ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011"

Transkript

1 BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI :05:13 : Oyuncu Veli Kavlak ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu Veli Kavlak'ın transferi konusunda 4 yıllık ( sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya; sezonu için Euro garanti ücret ve Euro maçbaşı ücreti, / ve sezonları için ise sezon başına Euro garanti ücret ve Euro maçbaşı ücreti ödenecektir :04:33 : Oyuncu Burak Kaplan ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu Burak Kaplan'ın transferi konusunda 4 yıllık ( sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık Euro garanti ücret ve Euro maçbaşı ücreti ödenecektir :03:58 : Oyuncu Tanju Kayhan ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu Tanju Kayhan'ın transferi konusunda 4 yıllık ( sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık Euro garanti ücret ve Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.

2 :31:25 : Burak Kaplan'ın transferi konusunda Bayer 04 Leverkusen ile anlaşılmıştır. Oyuncu Burak Kaplan'ın transferi konusunda Bayer 04 Leverkusen ile anlaşma sağlanmış olup; Bayer 04 Leverkusen'e oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak Euro ödenecektir :30:47 : Veli Kavlak ve Tanju Kayhan'ın transferleri konusunda SK Rapid Wien ile anlaşılmıştır. Oyuncu Veli Kavlak ve Tanju Kayhan'ın transferleri konusunda SK Rapid Wien ile anlaşma sağlanmış olup; Rapid Wien'e oyuncuların sözleşme fesih bedelleri olarak Veli Kavlak için Euro, Tanju Kayhan için ise Euro ödenecektir :12:28 : Mustafa Pektemek'in transferi konusunda Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşılmıştır. Oyuncu Mustafa Pektemek'in transferi konusunda Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; Gençlerbirliği'ne sözleşme fesih bedeli olarak Euro ödenecektir :43:20 : Mustafa Pektemek'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır Gençlerbirliği Spor Kulübü oyuncusu Mustafa Pektemek'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

3 :50:16 : Burak Kaplan'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Bayer 04 Leverkusen kulübü oyuncularından Burak Kaplan'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır :27:31 : Oyuncu Egemen Korkmaz ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu Egemen Korkmaz'ın transferi konusunda 4 yıllık ( sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık Euro garanti ücret ve Euro maçbaşı ücreti ödenecektir :36:12 : Tanju Kayhan'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Avusturya'nın Rapid Wien kulübü oyuncusu Tanju Kayhan'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır :40:17 : Ekrem Dağ ile 2 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

4 Şirketimiz profesyonel futbolcularından Ekrem Hayyam Dağ ile 2 yıllık ( sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşma karşılığında oyuncuya yıllık TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti ödenecektir :26:47 : Egemen Korkmaz'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Futbol A Takımımız için oyuncu Egemen Korkmaz'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır :26:19 : Veli Kavlak'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır Avusturya'nın Rapid Wien kulübü oyuncusu Veli Kavlak'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır :25:59 : Manuel Fernandes'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Manuel Henrique Tavares Fernandes'in transferi konusunda Valencia CF SAD kulübü ve oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır :00:56 : Nihat Kahveci ile aramızdaki sözleşme sona erdirilmiştir.

5 Profesyonel futbolcularımızdan Nihat Kahveci ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir :09:04 : Futbol A Takım Teknik Direktörlük görevi için Tayfur Havutçu ile anlaşma sağlanmıştır. Futbol A Takımımızın teknik direktörlük görevi için ve sezonlarını kapsayacak şekilde ve 1 yıl ( sezonu) opsiyonlu olmak üzere Tayfur Havutçu ile anlaşma sağlanmıştır :51:26 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan Đşlemler : Hazırlanan değerleme ve denetim raporları sonucunda TTK 324.md. uyarınca tarihi itibariyle Şirket özvarlığımızın korunduğu görülmektedir. 15/04/2011 tarihli özel durum açıklamamızda da belirttiğimiz TTK 324. madde kapsamındaki açıklamalarımıza istinaden değerleme çalışmaları sonuçlandırılmıştır. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'nun 09/10/2009 tarih ve 31/876 sayılı kararına istinaden şirket aktiflerimizin değerlemesi konusunda, Arkan&Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. tarafından "Bazı Maddi Olmayan Varlıkları Değerleme Raporu" hazırlanmıştır. Arkan&Ergin tarafından hazırlanan bu Değerleme Raporu'na istinaden bağımsız denetim kuruluşu Consulta Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. tarafından düzenleme esasları SPK finansal raporlama standartlarından tümüyle bağımsız olarak TTK'nın 324'üncü maddesi uyarınca satış fiyatları esas alınarak hazırlanan ve SPK finansal raporlama standartlarına göre hazırlanan finansal tabloların yerine geçmeyen " Tarihi Đtibariyle Düzenlenmiş Konsolide Olmayan Özel Bağımsız Denetim Raporu" hazırlanmış ve ekte sunulmuştur. Consulta tarafından hazırlanan raporun sonuç kısmı aşağıdadır: "Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic. A.Ş. ünvanlı şirketin bilançosunda bulunan maddi olmayan duran varlıklar hesabının değer karşılığının uzman kuruluş Arkan & Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. tarafından 05 Mayıs 2011 tarihinde düzenlenen maddi olmayan duran varlıklarının değerleme raporun sonuç bölümünde de belirtildiği üzere toplam ( ) = TL'sı olduğu, vergi kanunlarına göre tutulan yasal defterlerdeki net defter değerinin ise TL olduğu, maddi olmayan duran varlıkların TTK. m.75 ve TTK. m hükümlerine göre değerlemeye tabi tutulması sonucu, TL'lık değer olumlu farkının oluştuğu, bu durumda şirket özvarlığının POZĐTĐF ( ) = TL'sına isabet ettiği kanaati hasıl olmakla, Türk Ticaret Kanunu'nun 324'üncü maddesinde öngörülen tedbirlerin alınmasına gerek bulunmadığı tespit edilmiştir." Söz konusu raporlara istinaden tarihi itibariyle Şirket özvarlığımızın TTK'nın 324'üncü maddesine göre korunduğu görülmektedir.

6 :54:15 : Şirketimiz UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazanmıştır. Şirketimiz, yapmış olduğu başvuruya istinaden, Türkiye Futbol Federasyonu'nun tarihli ve tarafımıza tarihinde tebliğ edilen yazısı ile sezonu için UEFA Kulüp Lisans Belgesi almaya hak kazanmıştır :39:09 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan Đşlemler : TTK 324.madde uyarınca 2010/09 aylık finansal tablolarımızla ilgili açıklamamızdır. Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 1084 sayılı yazısı gereğince, TTK 324. maddesi hükümlerine uygun olarak aktifimizin rayiç bedel ile tespiti amacıyla T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi'ne yaptığı müracaat ve mahkemenin 2009/1188 D.iş sayılı tesbit kararı ile bilanço aktifimizin rayiç bedel esasına göre değerlemesi sonucunda TTK 324. madde kapsamında olmadığımız sonucuna varılmış ve söz konusu mahkeme kararı düzenlenen bağımsız denetim raporu ekinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na özel durum açıklaması olarak gönderilmiştir tarihi itibariyle durum aşağıdaki gibidir. T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi Raporu ile Yapılan Değerleme Sonucu Oluşan Fon : ,66 TL Özsermaye (Negatif) : ( ,00) TL Özsermaye (Pozitif) : ,66 TL Bununla birlikte, yeni bir TTK 324 bilançosu hazırlanması konusunda değerleme çalışmaları devam etmekte olup; yapılacak yeni değerlemeye göre oluşacak yeni özsermaye tutarı ivedilikle Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanacaktır :04:07 : Şirketimiz Adidas Türkiye ile sponsorluk sözleşmesi imzalamıştır. Şirketimiz Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic.A.Ş.(BJK Futbol A.Ş.) ve bağlı ortaklığımız Beşiktaş Sportif Ürünler San. ve Tic.A.Ş. müştereken Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Paz.A.Ş. (Adidas Türkiye) ile dönemleri için forma sponsorluğu ve Beşiktaş Spotif Ürünler mağazaları (Kartal Yuvası) ürün satışları ile ilgili sözleşme imzalamıştır.

