Cihazı ayarlamak ve değiştirmek sensör tuşları sayesinde gerçekleşir. Metal nesneler aramadan önce cihazın bütün fonksiyonlarını tanıyın.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Cihazı ayarlamak ve değiştirmek sensör tuşları sayesinde gerçekleşir. Metal nesneler aramadan önce cihazın bütün fonksiyonlarını tanıyın."

Transkript

1 BA/GTAx Kullanım kılavuzu GARRETT GTAx 1250 Önemli bilgi: Lütfen bu kılavuzu önce tamamen okuyun, orijinal kılavuza da bakınız, cihazı kurunuz ve cihazın fonksiyonlarını deneyin. 1. Dikkat! Kazıda patlama tehlikesi Alman yasaları sizin dikkatinizi bazı olgular üzerine çekmemizi mecbur kılıyor. Aşağıdaki bilgileri mutlaka göz önünde bulundurunuz. Cihaz bir buluntu gösterdiğinde, değerli bir şey yerine cephane veya başka patlayıcı madde olabileceğini düşünün. Bir buluntuyu toprağı kazıyıp çıkarmak tamamen sizin sorumluluğunuzda. Üretici ve satıcı zararlar için herhangi bir mesuliyet üstlenmez. Metal arama cihazları çocuklar tarafından sadece yetişkinler denetimi altında kullanılabilir. Toprağı kazıp çıkarmak her zaman yetişkin kişiler tarafınden yapılması gerekir. 2. Kurmak Orjinal kılavuza bakınız. Arama sondasını civata ile boruya takınız. Boruları birleştiriniz. Küçük metal düğmeler deliklere yerleşmeli. Arama sondalı boruları şimdi gösterge aletinin altında gövdeye geçiriniz. Kabloyu borunun etrafına burmalı olarak sarın ve fişi gövedeye geçirinız. Fişin üzerindeki vidayı dikkatle döndürerek vida dişine sıkınız. Boruların muhtelif delikleri olduğundan cihazın yüksekliği ayarlanabilir. 3. Manevra tuşlarının anlamı Cihazı ayarlamak ve değiştirmek sensör tuşları sayesinde gerçekleşir. Metal nesneler aramadan önce cihazın bütün fonksiyonlarını tanıyın. POWER/HOLD TO RESET MENU/SCROLL ACCEPT/REJECT PIN POINT / COIN DEPTH ON/OFF/Fabrika ayarı Cihazı çalıştırır ve kapatır. Beş saniye süreyle basılı tutulduğunda fabrika çıkışı ayarlamaya geri dönülür. Tekrar basmakla cihazın fonksiyonları çağrılır. Gerekirse ayarlar değiştirilir: Yükseltilir (+) veya küçültülür (-) Bu tuşla istenmeyen nesnelerin ayarları silinir (REJECT), istenen nesnelerin ayarları da kaydedilir (ACCEPT). "-" ve "+" tuşları ile programlama sembölü sola veya sağa kaydırılabilir. Tuşa basınız ve basık tutunuz. Arama sistemi şimdi "All Metal/Non Motion" ayarı ile bütün metalleri gösterir. Sonda bulunan nesnenin üzerinden çok yavaş gezdirilirse (Otomatik şimdi kapalı) bulunan nesnenin büyüklüğü teşhis edilebilir. Küçük ve orta büyüklükte nesnelerin derinliği de ölçülebilir. Yukarıdaki gösterge nesnenin derinliğini "inch" olarak gösterir (1 ınch = 2,5 cm).

