HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 NİSAN 2019

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 NİSAN 2019"

Transkript

1 ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 NİSAN sınıftan 5. sınıfa geçiş sınavını başarıyla tamamlayan ve ortaokula kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin başarısını kutluyoruz. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR II.DÖNEM HAFTA SONU KURSLARIMIZ İkinci dönem için planlanan hafta sonu kurslarımızın tarihleri Nisan ; 13, 20 Mayıs ; 4,11,18,25 OKUL AİLE BİRLİĞİ NDEN 16 ve 17 Nisan 2019 tarihleri arasında Okul Aile Birliği tarafından dondurma satışı gerçekleştirilecektir. İsteyen ilkokul öğrencilerimiz yanlarında 5TL getirerek dondurma alabilirler. (Öğrencilerimizin yanlarında 5 TL den fazla para getirmemelerini rica ederiz). 4.SINIF VELİLERİNE PYP SERGİ TANITIM TOPLANTISI Bildiğiniz gibi okulumuzda okul öncesinden 4. sınıfa kadar Uluslararası Bakalorya tarafından yönlendirilen İlk Yıllar Programı (PYP) uygulanmaktadır. Bu program doğrultusunda kültürlerarası anlayış ve saygı yoluyla sorgulayan, bilgili, duyarlı, dengeli, iletişim kuran, düşünen, açık fikirli ve ilkeli birer öğrenci olarak eğitimlerini sürdüren 4. sınıf öğrencilerimiz bu yıl sergilerini yapacaklardır. Uluslararası çerçeve ile yetiştikleri programda edindikleri bilgi, beceri, kavram ve tutumları eyleme geçirecek öğrencilerimizin bu önemli sürecinin nasıl işleyeceğini sizlerle paylaşacağız. 18 Nisan 2019 Perşembe günü saat arasında okulumuz Çok Amaçlı Salon unda PYP yolculuğumuzun vitrini olacak PYP Sergisi Tanıtım Toplantısı na özel bir durumu olanların dışında tüm 4. sınıf velilerimizin katılımını önemle rica ediyoruz.

2 MEB BURSU VE MÜZİK EĞİTİMİ BAŞVURULARI Bu hafta sizlere Eğitim ve Öğretim Yılı için MEB Bursu ve Müzik Eğitimi Başvuru formlarını yayınlıyoruz. MEB Bursu başvurularınız için gerekli belgeleri hazırlayıp, başvuru formunuzu doldurarak 26 Nisan 2019 a kadar Mali ve İdari İşler Müdürümüz Sayın Rubbiye Şapcı ya elden teslim ediniz. Form için lütfen TIKLAYINIZ. Müzik Eğitimi başvurularınız için başvuru formunuzu doldurarak 26 Nisan 2019 Cuma gününe kadar Sayın Ebru Sürmenelioğlu nun elektronik posta adresine e.surmenelioglu@bilkent.edu.tr iletiniz. Form için lütfen TIKLAYINIZ. NİSAN AYI ÇALIŞMALARIMIZ NİSAN Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler İçin Kesin Kayıt Haftası 15 NİSAN 09: 20-11: 00 Lila &Mor Sınıf Mamak Geri Dönüşüm Sera Gezisi 12: 20-14: 00 Kırmızı&Sarı Sınıf Mamak Geri Dönüşüm Sera Gezisi 15: 45-16: 10 2.Sınıflarla Toplantı Yer : ÇAS 16 NİSAN 09: 00-10: 30 Turkuaz Sınıf Başkent Üniversitesi Abdürrahim Tuncak ATATÜRK Müze Evi Gezisi 11: 45-12: 05 Öğle arası hikaye / masal okuma etkinliği Yer : Kütüphane 13: 50-15: 20 İlkokul Bölüm Başkanları Toplantısı Yer : Toplantı Odası 15: 30-16: 10 3.Sınıflarla Toplantı Yer : ÇAS 16: 15-17: 00 İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı Yer : Toplantı Odası 17 NİSAN 09: 00-12: 00 ÖBİ/ÖBO/ÖBL Yönetim ve PDR Toplantısı Yer : T. Odası 12: 00-13: 00 OAB Toplantısı Yer: Toplantı Odası 14: 40-16: 10 4.Sınıflar Sergi Çalışması 18 NİSAN 09: 30-11: 30 Kırmızı ve Mor Sınıf Başkent Üniversitesi Abdürrahim Tuncak ATATÜRK Müze Evi Gezisi 13: 30-15: 30 Turkuaz ve Beyaz Sınıf Başkent Üniversitesi Abdürrahim Tuncak ATATÜRK Müze Evi Gezisi 15: 45-16: 10 1.Sınıflarla Toplantı Yer : ÇAS 19 NİSAN 08: 30-18: Sınıflar Beypazarı Gezisi 09: 30-11: 30 Yeşil Sınıf Başkent Üniversitesi Abdürrahim Tuncak ATATÜRK Müze Evi Gezisi 10: 50-11: 30 1.Sınıflar için Ailemin Ülkemin Trafik Polisiyim Etkiniliği Yer : ÇAS 13: 30-15: 30 Lila ve Sarı Sınıf Başkent Üniversitesi Abdürrahim Tuncak ATATÜRK Müze Evi Gezisi 22 NİSAN 09: 20-11: 30 Turkuaz Sınıf Mamak Geri Dönüşüm Sera Gezisi 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 24 NİSAN Okul Öncesi Ailelerle Müzik Etkinliği 25 NİSAN 26 NİSAN

