Cansen BaĢaran-Symes (BaĢkan)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Cansen BaĢaran-Symes (BaĢkan)"

Transkript

1 YÖNETĠM KURULU ASĠL Cansen BaĢaran-Symes (BaĢkan) İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi nden mezun olduktan sonra 1981 yılında Türkiye de faaliyetlerine başlayan Pricewaterhouse un (PW) kuruluş aşamasında şirkete katılıp 2013 yılının Nisan ayına kadar PwC Kopenhag, Londra ve İstanbul ofislerinde çeşitli kademelerde görev üstlenen Cansen Başaran-Symes, PwC Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi ve PwC Eurofirm Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Mart 2014 tarihi itibariyle Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atandı. Cansen Başaran-Symes TÜSİAD ve Endeavor Etkin Girişimci Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. World Economic Forum (Dünya Ekonomi Forumu) tarafından 2000 yılında Global Leaders for Tomorrow (Geleceğin Global Liderleri) ünvanını alan Cansen Başaran- Symes, 2000 yılında Dünya Gazetesi tarafından Yılın En Başarılı İş Kadını ödülüne, 2006 yılında Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'nin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında çağdaş Türkiye'nin başarılı Türk kadınlarından biri olarak üstün hizmet ödülüne ve 2014 yılında EDU Plus Yönetim Zirvesi onur ödülüne layık görüldü.

2 Sedat ġükrü Ünlütürk (BaĢkan Yardımcısı) 1956 yılında Isparta Eğridir de doğmuştur. Orta öğretimini parasız yatılı olarak İzmir Buca Lisesi nde tamamladıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Maden Mühendisliği bölümünden 1979 yılında mezun olmuştur. Çalışma hayatına ilk olarak Çalışma Bakanlığı bünyesinde İş Müfettişi olarak başlamış bu görevini 1982 yılına kadar sürdürmüş ardından madencilik, tekstil-konfeksiyon alanlarında çeşitli özel sektör kuruluşlarında çalışmıştır yılında eşi Günseli Ünlütürk ve kardeşi Sabri Ünlütürk ile Sun Tekstil A.Ş. yi kurmuştur. Halen ülkemizin öncü ve lider tekstil gruplarından olan Sun Tekstil in Yönetim Kurulu başkanı olarak görevine devam etmektedir yılları arasında Ege İhracatçılar Birliği (EİB) Hazır Giyim Ve Konfeksiyon Ihracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ege İhracatçılar Birliği Başkanlar Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Tekstil Araştırma ve Geliştirme Vakfı (TARGEV), Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Tic. A.Ş. (TARKEM) tarafından kurulmuş olan Kentimiz Derneği, Mahalle Afet Gönülleri Vakfı (MAG), Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) vakıf ve derneklerinin kurucu üyeliklerini yapmış halen bu vakıf ve derneklerde çalışmalarına devam etmekte olup ayrıca Greenpeace Derneği üyesidir. Ünlütürk, Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD), Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) gibi iş dünyası örgütlerinde yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

3 Ali Yıldırım Koç (BaĢkan Yardımcısı) Yükseköğrenimini Rice Üniversitesi (ABD) İşletme Fakültesi'nin ardından Harvard Üniversitesi (ABD) yüksek lisans programıyla sürdürmüştür tarihleri arasında American Express Bank ta Yönetici Yetiştirme Programı na dahil olmuş, yılları arasında Morgan Stanley Yatırım Bankası nda Analist olarak çalışmıştır yılları arasında Koç Holding'de Yeni İş Geliştirme Koordinatörlüğü ve Bilgi Grubu Başkanlığı gibi üst düzey görevlerde bulunmuştur yılları süresince Koç Holding Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanlığı görevini yürütmüştür. 30 Ocak 2008'den bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Ali Y. Koç aynı zamanda Ford Otosan A.Ş (YK Başkanı), 1907 Fenerbahçe Derneği (YK Başkanı), FB Eğitim Kurumları (YK Başkanı), URAK - Ulusal Rekabet Araştırmaları Derneği (Başkan), Endeavor Derneği (YK Üyesi), DEİK (YK üyesi) ve TÜSİAD üyesi olarak görev yapmaktadır.

4 Murat Özyeğin (Sayman üye) Carnegie Mellon Üniversite nde Endüstri Yönetimi ve Ekonomi eğitimi alan Murat Özyeğin 1998 yılında çift ana dal diploması ile mezun olmuştur. İş hayatına 1998 yılında Bear Stearns & Co. yatırım bankasının New York ofisinde Şirket Birleşme ve Satın Alma Grubu nda Finansal Analist olarak başlamıştır yılında aynı firmanın Londra ofisine Şirket Birleşme ve Satın Alma grubuna Kıdemli Analist olarak transfer olmuştur yılında Harvard Üniversitesi nde MBA eğitimini tamamlayıp Türkiye ye dönerek aile şirketlerinin yönetiminde aktif rol üstlenmiş, grubun holding şirketi Fiba Holding ve Finansbank ta Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Bölümlerini kurmuştur. Fina ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyeliği, Fiba Grubu nun Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Başkanlığı ve finans dışı şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Hüsnü M. Özyeğin Vakfı, Global İlişkiler Forumu, Özyeğin Üniversitesi ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği, Endeavor Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği - Ekonomik ve Mali İşler Komisyon Üyeliği, Harvard Üniversitesi Global Danışma Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Murat Özyeğin, 38 yaşında, iki kız ve bir erkek çocuk babasıdır.

5 Ġsmail Hasan Akçakayalıoğlu Hasan Akçakayalıoğlu 1963 doğumlu, evli ve 3 çocuk sahibidir. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerini Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara, Bilgisayar Mühendisliği bölümünde yapmıştır. MBA eğitimini İstanbul Yeditepe Üniversitesi nde tamamlamıştır. Üniversite den mezun olduktan sonra Arthur Andersen ve Andersen Consulting Londra ve İstanbul ofislerinde çalışmıştır. Bankpozitif te aldığı görev öncesinde bankacılık sektöründe Demirbank CEO pozisyonunu da içeren çeşitli yönetici pozisyonlarında çalışmıştır. Hasan Akçakayalıoğlu Bankpozitif Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO su olarak görev yapmaktadır. Bankpozitif CEO görevini bankanın TMSF den satın alındığı tarih olan 2002 yılından bu yana sürdürmektedir. Ayrıca C Faktoring A.Ş., JSC BankPozitiv Kazakhstan, Demir Kyrgyz International Bank Yönetim Kurulu Başkanı ve Demir Halk Bank (Nederland) N.V. Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdürmektedir. Hasan Akçakayalıoğlu aynı zamanda TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve DEIK Türk- İsrail İş Konseyi Başkan Yardımcısı dır. İleri derecede İngilizce konuşmaktadır.

