SIKÇA SORULAN SORULAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SIKÇA SORULAN SORULAR"

Transkript

1 1

2 1 SIKÇA SORULAN SORULAR E-ticaret paketleriniz ve lisans ücretleriniz nedir? İhtiyaçlarınıza göre 4 farklı e-ticaret paketimiz bulunmaktadır. Paketler sayfamızdan içerikleri ve fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Paket fiyatları nedir? Lisans ücreti yıllık olarak mı ödenir? Paket fiyatlarımız Small Paket KDV Large Paket KDV Business Paket KDV Pro Business KDV dir. Yıllık yenileme ücretlerimiz Small Paket KDV Large Paket KDV Business Paket KDV Pro Business için KDV dir. İlk yıl sadece paket ücretleri ödenmektedir. Yenileme ücreti 1 yıl sonra sistemi kullanmaya devam edebilmek için ödenmelidir. Ayrıca bu ücretlere Hosting (Barındırma) bedeli eklenecektir. Yıllık ödeyeceğiniz ücretlere SSL Güvenlik sertifikası, yedeklemeler ve destek hizmetleri dahildir. Hosting hizmetini sizden mi almalıyım? Hosting paket ücretleri nedir? Sizin bilgi, veri ve yazılım güvenliğinizin sağlanması için hosting hizmetlerinin firmamızdan alınması gerekmektedir. Başka bir sunucuda barındırma imkanı bu sebeple sunulmamaktadır. Hosting ve Server Paketlerimiz;

3 2 FİYAT AYLIK FİYAT YILLIK RAM İŞLEMCİ BAND GENİŞLİĞİ WEB ALANI Web-1 Paket 170 Paylaşımlı Paylaşımlı 10 GB 1 GB Web-2 Paket 270 Paylaşımlı Paylaşımlı 30 GB 2 GB Web-3 Paket 320 Paylaşımlı Paylaşımlı 50 GB 3 GB Pro- 1 (Server) GB 1 Adet Sınırsız 5 GB Pro- 2 (Server) GB 2 Adet Sınırsız 7 GB Pro- 3 (Server) GB 2 Adet Sınırsız 10 GB Pro- 4 (Server) GB 4 Adet Sınırsız Sınırsız Pro- 5 (Server) GB 6 Adet Sınırsız Sınırsız * Fiyatlara KDV Dahil Değildir. * Hosting ve sunucu hizmeti bedeli net değildir. İhtiyaçlarınız değiştikçe farklı bir hosting paketine, host paketleri yetmezse sunuculara yönelebilirsiniz. Bu tamamen sizin ihtiyacınıza yönelik bir değişimdir. İhtiyacınız olmadığı sürece aynı paketi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ne tür sunucular kullanıyorsunuz? Sunucularınız hızlı ve güvenli mi? Eticaretport, sunucuları kendi bulut mimarisi üzerine kurulmuştur. Dünya üzerinde en gelişmiş server sistemidir. Aynı bulut mimarisi üzerinde yedeklemeleriniz alınmaktadır. E-ticaret sistemi satın aldığımda, satılacak ürünler konusunda yardımcı oluyor musunuz? Ürünleri siz mi temin ediyorsunuz? Hayır, biz sadece e-ticaret sistemi ve eğitimini sizlere veriyoruz. Satacağınız ürünlerin konusu ve temini tamamen size aittir.

4 3 E-ticaret hizmeti sürecinde nasıl teknik destek alabiliriz? Sistemi satın aldığınızda ilk kullanım eğitimi ofisimizde yüzyüze verilmektedir. Dilerseniz bu eğitimi telefon üzerinden de alabilirsiniz. Sonraki süreçlerde ticket ile destek ekibimizden yardım alabilirsiniz. Yardım videolarımızı izleyerek bilgi edinebilirsiniz. Eticaret sisteminizin yönetici panelindeyken, hangi sekmedeyseniz o bölümle ilgili videoyu izleyebilirsiniz. Örneğin ürün ekleme sağ üst köşede bu konuyla ilgili videoyu izleyip sonra ürününüzü ekleyebileceksiniz. Medyax ailesi olarak, tüm süreçlerinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Hosting iniz neden sınırsız değil? Hosting hizmetini paketlerimizden ayırdık. Ayırmamızın sebebi, her yıl ödediğiniz lisans bedelinin içerisinde kullanmadığınız alan veya bantgenişliği için ücretlerinin oluşmasını önlemektir. Örneğin 1000$ lık yıllık lisans bedeli ödediğiniz herhangi bir e-ticaret sistemini düşünelim. Bu e-ticaret sistemini takip eden yıllarda hiçbir zaman sınırsız bir şekilde kullanamazsınız. Sisteminiz bant genişliği ile sınırlandırılmıştır. Aynı e-ticaret lisansını Eticaretport tan sağlamış olursanız yıllık 216$ ödeyebileceksiniz. Yani kullanmadığınız hosting alanının veya band genişliğinin ücretini ödememiş olursunuz. Paketler arasında ilerleyen tarihlerde geçiş yapabilir miyim? Small Paket lisansınız ile diğer lisanslar arasında fark ücreti ödeyerek geçiş yapılamaz. Yeni Lisans satın almanız gerekmektedir. Diğer paketler arasında dilediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz. Paket değişikliklerinde sadece paketler arasındaki fiyat farkını ödersiniz. E-ticaret sistemimin yenileme zamanının yaklaştığını nasıl takip edebilirim? Yönetim panelinizin açılış sayfasında Lisansınıza ait tüm bilgileri görebileceksiniz. Sistem kaç gün sonra süresinin biteceğini size gösteriyor olacak. Eğer eticaret sisteminizi kullanmaya devam etmek istiyorsanız mümkünse 1 ay kala, değilse 15 gün içerisinde yenileme işlemini başlatmanızı tavsiye ederiz. E-ticaret Sistemimin yenilemesini zamanında yapmazsam ne olur? Sitenizde Lisanslamada hata oluştu uyarısını alırsınız. 30 gün içerisinde yenileme işleminizi tamamlamazsanız lisansınız iptal olacaktır. Bu 30 günün sonrasında yenilemek isterseniz başlangıçta ödediğiniz ücretleri yeniden ödemeniz gerekecektir.

5 4 Sistemde bulunan ödeme yöntemleri nelerdir? Tüm Kredi Kartları, Mail Order, Banka Havalesi / EFT, Kapıda ödeme seçenekleri, PayPal, PayU, ipara, Iyzico ve özel ödeme seçenekleri belirleme sistemlerimizde aktif kullanılmaktadır. Kapıda ödeme seçeneği nedir? Kargo firmasıyla anlaşma yaparak tahsilatı teslimat sırasında alma şeklidir. Kargo görevlisi sizin adınıza nakit ya da kredi kartı ile tahsil eder ve kargo ile anlaşmanıza göre ödemeyi hesabınıza gönderir. Bunun için kargo firmalarıyla anlaşma yapmanız gerekmektedir. Ödeme güvenliğinizi nasıl sağlıyorsunuz? Eticaretport üzerinde hiçbir kullanıcımızın bilgileri güvenlik sebebiyle tutulmamaktadır. Ayrıca kredi kartı ödemelerinde 256-Bit şifreleme ile kullanıcılarımızın veri güvenliği sağlanmaktadır. Hangi bankaların sanalpos hizmeti kullanılmaktadır? Türkiye de SanalPOS hizmeti veren tüm bankaların SanalPOS entegrasyonları ve HalkBank ın yurtdışı SanalPos entegrasyonu sistemlerimiz tarafından desteklemektedir. Bankalara başvurarak alabileceğiniz sanal POS unuzun bilgilerini kendiniz tarafından ya da teknik destek talebinde bulunarak sistemimize girebilir ve dakikalar içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. SanalPos u nasıl alabilirim? Vergi levhanız ile SanalPos veren bankaya başvuru yapmanız gerekmektedir.. Bankalara göre istenen evraklar değişiklik gösterebilir. Eticaretport Türkiye deki tüm bankaların sanal POS altyapılarını desteklemektedir. PayTR, PayU, Iyzico ödeme sistemleri ile uyumlu mudur? Eticaretport, PayTR, PayU ve Iyzico ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Bankalardan ayrı ayrı POS almak yerine, bu ödeme sistemlerini de tercih edebilirsiniz. Kendime özel ödeme seçeneği oluşturabilir miyim? Kendinize özel ödeme seçeneği oluşturabilirsiniz. Açık hesap, havale, çek, mağazada ödeme v.b. Ödeme seçenekleri oluşturabilirsiniz.

6 5 Gerekli sözleşmelere sizin tarafınızdan ulaşabilir miyim? Kanunen sitenizde bulunması mecburi belgelerden standart olarak gizlilik, mesafeli satış ve iade şartları gibi sözleşmeler sistemin içerisinde mevcuttur. Fakat firmaların faaliyet gösterdiği alan ve yapılarına göre değişiklik göstereceğinden dolayı bu sözleşmelerin, bir avukat tarafından incelenmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması gerekliliğini önemle hatırlatmak isteriz. Birden fazla domain ekleyebilir miyim? E-ticaret siteniz için 1 adet ana domain belirlemeniz gerekmektedir. Diğer domainleriniz içinde sınırsız yönlendirme yapabilirsiniz. Yönlendirilen tüm domainler destek@medyax.com adresine göndermeniz gerekmektedir. Destek ekibimiz tarafından işleminiz tamamlanacaktır. Toplu olarak ürün ekleyip güncelleyebiliyor muyuz? Ürünler sekmesi üzerinden hızlı ürün ekleyebilir ve toplu olarak seo ayarları, açıklama,fiyat, stok v.b. alanların güncellemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sisteminiz farklı para kurlarını kullanabilir miyim? E-ticaret sistemimiz farklı döviz kurlarını desteklemektedir. Dilerseniz Türk Lirası, Dolar, Euro, Pound, Yen, Yuan olarak fiyatlarınızı belirleyebilir ve satışa sunabilirsiniz. Dışarıdan XML ile ürün yükleyebilir miyim? Tedarikçilerime XML verebilir miyim? Kendi hazırlayacağınız XML leri tedarikçilere verebilirsiniz. Teknik ekibimizden destek alabilir ve sistemde bulunan hazır XML desenine göre düzenleyeceğiniz dosyaları kolaylıkla sistemimize aktarabilirsiniz. Farklı yetkilendirmelere sahip yönetici paneli kullanıcıları tanımlayabilir miyim? Herhangi bir limit bulunmadan istediğiniz kadar yönetici tanımlaması yapabilirsiniz. İstediğiniz özel yetkilendirmeler ile yöneticilere modül ve özellik bazlı görme, düzenleme ve silme hakkı verebilirsiniz. İstediğimiz muhasebe programımı entegre edebilir miyiz? Teknik ekibimizden destek alarak entegrasyon imkanı bulunmaktadır.

7 6 Temaları ve tasarımları kişileştirebiliyor muyuz? E-ticaret temalarının renklerini değiştirebilir ve kendinize özel tema yükleyebilirsiniz. Ayrıca css ve html kodlarını kullanarak sistem içerisinden temalarınızın tasarımını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Kargo yönetimi nasıl çalışır? Eticaretport kargo yönetimi, tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde hazırlanmıştır. Desi, Mesafe, Ülke, Şehir ve Bölge bazında kargo fiyatlarınızı düzenleyebilir ve siparişlerde kargo tutarlarını otomatik hesaplatabilirsiniz. Ayrıca ürüne özel kargo fiyatı veya sipariş toplamlarına göre ücretsiz kargo imkanı sunabilirsiniz. Paketleriniz istatistik analiz araçlarına tam uyumlu mudur? E-ticaret paketlerimiz tüm arama motoru servisleri ile uyumlu çalışmaktadır. Yandex, Google Analytics ve AdWords üzerinden raporlama ve dönüşüm takibi yapabilirsiniz. Google Webmaster Tools üzerinden oluşturulan Sitemap aktarımını ve doğrulama işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Farklı bir e-ticaret platformundaki e-ticaret sitemimi sizin platformunuza taşıyabilir miyim? Taşıyabilirsiniz. Detaylı bilgi için numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

8 1

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket. Kolay Tasarım

Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket. Kolay Tasarım Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket desteği, içeriğe özel farklı meta tanımlama, Google sitemap tanımlama ve otomatik Google keyword

Detaylı

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.!

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! *Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! ÜRÜN YÖNETİMİ Sınırsız ürün kayıt, Sınırsız marka tanımı, 4 farklı fiyat belirleyebilme... GÖRÜNÜM YÖNETİMİ Ana ekran vitrini, Her grup ve marka için özel vitrin tanımlama

Detaylı

Ticimax a Hoşgeldiniz!

Ticimax a Hoşgeldiniz! Ticimax a Hoşgeldiniz! İlk satışınızı gerçekleştirmeniz için size 10 maddelik bir Checklist hazırladık. www.ticimax.com 1 Alanadı Belirlenmesi Alanadı bizim tarafımızdan alınabilir. Gerekli işlemler bizim

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

Elektronik Ticaret Yazılımı

Elektronik Ticaret Yazılımı Elektronik Ticaret Yazılımı www.dortgendizayn.com.tr A) GENEL ÖZELLİKLER (ÖZET) 1.Ürün Yönetimi Dilediğiniz sıklıkta ve sınırsız sayıda ürün girebilir, ve ürünleri güncelleyebilirsiniz. HTML kod desteği

Detaylı

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Fiyat (TL) İçerdiği Modüller Stok-Envanter Yönetimi + Finans Yönetimi + Satış (Kampanya) Yönetimi + PRO ENTERPRISE TİCARİ PRO 3.500 TL Satınalma (Anlaşma) Yönetimi

Detaylı

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU 1. İSTATİSTİKLER MENÜSÜ Bu menü sitenizdeki içeriklerin kaç adet olduğunu gösterir.incele butonuna tıkladığınızda içeriğe yönlendirir. 2. İLETİŞİM MESAJLARI Bu

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 1 BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 2 İçindekiler 1. Genel Anlatım (Sayfa 3) 1.1 Önsöz 2. Sipariş Yönetimi (Sayfa 4-5) 2.1 Sipariş Yönetimi 3. Ürün Yönetimi (Sayfa 6-9)

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Çoklu Dil Desteği Panelden Dil Özelliği Açma/Kapama Dil Dosyaları Editleyerek Farklı Dillere Çevirebilirsiniz.Kendiniz Dil Dosyası Yapabilirsiniz. Tek

Detaylı

ICM Software Innovative Code Motion

ICM Software Innovative Code Motion 1 Proje Adı: Neptune Web CMS / İçerik Yönetim Sistemi Proje Süresi: 20 İş Günü Proje Test Süresi: 5 İş Günü Proje Kısa Tanımı ve Özellikleri: Kısa Tanım: ICM Neptune Web CMS / İçerik Yönetim Sistemi 1.

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER STANDART TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Paket Fiyat (TL) İçerdiği Modüller ESN ESNAF ESNAF + Kasa + + + Ödeme 750 TL Planı [Max 1 kullanıcı, 1000 stok, 1000 cari sınırlı, Modül İlave Edilemez] EKO EKO

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Fiyat (TL) İçerdiği Modüller PRO ENTERPRISE PRO Stok-Envanter Yönetimi + Finans Yönetimi + Satış (Kampanya) Yönetimi + 4.000TL Satınalma (Anlaşma) Yönetimi +

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER STANDART TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Paket Fiyat (TL) İçerdiği ler + Kasa + + + Ödeme ESN ESNAF ESNAF 850TL Planı [Max 1 kullanıcı, 1000 stok, 1000 cari sınırlı, İlave Edilemez] EKO EKO + Kasa 900TL

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

B2C. Güçlü ve Tam Donanımlı. E-ticaret Yazılımı

B2C. Güçlü ve Tam Donanımlı. E-ticaret Yazılımı B2C Güçlü ve Tam Donanımlı E-ticaret Yazılımı B2C E-TİCARET Ürünlerini İnternette satmak mı istiyorsun? Biz de sana yardımcı olmak istiyoruz. Yeni nesil e-ticaret yazılım özelliklerini keşfet ihtiyacın

Detaylı

İçindekiler 1. ConnectProf a Geçiş Entegrasyon Adımları... 3 a. Paket Seçimi... 3 b. Link Ekleme ve Analiz... 4 c. Analiz Sonucu ve Alan

İçindekiler 1. ConnectProf a Geçiş Entegrasyon Adımları... 3 a. Paket Seçimi... 3 b. Link Ekleme ve Analiz... 4 c. Analiz Sonucu ve Alan 1 İçindekiler 1. ConnectProf a Geçiş... 3 2. Entegrasyon Adımları... 3 a. Paket Seçimi... 3 b. Link Ekleme ve Analiz... 4 c. Analiz Sonucu ve Alan Kontrolü... 4 d. Hedef Seçimi... 5 e. API Hesabı Seçimi...

Detaylı

Mini rehber. Online Ödemeler.

Mini rehber. Online Ödemeler. Mini rehber Online Ödemeler. İçindekiler Giriş 3 Nasıl çalışır? 4 Neden online ödemeleri sağlıyoruz? 5 Booking.com sanal kredi kartları hakkında 6 Sıkça sorulan sorular için cevaplar 8 2 Online Ödemeler:

Detaylı

Wolvox Web Entegrasyon. AKINSOFT Wolvox Web Entegrasyon Yardım Dosyası

Wolvox Web Entegrasyon. AKINSOFT Wolvox Web Entegrasyon Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 07.05.01 Tarih : 11.05.2016 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Web Entegrasyonu programı WOLVOX ERP programından stok XML gönderimi, AKINSOFT E-Ticaret

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.0'dan versiyon 3.1.0'a yükseltirken

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

IdeaSoft 2011 Fiyat Listesi

IdeaSoft 2011 Fiyat Listesi IdeaSft 2011 Fiyat Listesi 1 IdeaSft Akıllı E-ticaret Paket Fiyatları IdeaSft Akıllı E-ticaret Lite 120 GB/Yıl Trafik, 5 E-Psta, Havale/Eft ödeme sistemi, Kapıda Ödeme Sistemi, B2C Mdülü, Teknik Destek,

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

Biz Kimiz? www.atluniversal.com

Biz Kimiz? www.atluniversal.com Web Tasarım İçin... Biz Kimiz? ATL Universal, çeşitli sektörler için internet yazılımları geliştirerek profesyonel web siteleri yapan bir web tasarım rmasıdır. Bizi ayıran farklılığımız geliştirdiğimiz

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Ekim 2014 Ankara www.raptadmin.com info@raptadmin.com Giriş İşlemleri Raptadmin yönetim paneline www.alanadınız.com/admin adresini kullanarak gidebilirsiniz.

Detaylı

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. 1. 2. 3. 4. LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel Açıklamalar Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.2.0'dan versiyon 3.2.1'e yükseltirken

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Kampanya Fiyatı Eğitim Saati BİLANÇO USULÜ MUHASEBE Ek Mali Tablolar

Detaylı

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular 1. Paketlerin içinde neler var? Seçtiğiniz aboneliğe özel yüzlerce LEO CoreLine Girişimcilik eğitimine sınırsız* erişim ve ayrıca Business veya VIP

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Fiyat (TL) İçerdiği Modüller PRO ENTERPRISE PRO Stok-Envanter Yönetimi + Finans Yönetimi + Satış (Kampanya) Yönetimi + 4.500TL Satınalma (Anlaşma) Yönetimi +

Detaylı

E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz. 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum

E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz. 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum 1.Adım http://www.natro.com/postaarsivi/ adresine giderek Natro E-posta arşivi hizmetini satın alıyoruz. Satın alma işlemini

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YENİ NESİL E-TİCARET SİSTEMİ NEDİR? BİZ, AİLESİ OLARAK MÜŞTERİLERİMİZE VE PROJELERİMİZDE BASİT ÜSÜL DEĞİL, PROFESYONEL ÜSÜL METHODLARI İLE PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. GENEL OLARAK KODLAMA DİLLERİNDE,

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ İÇİNDEKİLER 1.ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ........................ 3 2.ÜRÜNLER....................................................... 3 2.1. Ürün Kaydı Oluşturma........................................

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

Proticaret Exclusive v3.2.0 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı

Proticaret Exclusive v3.2.0 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Proticaret Exclusive v3.2.0 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Doküman Exclusive Ver 3.2.0 Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcılar için, Proticaret e-ticaret portalının kurulumunda izlenecek adımları

Detaylı

. Standart Profesyonel Kurumsal. Tahsilat Kaynağı - - - Tahsilat Yöntemi - - - Tahsilat Araçları - - - Tahsilat Türü - - -

. Standart Profesyonel Kurumsal. Tahsilat Kaynağı - - - Tahsilat Yöntemi - - - Tahsilat Araçları - - - Tahsilat Türü - - - Tahsilat Kaynağı - - - Bayi Bayi'nin Alt Bayisi Müşteri Son Kullanıcı (Tüketici) Tahsilat Yöntemi - - - Cari Hesap Bakiyesine İstinaden Tahsilat Bakiyeden Bağımsız Tahsilat Fatura/Tahakkuk Bazında Tahsilat

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

ProTicaret Exclusive 4.05 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı

ProTicaret Exclusive 4.05 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Döküman Numarası 2350 Döküman Hazırlanma Tarihi 01.01.2019 Dökümanın Konusu Proticaret Versiyon Exclusive v4.0.5 Kurulum Kurulumu Dokümanı Hazırlayan Teknik Destek Ekibi ProTicaret Exclusive 4.05 E-Ticaret

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

STANDART TİCARİ PAKETLER

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Paket Fiyat (TL) İçerdiği Modüller ESN ESNAF ESNAF -İrsaliye + Kasa + + + Ödeme 950TL Planı [Max 1 kullanıcı, 1000 stok, 1000 cari sınırlı, Modül İlave Edilemez]

Detaylı

FLY ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ

FLY ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ 22 Haziran 2018 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans fiyatları ile eğitim süreleri MİKRO Yazılım tarafından tavsiye edilen son kullanıcı fiyat ve koşullarıdır.

Detaylı

ProTicaret yazılımının, en son sürüm dosyasını indirin.(http://www.proticaret.org/eticaretucretsizindir.aspx)

ProTicaret yazılımının, en son sürüm dosyasını indirin.(http://www.proticaret.org/eticaretucretsizindir.aspx) ProTicaret Exclusive v3.3.1 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Bu belgede, Webmaster düzeyindeki kullanıcılar için ProTicaret E-ticaret portalının kurulumunda izlenecek adımlar anlatılmaktadır. İçindekiler

Detaylı

MEGA GRUP BİLİŞİM WEB SİTESİ ÜRÜNÜ HAKKINDA

MEGA GRUP BİLİŞİM WEB SİTESİ ÜRÜNÜ HAKKINDA MEGA GRUP BİLİŞİM WEB SİTESİ ÜRÜNÜ HAKKINDA Ürün tanımı ve Detayları: - 1 Adet Domain (.com,.net,.org,.biz,.info,.de ) - SINIRSIZ Sub Domain - SINIRSIZ Hosting - SINIRSIZ Trafik ( Bant Genişiği ) - SINIRSIZ

Detaylı

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ÖZET Genel Bilgiler Moodle nedir? Sistem Gereksinimleri Moodle Sisteminin Kurulumu Ders ve kategori eklenmesi Bir dersin sistem özellikleri İstatistikler Sonuç ve öneriler

Detaylı

KMK BİLGİ TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ E-TİCARET YAZILIM KULLANIM SÖZLEŞMESİ

KMK BİLGİ TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ E-TİCARET YAZILIM KULLANIM SÖZLEŞMESİ Belge No: 0016 KMK BİLGİ TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ E-TİCARET YAZILIM KULLANIM SÖZLEŞMESİ Madde 1 -Taraflar 1.1 - Telif Hakki Sahibi, Unvanı Adresi Telefon : 0216 504 21 21 : KMK Bilgi Teknolojileri Anonim

Detaylı

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI İçindekiler LUCA Yeni Arayüz Uygulaması... 1 Fiş Listesi Kullanımı... 3 Yeni Fiş... 7 KDV Hesapları... 16 KDV Hesapları Örnek Uygulamalar... 17 Fiş Ayarları... 21 Kısa Yollar...

Detaylı

NicProxy Registrar WHMCS Modül Kurulumu Versiyon 1.0

NicProxy Registrar WHMCS Modül Kurulumu Versiyon 1.0 NicProxy Registrar WHMCS Modül Kurulumu Versiyon 1.0 Tescil Bilgisi 2009 NicProxy. Tüm Hakları Saklıdır. Bu belge, NicProxy mülkiyetinde ve NicProxy e ait özel bilgiler içermektedir. NicProxy yetkili temsilcisinin

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

ANKARA YAZILIM DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANKARA YAZILIM DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ E-Dönüşüm Uygulamaları E-FATURA E-ARŞİV FATURA E-DEFTER Direk Entegrasyon Tanıtım Bülteni Hazırlayan: Ankara Yazılım A.Ş. ANKARA, OCAK 2017 İÇİNDEKİLER

Detaylı

e-fatura e-arşiv Fatura e-defter

e-fatura e-arşiv Fatura e-defter 1 E - D E V L E T U Y G U L A M A L A R I e-fatura e-arşiv Fatura e-defter D İ R E K E N T E G R A S Y O N T A N I T I M B Ü L T E N İ Hazırlayan: Ankara Yazılım A.Ş. ANKARA, AĞUSTOS 2016 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

InnGenius Yönetici Paneli

InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Genel Görünümü InnGenius Ana Menü InnGenius Oda Temizleme Genel Görünüm Sayfa 1 Sayfa 2 InnGenius Restoran Genel Görünüm Yönetici panel genel görüntüsü Oda Ayarları...4

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

EN KOLAY İŞ UYGULAMASI!

EN KOLAY İŞ UYGULAMASI! Pratik, Hızlı, Uyumlu... EN KOLAY İŞ UYGULAMASI! Türkiye de 170.000 firma ve 1.300.000 in üzerinde kullanıcı için verimlilik çözümleri üreten Türkiye nin en büyük bağımsız yazılım firması LOGO dan KOBİ

Detaylı

Web Tasarım. Web Tasarım Proje Süreci. Demo Çalışması

Web Tasarım. Web Tasarım Proje Süreci. Demo Çalışması Web Tasarım Gelişen internet teknolojileri ile birlikte firmalar, kişiler, çeşitli kuruluşlar veya çeşitli organizasyonlar web tasarım dünyasında yer kapma yarışını hızlandırıyorlar. Bu yarışta yer alabilmek

Detaylı

E-Firma Rehberi Sistemi Plus

E-Firma Rehberi Sistemi Plus ASPXPLUS e-firma Rehberi Sistemi, asp.net destekli profesyonel - güçlü - hızlı - sade ve güvenli bir sistemdir. E-Firma Rehberi'nin amacı, üyelerin firmalarını ve firmaya ait ilanlarını sisteme ekleyerek

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 15 Mart 2012 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 15 Mart 2012 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı fiyat ve koşullarıdır. 2. Tüm fiyatlar Türk

Detaylı

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014 Cevabını görüntülemek için aşağıdaki sık sorulan sorulardan herhangi birine tıklayın. Sorunuzun cevabını bulamıyorsanız Pazartesi - Cuma günleri 08:30 ile 17:30 arasında arasında +90 216 542 75 90 numaralı

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0

PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0 PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0 Doc versiyon 0.1 1 İçindekiler GİRİŞ...3 PARAMETRELER...4 ANA EKRAN...4 SATIŞ EKRANI...6 SATIŞ İADE...7 FATURA SİLME...7 TAHSİLAT...8 STOK REHBERİ...8 ÖDEME TİPİ...9

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 1- ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ WOLVOX Mobil Satış programı ile tam entegrasyonlu

Detaylı

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Devre Mülk ve Tatil Yönetim Sistemi Dairelerin dönemlere göre doluluk

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Dolayısıyla e fatura çözümü için Ticari Yazılımlarımızdan birisine de ayrı üye olmak gereklidir

Dolayısıyla e fatura çözümü için Ticari Yazılımlarımızdan birisine de ayrı üye olmak gereklidir *Fatura modülü, Luca Mali Müşavir Paketinde yer almamaktadır. Dolayısıyla e fatura çözümü için Ticari Yazılımlarımızdan birisine de ayrı üye olmak gereklidir 1-) KOB Ticari Yazılım çözümlerimi İ ler 1

Detaylı

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI İNŞAAT MUHASEBE & ŞANTİYE MALİYET YÖNETİMİ www.noayazilim.com İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI NOA YAZILIM» Şantiye Gelir & Gider & Hakediş» Cari Hesap Takibi & Borç & Alacak» Fatura & İrsaliye & Stok & İmalat»

Detaylı

Panel Kullanım Kılavuzu

Panel Kullanım Kılavuzu Panel Kullanım Kılavuzu 1 1) Ana sayfa görünümü yukarıdaki gibidir; üst menü kısmında; Kontrol Paneli, Katalog, Eklentiler, Satış, Sistem, Raporlar sekmeleri bulunmaktadır. Kısayol olarak; Ürün Ekle, Ürünler,

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Eğitim Fiyatı Eğitim Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma,

Detaylı