 CADDE SOKAK STABİLİZE, MICIR, TAŞ TOZU SERİMİ 6320.00 TON 9 CADDE 5 SOKAK TRETUVAR İMALATI 9732.08 M² 7 CADDE

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK ÜRÜN KALİTE BELGELERİMİZ. - TS 821 EN 1916 : BETON / BETONARME ve SÜRME BORULAR - TS EN 1917 / AC : BETON MUAYENE BACALARI VE ODALARI

KURUMSAL KİMLİK ÜRÜN KALİTE BELGELERİMİZ. - TS 821 EN 1916 : BETON / BETONARME ve SÜRME BORULAR - TS EN 1917 / AC : BETON MUAYENE BACALARI VE ODALARI KURUMSAL KİMLİK. Prekast (taşınabilir) beton elemanları sektöründe, üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleri alanında faaliyet gösteren Standart Beton Boru ; Gebze ve Tuzla fabrikalarında Altyapı

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUNMASI İYİLEŞTİRMESİ MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİC.VE SAN A.Ş.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUNMASI İYİLEŞTİRMESİ MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİC.VE SAN A.Ş. İZBELCOM A.Ş. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUNMASI İYİLEŞTİRMESİ MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİC.VE SAN A.Ş. GÖREV TANIMI İZBELCOM A.Ş. 2000 yılı itibarı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Su

Detaylı

BETON PARKE BORDÜR NAK. HAF. İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

BETON PARKE BORDÜR NAK. HAF. İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. BETON PARKE BORDÜR NAK. HAF. İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. "sağlam altyapı, sağlam gelecek..." BETON PARKE BORDÜR NAK. HAF. İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. KAMTAŞ BETON PARKE BORDÜR NAKLİYAT HAFRİYAT İNŞAAT

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU Stratejik Hedef 9.2.1 Batlama Derin Deniz Deşarj 1 Proje Hazırlanması ( Adet

Detaylı

Modern Tesislerde Kaliteli Üretim.

Modern Tesislerde Kaliteli Üretim. Modern Tesislerde Kaliteli Üretim www.ofcaykarahazirbeton.com.tr Alt Yapı Elemanları ve Beton Boru Basınç ve Kırım Testi HAKKIMIZDA OF ÇAYKARA BETON Of ilçesinde, Aşağı Kiraz köyü dere kenarı mevkiinde,

Detaylı

ÇİĞLİ NAİME TÖMEK TİCARET MESLEK LİSESİ

ÇİĞLİ NAİME TÖMEK TİCARET MESLEK LİSESİ ÇİĞLİ ÇİĞLİ NAİME TÖMEK TİCARET MESLEK Telefon 2323701042 Ticaret Meslek L. - Ticaret Meslek L. Veri Tabanı Programcılığı Ticaret Meslek L. Web Programcılığı Ticaret Meslek L. Muhasebe ve Finansman Bilgisayarlı

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. İZMİR BORNOVA İzmir Fen Lisesi ,852. İZMİR BUCA Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi ,247

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. İZMİR BORNOVA İzmir Fen Lisesi ,852. İZMİR BUCA Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi ,247 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı İzmir Fen Lisesi 90 496,852 Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi 90 493,247 Atatürk Lisesi 340 485,291 Atatürk Lisesi 34 484,487 Atatürk Lisesi 34 483,673 Bornova Anadolu

Detaylı

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI 1 PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI PROJE BAŞLANGICI: 05/05/2017 PROJE BİTİŞ TARİHİ: 10/05/2017 PROJENİN TOPLAM MALİYETİ: 63.720,00 TL FİZİKİ GERÇEKLEŞMESİ: % 100 2 PROJENİN

Detaylı

(5900) - Öğretmen / (5900) - Rehberlik ve Araştırma Öğretmen. Öğretmen (5900) - (5900) - Öğretmen (5900) -

(5900) - Öğretmen / (5900) - Rehberlik ve Araştırma Öğretmen. Öğretmen (5900) - (5900) - Öğretmen (5900) - T.C İZMİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI (BRHBR) NO'LU ÖĞRETMEN ONAY LİSTESİ ADI SOYADI ABDULLAH ALYAPRA K / GÖREV GÖREV YERİ / (35)-İZMİR / (24) 228 / -BALÇOVA / (819050) - / /

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2014/167988 A 1 B 2 Sıra No Iş Kalemi No İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2014/167988 A 1 B 2 Sıra No Iş Kalemi No İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2014/167988 A 1 B 2 Sıra No Iş Kalemi No İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması 1 KGM/2200/T-1 Her cins ve zeminde yarma ve yan ariyet kazısı ve altgeçit

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası )

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2 II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2.1 İmar Durumu Bölgemizde imar faaliyetleri tamamlanmış olup fabrika inşaatlarının yapım süreci devam etmektedir. Bu faaliyetler 2007 yılında kurulan İmar

Detaylı

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Yapı İşleri Müdürlüğü -II YILI

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Yapı İşleri Müdürlüğü -II YILI T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Yapı İşleri Müdürlüğü -II- 2005 YILI YAPI -YOL VE KANALİZASYON İŞLERİ BİRİM FİYAT ANALİZLERİ (01.01.2002 tarihinden itibaren ihale edilen

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI Bünyesinde bulunan müdürlükler vasıtasıyla kentin tamamında 3030 sayılı yasa gereğince Büyükşehir Belediyesi nin yükümlülüğü altında bulunan tüm bayındırlık hizmetlerini

Detaylı

İzmir Bölge Planı. İlçe Toplantıları Kınık Özet Raporu

İzmir Bölge Planı. İlçe Toplantıları Kınık Özet Raporu 2010-2013 İzmir Bölge Planı İlçe Toplantıları Kınık Özet Raporu Aralık 2010 1 2010-2013 İzmir Bölge Planı İlçe Toplantıları Kınık Özet Raporu Nüfus Yapısı Kınık ın toplam nüfusu 2009 Adrese Dayalı Nüfus

Detaylı

ALT YAPI KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ

ALT YAPI KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ ALT YAPI KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ Kentin teknik altyapısının büyük bölümünden sorumlu olan yerel yönetimler, teknik altyapı ile ilgili hizmetlerin yapımı, denetimi ve koordinasyonu gibi konularda söz sahibidirler.

Detaylı

FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ

FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ Tercih Kodu 43271 38724 36489 43050 43038 40740 37470 43173 42588 Okul Adı BERGAMA / Yusuf Kemalettin Perin BORNOVA / İzmir BUCA / Buca İnci-Özer Tırnaklı BUCA / Buca Mehmet

Detaylı

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI 1 Giriş 15 Nisan 2000 tarih 24021 sayılı resmi gazete yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2010 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ. Bütçe Yılı 2010 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

İL ÖZEL İDARESİ 2010 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ. Bütçe Yılı 2010 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ İL Sİ 2010 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ KURUMSAL 44.11.01. İL Sİ Sayfa No 1 BİRİMİ 10 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 4 LER VE HİZMETLER FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ TESVİYE

Detaylı

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ KASIM_2015 DÖNEMİ BAŞVURULARININ GEREKÇELİ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇ LİSTESİ 29.12.2015

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ KASIM_2015 DÖNEMİ BAŞVURULARININ GEREKÇELİ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇ LİSTESİ 29.12.2015 YÖNETİCİLİĞİ/YÖNEENLİĞİ 1 HAS YAĞ VE GIDA SAN. LTD. 25.11.2015/68173 AKHİSAR YÖNEENLİĞİ AKHİSAR GES YG / 80 UYGUN *31067989 HAS YAĞ VE GIDA SAN. LTD. GÖRÜŞÜ BEKLENMEKTEDİR. 2 BETA KONFEKSİYON TEKSTİL İHR.

Detaylı

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İZSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 ÖNSÖZ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki idarelerin, ilk altı

Detaylı

İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Organize Sanayi Bölgelerinde Su ve Atıksu Yönetimi İAOSB Örneği Muammer KARADAŞ Çevre Y. Mühendisi Bölge Müdür Yardımcısı Yönetim İlk Genel Kurul 2003 yılında

Detaylı

Taban Puan. İl / İlçe / Okul. İzmir / Bornova İzmir Fen Lisesi. Fen Lisesi İzmir / Buca Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi

Taban Puan. İl / İlçe / Okul. İzmir / Bornova İzmir Fen Lisesi. Fen Lisesi İzmir / Buca Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi İzmir Fen Lisesi İl / İlçe / Okul Tür Taban Puan Fen Lisesi 496.8808 Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi Atatürk Lisesi Atatürk Lisesi Atatürk Lisesi Bornova Anadolu Lisesi Çiğli Fen Lisesi Bornova Anadolu