6 Metin Akman 1966 yılında Ankara da doğmuş, lisans eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü nde tamamlamıştır yılında Bilkent Üniversitesi Ekonomi Hukuku Yüksek Lisans Programını tamamlamıştır. Profesyonel iş hayatına Unilever de başlayan Metin Akman, Hollanda merkezli, Nutreco - Trouw Nutrition Türkiye de Genel Müdürlük ve Anako Yumurta Ürünleri San. Tic. A.Ş de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. TÜSİAD üyesi olup, TÜSİAD Tarım ve Tarıma Dayalı Sanayiler Çalışma Grubu Başkanı ve OECD BIAC Tarım ve Gıda Komisyonu Başkan Yardımcılığı görevlerine devam etmektedir. Metin Akman evli ve iki çocuk babasıdır.

7 Bahadır Balkır 1964 doğumlu olan Bahadır Balkır, ilköğretimini İstanbul Namık Kemal ilkokulunda, orta öğretimini Fransız Saint Michel lisesinde tamamladı yılında da Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Bahadır Balkır Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve Almanca biliyor yıllarında Şili de G.Amerika nın en büyük orman endüstri kuruluşu olan Arauco firmasında mühendis olarak çalıştı yılları arasında aile bünyesindeki firmalarda görev aldı. Yurt dışından orman ürünleri hammadde ithalatı organizasyonlarını gerçekleştirdi. ABD, G.Afrika, Y.Zelanda, Şili, İskandinavya ve Rusya daki operasyonları yönetti yılında Balorman firmasının kuruluşunu gerçekleştirdi ve halen yönetim kurulu başkanlığını yapıyor yılları arasında BEYSAD (Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Derneği) yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı Nisan ayında BEYSAD Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi ve halen bu görevini sürdürüyor. Aynı zamanda Türkiye Orman Ürünleri Sanayicileri Derneği ve Avrupa Ahşap Ambalaj Sanayicileri Konfederasyonu yönetim kadrolarındaki aktif görevi ile İstanbul Rotary Kulübündeki üyeliği de devam ediyor. Bahadır Balkır evli ve 2 çocuk babası..

8 Memduh Boydak 1967 Kayseri doğumlu olan Memduh Boydak, Marmara Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesi İşletme Bölümü nden mezun oldu. Üniversite döneminden itibaren iş hayatının içerisinde olan Memduh Boydak, mobilya, pazarlama ve satış birimlerinde görev aldı. Üniversite eğitiminden itibaren İstikbal Mobilya da üretim planlama, üretim yönetimi, fabrika müdürlüğü ve yeni yatırımların koordinesi görevlerinde bulunan Memduh Boydak, kuruluşundan itibaren Merkez Çelik A.Ş nin yatırım, makine parkı tanzimi, üretim planlaması yönetimlerinde görev almış ve genel müdürlüğünü yapmıştır. Ayrıca Memduh Boydak İstikbal Mobilya Genel Müdürlüğü ile birlikte Holding bünyesinde pek çok şirkette yönetim kademesinde görev almıştır. Halen holding bünyesindeki şirketlerde yönetim kurulu üyeliklerini devam ettirmektedir ve 2009 yılından itibaren Boydak Holding CEO su olarak görevini sürdürmektedir yılları arasında Japonya- Kayseri Fahri Başkonsolosu olarak görev yapmıştır. Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı olan Memduh Boydak TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TÜSİAD Sosyal Politikalar Komisyonu başkanıdır. Memduh Boydak evli ve 5 çocuk babasıdır.

9 Esin Güral Argat Esin Güral Argat, ülkemizin önde gelen son tüketici, sanayi ve turizm markalarını bünyesinde bulunduran Züccaciye, Cam Ambalaj, Yapı, Turizm, Enerji, Makine, Kiremit şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürütmektedir. Kendi kurduğu ve ilk işi olan Güven Çini ve Seramik şirketinde geleneksel çini sektörünü teknoloji destekli süreçlerle dönüştürerek seri üretime geçirme ile başlayan iş deneyimleri, sıfırdan ulusal marka yaratma ve farklı alanlarda faaliyet gösteren şirketlerden oluşan grup şirketleri portföyünü büyüterek yönetmeye kadar geniş bir alanı kapsamaktadır. Sosyal alanda, önderlik ettiği eğitim ağırlıklı yerel girişimleri, kadın girişimciliği desteklemek için yer aldığı çalışmalarla ulusal boyuta taşımıştır. Ülkemizin kalkınmasında önemli yere sahip aile şirketlerinin kurumsallaşarak büyüyebilmesine katkı vermek için deneyimlerini paylaşmaya devam etmektedir. ĠĢ Hayatı Çalışma hayatına 1992 yılında kendi kurduğu Güven Çini ve Seramik şirketinde başladı. Burada edindiği yeterli deneyim üzerine 1998 yılında aile şirketlerinden LAV da Genel Müdürlük görevini üstlendi yılında grubun perakende sektörünü tanımak için başlattığı Evport girişiminin tüm operasyonel ve stratejik süreçlerini yönetti ekonomik krizinde grubun turizm yatırımlarının stratejik yapılanmasını gerçekleştirerek, Travelife Collection Travelife Gold, TUI Holly ödüllerinin sahibi Alibey Resort Side tesisinin kurulmasını yönetti ile birlikte Züccaciye kolunun, alanında dünya 6.sı konumuna gelmesi için yürütülen çalışmaların ana ayağı olan LAV markasının yaratılması sürecinin de mimarıdır. Bilgi ve teknolojinin iş dünyasındaki önemine olan inancını somutlaştırmak adına Bilkent ve MIT Üniversiteleri ortaklığında yürütülen nano teknoloji ağırlıklı projelerin liderliğini yapmaktadır. Hali hazırda grubun sanayi stratejilerinde ve yatırımlarında liderlik yapmaktadır ve grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak çalışmaktadır. Sivil Toplum ÇalıĢmaları Esin Güral Argat ülkeye hizmette STK ların önemine olan inancı nedeniyle pek çok STK da yer almaktadır. Fırsat eşitliğine verdiği önem nedeniyle işletmeleri bünyesinde 2006 yılında başlatılan Yıldız Eğitim Projesi ne önderlik etmektedir. Bu proje ile yıllık 200 ilköğretim öğrencisi kapsamlı eğitim almakta ve hayata hazır bireyler olarak yetiştirilmektedir Ülkemizin en köklü ve etkili STK larından TUSIAD da döneminde Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilgi Toplumu, Bilgi-İletişim Teknolojileri ve İnovasyon Komisyonu Başkanı olarak 2023 vizyonuna katkı veren projeleri yönetmiştir. TÜRKONFED in TR33 Bölgesi nin ( Kütahya, Afyon, Uşak, Manisa ) kurulmasında etkin rol üstlenmiştir.