3 ÖĞRETMEN VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! İDV Özel Bilkent İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Öğretmenlerinin başarılı uygulamalarını paylaşacakları 13.Bahar Sempozyumu, 27 Nisan 2019 Cumartesi günü okulumuzda yapılacaktır. Değerli Konuşmacılarımız Sn. Umut Sav ve Sayın Ali Koç un onur konukları olarak katılacakları sempozyuma tüm öğretmen velilerimizi bekliyoruz. Başvuru için lütfen TIKLAYINIZ. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı Resim Yarışması Konu: Sıfır Atık (Yarışmanın genel olarak konusu sıfır atık ve değerlendirilebilen atıkların yeniden tasarlanarak farklı eserlerin ortaya konmasıdır). Amaç: Sıfır atık projesinin tanıtımı, değerlendirilebilen atıkların ülkemiz ekonomisine katkısını, çevreye kontrolsüz bırakılan atıkların doğaya verdiği zararlara ilişkin ülke genelinde öğrencileri düşünmeye sevk etmek; öğrencilerin çevreye ilgisini artırmak, öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak ve farkındalığı artırmak yarışmanın temel amaçlarındandır. Son Katılım Tarihi: 26 NİSAN 2019 Cuma Seviye: İlkokul Teknik: Yarışmaya kabul edilecek eserlerin konusu, Sıfır Atık ile ilişkili olacaktır. Eserlerin oluşturulma sürecinde kullanılacak teknik ve malzemeler serbesttir. Öğrenciler yarışmaya bireysel katılabilecekleri gibi grup olarak da katılabilirler. Grup katılımlarında kişi sınırlaması yoktur. Boyut: 35x50cm resim kağıdı-fon kartonu üzerinede çalışılabilir.

4 Veli imzası, öğrencinin yaşı ve doğum tarihi mutlaka yazılmalıdır. Öğrencilerin velileri izin belgesini doldurmalıdır. Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecektir. Önemli Not: Çalışmalar katlanmadan, rulo yapılmadan, temiz bir dosya içerisinde ilgili resim öğretmenine teslim edilmelidir. VELİ İZİN FORMU OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE././2019 T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından eğitim-öğretim döneminde düzenlenen Sıfır Atık Yarışması sonuçlarının açıklanması sırasında velisi olduğum. in fotoğraf ve kısa videolarının T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kullanılmasına izin verdiğimi bu belge ile beyan ederim. Velinin Adı Soyadı İmza Paspartu arkasına yapıştırılması şarttır. ÖĞRENCİ ADI-SOYADI: DOĞUM TARİHİ: (mutlaka yazılmalıdır) ÖĞRENCİNİN YAŞI: (mutlaka yazılmalıdır) VELİ ADI-SOYADI: VELİ TELEFON: VELİ E-MAİL (VAR İSE): VELİ İMZA: DERS ÖĞRETMENİ: ÖZGE TOPLU-BURCU DİKER OKULUN ADI: İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLK VE ORTAOKULU OKUL TEL-FAX: OKUL ADRES: İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent İlk ve Ortaokulu Üniversiteler Mah.1600.Cad.No: Doğu Kampüs/ANKARA E-POSTA: 15. Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması Konu: Benim Renklerim, Benim Dünyam Son Katılım Tarihi: 22 Nisan 2019 Pazartesi (Bu Çalışma Okul Öncesi Öğrencileri İçin Okulda Yapılacaktır.) Seviye: Okul Öncesi- İlkokul öğrencileri Teknik: Pastel boya Boyut: 35x50cm resim kağıdı.

