T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA"

Transkript

1 T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Sayı : B.02.1.SYD/0.06. LjLf^ Konu: O6 /Otf/2009.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun İade, Geri Ödeme/Geri Dönüş, İcra Takibi Hesaplarındaki nakit hareketlerinin Genel Müdürlüğümüzce tetkikinden, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca Fon hesaplarına havale olunan kaynağın sıklıkla ilgisi bulunmayan hesaplara aktarıldığı, banka dekontlarında, havale işleminin hangi maksatla yapıldığı, aktarılan kaynağın hangi projeye ilişkin olduğu; projenin, dönemi, vadesi, kodu vb. hususlara dekontlarda yer verilmediği tespit olunmuştur. Fonun bahse konu edilen Hesapları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığınca Bankanın interaktif bankacılık sistemi kullanılarak izlenilmekte ve Fon muhasebe kayıtları ile bu kayıtlara esas özel raporlar Vakfın Banka dekontlarında yer verdiği bilgiler dikkate alınarak hazırlandığından, aşağıdaki açıklamaların yapılmasına Genel Müdürlüğümüzce gerek duyulmuştur: I- SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI TEŞVİK T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. NEZDİNDEKİ BANKA HESAPLARI; FONUNUN (A) - Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi Müdürlüğü arasında imzalanan 19/06/2008 tarihli ŞNT ve Proje Bankacılık İşlemleri Protokolü gereğince Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Bütçesinden sosyal yardım programları ve proje destek uygulamaları için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (ŞNT uygulamaları kapsamında da hak sahiplerine) aşağıda belirtilen hesaplar aracılığı ile kaynak havale edilmektedir. Aşağıda belirtilen hesaplar Genel Müdürlüğümüzce Vakıflara kaynak aktarımı için kullanıldığından Vakıflarca doğrudan bu Hesaplara, iade, geri ödeme/geri dönüş, icra takibi kapsamında kaynak aktarımı yapılmaması gerekir KASDEP Proje Hesabı ŞNT Hesabı Gelir Getirici Proje Hesabı İstihdam Eğitimi Proje Hesabı Geçici İstihdam Proje Hesabı Sosyal Hizmet Proje Hesabı Toplum Kalkınması Proje Hesabı E-posta: svdgm@svdam.aov.tr Elektronik Ağ:

2 (B) - Vakıflar "Proje İade, Geri Dönüş/Geri Ödeme ve İcra Takibi Sonrası Ödeme" işlemleri kapsamında Fon Hesaplarına aktarmaları gereken kaynağı, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdinde bu amaç için açılmış bulunan aşağıdaki hesapları kullanacaktır. 1- KASDEP hesaplarına ilişkin açıklamalar; a) - " KASDEP İADE HESABI", Genel Müdürlüğümüz tarafından KASDEP Projelerine ilişkin Vakıf hesabına aktarılan kaynağın çeşitli sebeplerle kullanılmaması nedeniyle ilgili projeden arta kalan veya proje fayda sahiplerine kullandırılmayan kaynağın Fon Bütçesine iadesi halinde bu hesap kullanılacaktır. b) - " KASDEP GERİ DÖNÜŞ HESABI", KASDEP Projesi kapsamında fayda sahiplerince, Vakıflara yapılan taksit ödemelerinin Vakıflarca Fon Bütçesine aktarılması halinde bu hesap kullanılacaktır. c) - " KASDEP İCRA TAKİBİ HESABf, KASDEP Projeleri kapsamında kullanılan kredilerin geri dönüşlerinin fayda sahipleri tarafından vadesinde ödenmemesi durumunda kanuni takip sonucu yapılan tahsilatın (ana para + faiz) Vakıflarca Fon Bütçesine aktarılmasında bu hesap kullanılacaktır. (a), (b) ve (c) maddelerinde yer alan Fon Hesaplarına kaynak aktarımları bizzat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca yapılması; fayda sahipleri tarafından bu hesaplara herhangi bir kaynak aktarımında bulunulmaması gerekir. 2- GELİR GETİRİCİ PROJE hesaplarına ilişkin açıklamalar, a) - " GELİR GETİRİCİ İADE HESABI", Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından Gelir Getirici Projelere ilişkin olarak Vakıf hesabına aktarılan kaynağın çeşitli sebeplerle kullanılmaması, fayda sahiplerinin projeden vazgeçmesi, fayda sahipliğinin düşmesi vb. nedenlerle ilgili projeden arta kalan veya Vakıfça proje fayda sahiplerine kullandırılmayan kaynağın Fon Bütçesine iadesi halinde bu hesap kullanılacaktır. b) - " GELİR GETİRİCİ GERİ ÖDEME HESABI", Gelir Getirici Projeler kapsamında fayda sahiplerince, Vakıflara yapılan taksit ödemelerinin Vakıflarca Fon Bütçesine aktarılması halinde bu hesap kullanılacaktır c) - " GELİR GETİRİCİ İCRA TAKİBİ HESABI", Gelir Getirici Projeler kapsamında kullanılan kredi geri dönüşlerinin fayda sahipleri tarafından vadesinde ödenmemesi durumunda kanuni takip sonucu yapılan tahsilatın aktarılmasında bu hesap kullanılacaktır. (a), (b) ve (c) maddelerinde yer alan Fon Hesaplarına kaynak aktarımları bizzat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca yapılması; fayda sahipleri tarafından bu hesaplara herhangi bir kaynak aktarımında bulunulmaması gerekir. 3 - ŞARTLI NAKİT TRANSFERİ hesabına ilişkin açıklamalar; a) - " ŞNT İADE HESABI", Şartlı Nakit Transferleri ödemeleri çerçevesinde sehven gönderilip iade edilmesi gereken, bir yıl ve üzeri süre içerisinde hareket görülmeyen ve hak sahipliği sona eren kişilere ilişkin kaynağın Fon Bütçesine iadesi halinde bu hesap kullanılacaktır. E-posta: svdqm@svdgm.qov.tr Elektronik Ağ:

3 4- DİĞER PROJE Hesaplarına ilişkin açıklamalar; a) - " İSTİHDAM EĞİTİMİ İADE HESABI", İstihdama Yönelik Beceri Kazandırma Eğitimi Projeleri kapsamında Fon Bütçesinden Vakıf hesabına aktarılan kaynağın çeşitli sebeplerle kullanılmaması, projeden vazgeçilmesi vb. nedenlerle projeden arta kalan veya Vakıfça kullandırılmayan kaynağın Fon Hesabına iadesi halinde bu hesap kullanılacaktır. b) - " GEÇİCİ İSTİHDAM İADE HESABI", Geçici İstihdam Projeleri kapsamında Fon Bütçesinden Vakıf hesabına aktarılan kaynağın çeşitli sebeplerle kullanılmaması, projeden vazgeçilmesi vb. nedenlerle projeden arta kalan veya Vakıfça kullandırılmayan kaynağın Fon Hesabına iadesi halinde bu hesap kullanılacaktır. c) - " SOSYAL HİZMET İADE HESABI", Sosyal Hizmet projeleri kapsamında Vakıf hesabına aktarılan kaynağın çeşitli sebeplerle kullanılmaması, projeden vazgeçilmesi, ilgili projeden arta kalan veya Vakıfça kullandırılmayan kaynağın Fon Hesabına iadesi halinde bu hesap kullanılacaktır. d) - " TOPLUM KALKINMASI İADE HESABI", Toplum Kalkınması Projesi kapsamında Fon Bütçesinden Vakıf hesabına aktarılan kaynağın çeşitli sebeplerle kullanılmaması, projeden vazgeçilmesi vb. nedenlerle ilgili projeden arta kalan veya Vakıfça kullandırılmayan kaynağın Fon Hesabına iadesi halinde bu hesap kullanılacaktır. II -FON BÜTÇESİNE PROJE VE ŞNT UYGULAMALARI KAPSAMINDA AKTARILACAK KAYNAĞIN HAVALE İŞLEMİ SIRASINDA DÜZENLENEN BANKA DEKONTLARINDA VAKIFLARCA YER VERİLMESİ GEREKEN BİLGİLER; A)- KASDEP İade, Geri Dönüş, İcra Takibi Hesaplarına İlişkin Dekontlarda; KASDEP Projelerinin iade, geri dönüş, icra takibi hesaplarına Vakıflarca yapılacak kaynak aktarımları sırasında Bankaca düzenlenecek dekontta; kooperatifin adı, Vakfın bulunduğu il/ilçenin adı, taksidin vade tarihi, işlemin kaçıncı taksit ödemesi olduğu, ödeme yapan fayda sahibi sayısının, B) - GELİR GETİRİCİ İade, Geri Ödeme, İcra Takibi Hesaplarına İlişkin Dekontlarda-, Gelir Getirici Projelerinin iade, geri dönüş, icra takibi hesaplarına Vakıflarca yapılacak kaynak aktarımları sırasında Bankaca düzenlenecek dekontta; projenin kod numarası, fayda sahibinin adı-soyadı, T.C. Kimlik Numarası, Vakfın bulunduğu il/ilçenin adı, taksidin vade tarihi, işlemin kaçıncı taksit ödemesi olduğu; grup bazlı projelerde ödeme yapan fayda sahibi sayısının, CV ŞARTLI NAKİT TRANSERİ İADE Hesabına İlişkin Dekontlarda; Şartlı Nakit Transferi İade Hesabına ilişkin dekontta Vakfın bulunduğu il/ilçenin adı, hak sahibinin adı-soyadı ve T.C. Kimlik Numarasının, D)- İSTİHDAM EĞİTİMİ İADE Hesabına İlişkin Dekontlarda; İstihdam Eğitimi İade Hesabına ilişkin dekontta Vakfın bulunduğu il/ilçenin adı, projenin kodu, ve proje adının, E-posta: sydgm@svdgm.gov.tr Elektronik Ağ:

4 E)- GEÇİCİ İSTİHDAM İADE Hesabına İlişkin Dekontlarda: Geçici İstihdam İade Hesabına ilişkin dekontta Vakfın bulunduğu il/ilçenin adı, projenin kodu ve proje adının, F) - SOSYAL HİZMET İADE Hesabına İlişkin Dekontlarda: Sosyal Hizmet İade Hesabına ilişkin dekontta Vakfın bulunduğu il/ilçenin adı, projenin kodu, ve proje adının, G)- TOPLUM KALKINMASI İADE Hesabına İlişkin Dekontlarda: Toplum Kalkınma İade Hesabına ilişkin dekontta ise; Vakfın bulunduğu il/ilçenin adı, projenin kodu ve proje adının, yer almasını sağlamakla Vakıflar mükelleftirler. III - PROJE VE ŞNT UYGULAMALARI HARİCİNDEKİ SOSYAL YARDIM PROGRAMLARI KAPSAMINDA FON BÜTÇESİNE İADE OLUNMASI GEREKEN KAYNAĞIN FONUN T.C. ZİRAAT BANKASI AKAY ŞUBESİ NEZDİNDEKİ HESABINA AKTARIMI İLE İLGİLİ OLARAK ; Proje ve ŞNT uygulamaları haricinde Genel Müdürlüğümüzce yürütülen diğer sosyal yardım programları kapsamında Fon Bütçesinden Vakıf hesabına aktarılan kaynağın çeşitli sebeblerle kullanılmaması, programdan vazgeçilmesi vb. nedenlerle programdan arta kalan veyahut Vakıfça kullanılmayan kaynağın Fon Bütçesine iadesinde Fonun T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Akay Şubesi nezdindeki " " No.lu Cari Hesabı kullanılacaktır. Yukarıda belirtilen hesaba kaynağın Vakıfça havalesi sırasında bankaca düzenlenecek dekontta; Vakfın bulunduğu il/ilçenin adı, sosyal yardım programının adı, program kapsamında kaynağın Vakfa aktarıldığı tarih (gün/ay/yıl) hususlarına ilişkin bilgilere yer verilmesi gerekmektedir. IV - VAKIFÇA FON HESABINA HAVALE OLARAK YAZILI BİLGİ VERİLMESİ HUSUSU; OLUNAN KAYNAĞA İLİŞKİN Vakıflarca herhangi bir nedenle yukarıda belirtilen Fon hesaplarına kaynak aktarılması halinde; kaynak havale işlemine ilişkin ( Ek:l ) formattaki bilgi yazısının 7 (yedi) gün içerisinde Genel Müdürlüğümüz Kaynak Yönetimi Daire Başkanlığının O (312) no.lu faks numarasına faks edilerek, yazının posta ile de gönderilmesi; yazı ekine işleme ilişkin banka dekontunun da eklenmesi gerekmektedir. Akay Caddesi No:6 Bakanlıklar A N K A R A Telefon: (O 312) ,22 Faks: (O 3 12) E-posta: svdgm@,svdgm.gov.tr A y r ı n t ı l ı bilgi için irtibal: R.Özdağ, E.ASLAN Elektronik Ağ: vvww.svdgm.gov.tr

5 Bilgilerinizi ve Vakfınızca Fon Hesaplarına kaynak aktarımının ilgili hesaplara detaylı bilgi verilmek suretiyle aktarılmasının sağlanarak, aktarımlara ilişkin olarak Genel Müdürlüğe yazılı bilgi verilmesi hususunda da gerekli özen ve dikkatin gösterilmesini rica ederim. Hayati YAZICI Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı EK: l Telefon: (0312) ,22 Faks:(0312) E-posta: sydgm@svdgm.gov.tr Elektronik Ağ:

6 Ek-l SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI SAYI : KONU: / /2009 SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ANKARA Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun Şubesindeki No.lu hesabına Sosyal Yardım Programı/ İade/ Geri Ödeme/Geri Dönüş/ İcra Takibi kapsamında ( ) TL. Vakfımızca havale edilmiş olup, Banka dekontunun bir örneği ilişikte gönderilmiştir. Bilgi edinilmesini ve gereğini arz ederim. İmza Vakıf Başkanı EK: l-banka Dekontu Bu bölüme her Vakıfın İletişim bilgileri yazılacaktır. Âkay Caddesi No:6 Bakanlıklar ANKARA E-posta: svdgm@svdqm.gov.tr Ayrıntılı bilgi için irtibat": R.Özdağ, E.ASLAN Elektronik Ağ:

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı GENELGE 2009/1

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı GENELGE 2009/1 T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı B.02.1.SYD/0.06. GENELGE 2009/1 İlgi: 06/03 tarih ve B.02.1.SYD/0.06.44-4010 sayılı genel yazımız. İlgi

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Sayı : B.02.1.SYD/0.06. 1 Konu: 0 1 2009 * &3.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA Periyodik Pay Sosyal Yardım Programı kapsamında

Detaylı

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8 T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8 VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞINA ĠLGĠ: 30.07.2008 tarih ve B.07.1.GİB.0.05.71/7103-375/75304

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE MUHASEBESİ UYGULAMALARI KİTAPÇIĞI

T.C. BAŞBAKANLIK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE MUHASEBESİ UYGULAMALARI KİTAPÇIĞI T.C. BAŞBAKANLIK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE MUHASEBESİ UYGULAMALARI KİTAPÇIĞI Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Ankara/2010 1 ÖNSÖZ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca

Detaylı

DIŞ PROJE KREDİLERİNİN DIŞ BORÇ KAYDINA İLİŞKİN ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DIŞ PROJE KREDİLERİNİN DIŞ BORÇ KAYDINA İLİŞKİN ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Resmi Gazete Tarihi: 05.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26927 DIŞ PROJE KREDİLERİNİN DIŞ BORÇ KAYDINA İLİŞKİN ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

18 Haziran 2011 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27968 YÖNETMELİK

18 Haziran 2011 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27968 YÖNETMELİK 18 Haziran 2011 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27968 YÖNETMELİK Maliye Bakanlığından: GENEL BÜTÇE KAPSAMINDAKİ KAMU İDARELERİNİN ÖDEME VE TAHSİLAT İŞLEMLERİNİN ELEKTRONİK ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN

Detaylı

VI-23 GENEL BÜTÇE KAPSAMINDAKİ KAMU İDARELERİNİN ÖDEME VE TAHSİLAT İŞLEMLERİNİN ELEKTRONİK ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

VI-23 GENEL BÜTÇE KAPSAMINDAKİ KAMU İDARELERİNİN ÖDEME VE TAHSİLAT İŞLEMLERİNİN ELEKTRONİK ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR VI-23 GENEL BÜTÇE KAPSAMINDAKİ KAMU İDARELERİNİN ÖDEME VE TAHSİLAT İŞLEMLERİNİN ELEKTRONİK ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR GENEL BÜTÇE KAPSAMINDAKİ KAMU İDARELERİNİN ÖDEME VE TAHSİLAT

Detaylı

GELİR GETİRİCİ PROJE DESTEKLERİ VE KASDEP

GELİR GETİRİCİ PROJE DESTEKLERİ VE KASDEP T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü GELİR GETİRİCİ PROJE DESTEKLERİ VE KASDEP Bilgi Broşürü İnsanımızın kimseye muhtaç olmadan doğrudan devlet desteği ile gelir getirici projeler

Detaylı

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Yükseköğretim Kurulu tarafından 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar (Ek) Döneminde Üniversitemize tanınan

Detaylı

ÇELTİK İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇELTİK İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 GIDA YARDIMI ÇELTİK İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI 2 YAKACAK YARDIMLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER En geç yan taraftaki sütunda belirtilen

Detaylı

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARI TEKDÜZEN HESAP PLANI AKTİF HESAPLAR 1 Dönen Varlıklar 10 Hazır Değerler

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARI TEKDÜZEN HESAP PLANI AKTİF HESAPLAR 1 Dönen Varlıklar 10 Hazır Değerler SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARI TEKDÜZEN HESAP PLANI AKTİF HESAPLAR 1 Dönen Varlıklar 10 Hazır Değerler 100 Kasa 101 Alınan Çekler 101.01 Portföydeki Çekler 101.02 Tahsildeki Çekler 101.03 Teminattaki

Detaylı

KAMU ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMİ UYGULAMA KILAVUZU

KAMU ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMİ UYGULAMA KILAVUZU KAMU ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMİ UYGULAMA KILAVUZU Bu kılavuzda gönderme emirlerinin KEÖS üzerinden Merkez Bankasına aktarılmasına ilişkin formlar hakkında bilgi verilmektedir. KEÖS Bilindiği üzere 18/06/2011

Detaylı

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü EN YOKSUL KESİM İÇİN SOSYAL YARDIM İSTİHDAM BAĞLANTISININ AKTİFLEŞTİRİLMESİ Aziz YILDIRIM Genel Müdür Mevcut Durum Faaliyetler Projeler MANTIKSAL ÇERÇEVE Sosyal Yardımlar-İstihdam

Detaylı

MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MALİ İSTATİSTİK RAPORLAMA VE ANALİZ ŞUBESİ

MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MALİ İSTATİSTİK RAPORLAMA VE ANALİZ ŞUBESİ MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MALİ İSTATİSTİK RAPORLAMA VE ANALİZ ŞUBESİ KONSOLİDASYON KONUSUNDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR MUTABAKAT SORUNLARI ZAMAN UYUŞMAZLIKLARI DETAYLI HESAP PLANINDAN KAYNAKLANAN

Detaylı

TARİH SAAT İŞLEM NO MİKTAR BAKİYE İŞLEM ADI : , ,19 BKM Pos Harcama

TARİH SAAT İŞLEM NO MİKTAR BAKİYE İŞLEM ADI : , ,19 BKM Pos Harcama Hesap Hareketleri MURAT AKBAŞ Hesap No: 00158007299759473 09.09.2016 21:23 VB Müş. No : 444005727183 Bakiye : -1.291,12 TL TCKN/VKN : 27863412856 Kredili Limit : 2.952,00 TL IBAN : TR76 0001 5001 5800

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/ Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/2014-35592 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EA521* Sayı :20219791/304.02/ Konu :Artırımlı Katkı Payı Öğrenim Ücretleri ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

TCDD Yİ GELİŞTİRME VE TCDD PERSONELİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA VAKFI ARAÇ KREDİSİ TALEP FORMU

TCDD Yİ GELİŞTİRME VE TCDD PERSONELİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA VAKFI ARAÇ KREDİSİ TALEP FORMU TCDD Yİ GELİŞTİRME VE TCDD PERSONELİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA VAKFI ARAÇ KREDİSİ TALEP FORMU Tarih:.. / /. TCDD yi Geliştirme ve TCDD Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ndan Araç Kredisi almak istiyorum.

Detaylı

TANITMA FONU KURULU SEKRETERLİĞİ 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU

TANITMA FONU KURULU SEKRETERLİĞİ 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU TANITMA FONU KURULU SEKRETERLİĞİ 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU Ağustos 2014 İÇİNDEKİLER KAMU İDARESİNİN MALİ YAPISI VE MALİ TABLOLARI HAKKINDA BİLGİ... 1 DENETLENEN KAMU İDARESİ YÖNETİMİNİN SORUMLULUĞU...

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Sermaye Piyasası Kurulu Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığı

T.C. BAŞBAKANLIK Sermaye Piyasası Kurulu Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığı T.C. BAŞBAKANLIK Sermaye Piyasası Kurulu Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığı Sayı : 29833736 105.03.01 E.5832 Konu : Yurtdışı borçlanma aracı ihracı hk. 11.06.2015 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Doğanbey

Detaylı

DALAMAN İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DALAMAN İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 GIDA YARDIMI HİZMETİN ADI 2 YAKACAK YARDIMLARI 3 BARINMA YARDIMLARI 4 SOSYAL DESTEK YARDIMLARI (Bir Defaya Mahsus Para/ Periyodik Nakit DALAMAN İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. (Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü)

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. (Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü) T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü) Sayı : 64597866-120[61-2016]-9304 16.05.2016 Konu : Vakfın emekliliğe yönelik birikimleri ve

Detaylı

BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ

BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ S O B A T R 1 0 BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ İşbu BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ ( Sözleşme )... adresinde yerleşik... ( Müşteri ) ile... adresinde yerleşik Türkiye Garanti Bankası A.Ş.... Şubesi ( Banka )

Detaylı

TEBLİĞ. h) Bu maddede sayılanların bağlı ortaklıkları, müessese ve işletmeleri ile birlikleri,

TEBLİĞ. h) Bu maddede sayılanların bağlı ortaklıkları, müessese ve işletmeleri ile birlikleri, 11 Eylül 2013 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28762 TEBLİĞ Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) ile Maliye Bakanlığından: KAMU HAZNEDARLIĞI GENEL TEBLİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, kapsamda yer alan

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI İHRACAT BELGELERİ ONAYI İHRACAT BELGELERİ İPTALİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ SATIŞI VE ONAYI (ATA KARNESİ) GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ İADE İŞLEMLERİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Detaylı

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015 T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015 8. DÖVİZLE ASKERLİK TAKSİT ÖDEME BAŞVURUSU Başvuru şahsen ya da posta yoluyla yapılabilmektedir. Genel Bilgiler: Gerekli evrakların Başkonsolosluğumuza ulaşmasının akabinde

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Prim Tahsilat Daire Başkanlığı B.13.2.SGK.0.10.04.00/034 Konu : KOSGEB tarafından sağlanacak destekten yararlanmak üzere düzenlenecek yazılar. SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI İSTANBUL BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI İSTANBUL BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI İSTANBUL BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU ARALIK 2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

2016 YILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAYNAKLARINDAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ NE SAĞLANAN KREDİNİN KULLANIMINA İLİŞKİN PROTOKOL

2016 YILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAYNAKLARINDAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ NE SAĞLANAN KREDİNİN KULLANIMINA İLİŞKİN PROTOKOL 87 88 2016 YILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAYNAKLARINDAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ NE SAĞLANAN KREDİNİN KULLANIMINA İLİŞKİN PROTOKOL Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasında

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğü

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğü T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğü Sayı : 62030549-125[2-2015/339]-56816 12.05.2016 Konu : Vakıf üyelerine ait birikimlerin

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK HESAPLARININ EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ ARASINDA AKTARIMINA İLİŞKİN GENELGE (Genelge No: 2005/2)

BİREYSEL EMEKLİLİK HESAPLARININ EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ ARASINDA AKTARIMINA İLİŞKİN GENELGE (Genelge No: 2005/2) Genelge No: 2005/2 Kabul Tarihi: 11.04.2005 BİREYSEL EMEKLİLİK HESAPLARININ EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ ARASINDA AKTARIMINA İLİŞKİN GENELGE (Genelge No: 2005/2) 1. Amaç ve Tanımlar Bu genelgenin amacı, 07.04.2001

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞINDAN MALİYE HAZİNESİ ADINA KAYITLI GAYRİMENKULLERİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞINDAN MALİYE HAZİNESİ ADINA KAYITLI GAYRİMENKULLERİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU Maliye Hazinesi adına kayıtlı muhtelif gayrimenkuller Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından, 4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında "satış" yöntemi ile özelleştirilecektir. ÇANAKKALE

Detaylı

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI 1 HAK EDİŞ İSTENİLEN BELGELER 1. İLGİLİ BİRİMDEN ÖDEME TALİMATI YAZISI 2. FATURA 3. HAK EDİŞ RAPORU 4. HAKEDİŞ İCMALİ 5. SÖZLEŞME 6. ONAY BELGESİ 7. HARCAMA TALİMATI 8. GERÇEK KİŞİLERDEN;

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Sermaye Piyasası Kurulu Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığı

T.C. BAŞBAKANLIK Sermaye Piyasası Kurulu Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığı T.C. BAŞBAKANLIK Sermaye Piyasası Kurulu Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığı Sayı :29833736-105.14-E.8921 16.08.2016 Konu : Kira sertifikası ihracı hk. AKTİF BANK SUKUK VARLIK KİRALAMA A.Ş. Büyükdere

Detaylı

BİLECİK İLİ GÖLPAZARI İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BİLECİK İLİ GÖLPAZARI İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİLECİK İLİ GÖLPAZARI İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 GIDA YARDIMI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 3. Nüfus Cüzdanı Önlü Arkalı Fotokopisi (ilk

Detaylı

PTT ve TÜRK TELEKOM VAKFI EVLİLİK DESTEĞİ İSTEK FORMU/ TAAHHÜT VE KEFALET SENEDİ

PTT ve TÜRK TELEKOM VAKFI EVLİLİK DESTEĞİ İSTEK FORMU/ TAAHHÜT VE KEFALET SENEDİ PTT ve TÜRK TELEKOM VAKFI EVLİLİK DESTEĞİ İSTEK FORMU/ TAAHHÜT VE KEFALET SENEDİ İzmir-2 Caddesi No:40 / 6 Kızılay ÇANKAYA ANKARA Tel: 0312 418 2058 Faks: 0312 418 2065 www.pttvakfi.org.tr info@pttvakfi.org.tr

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı : Denizbank A.Ş. Adresi : Büyükdere Caddesi No:106 34394 Esentepe/İstanbul Telefon ve Faks no : Telefon: (212) 355 08 00 Faks: (212) 336 30 80 E posta adresi

Detaylı

Kamu İhale Kurumundan: KAMU İHALE GENEL TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ

Kamu İhale Kurumundan: KAMU İHALE GENEL TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ 19 Aralık 2006 tarih ve 26381 sayılı Resmi Gazete de yayınlanmıştır. Kamu İhale Kurumundan: KAMU İHALE GENEL TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ MADDE 1 25/7/2005 tarih ve 25886 sayılı Resmî

Detaylı

KONU: 91 SERİ NO'LU GİDER VERGİLERİ GENEL TEBLİĞİ. GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir)

KONU: 91 SERİ NO'LU GİDER VERGİLERİ GENEL TEBLİĞİ. GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) Genelge : 2017/12 14.03.2017 GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) Açıklama; 11/03/2017 tarih ve 30004 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 91 Seri No lu Gider Vergileri Genel Tebliğinde; 6493 sayılı Ödeme

Detaylı

BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YETİŞTİRİCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ ŞEMALARI

BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YETİŞTİRİCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ ŞEMALARI BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YETİŞTİRİCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ ŞEMALARI BİRİM: ŞEMA NO: ŞEMA ADI: YETİŞTİRİCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI BSGM.İKS.ŞMA.002 / 03.01 SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ

Detaylı

SERİK KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SERİK KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SERİK KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N. HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 GIDA YARDIMI 2 YAKACAK YARDIMLARI

Detaylı

ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. İletişim bilgileri Bankanın Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40, Kat: 2 34394 Mecidiyeköy-İstanbul Bankanın Telefon ve

Detaylı

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1 2019 / 1 11 Mart - 09 Mayıs 2019 Değerli Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK)tarafından yapılacak 2019/1. Dönem Bağımsız Denetçilik sınavlarına

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 İHRACAT BELGELERİ ONAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1- İhracat gerçekleştirilecek ülkeye düzenlenecek belge (A.TR, EUR.1, EUR- MED, FORM- A, MENŞE ŞAHADETNAMESİ) 2- İhracata ait

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019)

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019) ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.2019/16-00493 Ankara, 14/01/2019 Konu: Las Vegas Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (MKO-2019)

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü Sayı : 90192509-953.02.03.06-1698 19/02/2014 Konu : Bedelli Askerlik Özel Hesabından Yapılacak Harcamalar Bilindiği üzere, 1111 sayılı Askerlik Kanununa

Detaylı

TEBLİĞ. 2) Sermayesinin yarısından fazlasına doğrudan ve/veya dolaylı olarak sahip olduğu şirketleri,

TEBLİĞ. 2) Sermayesinin yarısından fazlasına doğrudan ve/veya dolaylı olarak sahip olduğu şirketleri, 18 Kasım 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29536 TEBLİĞ Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) ve Maliye Bakanlığından: KAMU HAZNEDARLIĞI GENEL TEBLİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, kapsamda yer alan

Detaylı

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde Yaz Dönemi içinde açılması planlanan yoğunlaştırılmış 1., 3., 4. ve 5. aşamanın programı aşağıdaki çizelgededir. Kayıt süreci ile ilgili

Detaylı

1- Kaybolan Karne adına firmadan açıklayıcı dilekçe 2- Yeni Karne talep dilekçesi

1- Kaybolan Karne adına firmadan açıklayıcı dilekçe 2- Yeni Karne talep dilekçesi SIRA NO 1 2 3 4 5 HİZMETİN ADI İHRACAT BELGELERİ ONAYI İHRACAT BELGELERİ İPTALİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ SATIŞI VE ONAYI GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ İADE İŞLEMLERİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ KAYIP İŞLEMLERİ

Detaylı

G E N E L G E 2009 13

G E N E L G E 2009 13 T.C. Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Prim Tahsilat Daire Başkanlığı Sayı : B.13.2.SGK.5.01.08.00/31-146 16.1.2009 Konu : İhalelere katılmak üzere düzenlenecek olan yazılar G E N E L G E 2009 13 1- Genel

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI. Gelir İdaresi Başkanlığı. Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu Kesintisi Sirküleri/1

T.C. MALİYE BAKANLIĞI. Gelir İdaresi Başkanlığı. Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu Kesintisi Sirküleri/1 T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelir İdaresi Başkanlığı Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu Kesintisi Sirküleri/1 Konusu : Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu Kesintisi Bildirimi ile eki Cetvelin elektronik ortamda

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

İŞVEREN GRUP EMEKLİLİK SERTİFİKASI

İŞVEREN GRUP EMEKLİLİK SERTİFİKASI İŞVEREN GRUP EMEKLİLİK SERTİFİKASI T.C. Kimlik No Adı Soyadı Anne Adı Baba Adı Doğum Tarihi İletişim Adresi KATILIMCI BİLGİLERİ Telefon Ev: İş: Cep: SERTİFİKA BİLGİLERİ Sertifika Numarası İşveren Grup

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 15 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 15 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2018 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 15 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Ödenek Aktarılması. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli

Detaylı

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI İkinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 01 Mart

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

02. İÇİNDEKİLER 2. içindekiler 3. Kısaltmalar 1 VAKIFLAR MUHASEBESİ 1 GİRİŞ 1 01. Önsöz 1 l.vakiflara GENEL BAKIŞ 4 1.01 Vakıflara ilişkin Genel

02. İÇİNDEKİLER 2. içindekiler 3. Kısaltmalar 1 VAKIFLAR MUHASEBESİ 1 GİRİŞ 1 01. Önsöz 1 l.vakiflara GENEL BAKIŞ 4 1.01 Vakıflara ilişkin Genel 02. İÇİNDEKİLER 2. içindekiler 3. Kısaltmalar 1 VAKIFLAR MUHASEBESİ 1 GİRİŞ 1 01. Önsöz 1 l.vakiflara GENEL BAKIŞ 4 1.01 Vakıflara ilişkin Genel Bilgiler 4 1.01.1 Vakfın Tanımı, Özellikleri 4 1.01.2 Vakfın

Detaylı

SİRKÜLER. 11/03/2017 tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 91 Seri No.lu Gider Vergileri Genel Tebliğinde;

SİRKÜLER. 11/03/2017 tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 91 Seri No.lu Gider Vergileri Genel Tebliğinde; SİRKÜLER Sayı: 2017/14 Konu: Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşları Tarafından Sağlanan Hizmetler Karşılığında Lehe Alınan Paralar BSMV Kapsamına Alınmıştır (91 Seri Nolu Gider Vergileri Genel Tebliği) Mevzuat:

Detaylı

Ba ve Bs Formlarına İlişkin Tebliğ Hakkında SİRKÜLER NO:2006/24

Ba ve Bs Formlarına İlişkin Tebliğ Hakkında SİRKÜLER NO:2006/24 İstanbul, 18.08.2006 Bilanço esasına tabi mükellefler tarafından belirli hadleri aşan Mal ve Hizmet Alımlarına İlişkin Bildirim Formu (Form Ba) ile Mal ve Hizmet Satışlarına İlişkin Bildirim Formu (Form

Detaylı

R İ S K İ Ş L E M L E R İ T A L İ M A T I

R İ S K İ Ş L E M L E R İ T A L İ M A T I R İ S K İ Ş L E M L E R İ T A L İ M A T I 41/2001 sayılı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası Yasası nın 30 uncu ve 51(1)I maddeleri ile bu maddeler uyarınca kabul edilen Risk İşlemleri Tebliği

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sayı : 20880154-10.08-E.2042469 Konu : İşletmelerde Mesleki Eğitim Gören Öğrencilere Yapılacak Devlet Katkısı. 16.02.2017 DAĞITIM YERLERİNE

Detaylı

İLK DEFA KART TALEBİNDE İSTENEN EVRAKLAR

İLK DEFA KART TALEBİNDE İSTENEN EVRAKLAR İLK DEFA KART TALEBİNDE İSTENEN EVRAKLAR ÜYE ; 1- Üye Sağlık Kartı Talep Dilekçesi (Ek:1) 2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 3- Nüfus Cüzdan Fotokopisi EŞ/ÇOCUK; 1-Haksahibi Sağlık Kartı Talep Dilekçesi (Ek:2)

Detaylı

Beledeiyeler İle İller Bankası Arasındaki İşlemler. Erkan KARAARSLAN www.erkankaraarslan.org

Beledeiyeler İle İller Bankası Arasındaki İşlemler. Erkan KARAARSLAN www.erkankaraarslan.org Beledeiyeler İle İller Bankası Arasındaki İşlemler Erkan KARAARSLAN www.erkankaraarslan.org İLLER BANKASININ SERMAYE YAPISI a) İl özel idareleri ve belediyelerin, yıllık gelirleri tahsilatı ile bu idarelere

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Prim Tahsilat Daire Başkanlığı B.13.2.SGK.0.10.04.00/034 Konu : TUBİTAK tarafından sağlanacak desteklerden yararlanmak üzere düzenlenecek yazılar. SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

Özelge: İnternet üzerinden verilen hizmetlerin vergilendirilmesi hk.

Özelge: İnternet üzerinden verilen hizmetlerin vergilendirilmesi hk. Özelge: İnternet üzerinden verilen hizmetlerin vergilendirilmesi hk. Sayı: B.07.1.GİB.4.34.16.01-KVK 6-3101 Tarih: 27/11/2012 T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri

Detaylı

GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) TEBLİĞ

GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) TEBLİĞ Genelge : 2016/21 24.05.2016 GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) Açıklama; 18/11/2008 tarihli ve 27058 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Ücret, Prim, İkramiye ve Bu Nitelikteki Her Türlü İstihkakın

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

Önemli Tarihler. 08 Aralık 2015 13 Aralık 2015 (saat 23:59 a kadar) Ön kayıt ve kontrol listelerinin kontrolü: Listeler.

Önemli Tarihler. 08 Aralık 2015 13 Aralık 2015 (saat 23:59 a kadar) Ön kayıt ve kontrol listelerinin kontrolü: Listeler. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ

BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ Mahalli İdarelerin İller Bankası İle Olan İlişkilerinin Muhasebeleştirilmesi I- GİRİŞ Erkan KARAARSLAN Maliye Bakanlığı Muhasebat Kontrolörü İller Bankası, Cumhuriyet döneminde kamu yönetiminin yeniden

Detaylı

KARAR NUMARASI: Y(K-I)1984-2014

KARAR NUMARASI: Y(K-I)1984-2014 KARAR NUMARASI: Y(K-I)1984-2014 SOSYAL SİGORTALAR DAİRESİ NİN CREDITWEST BANK LTD. DEN (Önerge No:2075/2014) Bakanlar Kurulu, 24.10.2014 tarih ve 80/2014 sayılı Sosyal Sigortalar Dairesi İdare Meclisi

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU

LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Ek-1 LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Başvuru Sahibinin Bilgileri Adı-Soyadı/Ünvanı Adresi Telefonu Faks Numarası E-Posta Adresi T.C. Vergi/ T.C. Kimlik Numarası Banka Hesap Numarası Üretim Tesisinin

Detaylı

BÜTÇE UYGULAMASI Bölüm II Gider Aşamaları, Sorumluluklar ve Ödenek Yönetimi. Prof. Dr. H. Hakan YILMAZ Aralık 2017

BÜTÇE UYGULAMASI Bölüm II Gider Aşamaları, Sorumluluklar ve Ödenek Yönetimi. Prof. Dr. H. Hakan YILMAZ Aralık 2017 BÜTÇE UYGULAMASI Bölüm II Gider Aşamaları, Sorumluluklar ve Ödenek Yönetimi Prof. Dr. H. Hakan YILMAZ Aralık 2017 Bütçe Uygulaması Bütçe sürecinin en önemli bölümü olarak ortaya çıkmıştır. 1050 sayılı

Detaylı

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ BAŞVURU VE İLETİŞİM BİLGİLERİ Başvuru No: Ad: TCKN Soyad: Ev Adresi: İş Adresi: Cep Telefonu: İş Telefonu: Ev Telefonu: İletişim Adresi: İletişim Telefonu: İletişim

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 43) HESABA AKTARMA SURETİYLE ÖDEME

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 43) HESABA AKTARMA SURETİYLE ÖDEME 11 Mart 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29292 TEBLİĞ Maliye Bakanlığından: MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 43) HESABA AKTARMA SURETİYLE ÖDEME Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 HİZMETİN ADI İHRACAT BELGELERİ ONAYI İHRACAT BELGELERİ İPTALİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ SATIŞI VE ONAYI (ATA KARNESİ) DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1-

Detaylı

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YADIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YADIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU FETHİYE KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YADIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) GIDA YARDIMI YAKACAK YARDIMLARI En

Detaylı

ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. İletişim bilgileri Bankanın Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40, Kat: 2 34394 Mecidiyeköy-İstanbul Bankanın Telefon

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI TEŞVİK KANUNU

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI TEŞVİK KANUNU 6891 SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI TEŞVİK KANUNU Kanun Numarası : 3294 Kabul Tarihi : 29/5/1986 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 14/6/1986 Sayı : 19134 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 25 Sayfa

Detaylı

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ MAYIS 2017 BİRLEŞİM 09 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.05.2017 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 60 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2016 YILI İDARE VE KESİN HESABI İLE İLGİLİ PLAN VE

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Vadesiz Hesap No 1. AMAÇ KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Tarih :././.. İşbu Kredili Mevduat Hesabı Sözleşmesi ( Sözleşme ) ile Türkiye Garanti Bankası A.Ş. ( Banka

Detaylı

T.C. İNEGÖL BELEDİYESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU

T.C. İNEGÖL BELEDİYESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU z T.C. BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU A) Adresi : Sinanbey Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi No: 1 İnegöl/ BURSA B) Telefon ve Faks Numarası : 0 224 715 10 10 Faks 0 224 715 11 05 C) Elektronik Posta

Detaylı

İçindekiler Tablosu BANKA KREDİ KARTI POS VE BANKA HESAP EKSTRESİ AKTARIMI...2 1. KREDİ KARTI POS EKSTRESİ AKTARIMI...2 1.1. Tanımlar ve Ayarlar...

İçindekiler Tablosu BANKA KREDİ KARTI POS VE BANKA HESAP EKSTRESİ AKTARIMI...2 1. KREDİ KARTI POS EKSTRESİ AKTARIMI...2 1.1. Tanımlar ve Ayarlar... İçindekiler Tablosu BANKA KREDİ KARTI POS VE BANKA HESAP EKSTRESİ AKTARIMI...2 1. KREDİ KARTI POS EKSTRESİ AKTARIMI...2 1.1. Tanımlar ve Ayarlar...2 1.1.1. Logo da Banka Hesapları...2 1.1.2. Excel Ayarları

Detaylı

TEKEL ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA VAKFI KREDİLER YÖNETMELİĞİ

TEKEL ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA VAKFI KREDİLER YÖNETMELİĞİ TEKEL ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA VAKFI KREDİLER YÖNETMELİĞİ BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER YETKİ : MADDE 1 : Bu yönetmelik, Tekel Çalışanları Dayanışma Vakfı " Vakıf Senedi " nin 3,25 ve 26 ıncı maddeleri hükmüne göre

Detaylı

VAKFIN 2014 YILI BEYANNAMESİ

VAKFIN 2014 YILI BEYANNAMESİ BÖLÜM I - KİMLİK VE ADRES BİLGİLERİ Vakfın adı KOCAELİ EĞİTİM VAKFI (K.E.V.) Merkezi sicil no 2199 Vakfın tescil tarihi 21.04.1989 Kuruluş senedini düzenleyen noter KOCAELİ 3. NOTERİ Noter yevmiye tarih

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Danışmanlık Hizmeti Verilmesi Birimin Bilgi Görüş Talep Yazısı. (Yazılı bilgi istenmesi durumunda) Yazılı talep halinde; en fazla Değer Durumda; en fazla 4 iş günü 2 İç Kontrol Sisteminin kurulması,

Detaylı

Ö R N E K T İ R TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR.

Ö R N E K T İ R TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR. TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR. 1- Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı'na ait,... İli,... İlçesi,... nolu işyeri (kapalı/açık) teklif

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU MEVDUAT TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU İŞLEM TÜRÜ UYGULAMA ŞEKLİ ÜCRET ÜCRET - HESAP İŞLETİM ÜCRETİ Hesap İşletim Ücreti (TL)- Bireysel Hesap İşletim Ücreti (TL)- Dernek, Vakıf, Apt. Yönetimi,

Detaylı

ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2014 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2014 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2014 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. İletişim bilgileri Bankanın Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40, Kat: 2 34394 Mecidiyeköy-İstanbul Bankanın Telefon

Detaylı

2007-2008 FUTBOL SEZONUNDA LİSANS TÜRLERİNE GÖRE LİSANS İŞLEMLERİNİN YAPILABİLMESİ İÇİN FUTBOL FEDERASYONUNA İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN EVRAKLAR

2007-2008 FUTBOL SEZONUNDA LİSANS TÜRLERİNE GÖRE LİSANS İŞLEMLERİNİN YAPILABİLMESİ İÇİN FUTBOL FEDERASYONUNA İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN EVRAKLAR 2007-2008 FUTBOL SEZONUNDA LİSANS TÜRLERİNE GÖRE LİSANS İŞLEMLERİNİN YAPILABİLMESİ İÇİN FUTBOL FEDERASYONUNA İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN EVRAKLAR 1- SÖZLEŞMESİ DEVAM EDEN PROFESYONEL FUTBOLCULARIN VİZE İŞLEMİ

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Sayı: /02/2013 Konu: Yetkilendirilmiş Yükümlü Mühürleri

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Sayı: /02/2013 Konu: Yetkilendirilmiş Yükümlü Mühürleri T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sayı: 73773257-10.06-215 13/02/2013 Konu: Yetkilendirilmiş Yükümlü Mühürleri GENELGE (2013 /2) 17/08/2011 tarihli, 28028 sayılı Resmi

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 09/05/2017-E.120681 T.C. FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI *BENFBDR1Z* Sayı : 17388326-302.99 Konu : Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Hk. MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege

Detaylı

YARDIMLARIMIZ AİLE YARDIMLARI AİLE YARDIMLARI 1. MADDİ YARDIMLAR 2. YAKACAK YARDIMLARI

YARDIMLARIMIZ AİLE YARDIMLARI AİLE YARDIMLARI 1. MADDİ YARDIMLAR 2. YAKACAK YARDIMLARI 1 2 2. YAKACAK YARDIMLARI 2003 yılından itibaren Türkiye Kömür İşletmelerinden sağlanan kömür SYD Vakıfları aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin kışlık yakacak ihtiyacının karşılanması amacıyla dağıtılmaktadır.

Detaylı

T.C. KOÇARLI BELEDİYESİ MECLİS BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU. Tel: 0256 761 40 24. Fax: 0 256 761 42 32 27 İŞÇİ 22 MEMUR SALONU 3.

T.C. KOÇARLI BELEDİYESİ MECLİS BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU. Tel: 0256 761 40 24. Fax: 0 256 761 42 32 27 İŞÇİ 22 MEMUR SALONU 3. T.C. KOÇARLI BELEDİYESİ PERSONEL MAAŞI BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU 1.KURUMUN ADI: 2.KURUMUN ADRESİ: T.C KOÇARLI BELEDİYESİ ORTA MAHALLE CUMHURİYET MEYDANI NO:5 KOÇARLI 3.KURUMUN TELEFON VE FAKS

Detaylı

KONU:YABANCI SERMAYELİ ŞİRKET, ŞUBE VE İRTİBAT BÜROLARININ SERMAYELERİNE VE FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİ GÖNDERME SÜRELERİ

KONU:YABANCI SERMAYELİ ŞİRKET, ŞUBE VE İRTİBAT BÜROLARININ SERMAYELERİNE VE FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİ GÖNDERME SÜRELERİ www.nexiabursa.com Sirküler Tarihi : 11.05.2009 Sirküler No : 800 KONU:YABANCI SERMAYELİ ŞİRKET, ŞUBE VE İRTİBAT BÜROLARININ SERMAYELERİNE VE FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİ GÖNDERME SÜRELERİ 4875 sayılı

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı