Özürlü Kimdir? duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür. sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri ifade eder.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Özürlü Kimdir? duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür. sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri ifade eder."

Transkript

1

2 Özürlü Kimdir? Doğuştan ğ veya sonradan; bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür oranının yüzde kırk k veya üzerinde olduğunu ğ özürlü ülü sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri ifade eder.

3 Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Nedir? Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre alınmış rapordur.

4 Özür Grupları Nelerdir? Ortopedik, Zihinsel, Görme, İşitme, Dil ve Konuşma, Ruhsal ve Duygusal, Süreğen (Kronik), Sınıflanamayan, olmak üzere 8 adettir.

5 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) Nedir? Özür grupları arasında herhangi bir ayrımcılık ve ötekileştirme yapmadan eğitim durumları dikkate alınarak yapılan merkezi sınavdır.

6 ÖMSS ye Hangi Eğitim Düzeylerinden Mezun Olanlar Girebilmektedir? ÖMSS ye; Otöğ Ortaöğretim ti (lise ve dengi), Önlisans Lisans, düzeyinden mezun olanlar girebilmektedir.

7 Özürlü Alımında Kura Nedir? Öü Özür grubu ayrımı yapılmaksızın ilkokul, k l ortaokul ve ilköğretim mezunu özürlülerin ülül ilan edilen kadrolara tercihlerine i göre yerleştirilmesini iil i i sağlamak amacıyla noter huzurunda yapılan seçim yöntemidir.

8 ÖMSS de Özür Grupları İçerisinde Farklılıklar l Nasıl Giderilmektedir? il di ÖMSS de özür grupları arasındaki farklılıkların sınav sonucuna etkisini en aza indirmek amacıyla yöntem ve araçları belirlemek üzere ÖSYM Başkanlığında ÖMSS Bilim Kurulu oluşturulmuştur.

9 ÖMSS Bilim Kurulu Kimlerden Oluşturulmuştur? l Kurul, özür gruplarına, öğrenim düzeylerine, özürlülerin ülül algılama l ve öğrenme yeteneklerine göre nasıl bir sınav uygulanacağını belirlemek üzere, üniversitelerde ilgili özür grupları üzerine bilimsel araştırma yapan akademisyenlerden oluşturulmuştur.

10 Yerleştirme Nedir? Öülü Özürlü adayların, ilan edilen kadrolara ÖMSS veya Kura sonuçlarına göre eğitim durumları, puanları ve /veya tercihleri i çerçevesinde yerleştirilmesi iil i sürecidir.

11 ÖMSS, Kura ve Merkezi Yerleştirme İşlemleri Hangi Kurum Tarafından Yapılmaktadır? Devlet Personel Başkanlığı adına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca yapılmaktadır.

12 ÖMSS, Kura ve Yerleştirme ş Tarihleri Nasıl Belirlenmektedir? Devlet Personel Başkanlığı, Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi(ÖSYM), Sağlık ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıklarınca müştereken belirlenmektedir.

13 ÖMSS Sonuçları Ne Kadar Süreyle Geçerlidir? ÖMSS sonuçları 2 yıl süreyle geçerlidir. Bu süre içinde yeni bir sınavın yapılamaması durumunda önceki sınav sonuçları geçerliliğini devam ettirecektir.

14 Özürlü Memur Yerleştirme İşlemleri Ne Zaman Yapılmaktadır? ÖMSS/Kura sonuçlarına göre yerleştirmelerin kamu kurum ve kuruluşlarınca özürlü alım talebinde bulunulduğu sürece her yıl yapılması öngörülmektedir.

15 ÖMSS ve Kura Başvuru ş Bilgileri Nasıl Duyurulmaktadır? ÖSYM Başkanlığının ( ve Devlet Personel Başkanlığının ( internet adreslerinde duyurulmaktadır.

16 ÖMSS ve Kuraya Başvurular Nereye Yapılmaktadır? Başvurular, ikamet edilen ildeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne (varsa ilçe müdürlüğüne) şahsen yapılmaktadır.