10 Global İlişkiler Forumu altında daha geniş kitlelerle buluşarak ülkemizin kalkınmasına katkılarını devam ettirmektedir. Ayrıca TKYD, Endeavour ve İstanbul Golf Kulübü üyesidir. Eğitim Lisans eğitimimi Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü nde, Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı ve Enstitüsü Bölümü nde tamamladı, İngilizce bilmektedir. KiĢisel Bilgiler 1969 yılında Kütahya doğmuştur. Evli ve 2 çocuk annesidir.

11 Simone Kaslowski Simone Kaslowski 1 Mayıs 1963 yılında Torino da doğdu. İlköğrenimini Lycee Pierre Loti Istanbul okulunda 1980 yılında tamamladı. Amerika daki Clark Worcester Üniversitesinden 1984 yılında mezun olduktan sonra, 1985 yılında Organik Kimya İstanbul da Satış bölümünde görevine başladı. Türkiye deki Tekstil Endüstrisine dayanan Tekstil boyaları satışının gelişiminden sorumluydu. Organik Kimya üretim ürünlerinin ihracat pazarını geliştirmek için temellerini attı yılları arasında, %50-50 İtalyan ortaklığı ile tekstil sektörüne dönük nitelikli kimyasallar üreten bir şirketi kurmuş ve yönetmiştir yılında Organik Kimya nın Satış bölümü yöneticisi oldu. Yatırım projelerinde aktif olarak görev aldı. Üretim kapasitesi 3 katına çıkmış ve ERP yazılımı kullanılmaya başlanmıştır yılında CEO oldu ve yönetim kurulu üyeliğine geçti. Firmanın büyümesinde liderlik ederek bugünki durumuna gelmesinde önemli rol üstlendi. Şu an Organik Kimya nın Rotterdam / Holanda, Lugano-Balerna / İsviçre, ve İstanbul da Avrupa ve Anadolu yakalarında fabrikaları ve büyük ölçekte faaliyet gösteren distribütör faaliyetleri ilaveten devam eden büyük projeleri bulunmaktadır. Simone Kaslowski, evli ve 13, 21, 24 yaşlarında 3 çocuk babasıdır. İtalyan ticaret odası Yönetim Kurulu üyesi, aktif olarak TÜSİAD yönetim kurulu üyesi, IKV ( İktisadi ve Kalkınma Vakfı ) Yönetim Kurulu Üyesi Dünya İş adamları Derneği ( WPO ) üyeliği ve GİYAD üyesidir. Ata binmeyi, kayak ve yelkenli yapmayı ayrıca yürüyüş yapmayı sever. Akıcı derece de İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve Türkçe bilmektedir.

12 Mehmet Nurettin Pekarun Mehmet Nurettin Pekarun, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olup, Purdue Üniversitesi'nde Finans ve Strateji Uzmanlığı üzerine MBA yapmıştır. İş hayatına 1993 yılında Amerika'da General Electric (GE) firmasının Transportation Systems bölümünde başlayan Pekarun, yılları arasında GE Healthcare- Avrupa'da, önce Türkiye ve Yunanistan'dan Sorumlu Finans Müdürü ve sonra da Doğu Avrupa'dan Sorumlu Finans Müdürü olarak görev almıştır yılları arasında GE Lighting Türkiye Genel Müdürü, yılları arasında GE Healthcare-Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi'nde İş Geliştirme Birimi Genel Müdürü, sonrasında ise aynı şirketin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi'nde Tıbbi Aksesuarlar Genel Müdürü olarak görev yapan Mehmet Pekarun, 1 Mart 2006'da Kordsa Global'in CEO'luğuna, 20 Eylül 2010'da Sabancı Holding Lastik, Takviye Malzemeleri ve Otomotiv Grup Başkanlığı görevine atanmıştır. 1 Mart 2011 tarihi itibariyle Lastik, Takviye Malzemeleri ve Otomotiv Grup Başkanlığı, Sanayi Grup Başkanlığı olarak yeniden yapılandırılmış olup, Mehmet Nurettin Pekarun Sanayi Grubu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

13 Agah Mehmet Tara 3 Mayıs 1983 tarihinde İstanbul da doğmuştur. Lise öğrenimini ABD de Cushing Academy de tamamladıktan sonra aynı ülkede yer alan Wentworth Institute of Technology den İnşaat Mühendisliği lisans eğitimini almıştır yılları arasında Enka İnşaat ın Rusya projelerinde çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra 2012 yılında Türkiye ye dönmüş ve Enka İnşaat A.Ş. nin Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı olarak göreve başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Mehmet TARA, Tüsiad ve Gif üyesi olup, aynı zamanda TEV Mütevelli Heyeti nde yer almaktadır.

14 YEDEK Erol Bilecik 1962 yılında Antakya da doğan Erol Bilecik, ilk, orta ve lise eğitimini yine Antakya da tamamladı de İTÜ Bilgisayar Mühendisliği nden mezun olmuştur. Erol Bilecik 1989 yılında Index Bilgisayar ın kurucusu olup aynı zamanda firmanın Genel Müdürlüğü görevini üstlendi yılı itibariyle Index Grup bünyesindeki Index Bilgisayar A.Ş., Despec A.Ş., Datagate A.Ş., Neteks A.Ş, Neotech A.Ş., Teklos A.Ş. ve Homend A.Ş.nin CEO sudur. Bilecik, Index Grup şirketlerinden Index'in 2004 yılında, Datagate'in 2006 yılında, Despec'in ise 2010 yılında IMKB de kote olmasını sağlayarak, halka açık şirketler olmasını gerçekleştirmiştir. Bilecik ayrıca yılları arasında, Türk bilgisayar sektöründeki en eski sivil toplum kuruluşlarından biri olan TÜBİSAD ın (Türkiye Bilişim Sanayicileri ve İşadamları Derneği) başkanlığını yapmıştır İTÜ Mezunlar Konseyi Yönetim Kurulu Başkanlığı, (ilk yarı) İTÜ Mezunlar Derneği Başkanlığı yapmıştır. Bilecik, 2013 yılından bu yana TÜSİAD yönetim kurulunda yedek Yönetim Kurulu üyeliği ve TUSİAD Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Çalışma Grubu Başkanlığı yapmaktadır. Eğitime yaptığı bağışlar ve katkılar dolayısıyla 15 Temmuz 2010 tarihinde TBMM Üstün Hizmet madalyası ile ödüllendirilmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

15 Dilek Yardım Dilek Yardım 1987 yılında, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü nden (Finans & Muhasebe) mezun oldu. Manchaster Business School da MBA ini tamamlayan Yardım, ardından Harvard Business School da Kurumsal Risklerin Yeniden Yapılandırılması, Değer Tespiti, Risk Sermayesi ve Risk Yönetimi konularını içeren üst düzey yöneticilere yönelik bir eğitim programına katıldı. Profesyonel hayatına Interbank ta başlayan Dilek Yardım 1990 yılında, Bankers Trust ta çalışmaya başladı yılında Deutsche Bank ın Bankers Trust ı satın alması sonrası; yeni oluşumda Deutsche Bank ın Türkiye nin Kurumsal Finans Başkanı olarak atandı yılları arasında Deutsche Bank in Global Bankacılık Bölümü CEO su ve Başkanı olarak görev aldı. Ardından Credit Agricole CIB nin CEO su ve Ülke Müdürü oldu. Standard Chartered ın 2012 yılında satın alınmasını takiben, Dilek Yardım, Standard Chartered ın CEO su ve Kurumsal Bankacılık Başkanlığı görevine getirildi. 25 yılı aşkın bir süredir Yatırım Bankacılığı sektörüne hizmet veren Dilek Yardım, bu süre zarfında Türkiye de pazar araçları ve enstrümanlarının; global pazarlardaki uygulamalara ve mevzuatlara uyumlu olarak gelişiminde önemli roller üstlendi. Dilek Yardım; YASED (Uluslararası Yatırımcılar Derneği) üyesidir ve aynı zamanda TÜSİAD ın (Türkiye Sanayicileri ve İşadamları Derneği) ve İngiltere Ticaret Odası nın birçok etkinliğinde de aktif olarak görev almaktadır.

16 Orhan Turan ODE YALITIM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Tüsiad Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Tüsiad Sektörel Politikalar ve Sektörel Kuruluşlar ile İlişkiler Komisyon Başkan Yardımcılığı, Türkonfed Yönetim Kurulu Üyesi, Sedefed Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, TKYD (Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği) Üyesi görevlerini yürütmektedir yılında ODE Yalıtım A.Ş. firmasını kuran Turan, 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi, 1982 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı nı tamamladı. IZODER in kurulmasında aktif rol alan Turan yılları arası İZODER in başkanlığını yürüttü. İMSAD ın (İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) arası 2 dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. MMO, TTMD, TÜGİAD, TÜSİAD, TÜRKONFED, SEDEFED derneklerinde aktif rol alan Turan aynı zamanda Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi nde lisansüstü seviyesinde dersler verdi. TUGİAD ın yayınladığı Genç Girişimcilerin Başarı Sırları adlı kitapta yer alan Turan, 2007 yılında Ernst & Young, Fortis, CNN Türk, Milliyetin düzenlediği yarışmada Yılın Girişimcisi ödülünü aldı, Monte Carlo da düzenlenen Dünya Yılın Girişimcisi yarışmasında Türkiye yi temsil etti.

17 Ali Ġhsan YeĢilova Ali İhsan Yeşilova 1955 yılında Bursa da doğdu. Tüm öğrenim hayatı Bursa da geçen YEŞİLOVA İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinden 1978 yılında mezun oldu. Öğrenciyken çalışmaya başladığı Can Alüminyum profil satış mağazasını 1975 yılında devralarak ticaret hayatına başlayan Sn. A.İhsan Yeşilova, 2012 yılında otomotiv ve alüminyum sektörlerinde faaliyet gösteren yönetimindeki 6 şirketi Yeşilova Holding A.Ş. çatısı altında birleştirerek Bursa dan Türk Sanayine ve dünyanın beş kıtasındaki müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Sayın Yeşilova, ticaret hayatına başladığı yıllardan itibaren ekonomik ve sosyal içerikli etkinlikleri ile ülkemizin gelişimine öncülük eden birçok sivil toplum kuruluşlarında ve yönetiminde görev almayı sürdürmektedir yılları arasında Bursa Sanayici İş Adamları Derneği (BUSİAD) Başkanlık görevini başarıyla yapan Sn. Yeşilova, şu an Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği (TALSAD) Yönetim Kurulu Üyeliği, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Yönetim Kurulu Üyeliği, (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Yönetim Kurulu Komisyon Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Ayrıca Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD),Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER),İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), TOSYÖV, Uluslararası Patent Birliği (UPB),Osmangazi Rotary Kulübü üyeliklerini aktif olarak devam ettirmektedir.

18 Gönenç Gürkaynak 1976 yılında Ankara'da doğmuştur. Bugün 55 hukukçunun İstanbul'da beraber çalıştıkları ELĠG Lokmanhekim Gürkaynak Ortak Avukat Bürosu nun kurucu ortağıdır ve halen orada yürüttüğü avukatlık faaliyetinin yanısıra Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde öğretim görevlisidir. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde lisans öğrenimini dereceyle tamamladıktan sonra 1998 senesinde Ġstanbul Barosu mensubu olarak İstanbul da avukatlığa başlamış, ardından Harvard Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde (Harvard Law School) bir yandan hukuk yüksek lisans derecesini almış bir yandan da asistan olarak akademik çalışmalarını yürütmüştür. New York Barosu'na kabul edilmesini takiben New York'ta avukatlık mesleğini icra eden Gürkaynak'ın 2001 yılında "Hukuk ve Ekonomi (Law & Economics)" disiplinini Türkiye de takdim ettiği ilk kitabı Türk Rekabet Kurumu yayını olarak bu esnada yayınlanmıştır senesinde avukat olarak İngiltere ve Galler Barosu'na kabul edilip Solicitor unvanı alan Gürkaynak Brüksel de avukatlık mesleğini icra ettiği yılların ardından 2005 senesinden itibaren Türkiye de avukatlığa ve akademisyenliğe devam etmiştir. Gönenç Gürkaynak, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü nde, Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi nde, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde ve Ġstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde dönem dönem lisans ve lisans üstü düzeyinde farklı dersler açıp yürütmüş ve bu sürenin tamamında her dönem Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde daimi olarak öğretim görevlisi vazifesi üstlenerek lisans ve lisans üstü düzeyde dersler vermiştir. Biri Türkçe biri İngilizce iki yayınlanmış kitabının yanısıra, özellikle "rekabet hukuku", "internet hukuku", "yolsuzlukla mücadele mevzuatı ve politikaları", "hukuk ve ekonomi", "ifade özgürlüğü" ve "kamu hukukunun ekonomi politiği" alanlarında uluslararası ve ulusal mecralarda 100'ü aşkın akademik çalışma yayınlamış ve 200'ü aşkın uluslararası ve ulusal akademik konferansta yurt içinde ve yurt dışında bu konularda konuşmacı olmuştur.

19 Halil Cem KarakaĢ Dr. Karakaş, Ocak 2010 dan beri Yıldız Holding in Mali İşler Başkanı (CFO) ve Yönetim Kurulu Üyesi dir. Orta Doğu, Afrika, Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük gıda şirketi olan Yıldız Holding in gıdadışı sektörlerdeki iştiraklerini de Dr.Karakaş yönetmektedir. Yüzden fazla tamamlanmış işlem tecrübesiyle Dr. Karakaş M&A ve şirket yeniden yapılandırmalarında Türkiye nin önde gelen uzmanıdır. Yıldız Holding ten önce Türkiye nin en büyük sanayi kuruluşu olan Erdemir Grubu nun Grup Finans Yönetici (CFO) ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Dr. Karakaş, yılları arasında Türkiye nin en büyük özel emeklilik kuruluşu ve kurumsal yatırımcısı olan OYAK ta ve Birleşme ve Satınalmalar Bölümü nü yönetmiştir. Bu dönemde aynı zamanda Türkiye nin bazı önde gelen şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği yaparken, Oyak Konut un da Genel Müdürlüğünü üstlenmiştir. Dr. Karakaş çalışma hayatına Koç Holding te başlamıştır. Dr. Karakaş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi nden iş idaresi alanında lisans, Massachusetts Institute of Technology den finans alanında yüksek lisans ve İstanbul Üniversitesi nden de finans alanında doktora unvanına sahiptir yılında doğan Dr. Karakaş evli ve 1 kız 1 erkek çocuğunun babasıdır.

20 Batu Aksoy Batu Aksoy, petrol ve enerji sektörü odaklı bir yatırım şirketi olan Turcas Petrol A.Ş. (BİST:TRCAS) ve bağlı ortaklıklarının İcra Kurulu Başkanı (CEO) ve Yönetim Kurulu Üyesi dir. Turcas ın başlıca iştirakleri arasında Shell & Turcas Petrol A.Ş. ve RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. bulunmaktadır. Batu Aksoy, aynı zamanda, petrol-enerjinin yanı sıra turizm-gayrimenkul, uluslararası ticaret ve bankacılık sektörlerinde de iştirakleri bulunan Aksoy Holding A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili dir. Batu Aksoy, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Üyesi ve Enerji Çalışma Grubu Başkan Yardımcısı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Enerji İş Konseyi Başkan Vekili, döneminde başkanlığını yaptığı Enerji Ticaret Derneği nin (ETD) Üyesi, döneminde başkanlığını yaptığı Petrol Platformu Derneği nin (PETFORM) Üyesi ve Johns Hopkins Üniversitesi (JHU) Carey Bussiness School da Dekan ın Danışma Konseyi Üyesi dir yılında doğan Batu Aksoy, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir ve Johns Hopkins Üniversitesi (Baltimore, ABD) Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü nden 1998 yılında mezun olmuştur.

21 Enis Güner 1971 İzmir doğum. Sevilen Şarapları A.Ş. yönetim kurulu üyesi. Los Angeles Amerikan Universitesi İşletme BA, UC Davis Universitesi Enology ve Viticulture Extension eğitimi. 20 yıl profesyonel olarak Sevilen Şarapların da Bağcılık ve Şarap üretimi ve pazarlaması görev almaktadır. Gastronomi ve Şarap kulüpleri üyelikleri bulunmaktadır senesinden beridir TÜSİAD üyesidir.

22 Levent Akgerman AKG Gazbeton İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman, lisans eğitimini A.B.D. Lehigh Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü nde, İşletme Yüksek Lisansı nı Babson College de tamamladı. Eğitim hayatına paralel olarak başladığı çalışma hayatında, Amerika ve İsviçre de hızla ilerleyen Akgerman, A.B.D. de bankacılık, Basel'de finans alanlarında önemli görevlerde bulundu. AKG Grubu nun temellerinin atılmasında yetki ve sorumluluk alan Akgerman, 2002 yılından bu yana grubun AKG Gazbeton ve MORE Aquaculture yatırım projelerini yürütüyor, grubun stratejik yapılandırılmasında aktif rol oynuyor. EGİAD, İMSAD, TGÜB, DEİK gibi Türkiye nin önde gelen STK larında Başkan ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Levent Akgerman, 2014 yılının mayıs ayından bu yana BASİFED -Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu- Başkanlığı görevini sürdürüyor. Levent Akgerman evli ve 2 çocuk babasıdır.

23 Turhan Turhangil 1964, Manisa doğumludur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunudur. Yine aynı okul ve bölümden yüksek lisans derecesi de almıştır. Çalışma hayatını 1990 yılından bu yana Schneider Electric'te sürdürmektedir. Son dönemde, Schneider Electric Türkiye Genel Müdürü ve daha sonra da Doğu Avrupa, Türkiye ve Orta Asya Bölgesi'nden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev üstlenmiştir yılından bu yana ise, Schneider Electric Orta Doğu Bölge Başkanı olarak görev yapmaktadır. Turhan Turhangil evli ve iki çocuk babasıdır.

24 Hüseyin Murat Akın EĞĠTĠM Princeton Üniversitesi Lisans - Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği, Chicago Üniversitesi Yüksek Lisans MBA (Pazarlama ve Finans), Ġġ TECRÜBESĠ Hewlett-Packard (Kaliforniya, ABD) Pazarlama Destek Mühendisi, Madra-Akın Yağcılık ve Sabunculuk A.Ş. Bölge Satış Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı, Finans 1987 Procter & Gamble Ürün Müdürü, 1988 The Coca-Cola Company Özel Müşteriler ve Yerinde Tüketim Müdürü, Coca-Cola Pazarlama, Satış ve Dağıtım A.Ş. Genel Müdür, The Coca-Cola Company Pazarlama Müdürü, Kafkasya ve Orta Asya Bölgesi, Coca-Cola İçecek A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü, Ticari Direktör, Türkiye Genel Müdürü, Uluslararası Operasyonlar Başkanı, Anadolu Efes İçecek Grubu Başkan Yardımcısı, 2013 devam Sosyal Toplum Kuruluşları Görevleri TÜSİAD Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Çalışma Grubu Başkanı DEİK Türk-Pakistan İş Konseyi Başkanı Anadolu Eğitim ve Sağlık Vakfı ve Coca-Cola Hayata Artı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi

25 Pelin Akın 2010 yılında İngiltere de Surrey Üniversitesi İspanyolca İşletme Bölümü nden mezun olan Pelin Akın, 2013 yılında Harvard Business School da Key Executives Programı na katıldı. İş hayatına ilk olarak Madrid de Deutsche Bank Finans departmanının Strateji bölümünde başladı. Türkiye ye döndükten sonra TAV Havalimanları Holding bünyesinde çalışmaya başlayarak geleceğin yöneticisi olarak yetiştirilmek üzere MT Programına katıldı. Şu anda, TAV Havalimanları Holding Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve Akfen Holding de Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Hâlihazırda DEİK İspanyol İş Konseyi nde ve DEİK İngiliz İş Konseyi nde farklı çalışma gruplarında yer alan Akın, aynı zamanda 1999 yılında Akfen Holding tarafından kurulan TİKAV da (Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı) Mütevelli Heyet Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif çalışmalarda bulunmaktadır. Duke of Edinburgh International Award Türkiye Programı nın Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Akın, London School of Economics de (LSE) kurulan Çağdaş Türkiye Araştırmalar Kürsüsü nde 2010 yılından bu yana Danışma Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Türkiye ve İngiltere arasındaki siyasi, ekonomik ve kültürel alandaki ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla 2011 yılında kurulan Tatlıdil Forumu nun organizatörlüğünü üstlenen Pelin Akın ın TÜSİAD, GYİAD, TİKAD, Genç Başkanlar Organizasyonu (YPO) üyelikleri bulunmaktadır.

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

3.000.000.000,00 100,00 100,00

3.000.000.000,00 100,00 100,00 Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) uyarınca yapılan bilgilendirmedir: 1. Şirketin ortaklık yapısı, ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirket sermayesinde

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

BASIN AÇIKLAMASI 16 OCAK 2013

BASIN AÇIKLAMASI 16 OCAK 2013 16 Ocak 2013 BASIN AÇIKLAMASI 16 OCAK 2013 17 Ocak 2013 tarihinde yapılacak olan TÜSİAD 43. Genel Kurul toplantısında, TÜSİAD Yönetim Kurulu, Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı, Denetleme Kurulu

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

BASIN AÇIKLAMASI 16 OCAK 2013

BASIN AÇIKLAMASI 16 OCAK 2013 16 Ocak 2013 BASIN AÇIKLAMASI 16 OCAK 2013 17 Ocak 2013 tarihinde yapılacak olan TÜSİAD 43. Genel Kurul toplantısında, TÜSİAD Yönetim Kurulu, Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı, Denetleme Kurulu

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu.

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. ADI SOYADI : HÜSEYİN BAYRAKTAR 1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. Sanayici ve işadamı olan Hüseyin Bayraktar, Lassa (Brisa)

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

EGELĠ & CO. TARIM GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. OLAĞAN ORTAKLAR GENEL KURULU N ĠLANI ĠLE BĠRLĠKTE WEBSĠTESĠNDE YAYINLANACAK DÖKÜMANLAR

EGELĠ & CO. TARIM GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. OLAĞAN ORTAKLAR GENEL KURULU N ĠLANI ĠLE BĠRLĠKTE WEBSĠTESĠNDE YAYINLANACAK DÖKÜMANLAR EGELĠ & CO. TARIM GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. OLAĞAN ORTAKLAR GENEL KURULU N ĠLANI ĠLE BĠRLĠKTE WEBSĠTESĠNDE YAYINLANACAK DÖKÜMANLAR a) ġirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı

Detaylı

GÜLER SABANCI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

GÜLER SABANCI YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÜLER SABANCI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Güler Sabancı, T.E.D Ankara Koleji ve daha sonra Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezuniyetinin ardından, çalışma hayatına 1978 yılında Lassa Lastik Sanayi

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

Tuncay Özilhan (Başkan)

Tuncay Özilhan (Başkan) TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı: Tuncay Özilhan (Başkan) 1947 yılında Kayseri de doğan Tuncay Özilhan, Saint Joseph Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi ni bitirdikten sonra

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET işbirliğiyle NİTELİKLİ DIŞ TİCARET P E R S O N E L İ SERTİFİKA PROGRAMI 2 27 EKİM 11 KASIM 2018 Kimler İçin? Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık ve Dış Ticarete İlişkin işlemler gerçekleştiren Dış

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1. Süreç 9 2015 tarihinde Merkez Bankası Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek olup süresi dolan iki Banka Meclisi Üyesi ve yine süresi

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Doğum Tarihi 1963 Çelebi Hava Servisi - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı : Boğaziçi Üniversitesi / İşletme 1982- Çelebi Hava

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Çelebi Hava Servisi A.Ş. - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Boğaziçi Üniversitesi / İşletme / ÇHH Yönetim Kurulu Başkanı 1982- Çelebi Hava Servisi

Detaylı

27 Mart 2013 Tarihli Genel Kurul Ek Bilgileri

27 Mart 2013 Tarihli Genel Kurul Ek Bilgileri 27 Mart 2013 Tarihli Genel Kurul Ek Bilgileri SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALAR SPK nın Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortakların Uyacakları Esaslar Tebliği ve Seri:IV,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

İnan & Aras Hukuk Bürosu

İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras, müvekkil ve danışanlarına hukukun her alanında hizmet veren Ankara merkezli bir hukuk bürosudur. Hukuk büromuz, yerli ve yabancı müvekkillerine şirketler hukuku, birleşme

