Kit Components. UDP-Glo GT Assay, 200 UDP-GlcNAc 50ul. Components: UDP-Glo Glycosyltransferase Assay V7071 UDP-GlcNAc, 100mM, 50µL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kit Components. UDP-Glo GT Assay, 200 UDP-GlcNAc 50ul. Components: UDP-Glo Glycosyltransferase Assay V7071 UDP-GlcNAc, 100mM, 50µL"

Transkript

1 11/24/2015 Kit Components Product code V6971 Description UDP-Glo GT Assay, 200 UDP-GlcNAc 50ul Components: V6961 UDP-Glo Glycosyltransferase Assay V7071 UDP-GlcNAc, 100mM, 50µL

2

3 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Ticari adı: ATP Detection Substrate Mal numarası: V Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Laboratuarda kullanılan kimyasal maddeler 1.3 Güvenlik bilgi formu tedarikçisinin bilgileri Üretici / Teslimatı yapan: Promega Corporation 2800 Woods Hollow Road Madison, WI U.S.A SDS author: Regulatory.Affairs@promega.com Güvenlik hakkında bilgiler veren kesim: SDS Yazar: Regulatory.Affairs@promega.com 1.4 Acil durum telefon numarası Kimyasal Için Acil Taşmamasının, Kaçak, Yangın, Maruz Kalmak, ve Kaza Çağrı CHEMEC veya Içinde Gece ABD ve Kanada: Outside ABD ve Kanada: (tahsil kabul çağrısı) * Bölüm 2: Zararlılık tanımlanması 2.1 Madde veya karışımın sınıflandırılması Düzenlemeye göre sınıflandırma (EC) No 1272/2008 Madde, CLP Tüzüğü göre tehlikeli olarak sınıflandırılmış değildir. 2.2 Etiket unsurları Yönetmelik (EC) No 1272/2008'e göre etiketleme Zararlılık İşaretleri Uyarı Kelimesi Zararlılık İfadesi Ek bilgiler: Talep halinde güvenlik bilgi formu sağlanabilir. 2.3 Diğer zararlar PBT ve vpvb değerlendirmesi sonuçları PBT: Uygulanamaz. vpvb: Uygulanamaz. (Devamı sayfa 2 'da)

4 Sayfa: 2/6 Ticari adı: ATP Detection Substrate (Sayfa 1 'nın devamı) * Bölüm 3: Bileşimi/İçindekiler hakkında bilgi 3.2 Karışımlar Tarifi: Listede bulunmayan nonhazardous maddeler ile birlikte aşağıda listelenen tehlikeli maddelerin karışımı bir üründür. İhtiva ettiği tehlikeli maddeler: CAS: trans-1,2-diaminocyclohexane-n,n,n,n -tetraacetic acid monohydrate %5-10 Skin Irrit. 2, H315; Eye Irrit. 2, H319; STOT SE 3, H335 CAS: Citric Acid %<2,50 EINECS: Eye Irrit. 2, H319 Ek uyarılar: belirtilmiş olan tehlike işaretlerinin metnini Bölüm 16'dan alınız * Bölüm 4: İlk yardım önlemleri 4.1 İlk yardım önlemlerinin açıklaması Genel uyarılar: Özel önlemler alınması gerekmez. Teneffüs ettikten sonra: Hasta hasta hissediyor veya söz konusu ise, tıbbi yardım alın. Cilde temas ettikten sonra: Ürün, genelde cildi tahriş etmez. Gözlere temas ettikten sonra: Gözleri, gözkapakları açık bir şekilde birkaç dakika süreyle akan suyun altına tutunuz. Yuttuktan sonra: Hasta hasta hissediyor veya söz konusu ise, tıbbi yardım alın. 4.3 Tıbbi müdahale ve özel tedavi gereği için ilk işaretler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Doktor için uyarılar: * Bölüm 5: Yangınla mücadele önlemleri 5.1 Yangın söndürücüler Elverişli söndürücü maddeler: CO2, söndürme tozu ya da püskürtme su. Daha büyük yangınlarla püskürtme su ve alkole mukavim köpükle mücadele ediniz. 5.2 Madde veya karışımdan kaynaklanan özel zararlar Bilinen yok 5.3 Yangın söndürme ekipleri için tavsiyeler Hiçbir özel tavsiye Hiçbir özel tavsiye Özel koruyucu teçhizat: Özel önlemlerin alınması gerekmez. * Bölüm 6: Kaza sonucu yayılmaya karşı önlemler 6.1 Kişisel önlemler, koruyucu donanım ve acil durum prosedürleri Gerekli değildir. 6.2 Çevresel önlemler Kanalizasyona/Yüzeysel suya/yeraltı suyuna karışmasını önleyiniz. 6.3 Muhafaza etme ve temizleme için yöntemler ve materyaller Mekanik olarak toplayınız. 6.4 Diğer bölümlere atıflar Tehlikeli maddeler yayılmaz. Güvenli kullanım ile ilgili bilgileri 7. bölümden alınız. Tasfiye ile ilgili bilgileri 13. bölümden alınız. (Devamı sayfa 3 'da)

5 Sayfa: 3/6 Ticari adı: ATP Detection Substrate (Sayfa 2 'nın devamı) * Bölüm 7: Elleçleme ve depolama 7.1 Güvenli elleçleme için önlemler Özel önlemlerin alınması gerekmez. Yangın ve patlamadan korunmak için uyarılar: Ürün yanmaz niteliktedir. 7.2 Uyuşmazlıkları da içeren güvenli depolama için koşullar Depolama: Depolarda ve kaplarda aranan özellikler: Belirli şartlar aranmaz. Birarada depolama ile ilgili uyarılar: Gerekli değil. Depolama şartları ile ilgili diğer bilgiler: Yoktur. 7.3 Belirli son kullanımlar Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. * Bölüm 8: Maruz kalma kontrolleri/kişisel korunma Teknik tesisatların şekillendirilmesi ile ilgili ek bilgiler: Başka bilgi yoktur, madde 7 'den bakınız. 8.1 Kontrol parametreleri Çalışma yeri ile ilgili, kontrol edilmesi gereken sınır değerleri olan bileşenler: Ürün, çalışılan mahal ile ilgili ve kontrol edilmesi gereken sınır değerleri olan maddeleri önemli miktarda ihtiva etmemektedir. Ek uyarılar: Düzenlendiği tarihte geçerli listeler esas alınmıştır. 8.2 Maruz kalma kontrolleri Kişisel koruyucu teçhizat: Genel koruyucu ve sıhhi önlemler: Kimyevi maddelerle çalışılırken geçerli ihtiyati önlemler dikkate alınmalıdır. Nefes koruyucu önlemler: Gerekli değildir. Elleri koruyucu: Gerekli değildir. Eldiven malzemesi Uygun eldivenin seçiminde yalnız imalat malzemesi değil, aynı zamanda diğer kalite özellikleri de dikkate alınmalıdır ve bunlar imalatçıdan imalatçıya değişiklik göstermektedir. Her ürün birçok malzemenin birleşiminden meydana geldiği için eldivenlerin dayanıklılığı önceden hesaplanamamaktadır ve dolayısı ile her eldiven kullanılmadan önce kontrole tabi tutulmalıdır. Gözleri koruyucu: Gerekli değildir. * Bölüm 9: Fiziksel ve kimyasal özellikler 9.1 Temel fiziksel ve kimyasal özellikler hakkında bilgi Genel bilgiler Görünüm Biçim: Katı Renk: Renksiz Koku: Tespit değil Koku eşiği ph - değeri 20 C'de: 6,4 Durum değişikliği Erime ısısı / Erime ısı alanı: Kaynama ısısı / Kaynama ısı alanı: Alev alma ısısı: Belirlenmemiştir. Belirlenmemiştir. Uygulanamaz. Tutuşabilme özelliği (katı, gaz şeklinde): (Devamı sayfa 4 'da)

6 Sayfa: 4/6 Ticari adı: ATP Detection Substrate Tutuşma ısısı: Çözülme ısısı: Kendiliğinden tutuşabilme özelliği: Patlama tehlikesi: Patlama sınırları: Alt: Üst: Buhar basıncı: Yoğunluk: Nisbi yoğunluk Buhar yoğunluğu Buharlaşma hızı Çözülme kabiliyeti / karışma kabiliyeti suyla: Dağılım katsayısı (n-octanol/su): Viskozitesi: Dinamik: Kinematik: Organik çözücü madde: %0.0 Su: %2.1 Ürün kendiliğinden tutuşmaz niteliktedir. Ürünün patlama tehlikesi yoktur. Uygulanamaz. Belirlenmemiştir. Uygulanamaz. Uygulanamaz. Çözülür. Uygulanamaz. Uygulanamaz. Katı madde oranı: % Diğer bilgiler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Sayfa 3 'nın devamı) * Bölüm 10: Kararlılık ve tepkime 10.1 Tepkime Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kimyasal kararlılık Termik ayrışma / kaçınılması gereken şartlar: Usulüne uygun şekilde kullanıldığında ayrışma olmaz Zararlı tepkime olasılığı Tehlikeli reaksiyonları duyulmamıştır Kaçınılması gereken durumlar Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kaçınılması gereken maddeler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Zararlı bozunma ürünleri Ayrışımda oluşan tehlikeli ürünler duyulmamıştır. * Bölüm 11: Toksikolojik bilgiler 11.1 Toksik etkiler hakkında bilgi Akut toksik Asli tahriş edici etkisi: Cilt aşınması/tahrişi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Ciddi göz hasarları/tahrişi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Solunum yolları veya cilt hassaslaşması Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Aşağıdaki grupların potansiyel etkilerine dair bilgiler: CMR-etkileri (kanser üretici, irsiyet değiştirici ve üremeyi tehdit edici etki) Eşey hücre mutajenitesi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Kanserojenite Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Üreme toksisitesi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Belirli Hedef Organ Toksisitesi - tek maruz kalma Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. (Devamı sayfa 5 'da)

