MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ"

Transkript

1 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) TEL&FAX : 0 (462) E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr WEB : ELEKTRONİK POSTA NO: 2013/20 02 Aralık 2013 MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ Trabzon Valiliği İl İdare Kurulu Müdürlüğü nün " Bilirkişi Seçimi " konulu yazısı: 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun tarih ve 6306 sayılı Kanun ile değişik 12. maddesine göre İl İdare Kurulunca Ocak ayının ilk haftasında bilirkişi seçimi yapılacaktır. Yasanın ilgili maddesinde"... İl merkezleri için İl İdare Kurulları ve İlçeler için İlçe İdare Kurulları tarafından, bu bölgelerde oturan ve mühendis veya mimar olan taşınmaz mal sahipleri veya kiracılar arasından nüfusa göre belirlenen bilirkişi sayılarının en az üçte biri kadar bilirkişi, her yıl ocak ayının ilk haftasında seçilecek isim ve adreslerini belirten listeler Valiliklere verilir..."hükmü öngörülmüştür. Bu itibarla; odanızda görevli/ kayıtlı olan ve Kamulaştırma davalarında Bilirkişi olarak Görev Yapacakların Nitelikleri ve Çalışma Esaslarına İlişkin Yönetmelikte belirtilen özelliklere sahip bilirkişi yapabilecek olan merkez ilçede oturan ve bu bölgede taşınmaz mal sahibi ve kiracı olan en az üç yıl fiilen mesleki faaliyetlerini sürdüren mühendis, mimar ve şehir plancılarının aşağıda belirtilen belgelerle birlikte liste halinde 23 Aralık 2013 tarihine kadar Valiliğimize gönderilmesini rica ederiz. 1- İkametgah 2- Tapu veya kiracı olduğunu gösterir belge 3- Diploma 4- Yetki Belgesi 5- Mesleki faaliyetini 3 yıl sürdürdüğüne dair belge 6- Adli sicil kaydı 7- Dilekçe

2 GENÇ-İMO ÜNİVERSİTE SINIF VE BÖLÜM TEMSİLCİLERİ SEÇİMLERİ YAPILDI DENETLEME Kasım 2013 tarihlerinde tüm temsilciliklerimizin katılımıyla şube denetlememiz gerçekleştirildi. Genç-İMO Üniversite sınıf ve bölüm temsilcileri seçimleri 28 Kasım 2013 tarihinde yapıldı. Oda Yönetim Kurulu kararı gereği, Şubemiz hinterlandında bulunan KTÜ, Gümüşhane Üniversitesi ve Bayburt Üniversitelerinde 28 Kasım 2013 Perşembe günü "Öğrenci Üye Sınıf ve Üniversite Temsilcisi Seçimlerine İlişkin Usul ve Esaslar" çerçevesinde sınıf ve üniversite temsilcisi seçimleri gerçekleştirilmiştir YILI KAMULAŞTIRMA BİLİRKİŞİLİK BAŞVURULARI BAŞLADI Oda Yönetim Kurulu nun 04 Ekim 2013 tarihli toplantısında, "TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kamulaştırma Davalarında Bilirkişilik Yapacak İnşaat Mühendislerinin Çalışmalarının İzlenmesi, Sicillerin Tutulması ve Atama İlkeleri Yönergesi" kapsamında 2014 yılı Kamulaştırma Bilirkişiliği başvurularının aşağıda belirtilen hususlara göre tespit ve ilan edilmesine karar vermiştir. Buna göre; Antalya, Diyarbakır, Konya, Samsun ve Trabzon illeri için "Kamulaştırma Bilirkişiliği" başvuru ücretinin 200.-TL (İki Yüz Türk Lirası), Son başvuru tarihinin 10 Aralık 2013 Salı günü mesai bitimi olarak ilan edilmesine, Duyurunun devamı için web sayfamızı ziyaret ediniz. Detaylı bilgi: Detaylı bilgi:

3 SOSYAL İŞLER KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB ÖĞRENCİ EVİ İÇİN BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLANDI Sosyal İşler Komisyonu 25 Kasım 2013 Pazartesi günü Arzum GENÇOĞLU, Nurhayat SÜRMEN, Berna YOMRALIOĞLU, Selva SALTOĞLU, Aysel TOKLU, Sinan EROĞLU ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Gül TURHAN ın katılımıyla şubemizde toplanmış, Erzurum a yapılması planlanan gezi ve doğa yürüyüşü hakkında görüşülmüştür. DUYURU 2013 Yılı Karne Katsayıları ve Yapı Yaklaşık Maliyet Cetveli 24 Nisan 2013 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanmıştır. Detaylı bilgi: Ankara Macunköy`de Kasım ayında hizmete açılacak TMMOB Öğrenci Evi için başvurular alınmaya başlandı. TMMOB Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisleri`nde kalmak isteyen mühendislik, mimarlık ve şehir plancıları öğrencileri ile TMMOB üyelerinin üniversitede eğitim gören çocukları internet adresinden "ÖĞRENCİ EVİ KAYIT BAŞVURUSU" bölümünde yer alan formu doldurarak yapacakları başvurunun, ilgili komisyon tarafından değerlendirildikten sonra, uygun bulunanlara, Kasım ayında başlayacak kayıt döneminde bilgi verilecektir.

4 KARADENIZ TEKNIK AKADEMI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI EĞİTİM KURUMU GEÇİCİ BİR SÜRE UYGUN ÜCRETLE ÇALIŞANLARA VE ÇALIŞMAYANLARA HIZLANDIRILMIŞ EĞİTİMLER HAFTAİÇİ-HAFTASONU SABAH HIZLANDIRILMIŞ GRUP SABAH: (6 şar saat) HAFTAİÇİ-HAFTASONU AKŞAM HIZLANDIRILMIŞ GRUP Haftaiçi Akşam: (4 er saat) H.sonu Akşam: (6 şar saat) HAFTASONU AKŞAM HIZLANDIRILMIŞ GRUP ONLİNE SINAV - SORU BANKASI ÖRNEK 25 SINAV VE AYRICA 55 MEVZUAT SORU BANKASI BİRBİRİNDEN FARKLI TOPLAM 7000 SORU MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLERİNE PARALEL GÜNCELLEME HER ÜRÜN İKİ KEZ İNTERNET ÜZERİNDEN KULLANILABİLİR GEÇİCİ BİR SÜRE İÇİN 65 TL ÜZERİNDEN SATILMAKTADIR. Tel: info@karadenizteknikakademi.com Web: Adres: Kemerkaya Mh. Kunduracılar Cd. Merkez İşhanı K:3 No: 58 Meydan TRABZON Cuma : (4 er saat) Cumartesi : (6 şar saat) Pazar : (6 şar saat)

5 DUYURU ŞUBEMİZ VE KARADENİZ TEKNİK AKADEMİ KURUMU ARASINDA İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI KARADENİZ TEKNİK AKADEMİ Şubemiz ve Karadeniz Teknik Akademi arasında imzalanan protokol ile Karadeniz Teknik Akademi tarafından KDV dahil 1750 TL üzerinden verilen C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi ücretleri; Üyelik borcu bulunmayan üyelerimize, 15 Kasım 2013 tarihine kadar yapılacak kayıtlarda, Taksitli satışlarda 150 TL indirimle KDV dahil 1600 TL, Ücretin tamamının peşin ödenmesi halinde ise 250 TL indirimle KDV dahil 1500 TL olarak uygulanacaktır. (Aidat borcu olan üyelere KDV dahil 1700 TL olarak uygulanacaktır.) İKİ İLDE BİLİRKİŞİ YETKİ BELGESİ KURSU DÜZENLENECEK Üyelerin, mesleki gelişimlerini sağlamaları ve meslek alanında yaşanan gelişmeleri takip etmeleri amacıyla meslekiçi eğitimler düzenleyen Odamız, iki ilde daha "Bilirkişi Yetki Belgesi Kursu" düzenleyecek. İMO Meslekiçi Eğitim Kurulu tarafından gerçekleştirilecek olan kurslar Van Şubemiz organizasyonunda, 30 Kasım 1 Aralık 2013 tarihlerinde Van da, İstanbul Şubemiz organizasyonunda, 7 8 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul da düzenlenecek Kursların konu ve içeriği meslektaş ve üyelerin görev nitelikleri ve kamulaştırma davalarında bilirkişilik görevleri düşünülerek hazırlanıyor. Kurslara "Kamulaştırma Davalarında Bilirkişi Olarak Görev Yapacakların Nitelikleri ve Çalışma Esaslarına İlişkin Yönetmelik" gereğince sicil numarası 84604`den küçük olan üyeler kayıt yaptırabilecek. Kurslara kayıp yaptırmak isteyen üyelerimiz ilgili şubelerle irtibata geçebilirler. Detaylı bilgi: Kurs için yapılması gereken ödemeler Karadeniz Teknik Akademi'ye yapılacaktır. Tel: info@karadenizteknikakademi.com Detaylı bilgi:

6 KARADENİZ HASTANESİ VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI Üyemiz Koşman KÖROĞLU nun babası vefat etmiştir. Merhuma Allah (C.C.) tan rahmet, üyemize ve ailesine sabırlar dileriz. Kayıt yaptırılırken üye kimlik kartının Karadeniz Hastanesi Kurumsal Temsilcimiz Evren Sel Kılıçarslan dır. İndirim oranlarının detayı için web sayfamızı ziyaret ediniz. ZORLU GRAND HOTEL DUYURU ÜYELERİMİZE İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR Üyelerimize indirim yapan kuruluşlar hakkında detaylı bilgi için web sayfamızı ziyaret ediniz. p?ms=indirim_yapan_firmalar.39 Konaklama, yemek, patiseri ve kuru temizlemede %20 indirim uygulanacaktır.

7 USTA PARK OTEL TS GOLD OTEL Sağlık merkezinde %10, konaklamada %15, yemekte %20 indirim uygulanacaktır Üyelerimize konaklama ve yemekte %15 indirim uygulanacaktır. TS PARK OTEL CEPHANELİK RESTAURANT & CAFE Üyelerimize konaklamada %15 indirim uygulanacaktır. Üyelerimize kahvaltıda %10, yemekte %15 indirim uygulanacaktır.

8 SARAY KÖFTE AHMET USTA Üyelerimize kahvaltıda %10, yemekte %15 indirim uygulanacaktır. Üye kimlik kartı ile giden üyemize firmanın %10 indirim sağlayan kartı (Ahmet Usta Kart) verilecektir. Ödeme yapılırken Ahmet Usta Kart ın POLEN TANTUNİ MÜRTEZAOĞLU MOBİLYA Üyelerimize yemekte %10 indirim uygulanacaktır. Üyelerimize %5 indirim uygulanacaktır.

9 R&S İLETİŞİM REHBERİM BİLİŞİM Üyelerimize yeni telefon alımlarında %5, aksesuar alımlarında %25 indirim uygulanacaktır. Üyelerimize %25 indirim uygulanacaktır. YAREN SAAT UZUN YAYINEVİ Üyelerimize %5 indirim uygulanacaktır Üyelerimize %25 indirim uygulanacaktır.

10 TRABZON İŞ EĞİTİM KURUMU KARADENİZ TEKNİK AKADEMİ Üyelerimize 10 kişilik gruplarda %10 indirim uygulanacaktır. Üyelerimizin indirimden yararlanabilmesi için aidat borcunun olmaması gerekmektedir Karadeniz Teknik Akademi tarafından KDV dahil 1750 TL üzerinden verilen C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimi ücretleri; Aidat borcu olmayan üyelerimize, TL indirimle taksitli satışlarda KDV dahil 1600 TL olarak - Ücretin tamamının peşin ödenmesi halinde ise 250 TL indirimle KDV dahil 1500 TL - Aidat borcu olan üyelere KDV dahil 1700 TL olarak uygulanacaktır. Kurs için yapılması gereken ödemeler Karadeniz Teknik Akademi'ye yapılacaktır.

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

KTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEKİ ÜYELERİMİZLE TOPLANTI. Toplantıda üyelerimizin sorunları ve oda üye ilişkileri derinlemesine ele alınmıştır.

KTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEKİ ÜYELERİMİZLE TOPLANTI. Toplantıda üyelerimizin sorunları ve oda üye ilişkileri derinlemesine ele alınmıştır. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB GENEL BAŞKANI MEHMET SOĞANCI TRABZON A GELEREK İKK TOPLANTISINA KATILDI

TMMOB GENEL BAŞKANI MEHMET SOĞANCI TRABZON A GELEREK İKK TOPLANTISINA KATILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

GELENEKSEL İFTARIMIZ GERÇEKLEŞTİ TAŞKIN VE HEYELAN SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME TOPLANTISI

GELENEKSEL İFTARIMIZ GERÇEKLEŞTİ TAŞKIN VE HEYELAN SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

KTÜ Mühendislik Fakültesi 2012 yılında ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer aldı.

KTÜ Mühendislik Fakültesi 2012 yılında ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer aldı. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Bilindiği gibi 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 15 inci maddesine göre her yeni yıl için;

Bilindiği gibi 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 15 inci maddesine göre her yeni yıl için; SAYIN ÜYEMİZ, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununda, 4650 sayılı Kanunla 24.04.2001 tarihinde değişiklik yapılıncaya kadar, il merkezleri için il, ilçe merkezleri için ilçe idare kurullarında kamulaştırma

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ NDEN BASIN AÇIKLAMASI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ NDEN BASIN AÇIKLAMASI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON Tlf: (462) 326 73 99 Faks: (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr WEB :

Detaylı

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/03 21 Mart 2016 TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET Trabzon Sanayici ve ĠĢ Adamları Derneği (TSĠAD) Yönetim Kurulu, Ģube yönetim kurulumuza gerçekleģtirdiğimiz

Detaylı

TEKNİK GEZİ DUYURU ŞUBEMİZ VE TRABZON İŞ EĞİTİM KURUMU ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI 36. İSTANBUL YAPI FUARI

TEKNİK GEZİ DUYURU ŞUBEMİZ VE TRABZON İŞ EĞİTİM KURUMU ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI 36. İSTANBUL YAPI FUARI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

MESLEKİ DENETİM KOMİSYONU TOPLANTISI MESLEKİÇİ EĞİTİM KOMİSYONU TOPLANTISI

MESLEKİ DENETİM KOMİSYONU TOPLANTISI MESLEKİÇİ EĞİTİM KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010 2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. KURUMSAL ĐLĐŞKĐLER VE ÖRGÜTLENME 1.1. ĐL TEMSĐLCĐLĐKLERĐ ĐLE ĐLĐŞKĐLERĐN GELĐŞTĐRĐLMESĐ

Detaylı

Buna göre; ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI

Buna göre; ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/04 19 Nisan 2016 ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI ĠnĢaat Mühendisleri Odası 45. Olağan Genel Kurulu, 25-27 Mart 2016 tarihlerinde, Ankara da yapıldı. ĠMO Teoman Öztürk Konferans

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI

45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/11 26 Ekim 2016 45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI İMO 45. Dönem

Detaylı

ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET

ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/09 06 Eylül 2016 ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET ĠMO TRABZON YÖNETĠM KURULUNDAN KTÜ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ DEKANI PROF. DR. METĠN HÜSEM E ZĠYARET ġube

Detaylı

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe 2011 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09:00 17:00 saatleri arasında, Atalar Mh. Şehit Hakan Kurban Cd. No: 44 34865 Kartal- İSTANBUL

Detaylı

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Evrak Tarih ve Sayısı: 11/10/2017-12138 *BD070799994* TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Sayı : 40.A.00/ Konu : Türk Eczacıları Birliği 41. Olağan Büyük Kongresi hakkında Ankara, BÖLGE ECZACI ODASI

Detaylı

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Kuruluş 1992 TMMOB Kanunu çerçevesinde kurulmuştur. Resmi Gazete yayımlanan yönetmelikler çerçevesinde

Detaylı

ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI

ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/10 03 Ekim 2016 ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI ġube baģkanımız Mustafa Yaylalı beraberinde

Detaylı

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE YETKİLENDİRİLECEK MESLEK MENSUPLARINA İLİŞKİN EĞİTİM PROGRAMI 1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE

Detaylı

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Bilirkişilik Hizmetleri

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Bilirkişilik Hizmetleri Bilirkişilik Hizmetleri 195 196 1- Kamulaştırma Bilirkişiliği 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunu nun 15. maddesinde kamulaştırma alanında bilirkişilik hizmeti yapacaklar hakkında açıklamalara yer verilmiştir.

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

2. DUYURU. KLİMUD 2. Kış Okulu Klinik Örnekten Sonuç Raporuna Sistem Enfeksiyonları Mikrobiyolojisi

2. DUYURU. KLİMUD 2. Kış Okulu Klinik Örnekten Sonuç Raporuna Sistem Enfeksiyonları Mikrobiyolojisi 2. DUYURU KLİMUD 2. Kış Okulu Klinik Örnekten Sonuç Raporuna Sistem Enfeksiyonları Mikrobiyolojisi Sayın meslektaşlarımız, Derneğimiz kurulduğu yıldan bu yana, özellikle üyelerinin kendini güncellemesini

Detaylı

TMMOB. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bilirkişilik Temel Eğitimi Ders Programı

TMMOB. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bilirkişilik Temel Eğitimi Ders Programı 1 TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bilirkişilik Temel Eğitimi Ders Programı Açıklama : Aşağıda, T.C Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Bilirkişilik Daire Başkanlığı nın 11.8.2017

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ AVUKAT ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ AVUKAT ALIMINA İLİŞKİN DUYURU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ AVUKAT ALIMINA İLİŞKİN DUYURU Sosyal Güvenlik Kurumu taşra teşkilatında serbest avukatlardan veya avukatlık ortaklıklarından vekalet akdi yoluyla istihdam

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU ÇALIŞMA RAPORU 1-ÖRGÜTLENME KURUMSALLAŞMA 1.1. Yönetim Kurulu, dönem çalışmalarını tüm etkinlik alanını kapsayacak şekilde

Detaylı

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267 / r "1 ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI İms TOBB GENEL SEKRETERLİĞİNE ÇAY MAHALLESİ KÜÇÜK HAMAM SOK. NO:6/A ÇARŞAMBA / SAMSUN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ J Tarih Sayı Konu ^704/2010 0411-M loî.

Detaylı

KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu DUYURU

KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu DUYURU ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/01 18 Ocak 2016 KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA Hüzünlü, acılı ve zorlu günler yaşadığımız 2015 yılının ardından, 2016 nın dünyada ve ülkemizde huzur içinde geçmesini, tüm meslektaşlarımızın

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1 2019 / 1 11 Mart - 09 Mayıs 2019 Değerli Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK)tarafından yapılacak 2019/1. Dönem Bağımsız Denetçilik sınavlarına

Detaylı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası. 43. Dönem 2012-2014. 11-12-13 Nisan 2014 Ankara

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası. 43. Dönem 2012-2014. 11-12-13 Nisan 2014 Ankara TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası 43. Dönem 2012-2014 11-12-13 Nisan 2014 Ankara TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Necatibey Cad. No: 57 Kızılay / Ankara Tel: 0.312.294 30 00 - Faks: 294 30 88 E-posta: imo@imo.org.tr

Detaylı

TRABZON VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

TRABZON VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI S. NO MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurt Dışından Gelen ve İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim

Detaylı

Yönetmelikler. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri. Madde 1- Bu Yönetmelik, ülke ve toplum yararları doğrultusunda, asansör

Yönetmelikler. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri. Madde 1- Bu Yönetmelik, ülke ve toplum yararları doğrultusunda, asansör Resmi Gazete 12.01.2002 Cumartesi Sayı: 24638 (Asıl) Yönetmelikler Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Asansör Mühendis Yetkilendirme Yönetmeliği Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

BİRECİK KAYMAKAMLIĞI BİRECİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BİRECİK KAYMAKAMLIĞI BİRECİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİRECİK KAYMAKAMLIĞI BİRECİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Ücretli Öğretmen Müracaatı 2 Personel Kimlik Kartı BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Detaylı

Meslekiçi Eğitim Çalışmaları

Meslekiçi Eğitim Çalışmaları Meslekiçi Eğitim Çalışmaları Meslekiçi Eğitim Çalışmaları 139 Meslekiçi Eğitim Çalışmaları Meslekiçi Eğitimin Kurumsallaşmasına Dair Genel Değerlendirme Meslekiçi Eğitimin kurumsallaşması amacıyla 41.

Detaylı

TÜRK MÜHENDĠS VE MĠMAR ODALARI BĠRLĠĞĠ ÇEVRE MÜHENDĠSLERĠ ODASI SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ VE BELGELENDĠRME YÖNETMELĠĞĠ

TÜRK MÜHENDĠS VE MĠMAR ODALARI BĠRLĠĞĠ ÇEVRE MÜHENDĠSLERĠ ODASI SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ VE BELGELENDĠRME YÖNETMELĠĞĠ TÜRK MÜHENDĠS VE MĠMAR ODALARI BĠRLĠĞĠ ÇEVRE MÜHENDĠSLERĠ ODASI SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ VE BELGELENDĠRME YÖNETMELĠĞĠ Resmi Gazete Tarihi: 25.05.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26532 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR

15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ile birlikte, Türk Klinik Biyokimya

Detaylı

NEDİR? TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİ 4/24/2014

NEDİR? TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİ 4/24/2014 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİ NEDİR? Açılımı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) 6235 sayılı Yasayla 1954 yılında kurulmuştur. TMMOB tüzel kişiliğe sahip, Anayasanın

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk!

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk! ÇMO İSTANBUL BASIN YAYIN BİRİMİ ÇMO İSTANBUL EKİM-KASIM E-BÜLTENİ Değerli Üyemiz, Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Ekim - Kasım ayı e-bültenimiz bilgilerinize sunulmuştur. ÇMO İstanbul Şubesi Yönetim

Detaylı

TÜRK MÜHENDİS ve MİMAR ODALARI BİRLİĞİ ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI BİLİRKİŞİLİK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI

TÜRK MÜHENDİS ve MİMAR ODALARI BİRLİĞİ ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI BİLİRKİŞİLİK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI TÜRK MÜHENDİS ve MİMAR ODALARI BİRLİĞİ ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI BİLİRKİŞİLİK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - (1) Bu Yönetmelik, Ziraat Mühendisleri Odası

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

E-BÜLTEN Sayı 17 Temmuz Ağustos 2014

E-BÜLTEN Sayı 17 Temmuz Ağustos 2014 E-BÜLTEN Sayı 17 Temmuz Ağustos 2014 İÇİNDEKİLER GİRİŞ FMO DAN HABERLER EĞİTİM FAALİYETLERİ YENİ ÜYELERİMİZ TMMOB DEN HABERLER İLETİŞİM Mithatpaşa Cad., No:44/16 Kızılay/ANKARA Tel:0 312 431 5542, Fax:0

Detaylı

Neden Hisar Turizm? 2015 Hac ve Umre sezonunda bizi sektörün en zirvesine taşıyan, siz gönül dostlarımıza teşekkür ederiz.