17 Başvuruda İstenilen Belgeler Nelerdir? 1) ÖMSS Aday Başvuru Formu, 2) Özürlü Sağlık Kurulu Raporu, 3) Diploma veya Mezuniyet Belgesi, 4) Nüfus Cüzdanı veya Pasaport, 5) İlköğretime başlama yaşı öncesi işitme özürlü olan adayların bu durumunu gösterir resmî belge/belgeleri, 6) Zihinsel özürlü adayların varsa RAM raporları.

18 Ön Kabul ve Taahhüt Belgesi Nedir? Birden fazla özrü olan adayın, hangi özür grubundan sınava alınacağına ilişkin olarak aday ile il müdürlüklerindeki görevliler tarafından imzalanan belgedir.

19 Ön Kabul ve Taahhüt Belgesi Sonrasında Hangi İşlem Yapılmaktadır? ÖMSS Başvuru Kılavuzunda belirtilen banka şubeleri veya internet aracılığıyla sınav/başvuru ücreti yatırılmaktadır.

20 ÖSYM ye Başvuru Nasıl Yapılmaktadır? Başvuru ücretini yatıran adaylar, ÖMSS Başvuru Merkezlerine istenilen belgelerle birlikte şahsen başvururlar. Posta ile gönderilen belgeler işleme alınmamaktadır.

21 ÖMSS ye Başvuruda Hangi Belgeler İstenilmektedir? 1 Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi, 2) ÖMSS Aday Başvuru Formu, 3) Özürlü Sağlık Kurulu Raporunun Fotokopisi, 4) Sınavda yanında insülin pompası bulunacak şeker hastası adayların, şeker hastası olduğunu belirtir raporları, 5) Diploma, Mezuniyet Belgesi, Mezun Olabileceğini Gösteren Belge, 6) Nüfus Cüzdanı veya Pasaport, 7) Banka Dekontu.

22 Başvuru Kayıt Bilgileri Formu Nedir? Başvurular ş yapıldıktan sonra, ÖSYM Başvuru ş Merkezlerince düzenlenen, adaya ilişkin bilgileri içeren ve aday tarafından imzalanan formun adıdır. Başvuru Kayıt Bilgileri Formu dikkatle incelenmeli, eksiklik veya yanlışlık varsa hemen Başvuru Merkezi Görevlisi uyarılarak eksik kik bilgi i tamamlattırılmalıdır. l l

23 Elektronik Şifre Nedir? Adayların ÖMSS/Kura başvuru bilgileri ile yerleştirme tercih işlemlerini ÖSYM nin internet sitesi üzerinden görebilmeleri veya gerçekleştirmeleri için ÖSYM Başvuru Merkezlerince verilecek olan şifredir.

24 ÖMSS Soruları Nasıl Hazırlanmaktadır? ÖMSS soruları; ÖSYM Başkanlığınca özürlü dernek, federasyon ve konfederasyonları ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile ÖMSS Bilim Kurulunun görüşleri alınarak hazırlanmaktadır.

25 ÖMSS de Hangi Testler Uygulanmaktadır? ÖMSS de her öğrenim düzeyi ve özür grubu için ayrı soru kitapçığı olacak şekilde Genel Yetenek ve Genel Kültür Testleri uygulanmaktadır.

26 ÖMSS de Özür Gruplarına Hangi Sınav Uygulamaları Yapılmaktadır? ÖZÜR GRUBU Görme Özürlü Görme Özürlü Görme Özürlü Görme Özürlü SINAV UYGULAMASI Grafik ve Şekilli Soru Sorulmaması İsteyen adaylara 16 veya 18 punto ile basılmış soru kitapçığı ğ verilmesi İsteyen adaylara okuyucu ve işaretleyici yardımı sağlanması Okuyucu ve işaretleyici yardımı sağlananlara ek süre verilmesi Ortopedik Özürlü Ellerini kullanmakta zorluk çekenlere işaretleyici ş yardımı verilmesi Ortopedik Özürlü El ve baş hareketlerini sabit tutamayanlara okuyucu ve işaretleyici ş yardımı sağlanması, ğ ek süre verilmesi

27 ÖMSS de Özür Gruplarına Hangi Sınav Uygulamaları Yapılmaktadır? ÖZÜR GRUBU İşitme Özürlü SINAV UYGULAMASI İlköğretime başlama yaşı öncesi işitme özürlü olanlar l için ayrı bir test hazırlanması ve ek süre verilmesi İşitme Özürlü İlköğretime başlama ş yaşı ş sonrası işitme ş özürlü olanlara genel test sınavının uygulanması ve ek süre verilmesi Dil ve Konuşma Özürlü Ek süre verilmesi Zihinsel Özürlü Zihinsel Özürlü Zihinsel Özürlü Ayrı bir test oluşturulması ve ek süre verilmesi Okuyucu ve işaretleyici yardımı alanlara ise daha fazla ek süre verilmesi Özgül öğrenme güçlüğü bulunan adaylara ek süre verilmesi

28 Özür Grubu İtibariyle Sınav Süreleri ve Ek Süreler Sıra No Özür Grubu Ek Süre 1 GENEL ÖZÜRLÜ GRUBU 1-a Ortopedik, Ruhsal ve Duygusal, Süreğen (kronik) Özürlüler b YaygınGelişimsel Bozukluğu Olanlar, Özgül Öğrenme Güçlüğü Olanlar Dil ve Konuşma Bozukluğu Olanlar 1-c Okuyucu/işaretleyici yardımı alıp kitapçığı okuyamayan CP hastaları 2 GÖRME ÖZÜRLÜ GRUBU a Okuyucu/işaretleyici yardımı alarak soru kitapçığını hiç okuyamayanlar 2-b Soruları kendisi okuyabilenler İŞİTME ÖZÜRLÜ GRUBU ZİHİNSEL ÖZÜRLÜ GRUBU Toplam Süre 4-a Okuyucu/işaretleyici yardımı alarak soru kitapçığını hiç okuyamayanlar l k di i k bil l

29 Genel Yetenek Testi Soru Sayısı ÖMSS de Uygulanacak Testler ve Soru Sayıları GENEL YETENEK TESTİ SORU SAYISI Türkçe 15 Matematik 15 GENEL KÜLTÜR TESTİ SORU SAYISI Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10 Temel Yurttaşlık Bilgisi 6 Türk Kültür ve Medeniyetleri 3 Türkiye Coğrafyası ğ 5 Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

30 ÖMSS Puan Türleri ve Testlerin Ağırlıkları ÖMSS PUAN TÜRÜ GENEL YETENEK GENEL KÜLTÜR ÖMSSP1 (Ortaöğretim Düzeyi) 0,50 0,50 ÖMSSP , ,50 (Önlisans Düzeyi) ÖMSSP3 (Lisans Düzeyi) y) 0,50 0,50

31 ÖMSS ve Yerleştirme Sonuçları Nasıl Öğrenilmektedir? ÖMSS ve yerleştirme sonuçları, adayların T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM nin internet adresinden öğrenilmektedir. Sonuçlar adayların adreslerine postalanmamaktadır.

32 ÖMSS ve Kura Sonuçlarına Göre Yapılacak Yerleştirme İşlemleri Nasıl Duyurulmaktadır? ÖSYM nin internet adresinde d yayımlanan ÖMSS Tercih Kılavuzunda duyurulmaktadır. d Bu kılavuzda özürlülerin ülül yerleştirileceği kadrolar, tercihlerin alınması ve yerleştirmeye ilişkin tarihler ve ilgili diğer hususlar yer almaktadır.

33 İlan Edilen Kadrolara Kimler Tercihte Bulunabilir? ÖMSS ye girmiş veya kura ile yerleştirme için başvuru yapmış olan adaylar tercihte bulunabilir.

34 Atanabilmek İçin Genel Şartlar Nelerdir? Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Atanacağı kadro için istenilen öğrenim düzeyine sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Devlet memuriyetine i engel suçlardan hükümlü olmamak, Ak Askerlikle ilişiği iği bulunmamak.

35 Atanabilmek İçin Aranılan Özel Şartlar Nelerdir? Adayların tercih edecekleri kadronun karşısında yer alan yeterlik, sertifika, bonservis, yabancı dil şartı gibi genel şartlar kapsamı dışında sahip olmaları gereken diğer şartlardır.

36 Genel ve Özel Şartları Taşımayan Adaylar Hakkında Hangi İşlem Uygulanmaktadır? Adayların Tercih Kılavuzunda yer alan genel ve özel şartların tamamını taşımaları gerekmektedir. Şartları taşımayan adayların yerleştirilseler dahi atamaları yapılmayacaktır.

37 Tercihler Nasıl Yapılmaktadır? Adaylar, Tercih Kılavuzunda yer alan kadrolardan genel ve özel şartlarını taşıdıkları ş en fazla 15 kadro tercihini daha önce kendilerine verilen elektronik şifre ile ÖSYM nin internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapmaktadır.

38 ÖMSS Sonucuna Göre Yerleştirme İşlemi Nasıl Yapılmaktadır? Adaylar puanları ve tercih sıraları itibariyle yerleştirilmektedir. Daha yüksek puanlı adaylar yerleştiği için birinci tercihine yerleşemeyen bir aday ikinci tercihine, ikinci tercihine yerleşemeyen aday üçüncü tercihine yerleştirilmeye l çalışılmaktadır. l Adayın son tercihine de daha yüksek puanlı bir aday yerleştirildiği takdirde bu aday herhangi bir kadroya yerleşemeyecektir. ş y

39 Kura Sonucuna Göre Yerleştirme İşlemi Nasıl Yapılmaktadır? Kura sonucuna göre öncelik ilköğretim/ortaokul mezunlarına verilmektedir. Kura ile çekilen aday, boş kadro bulunan tercihleri arasından en üst sıradakine yerleştirilmekte, tercihleri arasında boş kadro kalmaması halinde ise adayın yerleştirilmesi yapılamamaktadır.

40 İlkokul Mezunu Adayların Kura Sonucuna GöreYerleştirme İşlemiNasıl Yapılmaktadır? İlköğretim/ortaokul / t k l mezunlarının kura ile yerleştirme işlemi i sonrasında boş kadro kalması halinde, kalan kadrolara ilkokul k l mezunu adaylar tercih sırası itibariyle yine kura usulüyle l yerleştirilmektedir. l

41 Adaylar Yerleştirme Sonuçları Nasıl Öğrenecektir? ğ Adaylar, yerleştirme sonuçlarını daha önce kendilerine i verilmiş i olan elektronik şifre ile ÖSYM nin internet sayfasından öğrenecektir. ki Ayrıca, adaylara ve kurumlara yerleştirme sonuçlarına ilişkin postayla herhangi h bir belge gönderilmeyecektir.

42 Yerleştirilen Aday Atanmak İçin Nereye Başvuru Yapacaktır? Bir kadroya yerleşen aday atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuru yapacaktır. Atanmak için gerekli belgeler ve bu belgelerin hangi tarihe kadar nereye teslim edileceğine ilişkin bilgiler adayın yerleştirildiği kurumdan öğrenilecektir.

EKPSS/KURA DA NE YAPMALIYIZ HAZIRLAYAN: ÜMİT KORKMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN

EKPSS/KURA DA NE YAPMALIYIZ HAZIRLAYAN: ÜMİT KORKMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN EKPSS/KURA DA NE YAPMALIYIZ? HAZIRLAYAN: ÜMİT KORKMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN EKPSS SINAV TARİHİ : 24 NİSAN 2016 EKPSS SINAV SAATİ : 10.00 NOT: ASAYIN 1 SAAT ÖNCEDEN SINAV YERİNDE HAZIRBULUNMASI

Detaylı

ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK MERKEZİ SINAV VE KURA USULÜ HAKKINDA YÖNETMELİK

ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK MERKEZİ SINAV VE KURA USULÜ HAKKINDA YÖNETMELİK 5819 ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK MERKEZİ SINAV VE KURA USULÜ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 22/8/2011 No : 2011/2192 Dayandığı Kanunun Tarihi :

Detaylı

Kamu kurum ve kuruluşları l neden özürlü ülü Devlet memuru istihdam etmek zorundadır?

Kamu kurum ve kuruluşları l neden özürlü ülü Devlet memuru istihdam etmek zorundadır? Kamu kurum ve kuruluşları l neden özürlü ülü Devlet memuru istihdam etmek zorundadır? 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddesine istinaden yürürlüğe konulan Özürlülerin Devlet Memurluğuna

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK

ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK 6103 ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 2/1/2014 No : 2014/5780 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965

Detaylı

2014/4 KPSS tercih kılavuzu yayımlandı

2014/4 KPSS tercih kılavuzu yayımlandı On5yirmi5.com 2014/4 KPSS tercih kılavuzu yayımlandı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS puanına göre sözleşmeli memur alacak. Bugün başlayan başvuru süresi 3 Temmuz da sona erecek. Yayın Tarihi : 30 Haziran

Detaylı

2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL)

2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) 2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi ile 10.07.2015 tarihli

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS)

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) E-KPSS Nedir? E-KPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı), Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu engellilerin engel grupları ve eğitim durumlarına göre yapılan

Detaylı

YÖNETMELİK B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER. Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı

YÖNETMELİK B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER. Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı 7 Şubat 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28906 Karar Sayısı : 2014/5780 YÖNETMELİK Ekli Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik in yürürlüğe konulması;

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA ÖSYM TARAFINDAN KPSS-2012-1 SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLENLERİN İŞ TALEP FORMU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA ÖSYM TARAFINDAN KPSS-2012-1 SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLENLERİN İŞ TALEP FORMU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN 2012/1 KPSS SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU A- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR Kurumumuz hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için merkez teşkilatımızda boş bulunan 5 adet mütercim

Detaylı

2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ

2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 92 nci maddesinin birinci fıkrası ile Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme

Detaylı

DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU

DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TUFANBEYLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI http://tufanbeyli.meb.gov.tr 13 Başvuru Süresi : 11/08/2015 tarihinde web sayfamızdan

Detaylı

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI YARIġMA SINAVI ĠLANI 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU TARAFINDAN BAKILAN VE KORUNAN ÇOCUKLARDAN MEB TAŞRA TEŞKİLATI PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU

Detaylı

2014 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) BAŞVURU SÜRECİ

2014 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) BAŞVURU SÜRECİ 2014 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) BAŞVURU SÜRECİ 1- GENEL BİLGİ Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 27 Nisan 2014 tarihinde 81 il merkezinde yapılacaktır. Başvurular 24 Şubat-07

Detaylı

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - 1 HİZMET STANDARTLARI

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - 1 HİZMET STANDARTLARI İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - 1 HİZMET STANDARTLARI ADI 1-Nüfus cüzdanı aslı 2-3 Adet Fotoğraf 3-Adli sicil beyanı 1-Nüfus cüzdanı aslı 2-3 Adet Fotoğraf 3-Adli sicil beyanı Aile ve Sosyal Politikalar

Detaylı

2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ (Eczacı, Diş Tabibi Ve Uzman Diş Tabibi İle Emekli Olan Tabip Ve Uzman Tabipler Dahil) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek Madde 1

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU 2015-2016 Öğretim yılı Ders Ücreti Karşılığı Öğretmenlik Başvuru Kılavuzu,

Detaylı

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Doğanhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2010/4 TERCİH KILAVUZU T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015 tarih

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2828 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamına girenlerin;

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2828 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamına girenlerin; 12 Haziran 2014 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29028 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (Devlet Personel Başkanlığı) ndan: SOSYAL HİZMETLER KANUNU KAPSAMINDA TANINAN İSTİHDAM HAKKININ KULLANIMINA

Detaylı

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Kurumumuz merkez teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 ve 9 uncu derecelerden 200 adet Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı kadrosuna,

Detaylı

1. Sağlık Yüksekokullarının. Sağlık Bilimleri Fakültelerinin veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

1. Sağlık Yüksekokullarının. Sağlık Bilimleri Fakültelerinin veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'nde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun. maddesinin B fıkrasına

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI ŞEF KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

2010 ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ TERCİH VE YERLEŞTİRME VELİ BİLGİLENDİRME NOTU

2010 ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ TERCİH VE YERLEŞTİRME VELİ BİLGİLENDİRME NOTU 2010 ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ TERCİH VE YERLEŞTİRME VELİ BİLGİLENDİRME NOTU Sayın Veli; 2010 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi Tercih ve Yerleştirme e Kılavuzu http://www.meb.gov.tr, http://oges.meb.gov.tr

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Sıra No 1 2 SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Sultangazi Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/8 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/8 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/8 TERCİH KILAVUZU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından 657

Detaylı

Yazdır ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ >ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU >HUKUK BÖLÜMÜ >ADALET PR.

Yazdır ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ >ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU >HUKUK BÖLÜMÜ >ADALET PR. https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50743 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Arama Seçenekleri Üyelik Duyurular Tümünde ara İletişim Seçiniz Ara İlan No : 1009209 İlanın Çıkılacağı yer ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden:

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI 2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI ŞEF KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı

Detaylı

T.C AMASYA VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C AMASYA VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C AMASYA VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 2 3 Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini soruların

Detaylı

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI VE DİŞ TABİPLERİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen)

Detaylı

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği ne Uzman Yardımcısı ve İdari Memur(Engelli) kadrolarıiçin aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2010/5 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2010/5 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2010/5 TERCİH KILAVUZU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 Sağlık Bakanlığı tarafından 657 sayılı

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı DUYURU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı DUYURU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı DUYURU 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Kurumumuz kadrolarına açıktan atanmaya hak kazanan adaylar hakkında duyuru

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Talim ve Terbiye Kurulu nun 20/02/2014

Detaylı

EKPSS 2016 (ENGELLİ KAMU PERSOLENİ SEÇME SINAVI) BİLGİLENDİRME

EKPSS 2016 (ENGELLİ KAMU PERSOLENİ SEÇME SINAVI) BİLGİLENDİRME EKPSS 2016 (ENGELLİ KAMU PERSOLENİ SEÇME SINAVI) BİLGİLENDİRME SAYIN VELİ SINAVLA İLGİLİ TÜM BİLGİLER AYRINTILI OLARAK ÖSYM nin http://www.ais.osym.gov.tr ADRESİNDE YER ALMAKTADIR. Lütfen bu kılavuzu dikkatle

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) VE KURA BAŞVURU KILAVUZU

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) VE KURA BAŞVURU KILAVUZU 2016 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) VE KURA BAŞVURU KILAVUZU 2016-EKPSS/Kura için başvuru işleminizi kılavuzda belirtildiği şekilde yaptıktan sonra sınav/kura başvuru ücretini yatırınız. 2016-EKPSS/Kura

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2008/1 TERCİH KILAVUZU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından 657

Detaylı

T.C. DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KOMUTANLIĞI BEYLERBEYİ/İSTANBUL

T.C. DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KOMUTANLIĞI BEYLERBEYİ/İSTANBUL Tasnif dışı T.C. DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KOMUTANLIĞI BEYLERBEYİ/İSTANBUL DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2012 YILI 2 NCİ DÖNEM UZMAN ERBAŞ ALIMLARI 2 NCİ SEÇİM AŞAMALARI Deniz

Detaylı

Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 7. dereceli Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı kadrolarına atanmak

Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 7. dereceli Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı kadrolarına atanmak Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından; T.C. BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞINA GİRİŞ SINAVI İLE AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ UZMAN YARBIMCISI ALINACAKTIR. A. GENEL BİLGİLER

Detaylı

EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI. Adedi Niteliği Cinsiyet. Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI. Adedi Niteliği Cinsiyet. Herhangi bir lisans programından mezun olmak. EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI Eyüpsultan Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Yönetmeliği

Detaylı

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı KPSS BAŞVURU KILAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonucu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Üniversitemize Yerleşen Adaylar

Detaylı

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45144

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45144 04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45144 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1003639 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Derik Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav

Detaylı

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonucu Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Üniversitemize Yerleşen Adaylar İçin Hazırlanmıştır. Personel

Detaylı

ARANAN NİTELİKLER. -Lisans Hemşirelik bölümü mezunu olmak KPSSP3 sınavı puanı

ARANAN NİTELİKLER. -Lisans Hemşirelik bölümü mezunu olmak KPSSP3 sınavı puanı DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Hastanesinde giderleri Özel Bütçe Gelirlerinden ( 99 Hemşire ve 28 Sağlık Teknikeri ) karşılanmak üzere 657 Sayılı Devlet

Detaylı

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVINA HAZIRLIK (OMSS- LİSANS) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVINA HAZIRLIK (OMSS- LİSANS) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVINA HAZIRLIK (OMSS- LİSANS) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖN SÖZ Özürlülerin

Detaylı

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN:

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: STAJYER SANATÇI VE TONMAYSTER GİRİŞ SINAVI İLANI Kurumumuz Ankara, İstanbul ve İzmir Radyolarında, istihdam edilmek üzere; sözlü-mülakat ve uygulamalı

Detaylı

GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Genç Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye

Detaylı

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI 1. ALES (Fen Bilimleri

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/2 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/2 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/2 TERCİH KILAVUZU T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 T.C. Tarım ve Köyişleri

Detaylı

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/5 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/5 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/5 TERCİH KILAVUZU T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI VE T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1.

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : İlanın Çıkılacağı yer 1013518 (İlan Özel Şartında güncelleme yapılmıştır.)

Detaylı

2016 YILI 2.DÖNEM İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ

2016 YILI 2.DÖNEM İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 2016 YILI 2.DÖNEM İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 92 nci maddesinin birinci fıkrası ile Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer

Detaylı

2015 LYS ve YGS tercihleri internetten nasıl yapılacak?

2015 LYS ve YGS tercihleri internetten nasıl yapılacak? 2015 LYS ve YGS tercihleri internetten nasıl yapılacak? Üniversiteye gidecek adaylar için tercih işlemleri, bugün itibariyle başladı. YGS ve LYS'ye giren üniversite adayları tercihlerini 14 Temmuz'a kadar

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU NUN 01/06/2015 TARİHLİ VE 2015/20/1 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR.

ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU NUN 01/06/2015 TARİHLİ VE 2015/20/1 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU NUN 01/06/2015 TARİHLİ VE 2015/20/1 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞI ÖĞRENCİ ALIM KONTENJANINA BAŞVURU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ Amaç

Detaylı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden;

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden; Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden; Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,

Detaylı

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Bozyazı Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav

Detaylı

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Antakya/HATAY T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI

Detaylı

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden: Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI İLANI Üniversitemize Üyesi Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ Senato: 31 Mayıs 2013 BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak Madde 1- Bu yönerge, 2547 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

I. Atama Yapılacak Kadroların Unvan, Sınıf, Derece ve Sayısına Göre Dağılımı

I. Atama Yapılacak Kadroların Unvan, Sınıf, Derece ve Sayısına Göre Dağılımı D U Y U R U Diyanet İşleri Başkanlığından; Başkanlığımıza ait aşağıda sınıfı, unvanı, mezuniyet durumları, kadro derecesi ve sayısı belirtilen Kur an kursu öğreticisi kadrolarına; 2012 KPSS (B) grubu puan

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2007/6 TERCİH KILAVUZU T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 KPSS-2007/6 Tercih Kılavuzu,

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda belirtildiği şekilde Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Genel Sekreterliği'ne 3 (üç) Uzman Yardımcısı, 1 (Bir) Bilgisayar

Detaylı

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU OCAK 2015 2014-2015 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2008/2 TERCİH KILAVUZU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından 657

Detaylı

ÖLÇME SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (2014 - EKPSS) GÖREVLİ BİLGİLENDİRME REHBERİ. 27 Nisan 2014 24.04.

ÖLÇME SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (2014 - EKPSS) GÖREVLİ BİLGİLENDİRME REHBERİ. 27 Nisan 2014 24.04. ÖLÇME SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (2014 - EKPSS) GÖREVLİ BİLGİLENDİRME REHBERİ 27 Nisan 2014 24.04.2014 1 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI- 2014 EKPSS Engellilerin

Detaylı

2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR 2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, b) Lise ve dengi okul mezunu olmak veya Lise 4.sınıfta okuyor olmak,

Detaylı

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI. GİH Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak.

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI. GİH Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI Ümraniye Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine

Detaylı

2016 YILI 3.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, DİŞ TABİBİ VE UZMAN DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL)

2016 YILI 3.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, DİŞ TABİBİ VE UZMAN DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) 2016 YILI 3.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, DİŞ TABİBİ VE UZMAN DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek Madde 1 ile 10.07.2015

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı

Bakanlığımız B Grubu Sözlü Sınav Sonuçları

Bakanlığımız B Grubu Sözlü Sınav Sonuçları Bakanlığımız B Grubu Sözlü Sınav Sonuçları Bakanlığımızda açık bulunan B grubu kadrolar için 12 Aralık 2016 04 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonuçları belli olmuştur. Atanmaya hak kazanan

Detaylı

YENİŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

YENİŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER YENİŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 BİMER ve Bilgi Edinme Başvurusu

Detaylı

T. HALK BANKASI A.Ş.

T. HALK BANKASI A.Ş. T. HALK BANKASI A.Ş. UZMAN YARDIMCISI, UZMAN YARDIMCISI (MÜHENDİS), SERVİS GÖREVLİSİ VE BANKO GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI Bankamızın Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam

Detaylı

T.C BURSA VALİLİĞİ. Osmangazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2014

T.C BURSA VALİLİĞİ. Osmangazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2014 T.C BURSA VALİLİĞİ Osmangazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2014 http://osmangazi.meb.gov.tr http://www.memosmangazi.com

Detaylı

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Ardeşen Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı KPSS 2012/2 SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı KPSS 2012/2 SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı 04.12.2012 KPSS 2012/2 SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU KPSS 2012/2 sonuçlarına ilişkin duyuru ektedir. Evrakların son teslim tarihi 18/12/2012

Detaylı

I-ZABIT KATİBİ KADROSUNA BAŞVURU ŞARTLARI

I-ZABIT KATİBİ KADROSUNA BAŞVURU ŞARTLARI YARGITAY BAŞKANLIĞINA KADROLU ZABIT KATİBİ ALIM İLANI Başkanlığımızda çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca 40 Kadrolu zabıt katibi kadrosuna, Başkanlığımızca yapılacak uygulamalı

Detaylı

TRABZON VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

TRABZON VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI S. NO MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurt Dışından Gelen ve İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2010/3 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2010/3 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2010/3 TERCİH KILAVUZU T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 T.C. Tarım ve Köyişleri

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU OCAK 2014 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMLARI

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; Genel Müdürlüğümüzün

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 Sayılı Kanunun ilgili

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

Sıralama Kriterlerinde Kullanılacak Talim ve Terbiye Kurulu nun 2014-Şubat tarihli ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARI

Sıralama Kriterlerinde Kullanılacak Talim ve Terbiye Kurulu nun 2014-Şubat tarihli ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARI Başvuru Süresi Görevlendirme Süreci T.C. DÖRTYOL KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU AĞUSTOS - 2016 http://dortyol.meb.gov.tr/

Detaylı

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması,

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması, BİNGÖL VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI İçişleri Bakanlığı Bingöl Valiliği emrinde çalıştırılmak üzere ekli listede unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI Sınıf Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı (Uzaktan Öğretim) UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü. İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü. İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Başvuru tarihleri: 02-27 Haziran 2014 Giriş Sınav tarihleri: 07-11 Temmuz

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL VE KAYIT YÖNERGESİ

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL VE KAYIT YÖNERGESİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL VE KAYIT YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu yönergenin amacı, Kafkas Üniversitesi Önlisans ve Lisans programlarına yurt dışından alınacak öğrencilerin başvuru,

Detaylı

ÇOBANLAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ÇOBANLAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ÇOBANLAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Çobanlar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği,

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI 1 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI BAŞVURU TAKVİMİ ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet) (Posta/Kargo

Detaylı