7 Sayfa: 5/6 Ticari adı: ATP Detection Substrate Belirli Hedef Organ Toksisitesi - tekrarlı maruz kalma Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Aspirasyon zararı Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. (Sayfa 4 'nın devamı) * Bölüm 12: Ekolojik bilgiler 12.1 Toksisite Su toksisitesi: Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kalıcılık ve bozunabilirlik Mevcut değil 12.3 Biyobirikim potansiyeli Bilinmiyor 12.4 Toprakta hareketlilik Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Ökotoksik etkileri: Not: Mevcut değil Diğer ökolojik uyarılar: Genel uyarılar: Suyu tehdit sınıfı 1 (): suyu hafif tehdit edicidir Sulandırılmamış vaziyette ya da büyük miktarlarda yeraltı suyuna, duran ve akan sulara ve kanalizasyona ulaşmasını " önleyiniz PBT ve vpvb değerlendirmesinin sonuçları PBT: Uygulanamaz. vpvb: Uygulanamaz Diğer olumsuz etkiler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. * Bölüm 13: Bertaraf etme bilgileri 13.1 Atık işleme yöntemleri Tavsiye: Küçük miktarlar ev çöpüyle beraber depolanabilir. Temizlenmemiş ambalajlar: Tavsiye: Tasfiyesi resmi makamların yönetmeliklerine göre yapılır. Tavsiye olunan temizlik maddesi: Su, gerekirse temizlik maddeleri katmak suretiyle. * Bölüm 14: Taşımacılık bilgileri 14.1 UN numarası Ulaşım için tehlikeli değil ADR, ADN, IMDG, IATA 14.2 Uygun UN taşımacılık adı Hiçbiri ADR, ADN, IMDG, IATA 14.3 Taşımacılık zararlılık sınıf(lar)ı Hiçbiri ADR, ADN, IMDG, IATA sınıfı 14.4 Ambalajlama grubu Hiçbiri ADR, IMDG, IATA 14.5 Çevresel zararlar Marine pollutant: Hayır 14.6 Kullanıcı için özel önlemler Uygulanamaz. (Devamı sayfa 6 'da)

8 Sayfa: 6/6 Ticari adı: ATP Detection Substrate 14.7 MARPOL 73/78 ek II ve IBC koduna göre dökme taşımacılık UN "Model Düzenleme": Uygulanamaz. (Sayfa 5 'nın devamı) * Bölüm 15: Mevzuat bilgileri 15.1 Madde veya karışıma özgü güvenlik, sağlık ve çevre mevzuatı Ulusal hükümler: Suyu tehdit sınıfı: Suyu tehdit sınıfı 1 (): suyu hafif tehdit edicidir Kimyasal güvenlik değerlendirmesi: Bir Kimyasal güvenlik değerlendirmesi yapılmamıştır. Bölüm 16: Diğer bilgiler Veriler bugünkü bilgi durumumuza istinat etmektedir, ancak ürün özellikleri ile ilgili teminat teşkil etmezler ve akdî bir hukuki ilişki tesis etmezler. Önemli terkipleri H315 Cilt tahrişine yol açar. H319 Ciddi göz tahrişine yol açar. H335 Solunum yolu tahrişine yol açabilir. Veri pusulasını düzenleyen bölüm: Promega Corporation Safety Department 2800 Woods Hollow Road Madison, WI U.S.A. Kısaltmalar ve: RID: Règlement international concernant le transport des marchandises dangereuses par chemin de fer (Regulations Concerning the International Transport of Dangerous Goods by Rail) ICAO: International Civil Aviation Organisation ADR: Accord européen sur le transport des marchandises dangereuses par Route (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) IMDG: International Maritime Code for Dangerous Goods IATA: International Air Transport Association GHS: Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals EINECS: European Inventory of Existing Commercial Chemical Substances ELINCS: European List of Notified Chemical Substances CAS: Chemical Abstracts Service (division of the American Chemical Society) PBT: Persistent, Bioaccumulative and Toxic vpvb: very Persistent and very Bioaccumulative Skin Irrit. 2: Cilt aşınması/tahrişi, Kategori 2 Eye Irrit. 2: Ciddi göz hasarı/göz tahrişi, Kategori 2 STOT SE 3: Belirli Hedef Organ Toksisitesi Tek maruz kalma, Kategori 3 * Bundan önceki basıma göre değiştirilmiş olan veriler

9 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Ticari adı: UDP-Glo Solution, Low Concentration Mal numarası: V Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Laboratuarda kullanılan kimyasal maddeler 1.3 Güvenlik bilgi formu tedarikçisinin bilgileri Üretici / Teslimatı yapan: Promega Corporation 2800 Woods Hollow Road Madison, WI U.S.A SDS author: Regulatory.Affairs@promega.com Güvenlik hakkında bilgiler veren kesim: SDS Yazar: Regulatory.Affairs@promega.com 1.4 Acil durum telefon numarası Kimyasal Için Acil Taşmamasının, Kaçak, Yangın, Maruz Kalmak, ve Kaza Çağrı CHEMEC veya Içinde Gece ABD ve Kanada: Outside ABD ve Kanada: (tahsil kabul çağrısı) * Bölüm 2: Zararlılık tanımlanması 2.1 Madde veya karışımın sınıflandırılması Düzenlemeye göre sınıflandırma (EC) No 1272/2008 Madde, CLP Tüzüğü göre tehlikeli olarak sınıflandırılmış değildir. 2.2 Etiket unsurları Yönetmelik (EC) No 1272/2008'e göre etiketleme Zararlılık İşaretleri Uyarı Kelimesi Zararlılık İfadesi 2.3 Diğer zararlar PBT ve vpvb değerlendirmesi sonuçları PBT: Uygulanamaz. vpvb: Uygulanamaz. Bölüm 3: Bileşimi/İçindekiler hakkında bilgi 3.2 Karışımlar Tarifi: Listede bulunmayan nonhazardous maddeler ile birlikte aşağıda listelenen tehlikeli maddelerin karışımı bir üründür. İhtiva ettiği tehlikeli maddeler: (Devamı sayfa 2 'da)

10 Sayfa: 2/6 Ticari adı: UDP-Glo Solution, Low Concentration Ek uyarılar: belirtilmiş olan tehlike işaretlerinin metnini Bölüm 16'dan alınız (Sayfa 1 'nın devamı) Bölüm 4: İlk yardım önlemleri 4.1 İlk yardım önlemlerinin açıklaması Genel uyarılar: Özel önlemler alınması gerekmez. Teneffüs ettikten sonra: Hasta hasta hissediyor veya söz konusu ise, tıbbi yardım alın. Cilde temas ettikten sonra: Ürün, genelde cildi tahriş etmez. Gözlere temas ettikten sonra: Gözleri, gözkapakları açık bir şekilde birkaç dakika süreyle akan suyun altına tutunuz. Yuttuktan sonra: Hasta hasta hissediyor veya söz konusu ise, tıbbi yardım alın. 4.3 Tıbbi müdahale ve özel tedavi gereği için ilk işaretler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Doktor için uyarılar: Bölüm 5: Yangınla mücadele önlemleri 5.1 Yangın söndürücüler Elverişli söndürücü maddeler: CO2, söndürme tozu ya da püskürtme su. Daha büyük yangınlarla püskürtme su ve alkole mukavim köpükle mücadele ediniz. 5.2 Madde veya karışımdan kaynaklanan özel zararlar Bilinen yok 5.3 Yangın söndürme ekipleri için tavsiyeler Hiçbir özel tavsiye Hiçbir özel tavsiye Özel koruyucu teçhizat: Özel önlemlerin alınması gerekmez. Bölüm 6: Kaza sonucu yayılmaya karşı önlemler 6.1 Kişisel önlemler, koruyucu donanım ve acil durum prosedürleri Gerekli değildir. 6.2 Çevresel önlemler Bol suyla sulandırınız. Kanalizasyona/Yüzeysel suya/yeraltı suyuna karışmasını önleyiniz. 6.3 Muhafaza etme ve temizleme için yöntemler ve materyaller Sıvı bağlayıcı malzemeyle (Kum, diyatomit, asit bağlayıcı, genel bağlayıcı, un halinde testere talaşı) ile eminiz. 6.4 Diğer bölümlere atıflar Güvenli kullanım ile ilgili bilgileri 7. bölümden alınız. Tasfiye ile ilgili bilgileri 13. bölümden alınız. Bölüm 7: Elleçleme ve depolama 7.1 Güvenli elleçleme için önlemler Özel önlemlerin alınması gerekmez. Yangın ve patlamadan korunmak için uyarılar: Özel önlemlerin alınması gerekmez. 7.2 Uyuşmazlıkları da içeren güvenli depolama için koşullar Depolama: Depolarda ve kaplarda aranan özellikler: Belirli şartlar aranmaz. Birarada depolama ile ilgili uyarılar: Gerekli değil. Depolama şartları ile ilgili diğer bilgiler: Yoktur. (Devamı sayfa 3 'da)

11 Sayfa: 3/6 Ticari adı: UDP-Glo Solution, Low Concentration 7.3 Belirli son kullanımlar Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Sayfa 2 'nın devamı) Bölüm 8: Maruz kalma kontrolleri/kişisel korunma Teknik tesisatların şekillendirilmesi ile ilgili ek bilgiler: Başka bilgi yoktur, madde 7 'den bakınız. 8.1 Kontrol parametreleri Çalışma yeri ile ilgili, kontrol edilmesi gereken sınır değerleri olan bileşenler: Ürün, çalışılan mahal ile ilgili ve kontrol edilmesi gereken sınır değerleri olan maddeleri önemli miktarda ihtiva etmemektedir. Ek uyarılar: Düzenlendiği tarihte geçerli listeler esas alınmıştır. 8.2 Maruz kalma kontrolleri Kişisel koruyucu teçhizat: Genel koruyucu ve sıhhi önlemler: Kimyevi maddelerle çalışılırken geçerli ihtiyati önlemler dikkate alınmalıdır. Nefes koruyucu önlemler: Gerekli değildir. Elleri koruyucu: Gerekli değildir. Eldiven malzemesi Uygun eldivenin seçiminde yalnız imalat malzemesi değil, aynı zamanda diğer kalite özellikleri de dikkate alınmalıdır ve bunlar imalatçıdan imalatçıya değişiklik göstermektedir. Her ürün birçok malzemenin birleşiminden meydana geldiği için eldivenlerin dayanıklılığı önceden hesaplanamamaktadır ve dolayısı ile her eldiven kullanılmadan önce kontrole tabi tutulmalıdır. Gözleri koruyucu: Gerekli değildir. Bölüm 9: Fiziksel ve kimyasal özellikler 9.1 Temel fiziksel ve kimyasal özellikler hakkında bilgi Genel bilgiler Görünüm Biçim: Sıvı şekilde Renk: Renksiz Koku: Tespit değil Koku eşiği ph - değeri 20 C'de: 7,5 Durum değişikliği Erime ısısı / Erime ısı alanı: Belirlenmemiştir. Kaynama ısısı / Kaynama ısı alanı: 100 C Alev alma ısısı: > 100 C Tutuşabilme özelliği (katı, gaz şeklinde): Uygulanamaz. Tutuşma ısısı: 400 C Çözülme ısısı: Kendiliğinden tutuşabilme özelliği: Ürün kendiliğinden tutuşmaz niteliktedir. Patlama tehlikesi: Ürünün patlama tehlikesi yoktur. Patlama sınırları: Alt: 0,9 Vol % Üst: Buhar basıncı 20 C'de: 0,1 hpa Yoğunluk: Nisbi yoğunluk Belirlenmemiştir. (Devamı sayfa 4 'da)

