ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU : XEMNAS GR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU : XEMNAS GR"

Transkript

1 Sayfa No: 1/10 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Fosthiazate 10% Formülasyon Şekli : GR (Granül) : Fosthiazate : Cas No : IRAC Sınıfı : 1B organophosphate 1.2 Madde / Müstahzarın Kullanımı: Insektisit 1.3 Firmanın Tanıtımı: Üretici ve Ruhsat Sahibi Firma: Firma Adı : AGRİ SCİENCES TARIM VE İLAÇ ÜR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adresi : Bekir Saydam Caddesi Pancar No: 31 Torbalı / İZMİR Telefon : Fax : Acil Durum Telefonu: Acil durumlarda numaralı telefonu arayınız.

2 Sayfa No: 2/10 2. BİLEŞİMİ / İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ: Madde % CAS No EINECS/ELINCS Tehlike R 1 Sınıflandırma R23,25, Fosthiazate R39, R21, T; R23, R25, T; Xn; Xi; R43, R39, R43, N; N R50/53 R50/53 Diğerleri* - 1 R açıklamaları bölüm 16 da verilmektedir. * Tehlikeli madde içermediğinden sınıflandırma dışıdır. 3. TEHLİKELERİN TANITIMI: T: TOKSİK N: ÇEVRE İÇİN ZARARLI R23 : Solunması halinde toksiktir. R25 : Yutulması halinde toksiktir. R39 : Tedavisi mümkün olmayan çok ciddi etki tehlikesi. R43 : Cilt ile temasında hassasiyet oluşturabilir. R50/53: Sucul organizmalar için çok toksik, sucul ortamda uzun süreli ters etkilere neden olabilir. Ürün Tehlikeli Maddeler Ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması Ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik (R.G. 26/12/2008 tarih ve sayı) esas alınarak sınıflandırılmıştır.

3 Sayfa No: 3/10 4. İLK YARDIM TEDBİRLERİ: Zehirlenme Belirtileri: Fostihiazate kolinesterazı inaktive eder. Aşırı terleme, baş ağrısı, halsizlik, baygınlık, baş dönmesi, mide bulantısı, mide ağrısı, kusma, gözbebeklerinin küçülmesi, kas seğirmesi gibi zehirlenme belirtileri görülebilir. İlkyardım Önlemleri: Zehirlenme halinde aşağıda belirtilen ilkyardım tedbirlerini alınız. Doktor çağırınız veya hastayı ilaç ambalajı veya etikti ile birlikte doktora götürünüz. Zehirlenmeden şüpheleniliyor ise derhal işi bırakınız ve aşağıda belirtilen ilk yardım tedbirlerini alınız. İlaçla bulaşık elbiselerini çıkarınız ilacın cilt ve göze teması halinde uzun süre bol temiz suyla yıkayınız. İlaç teneffüs edilmiş ise temiz havaya çıkarınız. Doktor çağırınız. İlaç ambalaj ve etiketini birlikte götürünüz. Yutulmuşsa, kusturmaya çalışınız, doktor çağırınız. Antidodu Ve Gerekli Bilgiler: Cyanosis yokluğunda damar içine 2-4 mg atropin sülfat verilmelidir. Cyanosis varsa, atropinin bu dozu havalandırma önlemleri ile eşzamanlı olarak verilmelidir. Atropinazasyona en az 48 saat devam edilmelidir. 5. YANGINLA MÜCADELE TEDBİRLERİ Müdehalede Gereken Kişisel Koruyucu Donanımlar: Patlama ve yangın esnasında çıkan gazları solumayınız. Yangın sırasında mümkünse hava bağımsız solunum maskesi kullanınız. Tehlikeler: Yangın sırasında tehlikeli gazların oluşumu hesaba katılmalıdır. Söndürücüler: Köpük, karbondioksit, yangın söndürme tozu. Diğer Bilgiler: Ürünü yangın mahalinden uzaklaştırınız, kapları su ile soğutunuz. Mümkünse yangın söndürme suyundan sonra kum veya toprak kullanınız.

4 Sayfa No: 4/10 6. KAZA SONUCU YAYILMAYA KARŞI TEDBİRLER: Genel Bilgi: Bölüm 8 de belirtilen kişisel koruma cihazlarını kullanın. Kişisel uyarılar: Dökülmüş ürüne veya kirli yerlere dokunmayınız. Dökülmüş ürünle uğraşırken, yemek yemeyiniz, sigara ve içecek içmeyiniz. Temizleme işlemi: Dökülmüş malzeme toz tutucu bir madde ile veya uygun elektrik süpürgesiyle alınır. Malzeme sıkı plastik kaplara toplanır ve imhaya kadar güvenli bir şekilde saklanır. Kirlenmiş malzemeler ve zemin çevre talimatları dikkate alınarak temizlenir. İlave Önlemler: Güvenli kullanım için Bölüm 7'ye bakınız. Kişisel koruma ekipmanları için Bölüm 8'e bakınız. Bertaraf için Bölüm 13'e bakınız. 7. ELLEÇLEME VE DEPOLAMA Elleçleme : Asitlerden uzak tutunuz. Bölüm 8 de belirtilen kişisel korunma ekipmanlarını kullanınız. Kullanırken hiçbir şey yemeyiniz, içmeyiniz.ağızla, ciltle ve gözle temasını önleyiniz. Teneffüs etmeyiniz. Kullandıktan sonra ellerinizi iyice yıkayınız. Kapalı ambalaj kullanımı esnasında belirtilen uyarılar dışında başka güvenlik önlemlerine gerek yoktur. Sadece lokal emişli bir aletin bulunduğu odaları kullanınız. Depolama : Orjinal ambalajında serin, kuru ve iyi havalandırılan yerde saklayınız. Yiyeceklerden, içeceklerden ve hayvan yemlerinden uzak tutunuz. Direkt güneş ışınına karşı koruyunuz. Çocukların erişemeyeceği yerlere koyunuz.

5 Sayfa No: 5/10 8. MARUZİYET KONTROLLERİ / KİŞİSEL KORUNMA Mühendislik Önlemleri: Uygun genel veya bölgesel havalandırma sağlayarak ortamdaki madde konsantrasyonunu müsade edilen limitlerin altında tutun. Kişisel Korunma Donanımları: Göz : EN 166 ya göre uygun koruma gözlüğü kullanın. Deri : Koruyucu elbise ve uygun eldiven kullanın. Eğer mümkünse 2 kat elbise kullanınız. CE işaretli Nitril Kauçuk eldiven (min 0,40 mm kalınlığında) kullanınız. Bulaşmış eldivenleri yıkayınız. İçi ve dışı temizlenemeyen eldivenleri imha ediniz. Solunum : EN 149:2001 ye uygun solunum aparatı kullanınız. Solunum koruma aparatı sadece kısa süreli işlerde, riski azaltma adımlarında mesela yerel havalandırmada kullanılmalıdır. Solunum koruma aparatı kullanımında, üreticilerinin hazırladığı kullanma ve uyarı talimatlarına uyulmalıdır. Hijyen tedbirleri: Kullanım esnasında yemek yemeyin, içecek ve sigara içmeyiniz. Yemek yemeden, içecek ve sigara içmeden, tuvalete gitmeden önce her defasında ellerinizi yıkayınız. 9. FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLER Görünüş : Katı, granül Renk : Kahverengi Koku : Zayıf ph : % (20 0 C)

6 Sayfa No: 6/ KARARLILIK VE TEPKİME Stabilite Tehlikeli Polimerizasyon Kaçınılacak Koşullar Tehlikeli Ayrıştırma Ürünleri edici buharlar oluşabilir. : Normal kullanım ve saklama şartlarında stabil. : Oluşmaz. : Isı ve ışık : Yanma veya ısısal ayrışma sonucu zehirli ve tahriş 11. TOKSİKOLOJİK BİLGİ Fosthiazate Teknik: Akut oral LD50 erkek sıçan 73, dişi sıçan 57 mg/kg. Deri ve göz akut perkütan LD50 erkek sıçan 2372, dişi sıçan 853 mg/kg. Solunum LC50 (4 saat) erkek sıçan 0.832, dişi sıçan mg/l. 12. EKOLOJİK BİLGİ Fosthiazate Teknik: Kuş Akut oral LD50 ducks 20, quail 10 mg/kg Balık LC50 (96 saat) trout 114, bluegill sunfish 171 mg/l. Alg NOEC (5 d) Pseudokirchneriella subcapitata >4.51 mg/l (EU Rev. Rep.). Arı LD50 (48 saat) (oral) 0.61 μg/arı; (kontak) μg/arı. 13. BERTARAF BİLGİLERİ Ürün : Atıklar evsel atıklar ile birlikte imha edilmemelidir. Kalan atık miktarı atıksu kanalına dökülmemelidir. Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ne uygun olarak imha edilmelidir. Kontamine ambalajlar : Boş ambalajlar başka ürünler için kullanılmamalıdır. Tamamen boşaltılmış ve çalkalanmış ambalajları usulüne uygun şekilde imha ediniz. Temizlenemeyen ambalajlar tehlikeli atık gibi bertaraf edilir.

7 Sayfa No: 7/ TAŞIMACILIK BİLGİLERİ ADR/RID/ADNR UN-No. : 3077 Tehlike işareti : 9 Ambalaj grubu : III Malın özelliği :UN 3077 ÇEVREYE ZARARLI MADDE, KATI, N.O.S. (ATIKLARI İÇERMEZ)(FOSTHIAZATE İÇERİR) IMDG UN-No. : 3077 Sınıfı : 9 Ambalaj grubu : III Deniz Kirletici : Evet Malın özelliği : UN 3077 ÇEVREYE ZARARLI MADDE, KATI, N.O.S. (ATIKLARI İÇERMEZ)(FOSTHIAZATE İÇERİR) IATA UN-No. : 3077 Sınıfı : 9 Ambalaj grubu : III Malın özelliği : UN 3077 ÇEVREYE ZARARLI MADDE, KATI, N.O.S. (ATIKLARI İÇERMEZ)(FOSTHIAZATE İÇERİR)

8 Sayfa No: 8/ MEVZUAT BİLGİLERİ Tehlikeli maddeler ve müstahzarlara ilişkin güvenlik bilgi formlarının hazırlanması ve dağıtılması hakkında yönetmelik (R.G. 26/12/2008 tarih ve sayı) esas alınarak hazırlanmıştır. Tehlike İşareti ve Sembolü: T: TOKSİK N: ÇEVRE İÇİN ZARARLI Etikette Yer Alan Tehlikeli Maddeler Fosthiazate içerir. Risk İbareleri: Fizikokimyasal: Sağlık : R23 : Solunması halinde toksiktir. R25 : Yutulması halinde toksiktir. R39 : Tedavisi mümkün olmayan çok ciddi etki tehlikesi. R43 : Cilt ile temasında hassasiyet oluşturabilir. Çevre : R50/53: Sucul organizmalar için çok toksik, sucul ortamda uzun süreli ters etkilere neden olabilir.

