Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz."

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

2 Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir. Belge versiyonu 17.0 Telif Hakkı (c) 2009 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Symantec Logosu, Norton, SONAR, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 ve Norton SystemWorks, ABD ve diğer ülkelerde Symantec Corporation ın veya yan kuruluşlarının ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Windows, Microsoft Corporation ın ticari markasıdır. Bu ürünün bazı kısımları, Telif Hakkı [ ] Glyph & Cog, LLC. Diğer adlar ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir. Bu belgede anlatılan ürün; kullanım, kopyalama, dağıtım ve derleme/mühendislik öğelerini ayrıştırma sınırlaması getiren lisanslar altında dağıtılmaktadır. Bu belgenin hiçbir bölümü Symantec Corporation'ın ve varsa lisans verenlerinin önceden yazılı izni olmadan, hiçbir şekilde ve hiçbir biçimde yeniden üretilemez. BELGELER OLDUĞU GİBİ SAĞLANMAKTADIR VE TÜM AÇIK VEYA ÖRTÜK KOŞULLAR, İBRAZLAR VE GARANTİLER, TİCARİ DEĞER, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA YASAYI İHLAL ETMEME KONUSUNDA UYGULANAN TÜM ÖRTÜK GARANTİLER DAHİL OLMAK ÜZERE, YASAL AÇIDAN GEÇERSİZ SAYILMAYACAK EN GENİŞ KAPSAMDA REDDEDİLİR. SYMANTEC CORPORATION, BU BELGENİN SAĞLANMASI, UYGULANMASI VEYA KULLANILMASIYLA BAĞLANTILI ARIZİ VEYA NEDEN OLUNAN ZARARLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. BU BELGEDE YER ALAN BİLGİLER HABER VERİLMEKSİZİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Çek Cumhuriyeti'nde basılmıştır

3 İçindekiler Bölüm 1 Genel bakış... 5 Norton Internet Security hakkında... 5 Norton Internet Security ürünündeki yenilikler... 5 Bölüm 2 Yükleme... 7 Başlamadan önce... 7 Norton Internet Security programını yükleme... 7 Açılış paneli görünmüyorsa... 8 Bölüm 3 Başlarken... 9 Norton Internet Security programını başlatma... 9 Ürününüzü etkinleştirme... 9 Ana pencerede gezinme Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntüleme Güvenlik durumu göstergesi hakkında Daha fazla bilgi için Bölüm 4 Acil durumlara tepki verme Ürünü yükleyemezseniz Norton Bootable Recovery Tool'u kullanma Norton Bootable Recovery Tool'u İndirme Hizmet ve Destek Çözümleri Dizin Hızlı Yükleme... 24

4 4 İçindekiler

5 Genel bakış 1 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Internet Security hakkında 1 Norton Internet Security ürünündeki yenilikler Norton Internet Security hakkında Norton Internet Security, hızlı ve hafif çevrimiçi tehdit koruması sağlar. Günümüzün hızlı ve agresif saldırılarına karşı koymak üzere optimize edilmiş yenilikçi tespit teknolojileri ile PC'nizi, ağınızı, çevrimiçi etkinliklerinizi ve kimliğinizi korur. Norton Internet Security, çevrimiçi alışveriş, bankacılık ve tarama işlemlerini hiç olmadığı kadar güvenli ve kolay hale getirmektedir. Geliştirilmiş Norton Protection System çokkatmanlı güvenlik teknolojileri içerir. Bunlar, tehditler PC'nize zarar vermeden önce onları tespit eden ve kaldıran kapsamlı korumayı sağlamak için birlikte çalışırlar. Norton Protection System çevrimiçi kimlik hırsızlığını, virüsleri, korsanları, bot'ları, casus yazılımları, Truva Atlarını ve ve diğer tehditleri, sizi yavaşlatmadan ve işinize engel olmadan durdurur Norton Internet Security ürünündeki yenilikler Norton Internet Security programının bu sürümünde sunulan yeni özellikler şunlardır: Geliştirilmiş Norton Koruma Sistemi Saldırıları proaktif olarak bloke etmek için birlikte çalışan ve geleneksel virüs taramasının tek başına durduramadığı tehditleri ortadan kaldıran çokkatmanlı teknolojilere sahiptir. Norton Download Insight İndirilen dosyaları ve uygulamaları analiz eder ve bunları yükleyip çalıştırmadan önce bunların güvenilir olup olmadığını bilmenizi sağlar

6 6 Genel bakış Norton Internet Security ürünündeki yenilikler Geliştirilmiş Güvenlik Açığı Koruması İşletim sisteminizde, uygulamalarınızda, tarayıcılarınızda ve tarayıcı eklentilerinde bulunan güvenlik açıklarına karşı önlemler alarak tehditlerin sisteminize sızmasına engel olur. Norton Insight Network En yeni tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlamak için Symantec'in global güvenlik istihbarat ağını kullanır.. Gerçek Zamanlı SONAR 2 (Symantec Online Network for Advanced Response) PC'nizdeki şüpheli davranışı tespit etmek ve rakip antivirüs çözümlerinin yakalayamadığı tehditleri proaktif olarak durdurmak için tamamen yeniden mühendisliği yapılmış üstün SONAR teknolojimizi kullanır. Aylık Rapor Norton Internet Security yazılımının geçen ay ne yaptığını gösterir; böylece yazılımın sizi ve PC'nizi nasıl koruduğuna dair bilgi sahibi olursunuz. Geliştirilmiş Norton Insight Sizi yavaşlatmadan PC'nizi proaktif olarak korumak için geniş kapsamlı çevrimiçi istihbarat sistemlerini kullanır. İndirmeler, tehditler ve dosyalar hakkında anlaşılır ve faydalı bilgiler sunar. Norton Threat Insight Raporlar size tehditlerin hangi eylemleri gerçekleştirdiğini ve nereden geldiğini bildirir; böylece gelecekteki muhtemel saldırılardan kaçınabilirsiniz. Norton File Insight Raporlarda, dosya ve uygulamaların nereden geldiği, siz kullanmadan önce bunların güvenilir olup olmadığı ve bu dosya ve uygulamaların PC'nizin performansını nasıl etkileyebileceği anlatılır. Geliştirilmiş Norton Safe Web Profesyonel düzeyde antispam koruması Web'de gezinirken ya da arama veya alışveriş yaparken, İnternet tehditlerini PC'nize bulaşmadan önce durdurmak için ek bir koruma sağlar. 1 Güvenli olmayan, tehlikeli Web sitelerini arama sonuçlarınızda gösterir. 1 İndirilen dosyaları ve uygulamaları analiz eder ve bunları yükleyip çalıştırmadan önce bunların güvenilir olup olmadığını bilmenizi sağlar. Birçok büyük işletmenin, istenmeyen, tehlikeli ve dolandırıcılık amaçlı e-postaları etkin bir şekilde bloke etmek için güvendiği teknolojinin aynısını kullanır.

7 Yükleme 2 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Başlamadan önce 1 Norton Internet Security programını yükleme 1 Açılış paneli görünmüyorsa Başlamadan önce w Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları kapatın ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. Norton Internet Security bir antivirüs programı içerir. Bilgisayarınıza yüklenmiş başka antivirüs programları varsa, bunları kaldırmanıza yardımcı olacak bir kaldırma paneli görüntülenir. Symantec kesinlikle diğer antivirüs programlarını kaldırmanızı önerir. Kaldırma panelindeki yönergeleri izleyin. Norton Internet Security bir güvenlik duvarı programı içerir. Bilgisayarınızda yüklü olan başka güvenlik duvarı programları varsa, Symantec yükleme hatalarını önlemek için bunları kaldırmanızı önerir. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı programıyla birlikte gelen kullanım belgelerine bakın. Yükleme sırasında güvenlik duvarı iletisi görünürse, Norton Internet Security güvenlik duvarını kullanmak için Evet'i tıklatın. Norton Internet Security programını yükleme Norton Internet Security programını CD'den, USB sürücüden veya indirdiğiniz bir dosyadan yükleyebilirsiniz.

8 8 Yükleme Açılış paneli görünmüyorsa Norton Internet Security programını yüklemek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 CD'den veya USB sürücüden yükleyecekseniz, ortamı bilgisayarınıza takın. Açılan panelde Norton Internet Security Yükleme 'yi tıklatın. 1 Norton Internet Security kopyanızı indirdiyseniz, indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Norton Internet Security yükleme sayfasında, Ürün Anahtarı'nı girin (istenirse). 3 Yükleme Seçenekleri bağlantısını tıklatın, seçenekleri gözden geçirin ve Tamam düğmesini tıklatın. 4 Kullanıcı Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın ve sözleşmeyi okuyun. 5 Sözleşmeyi okuduktan sonra KABUL ET ve YÜKLE 'yi tıklatın. Açılış paneli görünmüyorsa Bazen, bilgisayarın optik sürücüsü CD yi otomatik olarak başlatmaz. Yüklemeyi ürün CD'sinden başlatmak için 1 Masaüstünüzde Bilgisayarım simgesini çift tıklatın. 2 Bilgisayarım penceresinde, optik sürücünüzün simgesini çift tıklatın. 3 Dosya listesinde Start.exe 'yi çift tıklatın.

9 Başlarken 3 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Internet Security programını başlatma 1 Ürününüzü etkinleştirme 1 Ana pencerede gezinme 1 Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntüleme 1 Güvenlik durumu göstergesi hakkında 1 Daha fazla bilgi için Norton Internet Security programını başlatma Bkz: Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlama sayfa 12. Norton Internet Security yüklendiği her bilgisayarı korur. Korunmak için programı başlatmanız gerekmez. istediğiniz zaman, ayarları yapılandırmak veya önleyici bakım yapmak için Norton Internet Security programını başlatabilirsiniz. Bütün program özelliklerine ana pencereden erişilebilir. Norton Internet Security programını başlatmak için 4 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows bildirim alanında, Norton Internet Security simgesini çift tıklatın. 1 Windows görev çubuğundaki Başlat menüsünde, TümProgramlar>Norton Internet Security > Norton Internet Security öğelerini tıklatın. Ürününüzü etkinleştirme Ürününüzü yükleme sırasında etkinleştirmediyseniz, ürünü etkinleştirinceye kadar düzenli olarak etkinleştirme gerekli uyarısı alırsınız.

10 10 Başlarken Ürününüzü etkinleştirme w Ürün etkinleştirme işlemi korsan yazılım kullanımını azaltır ve orijinal Symantec yazılımı kullandığınızdan emin olmanızı sağlar. Etkinleştirme, Norton ürününüz için belirtilen bir süre boyunca abonelik sağlar. Abonelik süreniz bittikten sonra da aboneliğinizi yenileyebilirsiniz. Ürününüzü uyarıda belirtilen süre içinde etkinleştirmeniz gerekir; aksi halde ürününüzün çalışması durur. Ürününüzü doğrudan etkinleştirme gerekli uyarısından etkinleştirebilirsiniz. Veya, ana penceredeki Şimdi Etkinleştir seçeneğini kullanabilirsiniz. Etkinleştirme işlemi birkaç dakika sürer. Etkinleştirme sırasında, NortonAccount penceresi açılır. Norton Account'unuzu oluşturabilir ve ürününüzün kaydını yaptırabilirsiniz. Ayrıca, Ürün Anahtarınız, kayıt tarihiniz ve en son ürün güncellemeleri gibi bilgileri de görüntüleyebilirsiniz. NortonAccount penceresini atlarsanız, ürün etkinleştirilir, ancak Ürün Anahtarı Norton Account'a kaydedilmez. Gelecekte ürününüzü yeniden yüklemek için Ürün Anahtarı'nı yazdırabilirsiniz. Ürününüzü uyarıdan etkinleştirmek için 1 Uyarıda aşağıdakilerden birini yapın: 1 Perakende bir ürünün abonelik sürümünü satın aldıysanız, Şimdi Etkinleştir 'i seçin. 1 Ürün bilgisayarınızda yüklü geldiyse, Şimdi Yenile 'yi seçin. Ürününüzün aboneliğini, herhangi bir yönetici olmayan kullanıcı hesabından da etkinleştirebilir veya yenileyebilirsiniz. 2 Tamam 'ı tıklatın. 3 Ürününüzü etkinleştirmek veya yenilemek için ekrandaki yönergeleri uygulayın. 4 Açılan pencerede, Bitti 'yi tıklatın. Ürününüzü ana pencereden etkinleştirmek için 1 Norton Internet Security ana penceresinde, aşağıdakilerden birini yapın: 1 Perakende bir ürünün abonelik sürümünü satın aldıysanız, Şimdi Etkinleştir 'i tıklatın. 1 Ürün bilgisayarınızda yüklü geldiyse, Hızlı Yenileme 'yi tıklatın. Ürününüzün aboneliğini, herhangi bir yönetici olmayan kullanıcı hesabından da etkinleştirebilir veya yenileyebilirsiniz. 2 Ürününüzü etkinleştirmek veya abone olmak için ekrandaki yönergeleri uygulayın. 3 Açılan pencerede, Bitti 'yi tıklatın. Etkinleştirme sırasındaki sorunlar hakkında Ürününüzü etkinleştirmek için Symantec sunucularına bağlanamazsanız, önce İnternet bağlantınızı kontrol edin. Daha sonra, yüklü olarak veya ISS'niz aracılığıyla bağlantıyı bloke edebilecek ebeveyn denetimi yazılımınız olup olmadığını kontrol edin.

11 Başlarken Ana pencerede gezinme 11 Ebeveyn denetimi yazılımı kullanıyorsanız, bağlantı sorunu olabilir. Ebeveyn denetimi yazılımının bağlantınızı bloke edebileceğinden şüpheleniyorsanız, ebeveyn denetimi yazılımını, etkinleştirme işlemini bloke etmeyecek şekilde konfigüre edebilirsiniz. Konfigürasyonunuzu değiştirmek için, yönetici olarak ebeveyn denetimi yazılımınızda veya ISS'niz aracılığıyla İnternet'te oturum açmanız gerekir. Ana pencerede gezinme Norton Internet Security ürününü başlattığınızda ana pencere açılır. Ana pencereden tüm Norton Internet Security özelliklerine, seçeneklere, Yardım'a ve Destek'e erişebilirsiniz. Ana pencerede gezinmek için Bkz: Norton Internet Security programını başlatma sayfa 9. 1 Norton Internet Security uygulamasını başlatın. 2 Ana pencerenin üst kısmında, göz atmak istediğiniz bağlantıyı tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Geri Bildirimi Bırak Norton ürününüzle ilgili deneyiminiz konusunda geri bildirim göndermenizi sağlar. Norton Account Norton ürünlerinizle ilgili bilgilerin tümünü tek bir konumdan yönetmenize olanak sağlar. Yardım ve Destek Norton Yardım Merkezi, Norton Tek Tıklamayla Destek, Öğreticiler, Yeni Sürüm Denetimi, Abonelik Durumu ve Norton Internet Security Hakkında bilgilerini görüntülemenizi sağlar 3 Ana pencerenin sol tarafında, göz atmak istediğiniz seçeneği tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Güvenlik durumu Göstergesi Bilgisayarınızın güvenlik durumunu görüntülemenizi sağlar. Norton Görevleri Norton Internet Security ürününün boştayken çalıştırdığı tüm Norton'a özgü arka plan görevlerini görüntülemenizi ve izlemenizi sağlar CPU kullanımı Genel sistem CPU kullanımını ve Norton'a özgü CPU kullanımını izlemenizi sağlar Performans Sistem etkinliğinizi görüntülemenizi ve izlemenizi sağlar Uygulama Değerlendirmeleri Bilgisayarınızdaki dosyalara SmartScan uygulamanızı sağlar

12 12 Başlarken Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntüleme 4 Pencerenin ortasında, göz atmak istediğiniz kategori bölmesinde Ayarlar 'ı tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Bilgisayar Bilgisayarınızdaki verileri virüslere ve diğer tehditlere karşı korumanıza yardımcı olur Ağ Sisteminizi ağ üzerinden gelen tehditlere karşı korumanıza yardımcı olur Web Kimliklerinizi yönetmenize yardımcı olur ve Web'de gezinirken ya da çevrimiçi işlemler gerçekleştirirken ek güvenlik sağlar. Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntüleme Norton Internet Security ana penceresi, güvenlik yönetimi arabirimi işlevi görür. Ana pencereden temel özelliklere erişebilir ve bilgisayarınızın performansını izleyebilirsiniz. w Bkz: Norton Internet Security programını başlatma sayfa 9. Bilgisayarınızı kullanırken, ürün, bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin tehdit, risk ve zararlara karşı ne kadar iyi korunduğunu izler. Ürün, yalnızca seçilen öğelerin koruma durumunu görüntüler. Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntülemek için 1 Norton Internet Security ana penceresinde, farenizi herhangi bir öğenin yanındaki bilgi simgesinin üzerine götürün. 2 İsteğe bağlı olarak, aşağıdakilerden birini yapın: 1 Sisteminizin genel sağlık değerlendirmesini etkileyen bir öğenin durumunu yoksaymak için, Yoksay 'ı tıklatın. 1 Yoksayılmış bir güvenlik öğesini izlemek için, İzle 'yi tıklatın. Güvenlik durumu göstergesi hakkında Güvenlik Durumu Göstergesi, e-posta ve Web'de gezinme gibi çeşitli etkinliklerdeki geçerli korunma düzeylerinizi özetler. Bilgisayarınızda yüklü olan güvenlik programlarını temel alarak genel bir korunma düzeyi hesaplar. Güvenlik Durumu Göstergesi, ana pencerenin sol tarafında görünür. Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlama Sisteminiz bir tehdit veya riskle karşılaştığında, ürün, güvenlik durumunu Norton Internet Security ana penceresinde görüntüler. Durum göstergesi bir durumu gösterdiğinde, koruma durumunuzu iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Korumanız bilgisayarınızda yüklü olan programlara bağlıdır. Koruma durumunuzu geliştirmek için yüklediğiniz programların güncel olduğundan emin olun.

13 Başlarken Daha fazla bilgi için 13 Durum göstergesi aşağıdaki durumları gösterir: Güvenli Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin tehditlere ve risklere karşı korunduğunu gösterir. Dikkat Bilgisayarınıza ve etkinliklerinize dikkat edilmesi gerektiğini gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için gerekli önlemi alın. Risk Altında Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin risk altında olduğunu gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için derhal harekete geçin. Durum göstergelerini doğrudan ana pencereden yanıtlayabilirsiniz. Durum göstergelerini ana pencereden yanıtlamak için 1 Norton Internet Security ana penceresinde Şimdi Düzelt 'i tıklatın. 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Daha fazla bilgi için Yardım'a Erişme Ürün belgeleri Norton Internet Security programını kullanmanıza yardımcı olur. Gereken bilgileri bilgisayarınızda ve Symantec Web sitesinde bulabilirsiniz. Symantec ürününün her aşamasında Yardım kullanılabilir. Yardım, gerçekleştirmek istediğiniz özel görevlerde size yardımcı olacak bilgilere bağlantılar sağlar. Çevrimiçi Yardım, tüm ürün özellikleri için bir kılavuz içerir. Yardım'a erişmek için 1 Ana pencerenin en üstünde Yardım ve Destek 'i tıklatın. 2 Açılır menüde, Yardım 'ı tıklatın. 3 Yardım penceresinin sol bölmesindeki sekmelerden birini tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: İçindekiler Yardım'ı konulara göre görüntüler Dizin Yardım konularıyla ilgili tüm anahtar sözcükleri alfabetik olarak listeler Ara Sözcük veya sözcük grubu girebileceğiniz arama alanını açar Yardım konusunu yazdırma 1 Yardım penceresinde, İçindekiler sekmesini tıklatın.

14 14 Başlarken Daha fazla bilgi için 2 İçindekiler listesinde, yazdırmak istediğiniz konuyu seçin ve Yazdır düğmesini tıklatın. 3 Sadece seçtiğiniz konuyu mu, yoksa seçtiğiniz konu ve onun alt başlıklarını da mı yazdırmak istediğinizi seçin. 4 Tamam 'ı tıklatın. PDF biçimindeki kullanım kılavuzuna erişme w Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu'nu CD'de PDF biçiminde bulabilirsiniz. PDF dosyasını okuyabilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader yüklü olmalıdır. Bu ürünü indirme olarak satın aldıysanız, PDF ve Adobe Reader yazılımı bulunmaz. PDF dosyasını Symantec Web sitesinden ve Adobe Reader uygulamasını Adobe Web sitesinde indirebilirsiniz. Adobe Reader yazılımını CD den yükleme 1 CD'yi optik sürücüye yerleştirin. 2 Görüntülenen pencerede, CD'ye Gözat 'ı tıklatın. 3 CD penceresinde Manual(El Kitabı) klasörünü çift tıklatın. 4 Adobe program dosyasına çift tıklatın. 5 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Adobe Reader yazılımını yükledikten sonra, PDF dosyasını CD'den okuyabilirsiniz. PDF biçimindeki kullanım kılavuzunu CD'den okumak için 1 CD'yi optik sürücüye yerleştirin. 2 Görüntülenen pencerede, CD'ye Gözat 'ı tıklatın. 3 CD penceresinde Manual(El Kitabı) klasörünü çift tıklatın. 4 PDF dosyasını çift tıklatın. Kullanım kılavuzunu bilgisayarınıza kopyalayıp oradan da okuyabilirsiniz. Bilgisayarınıza kopyaladığınız kullanım kılavuzunu okumak için 1 PDF dosyasını kopyaladığınız konuma gidin. 2 PDF dosyasını çift tıklatın. Symantec Web sitesine erişme Symantec Web sitesine ürününüzden veya bir tarayıcıdan erişebilirsiniz. Tarayıcınızdan Symantec Web sitesine erişme 1 Web tarayıcınızı açın. 2 Aşağıdaki URL'ye gidin:

15 Acil durumlara tepki verme 4 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Ürünü yükleyemezseniz Norton Bootable Recovery Tool'u kullanma 1 Norton Bootable Recovery Tool'u İndirme Ürünü yükleyemezseniz Norton Bootable Recovery Tool'u kullanma Ürününüz yüklenemezse, ürün diskinizde bulunan Norton Bootable Recovery Tool'u kullanabilirsiniz. Norton Bootable Recovery Tool, başarılı bir yüklemeyi engelleyebilen risklere karşı bilgisayarınızı denetlemeye yardımcı olur. Ürünü yükleyemezseniz Norton Bootable Recovery Tool'u kullanmak için 1 Ürün diskinizi sürücüye takın. 2 Tüm programlardan çıkın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. 3 Bilgisayarı CD veya DVD'den önyüklemek için herhangi bir tuşa basın iletisini gördüğünüzde Enter'a basın. 4 Norton Bootable Recovery Tool penceresinde, dilinizi seçin ve Tamam 'ı tıklatın. 5 İstenirse Norton Ürün Anahtarınızı girin ve Lisans Sözleşmesini Kabul Ediyorum 'u tıklatın. 6 Taramaya Başla 'yı tıklatın. 7 Tarama tamamlandıktan sonra diski sürücüden çıkarın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Norton Bootable Recovery Tool'u İndirme Ürününüz yüklenemezse, Norton Bootable Recovery Tool'u indirebilirsiniz. Norton Bootable Recovery Tool, başarılı bir yüklemeyi engelleyebilen risklere karşı bilgisayarınızı denetlemeye yardımcı olur.

16 16 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool'u İndirme Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları kapatın ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. Norton Bootable Recovery Tool'u indirmek için 1 Aşağıdaki URL'ye gidin: 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın.

17 Hizmet ve Destek Çözümleri Destek hakkında Norton SystemWorks, Norton 360, Norton Internet Security veya Norton AntiVirus ürününe sahipseniz, yüklendikten sonra ürün aracılığıyla Destek'e erişebilirsiniz. Daha fazla bilgi için "Tek Tıkla Destek" bölümüne bakın. Diğer ürünlerde, sorunuza veya sorununuza yanıt bulmanıza yardımcı olmak için kullanılabilen iki destek seçeneğine sahibiz. Her seçeneğin ayrıntıları ilgili bölümde açıklanmaktadır: w 1 Kendi Kendine Yardım 1 Desteğe Başvur Destek seçenekleri dile veya ürüne göre farklılık gösterebilir. Tek Tıkla Destek Bu özellik Norton 360, Norton Internet Security ve Norton AntiVirus için kullanılabilir. Ürününüz yüklü değilse, Kendi Kendine Yardım veya Desteğe Başvur seçeneklerini kullanabilirsiniz. Tek Tıkla Destek, ürününüzün içinden desteğe erişmenize olanak sağlar ve genel sorunları otomatik olarak tanılayan ve çözen araçlar sunar. Ayrıca çözüm araştırabilir veya telefonla desteğe kolay erişim sağlayabilir ve sohbet ve e-posta yoluyla ücretsiz destek alabilirsiniz. Tek Tıkla Destek'e erişmek için, ürünün arabiriminde Yardım ve Destek'i tıklatın. Kendi Kendine Yardım Symantec Web sitesinde, müşterilerin en sık sorduğu soruların yanıtları bulunur. Web sitemizden şunları yapabilirsiniz: 1 Abonelik, indirme, ürün etkinleştirme veya diğer teknik olmayan sorunlar için yardım bulma. 1 Symantec ürününüzle ilgili yükleme, yapılandırma veya sorun giderme hataları konusunda yardım için bilgi bankamızda araştırma yapma.

18 18 Hizmet ve Destek Çözümleri Desteğe Başvur Desteğe Başvur w 1 En yeni virüs tehditleri ve temizleme araçları hakkında bilgi bulma. Symantec destek Web sitesine şu adresten erişebilirsiniz: Kendi Kendine Yardım seçeneklerimizi kullanmanın yanı sıra, sohbet, e-posta veya telefonla da bir destek temsilcisi ile bağlantı kurabilirsiniz. Destek seçenekleri dile veya ürüne göre farklılık gösterebilir. Sunduğumuz destek seçenekleri aşağıda özetlenmiştir: Sohbet Destek temsilcisiyle gerçek zamanlı sohbet. Sohbet, daha karmaşık teknik sorunlarda, bir destek temsilcisinin bilgisayarınıza uzaktan erişmesine ve sorunu sizin yerinize çözmesine izin verme seçeneğini sunar. Virüs ve Casus Yazılım Çözümü hizmeti dışında, sohbet desteği ücretsizdir. E-posta Sorunuzu Web sitemize gönderin ve e-posta ile yanıt alın. E-posta desteğinde, sohbet veya telefona kıyasla daha geç yanıt alırsınız. E-posta desteği ücretsizdir. Telefon Gerçek zamanlı olarak bir destek temsilcisiyle konuşun. Destek politikası Bir destek temsilcisiyle bağlantı kurmak için, lütfen aşağıdaki URL'de bulunan Symantec destek Web sitesini ziyaret edin: Önce çevrimiçi destek seçeneği, daha sonra tercih ettiğiniz desteğin türünü seçebildiğiniz iletişim seçenekleri görüntülenir. Symantec bir ürünün piyasadan kaldırılacağını ve artık satılmayacağını duyurduğunda, sonlandırma duyurusundan altı ay sonra telefonla destek sona erer. Bu ürünlerle ilgili teknik bilgilere aşağıdaki adreste bulunan destek sitesinden ulaşabilirsiniz: Symantec, destek politikalarını önceden bildirmeksizin herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Destek politikasının en son sürümünü aşağıdaki URL'de görüntüleyebilirsiniz:

19 Hizmet ve Destek Çözümleri Aboneliğinizin güncel olmasını sağlama hakkında 19 Aboneliğinizin güncel olmasını sağlama hakkında Abonelik süresi uzunlukları Symantec ürününe göre farklılık gösterir. Korumanın kesintisiz olarak sürmesi için aboneliğinizin güncel olması gerekir. Aboneliğinizi yenilemezseniz, hiçbir türden güncelleme alamazsınız ve yazılım çalışmaz. Abonelik sürenizin sonuna doğru LiveUpdate i çalıştırdığınızda, nominal bir ücret karşılığında abone olmanız gerektiğini belirten bir uyarı alırsınız. Yenilemek için ekranda görüntülenen yönergeleri uygulayın. Aboneliğinizi yenilediğinizde, abonelik süresi boyunca tanım güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini kullanabilirsiniz. Bu süre içinde özelliklerin eklenebileceğini, değiştirilebileceğini veya kaldırılabileceğini unutmayın. Dünya çapında servis ve destek Destek çözümleri ülkeye göre değişmektedir. ABD dışındaki Symantec ve Uluslararası Ortaklarının yerleri için, listeden kullanılabilen destek ofislerinden birine başvurun. Aşağıdaki Web sitesine gidip dilinizi de seçebilirsiniz: Her bölge için ayrı bir telefon numarası vardır. Bu numaraları Web sitesinden öğrenebilirsiniz. Bölge Bağlantı bilgileri Kuzey Amerika Avustralya ve Yeni Zelanda Avrupa, Orta Doğu ve Afrika 1 Symantec Corporation 555 International Way Springfield, OR ABD 1 Symantec Australia Level 2, 1 Julius Avenue North Ryde, NSW 2113 Sydney Avustralya 1 Symantec Ltd Consumer Services & Support PO Box 5689 Blanchardstown Dublin 15 İrlanda

20 20 Hizmet ve Destek Çözümleri ClubSymantec Bölge Bağlantı bilgileri Latin Amerika 1 Symantec Brasil Sevico e Suporte Symantec Caixa Postal 3037 CEP Brezilya 1 Portekizce dil desteği: 1 İspanyolca dil desteği: ClubSymantec ClubSymantec'e katılın ve en son güvenlik makalelerini, ipuçlarını ve promosyonları almak üzere ücretsiz aylık haber bültenine kaydolun! Daha fazla bilgi için, aşağıdaki URL'ye gidin ve açılır listeden ülkenizi seçin:

21 Dizin A abonelik sürdürme 19 Adobe Reader 14 PDF görüntülemek için kullanma 14 ana pencere 11 Ağ 11 Bilgisayar 12 Destek 11 Geri Bildirimi Bırak 11 Güvenlik Durumu 11 İnternet 12 Kimlik 12 Norton Account 11 özellikler 11 seçenekler 11 Yardım ve Destek 11 B bilgisayar koruma durumu 12 C CD ürünü yükleme 8 Club Symantec güvenlik ipuçları 20 D Destek 18 Kendi Kendine Yardım 17 telefon 18 destek dünya çapında servis 19 Destek politikası 18 E erişim erişim 13 etkinleştirme prosedür 9 sorun giderme 10 sorunlar 10 uyarılar 9 G Güvenlik Durumu göstergesi koruma düzeyleri 12 güvenlik durumu göstergesi görüntüleme 12 yanıtlama 12 H haber bülteni 20 Hakkında Norton Internet Security 5 K Kendi Kendine Yardım 17 N Norton Bootable Recovery Tool indirme 15 kullanma 15 Norton Internet Security ana pencere 11 başlatma 9 etkinleştirme 9

22 22 Dizin simge 9 P PDF biçimindeki kullanım kılavuzu 14 CD de 14 S sorunlar sorunlar 8 Symantec Web sitesi 14 tarayıcınızdan erişme 14 T Taramalar Norton Bootable Recovery Tool 15 Tek Tıkla Destek 17 Teknik Destek Norton Internet Security için 14 Symantec'ten 14 Y yazdırma yazdırma 13 yükleme CD'den 7 indirilen dosyadan 7 sorunlar 15 USB'den 7 yönergeler 7

23

24 Hızlı Yükleme Norton Internet Security bu uzatılabilir hizmet dönemi boyunca sağlanan koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir. Bu hizmet ile, hizmet dönemi boyunca bu ürünü herhangi bir bilgisayarda ya da belirli bir sayıda bilgisayarda kullanma hakkını elde edersiniz; bu süre yükleme ile başlar. Bu uzatılabilir hizmet, hizmet dönemi boyunca koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir; bu ürün ile birlikte sağlanan Symantec Lisans Sözleşmesi'ne göre değişir ve aşağıdaki adreste bulunur: Ürün özellikleri, hizmet döneminde eklenebilir, değiştirilebilir veya kaldırılabilir. Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları kapatın ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. Norton Internet Security programını yükleme Norton Internet Security programını CD'den, USB sürücüden veya indirdiğiniz bir dosyadan yükleyebilirsiniz. Norton Internet Security programını yüklemek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: CD'den veya USB sürücüden yükleyecekseniz, ortamı bilgisayarınıza takın. Açılan panelde Norton Internet Security Yükleme 'yi tıklatın. Norton Internet Security kopyanızı indirdiyseniz, indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Norton Internet Security yükleme sayfasında, Ürün Anahtarını girin. 3 Yükleme Seçenekleri bağlantısını tıklatın, seçenekleri gözden geçirin ve Tamam düğmesini tıklatın. 4 Kullanıcı Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın ve sözleşmeyi okuyun. 5 Sözleşmeyi okuduktan sonra KABUL ET ve YÜKLE 'yi tıklatın. Symantec ürünlerinden olan Norton; antivirüs, antispam ve Casus Yazılım Koruması ile tüketicileri geleneksel tehditlere karşı korur. Ayrıca bu özellikler bot'lara, izinsiz indirmelere ve kimlik hırsızlığına karşı da koruma sağlar ve bunların sistem kaynağı kullanımı düşüktür. Bunlara ilaveten, Symantec, çevrimiçi yedekleme ve PC Ayarlama gibi hizmetler sağlar ve ailelerin çevrimiçi güvenliği konusunda güvenilir bir kaynaktır. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantılardan birini tıklatın: Antivirüs Antispam Casus Yazılım Koruması Çevrimiçi Yedekleme Telif Hakkı 2009 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Norton ve Norton Logosu, Symantec Corporation ve ona bağlı kuruluşların ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Diğer adlar, sahiplerinin ticari markaları olabilir. PN:

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton TM AntiVirus Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton 360TM Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

Detaylı

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...)

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) (... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) Programın Özellikleri; En son online tehditlere karşı korunun Endişelenmeden e-posta alıp gönderin, sohbet edin ve web'de gezinin - Norton İtibar Hizmeti:

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Norton 360 Kullanım Kı lavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu

Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu TM Norton AntiVirus Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun A.B.D de tescilli ticari markasıdır.

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...6

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Norton AntiVirus Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Giriş...1 2. Olması gerekenler...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yükleme...2 3.1 Yüklemeden önce...2 3.2

Detaylı

HP Ortam Uzaktan Kumandası (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Ortam Uzaktan Kumandası (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Ortam Uzaktan Kumandası (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com MimioMobile Kullanım Kılavuzu mimio.com 2013 Mimio. Tüm Hakları Saklıdır. Gözden geçirme 03.09.2013. Bu belgenin veya yazılımın herhangi bir kısmı, Mimio şirketinden önceden yazılı izin alınmaksızın herhangi

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

NOT: BU BELGEYİ OKUMADAN LÜTFEN YAZILIMI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN.

NOT: BU BELGEYİ OKUMADAN LÜTFEN YAZILIMI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN. INSITE YÜKLEME BÜLTENİ Sayfa 2: INSITE programını yükleme Sayfa 8: INSITE programını kaldırma NOT: BU BELGEYİ OKUMADAN LÜTFEN YAZILIMI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN. AÇABİLİR. HATALI YÜKLEME VEYA KULLANIM HATALI

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi KURULUM ÖNCESİ TALİMATLARI: Bu belgede, WorldShip i yükseltmek için WorldShip DVD sinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. WorldShip i web den de yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki web sayfasına gidin ve uygun

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmesi, Yedekleme ve Kurtarma

Yazılım Güncelleştirmesi, Yedekleme ve Kurtarma Yazılım Güncelleştirmesi, Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır.

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

Eee Pad TF201 için SSS

Eee Pad TF201 için SSS Eee Pad TF201 için SSS Dosyaları yönetme... 2 MicroSD, SD kartı veya USB aygıtında depolanan verilerime nasıl erişirim?... 2 Seçili dosyaları başka bir klasöre nasıl taşırım?... 2 Seçili dosyaları bağlı

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Ürün Kılavuzu Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme...

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme... Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 1 ÖNEMLİ NOTLAR... 1 Kanuni Uyarılar... 3 IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5 Sistem Gereksinimleri... 5 Kurulum... 5 Etkinleştirme... 7 Otomatik Güncelleme...

Detaylı

Norton Security. Ürün Kılavuzu

Norton Security. Ürün Kılavuzu Norton Security Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin

Detaylı

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma İÇİNDEKİLER 1. Tüm Kullanıcılara Giriş...3 Kılavuz Hakkında Bilgi...3 Ticari Markalar...4 RICOH Smart Device Connector nedir?... 5 RICOH

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: K A B L O S U Z N I - 7 0 7 5 0 3 N I - 7 0 7 5 0 7 N I - 7 0 7 5 0 8 1 PA K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 5 U Y G U L A M A Y E L PA Z E S I 6 P C / P C I K A R T I D

Detaylı