ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ"

Transkript

1 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 6-12 Aralık 2010

2 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 ZZ TURİZM Sheraton Hotel & Convention Center Ankara 6-12 Aralık 2010 Etkinlik Programı Servier İlaçları, Toplantı, Kokteyl ve Akşam Yemeği Gerbera ve Tulipia Salonlarında düzenlenecektir. Akşam Yemegi saati Aralık 2010 Pazartesi Ankara Sanayi Odasi Kokteyl ve Akşam Yemeği Tulipia Salonu Kazakistan Milli Günü Grand Ballroom I+II+III Aralik 2010 Çarşamba Kadin Ve Genclik Platformu Magnolia Salonu Milliyetçi Hareket Partisi Sabah Kahvaltısı Tulipia Salonu 09:30-12:30 Tusiad Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı ve Kokteyli Gerbera ve Büyük Balo Salonu I+II Kadın Ve Gençlik Platformu toplantısı Magnolia Salonları Aralık 2010 Perşembe Petrotürk Toplantı ve Akşam Yemeği Tulipia Salonu I+II Tusiad Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı ve Öglen Yemeği Büyük Balo Salonu I+II Aralık 2010 Cuma Lilly Sağlık Ürünleri Toplantı, Öglen Yemeği ve Akşam Yemeği Tulipia, Begonia Salonları Düğün Büyük Balo Salonu 11 Aralık 2010 Cumartesi Sheraton Hotel & Convention Center Ankara Noktali Sokak Kavaklidere ANKARA Dir. Tel.: Fax.:

3 KONSER ŞENLİK CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ Saat: Yer: CSO Konser Salonu Tel: ÇANKAYA BELEDİYESİ ÇAĞDAŞ SANATLAR MERKEZİ *7 Aralık Salı Çıngıraklı Top Film Gösterimi Saat: 19:00 *8 Aralık Çarşamba Çayyolu Platformu Türk Müziği Korosu Konseri Saat: 20:00 *12 Aralık Pazar Leo Sosyal Hizmet Komitesi 11:30 Kokteyl 12:30 Mutluluk adlı filmin sesli betimlemesi Yer: Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi Tel: ŞEVVAL SAM Saat: 20:00 Yer : 312arena (Kızılırmak Cad. No: 14- Kavaklıdere) NİRAN ÜNSAL Saat: 19:00 Yer: Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi BÜLENT ORTAÇGİL Saat: Yer: İf Performance Hall Tel: DEVLET HALK DANSLARI TOPLULUĞU GÖSTERİSİ Saat: Yer: Resim ve Heykel Müzesi Tel: KENT ORKESTRASI KONSERİ Solist: Alpay Yer: Gençlik Parkı Kültür Merkezi Tel: KADER DENİZİ - FOTOĞRAF-VİDEO-ŞİİR SERGİSİ CerModern, Mehmet Günyeli ve Bejan Matur un Kader Denizi projesine ev sahipliği yapıyor. Kader Denizi projesi, Mehmet Günyeli nin soyut fotoğrafları ve Bejan Matur un bir tragedya gibi kurguladığı şiirlerinden oluşuyor. Sergide kaçak göçmenleri taşıyan tekneleri soyut bir anlatım diliyle belgeleyen fotoğraflara, Matur un şiirleri eşlik ediyor. Günümüz dünyasının en ağır dramlarından olan mültecilik konusuna fotoğraf ve şiir birlikteliğiyle eleştirel bir bakış sunan sergi 19 Ocak 2011 tarihine kadar görülebilecek. ÇİKOLATA ATÖLYESİ Saat: 18:30 Eğitmen: Çiğdem Özgün Çikolata hakkında genel bilgi ve malzemelerin tanıtımı, kalıpta dolgulu çikolata yapımı, fındıklı dökme çikolata yapımı, truf çikolata yapımı, çikolatalı meyve yapımı. Özel günlerde sevdiklerine kendi elleriyle yaptığı çikolataları ikram ya da hediye etmek isteyen herkes "Çikolata Yapım Atölyesi"ne başvurabilir. Yer : Hoşdere Cad. Fuar Sok. No:11/13 Çankaya Tel: (18:30'dan sonra)