9 Sayfa No: 9/10 Güvenlik İbareleri: S1/2 : Kilit altında ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza edin. S4 : Yerleşim alanlarından uzak tutun. S13 : Yiyeceklerden, içeceklerden ve hayvan yemlerinden uzak tutun. S20 : Kullanım sırasında yemeyin veya içmeyin. S24 : Cilt ile temasından sakının. S28 : Cilt ile temasında derhal bol su ile iyice yıkayın. S29 : Kanalizasyona boşaltmayın. S35 : Bu madde ve kabı güvenli bir biçimde bertaraf edilmelidir. S36/37 : Uygun koruyucu giysi, koruyucu eldiven kullanın S38 : Yetersiz havalandırma şartlarında uygun solunum cihazı takın. S45 : Kaza halinde veya kendinizi iyi hissetmiyorsanız hemen bir doktor başvurun (mümkünse etiketi gösterin). S46 : Yutulması halinde hemen doktora başvurun, kabı veya etiketi gösterin. S51 : Sadece iyi havalandırılan yerlerde kulanın. S56 :Bu maddeyi ve kabını tehlikeli veya özel atık toplama yerlerinde bertaraf edin / ettirin. S63 : Kazara solunması halinde: Kazazedeyi temiz havaya çıkarın ve dinlenmesini sağlayın. Önemli Etiketleme : İnsanda ve çevredeki risklerden sakınmak için kullanım talimatlarınıa uyunuz.

10 Sayfa No: 10/ DİĞER BİLGİLER N: Çevre için tehlikeli Xn: Zararlı Xi: Tahriş edici T: Toksik Bölüm 2'ye ilişkin tüm Risk İbareleri: R21 : Cilt ile temasında zararlıdır. R23 : Solunması halinde toksiktir. R25 : Yutulması halinde toksiktir. R39 : Tedavisi mümkün olmayan çok ciddi etki tehlikesi. R43 : Cilt ile temasında hassasiyet oluşturabilir. R50/53: Sucul organizmalar için çok toksik, sucul ortamda uzun süreli ters etkilere neden olabilir. Hazırlayan Seçil CANAYAKIN Bu güvenlik bilgi formu üretici firmanın talimatlarına ilavedir, ancak talimatların yerini almaz. Bu formda bulunan bilgiler Güvenlik Formu hazırlanması sırasında bilinen yönetmelik kriterlerini içermektedir. Gerekli bilgiler Tehlikeli maddeler ve müstahzarlara ilişkin güvenlik bilgi formlarının hazırlanması ve dağıtılması hakkında yönetmelik (R.G. 26/12/2008 tarih ve sayı) esas alınarak hazırlanmıştır. İlgili kurum ve kişilerin bu yönetmeliğe göre hareket etmesi rica olunur.

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 04/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_030_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 04/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_030_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : FOSFOROZ ASİDİ 400 g/l Formülasyon Şekli : Suda çözünür konsantre (SL) :

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/06/2013 Yayın Tarihi 11/06/2013 FORM_MSDS_R&D_104_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/06/2013 Yayın Tarihi 11/06/2013 FORM_MSDS_R&D_104_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : TEBUFENPYRAD % 20 WP Formülasyon Şekli : Islanabilir Toz (WP) : TEBUFENPYRAD

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 30/12/2011 Yayın Tarihi 30/12/2011 FORM_MSDS_R&D_047_01 Yenilenme Tarihi/No 24/07/2014 Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 30/12/2011 Yayın Tarihi 30/12/2011 FORM_MSDS_R&D_047_01 Yenilenme Tarihi/No 24/07/2014 Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı : NESTOR 20SP Ürün İçeriği : ACETAMIPRID %20 Formülasyon Şekli : SP Acetamiprid Cas No

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 15/08/2012 Yayın Tarihi 15/08/2012 FORM_MSDS_R&D_076_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 15/08/2012 Yayın Tarihi 15/08/2012 FORM_MSDS_R&D_076_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : FOSETYL - AL %80 Formülasyon Şekli : Suda Dağılabilen Granül (WG) : FOSETYL

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 16/09/2012 Yayın Tarihi 16/09/2012 FORM_MSDS_R&D_082_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 16/09/2012 Yayın Tarihi 16/09/2012 FORM_MSDS_R&D_082_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 5 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Chlorpyrifos Ethyl % 25 Formülasyon Şekli : WP (Islanabilir Toz) Cas No

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 14/11/2012 Yayın Tarihi 14/11/2012 FORM_MSDS_R&D_085_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 14/11/2012 Yayın Tarihi 14/11/2012 FORM_MSDS_R&D_085_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : GLYPHOSATE İSOPROPYLAMİN TUZU 480 G/L Formülasyon Şekli : SL (SUDA ÇÖZÜNEN

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 18/01/2012 Yayın Tarihi 18/01/2012 FORM_MSDS_R&D_053_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 18/01/2012 Yayın Tarihi 18/01/2012 FORM_MSDS_R&D_053_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : INDOXACARB 30% Formülasyon Şekli : WG (Suda dağılabilen granül) Cas No :

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 19/03/2012 Yayın Tarihi 19/03/2012 FORM_MSDS_R&D_061_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 19/03/2012 Yayın Tarihi 19/03/2012 FORM_MSDS_R&D_061_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : PYMETROZINE %50 Formülasyon Şekli : Suda Dağılabilen Granül (WG) CAS No

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 13/08/2014 Yayın Tarihi 13/08/2014 FORM_MSDS_R&D_144_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 13/08/2014 Yayın Tarihi 13/08/2014 FORM_MSDS_R&D_144_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : CLOPRYRALID 100 G/L Formülasyon Şekli : SL (SUDA ÇÖZÜNEN KONSANTRE) CAS

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/06/2013 Yayın Tarihi 11/06/2013 FORM_MSDS_R&D_103_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/06/2013 Yayın Tarihi 11/06/2013 FORM_MSDS_R&D_103_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : CYMOXANIL %4,2+ BAKIR OKSİKLORÜR %39,75 Formülasyon Şekli : Kuru Akışkan

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 20/11/2012 Yayın Tarihi 20/11/2012 FORM_MSDS_R&D_088_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 20/11/2012 Yayın Tarihi 20/11/2012 FORM_MSDS_R&D_088_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10 Sayfa No: 1/10 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Clodinafop-propargyl+ (Cloquintocet-mexyl) 240+(60) Formülasyon Şekli :

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 09/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_033_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 09/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_033_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Spiromesifen 240 g/l Formülasyon Şekli : SC (Süspansiyon Konsantre) Cas

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/04/2014 Yayın Tarihi 11/04/2014 FORM_MSDS_R&D_127_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/04/2014 Yayın Tarihi 11/04/2014 FORM_MSDS_R&D_127_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Giberellins (GA4+GA7) 18.5 G/L+Benzyladedine 18,8 G/L Formülasyon Şekli

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 15/05/2013 Yayın Tarihi 15/05/2013 FORM_MSDS_R&D_099_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 15/05/2013 Yayın Tarihi 15/05/2013 FORM_MSDS_R&D_099_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10 Sayfa No: 1/10 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Alpha-Cypermethrin 100 g/l Formülasyon Şekli : EC (Emulsiyon Konsantre)

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 10/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_034_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 10/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_034_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı : Ürün İçeriği : Bakır Sülfat Penta Hidrat 65,82 g/l Formülasyon Şekli : SC (Süspansiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 14/08/2014 Yayın Tarihi 14/08/2014 FORM_MSDS_R&D_146_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 14/08/2014 Yayın Tarihi 14/08/2014 FORM_MSDS_R&D_146_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10 Sayfa No: 1/10 5 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı : Ürün İçeriği : HALOXYFOB-R-METHYL ESTER 31,15 g/l Formülasyon Şekli : EC (Emulsiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/06/2013 Yayın Tarihi 11/06/2013 FORM_MSDS_R&D_101_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/06/2013 Yayın Tarihi 11/06/2013 FORM_MSDS_R&D_101_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10 Sayfa No: 1/10 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : CHLOROTHALONİL 75% Formülasyon Şekli : WP (Islanabilir Toz) Cas No : 1897

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 16/09/2012 Yayın Tarihi 16/09/2012 FORM_MSDS_R&D_083_01 Yenilenme Tarihi/No 09/06/2014/1 Sayfa No: 1/10

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 16/09/2012 Yayın Tarihi 16/09/2012 FORM_MSDS_R&D_083_01 Yenilenme Tarihi/No 09/06/2014/1 Sayfa No: 1/10 Sayfa No: 1/10 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : ABAMECTIN 18 g/l Formülasyon Şekli : EC (Emülsiyon Konsantre) Cas No :

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 17/06/2011 Yayın Tarihi 22/06/2011 FORM_MSDS_R&D_016_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 17/06/2011 Yayın Tarihi 22/06/2011 FORM_MSDS_R&D_016_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10 Sayfa No: 1/10 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : AZOXYSTROBIN 250 g/l Formülasyon Şekli : SC (Süspansiyon Konsantre) Cas

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 13/07/2011 Yayın Tarihi FORM_MSDS_R&D_025_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 13/07/2011 Yayın Tarihi FORM_MSDS_R&D_025_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Methoxyfenozide 240 g/l Formülasyon Şekli : SC (Süspansiyon Konsantre) Cas

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 13/06/2011 Yayın Tarihi 18/07/2011 FORM_MSDS_R&D_014_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 13/06/2011 Yayın Tarihi 18/07/2011 FORM_MSDS_R&D_014_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/10 Sayfa No: 1/10 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : TEBUCONAZOLE Formülasyon Şekli : WP (ISLANABİLİR TOZ) : Tebuconazole Cas

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 09/09/2014 Yayın Tarihi 09/09/2014 FORM_MSDS_R&D_148_00 Yenilenme Tarihi/No - Sayfa No: 1/10

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 09/09/2014 Yayın Tarihi 09/09/2014 FORM_MSDS_R&D_148_00 Yenilenme Tarihi/No - Sayfa No: 1/10 Sayfa No: 1/10 5 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Oxyfluorfen 240 g/l Formülasyon Şekli : EC (Emulsiyon Konsantre) CAS No

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 15/09/2014 Yayın Tarihi 15/09/2014 FORM_MSDS_R&D_152_00 Yenilenme Tarihi/No - Sayfa No: 1/11

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 15/09/2014 Yayın Tarihi 15/09/2014 FORM_MSDS_R&D_152_00 Yenilenme Tarihi/No - Sayfa No: 1/11 Sayfa No: 1/11 5 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği :Ethofumesate 112 g/l + Phenmedipham 91 g/l + Desmedipham 71 g/l Formülasyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa No: 1/10 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği Formülasyon Şekli : : Clethodim 240 g/l : EC (Emulsiyon Konsantre) Clethodim

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 10/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_035_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 10/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_035_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 0 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı : Ürün İçeriği : SPINOSAD 480 g/l Formülasyon Şekli : SC (Süspansiyon Konsantre) Cas

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 17/01/2012 Yayın Tarihi 17/01/2012 FORM_MSDS_R&D_049_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 17/01/2012 Yayın Tarihi 17/01/2012 FORM_MSDS_R&D_049_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı : Ürün İçeriği : MANCOZEB % 80 Formülasyon Şekli : WP (Islanabilir Toz) Cas No : 8018 01

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 20/06/2011 Yayın Tarihi 22/06/2011 FORM_MSDS_R&D_017_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 20/06/2011 Yayın Tarihi 22/06/2011 FORM_MSDS_R&D_017_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Pyraclostrobin 6,7% + Boscalid 26,7% Formülasyon Şekli : WG (Suda dağılabilen

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa No: 1/11 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği Formülasyon Şekli : : Fluazifop-P-butyl 150 g/l : EC (Emulsiyon Konsantre)

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 14/03/2014 Yayın Tarihi 14/ FORM_MSDS_R&D_124_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 14/03/2014 Yayın Tarihi 14/ FORM_MSDS_R&D_124_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : THIACLOPRID 240 G/L Formülasyon Şekli : OD EC : - CAS : 111988-49-9 IRAC

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 12/06/2015 Yayın Tarihi 12/06/2015 FORM_MSDS_R&D_178_00 Yenilenme Tarihi/No - Sayfa No: 1/10

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 12/06/2015 Yayın Tarihi 12/06/2015 FORM_MSDS_R&D_178_00 Yenilenme Tarihi/No - Sayfa No: 1/10 Sayfa No: 1/10 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Lambda Cyhalothrin 50g/L Formülasyon Şekli :CS (Kapsül Süspansiyon) : LORDER

Detaylı

FİBRO GEL YayınTarihi: 01.08.2009

FİBRO GEL YayınTarihi: 01.08.2009 1. ÜRÜN ve ŞİRKET TANITIMI Ürün Adı : Kullanım Amacı : İnsektisit Kimyasal Grubu : phenylpyrazole Üretici ve Ruhsat Sahibi: Koru -San Çevre Koruma Kimyasalları San.ve Tic.Ltd.Şti Adres: : 104.Cadde No:138

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP INOX Ürün Kodu

Detaylı

Zehirlenme durumunda UZEM in 114 no lu telefonunu arayın.

Zehirlenme durumunda UZEM in 114 no lu telefonunu arayın. Yeni Düzenleme Tarihi : Kaçıncı Düzenleme Olduğu : Form No : RFM018 Sayfa No : 1 / 6 1.Madde / müstahzar ve Şirketin Tanıtımı : TOMCAT 2 4 MEVSİM BLOK YEM Kullanım Amacı : Rodentisit Üretici Firma : Bell

Detaylı

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi:

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi: ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC ve Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik (26.12.2008-27092 Mük) uyarınca hazırlanmıştır.

Detaylı

TARİH VE SAYILI YÖNETMELİK KAPSAMINDA HAZIRLANAN MALZEME GÜVENLİK FORMU GÜVENLİK BİLGİ FORMU

TARİH VE SAYILI YÖNETMELİK KAPSAMINDA HAZIRLANAN MALZEME GÜVENLİK FORMU GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. ÜRÜN ve ŞİRKET TANITIMI Ürün Adı : CHRYSA-FİBRON GEL Kullanım Amacı : İnsektisit Kimyasal Grubu : Phenylpyrazole Üretici ve Ruhsat Sahibi: Chrysamed Kimya San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. Adres: Atatürk Mah.

Detaylı

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ FORM NO : İNS.064 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: İNSEKTİSİT (BÖCEK İLACI ) 1.3. Firmanın

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR FİNAL-P Ürün Tanımı

Detaylı

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır.