2 OPERATE LAST MODE MENU veya "+"/"-" ile bir fonksiyon değiştirildi ise cihazı bu tuşla tekrar çalışır hale getirebilirsiniz. Son arama programı tekrar yüklenir. 4. MENU özel ayarları POWER tuşuna bastıktan sonra göstergenin üzerinde değişik ingilizce kavramlar ve grafik semboller (3,5 den 4 ve 6 dan 12 ye kadar siyah blokler) görülüyor. MENU ile arama cihazının programına değişikliklerinizi girin ve her defasında OPERATE ile tasdik ediniz. Yukarıdaki blok sırası şu bilgileri sunuyor: a) Bulunan nesnenin sinyal değeri. b) PIN POINT basıldı ise, bulunan nesnenin sinyal gücü. c) MENÜ üzerinden programda çalışılıyor ise, ayarlanan değer. Aşağıdaki blok sırası şu bilgileri sunuyor: a) Programlanan metal nesneler için programlanan sinyal değerleri. b) Küçük metal parçaları için derinlik (inch) ölçüleri. Elektronik arama sisteminde MENU üzerinden değiştirilebilen ayarlar üzerine bilgiler. POWER tuşuna basın. Şimdi MOTION DISC açılmıştır (MOTION = Hareket, Yuvarlak sonda arama sırasında gezdiriliyor, DISC = Anti-demir-süzgü ). İletkenliği 1 ile 3 v 4,5 ile 5,5 arasında olan nesneler ses yaratmıyorlar. COINS (Sikke) sistemi çalışıyor. MENU ve ondan sonra "+" tuşuna basıldığında COINS, JEWELRY, RELIC, ZERO-DISC ve CUSTOM sistemleri arasında seçebilirsiniz. CUSTOM arama sistemi - Bu ayarda kendi belirleyici programınızı yükleyebilirsiniz. "-" ve "+" tuşları ile yukarıdaki blok sırasından istediğiniz sinyal değerlerini ACCEPT/REJECT tuşları ile kabul ediniz veya reddediniz. COINS - İletkenliği 4 ile 5 arasındaki nesneler gösterilmiyor. Sadece bronz ve gümüş arandığında tavsiye edilebilir. JEWELRY - Küçük ve orta boy mücevherat aramasında kullanılır. RELICS - Sadece küçük demir parçaları gösterilmiyor. Diğer bütün nesneler ses ile gösteriliyor. ZERO - Maksimum derinlik istiyorsanız bu sistemle çalışın. Belirleyici şimdi kapalıdır. Yukarıdaki sembollere dikkat edin: Küçük ve orta boy demir parçaları "+1" ile gösteriliyor, altın nesneler genelde 3 ile 6 arasında gösteriliyor, gümüş nesneler 6 ile 12 arasında gösteriliyor. dikkat: Büyük demir parçalar genellikle iki veya daha fazla blok ile gösteriliyor ve "+1" üzerinde bir sembol beliriyor. Arama cihazının MEMORY sistemi mevcut. Son ayarlar cihaz kapatıldığında kendiliğinden kayıt ediliyor ve korunuyor. Arama cihazı nesneleri sadece nesnelerin üzerinden hızla hareket edilirse teşhis (Yukarıdaki blok sırası ile) edebiliyor.

3 5. MENU üzerinden ek ayarlar SENSITIVITY - Arama randımanı. Cihaz maksimum gücünün yüzde 75 ine ayarlanmıştır. "-" ve "+" tuşları ile randımanı azaltıp yükseltebilirsiniz. Randıman aşırı yüksek ayarlandı ise yukarıdaki blok semboller karışabilir; o halde randımanı biraz indirin. THRESHOLD - Normalde alçak kontrol sesi fabrikada ayarlanmıştır. "-" ile bu ses alçaltılabilir (sadece kulaklık kullanıldığında) ve "+" ile yükseltilebilir (gerekmez). VOLUME - Ses kesafeti ayarlanabilir. Muhtemelen kulaklık kullanıldığında gerekebilir. TONE - Ses frakans ayarı. FREQUENCY - Vericinin frekansı. Sadece, birkaç cihaz aynı yerde kullanılırsa ve frekanslar birbirini etkilerse, değiştirilebilir. SALT ELIMINATION - Yaş deniz kumu üzerinde aramada kullanın. BELLTONE - Değişik sinyal değeri olan nesneler için değişik tonlar. BACKLIGHT - Gece aramalarında gereken göstergenin arka plan ışıklandırılması. BATTERY - Pil durumu devamlı gösterilir (sağ tarafta, dikey). Şarjlı pil kullanıyorsanız, sağ tarafta BATTERY kelimesi ve blok sembolleri çıkasıya kadar MENU tuşuna basın. Sonra "-" tuşuna basınca NICAD kelimesi görünür. Normal pille çalışmak istiyorsanız, "+" tuşu ile NICAD silinir. 6. Piller Kol dayangacın altındaki pil yuvasında (çıkartılabilir ve kemerde taşımak mümkün) 2 pil mahfazası bulunur. Her mahfaza 6 tane 1,5 V pil kapasitelidir. Pilleri değiştirmek için yuva kapağını ani bir hareketle dikkatlice çıkarın. Pil mahfazalarını çıkarın. Pillerin sıralaması mahfazanın üzerinde yazılıdır. Yanlış yerleştirilen piller elektronikte hasar meydana getirebilir. Sadece kaliteli (Alkaline, akmayan) pil kullanın. 7. Arama tekniği Aramalara başlamadan önce cihazın fonksiyonlarını iyice tanıyın. Cihazı deneyin. Bunun için bir altın veya gümüş bilezik veya yüzük (zincir olmaz!) ve bir demir civata veya başka bir demir parça gerekiyor. Arama cihazını bir ağaç masanın üzerine yatırınız. Yuvarlak sonda bu arada dikey dursun. Cihazı önceden anlatılan şekilde çalıştırın. MENU üzerinden istenen arama sistemini seçin. Çeşitli metalleri sırayla sondanın önünde sallayın. PINPOINT tuşuna da basın ve göstergedeki değişiklikleri izleyin. Aramadan önce lütfen bütün sistemleri test edin. Arama sondalarının türselliği: 21 - cm sonda: En küçük ve küçük metal parçalarda iyi. Orta arama gücü cm sonda: Büyük sikke ve büyük parçalarda iyi. Büyük metal parçaları 21 cm sondasından daha derinde bulabilir. Aramada yuvarlak sondayı yavaş yavaş yerin üzerinde sabit yükseklikte gezdirin. Bu arada yavaş yavaş ileri gidin. PINPOINT tuşunu basık tutarsanız, kısa sinyal sesleri "küçük metal parçası" anlamına ve uzun sinyal sesleri "büyük metal parçası" anlamına geliyor. Parça yerin yüzeyinde ise, ses çok sesli ve kuvvetli olur. Ses zayıf ama uzun ise, Parça derinde ve büyüktür.

