EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY"

Transkript

1 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0687 1, ,191 2, ,95 44,69 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0692 1, ,500 2, ,80 45,07 Düşük 1,0631 1, ,178 2, ,55 43,48 Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Kapanış 1,0644 1, ,437 2, ,25 43,99 Pivot 1,0656 1, ,372 2, ,53 44,18 Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Gündem Uluslararası piyasalar dün ABD tarafında Dolar üzerinde etkili olabilecek önemli verilerin yanında, İngiltere ve Euro Bölgesi'nden gelen verileri takip etti. İngiltere tarafında açıklanan Ekim ayı enflasyon verisi aylık bazda %0.1 artış göstererek beklentileri karşılarken, yıllık bazda da beklentileri karşılamasına rağmen %0.1 gerileme gösterdi. İngiltere tarafında ise çekirdek TÜFE verisi ise; yıllık bazda %1.1 artış göstererek beklentileri aştı. İngiltere Merkez Bankası'nın önümüzdeki dönemde faiz artırımı yapması beklense de, çekirdek enflasyondaki toparlanmaya rağmen, enflasyondaki gerilemenin ikinci aya taşınması İngiltere Merkez Bankası'nın da elini bağlayabilir. Her ne kadar Carney, faiz artışı için çekirdek enflasyonun daha önemli olduğunu belirtse de, deflasyonist baskının devam etmesi para politikasında atılacak adımlarda belirleyici olabilir. Ancak İngiltere Merkez Bankası'nın FED'in hamlelerine bağlı hareket edebileceğini de hatırlatmakta fayda var. Bugün Euro Bölgesi'nde ise; Almanya ve Euro Bölgesi ZEW verileri açıklandı. Almanya tarafında açıklanan ZEW mevcut koşullar endeksi beklentilerin altında kalırken, beklentiler anketinde artış görüldü. Diğer taraftan Euro Bölgesi beklentiler anketi ise; geçen aya göre gerileme gösterdi. ABD tarafında açıklanan enflasyon verileri ise günün en önemli verisiydi. Özellikle FED'in faiz artırımı konusunda belirliyici olabilecek enflasyon verisi Ekim ayında, aylık ve yıllık bazda 0.2% artış gösterdi. Her ne kadar veride Ekim ayında artış görülse de, verinin halen %2'lik hedef enflasyonun oldukça altında kalması, FED Aralık toplantısında atabileceği adımları baskılayabilir. Bugünse; piyasalarda FED üyelerinin konuşmaları takip edilecek. Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki 10:00 Euro Bölgesi AMB Üyesi Mersch'in Konuşması 14:00 ABD *** Haftalık Mortgage Başvuruları -1,3% 15:00 ABD FED Üyesi Lockhart'ın Konuşması 15:00 ABD FED Üyesi Dudley, Mester ve Lockhart Ödeme Sistemleri Üzerine Bir Panele Katılacak 15:30 ABD *** Konut Başlangıçları (Ekim) 1160K 1206K 15:30 ABD ** İnşaat İzinleri (Ekim) 1148K 1105K 16:30 ABD Ham Petrol Stok Değişimi :00 ABD FED Üyesi Kaplan'ın Ekonomik Durum Üzerine Tartışması 20:00 ABD *** FOMC Tutanakları Yayınlanacak 20:30 Euro Bölgesi AMB Üyesi Lautenschlaeger'in Konuşması

2 EURUSD Satış Baskısı Devam Etti... Destekler: Dirençler : EURUSD paritesinde dün Euro Bölgesi'nde açıklanan ZEW verilerinin yanı sıra ABD tarafında açıklanan önemli veriler takip edildi. Almanya tarafında açıklanan ZEW mevcut koşullar endeksi gerileme gösterirken, beklentiler anketi artış gösterdi. ABD tarafında ise; TÜFE verilerinin yanı sıra kapasite kullanım oranı da beklentileri karşılasa da, sanayi üretimi verisi beklenmedik şekilde gerileme göstererek, ABD ekonomisinin üçüncü çeyrekteki zayıflamasının, dördüncü çeyrekte de devam edebileceğine dair sinyal verdi. Bugünse; Euro Bölgesi'nde önemli bir veri akışı bulunmazken, ABD tarafında FED üyelerinin konuşmalarının yanı sıra, FED'in Ekim ayı toplantısına ait tutanaklar parite üzerinde etkili olabilir. EURUSD paritesi satıcılı seyrini dün de devam ettirdi. Sabah saatlerinde 1,0660 desteğini test ettikten sonra geri çekilen parite ABD den açıklanan TÜFE verilerinin beklentiyi karşılaması ile birlikte tekrardan satış baskısında kalmaya devam ederek günü 1,060 seviyesinin altında kapattı. Bugün satış baskısının devam etmesi durumunda 1,0590 test edilebilecek destek seviyesi olabilir. Paritenin görünümü zayıf bu sebeple kısa vadeli yükselişler düzeltme olarak yorumlanabilir. Kısa vadeli yükselişler için 1,0660 seviyesinin üstünde 1,0710 seviyesi test edilebilir. Ancak anlamlı bir yükselişten bahsedebilmek için 1,0710 üzerinde tutunma görmemiz gerekmektedir.

3 GBPUSD Yön Arayışına Devam Ediyor... Destekler: Dirençler : Destekler: Dirençler : GBPUSD paritesi dün yoğun bir veri akışı takip etti. ABD tarafında açıklanan enflasyon verileri beklentileri karşıladı. ABD ekonomisi ile birlikte, benzer nedenlerle faiz artırımına gitmekte zorlanan İngiltere tarafında ise; enflasyon aylık bazda artış gösterirken, yıllık bazda gerilemesini ikinci aya taşıdı yılının ilk yarısında faiz artırımına gitmesi beklenen İngiltere Merkez Bankası'nın deflasyon baskısının devam etmesi halinde, faiz artırımını ertelemesi beklenebilir. FED tarafında ise; şuan için faiz artırım beklentileri Aralık ayı için canlı kalmaya devam ederken, önümüzdeki dönem açıklanacak verilerde takip edilmeli. Bugünse İngiltere tarafında veri akışı bulunmazken, ABD tarafında FED üyelerinin konuşmalarının yanı sıra FED'in Ekim ayı FOMC toplantısına ait toplantı tutanakaları GBPUSD üzerinde etkili olabilir. GBPUSD teknik olarak incelendiğinde, dün aralığında kararsız seyreden paritenin seviyesinin altında fiyatlanması, yön arayışının ve zayıf seyrin devam etmesine neden oluyor. GBPUSD'de seviyesi önemli bir direnç seviyesi olsa da, yükselişin teyit edileceği ve destekeleneceği seviye, seviyesi olarak gözükmekte. Bugün GBPUSD'nin seviyesinin üzerine çıkması halinde seviyesine doğru yükseliş görülebilir. GBPUSD2nin seviyesinin altında kalmaya devam etmesi ise; tekrar seviyesine doğru çekilmeleri destekleyebilir.

4 USDJPY 'i Teyit Etmek İstiyor... Destekler : Dirençler : USDJPY'de dün Japonya tarafında veri akışı bulunmazken, ABD tarafında açıklanan enflasyon, kapasite kullanım oranı ve sanayi üretimi verileri takip edildi. ABD Ekim ayı enflasyon verileri beklentileri karşılasa da %2'lik hedefin hala oldukça uzağında olunduğunu gösterdi. ABD2de kapasite kullanım oranı ise beklentilere paralel gelirken, sanayi üretimi verisi beklenmedik şekilde gerileme gösterdi. Üçüncü çeyrekte büyümede zayıflama gösteren ABD ekonomisinde sanayi üretimi verisinin gerileme göstermesi dördüncü çeyrekte de zayıflama riskinin bulunduğuna dair sinyal verdi. Bugünse parite üzerinde ABD tarafında FED üyelerinin konuşmalarının yanı sıra, FOMC'nin Ekim ayı toplantısına ait tutanaklar volatiliteye neden olabilir. USDJPY paritesinde dün seviyesinin üzerinde kapanış gerçekleştirilmesi paritenin kısa vade de bu seviyenin üzerinde soluklanarak tekrar yükselişine devam etmesini destekleyebilir. Ancak seviyesinin üzerinde williams20 ve CCI19 indikatörlerine göre fiyatlamanın aşırı alım bölgesine girmesi, bu seviyenin üzerinde satıcıların güçlenmesini sağlamaya devam ediyor. Ancak bu USDJPY bu seviyenin altına sarkmadığı sürece, seviyesine doğru yükselişler görülebilir. USDJPY'nin seviyesinin altına sarkması halinde ise; seviyesine doğru çekilme görülebilir.

5 USDTRY'de Önemini Artırdı... Destekler : Dirençler : USDTRY'de dün Dolar endeksinin Asya seansında güçlü seyrini koruması, yükselişi desteklerken, gün içinde gelişmekte olan ülke para birimlerinin Dolar karşısında değer kazanması, TL tarafındaki fiyatlamanın da güçlenmesine ve USDTRY paritesinin gerilemesine neden oldu. ABD tarafında açıklanan enflasyon verileriyle birlikte tepki veren USDTRY paritesinde toparlanmanın yeterince güçlenmemesi, kayıplarında kalıcı olmasına neden oldu. Bugünse; ABD tarafında FED üyelerinin konuşmaları ve FOMC Ekim ayı toplantısının tutanaklarının yanı sıra Türkiye tarafında siyasi kanattan gelebilecek açıklamalar belirleyici olabilir. USDTRY paritesi dün 2,89 yakınlarından başlattığı geri çekilmeyi 2,8580 seviyesi yakınlarına kadar devam ettirdi. Bu seviyenin 100 günlük hareketli ortalamaya denk gelmesi ve birkaç test edilmiş olması önemini arttırmaktadır. Şu saatlerde 2,8750 seviyesini test eden paritenin bu seviyeyi geçmesi durumunda yükselişin tekrardan 2,89 seviyesine doğru devam etmesi beklenebilir. Aşağı yönlü hareketlerde ise 2,8580 seviyesinin geçilmesi aşağı yönlü hareketin hızlanmasına sebep olabilir. 2,8420 alt tarafta takip edilebilecek ikinci destek seviyesi olabilir.

6 ALTIN Ons Sert Düşüşünü Devam Ettirdi... Destekler : Dirençler : Altın Ons'da Dolar'ın dün uluslararası piyasalarda gelişmiş ülke para birimleri karşısında değer kazanması ve Dolar endeksindeki yükselişin devam etmesi etkili oldu. Ayrıca Altın'a dair yükseliş beklentilerinin oldukça zayıflamasının yanında yeni dip seviyelerin test edilmesi de Altın'daki satış baskısını artırdı. ABD tarafında ise; gün içinde açıklanan enflasyon verilerinin beklentileri karşılaması, Altın'daki değer kaybını destekledi. Bugün dip seviyelerdeki seyrini sürdüren Altın'da FED üyelerinin konuşmalarının yanı sıra Ekim ayı FOMC toplantı tutanakları da etkili olabilir. ALTIN Ons fiyatı sert şekilde gerileyerek daha önce yapmış olduğu dip seviyesinin altına geriledi. Dünkü analizimizde 1075 seviyesinin altında hareketin hızlanabileceğinden bahsetmiştik. Şu saatlerde 1068 desteği üzerinde fiyatlanana paritenin satış baskısında kalmaya devam etmesi ve bu seviyeyi geçmesi durumunda kısa vadede 1060 seviyesi destek olarak takip edilebilir. Paritedeki görünüm negatif ancak kısa vadeli düzeltme hareketlerinin yaşanması durumunda 1075 seviyesi takip edilebilecek ilk direnç seviyesi olabilir.

7 Brent Petrol Yine Dipte... Destekler : Dirençler : Brent Petrol'de önceki günkü spekülatif hareketlerin güçlenmekte zorlanması, Brent petroldeki satış baskısının devam etmesine ve kontratın tekrar seviyesini test etmesine neden oldu. Kısa ve orta vadede Brent'e dair beklentilerin zayıf olması da Brent'te yükselişleri baskılıyor. Bugün ABD tarafında açıklanacak ham petrol stokları verisi, Brent üzerinde etkili olabilir. Brent Petrol teknik olarak incelendiğinde seviyesine doğru çekilmeler zayıf seyrin devam etmesini neden oluyor. Bugün Asya seansında bu seviyenin üzerinde tutunmaya çalışan Petrol'de tepkinin zayıf olması, yükselişin desteklenmemesine ve tekrar seviyelerinin altına sarkmalara neden olabilir seviyesinin altında dip seviyesine doğru çekilmeler görülebilir seviyesinin üzerinde tutunmanın başarılması halinde ise; seviyelerine doğru tepki vermesi beklenebilir.

8 Yasal Uyarı : Bu dokümanda yer alan her türlü bilgi, değerlendirme ve yorum güvenilir olduğu düşünülen Alan Menkul Değerler A.Ş. Araştırma Departmanı tarafından burada sunulan bilgilerin doğruluğu ve bütünlüğü konusunda makul özen gösterilmiş olmakla beraber, olabilecek hatalar ve eksikliklerden sorumlu değildir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve doğru olduğu garanti edilemez, içerik haber verilmeksizin değiştirilebilir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alım satım önerisi ya da getiri vaadi olarak yorumlanmamalıdır. Bu belgede yer alan yatırımla ilgili bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Burada yer alan görüşler, yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilere uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgi, değerlendirme, yorum ve istatistiki şekil ve değerlendirmelerin kullanımı sonucunda ortaya çıkacak doğrudan ve /veya dolaylı zararlardan Alan Menkul Değerler A.Ş. sorumlu olmayacaktır. Tüm hakları saklıdır

14.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1031 1,5239 122,230 2,9883 1079,85 39,71

14.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1031 1,5239 122,230 2,9883 1079,85 39,71 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0940 1,5159 121,578 2,9239 1071,55 39,53 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1031 1,5239 122,230 2,9883 1079,85 39,71 Düşük

Detaylı

Gündem 27.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 27.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0625 1,5124 122,730 2,8872 1071,25 46,11 Yüksek 1,0627 1,5130 122,760 2,9285 1074,99 46,30 Düşük 1,0600 1,5066 122,503 2,8854 1069,77 44,98 Kapanış

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0635 1,5125 122,845 2,8506 1069,25 45,08 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0673 1,5155 122,961 2,8838 1081,60 46,47 Düşük

Detaylı

Gündem 01.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 01.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1248 1,5152 119,714 3,0374 1127,25 Yüksek 1,1262 1,5214 120,349 3,0417 1128,29 Düşük 1,1158 1,5108 119,559 3,0182 1111,83 Kapanış 1,1178 1,5123 119,897

Detaylı

04.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

04.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0617 1,4945 123,248 2,8888 1053,60 42,75 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0981 1,5155 123,561 2,8966 1065,53 44,66 Düşük

Detaylı

02.02.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0912 1,4444 121,488 2,9772 1129,80 36,05

02.02.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0912 1,4444 121,488 2,9772 1129,80 36,05 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0831 1,4245 121,286 2,9519 1116,41 35,45 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0912 1,4444 121,488 2,9772 1129,80 36,05 Düşük

Detaylı

11.03.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1034 1,4241 113,454 2,9181 1265,05 41,17

11.03.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1034 1,4241 113,454 2,9181 1265,05 41,17 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1011 1,4212 112,620 2,9130 1261,65 39,55 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1034 1,4241 113,454 2,9181 1265,05 41,17 Düşük

Detaylı

21.01.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0976 1,4219 117,685 3,0613 1109,65 28,72

21.01.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0976 1,4219 117,685 3,0613 1109,65 28,72 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0907 1,4155 117,620 3,0392 1087,88 28,63 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0976 1,4219 117,685 3,0613 1109,65 28,72 Düşük

Detaylı

04.04.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1437 1,4371 112,583 2,8364 1235,39 40,43

04.04.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1437 1,4371 112,583 2,8364 1235,39 40,43 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1379 1,4358 112,566 2,8146 1232,10 40,16 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1437 1,4371 112,583 2,8364 1235,39 40,43 Düşük

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0993 1, ,631 2, ,15 37,89

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0993 1, ,631 2, ,15 37,89 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0953 1,4911 120,358 2,9208 1076,34 37,85 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0993 1,4936 120,631 2,9253 1077,15 37,89 Düşük

Detaylı

Küresel piyasalardaki yukarı yönlü eğilim haftanın ilk işlem gününde de devam etti. Özellikle ABD Borsaları rekorlarını zorlamaya

Küresel piyasalardaki yukarı yönlü eğilim haftanın ilk işlem gününde de devam etti. Özellikle ABD Borsaları rekorlarını zorlamaya Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1167 1,2920 101,143 2,9501 1337,28 47,05 Yüksek 1,1203 1,2945 101,453 2,9609 1343,87 48,52 Düşük 1,1153 1,2865 100,868 2,9389 1335,77 46,84 Kapanış

Detaylı

Gündem 16.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 16.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1320 1,5427 120,193 3,0585 1109,10 Yüksek 1,1329 1,5457 120,653 3,0692 1109,52 Düşük 1,1259 1,5330 119,402 3,0228 1102,65 Kapanış 1,1270 1,5344 120,417

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1057 1, ,521 2, ,15 41,47

Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1057 1, ,521 2, ,15 41,47 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1013 1,4262 113,416 2,9121 1266,55 40,68 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1057 1,4275 113,521 2,9298 1278,15 41,47 Düşük

Detaylı

02.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0638 1,5125 123,280 2,9160 1074,86 45,16

02.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0638 1,5125 123,280 2,9160 1074,86 45,16 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0566 1,5056 123,070 2,9128 1064,75 44,58 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0638 1,5125 123,280 2,9160 1074,86 45,16 Düşük

Detaylı

31.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0937 1,4828 120,581 2,9223 1063,29 36,63

31.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0937 1,4828 120,581 2,9223 1063,29 36,63 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0932 1,4813 120,515 2,9180 1061,58 36,48 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0937 1,4828 120,581 2,9223 1063,29 36,63 Düşük

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0993 1, ,510 2, ,37 37,96

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0993 1, ,510 2, ,37 37,96 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0968 1,4881 120,403 2,9063 1069,18 36,57 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0993 1,4913 120,510 2,9149 1075,37 37,96 Düşük

Detaylı

Gündem 30.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 30.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1245 1,5174 119,920 3,0580 1132,15 Yüksek 1,1281 1,5204 120,160 3,0687 1134,78 Düşük 1,1194 1,5129 119,252 3,0336 1124,56 Kapanış 1,1253 1,5151 119,741

Detaylı

Gündem Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1175 1,5125 119,888 3,0260 1115,06 Yüksek 1,1210 1,5180 120,280 3,0315 1119,24 Düşük 1,1135 1,5107 119,499 3,0100 1111,22 Kapanış 1,1192 1,5129 119,920

Detaylı

Gündem Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1381 1,5248 119,730 2,9591 1168,58 49,15 Yüksek 1,1490 1,5496 119,820 2,9642 1189,91 49,72 Düşük 1,1378 1,5248 118,643 2,9121 1163,55 48,67 Kapanış

Detaylı

Gündem 18.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 18.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1291 1,5496 120,578 2,9985 1119,45 Yüksek 1,1441 1,5628 120,990 3,0282 1134,15 Düşük 1,1285 1,5486 119,796 2,9757 1115,56 Kapanış 1,1434 1,559 119,990

Detaylı

Euro Bölgesi 0.00% Japonya -0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek

Euro Bölgesi 0.00% Japonya -0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1.1375 1.4448 108.990 2.9538 1264.32 47.81 Türkiye 7.50% İngiltere 0.50% Yüksek 1.1379 1.4454 109.560 2.9740 1276.38 48.10 Düşük

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0737 1,5293 122,872 2,8427 1082,25 44,27 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0739 1,5309 123,054 2,8470 1088,20 45,47 Düşük

Detaylı

Gündem 30.10.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 30.10.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0979 1,5267 121,094 2,9256 1156,05 49,08 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0986 1,5321 121,190 2,9430 1162,79 49,35 Düşük

Detaylı

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10%

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1202 1,4609 109,953 2,9870 1255,40 48,88 Yüksek 1,1237 1,4613 110,589 2,9908 1260,31 49,38 Düşük 1,1196 1,4485 109,848 2,9708 1248,87 48,07 Kapanış

Detaylı

Gündem 09.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50%

Gündem 09.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1238 1,5317 120,015 2,9400 1145,35 51,66 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1327 1,5372 120,109 2,9493 1151,55 53,49 Düşük

Detaylı

Haftanın ilk işlem gününde, küresel piyasaların gündemi sakin olup endekslerde sınırlı fiyat hareketleri görüldü. Yurt içinde ise hafta

Haftanın ilk işlem gününde, küresel piyasaların gündemi sakin olup endekslerde sınırlı fiyat hareketleri görüldü. Yurt içinde ise hafta Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1049 1,3187 105,340 2,9621 1333,36 47,70 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1084 1,3314 106,264 2,9875 1335,63 47,90 Düşük

Detaylı

Yurt içi piyasaların kapalı olduğu bayram boyunca uluslararası piyasalarda sert satış baskısı vardı. Özellikle Dolar endeksi tekrar sert

Yurt içi piyasaların kapalı olduğu bayram boyunca uluslararası piyasalarda sert satış baskısı vardı. Özellikle Dolar endeksi tekrar sert Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1099 1,2929 101,301 2,9367 1362,66 49,12 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1107 1,3047 101,399 2,9420 1370,81 49,58 Düşük

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1032 1,5457 120,481 2,8360 1142,13 49,43 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1053 1,5497 120,820 2,8592 1143,12 49,66 Düşük

Detaylı

Gündem 28.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 28.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1055 1,5353 121,090 2,8899 1163,45 47,40 Yüksek 1,1078 1,5359 121,094 2,9149 1168,86 47,54 Düşük 1,1031 1,5283 120,165 2,8882 1161,07 46,39 Kapanış

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1016 1,5415 120,735 2,8234 1134,50 48,86 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1031 1,5445 121,240 2,8493 1138,39 50,89 Düşük

Detaylı

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1459 1, ,200 2, ,74 48,18

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1459 1, ,200 2, ,74 48,18 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1348 1,4604 108,087 2,8121 1265,90 47,11 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1459 1,4670 108,200 2,8142 1296,74 48,18 Düşük

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0985 1, ,270 3, ,44 30,98

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0985 1, ,270 3, ,44 30,98 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0865 1,4412 118,058 3,0202 1078,57 30,98 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0985 1,4427 118,270 3,0514 1097,44 30,98 Düşük

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0750 1,5115 123,180 2,9210 1092,28 47,04 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0764 1,5145 123,450 2,9231 1094,73 47,83 Düşük

Detaylı

Küresel piyasalar dün kararsız FED tutanakları sonrası kısmi bir pozitiflik seyrederken, Avrupa tarafının daha olumlu seyrettiği

Küresel piyasalar dün kararsız FED tutanakları sonrası kısmi bir pozitiflik seyrederken, Avrupa tarafının daha olumlu seyrettiği Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1284 1,3039 100,250 2,9183 1349,34 49,74 Türkiye 7,50% İngiltere 0,25% Yüksek 1,1366 1,3172 100,500 2,9345 1356,12 51,04 Düşük

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0877 1, ,880 3, ,85 32,27

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0877 1, ,880 3, ,85 32,27 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0873 1,4220 117,692 3,0110 1101,36 29,54 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0877 1,4363 118,880 3,0213 1102,85 32,27 Düşük

Detaylı

Euro Bölgesi 0.00% Japonya -0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek

Euro Bölgesi 0.00% Japonya -0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1.1375 1.4448 108.990 2.9538 1264.32 47.81 Türkiye 7.50% İngiltere 0.50% Yüksek 1.1379 1.4454 109.560 2.9740 1276.38 48.10 Düşük

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0992 1,5313 121,490 2,9119 1164,71 47,99 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1068 1,5382 121,511 2,9215 1169,71 48,29 Düşük

Detaylı

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1405 1, ,353 2, ,87 38,44

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1405 1, ,353 2, ,87 38,44 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1385 1,4262 111,323 2,8086 1215,51 37,42 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1405 1,4278 111,353 2,8360 1236,87 38,44 Düşük

Detaylı

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,10598 1,56122 123,55 2,75923 1094,79 Yüksek 1,10839 1,56896 124,02 2,77479 1102,03 Düşük 1,09669 1,55877 123,33 2,75323 1090,5 Kapanış 1,09831 1,56032

Detaylı

07.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0956 1,5155 123,376 2,9183 1089,15 44,79

07.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0956 1,5155 123,376 2,9183 1089,15 44,79 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0941 1,5144 122,594 2,8839 1062,55 44,09 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0956 1,5155 123,376 2,9183 1089,15 44,79 Düşük

Detaylı

Gündem 13.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 13.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0745 1,5212 122,854 2,8757 1086,35 45,85 Yüksek 1,0830 1,5246 123,072 2,8910 1089,65 46,24 Düşük 1,0691 1,5174 122,560 2,8587 1074,31 44,00 Kapanış

Detaylı

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0590 1,5033 122,847 2,9242 1058,33 44,85 Yüksek 1,0595 1,5068 123,341 2,9363 1069,84 45,72 Düşük 1,0558 1,4993 122,689 2,8979 1053,39 44,41 Kapanış

Detaylı

Gündem 21.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 21.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1430 1,5587 120,003 3,0118 1131,15 Yüksek 1,1460 1,5658 120,409 3,0160 1141,82 Düşük 1,1270 1,5514 119,058 2,9785 1127,64 Kapanış 1,1298 1,5530 119,971

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0912 1, ,868 2, ,16 37,90

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0912 1, ,868 2, ,16 37,90 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0910 1,5000 122,197 2,9304 1072,68 37,55 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0912 1,5001 122,868 2,9478 1073,16 37,90 Düşük

Detaylı

Gündem 23.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 23.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1189 1,5511 120,560 3,0068 1133,45 Yüksek 1,1207 1,5529 120,620 3,0396 1136,68 Düşük 1,1113 1,5341 119,697 2,9909 1121,35 Kapanış 1,1131 1,5369 120,133

Detaylı

Gündem 15.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 15.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1343 1,5424 120,650 3,0493 1107,48 Yüksek 1,1373 1,5471 120,840 3,0696 1110,56 Düşük 1,1284 1,5372 119,854 3,0362 1103,65 Kapanış 1,1317 1,5427 120,235

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1390 1,5454 118,896 2,8793 1183,25 50,13 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1395 1,5487 119,661 2,9126 1184,80 50,66 Düşük

Detaylı

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10%

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1286 1,4321 109,459 2,8299 1248,21 44,78 Yüksek 1,1308 1,4451 111,813 2,8531 1252,76 45,89 Düşük 1,1218 1,4313 109,260 2,8253 1227,48 44,29 Kapanış

Detaylı

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1179 1, ,320 2, ,83 40,63

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1179 1, ,320 2, ,83 40,63 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1178 1,4152 112,819 2,8744 1222,01 40,38 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1179 1,4157 113,320 2,8819 1223,83 40,63 Düşük

Detaylı

Haftanın son işlem gününde piyasaların odak noktası ABD'de açıklanan enflasyon verileriydi. Beklentilerin üzerinde açıklanan

Haftanın son işlem gününde piyasaların odak noktası ABD'de açıklanan enflasyon verileriydi. Beklentilerin üzerinde açıklanan Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1243 1,3236 102,074 2,9654 1314,98 46,25 Yüksek 1,1250 1,3248 102,460 2,9857 1318,08 46,39 Düşük 1,1150 1,2997 101,738 2,9648 1306,24 45,48 Kapanış

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1346 1,5445 119,844 2,9005 1175,60 48,48 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1378 1,5477 120,093 2,9137 1179,70 48,62 Düşük

Detaylı

Türkiye 7.50% İngiltere 0.50% Amerika 0.50% İsviçre -0.75% Euro Bölgesi 0.00% Japonya -0.10%

Türkiye 7.50% İngiltere 0.50% Amerika 0.50% İsviçre -0.75% Euro Bölgesi 0.00% Japonya -0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1.1404 1.4483 107.249 2.9187 1277.56 45.11 Yüksek 1.1479 1.4544 107.420 2.9426 1295.67 46.10 Düşük 1.1386 1.4414 106.436 2.9100 1274.51 44.19 Kapanış

Detaylı

Türkiye tarafı dün yine kritik bir gün geçirdi. Özellikle gün genelinde yurt içi piyasalar siyasi kanattan gelebilecek açıklamaları

Türkiye tarafı dün yine kritik bir gün geçirdi. Özellikle gün genelinde yurt içi piyasalar siyasi kanattan gelebilecek açıklamaları Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1019 1,3107 106,098 3,0873 1331,70 46,71 Yüksek 1,1030 1,3226 107,023 3,0873 1338,47 47,48 Düşük 1,0981 1,3064 105,828 3,0788 1312,63 45,90 Kapanış

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0939 1, ,115 3, ,62 30,22

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0939 1, ,115 3, ,62 30,22 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0891 1,4243 117,281 3,0357 1089,15 28,67 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0939 1,4340 118,115 3,0459 1094,62 30,22 Düşük

Detaylı

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1339 1, ,475 2, ,96 46,48

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1339 1, ,475 2, ,96 46,48 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1262 1,4479 111,192 2,8436 1237,91 44,69 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1339 1,4638 111,475 2,8489 1244,96 46,48 Düşük

Detaylı

Gündem 26.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 26.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1107 1,5393 120,709 2,8729 1165,85 48,28 Yüksek 1,1140 1,5419 121,490 2,9145 1179,51 48,62 Düşük 1,0997 1,5306 120,233 2,8598 1159,10 47,43 Kapanış

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0738 1,5058 123,222 2,9205 1090,15 47,42 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0790 1,5128 123,605 2,9282 1095,79 48,38 Düşük

Detaylı

Piyasalarda bugün 15:30'da açıklanacak ABD enflasyon verileri izlenecek. Gelecek hafta ise Çarşamba günü ABD ve Japonya

Piyasalarda bugün 15:30'da açıklanacak ABD enflasyon verileri izlenecek. Gelecek hafta ise Çarşamba günü ABD ve Japonya Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1246 1,3229 102,398 2,9775 1322,40 45,99 Yüksek 1,1284 1,3278 102,756 2,9886 1328,21 46,99 Düşük 1,1219 1,3179 101,925 2,9652 1309,32 45,67 Kapanış

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ekim 2015 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ekim 2015 Perşembe Günlük Bülten 1 Ekim 2015 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Çin piyasalarının tüm gün kapalı olduğu yeni işlem gününde erken saatlerde Asya nın iki büyük ekonomisi Çin ve

Detaylı

Uluslararası piyasalar dün zayıf bir ekonomik takvim takip ederlen, kısmi gevşeme gösterdi. Özellikle ABD piyasaları zirve seviyeleri

Uluslararası piyasalar dün zayıf bir ekonomik takvim takip ederlen, kısmi gevşeme gösterdi. Özellikle ABD piyasaları zirve seviyeleri Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0972 1,3134 106,137 3,0678 1322,12 45,71 Yüksek 1,0998 1,3165 106,723 3,0678 1323,85 45,86 Düşük 1,0951 1,3095 105,739 3,0224 1312,27 44,85 Kapanış

Detaylı

Gündem 17.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 17.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1269 1,5343 120,433 3,0272 1105,05 Yüksek 1,1321 1,5528 120,730 3,0324 1124,45 Düşük 1,1214 1,5330 120,113 2,9914 1104,1 Kapanış 1,1291 1,5495 120,560

Detaylı

Geçtiğimiz hafta beklentileri karşılayamayan ABD Ağustos ayı istihdam verilerinin faiz artırım olasılığını zayıflatmasının etkileri

Geçtiğimiz hafta beklentileri karşılayamayan ABD Ağustos ayı istihdam verilerinin faiz artırım olasılığını zayıflatmasının etkileri Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1157 1,3298 104,074 2,9489 1324,89 46,52 Türkiye 7,50% İngiltere 0,25% Yüksek 1,1182 1,3375 104,131 2,9509 1328,65 49,37 Düşük

Detaylı

Gündem 11.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 11.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1209 1,5369 120,519 3,0358 1107,65 Yüksek 1,1296 1,5475 121,330 3,0631 1115,09 Düşük 1,1172 1,5338 119,981 3,0149 1103,94 Kapanış 1,1280 1,5446 120,625

Detaylı

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10%

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1403 1,4236 107,938 2,8318 1258,71 42,70 Yüksek 1,1464 1,4347 108,788 2,8474 1262,73 44,80 Düşük 1,1345 1,4196 107,871 2,8204 1251,24 42,55 Kapanış

Detaylı

Hafta kapanışı öncesi küresel piyasalardaki risk algısı devam etti. Brexit bazlı risk algısıyla hisse piyasaları dip yapmaya devam

Hafta kapanışı öncesi küresel piyasalardaki risk algısı devam etti. Brexit bazlı risk algısıyla hisse piyasaları dip yapmaya devam Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1259 1,4201 106,008 2,9241 1293,53 48,55 Yüksek 1,1294 1,4254 106,027 2,9539 1315,68 48,75 Düşük 1,1130 1,4012 103,547 2,9100 1277,28 46,94 Kapanış

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1052 1, ,052 2, ,35 35,09

Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1052 1, ,052 2, ,35 35,09 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1029 1,4149 112,889 2,9346 1209,27 34,50 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1052 1,4155 113,052 2,9456 1228,35 35,09 Düşük

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 27 Ocak 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 27 Ocak 2016 Çarşamba Günlük Bülten 27 Ocak 2016 Çarşamba Piyasa Gündemi Günlük Bülten ABD tarafında açıklanacak yoğun veri gündeminin yer aldığı yeni günde dikkatler TSI 21:00 de açıklanacak Fed tutanaklarına çevrildi. Hafta

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0731 1,5222 122,317 2,8643 1083,70 44,62 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0758 1,5234 123,290 2,8868 1098,22 45,14 Düşük

Detaylı

23.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0984 1,4908 121,311 2,9508 1080,85 36,69

23.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0984 1,4908 121,311 2,9508 1080,85 36,69 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0913 1,4883 121,214 2,9159 1078,43 36,36 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0984 1,4908 121,311 2,9508 1080,85 36,69 Düşük

Detaylı

21.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0875 1,4951 123,551 2,9160 1071,19 37,70

21.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0875 1,4951 123,551 2,9160 1071,19 37,70 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0827 1,4898 122,555 2,9105 1051,20 36,79 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0875 1,4951 123,551 2,9160 1071,19 37,70 Düşük

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0979 1,5308 121,126 2,9342 1142,13 48,57 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1072 1,5467 121,479 2,9421 1142,64 49,98 Düşük

Detaylı

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki 15:30 ABD FED Üyesi Dudley'in Konuması 19:30 ABD FED Üyesi Kashkari'nin Konuması

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki 15:30 ABD FED Üyesi Dudley'in Konuması 19:30 ABD FED Üyesi Kashkari'nin Konuması Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1268 1,4151 109,382 2,8473 1227,52 43,77 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1317 1,4241 109,731 2,8620 1235,93 44,04 Düşük

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0937 1, ,581 2, ,57 37,91

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0937 1, ,581 2, ,57 37,91 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0932 1,4813 120,515 2,9180 1061,58 36,54 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0937 1,4845 120,581 2,9303 1063,57 37,91 Düşük

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 7 Eylül 2015 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 7 Eylül 2015 Pazartesi Günlük Bülten 7 Eylül 2015 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Küresel Piyasalar geçtiğimiz hafta ABD tarafında açıklanan tarım dışı istihdam verisi ile işsizlik oranını takip

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1340 1,5413 119,918 2,8960 1167,15 47,94 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1351 1,5508 120,771 2,9026 1172,10 48,70 Düşük

Detaylı

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10%

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1154 1,4432 114,579 2,9442 1209,21 34,03 Yüksek 1,1193 1,4515 114,875 2,9799 1217,04 35,53 Düşük 1,1124 1,4275 113,596 2,9438 1190,94 31,92 Kapanış

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0943 1, ,280 3, ,41 31,16

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0943 1, ,280 3, ,41 31,16 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0877 1,4407 117,672 3,0230 1093,33 30,19 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0943 1,4445 118,280 3,0407 1095,41 31,16 Düşük

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Nisan 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Nisan 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dolar Yen Teknik Analiz Pound Dolar Teknik Analiz Haftanın yeni işlem gününde

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 21 Ağustos 2015 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 21 Ağustos 2015 Cuma Günlük Bülten 21 Ağustos 2015 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Dünya borsalarında yaşanan sert satış dalgası Çin ve ABD gelişmeleriyle fiyatlanmaya devam ediyor. Son dönemde

Detaylı

16.03.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1125 1,4304 114,145 2,9110 1238,15 39,72

16.03.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1125 1,4304 114,145 2,9110 1238,15 39,72 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1101 1,4299 113,794 2,8687 1234,07 39,72 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1125 1,4304 114,145 2,9110 1238,15 39,72 Düşük

Detaylı

Gündem 05.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 05.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1191 1,5129 119,923 3,0266 1113,65 47,94 Yüksek 1,1318 1,5237 120,406 3,0371 1141,40 48,47 Düşük 1,1151 1,5128 118,690 2,9874 1104,80 46,91 Kapanış

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0849 1,4248 118,291 3,0200 1108,29 30,01 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0874 1,4367 118,621 3,0343 1122,96 32,71 Düşük

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 22 Mayıs 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 22 Mayıs 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın son işlem gününde hem yurt içinde hem de

Detaylı

Gündem 29.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 29.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1191 1,5187 120,495 3,0477 1145,82 Yüksek 1,1248 1,5242 120,601 3,0614 1148,34 Düşük 1,1148 1,5157 119,698 3,0291 1128,19 Kapanış 1,1244 1,5174 119,920

Detaylı

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1125 1, ,145 2, ,15 39,72

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1125 1, ,145 2, ,15 39,72 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1101 1,4299 113,794 2,8687 1234,07 39,72 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1125 1,4304 114,145 2,9110 1238,15 39,72 Düşük

Detaylı

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10%

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1398 1,4219 111,604 2,8180 1220,55 38,34 Yüksek 1,1412 1,4321 111,798 2,8266 1222,70 38,91 Düşük 1,1357 1,4190 111,096 2,8053 1214,68 37,50 Kapanış

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1330 1,5463 119,515 2,9045 1170,85 48,81 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1387 1,5505 119,964 2,9084 1181,00 49,16 Düşük

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Bugünkü ekonomik veri takviminde Avrupa seansında Euro Bölgesi Dış Ticaret Dengesi ve Nihai TÜFE rakamları takip edilecek. ABD seansında ise ABD haftalık işsizlik başvuruları, devam eden

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Temmuz 2015 Perşembe. Bir yandan Yunanistan diğer yandan Çin tarafında

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Temmuz 2015 Perşembe. Bir yandan Yunanistan diğer yandan Çin tarafında Günlük Bülten 16 Temmuz 2015 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Bir yandan Yunanistan diğer yandan Çin tarafında Günlük Bülten yaşanan gelişmelerin etkisiyle fiyatlanmaya devam eden küresel

Detaylı

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25%-0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25%-0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0872 1,4734 120,209 2,9126 1061,49 37,99 Yüksek 1,0947 1,4816 120,464 2,9790 1083,51 38,95 Düşük 1,0781 1,4663 118,701 2,9116 1061,85 36,75 Kapanış

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Nisan 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Nisan 2016 Pazartesi Günlük Bülten 11 Nisan 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Yurt içi piyasalarda Moody s etkisi hissedilmekte. Türk bankacılık sistemini ekonomi ve artan fonlama maliyetleri

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Ocak 2016 Salı. Dün Çin den gelen kötü verilerin etkisiyle Asya piyasaları

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Ocak 2016 Salı. Dün Çin den gelen kötü verilerin etkisiyle Asya piyasaları Günlük Bülten 5 Ocak 2016 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün Çin den gelen kötü verilerin etkisiyle Asya piyasaları Günlük Bülten öncülüğünde başlayan satış dalgası yeni günde de devam ediyor.

Detaylı

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25%-0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25%-0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0930 1,4617 117,657 2,9943 1108,97 34,01 Yüksek 1,0933 1,4645 118,832 3,0229 1112,95 34,69 Düşük 1,0803 1,4506 117,232 2,9828 1092,48 32,75 Kapanış

Detaylı

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1187 1, ,008 2, ,06 41,86

Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1187 1, ,008 2, ,06 41,86 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1180 1,4117 112,388 2,8751 1254,52 41,03 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1187 1,4182 113,008 2,8907 1256,06 41,86 Düşük

Detaylı

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10%

Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,50% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0866 1,3951 113,999 2,9327 1231,50 36,65 Yüksek 1,0881 1,4093 114,554 2,9472 1244,10 37,35 Düşük 1,0825 1,3914 113,215 2,9245 1224,82 36,10 Kapanış

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mayıs 2016 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mayıs 2016 Salı Günlük Bülten 17 Mayıs 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Yeni haftaya dün yurt içindeki siyasi gelişmeler ve ekonomik veriler ile başladık. Ak Parti tarafında olağan üstü

Detaylı

Mısır, Paraguay Merkez Bankaları ile Hong Kong Para Otoritesi gösterge faiz oranlarını değiştirmedi.

Mısır, Paraguay Merkez Bankaları ile Hong Kong Para Otoritesi gösterge faiz oranlarını değiştirmedi. Ekonomik Gündem FED Açık Komitesi (FOMC) dün sona eren toplantısında politika faizini değiştirmedi. Faiz artırımına gidilmemesinin sebebi olarak düşük seyreden enflasyon ve küresel ekonomide ki belirsiz

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Haziran 2017 Cuma. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Haziran 2017 Cuma. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 2 Haziran 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda veri akışının yoğun olduğu bir gün geride kalırken ADP Tarım Dışı İstihdam Değişiğimi ve FED Başkanlarından

Detaylı

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0888 1, ,380 3, ,54 31,89

Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0888 1, ,380 3, ,54 31,89 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0857 1,4443 117,641 3,0311 1087,47 31,01 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0888 1,4476 118,380 3,0326 1095,54 31,89 Düşük

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 20 Temmuz 2015 Pazartesi. Hazırlayanlar Mehmet KARAKAVUK Yaprak KADIZ

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 20 Temmuz 2015 Pazartesi. Hazırlayanlar Mehmet KARAKAVUK Yaprak KADIZ Günlük Bülten 20 Temmuz 2015 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Yunanistan sorununun bir miktar çözülmesi sonrası yön bulmaya Günlük Bülten çalışan piyasalarda yeni sorun Çin olarak görülmekte.

Detaylı