Detaylı

TEKLİF İSTEMEYE DAVET

TEKLİF İSTEMEYE DAVET TEKLİF İSTEMEYE DAVET İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER Adı, Adresi Telefon-Faks No Piyasa Fiyat Araştırmasını Yapan Personelin Adı, Unvanı : Karabük İl Özel İdaresi- Destek Hizmetleri Müdürlüğü : 0 370 415 1722-412

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

İDARESİ 2012 YILI RAPORU

İDARESİ 2012 YILI RAPORU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERH ZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI FAALİYET RAPORU 16.12.211 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde; 5 tane memur, 36

Detaylı

ASANSÖR DENETİMLERİ. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu

ASANSÖR DENETİMLERİ. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu ASANSÖR DENETİMLERİ emo izmir şubesi 137 28. dönem çalışma raporu Seferihisar Belediyesi Asansör Ruhsat Protokolü 10 Şubat 2010 EMO, MMO ve Seferihisar Belediyesi arasında asansörlerin ruhsatlandırılmasına

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ İSMET İNÖNÜ'YÜ ANMA SATRANÇ TURNUVASI İLKOKUL KATEGORİSİ

KONAK BELEDİYESİ İSMET İNÖNÜ'YÜ ANMA SATRANÇ TURNUVASI İLKOKUL KATEGORİSİ İLKOKUL KATEGORİSİ Organizatör(ler) : KONAK BELEDİYESİ Turnuva Direktörü : GÖKHAN NARMAN Başhakem : NA AYDIN KARA Hakem : NA BARIŞ ÖZKURT Şehir : İZMİR KÜLTÜRPARK 1 NOLU HOL Tarih : 12.12.2018 'e 13.12.2018

Detaylı

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2 0 1 5 Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2016 Yılı Gider Bütçe fişleri, tüm müdürlüklerden toplanarak konsolide edilip İdare Bütçesi hazırlanmıştır. 2016 Yılı Performans Esaslı Analitik Bütçe Taslağı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04-288 13.10.2015 Özü: Nazım İmar Plan Değişikliği K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04-288 13.10.2015 Özü: Nazım İmar Plan Değişikliği K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-288 13.10.2015 Özü: Nazım İmar Plan Değişikliği K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisi nin 13.10.2015 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

RE/MAX Adres çatısı altında

RE/MAX Adres çatısı altında RE/MAX Adres çatısı altında Adres www.remax.com.tr/adres www.remax.com.tr/adres () 6 88 () 6 5858 4 SATILIK / İzmir Adres Adres Akarca İzmir / Seferihisar CITTASLOW PANORAMİK DENİZ MANZARALI MALİKANE

Detaylı

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımlar Daire Başkanlığı tarafından İzmir Banliyö Sisteminin Geliştirilmesi Projesi nin yapım işleri tamamlanmış İzmir Hafif Raylı Sistemi

Detaylı

. Hedef Insaat.. Hedef Construction

. Hedef Insaat.. Hedef Construction . Hedef Insaat. Hedef Construction Hedef İnşaat Şirketi 2004 yılında kuruldu. Kuruluş ilkelerimiz; insan odaklı yaklaşım ile modern kentlere imza atmaktır. Başarının sırrı bilgili, deneyimli, işini kendine

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2012 YILI YOL ÇALIŞMALARI. Burhanettin ÇOBAN Afyonkarahisar Belediye Başkanı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2012 YILI YOL ÇALIŞMALARI. Burhanettin ÇOBAN Afyonkarahisar Belediye Başkanı AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2012 YILI YOL ÇALIŞMALARI Burhanettin ÇOBAN Afyonkarahisar Belediye Başkanı 1 Değerli Basın Mensupları; Sizlere 2012 yılında yaptığımız yol, Beton parke, asfalt, kaldırım çalışmaları

Detaylı

Opportunities For Demographic Change

Opportunities For Demographic Change Dr. Osman Gürün Metropolitan municipality mayor of Muğla of Regions and Cities ANALİZLER / ANALYSIS ANALİZLER / ANALYSIS Türkiye büyük bir demografik değişim geçirmektedir. Bu değişim 21. yüzyılda da devam

Detaylı

ÇED Olumlu Kararı 14. Süreci Devam Eden Projeler 3. ÇED Kapsam Dışı Projeler 36. Toplam 53

ÇED Olumlu Kararı 14. Süreci Devam Eden Projeler 3. ÇED Kapsam Dışı Projeler 36. Toplam 53 ÇED Olumlu Kararı 14 Süreci Devam Eden Projeler 3 ÇED Kapsam Dışı Projeler 36 Toplam 53 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN ÇED YÖNETMELİĞİNE TABİ OLAN PROJELER HAKKINDA VERİLEN KARARLAR Yıllar İtibariyle Seçme Eleme

Detaylı

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU AÇIKLAMA 1 HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE ÇALIŞMA YAPILAMADI 1 Göğüs

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ AKREDİTASYON DURUM TESPİT RAPORU

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ AKREDİTASYON DURUM TESPİT RAPORU ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ AKREDİTASYON DURUM TESPİT RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Stratejik Yönetim ve Planlama Müdürlüğü Ekim 2018 AKREDİTASYON DURUM TESPİTİ 23.07.02015 Tarih 29423

Detaylı

PLAN PROGRAM KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

PLAN PROGRAM KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PLAN PROGRAM KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Nazım İmar Plan Şube Çalışmaları Çiğli Kıyı Kesimi otoyol kavşağı arası nazım imar plan revizyonu. Karşıyaka-Doğançay Mah. 2.derece Doğal Sit Alanı koruma amaçlı

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ KURUMSAL 44.11.01. İL Sİ Sayfa No 1 BİRİMİ 10 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 4 LER VE HİZMETLER FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ÖDENEK ( TL ) TESVİYE ( YENİ LER ) 1. 06 5 7 08

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/ ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/ ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/100.000 ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ OCAK-2017 1 İÇİNDEKİLER 1. TALEP... 3 1.1. REKREASYON ALANI

Detaylı

ALTYAPI ÜRÜNLER - Parsel Baca Takımları

ALTYAPI ÜRÜNLER - Parsel Baca Takımları KURUMSAL KİMLİK. Prekast (taşınabilir) beton elemanları sektöründe, üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleri alanında faaliyet gösteren Standart Beton Boru ; Gebze fabrikalarında Altyapı ve

Detaylı

DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ

DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ Sıra No TS Standartları veya Diğer Dış Kaynaklı Dokümanlar 1 TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ 2 SAYILI BAŞBAKANLIK DEVLET ARŞİV İ YÖNETMELİĞİ Yürürlük/Kabul Tarihi Aralık 2008 2010 Takip Eden

Detaylı

Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. Aliağa Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise, METEM

Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. Aliağa Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise, METEM SIRA NO İL ADI İLÇE ADI OKUL KODU ESKİ OKUL ADI YENİ OKUL ADI ÖĞRETİM ŞEKLİ 1 İZMİR ALİAĞA 749596 Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik 2 İZMİR ALİAĞA 973411 Aliağa

Detaylı

Sy. Sefer Baþtürk tarafýndan 1985 yýlýnda Çiðdem Ýnþaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Þti.ismi ile kurulan firmamýz, inþaat sektörünün altyapý (içmesuyu, kanalizasyon, yaðmursuyu),fabrika, hastahane, okul ve

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ 01 03/01/2013 25/12/2012 01 K O N U S U Ö Z E T İ 5393 Sayılı Kanunun 20. Maddesi gereği Belediye Meclisimizin 2013 Yılı için 1 aylık tatil sürecinin Belediye Meclisimizin 2013 Yılı için 1 aylık tatil

Detaylı

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV Kurumsal 2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 01-01-2014/31-12-2014 TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ Tarih/Saat: 18-01-2016 13:14 Fonksiyonel Fin. Ekonomik Geçen Bütçe İle Ek Net Bütçe Bütçe

Detaylı

T.C. KARPUZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ

T.C. KARPUZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ T.C. KARPUZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanım Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik Karpuzlu

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1. Amaç ve kapsam Bu yönerge, İzmir Büyükşehir

Detaylı

FEN LİSELERİ VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ

FEN LİSELERİ VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ FEN LİSELERİ VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ Tercih Kodu Okul Adı Pansiyon Durumu Yabancı Dili 43271 BERGAMA / Yusuf Kemalettin Perin Fen 4 yıl Kız/Erkek Pansiyon(Kız/Erkek) İngilizce 120 38724 BORNOVA / İzmir

Detaylı

İZMİR İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME İLE İLGİLİ MUNHA SIRA NO İLİ İLÇESİ OKUL KURUM İSMİ TEKNİSYEN

İZMİR İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME İLE İLGİLİ MUNHA SIRA NO İLİ İLÇESİ OKUL KURUM İSMİ TEKNİSYEN İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME İLE İLGİLİ MUNHA SIRA NO İLİ İLÇESİ OKUL KURUM İSMİ TEKNİSYEN BÜYÜKŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜLÜĞÜ TEKNİSYEN: 3. Derecede 1 olmak üzere Toplam 1 Teknisyen normu boştur.