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır. BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Ürün Özelliği Öncesinde dezenfekte edilen tüm yüzeylerin ve zeminlerin, hastaneler ve bakımevleri gibi

Detaylı

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01 Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIM Ürün Bilgisi Ticari Adı Ürün Kodu Spesifikasyon Kullanım Ruhsat Sahibi Üretici Firma İMPOTEK DİFLUBENZURON SC Acil

Detaylı

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Clofentezine 42 277-728-2 74115-24-5 - -

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Clofentezine 42 277-728-2 74115-24-5 - - FORM NO : INS.069 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: AKARİSİT 1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ

Detaylı

1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI

1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Sayfa No : 1/ 5 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : EPOKSİ KAPLAMA SOLVENTSİZ BOYA 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : 2 Komponentli Epoksi reçine esaslı,

Detaylı

91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları'na (11/03/2002-24692) göre hazırlanmıştır.

91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları'na (11/03/2002-24692) göre hazırlanmıştır. Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : ANA YIKAMA DETERJANI Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok EINECS No : Yok 1.2.

Detaylı

2.2. Maddenin Adı: Spiromesifen IUPAC Adı: 3-mesityl-2-oxo-1-oxaspiro[4.4]non-3-en-4-yl 3,3-dimethylbutyrate

2.2. Maddenin Adı: Spiromesifen IUPAC Adı: 3-mesityl-2-oxo-1-oxaspiro[4.4]non-3-en-4-yl 3,3-dimethylbutyrate Sayfa 1 /6 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: İNSEKTİSİT (AKARİSİT ) 1.3. Firmanın Tanıtımı : HEKTAŞ

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Tarih: 11.11.2010 L/C No: 941AA00085 Ürün Adı: METADEX PELLET Aktif maddenin kimyasal adı (IUPAC): r-2,c-4, c-6, c-8-tetramethyl-1,3,5,7-tetroxocane

Detaylı

GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU. 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı

GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU. 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Form No: MSDS0855 Sayfa No: 1 / 7 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: CLAX SPOTLESS BOYA VE YAĞ ÇÖZÜCÜ Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen

Detaylı

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi:

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi: ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC ve Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik (26.12.2008-27092 Mük) uyarınca hazırlanmıştır.

Detaylı

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad Sok Gebze / KOCAELİ

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad Sok Gebze / KOCAELİ FORM NO : HERB-031 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: HERBİSİT(YABANCI OT İLACI ) 1.3.

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : POLIROAD SU BAZLI YOL ÇİZGİ BOYASI Hazırlama Tarihi : 09.07..2009 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : POLIROAD SU BAZLI YOL ÇİZGİ BOYASI Hazırlama Tarihi : 09.07..2009 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-649 Sayfa No : 1/ 7 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : Poliroad Su Bazlı Yol Çizgi Boyası 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : Su bazlı yolçizgi

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP MIX RINSE PLUS

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP SOFT SENSITIVE

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP CRYSTAL Ürün

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi: 08.05.2015

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi: 08.05.2015 BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Endosplus Ürün Özelliği Dezenfektan 1.2. Madde/Müstahzarın Kullanımı Kullanım Alanı Endoskop Alet Dezenfektanı

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP BOOSTER ENZİMLİ

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR F 10 Ürün Tanımı Konsantre

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu (91/155 EEC)

Güvenlik Bilgi Formu (91/155 EEC) Sayfa 1/6 1. Madde/Müstahzar ve Firma Tanıtımı Ürünün adı: Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: DESOMED EURO Kimya San. Ve Ticaret A.Ş. Yazıbaşı Beldesi Balkan Cad. No:33 Torbalı / ĐZMĐR Tel: 0.232.853 97

Detaylı

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri 64-17-5 Ethanol %15-30 F R 11 7173-51-5 Dideclydimethylammonıum chlorıde <%1 C R 22,R 34

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri 64-17-5 Ethanol %15-30 F R 11 7173-51-5 Dideclydimethylammonıum chlorıde <%1 C R 22,R 34 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR ALCOHOL 100 Ürün Tanımı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi:05.08.2015

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi:05.08.2015 BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Ürün Özelliği Zemin temizleyici 1.2. Madde/Müstahzarın Kullanımı Kullanım Alanı 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Cas No EC No Risk ve Güvenlik Terimleri Diflubenzuron 480 35367-38- 252-529-3 R 20/22/48/50/53 S2/13/20/21/60/61

Cas No EC No Risk ve Güvenlik Terimleri Diflubenzuron 480 35367-38- 252-529-3 R 20/22/48/50/53 S2/13/20/21/60/61 1. ÜRÜN ve ġġrket TANITIMI Ürün Adı : Voltaj 48 SC Kullanım Amacı : Larvasit Kimyasal Grubu : Benzoylphenylurea Ruhsat Sahibi : Hazar Çevre Sağlığı Hiz. Ticaret Yılmaz HASGÜL Adres : İnönü Cad. No:550/B

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Sülfür 80 WP Suda ıslanabilir toz Formülasyon Tarkim Bitki

Detaylı

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ FORM NO : FUNG.014 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGUSİT(MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1503 Ürün Adı INTERFLEX PRIMER (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler Acil Durum telefon numarası İKİ BİLEŞENLİ,

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP AC Ürün Kodu

Detaylı

Enevex T30 Asidik Banyo ve Tuvalet temizleyici

Enevex T30 Asidik Banyo ve Tuvalet temizleyici BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Enevex T30 Asidik Banyo ve Tuvalet temizleyici Ürün Özelliği Köpürmeyen, limon güçlü temizlik etkisi

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: SUMA TOZ Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 3 Form No: MSDS0770 Sayfa No: 1 / 6

Madde/Müstahzar Adı: SUMA TOZ Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 3 Form No: MSDS0770 Sayfa No: 1 / 6 Form No: MSDS0770 Sayfa No: 1 / 6 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: SUMA TOZ Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Profesyonel

Detaylı

2.2. Maddenin Adı: Thiacloprid IUPAC Adı: (Z)-3-(6-chloro-3-pyridylmethyl)-1,3-thiazolidin-2-ylidenecyanamide

2.2. Maddenin Adı: Thiacloprid IUPAC Adı: (Z)-3-(6-chloro-3-pyridylmethyl)-1,3-thiazolidin-2-ylidenecyanamide Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: İNSEKTİSİT (BÖCEK İLACI ) 1.3. Firmanın Tanıtımı :

Detaylı

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu İlk Hazırlama Tarihi: Şubat 2013 Düzenleme No : 00 Uras Tekstil Kimya Turizm San. Ve Tic. A.Ş. Bağlar Mah. Fidan Sok. No:2/C Bağcılar/İstanbul Tel : +90 212 489

Detaylı

Ürün Kodu (UVP): 05718819. 16, rue Jean-Marie Leclair 69009 Lyon FRANSA Tel: +33(0)4 72 85 27 99 Fax: +33(0)1 45 42 59 59

Ürün Kodu (UVP): 05718819. 16, rue Jean-Marie Leclair 69009 Lyon FRANSA Tel: +33(0)4 72 85 27 99 Fax: +33(0)1 45 42 59 59 Yayın Tarihi: 11.08.2006 Sayfa 1/6 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı : Kullanım amacı : İnsektisit Ürün Kodu (UVP): 05718819 Üretici Firma: Bayer Environmental Science 16, rue Jean-Marie

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : NATURA TRANSFER Tarihi : 12.09..2005 ASTARI Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : NATURA TRANSFER Tarihi : 12.09..2005 ASTARI Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-592 Sayfa No : 1/ 7 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : NATURA TRANSFER ASTARI 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : Su bazlı, akrilik dönüşüm

Detaylı

01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı

01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı 01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M841 Kimyasal Adı : - Kullanım Alanları : Kazan Sistemleri İçin Sülfit Bazlı Oksijen Tutucu Üretici Firma : Agora Kimya Sanayi

Detaylı

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması FORM NO : FUNG.080 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGİSİT(MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın

Detaylı

Bentazone 21,5-22, Xn, Xi R22, R36, R43, R52/53 MCPA 10,8-11, Xn, Xi R22, R38, R41

Bentazone 21,5-22, Xn, Xi R22, R36, R43, R52/53 MCPA 10,8-11, Xn, Xi R22, R38, R41 FORM NO : HERB-023 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: HERBİSİT(YABANCI OT İLACI ) 1.3.

Detaylı

: TOPMATIC. Kod: Revizyon: 3 Yayın Tarihi: 21 Ekim Kimyasal Bileşimi / Bileşimdeki Tehlikeli ve Sağlığa Zararlı Maddeler Hakkında Bilgi

: TOPMATIC. Kod: Revizyon: 3 Yayın Tarihi: 21 Ekim Kimyasal Bileşimi / Bileşimdeki Tehlikeli ve Sağlığa Zararlı Maddeler Hakkında Bilgi 1. Ürünün ve Firmanın Tanımı Ürünün ticari ismi Firmanın tanımı : Endüstriyel Bulaşık Makineleri için Sıvı Deterjan Sadece profesyonel kullanım içindir. : Ecolab Temizleme Sistemleri Ltd. Şti. Altayçeşme

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Kimtoks Mollussisit, Kepek şeklinde toz Tarkim Bitki Koruma

Detaylı

Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444

Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444 Sayfa 1/5 1. Madde/Müstahzar ve Firma Tanıtımı Ürünün adı: Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : NATURA A1 AKRİLİK Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : NATURA A1 AKRİLİK Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-350 Sayfa No : 1/ 6 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : NATURA A1 AKRİLİK Su bazlı akrilik dış cephe boyası 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı

Detaylı

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Bordo Bulamacı 74-8011-63-0 Xn,N R20,R41,R50/53 Dolgu maddesi 26 - - - -

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Bordo Bulamacı 74-8011-63-0 Xn,N R20,R41,R50/53 Dolgu maddesi 26 - - - - Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGİSİT (MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR POLISH Ürün Tanımı Paslanmaz

Detaylı

Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444

Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444 Sayfa 1/5 1. Madde/Müstahzar ve Firma Tanıtımı Ürünün adı: Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444

Detaylı

Göz: Temas halinde dakika göz açıkken bol su veya göz solüsyonu ile yıkayın.

Göz: Temas halinde dakika göz açıkken bol su veya göz solüsyonu ile yıkayın. Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: İNSEKTİSİT (BÖCEK İLACI ) 1.3. Firmanın Tanıtımı :

Detaylı

Kimyasal yapısı Tanım: Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin sudaki karışımı.

Kimyasal yapısı Tanım: Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin sudaki karışımı. Form No: MSDS4748 Sayfa No: 1 / 8 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: TASKI JONTEC BEST F4e Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı:

Detaylı

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması FORM NO : FUNG.077 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGİSİT(MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/7 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: DONA KLOR 90 Ürünün uygulama alanı: Havuz Kimyasalı Üretici/Tedarikçi:UKM Uğur Kimya Makina Bilgi merkezi:

Detaylı

: NESTA MATİK GÜVENLİK BİLGİ FORMU

: NESTA MATİK GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1- Madde/Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : Ürün Kodu : AK10008 Kullanım Alanı : Endüstriyel temizlik malzemesi, bulaşık makinesi deterjanı Üretici Firma : ACAR KİMYA - HALİT ACAR Adres

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi: 08.05.2015

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi: 08.05.2015 BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Endosclean Enzimatik Temizlik Ürünü Ürün Özelliği Temizlik ürünü 1.2. Madde/Müstahzarın Kullanımı Kullanım

Detaylı

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması. Dithianon Xn,N R22,R50/53 Dolgu maddesi

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması. Dithianon Xn,N R22,R50/53 Dolgu maddesi FORM NO : FUNG.068 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGİSİT(MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın

Detaylı

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Jaxpel 405

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Jaxpel 405 01 Sayfa No : 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı Kimyasal Aile : : Karışım CAS No : Yok EINECS No : Yok 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı Leke çıkartıcı ön daldırma maddesi. 1.3. Firmanın Tanıtımı

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa No: 1/12 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği Formülasyon Şekli : : % 25 Rimsulfuron : Suda Çözünen Granül (SG) Malathion

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR MATİK Ürün Tanımı Ağartıcılı

Detaylı

Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Fax ++49 +5664/9496-8444

Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Fax ++49 +5664/9496-8444 Sayfa 1/6 1. Madde/Müstahzar ve Firma Tanıtımı Ürünün adı: Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Telefon ++49 +5664/9496-0 Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Fax ++49 +5664/9496-8444

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. ŞİRKET VE ÜRÜN TANIMI 09.07.2012 ÜRÜN İSMİ : MASHONA ULTRA 550 SC AKTİF MADDE : CHLOROTHALONIL+CARBENDAZIM ÜRÜN KODU : ERTKİM 097 ÜRÜN TİPİ : FUNGUSİT ŞİRKET ADI : ERTAR KİMYA TARIM URUNLERİ LTD. ADRES

Detaylı

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması FORM NO : FUNG.075 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGİSİT(MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın

Detaylı

: SOFTES GÜVENLİK BİLGİ FORMU

: SOFTES GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1- Madde/Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : Ürün Kodu : AK10006 Kullanım Alanı : Evsel temizlik malzemesi, Çamaşır yumuşatıcısı Üretici Firma : ACAR KİMYA - HALİT ACAR Adres : 8780/22

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. ÜRÜN VE FİRMA TANITIMI KİMYASAL ADI KAPALI LÜ TİCARİ ADI KULLANIM ALANI ÜRETİCİ FİRMA Adres yağ ve kir temizleme maddesi % 5 +-2 sodyum hidroksit 5%< noniyonik aktif madde mutfak hijyen urunu R TEMİZLİK

Detaylı

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad Sok Gebze / KOCAELİ

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad Sok Gebze / KOCAELİ FORM NO : INS.057 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: AKARİSİT(KIRMIZI ÖRÜMCEK İLACI ) 1.3.

Detaylı

: INS-081 Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI

: INS-081 Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: İNSEKTİSİT (BÖCEK İLACI ) 1.3. Firmanın Tanıtımı :

Detaylı

methyl N-[[(methylamino)carbonyl]oxy]ethanimidothioate CAS No.: 16752-77-5

methyl N-[[(methylamino)carbonyl]oxy]ethanimidothioate CAS No.: 16752-77-5 1. Ürün ve Firma Bilgisi Ürün Adı METHOMYL Firma Adı Adres 17, Beijing Road (West) Şehir,PK, Ülke Nanjing, 210024 China Telefon No. 86 25 83303976 Faks No. 86 25 83325828 2. BILEŞIMI/ İÇERI HAKKINDA BILGI

Detaylı

Bileşenler Kons %w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Linuron Repr. Cat. 2, Repr. Cat. 3,

Bileşenler Kons %w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Linuron Repr. Cat. 2, Repr. Cat. 3, Sayfa 1 /6 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: HERBİSİT 1.3. Firmanın Tanıtımı : HEKTAŞ TİC. T.A.Ş

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİSİ SURFECOPLUS. SurfecoPlus

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİSİ SURFECOPLUS. SurfecoPlus 1. ÜRÜN VE ŞİRKET TANIMLAMASI 1.1 ÜRÜN TANITIMI Ürün Adı Ürünün Kimyasal Ailesi SurfecoPlus Polialkilenoksit Modifiye Heptametiltrisiloksan 1.2 ÜRÜNÜN KULLANIMI Yüzey gerilimi düşürücü ajan 1.3 FİRMA BİLGİLERİ

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR DEZ 920 Ürün Tanımı Gıda

Detaylı