1. Laringoskop kullanmadan uygulanabilmelidir. 2. Silikondan yapılmalıdır. Latex içermemelidir. 3. En az 40 kere kullanılabilir olmalıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Laringoskop kullanmadan uygulanabilmelidir. 2. Silikondan yapılmalıdır. Latex içermemelidir. 3. En az 40 kere kullanılabilir olmalıdır."

Transkript

1 İKİ YOLLU LARENGEAL MASKE ŞARTNAMESİ 1. Laringoskop kullanmadan uygulanabilmelidir. 2. Silikondan yapılmalıdır. Latex içermemelidir. 3. En az 40 kere kullanılabilir olmalıdır. Otoklavda 134 C'de sterilize edilmelidir. 4. Birbirine yapışık 2 tüp ve maske yapısındaki kaftan oluşacak, tüpün solunumla ilgili olanı tel destekli sarmal (spiral yapıda) diğeri ise düz yapıda, gastrik kanala giriş için uygun yapıda 5. Gastrik kanala ait tüp nazogastrik tüpün geçişine uygun Burada ençok ı8 mm.lik nazogastrik sonda geçişi sağlanacaktır. 6. Ucunda anestezi devresine bağlanmayı sağlayıcı ıs mm.lik standart konnektörü bulunmalıdır. 7. Hasta tarafından ısırılarak hava yolu tüpüne zarar vermemesi için iki tüpün kafa bağlanma bölgesinde koruyucu bir katmana (bite-block) sahip 8. Her bir iki yollu laringeal maske ile birlikte bir adette aynı numara laringeal maske classic disposable verilmelidir. 9. Laringeal maske numaraları ve kaf şişirme basınçları aşağıdaki gibi olmalıdır. ıo.ubb kayıtlı,sağlık bakanlığı onaylı olmalıdır. ıli-ls ,3, 4/numaraları olmalıdır.

2 LOMBER PONKSİvON KANÜLÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Panksiyon travmasını minimale indiren, özel quinke bileyli olmalıdır. 2. BOS'un kısa sürede eldesi sağlanmalıdır.bos'un geri akışının hızlı ve kolay görülebilmesi için iğne tutma yerinde şeffaf prizma benzeri bir bölüm olmalıdır. 3. Spinal kanül giriş sırasında eğilip bükülmeyecek derecede stabil bir yapıya sahip olmalıdır.bu özelliği sayesinde hastaya ağrı vermeden başarılı ve güvenli ponksiyon yapabilme imkanı sunmalıdır. 4. Kanülün emniyetle ilerletilmesini sağlayan rahat kavrama aparatı bulunmalıdır. 5. Panksiyon kontrolü için şeffaf kilit bağlantılı olmalıdır. 6. Renk kodlu mandrenli olmalı ve mandren kanüle tam oturmalıdır ve 88mm uzunluğunda olmalıdır. 8. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler belirtilmelidir.

3 LOMBER PONKSİvON KANÜLÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Ponksiyon travmasını minimale indiren, özel quinke bileyli olmalıdır. 2. BOS'un kısa sürede eldesi sağlanmalıdır.bos'un geri akışının hızlı ve kolay görülebilmesi için iğne tutma yerinde şeffaf prizma benzeri bir bölüm olmalıdır. 3. Spinal kanül giriş sırasında eğilip bükülmeyecek derecede stabil bir yapıya sahip olmalıdır.bu özelliği sayesinde hastaya ağrı vermeden başarılı ve güvenli ponksiyon yapabilme imkanı sunmalıdır. 4. Kanülün emniyetle ilerletilmesini sağlayan rahat kavrama aparatı bulunmalıdır. 5. Ponksiyon kontrolü için şeffaf kilit bağlantılı olmalıdır. 6. Renk kodlu mandrenli olmalı ve mandren kanüle tam oturmalıdır ve 120mm uzunluğunda olmalıdır. 8. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler belirtilmelidir.

4 LOMBER PONKSİYON KANÜLÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Ponksiyon travmasını minimale indiren, özel quinke bileyli olmalıdır. 2. BOS'un kısa sürede eldesi sağlanmalıdır.bos'un geri akışının hızlı ve kolay görülebilmesi için iğne tutma yerinde şeffaf prizma benzeri bir bölüm olmalıdır. 3. Spinal kanül giriş sırasında eğilip bükülmeyecek derecede stabil bir yapıya sahip olmalıdır.bu özelliği sayesinde hastaya ağrı vermeden başarılı ve güvenli ponksiyon yapabilme imkanı sunmalıdır. 4. Kanülün emniyetle ilerletilmesini sağlayan rahat kavrama aparatı bulunmalıdır. 5. Ponksiyon kontrolü için şeffaf kilit bağlantılı olmalıdır. 6. Renk kodlu mandrenli olmalı ve mandren kanüle tam oturmalıdır ve 88mm uzunluğunda olmalıdır. 8. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler belirtilmelidir.

5 Atravmati..[1] ATRAVMATiK SPiNAl ANESTEZi KANÜlÜ TEKNiK SARTNAMESi Spinal kanül, santral delikli özel atravmatik bileye sahip olmalıdır. 2. Atravmatik spinal anestezi kanülünde, özel bileylenmiş minimal kesme ve az oranda dilatasyonu sağlayan atravmatik uç olmalıdır. Haindl'a göre özel biley şekli, iki basamaklı biley; birinci basamak keskin, ikinci basamak özel teknikle yuvarlatılmış olmalıdır. 3. Kanülün emniyetle ilerletilmesini sağlayan rahat kavrama aparatı olmalıdır. 4. Atravmatik santral delikli olmalıdır. 5. Ponksiyon kontrolü (BOS'un en kısa sürede görülebilmesi) için şeffaf lock-bağlantılı olmalıdır. 6. Renk kodlu mandren olmalıdır. 7. Spinal kanül,(26 G) çapında, en fazla 90 mm uzunluğunda olup, (20 G) çapında ve en fazla 35 mm uzunluğunda kılavuz kanül ile birlikte steril ambalaj da olmalıdır. 8. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler belirtilmelidir. 9. Son kullanma tarihi,teslim tarihinden başlamak üzere en az 2 yılolmalıdır. ıo. Teklif edilen ürün T.C İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına(TITUBB)kayıtlı ve T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. ll. Malzemeyi teklif eden firma;üretici,ithalatçı veya bayi olarak TITUBB da kayıtlı olmalı ve kayıtlı olduğuna dair belgeyi ibraz etmelidir. 12. Onaylı ürün(barkod)numaraları teklif ile birlikte sunuımalı ve onaylı ürün numarası ihale sıra numarası ile mutlaka kalemler bazında ilişkilendirilmelidir. l3. Yüklenici firma,ürüne ait marka adı,model,barkod numarası,üretici firma adı,firmaya ait malzeme kodu bilgilerini yazılı olarak ürün ile birlikte teslim edilmelidir. 14. Yüklenici firrnalar,ürüne yönelik uygunluk değerlendirmesi yapılacağından ürün numunelerini önceden teslim etmelidir.

6 lomber PONKSivON KANÜlÜ TEKNiK SARTNAMESi 1.Ponksiyon travmasını nıinimale indiren,özel quinke bileyli olmalıdır. 2.BOS'un kısa sürede elcjesi sağlanmalıdır. 3.kanüıün emniyetle iler.ctilrnesini sağlayan rahat kavrama aparatı bulunmalıdır. 4.Ponksiyon kontrolü için şeffaf lock bağlantılı olmalıdır. S.Renk kodlu mandrenli olmalı ve madren kanülü tam oturmahdır. 6.Spinal iğne 20G en f('~''''' 90 mm olmalıdır. 7.Uygulama esnasında ı'ıctal sürtünme olmamalıdır. 8.Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler belirtilmelidir. 9.Son kullanma tarihi,teslim tarihinden başlamak üzere en az 2 yılolmalıdır. 10.Teklif edilen ürün T.C ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasl(TiTUBB) kayıtlı ve T.C Sağlık Bakanlığı tarafından 011,./:1 olmalıdır. ll.malzemeyi teklif eck:~ Iirma.üretici.ithalatçı veya bayi olarak (TITUBB) da kayıtlı olmalı ve kayıtlı olduğuna dair bei~~eyiibraz etmelidir. l2.0nayll ürün (barkod) numaraları teklif ile birlikte sunuımalı ve onaylı ürün numarası ihale sıra numarası ile rnutla-., Kalemler bazında ilişkilendirilmelidir. 13.YÜklenici firma.ürün ~zıit marka adı,model,barkod nurnarası.üretic! firma adı,firmaya ait malzeme kodu bilgiler ir.: vaz ılı olarak ürün ile birlikte teslim edilmelidir. l4.yüklenici firrnalar.urünc yönelik uygunluk değerlendirmesi yapılacağından ürün numunelerini öncedeıı t cslim etmelidir.

7 RF LEZYON JENERA TÖR INDIFFERENT ELEKTROT TEKNİK ŞARTNAMESİ İndifferent elektrot RF lezyon işlemi sırasında kullanılacaktır. İndifferent elektrot geniş yüzeyli ve iletken jel içeren orta tabaka ve yapışkan kenarlı yapıda İndifferent elektrotjeneratör bağlantı kablosu en az 250 cm uzunlukta İndifferent elektrot tek tek steril paketlerde bulunacak ve ürün gama radyosyon ile steril edilmiş İndifferent elektotun bağlantı ucu kliniğimizde bulunan Radionics jeneratöre uygun 4 mm banana touch prof konektör Teklif edilen ürünlerin kliniğimizen uygunluk alması gerekmektedir.

8 TEK LUMENLi KATETER SETi TEKNiK SARTNAMESi ı. Ponksiyon kanülü, hava embolisi ve kan kontarninasyon riskini önlemek amacıyla enjektör çıkarılmadan kılavuz telin ilerletilmesine imkan tanıyan valfli; (18 G) çapında, 70 mm uzunluğunda olmalıdır. 2. Kateter, poliüretan ve radyoopak olmalıdır. 3. Kateter, çok ince lubrikasyonlu soft uçlu olmalıdır. 4. Kateter, kolayokunabilir uzunluk işaretli olmalıdır. S. Kateter, tek lumenli, en fazla 20 cm uzunluğunda, 16 G) çapında olmalıdır. 6. Kateter, ve na jugularis kullanımına uygun olmalıdır. 7. Kateterde, farklı renkler ile kodlanmış, transparan uzantı tüpleri ve bunlarda uygulamanın kısa süreli durdurulması için klemp olmalıdır. 8. Kateterde, hareketli fiksasyon kanatları ve bunu sabitleyen ikinci bir fiksasyon kı ibi olmalıdır. 9. Klavuz tel, fleksibl J uçlu, tek el ile kullanılabilen ergonomik özel kılıfta, 50 cm uzunluğunda,uzunluk işaretli olmalı ve uzunluk işareti hiçbir şekilde silinmemelidir. (çıkmamalıdır) 10. Oilatatör olmalıdır. 1ı. EKG bağlantı kablosu olmalı ve set içerisinde steril olarak yer almalıdır. 12. Kateterin doğru yerde olduğunu kontrol etme imkanı tanıyan 2 adet EKG adaptörü verilmelidir. 13. Set içerisinde ucu çevirmeli kilit bağlantılı enjektör (5 ml) olmalıdır. 14. Bistüri olmalıdır. 16. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler belirtilmelidir.

9 , üç YOLLU FOLEY SONDA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - Ürün neoplex, veya vücut ile uyumlu tıbbı kullanımı olan gerekli Yumuşaklıkta bir maddeden yapılmış olmalıdır. 2 - Yuvarlak uçlu ve plastik luer-valfli olmalıdır FR kalınlığında üretilmiş olmalı ve istenilen miktarda her numaradan temin edilmelidir. 4-3 lümenli olup bir lümen irrigasyon için kullanılabilir. 5 - Üzerinde en az 30 ml hacminde balon bulunmalıdır. 6 - Ürün steril olarak çiftli steril ambalajda bulunmalıdır. 7 - Raf ömrü 5 yıl olmalıdır. 8 - İhaleye yeterli miktarda ve adette numune getirilmelidir. 9 - UBB kaydı olmalıdır.

10 İDRAR TORBASı MUSLUKLU (2000cc) TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Tıbbı PVCden üretilmiş olmalı ml, kapasiteli olmalı 3. Torba 50 ml aralıklarla derecelendirilmiş olmalı ve 500 ml de bir rakam ile dereceler yazılmış olmalı ve idrar miktarını doğru gösterecek yapıda olmalı 4. Musluk kısmı ileri-geri hareketle çalışmalı, kendiliğinden musluk açılmamalı ve idrarı aşağı sızdırmamalı 5. Torbanın üst iki yanında askı delikleri bulunmalı, idrar torbası askılanna takılmak için askı delikleri kendiliğinden açık olmalı, delik işaretli kısmına askıyı takarken aşırı güç veya ek kesici alet gerektirmemeli 6. İdrar Torbası musluğu kapalı iken torbanın hiçbir yerinden idrarı sızdırmamalı 7. Tamamen dolu iken askı deliklerinden asıldığında delikler 24 saat dayanma kapasitesinde olmalı 8. Hortumun ucunda konik konnektör bulunmalı 9. Konnektör üzerinde kapak olmalı, kapak iyi oturmalı kendiliğinden çıkmamalı 10. Sondaya takılan kollektör ucu tam oturmalı ve sondayla uyumlu olmalı ve idrar sızdırmamalı ıı. Torba ve hortumu şeffaf olmalı, idrar hortumdan geçerken hortumun ve torbanın etken maddesi idrarın rengini değiştirmeyecek nitelikte olmalı. 12. Hortum uzunluğu en az 75 cm. olmalı, hasta yatarken foley ile torba arasındaki hortum gerilme ve çekilme yapmayacak uzunlukta ve bükülme yada kırılma oluşturmayacak yeterlilikte esnek olmalı 13. Her 100 torba ile birlikte bir adet hasta yatağı yanına asılrnaya uygun metal idrar torbası askısı ücretsiz olarak verilmeli 14. İdrar yerçekimi ile torbaya rahatlıkla dolmalı 15. Ara line ile idrar torbası bir bütün halinde olmalı, ek yerinden idrar sızdırmamalı 16. ISO veya TSE kalite belgelerinden birine sahip olmalı 17. UBB kaydı olmalı 18. Malzeme numunesi olmalı

11 1- Kılavuz Tel Koroner Diagnostik inç 150 cm \.5 Teflon kaplı flex uç 6cm, j curve 3mm olmalıdır. Paslanmaz çelikten yapılı ve politetraflor etilen (PTFE) kaplı fixed core özellikte olmalıdır. 2- Kılavuz Tel Koroner Diagnostik inç Uzun 260 cm Teflon kaplı flex uç 6cm, j curve 3mm olmalıdır. Paslanmaz çelikten yapılı ve politetraflor etilen (PTFE) kaplı fixed core özellikte olmalıdır. 3- Sheat lntraducer Set 6F-7F Kısa 'l.\ _'L..1-. Intraducer en az II cm uzunlukta,silikon hemostatik valvli, en az 15 cm uzunlukta vessel dilatör, 45 cm uzunlukta 3 mm J curve'lü guidewire'dan oluşmalıdır. Valv sheat' in yüzeyinden derin olmamalı ve çift kademeli olmalıdır. Guide wire, vessel dilatör ve sheat arasındaki geçiş kademesiz (smooth transition) olmalıdır. Sheat gövdesi kink yapmama özelliği taşımalı ve cilde tespit için dikiş halkasına sahip olmalıdır. 4-5 Koroner Kalp Kateteri Diagnostik Judkins 6F 1..,3 _ L.- l- Sol ve sağ judkins şeklinde olmalıdır. 2- Radyoopak özelliği yüksek olmalıdır. 3- Birebir tork özelliği göstermelidir. 4- Gövdesi braided ya.pıda ve atravmatik, ucu soft olmalıdır. 5- Biyokompetibl malzemeden üretilmiş olmalıdır. 6- Trombojeniteyi azaltmak ve kayganlığı arttırmak, ıç~n üstü uygun bir maddeyle kaplanmış olmaldır. -," 7- Proximal ~ç bir hub ihtiva etmeli burada kateter ile ilgili bilg~ bulunmalıdır. 8-En az 100cm uzunlukta, high flow olmalı, 1200 psi basınca dayanabilmelidir. 9-Sağjudkins 3, ve soljudkins 3,5-4-4,5-5-6 tiplerinde olmalıdır. io. Damar içerisinde yapısı bozulmamalı, desteği' azalmamalıdır. 6- Koroner Kalp Kateteri Diagnostik Pigtail 6F 1..-<) 1-110cm uzunlukta, açık uçlu 8-12 yan delikli, high flow olmalı, 1200 psi basınca dayanabilmeli, radyoopak özelliği yüksek olmalıdır. 2- Birebir tork özelliği göstermelidir. 3- Gövdesi braided yapıda ve atravrnatik, kateter ucu soft olmalıdır. 4- Biyokompetibl malzemeden üretilmiş olmalıdır.

12 -' 5- Trombojeniteyi azaltmak ve kayganlığı arttırmak ıçın üstü uygun bir maddeyle kaplanmış olmalıdır. 6- Proximal uç bir hub ihtiva etmeli burada kateter ile ilgili bilgi bulunmalıdır. 7- Manifold Üçlü '\...\0 Üzerindeki muslukların uzun kolları kapalı pozisyonda olacak şekilde ve 3 yollu rotating adaptörlü, sağ pozisyonlu, kristal saydamlığinda, en az 400 psi basınca dayanıklı olmalıdır. 8- El Opak Anjiyogr-afi Enjektörü Kilitli 'L.~ 12 cc hacimli; luer lock'lu, hazne kısmında 2, piston kısmında 1 adet halkalı; pistonu geri çıkmayan ve piston gövdesi bükülmeyen; 1 cc'iik emniyet frenine sahip ve mikrobubbles'ların enjeksiyonunu engelolacak rezervuar kısmı bulunan ve kristal saydamlığında olmalıdır. 9- Seldinger Porıksiyon İğnesi ~i 1- Arter-verı ponksiyonu için kullanılacaktır gauge, Seldinger tipi, mandrensiz olmalıdır. lo-pompa Erıjektörü ~ Madrat marka V Probis cihazına uyumlu 150cc lik otomatik olmalıdır. 11- Terumo Guıde Wıre '1-0.,..ı.:'. Guide wire çekirdeğinde si:rpe(~eii:iek~:zel-: :,N.~k~F+l'tlıI'iYıih~",~ıaşıınından yapılmış :::' ~ Radiopak Solid bir metal içermelidir. Bu metalin üzeri uluslar arası standart ölçülerde biyolojık uygunluğu Guide wire'ın ucu kesinlikle atravmatik olmalıdır. Merkezdeki süper esnek özel Nikel - Titanyum (nitinol) alaşımlı metal Guide wire'in ucuna yaklaşık 3 cm kalabilmelidir. Hidrofilik kaplama dolayısıyla Kateter Guide wire üzerinden kaydırıldığında çok kolay kaymasını sağlamalıdır. Süper esnek Guide wire bükülmelerderı

13 i özelliği ile Guide wire kuvvetli hafızaya sahip olmalıdır. Guıde wire ile yapılacak 40mm çapındaki bir düğüm açıldığında Guide wirw üzerinde düğümtın izi kalıcı olmamalıdır. Guide wire damar seçiciliği için 1:1 tork kontrolü sağlanmalıdır. Guide wire'lar inch kalınlığında ve 150 cm uzunluğunda j uçlu olmalıdır. Guide wirelar teker teker ambalajlanmış steril paketlerde olmalı ve paket üzerinde uluslar arası standartlara uygundur guide wire in ölçüleri kod numarası, lot numarası ve son kullanma tarihi belirtilmelidir.. ",;.::: ';,~:-. "-.'...

14 SEviYE SENSÖRÜ TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Seviye sensörü, ameliyathanemizde kullanılmakta olan Stöckert marka Kalp Akciğer Makinesi' nin Seviye Kontrol Modülü' ne uyumlu olmalıdır. 2. Seviye serısörü yüksek frekans prensibine uyumlu olarak çalışmalıdır. 3. Seviye sensörü oksijenatörün istenilen herhangi bir seviyesine kolayca yapıştırılabilmelidir. 4. Seviye sensörü hasta güvenliği açısından oksijenatördeki seviyenin kontrolünü sağlayabilmelidir. 5. Seviye sensörünün seviye kontrol hassasiyeti +/- 10 mm. olacak şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

15 ~ı.-~\o MONOFLAMENT NYLON TEKNiK ŞARTNAMESi 1 ı. Polyarnidedan imal edilmiş monofilament sütür malzemesi olacak ve bu özellik ürün pesetleri. ürün kutusu ve ürün kutusunda bulunan ürün kullanım talimatında açıkça belirtilecektir. 2. Absorbe olmayacak, kolay düğüm tutacak, vücutta reaksiyon göstermeyecektir. 3. Tekli steril paketlerde olacak ve teslim edilecek malın son kullanma tarihi en az 3 yılalacaktır. -1. l ğneli tiplerde teslim edilecek malzemenin iğnesi aynen istenilen ve yanlarında yazılı özelliklerde 5. İğneler, kolay bükülmeyecek, kırılmayacak, iplik ile uyum içinde olacak ve iğne iplikten kolay ayrılmayacaktır. İğne gövdesi portegüde stabilizasyonu ve dokuya kontrollü penetrasyon u sağlayacak şekilde 6. Keskin iğneler ciltten kolayca geçebilir özellikte iğneler çoklu geçişlerde penetrasyon giicünü koruyacaktır. 7. İplikler. kolay düğüm tutacak, düğüm emniyet yüksek olacak, kopmayacak. liflenme yapmayacaktır. Poşetten çıktığında sütür hafızası minimum seviyede 8. Teklif edilecek malların Sağlık Bakanlığı onaylı UBB kaydı ürüne ait barkod numarası gerek kutu üstünde. gerekse birim poşet ve poşet içindeki karton üzerinde 9. Ürün bilgileri yer aldığı etiket, sökülerneyen özellikte baskı şeklinde ın. ıler poşet üzerinde malzeme ile ilgili ürün kodu. iğne boyu, iğne şekli. iplik uzunluğu. usp standartlarına liygıın nosu. lot numarası, ce işareti ve ce belgesi veren kuruluşun kodu. üretici firmanın adı ve ürün mensei bilgilerinin yanı sıra iğneli ürünlerde III ölçeğinde iğnenin profil resmi basılı II. Aluminyum folyo ambalaj 2 kulakçık ayrı yöne doğru çekilerek açılacak. sütürün takılı olduğu karton paket üstünde poşet ambalaj üzerinde yazan bilgilerin aynısı bulunacaktır. Ürün ambalajı açıldığında süıür steril sahaya kolayca düşecektir. ambalajda yapışıklık ve zor açılımı durumu olmayncakur. 12. iç ambalaj sütürün kıvrılmasını ve dolaşmasıııı engelleyecek şekilde hazırlanmış lpliğin dolaşmasını engelleyici bir faktör olarak, yukarıda belirtilen düzenek açılmadan iğneye kolayca ulaşılabilecek ve portegü ile kolayca tutulabilecektir ve iğnenin deforme olma ını engellemek için iğneniıı takılı olduğu bir keçe bulunacaktır. 13. ihaleye giren firmalar, teklif verdikleri her kalem için orijinal ler kutu (minimum 12adet) numuncyı ameliyathane sorumlu hemşiresine ihale saatine kadar bir tutanak ile teslim edeceklerdir. Numuneler cerrahi ekipler tarafından denendikten sonra teknik şartname maddelerine uyguuluğuna göre verilccek teknik raporlar Hastane Başmüdürlüğüne bildirilecektir. 14. ihaleyi kazanan firmanın teslim edeceği ürünler, verilen nurnuneler ile teknik olarak <.l) ı,rri:izelliktc ve aynı UBB numarasına sahip

16 POLYESTER SÜTÜR TEKNiK ŞARTNAMESi i. Örgülü yapıda, polyesterden mamulolacak ve bu özellik ürün pesetleri. ürün kutusu ve ürün kutusunda bulunan ürün kullanım talimatında açıkça belirtilecektir. 2. Malzeme üzeri silikon veya polybutylate ile kaplı 3. Absarbe olmayacak, kolay düğüm tutacak, vücutta reaksiyon göstermeyecektir. 4. Tekli steril paketlerde olacak ve teslim edilecek malın son kullanma tarihi en az 3 yılalacaktır. S. İğnel i tiplerde teslim edilecek malzemenin iğnesi aynen istenilen ve yanlarında yazılı özelliklerde 6. Iğneler. kolay bükülmeyecek, kırılmayacak. iplik ile uyum içinde olacak ve iğnc iplikten kolay aynlmayacaktır. İğne gövdesi portegüde stabilizasyonu ve dokuya kontrollü penetrasyon u sağlayacak şekilde 7. Keskin iğneler ciltten kolayca geçebilir özellikte iğneler çoklu geçişlerde penetrasyon gücünü koruyacaktır. 8. İplikler. kolay düğüm tutacak, düğüm emniyet yüksek olacak. kopmayacak. liflenme yapmayacakur. Poşetten çıktığında sütür hafızası minimum seviyede (). Teklif edilecek malların Sağlık Bakanlığı onaylı UBB kaydı ürüne ait barkod numarası gerek kutu üstünde. gerekse birim poşet ve poşet içindeki karton üzerinde i O. Ürün bilgileri yer aldığı etiket, sökülerneyen özellikte baskı şeklinde i i. Her poşet üzerinde malzeme ile ilgili ürün kodu. iğne boyu. iğne şekli. iplik uzunluğu. usp standartlarına uygun nosu, lot numarası. ce işareti ve ce belgesi veren kuruluşun kodu. üretici firmarun (ldı ve ürün rnenşei bilgilerinin yanı sıra iğneli ürünlerde 1/1 ölçeğinde iğnenin profil resmi basılı i 2. Aluminyum folyo ambalaj 2 kulakçık ayrı yöne doğru çekilerek açılacak, sütürün takılı olduğu karton paket üstünde poşet ambalaj üzerinde yazan bilgilerin aynısı bulunacaktır. Ürün ambalaj: açıldığında süıür steril sahaya kolayca düşecektir. ambalajda yapışıklık ve zor açılma durumu olmavucakur. 13. iç ambalaj sütürün kıvrılmasını ve dolaşmasını engelleyecek şekilde hazulanrruş ipliğin dolaşmasını engelleyici bir faktör olarak, yukarıda belirtilen düzenek açılmadan iğneye kolayca ulaşılabilecek ve portegü ile kolayca tutulabilecektir ve iğnenin deforme olmasını engellemek için iğnenin takılı olduğu bir keçe bulunacaktır. i 4. ihaleye giren firmalar. teklif verdikleri her kalem için orijinal i er kutu (minimum 12adet) numune- i ameliyathane sorumlu hemşiresine ihale saatine kadar bir tutanak ile teslim edeceklerdir. umuneler cerrahi ekipler tarafından denendikten sonra teknik şartname maddelerine uygunluğuna göre verilecek teknik raporlar Hastane Başmüdürlüğüne bildirilecektir. ı 5. ihaleyi kazanan firmanın teslim edeceği ürünler, verilen numuneler ile teknik olarak aynı ~ \C aynı UB13 nuıııarasına sahip &t.~{~~~. l)ı"p rsı ---:rı ~j

17 L ipek SÜTÜR TEKNiK ŞARTNAMESi i. Saf ipekten üretilmiş olacak ve bu özellik ürün poşetleri. ürün kutusu ve ürün kutusunda bulunarı ürün kullanım talimatında açıkça belirtilecektir. 2. Absarbe olmayacak, kolay düğüm tutacak, vücutta reaksiyon göstermeyecektir. 3. Tekli steril paketlerde olacak ve teslim edilecek malın son kullanma tarihi en az 3 yıl 4. İğneli tiplerde teslim edilecek malzemenin iğnesi aynen istenilen ve yanlarında yazılı ôzcllik lerdc :'i. Iğneler. kolay bükülmeyecek, kırılmayacak, iplik ile uyum içinde olacak ve iğne iplikten kolay ayrılmayacaktır. İğne gövdesi portegüde stabilizasyonu ve dokuya kontrollü penetrasyon u sağlayacak şekilde G. Keskin iğneler ciltten kolayca geçebilir özellikte iğneler çoklu geçişlerde perıctrasvon gücünü koruyacaktır. 7. lplikler, kolay düğüm tutacak, düğüm emniyet yüksek olacak. kopmayacak. liflenme yapmayacaktır. Poşetten çıktığında sütür hafızası minimum seviyede 8. Teklif edilecek malların Sağlık Bakanlığı onaylı UBB kaydı ürüne ait barkod numarası gerek kutu üstünde. gerekse birim poşet ve poşet içindeki karton üzerinde 9. Ürün bilgileri yer aldığı etiket, sökülerneyen özellikte baskı şeklinde i O. Her poşet üzerinde malzeme ile ilgili ürün kodu. iğne boyu, iğne şekli. iplik uzunluğu. usp standnrı lannu uygun nosu. lot numarası, ce işareti ve ce belgesi veren kuruluşun kodu. üretici firmanın adı \'C ürün menşei bilgilerinin yanı sıra iğneli ürünlerde 1/1 ölçeğinde iğnenin profil resmi basılı i I, Aluminyum folyo ambalaj 2 kulakçık ayrı yöne doğru çekilerek açılacak. sütürün takılı olduğıı karton paket üstünde poşet ambalaj üzerinde yazan bilgilerin aynısı bulunacak ur. Ürün arnbalajı <ıçıldığıııda süıür steril sahaya kolayca düşecektir, ambalajda yapışıklık ve zor açılma durumu olmayacaktır. 12. iç ambalaj sütürün kıvnlmasını ve dolaşmasını engelleyecek şekilde hazırlanmış İpliğ in dolaşmasını engelleyici bir faktör olarak, yukarıda belirtilen düzenek açılmadan iğneye kolayca ulaşılabilecek ve portegü ile kolayca tutulabilecektir ve iğnenin deforme olmasım engellemek için iğnenin takılı olduğu bir keçe bulunacaktır. 13. ihaleye giren firmalar, teklif verdikleri her kalem için orijinal ier kutu (minimum 12adet) numuneyi ameliyathane sorumlu hemşiresine ihale saatine kadar bir tutanak ile teslim edeceklerdir. Numuneler' cerrahi ekipler tarafından denendikten sonra teknik şartname maddelerine uygunlıığıına göre verilccek teknik raporlar Hastane Başmüdürlüğüne bildirilecektir. ı-ı. ihaleyi kazanan firmanın teslim edeceği ürünler. verilen numuneler ile teknik olarak aynı özelliktc ve aynı UBB numarasına sahip

18 POLYDIOXANONE ABSORBABLE SÜTÜR TEKNiK SARTNAMESi 1. Polydioxanone veya poliglikorıat' dan imal edilmiş monofi lamerit sütür malzemesi olacak \ c bu özellik ürün poşetleri, ürün kutusu ve ürün kutusunda bulunan ürün kullanım talimatında açıkça bel irti leeekti r. 2. Absorbe olma süresi gün olup, aynı zamanda en az 56 gün doku desteği sağlayacaktır. 3. Tekli steril paketlerde olacak ve teslim edilecek malın son kullanma tarihi en az 3 yıl 4. İğneli tiplerde teslim edilecek malzemenin iğnesi aynen istenilen ve yanlarında yazılı özelliklerde ). İğneler, kolay bükülmeyecek, kırılmayacak, iplik ile uyum içinde olacak ve iğne iplikten kolav aynlrnayacaktrr. iğne gövdesi portegüde stabilizasyonu ve dokuya kontrollü pcncırasyonu sağlayacak şekilde 6. Keskin iğneler ciltten kolayca geçebilir özellikte İğneler çoklu geçişlerde penetrasyon gücünü koruyacaktır. 7. iplikler. kolay düğüm tutacak, düğüm emniyet yüksek olacak. kopmayacak. litlennıe ) apmayacakur. Poşetten çıktığında sütür hafızası minimum seviyede 8. Teklif edilecek malların Sağlık Bakanlığı onaylı UBB kaydı olacaktır, ürüne ait barkod numarası gerek kutu üstünde. gerekse birim poşet ve poşet içindeki karton üzerinde <). Ürün bilgileri yer aldığı etiket, sökülemeyen özellikte baskı şeklinde i O. Her poşet üzerinde malzeme ile ilgili ürün kodu, iğne boyu, iğne şekli, iplik uzunluğu. usp standartlarına uygıın nosu, lot numarası, ce işareti ve ce belgesi veren kuruluşun kodu, üretici firmanın adı ve ürün nıenşei bilgilerinin yanı sıra iğneli ürünlerde III ölçeğinde iğnenin profil resmi basılı i I. Aluminyum folyo ambalaj 2 kulakçık ayrı yöne doğru çekilerek açılacak. sütürün takılı olduğu karton paket üstünde poşet ambalaj üzerinde yazan bilgilerin aynısı bulunacaktır. Ürün ambalaj: açıldığında sütür steril sahaya kolayca düşecektir, ambalajda yapışıklık ve zor açılma durumu olmayacaktır. 1:2. iç ambalaj sütürün kıvrılmasını ve dolaşmasını engelleyecek şekilde hazırlanmış olacnkur. ipliğin dolaşmasını engelleyici bir faktör olarak, yukarıda belirtilen düzerıek açılmadan iğnevc kolayca ulaşılabilecek ve portegü ile kolayca tutulabilecektir ve iğnenin deforme olmasını engellemek için iğnenin ak iii olduğu bir keçe bulunacaktır. 13. ihaleye giren firmalar. teklif verdikleri her kalem için orijinal 1er kutu (minimum 12adct) numuncx i ameliyathane sorumlu hemşiresine ihale saatine kadar bir tutanak ile teslim edeceklerdir. Numuneler cerrahi ekipler tarafından denendikten sonra teknik şartname maddelerine uygunluğuna göre verilecek teknik raporlar Hastane Başmüdürlüğüne bildirilecektir. 14. ihaleyi kazanan firmanın teslim edeceği ürünler. verilen nurnuneler ile teknik olurak avn: özelliktc \l' aynı UBB numarasına sahip

19 b~- '8<.0 POL YGLACTIN SÜTÜR TEKNiK ŞARTNAMESi ı. Polyglactin 910 veya lactornerden üretilmiş olacak ve bu özellik ürün poşetleri. ürün kutu u ve ürün kutusunda bulunan ürün kullanım talimatında açıkça belirtilecektir. 2. Bileşimi %90 Polyglycolic Acid ve % 10 Lactic Acid kapalimeri olacak ve üstü kaplamalı 3. Absarbe olma süresi gün olup. aynı zamanda en az 28 gün doku desteği sağlayacaktır. 4. Tekli steril paketlerde olacak ve teslim edilecek malın son kullanma tarihi en az 3 yıl 5. İğnefi tiplerde teslim edilee k malzemenin iğrıcsi aynen istenilen ve yanlarında yazılı özelliklerde 6. İğneler. kolay bükülrneyecek. kırılmayacak. iplik ile uyum içinde olacak ve iğne iplikten kolay ayrı lmayacak tır. İğne gövdesi portegüde stabiliza yonu ve dokuya kontrollü penetrasyonu sağlayacak şekilde 7. Ke kin iğneler ciltten kolayca geçebilir öz Ilikte iğneler çoklu geçişlerde penetrasyon gücünü koruyacaktır. 8. İplikler. kolay düğüm tutacak. düğüm emniyet yüksek olacak. kopmayacak. liflenrne yapmayacaktır. Poşetten çıktığında sütür hafıza i minimum seviyede 9. Teklif edilecek malların ağlık Bakanlığı onaylı BR kaydı ürüne ait barkod numarası gerek kutu üstünde. gerekse birim poşet ve poşet içindeki karton üzerinde 10. Urün bilgileri yer aldığı etiket. sökülerneyen özellikte baskı şeklinde i ı. Her poşet üzerinde malzeme ile ilgili ürün kodu. iğne boyu. iğne şekli, iplik uzunluğu, usp standartlarına uygun no u. lot numarası. ce işareti ve ce belgesi veren kuruluşun kodu. üretici firmanın adı ve ürün menşei bilgilerinin yanı sıra iğneli ürünlerde III ölçeğinde iğnenin profil resmi basılı 12. Aluminyum Iolyo ambalaj 2 kulakçık ayrı yöne doğru çekilerek açılacak. sütürün takılı olduğu karton paket üstünde poşet ambalaj üzerinde yazan bilgilerin aynısı bulunacaktır. Ürün ambalajı açıldığında üıür steril sahaya kolayca düşecektir. ambalajda yapışıklık ve zor açılma durumu olmayacaktır. 13. iç ambalaj sütürün kıvrılmasını ve dolaşmasını engelleyecek şekilde hazırlanmış İpliğin delaşma 'ını engelleyici bir faktör olarak. yukarıda belirtilen düzenek açılmadan iğneye kolayca ulaşılabilecek ve portegü ile kolayca tutulabilecektir ve iğnenin deforme olmasını ngellemek için iğnenin takılı olduğu bir keçe bulunacaktır. 14. Ihaleye giren firmalar. teklif verdikleri her kaleni için orijinal ler kutu (minimum 12adet) numuneyı ameliyathane sorumlu hemşiresine ihale saatine kadar bir tutanak ile teslim edeceklerdir. Numuneler cerrahi ekipler tarafından denendikten sonra teknik şartname maddelerine uyguuluğuna göre verilecek teknik raporlar Hastane Başmüdürlüğüne bildirilecektir. 15. ihaleyi kazanan firmanın te lirn edeceği ürünler. verilen numuneler ile teknik olarak aynı özeı"te ve aynı UBB numarasına sahip ~ o, Mustal kcit~i )Oç,. Q. TıR. a~ikrırı;,{ıi c ıamarverra i7 KaIPo'.Tescil NO"~~~eIl2 u;~ TQ.ellNO

20 Hızlı EMilEBilEN SÜTÜR TEKNiK ŞARTNAMESi ı. Polyglactin910 veya Polyglycolic Acid'den örülmüş olacak ve bu özellik ürün pesetleri. ürün kutusu ve ürün kutusunda bulunan ürün kullanım talimatında açıkça belirtilecektir. 2. Bileşimi örgülü ürünlerde %90 Polyglycolic Acid ve % i O Lactic Acid kopelimeri yada % i 00 Polyglycolic Acid olacak ve üzeri kaplamalı 3. Absorbe olma süresi 42 gün olup, aynı zanianda en az i0- i4 gün doku desteği sağlayacakur 4. Tekli steril paketlerde olacak ve teslim edilecek malın son kullanma tarihi en az 3 yıl 5. İğneli tiplerde teslim edilecek malzemenin iğnesi aynen istenilen ve yanlarında yazılı özelliklerde 6. iğneler. kolay bükülmeyecek, kınlmayacak, iplik ile uyum içinde olacak ve iğne iplikten kolay aynlmayacaktır. İğne gövdesi portegüde stabilizasyonu ve dokuya kontrollü penetrasyon u sağlayacak şekilde 7. Keskin iğneler ciltten kolayca geçebilir özellikte İğneler çoklu geçişlerde penetrasyon gücünü koruyacaktır. 8. İplikler. kolay düğüm tutacak, düğüm emniyet yüksek olacak, kopmayacak. liflerıme yapmavacakur. Poşetten çıktığında sütür hafızası minimum seviyede 9. Tcklif edilecek malların Sağlık Bakanlığı onaylı UBB kaydı ürüne ait barkod numarasıgerek kuru üstünde, gerekse birim poşet ve poşet içindeki karton üzerinde i O. Ürün bilgileri yer aldığı etiket, sökülemeyen özellikte baskı şeklinde ii. Her poşet üzerinde malzeme ile ilgili ürün kodu, iğne boyu, iğne şekli. iplik uzunluğu. usp standartlarına uygun nosu, lot numarası, ce işareti ve ce belgesi veren kuruluşun kodu. üretici firmanın adı ve ürün menşei bilgilerinin yanı sıra iğneli ürünlerde III ölçeğinde iğnenin profil resmi basılı i 2. Aluminyum folyo ambalaj 2 kulakçık ayrı yöne doğru çekilerek açılacak. sütürün takılı olduğu karton paket üstünde poşet ambalaj üzerinde yazan bilgilerin aynısı bulunacaktır. Ürün ambalaj: açıldığında sütür steril sahaya kolayca düşecektir. ambalajda yapışıklık ve zor açılma durumu olmayacaktır. 13. İç ambalaj sütürün kıvrılmasını ve dolaşmasını engelleyecek şekilde hazırlanmış İpliğin dolaşmasını engelleyici bir faktör olarak, yukarıda belirtilen düzerıek açılmadan iğneye kolayca ulaşılabilecek ve portegü ile kolayca tutulabilecektir ve iğnenin deforme olmasını engellemek için iğneııin takılı olduğu bir keçe bulunacaktır. i 4. ihaleye giren firmalar, teklif verdikleri her kalem için orijinal i er kutu (minimum 12,ldct) numuneyi ameliyathane sorumlu hemşiresine ihale saatine kadar bir tutanak ile teslim edeceklerdir. Numuneler cerrahi ekipler tarafından denendikten sonra teknik şartname maddelerine uygunluğuna göre verilecek teknik raporlar Hastane Başmüdürlüğüne bildirilecektir. 15. ihaleyi kazanan firmanın teslim edeceği ürünler, verilen numuneler ile teknik olarak ayııı özelliktc ve aynı UBB numarasına sahip

21 9~.:.~1c MONOFILAMENT POL YPROPYLENE SÜTÜR TEKNiK SARTNAMESi i. Monofilament polypropylene' den imal edilmiş sütür malzemesi olacaktır ve bu özellik ürün poşetleri, ürün kutusu ve ürün kutusunda bulunan ürün kullanım talimatında açıkça belirtilecektir. 2. Absorbe olmayacak, kolay düğüm tutacak, vücutta reaksiyon göstermeyecektir. 3. Tekli steril paketlerde olacak ve teslim edilecek malın son kullanma tarihi en az 3 yıl 4. İğneli tiplerde teslim edilecek malzemenin iğnesi aynen istenilen ve yanlarında yazılı özelliklerde S. Iğneler. kolay bükülmeyecek, kırılmayacak, iplik ile uyum içinde olacak ve iğne iplikten kolay aynlrnayacaktrr. İğne gövdesi portegüde stabilizasyonu ve dokuya kontrollü penetrasyon u sağlayacak şekilde 6. Keskin iğneler ciltten kolayca geçebilir özellikte İğneler çoklu geçişlerde penetrasyon gücünü koruyacaktır. 7. İplikl r. kolay düğüm tutacak, düğüm emniyet yüksek olacak. kopmayacak. Ii flenme yapmayacaktır. Poşctten çıktığında sütür hafızası minimum seviyede 8. Teklif edilecek malların Sağlık Bakanlığı onaylı UBB kaydı ürüne ait barkod nurnarası gerek kutu üstünde. gerekse birim poşet ve poşet içindeki karton üzerinde 0. Ürün hilgileri yer aldığı etiket, sökülemeyen özellikte baskı şeklinde i O. Her poşeı üzerinde malzeme ile ilgili ürün kodu. iğne boyu. iğne şekli. iplik uzunluğu. usp standartlurma uygun nosu. lot numarası, ce işareti ve ce belgesi veren kuruluşun kodu. üretici Iirrnarun adı ve ürün merışei bilgilerinin yanı sıra iğneli ürünlerde 1/1 ölçeğinde iğnenin profil resmi basılı i i. /vluminvum Iolyo ambalaj 2 kulakçık ayrı yöne doğru çekilerek açılacak. sütürün takılı olduğu karton paket üstünde poşet ambalaj üzerinde yazan bilgilerin aynısı bulunacaktır. llrün ambalajı,1çlldığınd<ı süıür steril sahaya kolayca düşecektir. ambalajda yapışıklık ve zor açılma durumu olmayacaktır. i 2. İç ambalaj sütürün kıvrılmasını ve dolaşmasını engelleyecek şekilde hazırlanmış İpliğin dolaşmasını engelleyici bir faktör olarak, yukarıda belirtilen düzenek açılmadan iğneye kolayca ulaşılabilecek ve portegü ile kolayca tutulabilecektir ve iğnenin deforme olmasını engellemek içiıı iğııı'ııiıı takılı olduğu bir keçe bulunacaktır. 13. İhaleye giren firmalar, teklif verdikleri her kalem için orijinal ler kutu (minimum 12adet) numuneyi ameliyathane sorumlu hemşiresine ihale saatine kadar bir tutanak ile teslim edeceklerdir. Numuneler cerrahi ekipler tarafından denendikten sonra teknik şartname maddelerine uyguuluğuna göre verilccek teknik raporlar Hastane Başmüdürlüğüne bildirilecektir. i 4. ihaleyi kazanan firmanın teslim edeceği ürünler, verilen numuneler ile teknik olarak aynı özelliktc ve aynı URB numarasına sahip i u

22 RETANSİYON SÜTÜRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Tek kullanımlık olmalıdır. 2. Gamma ışınları ile steril edilmiş olmalıdır. 3. Sütür çelikten olup üzeri polietilen kılıf ile örtülmüş olmalıdır. 4. Sütür açılı (eğimli) keskin ve çift iğneli olmalıdır. 5. Yara ayrılmasını (yırtılmasını) koruyucu sütür olarak kullanılmalıdır. 6. iğne boyutu 90 cm olmalıdır. 7. iğne gövdesi potrtegüderı stabilizasyonu ve dokuya kontrollü penetrasyorıu sağlayacak şekilde olmalıdır. 8. Keskin iğneler ciltten kolayca geçebilmelidir.iğneler çoklu geçişlerde penetrasyon gücünü korumalıdır. 9. iğne- iplik kalınlıkları uyumlu olmalı ve birbirinden kolayca ayrılmamalıdır. 10. ipl ik.kullanımsırasında(özellikledüğümatarken)flaman laraayrı imarnal ıdı r( t ini k lcnmerncl i dir). 1 I. İpliğin düğüm emniyeti yüksek olmalıdır. 12. iğne biçimi listede belirtildiği şekilde,iğne büyüklüğü istenilene göre (+ -)2mmsınırlar içerisinde olmalıdır. 13. Stür teslim tarihinden itibaren en az 3 yıl miatlı olmalıdır. 14. Biriın ambalaj sütürün kullanımanına kadar sterilitesinin korunmasını sağlayacak şekilde arnbalaja sahip olmalıdır. adışarnbalaj içindekinin sterilitesinikoruyabilecek şekilde.kolay yıpranmayan ve ıslanmayarı bir kağıttan yapılmış olmalıdır. b)iç ambalaj.açılrnadıkça sütürün sterilitesini sürdürebilenve sütürü dış etkilerden koruyabilen alüminyum poşet şeklinde olmalıdır. ız.ı, ambalaj açıldığında,sütürün kıvrılmasını ve dotaşmasim engelleyecek şek ilde hazırlanmış olmalıdır. 13.İpliğin dolaşmasını engelleyici bir faktör olarak.yukarıda belirtilen düzenek açılmadan iğneye ulaşılabilmelidir. 14. Teslim edilecek ürünlerden orij inal 1 kutu (minimum 12 adet) numune ameliyathane sorumlu hemşiresine teslim edilecek.bu ürünler cerrahi ekipler tarafından denenelikten sonra verilecek teknik raporla bildirilecektir.

23 i MONOFLAMENT NON- ABSORBABLE POL YPRopiLENE SÜTÜR TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Sentetik monoflament absorbe olmayan sütür Polypropilene'den yapılmış olmalıdır. 2. NO: 7/0 için sütürün iğne boyu 10 mm yuvarlak 'lı çift iğne ve ip uzunluğu cm olmalıdır. 3. NO: 6/0 için sütürün iğne boyu 13 mm yuvarlak 'lı çift iğne ve ip uzunluğu cm olmalıdır. 4. NO: 5/0 için sütürün iğne boyu 13 mm ve mm yuvarlak 'lı çift iğne ve ip uzunluğu cm olmalıdır. 5. NO: 4/0 için sütürün iğne boyu 16 mm ve mm yuvarlak 'lı çift iğne ve ip uzunluğu cm olmalıdır. 6. NO: 3/0 için sütürün iğne boyu 25 mm yuvarlak 'lı çift iğne ve ip uzunluğu cm olmalıdır. GENEL ŞARTLAR: 7. Polypropilen ipliklerinin düğümünün oturmasının düzgün olması, açılmaması, tiftiklenmenin olmaması, düğüm emniyetinin düzgün ve güvenilir olması için Polyethylene veya benzer özellik gösterebilecek materyal içermelidir. 8. Sentetik monoflament cerrahi ipliklerin iğneleri çoklu geçişlerde operasyon boyunca dokudan geçiş performansını kaybetmemesi için özel kaplamalı olmalıdır. 9. Sentetik Monoflament absorbe olmayan cerrahi ipliklerin iğneleri, çoklu geçişlerde operasyon boyunca dokudan geçiş performansını kaybetmemeli, kolay kırılıp kıvrılmamalıdır. 10. iğnelerin, dokuyu travmatize etmemesi için yüzeyi pürüzsüz olmalıdır. Dokudan geçerken direnç göstermemelidir. 11. iğneler; eğilip bükülmeye karşı dirençli olması için yüksek nikel alaşımından imal edilmiş olmalıdır ve bu beyanlar klinik çalışmalarla desteklenmiş olmalıdır. 12. Düğüm rahat bir şekilde kayıp oturmalı ve düğüm emniyeti yüksek olmalıdır. 13. Sütür kolay kullanım açısından minimum sütür hafızasına sahip olmalıdır. 14. iğne kalınlığı ile sütür kalınlığı birbirini orantılarnahdır. 15. iğnenin dokuda yaptığı delik çapı sütür kalınlığından daha geniş olmamalıdır. 16. Sütürün ipi iki uçtan çekildiğinde kolayca kopmamalıdır. 17. iğne sütür birleşim noktaları bire bir uyumlu olmalı kullanım anında bu noktadan kopma yapmamalıdır. 18. Sentetik monoflament cerrahi iplik fonksiyonelliğini sağlamak için ambalajından açılınca iğne direk görünmeli ve portegüye rahatça oturrnahdır. 19. Malzeme USP standartlarına uygun olmalıdır. 20. Paket üzerinde sütüre ait tüm bilgiler soğuk baskı şeklinde olmalıdır. Kullanım anına kadar sütüre ait tüm bilgiler silinmemeli, okunaklı olmalıdır. 21. Kutu ambalaj içerisinde ürüne ait Türkçe prospektüs olmalıdır. 22. ihale dosyası ile birlikte ihale komisyonuna teklif edilen ürünlerle ilgili; katalog, broşür verilmelidir. 23. Birim ambalaj, sentetik monoflament absorbe olmayan cerrahi iplik.su ve nemden korunması için iç ve dış olmak üzere çift poşet veya alümünyum folyo ambalaj olmalıdır. 24. Birim ambalajın üzerinde okunaklı ve bozulmayacak şekilde aşağıdaki bilgiler yazılmış olmalıdır imalatçı firmanın ticari adı iğne cinsi yuvarlak iğne olmalıdır. iğne büyüklüğü ( 1/1 oranında görülmeli) Sütürün kalınlığı ( metrik ve USP olarak) Sütürün uzunluğu Sütürün rengi Steril ibaresi,sterilizasyon metodu Üretim ve son kullanma tarihleri Malzeme teslim tarihinden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 27 Sütürler tek tek steril paketlerde olmalıdır. 28. Kutu ambalajın üzerinde okunaklı ve bozulmayacak şekilde aşağıdaki bilgiler yazılmış olmalıdır: içerisinde birim ambalajdan kaç adet olduğu belirtilmelidir. Sıcaktan ve ışıktan korunmasına ilişkin yazı olmalıdır. Birim ambalaj üzerinde yazması gereken bilgilerin tamamı olmalıdır. 29. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili en az 12 adet orijinal ambalajında (Bir kutu) numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 30. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lot numarası ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

24 M LTiPACK PLEDGETLİ MULTil'LA E TT O - ABSORBABLE S..TÜR TEK i K ŞART AMESi 1. Sentetik multiflament absorbe olmayan cerrahi iplik polyester'den yapılmış olmalıdır. 2. Sütür numarası 2.0 olmalıdır 3. Sütürün iğne boyu mm 'lı circle round bodied needle (yuvarlak çift iğne) olmalıdır. 4. Sütürün ip uzunluğu cm olmalıdır. 5. Her bir steril poşette en az sekiz ( 8 ) sütür veya üzerinde sütür bulunacak ve sütürlerin yarısı yeşil(mavi), yarısı beyaz renkte olacak. Her sütüre takılmış 6 x 3 x 1.5 mm ebatlarında pledget olmalıdır. 6. Pledgetler % 100 PTFE olmalıdır. 7. Her 20 poşet sütur için 1 poşet(bir poşette 10 adet 6x3x1.5 mm ebatlarında pledget olmalıdır.) hazır delinmiş pledget verilecektir. 8. Sütürün üzerindeki kaplama maddesi silikon olmalıdır. 9. Sütür üzerinde bulunan kaplama kullanım anında sıyrılmamalıdır. 10. Düğüm emniyeti yüksek olmalıdır. 11. Düğüm rahat bir şekilde kayıp oturabilmelidir. 12. Malzeme USP standartlarına uygun olmalıdır. 13. Sentetik multiflament absorbe cerrahi ipliklerin iğneleri, çoklu geçişlerde operasyon boyunca dokudan geçiş performansını kaybetmemesi için özel kaplamalı olmalıdır. 14. iğnelerin; dokuyu travmatize etmemesi için yüzeyi pürüzsüz olmalıdırdokudan geçerken direnç göstermemelidir. 15. iğne sütür birleşim noktaları bire bir uyumlu olmalı kullanım anında bu noktadan kopma yapmamalıdır. 16 iğneler, eğilip bükülmeye karşı dirençli olması için yüksek nikel alaşımından imal edilmiş olmalıdır ve bunu belgelemelidir. 17. iğne kalınlığı ile sütür kalınlığı birbirine orantılı olmalı,iğnenin dokuda yarattığı delik çapı sütür kalınlığından daha geniş olmamalıdır. 18. Sentetik multiflament cerrahi iplik fonksiyonelliğini sağlamak için alüminyum folyo açılınca iğne direkt qörünmeli ve portegüye rahatça oturmahdır. 19. Sütür uzunluğunda +1 - % 10mm tolerans tanınmalıdır 20 iğne boyu için +1-1 mm tolerans tanınmalıdır. 21. Paket üzerinde sütüre ait tüm bilgiler soğuk baskı şeklinde olmalıdır. Kullanım anına kadar suture ait tüm bilgiler silinmemeli, okunaklı olmalıdır. 22. Kutu ambalaj içerisinde ürüne ait Türkçe prospektüs olmalıdır. 23. ihale dosyası ile birlikte ihale komisyonuna teklif edilen ürünlerle ilgili; katalog, broşür, şartnameye cevap sunulmalıdır. 24. Birim ambalaj, sentetik multiflament absorbe olmayan cerrahi iplik.su ve nemden korunması için iç ve dış olmak üzere çift poşetten oluşmalıdır. 25. Birim ambalajın üzerinde okunaklı ve bozulmayacak şekilde aşağıdaki bilgiler yazılmış olmalıdır imalatçı firmanın ticari adı iğne cinsi yuvarlak iğne olmalıdır. iğne büyüklüğü ( 1/1 oranında görülmeli) Sütürün kalınlığı ( metrik ve USP olarak) Sütürün uzunluğu Sütürün rengi Steril ibaresi,sterilizasyon metodu Üretim ve son kullanma tarihleri Malzeme teslim tarihinden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 26. Kutu ambalajın üzerinde okunaklı ve bozulmayacak şekilde aşağıdaki bilgiler yazılmış olmalıdır: içerisinde birim ambalajdan kaç adet olduğu belirtilmelidir. Sıcaktan ve ışıktan korunmasına ilişkin yazı olmalıdır. Birim ambalaj üzerinde yazılması gereken bilgilerin tamamı olmalıdır. 26. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili en az 12 adet orijinal ambalajında (Bir kutu) numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 27 Teklif veren fırma teklif ettiği malzemelerin UBB Lot numarası ve barkod numaralarını teslim etmelidir.

25 _\L..~ SENTETİK MUl TİFlAMENT NON- ABSORBABlE SÜTÜR TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Sentetik multiflament absarbe olmayan cerrahi iplik polyester'den yapılmış olmalıdır 2. NO: 2/0 için sütürün iğne boyu mm 'lı circle raund bodied needle (yuvarlak çift iğne) ve ip uzunluğu cm olmalıdır. 3. NO: 3/0 için sütürün iğne boyu mm 'lı circle raund bodied needle (yuvarlak çift iğne) ve ip uzunluğu cm olmalıdır. GENEL ÖZELLiKLER: 4. Sütürün üzerindeki kaplama maddesi silikon olmalıdır. 5 Sütür üzerinde bulunan kaplama kullanım anında sıyrılmamalıdır. 6. Düğüm emniyeti yüksek olmalıdır. 7 Düğüm rahat bir şekilde kayıp oturabilmelidir. 8 Malzeme USP standartlarına uygun olmalıdır. 9. Sentetik multiflament absarbe cerrahi ipliklerin iğneleri, çoklu geçişlerde operasyon boyunca dokudan geçiş performansını kaybetmemesi için özel kaplamalı olmalıdır. 10. iğnelerin; dokuyu travmatize etmemesi için yüzeyi pürüzsüz olmalıdır Dokudan geçerken direnç göstermemelidir. 11. iğne sutur birleşim noktaları bire bir uyumlu olmalı kullanım anında bu noktadan kopmamalıdır. 12. iğneler; eğilip bükülmeye karşı dirençli olması için yüksek nikel alaşımından imal edilmiş olmalıdır ve bunu belgelemelidir 13. iğne kalınlığı ile sutur kalınlığı birbirini orantılamalı,iğnenin dokuda yarattığı delik çapı sütür kalınlığından daha geniş olmamalıdır. 14. Sentetik multiflament cerrahi iplik fonksiyonelliğini sağlamak için alüminyum folyo açılınca iğne direkt görünmeli ve portegüye rahatça oturmalıdır. 15. Sütür uzunluğunda +/ - % 1Omm tolerans tanınmalıdır 16 iğne boyu için +/- 1 mm tolerans tanınmalıdır. 17. Paket üzerinde sütüre ait tüm bilgiler soğuk baskı şeklinde olmalıdır. Kullanım anına kadar sütüreait tüm bilgiler silinmemeli, okunaklı olmalıdır. 18 Kutu ambalaj içerisinde ürüne ait Türkçe prospektüs olmalıdır. 19. ihale dosyası ile birlikte ihale komisyonuna teklif edilen ürünlerle ilgili; katalog, broşür verilevektir. 20 Birim ambalaj, sentetik multiflament absarbe olmayan cerrahi iplik,su ve nemden korunması için iç ve dış olmak üzere çift poşetten oluşmaiıdırdış poşet yırtılmayan özellikte olmalıdır. 21. Birim ambalajın üzerinde okunaklı ve bozulmayacak şekilde aşağıdaki bilgiler yazılmış olmalıdır imalatçı firmanın ticari adı iğne cinsi yuvarlak iğne olmalıdır. iğne büyüklüğü ( 1/1 oranında görülmeli) Sütürün kalınlığı ( metrik ve USP olarak) Sütürün uzunluğu Sütürün rengi Steril ibaresi,sterilizasyon metodu Üretim ve son kullanma tarihleri Malzeme teslim tarihinden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 21. Sütürler tek tek steril paketlerde olmalıdır 22 Kutu ambalajın üzerinde okunaklı ve bozulmayacak şekilde aşağıdaki bilgiler yazılmış olmalıdır içerisinde birim ambalajdan kaç adet olduğu belirtilmelidir. Sıcaktan ve ışıktan korunmasına ilişkin yazı olmalıdır. Birim ambalaj üzerinde yazılması gereken bilgilerin tamamı olmalıdır. 23 Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili en az 12 adet orijinal ambalajında (Bir kutu) numuneyi istemyapan kliniğe teslim ederek onay almalıdır. ~ 24 Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lot numarası ve barkod numaralarını fa rayla birlikte teslim etmelidir. tk W\\Ls OOC{c.e.O. af (';\.: r8\<.~~~~~;.{ıi e({$41~1 ı<.alç> g~v;;~\i~o~'1~~e'2. \)ır<'

26 TRANSREKT ALULTRASON EŞLİGİNDE PROSTAT BİYoPsİ (TRUS) KİTİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KİT İÇERİGi: İşlemin enfeksiyon riskini en aza indirmek için kit içindeki malzemelere gerekli önlemler alınmış olmalıdır. Kit içinde, 18G kalınlık ve 25-30cm uzunluklarda ekojenik özellikte tabaneası üzerinde steril tek kullanımlık biopsi iğne si bulunmalıdır. Biyopsi iğnesi kliniğimizde kullanılan Bard Magnum otomatik iğne ateşleyici ile' uyumlu olmalıdır. Kit içinde GE Logiq 100 Pro ultrasonun transrektal probu ile tam olarak uyumlu, oynama ve kayma yapmayan bir adet prob ataçmanı ve bir çift steril eldiven olmalıdır. Set içindeki iğnelerin uçları kolay girişim için keskin bir yapıda ve atravmatik olmalıdır. Kit içinde, alınan numuneleri koymak için en az 12 adet, kapaklı ve boyu 5cm'yi geçmeyen biyopsi şişesi olmalı ve şişelerin taşınması için ayn bir taşıma kabı bulunmalıdır. Taşıma kabı her bir biyopsi şişesinin yerleşip oynama yapmadan yerleşeceği şekilde haznelere sahip olmalı ve şişelerde doku örneğinin hangi bölgeden alındığını gösteren bölümler olmalıdır. Kit içinde prob ile kullanılmak üzere iki adet prezervatif olmalıdır. Kit içinde, alınan parçaların ve hasta bilgilerinin kaydı için etiket bulunmalıdır. Kit içinde en az 40x40cm ebadında steril tek kullanımlık cerrahi örtü bulunmalıdır. Kiti oluşturan tüm malzemeler tek bir pakette steril olarak kullanıma sunulmalıdır. Sağlık Bakanlığı Onaylı TITUBB kaydı olmalıdır.

27 ipek SÜTÜR TEKNiK SARTNAMESi ı. Saf ipekten üretilmiş olacak ve bu özellik ürün poşetleri, ürün kutusu ve ürün kutusunda bulunan ürün kullanım talimatında açıkça belirtilecektir. 2. Absarbe olmayacak, kolay düğüm tutacak, vücutta reaksiyon göstermeyecektir. 3. Tekli steril paketlerde olacak ve teslim edilecek malın son kullanma tarihi en az 3 yılalacaktır. 4. iğneli tiplerde teslim edilecek malzemenin iğnesi aynen istenilen ve yanlarında yazılı özelliklerde 5. iğneler, kolay bükülmeyecek, kırılmayacak, iplik ile uyum içinde olacak ve iğne iplikten kolayayrılmayacaktır. iğne gövdesi portegüde stabilizasyonu ve dokuya kontrollü penetrasyon u sağlayacak şekilde 6. Keskin iğneler ciltten kolayca geçebilir özellikte iğneler çoklu geçişlerde penetrasyon gücünü koruyacaktı r. 7. İplikler. kolay düğüm tutacak, düğüm emniyet yüksek olacak, kopmayacak, liflenme yapmayacaktır. Poşetten çıktığında sütür hafızası minimum seviyede 8. Teklif edilecek malların Sağlık Bakanlığı onaylı UBB kaydı olacaktır, ürüne ait barkod numarası gerek kutu üstünde, gerekse birim poşet ve poşet içindeki karton üzerinde 9. Ürün bilgileri yer aldığı etiket, sökülemeyen özellikte baskı şeklinde 10. Her poşet üzerinde malzeme ile ilgili ürün kodu, iğne boyu, iğne şekli, iplik uzunluğu, usp standartlarına uygun nosu, lot numarası, ce işareti ve ce belgesi veren kuruluşun kodu, üretici firmanın adı ve ürün menşei bilgilerinin yanı sıra iğneli ürünlerde 1/1 ölçeğinde iğnenin profil resmi basılı 1ı. Aluminyum folyo ambalaj 2 kulakçık ayrı yöne doğru çekilerek açılacak, sütürün takılı olduğu karton paket üstünde poşet ambalaj üzerinde yazan bilgilerin aynısı bulunacaktır. Ürün ambalajı açıldığında sütür steril sahaya kolayca düşecektir. ambalajda yapışıklık ve zor açılma durumu olmayacaktır. 12. iç ambalaj sütürün kıvrılmasını ve dolaşmasını engelleyecek şekilde hazırlanmış ipliğin dolaşmasını engelleyici bir faktör olarak, yukarıda belirtilen düzenek açılmadan iğneye kolayca ulaşılabilecek ve portegü ile kolayca tutulabilecektir ve iğnenin deforme olmasını engellemek için iğnenin takılı olduğu bir keçe bulunacaktır. 13. ihaleye giren firmalar, teklif verdikleri her kalem için orijinal ler kutu (minimum 12adet) numuneyi ameliyathane sorumlu hemşiresine ihale saatine kadar bir tutanak ile teslim edeceklerdir. Numuneler cerrahi ekipler tarafından denendikten sonra teknik şartname maddelerine uygunluğuna göre verilecek teknik raporlar Hastane Başmüdürlüğüne bildirilecektir. 14. İhaleyi kazanan firmanın teslim edeceği ürünler, verilen numuneler ile teknik olarak aynı özellikte v aynı um/1 nurnarasma sahip ~ '<,) R?J.\\O~\.U OL. Wıııs\a\a fa\<.c\'~,r~{ıi OoÇc.6.0cn1~~erra~797 I'-eıpg~iesCi\IWci t(l\ iııs c ~ ~-

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163478 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171976 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir TeD Trokar Kateter (Abse) Drenaj Seti Teknik Şartnamesi ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir kateter, gövde için bir metal sertleştirici ve bir delici

Detaylı

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır.

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır. T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Sayı : 161.42.545.930/ 27/11/2015 Konu : Teklif İLGİLİ MAKAMA Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S 1. Ürün 1.5 tesla MR ile uyumlu olmalıdır. 2. Helezon çapları 3-8 mm arasında olmalıdır. 3. Dacron fiber kaplı olmalıdır. 4. Kısa sürede deliği kapatmalıdır. 5.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018642 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/06/16 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 164428 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/06/16 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201794 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/09/2017 TARİHİ,

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No İlgili Birim İşin Adı 2015/164 AMELİYATHANE

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018384 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/11/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20167727 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019276 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016223 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171075 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Sayı : 161.42.545.930/ 16/12/2016 Konu : Teklif İLGİLİ MAKAMA Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185131 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20182194 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/04/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162086 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/05/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183030 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/12/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201334 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/12/2013 TARİHİ, SAAT 12:00 'E/A KADAR

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu T.Ü. M alzem e Kodu K R 1083 K C T 0 0 0 0 1 4 REKANALİZASYON AMAÇLI 0.014 STEERABLE GUIDEWIRE 1. Guidewire vascüler girişimsel işlemlerde kullanılan malzemeye gereken extra desteği verecek şekilde özel

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166798 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 20/10/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/11/13 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 139064 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/11/13 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KODU 2013 KAROTIS07 KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Emboli Tutucu Filtre Seti Karotis arterlerde rastlanan tıkanıklıkların balon ve/veya stent ile yapılan tedavilerinde, lezyonlardan

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU T.C. T.C SAĞLIK BAKALIĞI TÜRKİYE KAMU HASTAELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 2 SAYI : KU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından aşağıda cinsi

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186726 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır.

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. ERCP KATETER 1-0.035 Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared olmalıdır. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. 4-Distal uçta en az üç adet marker işareti bulunmalıdır. 5-Kateter

Detaylı

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 405 Malzeme Kodu : JENS424 ABSORBAN STICK SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 38889 GÖZ HASTALIKLARI AD. Düzenleme Tarihi : 11/07/2014 1. Orijinal ambalajında olacaktır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162270 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/04/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/10/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20176742 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/11/2017 TARİHİ,

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ ) GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Toplam uzunluğu en az 230cm olmalıdır. 2. Kılıf çapı en fazla 3.lmm olmalıdır. 3. Çift lümen yapisina sahip olmalidir. 4. Bir lümeninden snare diğer lümeninden

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ EVOLUTION PERKÜTAN NEFROSTOMİ DRENAJ SETİ (RMA2XX) 1 adet 18G kalınlığında, 20cm uzunluğunda ponksiyon iğnesi 1 adet 22 G kalınlığında, 20cm uzunluğunda chiba iğnesi opak madde enjeksiyonu için 1 adet

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/04/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20172855 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/05/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/05/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173432 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/05/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171271 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201674 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/03/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201192 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/03/201 TARİHİ, SAAT

Detaylı

KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A K UÇLU (S İM M O N S, EM BO LI KO RUYUCU SİSTEM, GEÇİCİ, BALONLU / AKIM ÇEVİRİCİLİ

KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A K UÇLU (S İM M O N S, EM BO LI KO RUYUCU SİSTEM, GEÇİCİ, BALONLU / AKIM ÇEVİRİCİLİ KR1083 K C T000014 SER T VE İNCELEN UÇLU HİD R O FİLİK REKANALİZASYO N KILAVU Z TELİ KR1 106 KAROTIS 12 KR2012 KAROTIS 14 KR1099 KAROTIS 15 KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A

Detaylı

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna 145 MiKRON(!-lm) DENUDP.SYON pipeti TEKNiK Ş.~RTNAMESi 1. ICSI'den önce oositten kümülüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. ernbr ivolar, blastokistler ve blastomerler için

Detaylı

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com. Sayfa

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com. Sayfa FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 264 Malzeme Kodu : JENS9 ASPIRASYON HORTUMU VE UCU (INCE) SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 384 AMELİYATHANE VE STERİLİZASYON ÜNİTESİ Düzenleme Tarihi : 08/07/2014

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/07/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183881 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/07/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019162 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152198 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181951 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/05/2018 TARİHİ,

Detaylı

_ 0,021 EXCHANGE GUiDE WiRE TEKNiK ŞARTNAMESİ - Sb. i. Guidwire 0.032 inch kalınlığında olmalı ve boyu 260 cm olmalıdır.

_ 0,021 EXCHANGE GUiDE WiRE TEKNiK ŞARTNAMESİ - Sb. i. Guidwire 0.032 inch kalınlığında olmalı ve boyu 260 cm olmalıdır. _ 0,021 EXCHANGE GUiDE WiRE TEKNiK ŞARTNAMESİ - Sb i. Guidwire 0.021 inch kalınlığında olmalı ve boyu 260 cm olmalıdır. 2. Guidwire ucu atravmatik yapıda ve yuvarlak olmalıdır. 3. Guidwire'lar i: i torque

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ VARİSTİM 1- Direkt sabit akım veren stimulatör olmalıdır. 2- Akım kurguları 0,5-1,0 ve 2,0mA a kadar ayarlanabilmelidir. Bu akım şiddetleri malzeme üzerine yazılı olmalıdır ve beyaz işaret bu eğerlere

Detaylı

T.C. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞ I TÜRKİYE KAM U HASTANELERİ K URUM U V iranşehir İlçe D evlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EK TUBU

T.C. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞ I TÜRKİYE KAM U HASTANELERİ K URUM U V iranşehir İlçe D evlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EK TUBU T.C. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞ I TÜRKİYE KAM U HASTANELERİ K URUM U V iranşehir İlçe D evlet Hastanesi ihale Kodu : 00345 SAYI : KONU: T eklif M ektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EK TUBU Hastanem izin ihtiyaçlarından

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir.

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir. Sayfa : 1 2000433 HEMOVAC ÇİFTLİ NORMAL BOY 2.000,00 ADET : 23769 HEMOVAC DREN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Hemovac dren seti cerrahi girişimlerden sonra biriken sıvıların düşük negatif basınç ile drenajını sağlamalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20187129 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayı : B.30..GÜN.0.H1-73/ Konu : ĐLGĐLĐ FĐRMALARA : KONU : DOĞRUDAN TEMĐN Đlan No : 1 Tarih: 1/07/01 Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimiz

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181566 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016349 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

7F EBU 3,5 GUİDİNG KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ

7F EBU 3,5 GUİDİNG KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ orm X> SUT KODU T.ü. MalzemeKodu KG7FEBU35 7F EBU 3,5 GUİDİNG KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Kateter sol koroner lezyonlar için ekstra destek sağlayan bir uç yapısına sahip 2. Eğriliği 3,5 cm 3. Damar ağzına

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20151475 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/03/2015 TARİHİ,

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00165 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından aşağıda

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa N o : 1 /1 Birim : BEYİN-GÖĞÜS-KVC

Detaylı

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır.

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır. \6 DUODENOSKOP uç KEPi ŞARTNAMESi l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır., SENSTAKEN BLAKEMORE TÜPÜ L.En az üç lümenli olmalıdır. 2 Özefagus balonu basınç ölçümlerine uygun olmalıdır. 3.Tekli disposable

Detaylı

8 French KAROTİS Guiding Kateter Teknik Sartnamesi

8 French KAROTİS Guiding Kateter Teknik Sartnamesi KR1142 T.ü. Malzeme Kodu KAROTIS23 8 French KAROTİS Guiding Kateter Teknik Sartnamesi 1. Braided (Örgü) yapıda 2. Damar ağzına oturmasını sağlayan yumuşak primer segment ve destek stabilitesini sağlayan

Detaylı

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır.

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. 3-Stent Flexible olmalıdır. 4-Stent kısmı kaplı olmalıdır. S-Stent aynı anda

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/05/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173637 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2017 TARİHİ,

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi TEKLİFLERDE MARKA VE UBB KODU BELİRTİLMELİDİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır. 23002000 OYNAR BASLIKLI LINEER STAPLER (30- MM) 23004000 DAIRESEL STAPLER 21 23008000 PURSE

Detaylı

2015 vur 12 AYLıK KARDIVOLOJI SARF MALZEME TEKNIK ŞARTNAMESI

2015 vur 12 AYLıK KARDIVOLOJI SARF MALZEME TEKNIK ŞARTNAMESI z 2015 vur 12 AYLıK KARDIVOLOJI AD SARF MALZEME TEKNIK ŞARTNAMESI GENEL HÜKÜMLER - Teklif edilen ürünler üretici firmaların en son ürünü - Malzemeler tek tek steril paketlerde orjinal ambalajlanmış olmalı,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 İÇİNDEKİLER MADDE 1 TANIMLAR..... 3 MADDE 2 İHALENİN KONUSU....

Detaylı

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) 1- Materyali fluoroplastikten imal edilmiş Bu özellik paket üzerinde yazılı 2- İç çapı 1.14mm, inter flanş çapı 2.4mm İç çap ölçüsü paket üzerinde yazılı 3- Timpanik

Detaylı

GUIDE WİRE TEFLON KAPLI FİXED CORE 12-15 MM 0,035'' 145-180 CM

GUIDE WİRE TEFLON KAPLI FİXED CORE 12-15 MM 0,035'' 145-180 CM 1 2 3 140011 KATATER PİGTAİL AORTİK FLUSH 6070 CM 5F 1 0.035" guide wire uygun olmalıdır. 2 Tekli steril paketler halinde olmalıdır. Paket üzerinde sterilizasyon ve son kullanım tarihleri (teslimat tarihinde

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/10/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016138 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/201 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A

Detaylı