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

DSİ 2015 YILI BİRİM FİYAT CETVELİ

DSİ 2015 YILI BİRİM FİYAT CETVELİ T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı DSİ 2015 YILI BİRİM FİYAT CETVELİ Bu birim fiyatlar; 01.01.2002 tarihinden önce ihale edilen veya ihalesi

Detaylı

İNŞAAT & LOJİSTİK A.Ş.

İNŞAAT & LOJİSTİK A.Ş. İNŞAAT & LOJİSTİK A.Ş. EKTON İNŞAAT MÜTEAHHİTLİK LOJİSTİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Telefon : +90 322 613 88 89 (pbx) Faks : +90 322 612 66 86 Adres : E-5 Karayolu üzeri Koruklu mevki 01920 Ceyhan/Adana/TÜRKİYE

Detaylı

Kentsel Dönüşüm ve Yapı Denetim İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü

Kentsel Dönüşüm ve Yapı Denetim İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm ve Yapı Denetim İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Haziran 2013 GİRİŞ Resmi kayıtlara göre 17 bin 118 kişinin öldüğü 1999 daki büyük Marmara depreminde sadece bir kişinin depremin

Detaylı

2009 YILI YAPILAN ĐHALELER

2009 YILI YAPILAN ĐHALELER 2009 YILI YAPILAN ĐHALELER ayıt No 00081 Ana Aksiyon Hedefler Alt Aksiyon Altı Aylık alite Hedefleri Aksiyon Tanımı 2009 YILI 1. DÖNEM Sisteme Giren işi TEOMAN GÖSEL Sisteme Giriliş Tarihi 25.02.2009 Yayın

Detaylı

ÖZEL EĞİTİM VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ÖZEL EĞİTİM VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÜNİBEL ÖZEL EĞİTİM VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GÖREV TANIMI İzmir Büyükşehir Belediyesi, bağlı kurum ve kuruluşları ile şirketlerine, bilgi teknolojileri alanında çözümler üreten,

Detaylı

İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ ÇALDAĞ NİKEL MADENİ KONFERANSI DÜZENLENDİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PANELİNE KATILIM SAĞLANDI

İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ ÇALDAĞ NİKEL MADENİ KONFERANSI DÜZENLENDİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PANELİNE KATILIM SAĞLANDI İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği nde 27 Mayıs 2014 tarihinde Kömür Madenlerinde Jeoloji Mühendisinin Yeri ve Soma Faciası konulu

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (TEOG)

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (TEOG) TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (TEOG) METİN ENDER KARABULUT ŞUBE MÜDÜRÜ HAZIRLAYAN Mükerrem ÇETİN 2014 TEOG SINAVI DEĞERLENDİRİLMESİ-İZMİR SINAVIN YAPILDIĞI AYLAR TÜRKÇE MAEMATİK FEN VE TEKNOLOJİ

Detaylı

Đzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü

Đzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü 1 Đzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü ĐZMĐR ULAŞIM ANA PLANI UĐZMĐR TRAMVAY HATLARI ÖN ETÜTLERĐ TASLAK RAPOR Đstanbul Eskişehir Aralık 2009 2 ĐÇERĐK 1. Giriş

Detaylı

PARKE TAŞI VE BORDÜR KAPLAMALARI DERSİ. Yerleşim röleve ölçüsü almak. Çalışma sahalarında emniyet tedbirleri almak. Beton üretmek ve bakımını yapmak

PARKE TAŞI VE BORDÜR KAPLAMALARI DERSİ. Yerleşim röleve ölçüsü almak. Çalışma sahalarında emniyet tedbirleri almak. Beton üretmek ve bakımını yapmak PARKE TAŞI VE BORDÜR KAPLAMALARI DERSİ Dersin Modülleri Yerleşim Röleve Ölçüsü Alma Zemin Sıkıştırma Saha Emniyet Tedbirleri Beton Üretim Ve Bakım Kaldırım Ve parklarda Kaplama Yeşil Alan Ve Bina Dışı

Detaylı