12 Sayfa: 4/6 Ticari adı: UDP-Glo Solution, Low Concentration Buhar yoğunluğu Buharlaşma hızı Çözülme kabiliyeti / karışma kabiliyeti suyla: Dağılım katsayısı (n-octanol/su): Viskozitesi: Dinamik: Kinematik: Tamamen karıştırılabilir niteliktedir. Organik çözücü madde: %25.0 Su: %73.1 Katı madde oranı: % Diğer bilgiler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Sayfa 3 'nın devamı) Bölüm 10: Kararlılık ve tepkime 10.1 Tepkime Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kimyasal kararlılık Termik ayrışma / kaçınılması gereken şartlar: Usulüne uygun şekilde kullanıldığında ayrışma olmaz Zararlı tepkime olasılığı Tehlikeli reaksiyonları duyulmamıştır Kaçınılması gereken durumlar Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kaçınılması gereken maddeler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Zararlı bozunma ürünleri Ayrışımda oluşan tehlikeli ürünler duyulmamıştır. * Bölüm 11: Toksikolojik bilgiler 11.1 Toksik etkiler hakkında bilgi Akut toksik Asli tahriş edici etkisi: Cilt aşınması/tahrişi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Ciddi göz hasarları/tahrişi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Solunum yolları veya cilt hassaslaşması Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Aşağıdaki grupların potansiyel etkilerine dair bilgiler: CMR-etkileri (kanser üretici, irsiyet değiştirici ve üremeyi tehdit edici etki) Eşey hücre mutajenitesi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Kanserojenite Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Üreme toksisitesi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Belirli Hedef Organ Toksisitesi - tek maruz kalma Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Belirli Hedef Organ Toksisitesi - tekrarlı maruz kalma Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Aspirasyon zararı Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Bölüm 12: Ekolojik bilgiler 12.1 Toksisite Su toksisitesi: Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kalıcılık ve bozunabilirlik Mevcut değil 12.3 Biyobirikim potansiyeli Bilinmiyor 12.4 Toprakta hareketlilik Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Devamı sayfa 5 'da)

13 Sayfa: 5/6 Ticari adı: UDP-Glo Solution, Low Concentration (Sayfa 4 'nın devamı) Ökotoksik etkileri: Not: Mevcut değil Diğer ökolojik uyarılar: Genel uyarılar: Suyu tehdit sınıfı 1 (): suyu hafif tehdit edicidir Sulandırılmamış vaziyette ya da büyük miktarlarda yeraltı suyuna, duran ve akan sulara ve kanalizasyona ulaşmasını " önleyiniz PBT ve vpvb değerlendirmesinin sonuçları PBT: Uygulanamaz. vpvb: Uygulanamaz Diğer olumsuz etkiler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Bölüm 13: Bertaraf etme bilgileri 13.1 Atık işleme yöntemleri Tavsiye: Küçük miktarlar ev çöpüyle beraber depolanabilir. Temizlenmemiş ambalajlar: Tavsiye: Tasfiyesi resmi makamların yönetmeliklerine göre yapılır. Tavsiye olunan temizlik maddesi: Su, gerekirse temizlik maddeleri katmak suretiyle. Bölüm 14: Taşımacılık bilgileri 14.1 UN numarası Ulaşım için tehlikeli değil 14.2 Uygun UN taşımacılık adı Hiçbiri 14.3 Taşımacılık zararlılık sınıf(lar)ı Hiçbiri 14.4 Ambalajlama grubu Hiçbiri 14.5 Çevresel zararlar Marine pollutant: Hayır 14.6 Kullanıcı için özel önlemler Uygulanamaz MARPOL 73/78 ek II ve IBC koduna göre dökme taşımacılık Uygulanamaz. * Bölüm 15: Mevzuat bilgileri 15.1 Madde veya karışıma özgü güvenlik, sağlık ve çevre mevzuatı Ulusal hükümler: Yanabilen sıvıları depolama yönetmeliğine göre sınıflandırma: Sınıf % olarak oran Wasser 73,1 NK 25,0 Suyu tehdit sınıfı: Suyu tehdit sınıfı 1 (): suyu hafif tehdit edicidir Kimyasal güvenlik değerlendirmesi: Bir Kimyasal güvenlik değerlendirmesi yapılmamıştır. (Devamı sayfa 6 'da)

14 Sayfa: 6/6 Ticari adı: UDP-Glo Solution, Low Concentration (Sayfa 5 'nın devamı) Bölüm 16: Diğer bilgiler Veriler bugünkü bilgi durumumuza istinat etmektedir, ancak ürün özellikleri ile ilgili teminat teşkil etmezler ve akdî bir hukuki ilişki tesis etmezler. Veri pusulasını düzenleyen bölüm: Promega Corporation Safety Department 2800 Woods Hollow Road Madison, WI U.S.A. Kısaltmalar ve: GHS: Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals EINECS: European Inventory of Existing Commercial Chemical Substances ELINCS: European List of Notified Chemical Substances CAS: Chemical Abstracts Service (division of the American Chemical Society) VbF: Verordnung über brennbare Flüssigkeiten, Österreich (Ordinance on the storage of combustible liquids, Austria) PBT: Persistent, Bioaccumulative and Toxic vpvb: very Persistent and very Bioaccumulative * Bundan önceki basıma göre değiştirilmiş olan veriler

15 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Ticari adı: UDP, 10mM Mal numarası: V Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Laboratuarda kullanılan kimyasal maddeler 1.3 Güvenlik bilgi formu tedarikçisinin bilgileri Üretici / Teslimatı yapan: Promega Corporation 2800 Woods Hollow Road Madison, WI U.S.A SDS author: Regulatory.Affairs@promega.com Güvenlik hakkında bilgiler veren kesim: SDS Yazar: Regulatory.Affairs@promega.com 1.4 Acil durum telefon numarası Kimyasal Için Acil Taşmamasının, Kaçak, Yangın, Maruz Kalmak, ve Kaza Çağrı CHEMEC veya Içinde Gece ABD ve Kanada: Outside ABD ve Kanada: (tahsil kabul çağrısı) Bölüm 2: Zararlılık tanımlanması 2.1 Madde veya karışımın sınıflandırılması Düzenlemeye göre sınıflandırma (EC) No 1272/2008 Madde, CLP Tüzüğü göre tehlikeli olarak sınıflandırılmış değildir. 2.2 Etiket unsurları Yönetmelik (EC) No 1272/2008'e göre etiketleme Zararlılık İşaretleri Uyarı Kelimesi Zararlılık İfadesi 2.3 Diğer zararlar PBT ve vpvb değerlendirmesi sonuçları PBT: Uygulanamaz. vpvb: Uygulanamaz. Bölüm 3: Bileşimi/İçindekiler hakkında bilgi 3.2 Karışımlar Tarifi: Listede bulunmayan nonhazardous maddeler ile birlikte aşağıda listelenen tehlikeli maddelerin karışımı bir üründür. İhtiva ettiği tehlikeli maddeler: (Devamı sayfa 2 'da)

16 Sayfa: 2/6 Ticari adı: UDP, 10mM Ek uyarılar: belirtilmiş olan tehlike işaretlerinin metnini Bölüm 16'dan alınız (Sayfa 1 'nın devamı) Bölüm 4: İlk yardım önlemleri 4.1 İlk yardım önlemlerinin açıklaması Genel uyarılar: Özel önlemler alınması gerekmez. Teneffüs ettikten sonra: Hasta hasta hissediyor veya söz konusu ise, tıbbi yardım alın. Cilde temas ettikten sonra: Ürün, genelde cildi tahriş etmez. Gözlere temas ettikten sonra: Gözleri, gözkapakları açık bir şekilde birkaç dakika süreyle akan suyun altına tutunuz. Yuttuktan sonra: Hasta hasta hissediyor veya söz konusu ise, tıbbi yardım alın. 4.3 Tıbbi müdahale ve özel tedavi gereği için ilk işaretler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Doktor için uyarılar: Bölüm 5: Yangınla mücadele önlemleri 5.1 Yangın söndürücüler Elverişli söndürücü maddeler: CO2, söndürme tozu ya da püskürtme su. Daha büyük yangınlarla püskürtme su ve alkole mukavim köpükle mücadele ediniz. 5.2 Madde veya karışımdan kaynaklanan özel zararlar Bilinen yok 5.3 Yangın söndürme ekipleri için tavsiyeler Hiçbir özel tavsiye Özel koruyucu teçhizat: Özel önlemlerin alınması gerekmez. * Bölüm 6: Kaza sonucu yayılmaya karşı önlemler 6.1 Kişisel önlemler, koruyucu donanım ve acil durum prosedürleri Gerekli değildir. 6.2 Çevresel önlemler Bol suyla sulandırınız. 6.3 Muhafaza etme ve temizleme için yöntemler ve materyaller Sıvı bağlayıcı malzemeyle (Kum, diyatomit, asit bağlayıcı, genel bağlayıcı, un halinde testere talaşı) ile eminiz. 6.4 Diğer bölümlere atıflar Güvenli kullanım ile ilgili bilgileri 7. bölümden alınız. Tasfiye ile ilgili bilgileri 13. bölümden alınız. Bölüm 7: Elleçleme ve depolama 7.1 Güvenli elleçleme için önlemler Özel önlemlerin alınması gerekmez. Yangın ve patlamadan korunmak için uyarılar: Ürün yanmaz niteliktedir. 7.2 Uyuşmazlıkları da içeren güvenli depolama için koşullar Depolama: Depolarda ve kaplarda aranan özellikler: Belirli şartlar aranmaz. Birarada depolama ile ilgili uyarılar: Gerekli değil. Depolama şartları ile ilgili diğer bilgiler: Yoktur. 7.3 Belirli son kullanımlar Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Bölüm 8: Maruz kalma kontrolleri/kişisel korunma Teknik tesisatların şekillendirilmesi ile ilgili ek bilgiler: Başka bilgi yoktur, madde 7 'den bakınız. (Devamı sayfa 3 'da)