4 8. Garanti Ayrı bir yazılı anlaşma olmadığı sürece üretici garantisi geçerlidir. Bu garantiden kimyasal maddelerden (örneğin asitler ) dolayı veya suistimalden (şiddet) oluşan hasarlar hariçtir. Cihaz fatura üzerinde yazılı olan firmaya gönderilmek üzere pullanmıştır. Eğer garanti hakları yoksa, satıcı bir masraf tahmini yapar. Bu tahmin müşteri tarafından yazılı olarak tasdik edilmelidir. Cihaz tamirden sonra ödemeli olarak veya fatura bedelinin peşinen ödenmesi halinde teslim edilir. 9. Hak ve görevler Gizli metal nesnelerin araması zevkli ve heyecan dolu serüvenli bir hobidir. Her ülkede kazılar için yasalar ve uygulamalar neşredildiğini dikkate alın. Kendinizi bilgilendirmeniz kendi yararınız içindir. Arkeolojik değerli veya bilinen yerlere müsadesiz girmeyin. Arkeolojik değeri olan maddeler bulduğunuzda bir müze ile irtibat kurun. Kazdığınız delikleri doldurun, çimeni teperek düzeltin. Ve böylece - bol şanslar. Copyrigt: Bu kullanma kılavuzu telif hakları kanunuyla korunmuştur. DTI nin yazılı izni olmaksızın çevrilmesi, alıntılanması, çoğaltılması veya yayımlanması yasaktır.

5 Detector Trade International GmbH & Co KG (0) Hamburger Str Dormagen Germany

Kullanım kılavuzu GARRETT GTI 1500

Kullanım kılavuzu GARRETT GTI 1500 Kullanım kılavuzu GARRETT GTI 1500 Lütfen bu kılavuzu ve orijinal kılavuzu önce tamamen okuyun. 1. Manevra tuşlarının anlamı POWER/HOLD TO RESET MENU/SCROLL ACCEPT/REJECT TREASURE IMAGING (TI) (PIN POINT)

Detaylı

White's 3900 D PRO Plus metal detektörü kullanma kılavuzu

White's 3900 D PRO Plus metal detektörü kullanma kılavuzu White's 3900 D PRO Plus metal detektörü kullanma kılavuzu Fihrist 1. GENEL... 2 2. MONTAJ... 2 3. KULLANMA DÜĞMELERININ GÖREVI... 2 4. ARAMA HASSASIYETINI AYARLAMAK... 3 5. ARAMA METODU... 3 6. PILLER...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu GARRETT GTP 1350

Kullanım Kılavuzu GARRETT GTP 1350 Kullanım Kılavuzu GARRETT GTP 1350 İçindekiler 1. GENELLIKLE...2 2. HAZIRLIK...2 3. TUŞLARIN ANLAMI...2 4. EKRAN...3 OBJE TESPITI...3 5. MENU TUŞUNDAN ÖZEL AYARLAR...3 6. MENU TUŞU ILE DIĞER AYAR IMKANLARI...4

Detaylı

Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 60 (BC 60)

Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 60 (BC 60) Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 60 (BC 60) İçindekiler: 1. GENEL... 2 2. MONTAJ... 2 3. KULLANMA DÜĞMELERININ ANLAMI VE FONKSIYONU... 2 4. EINSTELLUNG DER SUCHEMPFINDLICHKEIT... 2

Detaylı

Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 4 (BC 4)

Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 4 (BC 4) Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 4 (BC 4) İçindekiler: 1. GENEL... 2 2. MONTAJ... 2 3. KULLANMA DÜĞMELERININ ANLAMI VE FONKSIYONU... 2 4. ARAMA HASSASIYETININ AYARLANMASI... 2 5. ARAMA

Detaylı

Kullanım Kılavuzu GARRETT ACE 150 / 250

Kullanım Kılavuzu GARRETT ACE 150 / 250 Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER: GARRETT ACE 150 / 250 TAKILIM... 2 HAZIRLIK... 2 ARAMA TEKNIĞI... 2 ACE 150... 3 ACE 150 NIN TUŞLARI:... 3 EKRAN ACE 150... 3 ACE 250... 4 ACE 250 NIN TUŞLARI:... 4 EKRAN

Detaylı

Kullanım Kılavuzu GARRETT EURO ACE

Kullanım Kılavuzu GARRETT EURO ACE Kullanım Kılavuzu GARRETT EURO ACE İÇİNDEKİLER: TAKILIM... 2 HAZIRLIK... 2 ARAMA TEKNIĞI... 2 EURO ACE NIN TUŞLARI:... 3 EURO ACE NIN EKRANI... 4 Mode Indicator-... 4 Target ID-Cursor (Upper Scale)...

Detaylı

White's 6000 PRO XL metal detektörü kullanma kılavuzu

White's 6000 PRO XL metal detektörü kullanma kılavuzu White's 6000 PRO XL metal detektörü kullanma kılavuzu İçindekiler 1. GENEL... 2 2. MONTAJ... 2 3. KULLANMA DÜĞMELERININ GÖREVI... 2 4. ARAMA METODU... 4 5. İLERI TEKNIKLER... 5 6. PILLER... 5 7. DIKKAT!

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

VLF DEFİNE DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

VLF DEFİNE DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU VLF DEFİNE DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU 1.MONTAJ 1.Detektörünüzün montajını yaparken, aşağıdaki basit adımları takip edebilirsiniz; Detektöre (ayarlama düğmelerinin ve ekranın olduğu kısım) kol desteğini,

Detaylı

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU BÖLÜM 1: ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Bu Q-P 50 B okuyucu özellikle, akıllı binalar, yerleşim alanlarındaki toplu geçişlerde, ofislerin binaların, fabrika girişlerinin kontrolü için dizayn

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar.

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar. 1 4 Kullanım Kılavuzu saatinin emniyetli uygulanması ve uzun süreli kullanımı için kullanım kılavuzunu itinalıca okuyup saklayınız. Kullanma kılavuzu internette de kullanıma hazır bulunmaktadır: www.qlocktwo.com

Detaylı

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz kart basma saatinin kullanımına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

Elektriksel-Fiziksel Özellikler... 2 Kullanım... 3 Uygulama Örnekleri... 7

Elektriksel-Fiziksel Özellikler... 2 Kullanım... 3 Uygulama Örnekleri... 7 FONKSİYON ÜRETECİ KULLANIM KILAVUZU (FUNCTION GENERATOR) İçindekiler Elektriksel-Fiziksel Özellikler... 2 Kullanım... 3 Uygulama Örnekleri... 7 Şekil Listesi Şekil 1 Fonksiyon üreteci... 2 Şekil 2 Fonksiyon

Detaylı

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu LogiLight EM0003 Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu a. Güvenlik Uyarısı Premium Enerji Ölçeri sabit ve düzgün bir prize bağlayıp kullanın. Yanlış bir yerde kullandığınızda kırılmasına

Detaylı

White' s Spectrum XLT Metal detektör kullanma kılavuzu

White' s Spectrum XLT Metal detektör kullanma kılavuzu White' s Spectrum XLT Metal detektör kullanma kılavuzu İçindekiler 1. MONTAJ... 2 2. PILLER... 2 3. AYARLAMA / PROGRAMLAR... 3 4. ARAMA TEKNIĞI... 5 5. PROGRAMLAMA VE KULLANICI PROGRAMLARINI KORUMA...

Detaylı

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun.

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Kullanım Talimatı ECON EC-SERİSİ 1. Uyarı ve Güvenlik Önlemleri Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Bu cihazı tehlikeli bölgelerde

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Türkçe Kullanım Kılavuzu

Türkçe Kullanım Kılavuzu h1 Türkçe Kullanım Kılavuzu İçindekiler Kurulum talimatları 12 Bağlantı şeması 12 Kullanım talimatları 13 Sembollerin anlamları 13 Başlangıç ayarları 14 Başlatma 14 Sıcaklık ayarı 14 Nem değeri ayarı (sadece

Detaylı

Kullanım Kılavuzu [FMC/FME NEM ÖLÇER]

Kullanım Kılavuzu [FMC/FME NEM ÖLÇER] [FMC/FME NEM ÖLÇER] Versiyon 6.13 30 Kasım 2015 Önsöz PCE Teknik Cihazları ndan bir FMC NEM ÖLÇER satın aldığınız için çok teşekkür ederiz. Bu kullanım kılavuzu FMW Nem Ölçeri daha iyi kullanabilmeniz

Detaylı

STR-20 STEPPER KULLANMA KILAVUZU

STR-20 STEPPER KULLANMA KILAVUZU STR-20 STEPPER KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu kitapçığı lütfen her zaman elinizin altında bulundurunuz! 1. Kondisyon aletinizi monte edip kullanmaya başlamadan önce bu el kitapçığının

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

Kullanma kılavuzu. Kullanma kılavuzu. Kullanıcı için. VRT 250; VRT 250f. Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH

Kullanma kılavuzu. Kullanma kılavuzu. Kullanıcı için. VRT 250; VRT 250f. Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Kullanma kılavuzu Kullanıcı için Kullanma kılavuzu VRT 250; VRT 250f TR Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Berghauser Str. 40 D-42859 Remscheid Telefon 021 91 18 0 Telefax 021 91 18 28 10 info@vaillant.de

Detaylı

TOMDEC V4 kullanım ve arama kılavuzu

TOMDEC V4 kullanım ve arama kılavuzu TOMDEC V4 kullanım ve arama kılavuzu İyonlardan kaynaklanan elektromanyetik titreşim alanları bulabilen bir cihazın sahibisiniz. Lütfen şunları dikkate alın: İyonlar positif ve negatif yüklenmiş parçacıklar.

Detaylı

T I M E R TR Kullanım

T I M E R TR Kullanım TR Kullanım TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Çalıştırma ve emniyet kurallarını dikaktlice okuyunuz! Emniyet kuralları Evinizde kullandığınız elektrik değrlerinin cihazın çalışması için gerekli değerleri

Detaylı

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ 3 Kg - 6 Kg - 15 Kg - 30 Kg DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad. No : 19 4. Levent / İstanbul Tel : 0212-283 37 15

Detaylı

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. TP4000 Range Electronic Programmable Room Thermostat. User Guide. Danfoss Heating

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. TP4000 Range Electronic Programmable Room Thermostat. User Guide. Danfoss Heating MAKING MODERN LIVING POSSIBLE TP4000 Range Electronic Programmable Room Thermostat Danfoss Heating User Guide Kullanıcı Talimatları TP4000 Programlanabilir oda termostatınız Indeks 1.0 Temel 1.1 Programlanabilir

Detaylı

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU GÜVENLİK ALARM SİSTEMİ KABLOSUZ MANYETİK KONTAK MARKA: MODEL: AMC CM 400 TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ALARM SİSTEMLERİ VE ELEKTRONİK TİC LTD. ŞTİ. PERPA TİCARET MERKEZİ, A BLOK, KAT: 5 NO:112-114,

Detaylı

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu S50 Genel Tanıtım Fonksiyon Tanımı İlgili özellik ve input için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz Programlama Moduna Giriş * 888888 # Kodundan sonra programlamaya başlayabilirsiniz

Detaylı

CM727 KULLANIM KILAVUZU

CM727 KULLANIM KILAVUZU CM727 KULLANIM KILAVUZU 1 CM 727 KULLANIM KILAVUZU Tanım CM727, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek,siz evdeyken ve dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla dizayn edilmiş bir programlanabilir

Detaylı

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU 1.Malzeme Listesi TuĢtakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Versiyon 1.1 01/07/2016 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 2 ÖZELLİKLER... 3 3 TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4 CİHAZ... 4 5 KULLANIMA HAZIRLIK... 5 5.1 Pilleri takma... 5 5.2 Soğutucunun

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SeekTech. a Bağlanma. Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1

Kullanım Kılavuzu. SeekTech. a Bağlanma. Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1 Kullanım Kılavuzu SeekTech & a Bağlanma Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1 İçindekiler Listesi Sisteme Genel Bakış Tanım...3 Bluetooth Özellikleri...3 Yayılma Alanı...4 Bluetooth Bağlantısı Aygıtları

Detaylı

Kullanım Kılavuzu SR5-BPR

Kullanım Kılavuzu SR5-BPR Kullanım Kılavuzu SR5-BPR Kablosuz arama sistemi ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kullanım öncesi lütfen kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz, yönergeleri takip ediniz. Özellikler ve

Detaylı

Receiver REC 150. Kullanma kılavuzu

Receiver REC 150. Kullanma kılavuzu Receiver tr Kullanma kılavuzu Kullanma kılavuzu STABILA, rotasyonlu lazerlerin tespiti için kullanımı kolay bir Receiver dir. Receiver cihazı ile rotasyon lazer cihazlarından gelen lazer ışınlarını, insan

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

FPID 2100. Manyetik Dedektör & Belirleyici. Kullanım Kılavuzu

FPID 2100. Manyetik Dedektör & Belirleyici. Kullanım Kılavuzu FPID 2100 Manyetik Dedektör & Belirleyici Kullanım Kılavuzu FISHER ARAŞTIRMA LABORATUVARI ÖZELLİKLER Fisher FB ID 2100 size özellikle sert ve donmuş zeminlerde, gereksiz oyukları kazarken zaman kazandıracak

Detaylı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Kullanmaya başlamadan önce Kullanım Kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. 1. Paket İçeriği; Adı Miktar Notlar Geçiş kontrol cihazı 1 Kullanım kılavuzu 1

Detaylı

Centronic UnitControl UC52

Centronic UnitControl UC52 Centronic UnitControl UC52 tr Montaj ve İs letme Talimatı Kumanda elemanlı tekli kontrol cihazı As ağıdaki kis ilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili

Detaylı

AKÜLÜ MOTOSİKLET C051

AKÜLÜ MOTOSİKLET C051 AKÜLÜ MOTOSİKLET C051 Kullanmadan önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için saklayınız. Parça Listesi Seri no İsim adet 1 Ana gövde 1 2 Ön gövde 1 set 3 Şarj aleti 1 4

Detaylı

Titreþim denetim cihazý

Titreþim denetim cihazý Titreþim denetim cihazý Tip 675 Titreþim hýzý (mm/s, rms) 2 Transistör þalter çýkýþý (Ön ayarlamasý sabit olarak yapýlmýþtýr) Analog elektrik çýkýþý: 4...20 ma Frekans aralýðý: 10 Hz...1000 Hz 1 Hz...1000

Detaylı

TESTO 105 TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TESTO 105 TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU TESTO 105 TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu takdirde kullanmak üzere saklayınız. 2. Ürün Tanımı Ekran

Detaylı

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com pazarlama@artelektronik.com

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

Kullanım kılavuzu. testo 810

Kullanım kılavuzu. testo 810 Kullanım kılavuzu testo 810 2 Ürünün kullanılması testo kısa kullanım kılavuzu 810 1. Koruma kapağı: Durma pozisyonu 2. Kızılötesi sensör 3. Hava/sıcaklık sensörü 4. Ekran 5. Kontrol tuşları 6. Batarya

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 160905 Kitap Baský Tarihi: 160905 Revizyon No: 3 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 13 14 15 16 17 18 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel

Detaylı

TEKNİK & BALİSTİK SERİSİ MÜHENDİ SLİ K KULLANIM KILAVUZU. www.noktadedektor.com

TEKNİK & BALİSTİK SERİSİ MÜHENDİ SLİ K KULLANIM KILAVUZU. www.noktadedektor.com TEKNİK & BALİSTİK SERİSİ MÜHENDİ SLİ K www.noktadedektor.com KULLANIM KILAVUZU GİRİŞ Nokta 107TB teknik ve balistik dedektörümüzü tercih ettiğiniz ve satın aldığınız için teşekkür ederiz. 2001yılından

Detaylı

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000 Kullanım Talimatı Ozonizatör S 500 / S 1000 Giriş Sander'in bu üstün kaliteli ürününü satın aldığınız için sizi kutlarız ve bu cihazdan memnun kalacağınızdan eminiz. Akvaryum teknolojisine ilişkin ürünlerin

Detaylı

F: Bağlan düğmesi G: Pil yuvası H: Şarj bağlantısı I: Hareket algılayıcısı/göstergesi

F: Bağlan düğmesi G: Pil yuvası H: Şarj bağlantısı I: Hareket algılayıcısı/göstergesi TRUST MI5400X BLUETOOTH OPTICAL MOUSE Ürün bilgileri Fare Şarj Aygıtı F A B D G I E C H J A: Sağ fare düğmesi B: Akıllı rulet/pil göstergesi boş ve şarjda C: Sol fare düğmesi D: Tarayıcı geri düğmesi E:

Detaylı

Düzeltme. Endüstriyel redüktörler X.. yapı serisi helisel ve konik dişli redüktörler Tork sınıfları 6.8 knm - 475 knm *21334366_1214*

Düzeltme. Endüstriyel redüktörler X.. yapı serisi helisel ve konik dişli redüktörler Tork sınıfları 6.8 knm - 475 knm *21334366_1214* Sürücü tekniği \ Tahrik otomasyonu \ Sistem entegrasyonu \ Servisler *21334366_1214* Düzeltme Endüstriyel redüktörler X.. yapı serisi helisel ve konik dişli redüktörler Tork sınıfları 6.8 knm - 475 knm

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Beton Nemi

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA 1 1 2 2 60 mm/2.36 inch 87 mm/3.43 inch ±1.5 m ±60 inch >0.2 m >8 inch 3 34 mm/1.34 inch 125 mm/4.92 inch 3 İngilizce metin asıl talimattır. Diğer diller asıl talimatların çevirileridir. İçindekiler 1.