4 TÜRK JAPON VAKFI'NDA BRİÇ KURSU BAŞLAMIŞTIR Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi nde uygulamalı briç dersleri başlamıştır. Hafta içi akşam dersleri için kayıtlar 7 Aralık 2010 tarihine kadar, hafta sonu dersleri için kayıtlar 11 Aralık 2010 tarihine kadar, gündüz dersleri için kayıtlar 14 Aralık 2010 tarihine kadar devam edecektir. HAMAMÖNÜ SÖYLEŞİLERİ -KABAKÇI KONAĞI ŞİİR DİNLETİSİ Saat: Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü ndeki Tarihi Kabakçı Konağı nda gerçekleştirilen Hamamönü Söyleşileri nde bu hafta Mehmet Nuri Parmaksız konuk olacak. Adres: Hacettepe Mah. Hamamönü Sok. No:6/A Altındağ Tel: KLASİK MÜZİK SEVENLERE Klasik müzik sevenler için yeni bir alternatif. TÜRK SANAT MÜZİĞİ SEVENLERE Türk Sanat Müziği sevenler için yeni bir alternatif. KONFERANS SEMİNER TİCARET HUKUKU VE YARGITAY KARARLARI SEMPOZYUMU-XXIV Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü nce, Aralık 2010 tarihleri arasında düzenlenecek sempozyum, Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü Konferans Salonu nda gerçekleştirilecektir. Tel: SOSYAL HİZMET SEMPOZYUMU 2010 Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü tarafından Aralık 2010 tarihlerinde Ankara Üniversitesi nde gerçekleştirilecek sempozyumun konusu, Sosyal Kalkınma ve Sosyal Hizmetler olarak belirlenmiştir. ARAP-TÜRK SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ Aralık tarihleri arasında Ankara'da yapılacak ''Arap-Türk Sosyal Bilimler Kongresi'', Türkiye ve Ortadoğu üzerine çalışan akademisyenleri, Ortadoğu araştırmaları konusunda yöntemler ve yaklaşımları tartışmak, bölgenin ortak sorunları hakkında fikirleri ve bulguları paylaşmak için bir araya getiriyor. Adres: Stratejik Düşünce Enstitüsü (Çetin Emeç Bulvarı A. Öveçler Mah. 4. Cad Sk. No:12 Çankaya) Tel : KONFERANS Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Hollanda Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Mustafa Güleç in konuşmacı olacağı "Pieter van Woensel'ın ( ) penceresinden 18. yüzyılda Hollandalılar ve Türkler", başlıklı konferans, 10 Aralık 2010 Cuma günü saat 18.00'de NİHA Toplantı Salonu nda gerçekleştirilecektir. Konferans dili Türkçe olacaktır. Tel:

5 III. UYGULAMALI PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK KONGRESİ VE EMPATİ ÖDÜLLERİ TÖRENİ 3.sü düzenlenecek olan Ulusal Uygulamalı PDR Kongresi, Aralık 2010 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi ve Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği işbirliğiyle Ankara Crown Plaza Oteli (Akköprü) nde yapılacaktır. PANEL VE SERGİ Panel: Sergi Açılışı: 19:30 Konu: Gündeme Karşı Sanatçının Tavrı Yer: Goethe Enstitüsü Tel: T İ Y A T R O ANKARA DEVLET TİYATROLARI 7,10, Kerbela Büyük Tiyatro Nâzım Hikmet'in "Memleketimden İnsan Manzaraları"ndan Onbir Tablo Akün Sahnesi Şair Baba ve Damdakiler Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahne Bir Savaş Hikayesi Şinasi Sahnesi Genç Kalanlar Küçük Tiyatro İçlerinden Hangisi Altındağ Tiyatrosu 8,9, Yaban İrfan Şahinbaş Sahnesi 7,10, Üç Yönetmen Üç Oyun Stüdyo Sahne Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun Oda Tiyatrosu ANKARA DEVİNİM TİYATROSU Tiyatro, "Anton ÇEHOV" un "Tütünün Zararları - Ayı- Kuğunun Şarkısı" isimli oyunlarını sahnelemektedir. Oyun, 7-8 Aralık ta saat 20.30' da, Menekşe - 2 Sokak No: 21 / 13 Kızılay adresinde seyirciyle buluşacak. Bilet fiyatı : 7 TL numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz. SUNAY AKIN Saat: 20:00 Yer: Küçük Tiyatro Tel: CENNETE BİR İKİ Saat: 18:00 Yer: AnkaMALL Sanatolia Sahnesi *TULUATMASYON - DOĞAÇLAMA KOMİK GÖSTERİ 4, Saat: , Saat: *HİÇ - NEYZEN TEVFİK Saat: *GECE O KADAR KİRLİYDİ Kİ İKİSİ DE KAYBOLDU Saat: Yer: Mavi Sahne (Tunalı Hilmi Cad. No: 106/ 9 10 Kavaklıdere) Tel:

6 SANAT GALERİLERİ EL DEKORU PORSELEN SERGİSİ Porselen sanatçısı Esin Alptuna 130 parçayı aşkın el boyaması eserlerini, 7 17 Aralık 2010 tarihleri arasında, Ankara Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi (ANKUSEV) de sergileyecektir. Sergi hafta içinde her gün 09:00 17:00 arası ziyaret edilebilir. Diğer sergiler: *Hümeyra Aksu Kişisel Resim Sergisi, Meyra Sanat Galerisi nde 31 Aralık a kadar gezilebilir. *Yüzyılın Sergisi, Cer Modern de 25 Nisan 2011 tarihine kadar gezilebilir. *Üç Ustadan Üç İstanbul Sergisi, Yağmur Sanat Galerisi nde 10 Aralık a kadar gezilebilir. *Özdemir Altan Resim Sergisi, Galeri Artist Ankara da 7 Aralık a kadar görülebilir. *Hatice Aykanat "Bahane" Resim Sergisi, Aysel Gözübüyük Sanatevi nde 8 kadar görülebilir. Aralık a *Celalettin Tandoğdu Resim Sergisi, "AİDİYET", Galeri Soyut ta 8 Aralık a kadar gezilebilir. *Aydın Baykara nın Küçük İşler Suluboya Resim Sergisi, Nar Sanat Galerisi nde 10 Aralık a kadar gezilebilir. *Selva Genç ve Gülgün Haksal Resim Sergisi, Altanay Sanat Galerisi nde 24 Aralık a kadar görülebilir. *Erkan Geniş "50. Sanat Yılı" Resim Sergisi, Fırça Sanat Galerisi nde 9 Aralık a kadar gezilebilir. *Atatürk Orman Çiftliği Genel Müdürlüğü Hanri Benazus Koleksiyonu ndan Atatürk Fotoğrafları Sergisi, Türk - Japon Vakfı Kültür Merkezi nde 12 Aralık a kadar görülebilir. *Hatice Aykanat ve Tabassum Shaen'in resim sergisi, Aysel Gözübüyük Sanat Evi nde 8 Aralık a kadar gezilebilir. *Alp Bartu ve Ali Demir'in resim sergisi, Doku Sanat Galerisi nde 13 Aralık a kadar görülebilir. *İlhan Sanatevi 2010 Kale Festivali anısına resim sergisi, İlhan Sanatevi nde 10 Aralık a kadar gezilebilir. *Rabia Çalışkan'ın ''Şimdi'nin Gücü'' resim sergisi, Krişna Sanat Merkezi nde 17 Aralık a kadar görülebilir. *F. Deniz Korkmaz'ın ''Hegemonya'' isimli resim sergisi, Kuğulu Sanat Galerisi nde 17 Aralık a kadar gezilebilir. *Canan Gence Deliduman'ın ''Anadolu Uygarlıkları'' resim sergisi, Milli Piyango Talih Kuşu Sanat Galerisi nde 18 Aralık a kadar görülebilir.

7 KİTAP DÜNYASI DİPLOMASİ / TARİHİ, TEORİSİ, KURUMLARI VE UYGULAMASI Temel İskit İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları Bugüne kadar dış politika ile diplomasi kavramları karıştırılmış, diplomasi kavram olarak ihmal edilmiş, dış politika nın bir alt ürünü olarak görüldüğü içindir de, üzerinde fazla durulmamış, akademik çalışmalara konu olmamıştır. Gerçekte, diplomasi başlı başına bir politika değil politikayı uygulayan bir araç ya da araçlar bütünü olup, dış politika ile birbirini tamamlar; başka bir tanımla politika stratejiyi saptarken, diplomasi de taktikleri yürütür.yıllarını Türk Dışişlerinde geçiren kırk yıllık diplomat Temel İskit, eserinin kendi deneyimlerinden süzülen araştırma ve incelemelere dayandığını ve diplomasinin dış politikanın bir aracı olduğunu belirtir, modern diplomasinin kurum ve araçlarını ele alırken ise kendi bilgi ve deneyimlerinden yararlandığını özellikle vurgular. RUSYASIZ DÜNYA YARIŞMA Yevgeni Primakov Timaş Yayınları Rusya Federasyonu Eski Başbakanı Yevgeni Primakov bu kez güncel dünya politikasının arka planını Türk okuyucusuyla paylaşıyor. Dışişleri bakanlığı yaptığı dönemde bizzat Rus dış politikasına yön veren Primakov, Soğuk Savaş döneminin sona ermesiyle şekillenen yeni dünya düzeninin nereye doğru gittiğini yorumluyor. Enerji savaşlarından İran krizine, Ortadoğu daki çatışmalardan Obama dönemi ABD sine dünya jeopolitiğini farklı bir açıdan ele alıyor. TÜRKİYE YABAN HAYATI FOTOĞRAF YARIŞMASI Fotoğraf Sanatı Kurumu nun danışmanlığını ve teknik sorumluluğunu üstlendiği "Türkiyede Yaban Hayatı" konulu fotoğraf yarışması, Çevre ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından düzenleniyor. Yaban hayatı türlerinin topluma tanıtılması amacı ile gelecek yıllarda da genişletilerek düzenlenmesi hedeflenen yarışmanın bu yılki bölümü "Kuşlar ve Memeliler" üzerine gerçekleştirilecek. Son katılım tarihi: 15 Aralık HENKEL INNOVATİON CHALLENGE, YARATICI FİKİRLER BEKLİYOR Henkel in 2007 yılından bu yana her yıl düzenlediği, yenilikçiliği ve yaratıcılığı teşvik eden uluslararası iş similasyonu oyunu Henkel Innovation Challenge (HIC), bu yıl da genç beyinlere kapılarını açıyor. 14 ülkeden üniversite öğrencilerinin katılabilecekleri Henkel Innovation Challenge da yarışmaya katılanlardan takımlar halinde, kendilerini Henkel iş geliştirme yöneticisinin yerine koymaları ve 2050 yılında tüketicilerin belirlenen kategorilerdeki ihtiyaçlarını Henkel le nasıl karşılayabileceklerine dair fikirler üretmeleri isteniyor. Tüm üniversite öğrencilerinin katılabilecekleri yarışmaya son katılım tarihi 13 Aralık 2010.