5 Önemli Not: Çalışmalar katlanmadan, rulo yapılmadan, temiz bir dosya içerisinde ilgili resim öğretmenine teslim edilmelidir. Resmin arkasına sağ alt köşesine yapıştırılması şarttır. ÖĞRENCİ ADI-SOYADI: SINIFI VE ŞUBESİ-YAŞI: OKULUN ADI: İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLK VE ORTAOKULU OKUL TEL: OKUL FAKS: OKUL ADRES: İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent İlk ve Ortaokulu Üniversiteler Mah.1600.Cad.No: Doğu Kampüs/ANKARA E-POSTA: VELİ ADI-SOYADI VELİ CEP TEL VEYA EV TEL: ÖĞRETMENİN ADI-SOYADI: Özge TOPLU-Burcu DİKER Milli Eğitim Bakanlığı Etik Haftası Resim Yarışması Konu: Etik Son Katılım Tarihi: 26 Nisan 2019 Cuma Seviye: İlkokul öğrencileri Teknik: Teknik serbest, beyaz kalın kağıda yapılacaktır. Eserler Siyah fon kartonuna 5 er cm boş bırakılarak yapıştırılacaktır. Ön tarafında yazı olan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır. Boyut: 35x50cm resim kağıdı. Önemli Not: Çalışmalar katlanmadan, rulo yapılmadan, temiz bir dosya içerisinde ilgili resim öğretmenine teslim edilmelidir. Resmin arkasına sağ alt köşesine yapıştırılması şarttır. ÖĞRENCİ ADI-SOYADI: SINIFI VE ŞUBESİ-YAŞI: OKULUN ADI: İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLK VE ORTAOKULU OKUL TEL: OKUL FAKS:

6 OKUL ADRES: E-POSTA: VELİ ADI-SOYADI İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent İlk ve Ortaokulu Üniversiteler Mah.1600.Cad.No: Doğu Kampüs/ANKARA VELİ CEP TEL VEYA EV TEL: ÖĞRETMENİN ADI-SOYADI: Özge TOPLU-Burcu DİKER KUTLUYORUZ... LEGO ROBOTİK VE KODLAMADA BAŞARI 30 Mart Cumartesi günü gerçekleşen Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor First Lego League Jr. fuarında Mission Moon: Görevimiz Ay temalı projede okulumuzu temsil eden Lego Grubumuz Moongineers ın üyeleri Sevgili Onat Nart Yıldar, Rüzgar Çakadur, Beren Günal, Demir Çınar Birgili, Yağız Efe Mürsel ve Balkan Akkaya Kaya Gibi Sağlam Tasarım Ödülü almışlardır. Öğrencilerimiz aynı zamanda tüm gün boyunca fuardaki diğer tasarımları inceleme ve eğlenceli etkinliklere katılma fırsatı bulmuşlardır. Aynı fuar kapsamında 2C sınıfı öğrencimiz Aras Yaldız ve 2B sınıfı öğrencimiz Mert Dinçer Özbilgin Ay Baykuşları grubu ile hazırladıkları proje ile bu fuarda yer almışlardır. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

7 SPORDA BAŞARI TENİSDE BAŞARI 3-A sınıfı öğrencisi Ömer Aykan CÖMERT, mart 2019 tarihleri arasında TTF tarafından Ankara Tenis Kulübü'nde düzenlenen Yaş Haftasonu Turnuvası'nda,10 Yaş Erkek Yeşil Top Kategorisinde grup 2.si olmuştur. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

8 YÜZMEDE BAŞARI 3B sınıfı öğrencimiz Selçuk Berker ERTÜRK, 22, 23, 24 Şubat 2019 Ankara TOHM da düzenlenen Küçükler Yüzme Şenliği nde 50m serbest Ankara 3.lüğü, 200m serbest Ankara 3.lüğü, 4.50m serbest bayrak Ankara 1.liği, 4.50m karışık bayrak Ankara 1.liği kazanmıştır. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. OKÇULUKTA BAŞARI 4B sınıfı öğrencimiz Fırat Arın Ercan 9 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen Uluslararası Okçuluk İl Birinciliği Ankara Olimpik Yay Minik Erkek kategorisinde 2.lik derecesi almıştır. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

9 ETKİNLİKLERİMİZ 3.SINIFLAR VELİ SUNUMU 3.Sınıf öğrencilerimiz, yeni tema kapsamında yer alan yerel yönetim konusuna Sayın Muş Valisi Doç. Dr. İLKER GÜNDÜZÖZ ün gerçekleştirdiği konuk veli sunumu ile ilgi çekici bir giriş yaptılar. Yapılan sunum sonrası konuğumuza sorular yönelten öğrencilerimiz, sorgulayan ve düşünen profillerini başarıyla sergilediler. Oldukça verimli geçen bu söyleşi için Sayın Valimiz Doç. Dr. İLKER GÜNDÜZÖZ e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

10 AİLEMİN TRAFİK POLİSİYİM ETKİNLİĞİ Bu hafta 12 Mart Cuma günü okulumuzda farklı bir etkinlik gerçekleşti. Birinci sınıf öğrencilerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro Amirliği tarafından Trafik Güvenliği konusunda interaktif bir etkinlik yapıldı. Öğrencilerimize yaya olarak güvenliğimizi nasıl sağlayabileceğimizle ilgili bilgiler verildi, uygulamalar yapıldı. Sunum sonrasında öğrencilere Trafik Dedektifi Kimlik kartları verildi. SIFIR ATIK PROJESİ Okulumuzda öğrencilerimizle eğitimlerine başladığımız Sıfır Atık Projesi kapsamında MEB tarafından Ankara Atatürk Lisesi nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldık. Yapılacak çalışmalar hakkında edinilen bilgiler ile Sıfır Atık çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

11 EKO-OKUL BÜLTENİMİZ OKUL DIŞARIDA GÜNÜ HAKKINDA ( ) 2012 yılında Londra da bir avuç okul, Anna Portch un yeni başlattığı kampanya olan Boş Sınıf Günü nün bir parçası olarak açık havada öğrenmeyi kutladı yılında kampanyaya 15 ülkeden 600 ün üzerinde okul katıldı yılında kurucu kuruluşlardan biri olan Project Dirt bu hareketi küresel bir harekete dönüştürmek için Unilever in Kirlenmek Güzeldir ekibiyle bir araya geldi. Tüm dünyadan okul liderleri, oyun uzmanları ve STK lar ile yapılan istişarelerin ardından küresel kampanya Okul Dışarıda Günü ne dönüştü. O yıl, tüm kampanyalar tek bir isim altında toplandı ve gerçek anlamda küresel olan Okul Dışarıda Günü hareketi doğdu. OKUL DIŞARIDA GÜNÜ; Türkiye de Project Dirt ve Unilever in OMO ekibi tarafından desteklenen kampanya Aktif Yaşam Derneği tarafından yürütülmektedir. Açık havada öğrenilen dersler, ister matematik ister bilim ister dil olsun, genellikle ömür boyu bizimle kalan bilgiler oluyor. Açık havada olmak çocukların odaklanmasına, yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin artmasına ve derslerin çok daha eğlenceli geçmesine yardımcı oluyor. Oyun oynama özgürlüğü olan çocuklar (arkadaş edinen, anda kaybolan, eğlenen) yarınlara çok daha hazırlıklı oluyor. Oyun oynamak çocukların dostluklar kurmalarına, kendi sınırlarını test etmelerine ve kendi sorunlarını çözmelerine yardımcı olur. Çünkü oyun, çocuğun gelişiminin ve çocukluğundan zevk almasının merkezidir. Okul Dışarıda Günü nün Amacı; 23 Mayıs Perşembe günü mümkün olduğunca çok sayıda çocuğun Dışarıda oynamasını ve öğrenmesini sağlamak. Düzenli olarak öğrencilerini dışarıya çıkaran öğretmenler için, halihazırda yaptıklarını kutlamak ve diğer okullara ilham vermek için bir fırsat olacak. Herkes için ise Okul Dışarıda Günü, çocukların her gün dışarıda daha fazla vakit geçirmeleri için yardımcı bir güç olacaktır. Özel Bilkent İlkokulu olarak bizlerde öğrencilerimizle birlikte kendi okul çevremizde planlayacağımız etkinliklerle bu aktiviteye katılacağız. KAYNAK:

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 MART 2019

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 MART 2019 ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 MART 2019 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR ARA TATİLİMİZ 30 Mart 2019 07 Nisan 2019 tarihleri arasında planlanmış olan ara tatilimiz sırasında tüm

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 NİSAN 2019

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 NİSAN 2019 ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 NİSAN 2019 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 2018-2019 Öğretim Yılı İDV ÖzelBilkent İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sonrası Etkinlik

Detaylı

ARALIK AYI ÇALIŞMALARIMIZ

ARALIK AYI ÇALIŞMALARIMIZ ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 ARALIK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR İş Günü takviminde de belirtildiği üzere, 22 Aralık 2018-1 Ocak 2019 tarihleri arasında okulumuz tatildir.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz 20 Nisan 2018 Cuma günü kutlanacaktır. Okul

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 26 Ocak Karne Günü Okulumuzun karne günü programı aşağıdaki gibidir. Gelmek isteyen tüm velilerimiz karne dağıtımı saatinde öğrencilerimizin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 MART 2019

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 MART 2019 ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 MART 2019 KURUCUMUZ PROF.DR. İHSAN DOĞRAMACI YI ARAMIZDAN AYRILIŞININ 9. YIL DÖNÜMÜNDE SEVGİ VE SAYGIYLA ANIYORUZ. ÖĞRENCİ MECLİSİMİZİN PROF.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 ARALIK 2017 İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 Ara Tatil... 2 İngilizce Kitap Satışı... 2 Taş Baskı Satışı... 2 Köy Okulları Yardım Projesi... 2 Aralık Ayları Çalışmalarımız...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 MART 2019

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 MART 2019 ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 MART 2019 Bu hafta sonu Ortaokul Geçiş Sınavı na girecek tüm 4.sınıf öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Onlara güveniyor ve bu süreci en başarılı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 2018-2019 EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. SORGULAMA ÜNİTESİ

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 5 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 5 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 5 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR MEB tarafından okullara yönlendirilen, Altınordu İlçesi Başöğretmen Anadolu Lisesi 12.Sınıf öğrencisi Yaren Çetinkaya için yürütülen yardım

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Sayın Velilerimiz, Okulumuz 7 Şubat 2018 Çarşamba günü

Detaylı

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 05 MAYIS 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, Sene başında da paylaşıldığı üzere hafta sonu gerçekleştirilecek 11.Bahar Sempozyumu nedeniyle kurs programımız yapılmayacaktır.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HASTA ÖĞRENCİLER Hastalıkların biraz daha arttığı kış mevsimine girmiş bulunuyoruz. Özellikle bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 8 MART 2019

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 8 MART 2019 ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Sayın Velilerimiz, HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 8 MART 2019 09 Mart 2019 Cumartesi günü yapılması planlanan hafta sonu kurslarımız profesyonel gelişim

Detaylı

Sayın Murat Bezen e Veda! Tüm Velilerimizin Dikkatine! Sınıf Velilerimizin Dikkatine! Değerli Velilerimiz,...

Sayın Murat Bezen e Veda! Tüm Velilerimizin Dikkatine! Sınıf Velilerimizin Dikkatine! Değerli Velilerimiz,... İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Sayın Murat Bezen e Veda!... 1 Tüm Velilerimizin Dikkatine!... 2 8.Sınıf Velilerimizin Dikkatine!... 2 Değerli Velilerimiz,... 2 Unıcef Sergimiz... 2 Öğretmen

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 MART 2019

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 MART 2019 ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 MART 2019 ADAY VELİLER İÇİN OKUL TANITIM TOPLANTISI 2019-2020 Eğitim öğretim döneminde okulumuza kayıt yaptırmak

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. Sağlıklı Beden Algısı Sayın Velilerimiz, İlkokul

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 11 MAYIS 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 11 MAYIS 2018 SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 11 MAYIS 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR ÖĞRETMEN VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! İDV Özel Bilkent

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 KASIM 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 KASIM 2018 ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 KASIM 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR ACI KAYBIMIZ Üniversitemizin ve Okulumuzun Kurucusu Merhum Prof. Dr. İhsan Doğramacı nın eşi, Mütevelli

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTASONU ÇALIŞMALARI SIRASINDA AÇIK CAFE Cumartesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTA SONU KURS TARİHİ DEĞİŞİKLİĞİ Değerli Velimiz, Kurs takviminde 18 Mart 2017 tarihinde yapılacağı duyurulan hafta sonu kurslarımız veli

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için;

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; Okul Öncesi 1 (5 Yaş ) Grubuna

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

Okulumuzun daha güvenli olabilmesi için dikkate aldığımız uygulamalarımızı sizlere hatırlatmak

Okulumuzun daha güvenli olabilmesi için dikkate aldığımız uygulamalarımızı sizlere hatırlatmak HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 EKİM 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Okulumuzun daha güvenli olabilmesi için dikkate aldığımız uygulamalarımızı sizlere hatırlatmak istiyoruz. Çocuğunu okuldan alan velilerimizin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 2016 yaklaşırken yeni yıl coşkulu öğrencilerimizle eğlenceli bir balo ile kutlamak istedik. 28 Aralık Pazartesi günü sabah okulumuzda derslerimiz yapılacaktır. Saat

Detaylı

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz.

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz. İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2 Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2 Myp Toplantimiz 3 Eğitimde İzlerimiz. 4 Pdr Birimi Semineri. 4 Okul Meclisi Seçim Hazırlıkları 5 Kasım Ayı Etkinlik

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016 Değerli Velilerimiz Ankara'da yaşanan üzücü olaylardan sonra öğrencilerimizin kampüs dışına yapacakları geziler bir süreliğine iptal edilmiştir. Bir değişiklik durumunda

Detaylı

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir.

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir. İÇİNDEKİLER 2016 ya Girerken Tüm Velilerimizin Dikkatine MYP Bültenimiz Ocak Ayı Etkinliklerimiz SERÇEV Yararına Satış Öğrencilerimizi Kutluyoruz Eko Okul Köşemiz 2016 YA GİRERKEN Yeni bir yıl demek bir

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 KASIM 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 KASIM 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 KASIM 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Okul sonrası çalışmalarımız saat 17.30 da bitmektedir. Öğrencilerimizin gözetiminde bir sorun yaşanmaması için belirlenen saatte alınmalarını

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI... Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Detaylı

İçindekiler Hafta İçi Çalışmaları... 1

İçindekiler Hafta İçi Çalışmaları... 1 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 EKİM 2017 İçindekiler Hafta İçi Çalışmaları... 1 Öğrencilerimizin Devam Ettiği Sanat Ve Spor Dalları Anketi... 1 Okul Aile Birliğinden Duyuru... 2 Yeni Velilerimize Müfredatımızı

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 28 NİSAN Mayıs 2017 Pazartesi günü Bahar Bayramı nedeniyle resmi tatildir ve eğitime bir gün süre ile ara verilecektir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 28 NİSAN Mayıs 2017 Pazartesi günü Bahar Bayramı nedeniyle resmi tatildir ve eğitime bir gün süre ile ara verilecektir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 28 NİSAN 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Sayın Velilerimiz, 1 Mayıs 2017 Pazartesi günü Bahar Bayramı nedeniyle resmi tatildir ve eğitime bir gün süre ile ara verilecektir. PYP sorgulama

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 1 6.Sınıflarımız İçin Fairplay Sunumu... 2 Paylaşım Toplantımız... 2 Yarıyıl Tatili Kitap Şenliği!... 2 Takımımızı Kutluyoruz... 2

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 ŞUBAT 2017 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ DİLİYORUZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 ŞUBAT 2017 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ DİLİYORUZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 ŞUBAT 2017 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ DİLİYORUZ. IB DEĞERLENDİRME SÜRECİNİN SONUCU 2009 yılından bu yana inançla ve şevkle

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 KASIM 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 KASIM 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 KASIM 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı işgünü takvimimizde

Detaylı

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ İçindekiler Dünya Tiyatrolar Gününü Kutluyoruz... 1 Türk Dünyası Şenliği... 2 2. Matematik Öykü ve Şiir Yarışması... 2 Kütüphane Haftası Kahramanlar Geçiti... 3 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Hakkında... 3

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Sorgulama Ünitesi bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HASTA ÖĞRENCİLER Hastalıkların biraz daha arttığı

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 23 Nisan Törenini Kutladık... 1 Sayın Rektörümüz İle Toplantı... 2 Ünsüz Youtuber ın Günlüğü Miyase Sertbarut Söyleşisi... 2 Panora Avm de 23 Nisan ı Kutladık...

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 23 KASIM 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 23 KASIM 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 23 KASIM 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR İLKYAR DAN YARDIM ÇAĞRISI Ülkemizin görece sınırlı olanaklarla eğitimden pay almaya çalışan köy çocuklarına okuma heyecanı ve eğitimini daha

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU OAB OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU OAB OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 ŞUBAT 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 ŞUBAT 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 ŞUBAT 2017 IB DEĞERLENDİRME SÜRECİNİN SONUCU 2009 yılından bu yana inançla ve şevkle yürüttüğümüz IBPYP programının 5,6,7 Aralık 2017 tarihlerinde yapılan değerlendirme ziyareti

Detaylı

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ)

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ) İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ) Okul öncesi 1. sınıflarına başvuru için gerekli doğum tarihi nedir?

Detaylı

SN.GÖKHAN OKÇU KİMDİR?

SN.GÖKHAN OKÇU KİMDİR? ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 KASIM 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR VELİLERİMİZ İÇİN GÖKHAN OKÇU İLE SÖYLEŞİ 3 Aralık 2018 tarihinde saat 14.30-16.00 arasında okulumuz çok

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 EYLÜL 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 EYLÜL 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 EYLÜL 2018 OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN... Değerli Bilkent Ailesi, 2018-2019 Öğretim yılına başlarken her alanda yaşam deneyimleri kazanacak olan öğrencilerimize, destekleyici, yüreklendirici

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

İçindekiler I.TEOG SINAVI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

İçindekiler I.TEOG SINAVI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI İçindekiler I.TEOG Sınavı... 1 Bilkent Üniversitesi Öğretmenler Günümüzü Kutladı... 1 5-6-7.8.Sınıflar Veli Toplantımız... 2 Bireyler ve Toplumlar 5. Sınıf... 2 Bireyler ve Toplumlar 6. Sınıf... 3 Öğrenme

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 İçindekiler Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 Meraklısı İçin Öylesine Bir Hikaye- Sait Faik Abasıyanık... 3 Eğitimde

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Değerli Velilerimiz, Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların uygulanması

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018 MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1: 12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Kartal İlçesine bağlı devlet okullarının 4.ve 6. sınıflarında okuyan öğrenciler

Detaylı

İçindekiler 19 MAYIS IN GENÇ RUHUNA YAKIŞAN BİR TÖREN DÜZENLEDİK

İçindekiler 19 MAYIS IN GENÇ RUHUNA YAKIŞAN BİR TÖREN DÜZENLEDİK İçindekiler 19 Mayıs ın Genç Ruhuna Yakışan Bir Tören Düzenledik... 1 Değerli Velilerimiz... 2 Sayın Velilerimiz... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Onları Kitapsız Bırakmayalım... 3 Sayın Gökhan Okçu nun Söyleşisi...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI Öğretmenler Günü nü çok değerli öğretmenlerimiz ile Bilkent Otel de gerçekleştirdiğimiz bir yemek ile kutladık. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler

Detaylı

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÖNEMLİ DUYURU. Bilkent Üniversitesi nin Dumansız Hava Uygulaması ile ilgili yazısı için lütfen TIKLAYINIZ.

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÖNEMLİ DUYURU. Bilkent Üniversitesi nin Dumansız Hava Uygulaması ile ilgili yazısı için lütfen TIKLAYINIZ. İçindekiler Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü nden Önemli Duyuru... 1 Hafta İçi Ve Hafta Sonu Çalışmalarımız... 1 Okul Aile Birliği (OAB) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 1 MYP Veli Toplantısına Davet...

Detaylı

BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI

BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI 2016, İZMİR YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: AB Ufuk 2020 Marie Sklodowska Curie Programı kapsamında fon almaya hak kazanan Bilim Herkesi Birleştirir projesi;

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR PYP sorgulama ünitesi bültenimiz için lütfen TIKLAYINIZ. KARNE GÜNÜ 16 Haziran saat 10:00 da yapılacak törenin ardından öğrencilerimiz sınıflarında

Detaylı

İçindekiler SAYIN VELİMİZ

İçindekiler SAYIN VELİMİZ İçindekiler Sayın Velimiz... 1 Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Okul Aile Birliği nin Yardım Amaçlı Satışı... 3 5.Sınıflar Müze Ziyareti... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Uluslararası Ib Eğitimlerimiz... 9 Konser

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

KURUCUMUZ PROF.DR. İHSAN DOĞRAMACI YI VEFATININ 7. YIL DÖNÜMÜNDE SEVGİ VE SAYGIYLA ANIYORUZ.

KURUCUMUZ PROF.DR. İHSAN DOĞRAMACI YI VEFATININ 7. YIL DÖNÜMÜNDE SEVGİ VE SAYGIYLA ANIYORUZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 24 ŞUBAT 2017 KURUCUMUZ PROF.DR. İHSAN DOĞRAMACI YI VEFATININ 7. YIL DÖNÜMÜNDE SEVGİ VE SAYGIYLA ANIYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz; Okul bültenimizin Eko-Okul

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 25 OCAK 2019

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 25 OCAK 2019 ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 25 OCAK 2019 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 25 Ocak 2019 Cuma Günü karnelerini alamyacak olan öğrencilerimiz, ara tatil boyunca 09:00-12:00 ve 13:00-16:30

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARIMIZ

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARIMIZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 EKİM 2018 CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARIMIZ 26 Ekim 2018 İlkokul Öğrencileri Çok Amaçlı Salon 15:00-16:00 27 Ekim 2018 Tüm Bilkent Öğrencileri ve Velileri Davetlidir. Panora Piri

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli... 1 Cath Projesi Satışlarımız... 2 Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 Tüm Velilerimizin Dikkatine!...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 01 HAZİRAN 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 01 HAZİRAN 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 01 HAZİRAN 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR BİLKENT MÜZİK GÜNÜ 10:00-12:00 Flüt-Gitar-Bateri-Keman Konserleri. Program için lütfen TIKLAYINIZ. 13:00-15:00 Sn.Marina Rahmatulla nın

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim görevlisi Yr. Dç. Dr.Hande Ilgaz, "EV, OKUL

Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim görevlisi Yr. Dç. Dr.Hande Ilgaz, EV, OKUL HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 5 EKİM 2018 Söyleşimize Davetlisiniz Değerli Velilerimiz, Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim görevlisi Yr. Dç. Dr.Hande Ilgaz, "EV, OKUL VE TEKNOLOJİNİN KESİŞİMİNDE DİL

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti...

Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti... İçindekiler Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti... 2 Almanca Öğrencilerinin Almanya Bavulu Etkinliği...

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 MART 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 MART 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 MART 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR PYP sorgulama ünitesi bültenimiz için lütfen TIKLAYINIZ. 2. VELİ TOPLANTISI HAKKINDA BİLGİLENDİRME 2. Veli Toplantısı Hakkında Bilgilendirme

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN!

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN! HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 27 EKİM 2017 CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN! İlkokul öğrencilerimiz, Cumhuriyet Bayramımızı 27 Ekim 2017 Cuma günü Çok Amaçlı Salon da coşkulu bir törenle kutladılar. Cumhuriyet

Detaylı

Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 2 Sayın Veli,... 3 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3

Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 2 Sayın Veli,... 3 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3 İçindekiler Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 2 Sayın Veli,... 3 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3 Toplum Projesi Kapsamında 7.Sınıfların Afad Deprem Similasyon Merkezi Gezisi... 4 18 Mayıs Ata ya

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARIŞMANIN KONUSU Öğrencilerin Gözünden EDEP Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları YARIŞMANIN AMACI 1. Öğrencilerimizde ve toplumda

Detaylı