HTC Wildfire Ürününüz Kolay Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HTC Wildfire Ürününüz Kolay Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 HTC Wildfire Ürününüz Kolay Kullanım Kılavuzu

2 Kolay Kullanım Kılavuzu Başka bir işlem yapmadan önce, lütfen bunu okuyun Pili şarj edin Telefonunuzun pili henüz şarj edilmemiştir. Telefonunuz şarj olurken, pili çıkarmamanız çok önemlidir. Pili çıkarmanız, telefona zarar verebilir. Ayrıca, lütfen telefonunuzun parçalarını ayırmayı denemeyin. (Telefonunuzun parçalarını ayırmanız, telefonunuzu garanti dışı bırakabilir.) Ücret planınızı dikkatle seçin Telefonunuz çok kısa sürede çok fazla bant genişliği kullanabilir. Telefonunuzu kullanmadan önce, mobil operatörünüzle veri ücretleri ile ilgili olarak irtibata geçmenizi kesinlikle öneririz. Standart bir veri planı kullanırsanız, masraflar çok fazla artabilir. Bir sabit ücret planına geçerek büyük ölçüde tasarruf edebilirsiniz. Gizlilik kanunları hakkında bilgi edinin Bazı ülkelerde telefon görüşmelerini ne zaman ve nasıl kaydedebileceğinizi düzenleyen sıkı yasalar vardır. Örneğin, kaydetmeye başlamadan önce konuştuğunuz kişiye bildirmeniz gerekebilir. Telefonunuzun kayıt özelliğini kullanmadan önce, yaşadığınız ülkedeki kanunlar hakkında bilgi edinmeniz iyi bir fikirdir. Son olarak, hukuk ekibimizin de söyleyeceği birkaç şey var (HASAR KISITLAMASI) Yürürlükteki yasalar tarafından izin verilen azami ölçüde, hiçbir durumda HTC veya bağlı şirketleri, meydana gelebilecek yaralanma, gelir kaybı, itibar kaybı, iş fırsatı kaybı, veri kaybı ve/ veya kar kaybı da dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla dolaylı, özel, sonuçta meydana gelen, tesadüfi veya ceza gerektiren akdi veya haksız fiil şeklindeki zararlarla ilgili olarak, bu tür zararların öngörülebilirliğine veya HTC'ye veya bağlı şirketlerine bu tür zararların olası olduğunun bildirilmiş olmasına bakılmaksızın, size, herhangi bir kullanıcıya veya bir üçüncü şahsa karşı sorumlu olmayacaktır. Ve hiçbir durumda, dava konusu edilen yasal teoriye bakılmaksızın HTC veya bağlı şirketlerinin toplam yükümlülüğü sizden alınan bedeli aşmayacaktır. Bu hükümler, reddedilmesi mümkün olmayan yasal haklara halel getirmeyecektir.

3 Kolay Kullanım Kılavuzu Bu hızlı başlangıç kılavuzu, telefonunuzu kullanmaya başlamanıza yardımcı olacaktır. Bu kılavuzda, önemli veya faydalı bilgileri vurgulamak için şu semboller kullanılmıştır: Notlar Önemli bilgi İpuçları Güvenlik uyarısı Geniş kapsamlı bir kılavuz ve diğer faydalı kaynaklar için, adresindeki HTC destek web sitesini inceleyin. Lütfen aynı zamanda kutunun içindeki Güvenlik ve düzenleme kılavuzunu da okuyun. İçindekiler 1. Kutunun içindekiler 4 2. Telefonunuzu tanıyın 4 3. Telefonunuzu açmadan önce 5 4. Telefonunuzu ayarlayın 7 5. Kişilerinizi ekleyin 8 6. HTC Sense İnternet'e bağlanın Mesajınızı ulaştırın Arkadaşlarınızla irtibatınızı koparmayın Telefonunuza dosya ekleyin Telefonunuzu bilgisayarınızla eşleştirin Telefonunuzu kilitleyin Fabrika ayarlarına sıfırlama Sorun giderme ipuçları 21

4 Kolay Kullanım Kılavuzu 1. Kutunun içindekiler Kutunun içinden çıkması gerekenler: HTC Wildfire Pil (önceden takılı) microsd kart (önceden takılı) USB kablosu 3,5mm stereo kulaklık Güç adaptörü Güç fişi Bu Kolay Kullanım Kılavuzu Güvenlik ve düzenleme kılavuzu HTCDriver.exe dosyasını telefonunuzun microsd kartından bilgisayarınıza kopyalayıp yüklediğinizden emin olun. Ayrıntılar için kullanım kılavuzuna bakın. 2. Telefonunuzu tanıyın 3,5 mm. kulaklık jakı GÜÇ Bildirim LED'i Ahize kulaklığı Ses düzeyi denetimi Dokunmatik ekran MENÜ GİRİŞ Optik hareket topu GERİ ARAMA USB konektör

5 Kolay Kullanım Kılavuzu 5 3. Telefonunuzu açmadan önce 1 Arka kapağı çıkarın Telefonunuzun üstünde, parmağınızı kullanarak telefondaki arka kapağı çıkarabileceğiniz dar bir açıklık vardır. 2 İnci filmi ve pili çıkartın İnce filmin üst kapakçığını çekerek pili serbest bırakın. Daha sonra pili telefondan çıkarıp üzerindeki ince filmi soyun. SIM CARD 3 SIM kartı takın SIM kartınızı, altın kontakları aşağı dönük ve kesik köşesi dışarı bakacak şekilde yerleştirin. Daha sonra SIM kartı sonuna kadar itin.

6 Kolay Kullanım Kılavuzu 4 Pili geri takın Pilin bakır kaplı temas yerlerini pil bölmesindeki konektörlerle hizalayın. Pili yavaşça yerine itin. 2 6 Arka kapağı yerine takın 1 1. Telefonu, arka kapağın iç alt kısmına yerleştirin.. Arka kapağı kapatmak için, arka kapağa telefona doğru yanlardan ve üst kısımdan bastırın. Arka kapak yerine kilitlendiğinde tıklama sesi duyacaksınız. 7 Pili şarj edin 1. Güç kablosunu güç adaptörüne takın.. Güç adaptörünü telefonunuzun sol bölümünde bulunan USB konektöre takın.. Pil şarjını başlatmak için güç adaptörünü elektrik prizine takın. Pilin tam olarak şarj edilmesi yaklaşık üç saat sürecektir.

7 Kolay Kullanım Kılavuzu SIM kartı ve pili takıp pili şarj ettikten sonra, telefonunuz ilk kez açılmaya hazır hale gelir. Telefonunuzu açmak için GÜÇ tuşuna basın. 4. Telefonunuzu ayarlayın Telefonunuzu ilk kez açtığınızda, ayarlama işlemleri için ekrandaki talimatları takip edin. SIM kartınızı takmadıysanız, telefonunuz size nasıl takacağınızı gösterecektir. Telefonunuzu kapatın ve SIM kartınızı takın. Daha sonra, ayar işlemini başlatmak için yeniden açın. Gmail /Google Mail gibi Google uygulamalarını kullanmak için Google Hesabında oturum açmanız gerekir. Aynı zamanda, Facebook ve Twitter gibi sık kullandığınız sosyal ağları ve diğer e-posta hesaplarınızı da kurabilirsiniz.

8 Kolay Kullanım Kılavuzu 5. Kişilerinizi ekleyin Telefonunuza kişi eklemenin birkaç yolu vardır. Eski telefonunuzdan kişi bilgilerini aktarma Bluetooth yardımıyla, kişi bilgilerini eski telefonunuzdan HTC Wildfire ürününe kolaylıkla aktarın. Eski telefonunuzun modeline bağlı olarak, HTC Wildfire, metin mesajı ve takvim olayları gibi diğer veri aktarmanıza izin verebilir. Desteklenen telefon modelleri ve HTC Wildfire ürününüze aktarılabilen veri türlerinin tam listesini görmek için web sitemizi ( ziyaret edin. 1. Giriş ekranında, > Veri Aktar'a dokunun. 2. Veri Aktar ekranında İleri'ye dokunun. 3. Eski telefonunuzda Bluetooth'u açın ve görünür moda getirin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, ipuçlarını görmek için Bluetooth'u nasıl açarım? sorusuna dokunun. 4. Devam etmek için İleri'ye dokunun. HTC Wildfire, Bluetooth özelliğini otomatik olarak açar ve Bluetooth cihazlarını aramaya başlar. 5. Cihaz listesinden eski telefonunuzu açın ve İleri'ye dokunun. HTC Wildfire, eski telefonunuzla eşleşmeyi dener ve bir güvenlik parolası görüntüler.

9 Kolay Kullanım Kılavuzu 6. Eski telefonunuzda, bu parolayı girin ve onaylayın. 7. Kişiler onay kutusunu (ve almak istediğiniz diğer veri türlerini) seçin ve İleri'ye dokunun. 8. HTC Wildfire veri almayı tamamladığında, Bitti'ye dokunun. SIM kartınızdan tüm kişileri aktarma 1. Giriş ekranında, > Kişiler'e dokunun. 2. Tümü sekmesinde, MENÜ tuşuna basın. Ardından Dışa aktar/içe aktar> SIM karttan al'a dokunun. Telefonunuzda bir Google ve/veya Exchange ActiveSync hesabı kullanıyorsanız, içe aktarılan kişileri kategorilere ayırmak için kişi türüne dokunmanız gerekecektir. 3. İstediğiniz SIM kişilerini seçin veya MENÜ tuşuna basın, ardından Tümünü Seç'e dokunun. 4. Kaydet öğesine dokunun. Yeni bir kişi ekleme 1. Giriş ekranında, > Kişiler'e dokunun. 2. Kişi ekle öğesine dokunun. İlgili alanlara kişi bilgilerini girin. 3. Ekranı aşağı doğru kaydırın ve ardından Kaydet'e dokunun. Farklı kaynaklardan kişileri eşitleme Telefonunuzu kolayca ve sorunsuz şekilde Google, Microsoft Office Outlook, Outlook Express, Exchange ActiveSync, hatta Facebook hesabınızdaki kişilerle eşitleyebilirsiniz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için adresindeki web sitemizden geniş kapsamlı kullanım kılavuzunu inceleyin.

10 10 Kolay Kullanım Kılavuzu Aynı kişileri birleştirme Aynı kişi telefon, Google ve Facebook hesaplarınızda görünüyorsa, telefonunuz bunları tek bir kişi olacak şekilde otomatik olarak birleştirmeyi deneyecektir. Bunu başaramazsa, bu kişileri manuel olarak birleştirebilirsiniz. 1. Giriş ekranında, > Kişiler'e dokunun. 2. Tümü sekmesinde, birleştirmek istediğiniz kişinin adına dokunun (simgesine veya fotoğrafına dokunmayın). 3. Ekranın sağ üst köşesinde, veya öğesine (önerilen bağlantılar varsa) dokunun. 4. Aşağıdakilerden birini yapın: Önerilen bağlantılar altında, kişiyi bir hesapla ilişkilendirmek için öğesine dokunun. Kişi ekle altında, başka bir kişiye bağlantı için seçeneklerden birine dokunun. 5. Bitti öğesine dokunun.

11 Kolay Kullanım Kılavuzu HTC Sense Telefonunuzdaki üç temel ilke - benim olsun, yakınımda dursun ve bilinmeyenleri keşfetmeliyim - üzerine kurulu yenilikçi ve sorunsuz bir deneyim olan HTC Sense 'i keşfedin. Kişiselleştirilmiş Giriş Ekranı Giriş ekranı tüm özellikleriyle kişiselleştirilebilir ve ekranın tamamına yayılarak sizin için en önemli bilgileri ve hayatınızın kolaylaştıran araç ve uygulamaları ekleyebilmeniz için bolca yer sunar. Kullanılabilir yedi Giriş ekranı vardır. Giriş ekranında, GİRİŞ'e basın veya Atlama görünümüne geçiş yapmak için ekranı parmaklarınızla genişletin. Daha sonra, doğrudan o ekrana atlamak için ekrandaki bir küçük resme dokunun. Veya, genişletilmiş Giriş ekranının diğer bölümlerine gitmek için parmağınızı sola veya sağa doğru kaydırın.

12 12 Kolay Kullanım Kılavuzu Görünümler Giriş ekranınızı nasıl düzenleyeceğinize karar veremiyor musunuz? Telefonda bulunan Görünümler özelliğine bakın. Görünümler, hızlı bir şekilde uygulayabileceğiniz önceden ayarlı Giriş ekranı düzenlerinden oluşur. Giriş ekranında, MENÜ tuşuna basın ve ardından ayarları kontrol etmek için Görünümler'e dokunun. Bir ön ayar seçtikten sonra, özelleştirebilir ve yeni bir görünüm olarak kaydedebilirsiniz. 1. Duvar kağıdını değiştirerek Giriş ekranını özelleştirin. Ayrıca widget'lar, kısayollar ve daha fazlasını da ekleyebilirsiniz. 2. Özelleştirme işlemini tamamladıktan sonra, MENÜ tuşuna basın ve Görünümler'e dokunun. 3. Geçerli (kaydedilmemiş)'i seçin ve Kaydet'e dokunun. 4. Görünüm adı'nı girin ve ardından Bitti'ye dokunun. Özelleştirilmiş bir görünümü yeniden adlandırabilir veya silebilirsiniz. Giriş ekranında MENÜ tuşuna basın ve Ayarlar > Kişiselleştir > Görünümler'e dokunun. Görünümler'in altında, bir görünüme dokunup basılı tutun ve istediğiniz değişikliği yapın. Widget'lar Telefonunuzda birçok widget seçeneği bulunur, ancak bunlar da yetmezse İnternet'ten daha fazla widget indirip Giriş ekranına ekleyebilirsiniz. Giriş ekranına widget'lar eklemek için, dokunun ve ardından Widget'ı seçin. öğesine

13 Kolay Kullanım Kılavuzu 13 Kişiler Hayatınızdaki farklı arkadaş veya meslektaş çevreleriyle ilişkinizi koparmayın. Her bir parçacıkta farklı bir kişi grubu olmak üzere, Giriş ekranına çeşitli Kişiler parçacıkları ekleyebilirsiniz. Telefonunuz bir kişi ile tüm metin mesajlaşmalarınızı, e-posta yazışmalarınızı, Facebook durumunuzu, çevrimiçi fotoğraf albümlerinizi ve arama kayıtlarınızı bir arada organize eder. Kişiler uygulamasında, bir kişinin adına dokunarak tek bakışta bu kişiyle son zamanlardaki tüm görüşmelerinizi görebilirsiniz. Friend Stream Friend Stream ile sosyal ağ hesaplarınızı eşzamanlı hale getirin. Friend Stream ile ne yapabileceğinizi bulmak için, "Arkadaşlarınızla irtibatınızı koparmayın" konusuna bakın. Haberler İnternet'teki en yeni gelişmeleri kaçırmamak için haber kaynaklarına abone olun. Haberler uygulaması, sık kullandığınız haber sitelerinden, bloglardan ve diğer kaynaklardan RSS beslemelerini izler ve en son güncellemeleri indirir.

14 14 Kolay Kullanım Kılavuzu 7. İnternet'e bağlanın Telefonunuz İnternet'i cebinize sığdırır. Veri bağlantısı veya Wi-Fi kullanarak çevrimiçi olabilirsiniz. Veri bağlantısı kullanma Çok basit. Telefonunuzu ilk kez açtığınızda (SIM kart takılıyken), mobil operatörünüzün veri hizmetine otomatik olarak bağlanacaktır. Wi-Fi'yi kullanma 1. Giriş ekranında, MENÜ tuşuna basın ve ardından Ayarlar > Kablosuz ve ağlar'a dokunun. 2. W-Fi özelliğini açmak için Wi-Fi onay kutusunu işaretleyin. Telefonunuz, kullanılabilir kablosuz ağları tarayacaktır. 3. Wi-Fi ayarları'na dokunun. Algılanan Wi-Fi ağların adları ve güvenlik ayarları görüntülenecektir. 4. Bağlanmak için bir Wi-Fi ağına dokunun. Açık bir ağ seçerseniz, otomatik olarak bağlanırsınız. Güvenli bir ağ seçerseniz, anahtarı girin ve Bağlan'a dokunun. Web'i tarama Telefonunuzun tarayıcısı taramayı kolay ve eğlenceli hale getirir. 1. Giriş ekranında, > İnternet'e dokunun. 2. Tarayıcı ekranında, MENÜ tuşuna basın ve ekranın üst bölümündeki URL alanına dokunun. 3. Web adresini girin. Siz adresi girerken, eşleşen web adresleri ekranda belirecektir. Web sayfasına doğrudan gitmek için adrese dokunun veya istediğiniz web adresini girmeye devam edin ve Enter tuşuna basın.

15 Kolay Kullanım Kılavuzu 15. Web sayfasında, web sayfasını taramak veya yakınlaştırmak ya da uzaklaştırmak için parmak hareketlerini kullanın. Bir web sayfasındayken yakınlaştırmak için başparmağınızı ve işaret parmağınızı ayırın. 8. Mesajınızı ulaştırın Bir web sayfasındayken uzaklaştırmak için başparmağınızı ve işaret parmağınızı yaklaştırın. Telefonunuzdan metin mesajı gönderin ve e-posta hesaplarınıza erişin. Metin mesajı gönderme 1. Giriş ekranında, > Mesajlar'a dokunun.. Tüm mesajlar ekranında, Yeni mesaj öğesine dokunun.. Kime alanına, bir veya daha fazla telefon numarası girin. Telefon numaralarını virgül ile ayırın. Ayrıca, ilgili telefon numaraları ile birlikte eşleşen kişileri görüntülemek için bir adın ilk birkaç harfini girebilirsiniz. Daha sonra istediğiniz numaraya dokunun.. "Oluşturmak için dokunun" yazılı ekran bölümüne dokunun ve mesajınızı girin. 5. Metin mesajınızı göndermek için öğesine dokunun.

16 16 Kolay Kullanım Kılavuzu POP3/IMAP e-posta hesabı ekleme 1. Giriş ekranında, > Posta'ya dokunun. 2. Bir posta sağlayıcısı seçin ekranında, Diğer (POP3/ IMAP)'e dokunun. Bu ekranı görmüyorsanız, ekranın sol üst köşesinde öğesine dokunun ve daha sonra Yeni hesap > Diğer (POP3/IMAP) öğesine dokunun. Oluşturmak istediğiniz hesap türü telefonun veritabanında yoksa, birkaç ayrıntı daha girmeniz istenecektir. Zaman kazanmak için gelen/giden sunucusu bilgilerinizi hazırlayın. Bu bilgiler elinizde yoksa, e-posta sağlayıcınızdan öğrenebilirsiniz. 3. E-posta hesabı için E-posta adresi'ni ve Parola'yı girin ve ardından İleri'ye dokunun. 4. Hesap adı'nı ve Adınız'ı girin ve Kurulumu sonlandır'a dokunun. E-posta mesajı gönderme 1. Giriş ekranında, > Posta'ya dokunun. 2. E-posta hesabının gelen kutusunda MENÜ tuşuna basın ve ardından Oluştur'a dokunun. 3. Kime alanına bir ya da daha fazla alıcı girin. Şunları yapabilirsiniz: Virgülle ayırarak tam e-posta adreslerini girin. Ayrıca, ilgili e-posta adresleri ile birlikte eşleşen kişileri görüntülemek için bir adın ilk birkaç harfini girin. Daha sonra bir kişi adı veya e-posta adresine dokunun. simgesine dokunun ve ardından mesajı göndermek istediğiniz kişileri seçin. Aynı zamanda, mesaj göndermek için yakın arkadaşlarınız gibi bir grup da seçebilirsiniz. 4. Konuyu ve ardından mesajınızı girin. 5. Gönder öğesine dokunun.

17 Kolay Kullanım Kılavuzu Arkadaşlarınızla irtibatınızı koparmayın Friend Stream'de sosyal ağ Friend Stream, Facebook ve Twitter gibi önde gelen sosyal ağlara doğrudan erişim sağlar. Friend Stream ile, ne düşündüğünüzü anında sosyal ağlarınızda yayınlayabilir, durum değişikliklerini ve tweet'leri görüntüleyebilir ve çevrimiçi albümlerinizdeki fotoğraflarınıza bakabilirsiniz. Hepsi dahilidir ve kullanımı çok kolaydır. Arkadaşlarınızı arama 1. Giriş ekranında, Telefon öğesine dokunun. 2. Aramak istediğiniz arkadaşınızın telefon numarasını veya adının ilk birkaç karakterini girin. Telefon çevirici ekranında tuşlara dokunduğunuzda, kişi listenizdeki ve arama kayıtlarındaki eşleşmeler görüntülenir. Telefon tuştakımını saklamak için öğesine dokunun, böylece liste içinde gezinebilirsiniz. Daha sonra, arkadaşınızın adına veya numarasına dokunun. HTC Caller ID Bir arama yaparken, aramayı cevaplandırırken veya arama esnasında, Telefon çevirici ekranında, Facebook veya Twitter gibi sosyal ağlardan arkadaşınızın en son durum güncellemesini göreceksiniz. Arkadaşınızın doğumgünü yaklaşıyorsa aynı zamanda bir doğumgünü hatırlatıcısı göreceksiniz. Aramayı bitirmek için, Aramayı sonlandır'a dokunun.

18 18 Kolay Kullanım Kılavuzu 10. Telefonunuza dosya ekleyin Her yerde dosyalarınızı yanınızda taşıyın. Telefonunuzda, Word, Excel, PowerPoint ve PDF dosyalarını görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca müzik dinleyebilir ve fotoğraf ve video galerilerinizi de inceleyebilirsiniz. Dosyaları kopyalamaya başlamadan önce telefonunuzda bir microsd kart bulunduğundan emin olun. 1. Telefonla birlikte verilen USB kablosunu kullanarak telefonu bilgisayarınıza bağlayın. 2. Bilgisayara bağlan iletişim kutusu görüntülendiğinde, Disk sürücüsü'nü seçin ve Bitti'ye dokunun. 3. Bilgisayarınızda, bağlanan telefon çıkarılabilir disk olarak görünür. Bu çıkarılabilir diske gidin ve açın. 4. Dosyaları depolama kartına kopyalayın. 5. Dosyaları kopyaladıktan sonra, telefonunuzu güvenli bir şekilde çıkarmak için bilgisayar işletim sisteminizin öngördüğü biçimde kaldırın. 6. Telefonun bilgisayarınızla bağlantısını kesin. 11. Telefonunuzu bilgisayarınızla eşleştirin Kişilerinizi, takviminizi ve diğer bilgilerinizi, telefonunuz ile bilgisayarınız arasında eşleştirmek için HTC Sync'i kullanabilirsiniz. Eğer mevcutsa, HTC Wildfire için HTC Sync sürümünü adresindeki web sitemizden indirin ve kurun.

19 Kolay Kullanım Kılavuzu Telefonunuzu kilitleyin Telefonunuzu kilitleme, ekranı kapatır ve telefonunuzu uyku moduna geçirir. Bu özellik, telefon tuşlarınıza kazara basılmasını önler ve pil gücünden tasarruf eder. Telefonunuzu kullanmıyorken, telefonunuzu kilitlemek için GÜÇ düğmesine basın. Telefonunuz, bir süreliğine kullanılmadığında da otomatik olarak kilitlenir. Telefonunuzun kilidini açma 1. Telefonunuzu uyandırmak için GÜÇ düğmesine basın.. Ekranın kilidini açmak için kilit ekranındaki çubuğa basın ve ardından parmağınızı aşağı doğru kaydırın. Kilit ekranı hariç herhangi bir ekrandaysanız, bir menü açmak için GÜÇ düğmesine basıp, düğmeyi basılı tutun ve telefonu kapatıp kapatmamayı, titreşim, sessiz veya Uçak modunu ya da veri bağlantısını açmayı veya kapatmayı seçin.

20 20 Kolay Kullanım Kılavuzu 13. Fabrika ayarlarına sıfırlama Sil baştan başlamanız mı gerekiyor? Telefonunuzu başka birine verecekseniz veya sadece yeniden başlamak istiyorsanız, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Bu, üzerinde düşünmeden atabileceğiniz bir adım değildir. Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamanız, indirip kurduğunuz tüm uygulamalar da dahil olmak üzere tüm verilerinizi silecektir. Telefonunuzu ilk kez açmanızdan önceki haline geri döndürür. Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce telefonunuzda saklamak istediğiniz verileri yedeklediğinizden emin olun. Telefonu ayarları kullanarak sıfırlama 1. Giriş ekranında MENÜ tuşuna basın ve ardından Ayarlar > Gizlilik > Fabrika verilerine sıfırlama'ya dokunun. 2. Telefonu sıfırla ve Her şeyi sil öğesine dokunun. Telefonu düğmeleri kullanarak sıfırlama 1. Telefon kapalıyken, SES DÜZEYİ AŞAĞI tuşunu basılı tutun ve ardından kısa bir süre GÜÇ düğmesine basın Android resmi bulunan ekranın görünmesini bekleyin ve SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini bırakın. 3. SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesine basarak HAFIZAYI TEMİZLE'yi seçin ve ardından GÜÇ tuşuna basın. 4. Fabrika ayarlarına sıfırlamayı başlatmak için, SES DÜZEYİ YUKARI tuşuna basın. Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamanız, microsd kartınızdaki bilgileri silmez.

21 Kolay Kullanım Kılavuzu Sorun giderme ipuçları Telefonunuzu kullanırken sorun yaşarsanız, bunları nasıl düzelteceğinizle ilgili bazı ipuçlarını burada bulabilirsiniz. Telefonda uygulamayı çalıştırmak için yeterli boş alan olup olmadığını kontrol edin. Boş alanı kontrol etmek için, Giriş ekranına gelin, MENÜ tuşuna basın ve Ayarlar > SD kart ve telefon hafızası'na dokunun. Verilerinizi ve uygulamaların ön belleklerini temizleyin. Verileri ve ön belleği temizlemek için, Giriş ekranına gelin, MENÜ tuşuna basın ve Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet'e dokunun. Üçüncü şahıs uygulamalarını kaldırın. Üçüncü şahıs uygulamalarını kaldırmak için, Giriş ekranına gelin, MENÜ tuşuna basın ve Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet'e dokunun. Otomatik olarak veri bağlantısı algılanmazsa, iki yöntem denenebilir. Veri bağlantısının açık olup olmadığını kontrol edin. 1. Giriş ekranında MENÜ tuşuna basın ve ardından Ayarlar'a dokunun. 2. Kablosuz ve ağlar'a dokunun ve bağlantınızı açmak için Mobil ağ'a dokunun. Doğru mobil ağın seçili olup olmadığını kontrol edin. 1. Giriş ekranında MENÜ tuşuna basın ve ardından Ayarlar'a dokunun. 2. Kablosuz ve ağlar > Mobil ağlar > Ağ operatörleri'ne veya Erişim Noktası Adları'na dokunun.

22 22 Kolay Kullanım Kılavuzu Telefonunuz yanıt vermiyorsa, pili çıkartın, 3 saniye süreyle bekleyin ve ardından pili tekrar takıp telefonu açın. Veya önemli verileri yedekleyip telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayın. Fabrika ayarlarına sıfırlama için GİRİŞ > MENÜ tuşlarına basın ve ardından Ayarlar > Gizlilik > Fabrika verilerini sıfırla'ya dokunun. adresindeki web sitemizden ek güncellemeleri ve faydalı ipuçlarını kontrol edin. "Bu cihaz Türkçe karakterlerin tamamını ihtiva eden ETSI TS V8.0.0 ve ETSI TS V8.1.0 teknik özelliklerine uygundur." Bu cihaz, aşağıdaki dillerde çalıştırılabilir: AT BE BG CH CY CZ DE DK EE ES FI FR GB GR HU IE IT IS LI LT LU LV MT NL NO PL PT RO SE SI SK TR

23 Kolay Kullanım Kılavuzu 23

24 htc.com 91H0xxxx-xxM Rev.A

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

HTC Flyer Kullanım kılavuzu

HTC Flyer Kullanım kılavuzu HTC Flyer Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutunun İçinde 8 HTC Flyer 8 Üst kapak 10 SIM kartı 11 Bellek kartı 12 Pil 13 Gücü açma veya kapama 13 PIN'inizi girme 14 Parmak hareketleri

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

Transformer TF201 için SSS

Transformer TF201 için SSS Transformer TF201 için SSS Dosyaları yönetme... 2 MicroSD, SD kartı veya USB aygıtında depolanan verilerime nasıl erişirim?... 2 Seçili dosyaları başka bir klasöre nasıl taşırım?... 2 Seçili dosyaları

Detaylı

Eee Pad TF201 için SSS

Eee Pad TF201 için SSS Eee Pad TF201 için SSS Dosyaları yönetme... 2 MicroSD, SD kartı veya USB aygıtında depolanan verilerime nasıl erişirim?... 2 Seçili dosyaları başka bir klasöre nasıl taşırım?... 2 Seçili dosyaları bağlı

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan bir ticari markadır. Google

Detaylı

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Windows Phone'unuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

BASIT TELEFON. duckma.com PHONOTTO. Kullanıcı Kılavuzu. Version: 1

BASIT TELEFON. duckma.com PHONOTTO. Kullanıcı Kılavuzu. Version: 1 BASIT TELEFON PHONOTTO Kullanıcı Kılavuzu Version: 1 Kurulum Sihirbazı Uygulamayı çalıştırınca Kurulum Sihirbazı başlayacak ve ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre ayarlar yapılandırılacaktır. İlk ekran

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

5.0. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ön kamera LED göstergesi. Flaş. Ses açma/ kısma. Güç tuşu.

5.0. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ön kamera LED göstergesi. Flaş. Ses açma/ kısma. Güç tuşu. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Flaş Ön kamera LED göstergesi 1 Arka kapağın çıkarılması ya da takılması. Ses açma/ kısma 2 Pilin takılması ya da çıkarılması.

Detaylı

HTC Wildfire'ınız. Kullanım kılavuzu

HTC Wildfire'ınız. Kullanım kılavuzu HTC Wildfire'ınız Kullanım kılavuzu HTC Wildfire'ınız Kullanım kılavuzu Başka bir işlem yapmadan önce, lütfen bunu okuyun Pili şarj edin Telefonunuzun pili henüz şarj edilmemiştir. Telefonunuz şarj olurken,

Detaylı

Y5c. Kullanıcı Kılavuzu

Y5c. Kullanıcı Kılavuzu Y5c Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Önsöz... 1 Birinci sınıf işlevler... 2 Kasa... 2 Galeriden kamerayı başlatma... 2 Başlarken... 3 Telefonunuza genel bakış... 3 Tuş işlevleri parmaklarınızın ucunda...

Detaylı

Eee Pad TF201 için SSS

Eee Pad TF201 için SSS Eee Pad TF201 için SSS Dosyaları yönetme... 2 MicroSD, SD kartı veya USB aygıtında depolanan verilerime nasıl erişirim?... 2 Seçili dosyaları başka bir klasöre nasıl taşırım?... 2 Seçili dosyaları bağlı

Detaylı

2007 Nokia telif hakkýdýr. Tüm haklarý mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Pop-Port, Nokia Corporation'ýn ticari veya tescilli ticari

2007 Nokia telif hakkýdýr. Tüm haklarý mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Pop-Port, Nokia Corporation'ýn ticari veya tescilli ticari Nokia N70-1 2007 Nokia telif hakkýdýr. Tüm haklarý mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Pop-Port, Nokia Corporation'ýn ticari veya tescilli ticari markalarýdýr. Burada adý geçen diðer ürün ve þirket

Detaylı

Sony Ericsson. Cep Telefonu XPERIA SOLA. Türkçe Tanıtma Kullanma Kılavuzu

Sony Ericsson. Cep Telefonu XPERIA SOLA. Türkçe Tanıtma Kullanma Kılavuzu Sony Ericsson Cep Telefonu XPERIA SOLA Türkçe Tanıtma Kullanma Kılavuzu İçindekiler Önemli bilgiler...7 Nedenleri ve niçinleriyle Android...8 Uygulamalar...8 Başlarken...9 Montaj...9 Telefonu açma ve kapatma...10

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 1. Paket İçeriği 1. 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Detaylı

Baþlangýç. Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR

Baþlangýç. Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR Baþlangýç Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR Tuþlar ve parçalar (çalýþma modu) Model numarasý: Nokia N95-1. Bundan sonra Nokia N95 olarak anýlacaktýr. 1 Açma/kapatma tuþu 2 Komutlarý seçmek ve Seçenek öðesine

Detaylı

U8850-1 *TKK@MÎL *ÎK@UTYT 0

U8850-1 *TKK@MÎL *ÎK@UTYT 0 U8850-1 0 1 Devam Etmeden Önce Okuyun 1.1 Güvenlik Önlemleri Telefonunuzun doğru kullanımını sağlamak için lütfen güvenlik önlemlerini dikkatlice okuyun. Telefonunuzu çarpmayın, atmayın veya delmeyin.

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu 9205371 3. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ Ýþbu belgede, NOKIA CORPORATION, bu PD-14 ürününün önem taþýyan gereksinimlerle ve 1999/5/EC Yönetmeliðinin ilgili

Detaylı

5.0 KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Alcatel Shine Lite 5080X - Cep Telefonu. Flaş Ön kamera. LED göstergesi. Güç tuşu

5.0 KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Alcatel Shine Lite 5080X - Cep Telefonu. Flaş Ön kamera. LED göstergesi. Güç tuşu HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU LED göstergesi Alcatel Shine Lite 5080X - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU Flaş Ön kamera 1 Pilin şarj edilmesi. 5.0 Güç tuşu Ses açma/ kısma 2 SIM kartın takılması ya da çıkarılması.

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Splitter Kullanıcı

Detaylı

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com MimioMobile Kullanım Kılavuzu mimio.com 2013 Mimio. Tüm Hakları Saklıdır. Gözden geçirme 03.09.2013. Bu belgenin veya yazılımın herhangi bir kısmı, Mimio şirketinden önceden yazılı izin alınmaksızın herhangi

Detaylı

Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi

Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe PCH-2016 7025575 PlayStation Vita sisteminizin ilk kez kullanılması 5 saniye basılı tutun PS Vita sisteminizi açın. Sisteminizi ilk kez

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler tabletinizde olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler tabletinizde olmayabilir. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan bir ticari markadır. Google,

Detaylı

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için iphone veya ipad'inizi ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211345, 1. Baskı TR Tuşlar ve parçalar 9 İkincil kamera 10 Ses seviyesi/yakınlaştırma tuşu 11 Medya tuşu 12 Ekran ve tuş kilidi anahtarı

Detaylı

N300 WiFi Yönlendirici (N300R)

N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

HTC Desire S Kullanım kılavuzu

HTC Desire S Kullanım kılavuzu HTC Desire S Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutunun İçinde 8 Telefonunuz 8 Alt kapak 10 Pil yuvası kapağı 12 SIM kartı 13 Bellek kartı 14 Pil 15 Telefonunuzu açma veya kapama 17 PIN'inizi

Detaylı

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics Explorer 10 Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun İçinde Ne Var 4 Kulaklığa Genel Bakış 5 Güvende olun 5 Eşleştirme ve Şarj Etme 6 Eşleştirme 6 Eşleştirme modunu etkinleştirme

Detaylı

Kullanım kılavuzu. ST21i/ST21a. tipo

Kullanım kılavuzu. ST21i/ST21a. tipo Kullanım kılavuzu ST21i/ST21a tipo İçindekiler Önemli bilgiler...6 Android ne ve neden?...7 Uygulamalar...7 Başlarken...8 Montaj...8 Telefonu açma ve kapatma...10 Kurulum kılavuzu...10 Ekran kilidi...10

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

A B C D E F. F: LAN bağlantı noktası 4 için LED göstergesi G: Şebeke güç temini için. Bağlantı

A B C D E F. F: LAN bağlantı noktası 4 için LED göstergesi G: Şebeke güç temini için. Bağlantı Ürün bilgileri A B C D E F G H I J K L M A: Güç LED göstergesi B: WAN bağlantı noktası için LED göstergesi C: LAN bağlantı noktası için LED göstergesi D: LAN bağlantı noktası için LED göstergesi E: LAN

Detaylı

1 Yeni Özellikler... 1

1 Yeni Özellikler... 1 İçindekiler 1 Yeni Özellikler... 1 1.1 Kullanmadan önce okuyun... 1 1.2 Parmak izi kilidini kaldırma... 1 1.2.1 Parmak izi kaydetme... 1 1.2.2 Parmak izi ile ekranı kilitleme... 2 1.2.3 Parmak izi ile

Detaylı

TURKCELL MaxiPLUS 5. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TURKCELL MaxiPLUS 5. Hızlı Başlangıç Kılavuzu TURKCELL MaxiPLUS 5 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Telefona Genel Bakış Güç Tuşu Kulaklık LED Gösterge Şarj/ USB Girişi Dokunmatik Ekran Ana Ekran Tuşu Arama Tuşu Menü Tuşu Geri Tuşu Kulaklık Girişi Ses Tuşları

Detaylı

HTC Explorer Kullanım kılavuzu

HTC Explorer Kullanım kılavuzu HTC Explorer Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutu İçeriği 8 HTC Explorer 8 Arka kapak 10 SIM kartı 11 Bellek kartı 12 Pil 13 Gücü açma veya kapama 14 PIN'inizi girme 15 Parmak hareketleri

Detaylı

Bu dokümanda Gmail e-posta hesabının Outlook programına kurulumu açıklanacaktır.

Bu dokümanda Gmail e-posta hesabının Outlook programına kurulumu açıklanacaktır. GMAİL & OUTLOOK 1) Outlook Hakkında Outlook e-posta göndermenizi, almanızı ve yönetmenizi sağlayan bir yazılımdır. Aynı zamanda takviminizi ve arkadaşlarınız, iş ilişkileriniz gibi kişileri de yönetmenizi

Detaylı

HTC Desire'ınız. Kullanım kılavuzu

HTC Desire'ınız. Kullanım kılavuzu HTC Desire'ınız Kullanım kılavuzu Başka bir işlem yapmadan önce, lütfen bunu okuyun Pili şarj edin Telefonunuzun pili henüz şarj edilmemiştir. Telefonunuz şarj olurken, pili çıkarmamanız çok önemlidir.

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6.

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. 1. Kutu İçeriği TR 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü 1 2 3 4 5 6 7 TR - 1 TR 1 2 3 4 5 6 7 Kulaklık Girişi Sarj Girişi Micro USB Yuvası Güç/Kilit Tuşu

Detaylı

N150 WiFi Yönlendirici (N150R)

N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Xperia C C2305/C2304

Kullanım kılavuzu. Xperia C C2305/C2304 Kullanım kılavuzu Xperia C C2305/C2304 İçindekiler Xperia C Kullanım kılavuzu...6 Başlarken...7 Android, nedir ve neden?...7 Genel bakış...7 Montaj...8 Cihazı açma ve kapatma...10 Ekran kilidi...11 Kurulum

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA TG8070_8090TR(tr-tr)_QG.fm Page 1 Friday, August 10, 2007 4:18 PM Kısa Kılavuz Dijital Telsiz Telefon Model No. KX-TG8070TR Dijital Telesekreter Model No. KX-TG8090TR Bağlantılar KX-TG8070 KX-TG8090 Çengel

Detaylı

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not

Detaylı

HTC Sensation Kullanım kılavuzu

HTC Sensation Kullanım kılavuzu HTC Sensation Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutunun İçinde 8 HTC Sensation 8 Arka kapak 10 SIM kartı 11 Bellek kartı 12 Pil 13 Gücü açma veya kapama 14 PIN'inizi girme 15 Parmak hareketleri

Detaylı

HTC EVO 3D Kullanım kılavuzu

HTC EVO 3D Kullanım kılavuzu HTC EVO 3D Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutunun İçinde 8 HTC EVO 3D 8 Arka kapak 10 SIM kartı 11 Bellek kartı 12 Pil 13 Gücü açma veya kapama 15 PIN'inizi girme 16 Parmak hareketleri

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 İçindekiler Baz ünitesi Not * Birden fazla ahize içeren paketlerde, ek ahizeler, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur. ** Bazı ülkelerde, hat adaptörünü hat kablosuna

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Lenovo A1000. Kullanma Kılavuzu V1.0

Lenovo A1000. Kullanma Kılavuzu V1.0 Lenovo A1000 Kullanma Kılavuzu V1.0 Temel kurallar Bu bilgileri ve desteklediği ürünü kullanmadan önce aşağıdakileri okuduğunuzdan emin olun: H ızlı Başlangıç Kılavuzu Düzenlemelere İlişkin Not Ek H ızlı

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

HTC Rhyme Kullanım kılavuzu

HTC Rhyme Kullanım kılavuzu HTC Rhyme Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutu İçeriği 8 HTC Rhyme 9 Arka kapak 11 SIM kartı 13 Bellek kartı 13 Pil 15 Gücü açma veya kapama 16 PIN'inizi girme 17 Parmak hareketleri 17

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Xperia Z C6603/C6602

Kullanım kılavuzu. Xperia Z C6603/C6602 Kullanım kılavuzu Xperia Z C6603/C6602 İçindekiler Xperia Z Kullanım kılavuzu...6 Başlarken...7 Nedenleri ve niçinleriyle Android...7 Cihaza Genel Bakış...7 Montaj...8 Cihazı açma ve kapatma...10 Ekran

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

Yandex mail ve disk kullanım rehberi

Yandex mail ve disk kullanım rehberi Yandex mail ve disk kullanım rehberi Tüm personelin ortak bir platformda uyumlu çalışmasını destekleyecek bilgi teknolojisi ücretsiz bir şekilde kurumunuz için hayata geçirildi. Sistem ve sunucu yatırımı

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın.

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-1216A / CUH-1216B 7026992 Başlarken TV'nize bağlayın. PlayStation 4

Detaylı

HTC Sensation XL with Beats Audio Kullanım kılavuzu

HTC Sensation XL with Beats Audio Kullanım kılavuzu HTC Sensation XL with Beats Audio Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutu İçeriği 8 HTC Sensation XL with Beats Audio 8 Arka kapak 10 SIM kartı 11 Pil 12 Gücü açma veya kapama 14 PIN'inizi

Detaylı

Tarayıcı camını kullanarak kopyalama. 1 Orijinal belgeyi ön yüzü aşağıya bakacak şekilde tarayıcı camının sol üst köşesine yerleştirin.

Tarayıcı camını kullanarak kopyalama. 1 Orijinal belgeyi ön yüzü aşağıya bakacak şekilde tarayıcı camının sol üst köşesine yerleştirin. MFP Lazer Hızlı Başvuru Kopyalama Hızlı kopya oluşturma 3 Yazıcı kontrol panelinde düğmesine basın. 4 Belgeyi tarayıcı camına yerleştirdiyseniz, ana ekrana geri dönmek için Finish the Job (İşi Bitir) öğesine

Detaylı

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Özellikler Alıcı Işık/Yakınlık Sensörü LED Dokunmatik Ekran Programlanabi lir Düğme Ses Kontrolü Programlanabi lir Düğme Mikrofon Hoparlör Şarj Kontakları Kamera Pil Kapağı

Detaylı

HTC Desire Z niz. Kullanım kılavuzu

HTC Desire Z niz. Kullanım kılavuzu HTC Desire Z niz Kullanım kılavuzu Bu kılavuzda kullanılan işaretler Bu kılavuzda, faydalı ve önemli bilgileri vurgulamak için şu semboller kullanılmıştır: Bu bir nottur. Bir notta genellikle bir işlemi

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: E L K I TA B I N I - 7 0 7 5 0 2 1 P A K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 4 U Y G U L A M A Y E L P A Z E S I 4 D O N A N I M K U R U L U M U 5 Y Ö N L E N D I R I C I YA

Detaylı

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu 06-2016 / v1.0 I. Ü rün Bilgileri I-1. Paket İçeriği - RE11S x 2 - Çok Dilli Hızlı Kurulum Kılavuzu (HKR) ve Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Polaroid Mint Cep Yazıcısını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu Kullanım Kılavuzu, bu ürününün güvenli ve kullanıcı için herhangi bir risk oluşturmadan çalışmasını

Detaylı

HTC Flyer Kullanım kılavuzu

HTC Flyer Kullanım kılavuzu HTC Flyer Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutunun İçinde 7 HTC Flyer 7 Üst kapak 9 Bellek kartı 10 Pil 11 Gücü açma veya kapama 11 Parmak hareketleri 12 HTC Flyer cihazını ilk kez ayarlama

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

Travelair AC. Kablosuz Depolama Sürücüsü. Kullanıcı Kılavuzu

Travelair AC. Kablosuz Depolama Sürücüsü. Kullanıcı Kılavuzu Travelair AC Kablosuz Depolama Sürücüsü Kullanıcı Kılavuzu TR11182 Düzeltilmiş Baskı V2 Ocak 2016 Telif Hakkı 2016 ASUSTeK Computer Inc. Her Hakkı Saklıdır. İçinde açıklanan ürünler ve yazılım da dahil

Detaylı

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6.

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. 1. Kutu İçeriği TR 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü 1 3 5 7 2 4 6 8 10 9 11 1 Web-kamera Video konferansı ve diğer uygulamalar için 2 Ses +\ Ses - Ses

Detaylı

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER Ürün bilgileri

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER Ürün bilgileri Ürün bilgileri C Kurulum A B D A: USB fişi B: Koruyucu kapak C: Bağlantı LED göstergesi [yavaşça yanıp söner = kullanıma hazır] [hızl ı yan ıp söner = Bluetooth etkinliği] D: USB uzatma kablosu 1 ON Bilgisayarınızı

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

1 Önsöz... 1 2 Başlarken... 2

1 Önsöz... 1 2 Başlarken... 2 İçindekiler 1 Önsöz... 1 2 Başlarken... 2 2.1 Genel Bakış... 3 2.2 Pilin Şarj Edilmesi... 4 2.2.1 Pil göstergesi... 5 2.2.2 Pil ile ilgili önemli bilgiler... 5 2.3 Telefonu açma ve kapatma... 5 2.4 Ekranı

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

HTC ChaCha Kullanım kılavuzu

HTC ChaCha Kullanım kılavuzu HTC ChaCha Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutunun İçinde 8 HTC ChaCha 8 Alt kapak 10 SIM kartı 11 Bellek kartı 12 Pil 13 Gücü açma veya kapama 15 PIN'inizi girme 16 Parmak hareketleri

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Asha 501

Kullanım kılavuzu Nokia Asha 501 Kullanım kılavuzu Nokia Asha 501 Baskı 2.0 TR 501s Kullanım kılavuzu Nokia Asha 501 İçindekiler Güvenlik 4 Başlarken 5 Tuşlar ve parçalar 5 SIM'i ve pili takma 5 Hafıza kartı takma 7 Pili șarj etme 7 Eski

Detaylı

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU 2 RFD8500 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Zebra; güvenilirliği, işlevselliği ya da tasarımı geliştirmek için tüm ürünlerinde her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Zebra,

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

Baþlangýç. Nokia N82

Baþlangýç. Nokia N82 Baþlangýç Model: N82-1 Nokia N82 1. baský TR Tuþlar ve parçalar (ön) Model numarasý: Nokia N82-1. Bundan sonra Nokia N82 olarak anýlacaktýr. 1 Açma/kapatma tuþu 2 Uyumlu kulaklýklar, müzik kulaklýklarý

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler tabletinizde olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler tabletinizde olmayabilir. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan bir ticari markadır. Google,

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

HTC Incredible S. Kullanım kılavuzu

HTC Incredible S. Kullanım kılavuzu HTC Incredible S Kullanım kılavuzu Bu kılavuzda kullanılan işaretler Bu kılavuzda, faydalı ve önemli bilgileri vurgulamak için şu semboller kullanılmıştır: Bu bir nottur. Bir notta genellikle bir işlemi

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Inspiron 24 5000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Mac için Outlook 2016

Mac için Outlook 2016 Mac için Outlook 2016 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Outlook'un bu yeni sürümü Mac bilgisayarınız için özenle tasarlandı. Temel bilgileri öğrenmek için bu kılavuzu kullanın. Araçlara ve komutlara hızlı erişim

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Makineye Genel Bakış Makineye Genel Bakış Özellikler Cihazınız, yapılandırmasına bağlı olarak şu özelliklere sahiptir: 8 Kopyalama E-posta Internet Faksı Sunucu Faksı Doküman

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Xperia Z5 Compact E5803/E5823

Kullanım kılavuzu. Xperia Z5 Compact E5803/E5823 Kullanım kılavuzu Xperia Z5 Compact E5803/E5823 İçindekiler Başlarken... 7 Bu Kullanım kılavuzu hakkında...7 Genel bakış... 7 Montaj...8 Ekran koruması... 9 Cihazınızı ilk kez başlatma... 9 Google hesabı

Detaylı

HTC Desire C Kullanım Kılavuzu

HTC Desire C Kullanım Kılavuzu HTC Desire C Kullanım Kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Kutudan çıkarma HTC Desire C 8 Arka kapak 9 Pili çıkarma 10 SIM kartı 11 Bellek kartı 12 Pili şarj etme 13 Gücü açma veya kapama 13 HTC Desire C cihazını

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS EL KITABI NI-707525 TÜRKÇE HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS Öncelikle bu ICIDU Homeplug adaptörünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu 200 Mbps Homeplug

Detaylı

T.C KAYMAKAMLIĞI.. Anadolu Lisesi Müdürlüğü ÖĞRETMEN/ÖĞRENCİYE TABLET TESLİM T U T A N A ĞI

T.C KAYMAKAMLIĞI.. Anadolu Lisesi Müdürlüğü ÖĞRETMEN/ÖĞRENCİYE TABLET TESLİM T U T A N A ĞI T.C KAYMAKAMLIĞI.. Anadolu Lisesi Müdürlüğü ÖĞRETMEN/ÖĞRENCİYE TABLET TESLİM T U T A N A ĞI Eğitimde FATİH Projesi kapsamında eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere; aşağıda ismi, adedi, Barkod

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili

Detaylı