ELEKTRONİK GEÇİŞ ÇÖZÜMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ELEKTRONİK GEÇİŞ ÇÖZÜMLERİ"

Transkript

1 ELEKTRONİK GEÇİŞ ÇÖZÜMLERİ

2 Elektronik Geçiş Çözümleri IP-ACC001 SC-103 Standalone Proximitiy Okuyucu IP-ACC002 SC-104 Anti Vandal Standalone Proximitiy Okuyucu 40 Kullanıcı Dış Ortam koruma Hızlı montaj Kolay Kullanıcı şekli isteğe bağlı RTE girişi İsteğe bağlı kapı kontak girişi Anti-vandal metal koruyucu 40 kullanıcı Sert çevresel koşullar için Hızlı montaj Kolay Kullanıcı şekli isteğe bağlı RTE girişi İsteğe bağlı kapı kontak girişi IP-ACC003 SC-106 Standalone Proximitiy ve şifreli Okuyucu 512 Kullanıcı PIN kod ve/veya proximitiy kart girişi Hızlı montaj Kolay Kullanıcı şekli İsteğe bağlı RTE girişi Eklenebilir kullanıcı yükleme seçeneği Alarm çıkışı İsteğe bağlı kapı kontak girişi PROXIMITY KARTLAR AcTec okuyucuları AcTec key-tags, AcTec proximity kartları veya diğer uygun kart ve kimlikleri destekler. IP-ACC004 PR ACNET PRO ON LINE / OFF LINE PRONET YAZILIMI İLE ACCESS KONTROL GEÇİŞİ 16 ACNET PROya kadar networke bağlanabilir Bir veya iki kapı desteği Herhangi bir teknolojide 2 kart okuyucusu kullanılabilir Gerçek zamanlı saat (RTC) 4 programlanabilir röle 11 Programlanabilir alarm girişi 2000 kişiye kadar kart kullanıcısı Printer veya PC ile iletişim için Seri port (RS232 veya RS485) Ethernet / TCP-IP, Modem ile Gelişmiş iletişim (Convertor ilavesi gereklidir) Windows 2000 / XP, tek veya çoklu-kullanıcı On line sistem Sisteme iki okuyucu (PR - 103), panel, adaptör ve özel access yazılımı dahil

3 Elektronik Geçiş Çözümleri IP-ACC05 PARMAK İZİ PDKS TERMİNALİ DPI lik tarama segmenti ile yaralı, çizik, kesik vb. gibi parmakları okuyabilir. Personel devam kontrol sistemi (PDKS) yazılımına uygun Onay verildiğinde ekranda kişinin adı yazar ve Türkçe ve sesli olarak teşekkür eder. İstenirse bir kişinin 10 parmağı da tanımlanabilir. Sadece firmamıza ait yazılım sayesinde Servis gerektirmez arıza durumunda 5 dakika içerisinde çağrı merkezimizden destek alabilir. Sensör Boyutları Ağırlık Ekran OS Yazılım İşlem hızı Kayıt Tipi Hatalı Kabul Etme Hatalı Reddetme Kayıt kapasitesi Log Kapasitesi Menü Dili Bağlantı Tipi Port Transfer Hızı Kart Okuyucu Otomatik işlem Sesli Uyarı Ekran Rengi Kullanıcı Adı gösterme Çalışma Sıcaklığı Nem Adaptör Çalışma Voltajı Çıkış Voltajı Sertifikalar Distribütör ZEM x L * 12,5W * 5,5H cm 800 gr. 128 X 64 LCD Ekran Win98 / ME / Win2000 / XP/ Visata Data upload ve Giriş-Çıkış takip prog. 0,3 saniye Parmak izi,şifre,parmak izi &Şifre,Proximity (Opsiyonel) % Parmak izi Kayıt TÜRKÇE ve SESLİ RS232 /RS485 /TCP/IP 9600 / / Yok Açma, Kapama, Test, Uyku Var Mavi Var Derece 20% - 80% Var 12V, 3A 12V, 1.5A UL, CE, FCC, MA, ISO9001, EEP, CCS, ETS Ürünün Türkiye Distribütörü Firmamızdır Taklitlerden Sakınınız!!! Modelin en önemli özelliği diğer parmak izi cihazlar, parmakta 8 noktaya bakar 4 ünü görünce geçiş yetkisi verir.bu yeni modelimizde ise 24 noktaya bakar ve 4 tanesini görmesi yeterlidir.yaralı,çizik, deforme olmuş parmaklarda üstün performans sağlar Parmak izlerini Bilgisayara yedeklenebilir.tanımlanan bir cihazdaki parmak izi, istenilen diğer parmak izi cihazlara otomatik atılarak her cihaza parmakların yeniden tanımlanması zahmetini ortadan kaldır.

4 Elektronik Geçiş Çözümleri IP-ACC006 BEKÇİ KONTROL SİSTEMİ Teknik Özellikler AKILLI KALEM KONTROL NOKTASI HABERLEŞME YUVASI VE ŞARJ ALETİ Kayıt Kapasitesi Tanıtılabilir Tag Sayısı Çalışma Voltajı Çalışma Sıcaklığı Haberleşme Şekli Tom ile Haberleşme Şekli Boyut Dış Kılıf Ağırlık İşletim Sistemi Batarya ömrü Garanti Sınırsız V 12 Ma NIMH - 5,6 V -40ºC + 85ºC -40ºC+85ºC -40ºC+85ºC Kablosuz (Radyo Dalg. İle) - RS232C Proximity Teknolojisi Proximity Teknolojisi One Wire Boy=140mm Çap=30mm - - ABS Plastik kaplı Paslanmaz Çelik ABS Plastik 145*90*37 mm 127,5 gr 2gr 157gr Win98 & daha üst versiyonlar Tek şarj ile 60 gün Tüm sistemler her türlü üretim hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.

5 Elektronik Geçiş Çözümleri IP-ACC007 EL TİPİ METAL ÜST ARAMA DEDEKTÖRÜ Bir metal yaklaştırıldığında küçük metal parçalarını çok yakından, büyük metal parçalarını (tabanca, bıçak vs) daha uzaktan alarm ve ışık (kırmızı led) ikazı alınır. Çalışma Frekansı:22 KHZ Çalışma Voltajı :9 V, Boyutlar :410mm,85 mm,45mm,409 gr, Demir metaller ve diğer metalleri ayırt etme, Sesli,Işıklı ve Titreşimli Uyarı, Düşük bataryada sesli ve ışıklı uyarı, Hassasiyet ayarı yapabilme, Şarj edilebilir (Opsiyonel) Deri kılıflı, kolay kullanım Ergonomik ve sağlam tasarım ÜSTÜNLÜKLERİ Yüksek Duyarlılık ve Seçicilik Geniş Tarama Alanı Kolay Kullanım Oto-frekans Kilitleme Gelişmiş Teknoloji Portatif ve Rahat Kılıf Ni-Mh Batarya (Şarj edilebilir) Titreşim (Standart) IP-ACC008 SECUDA KAPI TİPİ METAL ÜST ARAMA DEDEKTÖRÜ 6 ortak üst-üste binen algılama bölgesine ayrılması, metal nesnelerin yerlerine göre hassas bir şekilde yerlerinin belirlenmesi. Her bir algılama alanı 100 hassasiyetindedir aralığında manuel olarak ta ayarlanabilir. Ultra-büyük LED/LCD ekran ve akustik-optik alarmı aynı anda kullanır. Girişim-karşıtı özellikleri, dijital, analog ve sağ-sol dengeli teknolojinin kullanılması ile oldukça geliştirilmiştir. İki ya da daha fazla dedektör aynı anda çalışabilir, İki dedektör arasındaki asgari mesafe 40cm dir.. Yolcu akışını ve otomatik alarmın kaç kere çaldığını hesaplayabilir. SECUDA Dedektör, sadece yetkili kişiler tarafından kullanılabilen bir setup şifresi ile korunmaktadır. Kurmak veya kaldırmak için sadece 10 dakika gerekir. Makine ile beraber İngilizce ve Türkçe işletim kılavuzu da tedarik edilmektedir. Hassas metal algılama teknolojili SECUDA dedektör kullanmak kalp atışlarına, Hamile bayanlara, manyetik yazılımlara, bantlara ve video bantlarına zararlı değildir. Teknik Özellikler Karşıladığı kriterler: ulusal standart << GB Algılama işlevi: Çeşitli durumların gereksinimlerini karşılamak için 100 derece açılı hassasiyet Geçiş yüzdesi: 60 üstünde aynı anda/ dakika Elektrik kaynağı: 220v veya 110V AC, 50/60 Hz Güç: <=30W. Çalışma Ortamı: -20~+ 45derece, <=95%RH Ambalajlı ebatları (mm):2200 (yükseklik)x800 (genişlik)x500(derinlik). Kurulmuş haliyle ebatları (mm): 2000 (yükseklik) x 700 (genişlik) x 500 (derinlik) Ağırlık: Yaklaşık 92kg.

6 Elektronik Geçiş Çözümleri IP-ACC009 METOR 28 UYGULAMALARI METOR 28 metal el dedektörü çok hassas olarak personel aramak için geliştirilmiş ve dizayn edilmiştir. METOR 28 personel üzerinde bulunan 0.5 gram altına dahil bir çok metale etkilidir. Metal kapı dedektörü kurulamayan yerler için mükemmel bir emniyet çözümüdür. Uygun dizaynı ile operatör kullanımında ergonomiklik en yüksek seviyededir. METOR 28 NILECJ 0602 standartlarına uygundur. Hassasiyet: Üç seviyede hassasiyet ayarı yapmak mümkündür. Dedektör performansı - 1. seviye: Küçük el tabancası ve bıçaklar için - 2. seviye: Tıraş jiletleri ve el kelepçesi anahtarı - 3 seviye: 22 kalibre mermi, metal parça. Ağırlık Pil dahil 260 gr. IP-ACC010 DİĞER ÜRÜN SEÇENEKLERİ İÇİN FİRMAMIZDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. METOR 250 UYGULAMALARI Hava alanları, Toplumsal Binalar, Konferans Salonları, Stadyumlar Oteller, Restaurantlar, Alışveriş Merkezleri, Adalet Sarayları ve Cezaevleri Standartlar Elektrik standartları: EN (Electrical safety) EMC standardı: EN (Emission), EN (Immunity) Diğer standartlar: NILECJ-0601, Güvenlik seviyesi 1-5 (Kapalı metal dedektörü) Kalp pili taşıyanlar, hamile kadınlar için sağlık şartlarına uygun olup zararsızdır.manyetik kasetlere, disketlere zarar vermez. Çalışma sıcaklığı: 10 C ile +55 C. Nem: %100 üzeri. Koruma : IP 20 (EN 60529). Elektrik beslemesi: Şebeke:90-264V AC/45-65Hz, Pil: 24-35V DC, Consumption: 45W, Güç kablosu uzunluğu: 2.5 m Alarm: Sesli alarm, Alfanumeric displey, her zonun kendi displeyi, uzak erişim alarm kontağı (SPDT). Hassasiyet: Her program için 100 adımlık hassasiyet seçebilme. 8 adet yatay zon için birbirinden bağımsız hassasiyet ayarı yapılmaktadır. 0 ile 250 adım arası. Kalibrasyon: Otomatik ve manuel kalibrasyon. Çevresel parazit: Mikroişlemci destekli dijital filtre sayesinde etkilenmeden çalışma. 5 adet farklı program frekansına sahip olup gürültü seviyesi seçilir. Network bağlantısı: Connectible to the METORNET security monitoring system (RS422)

7 Elektronik Geçiş Çözümleri IP-ACC011 RAPISCAN 515 X-RAY CİHAZI Rapiscan 515 x-ray tarayıcısı bagaj kontrolü güvenliği için dizayn edilmiş ve geliştirilmiştir. Rapiscan 515 modeli uygun program seçenekleri ile bir çok güvenlik uygulamasında kullanılmaktadır. Küçük dizaynı ve hareket edebilen kontrol paneli sayesinde 515 birçok uygulama için mükemmel seçimdir. Sahip olduğu cm tünel boyutları sayesinde büyük bagajlar da kontrol edilmektedir Intel Pentium bilgisayar teknolojisi tüm cihazlarımızın geliştirilmesinde sürücü güç olmuştur. Rapiscan 515 modeli bilgisayar programının içerisinde Crystal Clear, Density Threat Alert, Edge Enhancement, Variable Gamma, Inverse Video, Organic/Inorganic ayrımı, Pseudo Color ve Variable Zoom içermektedir. Model 515 aşağıdaki programlar ile özel uygulamalarda mükemmeliyetçilik sağlar. Threat Image Projection (TIP): Operatör sürekli eğitimini ve operatörün performansını gösteren menülere sahiptir. Bu program sayesinde operatörün göstermiş olduğu tehlikeli ve temiz bagajları seçme ve analiz etme yetkisi sürekli kontrol edilmekte ve operatörün başarısı ve başarısızlığı kayıt edilmektedir. Sistemin çalışma prensibi bagaj geçerken program resim içerisine tehlikeli nesne görüntüsü yerleştirmekte ve operatörün algılama kabiliyetini ölçmektedir, operatör resmi inceler ise program operatörün şahsi dosyasına artı işlemekte eğer resmi kaçırır ise operatör eksi işareti almaktadır. Bu sayede operatör sürekli kontrol altında tutulmaktadır. Target Image Program:X-ray cihazında taranan nesneler veya paketler içerisinde patlayıcı bulursa program ekran üzerinde bulduğu noktayı işaretleyerek operatörü uyarmaktadır. Network Display Stations: Cihaz monitöründeki görüntünün uzaktaki merkezi bir bilgisayardan görülmesini sağlamaktadır. TIPNET: Kurulu sistemdeki bir çok TIP sisteminin merkezi bir yerden kontrol edilmesine olanak sağlar. TIPNET çok operatörlü sistemlerde kolay yönetim sağlamaktadır, bu sayede x-ray cihazlarının içinde çalışan programlara ulaşır, manuel veya otomatik arşivden resim alınır. Standart Özellikler Crystal Clear Multi Energy Imaging (4 color) Density Threat Alert Variable Edge Enhancement High/Low Penetration Variable Gamma Inverse Video Pseudo Color Variable Density Zoom Organic/Inorganic Stripping Black and White Viewing Variable Color Stripping 2, 4, 6, and 8 times Zoom View previous bag (up to 2 screens) Baggage Counter Search Indicator Date/Time display Full diagnostic built in test facility DİĞER ÜRÜN SEÇENEKLERİ İÇİN FİRMAMIZDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. Opsiyonlar Enhance Performance X-ray (EPX) Operator Training Program Threat Image Projection (TIP) TIP Network Target - Screener Assist Technology Manual Image Archiving Automatic Image Archiving VCR Output Video Printer Power Conditioner Operator Console Secure Workstation Remote Workstation Baggage Handling Accessories Foot-mat UPS (Uninterrupted Power Supply) High Speed Conveyor Plexi-Glass Tunnel Covers)

8 Elektronik Geçiş Çözümleri IP-ACC012 RAPISCAN 522B X-RAY CİHAZI Rapiscan 522B x-ray tarayıcısı bagaj güvenliği için tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Rapiscan 522B X-ray tarayıcısı geçiş trafiğinin yoğun olduğu hava alanları, büyükelçilikler, askeri birlikler, alışveriş merkezleri ve holding binalarının kontrol noktalarında kullanılmaktadır. 522B modeli 75x55 cm tünel boyutları ile birçok x-ray cihazında kontrol edilemeyen paket ve bagajları kolaylıkla kontrol eder. Intel Pentium bilgisayar teknolojisi tüm cihazlarımızın geliştirilmesinde sürücü güç olmuştur. 522B işletme programında Crystal Clear standart özellik olarak bulunmakta bunun yanında opsiyonel olarak Operator Training Program, Manual Image Archive ve Enhanced Performance X-ray (EPX) eklenir. EPX programı taranan resim üzerinde kuşkulu bir nokta tespit edildiğinde bunun patlayıcı veya uyuşturucu olup olmadığını kesin ve hızlı bir şekilde operatöre bildirmektedir. Altın, para ve tarımsal ürünler EPX sayesinde tanımlanır. Model 522B aşağıdaki programlar ile özel uygulamalarda mükemmeliyetçilik sağlar. Threat Image Projection (TIP): Operatör sürekli eğitimini ve operatörün performansını gösteren menülere sahiptir.bu program sayesinde operatörün göstermiş olduğu tehlikeli ve temiz bagajları seçme ve analiz etme yetkisi sürekli kontrol edilmekte ve operatörün başarısı ve başarısızlığı kayıt edilmektedir. Sistemin çalışma prensibi bagaj geçerken program resim içerisine tehlikeli nesne görüntüsü yerleştirmekte ve operatörün algılama kabiliyetini ölçmektedir, operatör resmi inceler ise program operatörün şahsi dosyasına artı işlemekte eğer resmi kaçırır ise operatör eksi işareti almaktadır. Bu sayede operatör sürekli kontrol altında tutulmaktadır. Target Image Program: X-ray cihazında taranan nesneler veya paketler içerisinde patlayıcı bulursa program ekran üzerinde bulduğu noktayı işaretleyerek operatörü uyarmaktadır. Network Display Stations: Cihaz monitöründeki görüntünün uzaktaki merkezi bir bilgisayardan görülmesini sağlamaktadır. TIPNET: Kurulu sistemdeki bir çok TIP sisteminin merkezi bir yerden kontrol edilmesine olanak sağlar. TIPNET çok operatörlü sistemlerde kolay yönetim sağlamaktadır, bu sayede x-ray cihazlarının içinde çalışan programlara ulaşır, manuel veya otomatik arşivden resim alınır. Standart Özellikler Opsiyonlar Crystal Clear Multi Energy Imaging (4 color) Density Threat Alert Variable Edge Enhancement High/Low Penetration Variable Gamma Inverse Video Pseudo Color Variable Density Zoom Organic/Inorganic Stripping Black and White Viewing Variable Color Stripping 2, 4, 6, and 8 times Zoom View previous bag (up to 2 screens) Baggage Counter Search Indicator Date/Time display Full diagnostic built in test facility DİĞER ÜRÜN SEÇENEKLERİ İÇİN FİRMAMIZDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. Enhance Performance X-ray (EPX) Operator Training Program Threat Image Projection (TIP) TIP Network Target- Screener Assist Technology Manual Image Archiving Automatic Image Archiving VCR Output Video Printer Power Conditioner Operator Console Secure Workstation Remote Workstation Baggage Handling Accessories Foot-mat UPS (Uninterrupted Power Supply) High Speed Conveyor Auto Reject Unit High Penetration: 35mm Steel Guaranteed with 180KV X-ray Tube 170KV

9 OTOMASYON ve ELEKTROMEKANİK ÇÖZÜMLERİ

10 Bariyer - Turnike - Road Blocker IP-G001 ROAD BLOCKER DİĞER ÜRÜN SEÇENEKLERİ İÇİN FİRMAMIZDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. Yol blokaj sistemleri; askeri binalar, kamu binaları, elçilikler gibi yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kullanılabilen cihazlardır. 35 dan 65 ton aks yüküne kadar rahatlıkla dayanabilen bu cihazlar, bomba yüklü taşıt ve kamyonları durdurabilecek mekanik aksama uygun olarak imal edilmiştir. Blokaj sistemi sayesinde çok kuvvetli araç çarpmalarında, bloke edilen yolun karşı tarafına çarpan aracın geçmesi engellenmektedir. Bu cihazlar panik butonuna basıldığı anda 8 saniyeye yakın bir sürede yolu bloke ederler. Opsiyonel olarak bu süre 6 saniyeye düşürülebilir. Blokaj sistemleri, özel hidrolik bir sistemle çalışmaktadır. Ana ünite ve hidrolik piston olarak iki üniteden meydana gelir. Sürücülerin, işlemcinin, pompanın ve diğer elektrik, elektronik aksamın bulunduğu ana ünite, cihazın mekanik aksamından ayrı olduğu için kötü çevre şartlarından etkilenmeden, yıllarca kendini koruyabilir.kontrolsüz araç geçişinin imkansıza yakın olduğu bu cihazlar, sıva üstü ve ankastre (sıva altı) olmak üzere iki çeşit olarak imal edilmektedir. İstenildiği takdirde kızılötesi (infrared) kamera sistemleriyle donatılabilen cihazlar, üstünden geçen aracın; araç altı ve plaka görüntülerini bilgisayar sistemi aracılığıyla hard disk ortamında kayıt edebilir.uzunluk olarak 3 metreden 5 metreye kadar imal edilebilirler. Yerden maksimum yükselme uzunluğu 60 cm dir. Her türlü geçiş sistemiyle uyumlu çalışırlar. Kalkan Ölçüleri h= 600 mm / l= 3000 mm / d= 8 mm / 2r = 1200 mm Net Strok max 600 mm KabinÖlçüleri d= 2.5 mm / l=3700 mm / h= 900 mm / d=1400 mm Tambur Yarı Çapı 1200 mm Açılma Süresi Optimum 6 saniye (Ayarlanabilir) Kapanma Süresi Optimum 6 saniye (Ayarlanabilir) Kontrol Ünitesi cpu / grf b Kontrol Alternatifleri Buton, Uzaktan Kumanda, Şifre, Access Sistem, Kuru Kontak Bilgisi Uyumlu Güvenlik Elem. TX-RX Fotosel, LAB Dedektör, Hidrolik Basınç Koruma Transmitteri Uyarı Elemanları Buzzer, Flaşör Lamba, Güneş Enerjili Yol Butonu, Aydınlatma Kiti,Trafik Lambası Opsiyonel Darbe Elem. Darbe ve Soygun Alarm Kiti, Siren Çalışma Tipi Hidrolik Piston (40*60*300 mm) Ünite Çalışma Gerilimi 380 vac / 50 hz Çekilen Akım 0,7-1,2 amp Motor Gücü 1,1 kw - 1,5 beygir Elektrik Kesintisinde Boşa Geçme Selonoid Pimi, El Pompası yada El Vanası Gövde Kaplaması Eloksal Bazlı Astar ve Eloksal Bazlı Son Kat Boya Merkez Dış Kabin Ölçüleri 80*60*50 cm Yağ Kapasitesi 45 Litre Sistem Çalışma Basıncı 55 bar Max Hidrolik Basıncı bar Her İki Arıza Arası Min. Manevra (Mekanik Grup İçin) Açma Kapama Hidrolik Grup İçin Açma Kapama Gövde Boya Ömrü 2 Yılda Bir Eloksal Boya İle Yenilenmeli Tuzlu Su Dayanımı Sermet Normlarına Uygun Silindir Tipi Standart, Çift Taraftan Sarı Burçlu Sarhoş Yataklı (375 cc) Darbe Dayanımı 500 mm Yükseklikte 8,3 mt/sn Hıza Sahip Joule lik Bir Darbede %45 Hasarsızlık, %39 Bükülme Olasılığı,%16 Kırılma Olasılığı Deneme (25 Ton Ağırlıkta Bir Aracın 30 km/st Hızla 500 mm Yükseklikte Dikey Çarpması) Ayarlanabilir motor ve hidrolik ünite koruma süresi (0-90 sn) Ayarlanabilir otomatik kapanma süresi (0-90 sn) Çalışma konumu ayarlanabilir flaşör lamba (Sürekli - Flaş - Ters Reflekteli) C^0 arası sıcaklıkta çalışabilme Yağ ısıtıcı ve soğutucu ünite ile % 30 çalışma sıcaklığında tolerans Ön ve arka fotosel ve lab dedektörüsinyalizasyon olarak ayırabilme Panik buton özelliği 3x10 ^3 uzaktan kumanda olasılığı ile 433 mhz güvenli kullanım CPU VE ÇALIŞMA ÖZELLİKLERİ Yüksek kaliteli Casabba marka İtalyan pompa ve hidrolik sistemi ile uzun ömürlü hidrolik grup bar arası ayarlanabilir güç ile kg ye kadar aracı kaldırabilme gücü Emsalleri içinde en yüksek darbe dayanımı9 ile kesin güvenlik çözümü Sessiz çalışan motor sistemi Uzun ömürlü gövde tasarımı Kolay, ucuz ve hızlıtedarik edilen yedek parça %100 yerli üretim

11 Bariyer - Turnike - Road Blocker IP-G002 CH-TECH ROAD BLOCKER Mekanik - Hidrolik DİĞER ÜRÜN SEÇENEKLERİ İÇİN FİRMAMIZDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. Enerji: Güç Tüketimi: Gövde: Çalışma Isısı: Engel Genişliği: Engel Yüksekliği: Taşıma Ağırlığı: Çalışma Periyodu: Açma-Kapama Süresi: Uzaktan Kumanda: Buton Kontrol: Zaman Kontrol: Access Control: Sensor Kontrol: Sistem: İkaz Lambası: Acil Mod: Extra: 220 V AC (mekanik) / 380V AC (hidrolik) 0.25 KW (mekanik) / KW (hidrolik) Paslanmaz çelik veya saç üzeri elektrostatik boya (-20), (+50) C mm (mekanik) / mm (hidrolik) 350 mm max. (mekanik) / mm max. (hidrolik) ton/dingil max açma-kapama/gün (mekanik) / 3000 açma-kapama/gün (hidrolik) 4-6sn (mekanik) / 2-4 sn (hidrolik) Butonlu (30m) veya keyless (3m) uzaktan kumanda ile kontrol edilir. Araç anahtarlığına takılan veya araçta herhangi bir noktaya bırakılan keyless kumanda modülü sayesinde bariyere 3m yaklaşıldığında, baryer aracı tanır ve herhangi bir tuşa basılmaksızın geçiş sağlanır. Bir bariyere adet butonlu veya keyless kumanda tanıtılabilmektedir Road Blocker tek veya çift buton kontorllü ile de çalışmaktadır. Tek buton kontrolünde, butona her basılışta biryer bir sonraki hareketini yapar (açıksa kapanır, kapalı ise açılır). Çift buton kontrolünde açma ve kapama için ayarlı butonlar bulunmaktadır Road Blocker açıldıktan belirli bir süre sonra otomatik kapanması isteniyorsa, istenilen süreye ayarlanabilen zaman kontrolü bulunmaktadır Geçiş tetiklemesi için kuru kontak, ya da 3-50 V DC darbe, TTL, CMOS ya da RS232-RS ile direkt PC kontrollü kullanılabilir Araç geçişi sırasında aracın Road Blocker üzerinde durması halinde, herhangi bir kontrol ünitesi tarafından kapanması için tetiklemesi durumunda dahi, engelin yukarı hareketi güven lik sensoru sayesinde engellenir.araç geçişini tamamladığında sistem hafızasında beklettiği kapanma işlemini gerçekleştirir.kamyon ve tırlar için ek emniyet sensoru kullanılmaktadır Elektronik devre mikroprosesör kontrollü olarak tasarlanmıştır. Mekanik aksam hidrolik basıncı ile çalışır. Korozyona dayanıklı çelik mamüllerden üretilmektedir. Elektronik kontrol devresi hidrolik basınç ve pozisyon kontrolünü sürekli takip eder. Üzerinde araç tespit ettiği zaman emniyet sensorları devreye girer ve engelin açılmasını önler Engelin aşağı ve yukarı hareketi sırasında cihaz üzerinde bulunan flaşör ikaz lambası, hareket tamamlanana kadar yanıp söner. Alternatif olarak uyarı için K/Y trafik lambası kullanılabilir Güvenlik sistemlerine bağlanarak kontrol imkanı (acil durum, yangın alarmı durumlarında serbest geçiş modu) mevcuttur Müşteri isteklerine bağlı olarak istenen besleme gerilimi şartları sağlanabilir. İhtiyaca göre uygun çözümler üretilebilir Özgün tasarımı sayesinde yumuşak ve sessiz geçiş ile birlikte dekoratif bir görünüm sunar. İki yıl garantilidir. Tüm Türkiye dahilinde, KKTC, Türk Cumhuriyetler ve Balkanlarda uzman, kaliteli, hızlı ve kesin- Özel Tasarım: Garanti: Teknik Servis: tisiz teknik destek Kalite Standartları: ISO 9001:2000 Montaj: Montaj kiti sayesinde kolay ve hızlı montaj

12 Bariyer - Turnike - Road Blocker IP-G003 CH-TECH TRIO MOTORLU TURNİKE DİĞER ÜRÜN SEÇENEKLERİ İÇİN FİRMAMIZDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. Enerji: Güç Tüketimi: Gövde: Çalışma Isısı: Ebatlar: Kol Uzunluğu: Kontrol: Sistem: Göstergeler: Extra: Özel Tasarım: Garanti: Teknik Servis: IP-G004 CH-TECH KELEBEK TURNİKE 220 V AC 150 Watt 1,25 mm, 3 M taşlı, 304 kalite paslanmaz çelik. (-20), (+50) C 230 x 790 x 980 (enxboyxyükseklik/mm) 43 cm, 40 cm (düşen kollu) Geçiş tetiklemesi için kuru kontak yada 3-50 V DC darbe, TTL, CMOS yada RS232 - RS485 ile direkt PC kontrollü kullanılabilir. Tek PC ile 256 adet turnike kontrol edilebilir. Her türlü access kontrol ünitesi ve diğer çevre birimlerine kolaylıkla bağlanabilir. Mikroişlemci kontrollü olarak tasarlanmıştır. İki yönlü çalışır. Sadece bir kişinin geçişine izin verir. Geçilen yönde digital data çıktısı vardır. Turnikeye geçiş izni verildikten sonra, geçecek kişinin kola teması ile kol otomatik olarak döner. Yetkisiz geçişlere özel tasarlanmış mekanik sayesinde izin vermez. Buton kontrol ile geçiş verildiginde,verilecek geçiş adeti kadar botona basılması durumunda,motorlu turnike yapacağı geçiş adeti hafızada tutar ve istenen adede kadar geçişe izin verir. Üç konumlu ışıklı gösterge, sistemin geçiş kontrolünü sağlar. Turnike geçişe hazır ise yeşil ok yanıp söner. Geçiş izni alındığında yeşil ok sürekli yanar. Turnikeden geçiş yapıldığı anda karşı yön için geçişin o anda yasak olduğunu belirten kırmızı X işareti yanar. Müşteri isteklerine bağlı olarak istenen besleme gerilimi şartları sağlanabilir. İhtiyaca yönelik uygun çözümler üretilebilir. Özgün tasarımı sayesinde, yumuşak ve sessiz geçiş ile birlikte dekoratif bir görünüm sunar. Sistem iki yıl süre ile garantilidir. Tüm Türkiye dahilinde, KKTC, Türki Cumhuriyetler ve Balkanlarda uzman, kaliteli, hızlı ve kesintisiz teknik destek. Kalite Standartları: TSEK ve ISO 9001:2000 Montaj: Montaj kiti sayesinde kolay ve hızlı montaj yapılır. Enerji: Gövde: Ebatlar: Özel Tasarım: Garanti: Teknik Servis: Mekanik tek yönlü Kelebek Turnike herhangi bir enerji kaynağına gerek duymadan, geçen kişinin itme hareketi ile tek yönde çalışır. Diğer yönden geçişe izin vermez. 1,5 mm 304 kalite paslanmaz çelik veya sac üzeri elektrostatik boya veya eloksal kaplamalı aliminyumdan üretilir. 93 cm x 145 cm x 111 cm Dekoratif dış görüntü, yumuşak ve sessiz geçiş ile birlikte özgün bir tasarıma sahiptir. Sistem iki yıl süre ile garantilidir. Tüm Türkiye dahilinde, KKTC, Türki Cumhuriyetler ve Balkanlarda uzman, kaliteli, hızlı ve kesintisiz teknik destek. Kalite Standartları: ISO 9001:2000 Uygulama: Mekanik kelebek turnike sadece tek yönde geçişe izin verir.

13 Bariyer - Turnike - Road Blocker IP-G005 CH-TECH FLCN BARİYER Enerji: Güç Tüketimi: Gövde: Çalışma Isısı: Ebatlar: Kol Uzunluğu: Uzaktan Kumanda: Buton Kontrol: Access Control: Sensor Kontrol: Akıllı Kol: Sistem: Akü: İkaz Lambası: Reflektör: Acil Mod: Extra: Özel Tasarım: Garanti: Teknik Servis: V AC 180Watt G 1,5 mm 304 kalite paslanmaz çelik veya sa zeri elektrostatik boya (-20), (+60) C 102 cm x 25 cm x 39 cm (enxboyxykseklik/mm) 4,5 m ve ara uzunluklar Butonlu (30m) veya keyless (3m) uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir. Araç anahtarlığına takılan veya araçta herhangi bir noktaya bırakılan keyless kumanda modülü sayesinde bariyere 3m yaklaşıldığında, bariyer aracı tanır ve herhangi bir tuşa basılmaksızın geçiş sağlanır. Bir bariyere adet butonlu veya keyless kumanda tanıtılmaktadır. Bariyer tek veya çift buton kontrolü ile de çalışmaktadır. Tek buton kontrolünde, butona her basılışta bariyer bir sonraki hareketini yapar. (Açıksa kapanır, kapalı ise açılır.) Çift buton kontrolünde açma ve kapama için ayarlı butonlar bulunmaktadır. Geçiş tetiklemesi için kuru kontak, ya da 3-50 V dc darbe, TTL, CMOS ya da RS232-RS ile direkt PC kontrollü kullanılabilir. Tek PC ile 256 adet bariyer kontrol edilebilir. Her türlü acces kontrol ünitesi ve diğer çevre birimlerine kolaylıkla bağlanabilir. Araç geçişi sırasında aracın bariyer kolu altında durması halinde, herhangi bir kontrol ünitesi tarafından, kapanması için tetiklenmesi durumunda dahi, kolun aşağı hareketi güvenlik sensoru sayesinde engellenir. Araç geçişini tamamladığında sistem hafızasında beklettiği kapanma işlemini gerçekleştirir. Kamyon ve tırlar için ek emniyet sensoru kullanılmaktadır. Bariyer kolu aşağı ve yukarı hareketi sırasında kendisine dokunan bir cismi hissetme ve buna göre tepki gösterme özelliğine sahiptir. Emniyet sensoru dışında kalan durumlarda, bariyer kolunun aşağı hareketi sırasında altında kalan bir maddeyi algılaması ve otomatik yukarı hareket alma süresi 0,7 sn dir. Bariyer kolunun yukarı hareket sırasında hareket yönündeki cismi algılaması ve durma süresi 0,3 sn. dir. Kolun çarpma durumunda kırılabilir üretilmesi mümkündür. Elekronik devre mikroprosesör kontrollu olarak tasarlanmıştır. Elektronik devre üzerinde tüm opsiyonel özellikler kullanıma hazırdır. Çevre bağlantıları takılarak sistem her zaman masrafsızca geliştirilebilir. Bariyer sisteminde standart olarak sunulan akü ve akü şarj ünitesi sayesinde, elektrik kesilmesi durumda 250 açma-kapama ile sistem kesintisiz çalışmaya devam eder. Bariyer kolunun aşağı ve yukarı hareketi sırasında cihaz üzerinde bulunan flaşör ikaz lambası kol hareketini tamamlayana kadar yanıp söner. Bariyer kolu üzerinde gece görülebilen reflektör kırmızı bantlar ve STOP yazısı bulunmaktadır. Güvenlik sistemlerine bağlanarak kontrol imkanı (acil durum, yangın alarmı durumlarında otomatik erbest geçiş modu) mevcuttur. Müşteri isteklerine bağlı olarak istenen besleme gerilimi şartları sağlanabilir. İhtiyaca göre uygun çözümler üretilebilir. Özgün tasarımı ile kapalı ve dış mekanlar için dekoratif bir görünüm sunar. İki yıl garantilidir. Türkiye, KKTC, Türk Cumhuriyetler ve Balkanlarda uzman, kaliteli, hızlı ve kesintisiz teknik destek. Kalite Standartları: TSEK ve ISO Montaj: Montaj kiti sayesinde kolay ve hızlı montaj yaplır.

14 Bariyer - Turnike - Road Blocker IP-G006 BARİYER Teknik Özellikler Renk Turuncu Güvenlik Kodu(IP) 24 Tanım Elektromekanik Bariyer (3 mt) Detaylı Bilgi MOOVI 30 Elektromekanik bariyer.3mt kol uzunluğu. 230Vac 50/60Hz, 3,5sn açılma süresi. ALPHA kontrol ünitesi içerisindedir. Kol dahil değildir. IP-G007 DİĞER ÜRÜN SEÇENEKLERİ İÇİN FİRMAMIZDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. BARİYER Teknik Özellikler Renk Turuncu Güvenlik Kodu(IP) 24 Tanım Elektromekanik Bariyer (5 mt) Detaylı Bilgi MOOVI 50 Elektromekanik bariyer. 5mt kol uzunluğu. 230Vac 50/60Hz, 8,5sn açılma süresi. ALPHA kontrol ünitesi içerisindedir. Kol dahil değildir.

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Teknik Özellikler Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri

Detaylı

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 201 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 201 METAXDOOR WHT 201 S METAXDOOR WHT 201 D METAXDOOR WHT 201

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR SECU CRS. Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR SECU CRS. Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METXDOOR SECU CRS Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı METXDOOR SECU CRS SECU CRS 100 SECU CRS 200 METXDOOR SECU CRS Sağlam,ekonomik

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 401 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 401 METAXDOOR WHT 401 S METAXDOOR WHT 401 D METAXDOOR WHT 401

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

electrosec www.electrosec.com Access Control Systems

electrosec www.electrosec.com Access Control Systems R electrosec Access Control Systems BAĞIMSIZ ŞİFRELİ GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ ABS Plastik kasa şifre cihazı, kırılmaz plastik ABS kasa, 4 haneli şifre, 1 master ve 1 kullanıcı şifresi, 1 röle çıkışlı,

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi Everfocus ELA-821 NB Tek Kapı Kontrol Ünitesi 300 kullanıcı ve 1393 olay kapasitesi RS 232 veya 485 seri port 4 dijital, 7 segment LED'li ekran 3 adet LED'li gösterge Tuş takımı ve entegre kart okuyucu

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Kolay ve hızlı kullanım. YAZILIM GENEL ÖZELLİKLERİ Hızlı, esnek ve detaylı raporlama motoru. Personel kart, VIP kart, Günlük kart, Otel Müşterisi Kartı gibi kartları

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 1.04.2017 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti. Güvenlik ve Savunma Sanayi Sistemleri sektöründe en etkin çözümü

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

1960 tan beri kalitede efsane marka...

1960 tan beri kalitede efsane marka... 1960 tan beri kalitede efsane marka... 1 2 Görüntülü Sistemler 3 NR007 WHITE 4,3 EKRAN : M.U.NRL.00007 : 295,00 TL. BLACK 4,3 EKRAN : M.U. NRL.00008 : 335,00 TL. SILVER 4,3 EKRAN : M.U. NRL.00009 : 335,00

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR FHT 30 Tam Boy Turnikeler METAXDOOR FHT 30 METAXDOOR FHT 30 S METAXDOOR FHT 30 D METAXDOOR FHT 30 H METAXDOOR

Detaylı

ROAD BLOCKER TEKNİK KLAVUZU

ROAD BLOCKER TEKNİK KLAVUZU ROAD BLOCKER TEKNİK KLAVUZU TSH Teknik Servis Hizmetleri A.Ş Road Blocker - 2005 İÇİNDEKİLER Teknik Özellikler 3 Tanım 4 Elektronik Kontrol Panosu 4 Motor Koruma Rölesi 4 Termik Röle 4 Timeout Zaman Rölesi

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRC Poliklinik Oda Kapıları METAXDOOR MS30/HRC hastane odaları, klinik ve laboratuvar odalarında

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano

Alarm Kitli EHP Pano Alarm Kitli EHP Pano 1. Ürün Bilgisi EHP Pano; sabit devirli alarm kitli yangın pompa uygulamaları için tasarlanan, 128*64 grafik ekranlı kontrol ünitesine sahip bir panodur. Kontrol ünitesi pano kapağına

Detaylı

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ GENEL ÖZELLİKLERİ CANBus tabanlı kat, kabin ve grup haberleşme sistemi Kat bilgisini sayıcı, monostabil sayıcı, gray kod, kuyu

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 6.7.2015 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir pompa

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kulanılır. Her türlü darbeye dayınıklılıdır İstenilen Ölçülerde Özel üretim yapılır Bakım gerektirmeyen hidrolik ünite Opsiyonel

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva TRİE UPS LER 3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva 3 faz giriş -1 faz çıkış ve 3 faz giriş -3 faz çıkış kesintisiz güç kaynakları başta sanayi, tıp,

Detaylı

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri FCA-62 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LED / LCD Keypad 146 FCA-824 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LCD Keypad 147 FCA-LED62 Kablolu LED Keypad 148 FCA-LCD64 Kablolu LCD Keypad

Detaylı

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur.

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur. GEC_PO0R GEC_PO0W GEC_MO0R GEC_MO0W PR_1K PR_0A MY_1K MY_0A PROXIMITY OKUYUCU ROLELİ PROKXIMITY OKUYUCU WIEGAND MIFARE OKUYUCU ROLELİ MIFARE OKUYUCU WIEGAND PROXIMITY KART PROXIMITI ANAHTARLIK MIAFERE

Detaylı

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Kamera Sistemleri Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Biometrik Tanıma Sistemleri Geçiş Kontrol Sistemleri Ürün Koruma Sistemleri Turnike

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO www.biges.com 444 09 18 Açıklama Cihaz standalone yapıda olup, wiegand okuyucu ile de kullanılabilir. Bu cihaz 4 hane pin girişli 2000 kullanıcı destekler.

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

RISING BOLLARD TEKNİK KLAVUZU

RISING BOLLARD TEKNİK KLAVUZU RISING BOLLARD TEKNİK KLAVUZU TSH Teknik Servis Hizmetleri A.Ş Rising Bollard - 2010 İÇİNDEKİLER Teknik Özellikler 3 Tanım 4 Elektronik Kontrol Panosu 4 Faz Koruma Rölesi 4 Termik Röle 4 Kontaktör 4 Elektronik

Detaylı

8 Kullanıcı şifresi. 99 Olay hafızası. Saat göstergesi. (ses mesaj kaydı yapılamaz). Duble zon özelliği. Tarih ve Saat göstergesi

8 Kullanıcı şifresi. 99 Olay hafızası. Saat göstergesi. (ses mesaj kaydı yapılamaz). Duble zon özelliği. Tarih ve Saat göstergesi Vitec AV - 864 4+1 Zonlu Alarm Kontrol Paneli Türkçe KeyPad+Trafo+Kominikatör+Telefon Arama 7 Segment alfanumerik göstergeli 7 ayrı merkez formatına uygun programlanabilir. 8 Kullanıcı şifresi 99 Olay

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ IPACK ENDÜSTRİYEL GAZ ÖLÇÜMLEME VE KONTROL SİSTEMLERİ Endüstriyel işletmelerde kullanılan yanıcı parlayıcı patlayıcı ve/veya toksik gazların anlık veya sürekli olarak tespiti

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Metal Dedektörlü Güvenlik Kapıları

Metal Dedektörlü Güvenlik Kapıları GENEL ÖZELLİKLER: Güvenlik kapısı ve metal dedektörünü birleştirerek yerden tasarruf sağlar. Güvenlik görevlisini karar verici konumundan çıkararak metal dedektörü uygulamalarındaki güvenlik ihlallerine

Detaylı

sintra Sintra

sintra Sintra sintra 2 Sintra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2017 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2017 Üretim Kapasitemiz Sintra markalı sinyalizasyon sistemlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun

Detaylı

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ A K S E L E K T R O N I K. C O M Geçiş Teknolojileri ve lot Çözümleri GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ Turnikeler Akıllı Kart Sistemleri Özel Projeler Otomatik Geçiş Sistemleri 1 A K S E L E K T R O N

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 02.11.2017 ASI1201A-D Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci, Dokunmatik Klavye

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu Q-P 110A Kullanım Kılavuzu 1.Malzeme Listesi İsim Miktar Remarks Tuştakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır Akıllı vida 2 4mmx28mm

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ CN-7104 AHD CN-7108 AHD CN-7116 AHD CN-N401 AHD CN-N801 AHD CN-N816 AHD CN-C832 AHD CN-7204 AHD CN-7208 AHD CN-7216 AHD 4 KANAL / 720P - 4 SES - HDD 1X6 TB - P2P - 3G MODEM - DVR,AHD,NVR 8 KANAL / 720P

Detaylı

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr ledtra 2 Ledtra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

Ixengo S L RTS. Yana kayar kapılar Elixo RTS. 90 der ece açılır kapılar. O t omatik bariyerler Levixo RTS

Ixengo S L RTS. Yana kayar kapılar Elixo RTS. 90 der ece açılır kapılar. O t omatik bariyerler Levixo RTS Yana kayar kapılar Elixo 500 800 1300 2000 RTS 90 der ece açılır kapılar Ixengo S L RTS O t omatik bariyerler Levixo 30 50 RTS Garaj kapıları Dexxo RTS Elixo 500 RTS Motorlu yana kayar kapı sistemi Yeni!

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 2.02.2017 ASI1201A-D proxmity Standalone Access Kontrol (Şifre ve Kart) - proxmity Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü Seviye Transmitteri Temassız Ultrasonik Sensörlü Tank Envanteri, Seviye Gözlemleme ve Kontrolü için Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25 Kimyasal Depolama Tankları,

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

VİNÇ TARTIM SİSTEMLERİ

VİNÇ TARTIM SİSTEMLERİ VİNÇ TARTIM SİSTEMLERİ ENYO Kapasite (Kg) Adım Ölçüler A B C D Ağırlık 50 25 115 220 30 80 1250 100 50 115 220 30 80 1250 300 100 115 220 30 80 1250 500 200 115 220 30 80 1250 1000 500 115 280 30 80 1250

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Ürün no.: 50127902 ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Diyagramlar Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

YangınAlarmSistemleri

YangınAlarmSistemleri YangınAlarmSistemleri ALPHA 2 2 Bölgeli Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 ALPHA 4/8/12 4 Bölgeli (12 Bölgeye Kadar Genişleyebilir) Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 EX4A4 4 Bölge Yükseltme Kartı

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 101. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 101. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 101 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 101 METAXDOOR WHT 101 S METAXDOOR 101 D METAXDOOR 101 H METAXDOOR

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 VOLTAJ Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kw kva kw kva Standby Amper 400/231 26,40 33,00 24,00 30,00 47,63 Standby Güç (ESP) Güvenilir şebeke kaynağının kesilmesi durumunda,

Detaylı

RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI

RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI Akü Şarj Cihazı Sabit Voltaj ve Sabit Akım prensibine göre çalışan tam kontrollü bir cihazdır. LCD panel üzerinden bütün ölçümler ve olay bilgileri izlenilebilir.

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri

Yangın Algılama Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Görüntü Sensörü Yatay Çözünürlük Lens Görüş Açısı IR LED Sayısı Resim Pixel Sayısı Shutter Hızı AGC, BLC White Balance S/N Oranı Model Sayfa Besleme Adresli Yangın Çalışma Algılama

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. Tanım Otopark otomasyon sistemi talep edilen/edilebilecek otomasyon sistemine (POLNET veri tabanından araç plakasını sorgulayabilmeli) entegre

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar METAXDOOR WHT 301. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar METAXDOOR WHT 301. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Security Geçiş Sistemleri Kapılar METAXDOOR WHT 301 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 301 METAXDOOR WHT 301 S METAXDOOR WHT 301 D METAXDOOR WHT 301

Detaylı

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER 3 4 5-14 2 KURULUM AYARLARI 15-16 CALIŞMA FONKSİYONLARI 17-20 MEKANÝK KURULUM 21-22 ARIZA DURUMLARI 23 GÜVENLÝK UYARILARI 24 TEKNÝK ÖZELLÝKLER 25 3 07 08 06 10 11 09 Perde Radar ( Opsiyonel) 4 07 Kayış

Detaylı

İçerik. Ürün no.: PRK25C.A/4P-200-M12 Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: PRK25C.A/4P-200-M12 Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50134274 PRK25C.A/4P-200-M12 Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Reflektörler ve yansıtıcı bantlar Boyutlandırılmış çizimler Elektrik

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı