JOKER BS Buharlı Temizlik Robotu KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "JOKER BS 3000. Buharlı Temizlik Robotu KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 JOKER BS 3000 Buharlı Temizlik Robotu KULLANIM KILAVUZU

2 Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș JOKER BS 3000 Buharlı Temizlik Robotu muzu seçtiğiniz için teșekkür ederiz. Bu ürünü alarak FANTOM markasına duyduğunuz güveni göstermiș oldunuz. Bizim de bütün hedefimiz size ödediğinizden daha fazlasını sunarak bu güveni sürekli kılmaktır. Almıș olduğunuz ürünü kullanma kılavuzuna uygun olarak kullandığınız takdirde performansı ve ömrü uzun süreli olacaktır. Ürünlerimiz ile ilgili arıza durumunda ürün garanti belgesi ile beraber size en yakın FANSET Yetkili Servisi ne müracaat ediniz. Ayrıca her türlü bilgi için bize no lu ücretsiz tüketici danıșma hattından ulașabilirsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Saygılarımızla...

3 MAKİNENİN BÖLÜMLERİ Kapak Kilit Düğmesi 2- Su Gösterge Ișığı 3- Buhar Konum Ișığı 4- Buhar Hazır Ișığı 5- Vakum ON-OFF Düğmesi 6- Buhar ON-OFF Düğmesi 7- Su Dolum Bölümü 8- Tașıma Sapı 9- Üst Kapak 10- Hazne 11- Ana Gövde 12- Adaptör Giriși

4 AKSESUARLAR Hortum 2- Uzatma Boruları 3- Süpürücü Bașlık 4- Süpürücü Alt Bașlık 5- Cam Silme Sert Yüzey Temizleyici 6- Emiș ve Buhar Ucu 7- Fırça Grubu 8-Huni 9-Ölçü Kabı 10-Mikro-Fiber Bez 11-Ütü

5 EMNİYET KURALLARI UYARI: MAKİNEYİ KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ Cihazı sadece üzerinde belirtilen akımdaki prizde kullanınız. Priz emniyetli ve en az 16 amper olmalıdır. Cihazınızın emniyetini korumak için daima orijinal yedek parça ve aksesuarlar kullanınız. Uygun olmayan parça kullanımından kaynaklanan arızalarda garanti geçerli olmaz. Tamir ve yedek parça için size en yakın Fanset yetkili servisine bașvurunuz. Cihazı hasarlı kablo ile kullanmayınız. Cihazınızı kablosundan tutarak tașımayınız. Cihazı sadece kullanma kılavuzunda tarif edildiği gibi kullanınız, bașka bir amaçla kullanmayınız. Cihaz (çocuklar dahil olmak üzere) fiziksel, duyusal veya zihinsel engelliler ve deneyimsiz kișilerin kullanımı için dizayn edilmemiștir. Bu tür kișiler tarafından kullanılması gerektiğinde bu insanların güvenliğinden sorumlu kișiler tarafından gözetim altında bulunmalıdır. Sadece üreticinin tavsiye ettiği aksesuarları kullanınız. Cihazğn kablosu hasarlı / yırtık ise kesinlikle cihazı çalıștırmayınız. Elektrik çarpmasını engellemek için cihazı kesinlikle kendiniz tamir etmeyiniz. Kablo yenisi ile değiștirilmelidir, bu ișlemi sadece yetkili servise yaptırınız. Cihaz sadece yetkili servis elemanı tarafından tamir edilmelidir, herhangi bir istenmeyen olayla karșılașmamak için bu gibi bir durumda lütfen yetkili servisle irtibata geçiniz. Cihazı prizden kablosundan çekerek çıkartmayınız. Cihazın șebeke ile bağlantısını kesmek için, prizde bulunan fiși çekiniz. Cihazın çıkıș bölgelerine herhangi gibi bir obje takmayınız. Çıkıș bölgeleri tıkanmıș cihazı kesinlikle çalıștırmayınız. Buharlı temizleyicinin altına kesinlikle elinizi veya ayağınızı koymayınız. Cihaz ısınmaktadır. Cihazı deri, cilalı mobilya, cilalı zemin, sentetik kumaș, kadife ve ya buhara karșı hassas malzemelerde kullanmayınız. Cihazın su haznesine kesinlikle temizlik solüsyonları, kokulu parfüm, yağ ya da bașka kimyasal maddeler eklemeyiniz. Kullandığınız takdirde cihazınız zarar görebilir ve ya cihaz emniyetini kaybedebilir. Bulunduğunuz yerdeki suyun sertlik oranı yüksek ise, kaynatılmıș su kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Kullanım esnasında cihazı devirmeyiniz veya kendi ekseninde çevirmeyiniz.

6 UYARI: MAKİNEYİ KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ KESİNLİKLE BUHARI DİREKT OLARAK İNSANLARA, HAYVANLARA VEYA BİTKİLERE TUTMAYINIZ. Cihazı temizlemeden önce, bağlantı kablosunun prizden çekili olduğundan emin olunuz. Cihazın gövdesini sadece kuru veya hafif nemli bir bez ile temizleyiniz. kesinlikle cihazın gövdesinin üstüne su, alkol, benzin veya tiner dökerek temizlemeyiniz. Așırı akım yüklenmesini önlemek için cihazı çalıștırdığınız prizde bașka bir cihaz çalıștırmayınız. Eğer uzatma kablosu kullanılması kaçınılmaz ise, 16 Amper lik uzatma kablosu kullanılmalıdır. Düșük amperli kablolar așırı ısınacaktır.uzatma kablosunu kullanırken dikkatli olunuz ve çekilmesini ya da bir yere takılmasını önleyiniz. Cihazı prize takılı iken sahipsiz bırakmayınız. Cihazı kesinlikle ıslak veya nemli Mikro-Fiber bez ile saklamayınız. Elektrikli aksamlarda buharla temizlik yapılmamalıdır. Cihazın aksesuarlarını çıkartmadan veya değiștirmeden önce, cihazın fișini prizden çekiniz ve cihazın soğumasını bekleyiniz. Cihaz buhar yardımıyla kurumuș yağ, toz ve kiri çıkartır. Buhar doğanın en saf ve en güçlü temizleyicisidir. Bütün sert zeminleri güvenle temizlemek için zararlı kimyasallar kullanmayınız. Buhar çok ekolojiktir. Seramik, fayans, parke, linolyum ve vinil zeminleri temizler. Cihazınız ev içi kullanım için tasarlanmıștır, ticari amaçla kullanmayınız. UYARI: Buharlı temizleyici sert yüzeylerin temizliği ve hijyenik ortamlar yaratmak için tasarlanmıștır. Suya duyarlı (kolaylıkla su geçiren) ahșap yüzeylerde kullanımı tavsiye edilmez. Sabit bir noktada uzun süreli kullanım cilalı yüzeylerde zaman içinde matlașmaya neden olabilir. Buharlı temizleyici ile temizlik ișlemine bașlamadan önce, cihazı temizleyeceğiniz yüzeyin kuytu bir köșesinde denemenizi tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda zeminin türüne göre verilen üretici bilgilerini dikkate almanızı tavsiye ediyoruz. YANMA TEHLiKESi: Cihazı kullanırken dikkatli olunuz. Buharlı temizleyiciden tahliye edilen buhar çok sıcaktır, kullanırken dikkatli olunuz. Cihazınızı vakumlama ișleminde kullanırken kesinlikle susuz kullanmayınız.

7 MONTAJ VE SU FİLTRELİ KULLANIM Cihazınızın üst kapağını açmak istediğinizde resimde görüldüğü gibi Kapak Kilit (I) Düğmesine basınız ve tașıma sapını 45 derece saat yönünün tersine çevirerek üst kapağı yerinden çıkartınız. Resimde görüldüğü gibi iç hazne sapından tutarak yukarı doğru çekip çıkartınız ve hazne içerisine MİN MAX 0.75 litre su ilave ediniz. NOT: Vakumlama ișleminde kesinlikle susuz kullanmayınız. Hortum bașlığını resimde görüldüğü gibi makine üzerindeki yuvaya takınız. Kilik Hortum bașlığını yerine taktıktan sonra kapağı hortum bașlığının üzerinde bulunan pime yerleștiriniz. NOT: Hortum bașlığını çıkartmak istediğinizde kapağı kaldırıp bașlık altındaki çıkartma düğmesine basarak çıkartınız. Tetik ucuna temizleyeceğiniz yüzeye göre seçtiğiniz aksesuarları takınız.

8 MONTAJ VE SU FİLTRELİ KULLANIM Süpürücü bașlık alt aparatı resimde görüldüğü gibi isteğinize göre değiștirebilirsiniz. Temizleyeceğiniz yüzeye göre tetik gövdeye emici ve buhar ucunu takıp temizleme șlemini gerçekleștirebilirsiniz. NOT: Sadece vakumlama ișlemi yapacağınızda vakum ON-OFF düğmesine basınız buhar bölümünü kesinlikle çalıștırmayınız. MONTAJ VE BUHARLI TEMİZLİK Cihaz buhar yardımıyla kurumuș yağ, toz ve kiri çıkartır. Buhar doğanın en saf ve en güçlü temizleyicisidir. Bütün sert zeminleri güvenle temizlemek için zararlı kimyasallar kullanmayınız, buhar çok ekolojiktir, seramik, fayans, parke, linolyum ve vinil zeminleri temizler. Buharlı temizleme ișleminde cihazınızın üst kapağını açmak istediğinizde resimde görüldüğü gibi Kapak Kilit Düğmesine basınız ve tașıma sapını 45 derece saat yönünün tersine çevirerek üst kapağı yerinden çıkartınız. Hazne içerisine MİN MAX 0.75 litre su ilave ediniz. Cihazınızla buharlı temizlikle birlikte buharlı vakumlama da yapabilirsiniz.

9 MONTAJ VE BUHARLI TEMİZLİK Hortum bașlığını resimde görüldüğü gibi makine üzerindeki yuvaya takınız. Kilik Hortum bașlığını yerine taktıktan sonra kapağı hortum bașlığının üzerinde bulunan pime yerleștiriniz. NOT: Hortum bașlığını çıkartmak istediğinizde kapağı kaldırıp bașlık altındaki çıkartma düğmesine basarak çıkartınız. Bastırıp çevirerek sıkıștırınız. Bastırıp çevirerek açınız. DİKKAT! Cihaz çalıșırken buhar kapağını kesinlikle açmayınız. ÖNEMLİ! Buhar kapağını açmak istediğinizde cihazı kapatın ve soğumasını bekleyin. Tetiğe basarak cihaz içerisindeki buharı tahliye ettikten sonra buhar kapağını açabilirsiniz. Süpürücü bașlık alt aparatı resimde görüldüğü gibi isteğinize göre değiștirebilirsiniz. Buhar hazne kapağını açmak için kapağın üstüne basarak saat yönünün tersine çevirerek çıkartınız ve hazne içerisine maksimum 1.6 litre su ilave ediniz. Buhar hazne kapağını saat yönüne çevirerek kapak sıkıșana kadar üzerine bastırarak çeviriniz ve sıkıștırınız. NOT: Kullanım esnasında buhar kapağında buhar kaçtığını görürseniz bir havlu yardımı ile tekrar sıkıștırınız.

10 MONTAJ VE BUHARLI TEMİZLİK b a c d a- Tetik Kilidi b- Tetik c- Buhar Basınç Düğmesi d- Aksesuar Kilit Düğmesi Tetik gövde üzerine uzatma borularını birbirine ekleyerek boru üzerindeki kilitleri çevirerek kilitleyeniz. Buharlı temizleme ișleminde süpürücü bașlık üzerine resimdeki gibi mikro-fiber bezi takabilirsiniz. NOT: Süpürücü bașlık üzerinde mikro-fiber bez takılı iken vakumlama ișlemi yapmayınız. Tetik gövde üzerine cam ve sert zemin aparatını takınız ve kilitleyiniz. Cam ve sert yüzeylerde resimdeki gibi buhar bașlığını kullanabilirsiniz. Tetik gövde ucuna emici ve buhar ucunu takarak kilitleyiniz. Resimdeki gibi buhar ucunu tek bașına kullanabileceğiniz gibi fırça grubunuda buhar ucuna takarak temizleyebilirsiniz.

11 BUHARLI ÜTÜ KULLANIMI Bastırıp çevirerek sıkıștırınız. Bastırıp çevirerek açınız. Buhar hazne kapağını açmak için kapağın üstüne basarak saat yönünün tersine çevirerek çıkartınız ve hazne içerisine maksimum 1.6 litre su ilave ediniz. Buhar hazne kapağını saat yönüne çevirerek kapak sıkıșana kadar üzerine bastırarak çeviriniz ve sıkıștırınız. NOT: Kullanım esnasında buhar kapağında buhar kaçtığını görürseniz bir havlu yardımı ile tekrar sıkıștırınız. Ütünüz buhar adaptörünün cihaz üzerine resimde görüldüğü gibi takarak kilitleyiniz. NOT: Buhar adaptörünü çıkartmak istediğinizde kapağı kaldırıp adaptör altındaki çıkartma düğmesine basarak çıkartınız. Ütü üzerindeki ıșığın sönmesini bekleyiniz ıșık söndükten sonra ütünüz kullanıma hazırdır. Ütü üzerindeki düğmeye basarak buharı verebilirsiniz. DİKKAT! NOT: Ütü yaparken taban ve buhar çok sıcaktır dikkatli olunuz. Ütüyü yüzey üzerinde kesinlikle bırakmayınız. Ütünün taban sıcaklığını ütü üzerindeki termostat ayar düğmesinden ayarlayınız.

12 TEMİZLİK VE BAKIM Cihazınızın temizliğini yada bakımını yapmadan önce fiși prizden çekip çıkartınız ve cihaz içerisinde kalan buharı tetiğe basarak tahliye ediniz ve cihazın soğumasını bekleyiniz. Cihazınızın kapağını resimdeki gibi açınız ve cihaz içerisindeki hazneyi hazne sapından tutarak çekip çıkartınız. Cihazınızın ana gövdesini yıkamayınız suya daldırmayınız sadece nemli bir bezle silerek temizleyiniz. Cihazınızın haznesini yıkayarak yada silerek temizleyebilirsiniz. Cihazınızın tetikli hortum grubunu silerek temizleyiniz, yıkamayınız suya daldırmayınız. Cihazınızın aksesuarlarını silerek veya yıkayarak temizleyebilirsiniz.

13 TAŞINMASI VE SAKLANMASI Cihazınızı sadece resimde görüldüğü gibi tașıma sapından tutarak tașıyınız. Cihazınızı resimde görüldüğü gibi kablo sarma yuvasını çekerek açınız ve kabloyu üzerine sarınız. SORUN GİDERME SORUN Cihaz çalıșmıyor Cihaz buhar üretmiyor Cihaz vakum yapmıyor Elektrik kablosu arızalı ÇÖZÜM Kablonun prize takılı olup olmadığını kontrol ediniz. Hazne içerisinde su kalmamıștır su ilave ediniz Cihazın toz haznesini kontrol ediniz. Fanset yetkili servislerine bașvurunuz. Cihazınızda herhangi bir elektrik arızasında fiși prizden çıkartınız ve en yakın Fanset yetkili servisine bașvurunuz.

14 BUHARLI TEMİZLİK Ocak temizli i Sert zemin fayans temizli i ve vakumlama Fırın ve ızgara temizliği Metal yüzeyler musluk temizliği Bakterileri öldürür klozet temizli i Cam temizli i Koltuk döşeme temizli i Araç temizli i

15 TÜKETİCİ HAKLARI Malın bütün parçaları dahil (kullanım hatalarından kaynaklanan kırılmalar hariç) olmak üzere tamamı firmamızın garantisi kapsamındadır. Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir süresi en fazla 20 iș günüdür. Bu süre,mala ilișkin arızanın servis istasyonuna, servis istasyonunun olmaması durumunda, malın satıcısı,bayii, acentesi, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçısından birisine bildirim tarihinden itibaren bașlar. Malın arızasının 10 iș günü içerisinde giderilmemesi halinde, üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip bașka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır. Malın ayıplı olduğunun anlașılması durumunda tüketici, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 11. maddesinde yer alan; - Sözleșmeden dönme, - Satıș bedelinden indirim isteme, - Ücretsiz onarılmasını isteme, - Satılanın ayıpsız bir misle ile değiștirilmesini isteme haklarından birini kullanabilir. Tüketicinin ücretsiz onarım hakkını seçmesi durumunda; ișçilik masrafı, değiștirilen parça bedeli ya da bașka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin tamiri yapılacaktır. Tüketicinin, ücretsiz onarım hakkını kullanması halinde; - Garanti süresi içinde tekrar arızalanması, - Tamiri için gereken azami sürenin așılması, - Tamirinin mümkün olmadığının, yetkili servis istasyonu, satıcı, üretici veya ithalatçı tarafından bir raporla belirlenmesi, durumlarında tüketici malın bedel iadesini, ayıp oranında bedel indirimini veya imkan varsa malın ayıpsız misli ile değiștirilmesini talep edebilir. Sarf malzemeleri ve kullanıma bağlı olarak eskiyen, yıpranan kirlenme nedeniyle ișlevini yitiren parçalar ve bu parçaların ișlevlerini yitirmesi nedeniyle olușan hasar ve arızalar garanti kapsamı dıșındadır. Malın kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dıșındadır. Yanlıș kullanımdan meydana gelen hasar ve arızalar garanti kapsamı dıșındadır. Voltaj düșüklüğü veya fazlalığı, hatalı elektrik tesisatı, farklı voltajda kullanma nedeniyle meydana gelen arızalar garanti kapsamı dıșındadır. Yetkisiz kișiler tarafından yapılan tamir neticesinde olușan arızalar garanti kapsamı dıșındadır. Cihazın veya cihaz parçalarının düșürmesinden kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dıșındadır.

16 TÜKETİCİ HAKLARI Satıcı / bayi tarafından kașelenip imzalanmayan garanti belgeleri geçersizdir. Tüketici, garantiden doğan haklarının kullanılması ile ilgili olarak çıkabilecek uyușmazlıklarda yerleșim yerinin bulunduğu veya tüketici ișleminin yapıldığı yerdeki Tüketici Hakem Heyetine veya Tüketici Mahkemesine bașvurabilir. Satıcı tarafından bu Garanti Belgesinin verilmemesi durumunda tüketici Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne bașvurabilir.

17 TEKNİK ÖZELLİKLER TYPE BS 3000 Anma Gerilim : V AC Anma Frekans : 50 Hz Max Güç : 1000 W. A.E.E.E. Yönetmeliğine Uygundur. Buhar Ünitesi : 1600 W. Ütü : 800 W : IP24 Net Ağırlık : 14 kg Class I Bakanlıkça tespit edilen kullanım ömrü 10 yıldır. TEDARİKÇİ / ÜRETİCİ FİRMA: SHENZHEN MAILIN INDUSTRY CO., LTD. NO.9 ZHUGUSHI SECOND INDUSTRIAL ESTATE, WULIAN COMMUNITY, LONGCHENG STREET, LONGGANG DISTRICT, SHENZHEN CITY, GUANGDONG PROVINCE, P.R.CHINA TEL: FAX:

18 Fanset Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Ști. Merkez Mahallesi Ș.Yılmaz Özdemir Cad. Sönmez Sokak No:8/ Halkalı - İstanbul - Turkey T (pbx) T F info@fanset.com

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi

Detaylı

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2650KG Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM PROFESSIONAL dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROKETTLE 2650KG Otel

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

HAYAT İKSİRİ PR 2000. Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU

HAYAT İKSİRİ PR 2000. Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU HAYAT İKSİRİ PR 2000 Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAYAT İKSİRİ PR 2000 Katı Meyve Sıkacağı mızı seçtiğiniz

Detaylı

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU MİNİ ROBOT R 200 Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MİNİ ROBOT R 200 Mutfak Robotu muzu seçtiğiniz için

Detaylı

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli

Detaylı

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HAMARAT P 1500 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU PRATIC P 1200 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PRATIC P 1200 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

SPEEDY DU Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

SPEEDY DU Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU SPEEDY DU 2000 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SPEEDY DU 2000 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU BLENDER BL 700 Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș BLENDER BL 700 Çelik Blender imizi seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

TECHNOVAC TR 8700. Torbasız Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TECHNOVAC TR 8700. Torbasız Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TECHNOVAC TR 8700 Torbasız Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TECHNOVAC TR 8700 Torbasız Multi Cyclone

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makine mizi seçtiğiniz

Detaylı

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SU FİLTRE WF 6200 Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș WF 6200 Su Filtreli Elektrikli Süpürge

Detaylı

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama

Detaylı

SU İNCİSİ WF 5200. Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SU İNCİSİ WF 5200. Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SU İNCİSİ WF 5200 Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SU İNCİSİ WF 5200 Yatık Su Filtreli

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SESSİZ SS 2400 Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SESSİZ SS 2400 Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

TURBO TR 8650. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TURBO TR 8650. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TURBO TR 8650 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TURBO TR 8650 Torbasız Multi Cyclone

Detaylı

SU BOMBASI WF Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SU BOMBASI WF Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SU BOMBASI WF 2000 Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SU BOMBASI WF 2000 Yatık Su Filtreli

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

PROCOFFEE 7600CF. Profesyonel Türk Kahve Makinesi KULLANIM KILAVUZU

PROCOFFEE 7600CF. Profesyonel Türk Kahve Makinesi KULLANIM KILAVUZU PROCOFFEE 7600CF Profesyonel Türk Kahve Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROCOFFEE 7600CF Profesyonel Türk Kahve

Detaylı

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver imizi seçtiğiniz için

Detaylı

ȘİPȘAK SR Kuru Tip Șarjlı Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

ȘİPȘAK SR Kuru Tip Șarjlı Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU ȘİPȘAK SR 3000 Kuru Tip Șarjlı Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ȘİPȘAK SR 3000 Kuru Tip Șarjlı Elektrikli

Detaylı

TOZ KAPANI TR Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

4 ÇEKER DC 4300. Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU

4 ÇEKER DC 4300. Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU 4 ÇEKER DC 4300 Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș 4 ÇEKER DC 4300 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

Detaylı

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı

MUCİZE WS 2500. Siklonik Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

MUCİZE WS 2500. Siklonik Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU MUCİZE WS 2500 Siklonik Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MUCİZE WS 2500 Siklonik Su Filtreli

Detaylı

BUHARBİ BH 1500. Buharlı Temizlik Makinesi KULLANIM KILAVUZU

BUHARBİ BH 1500. Buharlı Temizlik Makinesi KULLANIM KILAVUZU BUHARBİ BH 1500 Buharlı Temizlik Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș BUHARBİ BH 1500 Buharlı Temizlik Makine mizi

Detaylı

2750 ISLAK - KURU ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TİP S 14 KULLANMA KILAVUZU

2750 ISLAK - KURU ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TİP S 14 KULLANMA KILAVUZU WD 2750 ISLAK - KURU ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TİP S 14 KULLANMA KILAVUZU Sayın FANSET dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș olan FANTOM WD 2750 Islak - Kuru Elektrik

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

İKONCAN TR Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

İKONCAN TR Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge

Detaylı

PROKETTLE 2600KT. Profesyonel Çelik Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2600KT. Profesyonel Çelik Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2600KT Profesyonel Çelik Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROFESSIONAL PROKETTLE 2600KT Su Isıtıcı mızı

Detaylı

SICACIK SB 1500. Elektrikli Quartz Soba KULLANIM KILAVUZU

SICACIK SB 1500. Elektrikli Quartz Soba KULLANIM KILAVUZU SICACIK SB 1500 Elektrikli Quartz Soba KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SICACIK SB 1500 Elektrikli Quartz Soba mızı seçtiğiniz

Detaylı

ÇAY SAATİ CY 1300. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU

ÇAY SAATİ CY 1300. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU ÇAY SAATİ CY 1300 Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ÇAY SAATİ CY 1300 Otomatik Çay Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı

DC 2800. Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

DC 2800. Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU DC 2800 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș DC 2800 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

OCEAN WF 5000-5100. Su Filtreli Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

OCEAN WF 5000-5100. Su Filtreli Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU OCEAN WF 5000-5100 Su Filtreli Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș OCEAN WF 5000-5100 Su Filtreli Elektrik

Detaylı

MASTER CC 5750. Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU

MASTER CC 5750. Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU MASTER CC 5750 Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU MAKİNENİN BÖLÜMLERİ 13 14 15 2 3 17 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 1- Tașıma Sapı 2- Pompayı Devreye Sokan Anahtar 3- Açma-Kapama Anahtarı 4- By-pass Adaptörü

Detaylı

ROBOTIX CC 6300. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU

ROBOTIX CC 6300. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU ROBOTIX CC 6300 Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ROBOTIX CC 6300 Su Filtreli Halı Yıkama

Detaylı

ROBOSET BL 600. El Blender Seti KULLANIM KILAVUZU

ROBOSET BL 600. El Blender Seti KULLANIM KILAVUZU ROBOSET BL 600 El Blender Seti KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ROBOSET BL 600 El Blender Seti imizi seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

CC 5400 - CC 5600 KULLANMA KILAVUZU HALI YIKAMA MAKİNESİ TİP CC S 14 - TİP CC D 16

CC 5400 - CC 5600 KULLANMA KILAVUZU HALI YIKAMA MAKİNESİ TİP CC S 14 - TİP CC D 16 CC 5400 - CC 5600 HALI YIKAMA MAKİNESİ TİP CC S 14 - TİP CC D 16 KULLANMA KILAVUZU Sayın FANSET dostu; Modern tesislerde üretilmiş ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiş FANTOM CC 5400 - CC 5600

Detaylı

PRESTINO AR 197 ÇUBUK BLENDER TIRTIKLI KULLANMA KILAVUZU BIÇAK UZUN ÖMÜRLÜ KESKİNLİK TIRTIKLI BIÇAK STANDART BIÇAK BIÇAK ÖMRÜ

PRESTINO AR 197 ÇUBUK BLENDER TIRTIKLI KULLANMA KILAVUZU BIÇAK UZUN ÖMÜRLÜ KESKİNLİK TIRTIKLI BIÇAK STANDART BIÇAK BIÇAK ÖMRÜ TIRTIKLI BIÇAK PRESTINO AR 197 ÇUBUK BLENDER KULLANMA KILAVUZU UZUN ÖMÜRLÜ KESKİNLİK TIRTIKLI BIÇAK STANDART BIÇAK BIÇAK ÖMRÜ PRESTİNO AR 197 ÇUBUK BLENDER 6 1 3 2 4 1- Ana gövde (Motor) 2- Çalıştırma

Detaylı

WD 2300 WD 2400 WD 1900 WD 2850

WD 2300 WD 2400 WD 1900 WD 2850 WD 2300 WD 2400 WD 1900 WD 2850 ISLAK KURU ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TİP S 14 KULLANMA KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiş ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiş olan FANTOM WD 2300-WD

Detaylı

GARANTİ SÜRESİ : 2 YIL KULLANIM ÖMRÜ : 10 YIL GARANTİ ŞARTLARI 1-) Garanti süresi,malın teslim tarihinden itibaren başlar ve.yıldır. 2-) Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı Firmamızın garanti

Detaylı

MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ

MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU TOST + WAFFLE 750 W MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ 11 1- Ergonomik tutma sapı 2- Termostat (hazır) ışığı (yeşil) 3- Enerji (güç/ısıtma)

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL ALG SIZE: MM SIZE: MM

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL ALG SIZE: MM SIZE: MM KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL1005-1006 ALG1005-1006 SIZE: 1200 700 1850MM SIZE: 1200 800 1850MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına;

Detaylı

KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE

KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakında

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Powercore

Kullanım Kılavuzu. Powercore Kullanım Kılavuzu Powercore+ 10050 PowerCore u Kullanma Batarya Seviyesini Kontrol Etme Telefon Yada Tabletinizi Şarj Etme PowerCore u Şarj Etme Teknik Özellikler Daha Hızlı Ve Daha Güvenli Şarj İçin Anker

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM KULLANMA KILAVUZU MODEL : Kompakt Sistemler SIZE : 900X900X2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

İKONCAN TR 8500. Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

İKONCAN TR 8500. Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM KULLANMA KILAVUZU MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: 900 900 2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 m sonra gerdirilmelidir. 50 km daha fazla sürat yapılmamalıdır.

Detaylı

YOĞURTÇU AR 195 YOĞURT MAKİNESİ

YOĞURTÇU AR 195 YOĞURT MAKİNESİ YOĞURTÇU AR 195 YOĞURT MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU 8 W YOĞURTÇU AR 195 YOĞURT MAKİNESİ 4 1- Ana gövde (Motor bölümü) 2- Zaman ayar düğmesi 3- Gösterge ışığı 4- Şeffaf üst kapak 5-1,5 lt kapasiteli şeffaf

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Kullanım Kılavuzu SoundCore Kutu İçeriği ve Genel Bakış Soundcore un Şarjını Doldurmak Souncore u Çalıştırmak Açma/Kapama Tuşuna 2 saniye basılı tutmanız yeterlidir Bluetooth Eşleştirmesi Hızlı Yanıp Sönen

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu

Kullanım Kılavuzu. Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu Kullanım Kılavuzu Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu Genel Bakış 1. Tutucu 2. Açı Ayarlama Topuzu 3. Yükseklik Ayar Vidası 4. Vantuz Ayak 5. Taban Sabitleme Kolu 6. Uzunluk Ayar Vidası 7. Düğme 8.

Detaylı

TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ

TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ LDÖ KÜ M I S I T I C I P L A K A TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU A R ÇİFT TARAFLI KULL ANIL ABİLEN 1800 W TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ 9 1 10 1- Isıya dayanıklı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Mini

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Mini Kullanım Kılavuzu SoundCore Mini Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Mikrofon 6 Micro USB Şarj Girişi 2 Mod Tuşu 7 SD Kart Yuvası 3 Batarya Göstergesi 8 Ses Tuşları 4 Güç Tuşu 9 Çok Fonksiyonlu Tuş 5 3.5mm Aux

Detaylı

HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4011 VERTICAL VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1550 W. ü ç g e n

HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4011 VERTICAL VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1550 W. ü ç g e n HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4011 VERTICAL VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1550 W ü ç g e n b a ş l ı k HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 1- Ana gövde 2- Açma / Kapama

Detaylı

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu www.intherm.com.tr Türk Malı İÇİNDEKİLER 3 4 5 5-6 6 7 8 Açıklama Teknik Özellikler Emniyet İle İlgili Önemli Uyarılar Kurulum ve Montaj Ekran Detayları Kullanım

Detaylı

PRATİK EGZERSİZ ALETİ

PRATİK EGZERSİZ ALETİ Görsel Kullanım Kılavuzu PRATİK EGZERSİZ ALETİ EVİNİZİN KONFORUNDA VE KOLAY Elastik bantlı ºeritleri sayesinde her yöne doğru rahatça esner. Vücudunuz her bölgesi için uygun. Değerli Müºterimiz, DINNOX'u

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü

Kullanım Kılavuzu. Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü Kullanım Kılavuzu Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü Premium USB-C Dönüştürücü Bağlantısı 1. Cihazınıza Bağlayın 2. Ethernet Sürücüsünü Yükleyin Windows Mac OS Linux Sürücü Otomatik Olarak

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

NONA AR IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K

NONA AR IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K NONA AR 4016 2 IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4016 2 IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K TR NONA AR 4016 2 in 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 1- Ana

Detaylı

LED-Çalışma masası lambası

LED-Çalışma masası lambası LED-Çalışma masası lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5V 2015-07 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sa hiptir. Buna rağmen güvenlik

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108 Kullanım Kılavuzu SoundCore Motion Q Model No.: A3108 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses +/- 6 Mikrofon 2 Bluetooth 7 3.5mm Aux Girişi 3 Açma ve Kapama 8 MicroUSB Şarj Girişi 4 Oynat / Durdur 9 Taşıma ipi

Detaylı

AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANMA KILAVUZU 1600 W

AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANMA KILAVUZU 1600 W AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANMA KILAVUZU 1600 W AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 9 17 18 1 2 4 15 1- Taşıma sapı 2- Açma/kapama düğmesi 3- Kablo sarma düğmesi 4- Emiş

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161 Kullanım Kılavuzu SoundCore Flare Model No.: A3161 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses Kontrolü için Ses Düğmeleri 6 Güç düğmesi 2 Bas yukarı düğmesi 7 3.5mm Aux Girişi 3 Çok işlevli düğme 8 MicroUSB Şarj

Detaylı

LOLİTA AR 570 STANDLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AR 570 HAIR STRAIGHTENER WITH STAND AR 570 HAARGLÄTTER MIT STÄNDER

LOLİTA AR 570 STANDLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AR 570 HAIR STRAIGHTENER WITH STAND AR 570 HAARGLÄTTER MIT STÄNDER LOLİTA AR 570 STANDLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AR 570 HAIR STRAIGHTENER WITH STAND AR 570 HAARGLÄTTER MIT STÄNDER ÖZEL STAND KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG SPECIAL STAND SPEZIELLEN STÄNDER

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Slim

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Slim Kullanım Kılavuzu SoundBuds Slim Güvenlik Talimatları Düşürmekten kaçınınız Sökmeyiniz Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Boğulma tehlikesi oluşturabilecek küçük parçalar içerir Suya batırmayınız

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ALG108 ERL108 ALG109 ALG119 ALG ALG1001

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ALG108 ERL108 ALG109 ALG119 ALG ALG1001 KULLAA KILAVUZU ODEL: ALG108 ERL108 ALG109 ALG119 ALG1000 - ALG1001 GARATİ BELGESİ BELGE UARASI : 8179 BELGEİ İZİ TARİHİ: 15.04.010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

Kutu İçeriği. Genel Bakış

Kutu İçeriği. Genel Bakış Soundcore Vortex Kutu İçeriği Genel Bakış Açma ve Kapama Açma Kapama 1 saniye basın Mavi LED Bir kez yanıp söner 3 saniye basılı tutun Kırmızı LED Bir kez yanıp söner Şarj Etme Uyarı Sesi Sürekli Kırmızı

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu

Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu Fırın ve ocaklarda kullanılan adaptör, dirsek, kör tapa v.b. gaz bağlantı parçaları sadece kalifiye, mekanik konusunda eğitimli ve yasal

Detaylı

WPB600 Manual Breast Pump Manuel Göğüs Pompası. Göğüs Pompaları USER MANUAL KULLANIM KILAVUZU

WPB600 Manual Breast Pump Manuel Göğüs Pompası. Göğüs Pompaları USER MANUAL KULLANIM KILAVUZU WPB600 Manual Breast Pump Manuel Göğüs Pompası Göğüs Pompaları USER MANUAL KULLANIM KILAVUZU EN TR Türkiye Garanti Koşulları Weewell ürünleri satın alındığı tarihten itibaren 2 yıl süreyle; parça

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII Masa lambası Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91593FV05X03VII 2017-06 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

HÜPÇEK DU 2600. Cyclone Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HÜPÇEK DU 2600. Cyclone Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HÜPÇEK DU 2600 Cyclone Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HÜPÇEK DU 2600 Cyclone Kuru Tip Elektrikli

Detaylı

LED- Ortam aydınlatması

LED- Ortam aydınlatması LED- Ortam aydınlatması tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 78328AS5X3IV 2014-04 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

800 W CEZVELİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG

800 W CEZVELİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG CEZVELİ AR 3009 TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ AR 3009 TURKISH COFFEE MAKER AR 3009 TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 800 W CEZVELİ AR 3009 TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ

Detaylı

BUKA AR 581 İYONLU SAÇ KURUTMA MAKİNESİ

BUKA AR 581 İYONLU SAÇ KURUTMA MAKİNESİ BUKA AR 581 İYONLU SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU 2000 W BUKA AR 581 İYONLU SAÇ KURUTMA MAKİNESİ 8 1- Yumuşak dokulu ana gövde 2- Açma/kapama düğmesi 3- Joystick sıcaklık ve hız ayar düğmesi 4-

Detaylı

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 Su Perisi WF 5500 SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan SU PER S WF 5500 Su Filtreli

Detaylı

HT 150 ODA TERMOSTATI

HT 150 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ÜRETİM ADRESİ İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pik Dökümcüler San. Sit.A-3 Blok No: 2 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL Basım Tarihi : 01 Temmuz 2015 ONS KALIP MEKANİK MATBAA SAN. TİC.

Detaylı

MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ ROBOTU AR 343-R TURKISH COFFEE MAKER AR 343-R TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE

MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ ROBOTU AR 343-R TURKISH COFFEE MAKER AR 343-R TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ ROBOTU AR 343-R TURKISH COFFEE MAKER AR 343-R TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 850 W 1 2 6 7 8 5 4 3 MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 HAMARAT P1500 KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrik Süpürgemizi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Sport NB10

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Sport NB10 Kullanım Kılavuzu SoundBuds Sport NB10 Güvenlik Talimatları Düşürmekten kaçınınız Sökmeyiniz Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Boğulma tehlikesi oluşturabilecek küçük parçalar içerir Suya batırmayınız

Detaylı

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Küvet Montaj Uygulamaları 7 8 Garanti Belgesi 11 11 11 11 12 Kasım 2015 3 ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ Akrilik Banyo Küvetleri nin Akrilik Banyo Küvetleri nin NAKLİYE

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII Masa lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90853FV05X03VII 2017-03 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX

ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX 03 05 05 05 05 06 06 06 08 Mühür Dirsek erişilebilir alan Şekil 1 Şekil 2 Şekil 3 Şekil 4 Şekil 5 ENJEKTÖR Şekil 6 Şekil 7 SİLİNDİRİK KONİK Şekil 8 Şekil

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

Bu kılavuza dair. Bu işaret, elektriğin neden olabileceği yaralanma tehlikelerine karşı uyarır.

Bu kılavuza dair. Bu işaret, elektriğin neden olabileceği yaralanma tehlikelerine karşı uyarır. Esnek kollu gömme LED spot tr Montaj/Kullanım kılavuzu ve Garanti Bu kılavuza dair Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88607ASX1VII 2016-09 Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER Önsöz...3 Ürünün Genel Özellikleri...4 Nakliye ve Tașıma Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar...4 Duș Teknesi Montaj Uygulamaları...5 Panelli Duș Teknesi

Detaylı

ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK. SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK. SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. Kemeraltı Cad. Şefkat İş Hanı No:1-3 Kat:7 İstanbul / TURKEY Tel : 0212 293 58 26 Fax : 0212 293 47 69 www.erpamonitor.com EFMK230WAS-VHD KULLANMA KILAVUZU

Detaylı

BUKA AR 584 İYONLU SAÇ MAŞASI

BUKA AR 584 İYONLU SAÇ MAŞASI BUKA AR 584 İYONLU SAÇ MAŞASI KULLANMA KILAVUZU 48 W BUKA AR 584 İYONLU SAÇ MAŞASI 7 1. Yumuşak dokulu ana gövde 2 2. Titanyum Seramik kaplı 19 mm maşa 3. Saç maşası mandalı 4. Açma/Kapama düğmesi (I/0)

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

Hand Blender Kullanma Kılavuzu BKK 2155 BKK 2155 HBS

Hand Blender Kullanma Kılavuzu BKK 2155 BKK 2155 HBS Hand Blender Kullanma Kılavuzu BKK 2155 BKK 2155 HBS Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan

Detaylı