Neden Hisar Turizm? 2015 Hac ve Umre sezonunda bizi sektörün en zirvesine taşıyan, siz gönül dostlarımıza teşekkür ederiz. Neden Hisar Turizm? Hisar Turizm; 29 Yıllık Hac ve Umre tecrübesi ve Türkiye nin en büyük Hac ve Umre seyahat acentası güvencesi ile Tam hizmet Tam ibadet anlayışı ile Sünneti Seniyye ye uygun Hac ve Umre

Detaylı

ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016

ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016 ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016 ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI TRABZON ġubesġ NDEN BASIN AÇIKLAMASI ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI TRABZON ġubesġ NDEN BASIN AÇIKLAMASI MĠLLETĠMĠZĠ VURAN, DEVLETĠMĠZĠ

Detaylı

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi.

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. SAMSUN ŞUBE 13.02.2016 tarihinde Şube Genel Kurulu ve 14.02.2016 tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. 1-7 Mart 2016 Deprem haftası nedeniyle basın açıklamaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamalarına

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

TMMOB ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE YÖNERGESİ

TMMOB ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE YÖNERGESİ TMMOB ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE YÖNERGESİ 1.BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; lisans düzeyinde Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği ve

Detaylı

E-BÜLTEN Sayı 35 Temmuz ağustos 2017

E-BÜLTEN Sayı 35 Temmuz ağustos 2017 E-BÜLTEN Sayı 35 Temmuz ağustos 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 HABERLER 4 EĞİTİM 9 YENİ ÜYELERİMİZ 10 TMMOB DEN HABERLER 11 İLETİŞİM 12 Mithatpaşa Cad., No:44/16 Kızılay/ANKARA Tel:0 312 431 5542, Fax:0 312

Detaylı

ÖD.SHŞ.FR /5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU. 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Sınavı

ÖD.SHŞ.FR /5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU. 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Sınavı Doküman Kodu Yayın Revizyon Tarihi Revizyon No Sayfa No Tarihi ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TMMOB KAMULAŞTIRMA DAVALARINDA BİLİRKİŞİ OLARAK GÖREV YAPACAK MÜHENDİS, MİMAR VE ŞEHİR PLANCILARININ NİTELİKLERİ, BELGELENDİRİLMESİ VE ÇALIŞMA KOŞULLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR (Bu yönetmelik 10.02.2007

Detaylı

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ 2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Üye Profili Mevcut üye sayısı :42 Yeni kayıt üye sayısı : Vefat eden üye sayısı : Nakil gelen üye sayısı : Nakil giden üye sayısı : İstifa

Detaylı

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 21/08/2015-1635 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği *BE5U4DCZC* Sayı : 71587699-930- Konu:

Detaylı

Meslekiçi Eğitim Çalışmaları

Meslekiçi Eğitim Çalışmaları Meslekiçi Eğitim Çalışmaları Meslekiçi Eğitim Çalışmaları Meslekiçi Eğitimin Kurumsallaşmasına Dair Genel Değerlendirme Odamızın meslekiçi eğitime ilişkin çalışmaları 39. Çalışma Döneminde başlamış, ilk

Detaylı

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık 5 AĞUSTOS 2010 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Hakan ÇELİK; Ceyhan ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

Detaylı

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri - 2 1-2 Aralık 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım,

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri - 2 1-2 Aralık 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım, Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri - 2 1-2 Aralık 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme ve tedavi pratiğimizde kullandığımız yöntemlerden bir

Detaylı

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU Bu program Stavros Niarhos ve Bodosaki kurumlarının tedarik ettiği ekonomik desteğe

Detaylı

Şubemizin Haziran Ayı içinde gerçekleştireceği etkinlik programı yazımız ekindedir. Etkinliklere katılımınız için bilginize sunarız.

Şubemizin Haziran Ayı içinde gerçekleştireceği etkinlik programı yazımız ekindedir. Etkinliklere katılımınız için bilginize sunarız. 31/06/2013 Sayı : Bur-EMO04-750 Konu :Haziran ayı etkinlik programı Şubemizin Haziran Ayı içinde gerçekleştireceği etkinlik programı yazımız ekindedir. Etkinliklere katılımınız için bilginize sunarız.

Detaylı

Davet. Değerli Meslektaşlarım,

Davet. Değerli Meslektaşlarım, Davet Değerli Meslektaşlarım, 6-8 Şubat 2015 tarihleri arasında, %100 pratik kongremizin dördüncüsü Kıbrıs ta gerçekleşecektir. Günlük pratik uygulamaların ele alınacağı kongremizde kardiyovasküler hastalıkların

Detaylı

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesine bağlı KTÜ JeoGENÇ Örgütü 13 Şubat 2016 Cumartesi günü kahvaltılı toplantı düzenledi. Trabzon Şubesi Yönetim

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2014 2015 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2014 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ)

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ) İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ) Okul öncesi 1. sınıflarına başvuru için gerekli doğum tarihi nedir?

Detaylı

TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI /

TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI / TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI / www.tmo.org.tr NEDEN TMO TEKSTİL MÜHENDİSİ OLACAKSAN TAM OL. Her meslek grubu kendi içinde dayanışmak, birlik olup sesini duyurabilmek amacıyla bir araya gelmiş ve sivil toplum

Detaylı

Sayı : İMKB-14-GDD-010.07-126-278 4/1/2013. Genel Mektup No : 3999 İnsan Kaynakları Müdürlüğü. Sayın Üyemiz,

Sayı : İMKB-14-GDD-010.07-126-278 4/1/2013. Genel Mektup No : 3999 İnsan Kaynakları Müdürlüğü. Sayın Üyemiz, Sayı : İMKB-14-GDD-010.07-126-278 4/1/2013 Konu : İMKB Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Bilgisayarlı Alım Satım Sistemi Uygulama Eğitimi. Genel Mektup No : 3999 İnsan Kaynakları Müdürlüğü Sayın Üyemiz,

Detaylı

BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞITIM BAŞVURULARI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞITIM BAŞVURULARI

BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞITIM BAŞVURULARI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞITIM BAŞVURULARI İS TAN BU L S ERBES T MUH A SE B E C İ M A L İ M ÜŞAV İ R L E R O D A SI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS Değerli Üyemiz; Bilirkişilik faaliyetlerini kapsayan 03 Kasım 2016 tarihli 6754

Detaylı

ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 14. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI

ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 14. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 14. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI İlimizde yürütülmekte olan Aile Hekimliği Uygulaması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan, Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı

Detaylı

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM)

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) Gemi Kiralama ve Brokerlik Kursu Tanıtım En az Lise mezunlarının katılabileceği Gemi Kiralama ve Brokerlik Kursu" nun 8. dönemi

Detaylı

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE YETKİLENDİRİLECEK MESLEK MENSUPLARINA İLİŞKİN EĞİTİM PROGRAMI 1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE

Detaylı

2-5 Haziran 2011 ADIYAMAN

2-5 Haziran 2011 ADIYAMAN TÜRK KLĠNĠK BĠYOKĠMYA DERNEĞĠ (TKBD) SÜREKLĠ MESLEKĠ GELĠġĠM OKULU (SMGO) ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ 2-5 Haziran 2011 ADIYAMAN Değerli üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından 2-5 Haziran 2011 tarihlerinde

Detaylı

ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 2015/3. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI

ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 2015/3. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 2015/3. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI İlimizde Halk Sağlığı Müdürlüğünce yürütülmekte olan Aile Hekimliği Uygulamaları kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan

Detaylı

18-19 Haziran 2011 DENĠZLĠ

18-19 Haziran 2011 DENĠZLĠ TÜRK KLĠNĠK BĠYOKĠMYA DERNEĞĠ (TKBD) SÜREKLĠ MESLEKĠ GELĠġĠM OKULU (SMGO) PAMUKKALE ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ 18-19 Haziran 2011 DENĠZLĠ Değerli üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından 18-19

Detaylı

Please purchase 'e-pdf Converter and Creator' on http://www.e-pdfconverter.com to remove this message.

Please purchase 'e-pdf Converter and Creator' on http://www.e-pdfconverter.com to remove this message. TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBESİ 40. DÖNEM/3. KOORDİNASYON ÇALIŞMA RAPORU 20-21/01/2007 ANKARA İÇİNDEKİLER 1- GÜNDEM... 2 2- DÖNEM ÇALIŞMALARI... 3 2.1.GENEL...3 2.2.YÖNETSELDURUM...3 2.2.1.TMMOB,İKK

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2013 2014 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2013 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

SAYGIYLA ANIYORUZ. ALİ ASLAN Elektrik Mühendisi (1966- ) 1986-1996 yılları EMO Mersin İl Temsilcisi

SAYGIYLA ANIYORUZ. ALİ ASLAN Elektrik Mühendisi (1966- ) 1986-1996 yılları EMO Mersin İl Temsilcisi GÜNEY GÖNENÇ (18.10.1933-03.12.2011) 1963-1964 yıllarında EMO 9.Dönem Yönetim Kurulu Üyesi 1961 yılında EMO İstanbul Şubesi nin kurucu yönetim kurulu üyesi EMO Onur Kurulu nda 19, 20, 21, 22, 23, 24,30

Detaylı

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI)

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) 1. DUYURU II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) Değerli Meslektaşlarımız, Yaşlanma, II. Dünya Savaşı nın sonundan itibaren gözlenen yaşam beklentisindeki çarpıcı artış yüzünden önemli

Detaylı

YERLEŞTİRME İŞLEMİNDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

YERLEŞTİRME İŞLEMİNDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMLERİ İÇİN 2014/1. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI İlimizde yürütülmekte olan Aile Hekimliği Uygulamaları kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan, Borçka 1 Nolu Aile

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odasından: Amaç Madde 1- Bu Yönetmelik, ülke ve toplum yararları doğrultusunda, araçların

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odasından: Amaç Madde 1- Bu Yönetmelik, ülke ve toplum yararları doğrultusunda, araçların Resmi Gazete 12.01.2002 Cumartesi Sayı: 24638 (Asıl) Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Araç-İmal-Tadil-Montaj Mühendis Yetkilendirme Yönetmeliği Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş"

PANEL: Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş E- BÜLTEN Sayı: 03 Mart 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş" Odamızın paydaşı olduğu BUSİAD Gıda Uzmanlık Grubu

Detaylı

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin Üniversitesi ( Türkiye), http://english.karatekin.edu.tr/

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S I R A N O HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Akademik Personel Alımları 1.Başvuru

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ETİMESGUT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ETİMESGUT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. ANKARA VALİLİĞİ HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Birimler Sayı 1 Din Öğretimi Şube Müdürlüğü 2 2 Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü 1 3 İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü 1/A 6 4 İnsan Kaynakları

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM EĞİTİMLERİ

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM EĞİTİMLERİ 10. Meslek İçi Eğitim Çalışmaları Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi olarak 90 lı yılların başında sadece AutoCAD ile başladığımız meslek içi eğitim programımız 44. Çalışma Döneminde de devam etti.

Detaylı

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme ve tedavi pratiğimizde kullandığımız yöntemlerden

Detaylı

JFMOBİS (JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI BİLGİ SİSTEMİ)

JFMOBİS (JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI BİLGİ SİSTEMİ) JFMOBİS (JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI BİLGİ SİSTEMİ) TMMOB Jeofi zik Mühendisleri Odası, Merkez, Şube, Bölge, il ve ilçe temsilcilikleri tarafından yürütülen iş ve işlemlerin internet üzerinden çevrimiçi

Detaylı

TMMOB İKK Sekreterliği ÇMO İstanbul da!

TMMOB İKK Sekreterliği ÇMO İstanbul da! ÇMO İSTANBUL BASIN YAYIN BİRİMİ ÇMO İstanbul Nisan/Mayıs Bülteni Değerli Üyemiz, Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Nisan-Mayıs ayı e-bültenimiz bilgilerinize sunulmuştur. ÇMO İstanbul Şubesi Yönetim

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ERZİNCAN TERCAN TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Tercan Toplu Konut uygulaması kapsamında 60 adet konut

Detaylı

Madde 2 Bu yönetmelik, bilirkişilik görevi yapacak Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası na üye mühendisleri kapsar.

Madde 2 Bu yönetmelik, bilirkişilik görevi yapacak Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası na üye mühendisleri kapsar. Bu Yönetmelik 8-9 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen BMO 2.Genel Kurulu nda Oda Yönetim Kurulu na değişiklik yapma yetkisi verilerek kabul edilmiş, 25.09.2014 tarihli BMO Yönetim Kurulu kararıyla Madde

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

2-4 MART 2018 ANKARA

2-4 MART 2018 ANKARA TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2-4 MART 2018 ANKARA Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından Gazi Üniversitesi ile birlikte 2-4 Mart 2018 tarihlerinde

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI EKİM 13 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI GİRİŞ Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Beden Eğitimi

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 28 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 10.00 TOPLANTI YERİ : İMO Toplantı Salonu - ANKARA TOPLANTI BAŞKANI

Detaylı

Değerli meslektaşlarımız,

Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitlerin Takip ve Tedavisinde Yaklaşım & Akılcı Antibiyotik Kullanım Kursları Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitle Savaşım Derneği (VHSD) ve Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD)

Detaylı

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE 25 NİSAN 2014 CUMA 12.15-14.15 Öğle Arası 14.15-15.15 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 15.15-15.30 Çay/Kahve Arası 15.30-16.00 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 26 NİSAN 2014

Detaylı