Müdürümüzden Değerli meslektaşlarım ve sevgili öğrencilerimiz,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Müdürümüzden Değerli meslektaşlarım ve sevgili öğrencilerimiz,"

Transkript

1 Sayfa 1 MSKÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU BÜLTENİ Müdürümüzden Değerli meslektaşlarım ve sevgili öğrencilerimiz, YDYO Bülteni her yılın sonunda elektronik ortamda yayınlanacak ve içeriğinde ilgili yılda MSKÜ YDYO tarafından düzenlenen sosyal ve ders dışı akademik etkinlikler fotoğraflar eşliğinde yer alacaktır. Bu bültenin amacı, MSKÜ ailesinde bulunan tüm değerli akademisyenleri, idari personeli ve sevgili öğrencilerimizi bilgilendirmektir. Doç. Dr. Eda ÜSTÜNEL Y.D.Y.O. Müdürü 1. AKADEMİK FAALİYETLER Üç Dilde Tabela Eğitim Teknolojileri Zirvesi Okul Tanıtımı Viktoria Kusz Okulumuzda ODTÜ ELT Convention CPD Semineri Akademik Bilgilendirme Toplantısı Goethe Enstitü Semineri Bir Erasmus+ Deneyimi Yoğunlaştırılmış İngilizce Conversation Club Uzaktan Eğitim 2. SOSYAL FAALİYETLER Güle Güle ve Hoş Geldin Yemeği Emeklilik Yemeği Avrupa Asansörsüz Günü Kapanış Yemeği Bisiklet Turu Yoga Dersleri Kızılay Kan Bağışı II. Uluslararası Öğrenci Buluşması Yılbaşı Etkinliği YIL: 1, SAYI: 1 OCAK Üniversitemizin tarih ve 3837 Sayılı Kanunla kurulmasının ardından, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu gereğince Rektörlüğe bağlı olarak Yabancı Diller Bölümü Dokuz Eylül Üniversitesi kadrolarından Muğla Üniversitesi ne aktarılan yabancı dil okutmanları ile 1127 öğrenci ile yabancı dil derslerini vermeye başlamıştır Eğitim-Öğretim Yılından itibaren ise fakülte, enstitü ve yüksekokulların yabancı dil ders programlarının yanı sıra İngilizce Hazırlık Programı fiilen başlamıştır. 29 Nisan 2005 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan tarih ve 2005/8715 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Yabancı Diller Yüksekokulu kurulmuş olup, tarihinde müdür ataması ile faaliyete başlamıştır. 15 Mart 2006 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı (2006/2809) ile okulumuzun ismi Sıtkı Koçman Yabancı Diller Yüksekokulu olmuştur. 8 Şubat 2015 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı (2015/2809) ile okulumuzun ismi değiştirilerek Yabancı Diller Yüksekokulu olmuştur. Okulumuzda İngilizce/Almanca/Türkçe Hazırlık Programları öğrencilerin seviyelerine göre oluşturulan sınıflarda değişen ders saatleri ile yürütülmektedir. Ayrıca fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarındaki birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine zorunlu İngilizce; bazı bölümlerdeki öğrencilere seçmeli Almanca, Fransızca ve Rusça dersleri verilmektedir. MSKÜ YDYO akademik yılı İng-Alm-Tr hazırlık eğitimi (isteğe bağlı dâhil) toplam öğrenci sayısı 771 ve akademik yılı İng-Alm-Tr hazırlık eğitimi (isteğe bağlı dâhil) toplam öğrenci sayısı 771 dir.

2 Sayfa 2 1. AKADEMİK FAALİYETLER U ç Dilde Tabela Okulumuzun derslik binası ve idari bina tabelaları u ç dilde (Tu rkçe-almanca- I ngilizce) yenilenmiştir ve binamız engellilerin kullanımına uygun hale getirilmiştir. Eg itim Teknolojileri Zirvesi 14 Mart 2015 tarihinde I stanbul Bahçeşehir U niversitesi nde du zenlenen Eg itim Teknolojileri Zirvesi ne okulumuz okutmanlarından O yku ALTAN, Gu lperi TELLI ve Ali GEÇER katılmıştır.

3 Sayfa 3 Okul Tanıtımı 20 Nisan 2015 tarihinde üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi'nde bilgilendirme amaçlı okulumuzun tanıtımı yapılmıştır. Viktoria KUSZ Okulumuzda 29 Nisan 2015 tarihinde Macaristan Kaposvar Üniversitesi'nden öğretim üyesi Viktoria Kusz, okulumuzda İngilizce okutmanlarına seminer vermiştir. ODTU ELT Convention 5 Haziran 2015 tarihinde Okt. İlkay DÜZTAŞ ve Okt. Gönül KELEŞ, Mayıs tarihlerinde katıldıkları ODTÜ ELT Convention'da edindikleri bilgileri bizlerle paylaşmıştır.

4 Sayfa 4 CPD Semineri Haziran tarihlerinde okulumuz yeni birimlerinden Mesleki Gelişim(CPD) birimine bu konu hakkında neler yapılabileceği üzerine Tony Gurr tarafından bir seminer verilmiştir. Akademik Bilgilendirme Toplantısı 18 Ağustos 2015 tarihinde okulumuzun Türkçe Hazırlık Programı yabancı uyruklu öğrencilerine Üniversite Evi nde okul müdürü Doç. Dr. Eda ÜSTÜNEL tarafından akademik bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Goethe Enstitu su Semineri Akademik yılı Eylül ayı içerisinde Goethe Enstitüsü nden Cavidan Şenuyar tarafından Almanca okutmanlarına ders içi etkinliklerle ilgili seminer verilmiştir.

5 Sayfa 5 Bir Erasmus+ Deneyimi 6 Kasım 2015 tarihinde okulumuz okutmanlarından Serap SEZER Erasmus+ Programı kapsamında Amsterdam'da aldığı eğitim hakkında yüksekokulumuzda bilgilendirme sunumu yapmıştır. Yog unlaştırılmış I ngilizce Güz yarıyılında Turizm Fakültesi nde yoğunlaştırılmış İngilizce dersleri uygulanmaya başlanmıştır. Birinci ve ikinci sınıflarda Temel İngilizce dersleri 8 saat, üçüncü sınıflarda Mesleki İngilizce dersleri 6 saat olarak uygulanmaktadır. Conversation Club Güz yarıyılında Y.D.Y.O., Mühendislik Fakültesi ve Marmaris Turizm M.Y.O. işbirliği ile İngilizce hazırlık sınıfı öğrencilerimiz için gönüllü İngiliz vatandaşlarıyla Conversation Club bünyesinde konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar düzenlenmiştir. Bu kapsamda Marmaris'te ve yüksekokulumuzda farklı konuşma etkinlikleri yapılmaktadır.

6 Sayfa 6 Uzaktan Eg itim Bahar yarıyıldan itibaren ortak zorunlu derslerin online olarak verilmesi planlanmıştır. Bu planlar dâhilinde öncelikle yüksekokulumuzdaki öğretim elemanlarına Enformatik Bölümü ndeki görevli uzmanlar tarafından Çevrimiçi Eğitim Sertifika Programı uygulanmıştır. Bu program yedi hafta sürmüş olup program sonunda başarılı olan öğretim elemanlarına sertifika verilmiştir. Bu program sonrasında okulumuzda derslerin müfredat dâhilinde yürütülebilmesi amacıyla materyal hazırlama ve sınav hazırlama gibi UZEM birimleri kurulmuştur. UZEM materyal hazırlama birimine 13 ve Kasım 2015 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu nda çalışan İngilizce Okutmanı Ali Ulus KIMAV tarafından seminerler verilmiştir. Yüksekokulumuz 2015 Güz yarıyılından itibaren ortak zorunlu yabancı diller için (İngilizce-Almanca-Fransızca- Rusça) harmanlanmış eğitime geçilmiştir (%70 yüz yüze %30 uzaktan) ve ilk online derslere Ekim ayı içinde başlanmıştır. Bunun için öğrenciler Enformatik Bölümü ndeki dil laboratuvarlarından yararlanmıştır. Öğretim elemanları ise Enformatik Binası UZEM stüdyolarından veya yüksekokulumuzda bulunan stüdyolardan faydalanmıştır.

7 Sayfa Bahar yarıyılından itibaren ortak zorunlu İngilizce dersi sınavları online olarak Enformatik Bölümü laboratuvarlarında yapılmaktadır.

8 Sayfa 8 2. SOSYAL FAALİYETLER Gu le Gu le ve Hoş Geldin Yemeg i 21 Şubat 2015 tarihinde Bağlarbaşı Restaurant'ta okulumuz eski müdürü Prof. Dr. Ali AKAR'a teşekkür yemeği ve okulumuz yeni müdürü Doç. Dr. Eda ÜSTÜNEL'e hoş geldin akşam yemeği verilmiştir. Emeklilik Yemeg i 21 Nisan 2015 tarihinde Okutman Hale ÜZGEN hocamıza emeklilik yemeği verilmiş olup plaket takdimi yapılmıştır.

9 Sayfa 9 Avrupa Asanso rsu z Gu nu 4 Haziran 2015 tarihinde okulumuzda Okt. Adnan ÇANGIR, Okt. Müzeyyen AYKAÇ ERDOĞAN ve Okt. Öykü ALTAN öncülüğünde Avrupa Asansörsüz Gün (European No Elevator's Day) etkinliği yapılmıştır. Kapanış Yemeg i 15 Haziran 2015 tarihinde Ula Göleti'nde sabah kahvaltısı ve Nazar Park Garden'da Akademik yılı kapanış yemeği düzenlenmiştir.

10 Sayfa 10 Bisiklet Turu 28 Ekim 2015 tarihinde Okt. Adnan ÇANGIR ve Okt. Mehmet Ejder ÇOŞKUN tarafından Karabağlar Yaylası nda bisiklet turu düzenlenmiştir. Yoga Dersleri Okulumuzda Fulbright programı dâhilinde bulunan Bianca Sue Brown tarafından haftada bir kere okulumuz öğretim elemanlarına gönüllü Yoga dersleri verilmektedir. Kızılay Kan Bag ışı 9-10 Aralık tarihlerinde okulumuz öğrencilerine Kızılay Kurumu tarafından kan bağışı hakkında bilgi verilmiştir. Seminer sonrası gönüllü öğrenciler kan bağışı yapmıştır.

11 Sayfa 11 II. Uluslararası O g renci Buluşması 15 Aralık tarihinde okulumuzdaki ve diğer fakültelerdeki yabancı uyruklu öğrenciler için Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından öğrencilerin kendi ülkelerini tanıttığı bir etkinlik düzenlenmiştir. Yılbaşı Etkinlig i 31 Aralık 2015 tarihinde okulumuzda akademik ve idari personelin katılımıyla yılbaşı etkinliği düzenlenmiştir.

12 Sayfa 12 Yabancı Diller Yüksekokulu Adına İmtiyaz Sahibi: Doç. Dr. Eda ÜSTÜNEL Genel Yayın Yönetmeni: Okt. Deniz ÇAKIRHAN Yayın Kurulu: Okt. Gurbet SARIMAN, Okt. Şükran ASAL, Okt. Neşe GÖRAL

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş 04-22 Ağustos 2014 Yeni Öğrenci Kayıtları ve Yeni Öğrenci Ders Kayıtları 01-05 Eylül 2014 Ortak Zorunlu Dersler Muafiyet, Yabancı

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Başvuruları 23 Temmuz -03 Ağustos 2018 Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Başvurusu Sonuçlarının İlan Edilmesi 31 Ağustos

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU VE KAYIT TAKVİMİ

YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU VE KAYIT TAKVİMİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GUZ YARIYILI Yeni kayıtlar 1-5 Eylül 2014 Ders Kayıtları (İnternet Üzerinden) 08-14 Eylül 2014 Danışman Onayı 15-17 Eylül 2014

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Tek Ders Başvurusu 02-06 Eylül 2011 Tek Ders Sınavı 07 Eylül 2011 Tek Ders Sınav Notlarının Son Teslim Tarihi 08 Eylül 2011 Yeni Öğrenci Kayıtları

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yeni Öğrenci Kayıtları 03-07 Ağustos 2015 Yatay Geçiş Başvuruları Ortak Zorunlu Dersler Muafiyet Başvuruları (Yabancı Dil Dersleri (Alm.Fr.İng.Rusça),

Detaylı

HEDEFİMİZ Türk dilinin uluslararası iletişimde yaygınlık kazanması için; Türkiye nin, içinde bulunduğu bölgenin ve Üniversitemizin uluslararası

HEDEFİMİZ Türk dilinin uluslararası iletişimde yaygınlık kazanması için; Türkiye nin, içinde bulunduğu bölgenin ve Üniversitemizin uluslararası TARİHÇEMİZ DİLMER, Yüksek Öğretim Kurulu nun 17/9/1993 tarih ve 18865 Sayılı kararı gereğince kurulmuştur. Merkez, akademik ihtiyaçlar nedeniyle, Yabancı Diller Yüksek Okulu na dönüştürülmüş ancak merkezin

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Faaliyetleri. 15-Şubat 2012-

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Faaliyetleri. 15-Şubat 2012- Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Faaliyetleri 15-Şubat 2012- Akademik Kurullar 03.04.2012 tarihli akademik kurulda alınan kararlar sonrasında; Stratejik plan kapsamındaki performans

Detaylı

I. ATAMALAR ve TERFİLER

I. ATAMALAR ve TERFİLER I. ATAMALAR ve TERFİLER YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU OKUTMAN VE ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNİN ATANMA VE DEĞERLENDİRİLMELERİNE İLİŞKİN İLKELER TANIM Yabancı Diller Yüksek Okulu nda görev yapan Okutman ve Öğretim

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş Başvuruları 12-29 Ağustos 2013 Yatay Geçiş Başvurusu Sonuçlarının İlan Edilmesi 06 Eylül 2013 Yatay Geçiş Asıl Aday Öğrenci Kayıtları

Detaylı

SAYI: 182 EYLÜL-EKİM 2013. SAYI: 185 Mart- Nisan 2014 İÇİNDEKİLER

SAYI: 182 EYLÜL-EKİM 2013. SAYI: 185 Mart- Nisan 2014 İÇİNDEKİLER ÖĞRENCİLER İÇİN HABER BÜLTENİ SAYI: 182 EYLÜL-EKİM 2013 SAYI: 185 Mart- Nisan 2014 İÇİNDEKİLER Akademik Takvim 2 Katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerine ilişkin hükümler, katkı 3 payı/öğrenim ücreti miktarları,

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Talim ve Terbiye Kurulu nun

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sektör Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi 06 Nisan 2016 - İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 4. Sektör temsilcileri toplantısı 06

Detaylı

T.C UŞAK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ FAKÜLTELER-YÜKSEKOKULLAR-MESLEK YÜKSEKOKULLARI

T.C UŞAK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ FAKÜLTELER-YÜKSEKOKULLAR-MESLEK YÜKSEKOKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL FAKÜLTELER-YÜKSEKOKULLAR-MESLEK YÜKSEKOKULLARI 11- Eylül 2017 Güz Yarıyılı Başlangıcı 13 Eylül 2017 Yabancı Dil Muafiyet Sınavı (Yeni Başlayan Öğrenciler İçin) 17 Aralık

Detaylı

T.C UŞAK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ FAKÜLTELER-YÜKSEKOKULLAR-MESLEK YÜKSEKOKULLARI

T.C UŞAK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ FAKÜLTELER-YÜKSEKOKULLAR-MESLEK YÜKSEKOKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ FAKÜLTELER-YÜKSEKOKULLAR-MESLEK YÜKSEKOKULLARI 13 Eylül 2017 Yabancı Dil Muafiyet Sınavı (Yeni Başlayan Öğrenciler İçin) 17 Aralık 2017 Güz Yarıyılı

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

Sevgili Okutmanlar, YDYO Müdürlüğü

Sevgili Okutmanlar, YDYO Müdürlüğü Sevgili Okutmanlar, Yabancı Diller Yüksekokulunda önemle üzerinde durduğumuz konu, etkin öğretim ve öğrenmeyi desteklemektir, bu yüzden siz okutmanlarımız tarafından kullanılmak üzere bir el kitabı hazırladık.

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksek Okulu Okutman Kitapçığı 2017-2018 İÇİNDEKİLER 1. Önsöz 2. Organizasyon Şeması 3. Misyon 4. Vizyon 5. Değerler 6. Okutman Oryantasyon Programı 7. Öğretmen

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bölüm/Sınıf/Şube: İngiliz Dili Eğitimi 1. Sınıf-A Şubesi Türkçe II : Sözlü Anlatım Okt. Özgür Üstün Türkçe II : Sözlü Anlatım Okt. Özgür Üstün Bölüm/Sınıf/Şube: İngiliz Dili Eğitimi 1. Sınıf-B Şubesi Türkçe

Detaylı

Bölümümüzün Vizyonu: Bölümümüzün Misyonu:

Bölümümüzün Vizyonu: Bölümümüzün Misyonu: Bölümümüzün Vizyonu: Uluslararası düzeyde ilişkiler kuran, üniversitemizin akademik, kültürel, kültürlerarası gelişim ve ilişkilerine katkı sağlayan bir bölüm olmak. Bölümümüzün Misyonu: Ulusal ve uluslararası

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU Tarihçe Yabancı Diller Bölümü, 1976 yılında kurulan Kocaeli Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi bünyesinde İngilizce, Almanca ve Fransızca olmak üzere

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

03-07 Eylül 2012 Kayıtları Uzaktan Kayıt Yenileme ve Kayıtlı Öğrenci Ders Eylül 2012

03-07 Eylül 2012 Kayıtları Uzaktan Kayıt Yenileme ve Kayıtlı Öğrenci Ders Eylül 2012 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş Başvuruları 06-24 Ağustos 2012 Tek Ders Sınav Başvurusu 10-24 Ağustos 2012 Tek Ders Sınavı 29 Ağustos 2012 Tek Ders Sınav Notlarının

Detaylı

ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ EG İ Tİ M-Ö G RETİ M YİLİ AKADEMİ K FAALİ YET RAPÖRÜ

ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ EG İ Tİ M-Ö G RETİ M YİLİ AKADEMİ K FAALİ YET RAPÖRÜ ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ 2016-2017 EG İ Tİ M-Ö G RETİ M YİLİ AKADEMİ K FAALİ YET RAPÖRÜ ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ YÖNETİM Dekan Prof. Dr. Ömer ADIGÜZEL

Detaylı

TÜRKI YE BURSLUSU ULUSLARARASI ÖG RENCI LER EG I TI M AKADEMI SI 2016

TÜRKI YE BURSLUSU ULUSLARARASI ÖG RENCI LER EG I TI M AKADEMI SI 2016 TÜRKI YE BURSLUSU ULUSLARARASI ÖG RENCI LER EG I TI M AKADEMI SI 2016 Uluslararası Genç Derneği ve İstanbul Bilimler Akademisi (İBA)'nın Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı desteğiyle düzenlediği

Detaylı

Yabancı Dil Hazırlık Programı Başvuruları ve Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Programı Kesin Kayıtları 31 Ağustos-07 Eylül 2009

Yabancı Dil Hazırlık Programı Başvuruları ve Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Programı Kesin Kayıtları 31 Ağustos-07 Eylül 2009 2009-2010 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ GÜZ YARIYILI Tek Ders Başvurusu 25-26 Ağustos 2009 Tek Ders Sınavı 28 Ağustos 2009 Yeni Öğrenci Kayıtları 31 Ağustos-07 Eylül 2009 Yabancı Dil Hazırlık Programı

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Başvuruları 23 Temmuz -03 Ağustos 2018 Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Başvurusu Sonuçlarının

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Başvuruları 23 Temmuz -03 Ağustos 2018 Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Başvurusu Sonuçlarının

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 20 NİSAN 2016 TOPLANTI SAYISI: 74 9). Üniversitemiz 2016-2017 önlisans, lisans ve lisansüstü akademik takvimlerine ilişkin birimlerden

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015 YILI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015 YILI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015 YILI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İktisadi ve İdari Bilimler

Detaylı

/ karcicegianaokulu.com

/ karcicegianaokulu.com 0216 314 14 76-79 / karcicegianaokulu.com İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

YATAY GEÇİŞ VE ÇİFTANADAL BAŞVURULARI TEMMUZ 2016 SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI

YATAY GEÇİŞ VE ÇİFTANADAL BAŞVURULARI TEMMUZ 2016 SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI ÖN LİSANS VE LİSANS GÜZ DÖNEMİ 27 HAZİRAN 24 TEMMUZ 11 TEMMUZ 12 AĞUSTOS SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI ÖN KAYITLARI YATAY GEÇİŞ VE ÇİFTANADAL BAŞVURULARI 26 28 TEMMUZ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ Topluluğumuz; Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin, Eczacılık mesleğine olan ilgisini artırmak, mesleki eğitimi evrensel

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2014- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM ÖĞRETİMİ YETERLİK SINAVLARI VE YENİ ÖĞRENCİLERİN KESİN KAYITLARI GÜZ YARIYILI 27 Ağustos 5 Eylül Yeni Öğrencilerin Öğrenim Ücreti Yatırma

Detaylı

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTISI (İTS/10.00- BÖLÜM VE

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

4- Anadolu Üniversitesi Çevrim İçi Öğrenci Toplulukları Yönergesi nin görüşülmesi;

4- Anadolu Üniversitesi Çevrim İçi Öğrenci Toplulukları Yönergesi nin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 22.12.2016 Karar No : 9 GÜNDEM: 1-31/3/2011 tarihli ve 27891 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü) BİRİM FAALİYET RAPORU Manisa / 2019 1 İ Ç İ N D E K İ L E R I. GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon...

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği: Başvuru Şartları 1. Üniversitemizin kayıtlı öğrencisi ve tam

Detaylı

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI SOSYAL DAHİL ETME PROJESİ 2013 Doç.Dr. Halim KAZAN Yrd. Doç. Dr. Meral ELÇİ Cengiz YILMAZ Hüseyin ŞANLITÜRK Kadir ERBASAN

Detaylı

Devam Eden Etkinlikler

Devam Eden Etkinlikler Devam Eden Etkinlikler Fakülte / Bölüm: Edebiyat Fakültesi/ Felsefe Tarih Konu: Havzalar, Kişiler ve Eserler ile İslam Felsefe-Bilim Tarihi Konuşmacılar: Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu Hedef Kitle: Akademisyenler,

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

T.C. UFUK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

T.C. UFUK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI 2. Yarıyıl Dersleri T.C. UFUK ÜNİVERSİTESİ İŞLETME YÖNETİMİ BİLİM DALI HAFTALIK DERS PROGRAMI ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİLİM DALI HAFTALIK DERS PROGRAMI 2. Yarıyıl Dersleri D / 6 D / 9 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Yüksekokulumuz, Sağlık Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında 10 Eylül 1992 tarihinde imzalanan protokol ile açılmış,

Detaylı

Seçmeli Ders Havuzu Ders Kaydı Tarihi 21.08.2013 23.08.2013

Seçmeli Ders Havuzu Ders Kaydı Tarihi 21.08.2013 23.08.2013 TIP FAKÜLTESİ 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ İLK KAYITLAR VE KAYIT YENİLEME BAŞLANGIÇ BİTİŞ 1. Sınıf i Katkı Payı 1. Taksitini Yatırma Tarihleri (Kayıt Yenileme Tarihleri) 12.08.2013 04.09.2013

Detaylı

TÜRKÇE 15 MATEMATİK 15 FEN BİLİMLERİ 15 İNKILAP TARİHİ 10 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ 10

TÜRKÇE 15 MATEMATİK 15 FEN BİLİMLERİ 15 İNKILAP TARİHİ 10 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ 10 Sayın Veliler; Sevgili Öğrencilerimiz, TED Malatya Koleji Özel Ortaokulu olarak 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik yaz döneminde uygulanmak üzere haftada 25 saatlik bir çalışmayla 8. Sınıf TEOG 1 müfredatında

Detaylı

SINAVLAR HAKKINDA ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

SINAVLAR HAKKINDA ÖNEMLİ HATIRLATMALAR SINAVLAR HAKKINDA ÖNEMLİ HATIRLATMALAR v MDB1032/1132 VE MDB1052/1092/1042/1072/1082 DERSLERİNİN 1. VİZELERİ HER GRUBUN DERS GÜN VE SAATİNDE 18-22 MART 2019 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. ANCAK MDB3032/3042

Detaylı

1. Stratejik Analiz. 1.1. Tarihçe. 1.2. Stratejik Planlama Süreci

1. Stratejik Analiz. 1.1. Tarihçe. 1.2. Stratejik Planlama Süreci 1. Stratejik Analiz 1.1. Tarihçe İstanbul Medipol Üniversitesi, Türkiye Eğitim, Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından toplumsal sorunlara ve önceliklere duyarlı, aklı ve bilimselliği yaşam tarzı haline

Detaylı

SINAVI ÖN KAYITLARI 11 TEMMUZ 12 AĞUSTOS YATAY GEÇİŞ VE ÇİFTANADAL BAŞVURULARI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI 12 AĞUSTOS 2016

SINAVI ÖN KAYITLARI 11 TEMMUZ 12 AĞUSTOS YATAY GEÇİŞ VE ÇİFTANADAL BAŞVURULARI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI 12 AĞUSTOS 2016 - ÖN LİSANS VE LİSANS GÜZ DÖNEMİ 27 HAZİRAN 24 TEMMUZ SINAVI ÖN 11 TEMMUZ 12 AĞUSTOS YATAY GEÇİŞ VE ÇİFTANADAL BAŞVURULARI 26 28 TEMMUZ SINAVI 12 AĞUSTOS YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU SON 15 19 AĞUSTOS

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi TÖMER

Hacettepe Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi TÖMER Hacettepe Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi TÖMER MERKEZİN KISA TARİHÇESİ 1982 - Türkçe Dersleri Düzenleme Başkanlığı 1983 - Yabancılara Türkçe Öğretimi Birim Başkanlığı

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ, BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ EGE ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL KAYIT YENİLEME GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME BAHAR YARIYILI YARIYIL YILSONU TIP FAKÜLTESİ **Ektedir DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Detaylı

D. Bölüm Hakkında Genel Bilgiler Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı(ları)

D. Bölüm Hakkında Genel Bilgiler Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı(ları) D. Bölüm Hakkında Genel Bilgiler Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı(ları) Genel Tanıtım Koordinatörler Prof.Dr.Recep SONGÜN Yrd. Doç Dr. Ömer AYDOĞDU Programda İngilizce yazma, okuma, anlama ve konuşma

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

GÜZ YARIYILI BAŞLANGICI 15

GÜZ YARIYILI BAŞLANGICI 15 YENİ KAYIT ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI 1-5 BOŞ KONTENJANLARIN OİDB YE BİLDİRİLMESİ İÇİN SON TARİH 8 GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME 1-5 YETERLİ ÖĞRENCİ SAYISINA ULAŞMAYAN SEÇMELİ DERSLERİN KAPATILMASI 8 EYLÜL 2014

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

04-06 Ekim 2010 Kesilme Durumuna Gelmiş Öğrencilerin Bütünleme Sınavları

04-06 Ekim 2010 Kesilme Durumuna Gelmiş Öğrencilerin Bütünleme Sınavları 2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Tek Ders Başvurusu 31 Ağustos-3 Eylül 2010 Tek Ders Sınavı 06 Eylül 2010 Tek Ders Sınav Notlarının Son Teslim Tarihi 07 Eylül 2010 Yeni Öğrenci Kayıtları 31 Ağustos-07

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

Sosyal ve Kültürel Etkinliklere Katılım (ORY 400) Ders Detayları

Sosyal ve Kültürel Etkinliklere Katılım (ORY 400) Ders Detayları Sosyal ve Kültürel Etkinliklere Katılım (ORY 400) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Sosyal ve Kültürel Etkinliklere Katılım ORY 400 Bahar 0

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kurum içi ve kurum dışı

Detaylı

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU TED DİYARBAKIR KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU 1 2 ÖNSÖZ Bu kitapçık 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TED Diyarbakır Koleji Özel anasınıfına, Özel ilkokula

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YAZ ÖĞRETİMİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YAZ ÖĞRETİMİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 1 ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YAZ ÖĞRETİMİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Çankaya Üniversitesinde İngilizce hazırlık, ön lisans, lisans ve

Detaylı

Tarsus Üniversitesi Senatosunun 22/06/2018 Tarihli ve 2018/1 Sayılı Kararının Eki.

Tarsus Üniversitesi Senatosunun 22/06/2018 Tarihli ve 2018/1 Sayılı Kararının Eki. T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2018-2019 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 03.09.2018 29.08.2019 2018-2019 Eğitim Öğretim Akademik

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Enis 2. SOYADI: Sayman 3. DOĞUM YERİ: Türkiye 4. DOĞUM TARİHİ(GG.AA.YYYY): 29.12.1961 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ:

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Enis 2. SOYADI: Sayman 3. DOĞUM YERİ: Türkiye 4. DOĞUM TARİHİ(GG.AA.YYYY): 29.12.1961 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: FOTOĞRAF: 1. ADI: Enis 2. SOYADI: Sayman 3. DOĞUM YERİ: Türkiye 4. DOĞUM TARİHİ(GG.AA.YYYY): 29.12.1961 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Hazırlık Okulu 5.2. TELEFON NUMARASI: +90 (392) 2236464 / 389

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan ve Rektör Yardımcısı

Detaylı

Bursa Teknik Üniversitesi. Kimya Topluluğu

Bursa Teknik Üniversitesi. Kimya Topluluğu Bursa Teknik Üniversitesi Kimya Topluluğu Kimya Topluluğunun Amacı Öğrencilerin ders dışında bilgi, görgü, deneyimini arttırıcı nitelikte sosyal ve kültürel faaliyetleri yürütmelerini sağlamak. Kimya ve

Detaylı

Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi

Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi T.C. KARATAY ÜNİVERSİTESİ Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü 2016 2017 Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi ERASMUS+ İngilizce Sınavı 01-21 Ekim 2016 Erasmus+ İngilizce Sınavı Başvuruları 27 Ekim

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLAMA BİTİŞ

SİİRT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLAMA BİTİŞ SİİRT ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş Kontenjanlarının İlanı 17.07.2014 Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 17.07.2014 29.08.2014 Yatay Geçiş Sonuçlarının İlanı Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin Kayıtları

Detaylı

*Öğrenci El Kitapçığı

*Öğrenci El Kitapçığı *Öğrenci El Kitapçığı * Bu el kitapçığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi nin zorunlu hazırlık sınıfı bulunan bölümlerine/programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencileri Yüksekokulumuzca yürütülecek olan yabancı

Detaylı

Mersin Üniversitesi Senatosunun 27/09/2018 Tarihli ve 2018/136 Sayılı Kararının Eki.

Mersin Üniversitesi Senatosunun 27/09/2018 Tarihli ve 2018/136 Sayılı Kararının Eki. T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2018-2019 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 03.09.2018 29.08.2019 2018-2019 Eğitim Öğretim Akademik

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Ğ U S T O S 2 0 1 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 TEOG Sınavına Göre Yerleştirme İşlemleri İçin Tercihlerin Alınması 31 Temmuz-8

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Türkçe nin Yabancı Dil Olarak Öğr. I. YDI401 7.Yarıyıl 2+0 2 4. Ön Koşul Dersleri.

DERS BİLGİLERİ. Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Türkçe nin Yabancı Dil Olarak Öğr. I. YDI401 7.Yarıyıl 2+0 2 4. Ön Koşul Dersleri. DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Türkçe nin Yabancı Dil Olarak Öğr. I YDI401 7.Yarıyıl 2+0 2 4 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu Dersin

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Bülent Ecevit Üniversitesi Mevlana Kurum Koordinatörlüğü Koordinatörlerin Bilgilendirilmesi Toplantısı Farabi Kampusu - 2 Mart 2016 MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI NEDİR? 23 Ağustos 2011

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 25.08.2017 26.01.2018 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 12.09.2017

Detaylı

ODTÜ KKK Öğrenci Temsilcileri Konseyi Yönergesi

ODTÜ KKK Öğrenci Temsilcileri Konseyi Yönergesi ODTÜ KKK Öğrenci Temsilcileri Konseyi Yönergesi Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amaçları aşağıda belirtilmiştir. a) Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 11/08/2017 Karar No : 8 GÜNDEM: 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin 2- Üniversitemiz Senatosunun 22/12/2015 tarihli ve 11/12 sayılı kararıyla

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) W W EFQMI Committed to excellence Sayı :98653401-3- - b03# Konu :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde

Detaylı

TESMER YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU

TESMER YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU T Ü R K İ Y E SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER V E Y E M İ N L İ M A L İ M Ü Ş A V İ R L E R TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ D E N İ Z L İ Ş U B E S İ TESMER YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU Temel Eğitim ve

Detaylı

Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrenci Kayıt Rehberi

Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrenci Kayıt Rehberi Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrenci Kayıt Rehberi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Sevgili Öğrencimiz, Doğu Akdeniz Üniversitesi ne hoş geldiniz. Sizi, Doğu Akdeniz Üniversitesi nde

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 25.08.2017 26.01.2018 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 12.09.2017

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 11 Eylül 2019 03 Şubat 2020 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 18

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 25.08.2017 26.01.2018 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 12.09.2017

Detaylı

SAYI: 191 Mart- Nisan 2015 İÇİNDEKİLER. Akademik Takvim 2

SAYI: 191 Mart- Nisan 2015 İÇİNDEKİLER. Akademik Takvim 2 ÖĞRENCİLER İÇİN HABER BÜLTENİ SAYI: 90 OCAK- ŞUBAT 205 SAYI: 9 Mart- Nisan 205 İÇİNDEKİLER Akademik Takvim 2 İÇİNDEKİLER Etkileşimli kayıtlar ve danışman onayları 3 Katkı payı/ öğrenim ücreti ödemelerine

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ e SERTİFİKA PROGRAMLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ e SERTİFİKA PROGRAMLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ e SERTİFİKA PROGRAMLARI YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 Bu Yönerge, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 25.08.2017 26.01.2018 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 12.09.2017

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 11 Eylül 2019 03 Şubat 2020 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 18

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR AKADEMİK TAKVİMİ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR AKADEMİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR AKADEMİK TAKVİMİ 23 Temmuz 2018 27 Temmuz 2018 Güz Yarıyılı Yeni Lisansüstü Öğrenci Başvuruları Saat:17.00 a Kadar (online) 27 Temmuz

Detaylı

İNGİLİZCE EĞİTİM UYGULAMA PROSEDÜRÜ P17-IK-009

İNGİLİZCE EĞİTİM UYGULAMA PROSEDÜRÜ P17-IK-009 Sayfa : 1 / 4 1. AMAÇ İngilizce Eğitim Programı, Koç Üniversitesi nin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak çalışanlarının gelişimine katkıda bulunulması ve İngilizce yabancı dil bilgi ve becerisinin

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLECEK DERSLER İÇİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLECEK DERSLER İÇİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLECEK DERSLER İÇİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Senato

Detaylı