T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması."

Transkript

1 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı kararlar alındı. Toplantı saat 23:30 da sona erdi Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalına eklenen Geçici Madde 78 kapsamında kayıt yaptıran Yıldız DURAN ın, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. eklenen Geçici Madde 78 kapsamında, Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalına kayıt yaptıran Yıldız DURAN ın, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusunu kabulüne oy birliği ile karar verildi Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalına eklenen Geçici Madde 78 kapsamında kayıt yaptıran Fatih ÇAVUŞ un, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. eklenen Geçici Madde 78 kapsamında, Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalına kayıt yaptıran Fatih ÇAVUŞ un, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusunu kabulüne oy birliği ile karar verildi.

2 Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalına tarih sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında kayıt yaptıran Burak Deniz ÇEBİ nin, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. eklenen Geçici Madde 78 kapsamında, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalına kayıt yaptıran Burak Deniz ÇEBİ nin, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusunu kabulüne oy birliği ile karar verildi Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına tarih sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında kayıt yaptıran Hüseyin EROĞLU nun, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. eklenen Geçici Madde 78 kapsamında, Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına kayıt yaptıran Hüseyin EROĞLU nun, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusunu kabulüne oy birliği ile karar verildi Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına 7143 sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında kayıt yaptıran Mehmet Sefa AKÇA nın, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına kayıt yaptıran Mehmet Sefa AKÇA nın, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına yatay geçiş başvurusunu kabulüne oy birliği ile karar verildi.

3 öğrenci affı ile ilgili eklenen Geçici Madde 78 kapsamında ilgili Üniversiteye kaydını yaptıran ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi bölüm ve programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin durumuna ilişkin tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. öğrenci affı ile ilgili eklenen Geçici Madde 78 kapsamında ilgili Üniversiteye kaydını yaptıran ve Üniversitemize yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin, söz konusu öğrenci af kanunu ve Yükseköğretim Kurulunun "Eğitim süresi sonradan artırılan veya azaltılan programlardan ilişiği kesilen öğrenciler, mevcut eşdeğer programlara intibakları yapılarak eğitimlerine devam edeceklerdir." kararına istinaden, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi bölüm ve programlarına yatay geçişlerinin aşağıda belirtildiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. Öğrencinin Adı- Soyadı Kayıtlı Olduğu Üniversitesi/Bölüm/Program Başvurduğu Fakülte/Bölüm/Program Ali Cevdet ZEREN Gazi Üniv./Mühendislik Fak./ İnşaat Müh. Böl. Mühendislik Fak. Abdulkadir TÜRK Trakya Üniv./Makine Müh. Mühendislik Fak./Makine Müh Turizm Fakültesi Dekanlığının, Turizm İşletmeciliği bölümü müfredatında bulunan ve Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında seçmeli olarak okutulan TUI411 Sosyal Medya Pazarlaması dersine kayıtlanan öğrenci sayısının 15 in altında olması nedeniyle dersin açılamaması konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve eklerinin görüşüldü. Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümü müfredatında bulunan ve Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında seçmeli olarak okutulan TUI411 Sosyal Medya Pazarlaması dersinin, Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim- Öğretim Yönetmeliği 14/4 maddesi Bir ders için birim yönetim kurulu kararı ile birden fazla şube oluşturulduğunda her bir şubedeki öğrenci sayısı teorik derslerde en az 40, seçmeli derslerde ise en az 15 olması gerekir. Derslerin özelliğine göre daha az öğrenci ile şube açılabilmesi için Senato kararı gerekir. İlgili birim yönetim kurulları üst sınır koyabilir hükmü uyarınca kayıtlanan 11 öğrenci ile açılmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir.

4 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün, Eğitim- Öğretim Yılı sonunda azami öğrenim sürelerini doldurarak ek sınavlara giren ve başarısız olan öğrencilerin durumu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 8' inci maddesi 3' üncü fıkrasında yer alan "Ek sınavlar sonunda başarısız ders sayısını beş ve beşten daha az derse indirenlere bu beş ders için üç yarıyıl sınav hakkı verilir. Ders sayısını bire indirenlere ise öğrencilik hakkından yararlanmaksızın sınırsız sınav hakkı verilir." hükmü gereğince; azami öğrenim sürelerini dolduran ek sınavlar sonucunda başarısız ders sayısı altı ve altıdan fazla olan; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Yaşlı Bakım Programı öğrencisi Emre ÇİÇEK ile İlk ve Acil Yardım (II.Öğretim) Programı öğrencisi Kübra AYAR a, sınav hakkı verilmemesine oy birliği ile karar verildi. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığının, çift anadal ve yandal müfredatlarının güncellenmesi konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın ilgili kararı gereği, çift anadal programında kayıtlı öğrencilerin, çift anadal programındaki alan yeterlilikleri dikkate alınarak alan derslerinin belirlenmesi, anadalında yer alan ve iki program içinde ortak olarak kabul edilen derslerin (genel kültür vb.alan dışı dersler) intibaklarının yapılması ve mezuniyet için gerekli olan AKTS kredileri toplamı dahil edilerek bulunan AKTS kredisinin her bir program için 240 olması için müfradatların güncelenmesine ilişkin teklifin fakülteden geldiği şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Ön Lisans ve Lisans Eğitim- Öğretim Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesine tarih sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında kayıt yaptıran Ercan YAVUZ un, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesine yatay geçiş başvurusu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. eklenen Geçici Madde 78 kapsamında, Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesine kayıt yaptıran Ercan YAVUZ un, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesine yatay geçiş başvurusunu kabulüne oy birliği ile karar verildi.

5 Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik- Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına, 7143 sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında kayıt yaptıran Nuray SAYGI ÇALI nın, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına yatay geçiş başvurusu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. eklenen Geçici Madde 78 kapsamında, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına kayıt yaptıran Nuray SAYGI ÇALI nın, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına yatay geçiş başvurusunu kabulüne oy birliği ile karar verildi Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Resim-İş Öğretmenliği Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına, tarih sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında kayıt yaptıran Satı DÜNDAR ın, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Resim-İş Eğitimi Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına yatay geçiş başvurusu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. eklenen Geçici Madde 78 kapsamında, Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Resim-İş Öğretmenliği Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına kayıt yaptıran Satı DÜNDAR ın, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Resim-İş Eğitimi Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına yatay geçiş başvurusunu kabulüne oy birliği ile karar verildi.

6 Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dilbilim Anabilim Dalı Yabancı Dil Öğretimi Tezli Yüksek Lisans Programına, tarih sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında kayıt yaptıran Nagihan ÜLGER ÖZLÜ nün, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Eğitim Bilimler Enstitüsü Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı İngiliz Dili Eğitimi Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına yatay geçiş başvurusu konusundaki tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. eklenen Geçici Madde 78 kapsamında, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dilbilim Anabilim Dalı Yabancı Dil Öğretimi Tezli Yüksek Lisans Programına kayıt yaptıran Nagihan ÜLGER ÖZLÜ nün, söz konusu öğrenci affı kapsamında Üniversitemiz Eğitim Bilimler Enstitüsü Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı İngiliz Dili Eğitimi Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına yatay geçiş başvurusunu kabulüne oy birliği ile karar verildi sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa öğrenci affı ile ilgili eklenen Geçici Madde 78 kapsamında ilgili Üniversiteye kaydını yaptıran ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi bölüm ve programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin durumuna ilişkin tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü sayılı Kanunun 15 nci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa öğrenci affı ile ilgili eklenen Geçici Madde 78 kapsamında ilgili Üniversiteye kaydını yaptıran ve Üniversitemize yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin, söz konusu öğrenci af kanunu ve Yükseköğretim Kurulunun "Eğitim süresi sonradan artırılan veya azaltılan programlardan ilişiği kesilen öğrenciler, mevcut eşdeğer programlara intibakları yapılarak eğitimlerine devam edeceklerdir." kararına istinaden, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi bölüm ve programlarına aşağıda belirtilen öğrencilerin, Taban Puan ve Eş Değer Program koşulunu sağlayamadığından yatay geçişlerinin reddine oy birliği ile karar verildi. Öğrencinin Adı-Soyadı Kayıtlı Olduğu Üniversitesi/Bölüm/Program Başvurduğu Fakülte/Bölüm/Program Değerlendirme Raporu Günhan ŞENTÜRK Atatürk Üniv./İnşaat Müh. Mühendislik Fak./İnşaat Müh. Taban Puanı Sağlamıyor.(Uygun Değil) Yağmur KIZILAY Gazi Üniv./Teknoloji Fak./Endüstriyel Tasarım Müh. Mühendislik Fak./Bilgisayar Müh. Eşdeğer Diploma Programı Değil. (Uygun Değil) Cahide ERDOĞRUCA Ankara Üniv./Jeoloji Müh. Mühendislik Fak./Çevre Müh. Eşdeğer Program Değil. (Uygun Değil)

7

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85 2018-74 2018-75 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 11:30 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması. 2018-132 2018-133 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018-168 2018-169 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Kütüphane ve Dokümantasyon

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12 Üniversitemiz Senatosu 26.06.2015 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ Üniversite Senatosunun 08.08.2017 tarih ve 11 nolu toplantı tutanağının ekidir. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Çift Anadal ve Yandal Programı Yönergesi Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Türk-Alman

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

d) İlgili akademik birim: Üniversiteye bağlı fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını,

d) İlgili akademik birim: Üniversiteye bağlı fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını, MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç Madde 1- (1) (Değişik- Senato: 07/06/2018-III) Çift anadal programının amacı; öğrencilerin önlisans programları ile diğer önlisans programları

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2018-82197 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE84K7Z05* Sayı : 61939645-312-E.82197 02/07/2018 Konu : Akdeniz Üniversitesi 7143 Sayılı Öğrenci

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Hukuki Dayanak. MADDE 1 - (1) İstanbul Gelişim Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Hukuki Dayanak. MADDE 1 - (1) İstanbul Gelişim Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Hukuki Dayanak Amaç MADDE 1 - (1) İstanbul Gelişim Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümlerine bağlı olarak anadal lisans/önlisans programlarını

Detaylı

(Üniversitemiz Senatosu nun 09/09/2016 tarih ve 16 sayılı oturumunda kabul edilmiştir.) DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ

(Üniversitemiz Senatosu nun 09/09/2016 tarih ve 16 sayılı oturumunda kabul edilmiştir.) DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ (Üniversitemiz Senatosu nun 09/09/2016 tarih ve 16 sayılı oturumunda kabul edilmiştir.) DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

(4) Disiplin cezası almış olanlar yatay geçiş başvurusu yapamazlar.

(4) Disiplin cezası almış olanlar yatay geçiş başvurusu yapamazlar. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim Kurumları

Detaylı

a)öğrencilerin eğitim olanaklarından yaz aylarında da yararlanmalarını sağlamak; bu yolla Üniversitede eğitimin verimliliğini artırmak.

a)öğrencilerin eğitim olanaklarından yaz aylarında da yararlanmalarını sağlamak; bu yolla Üniversitede eğitimin verimliliğini artırmak. Hacettepe Üniversitesi Yaz Dönemi Eğitim-Öğretim Yönetmeliği (08/06/2003 tarihli ve 25132 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelikte değişiklik yapan düzenlemeler ; 03.07.2006

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 01.01- Sürekli Eğitim Araştırma

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /34-65

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /34-65 2018-34 Ülkemizin Suriye sınır bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG/DAEŞ ten oluşan terör öbeklerini konuşlandırmak suretiyle ülkemizi terörize etmeye çalışanlara ve toprak bütünlüğümüze yönelik mütecaviz faaliyetlere

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HİTİT ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HİTİT ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Hitit Üniversitesi bünyesinde yer alan önlisans diploma programları

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Sayılı Kanunun 44 üncü Maddesinin (c) Bendinin Uygulanmasına İlişkin Esaslar

Akdeniz Üniversitesi Sayılı Kanunun 44 üncü Maddesinin (c) Bendinin Uygulanmasına İlişkin Esaslar Akdeniz Üniversitesi 2547 Sayılı Kanunun 44 üncü Maddesinin (c) Bendinin Uygulanmasına İlişkin Esaslar 26/11/2014 tarih 29187 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 6569 Sayılı Kanunun 28

Detaylı

Bülent Ecevit Üniversitesinin diploma programlarına ait kontenjanlar (Ek- 1 ve Ek-2 de sunulmuştur)

Bülent Ecevit Üniversitesinin diploma programlarına ait kontenjanlar (Ek- 1 ve Ek-2 de sunulmuştur) BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YANDAL ve ÇİFT ANADAL BAŞVURULARI KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ İÇİN 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılına Yandal / Çift Anadal başvuruları

Detaylı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin diploma programlarına ait kontenjanlar (Ek- 1 ve Ek-2 de sunulmuştur)

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin diploma programlarına ait kontenjanlar (Ek- 1 ve Ek-2 de sunulmuştur) Evrak ve Sayısı: 28/12/2018-61976 ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YANDAL ve ÇİFT ANADAL BAŞVURULARI KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ İÇİN 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar

Detaylı

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Üniversitemiz Rektör

Detaylı

Bülent Ecevit Üniversitesinin diploma programlarına ait kontenjanlar (Ek- 1 ve Ek-2 de sunulmuştur)

Bülent Ecevit Üniversitesinin diploma programlarına ait kontenjanlar (Ek- 1 ve Ek-2 de sunulmuştur) BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YANDAL ve ÇİFT ANADAL BAŞVURULARI KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ İÇİN 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılına Yandal / Çift Anadal başvuruları

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Çift anadal programının amacı, anadal programlarını başarıyla yürüten lisans

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 16.02.2017 5 26-43 2017/26 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 16.02.2017 tarihinde saat

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Çift Anadal Programı Yönergesi (1), (2) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Çift Anadal Programı Yönergesi (1), (2) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Çift Anadal Programı Yönergesi (1), (2) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, anadal lisans/ön lisans diploma programlarını başarıyla

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Karar Sayısı: 168 15.12.2016 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Sağlık Bilimleri Enstitüsü Enstitü Kurulu nun Dil ve Konuşma Terapisi Anabilim Dalı na bağlı olarak Dil ve Konuşma Terapisi yüksek lisans

Detaylı

AF KANUNU BİLGİ REHBERİ

AF KANUNU BİLGİ REHBERİ AF KANUNU BİLGİ REHBERİ Genel Bilgiler için tıklayınız. Uygulama Esasları için tıklayınız. Başvuru Takvimi için tıklayınız. Başvuru Belgeleri için tıklayınız. Başvuru için tıklayınız. Genel Bilgiler Üniversitemiz

Detaylı

T.C. ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Çift Anadal ve Yandal Programı Uygulama Esasları. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Çift Anadal ve Yandal Programı Uygulama Esasları. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Çift Anadal ve Yandal Programı Uygulama Esasları BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu uygulama esaslarının amacı, Erzincan Binali

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANA DAL VE YAN DAL PROGRAMI YÖNERGESİ

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANA DAL VE YAN DAL PROGRAMI YÖNERGESİ T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANA DAL VE YAN DAL PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, kendi bölümlerinde lisans programlarını üstün başarıyla yürüten öğrencilerin, aynı zamanda

Detaylı

MADDE 32 2547 sayılı Kanuna aşağıdaki geçici maddeler eklenmiştir.

MADDE 32 2547 sayılı Kanuna aşağıdaki geçici maddeler eklenmiştir. 26 Kasım 2014 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29187 KANUN TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI KURULMASI İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Kanun No. 6569 Kabul

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KOŞULLARI 1. Kurumlar arası yatay geçiş için öğrencinin kayıtlı olduğu programda bitirmiş olduğu dönemlere ait ders planındaki derslerin tamamını

Detaylı

T.C. BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarihli ve /2780 sayılı yazımız.

T.C. BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarihli ve /2780 sayılı yazımız. T.C. BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Sayı: 43320210-300/3066 Konu: 7143 Sayılı Kanun (Af Kanunu) 12/06/2018 İlgi : 31.05.2018 tarihli ve 43320210-300/2780 sayılı yazımız. 18.05.2018

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 25/05/2017 Karar No : 6 GÜNDEM: 1- A) Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Suudi Arabistan Programının 2017-2018 Öğretim Yılı

Detaylı

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi Fakülteleri nde, Acıbadem Üniversitesi Lisans, Ön Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu uygulama esaslarının amacı; Erciyes Üniversitesi Hukuk

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel İlkeler

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel İlkeler T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARI YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel İlkeler Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Maltepe Üniversitesinin önlisans

Detaylı

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI 11.03.2016 03 01-33 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01-Strateji

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 2- Danışma Kurulu oluşturulması ve Kurula üye seçiminin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 2- Danışma Kurulu oluşturulması ve Kurula üye seçiminin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 07/06/2016 Karar No : 4 GÜNDEM: 1- Kırım Türklerinin milli birliği, teşkilatlanması, sosyal ve kültürel açıdan gelişmesi ve Kırım Türkleri ile Türk Dünyası

Detaylı

YAZ ÖĞRETĠMĠ YÖNETMELĠĞĠ

YAZ ÖĞRETĠMĠ YÖNETMELĠĞĠ Yayın Tarihi 22.4.25 1 1 Birinci Bölüm - Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı; Okan Üniversitesi için normal eğitim-öğretim yılının güz ve bahar yarıyılları dışında, yaz tatilini kapsayan

Detaylı

7143 Sayılı Öğrenci Affı Kanununa İlişkin Duyuru 18 Eylül 2018 Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı`na Başvuru Kapsamı:

7143 Sayılı Öğrenci Affı Kanununa İlişkin Duyuru 18 Eylül 2018 Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı`na Başvuru Kapsamı: 7143 Sayılı Öğrenci Affı Kanununa İlişkin Duyuru 18.05.2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7143 sayılı kanunla Yükseköğretim Kanununa eklenen geçici 78. madde gereğince, af kanunundan

Detaylı

T.C.İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI VE YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ

T.C.İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI VE YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ T.C.İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI VE YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde yer alan lisans ve önlisans düzeyindeki diploma

Detaylı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KURUM İÇİ PROGRAMLAR ARASI GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL KONTENJANLARI, BAŞVURU TARİHİ VE KOŞULLARI Fizik A.

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI VE YANDAL PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI VE YANDAL PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI VE YANDAL PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Uygulama Esaslarının amacı; Atatürk Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

TOROS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL ve YANDAL PROGRAMI ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TOROS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL ve YANDAL PROGRAMI ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TOROS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL ve YANDAL PROGRAMI ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Çift anadal programının amacı, anadal lisans programlarını başarıyla yürüten

Detaylı

26/11/2018 Senato Kararı 2012/152

26/11/2018 Senato Kararı 2012/152 26/11/2018 Senato Kararı 2012/152 BAYBURT ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARI UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Bayburt

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 14.05.2015 Karar No : 4 GÜNDEM: 1- Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde, İktisat Anabilim Dalına bağlı; Bankacılık ve Finans Uzaktan Öğretim (Online) Tezsiz

Detaylı

Üniversitemiz Senatosunun 15.01.2013 tarih ve 04/39 sayılı karar ekidir. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ

Üniversitemiz Senatosunun 15.01.2013 tarih ve 04/39 sayılı karar ekidir. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ Üniversitemiz Senatosunun 15.01.2013 tarih ve 04/39 sayılı karar ekidir. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin

Detaylı

7143 SAYILI KANUNLA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ AFFI İLE İLGİLİ GENEL (Önlisans, Lisans ve Lisansüstü) UYGULAMA ESASLARI. Ortak Uygulama Esasları

7143 SAYILI KANUNLA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ AFFI İLE İLGİLİ GENEL (Önlisans, Lisans ve Lisansüstü) UYGULAMA ESASLARI. Ortak Uygulama Esasları 7143 SAYILI KANUNLA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ AFFI İLE İLGİLİ GENEL (Önlisans, Lisans ve Lisansüstü) UYGULAMA ESASLARI Ortak Uygulama Esasları Madde-1 Bu uygulama esasları, 18.05.2018 tarih 30425 sayılı Resmi

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 29/11/2016-56466 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKV3C3N6* Sayı :91441517/105.01.01.6/ Konu :Yaz Öğretimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM

Detaylı

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Yandal programının amacı, kayıtlı olduğu lisans programını başarı ile yürüten öğrencilerin ilgi duydukları başka bir dalda bilgilenmelerini

Detaylı

Prof. Dr. Ümran Uygun ÖİDB Başkan V.

Prof. Dr. Ümran Uygun ÖİDB Başkan V. HİZMET İÇİ EĞİTİM SUNUMU 2018 Prof. Dr. Ümran Uygun ÖİDB Başkan V. umran@hacettepe.edu. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ 2 Programın Açılması MADDE 5 Çift anadal programı ilgili bölümün

Detaylı

T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, lisans programlarını başarıyla yürüten öğrencilerin,

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ Amaç Madde 1-) Bu Yönergenin amacı, Erzurum Teknik Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin daha önce, Erzurum Teknik Üniversitesi dahil

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Bülent Ecevit Üniversitesi ne kayıt hakkı kazanan öğrencilerin,

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ. ÇİFT ANADAL ve YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ. ( Tarih ve 2/3 sayılı Senato Kararı eki) BİRİNCİ BÖLÜM

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ. ÇİFT ANADAL ve YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ. ( Tarih ve 2/3 sayılı Senato Kararı eki) BİRİNCİ BÖLÜM KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL ve YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ (14.02.2017 Tarih ve 2/3 sayılı Senato Kararı eki) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1)Bu yönergenin amacı,

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 10.04.2014 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi: 10.04.2014 Eğitim Komisyon Karar No: 611 Güzel Sanatlar Enstitüsü Enstitü Kurulu nun Müzik Teorileri Anabilim Dalı bünyesinde Müzik

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AKSARAY ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE Amaç ve Kapsam MADDE 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu Yönergenin amacı,

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılına kurum içi yatay geçiş ile ilgili kontenjanlar, başvuru koşulları, gerekli belgeler ve

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu Yönergenin amacı, önlisans

Detaylı

A- Başvuru Yapabilecekler ve Başvuru Yeri

A- Başvuru Yapabilecekler ve Başvuru Yeri T.C MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ 18 MAYIS 2018 TARİH VE 30425 SAYILI RESMİ GAZETEDE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİREN 7143 SAYILI AF KANUNUNDAN YARARLANMAK İSTEYENLERE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR A- Başvuru Yapabilecekler

Detaylı

T.C. Erzurum Teknik Üniversitesi. Öğrenci Kayıt Kabul ve Başvuru İşlemlerine İlişkin Yönerge

T.C. Erzurum Teknik Üniversitesi. Öğrenci Kayıt Kabul ve Başvuru İşlemlerine İlişkin Yönerge T.C. Erzurum Teknik Üniversitesi Öğrenci Kayıt Kabul ve Başvuru İşlemlerine İlişkin Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Erzurum Teknik Üniversitesi Eğitim Öğretim

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ (Üniversitemiz Senatosu nun 03/12/2015 tarihli ve 15 sayılı toplantısında kabul edilmiştir.) Amaç ve kapsam Madde 1- (1) Bu yönerge, kurumlar arası, kurumiçi

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 (1) Bu yönergenin

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103 2018 91 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 de Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMININ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu yönergenin amacı, İstanbul Kültür Üniversitesi

Detaylı

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ (Senato Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 2017/11)

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ (Senato Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 2017/11) BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMI YÖNERGESİ (Senato Toplantı Tarihi: 28.11.2017 Toplantı Sayısı: 2017/11) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM ÇİFT ANADAL PROGRAMI Dayanak Madde 1 Bu Yönerge, 24/04/2010 tarih ve 27561 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yükseköğretim Kurumları

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 11/08/2017 Karar No : 8 GÜNDEM: 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin 2- Üniversitemiz Senatosunun 22/12/2015 tarihli ve 11/12 sayılı kararıyla

Detaylı

İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE

İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - (1) Bu yönergenin amacı; diğer Meslek

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İnönü Üniversitesine bağlı fakülte, yüksekokul meslek yüksekokulu ve enstitülerde,

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ Tanım MADDE 1 Yaz Okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında kalan, yaz tatili ayları içerisinde uygulanan ve

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ Tanım MADDE 1 Yaz Okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında kalan, yaz tatili ayları içerisinde uygulanan ve SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ Tanım MADDE 1 Yaz Okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında kalan, yaz tatili ayları içerisinde uygulanan ve üniversitenin eğitim-öğretim fırsatlarının yaz aylarında

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ

HİTİT ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ HİTİT ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Hitit Üniversitesi bünyesinde yer alan lisans düzeyindeki diploma programları arasında çift anadal programı açılması

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ

İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ Amaç: Madde 1. Bu yönergenin amacı, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Lisans, Ön Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği esaslarına uygun olarak

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, diğer yükseköğretim diploma programlarına

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemiz önlisans ve lisans programlarına Yükseköğretim

Detaylı

ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Dokuman No YG.OKN.01 1 BİRİNCİ BÖLÜM Genel ilkeler Amaç MADDE 1 Farklı yükseköğretim kurumlarının diploma programları veya aynı yükseköğretim kurumu içindeki diploma programları arasında ancak önceden

Detaylı

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ LİSANS VE ÖNLİSANS ÖĞRENCİLERİNİN AZAMİ SÜRELERİ İLE İLGİLİ SENATO ESASLARI

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ LİSANS VE ÖNLİSANS ÖĞRENCİLERİNİN AZAMİ SÜRELERİ İLE İLGİLİ SENATO ESASLARI SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ LİSANS VE ÖNLİSANS ÖĞRENCİLERİNİN AZAMİ SÜRELERİ İLE İLGİLİ SENATO ESASLARI 2547 Sayılı Kanunun 44/c maddesinin 6569 Sayılı Kanunun 28. Maddesi ile değiştirilmesine

Detaylı