T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI"

Transkript

1 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.1.ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME KILAVUZU TABLO 3B.2 DE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE MTOK KONTENJANINDAN VE METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİNE MTOK KONTENJANINDAN GİRECEK ÖĞRENCİLER BELİRTİLMİŞTİR. BU ALANLARA, AŞAĞIDA VERİLMİŞ OLAN MESLEKİ ALANLARIN İLAVE EDİLEREK, İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ İLE METALÜRJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİNİ DAHA FAZLA MESLEK LİSESİ MEZUNUNUN TERCİH EDEBİLMESİ İMKÂNININ SAĞLANMASI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi öğrenci yerleştirme kılavuzu Tablo 3B.2 de İnşaat Mühendisliğine MTOK kontenjanından ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliğine MTOK kontenjanından girecek öğrenciler belirtilmiştir. Bu alanlara, aşağıda verilmiş olan mesleki alanların ilave edilerek, İnşaat Mühendisliği ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümlerini daha fazla meslek lisesi mezununun tercih edebilmesi imkânının sağlanması hakkındaki tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi öğrenci yerleştirme kılavuzu Tablo 3B.2 de İnşaat Mühendisliğine MTOK kontenjanından ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliğine MTOK kontenjanından girecek öğrenciler belirtilmiştir. Bu alanlara, aşağıda verilmiş olan mesleki alanların ilave edilerek, Teknoloji Fakültesi nin İnşaat Mühendisliği ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümlerini daha fazla meslek lisesi mezununun tercih edebilmesi imkânının sağlanması ve MTOK kontenjanları gerekçeli raporun aynen kabul edilmesine ve kararın gereği için Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. Tablo 3B.2 deki Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği M.T.O.K. mevcut alanlara eklenmesi önerilen Ortaöğretim Alan Kodu ve Adları 1039-Ağaç İşleri 1327-Dekoratif Resim 1808-İş Makineleri 1856-Kimya 1972-Maden 2081-Mobilya ve Dekorasyon 2101-Model 2101-Modelcilik 2336-Seramik 2342-Seramik Sanatı 2378-Sıhhi Tesisat 2651-Tesisler (Demiryolu) 2802-Yol (Demiryolu) 3173-Mermer Teknolojisi 3214-Hidrolik ve Pnömatik 3214-Hidrolik ve Pnömatik Teknolojisi Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 3256-Konservasyon 3324-Emlak Komisyonculuğu 3428-Dekoratif Sanatlar 3517-Tesisat Teknolojisi 3565-Tasarım Teknolojisi 3565-Tasarım ve Teknolojisi 3648-Süsleme Taşçılığı 3681-Ahşap Yat İnşaat 3826-Heykel 3895-Peyzaj 3957-Bilgisayar Destekli Endüstriyel Modelleme 3978-Grafik Tasarım 4134-Ahşap Teknolojisi 4327-Kimya Teknolojisi 4437-Raylı Sistemler Teknolojisi 4458-Seramik ve Cam Teknolojisi 4945-İtfayecilik ve Yangın Güvenliği Tablo 3B.2 deki Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği M.T.O.K. mevcut alanlara eklenmesi önerilen Ortaöğretim Alan Kodu ve Adları 3957-Bilgisayar Destekli Endüstriyel Modelleme Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Deniz Araçları Yapımı 4217-Döküm Teknolojisi 1491-Elektrik 1505-Elektrik-Elektronik 4238-Elektrik-Elektronik Teknolojisi 3785-Endüstriyel Mekanik 1443-Endüstriyel Döküm 1568-Endüstriyel Elektronik 4244-Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri 3785-Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi (Mekanik/Makine) 1636-Gemi Makineleri 3785-Endüstriyel Mekanik 3449-Gemi İnşaat 1642-Gemi Yapımı 3214-Hidrolik ve Pnömatik Teknolojisi 1808-İş Makineleri Bakım ve Onarım 1829-İzabe 1856-Kimya 4327-Kimya Teknolojisi 1835-Kalıp / Kalıpçılık 4381-Motorlu Araçlar Teknoloji 1987-Makine 2933-Makine Model 1993-Makine Ressamlığı 4369-Makine Teknolojisi 3915-Mekatronik 2048-Metal İşleri 4375-Metal Teknolojisi 2054-Metalurji / Metalurji Teknolojisi 2101-Model Modelcilik

3 3036-Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) 4416-Otomotiv Teknolojisi 3476-Plastik İşleme / 3476-Plastik Teknolojisi 4437-Raylı Sistemler Teknolojisi 4794-Raylı Sistemler Teknolojisi (Raylı Sistemler Makine) 2912-Soğutma ve İklimlendirme 3565-Tasarım Teknolojisi 4939-Tekstil Teknolojisi (Tekstil Mekatroniği) 2666-Tesviye 3517-Tesisat Teknolojisi 4485-Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme 2734-Uçak Motorları Bakım ve Onarımı 5034-Yenilenebilir Enerji Teknolojileri

4 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.2. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE TÜRKÇE EĞİTİM VEREN YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NDE, EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN DERSLERİN EN AZ %30 UNUN İNGİLİZCE OLARAK VERİLMESİ Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanlığı nın, Derslerin %30 unun İngilizce Anlatılması konulu tarih ve sayılı yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi bünyesinde Türkçe eğitim veren Yazılım Mühendisliği Bölümü nde, eğitim-öğretim yılından itibaren derslerin en az %30 unun İngilizce anlatılmasının ve eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrencilerin İngilizce hazırlık sınıfındaki öğrenimlerine Bahar yarıyılında da devam etmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.3. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ ÖMER DALOKAY IN ÜNİVERSİTEMİZ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ NDE ÖZEL ÖĞRENCİ STATÜSÜ NDE EĞİTİMİNİ SÜRDÜRME İSTEĞİ Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü numaralı öğrencisi Ömer DALOKAY ın, ailevi sağlık problemleri nedeniyle Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 7. Maddesi gereğince özel öğrenci olarak Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı ve Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi nde Özel Öğrenci Statüsü nde eğitimini sürdürme isteğine ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü numaralı öğrencisi Ömer DALOKAY ın, ailevi sağlık problemleri nedeniyle Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 7. Maddesi gereğince özel öğrenci olarak Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı ve Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi nde Özel Öğrenci Statüsü nde eğitimini sürdürme isteğinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.4. ÜNİVERSİTEMİZ KARAKOÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU BÜNYESİNDE AÇIK BULUNAN VE I. EĞİTİM PROGRAMINDA HALEN 40 ÖĞRENCİ KONTENJANI OLAN ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMININ II. EĞİTİM PROGRAMINA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ I. EĞİTİM PROGRAMINA ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN 40 AR ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz Karakoçan Meslek Yüksekokulu bünyesinde açık bulunan ve I. Eğitim programında halen 40 öğrenci kontenjanı olan Çocuk Gelişimi Programı nın II. Eğitim programına ve Gıda Teknolojileri I. Eğitim programına Öğretim yılından itibaren öğrenci alınmasına ilişkin tarih ve sayılı Müdürlük yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Karakoçan Meslek Yüksekokulu bünyesinde açık bulunan ve I. Eğitim programında halen 40 öğrenci kontenjanı olan Çocuk Gelişimi Programı nın II. Eğitim programına ve Gıda Teknolojileri I. Eğitim programına Öğretim yılından itibaren 40 ar öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına, Oybirliği ile karar verildi.

7 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.5. ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI NIN ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI İLE PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE ORTAK DOKTORA AÇILMASI Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı nın Atatürk Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı ile ortak protokol çerçevesinde doktora açılması hakkındaki tarih ve sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: Atatürk Üniversitesi ile Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü arasında Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı için Ortak Doktora Programı açılmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına, Oybirliği ile karar verildi.