17 Sayfa: 3/6 Ticari adı: UDP, 10mM (Sayfa 2 'nın devamı) 8.1 Kontrol parametreleri Çalışma yeri ile ilgili, kontrol edilmesi gereken sınır değerleri olan bileşenler: Ürün, çalışılan mahal ile ilgili ve kontrol edilmesi gereken sınır değerleri olan maddeleri önemli miktarda ihtiva etmemektedir. Ek uyarılar: Düzenlendiği tarihte geçerli listeler esas alınmıştır. 8.2 Maruz kalma kontrolleri Kişisel koruyucu teçhizat: Genel koruyucu ve sıhhi önlemler: Kimyevi maddelerle çalışılırken geçerli ihtiyati önlemler dikkate alınmalıdır. Nefes koruyucu önlemler: Gerekli değildir. Elleri koruyucu: Gerekli değildir. Eldiven malzemesi Uygun eldivenin seçiminde yalnız imalat malzemesi değil, aynı zamanda diğer kalite özellikleri de dikkate alınmalıdır ve bunlar imalatçıdan imalatçıya değişiklik göstermektedir. Her ürün birçok malzemenin birleşiminden meydana geldiği için eldivenlerin dayanıklılığı önceden hesaplanamamaktadır ve dolayısı ile her eldiven kullanılmadan önce kontrole tabi tutulmalıdır. Gözleri koruyucu: Gerekli değildir. * Bölüm 9: Fiziksel ve kimyasal özellikler 9.1 Temel fiziksel ve kimyasal özellikler hakkında bilgi Genel bilgiler Görünüm Biçim: Sıvı şekilde Renk: Renksiz Koku: Tespit değil Koku eşiği Durum değişikliği Erime ısısı / Erime ısı alanı: Belirlenmemiştir. Kaynama ısısı / Kaynama ısı alanı: 100 C Alev alma ısısı: Uygulanamaz. Tutuşabilme özelliği (katı, gaz şeklinde): Uygulanamaz. Tutuşma ısısı: Çözülme ısısı: Kendiliğinden tutuşabilme özelliği: Patlama tehlikesi: Patlama sınırları: Alt: Üst: Buhar basıncı: Yoğunluk: Nisbi yoğunluk Buhar yoğunluğu Buharlaşma hızı Çözülme kabiliyeti / karışma kabiliyeti suyla: Dağılım katsayısı (n-octanol/su): Viskozitesi: Dinamik: Ürün kendiliğinden tutuşmaz niteliktedir. Ürünün patlama tehlikesi yoktur. Belirlenmemiştir. Tamamen karıştırılabilir niteliktedir. (Devamı sayfa 4 'da)

18 Sayfa: 4/6 Ticari adı: UDP, 10mM Kinematik: Organik çözücü madde: %0.0 Su: % Diğer bilgiler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Sayfa 3 'nın devamı) Bölüm 10: Kararlılık ve tepkime 10.1 Tepkime Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kimyasal kararlılık Termik ayrışma / kaçınılması gereken şartlar: Usulüne uygun şekilde kullanıldığında ayrışma olmaz Zararlı tepkime olasılığı Tehlikeli reaksiyonları duyulmamıştır Kaçınılması gereken durumlar Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kaçınılması gereken maddeler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Zararlı bozunma ürünleri Ayrışımda oluşan tehlikeli ürünler duyulmamıştır. * Bölüm 11: Toksikolojik bilgiler 11.1 Toksik etkiler hakkında bilgi Akut toksik Asli tahriş edici etkisi: Cilt aşınması/tahrişi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Ciddi göz hasarları/tahrişi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Solunum yolları veya cilt hassaslaşması Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Aşağıdaki grupların potansiyel etkilerine dair bilgiler: CMR-etkileri (kanser üretici, irsiyet değiştirici ve üremeyi tehdit edici etki) Eşey hücre mutajenitesi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Kanserojenite Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Üreme toksisitesi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Belirli Hedef Organ Toksisitesi - tek maruz kalma Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Belirli Hedef Organ Toksisitesi - tekrarlı maruz kalma Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Aspirasyon zararı Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Bölüm 12: Ekolojik bilgiler 12.1 Toksisite Su toksisitesi: Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kalıcılık ve bozunabilirlik Mevcut değil 12.3 Biyobirikim potansiyeli Bilinmiyor 12.4 Toprakta hareketlilik Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Ökotoksik etkileri: Not: Mevcut değil Diğer ökolojik uyarılar: Genel uyarılar: Genelde suyu tehdit etmez 12.5 PBT ve vpvb değerlendirmesinin sonuçları PBT: Uygulanamaz. vpvb: Uygulanamaz. (Devamı sayfa 5 'da)

19 Sayfa: 5/6 Ticari adı: UDP, 10mM 12.6 Diğer olumsuz etkiler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Sayfa 4 'nın devamı) * Bölüm 13: Bertaraf etme bilgileri 13.1 Atık işleme yöntemleri Tavsiye: Küçük miktarlar ev çöpüyle beraber depolanabilir. Temizlenmemiş ambalajlar: Tavsiye: Tasfiyesi resmi makamların yönetmeliklerine göre yapılır. Tavsiye olunan temizlik maddesi: Su, gerekirse temizlik maddeleri katmak suretiyle. * Bölüm 14: Taşımacılık bilgileri 14.1 UN numarası Ulaşım için tehlikeli değil ADR, ADN, IMDG, IATA 14.2 Uygun UN taşımacılık adı Hiçbiri ADR, ADN, IMDG, IATA 14.3 Taşımacılık zararlılık sınıf(lar)ı Hiçbiri ADR, ADN, IMDG, IATA sınıfı 14.4 Ambalajlama grubu Hiçbiri ADR, IMDG, IATA 14.5 Çevresel zararlar Marine pollutant: Hayır 14.6 Kullanıcı için özel önlemler Uygulanamaz MARPOL 73/78 ek II ve IBC koduna göre dökme taşımacılık UN "Model Düzenleme": Uygulanamaz. * Bölüm 15: Mevzuat bilgileri 15.1 Madde veya karışıma özgü güvenlik, sağlık ve çevre mevzuatı Ulusal hükümler: Yanabilen sıvıları depolama yönetmeliğine göre sınıflandırma: Suyu tehdit sınıfı: Genelde suyu tehdit etmez Kimyasal güvenlik değerlendirmesi: Bir Kimyasal güvenlik değerlendirmesi yapılmamıştır. Bölüm 16: Diğer bilgiler Veriler bugünkü bilgi durumumuza istinat etmektedir, ancak ürün özellikleri ile ilgili teminat teşkil etmezler ve akdî bir hukuki ilişki tesis etmezler. Veri pusulasını düzenleyen bölüm: Promega Corporation Safety Department 2800 Woods Hollow Road (Devamı sayfa 6 'da)

20 Sayfa: 6/6 Ticari adı: UDP, 10mM (Sayfa 5 'nın devamı) Madison, WI U.S.A. Kısaltmalar ve: ADR: Accord européen sur le transport des marchandises dangereuses par Route (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) IMDG: International Maritime Code for Dangerous Goods IATA: International Air Transport Association GHS: Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals EINECS: European Inventory of Existing Commercial Chemical Substances ELINCS: European List of Notified Chemical Substances CAS: Chemical Abstracts Service (division of the American Chemical Society) VbF: Verordnung über brennbare Flüssigkeiten, Österreich (Ordinance on the storage of combustible liquids, Austria) PBT: Persistent, Bioaccumulative and Toxic vpvb: very Persistent and very Bioaccumulative * Bundan önceki basıma göre değiştirilmiş olan veriler

21 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Ticari adı: UDP-GlcNAc, 100mM Mal numarası: V Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Laboratuarda kullanılan kimyasal maddeler 1.3 Güvenlik bilgi formu tedarikçisinin bilgileri Üretici / Teslimatı yapan: Promega Corporation 2800 Woods Hollow Road Madison, WI U.S.A SDS author: Regulatory.Affairs@promega.com Güvenlik hakkında bilgiler veren kesim: SDS Yazar: Regulatory.Affairs@promega.com 1.4 Acil durum telefon numarası Kimyasal Için Acil Taşmamasının, Kaçak, Yangın, Maruz Kalmak, ve Kaza Çağrı CHEMEC veya Içinde Gece ABD ve Kanada: Outside ABD ve Kanada: (tahsil kabul çağrısı) Bölüm 2: Zararlılık tanımlanması 2.1 Madde veya karışımın sınıflandırılması Düzenlemeye göre sınıflandırma (EC) No 1272/2008 Madde, CLP Tüzüğü göre tehlikeli olarak sınıflandırılmış değildir. 2.2 Etiket unsurları Yönetmelik (EC) No 1272/2008'e göre etiketleme Zararlılık İşaretleri Uyarı Kelimesi Zararlılık İfadesi Ek bilgiler: Talep halinde güvenlik bilgi formu sağlanabilir. 2.3 Diğer zararlar PBT ve vpvb değerlendirmesi sonuçları PBT: Uygulanamaz. vpvb: Uygulanamaz. (Devamı sayfa 2 'da)

22 Sayfa: 2/6 Ticari adı: UDP-GlcNAc, 100mM (Sayfa 1 'nın devamı) Bölüm 3: Bileşimi/İçindekiler hakkında bilgi 3.2 Karışımlar Tarifi: Listede bulunmayan nonhazardous maddeler ile birlikte aşağıda listelenen tehlikeli maddelerin karışımı bir üründür. İhtiva ettiği tehlikeli maddeler: Uridine 5 -diphospho-n-acetylglucosamine sodium salt %5-10 Skin Irrit. 2, H315; Eye Irrit. 2, H319; STOT SE 3, H335 Ek uyarılar: belirtilmiş olan tehlike işaretlerinin metnini Bölüm 16'dan alınız Bölüm 4: İlk yardım önlemleri 4.1 İlk yardım önlemlerinin açıklaması Genel uyarılar: Özel önlemler alınması gerekmez. Teneffüs ettikten sonra: Hasta hasta hissediyor veya söz konusu ise, tıbbi yardım alın. Cilde temas ettikten sonra: Ürün, genelde cildi tahriş etmez. Gözlere temas ettikten sonra: Gözleri, gözkapakları açık bir şekilde birkaç dakika süreyle akan suyun altına tutunuz. Yuttuktan sonra: Hasta hasta hissediyor veya söz konusu ise, tıbbi yardım alın. 4.3 Tıbbi müdahale ve özel tedavi gereği için ilk işaretler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Doktor için uyarılar: Bölüm 5: Yangınla mücadele önlemleri 5.1 Yangın söndürücüler Elverişli söndürücü maddeler: CO2, söndürme tozu ya da püskürtme su. Daha büyük yangınlarla püskürtme su ve alkole mukavim köpükle mücadele ediniz. 5.2 Madde veya karışımdan kaynaklanan özel zararlar Bilinen yok 5.3 Yangın söndürme ekipleri için tavsiyeler Hiçbir özel tavsiye Hiçbir özel tavsiye Özel koruyucu teçhizat: Özel önlemlerin alınması gerekmez. Bölüm 6: Kaza sonucu yayılmaya karşı önlemler 6.1 Kişisel önlemler, koruyucu donanım ve acil durum prosedürleri Gerekli değildir. 6.2 Çevresel önlemler Bol suyla sulandırınız. 6.3 Muhafaza etme ve temizleme için yöntemler ve materyaller Sıvı bağlayıcı malzemeyle (Kum, diyatomit, asit bağlayıcı, genel bağlayıcı, un halinde testere talaşı) ile eminiz. 6.4 Diğer bölümlere atıflar Güvenli kullanım ile ilgili bilgileri 7. bölümden alınız. Tasfiye ile ilgili bilgileri 13. bölümden alınız. Bölüm 7: Elleçleme ve depolama 7.1 Güvenli elleçleme için önlemler Özel önlemlerin alınması gerekmez. Yangın ve patlamadan korunmak için uyarılar: Ürün yanmaz niteliktedir. (Devamı sayfa 3 'da)

