BRİFİNG SUNUŞ PLANI ÖNSÖZ. A- KURULUŞUN GENEL TANIMI Kurumun Kimliği Tarihçesi Misyonumuz Vizyonumuz Teşkilat Yapısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BRİFİNG SUNUŞ PLANI ÖNSÖZ. A- KURULUŞUN GENEL TANIMI Kurumun Kimliği Tarihçesi Misyonumuz Vizyonumuz Teşkilat Yapısı"

Transkript

1 BRİFİNG SUNUŞ PLANI ÖNSÖZ A- KURULUŞUN GENEL TANIMI Kurumun Kimliği Tarihçesi Misyonumuz Vizyonumuz Teşkilat Yapısı B- KADRO VE PERSONEL DURUMU Öğretmenler Öğrenciler Yardımcı Hizmetliler C- OKULUN FİZİKİ DURUMU İdari odalar, Derslik, Atölye, Laboratuar Bahçe ve Oyun Alanları D- SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER Eğitim Öğretim ve Başarı Durumu Kültürel Faaliyetler Sportif Başarılar ve Faaliyetler E- DERS ARAÇ GEREÇLERİ/ DONANIM VE KAPASİTE KULLANIMI G - İHTİYAÇ VE SORUNLAR H - ÖNERİLER

2 ÖNSÖZ 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen genel amaçları gerçekleştirmek hedefiyle kurulmuştur. Okulumuz Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında, vatanını seven, bireye saygılı, bilim ve teknolojinin tüm imkânlarını kullanabilen, çağdaş eğitim düzeyine ulaşabilecek bireyler yetiştirmek amacıyla faaliyet göstermektedir. Bu faaliyetlerimizi yürütürken; Başöğretmen ATATÜRK ün Milletimizin dehasının gelişmesi, bu sayede lâyık olduğu medeniyet seviyesine ulaşması ancak, yüksek ilim ve teknik elemanlarının yetiştirilmesi ve kültürümüzün yüceltilmesi ile mümkündür sözleri rehber alınmıştır.

3 A- KURUMUN GENEL TANIMI 1- KURUMUN KİMLİĞİ OKULUN ADI : KURUM KODU : ADRESİ Beylikdüzü/İstanbul WEP ADRESİ E-MAİL : Barış mah.eğitim Vadisi Bulvarı.HaziranSok.No:5 Megakent- : beylikduzuaydinlarkoleji.k12.tr : beylikduzuaydinlarkoleji@gmail.com TELEFON NUMARASI : 0(212) FAX : 0(212) SEVİYESİ ÖĞRETİM ŞEKLİ KURUM TİPİ OKULUN YABANCI DİLİ : İlkokul-Ortaokul : Normal Öğretim : A : İngilizce.

4 2-OKULUN KISA TARİHÇESİ Okulumuz 6000m²arsa üzerinde öğretim yılında 22 derslikli olarak Beylikdüzü İlçesi Barış Mahallesinde adıyla eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Vizyonumuz; Milli eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizi; çağın ve teknolojik gelişmelerin ışığında çok yönlü düşünebilen, araştıran, sorgulayan ve özgüven sahibi, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında hayatına yön verebilen ve bunları yaşamının her alanına yansıtabilen bireyler olarak yetiştirmektir. Okulumuzda mevcut imkân ve şartları en iyi biçimde kullanarak; kurumun çalışanlarının etkinlik ve verimliliklerini arttırarak, hizmet alanların memnuniyetlerini sağlamaktır. Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Evrensel değerlere ve tüm insanlığa saygılı Bilinçli ve yaratıcı, Çözüm odaklı, Yüksek donanımlı, Ahlaklı, Öğrenmeye açık, Liderlik vasfı edinmiş bireylerinin yetiştirildiği bir kurum olmaktır. Misyonumuz; Okulumuzun tüm birimlerinin yapılan her çalışmada şeffaf, katılımcı, paylaşımcı ve aktif olarak yer alması; tüm hizmet alanların bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, donanım ve teknolojiden gerektiği gibi faydalanan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak; okulumuzu Türkiye ve dünyadaki eşdeğer kurumlarla rekabet eden seçkin ve örnek bir eğitim kurumu haline getirmektir. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Dünya da ve Türkiye de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, mutlu ve aydın bireyler yetiştirmektir.

5 İlkelerimiz Atatürkçü düşüncenin, Türk toplumu için tek alternatif ve tükenmeyecek umut kaynağı olduğu, ilkelerini de büyük düşüncelerden alır. Kurum, ulusal kültürümüzü Atatürkçü düşüncenin ışığında sunarak, öğrencilerini aşağıdaki ilkeler doğrultusunda eğitir: Yurt ve dünya sorunlarına duyarlı olmak. İnsan ve vatandaşlık haklarına saygılı olmak. Barıştan yana olmak. Çevreyi koruma konusunda duyarlı olmak. Eğitim Felsefemiz Bir insanı eğitmek, bir toplumu eğitmektir, anlayışı, çalışmalarımızı şekillendiren temel felsefedir., deneyimli eğitmen kadrosuyla, yetiştirdiği bireylere, değerleriyle bütünleşen bir duruş kazandırmayı hedeflemiş ve yatırımlarını bu yaklaşım üzerine oturtmuştur. Kendi geleceklerine yön verebilen; akademik yeterlilik ve kişisel gelişmişlikle üniversite yaşamına hazırlanan; iki yabancı dili iyi seviyede konuşabilen; bilinçli kariyer seçimi ve planlaması yapabilen; Atatürkçü düşünce ışığında geleneklerine, kültür mirasına sahip çıkan; çağdaş, araştırmacı, eleştirel bakış açısına sahip, sorumluluk sahibi, çevreye ve insana saygılı bireyler yetişmek, eğitim anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Özel nde, her öğrenci keşfedilmeyi ve özel bir ilgiyi hak eder. Öğrencilerimizin gelişmiş olan becerilerinin keşfedilip güçlendirilmesi, onların mutlu bireyler olarak yetiştirilmesi bizim için önemlidir. Bu konudaki güvenimiz ve inancımız, güçlü akademik kadromuza dayanır. Donanımlarımız 1. Eğitim öğretimin en etkili ve sağlıklı biçimde gerçekleşmesi için tüm sosyal ve fiziki koşullar sağlanmıştır. 2. Bu koşulların sağlanması için gerekli olan üst düzey teknik ve teknolojik donanımlar kurulmuştur. 3. Başarılı nesiller için uzman ve deneyimli eğitmen kadrosu bulunmaktadır. 4. En güncel eğitim materyalleri ve malzemelerine sahiptir.

6 21. YÜZYIL BİLİŞİM ÇAĞINA UYGUN DİJİTAL EĞİTİM Akıllı Tahta ve Tablet PC Etkileşimli Dijital Eğitim Sistemi Çağımızın tüm teknolojik imkânları kullanılarak öğretmen ve öğrencilerimize klasik yöntemlerin dışında modern bir eğitim ortamı sağlanmaktadır. Bunun için gerekli olan tüm teknolojik donanım ve materyaller okulumuzda mevcuttur. Bir dönem tepegöz, video, televizyon, radyo gibi unsurların kullanıldığı eğitim sektöründe artık bu materyallerin yerini tartışmasız bir şekilde bilgisayarlar, projeksiyon cihazları ve akıllı tahtalar almaya başlamıştır. Akıllı tahta ile dersler *Daha etkileyici *Daha ilgi çekici *Daha yaratıcı *Daha heyecan verici bir şekilde işlenir. Tüm öğrencilerimizin; *Yaratıcılıklarının ortaya çıkması sağlanır. *Sosyal öğrenme imkânları artar. *Kendi hızlarında ve düzeylerinde öğrenmeleri sağlanır. *Kendine güveni artar. *Problem çözme ve dikkatini bir problem üzerine yoğunlaştırma yeteneği gelişir. * Öğrenme zamanından tasarruf etmeleri sağlanır. *Belgeleme, dosyalama ve belgelere başvurma alışkanlığı arttırılır. *Önceki çözümleri araştırıp, bunları çözüm için kullanarak çözüme daha kolay ulaşmaları sağlanır. *Matematik ve dil yeteneği gelişir. *Daha çok bilgiye ulaşması sağlanır. *Ders içerikleri kayıt altında tutulduğu için kaçırılan ders ya da konulara her zaman ulaşması. Anaokulu Sürecindeki Hedeflerimiz Tüm Öğrencilerimizin; 1. Günlük becerilerini geliştirerek okulda ve sosyal ortamlarda bu becerileri rahat bir şekilde uygulamalarını sağlamak. 2. Olumlu öz benliğini algılayarak, özgüvenini ve özsaygısını oluşturmasına imkân sağlayan bir ortam hazırlamak. 3. Kurallar ile özgürlükler arasındaki sınırları anlayarak kural olgusunu anlamasını; okul ve sosyal yaşamdaki kurallara uymanın önemini kavramalarını sağlamak. 4. Türkçeyi, biçimsel ve anlamsal olarak akıcı ve doğru kullanarak çevresiyle sağlıklı ve yaşına göre en üst düzeyde iletişim kurabilmesini sağlamak. 5. Psiko-motor becerileri ve görsel algılarının gelişimine katkıda bulunmak. 6. Öğrenirken eğlenerek zevk almasını, bu şekilde öğrenmeye istekli olmasını sağlamak.

7 7. Yaşının gerektirdiği gelişimi sağlıklı bir biçimde tamamlayıp sosyal, fiziksel, psikolojik, duygusal ve kültürel olarak hazır bir şekilde ilkokula başlamasını sağlamak. Anaokulunda Eğitim ve Öğretim Amacımız, bilimin ışığında düşünme stratejisi geliştirebilen, bilgiyi yorumlayabilen, öğrendiğini sorgulayan, yaşama geçiren ve yeni fikirler üreten öğrenciler yetiştirmektir. Anaokulumuzda Etkin Öğrenme ve Çoklu Zekâ Modeli esas alınarak 3-6 yaş grubu çocuklarının tüm gelişim alanlarındaki becerilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Her yaş grubuna özel, gelişimsel özellikleri dikkate alınarak hazırlanan eğitim programları ve tüm etkinlikler, çocuk merkezli öğrenme ilkesi ile çocukların bireysel farklılıkları, ilgi alanları ve gelişim düzeyleri göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır. Günlük program içerisinde yaş gruplarına uygun etkinlikler, oyunlar ve proje çalışmaları eğitim programımızın temelini oluşturur. Planlama, sorgulama, araştırma ve tartışma ortamı sağlanarak çocukların üretken bireyler olmalarına çalışılır. Ana sınıflarımızda eğitim programları oluşturulurken temelde ilköğretime hazırlayıcı nitelikte olması, görsel algı ve dikkat çalışmaları ile okuma- yazma çalışmaları esas alınmıştır. Eğitim programımızda Türkçe dil etkinliği, fen-matematik, okuma-yazmaya hazırlık çalışmaları, İngilizce-Türkçe drama, bahçe etkinlikleri ve İngilizce yer almaktadır. Ayrıca yaş gruplarına göre yaratıcılıklarını geliştiren müzik çalışmaları, bale/modern dans, yaratıcı drama, yüzme, satranç, Anabilim Beceri ve Koordinasyon Eğitimi gibi branş etkinlikleri ile desteklenir. Anaokulu öğrencilerimize; iş birliğine dayalı, sorumluluk kazanabilecekleri, yaratıcı olma, sorun çözme, sorumluluk alma, yapıcı olma, girişimci ve üretken olma, topluma ve kendisine yararlı bireyler olma gibi beceriler çocuk merkezli olarak doğal bir biçimde kazandırılmaktadır. Eğitim-öğretimde çocuklarımızın yoğun bir iç disiplin alarak çok küçük yaşlarda Başarılı İnsan Olma modelini öğrenmeleri hedeflenir. Programlarımızın amaç, kazanım ve öğrenme süreci ele alınarak her ay sonunda her sınıf için; yöneticilerin, rehber öğretmen ve sınıf öğretmeninin katıldığı bir değerlendirme toplantısı yapılır ve bu toplantı bir sonraki ay için bizlere rehber olur. Aylık eğitim programları, o ay işlenecek konular, geziler, duyurular ve yemek listemiz velilerimizle her ayın son günü paylaştırılır.

8 İlkokul Sürecinde Hedeflerimiz Tüm Öğrencilerimizin; 1. Yaşı ve yaşantıları gereği karşılaştığı sosyal, fiziksel, duygusal ve psikolojik değişikliklere uyum sağlamayı öğrenebileceği eğitim ortamını oluşturmak. 2. Dinlediği ve okuduğunu algılama, anlama ve anlatabilme becerilerini yaşına göre en üst düzeye çıkarmasını sağlamak. 3. Akademik alanlar ve fikir alanında kendini doğru ifade edebilmesi için sorgulamaeleştirme-yorumlama becerilerini geliştirmek. 4. Sosyal, kültürel ve çevresel açıdan yakınındaki ve uzağındaki tüm insan ve diğer canlılara karşı duyarlılık, saygı ve anlayış geliştirmesini sağlamak; tüm dünyadaki kültürel ve çevresel değer ve doğruların korunmasında bilinç geliştirmesine katkıda bulunmak. 5. Yabancı dillerde dinlediğini ve okuduğunu yaş ve akademik düzeyine göre en üst derecede anlamasını; bu dillerde kendini yaşına ve düzeyine göre en iyi şekilde ifade edebilmesini sağlamak. 6. Eğitimin önemini, kendine kattığı ve katacağı zenginliği kavramasını sağlamaktır. İlkokulda Eğitim ve Öğretim Aydınlar kolejinde öğrenmeyi öğreten, öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya çıkaran, bireysel farklılıkları geliştiren, öğrenmeyi zor olmaktan çıkarıp kolaylaştıran ve zevkli hale getiren, proje tabanlı modern öğretim yöntemleri benimsenmiştir. Eğitim ve öğretim programı öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel, fiziksel gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak yapılandırılır. Çağdaş eğitim-öğretim ortamında öğrencileri çağın ötesine taşıyacak tüm etkinliklerin uygulanmasına olanak sağlayan en son teknoloji ile donatılan sınıflarda, dokunmatik LED ekranlı ve bilgisayarlı akıllı tahtalar bulunur. Öğrenciler, çağdaş ve bilimsel gelişmeler doğrultusunda düzenlenen laboratuvarlar, sanat ve müzik atölyeleri, açık raf sistemli kütüphane ve bilgisayar destekli araştırma odaları, spor ve kültür kompleksi, yarı olimpik yüzme havuzu, açık hava spor alanları ile bilgi ve sosyal gereksinimlerini hızlı ve doğru bir şekilde karşılayabilecekleri geniş, ferah bir ortamda öğrenimlerini sürdürürler. Temel bilgi ve becerilerin kazandırıldığı ilkokulda Anadil Öğretimi ne özel bir önem verilir. Bu amaçla yapılan kitap okuma, yorumlama, analiz etme ve yazma çalışmaları, müfredatta önemli bir yer tutar. Beylikdüzü nde yabancı dil bir ders değil yaşam biçimi olarak algılanır. Türk ve yabancı öğretmen kadrosuyla yabancı dil eğitimi her seviyede yoğun bir program takip edilerek uygulanır. Eğitim-öğretim uygulamalarının her aşamasında velilerle etkin bir işbirliği sağlanır. Düzenlenen seminer, toplantı ve konferanslarla veli eğitimleri gerçekleştirilir.

9 Ortaokul sürecindeki hedeflerimiz Tüm Öğrencilerimizin; Atatürk ilkelerine bağlı, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş bireyler olarak yetişmesini sağlamak. Sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlik ve katılım düzeyini arttırıp sunum becerisini geliştirmek. Bireylerde sosyal sorumluluk duygusunu geliştiren, bir arada yaşama kültürü veren, çevre bilinci kazandıran faaliyetleri gerçekleştirmesine olanak vermek. Yabancı dil becerilerini yaş ve akademik düzeyine göre en iyi şekilde kazanmalarını sağlamak. Ülkemizde uygulanan TEOG sınavında duygusal, psikolojik ve sosyal sağlığını dikkate alarak ve destekleyerek başarılı ve lider olmasını sağlamak. Ortaokulda Eğitim ve Öğretim Öğrenci merkezli eğitim-öğretimi benimsemiş olan nde bireysel farklılıkları geliştiren, proje tabanlı, modern öğretim yöntemleri benimsenmiştir. Eğitim ve öğretim programı öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel, fiziksel gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak yapılandırılır. Bu doğrultuda her öğrencinin akademik ve sosyal gelişimini takip eden bir sınıf öğretmeni bulunur. Sınıf öğretmenleri veli, öğrenci ve öğretmen ilişkisinde danışmanlık görevlerini üstlenir. Ortaokuldan itibaren okulumuzda dersin dersliği uygulaması başlar. Bu uygulama ile her öğretmen, kendisine ayrılmış ve derslere uygun donanıma sahip dersliklerde eğitim verir. Böylece öğrencinin sürekli aktif olduğu bir öğretim ortamı yaratılarak etkin bir öğrenme sağlanır. Öğrencilerin ülke genelinde yapılan merkezi sınavlara hazırlanabilmeleri için farklı öğretim tekniklerinin uygulandığı yoğunlaştırılmış çalışmalar hafta içi ve hafta sonunda yürütülür. Tam öğrenme, pekiştirme ve tekrar amacıyla birebir özel dersler düzenlenir. Haftalık ders programı içinde öğrencinin ihtiyacına göre ek çalışmalar planlanır. Sınavlara yönelik her öğrenci için özel çalışma programları geliştirilir ve uygulanır. IB Orta Yıllar Programı (Middle Years Programme: MYP) uygulanmaktadır. Öğrenciler bu programla; öz güven ve sorumluluk sahibi, araştıran, sorgulayan, dönüşümlü düşünebilen, etkili iletişim yeteneğine sahip, dünya sorunları hakkında bilinçli, başkalarının

10 benzerliklerine ve farklılıklarına karşı saygılı bireyler olarak hem hayata hem de bir üst eğitim kademesine hazırlanırlar. Beylikdüzü öğrencileri, sosyal toplum bilincini kazanacakları etkinliklere yönlendirilir ve desteklenirler. Tümüyle kendilerinin yönettiği projeleri hayata geçirirler. Bireysel ve grup çalışmalarıyla, hazırladıkları yazılı ve sözlü sunumlarla, ulusal ve uluslararası projeler ve yarışmalarla akademik ve sosyal yaşamlarında ilerleme olanağı bulurlar. Okullarını başarıyla temsil ederler. Kulüp çalışmalarıyla bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda yeteneklerini belirleyerek kendilerini geliştirirler. Yabancı dil dersleri Türk ve yabancı öğretmenler tarafından yürütülür. Birinci yabancı dil İngilizcenin yanı sıra ikinci yabancı dil seçmeli ders olarak verilir. Yabancı dil öğretiminde; iletişim kurma, doğru dil kullanımı, projeye dayalı öğrenme, çeşitli araştırma teknikleri ile grup ve bireysel sunum yeteneğini geliştiren, temaya dayalı öğrenme yaklaşımı benimsenir. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri Eğitimde öğretim ve yönetim etkinliklerinin dışında öğrenciye dönük hizmetlerin tümüne öğrenci kişilik hizmetleri denmektedir. Okulumuzdaki eğitim anlayışında her öğrencinin bireysel farklılıkları olduğu kabul edilerek öğrenci merkezli eğitim öğretim ortamı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bu nedenle eğitimi tamamlatıcı ve destekleyici bir hizmet olan PDR hizmetlerine önem verilmektedir. nde PDR hizmetleri, öğrencinin kendini daha iyi tanıması, özelliklerinin farkında olması, kendisine açık olan fırsatları ve seçenekleri tanıması, kendisi için gerçekçi kararlar alabilmesi, potansiyellerini geliştirebilmesi, karşılaştığı engel ve sorunlara karşı uygun baş etme becerileri gösterebilmesi ve çevresine uyum sağlayabilmesi için yürütülen psikolojik yardım hizmetleridir. Yabancı Dil Eğitimimiz Okulumuzda Anaokulu itibariyle yabancı dil eğitimi verilmektedir. Sağlıklı bir dil edinimi sağlayabilmek için Anaokulu ve İlkokulda İngilizce, Ortaokulda da seçmeli ders olarak alınacak olan +1 yabancı dil eğitimi (Almanca, Fransızca, İspanyolca) verilmektedir. Dünyanın ortak iletişim dili olması nedeniyle İngilizce okulumuzun 1. Yabancı dili olarak seçilmiştir. Amacımız öğrencilerimizin bu dili ileri düzeyde etkili, tüm iletişim becerilerine sahip ve doğru aksan ile kullanmalarıdır. 2. Yabancı dil eğitimi almak öğrencilerimizin sosyal ve kültürel açıdan uluslararası bir donanıma sahip olması adına büyük önem taşımaktadır. Öğrencilerimize erken yaşta dil eğitimi vermemizin amacı, doğru aksan ve gırtlak yapısını rahatça oturtmaktır. Anaokulu, 1 ve 2. Sınıflarda hem anadilin kullanımı etkin bir şekilde oturtturulacak ve hem de yabancı dilin temelleri sağlam bir şekilde atılmış olacaktır. Ortaokulda öğretilen yabancı dil becerileri (okuma-yazma-okuduğunu anlama-dinleme) ilkokula kıyasla çok daha ayrıntılı ve çok daha kapsamlıdır.

11 İDARİ TEŞKİLAT YAPISI Zihni AYDIN Okul Müdürü Ahmet Süreyya METE Müdür Yardımcısı

12 B. KADRO VE PERSONEL DURUMU Sıra No Adı Soyadı Branşı/Görevi 1 Zihni AYDIN Okul Müdürü 2 Ahmet Süreyya METE Müdür Yardımcısı 3 Gizem DÖNMEZ Rehber Öğretmen 4 Aysun ELGİN Okul Öncesi Öğrt. 5 Gizem BAHARÖZÜ Okul Öncesi Öğrt. 6 Büşra ÇEVİK Okul Öncesi Öğrt. 7 Emine ÖZDEMİR Okul Öncesi Öğrt. 8 Seçil ALÇELTİK Sınıf Öğretmeni 9 Tülay TÜRKER Sınıf Öğretmeni 10 Leyla KÖSE Sınıf Öğretmeni 11 Münip KESİCİ Sınıf Öğretmeni 12 Çiler ÇELİK Sınıf Öğretmeni 13 Meliha Meltem DOĞAN Branş Öğretmeni 14 Fatma TATAR Branş Öğretmeni 15 Belemir GÜNGÖR Branş Öğretmeni 16 Sinem TOPAL Branş Öğretmeni 17 Veysel ÖZGAN Branş Öğretmeni 18 Selin ALAKUŞ Branş Öğretmeni 19 Cansu AKŞAHİN Branş Öğretmeni Kadrosunun bulunduğu okul Tuna İ Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji İletişim Bilgileri Cep Tel Norm Durumu aydinzihni@gmail.com Kadrolu ahmetsmete@gmail.com Kadrolu gizem.donmez.nsp@cmail.com Kadrolu aysuncuk.knn@hotmail.com Kadrolu gizem.bahaozu@beylikduzuaydinlar.com Kadrolu bsrcvk90@outlok.com Kadrolu emine.özdemir@beylikduzuaydinl arkoleji.com Aday Öğr akcltkscl@hotmail.com Kadrolu tulayturker1@gmail.com Kadrolu lylks@mynet.com Kadrolu kesicimunip@gmail.com Kadrolu cilercelik30@gmail.com Kadrolu m.m.m.meltem@hotmail.com Kadrolu fatmauzun89@gmail.com Kadrolu bgungor@windowslive.com Kadrolu snmtpl22@gmail.com Kadrolu veysel.ozgan@beylikduzuaydinlark oleji.com Kadrolu selin alakus@hotmail.com Kadrolu caksahin 7@hotmail.com Kadrolu 20 Yeşim CAN Branş Öğretmeni yesimyilmaz14@hotmail.com Kadrolu Açıklama

13 21 Ahmet GÜNEŞ Branş Öğretmeni 22 Dursune Özge YILMAZ Branş Öğretmeni 23 Burcu ÖNSAL Branş Öğretmeni 24 Solangy KORKMAZ Branş Öğretmeni 25 Perihan Gizem GÜNDÜZ Branş Öğretmeni 26 Gizem DÖNMEZ Branş Öğretmeni ahmet.gunes@beylikduzuaydinlark oleji.com dozgeyilmaz92@hotmail.com burcuonsal@hotmail.com solangy.korkmaz@beylikduzuaydinla rkoleji.com Kadrolu Kadrolu Kadrolu Kadrolu gizem.gndz87@gmail.com Kadrolu gizem.donmez.nsp@gmail.com Kadrolu 1- ÖĞRETMEN SAYISI Branşı Kadrolu Görevlendirme Sözleşmeli Toplam Rehber Öğretmen 1 1 Okul Öncesi Öğretmeni 4 4 Sınıf Öğretmeni 5 5 Branş Öğretmeni TOPLAM ÖĞRENCİ SAYILARI Sınıf Şube Sayısı Kız Erkek Toplam Anasınıfı Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf TOPLAM

14 3- YARDIMCI PERSONEL Halkla İlişkiler Halkla İlşkiler Danışma Güvenlik Gece Bekçisi Hizmetli Hizmetli Hizmetli Sedef ÖZDEMİR Burçin TAŞOVA Neslihan YAMAN Aydın PASTIRMACI Suat UYGUR Mucibe BİÇİCİ Burcu AKLEYİN Emine SEKMEN Kurumumuzda 8 yardımcı personel çalışmaktadır. C- KURUMUN FİZİKİ DURUMU Okulumuz 6000 m² alan üzerinde kurulmuş olup 1 binadan oluşmaktadır. a) Derslik, Atölye, Laboratuvar; 22 derslik, 1 bilgisayar teknoloji sınıfı ve 1 fen laboratuarı mevcuttur. b) Bahçe ve Oyun Alanları; Okulumuzun bahçesi asfalt kaplı, 4 basketbol potası, 1 basketbol sahası, 1 voleybol sahasının olduğu kısmen ağaçlı bir alan olup 910 m² dir. c) Kütüphane; kitaptan oluşan küçük bir kütüphane bulunmaktadır. d) Depo-Anbar-Arşiv ; Ana bina bodrum katında 1 depo ve 1 arşiv bulunmaktadır. e) Spor Salonu ; var f) Araç Gereç Odası; var g) Spor Odası ; var h) İdare Odaları; 1 Müdür odası, 2 müdür yardımcısı odası, 1 memur odası ve 2öğretmenler odası mevcuttur. i) Konferans Salonu; 200 kişilik kapasiteye sahiptir. Ses, ışık, sahne düzeni ve projeksiyon sistemi bulunmaktadır. Okulumuzun sosyal-kültürel faaliyetlerinde kullanılmaktadır. j) Yemekhane; Okulumuzun -2 katında 400 m² lik yemekhane mevcuttur. k) Okulun Diğer Bölümleri; 1 adet halkla ilişkiler odası,1 rehberlik servisi,44 tuvalet, 1 yüzme havuzu, kazan dairesi, sığınak mevcuttur. l) Isınma; Kalorifer (doğalgaz) m) Su: Şehir şebeke suyu kullanılıyor. Su kesintilerine karşılık 40 tonluk su deposu mevcuttur. n) Mülk; Kendi

15 D.EĞİTİM-ÖĞRETİM, SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER 1- EĞİTİM, ÖĞRETİM VE BAŞARI DURUMU Okulumuz 2014 yılında yalnızca anasınıfı ve ilkokul 1.sınıf öğrencisi almış olup, eğitim öğretim yılına başlarken 4 şube anasınıfı,2 şube 1.sınıf 1 er şube de3,4,5,6,7 ve 8 sınıf açılmıştır.teog sınavlarında çok çalışarak başarıyı yakalamayı amaç edinmiştir. Okulumuz yeni bir okul olduğundan sportif ve kültürel alanlarda emin adımlarla adını kısa zamanda duyurmayı amaçlamaktadır. a) Spor alanında; Basketbol takımı (kız-erkek) ve futbol takımımız oluşturulmuştur. b) Ders dışı eğitim programlarıyla öğrencilerimize satranç, müzik, resim, tiyatro alanında kurslar verilmektedir. c) Okulumuz web sitesinde okulumuzda yapılan etkinlikler yayınlanmaktadır. d) Her ay okul tanıtım bülteni çıkarılmaktadır. e)yılsonu programlarıyla (şiir dinletisi, tiyatro, mezuniyet gecesi, okuma bayramı vb.) velilerimizi de daha katılımlı olarak okula çekmekteyiz. Böylece veliler çocuklarının hazırlamış olduğu eserleri görme ve paylaşma fırsatı bulmaktadır. f-resim, şiir, Kompozisyon yarışmalarına katılım sağlanmaktadır. g-beden eğitimi saatlerinde kapalı havuzda yüzme öğretme çalışmaları yapılmaktadır. E- DERS ARAÇ GEREÇLERİ/ DONANIM VE KAPASİTE KULLANIMI DONANIM YETERLİLİĞİ KAPASİTE KULLANIM ORANI (%) No DERS ARAÇ GEREÇLERİ VE DONANIM MEVCUT ADET Yeterli Yetersiz Öğretmen Öğrenci Veli Diğer Okular Sosyal Çevre 1 ADSL Bağlantısı 2 x 2 Arşiv 1 x 3 Bilgisayar Sayısı 25 x 4 Bilgi Teknolojileri Sınıfı 1 x 5 Konferans salonu 1 x 6 Fen Bilgisi Laboratuarı Sayısı 1 x 7 Konferans Salonu Sayısı 1 x 8 Kütüphane 1 x 9 Müzik Odası Sayısı 1 x 10 Resim Odası Sayısı 1 x 11 Projeksiyon Sayısı 1 x 12 Tarayıcı sayısı 3 x 13 Yazıcı 4 x 14 Spor Salonu Sayısı 1 x

16 F- İHTİYAÇ VE SORUNLAR a-öğretmen İhtiyacı; Yoktur. b-personel İhtiyacı; Yoktur. c-memur İhtiyacı; Yoktur. Sorunlarımız; Okulumuz Eğitim öğretim yılında açıldığından sorun oluşturacak herhangi bir olumsuzluk yoktur. H- ÖNERİLER; Eğitim öğretim yılında başarılı bir eğitim için elimizden gelenin en iyisini gerçekleştirerek ilçemizin başarılı okulları arasındaki yerini almak Zihni AYDIN Okul Müdürü

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL BİLGİLERİ Okul Kodu 732062 Okulun Adı Okulun Adını Nereden Aldığı İli İlçesi ERİKLİ İLKOKULU MAHALLEMİZİN İSMİNDEN BALIKESİR BANDIRMA İl Nüfusu 1.152.323 İlçe Nüfusu

Detaylı

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da 21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da geleceğin mimarı nesiller artık bizim ellerimizde, güvenle... Keşke Hep Çocuk Kalsak! Büyüyünce ne olacaksın diye sorarlar. Oysa çocuk kalmak en güzel şey değil midir?

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I 2014 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İLİ : KONYA İLÇESİ : KARATAY ADI : KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ HAZIRLAYAN Mustafa UYSAL Okul Müdürü I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : KONYA TÜRK

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

Nesibe Aydın Anaokulu Öğrencisi

Nesibe Aydın Anaokulu Öğrencisi Vizyonumuz Yaşam boyu öğrenme felsefesini benimsemiş çalışanları ile; yenilikçi, uluslararası alanda sayılan, yaşamın içinde var olan ve etkin eğitim-öğretim standartlarına sahip bir kurum olmaktır. Misyonumuz

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

MERZİFON KAYMAKAMLIĞI VALİ HÜSEYİN POROY ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI

MERZİFON KAYMAKAMLIĞI VALİ HÜSEYİN POROY ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI MERZİFON KAYMAKAMLIĞI VALİ HÜSEYİN POROY ORTAOKULU 2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri. 3. Personel Bilgileri 3.1. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri 3.2.

Detaylı

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları;

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları; NEDEN ÇiZGi OKULLARI Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü Çünkü Çizgi Okulları; Özgün çizgisiyle bireyselleştirilmiş eğitim programı uygulayan bir okuldur. Öğrenci kalabalıkta kaybolmaz. Başarı için bütün

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. OKUL AİLE BİR. BAŞ. OKUL /KURUM

Detaylı

ERZİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 1

ERZİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 1 ERZİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 1 En mühim ve feyizli vazifelerimiz Milli Eğitim işleridir. Milli Eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak bu suretle

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI... - 2013 Okul /Kurum Haritası I. BÖLÜM KURUMUN ADI : TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İLİ : MERSİN İLÇESİ : TOROSLAR ADRES : AKBELEN

Detaylı

HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 )

HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 ) HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 ) 1.1. STRATEJİK PLANIN AMACI Okulumuzda, toplumdan gelen talepleri dikkate alan, katılımcılığı önemseyen, hedeflerini netleştirmiş, hesap veren,

Detaylı

Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye

Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA/HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA/HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA/HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HASAN ATLI ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI OKULUMUZUN AMACI : Milli Eğitimin temel

Detaylı

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık.

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık. ANAOKULU Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Çapa Koleji Anaokulu geleceği parlak, ışık saçan çocuklar yetiştirmek için, modern eğitim anlayışı ile

Detaylı

Yukarı Dudullu Mah. B3 Kapısı Karşısı Metanet Sokak No:6 / Ümraniye

Yukarı Dudullu Mah. B3 Kapısı Karşısı Metanet Sokak No:6 / Ümraniye www.erseegitim.com.tr 0538 931 30 33 Yukarı Dudullu Mah. B3 Kapısı Karşısı Metanet Sokak No:6 / Ümraniye Çekmeköy Kampüsü Madenler Mah. Halid Sok. No:2 Madenler / Ümraniye / İstanbul Esenşehir Kampüsü

Detaylı

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere MİSYONUMUZ Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programlarını uygular. Ulusal kültüre ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012- BRİFİNG 2013 DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : 19 Mayıs Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES :

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

T.C. AKDENİZ KAYMAKAMLIĞI Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI. Şubat - 2015 Akdeniz / MERSİN

T.C. AKDENİZ KAYMAKAMLIĞI Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI. Şubat - 2015 Akdeniz / MERSİN T.C. AKDENİZ KAYMAKAMLIĞI Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI Şubat - 2015 Akdeniz / MERSİN 1. BÖLÜM GENEL BİLGİLER OKULUMUZUN DIŞTAN GÖRÜNÜŞÜ OKULUMUZUN HARİTASI Mezitli

Detaylı

Bir okuldan daha fazlası...

Bir okuldan daha fazlası... Bir okuldan daha fazlası... Fakülte Koleji açılıyor www.fakultekoleji.com ÖĞREN KAVRA DEĞİŞ Kolejimizde eğitim öğretim süreci, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin gerçek performanslarını ortaya çıkarmayı

Detaylı

3.BÖLÜM KURUM BİNA DURUMU. Derslik 8 Kullanımda Kullanılan Derslik 8 Kullanımda Anasınıfı Olarak Kullanılan Derslik Sayısı. Yok

3.BÖLÜM KURUM BİNA DURUMU. Derslik 8 Kullanımda Kullanılan Derslik 8 Kullanımda Anasınıfı Olarak Kullanılan Derslik Sayısı. Yok 3.BÖLÜM KURUM BİNA DURUMU SAYISI DURUMU Derslik 8 Kullanımda Kullanılan Derslik 8 Kullanımda Anasınıfı Olarak Kullanılan Derslik Sayısı İdari Oda 4 Kullanımda Kütüphane 1 Kullanımda Laboratuar Bilgisayar

Detaylı

TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI 2013-2014

TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 1 OKULUMUZUN GENEL GÖRÜNÜMÜ 2 CUMHURİYET İLKOKULU TARİHÇESİ Okulumuz; bina olarak 2000 Yılında Eğitim Öğretime başlayan 75. Yıl İlköğretim

Detaylı

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU 2017-2018 B R İ F İ N G D O S Y A S I Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğü Sayfa 1 / 9 1. BÖLÜM A. KURUMUN ADI : Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu B. KURUM MÜDÜRÜ : Çetin

Detaylı

16 Kurslar ve Sosyal Faaliyetler 17 Onarım ve Bakım İşleri 18 Okulun Bina Durumu 19 Okulun Sorunları İÇİNDEKİLER. a.

16 Kurslar ve Sosyal Faaliyetler 17 Onarım ve Bakım İşleri 18 Okulun Bina Durumu 19 Okulun Sorunları İÇİNDEKİLER. a. İÇİNDEKİLER 1 Sunuş 2 Tarihçe 3 Vizyon 4 Misyon 5 İlkeler 6 İletişim Bilgileri 7 Yöneticilerimiz 8 Sınıf Öğretmenleri 9 Branş Öğretmenleri 10 Diğer Personel 11 Norm Kadro Eksikliği 12 Şube Öğrenci Sayıları

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ŞANLIURFA 2015 2016 www.sfl.meb.k12.tr I.BÖLÜM a)okulun ADI : ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ b)adresi : ATATÜRK ORMANI YOLU KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Detaylı

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI BAŞARININ ANAHTARI ARMADA OKULLARI Armada okullarında her sınıf seviyesine uygun MEB program standartlarına dikkat edilerek eğitim ve öğretim yöntemleriyle de zenginleştirilmiş uygulamalar ve teknolojik

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM Okulun; Adı :Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi Adresi :Sundura Mahallesi Lise Caddesi Hopa Telefon ve Faks Numaraları:

Detaylı

T.C. MUĞLA VALİLİĞİ MİLAS ANADOLULİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. MUĞLA VALİLİĞİ MİLAS ANADOLULİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. MUĞLA VALİLİĞİ MİLAS ANADOLULİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 216/217 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1. BÖLÜM OKUL/KURUMA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı MİLAS ANADOLU LİSESİ Kurum Türü ANADOLU LİSESİ

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ Mehmet Gökmen TEMELKAYA MÜDÜR

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Arpaçsakarlar Ortaokulu İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES :

Detaylı

İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları

İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS İngilizce İletişim Becerileri II ENG 102 Bahar 2 2 0 3 4 Ön Koşul

Detaylı

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU 24 Mayıs 20 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Heraklitos Okulumuz; Esentepe Mahallesinde 4500m2 arsa üzerine zemin+2 kat olarak inşa edilerek 4

Detaylı

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI İçindekiler 1. Kurum Kimlik Bilgileri... 2 2. Kurumun Genel Özellikleri... 3 3. Personel Bilgileri... 5 3.1. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri... 5 3.2. Kurumda

Detaylı

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise:

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise: REHBERLİK SÜREÇLERİ REHBERLİK NEDİR? Bireye kendini anlaması, çevredeki olanakları tanıması ve doğru kararlar vererek özünü gerçekleştirebilmesi için yapılan sistematik ve profesyonel yardım sürecidir

Detaylı

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI İdil

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKÇİN YÖRÜKOĞLU ATİLLA MİLLİK İLKÖĞRETİM KURUMU BRİFİNG DOSYASI

2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKÇİN YÖRÜKOĞLU ATİLLA MİLLİK İLKÖĞRETİM KURUMU BRİFİNG DOSYASI 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKÇİN YÖRÜKOĞLU ATİLLA MİLLİK İLKÖĞRETİM KURUMU BRİFİNG DOSYASI 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKÇİN YÖRÜKOĞLU ATİLLA MİLLİK İLKÖĞRETİM KURUMU BRİFİNG DOSYASI 1 1.BÖLÜM İLİ

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ (5 VE 6. SINIFLAR) Öğretim Programı Tanıtım Sunusu

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ (5 VE 6. SINIFLAR) Öğretim Programı Tanıtım Sunusu BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ (5 VE 6. SINIFLAR) Öğretim Programı Tanıtım Sunusu İÇERİK Öğretim Programının Temel Felsefesi Öğretim Programının Temel Felsefesi Öğretim programları; bireyi topluma,

Detaylı

GELECEĞE HAZIRLIK REHBERİ. www.ticaret.edu.tr

GELECEĞE HAZIRLIK REHBERİ. www.ticaret.edu.tr GELECEĞE HAZIRLIK REHBERİ www.ticaret.edu.tr BAŞKAN IN MESAJI Yoğun bir sınav dönemine hazırlanacak ve sonrasında geleceğinize yön vereceğiniz bir tercih yapacaksınız. İstediğiniz bölümü kazanmak için

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Bilginin sürekli bir gelişme içinde bulunduğu ve bilgi

Detaylı

2016/ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 7 EYLÜL İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI

2016/ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 7 EYLÜL İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI + 2016/2017 + EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 7 EYLÜL İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 201 /201 İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri 3. Personel Bilgileri 3.1. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Aziz Gül Ortaokulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Aziz Gül Ortaokulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Aziz Gül Ortaokulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI 20162017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI Elazığ, 2016 İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM: Okul/Kurum Kimliği... 1 1. Adı... 1 2. Kurum Kodu... 1 3. Telefon Numarası...

Detaylı

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize;

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize; Sayın Veli, Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, öğrencilerimizin yıl boyunca öğrenme ortamlarını destekleyecek, ders kitaplarını ve kaynak kitapları sizlerle paylaşmak istedik. Bu kaynakları belirlerken

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2017/2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 02.10.2017 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

Özel Altınoluk Çağdaş Eğitim Vakfı İlkokulu/Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

Özel Altınoluk Çağdaş Eğitim Vakfı İlkokulu/Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Özel Altınoluk Çağdaş Eğitim Vakfı İlkokulu/Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 T.C. EDREMİT KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ALTINOLUK ÇAĞDAŞ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU VE ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016

Detaylı

Batman Üniversitesi MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

Batman Üniversitesi MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Batman Üniversitesi MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Batman 2015 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ.....3 I GENEL BİLGİLER A MİSYON VE MİSYON... 4 B YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLAR.5 C İDAREYE İLİŞKİN

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ STRATEJİK PLANI. una universa academia in Anatolia

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ STRATEJİK PLANI. una universa academia in Anatolia ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ STRATEJİK PLANI una universa academia in Anatolia 2015 2019 1 2 İÇİNDEKİLER Sayfa No I.DURUM ANALİZİ. 4 1.TARİHÇE VE TANIMI. 4 1.1.Tarihçe.. 4 2.SAĞLIK

Detaylı

KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ PANSİYONU BİLGİLENDİRME DOSYASI

KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ PANSİYONU BİLGİLENDİRME DOSYASI KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ PANSİYONU BİLGİLENDİRME DOSYASI SUNUŞ Bilim ve teknolojinin geliştiği çağımızda ülkemizi ileri ülkeler seviyesine çıkarabilmek için, gelişmeleri yakından takip edecek

Detaylı

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN MÜDÜRÜ

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Osmangazi Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2014-2015 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN

Detaylı

İngilizce İletişim Becerileri I (ENG 101) Ders Detayları

İngilizce İletişim Becerileri I (ENG 101) Ders Detayları İngilizce İletişim Becerileri I (ENG 101) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS İngilizce İletişim Becerileri I ENG 101 Güz 4 0 0 4 4.5 Ön Koşul

Detaylı

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ SINAV SORUMLUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ SINAV SORUMLUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ SINAV SORUMLUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA 1 ÖN SÖZ

Detaylı

STRATEJİK PLANI

STRATEJİK PLANI NAMIK ELAL ORTAOKULU 2015-2019 STRATEJİK PLANI EKLERİ 1 Ek-1: İstatistiki Veriler 1. Karşılaştırmalı Öğretmen/Öğrenci Durumu 1.1. Okul Öncesi Eğitim Bilgileri Tablo X Okul Öncesi Yıllara Göre Öğretmen,

Detaylı

KURUM BİLGİLERİ İDARİ PERSONEL

KURUM BİLGİLERİ İDARİ PERSONEL KURUM BİLGİLERİ KURUMUN ADI ADRESİ :Kozluk Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü : Komando Mahallesi İlçe Jandarma Taburu yanı Kozluk TELEFON : 0488 411 22 00-0488 411 21 65 FAKS : 0488 411 21 65 MAİL WEB ÖĞRETİM

Detaylı

DONDURAN İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI

DONDURAN İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI DONDURAN İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI Yenipazar, AYDIN Aralık, 2012 Okulun ; BRİFİNG DOSYASI 1. BÖLÜM a) Adı : DONDURAN İLK-ORTAOKULU b) Adresi : Donduran Köyü Yenipazar/AYDIN c) Telefon ve Faks : 02563651091-02563651088

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 25-26 www.company.com Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 24-25 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN ADI İLİ İLÇESİ

Detaylı

4-6 YAŞ ÇOCUK EĞİTİMİ VE ETKİNLİKLERİ SERTİFİKA KURSU İÇERİĞİ :ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ MESLEK : MESLEK SEVİYESİ :

4-6 YAŞ ÇOCUK EĞİTİMİ VE ETKİNLİKLERİ SERTİFİKA KURSU İÇERİĞİ :ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ MESLEK : MESLEK SEVİYESİ : -6 YAŞ ÇOCUK EĞİTİMİ VE ETKİNLİKLERİ SERTİFİKA KURSU İÇERİĞİ ALAN :ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ MESLEK : MESLEK SEVİYESİ : MESLEK ELEMANI TANIMI Çocuğun gelişim özelliklerine ve yaşına uygun basit etkinlik

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

wıas world Internatıonal American College

wıas world Internatıonal American College wıas world Internatıonal American College Çetin Cad. Nurettin Duman Sk.No.3 Kuzey Ataşehir / İstanbul Tel: 0216 314 0 100-0216 365 0 808 Faks: 0216 314 0 107 www.amerikankoleji.net wıas world Internatıonal

Detaylı

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI OKUL BİNASI PANSİYON BİNASI Şehitkâmil Belediyesi Kız Anadolu İmam

Detaylı

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG D O S Y A S I 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : TEFENNİ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ B- KURUM

Detaylı

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI JALE TEZER EĞİTİM KURUMLARI JALE TEZER KOLEJİ TEZER KOLEJİ JALE JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ OFİS SİSTEMİ (ETÜT) EĞİTİM DANIŞMANLIĞI (KARİYER MERKEZİ) SOSYAL İMKÂNLAR TEOG SINAVINA HAZIRLIK HER

Detaylı

NEDEN ÖZLÜCE NURETTİN TOPÇU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ?

NEDEN ÖZLÜCE NURETTİN TOPÇU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ? ÖZLÜCE NURETTİN TOPÇU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ NEDEN ÖZLÜCE NURETTİN TOPÇU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ? 4. ve 8.sınıfı başarıyla bitiren sevgili öğrenciler ve saygıdeğer veliler, eğitim-öğretim yılı sona

Detaylı

KARAİSALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BİRİFİNG DOSYASI

KARAİSALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BİRİFİNG DOSYASI KARAİSALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BİRİFİNG DOSYASI 2015-2016 1.BÖLÜM Kurum Adı Karaisalı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Kurum Kodu 962410 Adres Karapınar Mahallesi Turgut Özal Blv.No 2 Karaisalı/ADANA

Detaylı

Antalya-Finike. Bağyaka İlkokulu Müdürlüğü. Brifing Dosyası

Antalya-Finike. Bağyaka İlkokulu Müdürlüğü. Brifing Dosyası Antalya-Finike Brifing Dosyası 2017-2018 İÇİNDEKİLER 1- EĞİTİM VERİLERİ...2 2- EĞİTİM GÖSTERGELERİ...5 3- EĞİTİM FIRSATLARI. 8 4- EĞİTİM YATIRIMLARI... 8 5- SOSYAL ETKİNLİKLER..8 ANTALYA-Finike 1 1- Eğitim

Detaylı

CHP CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ

CHP CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ CHP CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ 2012 1 PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ KAPSAM MADDE 1- Parti içi eğitim çalışmaları, Parti Tüzük ve Programında belirtilen amaç ve hedeflerini, partinin

Detaylı

KALKINMANIN YOLU EĞİTİMDEN GEÇER

KALKINMANIN YOLU EĞİTİMDEN GEÇER KALKINMANIN YOLU EĞİTİMDEN GEÇER Melisa KORKMAZ Giriş Türkiye, 2023 te küresel güç olma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Bilişim teknolojilerinin ucuzlaması ve yaygınlaşması bilgi akışını hızlandırması

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2015 SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI Fikret TİRFİL Okul Müdürü 28.09.2015 Sayfa 1 / 8 İçindekiler Tablosu BİRİNCİ BÖLÜM... 3 GENEL BİLGİLER... 3 İKİNCİ BÖLÜM...

Detaylı

Her Okulun Bir Projesi Var

Her Okulun Bir Projesi Var T.C ÇORUM VALİLİĞİ ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU Her Okulun Bir Projesi Var Merak Eden Çocuk Saati ÇORUM 2017 Proje Adı: Merak Eden Çocuk Saati Projenin Sahibi: Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu

Detaylı

SINIF ÖĞRETMENİ TANIM

SINIF ÖĞRETMENİ TANIM TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, okuma-yazma, temel vatandaşlık, matematik, sosyal bilimler, doğa bilimleri, sanat, spor gibi konularda eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Sınıf öğretmeninin

Detaylı

YABANCI DİLLER MESLEKİ İTALYANCA (AYAKKABI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

YABANCI DİLLER MESLEKİ İTALYANCA (AYAKKABI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü YABANCI DİLLER MESLEKİ İTALYANCA (AYAKKABI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

SORULARLA PROJE OKULU

SORULARLA PROJE OKULU SORULARLA PROJE OKULU 1.Proje Okulu Nedir? Milli Eğitim Bakanlığının ulusal eğitim politikaları kapsamında, eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak adına başlatılan, özellikleri kendi yönetmeliği ile

Detaylı

NURCAN TEZER ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU KIRKLARELİ 2008 YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNA KATILAN PROJE

NURCAN TEZER ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU KIRKLARELİ 2008 YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNA KATILAN PROJE OKULUMU ANLATIYORUM 3/C SINIFI OKULUMUZ Okulumuz 1968 yılında MERKEZ ORTAOKULU adı ile Eğitim-Öğretime açılmıştır. 1988 19891989 Öğretim yılında PUANLI ATLETİZM de Türkiye 1.liği, aynı yıl TÜBİTAK ın yaptığı

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK AKADEMİSİ. açılan kapı SEDA. Bașarıya

SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK AKADEMİSİ. açılan kapı SEDA. Bașarıya Bașarıya açılan kapı SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK AKADEMİSİ SEDA SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEK AKADEMİSİ BAŞARIYA GİDEN YOL SULTANÇİFTLİĞİ SEDA İ nsanlar bireysel farklılık taşırlar. Bu farklılıkları

Detaylı

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri. 1 2. Kurumun Kimlik Bilgisi..3 3. Kurumun Genel Özellikleri.4 4. Personel Bilgileri... 5

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I İLİ : AYDIN İLÇESİ : GERMENCİK ADI : BOZKÖY İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Bozköy İlkokulu B- KURUM KODU : 719987 C- TELEFONU : ( 0256 ) 5761093

Detaylı

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Fakültemizin Yeri Ege Ege Üniversitesi Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Kuruluş Tarihi: 1955 EGE ÜNİVERSİTESİNİN KURULUŞUNUNDA YER ALAN 3 EĞİTİM KURUMUNDAN BİRİDİR.. Ülkemizde ve Avrupa da HEMŞİRELİKTE

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2014/2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 11.02.2015 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

SAĞLIK BİLGİSİ DERSİ MÜZÂKERE KONULARI

SAĞLIK BİLGİSİ DERSİ MÜZÂKERE KONULARI SAĞLIK BİLGİSİ DERSİ MÜZÂKERE KONULARI Bu dosyadaki maddeler, 2014 Haziran döneminde yapılan mesleki çalışmalardan seçilmiştir. Bilindiği gibi Haziran döneminde; İHL Meslek Dersleri, DKAB ve Kültür Dersleri

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLİ : BURDUR İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI BAŞPINAR ŞEHİT ÖMER KIZILKAYA ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI I. BÖLÜM Okulun/Kurumun

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KADIKÖY GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA ORTAOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İSTİKLAL MARŞI Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, Sönmeden

Detaylı

DERS TANITIM BİLGİLERİ

DERS TANITIM BİLGİLERİ DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Sınıf / Y.Y. Yönetimde Çağdaş Yaklaşımlar IS 3205 3 / Güz - Bahar Ders Saati (T+U+L) Kredi AKTS (3+0+0) 3,0 5 Dersin Dili : Türkçe Dersin Seviyesi : Lisans, Zorunlu

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul Haritası Nasrettin Hoca Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2015-2016 - 2 - Yüreğir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI MEDİNE TAYFUR SÖKMEN İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI MEDİNE TAYFUR SÖKMEN İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI MEDİNE TAYFUR SÖKMEN İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İstanbul / Kartal 01/10/2015 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER 1.BÖLÜM OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için u arayınız.

Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için u arayınız. Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için 0212 669 59 59 u arayınız. İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m

Detaylı