8 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.6.ÜNİVERSİTEMİZ AKADEMİK ETİK KURUL ÜYELERİNİN GÜNCELLENMESİ Üniversitemiz Akademik Etik Kurul üyelerinin güncellenmesi konusu görüşüldü: Üniversitemiz Akademik Etik Kurulu üyeliklerine Prof. Dr. Yakup DEMİR ve Prof. Dr. Erol ÇİL in atanmalarının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

9 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.7.MEMURİN MUHAKEMAT KOMİSYONUNUN YENİLENMESİ Üniversitemiz Memurin Muhakemat Komisyonu nun yenilenmesi konusu görüşüldü: Üniversitemiz Memurin Muhakemat Komisyonu Başkanlığı na, Prof. Dr. Mehmet CEBECİ, Üyeliklere Prof. Dr. Rifat ÇOLAK, Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT ve yedek üyeliğe Prof. Dr. Nuri ORHAN ın seçilmelerinin ve komisyonun tekrar oluşturulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

10 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.8.ÜNİVERSİTEMİZ YÖNETİM KURULU NA ÜYE SEÇİLMESİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu na Üye Seçilmesi konusu görüşüldü: Üniversitemiz Yönetim Kurulu Üyeliğine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet KAZEZ in seçilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

11 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.9. ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI Üniversitemiz Fırat Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Programları Yatay Geçiş Yönergesi nde değişiklik yapılması konusu görüşüldü: Üniversitemiz Fırat Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Programları Yatay Geçiş Yönergesi nde yapılan değişikliklerin geldiği şekli ile aynen kabulüne oybirliği ile karar verildi.

12 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ LOJMAN KOMİSYONU NDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI Üniversitemiz Lojman Komisyonu nda değişiklik yapılması konusu görüşüldü: Üniversitemiz Lojman Komisyonu Üyeliğine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet CEBECİ nin seçilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

13 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN LİSANSÜSTÜ DERS LİMİTİNE YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN 6 KREDİLİK DERS EKLENMESİ Öğretim üyelerinin lisansüstü ders limitine Yabancı Uyruklu öğrenciler için 6 kredilik ders eklenmesi konusu görüşüldü: Konunun gündemden geri çekilmesine oybirliği ile karar verildi.

14 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ÜNİVERSİTEMİZ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU NDA ARAPÇA HAZIRLIK EĞİTİMİ GÖREN İLAHİYAT ÖĞRENCİLERİNİN İLAHİYAT FAKÜLTESİ BÜNYESİNE ALINMASI Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu nda Arapça Hazırlık eğitimi gören İlahiyat öğrencilerinin İlahiyat Fakültesi bünyesine alınması hakkındaki tarih ve sayılı yazısı ve eki görüşüldü: Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu nda Arapça Hazırlık eğitimi gören İlahiyat öğrencilerinin Bahar yarıyılından itibaren İlahiyat Fakültesi bünyesine alınmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

15 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ NDE ÖĞRETİMİN %30 ORANINDA ARAPÇA YAPILMASI Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi nde öğretimin %30 oranında Arapça yapılması hakkındaki tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi nde Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılından itibaren öğretimin %30 oranında Arapça yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

16 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ Zorunlu Hazırlık sınıfı öğrencilerinin durumu konusu görüşüldü: Konunun bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere gündemden geri çekilmesine oybirliği ile karar verildi.

17 Kurul Üyeleri: Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Prof. Dr. Mehmet CEBECİ Prof. Dr. Nuri ORHAN Prof. Dr. Ahmet KAZEZ Prof. Dr. Sadettin TANYILDIZI Prof. Dr. Yaşar DOĞAN Prof. Dr. Rifat ÇOLAK Prof. Dr. Fikret KARATAŞ Prof. Dr. Enver ÇAKAR Prof. Dr. Gıyasettin ARSLAN Prof. Dr. Ömer Osman UMAR Prof. Dr. Saadettin TONBUL Prof. Dr. Ubeyde İPEK Prof. Dr. Ahmet ÖZER Prof. Dr. Cengiz ARSLAN Prof. Dr. Dursun ŞEN Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT Prof. Dr. Hanifi GÜLDEMİR Prof. Dr. İrfan ORHAN Prof. Dr. Kadir SERVİ Prof. Dr. Halil HASAR Prof. Dr. Mustafa KAPLAN Prof. Dr. Zahir KIZMAZ Doç. Dr. Mukadder BOYDAK ÖZAN Yrd. Doç. Dr. Yavuz DEMİRTAŞ Prof. Dr. Mehmet YALNIZ Prof. Dr. İhsan DAĞTEKİN Yrd. Doç. Dr. Mustafa KAYA Doç. Dr. Servet YILDIZ Prof. Dr. İhsan HALİFEOĞLU Prof. Dr. Gürsel DİNÇ Doç. Dr. Tarık ÖZCAN Prof. Dr. Erdal DUMAN Doç. Dr. Hasan GÜL Doç. Dr. Ahmet Orhan GÖRGÜLÜ Doç. Dr. Nihat TOSUN Prof. Dr. Şemsettin CİVELEK Prof. Dr. Şener DEMİREL Prof. Dr. Mehmet BEKTAŞ Prof. Dr. Mehtap YEŞİLORMAN Prof. Dr. H. Mehmet SOYSALDI Prof. Dr. Mustafa YAĞBASAN Prof. Dr. Ahmet AKSIN Prof. Dr. Yakup DEMİR Prof. Dr. Naim SAĞLAM

18 Doç. Dr. Vedat ÇINAR Doç. Dr. Mehmet GEDİKPINAR Prof. Dr. Asaf VAROL Prof. Dr. Ayhan DOĞUKAN Prof. Dr. Metin BAYRAKTAR Prof.Dr. Mehmet CEBECİ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KAZEZ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Rifat ÇOLAK Dekan Prof.Dr. Enver ÇAKAR Dekan Vekili Prof.Dr. Ömer Osman UMAR Dekan Vekili Prof.Dr. Ubeyde İPEK Dekan Prof.Dr. Cengiz ARSLAN Dekan Prof.Dr. Zühtü Hakan AKPOLAT Dekan Vekili Prof.Dr. İrfan ORHAN Dekan Prof.Dr. Halil HASAR Enstitü Müdürü Prof.Dr. Zahir KIZMAZ Enstitü Müdürü Prof.Dr. İhsan DAĞTEKİN Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Servet YILDIZ Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Gürsel DİNÇ Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Erdal DUMAN Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Ahmet Orhan GÖRGÜLÜ Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Şemsettin CİVELEK Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Mehmet BEKTAŞ Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mustafa YAĞBASAN Profesör Prof.Dr. Yakup DEMİR Profesör Doç.Dr. Vedat ÇINAR Doçent Prof.Dr. Ayhan DOĞUKAN Profesör E-İmzalıdır Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Rektör Prof.Dr. Nuri ORHAN Rektör Yardımcısı Prof.Dr. YAŞAR DOĞAN Dekan Vekili Prof.Dr. Fikret KARATAŞ Dekan Prof.Dr. Gıyasettin ARSLAN Dekan Prof.Dr. Saadettin TONBUL Profesör Prof.Dr. Ahmet ÖZER Profesör Prof.Dr. Dursun ŞEN Dekan Prof.Dr. Hanifi GÜLDEMİR Dekan Vekili Prof.Dr. Kadir SERVİ Dekan Prof.Dr. Mustafa KAPLAN Enstitü Müdürü Prof.Dr. Mehmet YALNIZ Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustafa KAYA Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. İhsan HALİFEOĞLU Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Tarık ÖZCAN Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Hasan GÜL Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Nihat TOSUN Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Şener DEMİREL Profesör Prof.Dr. H.Mehmet SOYSALDI Profesör Prof.Dr. Ahmet AKSIN Profesör Prof.Dr. Naim SAĞLAM Profesör Doç.Dr. Mehmet GEDİKPINAR Doçent

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 8.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN 1. SINIF MÜFREDATINDA YER ALAN FİZ-112 FİZİK-II

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 7.1. ÜNİVERSİTEMİZ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNÜN AÇILMASI VE 40 ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ ELAZIĞ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ NİN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI VE YÖNERGEYE MADDE

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 3.1.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ II. ÖĞRETİM PROGRAMI 1. SINIF 11532430 NUMARALI

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4 Üniversitemiz Senatosu 29.12.2015 tarihinde saat 13.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.1. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Üniversitemiz Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın, Fırat Üniversitesi 2014-2015

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 2.1.ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ (İ.Ö.) ÖĞRENCİLERİNDEN 130902071

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 1.1.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI NIN, ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN 2011-2012 ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANAN

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki 9.1. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/06/ /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/06/ /10 Üniversitemiz Senatosu 28.06.2016 tarihinde saat 10.00 de Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /5 Üniversitemiz Senatosu 07.03.2013 Perşembe Günü saat 10.00 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 06/01/2015-70616 T.C. Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 29.01.2016 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2015-71772 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.1.ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ALİ İHSAN ŞEYHAN IN, İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMININ

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10 Üniversitemiz Senatosu 02.06.2017 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5 Üniversitemiz Senatosu 13.01.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 23/12/2014-69014 T.C. Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2 Üniversitemiz Senatosu 16/11/2012 Cuma Günü saat 17.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/12/2013 tarihinde saat 13:15 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5 Üniversitemiz Senatosu 22.02.2018 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 28.12.2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01.07.2013 2012-2013/9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01.07.2013 2012-2013/9 01.07.2013 2012-2013/9 Üniversitemiz Senatosu 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 10.00 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/04/ /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/04/ /8 Üniversitemiz Senatosu 28.04.2016 tarihinde saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ LİSANS PROGRAMLARI

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ LİSANS PROGRAMLARI TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ LİSANS PROGRAMLARI ORTAÖĞRETİM ALAN ADI Alt Yapı Alt Yapı (İnşaat) Bilgi İşlem Bilgisayar Bilgisayar Destekli Endüstriyel Modelleme Bilgisayar Donanım Bilgisayar İşletme Bilgisayar

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/04/2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11 Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2014-64564 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/04/2014 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 09.04.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 23/10/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 23/10/ /2 Üniversitemiz Senatosu 23.10.2015 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6 Üniversitemiz Senatosu 07.02.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /12 18.07.017 016-017/1 Üniversitemiz Senatosu 18.07.017 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/11/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/11/ /3 Üniversitemiz Senatosu 24.11.2016 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7 Üniversitemiz Senatosu 22.02.2017 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67631 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/06/2014 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/12/2011 2011-2012/5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/12/2011 2011-2012/5 Üniversitemiz Senatosu 12/12/2011 Pazartesi Günü saat 13.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 17/02/2011 2010-2011/10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 17/02/2011 2010-2011/10 Üniversitemiz Senatosu 17/02/2010 Perşembe Günü saat 10.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

olan adaylar tercih edemezler. - ALANI VE TÜM DALLARI

olan adaylar tercih edemezler. - ALANI VE TÜM DALLARI kurumları mezunları için ayrılan kontenjanlarına, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının aşağıda belirtilen alan/dallarından mezun olan 600 AHŞAP TEKNOLOJİSİ Görsel Sanatlar 6003 AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8 Üniversitemiz Senatosu 21.03.17 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

olan adaylar tercih edemezler.

olan adaylar tercih edemezler. kurumları mezunları için ayrılan kontenjanlarına, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının aşağıda belirtilen alan/dallarından mezun olan Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 600 AHŞAP TEKNOLOJİSİ 6003

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/07/2011 2010-2011/19

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/07/2011 2010-2011/19 Üniversitemiz Senatosu 07/07/2011 Perşembe günü Saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/09/2011 2010-2011/23

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/09/2011 2010-2011/23 Üniversitemiz Senatosu 16/09/2011 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 19/02/ /7

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 19/02/ /7 Üniversitemiz Senatosu 19.02.2016 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.06.2015 Cuma Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2011 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

KPSS 2010/1 ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER 1/7

KPSS 2010/1 ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER 1/7 ÖĞRENİM KOŞULU 2001 Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun Ortaöğretimde Anadolu Teknik Liselerinin, Anadolu Meslek Liselerinin, Teknik Liselerin, Endüstri Meslek Liselerinin, Çok programlı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/09/ /1

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/09/ /1 Üniversitemiz Senatosu 26.09.2016 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /10 Üniversitemiz Senatosu 15.05.2018 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16 Üniversitemiz Senatosu 29/04/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/06/ /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/06/ /9 Üniversitemiz Senatosu 10.06.2016 tarihinde saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9 Evrak Tarih ve Sayısı: 03/04/2015-86281 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03/02/2015 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 9.1. ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL TESİS İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN 2014 MALİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 24/10/2014-60503 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 01/07/2014 tarihinde saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/08/ /11

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/08/ /11 Üniversitemiz Senatosu 26.08.2016 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 03/12/2010 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11/02/ /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11/02/ /9 Üniversitemiz Senatosu 11/02/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/10/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/10/ /3 Üniversitemiz Senatosu 10/10/2011 Pazartesi Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30/12/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/11/2012 2012-2013/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/11/2012 2012-2013/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.11.2012 Çarşamba Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

KPSS 2010/2 ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER

KPSS 2010/2 ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER KODU ÖĞRENİM KOŞULU 2001 Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun Ortaöğretimde Anadolu Teknik Liselerinin, Anadolu Meslek Liselerinin, Teknik Liselerin, Endüstri Meslek Liselerinin, Anadolu

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 06/10/2015 2015-2016/1

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 06/10/2015 2015-2016/1 Üniversitemiz Senatosu 06.10.2015 tarihinde saat 15:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/2011 2010-2011/17

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/2011 2010-2011/17 Üniversitemiz Senatosu 01/06/2011 Çarşamba Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15/12/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 5.1.ÜNİVERSİTEMİZ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONELİNİN BÖLÜM VE ANABİLİM DALLARININ DAĞILIMI Üniversitemiz

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18 Üniversitemiz Senatosu 01/07/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuyu görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /9 Üniversitemiz Senatosu 12.05.2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/10/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/10/ /2 Üniversitemiz Senatosu 31.10.2016 tarihinde saat 15:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

1 Ahşap Doğrama Teknolojisi. 2 Mobilya İskeleti ve Döşemesi. 3 Mobilya Süsleme Sanatları. 4 İç Mekân ve Mobilya Teknolojisi

1 Ahşap Doğrama Teknolojisi. 2 Mobilya İskeleti ve Döşemesi. 3 Mobilya Süsleme Sanatları. 4 İç Mekân ve Mobilya Teknolojisi MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI 1 Ahşap Doğrama Teknolojisi 1 2 Mobilya İskeleti ve Döşemesi 3 Mobilya Süsleme Sanatları 4 İç Mekân ve Mobilya Teknolojisi AYAKKABI VE SARACİYE TEKNOLOJİSİ 5 Ayakkabı Modelistliği

Detaylı

3308 SAYILI MESLEKİ EĞİTİM KANUNU KAPSAMINDA OLAN MESLEK DALLARI

3308 SAYILI MESLEKİ EĞİTİM KANUNU KAPSAMINDA OLAN MESLEK DALLARI 3308 SAYILI MESLEKİ EĞİTİM KANUNU KAPSAMINDA OLAN MESLEK DALLARI 1 Ağ İşletmenliği Bilişim Teknolojileri 3 1,5 2 12/09/2010 2 Ahşap Doğrama İmalatı Ahşap Teknolojisi 3 1,5 2 Ağaç İşleri Doğramacılık 30/07/1990

Detaylı

SİTELER MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

SİTELER MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ SİTELER MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ Mesleki Eğitim Merkezi Programları (Çıraklık) Kapsamına Alınan Meslek Alan ve Dallarının Listesi Alan 1 2 3 4 5 Dal MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI 1 Ahşap Doğrama Teknolojisi

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11.01.2013 2012-2013/3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11.01.2013 2012-2013/3 Üniversitemiz Senatosu 11.01.2013 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

TABLO-3B MEZUN OLUNAN ORTAÖĞRETİM ALANLARI

TABLO-3B MEZUN OLUNAN ORTAÖĞRETİM ALANLARI 3523 ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ 1024 ADALET 1018 A-GRUBU (TİCARET LİSESİ FEN) 1039 AĞAÇ İŞLERİ 3544 AĞIRLAMA VE GIDA TEKNOLOJİSİ 3681 AHŞAP YAT İNŞA 3681 AHŞAP YAT İNŞAA 1045 ALT YAPI 1045 ALT YAPI (İNŞAAT)

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.07.2015 2014-2015/17

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.07.2015 2014-2015/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

İŞGÜCÜ TALEPLERİMİZ TARİHİNDE İŞKUR DA YAYINLANACAKTIR

İŞGÜCÜ TALEPLERİMİZ TARİHİNDE İŞKUR DA YAYINLANACAKTIR İŞGÜCÜ TALEPLERİMİZ 16.08.2017 TARİHİNDE İŞKUR DA YAYINLANACAKTIR Kayseri 253 Sinyalizasyon ve Haberleşme Bakım Şefliğine mekanik vasıta tesis cihaz vinç operatörü olarak işe alınacak 1 eski hükümlü için

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 11.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/12/ /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/12/ /5 Üniversitemiz Senatosu 31/12/2010 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7 Üniversitemiz Senatosu 22.05.2013 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3 Üniversitemiz Senatosu 12/11/2010 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEK ALAN VE DALLARIN LİSTESİ İLE KAPSAMA ALINMA TARİHLERİ. İlköğretim Mezunlarının Çıraklık Süresi (Yıl)

HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEK ALAN VE DALLARIN LİSTESİ İLE KAPSAMA ALINMA TARİHLERİ. İlköğretim Mezunlarının Çıraklık Süresi (Yıl) HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEK ALAN VE DALLARIN LİSTESİ İLE KAPSAMA ALINMA TARİHLERİ Alan Sıra No 1 2 3 4 5 Dal Sıra Güncellenen No Alan ve Dal İsimleri AHŞAP TEKNOLOJİSİ İlköğretim Mezunlarının

Detaylı

ÇİĞLİ NAİME TÖMEK TİCARET MESLEK LİSESİ

ÇİĞLİ NAİME TÖMEK TİCARET MESLEK LİSESİ ÇİĞLİ ÇİĞLİ NAİME TÖMEK TİCARET MESLEK Telefon 2323701042 Ticaret Meslek L. - Ticaret Meslek L. Veri Tabanı Programcılığı Ticaret Meslek L. Web Programcılığı Ticaret Meslek L. Muhasebe ve Finansman Bilgisayarlı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/02/ /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/02/ /8 Üniversitemiz Senatosu 24/02/2012 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4 4.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HASAN KÜRÜM ÜN, FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ'NDE FAALİYET GÖSTEREN TEKNOGİRİŞİM SERMAYE DESTEĞİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 19/04/ /23

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 19/04/ /23 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/04/2012 Perşembe Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28/09/2011 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8 Üniversitemiz Senatosu 12.06.2013 Çarşamba Günü saat 16.30 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

İLKADIM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 2015-2016 ŞUBAT DÖNEMİ USTALIK SINAV PROGRAMI

İLKADIM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 2015-2016 ŞUBAT DÖNEMİ USTALIK SINAV PROGRAMI İLKADIM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 2015-2016 ŞUBAT DÖNEMİ USTALIK SINAV PROGRAMI MESLEK DALI DERSLER TARİH SAAT SALON NO AHŞAP SÜSLEME AHŞAP KAKMA TEKNİKLERİ 01.02.2016 14:00 204 AHŞAP SÜSLEME KONTROL VE DEPOLAMA

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /13

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /13 Üniversitemiz Senatosu 11.08.2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 23.10.2015 2015-2016/2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 23.10.2015 2015-2016/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 23.10.2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

Türkiye'nin En İyi Kamu Personeli Alımı Uygulamamız. Türkiye'nin En Büyük Kamu Personeli Alımı Facebook Sayfamız

Türkiye'nin En İyi Kamu Personeli Alımı Uygulamamız. Türkiye'nin En Büyük Kamu Personeli Alımı Facebook Sayfamız Türkiye'nin En İyi Kamu Personeli Alımı Uygulamamız Türkiye'nin En Büyük Kamu Personeli Alımı Facebook Sayfamız Yeni Facebook İş İlanları Kariyer Sayfamız www.isilanlarikariyer.com Sitemizden izinsiz ilanlarımızı

Detaylı

MESLEK DALLARI VE KAPSAM TARİHLERİ

MESLEK DALLARI VE KAPSAM TARİHLERİ MESLEK DALLARI VE KAPSAM TARİHLERİ 22.mesleki Eğitim Kurulunda,3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununa göre Çıraklık Eğitimi Uygulamaları Kapsamına Alınan,Alan ve dal Adı değişen Meslek Alan ve dallarının

Detaylı

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER 2001 Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun 2003 Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk Sekreterliği Dalından mezun 6001 * ADALET ALANI VE DALLARI

Detaylı