23 Sayfa: 3/6 Ticari adı: UDP-GlcNAc, 100mM 7.2 Uyuşmazlıkları da içeren güvenli depolama için koşullar Depolama: Depolarda ve kaplarda aranan özellikler: Belirli şartlar aranmaz. Birarada depolama ile ilgili uyarılar: Gerekli değil. Depolama şartları ile ilgili diğer bilgiler: Yoktur. 7.3 Belirli son kullanımlar Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Sayfa 2 'nın devamı) Bölüm 8: Maruz kalma kontrolleri/kişisel korunma Teknik tesisatların şekillendirilmesi ile ilgili ek bilgiler: Başka bilgi yoktur, madde 7 'den bakınız. 8.1 Kontrol parametreleri Çalışma yeri ile ilgili, kontrol edilmesi gereken sınır değerleri olan bileşenler: Ürün, çalışılan mahal ile ilgili ve kontrol edilmesi gereken sınır değerleri olan maddeleri önemli miktarda ihtiva etmemektedir. Ek uyarılar: Düzenlendiği tarihte geçerli listeler esas alınmıştır. 8.2 Maruz kalma kontrolleri Kişisel koruyucu teçhizat: Genel koruyucu ve sıhhi önlemler: Kimyevi maddelerle çalışılırken geçerli ihtiyati önlemler dikkate alınmalıdır. Nefes koruyucu önlemler: Gerekli değildir. Elleri koruyucu: Gerekli değildir. Eldiven malzemesi Uygun eldivenin seçiminde yalnız imalat malzemesi değil, aynı zamanda diğer kalite özellikleri de dikkate alınmalıdır ve bunlar imalatçıdan imalatçıya değişiklik göstermektedir. Her ürün birçok malzemenin birleşiminden meydana geldiği için eldivenlerin dayanıklılığı önceden hesaplanamamaktadır ve dolayısı ile her eldiven kullanılmadan önce kontrole tabi tutulmalıdır. Gözleri koruyucu: Gerekli değildir. Bölüm 9: Fiziksel ve kimyasal özellikler 9.1 Temel fiziksel ve kimyasal özellikler hakkında bilgi Genel bilgiler Görünüm Biçim: Sıvı şekilde Renk: Renksiz Koku: Tespit değil Koku eşiği Durum değişikliği Erime ısısı / Erime ısı alanı: Belirlenmemiştir. Kaynama ısısı / Kaynama ısı alanı: 100 C Alev alma ısısı: Uygulanamaz. Tutuşabilme özelliği (katı, gaz şeklinde): Uygulanamaz. Tutuşma ısısı: Çözülme ısısı: Kendiliğinden tutuşabilme özelliği: Patlama tehlikesi: Patlama sınırları: Alt: Ürün kendiliğinden tutuşmaz niteliktedir. Ürünün patlama tehlikesi yoktur. (Devamı sayfa 4 'da)

24 Sayfa: 4/6 Ticari adı: UDP-GlcNAc, 100mM Üst: Buhar basıncı: Yoğunluk: Nisbi yoğunluk Buhar yoğunluğu Buharlaşma hızı Çözülme kabiliyeti / karışma kabiliyeti suyla: Dağılım katsayısı (n-octanol/su): Viskozitesi: Dinamik: Kinematik: Belirlenmemiştir. Tamamen karıştırılabilir niteliktedir. Organik çözücü madde: %0.0 Su: % Diğer bilgiler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Sayfa 3 'nın devamı) Bölüm 10: Kararlılık ve tepkime 10.1 Tepkime Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kimyasal kararlılık Termik ayrışma / kaçınılması gereken şartlar: Usulüne uygun şekilde kullanıldığında ayrışma olmaz Zararlı tepkime olasılığı Tehlikeli reaksiyonları duyulmamıştır Kaçınılması gereken durumlar Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Kaçınılması gereken maddeler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir Zararlı bozunma ürünleri Ayrışımda oluşan tehlikeli ürünler duyulmamıştır. * Bölüm 11: Toksikolojik bilgiler 11.1 Toksik etkiler hakkında bilgi Akut toksik Asli tahriş edici etkisi: Cilt aşınması/tahrişi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Ciddi göz hasarları/tahrişi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Solunum yolları veya cilt hassaslaşması Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Aşağıdaki grupların potansiyel etkilerine dair bilgiler: CMR-etkileri (kanser üretici, irsiyet değiştirici ve üremeyi tehdit edici etki) Eşey hücre mutajenitesi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Kanserojenite Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Üreme toksisitesi Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Belirli Hedef Organ Toksisitesi - tek maruz kalma Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Belirli Hedef Organ Toksisitesi - tekrarlı maruz kalma Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. Aspirasyon zararı Mevcut bilgilere göre, sınıflandırma kriterlerini karşılamamaktadır. * Bölüm 12: Ekolojik bilgiler 12.1 Toksisite Su toksisitesi: Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Devamı sayfa 5 'da)

25 Sayfa: 5/6 Ticari adı: UDP-GlcNAc, 100mM 12.2 Kalıcılık ve bozunabilirlik Mevcut değil 12.3 Biyobirikim potansiyeli Bilinmiyor 12.4 Toprakta hareketlilik Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Ökotoksik etkileri: Not: Mevcut değil Diğer ökolojik uyarılar: Genel uyarılar: Genelde suyu tehdit etmez 12.5 PBT ve vpvb değerlendirmesinin sonuçları PBT: Uygulanamaz. vpvb: Uygulanamaz Diğer olumsuz etkiler Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. (Sayfa 4 'nın devamı) Bölüm 13: Bertaraf etme bilgileri 13.1 Atık işleme yöntemleri Tavsiye: Küçük miktarlar ev çöpüyle beraber depolanabilir. Temizlenmemiş ambalajlar: Tavsiye: Tasfiyesi resmi makamların yönetmeliklerine göre yapılır. Tavsiye olunan temizlik maddesi: Su, gerekirse temizlik maddeleri katmak suretiyle. * Bölüm 14: Taşımacılık bilgileri 14.1 UN numarası Ulaşım için tehlikeli değil ADR, ADN, IMDG, IATA 14.2 Uygun UN taşımacılık adı Hiçbiri ADR, ADN, IMDG, IATA 14.3 Taşımacılık zararlılık sınıf(lar)ı Hiçbiri ADR, ADN, IMDG, IATA sınıfı 14.4 Ambalajlama grubu Hiçbiri ADR, IMDG, IATA 14.5 Çevresel zararlar Marine pollutant: Hayır 14.6 Kullanıcı için özel önlemler Uygulanamaz MARPOL 73/78 ek II ve IBC koduna göre dökme taşımacılık UN "Model Düzenleme": Uygulanamaz. * Bölüm 15: Mevzuat bilgileri 15.1 Madde veya karışıma özgü güvenlik, sağlık ve çevre mevzuatı Ulusal hükümler: Yanabilen sıvıları depolama yönetmeliğine göre sınıflandırma: Suyu tehdit sınıfı: Genelde suyu tehdit etmez. (Devamı sayfa 6 'da)

26 Sayfa: 6/6 Ticari adı: UDP-GlcNAc, 100mM 15.2 Kimyasal güvenlik değerlendirmesi: Bir Kimyasal güvenlik değerlendirmesi yapılmamıştır. (Sayfa 5 'nın devamı) Bölüm 16: Diğer bilgiler Veriler bugünkü bilgi durumumuza istinat etmektedir, ancak ürün özellikleri ile ilgili teminat teşkil etmezler ve akdî bir hukuki ilişki tesis etmezler. Önemli terkipleri H315 Cilt tahrişine yol açar. H319 Ciddi göz tahrişine yol açar. H335 Solunum yolu tahrişine yol açabilir. Veri pusulasını düzenleyen bölüm: Promega Corporation Safety Department 2800 Woods Hollow Road Madison, WI U.S.A. Kısaltmalar ve: ADR: Accord européen sur le transport des marchandises dangereuses par Route (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) IMDG: International Maritime Code for Dangerous Goods IATA: International Air Transport Association GHS: Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals EINECS: European Inventory of Existing Commercial Chemical Substances ELINCS: European List of Notified Chemical Substances CAS: Chemical Abstracts Service (division of the American Chemical Society) VbF: Verordnung über brennbare Flüssigkeiten, Österreich (Ordinance on the storage of combustible liquids, Austria) PBT: Persistent, Bioaccumulative and Toxic vpvb: very Persistent and very Bioaccumulative Skin Irrit. 2: Cilt aşınması/tahrişi, Kategori 2 Eye Irrit. 2: Ciddi göz hasarı/göz tahrişi, Kategori 2 STOT SE 3: Belirli Hedef Organ Toksisitesi Tek maruz kalma, Kategori 3 * Bundan önceki basıma göre değiştirilmiş olan veriler

02/16/2016. Kit Components. Components: Protein G HaloTag Fusion Protein

02/16/2016. Kit Components. Components: Protein G HaloTag Fusion Protein 02/16/2016 Kit Components Product code G7291 Components: G729 Description Protein G HaloTag Fusion Protein Protein G HaloTag Fusion Protein Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının

Detaylı

Kit Components. PowerPlex 5C Matrix Standard

Kit Components. PowerPlex 5C Matrix Standard 11/12/2015 Kit Components Product code DG4850 Components: DG430 DM145A Description PowerPlex 5C Matrix Standard 5C Matrix Mix Matrix Dilution Buffer Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının

Detaylı

Kit Components. Maxwell RSC Plant RNA Kit. Maxwell RSC Cartridge (RSCD) Homogenization Solution, 30mL

Kit Components. Maxwell RSC Plant RNA Kit. Maxwell RSC Cartridge (RSCD) Homogenization Solution, 30mL 10/30/2015 Kit Components Product code AS1500 Components: AS134A Z305H MC501 A208 C888 P119 Z358A Description Maxwell RSC Plant RNA Kit Maxwell RSC Cartridge (RSCD) Homogenization Solution, 30mL Lysis

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli

Detaylı

06/27/2016. Kit Components. Components: Control Ab, Anti-PD-1

06/27/2016. Kit Components. Components: Control Ab, Anti-PD-1 06/27/2016 Kit Components Product code J1201 Components: J120 Description Control Ab, Anti-PD-1 Control Ab, Anti-PD-1 Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım

Detaylı

Kit Components. Nuclease-Free Water, 25ml

Kit Components. Nuclease-Free Water, 25ml 06/27/2016 Kit Components Product code P119C-C Components: P119 Description Nuclease-Free Water, 25ml Nuclease-Free Water Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım

Detaylı

Kit Components. MOPS/EDTA Buffer, 3 x 10ml

Kit Components. MOPS/EDTA Buffer, 3 x 10ml 06/27/2016 Kit Components Product code Y5101 Components: Y510 Description MOPS/EDTA Buffer, 3 x 10ml MOPS/EDTA Buffer Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım

Detaylı

06/27/2016. Kit Components. Luciferin-3A7. Components:

06/27/2016. Kit Components. Luciferin-3A7. Components: 06/27/2016 Kit Components Product code P1741 Components: P174 Description Luciferin-3A7, 3mg Luciferin-3A7 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği

Detaylı

Kit Components. 10mM EDTA, ph 8.0, 10ml

Kit Components. 10mM EDTA, ph 8.0, 10ml 06/27/2016 Kit Components Product code A2631 Description 10mM EDTA, ph 8.0, 10ml Components: A263 10mM EDTA, ph 8.0 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım

Detaylı

Kit Components. 0.5M EDTA, ph 8.0, 400ml. EDTA, 0.5M, ph 8.0 Ethylenediaminetetra-acetic Acid, Disodium

Kit Components. 0.5M EDTA, ph 8.0, 400ml. EDTA, 0.5M, ph 8.0 Ethylenediaminetetra-acetic Acid, Disodium 06/27/2016 Kit Components Product code V4233 Components: V423 Description 0.5M EDTA, ph 8.0, 400ml EDTA, 0.5M, ph 8.0 Ethylenediaminetetra-acetic Acid, Disodium Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Kit Components. rhfgf, Basic, Human, 25ug

Kit Components. rhfgf, Basic, Human, 25ug 06/27/2016 Kit Components Product code G5071 Components: G507 Description rhfgf, Basic, Human, 25ug rfgf, Basic, Human Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım

Detaylı

Kit Components. pfc17k HaloTag CMVd3 Flexi Vector

Kit Components. pfc17k HaloTag CMVd3 Flexi Vector 06/27/2016 Kit Components Product code G1321 Components: G132 Description pfc17k (HaloTag 7) CMVd3 Flexi Vector pfc17k HaloTag CMVd3 Flexi Vector Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının

Detaylı

Kit Components. GoTaq MDx HS Polymeras, GF, 5u/ul, 500u. Magnesium Chloride Solution, 25mM 5X Colorless GoTaq Flexi Buffer

Kit Components. GoTaq MDx HS Polymeras, GF, 5u/ul, 500u. Magnesium Chloride Solution, 25mM 5X Colorless GoTaq Flexi Buffer 08/17/2015 Kit Components Product code D6201 Components: A351 M890 Description GoTaq MDx HS Polymeras, GF, 5u/ul, 500u Magnesium Chloride Solution, 25mM 5X Colorless GoTaq Flexi Buffer Sayfa: 1/6 * Bölüm

Detaylı

Kit Components. M4311 Mung Bean Nuclease, 2,000u. Components: Mung Bean Nuclease Mung Bean Nuclease 10X Reaction Buffer

Kit Components. M4311 Mung Bean Nuclease, 2,000u. Components: Mung Bean Nuclease Mung Bean Nuclease 10X Reaction Buffer 06/27/2016 Kit Components Product code Description M4311 Mung Bean Nuclease, 2,000u Components: M431 M432 Mung Bean Nuclease Mung Bean Nuclease 10X Reaction Buffer Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Kit Components. CellTiter 96 AQueous Non-Radioactive Cell Proliferation Assay, 10x96 plate

Kit Components. CellTiter 96 AQueous Non-Radioactive Cell Proliferation Assay, 10x96 plate 06/27/2016 Kit Components Product code G5421 Components: G110 G109 Description CellTiter 96 AQueous Non-Radioactive Cell Proliferation Assay, 10x96 plate PMS Solution MTS Solution Sayfa: 1/6 Bölüm 1:

Detaylı

Kit Components. DNA Ladder, 1kb, 500ul (100 lanes) Blue/Orange 6X Loading Dye

Kit Components. DNA Ladder, 1kb, 500ul (100 lanes) Blue/Orange 6X Loading Dye 06/27/2016 Kit Components Product code G5711 Components: G571 G190 Description DNA Ladder, 1kb, 500ul DNA Ladder, 1kb, 500ul (100 lanes) Blue/Orange 6X Loading Dye Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Kit Components. Set of dutp, dctp, dgtp, datp

Kit Components. Set of dutp, dctp, dgtp, datp 06/27/2016 Kit Components Product code U1335 Components: U120 U121 U122 U119 Description Set of dutp, dctp, dgtp, datp datp, 100mM dgtp, 100mM dctp, 100mM dutp, 100mM Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Kit Components. DNA Ladder, 10bp Blue/Orange 6X Loading Dye

Kit Components. DNA Ladder, 10bp Blue/Orange 6X Loading Dye 06/27/2016 Kit Components Product code G4471 Components: G447 G190 Description DNA Step Ladder, 10pb DNA Ladder, 10bp Blue/Orange 6X Loading Dye Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının

Detaylı

Kit Components. Blue/Orange 6X Loading Dye. Lambda DNA / EcoR I + Hind III

Kit Components. Blue/Orange 6X Loading Dye. Lambda DNA / EcoR I + Hind III 06/27/2016 Kit Components Product code G1731 Components: G190 G173 Description Lambda DNA / EcoR I + Hind III Blue/Orange 6X Loading Dye Lambda DNA / EcoR I + Hind III Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Kit Components. PhiX174 DNA / Hae III Markers, 50ug. PhiX174 DNA / Hae III Markers Blue/Orange 6X Loading Dye

Kit Components. PhiX174 DNA / Hae III Markers, 50ug. PhiX174 DNA / Hae III Markers Blue/Orange 6X Loading Dye 06/27/2016 Kit Components Product code G1761 Components: G176 G190 Description PhiX174 DNA / Hae III Markers, 50ug PhiX174 DNA / Hae III Markers Blue/Orange 6X Loading Dye Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

06/27/2016. Kit Components. Components: Buffer C 10X Buffer, 1ml Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA

06/27/2016. Kit Components. Components: Buffer C 10X Buffer, 1ml Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA 06/27/2016 Kit Components Product code R6221 Components: R003A R396 R622 Description Sac II, 500u Buffer C 10X Buffer, 1ml Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA Sac II Sayfa: 1/6 * Bölüm 1:

Detaylı

Kit Components. Components: MULTI-CORE 10X Buffer Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA Buffer J 10X Buffer, 1ml

Kit Components. Components: MULTI-CORE 10X Buffer Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA Buffer J 10X Buffer, 1ml 06/27/2016 Kit Components Product code Description R6061 Sac I, 1,000u Components: R999 R396 R009A MULTI-CORE 10X Buffer Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA Buffer J 10X Buffer, 1ml Sayfa:

Detaylı

Kit Components. M-MLV Reverse Transcriptase, RNase (H-) 10KU. M-MLV Reverse Transcriptase,RNase H Minus M-MLV RT 5X Buffer

Kit Components. M-MLV Reverse Transcriptase, RNase (H-) 10KU. M-MLV Reverse Transcriptase,RNase H Minus M-MLV RT 5X Buffer 06/27/2016 Kit Components Product code M5301 Components: M530 M531 Description M-MLV Reverse Transcriptase, RNase (H-) 10KU M-MLV Reverse Transcriptase,RNase H Minus M-MLV RT 5X Buffer Sayfa: 1/6 * Bölüm

Detaylı

Kit Components. Proteasome-Glo Caspase-Like Cell-Based Assay 5x10ml

Kit Components. Proteasome-Glo Caspase-Like Cell-Based Assay 5x10ml 06/27/2016 Kit Components Product code G8861 Components: G857 G865 V859 Description Proteasome-Glo Caspase-Like Cell-Based Assay 5x10ml Z-nLPnLD-Glo Substrate Proteasome-Glo Cell-Based Buffer Luciferin

Detaylı

Kit Components. EDTA Disodium Salt (Dihydrate), 100gm. EDTA Disodium Salt (Dihydrate)

Kit Components. EDTA Disodium Salt (Dihydrate), 100gm. EDTA Disodium Salt (Dihydrate) 06/27/2016 Kit Components Product code H5031 Components: H503 Description EDTA Disodium Salt (Dihydrate), 100gm EDTA Disodium Salt (Dihydrate) Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının

Detaylı

Kit components Substance number Description Amount Symbols

Kit components Substance number Description Amount Symbols Kit components Product pnlcoi2[luc2-p2a-nlucp/minp/hygro] Vector Product code N1471 Substance number Description Amount Symbols N147A pnlcoi2[luc2-p2a-nlucp/minp/hyg] Vector 1 - Sayfa: 1/5 1 Maddenin/karışımın

Detaylı

06/27/2016. Kit Components. Components: PCR Master Mix (2X) Nuclease-Free Water

06/27/2016. Kit Components. Components: PCR Master Mix (2X) Nuclease-Free Water 06/27/2016 Kit Components Product code M7505 Components: M750 P119 Description PCR Master Mix (2X) PCR Master Mix (2X) Nuclease-Free Water Sayfa: 1/6 Baskı tarihi: 27.06.2016 Yeniden düzenleme tarihi:

Detaylı

06/27/2016. Kit Components. Components: TransFast Transfection Reagent Nuclease Free Water

06/27/2016. Kit Components. Components: TransFast Transfection Reagent Nuclease Free Water 06/27/2016 Kit Components Product code E2431 Components: E243 E111 Description TransFast Transfection Reagent TransFast Transfection Reagent Nuclease Free Water Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Kit Components. MARK1 Kinase Enzyme System

Kit Components. MARK1 Kinase Enzyme System 06/27/2016 Kit Components Product code V6446 Components: Turnkey1 Turnkey5 Turnkey4 Turnkey10 Description MARK1 Kinase Enzyme System Active Enzyme Kinase Substrate 5x Reaction Buffer A 0.1M DTT Sayfa:

Detaylı

Kit Components. PIM2 Kinase Enzyme System

Kit Components. PIM2 Kinase Enzyme System 06/27/2016 Kit Components Product code V6472 Components: Turnkey1 Turnkey5 Turnkey4 Turnkey10 Description PIM2 Kinase Enzyme System Active Enzyme Kinase Substrate 5x Reaction Buffer A 0.1M DTT Sayfa:

Detaylı

Kit Components. GRK5 Kinase Enzyme System

Kit Components. GRK5 Kinase Enzyme System 06/27/2016 Kit Components Product code V3982 Components: Turnkey1 Turnkey5 Turnkey4 Turnkey10 Description GRK5 Kinase Enzyme System Active Enzyme Kinase Substrate 5x Reaction Buffer A 0.1M DTT Sayfa:

Detaylı

Kit Components. SYK Kinase Enzyme System

Kit Components. SYK Kinase Enzyme System 06/27/2016 Kit Components Product code V3801 Components: Turnkey2 Turnkey5 Turnkey4 Turnkey10 Description SYK Kinase Enzyme System Active Enzyme (G) Kinase Substrate 5x Reaction Buffer A 0.1M DTT Sayfa:

Detaylı

Kit Components. Thermophilic DNA Poly 10XReaction Buffer,25ml. Thermophilic DNA Poly. 10X Reaction Buff

Kit Components. Thermophilic DNA Poly 10XReaction Buffer,25ml. Thermophilic DNA Poly. 10X Reaction Buff 06/27/2016 Kit Components Product code M1902 Components: M190 Description Thermophilic DNA Poly 10XReaction Buffer,25ml Thermophilic DNA Poly. 10X Reaction Buff Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Kit Components. Components: Buffer H 10X Buffer, 1ml MULTI-CORE 10X Buffer Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA

Kit Components. Components: Buffer H 10X Buffer, 1ml MULTI-CORE 10X Buffer Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA 06/27/2016 Kit Components Product code Description R6111 Pst I, 3,000u Components: R008A R999 R396 R611 Buffer H 10X Buffer, 1ml MULTI-CORE 10X Buffer Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA Pst

Detaylı

06/27/2016. Kit Components. Components: TNT T7 Quick Master Mix

06/27/2016. Kit Components. Components: TNT T7 Quick Master Mix 06/27/2016 Kit Components Product code L5202 Components: L520 Description TNT T7 Quick Master Mix TNT T7 Quick Master Mix Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım

Detaylı

06/27/2016. Kit Components. IKKβ Kinase Enzyme system. Components: 5x Reaction Buffer A

06/27/2016. Kit Components. IKKβ Kinase Enzyme system. Components: 5x Reaction Buffer A 06/27/2016 Kit Components Product code V4502 Components: Turnkey1 Turnkey5 Turnkey4 Turnkey10 Description IKKβ Kinase Enzyme system Active Enzyme Kinase Substrate 5x Reaction Buffer A 0.1M DTT Sayfa:

Detaylı

Kit Components. NUAK2 Kinase Enzyme System

Kit Components. NUAK2 Kinase Enzyme System 06/27/2016 Kit Components Product code V5096 Components: Turnkey1 Turnkey5 Turnkey4 Turnkey10 Description NUAK2 Kinase Enzyme System Active Enzyme Kinase Substrate 5x Reaction Buffer A 0.1M DTT Sayfa:

Detaylı

Kit Components. PKC mu (PKD1) Kinase Enzyme System

Kit Components. PKC mu (PKD1) Kinase Enzyme System 06/27/2016 Kit Components Product code V6474 Components: Turnkey1 Turnkey5 Turnkey4 Turnkey10 Description PKC mu (PKD1) Kinase Enzyme System Active Enzyme Kinase Substrate 5x Reaction Buffer A 0.1M DTT

Detaylı

Kit Components. Maxwell RSC Plant DNA Kit. Maxwell RSC Cartridge (RSCB) Nuclease-Free Water Elution Buffer Tail Lysis Buffer (TLA) RNase A Solution

Kit Components. Maxwell RSC Plant DNA Kit. Maxwell RSC Cartridge (RSCB) Nuclease-Free Water Elution Buffer Tail Lysis Buffer (TLA) RNase A Solution 10/30/2015 Kit Components Product code AS1490 Components: AS140A P119 A828 A509 A797 Description Maxwell RSC Plant DNA Kit Maxwell RSC Cartridge (RSCB) Nuclease-Free Water Elution Buffer Tail Lysis Buffer

Detaylı

Kit Components. Wizard Genomic DNA Purification Kit

Kit Components. Wizard Genomic DNA Purification Kit 06/27/2016 Kit Components Product code A1120 Components: A793 A794 A796 A797 A795 Description Wizard Genomic DNA Purification Kit Cell Lysis Solution Nuclei Lysis Solution DNA Rehydration Solution RNase

Detaylı

Kit Components. Kinase Selectivity Profiling Sys TKL-1

Kit Components. Kinase Selectivity Profiling Sys TKL-1 06/27/2016 Kit Components Product code V6914 Components: Turnkey20 Turnkey21 Turnkey8 Description Kinase Selectivity Profiling Sys TKL-1 Enzymes in Kinase strips (2.5 or 5µl) Components of Substrate strips

Detaylı

Kit Components. GoTaq MDx Taq Polymerase, 5u/ul, 100u

Kit Components. GoTaq MDx Taq Polymerase, 5u/ul, 100u 06/27/2016 Kit Components Product code D4001 Components: D400 A351 M890 M891 Description GoTaq MDx Taq Polymerase, 5u/ul, 100u GoTaq MDx Taq Polymerase Magnesium Chloride Solution, 25mM 5X Colorless GoTaq

Detaylı

Kit Components. CAMK2 alpha Kinase Enzyme System. Turn Key Enzyme Substrates 5x Reaction Buffer A. Kinase Activators Ca2+/Calmodulin

Kit Components. CAMK2 alpha Kinase Enzyme System. Turn Key Enzyme Substrates 5x Reaction Buffer A. Kinase Activators Ca2+/Calmodulin 06/27/2016 Kit Components Product code V4018 Components: Turnkey16 Turnkey4 Turnkey10 Turnkey13 Description CAMK2 alpha Kinase Enzyme System Turn Key Enzyme Substrates 5x Reaction Buffer A 0.1M DTT Kinase

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin Kullanımı

Detaylı

06/27/2016. Kit Components. PKCι Kinase Enzyme System. Components: 5x Reaction Buffer A

06/27/2016. Kit Components. PKCι Kinase Enzyme System. Components: 5x Reaction Buffer A 06/27/2016 Kit Components Product code V3752 Components: Turnkey1 Turnkey5 Turnkey4 Turnkey10 Turnkey14 Description PKCι Kinase Enzyme System Active Enzyme Kinase Substrate 5x Reaction Buffer A 0.1M DTT

Detaylı

Kit Components. GoTaq Colorless Master Mix, 100 reactions. GoTaq Colorless Master Mix, 2X native Taq DNA polymerase Nuclease-Free Water

Kit Components. GoTaq Colorless Master Mix, 100 reactions. GoTaq Colorless Master Mix, 2X native Taq DNA polymerase Nuclease-Free Water 06/27/2016 Kit Components Product code M7132 Components: M713 P119 Description GoTaq Colorless Master Mix, 100 reactions GoTaq Colorless Master Mix, 2X native Taq DNA polymerase Nuclease-Free Water Sayfa:

Detaylı

Kit Components. ProNex Size-Selective Purification System. ProNex Size-Selective Chemistry Wash Buffer, 340ml

Kit Components. ProNex Size-Selective Purification System. ProNex Size-Selective Chemistry Wash Buffer, 340ml 05.10.2017 Kit Components Product code NG2003 Components: NG116A NG103 NG1051 Description ProNex Size-Selective Purification System Elution Buffer ProNex Size-Selective Chemistry Wash Buffer, 340ml Sayfa:

Detaylı

Kit Components. ADCC Reporter Bioassay, Core Kit 5X. Bio-Glo Luciferase Assay System + Serum RPMI 1640 medium ADCC Bioassay Effector Cells 5X

Kit Components. ADCC Reporter Bioassay, Core Kit 5X. Bio-Glo Luciferase Assay System + Serum RPMI 1640 medium ADCC Bioassay Effector Cells 5X 06/27/2016 Kit Components Product code G7018 Components: G7012 G7080 G7017 Description ADCC Reporter Bioassay, Core Kit 5X Bio-Glo Luciferase Assay System + Serum RPMI 1640 medium ADCC Bioassay Effector

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün tanılayıcı CAS - numarası: 112-50-5 EĐNECS - numarası: 203-978-9 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri

Detaylı

Kit Components. HaloTag Complete Pull-Down System

Kit Components. HaloTag Complete Pull-Down System 06/27/2016 Kit Components Product code G6509 Components: G6051 A9280 E2311 G6501 G6521 G2991 Description HaloTag Complete Pull-Down System HaloTag Pull-Down Cloning System Wizard SV Gel and PCR Clean-Up

Detaylı

Kit Components. PowerPlex ESX 17 Fast System, 400rxn

Kit Components. PowerPlex ESX 17 Fast System, 400rxn 06/27/2016 Kit Components Product code DC1710 Components: DK245 DP113 DG385 DG510 DW099 DD710 Description PowerPlex ESX 17 Fast System, 400rxn PowerPlex ESX 17 Fast 10X Primer Mix PowerPlex ESI/ESX Fast

Detaylı

Kit Components. GoTaq qpcr Master Mix, 2X

Kit Components. GoTaq qpcr Master Mix, 2X 06/27/2016 Kit Components Product code A6001 Components: A600 C541 P119 Description GoTaq qpcr Master Mix GoTaq qpcr Master Mix, 2X CXR Reference Dye Nuclease-Free Water Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Kit Components. TiterMax PhiX174 Bacteriophage, 1ml