8 ÇOCUKLAR İÇİN BİN ÇOCUK KOROSU YENİ SESLER ARIYOR Çankaya Belediyesi nce, çocukları müziğin evrensel dilinde buluşturmak amacıyla kurulan Bin Çocuk Korosu yeni sesler arıyor yılında bin 200 çocuğun katılımıyla başlayan proje, büyüyerek geçen yıl 23 Nisan da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası yla konser verdi. Projenin bu yılki bölümü için okullarda kayıtlar devam ediyor yaş aralığındaki çocukların katılabildiği koro çalışmaları, belediyenin belirlediği alanlar, ilköğretim okullarının salonları ve semtlerdeki toplumsal dayanışma merkezlerinde haftada 1 gün birer saat olarak sürdürülüyor. BOĞAÇ HAN 7, Yer: İrfan Şahinbaş Tiyatrosu Tel: BÜYÜMEK İSTİYORUM 7,9, Yer: Şinasi Sahnesi Tel: KELOĞLAN KELEŞOĞLAN 7,9, Yer: Küçük Tiyatro Tel: GEZİ TRANSSİBİRYA TURU TANITILIYOR Antonina Turizm, 17 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında 15 gece 16 gün Çin, Moğalistan ve Rusya ya trenle kültür turu düzenliyor. Seyahat için kayıtlar 30 Aralık a kadar yapılacak. KLM DE KIŞ İNDİRİMİ KLM Havayolları nda 31 Mart 2011 tarihine kadar olan biletlerini, 13 Aralık a kadar alanlara özel fiyatlar uygulanacak. Vergiler dahil Barselona 169, Amsterdam 179, Kopenhag 177, Londra 173, Madrid 179, Milano 180, Roma 179 Euro dan başlıyor. ÖZLÜ SÖZLER *Al elmaya taş atan çok olur. *Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. *Eğitim, okulda öğrenip unuttuklarımızdan geriye kalanlardır. *Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz osunuz. Atasözü Tagore A. Einstein Aristotales *Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebiliyor.j.b. Conont

9 GENEL HABERLER TEZ VE DOKTORA BURSU VERİLECEK Atatürk Araştırma Merkezi, Türk Dil Kurumu, Türk Tarih Kurumu ve Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı nca verilecek burslarla, Türk dili, tarihi ve kültürü üzerinde önem ve öncelik arz eden koruların bütün boyutlarıyla ortaya konulması ve bu alanlarda ihtiyaç duyulan bilgi birikiminin karşılanması amaçlanıyor. Burslarla ilgili başvuru şartları, bursiyer adaylarından istenecek belgeler, burs verilecek adayların seçimi gibi konularda ayrıntılı bilgilere adresinden ulaşılabilir. EVSİZLER KIŞI OTELDE GEÇİRECEK Ankara Valiliği, başkent sokaklarında yaşayan evsizlerin kışın barınabileceği bir otel kiraladı. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü nün birlikte yürüttükleri proje kapsamında, Ankara Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileri, sokakta, araçlarda, Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde ve kapalı banka ATM'lerinde kalan ve 100 civarında olduğu belirlenen evsizlere ulaşacak. Evsizlerden, isteyenler sağlık taramasından geçirilerek, kiralanan otele alınacak, sıcak su, temiz yatak ve sıcak yemek imkanına kavuşacak. Çocuklar hariç her yaşta kadın ve erkek, ayrı otellerde kalacak. BAKANLIK YARDIMCI OLMAK İÇİN SİTE KURDU "Devletin gülen yüzü" sloganıyla Tüketici Bilgi Sistemi'ni hayata geçiren Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, daha iyi hizmet için tüketicilerin daha fazla şikayette bulunmasını teşvik ediyor. Bakanlık, adresli portalla tüketicilere nereye nasıl şikayette bulunacakları konusunda yol gösteriyor, örnek dilekçelere yer veriyor. Kanun kapsamına giren tüketici şikayetleri, evden çıkmadan, elektronik ortamda Tüketici Sorunları Hakem Heyetlerine iletilebilecek ve yapılan işlemler TÜBİS üzerinden takip edilebilecek JEAN MONNET BURSLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI Jean Monnet Burs Programı, Türkiye Cumhuriyeti'nin AB'ye tam üyelik hedefi çerçevesinde, AB müktesebatı konusunda bilgi sahibi personel ihtiyacını karşılayarak, müktesebatın etkin bir biçimde uygulanabilmesi için gerekli idari kapasitenin oluşturulmasını amaçlıyor. Jean Monnet Burs Programı kapsamında akademik yılı için yaklaşık 100 kişiye burs verilecek. Seçilen çalışma alanları, AB Müktesebat başlıklarından oluşuyor. Bu başlıklar hakkında bilgi sahibi olmak için Avrupa Birliği Genel Sekreterliği ( ve Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu ( internet siteleri incelenebilir. ÖZEL GÜNLER Dünya İnsan Hakları Günü İnsan Hakları Haftası Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Yoksullarla Dayanışma Haftası 10 ARALIK 10 Aralık ı içine alan hafta ARALIK ARALIK TARİHTE BU HAFTA 10 ARALIK İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin Yayınlanması (1948) 11 ARALIK MGK Genel Sekreterliği nin Kuruluşu (1962)

10 ANADOLU TURİZM İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ Bu bülten ATİD üyelerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Bültendeki etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi, ilgili kurum ve kuruluşlardan temin edilebilir. ATİD Bülteni nde yer almasını istediğiniz haberleri adresine gönderebilirsiniz. Kaynak: 1- H.Yılmaz ÇAĞLAYAN, Ankara da Bu Hafta, Hazine Müsteşarlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Bülteni 2- Hürriyet Gazetesi 3- İnternet Ortamında Çeşitli Kurum ve Kuruluşlar

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 24 Aralık 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR KONSER-GÖSTERİ DANS TİYATRO SERGİ *A.Celal Binzet in Uzak Ada isimli resim sergisi, 31

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 04-10 Nisan 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR MOBİLYA DEKORASYON 2011 FUARI Fuar, 6-10.04.2011 tarihleri arasında Altınpark ANFA Fuar

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 25 Haziran-01 Temmuz 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ FRANSA NIN POPÜLER MÜZİSYENİ ZAZ KONSERİ 30 Haziran 2012 Saat: 19.30

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 27 Ağustos-02 Eylül 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ ANKARA LATİN DANS GECESİ 30 Ağustos 2012 Tel: 284 29 25 Yer: Tepe Prime

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 23-29 Temmuz 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ Bir Işık'ta DoubleTree by Hilton Ankara yaktı! Ramazan ayı boyunca gerçekleşecek

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 13-19 Aralık 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER ŞENLİK CEM KARACA GECESİ 13.12.2010 Saat: 20.00 Yer: Biber Cafe Bar Tel: 430 07 17

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Ocak 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER EĞLENCE KENT ORKESTRASI NDAN THE BEATLES ŞARKILARI 10.01.2011 Saat: 20.00 Yer: Gençlik

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 22-28 Temmuz 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR 32. KİTAP VE KÜLTÜR FUARI 15 Temmuz-3 Ağustos 2013 Yer: Kocatepe Kültür Merkezi KONSER

Detaylı

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI Tarih 23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 10.00 Anıt Meydanı *Mehteran Bölüğü Gösterisi *Ahilik Haftası Açılış Töreni Saat: 10.45 Ahi Evran-ı Veli Külliyesi *Ahi Evran-ı Veli

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 30 Eylül- 06 Ekim 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR MODEV 2013-ULUSLARARASI MOBİLYA DEKORASYON VE TEKSTİL FUARI 2-6 Ekim 2013 Yer:

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 03-09 Aralık 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR -FESTİVAL KİTAP FUARI 3-9 Aralık 2012 Yer: ATO Congresium Tel: 285 03 85 18. GEZICI

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

https://twitter.com/kuluplertou Japonya Günleri Gimat Kampüsü 01-04.12.2014 DİNAMİK FİKİRLER Hukuk Akademisi Etlik Kampüsü 01.12.

https://twitter.com/kuluplertou Japonya Günleri Gimat Kampüsü 01-04.12.2014 DİNAMİK FİKİRLER Hukuk Akademisi Etlik Kampüsü 01.12. https://twitter.com/kuluplertou Japonya Günleri Gimat Kampüsü 01-04.12.2014 DİNAMİK FİKİRLER Hukuk Akademisi Etlik Kampüsü 01.12.2014 HAK Bilkent Edb. Topluluğu ile Ortak Etkinlik Bilkent Üniversitesi

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 14-20 Ocak 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER GÖSTERİ DEVLET OPERA VE BALESİ Tel: 229 76 25 *AMAZONLAR (Bale) 14-17 Ocak 2013 Saat:

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 23-29 Eylül 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FESTİVAL ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE UYUM FESTİVALİ Festival, 26-29 Eylül 2013 tarihleri

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

: Mehmet Ertuğrul Tuna : Ressam : Doç. Dr. : Güzel Sanatlar Fakültesi : Resim : Resim. Eğitim Durumu Bilgileri

: Mehmet Ertuğrul Tuna : Ressam : Doç. Dr. : Güzel Sanatlar Fakültesi : Resim : Resim. Eğitim Durumu Bilgileri Adı Soyadı Bilim Sanat Dalı Ünvan Enstitü Fakülte Yüksekokul MYO Bölüm Birim Anabilimdalı (ABD) : Mehmet Ertuğrul Tuna : Ressam : Doç. Dr. : Sanatlar : : E-posta : ertugrul.tuna@kocaeli.edu.tr Web : www.ertugrultuna.com

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 13-19 Eylül 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ EĞLENCE YAZA VEDA BARBEKÜ PARTİSİ Türk-Amerikan Derneği tarafından her yıl Eylül ayında düzenlenen müzik

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Eylül 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR BAŞKENTTE SİVAS GÜNLERİ 13-16 Eylül 2012 Yer: Atatürk Kültür Merkezi KONSER ŞENLİK-GÖSTERİ

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 18. Hafta (2 9 Mayıs 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 18. Hafta (2 9 Mayıs 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 18. Hafta (2 9 Mayıs 2010) 2 MAYIS 2010, PAZAR Avrupa Birliği Genel Sekreter Yardımcısı

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 16-22 Aralık 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 19-20 Aralık 2013 Saat: 20.00 Yer: CSO

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.30 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA

MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SIRA NO 1 2 3 4 5 MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA Asker ailelerine yapılan yardımlar Sosyal Yardımlar (ErzakSıcak Yemek) Ramazan Sıcak Yemek 1Matbu

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013

49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013 - 49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013 25 Mart 2013 Pazartesi 10:00 Atatürk Anıtına Çelenk Konulması Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Konuşmalar TKD İzmir Şubesi Başkanı İl Kültür ve Turizm

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 24. Hafta (13 19 Haziran 2011)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 24. Hafta (13 19 Haziran 2011) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 24. Hafta (13 19 Haziran 2011) 13 HAZİRAN 2011, PAZARTESİ 09:30-11:30 Avrupa Birliği

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. ANTALYA VALİLİĞİ (Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. ANTALYA VALİLİĞİ (Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü) f EXPO T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü lüf k Sırvmav'ntn Yüzüncü Yılı Sayı : 65543643-1507 M Konu : 2013 Yılı Müzeler Günü 3.Q./04/2014 ANTALYA VALİLİĞİ (Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

DUYURU ARŞİVİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

DUYURU ARŞİVİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DUYURU ARŞİVİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SERAMİK BÖLÜMÜ'NDEN YURTDIŞINDA ULUSLARARASI ETKİNLİK 02.05.2012 GSF Seramik Bölümü öğrencilerinden Yasin YONCA ve Ebru ÇAVUŞ 15-28 Nisan 2012 tarihleri arasında

Detaylı

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 1 KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 28 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan 47. KÜTÜPHANE HAFTASI'nın açılış törenini onurlandırmanızı diler. Tarih: 28 Mart 2011 Saat: 14:00 : Antik

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 19-25 Mart 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR YAPI DECCOR 6 ULUSLARARASI İNŞAAAT MALZEMELERİ YAPI YENİLEME FUARI 22-25 Mart 2012 Saat:

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI

XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI T 'P -.S XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (31 Mart - 6 Nisan 1986) A N K A R A 1986 KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ve TÜRK KÜTÜPHANECİLER DERNEĞİ XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI (31 Mart - 6 Nisan 1986) DOLAYISIYLA

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 24-30 Ocak 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 EĞLENCE 25 OCAK SALI-45 likler KARAOKE VE ASSOLİST SENSİN canlı orkestra, mikrofon elimizde

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri

Faaliyet ve Proje Bilgileri Faaliyet ve Proje Bilgileri 2010 Yılı İçinde Yapılan Büyük Organizasyonlar Kırım Özerk Cumhuriyeti Bahçesaray ili ile Kardeşlik Protokolü İmza töreni (17-21 Şubat 2010) 2010 yılı Türk Japon Yılı Kagebouşi

Detaylı

86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 18-27 Ağustos 2017 FUARCILIK ŞEFLİĞİ 1 86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU GİRİŞ VE GENEL BİLGİLER Fuarın Partner Ülkesi: Rusya Onur Konuğu

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:492 ANKARA DA BU HAFTA 30 Eylül-6 Ekim 2013 HAZİNE DEN HABERLER ESKİ GRAVÜR SERGİSİ Müsteşarlığımız personeli Selma Gürbüzer ve eşi Uluğşad

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA 15 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 13. bilim şenliğine yerel basının yanında ulusal basınımızda ilgi gösterdi.bilim şenliğine gelen TRT ekibi sergide projeleri

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLETİŞİM BİLGİLERİ: İş :02362018518 E-Posta :araspoyrazacikgoz@gmail.com Faks : ÖĞRENİM BİLGİLERİ: Lisans : Plovdiv Müzik,Dans ve Resim Sanatları Akademisi / İcra

Detaylı

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 0 0 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *ÖĞRETMENLERİN OKULA GELİŞLERİ *YENİ ÖĞRETMENLER İÇİN ORYANTASYON 0 *AÇILIŞ TÖRENİ *0-0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI GENEL

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 20-26 Mayıs 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR SODEX 23-26 Mayıs 2013 Saat: 10.00 Yer: ATO Kongre ve Sergi Sarayı Tel: 285 03 85 KONSER

Detaylı

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 11.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Şenliğe Çağrısı (Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri) Nasreddin Hoca Çömezleri nin Şenlik

Detaylı

TÇMB KASIM- ARALIK AYI EĞİTİMLERİ...2

TÇMB KASIM- ARALIK AYI EĞİTİMLERİ...2 30.10.2007 Bu sayımızda TÇMB Kasım- Aralık eğitimleri, çeşitli ulusal ve uluslararası konferans, sergi ve kongreler hakkında bilgiler var ve daha önceki sayılardaki konferanslar hakkında da hatırlatmalar

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:470 ANKARA DA BU HAFTA 29 Nisan-5 Mayıs 2013 FUAR GÜMÜŞHANE TANITIM GÜNLERİ 2-5 Mayıs 2013 Yer: Atatürk Kültür Merkezi KONSER GÖSTERİ LÖSEV

Detaylı

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ İçindekiler Dünya Tiyatrolar Gününü Kutluyoruz... 1 Türk Dünyası Şenliği... 2 2. Matematik Öykü ve Şiir Yarışması... 2 Kütüphane Haftası Kahramanlar Geçiti... 3 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Hakkında... 3

Detaylı

ideas for today and tomorrow

ideas for today and tomorrow ideas for today and tomorrow Hakkımızda Regata Events, on yıllardır Ankara ve Türkiye çapında kazandığımız tecrübelerin birikimiyle kurulmuştur. Uzun yıllar yaptığımız etkinlik, açılış, konser ve kongrelerin

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 * 25 NİSAN 2014, CUMA * 26 NİSAN 2014, CUMARTESİ * 27 NİSAN 2014, PAZAR * 2 MAYIS 2014, CUMA TİYATRO: AY IŞIĞI Düzenleyen: SKS -

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı