Mutluluğu yolda bulun.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mutluluğu yolda bulun."

Transkript

1 E-Serisi. Sedan.

2 Mutluluğu yolda bulun. Gözünüzde bıraktığı ilk izlenimden parmak uçlarınızdaki son karıncalanmaya kadar yeni E-Serisi AVANTGARDE, karşılaşmanın ilk saniyesinden son saniyesine kadar ikna edicidir. E-Serisi, isteğe bağlı donanım olan AMG spor paketi sayesinde tutarlı dinamik tasarımı ve belirgin bir şekilde bilenmiş ifadesi ile tarzınıza hitap eder. Yolda onun gücünü ve çevikliğini hissettiğinizde, güçlü hislerin nerden geldiğini öğreneceksiniz.

3

4

5 Randevuyu kap: Pzt. 00:00 Pz. 24:00 Sportiflik sürüş keyfi ile buluşuyor. Yeni E-Serisiʼnde uyum sadece aks yükü dağılımında ve tasarımda mevcut değildir. Motor seçiminde de belirli sürücü istekleri düşünülmüştür. İster sportif tutku olsun ister profesyonel olarak uzun yollar katedin. En iyisi bunu kendiniz yaşayın elbette sürüş esnasında.

6

7 Unutmayın: Zamanı unutmak için en güzel yer. Yerinizi aldığınızda çok özel bir yerde bulunduğunuzu bilirsiniz. Çekici parlak alüminyum süslemeler ve analog saati orta konsola sürüş karakteri kazandırır. Ayrıca E-Serinizi nasıl donatacağınızı, sayısız seçenekler arasından seçim yaparken sizin zevkinize ve güvenilir ellerinize bırakıyoruz.

8 Yolları piste dönüştürür. Operaya veya golf turnuvasına giderken: Büyük gösteri veya dış hizmetler için: Yeni E-Serisi ile her yerde evinizde gibi hissedersiniz. Gösterişli salonların önünde de bekler, yeşil alanda park halinde de: Donanım konsepti ELEGANCE ismini hakkıyla taşır.

9

10 Tasarım. Gözünüz de sizinle birlikte sürüş yapar. Yeni E-Serisiʼnde elbette memnuniyetle. Tasarım iyi bir zevk, netlik ve konfor meselesidir. Bu yüzden yeni E-Serisi hem özellikle estetik hem de hissedilebilir bir ergonomi ile ikna edicidir. Yenilikler içeren dış görünümü, aracı daha güçlü ve daha dinamik hale getirir. İsteğe bağlı donanım konsepti AVANTGARDEʼda örneğin yıldız ve yeni 2 lamelli radyatör ızgarası buna katkı sağlar. Yan kısımlar belirgin şekilde keskin orantılara sahiptir. İç mekanda yeni tasarlanmış 3 tüplü gösterge tablosu, analog saatli orta konsol ve kaliteli malzeme seçimi olumlu şekilde dikkat çeker. Elbette kendi fikirleriniz ve iyi zevkiniz için de yer mevcuttur. Çünkü iç mekanda örneğin yeni bir renk çeşitliliği ile daha da bireyselleştirme imkanları vardır. İfadesi güçlü, zarif hatları ile tamamen yeni ön farlar, tampon ve motor kaputu Kısmi LED farlar (standart donanım), tam LED farlar (isteğe bağlı donanım) LED fiber optik teknolojili yeni arka lamba tasarımı Belirgin donanım konsepti ELEGANCE (isteğe bağlı) görsel olarak krom süslemeleri ile fark yaratır ve iç mekanda kaliteli ceviz ağacından oluşan süslemeleri ile bireyselliği ve konforu vurgular Sportif-dinamik donanım konsepti AVANTGARDE (isteğe bağlı) 2 lamelli radyatör ızgarasındaki yıldızı ile kendine özgü görünüşü ve ifadesi güçlü dış görünümü ve iç mekanı ile önem kazanır Güvenlik. Güvenlik, günümüzde en modern teknolojiye dayanır. Tıpkı yeni E-Serisi gibi. Mercedes-Benzʼin bütünsel güvenlik konsepti aktif ve pasif sistemleri birleştirir ve yolcuları en iyi şekilde korur. Yeni E-Serisi Sedanʼda zaten yüksek olan standartlar daha da optimize edildi. Örneğin, isteğe bağlı donanım olan acil fren algılama sistemi BAS PLUSʼta olduğu gibi: kavşak yardımcısı ve yaya algılama sistemine sahiptir. Tehlikeleri sadece önden değil, yan taraftan da teşhis edebilir. İsteğe bağlı donanım olan aktif şerit takip yardımcısı, yol şerit çizgilerinin yanında tehlikeli olabilecek karşı yönden gelen trafiği algılar. İsteğe bağlı donanım olan adaptif uzun far yardımcısı da diğer trafik katılımcılarının gözlerini kamaştırmayacak şekilde önemli derecede güvenliğe katkı sağlar. Diğer yandan standart donanım olan COLLISION PREVENTION ASSIST çarpışma önleme yardımcısı size destek sağlar. Sistem, düşük mesafeden kaynaklanan arkadan çarpışmaları önlemek için tasarlanmıştır. ATTENTION ASSIST ve COLLISION PREVENTION ASSIST, adaptif fren yardımcısı (standart donanım) 9 hava yastığı (standart donanım) Tam LED sürüş farlı akıllı ışık sistemi (isteğe bağlı donanım) Adaptif uzun far yardımcısı (isteğe bağlı donanım) BAS PLUS a sahip sürüş yardımcısı paketi Plus, kavşak yardımcısı PRE-SAFE PLUS dahil, direksiyon yardımcısı olan takip mesafesi yardımcısı DISTRONIC PLUS, PRE-SAFE freni, aktif şerit takip yardımcısı ve aktif kör nokta yardımcısı (isteğe bağlı donanım) E-Serisi. En iyi formunda.