Kit Components. TiterMax PhiX174 Bacteriophage, 1ml 06/27/2016 Kit Components Product code I1041 Description TiterMax PhiX174 Bacteriophage, 1ml Components: I104 Titer Max Phi X 174 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği

Detaylı

Kit Components. PowerPlex 18D System, 200rxn

Kit Components. PowerPlex 18D System, 200rxn 06/27/2016 Kit Components Product code DC1802 Description PowerPlex 18D System, 200rxn Components: DK167 PowerPlex 18D 5X Primer Pair Mix DP104 PowerPlex D 5X Master Mix DG500 WEN Internal Lane Standard

Detaylı

Kit Components. Anti-Mouse IgG AP Conjugate, 100ul. Anti-Mouse IgG (H&L) AP Conjugate

Kit Components. Anti-Mouse IgG AP Conjugate, 100ul. Anti-Mouse IgG (H&L) AP Conjugate 06/27/2016 Kit Components Product code S3721 Components: S372 Description Anti-Mouse IgG AP Conjugate, 100ul Anti-Mouse IgG (H&L) AP Conjugate Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının

Detaylı

Kit Components. P450-Glo CYP3A7 Assay, 10ml. Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer Luciferin BE

Kit Components. P450-Glo CYP3A7 Assay, 10ml. Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer Luciferin BE 06/27/2016 Kit Components Product code V8811 Components: V859 V865 V866 Description P450-Glo CYP3A7 Assay, 10ml Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer Luciferin BE Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Kit Components. P450-Glo CYP1A2 Assay, 10ml. Luciferin-ME Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer

Kit Components. P450-Glo CYP1A2 Assay, 10ml. Luciferin-ME Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer 06/27/2016 Kit Components Product code V8771 Components: V862 V859 V865 Description P450-Glo CYP1A2 Assay, 10ml Luciferin-ME Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin Kullanımı /

Detaylı

Kit Components. P450-Glo CYP2C9 Assay, 50ml. Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer Luciferin-H

Kit Components. P450-Glo CYP2C9 Assay, 50ml. Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer Luciferin-H 06/27/2016 Kit Components Product code V8792 Components: V859 V865 V864 Description P450-Glo CYP2C9 Assay, 50ml Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer Luciferin-H Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği CAS - numarası: 65997-17-3 EC Numarası: 266-046-0 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve

Detaylı

Kit Components. P450-Glo CYP3A4 Assay (Luc-PFBE), Cell-based 50ml. 2mM Luciferin-PFBE Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer

Kit Components. P450-Glo CYP3A4 Assay (Luc-PFBE), Cell-based 50ml. 2mM Luciferin-PFBE Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer 06/27/2016 Kit Components Product code V8902 Components: V873 V859 V865 Description P450-Glo CYP3A4 Assay (Luc-PFBE), Cell-based 50ml 2mM Luciferin-PFBE Luciferin Detection Reagent Reconstitution Buffer

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

Kit Components. HaloTag Protein Purification System Sample Pack. HaloTag Protein Purification Resins TEV Protease, for use with HisLink Resin 100ul

Kit Components. HaloTag Protein Purification System Sample Pack. HaloTag Protein Purification Resins TEV Protease, for use with HisLink Resin 100ul 06/27/2016 Kit Components Product code G6270 Components: G6210 V1091 Description HaloTag Protein Purification System Sample Pack HaloTag Protein Purification Resins TEV Protease, for use with HisLink Resin

Detaylı

Kit Components. CellTiter-Glo 3D Cell Assay, 100ml. CellTiter-Glo 3D Reagent

Kit Components. CellTiter-Glo 3D Cell Assay, 100ml. CellTiter-Glo 3D Reagent 06/27/2016 Kit Components Product code G9683 Components: G968 Description CellTiter-Glo 3D Cell Assay, 100ml CellTiter-Glo 3D Reagent Sayfa: 1/7 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 453/2010/AT uyarınca

Güvenlik Bilgi Formu 453/2010/AT uyarınca Sayfa: 1/5 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Geçerlilik: A1907-A5907, A1910-A5910, A1911-A5911, A1606-A5606, A1725-A5725, A1505-A5505, A1642-A5642, haricindeki

Detaylı

Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği

Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Mal numarası: B-I-TP660 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

Kit Components. Cell Lysis Solution (CLA), 150ml 150ml. Cell Lysis Solution (CLA)

Kit Components. Cell Lysis Solution (CLA), 150ml 150ml. Cell Lysis Solution (CLA) 08/15/2016 Kit Components Product code A7122 Components: A712 Description Cell Lysis Solution (CLA), 150ml 150ml Cell Lysis Solution (CLA) Sayfa: 1/7 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu

Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/5 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Mal numarası: 1863031, 1863004, 53010759, 10023114, 10028562 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları

Detaylı

Kit Components. Nano-Glo Dual-Luciferase Reporter Assay

Kit Components. Nano-Glo Dual-Luciferase Reporter Assay 06/27/2016 Kit Components Product code N1630 Components: E632 E633A N142 N143 Description Nano-Glo Dual-Luciferase Reporter Assay ONE-Glo EX Luciferase Assay Buffer ONE-Glo EX Luciferase Assay Substrate

Detaylı

Kit Components. Nano-Glo Dual-Luciferase Reporter Assay

Kit Components. Nano-Glo Dual-Luciferase Reporter Assay 06/27/2016 Kit Components Product code N1610 Components: E632 E633A N142 N143 Description Nano-Glo Dual-Luciferase Reporter Assay ONE-Glo EX Luciferase Assay Buffer ONE-Glo EX Luciferase Assay Substrate

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Mal numarası: 10051-000 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/7 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

Kit Components. ADP-Glo Kinase Assay + FMS Kinase Enzyme System. FMS Kinase Enzyme System ADP-Glo Kinase Assay, 1000 Assays

Kit Components. ADP-Glo Kinase Assay + FMS Kinase Enzyme System. FMS Kinase Enzyme System ADP-Glo Kinase Assay, 1000 Assays 06/27/2016 Kit Components Product code V4023 Components: V4022 V9101 Description ADP-Glo Kinase Assay + FMS Kinase Enzyme System FMS Kinase Enzyme System ADP-Glo Kinase Assay, 1000 Assays Sayfa: 1/6 *

Detaylı

MONOPROPYLENE GLYCOL. 57-55-6 PROPYLENE GLYCOL WEEL (USA) 10 mg/m³

MONOPROPYLENE GLYCOL. 57-55-6 PROPYLENE GLYCOL WEEL (USA) 10 mg/m³ 5. Yangınla Mücadele Uygun Söndürücü Koruyucu giysi Ek bilgiler : Yangın söndürme önlemlerini çevreye uydurunuz. : Bağımsız bir solunum aparatı kullanın. : Kirlenmiş söndürme suyu yasal düzenlemelere uygun

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Mal numarası: 1610464, 1610464EDU, 9702053, 10040606, 10040504, 10041815 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/7 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli

Detaylı

06/27/2016. Kit Components. HaloLink Resin, 2.5ml. Components: HaloLink Resin

06/27/2016. Kit Components. HaloLink Resin, 2.5ml. Components: HaloLink Resin 06/27/2016 Kit Components Product code G1913 Components: G191 Description HaloLink Resin, 2.5ml HaloLink Resin Sayfa: 1/7 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Mal numarası: 6200203, 10005927 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

Kit Components. ReliaPrep FFPE Total RNA MiniPrepSystem

Kit Components. ReliaPrep FFPE Total RNA MiniPrepSystem 06/27/2016 Kit Components Product code Z1002 Components: P119 A244 Z101 A505A Z318 Z104 A247A Z358A Z102 Z103 Description ReliaPrep FFPE Total RNA MiniPrepSystem Nuclease-Free Water Mineral Oil Lysis Buffer

Detaylı

Kit Components. ReliaPrep FFPE Total RNA MiniPrepSystem

Kit Components. ReliaPrep FFPE Total RNA MiniPrepSystem 10/14/2016 Kit Components Product code Z1002 Components: P119 A244 Z101 A505A Z318 Z104 A247A Z358A Z102 Z103 MC122 Description ReliaPrep FFPE Total RNA MiniPrepSystem Nuclease-Free Water Mineral Oil Lysis

Detaylı

Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının tanımı

Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının tanımı Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının tanımı 1.1 Madde/Karışım kimliği Mal numarası: B-I-TP603 1.2 Maddenin veya karışımın ilgili tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen

Detaylı

Kit Components. ECL Western Blotting Substrate. Peroxide Solution Luminol Enhancer Solution

Kit Components. ECL Western Blotting Substrate. Peroxide Solution Luminol Enhancer Solution 06/27/2016 Kit Components Product code W1015 Components: W100A W101A Description ECL Western Blotting Substrate Peroxide Solution Luminol Enhancer Solution Sayfa: 1/7 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği Mal numarası: 3564616 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli

Detaylı

Kit Components. ApoTox-Glo Triplex Assay, 5x10ml

Kit Components. ApoTox-Glo Triplex Assay, 5x10ml 06/27/2016 Kit Components Product code G6321 Components: G610 G608 G609 G810 G811A Description ApoTox-Glo Triplex Assay, 5x10ml Assay Buffer GF-AFC Substrate bis-aaf-r110 Substrate Caspase-Glo 3/7 Buffer

Detaylı

Kit Components. ProtoBlot II AP Sys. w/ Stabilized Sub, Rbt

Kit Components. ProtoBlot II AP Sys. w/ Stabilized Sub, Rbt 06/27/2016 Kit Components Product code W3960 Description ProtoBlot II AP Sys. w/ Stabilized Sub, Rbt Components: S373 S384 W383 Tween 20 W384 Anti-Rabbit IgG (Fc) AP Conjugate Western Blue Stabilized Substrate

Detaylı

Kit Components. PD-1/PD-L1 Blockade Bioassay, Propagation Model. PD-1 Effector Cells (CPM) PD-L1 aapc Cells (CPM)

Kit Components. PD-1/PD-L1 Blockade Bioassay, Propagation Model. PD-1 Effector Cells (CPM) PD-L1 aapc Cells (CPM) 06/27/2016 Kit Components Product code J1252 Components: J112 J108 Description PD-1/PD-L1 Blockade Bioassay, Propagation Model PD-1 Effector Cells (CPM) PD-L1 aapc Cells (CPM) Sayfa: 1/7 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın

Detaylı