SARMİCO IR YAŞ VE E-STATİK BOYA KURUTMA VE KÜRLEME UYGULAMALARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SARMİCO IR YAŞ VE E-STATİK BOYA KURUTMA VE KÜRLEME UYGULAMALARI"

Transkript

1 SARMİCO IR YAŞ VE E-STATİK BOYA KURUTMA VE KÜRLEME UYGULAMALARI Sarmico Uygulamaları işletmenize; zaman, kalite, maliyet, hız ve kâr olarak geri dönmektedir. IR BOYA ÖNCESİ ÖN ISITMA SİSTEMLERİ IR E-STATİK BOYA JELLEŞTİRME KABİNLERİ IR E-STATİK BOYA KÜRLEME FIRINLARI IR YAŞ BOYA ÖN KURUTMA SİSTEMLERİ IR YAŞ BOYA KÜRLEME FIRINLARI IR KONVEYÖRLÜ TİP YAŞ VE E-STATİK BOYA KÜRLEME FIRINLARI IR STATİK TİP YAŞ VE E-STATİK BOYA KÜRLEME FIRINLARI IR CİLA, LAKE (MOBİLYA) KURUTMA SİSTEMLERİ IR OTOMOTİV LOKAL BOYA KURUTMA SİSTEMLERİ IR LABORATUVAR EKİPMANLARI IR FIRIN OTOMASYON SİSTEMLERİ

2 SARMİCO IR Classic Lamba SE Serisi ÖMÜR 2.4 µm V W mm mm h W/cm YOK HZ YATAY SARMİCO IR Carbon Lamba CE Serisi ÖMÜR 2.4 µm V W mm mm h 33-52W/cm YOK HZ DİKEY/YATAY SARMİCO IR Al n Kaplı Lamba SGE Serisi ÖMÜR 2.4 µm V W mm mm h 18-35W/cm ALTIN HZ YATAY SARMİCO IR NDA Hızlı Orta Dalga Lamba NE Serisi ÖMÜR 1.6 µm V W mm mm h W/cm YOK HZ DİKEY/YATAY SARMİCO IR NDA Twin Seramik Kaplı Lamba NTSE Serisi ÖMÜR 1.6 µm V 4000 W 1100 mm 1000 mm h 40 W/cm SERAMİK HZ DİKEY/YATAY SARMİCO IR NDA Twin Al n Kaplı Lamba NTGE Serisi ÖMÜR 1.6 µm V 4000 W 1100 mm 1000 mm h 40 W/cm ALTIN HZ DİKEY/YATAY SARMİCO ME Micatronik İnfrared Lamba Serisi ÖMÜR 2.4 µm V W 690 mm 545 mm h W/cm YOK HZ DİKEY/YATAY (1)

3 SARMİCO INFRARED Elektromanyetik spektrumda görünür ışıktan sonra gelen µm ile 1000 µm dalga boyu arasındaki insan gözünün göremediği, fakat ısı olarak hissedebildiği ışımaya infrared ışıma adı verilir. Hayat kaynağımız olan güneşten dünyamıza mor ötesi, görünür ışık ve kızıl ötesi (infrared) ışınlar ulaşmaktadır. Güneş, kış günlerinde dahi bulutların arasından yüzünü gösterdiğinde, tüm vücudumuz da bir ılıklık hissederiz. Bu, yerkürenin bir anda ısındığı anlamına gelmez. Olay, ışık demetlerini oluşturan fotonların çarptıkları yüzeylere enerjilerini bırakmalıdır. SARMİCO IR ısıtıcıların çalışma prensibi de bu ilkeye dayanmaktadır. Cihaz açıldıktan sonra lamba,ir ışınlar yayar. Bu ışın demetindeki fotonlar da çarptıkları yüzeylere enerjilerini bırakarak bu yüzeylerin ısınmalarını sağlar. UYGULAMA YAPILAN SEKTÖRLER Ahşap & Mobilya Ambalaj Beyaz Eşya Boya Cam Deri & Suni Deri Emprime Gıda Kağıt & Karton Maden & Mermer Matbaa Otomotiv PVC Tekstil - ELEMENT SICAKLIĞI TABLOSU SARMİCO IR Compact Sistem SARMİCO IR Compact Sistemlerde alüminyum şaseler içerisine op k dizayna sahip reflektörler monte edilmiş r. Özel anodize edilmiş alüminyum reflektörler toza ve bakım esnasında çizilmeye karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdürler. Reflektörler %92 ye varan oranda yansıtma kapasitesine sahip rler. Compact sistemlerde tüm SARMİCO IR Element pleri kullanılabilir. 14 lük / Alu Profile luk / Alu Profile lik / Alu Profile 150 SARMİCO IR Pro - Compact Sistem SARMİCO Ünite Üzerine Izgara SARMİCO IR Elementler SARMİCO Op k Reflektör SARMİCO Alminyum Şase SARMİCO Aluminum Profile SARMİCO Sac Metal Arka Kapak SARMİCO IR Pro-Compact Paneller, tekli veya ih yaç duyulan ade e çoklu olarak SARMİCO IR Compact Sistemlerin yukarıdaki şekilde görüldüğü gibi yan yana monte edilerek, alüminyum çerçeve içinde bir kaset haline ge rilmesiyle oluşur. (2)

4 E-STATİK TOZ VE YAŞ BOYA INFRARED UYGULAMALARI E-STATİK TOZ BOYA JELLEŞME KABİNLERİ; Bu IR BOYA kabinler ÖNCESİ IR ısıtma ÖN sistemleri ISITMA sayesinde SİSTEMLERİ; üretim parçalarının Yaş boya, E-Statik üzerinde toz bulunan boya ve toz benzeri haldeki kaplama boyayı 1 dk dan proseslerinde daha kısa sürede üretilen jel parça kıvamına üzerine getirmektedir. kaplama Bu uygulanmadan önce IR Sistem ile ön ısıtma uygulanabilmektedir. sistemler; Bu uygulama düz yüzeylerin yanı * sıra Boya aşırı kürleme girintili işlem çıkıntılı süresini yüzeylere %30'a de varan kaplama oranda uygulamasını kolaylaştırmakla birlikte kaplama kalitesini kısaltır. arttırmaktadır. Bu sistem kullanıldığında kaplama sarfiyatı ve zaman * Hava tasarrufu sirkülasyonuna sağlanır. sahip fırınlarda toz kaynaklı kalite problemi ortadan kalkar. * Boş bara geçişi yapmaksızın renk değişimi yapılabilir. E-STATİK TOZ BOYA JELLEŞME KABİNLERİ; Bu kabinler IR ısıtma sistemleri sayesinde üretim parçalarının üzerinde bulunan toz haldeki boyayı 1 dk dan daha kısa sürede jel kıvamına getirmektedir. Bu sistemler; * Boya kürleme işlem süresini %30'a varan oranda kısaltır. * Hava sirkülasyonuna sahip fırınlarda toz kaynaklı kalite problemi ortadan kalkar. * Boş bara geçişi yapmaksızın renk değişimi yapılabilir. E-STATİK TOZ BOYA KÜRLEME FIRINLARI; Bu fırınlarda hacimsel ısıtma yerine direkt boyanan ürünlerin ısıtılması esas alınmaktadır. İki boyut parçalarda hava sirkülasyonuna ihtiyaç duymaksızın kürleme süreci 7-10 dk gibi sürelerde sonuçlanmaktadır. Üç boyutlu parçalarda opsiyonel olarak hava sirkülâsyon sistemi uygulanmaktadır. * Hava sirkülasyonu olmadığı için yabancı partikül kaynaklı kalite problemi ortadan kalkar. * IR Fırın ön ısıtmaya ihtiyaç duymadan 3-5 dk içerisinde çalışmaya hazır hale gelir. * IR Fırınlar ağır mekanik yapılara ihtiyaç duymazlar ve kurulum maliyetleri düşüktür. * IR Sistemler mevcut konveksiyonel fırınların içerisine uygulanıp yedek sistem olarak çalıştırılabilirler. (3)

5 IR YAŞ BOYA KÜRLEME FIRINLARI YAŞ BOYA KÜRLEME FIRINLARI; Bu fırınlarda hacimsel ısıtma yerine direkt boyanan ürünlerin ısıtılması esas alınmaktadır. iki boyut parçalarda hava sirkülasyonuna ihtiyaç duymaksızın kürleme süreci 5-15 dk gibi sürelerde sonuçlanmaktadır. Üç boyutlu parçalarda opsiyonel olarak hava sirkülâsyon sistemi uygulanmaktadır. * Hava sirkülasyonu olmadığı için yabancı partikül kaynaklı kalite problemi ortadan kalkar. * IR Fırın ön ısıtmaya ihtiyaç duymadan 1-2 dk içerisinde çalışmaya hazır hale gelir. * IR Fırınlar ağır mekanik yapılara ihtiyaç duymazlar ve kurulum maliyetleri düşüktür. * IR Sistemler mevcut konveksiyonel fırınların i ç e r i s i n e u yg u l a n ı p ye d e k s i s t e m o l a ra k çalıştırılabilirler. IR & KONVEKSİYONEL ETÜV SARMICO IR Etüv : Yaş boya, Elektro-Statik toz boya ve kaplama teknolojilerinde gerçek bir AR-GE çalışması için planlanan bu etüvlerde IR ve konveksiyonel olarak test çalışmalarının yapılmasına olanak sağlanmaktadır. Sistem eş zamanlı olarak konveksiyonel ve nesne sıcaklık kontrolünü gerçekleştirmektedir. (4)

6 IR MOBİLYA & MDF (CİLA, LAKE, MACUN,,) KURUTMA VE KÜRLEME SİSTEMLERİ IR MOBİLYA & MDF KURUTMA VE KÜRLEME SİSTEMLERİ; MDF ve benzeri ağaç ürünleri üzerine kaplanan E-Statik toz boya IR Sistemler ile 4-5 dk. kısa proses süreçlerinde kürlenmektedir. Vernik, Cila, Lake, Macun vb. kaplamalar hava sirkülasyonuna ihtiyaç duymaksızın belirlenmiş olan sürelerde derinlemesine kurutulmaktadır. Hava sirkülasyonu olmadığı için yabancı partikül kaynaklı kalite problemi ortadan kaldırılmaktadır. SARMİCO IR YÜZEY ( BOYA, VERNİK, ASTAR, CİLA) KURUTUCULARI SARMİCO IR Yüzey Boya Kurutucuları genellikle otomotiv sektöründe araçların tüm lokal ve kaporta boya kurutma işlemlerinde kullanılmaktadır. IR - Orta Dalga Teknolojisine sahip bu kurutucular tüm cila ve astar dolgusunu, astar boyayı, boyayı ve son katı derinlemesine ve hızlı biçimde kurutur. Aynı zamanda reaksiyonu hızlandırıcı görev yaparak kürleme sürelerini kısaltmada kullanılabilmektedir. Bunun dışında otomotiv sektörü ile birlikte bir çok sektörde yüzeysel kurutma ve yüzeysel ısıl işlemde de kullanılabilmektedir. ( Yapıştırıcı aktivasyonu, silikon kürleme, şekil verme v.b.) (5)

7 DİJİTAL POWER REGÜLATÖR - DİJİTAL KONTROL ÜRÜN KONTROL GERİLİMİ AKIM (Min-Max) (kw) POWER REGÜLATÖR 180V-220V- 380V-440V 1*35 A 3*160 A 1*7,5 kw 3*17,5 kw IR Isıtıcı, Rezistans, Trafo ve Kompanzasyon uygulamalarında yükleri oransal olarak sürmek için kullanılmaktadır. Temel Özellikler ; Dijital Arayüz (Ekran) Multi Referans Girişi (1-5V, 2-10V, 0-5V, 0-10V, 0-20mA, 4-20mA, 10K Potansiyometre) Faz Kontrol & Zero Cross Control Yumuşak Yol Verme & Ani Başlangıç Set Edilebilir Yüksek ve Düşük Güç Limiti Kullanım Alanları ; IR ve UV Isıtıcı Lamba Kontrolünde Endüstriyel Fırınlarda Gıda ve Ambalaj Makinelerinde Tekstil Terbiye Makinelerinde Kompanzasyon Sistemlerinde IR TEMASSIZ SICAKLIK ÖLÇÜM SENSÖRLERİ SARMİCO Endüstriyel Sıcaklık Sensörü ile Kompakt Çözümler... TEMAZSIZ SICAKLIK ÖLÇÜMÜ C Ürün Özellikleri; * CS : -40 C C/ 15:1 Op k /5 V ;10;K Tipi Çıkış/ 80 C Ortam. * Csmicro : -40 C C /15:1 Op k /5V ;10V; 4-20mA Çıkış 120 C Ortam. *CT LT: -50 C -975 C 2:1;15:1;22;1 Op k / 5 V 10 V;0-20 ma ; 4-20 ma ;T;J;K Çıkış /130 C, 180 C Ortam *CT HOT : -40 C -975 C /2;1;10;1; Op k / 5V ;10V ;0-20 ma ; 4-20 ma A;T;J; Çıkış /250 C Ortam (6)

8 IR KONVEYÖRLÜ TÜNEL FIRIN SİSTEMLERİ AVANTAJLARI; * 2.4 µm IR - Orta dalga ısıtma teknolojisi. * %40' a varan enerji tasarruffu. * Malzeme içerisine derinlemesine nüfuz eden ısıtma sistemi. * Opsiyonel hava sirkülasyonu ilavesi. OTOMASYON & YAZILIM Boya, cam, plas k, beyaz eşya, ağaç, teks l gibi birçok sektörde kullanım alanı bulunmakla birlikte, yüksek verimlilik ve düşük maliye ile op mum çözümler sunmaktadır. IR ısıtma sistemi ile hacimsel ısıtma yerine direkt boyanan ürünlerin ısı lması esas alınmakta ve bu sayede yüksek oranda enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Hava sirkülasyonu ve hava perdesine ih yaç duymamasından dolayı yabancı par küllerin ürün üzerine yapışmasını engeller ve kaplama kalitesini ar rır. İşletme içerisinde minimum seviyede kurulum alanı işgal eder ve kapasite ar rımı oldukça kolaydır. Proses ih yacı doğrultusunda konveyör pi değişkenlik göstermekle birlikte rın en ve boyu kapasite ih yacına göre belirlenmektedir. * Hızlı devreye girme sayesinde kısa ön ısınma süresi. * PID oransal sıcaklık kontrolü. * Bakım kolaylığı sağlayan ergonomik yapı. * IR fırınlar otomasyon sistemleri ile oransal ve bölgesel kontrol edilebilmektedir. * Ürün çeşitliliği reçete sistemi, ile kayıt altına alınarak fırın çalışma koşulları otomatik olarak devreye girmektedir. * Üretim SCADA (Merkezi İzleme) üzerinden kontrol edilebilmektedir. *Üretim ile ilgili tüm veriler (Sıcaklık, Üretim Miktarı, Gerçek Zaman vb.) raporlanabilmektedir. Sarmico Endüstriyel Makine Isıtma Soğutma Mühendisliği San. ve Tic. A.Ş. Adres :Akçaburgaz Mah Sk. Alkop San. Sitesi C-5 Blok No: Esenyurt / İstanbul Tel : Faks : info@samico.com

Hoş geldiniz GoGaS. Proses Isıtma (Kurutma/Fırınlama) Goch GmbH & Co. KG. GoGaS ın 60 yılı aşkın deneyimiyle!

Hoş geldiniz GoGaS. Proses Isıtma (Kurutma/Fırınlama) Goch GmbH & Co. KG. GoGaS ın 60 yılı aşkın deneyimiyle! Hoş geldiniz GoGaS Goch GmbH & Co. KG Proses Isıtma (Kurutma/Fırınlama) GoGaS ın 60 yılı aşkın deneyimiyle! Konu Başlıkları 1. GoGaS a genel bakış 2. İnfrared brülör kavramları 3. Uygulamalar and referanslar

Detaylı

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde 24 Sülfat Kül Testlerinde Yakma Kalıntısı Testlerinde Isıl Dayanım Testlerinde Yaş Kimya Analizlerinde Hazırlık Aşamalarında Ambalaj Malzemesi Testlerinde İlaç endüstrisi Laboratuvarlarında Ar-Ge Laboratuvarlarında

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI EKONOMİK MODEL ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI EKONOMİK MODEL ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI EKONOMİK MODEL ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 52EWH Serisi Ürün No: 52 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI DOMESTİK TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI DOMESTİK TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI DOMESTİK TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 51EWH Serisi Ürün No: 51 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

GAZORAM.

GAZORAM. 2017 GAZORAM www.ecostar.com.tr GAZORAM brülörleri nozzle karışımlı brülörler olup endüstriyel direkt ısıtmalı fırınlar ve kurutma uygulamalarında kullanılmaktadır. Bu fırınların yanma odasında genelde

Detaylı

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER İsim Adres : Ender CENGİZ : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Doğum Tarihi : 21.04.1975 Doğum Yeri : Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA

FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA KÜL (MUFLA) FIRINLARI Tetra Isı çeşitli büyüklüklerde, farklı sıcaklık seviyelerine hitap eden ve farklı kullanım özelliklerine sahip

Detaylı

Küresel Toz Boya Pazarı. Bosad Genel Sekreterliği

Küresel Toz Boya Pazarı. Bosad Genel Sekreterliği Küresel Toz Boya Pazarı Bosad Genel Sekreterliği SEKTÖR ANALİZİ Küresel olarak toz boyaların 2011 yılı değeri 2.661 milyon litrede yaklaşık olarak 8.105 milyon $ dır. 2011 de toz boyalar hem hacimsel hem

Detaylı

www.sertkromkaplama.gen.tr Eloksal Adova Sert Krom Kaplama HAKKIMIZDA ADOVA ELOKSAL BOYA SAN. TİC. LTD ŞTİ. 3 Yıllık tecrübesiyle SERT KROM ve SERT ELOKSAL s e k t ö r ü n d e f a a l i y e t g ö s t e

Detaylı

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR STAR PANEL RADYATÖR Test basıncı 13 bar Maksimum çalışma basıncı 1 bar Maksimum su çalışma sıcaklığı 11 o C 1 yıl garanti 33,3 mm hatveli su kanalları Pratik montaj kolaylığı

Detaylı

KAYNAK ve KESME MAKiNELERi

KAYNAK ve KESME MAKiNELERi KAYNAK ve KESME MAKiNELERi 2016 ÜRÜN KATALOĞU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA PoWerPlus+ MMA / TIG / MIG / Plazma Serisi Makineler Inverter MMA DC Kaynak Makineleri 5-8 Tek Fazlı MIG-MAG Sinerjik Gazaltı Kaynak Makineleri

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler

Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler - BOYLER Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler - BOYLER Tek Serpantinli Boyler tek ısı kaynaklı sistemlerde - katı/sıvı/gaz yakıtlı kazan veya güneş enerjisi - sıcak

Detaylı

Endüstriyel Mutfak Kontrol Cihazları

Endüstriyel Mutfak Kontrol Cihazları Tek Katlı Unlu Mamül Pişirme Kontrol ihazı (OVEN ONTROL.SINGLE) Çift Katlı Unlu Mamül Pişirme Kontrol ihazı (OVEN ONTROL.DUL) Unlu Mamül Pişirme Fırınları İçin (ESM-99X ESM-99X-N) Zaman yarlı Isıtma Kontrol

Detaylı

Akümülasyon Tankları ve Boylerler

Akümülasyon Tankları ve Boylerler Akümülasyon Tankları ve Boylerler Faaliyet Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Akümülasyon Tankları

Detaylı

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı Egzoz hava filtresi Karşıt akışlı

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 2015/2 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... DAVLUMBAZLAR ESTY 2015 ESTY ile gelen FERAHLIK... Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

DSSY-T SERİSİ ENDÜSTRİYEL TİP TERMOSTAT KONTROLLÜ ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR

DSSY-T SERİSİ ENDÜSTRİYEL TİP TERMOSTAT KONTROLLÜ ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR DSSY-T SERİSİ ENDÜSTRİYEL TİP TERMOSTAT KONTROLLÜ ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI ISITMA SÜRESİ BOYUTLAR TEKNİK TABLO ÖRNEK TESİSAT ŞEMASI MODEL & SİPARİŞ NOTASYON

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

Katalog 2017 DİKİLİ TİP MODÜLER EF SERİSİ

Katalog 2017 DİKİLİ TİP MODÜLER EF SERİSİ Katalog 2017 DİKİLİ TİP MODÜLER EF SERİSİ EF Serisi dikili tip modüler panolar tasarımıyla kolay ve esnek montaj seçeneği sağlamakta olup taban saclı, örtü plakalı, çekmeceli kompanzasyon panoları olarak

Detaylı

MARINE SU ISITICILARI MARINE & ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

MARINE SU ISITICILARI MARINE & ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI MARINE SU ISITICILARI MARINE & ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 63EWH-M Serisi Ürün No: 63 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş.

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1 İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. 2015-1 TOPTAN FiYAT LiSTESi TAMBOY FIRIN SERİSİ (60*60) 6010 Tamboy Elk. Fırın (Beyaz) * Düğmeden Ateşlemeli * Gizli

Detaylı

sianet Gu çlu Ağ Aşındırıcılar

sianet Gu çlu Ağ Aşındırıcılar sianet Gu çlu Ağ Aşındırıcılar sianet-çeşit 7900 sianet Üru n Profili Kum tipi: Kum aralığı: Taban: Pu sku rtme şekli: Bağlantı: blue fired / Alu minyum Oksit P80 P240; P320; P400 Ağ Elektrostatik Tam

Detaylı

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri. SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri.  SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE İklimlendirme Sistemleri ACT ACT -6 H:1.80 m Her hakkı mahfuzdur. Kapasite ve ölçüler haber verilmeksizin

Detaylı

HEDEF LABORATUVAR CİHAZLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.

HEDEF LABORATUVAR CİHAZLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. HEDEF LABORATUVAR CİHAZLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Hedef mühendislik uzman ve deneyimli teknik kadrosuyla ülke teknolojisini dünya standartlarına taşımak ve etkin çözümler üretmek

Detaylı

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ Pano Montörlüğü Eğitim Seti, elektrik - elektronik alanında, bina iç - dış elektrik tesisatları, zayıf akım, kuvvetli akım, aydınlatma vb. panolarının tasarımı, malzemelerin yerleştirilmesi, bara ve kabloların

Detaylı

MARINE BOYLER YAT BOYLERİ SOLAREKS - MARINE BOYLER

MARINE BOYLER YAT BOYLERİ SOLAREKS - MARINE BOYLER MARINE BOYLER YAT BOYLERİ SOLAREKS - MARINE BOYLER Yatlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır, termostatlı ısıtıcı ve motor soğutma suyu ile ısıtma yapabilmektedir. Motor çalışır durumda iken motor soğutma

Detaylı

www.dkimakine.com.tr

www.dkimakine.com.tr 1 2 İ İÇİNDEKİLER FİRMA PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ ÜRÜNLER BANTLI KURUTMA FIRINLARI 1-MİKRODALGA GIDA FIRINLARI 2-MİKRODALGA PLAKA FIRINLARI 3-MİKRODALGA MADEN FIRINLARI VAKUM FIRINLARI 1-MİKRODALGA GIDA

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi.

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi. Konveksiyonlu Yemek Pişirme Fırını Modeli : AMKF4 İşlev: Elektrikli Rezistansla Çalışan Fanla İçindeki Isıyı Dağıtan Hızlı Pastane Tipi Pişirme Fırını : 798 x 792 x 567 mm Çalışma Elektriği : 220 Volt

Detaylı

ATMOSFER KONTROLLÜ FIRINLAR (0-2200 C)

ATMOSFER KONTROLLÜ FIRINLAR (0-2200 C) ATMOSFER KONTROLLÜ FIRINLAR (0-2 C) Atmosfer kontrollü fırınlar, argon, azot, vakum, hidrojen ve benzeri atmosfer koşullarında ısıl işlem yapmak için tasarlanmışlardır. Şirketimiz bu tip fırınlarda diğer

Detaylı

Strong Barrier Safe Passage YÜKLEME SİSTEMLERİ. işinizi kolaylaştırmanın teknolojik yolu

Strong Barrier Safe Passage YÜKLEME SİSTEMLERİ. işinizi kolaylaştırmanın teknolojik yolu Strong Barrier Safe Passage YÜKLEME SİSTEMLERİ işinizi kolaylaştırmanın teknolojik yolu 3 HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN R ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ŞEHİR OTOMASYONU EV OTOMASYONU

Detaylı

Hakkımızda VIG Metal VIG Metal Magnezyum bölümü, VIG Metal Alüminyum bölümü,

Hakkımızda VIG Metal VIG Metal Magnezyum bölümü, VIG Metal Alüminyum bölümü, Hakkımızda VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi hafif metallerden levha ve rulo üretmek amacıyla 2006 yılında Kütahya Organize Sanayi Bölgesi nde kurulmuştur. VIG Metal faaliyetlerine dünya da ilk kez

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı)

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) testo 926 Sıcaklık ölçümünde çok yönlü cihaz Gıda sektöründeki uygulamalar için uygundur C Kablosuz problar ile ölçüm Sesli alarm (ayarlanabilir alarm limitleri) Topsafe,

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

Ekoten boyahanesi enerji izleme

Ekoten boyahanesi enerji izleme Eski adıyla Ekoten boyahanesi enerji izleme Neden ees Mühendislik Ltd. Şirketi? Türkiye de yenilenebilir enerji ees Mühendislik ofisi İzmir Sütaş Karacabey: 300 kw Biyogaz tesisi Sütaş Karacabey: 2,2 mw

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte olup, 2007 yılından

Detaylı

OSG 305 ÇOKLU EVAPORATÖRLÜ ISI POMPASI EĞİTİM SETİ

OSG 305 ÇOKLU EVAPORATÖRLÜ ISI POMPASI EĞİTİM SETİ 2012 OSG 305 ÇOKLU EVAPORATÖRLÜ ISI POMPASI EĞİTİM SETİ www.ogendidactic.com GİRİŞ Eğitim seti; endüstriyel soğutma sistemlerinde özellikle de market soğutma sistemlerinde kullanılan farklı buharlaşma

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ROTATERM HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ

ROTATERM HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ RT HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ Özköseoğlu Döner Arabalı Ekmek Fırınları endirekt ısıtmalı, cebri hava sirkülasyon sistemiyle çalışan ve buhar sistemi ile donatılmış, unlu mamul için en iyi pişirme şartlarını

Detaylı

Hira / Era. 2 Slim. 3 Omega. 9 Klasik Set Üstü Ocaklar. 15 Mini Fırın. 22 Yuvarlak Fırın. 24 Katmer Sacı

Hira / Era. 2 Slim. 3 Omega. 9 Klasik Set Üstü Ocaklar. 15 Mini Fırın. 22 Yuvarlak Fırın. 24 Katmer Sacı a z ı n ı ğ Mutfa zel... Ö İÇİNDEKİLERINDEX Hira / Era 2 Slim 3 Omega 9 Klasik Set Üstü Ocaklar 15 Mini Fırın 22 Yuvarlak Fırın 24 Katmer Sacı 25 HIRA YANDAN DÜĞMELİ SETÜSTÜ CAM OCAK S6400 CS - Özel tasarım

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

HİTİT PROJE EKOTERMAL MÜHENDİSLİK TANITIM DOSYASI

HİTİT PROJE EKOTERMAL MÜHENDİSLİK TANITIM DOSYASI HİTİT PROJE EKOTERMAL MÜHENDİSLİK TANITIM DOSYASI EKOTERMAL MÜHENDİSLİĞİN TÜRKİYE DEKİ ÖNCÜ MARKASI: GOGAS HİTİT PROJE ISI VE YAPI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.; 2005 yılından beri Türkiye de Radyant Isıtma Sistemleri

Detaylı

Mikrotek A.Ş. kendi üretimi olan DC motor sürücü panoları ile haddehane sektöründe PLC ve bilgisayar destekli otomasyon çözümleri üretmektedir.

Mikrotek A.Ş. kendi üretimi olan DC motor sürücü panoları ile haddehane sektöründe PLC ve bilgisayar destekli otomasyon çözümleri üretmektedir. Mikrotek Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2827 sokak No:28/3 1.Sanayi Sitesi 35110 İ Z M İR TÜRKİYE Tel:90-232-458 92 73 Fax:90-232-433 74 78 E-mail:info@mikrotek.com Internet:www.mikrotek.com GİRİŞ Mikrotek

Detaylı

3M Otomotiv Tamir Süreçleri Eğitimi. 3M 2011. All Rights Reserved.

3M Otomotiv Tamir Süreçleri Eğitimi. 3M 2011. All Rights Reserved. 3M 2011. All Rights Reserved. 3M Otomotiv Tamir Süreçleri 2 I. İş Güvenlik Malzemeleri Tüm aşamalar sırasında uygun iş güvenlik ekipmanı kullanıldığından emin olunuz. "Burada belirtilen iş güvenliği malzemeleri

Detaylı

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama Tanım İki bileşenli, VOC uyumlu, kromat içermeyen epoksi astar oto tamir sektöründeki tüm yüzeylere iyi yapışma ve pas direnci sağlar. Hem yeni parça hem de tamir işlerine uygundur. Zımparalı sistem 100

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

MLC 310 KULLANMA KILAVUZU MANYETİK LİNEER CETVELLER KOMPAKT SİSTEM

MLC 310 KULLANMA KILAVUZU MANYETİK LİNEER CETVELLER KOMPAKT SİSTEM MLC 310 KOMPAKT SİSTEM MANYETİK LİNEER CETVELLER TEMASSIZ ÇALIŞMA 0,005 MM İLE 1 MM ARASI ÇÖZÜNÜRLÜK 20 METRE ÖLÇÜM MESAFESİ TİTREŞİMLERDEN ETKİLENMEYEN YATAKLAMA SİSTEMİ IP67 YÜKSEK KORUMA SINIFI YÜKSEK

Detaylı

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel : 0 (216) 595 26 01-02 Faks : 0 (216) 595 28 58 E-mail : setapak@setapack.com İnternet Sitesi : www.setapack.com Facebook İsim : Setapack Ambalaj

Detaylı

KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120

KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120 KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894

Detaylı

www.hasmetalmakina.com.tr info@hasmetalmakina.com.tr CEPHE PLATFORMU OTOMATİK İSKELE MAST CLIMBING WORK PLATFORMS Teknik Özellikler Has Grup Metal Makina cephe platformları, bina cephe kaplamaları, mantolama,

Detaylı

YEDİEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAYATİ YEDİEL

YEDİEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAYATİ YEDİEL DOĞU DOĞU ANADOLU ve İÇ ANADOLU BÖLGE SATIŞ DİSTRİBÜTÖRÜ YEDİEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAYATİ YEDİEL www.yedielgrup.com AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/ A 06934 Sincan \ ANKARA \ TURKEY TELEFON:

Detaylı

SOĞUK KAYNAK TEKNOLOJİLERİ

SOĞUK KAYNAK TEKNOLOJİLERİ SOĞUK KAYNAK TEKNOLOJİLERİ AVANTAJLARI Soğuk Sprey Teknolojisi ile mükemmel Kaynak çözümleri İstenilen kalınlıkta kaynak dolgusu Mükemmel yapışma ve yüksek yoğunluklu kaliteli kaynak Isıdan oluşabilecek

Detaylı

İnfrared ışık kaynağı dalga boyları doğrultusunda temel olarak üç ayrı grup adı altında toplanmıştır.

İnfrared ışık kaynağı dalga boyları doğrultusunda temel olarak üç ayrı grup adı altında toplanmıştır. www.elcon.com.tr Kızılötesi (Kızılaltı, IR veya Infrared) ışınım, dalgaboyu görünür ışıktan uzun fakat terahertz ışınımından ve mikrodalgalardan daha kısa olan elektromanyetik ışınımdır. Teknolojide kabul

Detaylı

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ ÜRÜN TANIMI KULLANIM ALANLARI TESİSAT BAĞLANTI ÖLÇÜLERİ BOYUTLAR - ÇİZİM BOYUTLAR - TABLO

Detaylı

Kısa Dalga Teknolojisi

Kısa Dalga Teknolojisi Kısa Dalga Teknolojisi Infrared Isıtma: Infrared ısıtıcılar güneşin dünyamızı ısıttığı şekilde ısıtma yaparlar. Güneşin yüzeyinden yayılan ışınların uzayı kat ederek dünyamızın yüzeyine çarptığı gibi,

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

passion for cooking BAKERY PATİSSERİ VE PASTACILIK İÇİN PROFESYONEL KONVEKSİYONLU FIRINLAR

passion for cooking BAKERY PATİSSERİ VE PASTACILIK İÇİN PROFESYONEL KONVEKSİYONLU FIRINLAR passion for cooking BAKERY PATİSSERİ VE PASTACILIK İÇİN PROFESYONEL KONVEKSİYONLU FIRINLAR Mega Bakery Patisseri ve Pastacılık için Profesyonel Konveksiyonlu Fırınlar Lezzet sevenlerle yan yana yüksek

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

gereken zonlar desteklenebilmektedir.

gereken zonlar desteklenebilmektedir. Premix teknolojisi nedi Kullanılan otomatik devir ayarlı fan sayesind optimum gaz-hava karışımı ile her kapasited yüksek verim elde edilen teknolojiye premix teknolojisi denir. Bu teknoloji ile yüksek

Detaylı

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler 2 YIL TAM GARANTİ TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler B E N Z İ N L İ T E K S A N M İ N İ J E N E R AT Ö R S E R İ S İ TJ 3200 TJ 2700 TJ 15000 TS OTM / MS OTM TJ 12000 TS Üstün

Detaylı

kabinler Elegant Pro elegant pro kabinler

kabinler Elegant Pro  elegant pro kabinler 1 kabinler Elegant Pro www.gunko.com.tr 20 21 serisi kabinetler, kaynaklı ve dayanıklı yapısı ile eşsiz bir tasarıma sahip olup, kablo yönetimi, network ve sunucu uygulamaları için etkili ve kalıcı çözümler

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 Küresel Türk Markası Memnuniyet Üretiyoruz Vidalı Hava Kompresörleri Düşük Ses Seviyesi Tamsan, vidalı kompresörlerinin tasarımını yaparken, dikkate aldığı

Detaylı

CAM KAPI VE ÇERÇEVE SiSTEMLERi

CAM KAPI VE ÇERÇEVE SiSTEMLERi CAM KAPI VE ÇERÇEVE SiSTEMLERi % 60 varan enerji tasarrufu ile ürünlerin daha iyi görülmesini sağlar CAM KAPI VE ÇERÇEVE SiSTEMLERi STANDART ÖZELLİKLER Mat eloksallı alüminyum prof iller 90 sabitlenebilir

Detaylı

AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler

AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler Tek Serpantinli Boyler Tek Serpantinli Boyler tek ısı kaynaklı sistemlerde - katı/sıvı/gaz yakıtlı kazan veya güneş enerjisi - sıcak su elde etmek için kullanılınır.

Detaylı

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar.

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar. IHRA-HP IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım ünitelerindeki temel prensip, egzost edilen hava ile taze havanın ısıtılıp veya soğutularak ısı geri kazanım yapılmasının yanında, ısı pompası sayesinde

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM DTB-MP SERİSİ MARINE BOYLER GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM GENEL ÖZELLİKLER Farklı Montaj seçenekleri: 30 50 80 100 litre kapasite (30 80) C skalalı ayarlanabilir

Detaylı

Ankastre 2015 Fırsatları

Ankastre 2015 Fırsatları Ankastre 2015 Fırsatları Tezhip Desen Ankastre 7063 Multi Turbo Fırın 927 3518 Siyah Cam Ocak 598 8655 Davlumbaz 793 0+6 Fonksiyon Low-e iç cam sayesinde el yakmayan ön cam ısısı Siyah cam özelliği 60

Detaylı

01.01.2010 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

01.01.2010 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 01.01.2010 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ Eski beyaz eşyasını getirene %20 indirim 1.SEÇENEK Eski beyaz eşyasını getirene %20 indirim (1+11) Taksit ÜRÜNLER PFT (1+3)

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu ÜRÜN PORTFÖYÜ ISI CİHAZLARI Gaz, Sıvı, Katı Yakıtlı ve Elektrikli Sıcak Su Kazanları Kalorifer Kazanları Buhar Jeneratörleri ve Buhar Kazanları Mobil Buhar ve

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Aftermarket Ürünleri Fiyat Listesi. Şubat 2016

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Aftermarket Ürünleri Fiyat Listesi. Şubat 2016 1/7 OTOCAM YAPIŞTIRICILAR Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Şekli Fiyat Birim Koli içi adedi Açıklamalar Sikaflex 256 Siyah 250300300 300 ml Kartuş 3,55 Siyah 250300400 400 ml Sosis 3,95 Siyah 250300600

Detaylı

Master Panel 900 CS Soğuk Hava Deposu

Master Panel 900 CS Soğuk Hava Deposu Master Panel 900 CS Soğuk Hava Deposu Ürün Tanımı Assan Panel 900 CS ürünü yüzeyinde kullanılan ve bakterilere karşı tam koruma sağlayan özel boyası sayesinde soğuk odalarda kullanılabilir. Çift taraflı

Detaylı

Tamboy Fırınlar. 1227 multi turbo 4g - inox

Tamboy Fırınlar. 1227 multi turbo 4g - inox Solo Ürünler 2 Tamboy Fırınlar 1227 multi turbo 4g - inox 0+6 pişirme programlı grill fonksiyonlu multi turbo fırın 24 Saat programlanabilir dijital saat çıkartılabilir ve temizlenebilir full iç cam sistemi

Detaylı

GİRİŞ UYGULAMALAR. HAVACILIK ENDÜSTRİSİ İç Döşeme Panelleri, Kapaklar NASA Uzay Mekiği İç Bölümler

GİRİŞ UYGULAMALAR. HAVACILIK ENDÜSTRİSİ İç Döşeme Panelleri, Kapaklar NASA Uzay Mekiği İç Bölümler GİRİŞ Termoform en eski ve alışılagelmiş plastik işleme yöntemlerinden biridir. Bu yöntemle işlenmiş olan plastik ürünler günlük hayatımızda büyük bir rol oynuyor. Termoform basit ambalaj ürünlerinden

Detaylı

BAŞKAN'IN MESAJI. Abdurrahman Aslan Şirket Kurucusu ve Başkanı

BAŞKAN'IN MESAJI. Abdurrahman Aslan Şirket Kurucusu ve Başkanı BAŞKAN'IN MESAJI Sulfet, kurulduğu ilk günlerden itibaren sektöründe lider olmaya kendini adamış bir firmadır. Ürettiği serigraf ve tekstil baskı makineleri üzerinde sürekli Ar-Ge çalışmaları yaparak,

Detaylı