İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU (İLK DEFA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT OLACAK OLAN ÖĞRENCİLER İÇİNDİR)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU (İLK DEFA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT OLACAK OLAN ÖĞRENCİLER İÇİNDİR)"

Transkript

1 İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU (İLK DEFA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT OLACAK OLAN ÖĞRENCİLER İÇİNDİR) Öğrenci İşleri Direktörlüğü Temmuz 2014

2 2014-ÖSYS SONUCUNDA YERLEŞENLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 1. GİRİŞ 2014-ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri, kayıt bürolarımızda 01 Eylü l 2014 tarih inde başlayacak ve 05 Eylül 2014 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Kayıtlar belirtilen tarihler arasında her gün saat 09:30 ile 17:00 arasında yapılacaktır Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin programlara kesin kayıt için ayrı gün verilmeyecek, bütün kayıtlar Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. 2. KAYIT İŞLEMLERİ Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu nun kayıtlarla ilgili bölümlerini okuyarak, kayıt için sizlerden istenen belgeleri kayıt tarihinden önce tamamlamanız yararlı olacaktır KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER 1) 2014-Yerleşme Sonuç Belgenizin internet çıktısı 2) Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi: Bu belgelerin fotokopileri kayıt sırasında Üniversitemizce Aslı Gibidir şeklinde onaylandıktan sonra asılları iade edilecektir. 3) Nüfus Cüzdanının Aslı ve Fotokopisi: Bu belgenin fotokopisi kayıt sırasında Üniversitece Aslı Gibidir şeklinde onaylandıktan sonra aslı iade edilecektir. 4) Fotoğraf, 6 adet. 5) Öğrenim ücreti onayı, ((bkz. bu kılavuzdaki 4.Başlık ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME YÖNTEMLERİ İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER) bu onayı almak için kayıt sırasında ÖDEME NOKTASI masasına uğramalısınız) Kayıtlarla İlgili Açık lamalar : 1) Öğrenciler kayıt işlemlerini şahsen yapmalıdır. Posta ile kayıt yapılmaz. Geçerli mazereti olan öğrencinin noter vekaletnamesi ile vekil göstere ce ği kişi, öğrencinin ka yıt işlemlerini yürütebilecektir. 2) Halen bir yüksekö ğr etim kurumunda ka yıtlı olan öğrencilerin kesin kayıt işlemlerini yapabilmeleri için kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan ilişkilerini kesmeler i zorunludur. 3) Eksik belge ile kayıt yapılmaz. 4) Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. 5) Belirtilen tarihler arasında kayıt yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. 6) Üniversitemiz, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

3 ADRES BİLDİRİM FORMU ÖSYM ile yazışmalarınızda kullandığınız adres, Üniversitemiz veri tabanına aktarılacak olup size ait iletişim adresi (daimi adres) olarak geçmiştir. Tebligat adresiniz, sizinle ilgili çok önemli olabilecek yazışmaların, duyuruların iletilmesinde kullanılacak adrestir. Eğer daimi adresiniz ÖSYM ile yazışmalarda kullandığınız adres değil ise, Kayıt Bürosundan kayıt sırasında alacağınız Adres Bildirim Formunda gerekli değişikliği yaparak kayıt evrakı ile birlikte görevlilere teslim ediniz. Üniversitemiz, iletişim adresi değişiklikleri nedeniyle öğrencilere ulaşmayan bilgi ve belgelerden doğan olumsuzlukların sorumluluğunu üstlenmemektedir. Bu yüzden, hangi nedenle olursa olsun, öğreniminiz süresince adres değişikliklerinizi, değişikliği izleyen 15 gün içinde Öğrenci İşleri Direktörlüğü ne bildirmeniz gerekmektedir. Kaydın ızı yaptırmış olmanız, adres konusunda Üniversitenin bu uyarısının size tebliğ edildiği anlamın a gelmektedir. 3. KAYIT TARİHLERİ Ağustos 2014 Hukuk Çift Diploma (KÖLN ÜNİVERSİTESİ) Çift Diploma Programın Kayıt Kılavuzu üniversitemizin duyurular alanında ayrıca yer almaktadır Fen-Edebiyat Fakültesi Hukuk Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Eylül 2014 Eczacılık Fakültesi Tıp Fakültesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fak. (Plastik Sanatlar için bkz: Akademik Takvimi) Meslek Yüksekokulu 4. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME YÖNTEMLERİ İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER ÖDEME SİSTEMİ Öğrenim Ücretleri DENİZBAN K Şubeleri aracılığı ile tahsil edilmektedir. Türkiye nin herhangi bir DENİ ZB ANK Şubesinde Öğrenci TC Kimlik numarası üzerinden işlemler yapılır. 2 ödeme opsiyonu bulunmaktadır: 1- Denizbank Garantili Taksitlendirme Sistemi (KMH) ile 10 Eşit Taksit Halinde ve Her Ayın 20 si işgünü olacak şekilde standart ödeme planı yapılmaktadır.

4 2- Denizbank Şubeleri, Denizbank İnteraktif Hesap ve Denizbank ATM leri ile Kurum Ödemesi seçilerek % 5 peşin ödeme indirimli şekilde defaten, toplu ödeme yapılabilmektedir. Kredi kartı, Nakit, EFT-Havale, Senet ve ÇEK ödeme kabul edilmemektedir. Lütfen yukarıdaki 2 yöntemden birini tercih ediniz. Öğrenci Sistemimizde tam otomasyona geçildiğinden, sadece Denizbank ödeme sistemi üzerinden tahsilat kabul edilmektedir. Not: Üniversitede Denizbank Şubesi kurulacaktır. Ancak kayıt yoğunluğu dikkate alınarak diğer şubelerden de hizmet alınabilir. PRO GRA M ÜCRETL ERİ akademik yılı program ücretleri ( Akademik yılında ilk defa kayıt yaptıracak öğrenciler için) Lütfen banka işlemleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki yetkililer ile temasa geçiniz. Denizbank Florya Şubesi Yetkilileri; Okan Polat, 172 Kübra Demir FAKÜLTE / MYO Burssuz (Ücretli) * % 25 Burslu * %50 Burslu * % 75 Burslu * Tıp Fakültesi ve Tıp Fakültesi İngilizce Hazırlık Programı TL TL TL -- Eczacılık Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ve Bu Fakültelerin İngilizce TL TL TL TL Hazırlık Programları, Hukuk Fakültesi, Hukuk Fakültesi İngilizce/Almanca Hazırlık Programı Meslek Yüksekokulu TL TL TL -- * KDV Dahil Ücretlerdir. FATURA Faturalar hizmet alan öğrenci adına kesilir. Faturalar ödemelerden bağımsız olarak eğitimöğretim yılının başlaması ve ders ekleme-bırakma süresi sonunda dönemlik olarak kesilir. Ödemelerin peşin yapılması, faturanın tümünün kesilmesini sağlamaz. Fatura hizmet ifasının tamamlanması neticesinde, ödemed en bağımsız olarak ve hizmetin so nund a düzenlenir. KAYIT İ PTAL İŞ LEMİ Ödemeler yapıldıktan sonra, derslerin başlama süresine kadar kayıt iptali yapılması durumunda program ücretinin %5 i oranında cezai kesinti yapılır. Üniversitenin web-sitesinde belirtilen ders ekleme-bırakma süresine kadar kayıt iptali yapıldığında o yarıyıla ait %50 oranında cezai kesinti yapılır. Ders ekleme bırakma süresi sonrasında kayıt iptali yapılması durumunda ilgili yarıyıla ait ödeme iadesi yapılmaz. 5. KAYIT YERİ VE İŞLEMLER Kayıt işlemleri sırasında uğrayacağınız bürolar ve bu bürolarda yapmanız gereken işlemlerin sırası aşağıya çıkarılmıştır:

5 1. ÖDEME ONAYI: Ödeme Onayı almak için ÖDEME noktasına gidiniz. 2. BELGE KONTROL-KAYIT: Ödeme onayı aldıktan sonra belge kontrol masalarında belgelerinizi kontrol ettiriniz, kontrollerden sonra kesin kayıt masasına gidiniz. 3. KESİN KAYIT: Ödeme işlemleri tamamlanmış, belgeleri kontrol edilmiş olan öğrencilerin kesin kayıtlarının yapıldığı bu masada yapılır. Kaydınız tamamlandığında öğrenci kimliğinizi ve İETT İndirimli Seyahat Kartınızı (Paso) alınız. 4. ÖĞRENCİ KON UKEVİ : İstanbul Kemerburgaz Üniversitesinin konukevi öğrencilerin tüm gereksinimlerine cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. 398 yatak kapasiteli konukevi binası İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mahmutbey Yerleşkesine 2 dakika (250 metre) yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Bir, iki, üç ve dört kişilik seçenekleri bulunan odalarının her birinde kişiye özel çalışma masası, giysi dolabı, buzdolabı, telefon, banyo ve tuvalet mevcuttur. Konukevimizde, ayrıca ortak kullanıma açık etüt odası, bilgisayar salonları, yemekhane, kafeteryalar, spor salonu, televizyon odası, dinlenme salonu, bavul odası/depo alanı ve çamaşırhane yer alır. Öğrenci konuk evimizde 24 saat güvenlik ve internet hizmeti de sağlanır. Konukevimizde acil durumlarda ve öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu her an onlara yardım edecek sorumlular ve refakatçiler görev alır. Konukevi için sözleşmeler yıllık yapılmaktadır. Konukevi yeni öğrenci başvurusu:üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için konukevi başvuruları web sitemi üzerinden Konukevi Başvurusu linki tıklayarak yapılır. Kontenjan sınırlı olduğu için yerleştirmeler başvuru sırasına göre yapılır. Ancak şehir dışından olan, şehrin uzak noktalarından gelen ve engelli öğrencilerimize öncelik tanınır. Başvurusunu tamamlayan ve konukevine kabul alan öğrencilerin listesi web sitemizde duyurulur. ÖĞRENCİ KONUKEVİ ÜCRETLERİ / AYLIK Cinsi daki Öğrenci Sayısı Blokta Bulunan Sayısı Blokta Bulunan Kişi Sayısı Kişi Başı Fiyat (TL) Aylık Tek Kişilik İki Kişilik Dört Kişilik Tek Kişilik İki Kişilik Üç Kişilik Dört Kişilik Erkek Bloğu Kız Bloğu Toplam ların Depozito ücreti 500 TL dir

6 6. ÜNİVERSİTE YERLEŞKELERİNE ULAŞIM A) MAHMUTBEY YERLEŞKESİNE ULAŞIM Çilek Tur Ücretli Servis Hizmeti Üniversitemiz Mahmutbey yerleşkesine daha kolay ulaşım sağlamanız amacıyla Yenibosna Metrobüs Durağı-Mahmutbey Yerleşkesi arasında hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında kesintisiz servis hizmetinden faydalanabilirsiniz. Servisler her iki noktadan da (Yenibosna Metrobüs Durağı-Mahmutbey Yerleşkesi) 15 dakikada bir hareket etmektedir. Servis başlangıç saati Yenibosna dan 08:00, Mahmutbey Yerleşkesinden 08:15 tir. Çilek Tur firması tarafından sağlanan servis hizmetinden yararlanmak için yalnızca Çilek Kart a sahip olmanız yeterli olacaktır. İETT Hatları 97E Kazlıçeşme - İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi -Güneşli 141M Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi -Mecidiyeköy 98M İSTOÇ Bakırköy Tramvay Hatları: Kabataş tan kalkan tramvayla, Karaköy-Eminönü-Sirkeci-Sultanahmet- Aksaray-Topkapı hatlarını kullanarak Bağcılar a gelip minibüs ya da taksi ile üniversiteye ulaşabilirsiniz. Metrobüs Hatları: Anadolu yakasından Söğütlüçeşme, Avrupa yakasından Zincirlikuyu ve Avcılar dan hareket eden metrobüs ile Yenibosna durağına gelerek, İSTOÇ istikametine giden minibüs ya da otobüslerle üniversiteye ulaşabilirsiniz. Marmaray: Anadolu yakasından Marmaray ile Kazlıçeşme ye gelinerek, Kazlıçeşme den 97E numaralı İETT otobüsü ile üniversiteye ulaşabilirsiniz. Minibüs Hatları Şirinevler-Giyimkent Hattı: (Şirinevler, Yenibosna, Beşyol, Radar, Bağlar Mah, Güneşli, Evren Mah, 212 AVM, Üniversite, Çetaş, Fatih Mah, Yavuz, Yüzyıl Köprüsü, Oto Center, Tekstilkent, Giyimkent) Bakırköy Adliyesi-İstoç Hattı: (Bakırköy Adliyesi, Bahçelievler Mah.(Ömür Plaza),Haznedar, Çamlıkahve, Parseller, Bağcılar Meydan, Papaz Köprüsü, Güneşli Meydan, Evren, 212 AVM, Üniversite, İstoç) Bağcılar Devlet Hastanesi-İstoç Hattı: (Bağcılar Devlet Hastanesi, Bağcılar Meydan, Papaz Köprüsü, Güneşli, Evren Mahallesi, 212 AVM, Üniversite, İstoç)

7 Şirinevler-İstoç Hattı: (Şirinevler, Yenibosna, Beşyol, Radar, Güneşli Meydan, Hürriyet, 212 AVM, Üniversite, İstoç) Bakırköy Meydan-Hacıbostan Hattı: (Bakırköy Meydan, İncirli Caddesi, E-5, Şirinevler, Mahmutbey Caddesi, Kocasinan Merkez, Bağcılar Belediyesi, Güneşli Meydan, Evren Mahallesi, 212 AVM, Üniversite, Hacıbostan) Araç ile Ulaşım Üniversite TEM otoyoluna yaklaşık 400 metre mesafededir. Ankara istikametinden gelişte Güneşli istikametini gösteren oktan itibaren sağa girilmeli, İSTOÇ ve Üniversite yönlendirme yazıları takip edilmelidir. Edirne istikametinden gelişte, Mahmutbey gişelerinden geçtikten sonra Mahmutbey yönlendirme okundan sağa giriş yapılmalıdır. Üniversite binası yolun güneyinde bulunmaktadır. B) ŞİŞLİ YERLEŞKESİNE ULAŞIM İETT Hatları 122H S. Gökçen Havalimanı-Yenişehir-4. Levent Metro 122M Ş. Şahinbey-Mecidiyeköy 251 Pendik-Şişli 252 Kartal-Şişli 25G Sarıyer-Hacıosman-Mecidiyeköy-Taksim 27T Şirintepe-Şişli 29Ş İstinye Dereiçi-Şişli 41S Seyrantepe-Şişli 48B Arıcılar-Hamidiye Mah-Şişli 48H Hamidiye Mahallesi-Şişli 48S Sadabat Evleri-Şişli 49 Yunusemre Mahallesi-Şişli 49A Akşemsettin-Şişli 49B İmar Blokları-Şişli 49G Yunus Emre Mahallesi-Şişli 49GB Yunus Emre Mahallesi-Baraj Yolu-Şişli

8 49K Karadolap Mahallesi-Binevler-Şişli 49M Kazım Karabekir Mahallesi-Şişli 49Y Yeşilpınar-Şişli 54HŞ Hasköy-Şişli-Taksim 55 Gaziosmanpaşa-Şişli 59A İstinye Dereiçi-Şişli 59B Levent Basın Sitesi- Şişli 59H Hareket Sitesi-Şişli 59K Fatih Sultan Karayolları-Şişli 59N Fatih Sultan Mehmet-Şişli 59R Rumeli Hisarüstü-Şişli 59S Levazım Mahallesi-Şişli 59UÇ Uçaksavar-Şişli 64Ç Kağıthane-Çeliktepe-Şişli 65G Gültepe-Şişli 66Z Zincirlidere-Şişli Metro Hatları Atatürk Havalimanı-Aksaray Hattı: Atatürk Havaalanında metro kullanılarak Merter durağına gelinir. Merter den metrobüse aktarma yapılarak Mecidiyeköy durağında inilir. Hacıosman-Yenikapı Hattı: Bu hat kullanılarak Şişli-Mecidiyeköy durağında inilerek ulaşım sağlanabilir. Metrobüs Hatları: Anadolu yakasından Söğütlüçeşme, Avrupa yakasından Zincirlikuyu ve Avcılar dan hareket eden metrobüs ile Mecidiyeköy durağına gelerek üniversiteye ulaşabilirsiniz. Şişli Yerleşkemiz, Mecidiyeköy metro ve metrobüs duraklarına yürüyerek 15 dakika mesafededir.

9 7. İNGİLİZCE DİL YETERLİK SINAVI (EYLÜL SEVİYE BELİRLEME ve YETERLİK SINAVLARI) Birinci Aşama Seviye Belirle me Sın avı akademik yılı başında üniversitemize kayıt yaptıracak öğrenciler için 1-5 Eylül 2014 tarihlerinde her gün saat 10:00 ve 14:00 da olmak üzere 1. Aşama Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır. 1. Aşama sınavı öğrencilerin dil bilgisi, kelime bilgisi ve okuma becerilerini ölçecektir İkin ci Aşama Yeterlik Sın avı İkinci basamak Yeterlik Sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler 8 Eylül 2014 tarihinde 10:00 13:00 saatleri arasında 2. Aşama yeterlik sınavına gireceklerdir. 2. Aşama Yeterlik Sınavında öğrencilerin okuma, dinleme ve yazma becerileri ölçülecektir. Öğrencilerin, İngilizce Hazırlık Programından muaf olabilmeleri için İngilizce Yeterlik Sınavından en az %60 oranında başarılı olmaları gerekmektedir. İngilizce Yeterlik Sınavından muaf olmak isteyen öğrenciler, Üniversitemizin internet sayfasında ilan edilen uluslararası dil sınavlarından yeterli puanı aldığını gösteren belgeyi kesin kayıt sırasında kayıt görevlisine teslim etmelidir. Derslerin başlamasından sonra girilecek uluslararası dil sınavlarının sonuçları kabul edilmeyecektir. 8. AKADEMİK TAKVİM İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi eğitim-öğretim yılı Akademik Takvimine adresindeki Kemerburgaz da Eğitim başlığının altından ulaşabilirsiniz. 9. ÖNEMLİ TARİHLER Eylül 2014 Pazartesi- Cuma YGS, LYS ve eşdeğeri sınavlar ile lisans programlarına yerleştirilen öğrencilerin kayıtları kayıtlı öğrenciler için İngilizce Yeterlik Sınavı (1. Aşama) (01 05 Eylül) 6 Eylül 2014 Cumartesi İngilizce Yeterlik Sınavı 1.Aşama sonuçlarının duyurulması 08 Eylül 2014 Pazartesi İngilizce Yeterlik Sınavı (2014 YGS, LYS ile yerleştirilen öğrenciler için 2. Aşama) 15 Eylül 2014 Pazartesi İngilizce Yeterlik Sınavı 2.Aşama sonuçlarının duyurulması Eylül 2014 Çarşamba- Cuma Birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için güz dönemi ders kayıtları ve danışman onayları 19 Eylül 2014 Cuma Ön Lisans - Lisans Programları Oryantasyon Günü 22 Eylül 2014 Pazartesi Güz dönemi derslerin başlaması (hazırlık, önlisans, lisans, lisansüstü) 23 Eylül 2014 Salı İngilizce Hazırlık Programı Oryantasyon Günü

10 10. TANITIM TOPLANTILARI Yerleştirildiğiniz Fakülte/Meslek Yüksekokulu nu yakından tanımanızı sağlamak amacıyla kayıt yaptıran öğrencilerimize ve velilerine, ilgili Dekanlıklar, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve İngilizce Hazırlık Programı tarafından tanıtım toplantıları düzenlenecektir. Kayıtlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Kayıtlarda görüşmek üzere Posta Adresi : İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Öğrenci İşleri Direktörlüğü Mahmutbey Dilmenler Cad. No:26 Pk Bağcılar/İSTANBUL Tel.-Fax : Tel: Fax : (0212) E-posta : aysenur.fidan@kemerburgaz.edu.tr; can.yilmaz@kemerburgaz.edu.tr; ozkan.ozer@kemerburgaz.edu.tr; yucel.diker@kemerburgaz.edu.tr Ödemelerle ilgili sorularınız için: muhasebe@kemerburgaz.edu.tr

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ. 2014-2015 AKADEMİK YILI Ek-Yerleştirme KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ. 2014-2015 AKADEMİK YILI Ek-Yerleştirme KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI Ek-Yerleştirme KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ekim 2014 2014-EK YERLEŞTİRME SONUCUNDA YERLEŞENLER İÇİN KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI DGS-KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI DGS-KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI DGS-KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Eylül - 2014 2014-DGS SONUCUNDA YERLEŞENLER İÇİN KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr 1. GİRİŞ

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Eylül 2015 2015-DGS SONUCUNDA YERLEŞENLER İÇİN KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI ÖSYS YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI ÖSYS YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI ÖSYS YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ağustos 2015 2015-ÖSYS SONUCUNDA YERLEŞENLER İÇİN KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014/2015 AKADEMİK YILI KÖLN / KEMERBURGAZ ÇİFT DİPLOMALI HUKUK LİSANS PROGRAMI KAYIT KILAVUZU 1 I. KAYIT TARİHLERİ 2014 - LYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından Köln/Kemerburgaz

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2011-2012 AKADEMİK YILI EK-KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2011-2012 AKADEMİK YILI EK-KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2011-2012 AKADEMİK YILI EK-KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ekim 2011 2011-2012 AKADEMİK YILI EK-KONTENJAN -KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr I.

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI EK YERLEŞTİRME SONUCU YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI EK YERLEŞTİRME SONUCU YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI EK YERLEŞTİRME SONUCU YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ekim 2013 2013-2014 AKADEMİK YILI

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ağustos 2013 2013-2014 AKADEMİK YILI DGS -KAYIT KILAVUZU

Detaylı

ĠSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNĠVERSĠTESĠ 2011-2012 AKADEMĠK YILI KAYIT KILAVUZU

ĠSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNĠVERSĠTESĠ 2011-2012 AKADEMĠK YILI KAYIT KILAVUZU ĠSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNĠVERSĠTESĠ 2011-2012 AKADEMĠK YILI KAYIT KILAVUZU Öğrenci ĠĢleri Direktörlüğü Eylül 2011 2011-2012 AKADEMĠK YILI KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr I. GĠRĠġ Özel Yetenek Sınavı

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ Sİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Eylül 2012 2012-2013 AKADEMİK YILI LYS -KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr I. GİRİŞ 2012-LYS sonuçlarına göre

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ Sİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Eylül 2012 2012-2013 AKADEMİK YILI LYS -KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr I. GİRİŞ 2012-LYS sonuçlarına göre

Detaylı

2014-2015 AKADEMİK YILI DGS KAYIT KILAVUZU

2014-2015 AKADEMİK YILI DGS KAYIT KILAVUZU 2014-2015 AKADEMİK YILI DGS KAYIT KILAVUZU EYLÜL 2014 2014 2015 AKADEMİK YILI DGS KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2014-DGS sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

2013-2014 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

2013-2014 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU 2013-2014 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Ekim 2013 2013 2014 AKADEMİK YILI LYS KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2013-LYS sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

2013-2014 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU

2013-2014 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 2013-2014 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU AĞUSTOS 2013 2013 2014 AKADEMİK YILI LYS KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2013-LYS sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU

2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU TEMMUZ 2014 2014 2015 AKADEMİK YILI LYS KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2014-LYS sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

2014-2015 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

2014-2015 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU 2014-2015 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU EKİM 2014 2014-2015 EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2014-Ek Kontenjan sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 SON GÜNCELLEME: 23.08.2016/15:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2016 SON GÜNCELLEME: 10.08.2016 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2014 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2015 SON GÜNCELLEME: 29.07.2015 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 2 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 11.09.2015 / 15:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE Sevgili Adaylar; Aydın Adnan Menderes Üniversitesine Hoşgeldiniz. Kayıt işlemine başlamadan önce duyuruları dikkatle

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 Son Güncelleme: 17.10.2016 / 14:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç)

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YURT DIŞI KONTENJANINDAN ÖĞRENCİ ALIMI, ÖZEL YETENEK SINAVI, YATAY GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL

Detaylı

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARINA KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ TEMEL İLKE VE KURALLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU FORMU TEMEL İLKE VE KURALLAR 1. Kurum içi yatay

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. Kayıt Tarihleri ve Yerleri 2. Kayıt için gerekli belgeler

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ SON GÜNCELLEME: 24.08. / 11:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 SON GÜNCELLEME: 13.09.2017 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Ek Yerleştirme Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 30.10.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER...

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCİ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim II. Öğretim, Heykel,

Detaylı

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz.

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz. 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR, İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ KAYIT GÜNLERİNDE EMİNÖNÜ YERLEŞKEMİZE BEKLİYORUZ... İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 ÖĞRETİM

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 Son Güncelleme: 03.10.2017 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 21.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ 03 Mart 2014 Pazartesi Yabancı uyruklu öğrenci başvurularının alınmaya başlanması 05 Mayıs 2014 Pazartesi Lisansüstü

Detaylı

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!!

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! * Elektronik Kayıt yapmayı tercih eden öğrencilerimiz, PTT Şubelerinden edinecekleri e- devlet şifresi ile 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında https://turkiye.gov.tr

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 26.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B.

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2018 SON GÜNCELLEME: 27.08.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C.

Detaylı

0212 /fsmvu. /fsmvu. www.fsm.edu.tr

0212 /fsmvu. /fsmvu. www.fsm.edu.tr 2013-2014 0212 /fsmvu /fsmvu www.fsm.edu.tr 2013-2014 YENİ KAYIT REHBERİ Yeni Kayıtlar 02-06 Eylül 2013 tarihleri arasında HALİÇ YERLEŞKESİ nde YAPILACAKTIR. Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak olan öğrenciler

Detaylı

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt işleminizi gerçekleştirirken

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Ek kontenjan ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 31 Ağustos - 04 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Değerli Öğrencilerimiz, 2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Üniversitemizi tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılı bir üniversite öğrencisi olmanızı diliyoruz. Üniversiteli olmanın heyecanını

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan

Detaylı

Değerli Öğrencimiz; Hepinize başarılarla dolu, güzel anılar biriktireceğiniz bir üniversite yaşamı diliyorum. Üniversitemize hoş geldiniz.

Değerli Öğrencimiz; Hepinize başarılarla dolu, güzel anılar biriktireceğiniz bir üniversite yaşamı diliyorum. Üniversitemize hoş geldiniz. Değerli Öğrencimiz; Hedeflediğiniz başarıya ulaşmak için geçirdiğiniz zorlu bir sınav döneminin ardından Yeditepe Üniversitesi ailesinin en yeni üyeleri olarak aramıza katıldınız. Sizleri ve bu başarıyı

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 09.11.2015 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 2018 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Fakültemize yerleşen adaylar, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında fakültemiz öğrenci

Detaylı

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ EK KONTENJAN KESİN KAYIT BİLGİLERİ

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ EK KONTENJAN KESİN KAYIT BİLGİLERİ 2018-2019 EK KONTENJAN KESİN KAYIT BİLGİLERİ Lokman Hekim Üniversitesi ne Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerinin Kesin kayıt işlemleri, 01 05 EKİM 2018 tarihleri arasında, sabah veya öğleden sonra saatlerinde

Detaylı

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ KESİN KAYIT BİLGİLERİ

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ KESİN KAYIT BİLGİLERİ LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 KESİN KAYIT BİLGİLERİ Lokman Hekim Üniversitesi ne Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerinin Kesin kayıt işlemleri, 3 7 Eylül 2018 tarihleri arasında, sabah veya öğleden sonra

Detaylı

İSZÜ TERCİH KİTAPÇIĞI 2013-2014. www.iszu.edu.tr İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

İSZÜ TERCİH KİTAPÇIĞI 2013-2014. www.iszu.edu.tr İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ TERCİH 2013-2014 İSZÜ KİTAPÇIĞI www.iszu.edu.tr 1 2012-2013 TABAN PUAN TABLOSU BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ MF-4 %100 BURSLU 387 59677 %50 BURSLU 267 156873 %25 BURSLU 209 226547 ÜCRETLİ 274 149608 İŞLETME

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

Detaylı

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz.

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. BVU Adres: Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih/İstanbul Telefon:

Detaylı

Güz dönemi kurum içi yatay geçiş başvuralarının internet üzerinden duyurulması Eylül 2016 Pazartesi -

Güz dönemi kurum içi yatay geçiş başvuralarının internet üzerinden duyurulması Eylül 2016 Pazartesi - 2016-2017 AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ 05-07 Temmuz 2016 Salı - Ramazan Bayramı tatili (Arife: 04 Temmuz Pazartesi) 01-31 Ağustos 2016 Pazartesi - Lisansüstü güz dönemi başvuruları 01-31 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2014 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 07.08.2015 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 27.07.2018/ 10:00 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ...

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Özel yetenek sınavı başvuruları 17 21 Ağustos 2015 tarihleri

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ 02 Mart 2015 Yabancı uyruklu öğrenci başvurularının alınmaya başlanması 27 Nisan-25 Mayıs 2015 - Mayıs ayı Özel

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2013 2014 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2013 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 2018 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında yerleştikleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 06/05/2015-136517 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELM4KZA5* Sayı :53891476-103- Konu :2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi İŞLETME FAKÜLTESİ

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2014 2015 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2014 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

27 Ağustos 2018 Güz yarıyılında açılacak ders ve şubelerin ÖBS ye girilmesi için son gün

27 Ağustos 2018 Güz yarıyılında açılacak ders ve şubelerin ÖBS ye girilmesi için son gün 1-17 Ağustos 2018 GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi Lisansüstü öğrencilerinin yatay geçiş başvuruları (Araştırma Görevlileri için) 1-17 Ağustos 2018 Özel ve Misafir Öğrenci

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ek yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, tarihine kadar yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt için

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES PUAN ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ TÜRÜ TIBBİ GENETİK ALAN

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Değer Üreten Üniversite Düzce

Detaylı

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt işleminizi gerçekleştirirken

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2015-2016 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Doktora, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

13.03.2015 SENATO 2015 /2-IX

13.03.2015 SENATO 2015 /2-IX 13.03.2015 SENATO 2015 /2-IX BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz. Sevgili öğrencimiz; 2015-ÖSYS Ek yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanmış bulunmaktasınız. Öğrenim hayatınızın en önemli aşamalarından biri olan yüksek öğrenim için Üniversitemizi

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2-4 2, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik için Başvuru Şartları ve Özel

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Yeni Öğrencilerin Kesin Kayıtları ve Yeterlilik Sınavları Bahar Yarıyılı 03-05 Eylül 2018

Detaylı

03-07 Eylül 2018 Bölümler tarafından ders programlarının belirlenmesi. 21 Eylül 2018 Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Türkçe Yeterlik Sınavı

03-07 Eylül 2018 Bölümler tarafından ders programlarının belirlenmesi. 21 Eylül 2018 Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Türkçe Yeterlik Sınavı 03-10 Eylül 2018 19 Eylül 2018 03-23 Eylül 2018 12 Eylül 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık sınıfı okuyacak öğrenciler için Yabancı

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 1-E-DEVLET ÜZERİNDE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ; 2017-2018 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri (Özel Yetenek

Detaylı

T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü. Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü. Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda verilen Anabilim Dallarındaki üstü

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER BARTIN ÜNİVERSİTESİ -2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 28 Temmuz- 05 Ağustos tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (elektronik kayıt) yapabileceklerdir. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu

Detaylı

Doktora / Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 01 Temmuz Temmuz 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin 14 Temmuz 2017

Doktora / Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 01 Temmuz Temmuz 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin 14 Temmuz 2017 TAKVİM Doktora / Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 01 Temmuz 2017-11 Temmuz 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin 14 Temmuz 2017 İlanı Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 17

Detaylı

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Karar Tarihi : 18 / 06 / 2015 Karar Sayısı :2015-224

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Karar Tarihi : 18 / 06 / 2015 Karar Sayısı :2015-224 BARINMA BİRİMLERİ YÖNETİM KURULU KARARI 01 Eylül 2015 31 Ağustos 2016 tarihleri arasında uygulanacak olan Barınma Birimleri Öğrenci başvuru, yerleştirme takvimi ve ücretleri hakkında; 2015 2016 Öğretim

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ (29 Mayıs 2018 tarihli, 88 sayılı Senato toplantısının 32 nolu karar ekidir.) EK: 24 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU SAYIN ADAY: Bülent Ecevit Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen

Detaylı

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora)

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen Bilim/Sanat Dallarına Tezli Yüksek Lisans ile Doktora öğrencisi alınacaktır. LİSANSÜSTÜ

Detaylı

Tezli Yüksek Lisans. Doktora. Yatay Geçiş (Doktora) T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Başvuru Alanları. T.

Tezli Yüksek Lisans. Doktora. Yatay Geçiş (Doktora) T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Başvuru Alanları. T. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Tezsiz Yüksek Lisans Anabilim

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ALAN ALAN

Detaylı

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCĠ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim (II. Öğretim), Heykel,

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Enstitü Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 5 2.1 (Biyoteknoloji)...

Detaylı

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe 2011 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09:00 17:00 saatleri arasında, Atalar Mh. Şehit Hakan Kurban Cd. No: 44 34865 Kartal- İSTANBUL

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C Uyruklu Yabancı

Detaylı

AKADEMİK İŞ YÜKÜ TAKVİMİ

AKADEMİK İŞ YÜKÜ TAKVİMİ EYLÜL Yurt dışından öğrenci kabulünde asil kazananların kayıtlarının yapılması. Güz dönemi ara sınıf öğrencileri için katkı payı datalarının Bankaya gönderilmesi. Kredi Burs müracaatı yapan öğrencilere

Detaylı