Karar No. Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Karar No. Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu"

Transkript

1 Karar No Konu Karar 3310 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi Yemin Töreni Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Baro Müdürü Av.Utku KILINÇ'ın tarihli, Av.B. Ü.'ye tebligat yapılamaması hakkındaki bildirimini içerir yazısı okundu Baro Müdürü Av.Utku KILINÇ'ın tarihli, Av.B. Ü.'ye tebligat yapılamaması hakkındaki bildirimini içerir Av.S. K.'nın tarih gelen evrak sayılı, arabuluculuk eğitim çalışması yapılması isteminin Av.H. Ç.'nın tarih gelen evrak sayılı, İzmir Arabulucular Derneği'nin Genel Kurul için salon tahsisi isteminin bildirimine ilişkin Baromuz levhasına kayıtlı Av.B. Ü.'nün baromuza bildirdiği adreslerden ulaşılamadığı yapılan tespitte de adreste baromuz levhasına kayıtlı işyeri adresinde 5 yıldır S. Ö. T. isimli bir şahsın oturduğu tespit edildiği, Av.72/1-c md. göre "3 ay içinde baro bölgesinde bir büro açılmamış veya büronun kapatılmış" olması halinin levhadan silinmeyi gerektirdiği, aynı maddenin 3.fıkrasında "baroya bildirilen büro terkedilmiş ve yenisi bildirilmemiş ise Av.Kanunu 71.md. göre avukatın dinlenmesinden vazgeçilebilir" hükmünün yer aldığı, bu nedenle her ne kadar Av.71.md. gereğince savunması ve dinlenmek üzere çağırılması gerektiği bildirilmiş ise de Av.Kanunu 72/3 gereğince çağırılmasından vazgeçilmesine ve levhadan silinmesine, tespite ilişkin evrakların sicil dosyası içerisinde saklanmasına,gereği için Ruhsat İşleri Birimi'ne tevdiine O.B.K.V. Av.S. K.'nın tarih gelen evrak sayılı, arabuluculuk eğitim çalışması yapılması isteminin bildirimine ilişkin yazısı okundu. Gerekli görüşmeleri yapmak üzere Av.Dilek DEMİR'in görevlendirilmesine O.B.K.V. Av.H. Ç.'nın tarih gelen evrak sayılı, İzmir Arabulucular Derneği'nin Genel Kurul için salon tahsisi isteminin bildirimine ilişkin yazısı okundu.

2 3314 Av.H. Ç.'nın tarih gelen evrak sayılı, İzmir Arabulucular Derneği'nin Genel Kurul için salon tahsisi isteminin bildirimine ilişkin Talebin kabulü ile günü saat saatleri arasında Merkez Baro 3.kat konferans salonunun tahsisine,gereği için Yazı İşleri Birimi'ne tevdiine O.B.K.V Av.Nergiz Tuba ASLAN,Av.Dinçer ÇALIM ve Av.Z.Sedef ÖZDOĞAN'nın tarih gelen evrak sayılı, İzmir 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde yaşadıkları sorunun Elektrik Mühendislari Odası'nın tarihli gelen evrak sayılı, İzmir Bölgesi Enerji Forumu'na yönelik tarihinde yapılacak olan ilk hazırlık toplantısının davetinin Dikili Cumhuriyet Başsavcılığı''nın tarihli gelen evrak sayılı, Dikili Asliye Hukuk Mahkemesi'nin tarih 2012/192 E. sayılı yazısının bildirimine ilişkin İzmir Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün tarihli gelen evrak sayılı, tarihinde yapılacak olan Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Kurulu toplantısı duyurusunun Ankara 18.İdare Mahkemesi'nin tarihli gelen evrak sayılı, 2014/644 E. 2014/801 K. kararın Av.Nergiz Tuba ASLAN,Av.Dinçer ÇALIM ve Av.Z.Sedef ÖZDOĞAN'nın tarih gelen evrak sayılı, İzmir 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde yaşadıkları sorunun bildirimine ilişkin yazısı okundu. İzmir 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde savunma makamında yer alan monitörün temini yönünde Yazı İşleri Müdürü'nün görevlendirilmesine O.B.K.V. Elektrik Mühendislari Odası'nın tarihli gelen evrak sayılı, İzmir Bölgesi Enerji Forumu'na yönelik tarihinde yapılacak olan ilk hazırlık toplantısının davetinin bildirimine ilişkin yazısı okundu. Değerlendirilmek üzere Kent ve Çevre Komisyonu'na gönderilmesine O.B.K.V. Dikili Cumhuriyet Başsavcılığı''nın tarihli gelen evrak sayılı, Dikili Asliye Hukuk Mahkemesi'nin tarih 2012/192 E. sayılı yazısının bildirimine ilişkin yazısı okundu. Res'en soruşturma açılmasını gerektirir bir husus bulunmadığından yapılacak bir işlem olmadığına O.B.K.V. İzmir Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün tarihli gelen evrak sayılı, tarihinde yapılacak olan Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Kurulu toplantısı duyurusunun bildirimine ilişkin yazısı okundu. Çocuk Komisyonu'na gönderilmesine O.B.K.V. Ankara 18.İdare Mahkemesi'nin tarihli gelen evrak sayılı, 2014/644 E. 2014/801 K. kararın bildirimine ilişkin yazısı okundu. Hukuk İşleri Birimi'ne tevdiine O.B.K.V.