7 :29:10 : Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Bernd Schuster görevinden istifa etmiştir. Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Bernd Schuster görevinden istifa etmiştir. Teknik Direktörlük görevini sezon sonuna kadar Tayfur Havutçu yürütecektir :16:52 : Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. Đstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın tarih ve ĐMKB/24-GDD-210/ sayılı yazısı ile Şirketimizden istenen açıklamaya istinaden ; Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır :18:43 : Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. Son dönemde Şirketimizin hisse senedi fiyatlarında belli bir hareketlilik söz konusudur. Bu durumla ilgili olarak Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır :04:03 : Đbrahim Üzülmez ile aramızdaki sözleşmenin tek taraflı feshine karar verilmiştir.

8 Yönetim Kurulumuz tarafından, profesyonel futbolcularımızdan Đbrahim Üzülmez ile aramızdaki mevcut sözleşmenin, oyuncunun MKE Ankaragücü maçı devre arasında sergilediği sportmenliğe aykırı davranışları sebebiyle, tek taraflı feshedilmesine karar verilmiştir :08:29 : Malatyaspor Kulübü futbolcularından Güven Gürsoy ile sözleşme imzalanmıştır. Malatyaspor Kulübü profesyonel futbolcularından Güven Gürsoy ile 4,5 yıllık ( sezon sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli olarak oyuncuya aylık TL ücret ve TL maçbaşı ücreti ödenecektir :44:30 : Ali Kuçik'in Bucaspor Kulübü'ne geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Şirketimizin profesyonel futbolcularından Ali Kuçik'in sezon sonuna kadar Bucaspor Kulübü'ne geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır :18:51 : Vergi uzlaşması sonucu ödeyeceğimiz tutar TL'dir tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan özel durum açıklamamızda hesap dönemleri için Şirketimizden 38.5 milyon TL vergi aslı ve 57,75 milyon TL vergi ziyaı cezası talep edildiği ve bununla ilgili olarak Şirketimizce; söz konusu vergi inceleme raporları ve talep edilen vergi aslı, ceza ve gecikme faizleriyle ile ilgili olarak uzlaşma başvurusunda bulunulduğu duyurulmuştu tarihinde gerçekleşen uzlaşma neticesinde 38,5 milyon TL vergi aslındaki tarhiyat iptal edilmiş olup; TL ödenmesi, Ayrıca söz konusu vergi aslına ait vergi ziyaı cezasının da iptal edilmesi konusunda uzlaşma sağlanmıştır.

9 :38:52 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan Đşlemler : 2010/06 Aylık Finansal Tablolarımız Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 1084 sayılı yazısı gereğince, TTK 324. maddesi hükümlerine uygun olarak aktifimizin rayiç bedel ile tespiti amacıyla T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi'ne yaptığı müracaat ve mahkemenin 2009/1188 D.iş sayılı tesbit kararı ile bilanço aktifimizin rayiç bedel esasına göre değerlemesi sonucunda TTK 324. madde kapsamında olmadığımız sonucuna varılmış ve söz konusu mahkeme kararı düzenlenen bağımsız denetim raporu ekinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na özel durum açıklaması olarak gönderilmiştir tarihi itibariyle durum aşağıdaki gibidir. T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi Raporu ile Yapılan Değerleme Sonucu Oluşan Fon : ,66 TL Özsermaye (Negatif) : ( ,40) TL Özsermaye (Pozitif) : ,26 TL Şirketimiz 2010/06 özel hesap dönemine ilişkin bilançolardan yeni bir TTK 324 bilançosu hazırlanması konusunda çalışmalara başlamış olup, konu ile ilgili açıklamalar ve yapılacak yeni değerlemeye göre dönemine ilişkin yeni özsermaye tutarı ivedilikle Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanacaktır :34:28 : Futbolcumuz Tabata'nın geçici transferi konusunda Al-Rayyan Sports Club ile sözleşme imzalanmıştır. Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata'nın sezon sonuna kadar Katar futbol takımlarından Al- Rayyan Sports Club'a geçici transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Bu dönemde sözleşme gereği futbolcunun Şirketimizden alacağı olan avro Al-Rayyan tarafından karşılanacaktır. Al-Rayyan sezon sonunda Euro bedelle oyuncuyu transfer etme opsiyonuna sahiptir., :34:32 : Futbolcumuz Fink'in geçici transferi konusunda Borussia Mönchengladbach Kulübü ile sözleşme imzalanmıştır. Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink'in, Borussia Mönchengladbach Kulübü'ne sezon sonuna kadar, avro bedelle geçici transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır.

10 :09:49 : Futbolcumuz Tabata'nın geçici transferi konusunda Al-Rayyan Sports Club ile görüşmelere başlanmıştır tarihinde TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile askıya alınan, profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata'nın geçici transferi konusunda Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club ile görüşmelere başlanmıştır :25:35 : Futbolcumuz Fink'in transferi konusunda Borussia Mönchengladbach Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır tarihinde TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile askıya alınan profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink'in geçici transferi konusunda Almanya futbol takımlarından Borussia Mönchengladbach Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır :08:12 : Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. Đstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın tarih ve ĐMKB/24-GDD-210/ sayılı yazısı ile Şirketimizden istenen açıklamaya istinaden ; Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır :36:34 : Tabata ile aramızdaki TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi askıya alınmıştır.

11 Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Barbosa Tabata ile aramızdaki mevcut TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle, geçici olarak askıya alınmıştır :03:59 : Şirketimiz yardımcı antrenör olarak Angel Jesus Rodriguez ile sözleşme imzalamıştır. Şirketimiz, Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlük görevi için, mevcut antrenörlerimizin yanısıra, Angel Jesus Mejias Rodriguez ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak antrenöre yarım sezonu için avro, sezonu için ise avro ödenecektir :24:09 : Fatih Tekke ile aramızdaki sözleşme feshedilmiştir. Profesyonel futbolcularımızdan Fatih Tekke ile aramızdaki mevcut sözleşme, bakiye alacaklarından feragat etmek sureti ile tazminatsız olarak, karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir :05:25 : Yusuf Şimşek ile aramızdaki sözleşme feshedilmiştir. Profesyonel futbolcularımızdan Yusuf Şimşek ile aramızdaki mevcut sözleşme, futbolcunun hakettiği alacaklarından TL'lik kısmının ödenmesi koşuluyla, karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir :04:06

12 : Michael Fink ile aramızdaki TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi askıya alınmıştır. Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink'in transferi konusunda Hannover Kulübü ile yapılan görüşmelerde mutabakat sağlanamamış olup; futbolcu ile aramızdaki başlangıç, bitiş tarihli TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi, yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile, futbolcunun sözleşmeden doğan hakları saklı kalmak kaydıyla, askıya alınmıştır :44:35 : Futbolcumuz Filip Holosko sezonunun 2. yarısı için Büyükşehir Belediyespor'a kiralanmıştır. Profesyonel futbolcularımızdan Filip Holosko sezonunun 2. yarısı için kiralama bedeli olmaksızın Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne kiralanmıştır. Oyuncunun Şirketimizle olan sözleşmesinden kaynaklanan hakları Şirketimizce karşılanacaktır :56:50 : Futbolcumuz Fink'in transferi konusunda Hannover Kulübü ile görüşmelere başlanmı Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink'in transferi konusunda Almanya futbol takımlarından Hannover Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır :34:52 : Fabian Ernst ile 3 yıllık ( sezon sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Profesyonel futbolcularımızdan Fabian Ernst ile , ve sezonlarını kapsayan ( bitiş tarihli sözleşmeye ek olarak) yeni bir sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme karşılığında ; sezonu için futbolcuya avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı avro'dan toplam avro daha ödeme yapılacaktır.

13 sezonu için futbolcuya avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı avro'dan toplam avro daha ödeme yapılacaktır sezonu için futbolcuya avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı avro'dan toplam avro daha ödeme yapılacaktır :18:41 : Zapotocny ile aramızdaki sözleşme feshedilmiştir. Profesyonel futbolcularımızdan Tomas Zapotocny ile aramızdaki mevcut sözleşme, alacaklarına karşılık, karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir :18:38 : Futbolcumuz Tomas Zapotocny'nin transferine ilişkin Şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır tarihi itibariyle bazı medya organlarında profesyonel futbolcumuz Tomas Zapotocny'nin Sparta Prag Kulübü ile sözleşme imzaladığına dair haberler yer almaktadır. Futbolcumuz tatil sebebiyle yurtdışında olup, kendisinden ya da Sparta Prag Kulübünden, transferi ile ilgili henüz Şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır :44:50 : Şirketimize hesap dönemleri için tebliğ edilen vergi cezalarına ilişkin açıklamamızdır. Şirketimize tebliğ edilen rapora dayanılarak ; hesap dönemleri için KDV yönünden yapılan inceleme sonucunda 9,3 milyon TL vergi aslı ve 42,06 milyon TL vergi ziyaı cezası talep edilmiştir. Söz konusu vergi inceleme raporunda yer alan iddialar ve tarhı istenen vergi aslı, ceza ve gecikme faizlerinin hukuka ve vergi mevzuatına aykırılığı kapsamında Şirketimizce dava konusu yapılmış olup, bu konudaki yasal prosedür devam ettirilmektedir. Öte yandan, Türkiye Büyük Millet Meclisi gündeminde olan ve vergi affını da kapsayan torba yasa tasarısı kapsamında Şirketimize re'sen salınan vergi asıllarında ve dolayısıyla vergi ziyaı cezası ve faizlerinde meydana gelebilecek iyileştirmeler ile bunların ödemelerinin taksitlendirilmesi hususlarında Şirketimiz lehine oluşabilecek tüm kanuni prosedürler de takip edilmektedir.

14 :27:13 : Manuel Fernandes'in sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşılmıştır. Valencia Kulübü oyuncusu Manuel Fernandes'in kiralanması konusunda kendisi ve kulubü ile, sezon sonunda transfer opsiyonumuz bulunmak kaydıyla, anlaşmaya varılarak, futbolcu sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Anlaşma karşılığında Kulübüne Euro, oyuncuya ise sezon sonuna kadar Euro ödenecektir :41:50 : Şirketimizin oyuncu transferleri ve vergi konularına ilişkin ertelenmiş açıklamalarımızdır. Đlgi : Sermaye Piyasası Kurulu'nun 29/12/2010 tarih ve B.02.1.SPK sayılı yazısı kapsamında aşağıdaki husularda özel durum açıklaması yapılması gereksinimi doğmuştur. 1- Đlgide kayıtlı yazıda, bir kısım medya organlarında Şirketimizin gerçekleştirdiği Quaresma, Guti, Almeida ve Simao transferlerine ilişkin açıklama yapılması bildirilmiştir. Buna göre; Şirketimizce transferi gerçekleştirilen Quaresma, Guti, Almeida ve Simao'nun sportif anlamdaki tüm federatif hakları yapılan transfer sözleşmeleri kapsamında Şirketimize aittir. Anılan oyuncuların başka bir kulübe transfer edilmesine ilişkin tüm yetkiler Şirketimizce devranılmış durumdadır. Bir kısım medya organlarında yer alan haberlerin aksine, Queresma, Guti ve Simao'nun transferlerinde herhangi bir fon şirketiyle ortak hareket edilmesi veya bu oyuncuların Şirketimiz dışında bir fon şirketi kanalıyla transfer edilmesi söz konusu değildir. Dolayısıyla bu oyuncuların federatif haklarının herhangi bir yüzdesel oranının Şirketimiz dışında bir fona ait olması söz konusu değildir. Almeida'nın transferi ise yine anılan oyuncunun daha evvelki kulübü olan Werder Bremen ile Şirketimiz arasında yapılan sözleşme kapsamında doğrudan Şirketimizce gerçekleştirilmiş olup, bu sözleşmeye istinaden Werder Bremen Kulübüne Almeida'nın federatif hakları için Şirketimizce Euro ödenecektir. Şirketimiz, Werder Bremen Kulübü ile yaptığı transfer sözleşmesine istinaden Almeida ile tarihine kadar geçerli olmak üzere 3,5 yıllık sporcu sözleşmesi imzalamıştır. Bu sözleşme kapsamında oyuncunun sportif anlamda tüm federatif haklarına tarihine kadar sahip olmuştur. Federatif hak; oyuncunun yetkili federasyonlar nezdinde Kulüp adına tescilini yaptırma hakları anlamına gelmektedir. Bu sözleşme uyarınca sporcuya yarım sezonu için Euro, kalan 3 sezon için ( , ve sezonları) sezon başına Euro garanti ücret ödeyecektir. Şirketimiz, Almeida'nın eski kulübü Werder Bremen ile imzaladığı transfer sözleşmesinden ve futbolcu ile imzaladığı sporcu sözleşmesinden sonra, yurtdışında kurulu bir firmanın Almeida'nın federatif hakları içinde yer alan ekonomik haklarının (Ekonomik haklar, oyuncunun Şirketimizce başka bir kulübe transfer edilmesi halinde ortaya çıkacak transfer bedeliyle sınırlı olmaksızın yaratılacak finansal değerlerdir.) %45'ine katılım için Euro ödeme teklifini kabul

15 etmiş ve taraflar arasında buna ilişkin özel nitelikte bir Ekonomik Haklara Đştirak Sözleşmesi imzalanmıştır. Yurtdışındaki bu Firma ile Şirketimiz arasında imzalanan Ekonomik Haklara Đştirak Sözleşmesi'ne göre; a-oyuncunun başka bir Kulübe transfer edilmesi halinde transfer ücretinden doğan ekonomik hakların %45'i fona ödenmesi kararlaştırılmıştır. Bu şekildeki bir ödeme oyuncunun başka bir kulübe transfer edilmesine ilişkin bedelin Şirketimizce tahsil edilmesinden itibaren 7 gün içerisinde ödenecektir. Bu tutar Firma tarafından Şirketimize ödenen bedelden az olmayacaktır. b-oyuncuya sigorta yaptırılacak, sigortadan doğan hakların % 45'i Firmaya ait olacak, risk gerçekleşmesi halinde sigorta poliçesi kapsamında alınacak tazminatın % 45'i Firmaya ödenecek, bu tutar Firma tarafından Şirketimize ödenen tutarın altında kalması halinde aradaki fark Şirketimizce karşılanacaktır. c-oyuncunun Şirketimizle olan sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalması halinde Firmanın Şirketimize ödediği tutar, yıllık % 10 faiziyle Firmaya geri ödenecektir. Oyuncunun sözleşmesinin Şirketimizce uzatılması halinde, Firmanın ödediği tutar yıllık % 10 faiziyle geri ödenerek oyuncunun ekonomik hakları da Şirketimizce geri alınabilecektir. d-oyuncu için gelen transfer teklifini Şirketimizin kabul etmesi ancak Firmanın kabul etmemesine rağmen transferin Şirketimizce gerçekleştirilmesi durumunda, Firmanın ekonomik haklarına karşılık minimum Euro ödenecektir. Oyuncu için gelen transfer teklifini Şirketimizin reddetmesi ancak, Firmanın kabul etmesi halinde ise, transfer teklifinin % 45'i fona ödenerek ekonomik hakların da Şirketimizce geri alınması söz konusu olabilecektir. e-oyuncunun başka bir Kulübe kiralanması halinde, kiralama bedelinin % 45'i ekonomik haklar kapsamında Firmaya ödenecektir. Bu durumda Firmaya ödenen tutar, oyuncunun başka bir kulübe transferi halinde veya oyuncunun Şirketimizle olan sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalması halinde Firmaya ödenecek toplam tutardan mahsup edilecektir. f-firma bu sözleşmeden kaynaklanan haklarını başka bir kulübe veya oyuncu ajansı/menajerlere temlik edemez. Firmanın sözleşmeden kaynaklanan haklarını üçüncü kişilere devri söz konusu olduğunda Şirketimizin aynı şartlarla rüçhan hakkı bulunmaktadır. g-firmanın talebi doğrultusunda, sözleşmeye gizlilik hükmü eklenmiş olup, yine Firmanın talebi doğrultusunda Şirketimizle Firma arasında bu sözleşmeden doğabilecek ihtilaflarda Đngiliz Mahkemeleri ve Đngiliz Yasaları yetkili kılınmıştır. Oyuncularımızın transferine ilişkin işbu açıklamalarımız, transferlere ilişkin gerçeğe aykırı yayınların bugün itibariyle de devam etmesi nedeniyle Seri:VIII, No:54 sayılı Tebliğ 18.maddesi delaletiyle 15.maddesine istinaden yapılmıştır. 2- Đlgide kayıtlı yazıda, Şirketimize tebliğ edilen raporlara istinaden hesap dönemlerine ilişkin vergi aslı, ceza ve faiz taleplerine ilişkin açıklama yapılması bildirilmiştir. Buna göre; Şirketimize tebliğ edilen raporlara dayanılarak ; hesap dönemleri için 38.5 Milyon TL vergi aslı ve 57,75 milyon lira vergi ziyaı cezası talep edilmiştir. Söz konusu vergi inceleme raporları ve talep edilen vergi aslı, ceza ve gecikme faizleriyle ile ilgili olarak Şirketimizce uzlaşma başvurusunda bulunulmuş olup bu konudaki yasal prosedür devam etmektedir. Öte yandan, son aylarda gündemde olan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi gündeminde olan ve vergi affını da kapsayan torba yasa tasarısı kapsamında Şirketimize re'sen salınan vergi asıllarında ve dolayısıyla vergi ziyaı cezası ve faizlerinde meydana gelebilecek iyileştirmeler ile bunların ödemelerinin taksitlendirilmesi hususlarında Şirketimiz lehine oluşabilecek tüm kanuni prosedürler de takip edilmektedir. Đşbu açıklamalarımız, Seri:VIII, No:54 sayılı Tebliğ 15.maddesine istinaden, Şirketimizin meşru haklarının ve çıkarlarının zarar görmemesi amacı ile yapılmıştır :48:32 : tarihli Habertürk Gazetesi'nde yer alan "Yıldızları alan o değil, fonmuş" başlıklı habere istinaden açıklamamızdır tarihli Habertürk Gazetesi'nde yer alan "Yıldızları alan o değil, fonmuş" başlıklı habere istinaden açıklamamızdır. Đlgili haberde son dönemde transfer edilen futbolcularımızın uluslararası bir fon aracılığıyla transfer edildiğinden ve futbolcularımızın bonservis bedellerinin büyük bir kısmı ya da tamamının ilgili fonların elinde bulunduğundan bahsedilmektedir. Haber içerik olarak ve transfer edilen oyuncuların sayısı açısından gerçeği yansıtmamaktadır.

16 :43:29 : Almeida'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşılmıştır. Şirketimiz Hugo Miguel Pereira de Almeida'nın transferi konusunda kulubü Werder Bremen ile avro sözleşme fesih bedeli karşılığı anlaşmıştır. Almeida ile imzalanan 3,5 yıllık sözleşme şartlarına istinaden, futbolcuya yarım sezonu için avro, kalan 3 sezon için ( , ve sezonları) sezon başına avro garanti ücret ödenecektir :40:17 : Simao Sabrosa'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşılmıştır. Atletico Madrid oyuncusu Simao Pedro Fonseca Sabrosa'nın transferi konusunda, kendisi ve kulübü ile anlaşılarak, oyuncu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcuya sözleşme bedeli olarak yarım sezonu için avro, sezonu için avro ve sezonu için ise avro ücret ödenecek olup; kulübü Atletico Madrid'e ise avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir :36:42 : Almeida ve Sabrosa ile görüşmelere başlanmıştır. Şirketimiz, Werder Bremen oyuncusu Hugo Miguel Pereira de Almeida ve Atletico Madrid oyuncusu Simao Pedro Fonseca Sabrosa'nın transferleri konusunda, kendileri ve kulüpleri ile görüşmelere başlamıştır :41:17 : Manuel Fernandes ile görüşmelere başlanmıştır.

17 Şirketimiz, Valencia'nın oyuncusu Manuel Fernandes'in transferi konusunda görüşmelere başlamıştır :44:51 Genel Kurul Toplantısı Sonucu : hesap dönemine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantımız bugün gerçekleştirilmiştir. Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : Genel Kurul Tarihi : ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR: Şirketimizin, özel hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı tarihinde Şirket Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Yönetim Kurulu üyeliklerine 2 yıl süre ile görev yapmak üzere Yıldırım DEMĐRÖREN, Metin KEÇELĐ, Erdoğan TOPRAK, Fahrettin CUROĞLU, Ertunç SOĞANCIOĞLU, Serdal ADALI ve Alaattin AYKAÇ; Denetleme Kurulu üyeliklerine ise 2 yıl süre ile görev yapmak üzere Mehmet KÜÇÜKĐNCE ve Mazlum AKYOL seçilmişlerdir. Toplantıda dönemi için hesaplarımızın bağımsız denetimini gerçekleştirmek üzere Consulta Bağımsız Denetim ve Y.M.M. A.Ş.'nin seçilmesi onaylanmıştır hesap dönemi zararla kapandığı için kar dağıtımına ilişkin herhangi bir karar alınmasına gerek olmamıştır. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda görüşülen diğer maddeleri de içeren Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli ilişiktedir :18:32 : BJK Bonus kredi kartı projesi hayata geçmiştir. Ana ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve şirketimiz Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic.A.Ş. müştereken T.Garanti Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile Beşiktaş Bonus Kredi Kartı (BJK Bonus) projesi kapsamında sözleşme imzalamıştır. Garanti ve Denizbank'ın mevcut alt yapısı ve Beşiktaş'ın isim hakkı kullanılarak hayata geçirilen projeye ilişkin sözleşme tarihine kadar yürürlükte kalacaktır. BJK Bonus kartları ile yapılacak olan harcamalardan elde edilecek ciro üzerinden, ciro katkı payı adı altında %0,3 oranında bir bedelin, Bankalar tarafından Beşiktaş'a ödenmesi kararlaştırılmıştır :41:18 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına Đlişkin Yönetim Kurulu Kararı : Şirketimizin dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, tarihinde BJK Plaza'da yapılacaktır.

18 Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Oldu: Dönemi Tarihi : Saati : 14:00 Adresi : Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza C Blok K:4 Beşiktaş-Đstanbul GÜNDEM: BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMĐ 1- Açılış ve Divan Teşekkülü, 2- Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan'a yetki verilmesi, 3- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu ve Bağımsız Dış Denetim Şirketi Đtimat Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin rapor özetinin okunması ve müzakeresi, dönemi faaliyetine ilişkin Bilanço ve Kar-Zarar hesaplarının okunması, müzakeresi ve onaylanması, tarihli Genel Kurul ile görev süreleri 2 yıl olarak belirlenen; ancak bu süre dolmadan görevlerinden istifa eden eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ertuğrul Kumcuoğlu, Kenan Öner, Levent Erdoğan, Mehmet Đlhan Durusoy ve Hüseyin Yücel'in yerlerine, TTK'nun 315.maddesi uyarınca atanan Metin Yavuz Keçeli, Erdoğan Toprak, Fahrettin Curoğlu, Serdal Adalı ve Alaattin Aykaç'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak onaya sunulması, döneminde görev alan tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, hesap dönemi için Denetim Komitesi önerisi ile seçilen Consulta Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin Bağımsız Dış Denetim Şirketi olarak onaya sunulması, 8- Yönetim Kurulu Üyeleri seçimi ve görev sürelerinin belirlenmesi, 9- Denetçi seçimi ve görev sürelerinin belirlenmesi, 10- Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2010/11 sayılı kararı ile Şirketimiz hakkında uyguladığı idari para cezası konusunda ortaklara bilgi verilmesi, 11- Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçilere huzur hakkı ve ücret ödenip-ödenmeyeceği hususunun görüşülüp karara bağlanması, 12- Yönetim Kurulu Üyeleri'ne şirket konusuna giren işleri bizzat veya başkaları adına yapmaları ve bu nevi işleri yapan şirketlere ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu' nun Maddeleri gereğince izin verilmesi, 13- Dilek, temenniler ve kapanış. EK AÇIKLAMALAR: Yönetim Kurulumuzun tarihli kararında, Şirketimizin faaliyet dönemine ilişkin Olağan Genel Kurulunun 9 Kasım 2010 tarihinde saat 14.00'da Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza C Blok Kat:4 Beşiktaş/Đstanbul adresinde ekte yer alan gündemle toplanmasına, toplantıda Bakanlık Komiseri bulundurulması için

19 Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Đstanbul Bölge Müdürlüğü'ne müracaat edilmesine ve bu hususlarda gerekli tüm iş ve işlemlerin yapılmasına karar verilmiştir. Toplantıya ilişkin davet metni, gündem ve vekaletname Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerince; Türkiye genelinde yayın yapan bir yüksek tirajlı gazete ve bir mahalli gazete ile Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayınlanacak olup; ayrıca Şirketimizin web sitesinde ( ilan edilecektir :21:45 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan Đşlemler : TTK 324.Madde uyarınca 2010/03 aylık finansal tablolarımızla ilgili açıklamamızdır. Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 1084 sayılı yazısı gereğince, TTK 324. maddesi hükümlerine uygun olarak aktifimizin rayiç bedel ile tespiti amacıyla T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi'ne yaptığı müracaat ve mahkemenin 2009/1188 D.iş sayılı tesbit kararı ile bilanço aktifimizin rayiç bedel esasına göre değerlemesi sonucunda TTK 324. madde kapsamında olmadığımız sonucuna varılmış ve söz konusu mahkeme kararı düzenlenen bağımsız denetim raporu ekinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na özel durum açıklaması olarak gönderilmiştir. Söz konusu mahkeme kararı ile rayiç bedel esasına göre oluşan fon tarihi itibariyle sermaye kaybını karşılamaya yettiği için yeni bir TTK 324 bilançosu düzenlenmemiştir. T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi Raporu ile Yapılan Değerleme Sonucu Oluşan Fon : ,66 TL Özsermaye (Negatif) : ( ,00) TL Özsermaye (Pozitif) : ,66 TL :35:01 : Şirketimiz USD kredi kullanacaktır. Denizbank A.Ş., Şekerbank T.A.Ş. ve Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş.'den oluşan bankalar konsorsiyumu ile Şirketimiz arasında; kısa vadeli borçların orta vadeye yayılması ve işletme sermayesini karşılamak üzere, ilk 1 yıl anapara ödemesiz, 6 yıl vadeli USD tutarında bir kredi sözleşmesi imzalanmıştır :32:27 : Đnönü Stadı'nın isminin "Fi-Yapı Đnönü Stadyumu" olarak kullanılması hakkında sözleşme imzalanmıştır.

20 Şirketimiz ile Fi Yapı Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan tarihli sözleşme ile BJK Đnönü Stadyumu'nun isminin tarihleri arasında, 2 dönem için, "Fi-Yapı Đnönü Stadyumu" olarak kullanılması, Fi-Yapı'nın bu reklam anlaşması kapsamında, Şirketimize 1.dönem ( ) için toplam TL + KDV ; 2.dönem ( ) için ise toplam USD + KDV tutarında ödeme yapması kararlaştırılmıştır :48:18 : Ana ortağımız hisse satışı için Garanti Yatırım'a yetki vermiştir. Şirketimizin ana hissedarı Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, sahibi olduğu ve şirketimizin ödenmiş sermayesinin % 5'ine tekabül eden her biri 1.-TL nominal değerde toplam iki milyon adet hissenin 1 yıl içerisinde satılması için Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'ne yetki vermiştir. Anılan hisse senetlerinin Đstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na tarihinde başvuruda bulunulacaktır :49:41 Özel Durum Açıklaması (Düzeltme) : bjk.nesine.com internet sitesi faaliyete geçmiştir tarihinde saat 15.56'da Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan özel durum açıklamamızda sözleşme toplam tutarı sehven $+KDV yazılmıştır. Doğru tutar toplam TL+KDV'dir :56:46 : bjk.nesine.com internet sitesi faaliyete geçmiştir. Ana ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve şirketimiz Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic.A.Ş.'nin müştereken D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. ile imzaladığı bitiş tarihli sözleşmeye istinaden, sanal ortam altyapısı üzerinden müşterek bahis oyunları oynatmak amacıyla D Elektronik tarafından kurulan ve BJK tarafından isim hakkı tanınan bjk.nesine.com internet sitesi faaliyete geçmiştir. Taraflar arasında imzalanan

21 sözleşmeye istinaden D Elektronik, BJK Derneği ve Beşiktaş Futbol A.Ş.'ye sözleşme süresince toplam $ + KDV tutarından garanti ödeme yapacaktır. Bu tutarın yanısıra D Elektronik, bjk.nesine.com adresi üzerinden oynanan Đddia ve Spor Toto oyunlarının toplam bedellerinin %5'lik kısmını, TJK at yarışı oyunlarının ise %2'lik kısmını 3 ayda bir Şirketimize nakden ödeyecektir :30:45 : Olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine istinaden, kamuya açıklanmamış özel bir durumumuz bulunmamaktadır. Đstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın tarih ve 210/ sayılı yazısı ile Şirketimizden istenen açıklamadır. Şirketimizin şu an itibariyle kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır :29:23 : TTK 324.Madde uyarınca 2009/12 aylık finansal tablolarımızla ilgili açıklamamızdır. Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 1084 sayılı yazısı gereğince, TTK 324. maddesi hükümlerine uygun olarak aktifimizin rayiç bedel ile tespiti amacıyla T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi'ne yaptığı müracaat ve mahkemenin 2009/1188 D.iş sayılı tesbit kararı ile bilanço aktifimizin rayiç bedel esasına göre değerlemesi sonucunda TTK 324. madde kapsamında olmadığımız sonucuna varılmış ve söz konusu mahkeme kararı düzenlenen bağımsız denetim raporu ekinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na özel durum açıklaması olarak gönderilmiştir. Söz konusu mahkeme kararı ile rayiç bedel esasına göre oluşan fon tarihi itibariyle sermaye kaybını karşılamaya yettiği için yeni bir TTK 324 bilançosu düzenlenmemiştir. T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi Raporu ile Yapılan Değerleme Sonucu Oluşan Fon : ,66 TL Özsermaye (Negatif) : ( ,00) TL Özsermaye (Pozitif) : ,66 TL :30:29 : Michael Fink sezonu için TFF'ye tescil ettirilmiştir.

22 Şirketimizin profesyonel futbolcularından Michael Fink'in tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tescil ettirilen bitiş tarihli sözleşmesi, yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile tarihinde Şirketimiz tarafından dondurulmuştu. Ancak yabancı kontenjanının açılması sebebiyle futbolcu ile şartları tarihli sözleşme ile aynı olan yeni bir sözleşme imzalanmış olup; Michael Fink sezonu için TFF'ye tescil ettirilmiştir :51:57 : Fatih Tekke'nin transferi konusunda kendisi ve Kulübü ile anlaşılmıştır. FK Rubin Kazan oyuncusu Fatih Tekke'nin transferi konusunda, futbolcuya sözleşme bedeli olarak sezonu için TL garanti ücret, sezonu için ise TL garanti ücret ödenmesi konusunda anlaşma sağlanarak 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Her iki sezon için futbolcuya ayrıca TL maçbaşı ücreti ödenecek olup; FK Rubin Kazan'a ise 3 eşit taksitte olmak üzere toplam EUR sözleşme fesih tazminatı ödenecektir :21:01 : Fatih Tekke ile görüşmelere başlanmıştır. Şirketimiz, futbolcu Fatih Tekke'nin transferi konusunda görüşmelere başlamıştır :31:24 : Uğur Đnceman ile sözleşmemiz feshedilmiştir. Şirketimiz profesyonel futbolcularından Uğur Đnceman ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir :00:08

23 : Mehmet Aurelio ile transferi konusunda anlaşılmıştır. Şirketimiz Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio yıllık avro garanti ücret ve avro maçbaşı ücreti karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Anlaşma karşılığında Real Betis'e sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir :20:28 : Mehmet Aurelio ile görüşmelere başlanmıştır. Şirketimiz, futbolcu Mehmet Aurelio'nun transferi konusunda görüşmelere başlamıştır :05:40 : Delgado ile sözleşmemiz feshedilmiştir. Şirketimizin futbolcularından Matias Emilio Delgado ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir :32:49 : Matias Delgado'nun transferi ile ilgili görüşmelere başlanmıştır. Şirketimiz profesyonel futbolcularından Matias Emilio Delgado'nun, Dubai'nin Al Jazira takımına transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

24 :31:04 : Olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine istinaden, kamuya açıklanmamış özel bir durumumuz bulunmamaktadır. Đstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın tarih ve 210/ sayılı yazısı ile Şirketimizden istenen açıklamadır. Şirketimizin şu an itibariyle kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır :33:48 : Tıgana'nın CAS nezdinde Şirketimiz aleyhine açtığı dava sonuçlanmıştır. Eski teknik direktörümüz Jean Tigana'nın, alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek Şirketimiz aleyhine FIFA'da açtığı davada taleplerinin reddedilmesi üzerine başvurduğu CAS da (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi), yapılan yargılama neticesinde, tarihli kararı ile Jean Tigana'nın taleplerinin tümünün reddine karar vermiştir :51:28 : Consulta Bağımsız Denetim YMM A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştır. Yönetim Kurulumuzun tarih ve 30 no.lu kararına istinaden, dönemi için SPK mevzuatı uyarınca bağımsız denetimimizi gerçekleştirmek üzere, Consulta Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. (INAA Group) ile sözleşme imzalanmıştır :41:10 : Đspanyol oyuncu Guti ile anlaşılmıştır.

25 Şirketimiz Đspanyol oyuncu Gutierrez Hernandez ile 2 yıllık ( sezon sonuna kadar) anlaşma sağlamıştır. Anlaşma gereği oyuncuya yıllık EUR ödenecektir :40:45 : Ersan Adem Gülüm ile sözleşme imzalanmıştır. Şirketimiz, Adanaspor Kulubü futbolcusu Ersan Adem Gülüm'ün bir sezon için ( sonuna kadar) geçici transferi ile ilgili anlaşmaya varmıştır. Futbolcunun kendisine Sözleşme bedeli olarak, ,- TL garanti ücret ve ,- TL maçbaşı ücreti, ödenecektir :13:22 : Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela sözleşme fesih Şirketimiz profesyonel futbolcularından Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz ve tazminatsız olarak, feshedilmiştir :38:25 : Futbolcu Ersan Adem Gülüm ile görüşmelere başlanmıştır. Adanaspor Kulubü oyuncusu Ersan Adem Gülüm ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır :26:46 : Đspanyol oyuncu Guti ve Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

26 Đspanya futbol takımlarından Real Madrid'in oyuncusu Guti Hernandez'in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır :00:14 : Yeni Genel Müdürümüz görevine başlamıştır. Şirketimiz genel müdürlük görevine tarih ve 25 no.lu yönetim kurulu kararı ile, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümü 1983 mezunu, Murat Ülgen atanmıştır :59:35 : Cenk Gönen ile sözleşme imzalanmıştır. Şirketimiz, Denizli Spor Kulubü kalecisi Cenk Gönen'in transferi ile ilgili bonservis fesih bedeli olarak Kulubü ile tarihinde ve tarihinde iki taksit halinde ödenmek üzere Toplam ,- EURO ve futbolcumuz Emre Özkan takası karşılığında anlaşmaya varmıştır. Futbolcunun kendisi ile 5 yıllık ( sezon sonuna kadar) aşağıdaki şartlarla sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak oyuncuya; sezonu için ,- TL garanti ve ,- TL maç başı ücreti, sezonu için ,- TL garanti ve ,- TL maç başı ücreti, sezonu için ,- TL garanti ve ,- TL maç başı ücreti, sezonu için ,- TL garanti ve ,- TL maç başı ücreti, sezonu için ,- TL garanti ve ,- TL maç başı ücreti ödenecektiir :07:38 : Denizlispor Kulübü kalecisi Cenk Gönen ile görüşmelere başlanmıştır. Şirketimiz Denizlispor Kulübü kalecisi Cenk Gönen'in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır.

27 :29:00 : Roberto Hilbert ile sözleşme imzalanmıştır. Şirketimiz Roberto Hilbert ile 3 yıllık ( sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında oyuncuya yıllık EUR garanti ücret ödenecektir :05:56 : Şirketimizin profesyonel futbolcusu Hakan Arıkan ile sözleşme imzalanmıştır. Şirketimizin profesyonel futbolcularından Hakan Arıkan ile 3 yıllık ( sezon sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme karşılığında oyuncuya ; sezonu için TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti, sezonu için TL garanti ücret, sezonu için TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti ödenecektir :58:18 : Şirketimizin profesyonel futbolcusu Necip Uysal ile mevcut sözleşmemiz uzatılmıştır. Şirketimizin profesyonel futbolcularından Necip Uysal ile aramızdaki bitiş tarihli sözleşme, sezon sonuna kadar uzatılmıştır. Sözleşme karşılığında oyuncuya ; sezonu için TL garanti ücret, sezonu için TL garanti ücret, sezonu için TL garanti ücret, sezonu için TL garanti ücret ödenecektir. Garanti ücret haricinde futbolcuya TL maç başına ücret ödenecektir :27:35

28 : Sercan Yıldırım'ın transferi ile ilgili herhangi bir görüşme yapılmamıştır. Bazı medya organlarında Bursaspor Kulübü oyuncusu Sercan Yıldırım'ın transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşıldığına dair haberler yer almaktadır. Ancak, Şirketimiz gerek futbolcu gerekse kulübü ile herhangi bir görüşmede bulunmamıştır :17:21 : Quaresma ile sözleşme imzalanmıştır. Şirketimiz Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma ile 3 yıllık ( sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında oyuncuya sezonu için EUR, sezonu için EUR ve sezonu için EUR ödenecektir. Inter kulubüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak EUR ödenecektir :20:56 : Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için Bernhard Schuster ile sözleşme imzalanmıştır. Şirketimiz, Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü olarak Bernhard Schuster ile yıllık EUR bedel karşılığı 2 yıllık sözleşme imzalamıştır :55:20 : Yönetim Kurulu Başkanımız, teknik direktörlük görevi için yurtdışında görüşmelere başlamıştır.

29 Mustafa Denizli'nin ayrılması ile boşalan Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için, Yönetim Kurulumuz'un verdiği yetkiye istinaden, Yönetim Kurulu Başkanımız öncelikli olarak ; - Bernhard Schuster - Manuel Pellegrini, - Felix Magath - Mircea Lucescu - Ronald Koeman - Juande Ramos ile teknik direktörlük görevi için yurtdışında görüşmelere başlamıştır :53:30 : Gordon Schildenfeld SK Sturm Graz'a transfer edilmiştir. Şirketimizin profesyonel futbolcularından Gordon Schildenfeld'in SK Sturm Graz'a Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme şartlarına istinaden futbolcunun SK Sturm Graz tarafından başka bir kulübe transferi durumunda SK Sturm Graz kendisine ödenecek olan sözleşme fesih bedelinin tamamı üzerinden %20'sini Şirketimize ödemekle yükümlüdür. Bu hükümler futbolcunun SK Sturm Graz ile anlaşarak sözleşme imzalaması durumunda geçerlilik kazanacaktır :55:50 : Roberto Hilbert ile görüşmelere başlanmıştır. Almanya futbol takımlarından Stuttgart'ın oyuncusu Roberto Hilbert'in transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır :54:15 : Mustafa Denizli görevinden istifa etmiştir.

30 Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sağlık problemleri nedeni ile görevinden istifa etmiştir :24:08 : Mustafa Denizli halen görevindedir. Son günlerde basında Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin görevinden ayrıldığı ve yerine Alman Teknik Direktör Bernd Schuster ile görüşmeler yapıldığına ilişkin haberler yer almaktadır. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli halen görevindedir. Ancak kendisinin sağlık problemlerindeki gelişmelere göre göreve devam edip edemeyeceği konusunda, yönetim kurulumuz ile teknik direktörümüz önümüzdeki günlerde yeniden görüşecektir. Bununla birlikte Şirketimiz ile haberlerde adı geçen Bernd Schuster arasında şu ana kadar herhangi bir görüşme olmamıştır.

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011 15.10.2010 17:21:45 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan Đşlemler Özet Bilgi : TTK 324.Madde uyarınca 2010/03

Detaylı

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş.

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. 01 Haziran 2010 28 Şubat 2011 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 15 Nisan 2011 Đçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve Đletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2011-2012 10.08.2011 17:26:05 : Carlos Carvalhal ile anlaşma sağlanmıştır. 02.08.2011 tarihli özel durum açıklamamıza

Detaylı

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş.

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. 01 Haziran 2010 31 Ağustos 2010 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 15 Ekim 2010 Đçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve Đletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2008-2009 TARİH:02/06/2008 Şirketimiz Udinese Calcio'da forma giyen Tomas Sivok'un transferi konusunda kendisi ve kulübü

Detaylı

BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ.

BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 Haziran 2011 31 Ağustos 2011 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 14 Ekim 2011 Ġçindekiler Yönetim Kurulu Başkanı Mesajı Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 31 Ağustos 2008 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 21 Kasım 2008 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 2009 31 Ağustos 2009 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 16 Ekim 2009 İçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2009-2010 TARĐH:01/06/2009 Konu: Mert Nobre ile Anlaşılması Değişen Konular ile Đlgili Bilgiler: Sözleşme Đmzalanması

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran 2018 30 Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri 2. Yönetim Kurulu 3.

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2006-2007 TARİH:01/06/2006 Şirketimiz, Antalyaspor Kulübü profesyonel futbolcusu Burak Yılmaz ile 3 yıllık; 300.000

Detaylı

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok: No:5 Levent-İstanbul Telefon 212-3179433 Faks 212-2844988 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI

METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI Toplantı Tarihi : 14/07/2015 Toplantı No : 2015-9 Toplantı Yeri :Şirket Yönetim Merkezi Toplantı Saati : 10.00 Toplantıya Katılanlar : Ömer Saçaklıoğlu,

Detaylı

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. 10.06. 14:31:06 DKB member=4028e4a240e3767c0140e3ae75d (/tr/bildirimsorgu? Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu member=4028e4a240e3767c0140e3ae75d (/tr/filtercacalendar/4028e4a240e3767c01

Detaylı

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş.

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. 01 Haziran 2010 30 Kasım 2010 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 28 Ocak 2011 Đçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve Đletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL ANONİM ŞİRKETİ 29 ŞUBAT 2016 TARİHİ İTİBARİYLE SONA EREN DÖNEME İLİŞKİN KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI

FENERBAHÇE FUTBOL ANONİM ŞİRKETİ 29 ŞUBAT 2016 TARİHİ İTİBARİYLE SONA EREN DÖNEME İLİŞKİN KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI FENERBAHÇE FUTBOL ANONİM ŞİRKETİ 29 ŞUBAT 2016 TARİHİ İTİBARİYLE SONA EREN DÖNEME İLİŞKİN KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI 29 ŞUBAT 2016 TARİHİNDE SONA EREN DÖNEME AİT ARA DÖNEM ÖZET KONSOLİDE

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 2008 28 Şubat 2009 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 30 Nisan 2009 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya Acıbadem Ortaklığın Adresi : Sitesi Kent Etabı A Blok

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu ve dipnotları

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu ve dipnotları Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu ve dipnotları Cari dönem 31.May.16 Varlıklar Dönen varlıklar Nakit ve

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Cari dönem 28 Şubat 2017 Varlıklar Dönen varlıklar Nakit ve nakit benzerleri

Detaylı

VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ 2008 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BĐLGĐLENDĐRME DOKÜMANI

VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ 2008 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BĐLGĐLENDĐRME DOKÜMANI VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ 2008 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BĐLGĐLENDĐRME DOKÜMANI Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2008 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 30 Kasım 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 30 Kasım 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 30 Kasım 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Cari dönem Sınırlı denetimden geçmiş 30 Kasım 2016 Varlıklar Dönen varlıklar

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı/Ortakların Adı Adresi : Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. : Turkcell Plaza,Meşrutiyet Cad. No:71, Tepebaşı 34430 İstanbul Telefon ve

Detaylı

TÜRKİYE GARANTİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ NİN 04 NİSAN 2005 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

TÜRKİYE GARANTİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ NİN 04 NİSAN 2005 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI TÜRKİYE GARANTİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ NİN 04 NİSAN 2005 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Türkiye Garanti Bankası Anonim Şirketi nin 2004 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:05/01/2010 Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Konu: Stratejik Büyüme opsiyonlar, muhtemel ortaklık işbirliği ve hisse satışı ile ilgili bildirim TARİH:20/01/2010

Detaylı

AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 28 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 28 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 28 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2015 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara

Detaylı

Koç Holding A. Ş. 01.07.2010-30.09.2010. Ara Dönem Faaliyet Raporu

Koç Holding A. Ş. 01.07.2010-30.09.2010. Ara Dönem Faaliyet Raporu Koç Holding A. Ş. 01.07.2010-30.09.2010 Ara Dönem Faaliyet Raporu BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 21 Nisan 2010 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında, 2010 yılı faaliyet ve sonuçlarının

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. / GENTS [] 27.12.2010 12:06:40 Finansal Duran Varlık Satışı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. / GENTS [] 27.12.2010 12:06:40 Finansal Duran Varlık Satışı 27.12.2010 12:06:40 Finansal Duran Varlık Satışı Telefon ve Faks No. : Tel 0 374 356 1880,fax 0374 356 1160 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri Đle Đlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Q7'den veryansın!..

Beşiktaş Gazetesi. Q7'den veryansın!.. Q7'den veryansın!.. QUARESMA veryansın etti... Beşiktaşlı taraftarlar ile bağımı koparmaya çalışılıyor diyen Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu ile durumların ne olacağı kafaları karıştırdı. Kara Kartal'da kadroda

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı/Ortakların Adı : Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. Adresi : Ömerbey Mah. Bursa Asfaltı Cad. No:51, Mudanya / Bursa Telefon / Faks : (0224) 270 30 00 / (0224)

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-30 HAZİRAN 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye Ödenmiş Sermaye : 12.500.000 TL : 12.500.000 TL Şirketimizn

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 25.12.2013 08:41:38

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 25.12.2013 08:41:38 ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 25.12.2013 08:41:38 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 Levent, Şişli-İstanbul Telefon ve

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR 31 Ağustos 2018

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Özet Konsolide TTK 376 Finansal

Detaylı

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 226.027.699,46 TÜRK LİRASINDAN 50.000.000 TÜRK LİRASINA AZALTILMAKTA, EŞANLI

Detaylı

YAPI KREDİ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ORTAKLIĞI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

YAPI KREDİ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ORTAKLIĞI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET YAPI KREDİ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ORTAKLIĞI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 23 Kasım 2007, Cuma günü saat 10:00

Detaylı

TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş

TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş ve Aynı Tarihte Sona Eren Hesap Dönemine Ait TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları 30 KASIM 2018 TARİHLİ TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU 30 Ekim

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ NİN 2014 YILINA AİT 30 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ NİN 2014 YILINA AİT 30 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ NİN 2014 YILINA AİT 30 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2014 yılı hesap dönemini kapsayan 2014 Yılı Olağan Genel Kurulu

Detaylı

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET PETROL OFİSİ A.Ş. NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2005 yılı Hesap Dönemine ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 20 Nisan 2006

Detaylı

TÜPRAŞ, TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 04 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

TÜPRAŞ, TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 04 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET TÜPRAŞ, TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 04 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2015 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi

Detaylı

Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme

Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme TARİH:23/01/2009 İş Finansal Kiralama A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme Şirketimizin 12.09.2008 tarihli özel

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

Günlük Spor Gazetesi. 5 yıllığına Beşiktaş'ta

Günlük Spor Gazetesi. 5 yıllığına Beşiktaş'ta 2 TEMMUZ 2013 5 yıllığına Beşiktaş'ta ilk yabancı transferini gerçekleştirdi... Beşiktaş Kulübü, Kolombiyalı futbolcu Pedro Franco ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi. Beşiktaş transferde

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 30 Kasım 2008 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 30 Ocak 2009 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 27.05.2015 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2014 yılına ilişkin

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Sona Eren Altı Aylık Özel Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR 30 Kasım

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları ve Aynı Tarihte Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 ŞÜKRÜ IŞIK TİC. MUH. YÖNETİCİSİ ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.08.2014 14:13:09 Ortaklığın

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:08/04/2008 Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 08.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin Yönetim Kurulu toplantısında ekte bulunan gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 01.01.2008-31.12.2008 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESĐ ÇĐMENTO SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 15.05.2009 TARĐHĐNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESĐ ÇĐMENTO SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 15.05.2009 TARĐHĐNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESĐ ÇĐMENTO SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 15.05.2009 TARĐHĐNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI GÖLTAŞ Göller Bölgesi Çimento Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nin 2008

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bankamız Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemle, 31/03/2015 Salı günü saat 15:00 te Büyükdere

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

Şirketimizin Yönetim Kurulu 30.6.2015 tarih ve 603 no ile, aşağıda belirtilen Yönetim Kurulu Görev Bölümü ve Komite Seçimleri hk. kararını almıştır.

Şirketimizin Yönetim Kurulu 30.6.2015 tarih ve 603 no ile, aşağıda belirtilen Yönetim Kurulu Görev Bölümü ve Komite Seçimleri hk. kararını almıştır. KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [ALCTL] 18.08.2015 14:33:21 Pay Alım Satım Bildirimi Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Morgan Stanley & Co. International plc tarafından

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] 07.05.2010 17:26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Kore Şehitleri Cad. Yzb Kaya Aldoğan Sokak No: 16 Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2009 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere;

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

TAT GIDA SANAYİ A.Ş. 01 OCAK 30 HAZİRAN 2015 ARA DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TAT GIDA SANAYİ A.Ş. 01 OCAK 30 HAZİRAN 2015 ARA DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Tat Gıda Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na Tat Gıda Sanayi Anonim Şirketi nin 30 Haziran 2015 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Sona Eren Oniki Aylık Özel Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR 31 Mayıs

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2013 28.02.2014 ARA DÖNEMİ (3. Çeyrek) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2013 28.02.2014 ARA DÖNEMİ (3. Çeyrek) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2013 28.02.2014 ARA DÖNEMİ (3. Çeyrek) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 28.02.2014 tarihinde sona eren 01.06.2013-28.02.2014 ara dönem (3.çeyrek) faaliyetlerimize

Detaylı

EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 29 NİSAN 2014 TARİHLİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 29 NİSAN 2014 TARİHLİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 29 NİSAN 2014 TARİHLİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2013 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul

Detaylı

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : III no 48.1 sayılı Sermaye Piyasası

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 14.11.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI Şirketimiz 01.06.2016-31.05.2017 özel hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantı Sonucu Genel Kurul İşlemlerine

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 2011 30 Kasım 2011 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 27 Ocak 2012 İçindekiler Yönetim Kurulu Başkanı Mesajı Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu

Detaylı

TAT KONSERVE SANAYĐĐ A.Ş. NĐN 22.03.2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMĐ

TAT KONSERVE SANAYĐĐ A.Ş. NĐN 22.03.2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMĐ TAT KONSERVE SANAYĐĐ A.Ş. NĐN 22.03.2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMĐ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 2010 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 22 Mart

Detaylı

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 30 Mart 2016

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Vestel Elektronik A.Ş., Ortaklar Genel Kurulu, 2005 yılı çalışmalarını incelemek ve Genel Kurul gündemini görüşüp karara

Detaylı

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 18 Mayıs 2016 METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme Raporu VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ULUSLARARASI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ULUSLARARASI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI ULUSLARARASI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI ULUSLARARASI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu

Detaylı

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (YENİ UNVAN:EGELİ & CO. B TİPİ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) 01.01.2012-30.06.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 01.01.2005-31.12.2005 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri

Detaylı

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sicil No: 14222 Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 22.06.2012 Cuma günü, saat 14.00

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim BEŞİKTAŞ FUTBOL YAT.SAN.VE TİC.A.Ş.'nin 01/04/2013-30/04/2013 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte

Detaylı

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi =

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi = TARİH:28/01/2008 (İMKB 28.01.2008 BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. 28.01.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz ile Ak Ay Elektrik Dış Ticaret Kollektif Şirketi

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun 09 Nisan 2012 tarihinde yapılan toplantısında;

Yönetim Kurulumuzun 09 Nisan 2012 tarihinde yapılan toplantısında; REYSAŞ TAŞIMACILIK VE LOJĐSTĐK TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicil no: 629760 Sayın Ortağımız; Yönetim Kurulumuzun 09 Nisan

Detaylı

Özet Bilgi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu na sunulan mali tabloları hk.

Özet Bilgi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu na sunulan mali tabloları hk. TARİH:03/01/2008 Özet Bilgi: Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hk. Borsa Başkanlığı tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:39 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'nin

Detaylı

KUŞTUR KUŞADASI TURİZM END. A.Ş. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU

KUŞTUR KUŞADASI TURİZM END. A.Ş. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU KUŞTUR KUŞADASI TURİZM END. A.Ş. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin Olağanüstü

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

Siyah-Beyazlı. Veli'ye ücret

Siyah-Beyazlı. Veli'ye ücret Veli'ye ücret ayarı Siyah-Beyazlı yönetim, oyuncu ücretleri konusunda dengeleri sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Takımın önemli isimlerinden Veli Kavlak ın sözleşmesi de gözden geçirildi. Maç başına

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN METAL GAYRİMENKUL A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2014 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 12 Ağustos 2015 günü saat 12.00 da,

Detaylı

2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2007 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 29 Nisan 2008 Salı günü saat 14:00 de Akçalar Sanayi Bölgesi

Detaylı

Sirküler no: 104 İstanbul, 1 Temmuz 2013

Sirküler no: 104 İstanbul, 1 Temmuz 2013 Sirküler no: 104 İstanbul, 1 Temmuz 2013 Konu: 2013 yılında mali tatil 2 Temmuz - 20 Temmuz tarihleri arasında uygulanacaktır. Özet: 5604 sayılı Mali Tatil İhdas Edilmesi Hakkında Kanun un 1. maddesi kapsamında

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş 13.06.2013 Tarihli Resmi Gazetede yayımlanan II.14.1 Sayılı Finansal Raporlamalara İlişkin Esaslar Tebliği İle 03.01.2014 Tarihli ve 28871 Sayılı Resmi

Detaylı