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU PLUSSMART HT 350 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI!

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Fisheye IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bir kenara atmayın. İleride başvurmak üzere arşivinizde saklayın. Ekipmanın veya aksesuarların

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

Kullaným Kýlavuzu >> HOFFRICHTER RAHAT NEFES ALMAK ÝÇÝN TEKNOLOJÝ. Aksesuar Batarya Paketi powerpackpoint

Kullaným Kýlavuzu >> HOFFRICHTER RAHAT NEFES ALMAK ÝÇÝN TEKNOLOJÝ. Aksesuar Batarya Paketi powerpackpoint Kullaným Kýlavuzu >> HOFFRICHTER RAHAT NEFES ALMAK ÝÇÝN TEKNOLOJÝ Aksesuar Batarya Paketi >> Bilgi Seri numarasý HOFFRICHTER GmbH Firmasý daha sonra takip edebilmek için bütün sistemlerini ve cihazlarýný

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

HT 300 ODA TERMOSTATI

HT 300 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH920D SET DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza edin.

Detaylı

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu Q-P 110A Kullanım Kılavuzu 1.Malzeme Listesi İsim Miktar Remarks Tuştakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır Akıllı vida 2 4mmx28mm

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

TES-1306 DİJİTAL TERMOMETRE KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİSİ

TES-1306 DİJİTAL TERMOMETRE KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİSİ DİJİTAL TERMOMETRE TES-1306 KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİSİ Bu cihaz ısı sensörü olarak herhangi bir K/J tipi termokuplajla birlikte kullanım için bir dijital termometredir. Sıcaklık göstergesi K/J

Detaylı

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Bataryanın şarj edilmesi Bataryanın takılması Antenin Takılması Bel Kilisi Mikrofon kulaklık seti takılması Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler Gelişmiş

Detaylı

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER DistanceMaster One 52 Laser 650 nm SPEED SHUTTER Laser 02 2 x Typ AAA / LR03 1,5V / Alkaline DistanceMaster One x x y = m 2 y z x y x y z = m 3 03 ! Kullanım kılavuzunu ve ekte bulunan Garanti Bilgileri

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 41

KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 41 KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 41 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 31/01/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 2.1 Uyarı Sembolleri... 3 2.2 Güvenlik Tanımı... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Genel...

Detaylı

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU 1 GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce sağlığınızı

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

Speed dome kameralarda Otomatik fonksiyonları kullanabilmek için; Kameranın protokol bilgisi önemlidir. KONTROL KOMUTLARI

Speed dome kameralarda Otomatik fonksiyonları kullanabilmek için; Kameranın protokol bilgisi önemlidir. KONTROL KOMUTLARI Speed dome kameralarda Otomatik fonksiyonları kullanabilmek için; Kameranın protokol bilgisi önemlidir. Speed Dome Kamerayı D-MAX protokolünde kullanıyorsanız. 3.PRESET İŞLEMLERİ KONTROL KOMUTLARI A. Preset

Detaylı

Dijital Tansiyon Ölçme Cihazı SC 6800

Dijital Tansiyon Ölçme Cihazı SC 6800 Dijital Tansiyon Ölçme Cihazı SC 6800 Kullanma Klavuzu İçindekiler Giriş... 3 SC 6800'nin özellikleri. 3 Güvenlik bilgileri... 3 WHO örgütü kriterlerine uygun tansiyon değerlendirilmesi... 4 Cihaz tarifi...

Detaylı

Çok Fonksiyonlu Gerilim Test Cihazı

Çok Fonksiyonlu Gerilim Test Cihazı Kullanım Kılavuzu Çok Fonksiyonlu Gerilim Test Cihazı Kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz GENEL AÇIKLAMA Bu test cihazı, AC / DC gerilim testi, süreklilik / diyot testi, direnç ölçümü, tek kutuplu gerilim

Detaylı

Kullanım kılavuzu. LD-PULS Sinyal Jeneratörü

Kullanım kılavuzu. LD-PULS Sinyal Jeneratörü Kullanım kılavuzu LD-PULS Sinyal Jeneratörü 2 Kullanım kılavuzu LD-PULS Sinyal Jeneratörü İçindekiler 1. Üretici ve ithalatçı firmanın ünvanı, adres ve telefon numarası 3 2. Bakım, onarım ve kullanımda

Detaylı

PlazmaLift. IC SERİSİ Motorlu Kapak Mekanizmalı Tv Lift Kullanma ve Kurulum Kılavuzu.

PlazmaLift. IC SERİSİ Motorlu Kapak Mekanizmalı Tv Lift Kullanma ve Kurulum Kılavuzu. PlazmaLift IC SERİSİ Motorlu Kapak Mekanizmalı Tv Lift Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE140/SE145 El cihazı SE140 veya SE145 Baz ünite Güç adaptörü Telefon kablosu* Pil kapağı 2xAAA Şarj

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Bote model Walkie Talkie için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Bote model Walkie Talkie için geçerlidir. bote Bu kullanma kılavuzu Piranha Bote model Walkie Talkie için geçerlidir. Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. Önsöz

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu www.intherm.com.tr Türk Malı İÇİNDEKİLER 3 4 5 5-6 6 7 8 Açıklama Teknik Özellikler Emniyet İle İlgili Önemli Uyarılar Kurulum ve Montaj Ekran Detayları Kullanım

Detaylı

CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ!

CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ! CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ! YASAL UYARILAR Cihazı kullanırken o bölgede geçerli olan kanun ve yönetmeliklere uyunuz. Sit alanlarında, ören yerlerinde ve askeri bölgelerde cihazı

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek Tuşları Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İs letme Talimatı Bellek tus u As ağıdaki kis ilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kis ilere iletiniz! Bu

Detaylı

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living eco. Montaj ve Kullanım Kılavuzu. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living eco. Montaj ve Kullanım Kılavuzu. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Heating Solutions living eco Montaj ve Kullanım Kılavuzu 2 living eco Bir Danfoss ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz TR Danfoss Heating Solutions 3 tr living

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Splitter Kullanıcı

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 410 Hava Hızı,Nem,Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 410 Hava Hızı,Nem,Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 410 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 410 Hava Hızı,Nem,Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 410 testo kısa kullanım kılavuzu 410

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU 1. GÜVENLİK TALİMATLARI Genel Olarak; Lütfen, ürünü kullanmadan önce, bu ürünle beraber verilen dökümanları okuyun böylece güvenlik talimatlarını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N PCE Teknik Cihazları Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Küçükçekmece / İstanbul Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Lütfen kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve kontrolörün nasıl doğru kullanıldığını anlayınız. TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Ürün Ana Teknik Özellikleri Madde Özellikler Voltaj 12VDC + %12

Detaylı

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA TG8070_8090TR(tr-tr)_QG.fm Page 1 Friday, August 10, 2007 4:18 PM Kısa Kılavuz Dijital Telsiz Telefon Model No. KX-TG8070TR Dijital Telesekreter Model No. KX-TG8090TR Bağlantılar KX-TG8070 KX-TG8090 Çengel

Detaylı

ART S602W Standalone Kart Okuyucu

ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler 1. Giriş...1 2. montajı...2 3. Kurucu menüsünde kodların ayarlanması...5 4. Teknik özellikler...9 1. Giriş Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

Önemli Sağlık & Güvenlik Bilgileri Bu kitapçığı lütfen her zaman elinizin altında bulundurunuz!

Önemli Sağlık & Güvenlik Bilgileri Bu kitapçığı lütfen her zaman elinizin altında bulundurunuz! Önemli Sağlık & Güvenlik Bilgileri Bu kitapçığı lütfen her zaman elinizin altında bulundurunuz! 1. Kondisyon aletinizi monte edip kullanmaya başlamadan önce bu el kitapçığının tamamını dikkatlice okumanız

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. www.qlocktwo.com

Kullanım Kılavuzu. www.qlocktwo.com Kullanım Kılavuzu www.qlocktwo.com TR Zamanın tadını çıkarın Kullanım kılavuzu QLOCKTWO TOUCH cihazını kullanmaya başlamadan önce kullanım kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve kılavuzun sonunda verilen

Detaylı

BOXER. Contents TANITIM GÜVENLİK NAKİNEYİ KULLANMADAN ÖNCE, BU TALİMATLARI DİKKATLİCE OKUYUNUZ. UYARI

BOXER. Contents TANITIM GÜVENLİK NAKİNEYİ KULLANMADAN ÖNCE, BU TALİMATLARI DİKKATLİCE OKUYUNUZ. UYARI User manual Contents TANITIM Boks makinesi, bilgisayarla donatılmış, güç ölçmek için dizayn edilmiş bir makinedir. Boks makinesi, eğlence mekanlarında, oyun salonlarında ve eğlenceye yönelik mekanlarda

Detaylı