11 Konfor. Konforlu yeni bir Seriyi yaşayın: Yeni E-Serisiʼni. Aktif park yardımcısı olan isteğe bağlı park paketi sizi sanki neredeyse kendiliğinden uzunlamasına veya enine park yerlerine yerleştirir. Çevreyi gözeten kameralar orta ekranda olası engelleri kuş bakışı olarak gösterir. İsteğe bağlı olarak temin edilebilen dijital geri görüş kamerasını seçerseniz, ekranda dinamik yardımcı çizgiler ile, ilgili manevra işlemini destekleyen hareketli resimler belirir. Fakat Sedan sadece park ederken konforlu değildir. Kısa ve uzun mesafelerde de konforlu standart donanımda özellikle de masaj ve sürüş dinamiği fonksiyonlu isteğe bağlı donanım olan aktif ergonomik koltuklarda olağanüstü şekilde yolculuk edersiniz. A r t ı r ı l m ı ş d i r e ks i yo n ko n fo r u i l elektromekanik direkt direksiyon sistemi (standart donanım) Yeni Telematik nesline dayanan Audio 20 CD (standart donanım) Audio 20 CD için navigasyon modülü Becker MAP PILOT (isteğe bağlı donanım) S a b i t d i s kl i n a v ig a s yo n u ve y ü ks e k ç öz ü n ürlüklü renkli ekranı olan, internet özellikli COMAND Online multimedya sistemi (isteğe bağlı donanım) Çapraz park ile direksiyon ve fren fonksiyonu gibi yeni fonksiyonları içeren aktif park yardımcısı (isteğe bağlı donanım) HANDS-FREE ACCESS: bagaj kapağının ayak hareketi ile otomatik olarak açılması (isteğe bağlı donanım) Çevre. Herkes çevrenin korunmasına katkı sağlamak ile yükümlüdür. Kalıcı bir koruma tabii olan bir durum olmalıdır. En yeni neslin dizel motorları ve benzin agregaları, çekiş gücü ve performans tutumu gibi zamana uygun kalitelerden ödün vermeden daha düşük tüketim ve emisyon değerlerine yol açan bir takım masraflı bütünsel araç optimizasyonlarına sahiptir. Yeni E-Serisi de burada yine bir takım yeni geliştirmeler, tutarlı önlemler ve detayda iyileştirmeler sunar. Tek bir hedefle: kalıcı otomotiv çözümlerini hızlandırmak. ECO start- stop fonksiyonu (standart donanım) Sürüş tarzının verimlilik bakımından kontrol edilmesi için ECO göstergesi (standart donanım) Hareket enerjisinin geri kazanıldığı akıllı alternatör yönetimi (standart donanım) Sistem kontrollü enerji ihtiyacı nedeniyle yakıt tasarrufuna yardımcı olabilen elektromekanik direkt direksiyon sistemi (standart donanım) Bazı dizel motorlar için emisyon sınıfı Euro 6ʼya sahip BlueTEC teknolojisi E 300 BlueTEC HYBRID, 4 silindirli dizel motoru elektro motor ile birleştirir: Üst sınıfın en verimli motorlarından biri Emisyon sınıfı Euro 6 ya sahip (E 200 ve E 250) yeni geliştirilmiş 4 silindirli benzinli motor

12 Kavşak yardımcısı ve yaya koruma sistemine (isteğe bağlı sürüş yardımcısı paketi Plus) sahip BAS PLUS. İleriyi gören acil fren algılama sistemi BAS PLUS, olası arkadan çarpmalarda ve sürücü tehlike durumunda bir frenleme gerçekleştirdiğinde gerekli fren gücü ile destek sağlar. Bu esnada fren basıncı, bir çarpışmanın önlenmesi veya çarpışma hızının en azından önemli ölçüde azaltılması için sistem tarafından ayarlanır. Sistem, gerekli tepkiyi radyatör ızgarasındaki uzak ve yakın alan radarlarının ve ön camın arkasındaki stereo kameranın verileri ile hesaplar. Yeni E-Serisiʼnde ilk kez BAS PLUS fonksiyonu karşıdan karşıya geçen nesnelere ve yayalara yönelik genişletilmiştir. Bu da özellikle şehir içi trafiğinde ve kavşak alanında önemlidir. Aracın önündeki güncel alanda karşıdan karşıya geçen nesneler ve duran veya yavaş hareket eden yayalar sistem tarafından algılanabilir ve sürücüye 72 km/hʼye kadar olan hız aralığında bir tehlike durumunda frenleme esnasında destek sağlanır. Kavşak yardımcısına sahip BAS PLUS, artık sadece aracın önünde belirlenen tehlikelerde değil, karşıdan karşıya geçen yayalara yönelik aracın yan tarafında belirlenen tehlikelerde de sürücünün frenleme isteğini destekler.

13 Standart donanım. Yeni E-Serisi tüm bakışları üzerine çeker. Bu ilk etapta, yeni radyatör ızgarası, yeniden yorumlanmış karakter çizgilerine sahip yan görünüm ve standart donanım kısmi LED farlar ile etkileyici bir şekilde tasarlanmış ön bölümün bir kazanımıdır. Nappa deriden çok fonksiyonlu direksiyon, yeni 3 tüplü gösterge tablosu, orta kısmında analog saati olan ve modern düz ekran görünümlü orta konsola sahip iç mekan da zarif şekilde değiştirilmiş bir izlenim bırakır. Ayrıca kaliteli malzemeler, Alüminyum süslemeler, ambiyans aydınlatması ve yeni boru desenli koltuk döşemesi tasarımı da hoş bir görünüm sağlar. Direkt direksiyon sistemi, konsantrasyon kaybı yardımcısı ATTENTION ASSIST, çarpışma önleme yardımcısı COLLISION PREVENTION ASSIST, PRE-SAFE sistemi, sürücü ve ön yolcu için olan NECK-PRO koltuk başlıkları ve toplamda 9 hava yastığı gibi güncel teknolojiler ilk bakışta görünmez. Keskin dış tasarımı yeni E-Serisiʼne belirgin şekilde daha dinamik bir görünüm sağlar. İç mekanda kaliteli malzemeler. Yeni tasarımı ile LED fiber optik teknolojili arka lambalar. Audio sistemi Audio 20 CD.

14 Donanım konseptleri. ELEGANCE konsepti. İsteğe bağlı donanım konsepti ELEGANCE, E-Serisi Sedanʼın dinamik yönünü vurgular. Dış görünümü, krom süslemeler, motor kaputundaki Mercedes yıldızı ve çok kol tasarımlı hafif alaşım jantlar ile şekillendirilir. Ahenkli iç mekanı özel kumaş döşemesi, kaliteli ceviz ağacından zarif süslemeler ve üç farklı ışık kademesinde ayarlanabilen karartılabilir ambiyans aydınlatması ile ikna edicidir. AVANTGARDE konsepti. İsteğe bağlı donanım konsepti AVANTGARDE, E-Serisi Sedanʼa sportif-dinamik bir karakter kazandırır. Dış görünümü, yıldızı olan yeni 2 lamelli radyatör, ızgarası dikdörtgen şeklinde arka tampona entegre edilmiş çift, köşeli egzoz borusu çıkışları ve 5 çift kol tasarımlı hafif alaşım jantları ile daha çarpıcı ve daha atılgan bir etki bırakır. Yeni 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon ve alüminyum süslemeler ile iç mekandaki sportiflik buna uygundur. Farklılık detayda başlar: Donanım konsepti ELEGANCE. Dinamizm ve estetiğin zevkli birleşimi: Donanım konsepti AVANTGARDE. Özel zarafet içeren bir iç mekan beş renk dünyasında temin edilebilir. Sportif modernlik ve beş renk dünyasından renk seçimi.

15 Exclusive paketi. Dış spor paketi. En zarif malzemeler ve şık görsel vurgular Exclusive paketi ile kaliteli iç mekan hissedilir şekilde daha değerli, görünür şekilde daha kişisel hale gelir. Exclusive paketi isteğe bağlı olarak temin edilebilir ve çok yüksek beklentileri de karşılar. İsteğe bağlı donanım olan dış spor paketi E-Serisiʼne özellikle güçlü bir görünüm kazandırır ve başka şeylerin yanı sıra AVANTGARDE donanım konseptinin dış elemanlarını kapsar: 5 çift kol tasarımlı hafif alaşım jantları olan bir spor yürüyen aksam ve ayrıca ön aksta delikli fren diskleri ve Mercedes-Benz baskılı fren kaliperleri. Koltuklar ve orta konsoldaki ve kapılardaki kol dayamaları için Nappa deri döşemesi. Dış spor paketi olan E-Serisi dururken dahi çeviklik ve sürüş keyfi yaşatır. Süs dikişleri olan ARTICO suni deriden gösterge paneli ve yükleme kenarı. Tampona entegre edilmiş dikdörtgen biçimli egzoz borusu çıkışları olan iki akım yönlü egzoz tertibatı.

16 AMG Spor paketi. İsteğe bağlı donanım olan AMG spor paketi, dış görünüm ve iç mekan için birbirine uyarlanmış bir takım donanım özelliklerini kapsar. Bunlar E-Serisi Sedanʼın sportif çekiciliğini ve bireyselliğini daha da vurgular. Her açıdan benzersiz görsel vurguların yanı sıra AMG spor paketi, sürücü ve yolcular için hissedilir şekilde artırılmış bir sürüş dinamiği vaat ediyor. Önceki modele göre tamamen modifiye edilmiş AMG Styling, krom kaplı ve üç daha büyük soğutucu hava girişi olan yeni bir ön apronu kapsar. Ayrıca, yeni tasarımı ile yan marşpiyel kaplamaları, geniş krom çıtalı bir arka apron ve ayrıca iki akım yönlü krom kaplı egzoz borusu çıkışları özellikle ön plana çıkar. 5 çift kol tasarımlı yeni AMG hafif metal jantları olan AMG stili. Alt tarafı düzleştirilmiş, 3 kol tasarımlı, Nappa deri kaplı AMG spor direksiyon. Tampona entegre, krom dikdörtgen egzoz çıkışları olan iki yönlü egzoz tertibatı. Siyah donanımlı spor koltuklar.

17 İsteğe bağlı donanımlar (seçim). Yeni E-Serisi Sedan güncellenmiş tasarımı ile gerçekten göz alıcıdır. Fakat bunun ötesinde, daha başlama noktasında, istek üzerinde bu model serisi için mevcut olan birçok yeni fikre sahiptir. Sürüş yardımcısı paketi Plus ile daha güvenli bir sürüş için veya tam LED farlarla çeşitli genişletilmiş yardımcı fonksiyonlardan başlayarak yeni E - Serisi, park paketi veya trafik işareti yardımcısı gibi sürüşü destekleyen bir takım yeni konfor yardımcılarına sahiptir. HANDS-FREE ACCESS ile arka bagaj kapağı, ellerinizin boşta olmadığı zamanlarda, tek bir ayak hareketiyle açılır ve kapanır. Ve kışın, optimize edilmiş bir ortam konforu sağlamak için, kendini kanıtlamış ilave ısıtıcı tavsiye edilir. 360 kamerası sürücüye park işlemi sırasında çok iyi bir yardım sağlayabilir. Panoramik sunroof alışagelidk sunroof a göre görüş alanını iki katına çıkarır. EASY-PACK bagaj konfor muhafaza kutusu, bagaj kullanımının daha esnek ve daha konforlu olmasını sağlar. Bang & Olufsen BeoSound AMG High-End-Surround ses sistemi mükemmel bir akustik yaşatır.

18 Standart donanım ELEGANCE 011 Kumaş Kumaş ARTICO 2, Deri3 111 ARTICO 2, ARTICO 2, Deri Nappa deri Deri Deri Nappa deri Nappa deri 3 Siyah Siyah Saten beji Kestane kahverengi 018 Kumaş Kumaş Deri ARTICO 2, ARTICO 2, Nappa deri Deri Deri Nappa deri 3 Kristal grisi Kristal grisi Porselen Standart donanım ELEGANCE H76 Boylamasına taşlanmış, açık renkli alüminyum H14 Parlak kahverengi ceviz ağacı H79 Dokulu alüminyum, koyu renk Parlak kahverengi okaliptüs ağacı 3 H09 Açık damarlı kahverengi dişbudak ağacı Parlak siyah dişbudak ağacı 3 1 Strazburg kumaşı. 2 ARTICO suni deri. 3 İsteğe bağlı donanım. 4 Grenoble kumaşı.

19 AVANTGARDE 411 Kumaş 4 /ARTICO ARTICO2, Deri ARTICO 2, Deri Nappa deri Deri Nappa deri Nappa deri 3 Siyah Saten beji Kestane kahverengi 118 ARTICO2, Deri Deri Nappa deri Nappa deri 3 Kristal grisi Porselen AVANTGARDE H79 Dokulu alüminyum, koyu renk H14 Parlak kahverengi ceviz ağacı 3 H09 Açık damarlı kahverengi dişbudak ağacı Parlak siyah dişbudak ağaç 3

20 Opak renkler Metalik renkler 1 Özel renkler Siyah 197 Obsidiyan siyahı 890 Kavansit mavisi 585 Kovelin mavisi 149 Polar beyazı 526 Dolomit kahverengisi 988 Elmas gümüşü 799 Metalik elmas beyazı BRIGHT 755 Tenorit grisi 996 Kök yakut kırmızısı 775 İridyum gümüşü 792 Paladyum gümüşü 1 İsteğe bağlı donanım.

21 Ölçüler Tüm veriler milimetre cinsindendir. Verilen ölçüler ortalama değerlerdir. Temel donanıma sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir.

22 Teknik değerler. Dizel motorlar E 200 CDI E 220 CDI E 220 CDI BlueEFFICIENCY Edition E 250 CDI Silindir sayısı/yerleşim düzeni 4/R 4/R 4/R 4/R Silindir hacmi (cm3 ) Nominal güç 1 kw (BG) d/dk.ʼda 100 (136)/ [100 (136)/ ] 125 (170)/ [125 (170)/ ] 125 (170)/ [ ] 150 (204)/3800 [150 (204)/3800] Nominal tork 1 (d/dk. daki Nm) 360/ [360/ ] 400/ [400/ ] 400/ [ ] 500/ [500/ ] Hızlanma km/h (sn) 10,2 [9,5] 8,7 [8,4] 8,7 [ ] 7,7 [7,5] Maksimum hız yakl. (km/h) 210 [207] 228 [227] 228 [ ] 240 [242] Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı karma 6,0 5,8 [6,1 6,0] 4,5 4,2 [4,6 4,2] 5,1 4,8 [5,2 4,9] 6,1 5,8 [6,1 5,7] 4,3 4,1 [4,4 4,1] 5,0 4,7 [5,1 4,7] 5,5 5,5 [ ] 4,0 4,0 [ ] 4,5 4,5 [ ] 6,1 5,8 [6,2 5,8] 4,4 4,2 [4,5 4,2] 5,1 4,8 [5,2 4,8] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [ ] [ ] [ ] [ ] Emisyon sınıfı Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Yükleme haddi (kg) [565] 565 [565] 475 [ ] 565 [555] Dizel motorlar E 250 CDI 4MATIC E 300 BlueTEC HYBRID E 300 BlueTEC E 350 BlueTEC E 350 BlueTEC 4MATIC Silindir sayısı/yerleşim düzeni 4/R 4/R 6/V 6/V 6/V Silindir hacmi (cm3 ) Nominal güç 1 kw (BG) d/dk.ʼda [150 (204)/3800] [150 (204)/4200*] [170 (231)/3800] [185 (252)/3600] [185 (252)/3600] Nominal tork 1 (d/dk. daki Nm) [500/ ] [500/ ] [540/ ] [620/ ] [620/ ] Hızlanma km/h (sn) [7,9] [7,5] [7,1] [6,6] [6,7] Maksimum hız yakl. (km/h) [238] [242] [250 2 ] [250 2 ] [245] Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı karma [6,6 6,5] [5,0 4,7] [5,7 5,5] [4,2 4,1] [4,2 4,1] [4,2 4,1] [7,3 6,9] [5,2 4,7] [6,0 5,5] [7,3 6,9] [5,2 4,7] [6,0 5,5] [7,7 7,3] [5,5 5,1] [6,4 6,0] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emisyon sınıfı Euro 5 Euro 5 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Yükleme haddi (kg) 4 [565] [585] [555] [555] [545] * Elektromotor 20 kw /99/AT metnindeki 80/1269/EWG yönetmeliğine göre veriler. 2 Elektronik olarak düzenlenmiştir. 3 Verilen değerler ölçüm yöntemine göre (VO [EG] 715/2007 yönetmeliğinin o an geçerli olan metnine göre) belirlenmiştir Bilgiler, münferit bir araç ile ilgili olmayıp, bir teklifin parçası değildir, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amacına hizmet ederler.

23 Benzinli motorlar E 200 E 250 E 300 E 300 4MATIC E 350 E 350 4MATIC Silindir sayısı/yerleşim düzeni 4/R 4/R 6/V 6/V 6/V 6/V Silindir hacmi (cm3 ) Nominal güç 1 kw (BG) d/dk.ʼda 135 (184)/5500 [135 (184)/5500] [155 (211)/5500] [185 (252)/6500] [185 (252)/6500] [225 (306)/6500] [225 (306)/6500] Nominal tork 1 (d/dk. daki Nm) 270/ [300/ ] [350/ ] [340/ ] [340/ ] [370/ ] [370/ ] Hızlanma km/h (sn) 8,2 [7,9] [7,4] [7,1] [7,4] [6,3] [6,6] Maksimum hız yakl. (km/h) 233 [233] [243] [250 2 ] [245] [250 2 ] [250 2 ] Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı karma 8,4 8,0 [7,7 7,5] 5,3 5,0 [5,1 4,8] 6,5 6,1 [6,1 5,8] [7,7 7,5] [5,1 4,8] [6,1 5,8] [9,5 9,5] [5,6 5,3] [7,0 6,8] [9,9 9,9] [6,0 5,9] [7,5 7,4] [9,5 9,5] [5,6 5,3] [7,0 6,8] [9,9 9,9] [6,0 5,9] [7,5 7,4] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emisyon sınıfı Euro 6 Euro 6 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Yükleme haddi (kg) [555] [565] [565] [565] [565] [565] Benzinli motorlar E 500 E 500 4MATIC E 63 AMG E 63 AMG 4MATIC E 63 AMG S-Model 4MATIC Silindir sayısı/yerleşim düzeni 8/V 8/V 8/V 8/V 8/V Silindir hacmi (cm3 ) Nominal güç 1 kw (BG) d/dk.ʼda [300 (408)/ ] [300 (408)/ ] [410 (557)/ ] [410 (557)/ ] [430 (585)/5500] Nominal tork 1 (d/dk. daki Nm) [600/ ] [600/ ] [720/ ] [720/ ] [800/ ] Hızlanma km/h (sn) [5,2] [5,2] [4,2] [3,7] [3,6] Maksimum hız yakl. (km/h) [250 2 ] [250 2 ] [250 2 ] [250 2 ] [250 2 ] Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı karma [12,6 12,6] [6,7 6,7] [8,9 8,9] [13,0 13,0] [7,2 7,2] [9,4 9,4] [13,8 13,8] [7,5 7,5] [9,8 9,8] [14,4 14,4] [7,9 7,9] [10,3 10,3] [14,4 14,4] [7,9 7,9] [10,3 10,3] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emisyon sınıfı Euro 5 Euro 5 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Yükleme haddi (kg) 4 [555] [535] [620] [570] [550] 4 Değerler 92/21/EG direktifindeki 95/48/EG metnine (şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu % 90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg) göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri artırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır. Parantez içerisindeki değerler otomatik şanzımanlı araçlara yöneliktir. Ayrıntılı teknik değerleri adresinde bulabilirsiniz.

24 Eski araçların geri alınması. Döngü tamamlanıyor. Uzun bir çalışma hayatından sonra E-Serisi otomobilinizi ABʼnin (Avrupa Birliği) Ömrünü Tamamlamış Araçlar yönetmeliğince çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek için geri alıyoruz, ama o zamana kadar daha çok vakit var. Ulusal talimatlara göre 3,5 tona varana kadar izin verilmiş yüklü ağırlığı olan araçlar için geçerlidir. Geri dönüşüme ve değerlendirmeye uygun tasarım ile ilgili yasal talepleri Mercedes-Benz araçları yıllardan beri yerine getirmektedir. Eski araçların geri alınması için aracınızı çevreye uygun olarak değerlendiren bir geri alma yerleri ve sökme işletmeleri ağı mevcuttur. Bu arada araçların ve parçaların değerlendirilmesi ile ilgili olanaklar sürekli daha da geliştirilmekte ve iyileştirilmektedir. Dolayısıyla E-Serisi yasal geri dönüşüm paylarının artırılmasını gelecekte de süreye uygun olarak yerine getirecektir. Eski araçların geri dönüşümü, değerlendirilmesi ve geri alım şartları ile ilgili ayrıntılı bilgileri ulusal Mercedes-Benz ana sayfasında bulabilirsiniz. Bu katalogda yer alan verilerle ilgili açıklamalar: Bu baskının redaksiyonunun bitiminden sonra ( ) üründe değişiklikler yapılmış olabilir. Teslimat süresi dahilinde, konstrüksiyon ve şekil değişiklikleri, renk tonunda sapmalar ve teslimat kapsamında üretici tarafından değişiklik yapma hakkı, değişiklikler ve sapmalar, satıcının menfaatleri gözetilerek, satın alan için kabul edilebilir sınırlar dahilinde kalması şartıyla saklıdır. Satıcı veya üretici, siparişi veya sipariş edilen satın alma konusunu işaret veya numaralarla tanımlıyorsa, sadece bu husustan hiçbir hak talebi türetilemez. Resim ve çizimler, standart teslimat kapsamında bulunmayan özel donanım ve aksesuarlar da içerebilir. Renk sapmaları, baskı tekniğiyle ilgilidir. Bu katalog her ülkede sunulmayan tip ve hizmetler içerebilir. Bu katalog uluslararası düzeyde kullanılmaktadır. Yasal, hukuksal ve vergi mevzuatı ile ilgili ifadeler, sadece Federal Alman Cumhuriyeti için bu katalogun redaksiyonunun bitim tarihinde geçerlidir. Bu nedenle sizin ülkenizde geçerli uygulamalar, bunların etkileri ve bağlayıcı son durum için lütfen Mercedes-Benz Türk A.Ş bayinize danışınız. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart BC/MC /0113 Printed in Germany

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. C-Serisi. Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. Dirence karşı zarif manevralar yapan bir aerodinamizme sahip, gelişime adını veren üstün hafiflik. İstek üzerine, akıllı ve düzgün dozajlanmış bir

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

E-Serisi. Cabriolet.

E-Serisi. Cabriolet. E-Serisi. Cabriolet. Bu zevk tamamen size ait. Hayatla iletişiminizi tazeleyin: Güneş, mutluluk hormonlarını serbest bırakırken şehrin üzerinde süzülün. Motorun gücü, iç mekânın zarafeti ve dinamik yüz

Detaylı

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. GLA-Serisi. Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA, daha ilk bakışta sonsuz imkanlar sunar. Hangisiyle başlamalı? En iyisi, kaslı olduğu kadar aerodinamik olan tasarımın ileriye atılma arzusu ile başlamalı.

Detaylı

Yeni Mercedes-AMG GT.

Yeni Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Yeni Mercedes-AMG GT. Handcrafted by racers. S Sizi büyülemek için geldi. Geldi. Affalterbach ın bu konu hakkındaki beyanı: Uzun motor kaputu, iyice geriye doğru konumlandırılmış ön

Detaylı

İnsanlar yanılır, aracınız asla.

İnsanlar yanılır, aracınız asla. E-Serisi. Coupé. Güneş, farların atılgan şekilde parlamasını sağlar, kıvrımlı kenarlar üzerinde ışıldar ve benzersiz Coupé silüetini taklit eder... Yeni E-Serisiʼnin Coupéʼsi, tek bir kelime dahi etmeden

Detaylı

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız.

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. S-Serisi. Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. Gün hala yazılmamışken yeni S-Serisi nin radyatörü, kaputunda yıldızı ile heybetli bir şekilde garajdan sabaha karşı uzanırken, yeni zamanın

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer.

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. S-Serisi. Coupé. Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. Şaşırtan bir tasarım dili ile başladı her şey. Sportif ve büyük bir Coupé nin kendine özgü orantıları, üzerinde güç bombeleri olan uzatılmış motor

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız!

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! A-Serisi. Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! Ya evet ya da hayır, fark etmez demek bir seçenek değildir. Dışı sıra dışı, içi tam bir stil simgesi. Yollardaki sıkıcılığı ortadan

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz.

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. C-Serisi. Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. Yeni C-Serisi: Nereden geldiğini ve nereye gideceğini biliyor. İddiası hem ileri hem yukarı doğru yol göstermek. Teknolojisi, tasarımı, malzemesi fevkalade.

Detaylı

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Tüm hatlarıyla tam bir coupé. C-Serisi Coupé Tüm hatlarıyla tam bir coupé. Ok biçiminde uzanan ön kısmıyla alçak bir silüet oluşturuyor. Dik ve ortasında yıldız olan 2 lameli radyatör panjuru, kaslı hatlar, kısa çıkıntılar, güçlü bir

Detaylı

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın.

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. M-Serisi. On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. Yüksek: Güvenlik. Düşük: Tansiyon. Daha yüksekte

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı E-Serisi Sedan En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı kadar destekleyen, yükünüzü hafifleten

Detaylı

CLA Coupé ve Shooting Brake

CLA Coupé ve Shooting Brake CLA Coupé ve Shooting Brake Rock yıldızı. Yeni nesil Rock yıldızları için sahne açılsın: CLA Shooting Brake ve CLA Coupé. Pek az kişinin bu kadar çok takipçisi vardır. Sportif tasarım bir kez daha vurgulandığı

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda.

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. GLC Coupé Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. Bir Coupé gibi dinamik, bir SUV kadar güçlü. Sadece kulağa benzersiz gelmiyor, sürüşü de aynı şekildedir. Modern lüksü, yeni büyüleyici şekliyle

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı.

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. GL-Serisi. Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. Etkili şekilde yol almak önemlidir, mükemmel olanını bulmaya çalışmak ise bunun daha ilerisidir. Amaç, standartlar oluşturan bir

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

Rüzgara yönünü gösterir.

Rüzgara yönünü gösterir. CLA-Serisi. Rüzgara yönünü gösterir. Bildiğin yol, çoğu zaman hızlı olandır. Çünkü alışılan yol güven verir. Peki harekete geçiren nedir? Yeni CLA, kendisini engelleyebilecek her şeye karşı çıkıyor. Sahip

Detaylı

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Yeni CLS-Serisi. Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Duyguların kontrol edilmesi zordur. Özellikle yeni CLS ye bakarken. Onun şık çizgileri sadece bir hedefe, kalbinize doğru yönelir.

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Bakışları kaçınılmaz kılar.

Bakışları kaçınılmaz kılar. E-Serisi Coupé Geleceğin ikonu. Kaliteli elmas görünümlü radyatör ızgarası ve isteğe bağlı MULTIBEAM LED farlar uzakları aydınlatır: Başka hiçbir Coupéʼde aynı oranda bu kadar dinamik, konforlu ve emniyetli

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

Hayatın ciddi yönleri de keyifli olabilir.

Hayatın ciddi yönleri de keyifli olabilir. B-Serisi. Ailenize bir kişi daha eklendiğinde, aileden biri sayılan B-Serisi ile her şeye hazırlıklı olursunuz. Yeni B-Serisi, yolun birkaç metre ilerisinde sizi ne gibi sürprizlerin beklediğini algılayabildiği

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Hassas sürücü hassas makina ile buluşuyor.

Hassas sürücü hassas makina ile buluşuyor. SLK-Serisi. Hassas sürücü hassas makina ile buluşuyor. Yol tutuş raporu: Kendinizi iyi hissettirir. Mühendislik sanatı denilince, bilgi bu sanatın en önemli araçlarından biridir. SLK bu bilgi ile ilericiliği

Detaylı

Var olmanın yeni hafifliği.

Var olmanın yeni hafifliği. GLS SUV Var olmanın yeni hafifliği. Zamanla, başarıyla ve deneyimle hedefler azalmaz. Sadece, onlara uzanan yol güzelleşir. Daha üstün. Daha güvenli. S-Serisiʼnin SUVʼu yeni GLS ile yoldayken her şey daha

Detaylı

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar.

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. E-Serisi Cabriolet Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. Beklentiler: duyumsal ve net. Organik

Detaylı

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut.

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. İlan no: 239810 Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. Sahibinden 370.000 EUR YALVAÇ GRUP FARKIYLA MERCEDES S500 COUPE 4MATIC AMG İlan tarihi: 3 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model

Detaylı

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği.

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. E-Serisi Coupé Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. Modern tarzı ve zarif sportifliği temsil eder. Mütevazi zarafetindeki mükemmel orantılar ve atletik stil elemanları sayesinde E-Serisi

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

Güneşin doğuşunu coşkuyla karşılayın.

Güneşin doğuşunu coşkuyla karşılayın. SLC Roadster Güç ve ritim. Şehrin ritmi birden hızlanmaya başladı, çünkü artık tempoyu yeni SLC belirliyor. Yeni ön kısmı, elmas görünümlü ızgarası ve belirgin krom kanatları ile sokakları canlandırıyor.

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Burada herkes kendi gibi olabilir.

Burada herkes kendi gibi olabilir. Yeni B-Serisi Kim ne derse desin. Her şey mükemmel olduğunda hiçbir şeyi açıklamak zorunda olmazsınız. Ne hayatınızı, ne tarzınızı, ne de eşi benzeri olmayan güvenliğe ve konfora sahip olan otomobilinizi.

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Özgürlüğün değeri nedir?

Özgürlüğün değeri nedir? S-Serisi Cabriolet Özgürlüğün değeri nedir? Yeni S-Serisi Cabriolet, en üst seviyedeki bu özgürlüğün ispatıdır. Sürüşü paha biçilemez şekilde keyifli hale getiren bir Mercedes. Şıklığı, lüks görünümü ve

Detaylı

Olabilecek her şey için. B-Serisi.

Olabilecek her şey için. B-Serisi. B-Serisi. Olabilecek her şey için. B-Serisi. Aileler belki her şeyi planlayamaz ama her şeyi bekleyebilir. B-Serisi, hayatın bize her gün sunduğu her şeye cevap verir. Geniş alan düzeni sağlar. Kendine

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor.

Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor. S-Serisi Sedan Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor. Her türlü yolda deneyim kazanan birisine daha ne önerebiliriz? Gerçekleşecek her durumu zaten sistemler

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

Sınırları aş. Fazlası ol.

Sınırları aş. Fazlası ol. C-Serisi Sınırları aş. Fazlası ol. Söz konusu diğerlerinden daha iyi olmak değildir. Söz konusu olduğundan daha iyi olmaktır. Önemli olan budur. Hem sporda hem yolda. Yeni C-Serisi, mükemmel orantıları,

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

JEEP RENEGADE DONANIMLAR

JEEP RENEGADE DONANIMLAR Kasım 2015 JEEP RENEGADE DONANIMLAR Güvenlik Alarm ABS, ESC Şerit İkaz Uyarı Sistemi - - Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi - - Panik Fren Yardım Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Elektronik Devrilme Önleme

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik İlan no: 329563 Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik Sahibinden AMG PAKET HATASIZ FULL ML 320 135.000 TL İlan tarihi: 14 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Başakşehir, İkitelli,

Detaylı

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Filo Çözümleri

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Filo Çözümleri www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Filo Çözümleri Hoş geldiniz. Mercedes-Benz, 127 yıldır sektördeki yenilikçi yaklaşımlarıyla liderliğini sürdürürken filonuz için ideal seçim haline geliyor. Mercedes-Benz,

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut.

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. İlan no: 245718 Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. Sahibinden HATASIZ 2012 C 180 COUPE 156 PS 7G- TRONİC AMG PLUS CGI 115.000 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Perakende Fiyat Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 98.900 94.900 Corsa 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 105.900 101.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin

Detaylı

Sizi yine şaşırtacak.

Sizi yine şaşırtacak. SL Roadster Sizi yine şaşırtacak. Benzersiz çarpıcı görünümü Roadster tutkunlarının en güzel anılarını canlandırıyor. SL, duygularınızı coşturacak iki harf. Açık havada modern lüksü ve sportifliği kutlayan

Detaylı

larınızın altında döşemelerin gıcırdama sesleri, bildiğiniz kokular, benzersiz bir silü. Net şekli, arazi efsanesi olan G-Serisiʼni hatırlatıyor.

larınızın altında döşemelerin gıcırdama sesleri, bildiğiniz kokular, benzersiz bir silü. Net şekli, arazi efsanesi olan G-Serisiʼni hatırlatıyor. GLK-Serisi. larınızın altında döşemelerin gıcırdama sesleri, bildiğiniz kokular, benzersiz bir silü. Net şekli, arazi efsanesi olan G-Serisiʼni hatırlatıyor. Tamponda LED gündüz seyir l in birer göstergesidir

Detaylı

Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 95.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 102.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 90.900 Corsa 1.4

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

Yeni Vito 9+1 Minibüs

Yeni Vito 9+1 Minibüs Yeni Vito 9+1 Minibüs 1 2 Yeni Vito 9+1 Minibüs Turizm sektörünün vazgeçilmezi. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Yeni Vito 9+1 Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik İlan no: 234487 Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik Sahibinden SERVİS BAKIMLI 100.000 KM DE ML 280 CDİ LÜKS,kapalı garaj 135.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Basım tarihi: Nisan 2017

Basım tarihi: Nisan 2017 www.fiat.com.tr TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Büyükdere Caddesi 145 Tofaş Han 34394 Zincirlikuyu - İstanbul Tel: (0212) 275 29 60 Faks: (0212) 275 03 57 Basım tarihi: Nisan 2017 Fiat ın en yeni modellerini,

Detaylı

Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24

Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24 M - Serisi. İçindekiler. M - Serisi. 1 Tasarım 2 Çeviklik 8 BlueEFFICIENCY 8 Dizel motorlar 10 Benzinli motorlar 12 Off - road yetenekleri 14 Konfor 16 İç mekan 16 Güvenlik 18 AMG 20 ML 63 AMG 20 Donanımlar

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit İlan no: 209682 LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit Sahibinden Kiralık Range Rover Sport - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL Vouge - SİYAH - BEYAZ - KIRMIZI

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 86.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 91.400 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 77.900 Corsa

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 74.400 Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 86.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 91.400 Corsa

Detaylı

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin )

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 88.400 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 96.400 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 79.400 Corsa

Detaylı

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler Turizm Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor tipi 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Basım tarihi: Nisan 2018

Basım tarihi: Nisan 2018 www.fiat.com.tr TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Büyükdere Caddesi 145 Tofaş Han 34394 Zincirlikuyu - İstanbul Tel: (0212) 275 29 60 Faks: (0212) 275 03 57 Basım tarihi: Nisan 2018 Fiat ın en yeni modellerini,

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı