Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk"

Transkript

1 Küçük ġeyler OCAK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara TEL: SAKARYA: Ġstiklal Mah. 2. Cadde No:52 Serdivan/Sakarya Tel: ESKĠġEHĠR Sümer Mah. Ocakbaşı Sok. No: 1 ESKİŞEHİR TEL: ANKARA ORAN: Rafet Canıtez Cad. Mustafa Fehmi Gerçeker Sok. No: 8 TEL : ADANA: Süleyman Demirel Bulvarı Karslı Mah. Gölkonağı 16, Ticaret Borsası Lisesi Karşısı ADANA TEL: AYDIN: Mimar Sinan Cad sok. No:1 AYDIN TEL: BURSA: Odunluk Mah. LefkoĢe Cad. No:131 Nilüfer/BURSA Tel: ĠSTANBUL ATAġEHĠR Atatürk Mah. Girne Cad. Ölmez Sok. No: 18 Ataşehir/İSTANBUL TEL: ĠSTANBUL KEMERBURGAZ Mithatpaşa Mah. Davutpaşa Korusu Mevkii, Kızılağaç Sok. No:10 Eyüp/İSTANBUL TEL: TELEVĠZYON ve ÇOCUK 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk iyiyi kötüden net olarak ayıramamasından dolayı taklit yoluyla iyi davranışlar kazanabildiği gibi kötü davranışları da öğrenebilir. Bu yaş grubundaki çocukların taklit kaynağı genellikle anne-baba, ablaağabey, öğretmen, arkadaş gibi yakın çevrelerinde bulunan bireylerden oluşur. Televizyon evdeki iletişimi, aile sohbetlerini azaltabilecek bir dış etkendir. Yorucu bir günün ardından eve gelip televizyon karşısında dinlenmeyi tercih eden birçok ebeveynin çocukları, ilgi ve sevgi eksikliğinden yakınmaktadırlar. Dolayısıyla bu gibi durumlarda çocuk, taklidi ebeveyninin sevgi ve şefkat dolu havasından, televizyona yöneltmek durumunda kalabilir. Çocuk televizyon seyrederek uygunsuz kimlikleri kendine örnek alabilir. Geniş izleyici kitlesine sahip bir takım programlar ve çeşitli reklamlar çocuklara kötü model alternatifleri sunabilir ve bu alternatifler sonucunda seçim yapan çocuk yanlış mesajlar alabilir, olumsuz davranışlar edinebilir ve yaşamda her bireyin sahip olması gereken saygı, sevgi ve benzeri birçok değerden uzaklaşabilir. Televizyonun çocukları hareketsiz ve pasif bir yaşam tarzına sürüklemesi de televizyonun olumsuz etkilerindendir. Kuşkusuz çocukların televizyondan kazanabilecekleri olumlu birçok bilgi de vardır. Ancak televizyonla elde edilen bilgiler çocuklara araştırmadan, çabalamadan kendiliğinden geldiğinden çocuğun okuma ve araştırma zevkini köreltebilir. Çocuk şiddet, sihir, korku vb. içerikli filmler, haberler, çizgi filmleri sürekli seyrederek yaşadığı dünyanın gerçeklerine yabancı kalarak yaşam şeklini de bu yönde farklı-

2 KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. KONYA Kürden Mah. Yaka Cad. No:131 Meram /KONYA Okul: BARTIN Gölbucağı Mah. Gölbucağı Cad. No:61 BARTIN Okul : ĠSTANBUL FLORYA Şenlikköy Mah. Selvi Sk. No:15 Florya Bakırköy /İSTANBUL Tel: Faks: BAHÇEġEHĠR Akasya 11 Caddesi /3 Bahçeşehir- İSTANBUL(Bahçeşehir 1.kısım mah. KC VİLLA A7 ) ĠZMĠR NARLIDERE Huzur Mah. Günaydın Sk. No:14 Narlıdere DENĠZLĠ: Atakent Mah. Çilek Sok. No: 26 TEL: GAZĠANTEP: Güvenevler Mah. Polis Okulu Karşısı Şehitkamil/GAZİANTEP TEL: ĠZMĠR BORNOVA: Erzene Mah Sok. No:14/A Borrnova/İZMİR TEL: ĠSTANBUL/ISPARTAKULE Akasya 11 Caddesi/3 Bahçeşehir/İstanbul TEL: ĠZMĠR/KARġIYAKA 6782/5 Sok. No: 11 Çiftehavuzlu/Çiğli TEL: ÇORLU Alipaşa Mah. 18 Mart Cad. No:23 Çorlu/Tekirdağ TEL: ĠSTANBUL ÇEKMEKÖY Mimar Sinan Mah. Yurtsever Sok. No:3 Çekmeköy laştıracaktır. Bu farklılaşma veya yabancılaşma çocukları saldırganlığa eğilimli hale getirerek yaşayan değerlerimizden yardımseverlik ve hoşgörüyü de zedeleyecektir. Sürekli televizyon izleyen çocukların konsantrasyon zorluğu çektiği, durmaksızın ve düşünmeden hareket ettiği ve kafalarının çabuk karıştığı görülmektedir. Haftada 10 saat veya daha fazla televizyon izlemenin sonucunda zihin faaliyetlerinin olumsuz yönde etkilendiği gözlemlenmiştir. Günümüzde televizyon programlarında genellikle anormal ve popüler olanlar vurgulamaktadır. Bu yaş grubundaki çocukların, sağlıklı duygusal gelişim göstermeleri için öncelikli olarak barış, huzur, mutluluk gibi birçok güzel değeri kazanmaları gerekir. Olumsuz ve kabul görmeyen içerikli programlara maruz kalan çocuklar bozuk ve çarpık bir gerçeklik duyusu kazanabilirler ve böylece çocukların hayata bakış açısı da değişerek dünyayı olduğundan daha değersiz ve korkutucu görebilirler. Öneriler Televizyon, çocuk bakıcısı ve susturucu olarak kullanılmamalıdır. Çocuğun çevresindeki kişiler televizyona düşkün olmayarak çocuklara örnek olmalıdır. Televizyon odanın en dikkat çekici yerine konmamalıdır. Yemek yeme ve televizyon izleme aynı anda olmamalıdır. Yemek sofrası, aile fertlerinin neşe içinde sohbet edecekleri, iletişim kuracakları mekânlar olmalıdır. Günde 1 saatten fazla televizyon izletilmemeli ve çocuğun izleyeceği programlar konusunda ebeveynin söz hakkı olmalıdır. Çocuğun; kötü modeller içermeyen, huzur dolu çizgi filmler izlemesinin kuşkusuz yapıcı bir etkisi vardır. Şiddet içerikli birçok çizgi film, çocuğa kötüleri öldürerek iyileri kurtaran olumsuz modeller oluşturmakla birlikte çocuğun saldırganlık ihtiyacını karşılamasına da yardımcı olabilir. Bu açıdan ebeveynler çocukları izledikleri çizgi film, dizi vb. programlarla baş başa bırakmamalı onlarla birlikte izleyerek gerekli durumlarda iyi ile kötüyü ayırt etmesine yardımcı olmalıdırlar.

3 ÇOCUKLAR ĠÇĠN KĠTAP ÖNERĠLERĠ ELMER VE GÖKKUġAĞI Rengârenk fil Elmer in bu yeni macerasında, gökkuşağı tüm renklerini yitiriyor. Bunu gören Elmer, hiç duraksamadan kendi renklerini ona vermeyi öneriyor. Peki ama, o zaman Elmer e ne olacak? Sonsuza dek yitirecek mi renklerini? Paylaşma ve sorumluluk duygusu ile ilgili etkileyici bir masal. YAYINEVĠ: KIR ÇĠÇEĞĠ YAYINLARI ANNE BEN KĠMĠM? Çocuklarımıza sayıları, renkleri, şekilleri öğretiriz. Sonra gün gelir, yanıtlanması güç sorular sorarlar. Peki böyle durumlarda onlara ne kadar yardımcı olabiliyoruz? Elinizdeki kitap bir ömür boyu yanıtını aradığımız en önemli sorulardan biri hakkında: Ben Kimim? Kahramanımız çocuklara sıkça sorulan Büyüyünce ne olacaksın?" sorusunu kendine soruyor; kimim ben; bir ressam mı, bir kimyager mi, bir düşünür mü? Anne, Ben Kimim, bir annenin büyüme sürecindeki çocuğuna bakışını da yansıtan resimli kitap sanatının özgün örneklerinden biri..

4 BU AY NELER YAPTIK? Ocak ayına Gökyüzünde Gördüklerim temasıyla başladık. Gökyüzü ile ilgili parmak oyunları oynadık. Canı Sıkılan Aydede adlı hikayeyi okuduk ve gece gökyüzünde gördüklerimiz ile ilgili sohbet ettik. Sınıfımızı 1-3 sayılarının olduğu istasyonlara böldük. Müzik eşliğinde dans ettikten sonra uygun istasyonda durduk ve sayıların adını söyledik. Aydede şarkısını ritim aletleri eşliğinde söyledik. Umut ve Ay adlı hikayeyi çomak kuklalar eşliğinde dinledik. Gündüz gökyüzü nasıl görünüyor? inceledik ve sohbet ettik. Farklı ağırlıktaki toplarla hedefe top götürme oyununu oynadık. Gökyüzü ile ilgili resimleri inceledik ve sohbet ettik. Paraşüt oyunu ile yönergelere uygun hareket ettik. Geceyi Unutan Fil adlı hikayeyi dinledik. 1, 2, 3 sayılarıyla dans ettik sayılara uygun daireye gittik. Gökyüzünde Gezinti adlı drama çalışmasını yaptık. Söylenen sayıda gökyüzüne ait nesneyi, çift ayak zıplayarak kartonlara yapıştırdık. Ocak ayının ikinci haftasına Kış temasıyla girdik. Kış mevsimi ile ilgili parmak oyunları oynadık. Kış mevsiminde çevremizde olan değişiklikler ile ilgili sohbet ettik, kış mevsimine ait resimleri inceledik. Kutudaki Kim? oyununu oynadık. Kutudan çıkan arkadaşımızın resmini anlatarak kim olduğunu bulmaya çalıştık. Kışa Merhaba draması yaptık. Karlı bir kış gününü canlandırdık. Kardan Adam Yapalım şarkısını söyledik. Ayşe ve Kar Tanesi adlı hikayeyi dinledik ve kar tanelerini inceledik. Kar taneleri kaç köşeliymiş öğrendik. Kış mevsimi ile ilgili bilmecelere cevap verdik. Eriyen Kardan Adam dramasını yaptık. Kış mevsiminde havada, kıyafetlerde, yiyeceklerde olan değişiklikler üzerine sohbet ettik. Farklı şekillerdeki kar tanelerinin hikayelerini dinledik. Sayılarla ritim çalışması yaptık. Ocak ayını Kışın Neler Giyeriz? temasıyla sonlandırdık. Evden getirdiğimiz kışlık kıyafetlerimizi (kazak, bot, mont, şapka, bere) inceledik. (hangi renkte olduğu, kullanılan malzeme vb.) Getirdiğimiz kıyafetlerle sıralama, gruplama çalışmaları yaptık. Kazakların üzerindeki sayıları bulmaya çalıştık. Müzik eşliğinde kolyenin eşini bulmaya çalıştık. Giydiği elbiseden arkadaşımızı bulmaya çalıştık. Renkli Çoraplar adlı hikayeyi dinledik. Palto giyme ve düğmeleri ilikleme oyunu oynadık. Kışın giydiğimiz kıyafetlerle ilgili kavram haritası yaptık ve sınıfımızda sergiledik. Hayvan yürüyüşleri yaparak temamızı sonlandırdık. Tatil sonu görüşmek üzere birbirimizle vedalaştık. Evden getirdiğimiz kıģlık kıyafetlerle sıralama,gruplama çalıģmalarını dikkatle yaptık. Canı Sıkılan Aydede adlı hikayeyi okuduk ve gece gökyüzünde gördüklerimiz ile ilgili sohbet ettik.

5 SANAT DERSĠ VE PROJE ÇALIġMALARIMIZ Gece ve gündüz gökyüzünde gördüklerimiz ile ilgili resim yaptık. Bulutlar, yıldızlar vb. nesnelerle yaptığımız resmi süsledik. Gökyüzünde gördüklerimiz ile ilgili resimleri kestik ve kraft kağıdına yapıştırarak kolaj çalışmamızı tamamladık. Artık materyalleri kullanarak astronot yaptık. Bulut, yıldız, güneş mobilleri yaptık. Kardan adam yaptık. Bir kar tanesi olsan nereye düşersin? sorusunu resimlendirerek cevapladık. Eldiven ve atkı tasarladık. Kardan adam kolyelerimizi yaptık. Çoraptan kardan adam yaptık. Kendi kazağımızı tasarladık. Artık materyallerden astronot yaparken keyif aldık. Pamuklardan sevimli kardan adamlar yaptık. Ġplerden değiģik kazak modelleri tasarladık. FEN ve MATEMATĠK ETKĠNLĠKLERĠMĠZ Dünya maketini kullanarak gece gündüz deneyi yaptık. Bulutlarla örüntü çalışması yaptık. Mat ve parlak kumaşlarla kavram çalışması yaptık. GEMS materyalleri ile renk gruplamaları yaptık. Botlar ve çizmelerle doğa gezintisi yaptık. Bot ve çizmelerden çıkan izlerin benzerliklerini ve farklarını inceledik. Kış mevsimine uygun kıyafetlerle (büyüklük, kullanım amacı, sayıları) sıralamalar yaptık. Çorabın içine saklanmış şekerlerle ritmik sayma çalışmaları yaptık. Kışla ilgili resimleri inceledik ve grupladık. Meyve buzları yaptık ve yaptığımız buzları inceledik. Termometre deneyi yaparak sıcaklık ile ilgili ölçümlerde bulunduk. Önce meyve buzları yaptık,sonrada yaptığımız buzları merakla inceledik. Sarı,kırmızı ve mavi renkleri kullanarak bulutlarla örüntü çalıģması yaptık.

6 ĠNGĠLĠZCE Bu ay İngilizce derslerimizde oyuncaklarımızı ve doğum günü etkinliklerimizi öğrendik. Oyuncaklarımızın şekilleri ve büyüklükleri üzerine konuşabileceğimiz çok sayıda oyun oynadık. Gökkuşağı şeklinde bir ayıcık yaptık, değişik geometrik şekillerde kestiğimiz peynirlerden ve halka kurabiyeler ile tren görüntüsünü verdiğimiz lezzetli bir atıştırmalık yaptık ve afiyetle yedik. ilk davulum projemizde yoğurt kutularını istediğimiz renklerde boyadık, kendi davullarımızı tasarladık, pipet ve kapaklarla da ritim çubukları yaptık. Kendi trenimizi yaparken de çok eğlendik, tuvalet kağıdı rulolarından ve karton kutulardan vagonlarını oluşturduk ve iplerle birbirine bağlayarak ortaya güzel bir çalışma çıkardık. Donald Duck ın doğum günü ile ilgili şarkılar dinledik, keyifli görseller izledik ve eğlendik. Ardından da, bir elinde doğum günü keki, diğer elinde hediye kutusu olan bir doğum günü ayıcığı yaptık, böylece ayıcıktan yola çıkarak hem vücudumuzun bölümlerini tekrar ettik hem de dönemi keyifli bir sanat çalışması ile sonlandırdık. Yeni dönemde yeni heyecanlarda buluşmak dileğiyle.. Bu ay öğrendiğimiz şarkılar Hello song A train chant I can play song Surprise, surprise song Donald Duck Happy Birthday song World s Greatest Toy Song Happy birthday song Goodbye song We talked about size and shapes of our toys. We sang I can play song. We learned toys(teddy Bear, drum, ball, train).

7 BRANġ DERSLERĠMĠZ Denge & Hareket: Kültür-fizik hareketleri ve step tahtası üzerinde denge çalıģmaları yaptık. Sandalye ile koordinasyon sağlama, dikkat toplama, yön kavramı geliģtirme, bacak ve kol kaslarını kuvvetlendirme hareketleri yaptık. YürüyüĢ,koĢu, selamlaģma, sıra olma, çift ayak takla, tavģan takla, 30 cm lik yükseklikten atlama, parmak ucu yükselme ve gözü kapalı bekleme çalıģmaları yaptık. Sandalye ile koordinasyon sağlama çalıģmalarını keyifle yaptık. Orff Etkinliği: Kartopu oyunu ile yapılandırılmıģ müzikte, ölçünün son biriminde kartopu atma ve göz kontağı kurma çalıģması yaptık. Kardan Adam Ģarkısı ile heykel olduk ve farklı kardan adam taklitleri yaptık. Robot Ģarkısı ile sert ve kesik yürüme çalıģması yaptık. Pili Biten Robot öykünmesi yaparken tektonlarla robotları çalıģtırdık. Robot Ģarkısına tektonlarla eģlik ettik. Seramik Etkinliği: Çamurdan parmak kuklası yaptık. Kuklamıza yüz ifadeleri verip konuģturduk. Farklı malzemeler kullanarak kilden kalıplar çıkardık. Oyuncaklar hakkında sohbet ettik ve kilden en sevdiğimiz oyuncağımızı yaptık.. En sevdiğimiz oyuncağı kilden yaptık.

8 AĠLE KATILIMI Katılımından dolayı sevgili velimize teşekkür ederiz. ArkadaĢımız Doğa Kahraman ın annesi Eda Kahraman ın TavĢan Pondi nin DiĢi Ağrıyor adlı hikayeyi dikkatle dinledik. SAYMA ZAMANI Derin Baysoy ile renkli Ģekerleri saydık. Çınar Köse ile çikolatalı topları saydık. MUTFAK ETKĠNLĠKLERĠMĠZ Gökyüzü kanepeleri (bulut, yıldız, güneş vb.) yaptık. Tost ekmeklerini kalıplarla kesip, krem peynir, zeytin ezmesi vb. yiyeceklerle süsledik. Yaptıklarımızı afiyetle yedik.

9 BĠZDEN KARELER Artık ipleri kullanarak kolaj çalıģması yaptık. 3 rakamını tanıyoruz. KUTLAMA ve ÖZEL ETKĠNLĠKLERĠMĠZ.. Şaşkın Hayvanlar Çiftliği isimli tiyatro oyununu kahkahalar ile izledik. Tatil sonrası görüşmek üzere vedalaştık. Arkadaşlarımıza İyi Tatiller diledik. BĠR SONRAKĠ AY GÖRÜġMEK ÜZERE...

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk Küçük ġeyler OCAK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Eylül-Ekim Ayı Konularmız KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaģ çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaģlardaki çocuk

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaģ çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaģlardaki çocuk Küçük ġeyler OCAK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Ocak Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ

Küçük ġeyler ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ Küçük ġeyler KASIM Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Ocak Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ UMUTLAR NEREDE BÜYÜRSE MUCİZELER ORADA ÇİÇEK AÇAR OKULUM BENİM HAKKIMDA HERŞEY EVİMİZ-AİLEMİZ İLKÖĞRETİM HAFTASI Okulunu tanıma Okulunun

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Ocak ayında kış mevsimi, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik.hava, deniz ve kara taşıtlarıyla ilgili

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Mart 3. Sayı 2016 Aralık 2016

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Mart 3. Sayı 2016 Aralık 2016 ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 3. Sayı 2016 Aralık 2016 UZAY SINIFI Hayatımızı kolaylaştıran nesnelerle ilgili tema çalışmasına öncelikle İcatlar sunumunu izledik. Birer

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik.

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KASIM KONULAR AYI VELİ BÜLTENİ KONULAR A) 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI 1) Atatürk ün Hayatı 2) Atatürk ün Yaptığı Yenilikler 3)

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ ġubat AYINDA NELER ÖĞRENDĠK? Tatilde neler yaptığımızı arkadaģ ve öğretmenimizle paylaģtık. Akıllı tahtada kavram çalıģmaları, sunular ve animasyonlar izledik. Okulumuzun

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ AYI BÜLTENİ Hazırlayan: İnci Değer YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

Küçük Şeyler. ÇOCUKLARDA ÖZGÜVEN ve BENLİK SAYGISI

Küçük Şeyler. ÇOCUKLARDA ÖZGÜVEN ve BENLİK SAYGISI Küçük Şeyler ŞUBAT Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda bir

Detaylı

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ Eski yılda neler yaptık? Yeni yılda neler yapacağız? Zaman bildiren araçlar (Saat-takvim) Zaman

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Kış mevsiminde kullandığımız

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade

Detaylı

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA;

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA; 04.12.2015 KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA; Bu haftaya Uzay ve Gökyüzü konumuza giriş yaparak başladık. Konularımız ve eğitim hedeflerimiz doğrultusunda çeşitli aktiviteler yaptık, oyunlar

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ AYAK BASKISI YAPARKEN ÇOK GÜLDÜK SINIF

Detaylı

DUYURULAR VE AİLEYE ÖNERİLER

DUYURULAR VE AİLEYE ÖNERİLER Sevgili Velimiz Denizatı Sınıfı olarak Aralık ayında duyu organlarımız, vücut organlarımız ve sevgi konusu üzerine ağırlık verdik. Bu konularla ilgili bol bol çalışmalar yaptık. Sevginin hayatımızda çok

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ,neleri edemez KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI SONBAHAR-RÜZGÂR-ŞEMSİYE

Detaylı

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Ocak Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU 2013-2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ CUMHURİYET BAYRAMI Kale nedir? Ev ve kale resimlerini inceleme Nasıl bir evde yaşadığını

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 100.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. Ocak Ayı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. Ocak Ayı Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI 1 rakamı ile büyük ve küçük A harflerini boyadık ve yazdık. Doğru kalem tutma alıştırmaları, serbest ve yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. Satır ve

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖĞRENDİKLERİMİZ BEN KİMİM? Duyguları Sevdiklerim-sevmediklerim Kendimi nasıl tanımlarım Bedensel özelliklerim 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Mustafa Kemal Atatürk kimdir? Türkiye

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ. Şubat Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ. Şubat Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler ÇOCUKLAR SINIRLARA ĠHTĠYAÇ DUYARLAR

Küçük ġeyler ÇOCUKLAR SINIRLARA ĠHTĠYAÇ DUYARLAR Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Serbest ve yönergeye çizgi çalışmaları yaptık. 5 rakamı ile büyük ve küçük I harflerini boyadık ve yazdık. Gece-Gündüz, Sabah-Öğle-Akşam, Dün- Bugün-Yarın,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. 6 rakamı ile büyük ve küçük İ harflerini boyadık ve yazdık. Sağ-Sol, Sıcak-Soğuk, Batar-Batmaz, Uzun-Kısa, Dik-Eğri-Eğik,

Detaylı

Ege: Kağıtları, plastikleri ve camları geri dönüşüm kutusuna atarız.

Ege: Kağıtları, plastikleri ve camları geri dönüşüm kutusuna atarız. 08.01.2016 DENİZATI SINIFI NDAN HERKESE MERHABA; Bu hafta Geri dönüşüm ve Tasarruf konumuz ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Değerler eğitimi konumuz olan Birlikte yaşam ve Dostluk konumuza da giriş

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Kasım ayı temamız; Benim Hakkımda Her şey TÜRKÇE DİL Haftanın Alışkanlığı ; Paylaşıyorum Mutluyum, Lütfen, teşekkür ederim diyorum

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar Mevsimi Canlıların

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 1-5 HAZİRAN 2015 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Hazine Sandığı (Gems) Kavramlar Eş anlamlılar Zıt Anlamlılar Sıra Sayılar 1-100 arası ritmik sayma Sağ - Sol Kavramı Yapı materyal Kavramı 1-20

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Kasım ayında olmanın burukluğunu yaşadık. Atatürk ü anma haftamızı Atamızı anarak yaşadık. Bu ayda Sentez Koleji olarak etkinliklerimiz keyifli ve dolu dolu geçti. Etkinliklerimiz

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ BU AY NELER ÖĞRENDİK? GECE- GÜNDÜZ Günün bölümlerini öğrendik. Gündüz neler yaptığımızı konuştuk. Gece neler yaptığımızı konuştuk. Gece ve gündüz

Detaylı

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.)

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.) YEŞİLAY HAFTASI 2017 MART / 1. HAFTA KONU 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI Yapabildiklerimiz neler? İlerde büyüdüğümüz zaman yapabilecek olduklarımız

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu desenli yapraklarımı

Detaylı

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI YAZ MEVSİMİ 3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI *Babalar günü için sürpriz hediye *Çevremizden topladığımız farklı taşları parmak boyası ile boyuyoruz. *Serbest resim çalışmaları *Kağıt

Detaylı

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2016-2017 EKİM AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Dünya Hayvanları Koruma Günü nde Sokak hayvanlarını besledik. Onlara mama ve su verdik. Sevdiğimiz hayvanları

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ ATÖLYE ÇALIŞMALARIMIZ OKUMA-YAZMAYA

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Çocuklar; eğitici oyuncak, evcilik, kukla, blok, müzik, sanat, kitap, fen-doğa,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ SU- BİTKİLER Su ile ilgili bildiklerimiz kavram haritası oluşturduk. Su çeşitlerini listeledik. Suyu kullandığımız yerlere göre grupladık.

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KASIM KONULAR AYI VELİ BÜLTENİ KONULAR A) 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI 1) Atatürk ün Hayatı 2) Atatürk ün Yaptığı Yenilikler 3)

Detaylı