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Çelebi Hava Servisi A.Ş. - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Boğaziçi Üniversitesi/ İşletme / ÇHH Yönetim Kurulu Başkanı 1982- Çelebi Hava Servisi

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Değer Katan İK için Metrikler Emre KAVUKÇUOĞLU - Ücret ve Yan Haklar Müdürü // EFES BİRA GRUBU İK Metrikleri Neden Önemlidir? Tepe Yönetim İK'dan Ne İster? Yöneticilerin İK'ya Bakış Açısı İK'da

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ LES DECISIONS D INVESTISSEMENT DES ENTREPRISES 1973 INDUSTRIELLES EN TURQUIE

ÖZGEÇMİŞ LES DECISIONS D INVESTISSEMENT DES ENTREPRISES 1973 INDUSTRIELLES EN TURQUIE 1. Adı Soyadı : Ramazan ABAY 2. Doğum Tarihi : 24.11.1949 3. Unvanı : Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Adana İktisadi ve Ticari İlimler 1971 Akademisi Yüksek

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortakların Uyacakları Esaslar Tebliği, Seri:IV, No:56 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 5-6 Ağustos 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Son 5 Yılda Ortaklık Dışında Üstlendiği Görevler. Yönetim Kurulu Başkanı %1 Devam Ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı. Yönetim Kurulu Başkanı

Son 5 Yılda Ortaklık Dışında Üstlendiği Görevler. Yönetim Kurulu Başkanı %1 Devam Ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı. Yönetim Kurulu Başkanı EK 6 Yönetim Kurulu Aday Listesi ve Özgeçmiş Bilgileri ÜMİT KİLER İlk ve orta öğrenimini Bitlis'te, liseyi İstanbul'da tamamlayan, Ümit Kiler perakende sektöründe başta İstanbul ve Ankara olmak üzere 190'

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

ENKA İNŞAAT ve SANAYİ A.Ş. GENEL KURUL İLANI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ENKA İNŞAAT ve SANAYİ A.Ş. GENEL KURUL İLANI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI ENKA İNŞAAT ve SANAYİ A.Ş. GENEL KURUL İLANI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, ortaklık sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurumsal Yönetim Eğitimi 22 Şubat 2014 Eğitmen:Dr. Güler Manisalı Darman Eğitimin Amacı Bütün dünyada, şirketlerin temeline bakıldığı

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır.

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır. CENGİZ EROLDU* Yönetim Kurulu Üyesi - CEO İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi nden 1988 yılında mezun olan Cengiz Eroldu, 1993-1995 yılları arasında Roma da bulunan LUISS Üniversitesi nde MBA programını

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE İstanbul, 2014 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 13 YEREL YÖNETİMLER EVRENSEL BİLDİRGESİ... 15 GİRİŞ...

Detaylı

14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik.

14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik. 14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik.com Strateji ve Planlama: Strateji oluşturma Strateji ve planlama, bir

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

Aralık 2009- DIġ TĠCARET MÜSTEġARLIĞI, MüsteĢar Yardımcısı Ankara, Türkiye. İhracatı Geliştirme ve Etüd Merkezi (İGEME) Genel Sekreteri

Aralık 2009- DIġ TĠCARET MÜSTEġARLIĞI, MüsteĢar Yardımcısı Ankara, Türkiye. İhracatı Geliştirme ve Etüd Merkezi (İGEME) Genel Sekreteri T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı, Müsteşar Yardımcısı İnönü Bulvarı No:36 06510 Emek/ TURKEY Tel: +90 312 212 87 53 Faks: +90 312 212 88 81 altunyaldizz@dtm.gov.tr ziyaaltunyaldiz@gmail.com Deneyim

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / AKCNS [] 23.03.2012 17:23:59 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Telefon ve Faks No. : 0216 571 30 00-0216 571 30 30 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 3-4 Aralik 2010, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

TÜSİAD-TÜRKONFED Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) ÇUKUROVASİFED 28 Ocak 2015

TÜSİAD-TÜRKONFED Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) ÇUKUROVASİFED 28 Ocak 2015 TÜSİAD-TÜRKONFED Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) ÇUKUROVASİFED 28 Ocak 2015 TÜSİAD-TÜRKONFED Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) MARSİFED 27 Ocak 2015 BORGİP Bölgelerarası Ortak Girişim

Detaylı

Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F

Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F Albayrak Hukuk Bürosu Hakkımızda Albayrak Hukuk Bürosu, profesyonel ve dinamik ekibiyle finans, enerji, madencilik, inşaat, gayrimenkul, ağır sanayi, orman ürünleri ve tekstil gibi sektörlerde çalışmalar

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ğ Türkiye Sektör Meclisleri Ambalaj Meclisi Bankacılık ve Finans Meclisi Bilgisayar ve İletişim Tekn. Meclisi Bilgisayar Yazılımı Meclisi Cam Ve Cam Ürünleri Sanayi Meclisi Çimento ve Çimento Ürünleri

Detaylı

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ Hüseyin BOZKURT GRUP MÜDÜRÜ 1974 yılında Manisa/Salihli de doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında

Detaylı

Yönetim Kurulu Aday Listesi ve özgeçmişleri ile grup içi ve grup dışındaki görevleri;

Yönetim Kurulu Aday Listesi ve özgeçmişleri ile grup içi ve grup dışındaki görevleri; Aday Listesi ve özgeçmişleri ile grup içi ve grup dışındaki görevleri; NAHİT KİLER Nahit Kiler, ilk, orta ve lise öğrenimini Bitlis'te tamamladı. Ticaret hayatına 20 yıl önce perakendecilikle başlayan

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 7-8 Nisan 2010 Ankara, Ramada Plaza Ankara 14-15 Nisan 2010 İstanbul, Dedeman İstanbul Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik

Detaylı

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 09.00-09.15 Kayıt Güler Manisalı Darman

Detaylı

GOBI 2010 İŞ VE YATIRIMDA KÜRESEL FIRSATLAR PANELİ

GOBI 2010 İŞ VE YATIRIMDA KÜRESEL FIRSATLAR PANELİ GOBI 2010 İŞ VE YATIRIMDA KÜRESEL FIRSATLAR PANELİ İstanbul Teknik Üniversitesi Yatırım Kulübü nün organizasyonu ile GOBI (Global Opportunities in Business and Investment) 2010 İş ve Yatırımda Küresel

Detaylı

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ ÜLKEM SİGORTA ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ Ülkem Sigorta Kooperatifi acente, profesyonel sigorta yöneticilerinin ve akademisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan 15 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. ÜLKEM

Detaylı

: Ulaştırma. : Ocak 2011 (Halen Çalışıyor) : Tedarik Zinciri Yöneticisi, AVS Global Ship Supply,

: Ulaştırma. : Ocak 2011 (Halen Çalışıyor) : Tedarik Zinciri Yöneticisi, AVS Global Ship Supply, Tuğba Karagülle Yönetici, Takım lideri, Koç ALTINTEPE MAH. AK SOK. BİRSEN APT. NO:5/2 KÜÇÜKYALI Maltepe / İstanbul Cep +90 (532) 556 76 17 tubika@gmail.com Giriş Özgeçmiş Başlık TUĞBA KARAGULLE RESUME

Detaylı

ÜS İ MP 2018 ÖDÜLLER İ

ÜS İ MP 2018 ÖDÜLLER İ ÜSİMP 2018 ÖDÜLLERİ Üstün Hizmet Ödülü Mensubu oldukları kurum ve kuruluşlardaki görevlerinde gösterdikleri üstün gayretle; Yeni ÜSİ birimlerinin kurulmasına, var olanların geliştirilmesine ve kurumsallaşmasına,

Detaylı

PAVO Teknik Servis Elektrik Elektronik San. Tic. A.Ş.

PAVO Teknik Servis Elektrik Elektronik San. Tic. A.Ş. d PAVO Teknik Servis Elektrik Elektronik San. Tic. A.Ş. 1 «3100 sayılı Katma Değer Vergisi Mükelleflerinin Ödeme Kaydedici Cihazları Kullanmaları Mecburiyeti» hakkında Kanuna istinaden Maliye Bakanlığı

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Mehmet Akif AYDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

SÜTAŞ SÜT ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 22 NİSAN 2017 TARİHİNDE YAPILACAK 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

SÜTAŞ SÜT ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 22 NİSAN 2017 TARİHİNDE YAPILACAK 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SÜTAŞ SÜT ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 22 NİSAN 2017 TARİHİNDE YAPILACAK 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin Olağan Genel Kurul toplantısı, 22/04/2017

Detaylı

2015 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2015 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2015 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2015 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 25 Mart 2016 Cuma günü saat 10.00 da Muallim Naci Caddesi, No: 26,

Detaylı

SİMONE KASLOWSKİ TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ

SİMONE KASLOWSKİ TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ 20 Şubat 2019 TS/Kİ-BÜL/19-13 SİMONE KASLOWSKİ TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ TÜSİAD ın 20 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen 49. Genel Kurulu toplantısında TÜSİAD Yönetim Kurulu, Yüksek İstişare Konseyi

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon VİRTUS Serbest Yatırım Fonu Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine odaklı Türkiye

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu VİRTUS Serbest Yatırım Fonu İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine

Detaylı

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu KANALFİNANS.COM Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu TÜYİD IPREO Fon Akışı raporuna göre değer odaklı yatırımcılar birinci çeyrekte alım yaparken,

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Sosyal Medya ve İnsan Kaynaklarının Geleceği İpek Aral KİŞİOĞLU - Kaynağım İnsan.com 10:15-11:15 Akışkan Düşünce Dinamiği: İK için Sosyal Ağlarda Değer Yaratmak Yrd. Doç. Dr.Aykut ARIKAN -

Detaylı

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU İMSAD tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 12, inşaat endüstrisinin gündemini bir kez daha değiştirdi. TÜSİAD ın bu yıl stratejik

Detaylı

3.EVRENSEL TASARIM SEMPOZYUMU / İSTANBUL HERKES İÇİN TASARIM DAVETLİ KONUŞMACI ÖZGEÇMİŞLERİ

3.EVRENSEL TASARIM SEMPOZYUMU / İSTANBUL HERKES İÇİN TASARIM DAVETLİ KONUŞMACI ÖZGEÇMİŞLERİ 3.EVRENSEL TASARIM SEMPOZYUMU / İSTANBUL HERKES İÇİN TASARIM DAVETLİ KONUŞMACI ÖZGEÇMİŞLERİ PROF.DR.HAKKI ÖNEL / YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1.Ocak.1948 TURGUTLU doğumlu olan Prof. y. mimar Hakkı ÖNEL,

Detaylı

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011-31 Aralık 2011 Dönemi İÇİNDEKİLER: ŞİRKET TANITIMI 3 SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI 3 YÖNETİM KURULU 4 DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE 6 DENETÇİ 6 ÜST YÖNETİM 6 VİZYONUMUZ,

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK NIN Seri:IV, No: 41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Tebliği ve Seri:IV, No: 56-57 Sayılı Kurumsal Yönetim

Detaylı

www.nartriskmanagementforum.com Değerli Katılımcı, NART Risk Management Forum 2004 yılından bu yana Türkiye Risk Yönetimi ve Sigorta sektöründe yapılan en önemli uluslararası organizasyonlardan biri haline

Detaylı

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Invest in DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Türkiye de Doğrudan Yabancı Yatırımın Gelişimi Makroekonomik anlamda küresel ekonomiye uyumu sağlayan yapısal reformlar, bir yandan Türkiye yi doğrudan yabancı yatırım

Detaylı

Otomotiv sektörü için internet teknolojileri üreten bir firmayız.

Otomotiv sektörü için internet teknolojileri üreten bir firmayız. Otomotiv sektörü için internet teknolojileri üreten bir firmayız. Otoworks'ün varoluş sebebi; Otomotiv Dünyası aktörlerinin birbirleriyle daha etkin çalışmasını sağlamaktır. www.otoworks.com Biz Kimiz?

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 16.05.2012 10:38:37 Özel Durum Açıklaması (Genel)

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 16.05.2012 10:38:37 Özel Durum Açıklaması (Genel) EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 16.05.2012 10:38:37 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : BALIKHİSAR MAH. KÖY İÇİ KÜMEEVLERİ NO:574 AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0312 398 01

Detaylı

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Altın ve Kıymetli Metaller Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU 26 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA

ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU 26 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA MAYIS EĞİTİMLERİ İŞLETMELERDE STRES ÖNLEME YÖNETİMİ- FERDİN HOYİ 12 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA STRATEJİK SATINALMA - METİN A. KANSU 25 MAYIS 2010 SALI ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU

Detaylı