16 Eylül Sevgili Devtur A.Ş. Üyeleri,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "16 Eylül 2013. Sevgili Devtur A.Ş. Üyeleri,"

Transkript

1 Sevgili Devtur A.Ş. Üyeleri, 16 Eylül 2013 Sertur Servis Turizm ve Ticaret A.Ş. olarak, ortağı bulunduğunuz Devtur Turgutreis Tatilköyleri A.Ş. ile yapmış olduğumuz kira sözleşmesi gereğince, 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren, Devturun mülkiyetinde bulunan Bodrum Turgutreis teki gayrimenkulü devir alarak işletmeye başlıyoruz. Bundan böyle işletme konuları ile ilgili muhatabınız Sertur A.Ş. olacaktır. Birçok yeniliği de zaman içinde birlikte yaşayacağız. Hepimize hayırlı olmasını dileriz. Yaptığımız sözleşme ve kullanma yönetmeliği gereğince, öncelikle siz Devtur ortaklarımız ve üyelerimiz rezervasyon yaparak yer kullanımı yapabileceksiniz. Devtur A.Ş. nin, şirketimize vereceği kullanım haklarına ait listeler dikkate alınacaktır. Rezervasyon için belirlenen son tarihten sonra, boş kalan yerlerimiz dışarıya pazarlanacaktır. Sertur un işletmekte olduğu diğer tesislerden de yararlanma konusunda müşteri ilişkilerinden bilgi alabilirsiniz sezonu, rezervasyon işlemleri, ödemeler, web sayfamız hakkında bilgi vb. tüm konuları sizler için aşağıda guruplandırdık. Açıklamaları dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz sezonuyla birlikte sunacağımız hizmetlerin ve yapılacak işlemlerin detaylarını aşağıda sizlerle paylaşmak isteriz. Sormak istediğiniz konular için, info@serturservis.com.tr adresimize e-posta gönderebilir, no.lu telefondan Müşteri İlişkileri bölümümüzü arayabilirsiniz. Yıllardır alıştığınız bu güzel tatil yöresinde Sertur-Turgutreis in işletmecisi olarak size 2014 sezonu için şimdiden iyi tatiller dileriz. Saygılarımızla, Sertur Servis Turizm ve Ticaret A.Ş. w w w. s e r t u r s e r v i s. c o m. t r

2 Sertur Servis Turizm ve Ticaret A.Ş. İle Yapılan Sözleşme zdevtur A.Ş., gerek maliyetleri gerekse işleyişleri düzenlemek için mülkiyetini 10 seneliğine Sertur Servis Turizm ve Ticaret A.Ş. ye kiralamıştır. zbu kiralama ile Devtur A.Ş. ye ait tesisi, Sertur A.Ş. Sertur-Turgutreis olarak 10 seneliğine işletecektir. zsertur A.Ş., Devtur A.Ş. nin bilgisini verdiği ortakların ve kullanım hakları listesi ile ekte yer alan Devtur A.Ş. Kullanma Yönetmeliği şartları doğrultusunda işlem yapacaktır. z2014 sezonu itibari ile ödemeler Sertur A.Ş. ye yapılacaktır. Geçmiş dönem borçları ise Devtur A.Ş. ye yapılacaktır. Devtur veya Sertur a ödenmemiş borcu bulunan üyelere yer kullanımı yaptırılmayacaktır ve 2015 Sezonunda Uygulamaya Alacağımız Konular zgiriş Belgelerinin Gönderilmesi: Bildiğiniz üzere uzun yıllardır giriş belgelerimiz sizlere posta olarak gönderilmektedir sezonu itibari ile, posta ile gönderimlerimiz yerine e-posta ile gönderim yapacağımızı iletmek isteriz. E-posta bilgileri eksik olan üyelerimizin bize ivedi olarak bildirmelerini önemle rica ederiz. Bunun için Sertur A.Ş. İletişim Bilgileri formunu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Form için şirketimizle irtibata geçebilirsiniz. Ortaklık işlemlerini tamamlamış ve kesin rezervasyon yaptıran ve sonrasında iştirak payını yatırmış üyelerimize giriş belgeleri Nisan 2014 den itibaren bize bildirdikleri e-posta adresine gönderilecektir. Giriş Belgesi e-posta ile gönderdiğimiz üyemiz, tatil devresi geldiğinde; Nüfus Cüzdanı ile tesise giriş yapabilecektir. Üye haricinde bir konaklama olacak ise, bunu şirketimize yazılı olarak bildirilmesi zorunludur. z2015 Sezonu İştirak Payı Ön Rezervasyon Mektubu Gönderilmesi: 2014 sezonu ile ilgili gönderimlerimizi de sizlere posta ile iletmiş bulunuyoruz sezonu itibariyle İştirak Payı Ön Rezervasyon Mektubu gönderimlerimizi e-posta ile yapacağımızı önemle bildirmek isteriz. zkonuyla ilgili e-posta bilgilerinizi bize Sertur A.Ş. İletişim Bilgileri formunu doldurarak iletmenizi bekliyoruz. Bilgilerinizde herhangi bir zamanda değişiklik olur ise, lütfen bize bildirmeyi unutmayınız sezonu ile ilgili bilgiler Eylül 2014 tarihinde size e-posta ile gönderilecek ve web sayfamızdan duyurulmuş olacak sezonuyla ve diğer duyurularla ilgili takiplerinizi ve sayfamızdaki Sertur- Turgutreis bölümüne ulaşarak da yapabilirsiniz. Web Sayfamız zyönetim değiştikten sonra sizlere de bilgisini ve sözünü verdiğimiz gibi çok kısa sürede web sayfamızı hizmetinize açtık. z Tüm duyurularımızı gerek sayfamızdan takip edebileceğiniz gibi, com.tr sayfamızdaki Sertur-Turgutreis bölümümüzden de duyurularımızı görebilirsiniz.

3 Bodrum un Güzelliğini İlkbaharda ve Sonbaharda Yaşamak zdoğanın canlandığı, bahçemizin ve çiçeklerimizin en güzel olduğu ilkbahar aylarında ve Bodrum un ve doğanın sakinliğinin yaşandığı sonbahar aylarında tatilinizi yapmanızı tavsiye ederiz. Bodrum u bu aylarda yaşamak, Bodrum u dahada vazgeçilmez kılacaktır. Devre Kullanımı ztesisimizden, borcu olmayan ve ortaklığını ibraz etmiş olan üyelerimiz faydalanabilecektir. İbraz işlemini henüz yapmamış olan üyelerimizin işlemlerini rezervasyon öncesinde tamamlaması gerekmektedir. zortakların sahip oldukları ünite ve dönemin dışında; başka bir dönemde kullanmak istenmesi ve tesisin müsait olması halinde ilgili dönemin bedeli ödenerek kullandırma mümkün olabilecektir. zbir ortağın birden fazla dönem kullanmak istemesi halinde, tesisin uygunluğuna göre kullanım mümkün olabilecektir. z2014 sezonu için ön rezervasyon yapan üyelerimiz, daha sonra devre dönemlerini değiştirmek isterler ise; tesisimizin uygunluğuna göre talepleri değerlendirilecektir. zortakların, sahip oldukları 14 günlük dönemler; bayram, resmi tatil, özel günler gibi sebepler dolayısıyla yönetim kurulunca ileri tarihe uzatılabilir, geriye kaydırılabilir ya da bu gibi durumlarda komple bir ayarlama yapılmak suretiyle değiştirilebilir. zsertur A.Ş. üyelik sistemi gereği, söz konusu devrelerin kullanım, rezervasyon ve diğer işlemleri için ancak geçerli ortak veya resmi vekaleti olanlar muhatap olarak kabul edilecektir. Üyelerimizin yakınları veya tanıdıkları tarafından yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlgili ortağımız Nüfus Cüzdanı ile başvuruda bulunması gerekmektedir. İştirak Payı Ön Rezervasyon Başlangıç ve Bitiş Tarihi 2014 sezonu itibari ile tesisimizde konaklama yapmak isteyen üyelerimizin aşağıda bilgisi verilen Ön Rezervasyon Başlangıç ve Bitiş tarihleri arasında başvurularını yapmalarını bekliyoruz. Birden fazla dönemde konaklama yapmak isteyen üyelerimiz Ön Rezervasyon döneminde başvuruda bulunabilirler. zsertur-turgutreis tesisimizle ilgili 23 Eylül 2013, Pazartesi den itibaren Ön Rezervasyonunuzu yaptırmaya başlayabilirsiniz. Ön rezervasyonlarınızı en son 25 Ekim 2013, Cuma günü tamamlamış olmanız gerekmektedir. zön Rezervasyonumuzdan faydalanmak için; son tarihimiz 25 Ekim 2013, Cuma günüdür. Bu tarihten sonra yer ve fiyat garantisi verilmemektedir. zbelirlenen Ön Rezervasyon bitiş tarihi olan 25 Ekim 2013 ten sonra rezervasyon yaptırmak isteyen üyelerimiz, tesisimizin uygun olup olmadığı durumuna göre talepte bulunabilirler. z 25 Ekim 2013 tarihine kadar peşinatını yatırmayan üyelerin 2014 sezonu için yer kullanmayacakları kabul edilerek, boş kalan yerler dışarıya pazarlanacağından, işlemlerinizi zamanında bitirmeniz menfaatiniz gereğidir. Daha sonra oluşabilecek fiyat artışlarından etkilenmemenizi dileriz.

4 Devresini Kullanmak İstemeyen Üyelerimize z2014 sezonunda konaklama yapmak istemeyen üyelerimiz ise ekte yer alan Kullanma Yönetmeliği nde, ortağın borçları bölümünde geçen maddelere göre, kullanmayacağını yazılı olarak en son 31 Ekim tarihine kadar şirkete bildirmesi gerekmektedir. Bildirim yapan üyelerimize herhangi bir borç tahakkuk ettirilmeyecektir. Bu bildirimi 31 Ekim 2013 tarihine kadar yapmayan üyelerimizin hesabına ilgili sezona ait, en düşük ön rezervasyon bedeli olan 594.-TL(KDV Dahil) borç olarak kayıt edilecektir. Kayıt edilen ilgili dönem borcunu yatırmayan üyelere ödeme yapılıncaya kadar geçen süre için ayrıca, aylık %4 vade farkı ilave edilecektir. züyelerimiz tarafından kullanılmayacak olan evler, 2014 sezonunda diğer üyelere ve kiralama kullanımına açılacaktır. zkullanmayacağını bildiren ya da bildirmeyen üyelerimizin 31 Ekim 2013 tarihinden sonra yapacakları Devre Kullanmak İstiyorum başvurularında; başvurdukları tarihte tesisin müsaitlik durumu ve o günkü şartlara göre işlem yapılacaktır. 31 Ekim 2013 tarihinden sonra yapılacak başvurulara devre ve fiyat garantisi verilmemektedir. Ödemeler ve Ödeme İmkanları ziştirak Payı - Ön Rezervasyon Ödemesi sırasında üyemiz, mektubumuzda yazılı olan döneme ait İştirak Payı nı, ilgili ödeme şekillerine göre öder. zödemesini ilgili tarihler aralığında yapan ya da başlatan üyemize, ilgili devre Kesin Rezervasyon olarak rezerve edilmiş olur. ziştirak Payı nın KDV si ile her sene Nisan ayında belirlenen Servis Ücreti ve KDV toplamının ödemesi ise tesis girişi sırasında yapılır. zdepozito ödemeleri tesis girişinde yapılır, çıkışta herhangi bir hasar bulunmadığı takdirde üyemize geri iadesi yapılır. Depozito ödemesi yapmayan üyelerimiz hakkında tutanak tutulur. zelden para ödemesi yapılamaz. zödeme şekli Peşin ya da taksitle yapılabilmektedir. zpeşin seçeneğini seçecek olan üyelerimiz; havale ya da tek çekim kredi kartı ödemesi ile ödemelerini yapabilirler. İştirak Payı çizelgelerinde belirtilen, kullanmak istediğiniz dönemlere ait iştirak payını peşin ödemek istiyorsanız; iştirak payının tamamını en son 25 Ekim 2013 tarihine kadar ilgili banka hesabına yatırarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

5 zhavale İşlemleriyle ilgili : Havaleyi yaparken, gönderen olarak şirket ortağının (devre sahibinin) isminin belirtilmesini önemle rica ederiz. Aksi takdirde oluşabilecek karışıklık ve yanlışlıklardan şirketimiz sorumlu olmayacaktır. Havalenizi yaptıktan sonra, Sertur Müşteri İlişkileri bölümü ile telefon, faks veya yoluyla iletişime geçerek veya bizzat gelerek, gitmek istediğiniz dönem ve tesise ilişkin ön rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Banka Havalelerinde havale masrafı gönderene aittir. zhavale Bilgilerimiz : 2014 sezonu için, lütfen Sertur Servis Turizm ve Ticaret A.Ş. adına havale gönderimi yapınız. Gönderimleri ortak adına yapmanız hesabınıza kayıt işlemleri açısından önemlidir. Banka Adı : İş Bankası Hesap Numarası : Şube : Beyoğlu IBAN : TR ztaksitli seçeneği seçecek olan üyelerimiz; Ön Rezervasyon döneminde 12 taksit seçeneğinden faydalanabilirler. Ekte yer alan mail order, kredi kartı ya da havale ödeme seçenekleri ile taksitlerini tamamlayabilirler. VISA ve MASTERCARD kredi kartları ile ödemelerinizi yapabilirsiniz. Havale gönderimi ile, taksitle ödeme yapacak ve 25 Ekim 2013 tarihine kadar ilk taksidini yatırmış üyelerimiz için taksit tarihleri aşağıdaki gibidir. TAKSİT TARİHLERİ 1. Taksit 25 Ekim 2013 e kadar 7.Taksit 15 Nisan Taksit 15 Kasım Taksit 15 Mayıs Taksit 15 Aralık Taksit 15 Haziran Taksit 15 Ocak Taksit 15 Temmuz Taksit 15 Şubat Taksit 15 Ağustos Taksit 15 Mart Taksit 15 Eylül 2014 Taksit yatırma tarihlerini gecikmeden ilgili banka hesabına yatırmanızı önemle rica ederiz. Geciken taksitlerde aylık %4 vade farkı uygulandığını hatırlatırız.

6 2014 Sezonu Devre DÖNEMLER 1-10 EVLERİN DEVRE EVLERİN DEVRE GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ NİSAN II 18 NİSAN 02 MAYIS 19 NİSAN 03 MAYIS MAYIS I 03 MAYIS 17 MAYIS 04 MAYIS 18 MAYIS MAYIS II 18 MAYIS 01 HAZİRAN 19 MAYIS 02 HAZİRAN HAZİRAN I 02 HAZİRAN 16 HAZİRAN 03 HAZİRAN 17 HAZİRAN HAZİRAN II 17 HAZİRAN 01 TEMMUZ 18 HAZİRAN 02 TEMMUZ TEMMUZ I 02 TEMMUZ 16 TEMMUZ 03 TEMMUZ 17 TEMMUZ TEMMUZ II 17 TEMMUZ 31 TEMMUZ 18 TEMMUZ 01 AĞUSTOS AĞUSTOS I 01 AĞUSTOS 15 AĞUSTOS 02 AĞUSTOS 16 AĞUSTOS AĞUSTOS II 16 AĞUSTOS 30 AĞUSTOS 17 AĞUSTOS 31 AĞUSTOS EYLÜL I 31 AĞUSTOS 14 EYLÜL 01 EYLÜL 15 EYLÜL EYLÜL II 15 EYLÜL 29 EYLÜL 16 EYLÜL 30 EYLÜL EKİM I 30 EYLÜL 14 EKİM 01 EKİM 15 EKİM SERTUR-TURGUTREİS 2014 SEZONU İŞTİRAK PAYI ÖN REZERVASYON BEDELİ BİLGİLERİ Tatil Dönemleri APART - 4 KİŞİLİK PEŞİN TAKSİTLİ ÖDEME * 12 Taksit MAYIS I - II 550 TL 55 TL HAZİRAN I 550 TL 55 TL HAZİRAN II 960 TL 95 TL TEMMUZ I 960 TL 95 TL TEMMUZ II TL 115 TL AĞUSTOS I - II 960 TL 95 TL EYLÜL I 850 TL 85 TL EYLÜL II ve sonrası 590 TL 60 TL

7 Giriş-Çıkış Tarihleri EVLERİN DEVRE EVLERİN DEVRE EVLERİN DEVRE GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ 20 NİSAN 04 MAYIS 21 NİSAN 05 MAYIS 22 NİSAN 06 MAYIS 05 MAYIS 19 MAYIS 06 MAYIS 20 MAYIS 07 MAYIS 21 MAYIS 20 MAYIS 03 HAZİRAN 21 MAYIS 04 HAZİRAN 22 MAYIS 05 HAZİRAN 04 HAZİRAN 18 HAZİRAN 05 HAZİRAN 19 HAZİRAN 06 HAZİRAN 20 HAZİRAN 19 HAZİRAN 03 TEMMUZ 20 HAZİRAN 04 TEMMUZ 21 HAZİRAN 05 TEMMUZ 04 TEMMUZ 18 TEMMUZ 05 TEMMUZ 19 TEMMUZ 06 TEMMUZ 20 TEMMUZ 19 TEMMUZ 02 AĞUSTOS 20 TEMMUZ 03 AĞUSTOS 21 TEMMUZ 04 AĞUSTOS 03 AĞUSTOS 17 AĞUSTOS 04 AĞUSTOS 18 AĞUSTOS 05 AĞUSTOS 19 AĞUSTOS 18 AĞUSTOS 01 EYLÜL 19 AĞUSTOS 02 EYLÜL 20 AĞUSTOS 03 EYLÜL 02 EYLÜL 16 EYLÜL 03 EYLÜL 17 EYLÜL 04 EYLÜL 18 EYLÜL 17 EYLÜL 01 EKİM 18 EYLÜL 02 EKİM 19 EYLÜL 03 EKİM 02 EKİM 16 EKİM 03 EKİM 17 EKİM 04 EKİM 18 EKİM Sertur-Turgutreis 2014 Sezonu İştirak Payları İle İlgili Önemli Notlar zfiyatlar 2014 sezonu için TL cinsindendir. zdönemler 2 Hafta 14 geceliktir. ztaksitler, 12 eşit taksit ödemeyi kapsar. ziştirak payları KDV hariç olarak 25 Ekim 2013 tarihine kadar geçerlidir. ztemmuz II. dönem Ramazan Bayramı na göre yapılan devre giriş-çıkış tarihi düzenlemeleri bayram haftasını da kapsamaktadır. zramazan Bayramı na göre yapılan devre giriş-çıkış tarihleri tüm devre tarihlerini ilgilendirmektedir. Devre tarihleri sizlere Nisan 2014 ten itibaren e-posta ile gönderilen Giriş Belgesi nde gözükecektir. Devre giriş-çıkış tarihlerinizi ön rezervasyonu işlemi sırasında öğrenmenizi rica ederiz. ztesislerimizde ek yatak ücreti günlük 40.-TL dir. Ek yataklarda 0-6 yaş çocuk ücrete tabi değil, 6-12 yaş çocuk için ise %50 indirim uygulanır. zşirketimize vadesi geçmiş borcu bulunan üyelerimize rezervasyon yapılmayacaktır.

8 Geçmiş Borçların Ödenmesi zgeçmiş dönem borcu bulunan üyelerimizin Devtur A.Ş. ye borçlarını ödemeleri gerekmektedir. zdevtur A.Ş. ye 2013 ve eski dönemlere ait borcu olan üyelere rezervasyon yapılmayacaktır. zgeçmiş dönem borcu olan üyelerimizin borçlarını ödemek için irtibata geçmelerini önemle rica ederiz. zgeçmiş borçlar için aylık olarak uygulanan %10 gecikme faizi, %4 olarak değiştirilmiştir. Devtur Turgutreis Tatil Köyü İşletmeleri A.Ş. Hesap Bilgileri : Banka Adı : İş Bankası Hesap Numarası : Şube : Beyoğlu IBAN : TR Rezervasyon İptal ve İade Şekli zrezervasyon tarihinden itibaren 1 ay içinde yapılan yazılı iptal taleplerinde yatırılmış miktar aynen iade edilir. Bu tarihten sonra yapılan yazılı iptal taleplerinde yatırılan miktarın tamamı sonraki sene için hesapta bekletilir. zgiriş tarihine 15 günden kısa süre kala yazılı iptal taleplerinde iştirak payı miktarının %50 si kadar tazminat kesildikten sonra bakiyesi bir sonraki sene için hesapta bekletilir. zgiriş tarihine 2 gün ve daha az süre kala yapılan yazılı iptal taleplerinde iştirak payı ve servis ücreti ile KDV nin tamamı tahsil edilir. Önemli Açıklamalar ztesislere giriş saati 14:00, çıkış saati ise 10:00 dur. ztesislerde kedi, köpek gibi sevimli dostlarınızı ağırlayamadığımız ve besleyemediğimiz için üzgünüz. Bu konuda tesis girişinde ısrar edilmemesini rica ederiz. ztatil ünitelerine yatak kapasitesinin üzerinde misafir kabul edemeyeceğimizden bu konuda tesis girişinde ısrar edilmemesini önemle rica ederiz. z Emniyet Genel Müdürlüğü nün Kimlik Bildirimi maddesi gereğince tesislere girişte belirtilenlerin dışında kişilerin resepsiyona bilgi vermeden konaklaması kesinlikle yasaktır. Bu durumun tespit halinde üyenin, tesis kullanım hakkının geri alınması dahil tüm yaptırımların uygulanması için yönetim kurulu kararı mevcuttur. SERTUR SERVİS TURİZM VE TİC. A.Ş. Rezervasyon İçin Yandaki iletişim yollarından birini kullanarak Sertur A.Ş. Müşteri İlişkileri bölümümüz ile irtibata geçebilirsiniz. Meclis-i Mebusan Caddesi No:59 Kat:6 Atlantik Han Fındıklı - Beyoğlu/İstanbul Tel : Fax : E-posta : info@serturservis.com.tr w w w. s e r t u r s e r v i s. c o m. t r

ÜYELERİN GENEL KULLANMA KOŞULLARI

ÜYELERİN GENEL KULLANMA KOŞULLARI ÜYELERİN GENEL KULLANMA KOŞULLARI Ön Rezervasyon Bitiş Tarihi Ön Rezervasyonumuzdan faydalanmak için; son tarihimiz 30 Kasım 2017, Perşembe günüdür. Bu tarihten sonra yer garantisi verilmemektedir. Belirlenen

Detaylı

16 Eylül 2013. Sevgili Club Mavi Üyelerimiz,

16 Eylül 2013. Sevgili Club Mavi Üyelerimiz, 16 Eylül 2013 Sevgili Club Mavi Üyelerimiz, 2013 sezonunu sizlerle birlikte geride bırakırken, yazın güzelliğinin devam ettiği bu günlerde 2014 sezonu için hazırlıklarımıza başladık. 2014 sezonu, rezervasyon

Detaylı

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE 2015 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2015 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz AKYARLAR

Detaylı

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI 2016 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2016 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz SENTIDO

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

4.Aşama Kayıt Tarihi: 25.08.2014 (Pazartesi 10.30) Önemli Not! 4.Aşama: Sadece uzaktan kayıt alınacaktır. Başvuru kılavuzunu inceleyiniz!

4.Aşama Kayıt Tarihi: 25.08.2014 (Pazartesi 10.30) Önemli Not! 4.Aşama: Sadece uzaktan kayıt alınacaktır. Başvuru kılavuzunu inceleyiniz! Var olan gruplarımız dolmuştur. İlginizden dolayı teşekkür ederiz. Yedekler listesine adınızı yazdırabilirsiniz. Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde 2014 Güz Dönemi içinde

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR 1- Kamplar, 17 Mayıs 2016 tarihinde başlayıp 29 Eylül 2016 tarihinde bitecek şekilde 7 gece 8 gündüz olarak planlanmıştır. 2- Müracaatlar

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI 2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizi yeni kazandınız. Sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz. Kayıt sürecinin daha rahat geçmesi için

Detaylı

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016 Lütfen formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayıt No (Yetkili tarafından doldurulacaktır)... Ünvan

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Didim Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2013-2014 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ 2013-2014 etkinlik dönemi Türkiye Kupası 31 Ocak - 08 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya-Kemer

Detaylı

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 INNOVICE TURİZM Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 1- TARAFLAR 1-1. Bu sözleşme, bir tarafta faaliyet merkezi Kocatepe Mah. Dolapdere Taksim Cd. No: 27/1 Taksim,

Detaylı

DEÜ. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAYIT DUYURUSU

DEÜ. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAYIT DUYURUSU DEÜ. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAYIT DUYURUSU DEÜ Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Kayıt İşlemleri Başlangıç : 09 Temmuz 2014 saat:10:00 Bitiş : 14 Temmuz 2014 saat 17:30

Detaylı

DEÜ. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAYIT DUYURUSU

DEÜ. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAYIT DUYURUSU DEÜ. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAYIT DUYURUSU DEÜ Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Kayıt İşlemleri Başlangıç : 29 Haziran 2015 saat:10:00 Bitiş : 01 Temmuz 2015 saat 17:30

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS KESİN KAYIT KİTAPÇIĞI

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS KESİN KAYIT KİTAPÇIĞI 2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS KESİN KAYIT KİTAPÇIĞI "Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizi yeni kazandınız. Sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz. Kayıt sürecinin daha rahat geçmesi için

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılmak isteyen personel yazımız ekinde gönderilen müracaat formunu doldurarak, doğrudan ilgili tesis veya tesisin bağlı bulunduğu İl

Detaylı

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde Yaz Dönemi içinde açılması planlanan yoğunlaştırılmış 1., 3., 4. ve 5. aşamanın programı aşağıdaki çizelgededir. Kayıt süreci ile ilgili

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, 1-3 MAYIS 2014 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu' da düzenlenecek olan 3. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası

Detaylı

www.balneoloji2012.org

www.balneoloji2012.org SPONSORLUK DOSYASI www.balneoloji2012.org 12-14 Nisan 2012 Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Kozaklı - Nevşehir GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Nevşehir- Kozaklı- Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Hotel

Detaylı

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1 2019 / 1 11 Mart - 09 Mayıs 2019 Değerli Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK)tarafından yapılacak 2019/1. Dönem Bağımsız Denetçilik sınavlarına

Detaylı

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Telefon : 0312 4677001 Faks : 0312 4675795 E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 10 Aralık

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015 tarih

Detaylı

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz.

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YMM ODASI Telefon : 0312 467 70 01 Faks : Lütfen Bildiriniz E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 19 Aralık 2013 Faksın

Detaylı

KAYIT YENİLEME PROGRAMI

KAYIT YENİLEME PROGRAMI 2016-2017 KAYIT YENİLEME PROGRAMI 1 2 3 2016-2017 KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 EĞİTİM FAKÜLTESİ - 29.750,00 29.750,00 29.750,00. 28.000,00 29.750,00 29.750,00 29.750,00

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR 1- Kamplar, 22 Mayıs 2015 tarihinde başlayıp 27 Eylül 2015 tarihinde bitecek şekilde 7 gece 8 gündüz olarak planlanmıştır. 2- Müracaatlar

Detaylı

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Yükseköğretim Kurulu tarafından 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar (Ek) Döneminde Üniversitemize tanınan

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. Sayın Yetkili, 29 Nisan- 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 4. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

DEÜ. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAYIT DUYURUSU

DEÜ. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAYIT DUYURUSU DEÜ. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2010-2011 ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAYIT DUYURUSU DEÜ Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Başlangıç :20 Haziran 2011 Saat:10:00 Bitiş :21 Haziran 2011 Saat:17:00 (http://kayit.deu.edu.tr)

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ESKİ KAYITLI ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU Üniversitemiz eski kayıtlı öğrencileri 2018-2019 Eğitim-Öğretim

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sayı Konu : B0İMİ0000014-2032 : Bakanlığımıza Bağlı Eğitim ve Dinlenme Tesislerinden (Kamplardan) Yararlanma GENELGE 2005/57 04.04.2005 Bakanlığımız,

Detaylı

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI 2016 FİYAT LİSTESİ GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ Fiyatlar 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir. Maliyetler Dolar kuruna göre yapılmıştır. Dolar kuru 3.20 TL. yi geçtiği takdirde fiyat değişikliği yapılacaktır.

Detaylı

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz.

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Değerli Meslektaşlarım, 2014 yılı Yüz Plastik Cerrahi Toplantısını Ankara da 5-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapmayı planlamaktayız. Bu toplantıda yüz plastik cerrahisindeki yeni gelişmeleri sizlerin de katkısıyla

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ 27 Haziran, 2018 Sayın Velimiz, Mali Kayıt süreci işlemlerinizin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi amacı ile, aşağıda bahsi geçen konulara dikkatinizi

Detaylı

Antalya O Days Yarışları

Antalya O Days Yarışları Antalya O Days Yarışları 25-28 Şubat 2016 Takım - Kulüp - Grup Konaklama Başvuru Formu Lütfen bu formu aşağıda ki iletişim yöntemlerinden birisi ile tarafımıza iletiniz. Adres: Cakmak Mah. Ikbal Cad. No:24/6

Detaylı

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe 2011 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09:00 17:00 saatleri arasında, Atalar Mh. Şehit Hakan Kurban Cd. No: 44 34865 Kartal- İSTANBUL

Detaylı

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ YEMEK HİZMETİ İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN KURALLAR VE YEMEKHANE OTOMASYON SİSTEMİ

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ YEMEK HİZMETİ İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN KURALLAR VE YEMEKHANE OTOMASYON SİSTEMİ İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ YEMEK HİZMETİ İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN KURALLAR VE YEMEKHANE OTOMASYON SİSTEMİ Üniversitemizde öğle yemeği hizmetinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin ve personelimizin, ÖĞLE

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi Duyurusu Yükseköğretim Kurulunun yazıları esas alınarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Pedagojik

Detaylı

2013 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI

2013 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI 2013 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI Emniyet Genel Müdürlüğü Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği hükümlerine göre Kamplarda Uygulanacak Usul ve Esaslar ile Kamp Dönemleri ve Fiyat listeleri ile Genel

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AYAZMA EMLAK KONUTLARI KURA BAŞVURU BİLGİLENDİRME FORMU 1) Satıcı: Adres: Atatürk Mah Çitlenbik Cad. No:4 Ataşehir / İSTANBUL İletişim: Tel:02165791515 Faks

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR 1- Kamplar, 16 Mayıs 2017 tarihinde başlayıp 27 Eylül 2017 tarihinde bitecek şekilde planlanmıştır. 2- Müracaatlar sadece bir kamp için ve

Detaylı

ÖRNEK. *Ödenecek Toplam Borç Tutarı; kredinin, faiz, fon, vergi, ücret ve diğer maliyetler dahil toplam fiyatıdır.

ÖRNEK. *Ödenecek Toplam Borç Tutarı; kredinin, faiz, fon, vergi, ücret ve diğer maliyetler dahil toplam fiyatıdır. MESAFELİ İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU KREDİ VERENE İLİŞKİN BİLGİLER Kredi Verenin Unvanı Akbank T.A.Ş. (Banka) Adresi Akbank Genel Müdürlüğü Sabancı Center 34330 4. Levent İstanbul

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU Ders Kodu ve Adı: EMV122 Genel Muhasebe II Öğrenci Sınav Adı: 2016 201 Bahar Bütünleme Tarih: 3 Temmuz 201 Süre: dakika Derslik: GD1 Adı ve Soyadı: Numarası: Programı: Başarılar, Uğur DEMİR 1. Saygın İşletmesinin

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU İcra Kurulu Karar Tarihi: 23.11.2017 Karar No: 13 TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2017-2018 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI UYGULAMA 2017-2018 etkinlik dönemi Türkiye Yıldızlar Satranç

Detaylı

İspanyolca Kursları Ocak 2019

İspanyolca Kursları Ocak 2019 İspanyolca Kursları Ocak 2019 Instituto Cervantes de Estambul Tarlabaşı Bulvarı No 9 34435 Beyoğlu Tel.: (212) 292 65 36 Faks: (212) 292 65 37 cenest@cervantes.es infoest@cervantes.es http://estambul.cervantes.es

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) HATAY ANTAKYA GÜNYAZI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 770 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) HATAY ANTAKYA GÜNYAZI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 770 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) HATAY ANTAKYA GÜNYAZI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 770 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Hatay Antakya Günyazı Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında İdaremiz

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT Lisansüstü Kesin Kayıt Tarihleri : 25.01.2016-29.01.2016 Lisansüstü Ders Ekleme/Bırakma/Çekilme Tarihleri : 01.02.2016-08.02.2016

Detaylı

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KATILIMCININ Unvanı :. Adı :.. Soyadı :. Kurum :.. Adres :... Tel :. Fax :. E-posta : FATURA BİLGİLERİ Fatura İsmi :. TC Kimlik No :.Firma Adı :. Vergi Dairesi

Detaylı

Karadeniz Un Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu adına toplantımıza katılımlarınızın bizleri onurlandıracağını belirtmek isterim.

Karadeniz Un Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu adına toplantımıza katılımlarınızın bizleri onurlandıracağını belirtmek isterim. Değerli Misafirlerimiz Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu koordinasyonunda her yıl bir üye dernek tarafından organize edilen Genişletilmiş Sektör Toplantısı bu sene Hasadın Ardından temasıyla 27-29 Eylül

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA-BEYPAZARI TOPLU KONUT PROJESİ 2 ADET KONUT (ENGELLİ KATEGORİSİNDE) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA-BEYPAZARI TOPLU KONUT PROJESİ 2 ADET KONUT (ENGELLİ KATEGORİSİNDE) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA-BEYPAZARI TOPLU KONUT PROJESİ 2 ADET KONUT (ENGELLİ KATEGORİSİNDE) BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: Ankara-Beypazarı (240) Toplu Konut Projesi kapsamında

Detaylı

Sayı : 2010/232 Konu: Elektrik Enerjisi Desteği. 22 Ekim 2010. Değerli Üyemiz, İlgi: 29 Haziran 2010 tarih ve 2010/171 sayılı yazımız.

Sayı : 2010/232 Konu: Elektrik Enerjisi Desteği. 22 Ekim 2010. Değerli Üyemiz, İlgi: 29 Haziran 2010 tarih ve 2010/171 sayılı yazımız. Sayı : 2010/232 Konu: Elektrik Enerjisi Desteği 22 Ekim 2010 Değerli Üyemiz, İlgi: 29 Haziran 2010 tarih ve 2010/171 sayılı yazımız. İlgi yazımızda, Turizm Belgeli Tesislerde elektrik enerjisi desteğinin

Detaylı

26.01.16 İLGİLİ FİRMA : İSTANBUL BAROSU TEL : 0212 251 63 25 Sayın ÖRNEK, Öncelikle Nidya Hotel Galataport a göstermiş olduğunuz nazik ilgiye teşekkür ederiz. 31.06.2016 tarihine kadar şirketinizin değerli

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ (Senatonun 04.06.2015 tarih ve 2015/07-05 sayılı kararıyla kabul edilmiştir) T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ YENİ KAYITLAR Üniversiteye yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

YÖNETİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ

YÖNETİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ YÖNETİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ İlkiz Sokak No: 16/23 Sıhhiye - ÇANKAYA/ANKARA Tel: 0 (312) 230 34 48 Faks: 0 (312) 230 57 27 Web: www.yekud.org.tr Sayı : 2012/001 onu : Seminer 27/01/2012 Sayın İdarecilerimiz;

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

2019 YILI YAZ KAMP SEZONUNDA ENGELLİ BİREYİ OLAN PERSONEL VE AİLELERİNE AYRILAN KAMP KONTENJAN LİSTESİ

2019 YILI YAZ KAMP SEZONUNDA ENGELLİ BİREYİ OLAN PERSONEL VE AİLELERİNE AYRILAN KAMP KONTENJAN LİSTESİ 2019 YILI YAZ KAMP SEZONUNDA ENGELLİ BİREYİ OLAN PERSONEL VE AİLELERİNE AYRILAN KAMP KONTENJAN LİSTESİ TESİS ADI AYRILAN DÖNEM AYRILAN ODA SAYISI TOPLAM ODA SAYISI (Ayrılan Dönem X Ayrılan Oda Sayısı)

Detaylı

Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI. Teslim Alma ve İlk Açılış

Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI. Teslim Alma ve İlk Açılış Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI Teslim Alma ve İlk Açılış Üründe sorun var mı? Evet Hayır Sınıflara Teslim Tutanağı ile Sınıf öğretmenleri tarafından Tutanak altına alınır(1)

Detaylı

İspanyolca Kursları Ekim 2018

İspanyolca Kursları Ekim 2018 İspanyolca Kursları Ekim 2018 Instituto Cervantes de Estambul Tarlabaşı Bulvarı No 9 34435 Beyoğlu Tel.: (212) 292 65 36 Faks: (212) 292 65 37 cenest@cervantes.es infoest@cervantes.es http://estambul.cervantes.es

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR 1- Kamplar, 18 Mayıs 2019 tarihinde başlayıp 11 Ekim 2019 tarihinde bitecek şekilde planlanmıştır. 2- Müracaatlar sadece bir kamp için ve

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME Madde 1 Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme bir tarafta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Sinema Genel Müdürlüğü (bundan sonra

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE MERKEZ HIDIRLIK MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (120 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE MERKEZ HIDIRLIK MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (120 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE MERKEZ HIDIRLIK MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (120 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Niğde Merkez Hıdırlık Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU Sayın Veli, T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU 2015-2016 Öğretim Yılı kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihlerde okulumuzda yapılacaktır. Kayıt süreci başlamadan önce, işlemlerinizin

Detaylı

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Üye Girişi www.bookinturkey.com web sitesi üzerinden Üyelik İşlemleri ne tıklayıp, e-posta adresinizi ve şifrenizi yazarak Şirket Giriş e tıklayarak Yapı

Detaylı

BALIKESİR DİŞHEKİMLERİ ODASI BAHAR. SEMPOZYUMU 17-18 Nisan 2015 HALİÇ PARK HOTEL - AYVALIK

BALIKESİR DİŞHEKİMLERİ ODASI BAHAR. SEMPOZYUMU 17-18 Nisan 2015 HALİÇ PARK HOTEL - AYVALIK Değerli Meslektaşlarım, Ülkemizin eğlence turizm merkezlerinden Cunda Adası nda Haliç Park Otel de gerçekleştireceğimiz Bahar Sempozyumu'nda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Türk ve Yunan kültürünün

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2013 2014 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2013 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA

Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA Sayı : TİM.EİB.GSK.00.. İzmir, 17/10/2014 Konu : Foodex Japan 2015 Fuarı Milli Katılım Duyurusu Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA Sayın Yetkili, 03-06

Detaylı

(14/07/2006 tarih ve 26228 sayılı Resmi Gazete) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

(14/07/2006 tarih ve 26228 sayılı Resmi Gazete) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Kültür Yatırım ve Girişimlerine Gelir Vergisi Stopajı, Sigorta Primi İşveren Payı ve Su Bedeli İndirimi İle Enerji Desteği Uygulamasına Dair Yönetmelik Amaç (14/07/2006 tarih ve 26228 sayılı Resmi Gazete)

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN AÇILACAK PROGRAMLAR, AKADEMİK TAKVİM UYGULAMA ESASLARI VE YEDEK KONTENJAN DUYURUSU Programla

Detaylı

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı.

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı. Daralmayın, Ferahlayın! Kart şeklinde ihtiyaç finansmanı. FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU finansör nedir?? * Finansör, kar oranı ve taksit sayısı banka ve müşteri arasında başvuru esnasında belirlenen ve müşteri

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Anadolu Üniversitesi

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ SIRA 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ KRİTERLER UYGULAMA BAŞLANGICI 1 Spor Kulübü Bilgi Formu A 2, Branş Sorumlusu Bilgileri A 3 Kulüp Adına Yetki Belgesi (Yönetim Kurulu Kararı) A 4 Adres, Tel, Faks

Detaylı

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ YEMEK HİZMETİ İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN KURALLAR VE YEMEKHANE OTOMASYON SİSTEMİ

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ YEMEK HİZMETİ İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN KURALLAR VE YEMEKHANE OTOMASYON SİSTEMİ İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ YEMEK HİZMETİ İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN KURALLAR VE YEMEKHANE OTOMASYON SİSTEMİ Üniversitemizde öğle yemeği hizmetinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin ve personelimizin, ÖĞLE

Detaylı

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa Sayın Yetkili, 26 Nisan - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 7. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

T E B L İ Ğ 2018/383. Tesisten Ayrılış Tarihi

T E B L İ Ğ 2018/383. Tesisten Ayrılış Tarihi TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. Tarih : 16/04/2018 GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Konu : Ayvalık Eğitim ve Dinlenme İDARİ İŞLER BAŞKANLIĞI Tesisleri Müracaatları hakkında. (Lojistik Yönetimi Müdürlüğü) T E B L İ Ğ 2018/383

Detaylı

ANTALYA SERBEST BÖLGESİ Y A T I R I M C I A Ç I K A L A N KİRA SÖZLEŞMESİ ( ANT.SB.BELGE- 3 )

ANTALYA SERBEST BÖLGESİ Y A T I R I M C I A Ç I K A L A N KİRA SÖZLEŞMESİ ( ANT.SB.BELGE- 3 ) ANTALYA SERBEST BÖLGESİ Y A T I R I M C I A Ç I K A L A N KİRA SÖZLEŞMESİ ( ANT.SB.BELGE- 3 ) KİRAYA VEREN : ASBAŞ - ANTALYA SERBEST BÖLGE İŞLETİCİSİ A.Ş. YATIRIMCININ Ticaret Unvanı : Sicil Numarası :

Detaylı

ENKA SPOR KULÜBÜ BRANŞ ÜYELİK

ENKA SPOR KULÜBÜ BRANŞ ÜYELİK ENKA SPOR KULÜBÜ BRANŞ ÜYELİK 2014-2015 ÜYELİK BİLGİLERİ Kulüp Üyeliği ve branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Asli Üye ile birlikte günlük giriş

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %30'unu başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT:

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 2018-2019 AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 1. Başvuru yaparken Sınıfını ve Mezuniyet Durumunu yanlış belirtenlerin kayıt hakkı iptal edilecektir.(mezunlar sınıfını

Detaylı

BANKA MUHASEBESİ SONUÇ HESAPLARI

BANKA MUHASEBESİ SONUÇ HESAPLARI BANKA MUHASEBESİ SONUÇ HESAPLARI Sonuç Hesapları Gelir ve gider hesapları sonuç hesapları olarak adlandırılır ve özkaynaklara aktarılan kar/zarar kanalıyla özkaynakların değerini değiştirir. Gelir tablosu

Detaylı

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu Özel Yetenek Sınavı Duyurusu T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI Beden Eğitimi ve

Detaylı

A S Y M ASYM DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

A S Y M ASYM DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU ANKARA ÜNİVERSİTESİ SINAV YÖNETİM MERKEZİ A S Y M ASYM DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU 1) GENEL BİLGİLER

Detaylı

2-4 MART 2018 ANKARA

2-4 MART 2018 ANKARA TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2-4 MART 2018 ANKARA Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından Gazi Üniversitesi ile birlikte 2-4 Mart 2018 tarihlerinde

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000290 28/01/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 41 Sayın Üyemiz, 1. GİK 45.Dönem Toplantısı

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. EVLİLİK KAMPANYASI NDAN FAYDALANAN YENİ ABONELERE DECT TELEFON KAMPANYASI NIN KATILIM KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. EVLİLİK KAMPANYASI NDAN FAYDALANAN YENİ ABONELERE DECT TELEFON KAMPANYASI NIN KATILIM KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. EVLİLİK KAMPANYASI NDAN FAYDALANAN YENİ ABONELERE DECT TELEFON KAMPANYASI NIN KATILIM KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ KATILIM KOŞULLARI: Aşağıdaki şartları sağlayan Türk

Detaylı

Önemli Tarihler. 08 Aralık 2015 13 Aralık 2015 (saat 23:59 a kadar) Ön kayıt ve kontrol listelerinin kontrolü: Listeler.

Önemli Tarihler. 08 Aralık 2015 13 Aralık 2015 (saat 23:59 a kadar) Ön kayıt ve kontrol listelerinin kontrolü: Listeler. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR 1.Alacak kaydı taleplerimi nereye ve nasıl yapabilirim? İstanbul 1. İflas Müdürlüğünün 2017/14 İflas sayılı dosyasına doğrudan

Detaylı

İspanyolca Kursları Ocak Sonu 2019

İspanyolca Kursları Ocak Sonu 2019 İspanyolca Kursları Ocak Sonu 2019 Instituto Cervantes de Estambul Tarlabaşı Bulvarı No 9 34435 Beyoğlu Tel.: (212) 292 65 36 Faks: (212) 292 65 37 cenest@cervantes.es infoest@cervantes.es http://estambul.cervantes.es

Detaylı

NOKIA ASHA 300 VE NOKIA ASHA 303 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

NOKIA ASHA 300 VE NOKIA ASHA 303 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ NOKIA ASHA 300 VE NOKIA ASHA 303 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) NOKIA ASHA 300 ve NOKIA ASHA 303 ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU Lisans tamamlama çalışmalarını yürütmek üzere Lisans tamamlama komisyonu kurulmuştur. Lisans tamamlama komisyonumuz Yurtiçi ve Yurtdışı Örgün, Açık, Uzaktan,

Detaylı

PERSONEL BELGELENDİRME HİZMET TEKLİFİ

PERSONEL BELGELENDİRME HİZMET TEKLİFİ Sayın [İlgili Kişi] [Müşteri] [Şehir] Tel: [Müşteri Telefon] Faks: [Müşteri Faks] E-mail: [Kişi Mail] PERSONEL BELGELENDİRME HİZMET TEKLİFİ Teklif No: End-Tk.[Teklif No] Rev. No: 0 Teklif Tarihi: [Teklif

Detaylı

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016 UÇUŞ BİLGİLERİ Havayolu: Türk Hava Yolları Gidiş 24 Haziran, İstanbul hareket saati : 11:00* 24 Haziran, Roma varış saati: : 12:40 Dönüş 26 Haziran, Roma hareket

Detaylı

Programla İlgili Bilgiler

Programla İlgili Bilgiler 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR, KONTENJANLAR VE DERSLERE İLİŞKİN

Detaylı