Evrak Tarih ve Sayısı: 09/04/2019-E.19827

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Evrak Tarih ve Sayısı: 09/04/2019-E.19827"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 09/04/2019-E T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Sayı : / Konu : Teklife Davet Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımı işi, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu nun 22. maddesinin (d) fıkrası uyarınca (DOĞRUDAN TEMİN USULÜ) satın alınacaktır. İlgilendiğiniz taktirde K.D.V hariç fiyat teklifi göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini rica ederim. Nilüfer OLUÇ Şube Müdürü Son Başvuru Tarihi-Saat : :00 Teklif Başvuru ve Teslimat Yeri : Taşlıçiftlik Kampüsü Kütüphane ve Dokümantasyon Dai.Başk. Kütüphane Sekreterliği 2.kat Teklif Türü : İşin Tamamı S.N MAL/İŞİN ADI,CİNSİ VE ÖZELLİĞİ MİKTARI BİRİM BİRİM FİYAT 1 Z KATLAMALI HAVLU KAĞIT 20 KOLİ 2 BATTAL BOY ÇÖP POŞETİ 150 RULO 3 JUMBO BOY ÇÖP POŞETİ (EVSEL 70 RULO ATIK) 4 ÇAMAŞIR SUYU 8 ADET 5 SIVI EL SABUNU 24 ADET 6 SIVI EL SABUN APARATI 12 ADET 7 İÇTEN ÇEKMELİ TUVALET KAĞIDI 8 KOLİ 8 BULAŞIK SÜNGERİ 2 PAKET 9 WC TEMİZLEME MADDESİ 12 ADET 10 KİREÇ VE KİR SÖKÜCÜ 15 ADET 11 YÜZEY TEMİZLEYİCİ 4 ADET 12 ODA PARFÜMÜ 12 ADET 13 ASKILI KOKU GİDERİCİ 24 ADET 14 LATEKS ELDİVEN 8 PAKET 15 MİKROFİBERLİ TEMİZLİK BEZİ 24 ADET KDV HARİÇ TOPLAM TOPLAM FİYAT EK: Teknik Şartname Yukarıda cinsi ve miktarı yazılı malzemenin TAMAMI KDV HARİÇ (Rakamla). (Yazı ile).... TL. karşılığında vermeyi / yapmayı taahhüt ederim. Teslimat Süresi :..gün FİRMA KAŞE Oranı :.. ADI SOYADI İMZA Diğer Açıklamalar : Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununa göre Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmıştır. Evrak Doğrulaması adresinden yapılabilir.

2 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Konu : Teklife Davet NOT: 1- Talep edilen mallara ilişkin ödeme, Maliye Bakanlığı nın ödenekleri serbest bırakma oran ve ilkeleri doğrultusunda mal/malzeme teslim edildikten sonra yapılacaktır. 2- Teklifler kapalı zarf içerisinde elden teslim edilebilir veya posta, kargo, faks yoluyla da gönderilebilir. 3- Teklif isteme yazımızda mal/malzeme/iş verilecek TOPLAM FİYAT üzerinden değerlendirmeye alınacaktır. 4- Şartlı teklifler ve Türk Lirası haricinde verilen fiyat teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır. 5- Teslimat süresi değerlendirmede tercih nedeni olabilecektir. 6- Firmalar Teklif mektubu ile birlikte her kalem için örnek numune getirecektir. Değerlendirmeler komisyonca numune üzerinden yapılacaktır. 7- Malzeme ile ilgili her türlü ulaşım ve nakliye üstleniciye aittir.

3 TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 15 (ONBEŞ) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME Z KATLAMALI HAVLU KAĞIT 1. Çift katlı, %100 Selüloz olmalıdır. 2. Paket içi 200 yaprak, koli içi 12 paket olmalıdır. 3. Yaprak eni 21 cm, yaprak boyu 22 cm ve üzeri olmalıdır. 4. Beyaz, parfümsüz, sağlığa zararlı yabancı maddeler içermemelidir. BATTAL BOY ÇÖP POŞETİ 1. En az 75*90 cm ebatlarında ve mavi renkte olmalıdır. 2. Atıkların toplanmasında, yırtılmaya, delinmeye, patlamaya ve taşımaya dayanıklı; orta yoğunluklu polietilen hammaddeden yapılmış, sızdırmaz, yıldız taban dikişli olarak üretilmiş olmalıdır. 3. Bir rolusu 195 gr ve üzeri olmalıdır. 4. Endüstriyel 1. sınıf malzemeden olmalıdır. JUMBO BOY ÇÖP POŞETİ (EVSEL ATIK) 1. En az 80*110 cm ebatlarında ve siyah renkte olmalıdır adetlik rulolar halinde olacaktır. Bir rolusu 650 gr.ve üzeri olmalıdır. 3. Atıkların toplanmasında, yırtılmaya, delinmeye, patlamaya ve taşımaya dayanıklı; orta yoğunluklu polietilen hammaddeden yapılmış, sızdırmaz, yıldız taban dikişli olarak üretilmiş olmalıve iki kat olmalıdır. 4. Endüstriyel 1. sınıf malzemeden olmalıdır. ÇAMAŞIR SUYU 1. Ürün 5 kg lık bidonlarda olmalıdır. 2. Ultra yoğun kıvamlı, Hijyenik olmalı ve lekeleri güçlü şekilde çıkaran formüllü olmalı, elde kullanıma uygun olmalı, kokusu çok rahatsız edici olmamalıdır. 3. Bu ürüne ait "MSDS" / Güvenlik Bilgi Formları getirilecektir. 4. Teklif edilen malzeme TSE; ISO ve eşdeğer kalite belgelerine sahip olmalıdır. SIVI EL SABUNU 1. Ürün 5 kg lık bidonlarda olmalıdır 2. Cilt ph ına uygun olmalı, nemlendiricili, gliserinli,görünümü berrak, yoğunluğu fazla ve hoş kokulu olmalıdır. Kolay köpürmeli ve kolay durulanabilmelidir. 3. Sıvı sabun dispenserleri ile kullanıma uygun olmalıdır. 4. Alkali sabun, nitrozaminler ve formaldehit içermemelidir. 5. Bu ürüne ait "MSDS" / Güvenlik Bilgi Formları getirilecektir. 6.Teklif edilen malzeme TSE; ISO ve eşdeğer kalite belgelerine sahip olmalıdır. SIVI EL SABUN APARATI 1. Sıvı sabunluk 1000 cc olmalıdır. 2. Sıvı sabunluk şeffaf sert plastik malzemeden yapılmış olmalı ve üzerinde plastik kapağı olmalıdır. 3. Sıvı sabunluk duvara güçlü şekilde monte edilebilir ve monte aparatları olmalıdır kalite olmalıdır. İÇTEN ÇEKMELİ TUVALET KAĞIDI 1. Çift katlı ve %100 selülözdan imal edilmiş olmalıdır. 2. Emici özelliği yüksek olmalı, suda kolay erimeli ve beyaz renkte olmalıdır. 3.Yaprak perfore yerlerinden kolay kopmalıdır. 4.Yumuşak dokulu olmalı, cildi rahatsız edecek şekilde sert olmamalıdır. 5. Koli ağırlığı 4 kg ve üzeri olmalıdır. 6. Her kolide 12 rulo olmalıdır.

4 BULAŞIK SÜNGERİ 1. Bulaşık süngeri oluklu, fiberli ve süngeri kaliteli malzemeden imal edilmiş olacak, kolay deforme olmayacaktır. 2. Bulaşık süngeri ortalama 4,5x9 ± lcm ebadında olmalıdır. 3. Bulaşık süngeri beşli (5) poşetli olmalıdır. WC TEMİZLEME MADDESİ 1. Ürün 5 kg lık bidonlarda olmalıdır 2. Armatür fayans ve lavabolara zarar vermeyecek, kireç atıklarını ve pasları temizleyecek özellikte olmalıdır.yüzeyleri çizmemeli ve kolay durulanmalıdır. 3. Kokusu çok rahatsız edici olmamalıdır. 4. Ürün Sağlık Bakanlığı üretim veya ithal izni olmalıdır. 5. Teklif edilen malzeme TSE; ISO ve eşdeğer kalite belgelerine sahip olmalıdır. 6. Ürün orijinal etiketi üzerinden üretici firma adı, markası, ürün adı, kullanma talimatı, uyarıcı öneriler, son kullanma tarihi ile ilgili bilgiler olmalıdır. 7. Bu ürüne ait "MSDS" / Güvenlik Bilgi Formları getirilecektir. KİREÇ VE KİR SÖKÜCÜ 1. Ürün 750 ml lik püskürtmeli ambalajlarda olmalıdır. 2. Armatür fayans ve lavabolara kesinlikle zarar vermeyecek, kireç atıklarını ve pasları temizleyecek özellikte olmalıdır. Yüzeyleri çizmemeli, leke bırakmamalı ve parlaklık sağlamalıdır. 3. Temizlikten sonra hoş bir koku bırakmalıdır. 4. İnsan sağlığına zarar vermemelidir. 5. Sıvı şekilde olmalı, püskürtme valfi direkt açılarak püskürtme yapılabilmelidir. 6. Ürün Sağlık Bakanlığı üretim veya ithal izni olmalıdır. 7. Teklif edilen malzeme TSE; ISO ve eşdeğer kalite belgelerine sahip olmalıdır. 8. Ürün orijinal etiketi üzerinden üretici firma adı, markası, ürün adı, kullanma talimatı, uyarıcı öneriler, son kullanma tarihi ile ilgili bilgiler olmalıdır. 9. Bu ürüne ait "MSDS" / Güvenlik Bilgi Formları getirilecektir. YÜZEY TEMİZLEYİCİ 1. Ürün 5 kg lık bidonlarda olmalıdır. 2. Temizlik sonrasında kalıcı ve hoş bir koku bırakmalıdır. 3. Her türlü zemin ve yüzeyde kullanılmalı, yüzeyleri çizmemeli, leke bırakmamalı ve parlaklık sağlamalıdır. 4. Cilalı zeminlerde, cila bakım görevini sağlamalıdır. 5. Çevre sağlığına uygun olmalıdır. 6. Noniyonik yüzey aktif maddeler, çözücüler, konservan maddeler ve parfüm içermeli. 7. Temizlikten sonra zemini kayganlaştırmamalıdır. 8. Bu ürüne ait "MSDS" / Güvenlik Bilgi Formları getirilecektir. 9. Teklif edilen malzeme TSE; ISO ve eşdeğer kalite belgelerine sahip olmalıdır. ODA PARFÜMÜ ml. lik orijinal sprey mekanizmalı ambalajlarda olmalıdır. 2. Oda parfümü yüksek konsantrasyonda olmalı, kokusu kalıcı olmalıdır.(60 derece olmalıdır) 3. Oda parfümü odalar ve kapalı mekanları kokularından arındırarak temizlik kokusu ve ferahlık verecek özellikte olmalı ve gaz içermemelidir. 4. Oda parfümü etil alkol, esans, monopropilen glikol içerikli olmalıdır. 5. İnsan sağlığına özellikle (Astım, Bronşit vb ) hastalarına zarar vermemelidir. 6. Sprey sıvı şekilde olmalı, püskürtme valfi direkt açılarak püskürtme yapılabilmelidir. 7. Bu ürüne ait "MSDS" / Güvenlik Bilgi Formları getirilecektir. 8. Koku tercihi idare tarafından belirlenecektir.

5 ASKILI KOKU GİDERİCİ 1. Ürün 60 gr. olmalıdır. 2. Ürün yuvarlak şekilde ve blok halinde, kristalize görünümde olmalıdır. 3. Duvara asılabilme özellikte aparatlı olmalıdır. 4. Ürünün aktif maddesi paradiklorobenzen olmalıdır. 5. Ürün çeşitli kokularda parfüm içerecek olup, tuvalette bulunan kötü kokuları gidermeli ve hoş kokulu olmalıdır Kalitede ve orijinal ambalajında olmalıdır. 7. Sağlığa zararlı yabancı maddeler içermemelidir. Bu ürüne ait "MSDS" / Güvenlik Bilgi Formları getirilecektir. LATEKS ELDİVEN 1. Bir kutuda 100 adet olmalıdır. 2. L ve M boy eşit sayıda teslim edilecektir. 3. Beyaz renkli ve esnek olmalı, kolay yırtılmamalı ve pudrasız olmalıdır. 4. CE belgesi bulunmalıdır. MİKROFİBERLİ TEMİZLİK BEZİ 1.Koyu yeşil, koyu mavi ve mor olmak üzere her renkten 40X40 cm uzunluğunda ve gr. arası ağırlığında olmalıdır.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 28/02/2019-E.3160 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6PBA8NS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik Malzemesi Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU Bu teknik şartname Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüslerinin binaları ve çevre temizliği işi kapsamında

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 23/10/2018-E.15754 Sayı : 67750841-934.01/ Konu : Teklife Davet T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Fakültemizde kullanılmak üzere ekte teknik şartnamesi

Detaylı

S.N. MALZEMENİN ADI MİKTARI ÖLÇÜSÜ 1 Genel temizlik maddesi (20 kg.lık bidon) 7500 Kg 2 Sıvı el sabunu (20 kg.lık bidon) 8000 Kg 3 Çamaşır suyu (1kg)

S.N. MALZEMENİN ADI MİKTARI ÖLÇÜSÜ 1 Genel temizlik maddesi (20 kg.lık bidon) 7500 Kg 2 Sıvı el sabunu (20 kg.lık bidon) 8000 Kg 3 Çamaşır suyu (1kg) S.N. MALZEMENİN ADI MİKTARI ÖLÇÜSÜ 1 Genel temizlik maddesi (20 kg.lık bidon) 7500 Kg 2 Sıvı el sabunu (20 kg.lık bidon) 8000 Kg 3 Çamaşır suyu (1kg) (12 adetlik kolilerde) 9000 Adet 4 Tuvalet, fayans

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Taşlıçiftlik Kampüsü Merkezi Yemekhanede kullanılmak

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ 1 30 ADET ÇAMAŞIR SUYU 1'LT LİK 2 50 ADET SIVI BULAŞIK DETERJANI 1,5 LT'LİK 3 20 ADET SIVI BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI 2,5 LT'LİK 4 20 ADET SIVI ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI 4 LT'LİK

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 07/08/2017-E.12188 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6E39VD3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 26/12/2018-E.19195 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENDB5LRB* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik malzemesi alımı hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA Evrak Tarih ve Sayısı: 29/09/2017-2994 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sayı : 13474560-934.03.11- Konu : Piyasa Fiyat Araştırması İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Tarih ve Sayı: 11/04/2016-E.5189 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Sayı : 67750841-934.99/ 11/04/2016 Konu : Teklife Davet Sayın : Fakültemizin ihtiyacı olan ekli liste ve teknik

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E.13674 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Konu : Teklife Davet Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Daire Başkanlığımız hizmet binası temizlik işlerinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımının yapılması

Detaylı

KDV HARİÇ GENEL TOPLAM. Yukarıda cinsi ve miktarı yazılı malzemelerin tamamını katma değer vergisi hariç (rakamla)... (yazıyla)..

KDV HARİÇ GENEL TOPLAM. Yukarıda cinsi ve miktarı yazılı malzemelerin tamamını katma değer vergisi hariç (rakamla)... (yazıyla).. Tarih ve Sayı: 11/09/2018-E.13430 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEND4VKT8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034 DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI ELAZIĞ KADIN EĞITIM VE KÜLTÜR DERNEĞI Elazığ ili SODES Annem de Benim Okulumda Projesi kapsamında Temizlik Materyalleri alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 15/02/2017-E.2754 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3R61B* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI 71 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI 71 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI 71 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-GENEL TEMİZLİK MADDESİ Yüzey temizlik maddesi TS 12039 a uygun olacaktır. Ürün 45 (kırk beş) derece eğimli bir platformdan

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEMİZLİK MALZEMELERİ ve KİMYASALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEMİZLİK MALZEMELERİ ve KİMYASALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEMİZLİK MALZEMELERİ ve KİMYASALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-KÂĞIT HAVLU 24 lü Paket 100 KOLİ Çift Katlı olmalı, Yüzde yüz saf selülozdan üretilmiş olup, emicilik

Detaylı

T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI. Sayı : 26/05/2012 Konu : İhale Ön Teklif Alma

T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI. Sayı : 26/05/2012 Konu : İhale Ön Teklif Alma T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Sayı : 26/05/2012 Konu : İhale Ön Teklif Alma Üniversitemizin, 2012 yılı ihtiyaçlarından olan 26 Kalem GENEL TEMİZLİK MALZEMELERİ alımı ihale

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 28/11/2017-E.18811 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKA4LM7Z* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 20/02/2017-E.2969 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6P3RETN* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/04/2017-E.6219 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5F3P6TS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 4426 TEL: (0212) 6 2

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 14/03/2018-E.4294 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEBE4EM3A* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. İlgili Tüzel ve Gerçek Kişilere Teklif Mektubu

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. İlgili Tüzel ve Gerçek Kişilere Teklif Mektubu Tarih ve Sayı: 28/03/2017-E.5140 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA532BNS* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İlgili Tüzel ve Gerçek Kişilere Teklif Mektubu

Detaylı

MALZEMELER VE İSTE E ÖZELLİKLER: ELİsTEKLER

MALZEMELER VE İSTE E ÖZELLİKLER: ELİsTEKLER MALZEMELER VE İSTE E ÖZELLİKLER: GE ELİsTEKLER * Bu teknik şartnameyi içeren malzemeler imalatçı firmanın orijinal ürünü,yeni,hiç kullanılmamış ve hasarsız olacaktır. * Ürünle ilgili olarak Sağlık Bakanlığı'ndan

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 006 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 82836 TEL: (022) 8 0-29

Detaylı

T.C. KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

T.C. KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ T.C. KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ve DİĞER MALZEMELERE AİT TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu: KSÜ Sağlık Uygulama Araştırma Hastanesi idari birim ve büroları için kullanılacak Temizlik

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 20/03/2019-E T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Evrak Tarih ve Sayısı: 20/03/2019-E T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Evrak Tarih ve Sayısı: 20/03/2019-E.16208 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Sayı : 22598052-934- Konu : Teklife Davet Tıp Fakültesi Dekanlığında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ( DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ) 2013 YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ( DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ) 2013 YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ( DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ) 2013 YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Yüklenici firmalar tarafından Teslimat esnasında ya da daha sonra

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı. Sayın İLGİLİ FİRMALARA

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı. Sayın İLGİLİ FİRMALARA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/2017-3576 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı Sayı : 19504153-934.99- Konu : Teklif Mektubu Sayın İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz Güzel Sanatlar

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4119 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE8VBZTC3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliği

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliği T.C SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliği KONU: Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliğinin İhtiyacı olan aşağıda teknik özellikleri belirtilen Temizlik Malzemesi Alımına

Detaylı

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR FİRMA ADI TEL / FAX ADRES YETKİLİ VD - NO E-MAİL as kağıt ÖDEME VADESİ TESLİMAT NOTLAR SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR 01-A ECOPORT ÇAMAŞIR YUMUŞATMA MADDESİ BABY SOFT 5 kg

Detaylı

SANAYi Tipi ÇAMAŞıR MAKiNELERiNDE KULLANıLMAK ÜZERE ANA YIKAMA MADDESi TOZ DETERJAN TEKNiK ŞARTNAMESi

SANAYi Tipi ÇAMAŞıR MAKiNELERiNDE KULLANıLMAK ÜZERE ANA YIKAMA MADDESi TOZ DETERJAN TEKNiK ŞARTNAMESi i SANAYi Tipi ÇAMAŞıR MAKiNELERiNDE KULLANıLMAK ÜZERE ANA YIKAMA MADDESi TOZ DETERJAN TEKNiK ŞARTNAMESi 1- Sağlık Bakanlığı tarafından 23.12.2010 tarih ve 27794 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Deterjanlar

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 30/10/2018-E.16073 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6P4YJ4S* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Kırtasiye malzemesi alımı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAMENİN IV-1 MADDESİNE GÖRE TEMİN EDİLECEK MALZEMELERİN ÖZELLİKLERİ 1) Elektrikli Süpürge Motor gücü: 2000 2200 W Emiş gücü: 400 450 W Fonksiyon: Kuru 2) Islak-Kuru Sanayi Tipi Süpürge Motor

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 19/12/2017-E.20052 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR4NKBC* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 011 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

2013 MALİ YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2013 MALİ YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKĠYE KAMU HASTANELERĠ KURUMU Ġzmir Ġli Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Dr.Faruk Ġlker Bergama Ġlçe Devlet Hastanesi 2013 MALİ YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ TEKNİK

Detaylı

CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO

CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO B E Z G R U B U 1 TBG001 KARELİ BEZ KÜÇÜK 40x45 DÜZİNE 5,00 TL 2 TBG002 KARELİ BEZ BÜYÜK 50x55 DÜZİNE 7,50 TL 3 TBG003 FLANEL RENKLİ TOZBEZİ 30x40 DÜZİNE 6,25

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı TEKLİF MEKTUBU Evrak Tarih ve Sayısı: 04/01/2016-2 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BEL5A86Z* Sayı : 13474560-934.01.11- Konu : Piyasa Araştırması TEKLİF MEKTUBU Üniversitemiz

Detaylı

TELKAR. www.telkar.com.tr. "Başarı köklü çözümler üretmektir"

TELKAR. www.telkar.com.tr. Başarı köklü çözümler üretmektir TELKAR www.telkar.com.tr "Başarı köklü çözümler üretmektir" Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi, Sarıkamış Sokak, No:52 Ataşehir, İstanbul, TÜRKİYE Telefon : +90 216 470 86 70 Faks : +90 216 470 99 07 telkar@telkar.com.tr

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4122 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA9BZTCS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :İmplant Alımı Yaklaşık Maliyet Araştırması Hk. YAKLAŞIK

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 11/07/2017-E.10727 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3JBRL* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Diş Üniti kolu ve aspiratör ucu alımı hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI. Temizlik Malzemesi Alımı. Mal ve Malzemenin Adı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI. Temizlik Malzemesi Alımı. Mal ve Malzemenin Adı Satınalan Birim Talep Eden Birim Talep Eden Birim Sorumlusu Dosya Numarası Satınalma Usulü Satınalma Memuru SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Muhtelif Birimler Temizlik Malzemesi Alımı Doğrudan Temin

Detaylı

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... FULL CLEAN, temiz ve hijyenik bir işyeri ortamı yaratmanız için gerekli tüm ihtiyaçlarınızı karşılar;

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 21/02/2018-E.3106 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENN403R0* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Hasta Başı Uygulanmak Üzere; 3 Tip İmplant Alımı Yaklaşık

Detaylı

www.belcamambalaj.com Adres: Orta Mah. Marifet Sok. No. 8/1Kartal / İstanbul İletişim : 0216-383 79 24 ( 3 Hat ) E-Posta : belcam@belcamambalaj.com 2 Bardak Grubu BARDAK GRUBU OZ / CC ÜRÜN KOLİ / ADET

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2016 YILI FİYAT LİSTESİ (09.12.2016) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 2,02 60,50 60,50 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-3 MALZEMELER

ÖĞRENME FAALİYETİ-3 MALZEMELER ÖĞRENME FAALİYETİ-3 27 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, kullanılacak malzemelerin doğru ve eksiksiz olarak dağıtımını yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastanelerdeki temizlik hizmetleri departmanında

Detaylı

METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI)

METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI) 1 / 12 Malzeme Kodu : JENA026 METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI) SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 44054 SUAM/DESTEK HİZMETLER BİRİM Düzenleme Tarihi : 17/06/2015

Detaylı

www.belcamambalaj.com Adres: Orta Mah. Marifet Sok. No. 8/1Kartal / İstanbul İletişim : 0216-383 79 24 ( 3 Hat ) E-Posta : belcam@belcamambalaj.com 0533 746 69 73 2 Bardak Grubu BARDAK GRUBU OZ / CC ÜRÜN

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 23/02/2018-E.3276 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEAM40NYT* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

SUAM/DESTEK HİZMETLER BİRİMİ SUNA BALCI 17.06.2015

SUAM/DESTEK HİZMETLER BİRİMİ SUNA BALCI 17.06.2015 FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 30 Malzeme Kodu : JENA014 SIVI SABUN (LT) SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 44050 Düzenleme Tarihi : 17/06/2015 1. Sağlık Bakanlığı üretim ve ya ithal izni olmalıdır.

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 05/03/2015-10803 Konu : Teklife Davet T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Üniversitemiz İdari ve Mali İşleri Daire Başkanlığı Matbaa biriminde

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 14/09/2017-E.14203 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENF43D8S* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ BİRLİK BİO TEKNOLOJİ ve SU SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (0) 3 3 46 (0) 3 3 47 www.birbiotek.com BİRLİK BİO TEKNOLOJİ kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle, tedarik

Detaylı

Profesyonel çözüm ortagınız ÜRÜN KATALOĞU

Profesyonel çözüm ortagınız ÜRÜN KATALOĞU Profesyonel çözüm ortagınız ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA 14 Yıllık tecrübemizle oluşturduğumuz Asır Temizlik, deneyimli ve profesyonel kadrosuyla, endüstriyel temizlikte profesyonel çözüm ortağınız olmaya

Detaylı

* Bu teknik şartnameyi içeren malzemeler imalatçı firmanın orijinal ürünü. yeni, hiç kullanılmamış ve hasarsız olacaktır.

* Bu teknik şartnameyi içeren malzemeler imalatçı firmanın orijinal ürünü. yeni, hiç kullanılmamış ve hasarsız olacaktır. MALZEMELER VE İSTENEN ÖZELLİKLER: GENEL istekler * Bu teknik şartnameyi içeren malzemeler imalatçı firmanın orijinal ürünü. yeni, hiç kullanılmamış ve hasarsız olacaktır. * Kalite güvence belgeleri ve

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 22/03/2019-E.4449 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE84BCAZ1* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :3 Tip İmplant Alımı Teklif Mektubu ve Şartnamesi Hk.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.FARUK İLKER BERGAMA DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ 2011 MALİ YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.FARUK İLKER BERGAMA DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ 2011 MALİ YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.FARUK İLKER BERGAMA DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ 2011 MALİ YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-DEZENFEKTANLI YÜZEY TEMİZLEME SIVISI(PARFÜMLÜ): Yüzey Temizleme Maddesi,

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.10.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,83 55,00 55,00 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

B-21. Sayın İlgili,

B-21. Sayın İlgili, 13.11.2018 B-21 Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen Odamızda Kullanılmak Üzere Aylık Sipariş Ve Faturalama Yolu İle 6 Ay Süre Ve Sabit Fiyatla Temizlik Malzemeleri Ve Ürünleri Satın

Detaylı

*** Ürün görseli ektedir. Fakültemiz de Numuneleri yerinde görebilirsiniz.

*** Ürün görseli ektedir. Fakültemiz de Numuneleri yerinde görebilirsiniz. Tarih ve Sayı: 15/11/2017-E.17991 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENU4K1E8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 19/10/2018-E.15622 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5U4YANB* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 19/03/2018-E.4503 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR4EVC2* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :3 Tip İmplant ve gövde yapısı alımı hk. TEKLİF MEKTUBU İlgili

Detaylı

17. Noniyonik yüzey aktif maddeler, çözücüler, konservan maddeler, boya ve parfüm içermeli.

17. Noniyonik yüzey aktif maddeler, çözücüler, konservan maddeler, boya ve parfüm içermeli. 1.GENEL TEMİZLİK MADDESİ ( YÜZEY VE WC ) DEZENFEKTANLI 1. Genel amaçlı yüzeylerde güvenli temizlik sağlamalıdır. 2. Ferah kokulu ve dezenfektanlı olmalıdır. 3. Zor kirlerin ve yağların sökülmesini sağlamalıdır.

Detaylı

PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI

PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI T.C. ÇUKUROVA İLÇE BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI / /2017 İdaremizce 4734 sayılı K.İ.K.'nun 22.maddesine göre aşağıda cinsi,özellikleri ve miktarı yazılı malzemeler satın alınacaktır, /

Detaylı

: Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Sağlık İşletmesi : 2012 YILI 71 KALEM TEMİZLİK MALZEMELERİ İHALESİ

: Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Sağlık İşletmesi : 2012 YILI 71 KALEM TEMİZLİK MALZEMELERİ İHALESİ İhale Kayıt Numarası : 2011/19867 İdarenin Adı İşin Adı : Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Sağlık İşletmesi : 2012 YILI 71 KALEM TEMİZLİK MALZEMELERİ İHALESİ İhale Tarih Ve Saati : 10/01/2012

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 05/02/2018-E.1990 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEZL4ZSS8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Elektronik kilit sistemi malzemeleri alımı hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret

Bayvızyon. Ürün Kataloğu.  Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Bayvızyon Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com 1 2 3 DAR ISLAK MOP (LÜX) GENİŞ ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) 4 5 6 GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 53 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 37166 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop %65 pamuk %35 polyester ipten imal edilmiş olmalıdır.

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

TEMİZLİK MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR TEMİZLİK MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) Temizlik Malzemesi Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2015-6337 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Bakım Onarım ve

Detaylı

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT Tarih ve Sayı: 10/12/2018-E.18227 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELCB4VTC* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

PALEX. Mini Sıvı Sabun Dispanserleri Tekli 250 cc. Mini Sıvı Sabun Dispanserleri İkili 250 cc

PALEX. Mini Sıvı Sabun Dispanserleri Tekli 250 cc. Mini Sıvı Sabun Dispanserleri İkili 250 cc Mini Sıvı Sabun Dispanserleri Tekli 250 cc Kod: 3562-0 Mini Sıvı Sabun Dispenseri 250 cc. Şeffaf ABS + SAN Fiyat: 7.00 Kod: 3562-2 Mini Sıvı Sabun Dispenseri 250 cc. Krom Şeffaf ABS + SAN - Krom Kaplama

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 12/01/2018-E.628 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE844A3S3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :2 Numara plak ve kulak çubuğu alımı hk. TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ

Detaylı

TEMİZLİK - PLASTİK - AMBALAJ

TEMİZLİK - PLASTİK - AMBALAJ Temizlikte mutluluğun adresi... TEMİZLİK - PLASTİK - AMBALAJ BİZ KİMİZ? Happy Temizlik Kâğıtçılık 2014 yılının Eylül ayında tamamı yerli sermaye ile kurularak temizlik kağıtları ve temizlik kimyasal grubunun

Detaylı

Merkez Tel Fabrika Tel. Gimat 17. Blok No. 515 Macunköy / Ankara 0312 397 64 77-76 İstanbul Yolu 24. km Saray / Ankara 0312 815 41 01

Merkez Tel Fabrika Tel. Gimat 17. Blok No. 515 Macunköy / Ankara 0312 397 64 77-76 İstanbul Yolu 24. km Saray / Ankara 0312 815 41 01 Merkez Tel Fabrika Tel Gimat 17. Blok No. 515 Macunköy / Ankara 031 397 64 77-76 İstanbul Yolu 4. km Saray / Ankara 031 815 41 01 www.katilimas.com.tr katilimas@tr.net.tr Katkılarıyla 5 Mayıs 011'de basılmıştır.

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Eğitim malzemesi, Tüketim-ofis malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 3781 1563/ 20/07/2016 Konu : Teklife Davet Kurumuinuzun ihtiyacı olan (25) kalem KIRASİYE MALZEMESİ ALIMI işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/10/2017-3395 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Sayı : 39164466-755.03.06- Konu : Teklif Mektubu (Piyasa Fiyat Araştırması) İLGİLİ FİRMALARA/KİŞİLERE

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN KİŞİSEL TEMİZLİK TANIMI ADI HF KOD CİNSİ L KG KG TL FİYATI KOLİ TL FİYATI Green Care Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225438 Soft Sensatıon - Ekolojik, Hipoalerjik Sıvı El Sabunu 9990256 SIVI 5,00

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 13/09/2017-E.14183 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6P4DY0H* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ -Uygunluk onayı alınmadan alım yapılmayacaktır. -Yüklenici firmalar tarafından Teslimat esnasında ya da daha sonra Uygunluk onayı alınmış olan ürünlerden farklı

Detaylı

01 Eylül - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

01 Eylül - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir. 01 Eylül - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir. 3M Ürünleri 3M Yer Pedi Kahve 28 cm > 1x1 3M Yer Pedleri 35 cm 3M Yer Pedleri 43 cm 3M Yer Pedleri 51 cm 13, 05 3M Yer Pedi Scotch Brite Beyaz 28

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.FARUK İLKER BERGAMA DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ 2012 MALİ YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.FARUK İLKER BERGAMA DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ 2012 MALİ YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.FARUK İLKER BERGAMA DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ 2012 MALİ YILI TEMİZLİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- BULAŞIK MAKİNE DETERJANI: -Sert sularda etkin leke temizliği için özel

Detaylı