T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 33

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 33"

Transkript

1 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: Toplantı No: 33 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat ÖZGEN, Prof.Dr.Arzu KİHTİR, Prof.Dr.Ceyhan KANDEMİR, Doç.Dr.Veli POLAT, Doç.Dr.Güven BÜYÜKBAYKAL,Yrd.Doç.Dr.Ümit SARI'nın katılmaları ile toplandı. Raportör olarak Fakülte Sekreteri Selim EKER oy hakkı olmaksızın toplantıya katıldı. Bir önceki toplantıya ait tutanak okunarak kabul edildi. Gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. GÜNDEM: MADDE 1: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Gizem ÜÇLER'in fazladan seçmiş olduğu "Şehir ve Kültür - İstanbul" dersinin transkripten kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 2: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi nolu Erol ÖZGÖNÜL'ün "Güzel Sanatlar" dersinden FF ile kalıp "Beden Eğitimi I ve II" den geçtiği için sistemde başarısız olarak görünen "Güzel Sanatlar" dersinin otomasyondan silinmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 3: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Mert ÖZDEMİR'in "Türkiye'nin Yönetsel Yapısı" ve "Basın Hukuku" derslerinin transkriptten silinmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 4: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Halil Kemal ÇELİK'in "Çağdaş Dünya Sineması" dersi yerine "Popüler Kültür" dersini alıp geçtiği için "Çağdaş Dünya Sineması" dersinin transkripten silinmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 5: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Berna UĞURLU'nun "Güzel Sanatlar 1" dersinin transkripten kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 6: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Meryem DORUK'un "Şehir ve Kültür - İstanbul" ve "Afet Kültürü" derslerinin transkripten kaldırılmasını, bunların yerine muaf olduğu iki seçmeli dersin kabul edilmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme.

2 MADDE 7: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Aslıhan YILDIZ'ın "Yazım Teknikleri" dersini "Alternatif Medya ve Geleceğin Gazeteciliği" dersiyle değiştirdiği için "Yazım Teknikleri" dersinin sistemden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 8: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Tufan AKYÜREK'in eğitim öğretim dönemi müfredat değişikliği ile kaldırılan, kaldığı "Mezuniyet Projesi 1" ve "Dramatik Anlatım" derslerinin transkriptten çıkarılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 9: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Seyhan AVŞAR'ın "Beden Eğitimi 1" dersini alıp geçmesine rağmen transkripte "Güzel Sanatlar" dersinden kaldığı görüldüğü, sistemdeki "Güzel Sanatlar" dersinin silinmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 10: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Nazmelis ZENGİN'in "Gazetecilik için Mesleki İngilizce", "Web Tasarım", "İletişim Araştırmaları Tarihi" derslerinin transkripten kaldırılmasını, kaldırılan "Lobicilik ve Medya" dersinden muaf olma talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 11: Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında, anlaşmalı Universita Degli Studi Suor Orsola Benincasa-Napoli-İtalya'da eğitim öğretim güz yarıyılı öğrenimini tamamlayan Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Betül USTA'nın notlarının öğrenci otomasyon sistemine işlenmesi hakkında görüşme. MADDE 12: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Fidan ERSİN'in tarihinde bir bebek dünyaya getirdiğinden derslere çalışamadığı için eğitim öğretim yılı Güz ve Bahar dönemi 1 yıl süre ile okul kaydını dondurma talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 13: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Muharrem DOĞAN'ın eğitim öğretim yılı Güz ve Bahar dönemi 1 yıl süre ile okul kaydını dondurma talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 14: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Uğur ÖVER'in sağlık sorunu nedeniyle eğitim öğretim yılı Güz dönemi okul kaydını dondurma talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 15: Fakültemize Yatay Geçiş yolu ile kayıt yaptıran Abdulkadir HASANOĞLU'nun eski okuluna geri dönmeyi istediğinden fakültemizdeki kaydının iptal edilmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme.

3 MADDE 16: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi 'un Deniz OĞUZCAN'ın eşinin Giresun Üniversitesinde yüksek lisans eğitiminin son sene olması ve 11 aylık bebeğinin anne bakımına ihtiyaç duyduğundan eğitim öğretim yılı Güz ve Bahar dönemi 1 yıl süre ile okul kaydını dondurma talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 17: Aşağıda bilgileri verilen Fakültemiz öğrencilerinin dilekçelerinde belirtilen mazeret nedeniyle katkı payı/öğrenim ücreti yatıramadıkları ve harçlarını yatırabilmeleri için sistemin açılması talebi ile ilgili dilekçeleri hakkında görüşme. Öğrenci No: Adı Soyadı Bölüm/Program Katkı payı/öğrenim ücreti dönemi Uğur GÜMÜŞKAYA Gazetecilik Güz Dönemi Mehmet Güzel KOYUNCU Gazetecilik Güz Dönemi Birhan TUT Gazetecilik Güz Dönemi Alper ALP Gazetecilik Güz Dönemi Muhammed Ali BEKÇİ Gazetecilik Güz Dönemi Ayfer ÖZNAR Gazetecilik Güz Dönemi Ebru AYAZ HİT. Güz Dönemi Mehmet EMİR HİT. Güz Dönemi Hakan TURGAY HİT. Güz Dönemi Betül ALTIN HİT Güz Dönemi Arzu ÖZTÜRK HİT. Güz Dönemi Özge GÜLER RTVS. Güz Dönemi Şeyda GÜLEŞEN RTVS. Güz Dönemi Muaz BEHİRİ RTVS. Güz Dönemi Yunus Emre AKBABA RTVS. Güz Dönemi Ömer AKBAŞ RTVS. Güz Dönemi Deniz Tolga GÜNEYSU RTVS. Güz Dönemi MADDE 18: Fakültemiz eğitim öğretim Güz ve Bahar yarıyılı vize sınav tarihleri ile mazeret sınav tarihlerinin belirlenmesi hakkında görüşme. MADDE 19: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Yunus Emre AKBABA'nın yanlışlıkla seçtiği "Beden Eğitimi II" dersinin transkriptten çıkarılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 20: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Yatay Geçiş Komisyonundan gelen, yatay geçiş ile kayıt yaptıran öğrencilerin ders intibak raporları hakkında görüşme. MADDE 21: Aşağıda ad soyad ve numaraları yazılı Fakültemiz öğrencilerin mezuniyet durumları hakkında görüşme. Ad ve Soyad Numaralar Simge TÜFEKÇİ Amine DEDE

4 MADDE 22: Fakültemiz Gazetecilik bölümü Çift Anadal programına müracaat eden İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi Metin DURSUN'un durumunu değerlendirmek üzere İncelemeci olarak görevlendirilen Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Ali Murat VURAL'dan gelen rapor doğrultusunda, yeniden Çift Anadal Komisyon tarafından değerlendirilen rapor hakkında görüşme. MADDE 23: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Dikey Geçiş komisyonundan gelen, dikey geçiş ile kayıt olan öğrencilerin ders intibak raporları hakkında görüşme. MADDE 24: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Dikey Geçiş komisyonundan gelen, dikey geçiş ile kayıt olan öğrencilerin ders intibak raporları hakkında görüşme. MADDE 25: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr.Abdullah ÖZKAN'ın Ekim 2015 tarihleri arasında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde düzenlenecek olan "13.Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi"nde, "Ülke Markası İnşasında Kamu Diplomasisi Vizyonu ve Stratejik İletişim Yönetiminin Rolü; Türkiye Örneği" başlıklı bildiriyi sunmak üzere Bilimsel Araştırma Projeleri NORMAL sayılı projesinden desteklenmek üzere görevlendirilmesi Ekim 2015 tarihler arasında Azerbaycan'a seyahat (uçak ile), kayıt, yolluklu ve yevmiyeli olarak gidip gelmesi hakkında görüşme. KARARLAR: MADDE 1: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Gizem ÜÇLER'in fazladan seçmiş olduğu "Şehir ve Kültür - İstanbul" dersinin transkripten kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 2: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi nolu Erol ÖZGÖNÜL'ün "Güzel Sanatlar" dersinden FF ile kalıp "Beden Eğitimi I ve II" den geçtiği için sistemde başarısız olarak görünen "Güzel Sanatlar" dersinin otomasyondan silinmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 3: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Mert ÖZDEMİR'in "Türkiye'nin Yönetsel Yapısı" ve "Basın Hukuku" derslerinin transkriptten silinmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 4: numaralı Halil Kemal ÇELİK'in "Çağdaş Dünya Sineması" dersi yerine "Popüler Kültür" dersini alıp geçtiği için "Çağdaş Dünya Sineması" dersinin transkripten silinmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi.

5 MADDE 5: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Berna UĞURLU'nun "Güzel Sanatlar 1" dersinin transkripten kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 6: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Meryem DORUK'un "Şehir ve Kültür - İstanbul" ve "Afet Kültürü" derslerinin transkripten kaldırılmasını, bunların yerine muaf olduğu iki seçmeli dersin kabul edilmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 7: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Aslıhan YILDIZ'ın "Yazım Teknikleri" dersini "Alternatif Medya ve Geleceğin Gazeteciliği" dersiyle değiştirdiği için "Yazım Teknikleri" dersinin sistemden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 8: numaralı Tufan AKYÜREK'in eğitim öğretim dönemi müfredat değişikliği ile kaldırılan, kaldığı "Mezuniyet Projesi 1" ve "Dramatik Anlatım" derslerinin transkriptten çıkarılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 9: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Seyhan AVŞAR'ın "Beden Eğitimi 1" dersini alıp geçmesine rağmen transkripte "Güzel Sanatlar" dersinden kaldığı görüldüğü, sistemdeki "Güzel Sanatlar" dersinin silinmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 10: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Nazmelis ZENGİN'in "Gazetecilik için Mesleki İngilizce", "Web Tasarım", "İletişim Araştırmaları Tarihi" derslerinin transkripten kaldırılmasını, kaldırılan "Lobicilik ve Medya" dersinden muaf olma talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 11: Yapılan görüşmeler sonunda Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında, anlaşmalı Universita Degli Studi Suor Orsola Benincasa-Napoli-İtalya'da eğitim öğretim güz yarıyılı öğrenimini tamamlayan Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Betül USTA'nın notlarının öğrenci otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 12: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Fidan ERSİN'in tarihinde bir bebek dünyaya getirdiğinden derslere çalışamadığı için İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 29.maddesinin"g" bendi uyarınca eğitim öğretim yılı Güz ve Bahar dönemi olmak üzere 1 yıl süre ile okul kaydının dondurulmasına karar verildi.

6 MADDE 13: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Muharrem DOĞAN'ın mazereti uygun görülerek İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 29.maddesinin"g" bendi uyarınca eğitim öğretim yılı Güz ve Bahar dönemi olmak üzere 1 yıl süre ile okul kaydının dondurulmasına karar verildi. MADDE 14: numaralı Uğur ÖVER'in sağlık sorunu nedeniyle İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 29.maddesinin"a" bendi uyarınca eğitim öğretim yılı Güz dönemi okul kaydının dondurulmasına karar verildi. MADDE 15: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemize Yatay Geçiş yolu ile kayıt yaptıran Abdulkadir HASANOĞLU'nun eski okuluna geri dönmeyi istediğinden fakültemizdeki kaydının iptal edilmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 16: 'un Deniz OĞUZCAN'ın eşinin Giresun Üniversitesinde yüksek lisans eğitiminin son sene olması ve 11 aylık bebeğinin anne bakımına ihtiyaç duyduğundan İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 29.maddesinin"g" bendi uyarınca eğitim öğretim yılı Güz ve Bahar dönemi olmak üzere 1 yıl süre ile okul kaydının dondurulmasına karar verildi. MADDE 17: Yapılan görüşmeler sonunda aşağıda bilgileri verilen Fakültemiz öğrencilerinin dilekçelerinde belirtilen mazeret nedeniyle katkı payı/öğrenim ücreti yatıramadıkları ve kayıt yenileyemedikleri anlaşılmış olup, adı geçenlerin mazeretlerinin İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 8 inci maddesinin birinci fıkrası ve 9 uncu maddesinin ikinci fıkrasındaki yetkiye dayanılarak katkı payı/öğrenim ücretini yatırma ve kayıt yenileme isteklerinin kabulüne oybirliği ile karar verildi. Öğrenci No: Adı Soyadı Bölüm/Program Katkı payı/öğrenim ücreti dönemi Uğur GÜMÜŞKAYA Gazetecilik Güz Dönemi Mehmet Güzel KOYUNCU Gazetecilik Güz Dönemi Birhan TUT Gazetecilik Güz Dönemi Alper ALP Gazetecilik Güz Dönemi Muhammed Ali BEKÇİ Gazetecilik Güz Dönemi Ayfer ÖZNAR Gazetecilik Güz Dönemi Ebru AYAZ HİT. Güz Dönemi Mehmet EMİR HİT. Güz Dönemi Hakan TURGAY HİT. Güz Dönemi Betül ALTIN HİT. Güz Dönemi Arzu ÖZTÜRK HİT. Güz Dönemi

7 Özge GÜLER RTVS. Güz Dönemi Şeyda GÜLEŞEN RTVS. Güz Dönemi Muaz BEHİRİ RTVS. Güz Dönemi Yunus Emre AKBABA RTVS. Güz Dönemi Ömer AKBAŞ RTVS. Güz Dönemi Deniz Tolga GÜNEYSU RTVS. Güz Dönemi MADDE 18: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz eğitim öğretim güz yarıyılı vize sınavlarının 9-20 kasım 2015 tarihleri arasında, vize mazeret sınavlarının 30 Kasım - 4 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılmasına, güz dönemi vize mazeret sınavına girecek öğrencilerin başvuru dilekçelerinin 23 Kasım 2015 tarihine kadar alınmasına, eğitim öğretim bahar yarıyılı vize sınavlarının Mart 2016 tarihleri arasında, bahar dönemi vize mazeret sınavlarının Nisan 2016 tarihleri arasında yapılmasına, bahar dönemi vize mazeret sınavına girecek öğrencilerin başvuru dilekçelerinin Mart 2016 tarihleri arasında alınmasına, çakışan vize sınavlarına giremeyen öğrencilerin mazeret sınavına girmelerine karar verildi. MADDE 19: numaralı Yunus Emre AKBABA'nın yanlışlıkla seçtiği "Beden Eğitimi II" dersinin transkriptten çıkarılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 20: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Yatay Geçiş Komisyonundan gelen, yatay geçiş ile kayıt yaptıran öğrencilerin ders intibak raporlarının kabulüne karar verildi. MADDE 21: Yapılan görüşmeler sonunda aşağıda ad soyad ve numaraları yazılı Fakültemiz öğrencilerin mezuniyetine karar verildi. Ad ve Soyad Numaralar Simge TÜFEKÇİ Amine DEDE MADDE 22: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik bölümü Çift Anadal programına müracaat eden İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi Metin DURSUN'un durumunu değerlendirmek üzere İncelemeci olarak görevlendirilen Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Ali Murat VURAL'dan gelen rapor doğrultusunda, yeniden Çift Anadal Komisyon tarafından değerlendirilen raporun kabulüne karar verildi. MADDE 23: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Dikey Geçiş komisyonundan gelen, dikey geçiş ile kayıt olan öğrencilerin ders intibak raporlarının kabulüne karar verildi. MADDE 24: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Dikey Geçiş komisyonundan gelen, dikey geçiş ile kayıt olan öğrencilerin ders intibak raporlarının kabulüne karar verildi.

8 MADDE 25: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr.Abdullah ÖZKAN'ın Ekim 2015 tarihleri arasında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde düzenlenecek olan "13.Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi"nde, "Ülke Markası İnşasında Kamu Diplomasisi Vizyonu ve Stratejik İletişim Yönetiminin Rolü; Türkiye Örneği" başlıklı bildiriyi sunmak üzere Bilimsel Araştırma Projeleri NORMAL sayılı projesinden desteklenmek üzere görevlendirilmesine Ekim 2015 tarihler arasında Azerbaycan'a seyahat (uçak ile), kayıt, yolluklu ve yevmiyeli olarak gidip gelmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi.

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 04.11.2015 Toplantı No: 36 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.03.2015 Toplantı No: 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 11.10.2016 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.10.2018 Toplantı No: 31 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Ergün YOLCU Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.03.2016 Toplantı No: 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 4

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 4 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.02.2016 Toplantı No: 4 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 10.02.2015 Toplantı No: 05 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 12.11.2015 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 12

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 12 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 31.03.2015 Toplantı No: 12 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 14.02.2017 Toplantı No: 06 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 13.10.2015 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 29.11.2016 Toplantı No: 41 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Ali

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.09.2015 Toplantı No: 30 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 20.01.2015 Toplantı No: 02 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 27.09.2016 Toplantı No: 32 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 22

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 22 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.06.2015 Toplantı No: 22 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 21.04.2015 Toplantı No: 15 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 23.09.2014 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.04.2016 Toplantı No: 14 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.09.2014 Toplantı No: 38 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 09

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 09 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 14.03.2017 Toplantı No: 09 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.06.2014 Toplantı No: 24 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 16

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 16 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 05.05.2015 Toplantı No: 16 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.09.2014 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.02.2015 Toplantı No: 07 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 6

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 6 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.02.2016 Toplantı No: 6 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.01.2017 Toplantı No: 02 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 09.09.2014 Toplantı No: 35 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.08.2014 Toplantı No: 33 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 15.09.2015 Toplantı No: 31 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Ergün YOLCU Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 05.08.2014 Toplantı No: 28 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 03

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 03 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 27.01.2015 Toplantı No: 03 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.03.2017 Toplantı No: 07 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 11.09.2013 Toplantı Sayısı: 33 Karar sayısı : 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 186 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 23.06.2017 18 112-127 2017/112 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 23.06.2017 tarihinde saat

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 14/1 say. YKK.

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 14/1 say. YKK. KONU : 20.03.2013 tarih ve 14/1 say. YKK. Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 20.03.2013 tarih ve 14/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. KARAR 1- Fakültemiz öğrencilerinin,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 38

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 38 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.11.2015 Toplantı No: 38 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.09.2008 2008/12 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI 2016.04.01. Felsefe Bölüm Başkanlığının, Araştırma Görevlisi (ÖYP) Mehmet Şirin CAN ın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesine göre Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KONU : 13.02.2013 tarih ve 9/1 say. YKK. 13 /02/ 2013 REKTÖRLÜĞÜ (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 13.02.2013 tarih ve 9/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. KARAR 1-2011-2012

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Esasların

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO 3020000 Kayıt ÖSYM ile gelen öğrencilerin kesin kayıtlarının yapılması (Madde-9) Diplomanın aslının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler Fakülte Yönetim Kurulumuz 18/08/2015 tarihinde saat 11:00 de Dekan V. Prof.Dr.Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Kimya Bölümü Başkanlığının 15/09/2014 tarih ve 50124

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARLARI TABLOSU 2- Öğrenci ön kayıt bilgileri formu (ogi.yildiz.edu.tr) 3- Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi 1 2 Kayıt evrakları (Yabancı Uyruklular) 3 Dikey Geçiş Kayıt evrakları 4 Ek Yerleştirme Kayıt evrakları 1- Başvuru

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 16.02.2017 5 26-43 2017/26 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 16.02.2017 tarihinde saat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK Sİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 181 ülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE DIŞ ORTALAMA ELEKTRONİK 1 30200 Kayıt ÖSYM ile gelen öğrencilerin kesin

Detaylı

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır.

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. Toplantıda Bulunanlar Prof. Dr. Sema OKTUĞ Dekan Prof. Dr. Nadia ERDOĞAN Prof. Dr. Zehra ÇATALTEPE

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17/08/2017 762 01-20 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Şadi TÜLÜ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.05.2017 751 01-10 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR:

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 25.1.219 42 13 KARARLAR 2- Mezuniyetler hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 24.1.219 tarih

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85 2018-74 2018-75 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 11:30 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 24.08.2017 tarihinde Saat 12:30 da Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK.

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK. KONU : 06.03.2013 tarih ve 12/3 say. YKK. 06 /03/ 2013 Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.03.2013 tarih ve 12/3 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. - Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na - Adı geçen Öğrenciye

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 29

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 29 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 06.12.2013 Toplantı No: 29 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI SÜRECİN SORUMLULARI: Bölüm Sekreteri

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI SÜRECİN SORUMLULARI: Bölüm Sekreteri Yayın i Nisan 2013 Revizyon No / 1/1 SÜREÇ ADI : Bölüm/Bölüm Kurulu Süreci SÜRECİN SORUMLULARI: ÜST SÜRECİ: Eğitim-Öğretim Süreci SÜRECİN AMACI: SÜREÇ SINIRLARI : SÜREÇ ADIMLARI : Bölüm Başkanı ve Bölümün

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç)

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YURT DIŞI KONTENJANINDAN ÖĞRENCİ ALIMI, ÖZEL YETENEK SINAVI, YATAY GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL

Detaylı

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08/02/2012 Toplantı Sayısı : 2012 / 07 Karar Sayısı : 11 Toplantıya katılanlar : Prof. Dr. Halit KESKİN ( Başkan) Prof.

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması. Bölüm Açma İşlemleri 3 gün 40 dk İlgili Öğretim Üyesi Açılması düşünülen Bölüm ile ilgili Yök ün belirlediği kriterlere uygun dosyanın ilgili Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanması ve dosyanın incelenmek

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 31.07.2013 Toplantı Sayısı: 29 Karar sayısı : 7 Fakültemiz Yönetim Kurulu 31.07.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 4 20-32 2018/20 Gündem onaylandı. 2018/21 Üniversitemiz Rektörlüğünün 28.12.2017tarih ve 90212838-929-E.132082 sayılı yazısı

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI SIRANO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1. ilgiliden dilekçe 2. Davet yazısı 3. 7

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Balıkesir Üniversitesi tarafından yürütülen Pedagojik Formasyon

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KONU : 15.09.2011 Tarih ve 34/1 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 15.09.2011 tarih ve 34/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 10/03/2015 tarih

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA 1 302.01 Yeni Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre yerleştirilen öğrencinin kaydının yapılması işlemidir. Anadolu

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS/ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS/ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS/ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ (24.09.2018 05.01.2019) Çift Anadal Yandal Kontenjan Önerilerinin Üniversitemiz Senatosu nun onayına

Detaylı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA Mezuniyet Dilekçesi Bölümünüz. no lu öğrencisiyim. Mezun olabilmek için bütün derslerimi tamamladım. Durumumun incelenerek mezuniyet işlemlerinin yapılması için gereğini arz ederim.... EKLER : 1- Nüfus

Detaylı

Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 08.08.2018 30 372-392 2018/372 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 01.08.2018 tarihli 29. oturumunda alınan kararların

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi %10'a Giren Öğrencilerin Tespiti 3 gün 30 Güz Yarıyılı sonunda bütünleme sınavları yapıldıktan sonra Bahar Yarıyılı sonunda ise Yaz okulu notları girildikten sonra İkinci Öğretim öğrencilerinin yarıyıl

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA 1 in Fakülte web sayfası e Belge-Bilgi üzerinden istedikleri belgelerin Sağlama Hizmetlerinin (öğrenci belgesi, transkript,

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/393 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 28.08.2018 31 393-416 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 08.08.2018 tarihli 30. oturumunda alınan kararların

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.02.2018 06 2018 06/01-27 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu Yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'ne yeni kayıt

Detaylı

I. ÖĞRETİM Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat JEO2029 Paleontoloji 17 Kasım

I. ÖĞRETİM Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat JEO2029 Paleontoloji 17 Kasım T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 31 Ekim 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu uygulama esaslarının amacı; Erciyes Üniversitesi Hukuk

Detaylı

T. C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T. C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T. C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı; Niğde Ömer Halisdemir

Detaylı