3 3320 Ankara 1.İdare Mahkemesi'nin tarihli gelen evrak sayılı, 2012/1304 E. 2014/949 K. kararın Ankara 1.İdare Mahkemesi'nin tarihli gelen evrak sayılı, 2012/1304 E. 2014/949 K. kararın bildirimine ilişkin yazısı okundu. Hukuk İşleri Birimi'ne tevdiine O.B.K.V Av.S. T. D.'nın 18/06/2014 tarihli dilekçesine ilişkin bilgi notunun bildirimi. Av.S. T. D.'nın 18/06/2014 tarihli dilekçesine ilişkin yapılan inceleme sonucu, baromuz levhasının 8..5 sayısında yazılı Av.S. T. D.'nın 1136 sayılı Avukatlık Kanunu'nda belirtildiği üzere, kurum ve kuruluşlar ile kamu iktisadi teşebbüslerinde asli ve sürekli olarak avukatlık görevinde çalışanların baro levhasına yazılmaları isteklerine bağlıdır hükmü gereğince istemi gibi tarihinden itibaren baro levhasından kaydının silinmesi talebinin kabulüne,kararın bir örneğinin adı geçen avukata tebliğine,kayıt silme kararlarının birer örneğinin TBB Başkanlığı ile Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü'ne bildirilmesine,gereği için Ruhsat İşleri Birimi'ne tevdiine O.B.K.V Av.M. A. Ö.'nin kayıt durumunun değerlendirilmesi. İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü tarih ve sayılı yazısı okundu.yakınılan avukat tarafından tarih ve sayılı dilekçe ile Öngör Otelcilik Gıda Tur.Tic.Ltd.Şti'nin müdürlüğünden istifa ettiğine ilişkin ihbar ve ihtarname sunduğu,bunun üzerine ticaret sicilden durumun sorulduğu,yazı cevabında ilgili ihtarname gereği ilgili firmaya ihtar çekildiğinin bildirildiği,t.t.k.'nın limited şirkete ilişkin hükümlerinde şirket müdürünün istifa edemeyeceğine ilişkin buyurucu bir kural olmadığı,her ne kadar yakınılan avukatın eylemi Av.Kanunu 72.md. uyarınca levhadan silinmeyi gerektirmekte ise de karar tarihinden önce söz konusu aykırılığı giderdiğine ilişkin evrakların sunulduğu anlaşılmakla,yakınılan avukatın aykırılığı gidermiş olması nedeni ile levhadan silinmesine yer olmadığına evrakların sicil dosyasına konulmak üzere Yazı İşleri Birimi'ne tevdiine O.B.K.V.

4 3324 SAYMANLIK ÖNERİLERİ:1-Nurten Güler tarihli Av.Hilmi GÜLER'in cenaze yardımı 375 tl nin Baro bütçesine gider yazılması,2-emre Güler tarihli Av.Hilmi GÜLER'in cenaze yardımı tl nin Baro bütçesine gider yazılması,3- Nurten GÜLER'in tarihli Av.Hilmi GÜLER'e ölüm yardımı tl nin baro bütçesine gider yazılması,4- Emre Güler'in tarihli Av.Hilmi GÜLER'e ölüm yardımı tl nin baro bütçesine gider yazılması,5- Ercan Kovan tarihli 3587 no lu web hosting hizmet bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılması,6-ercan Kovan tarihli 3588 web hosting hizmet bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılması,7-interposta Dağıtım tarihli C no lu dağıtım hizmet bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılması,8-ptt tarihli AE38372 no lu kargo gönderim bedeli 152 tl nin baro bütçesine gider yazılması, SAYMANLIK ÖNERİLERİ:1-Nurten Güler tarihli Av.Hilmi GÜLER'in cenaze yardımı 375 tl nin Baro bütçesine gider yazılmasına,2-emre Güler tarihli Av.Hilmi GÜLER'in cenaze yardımı tl nin Baro bütçesine gider yazılmasına,3- Nurten GÜLER'in tarihli Av.Hilmi GÜLER'e ölüm yardımı tl nin baro bütçesine gider yazılmasına,4-emre Güler'in tarihli Av.Hilmi GÜLER'e ölüm yardımı tl nin baro bütçesine gider yazılmasına,5-ercan Kovan tarihli 3587 no lu web hosting hizmet bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılmasına,6-ercan Kovan tarihli 3588 web hosting hizmet bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılmasına,7-interposta Dağıtım tarihli C no lu dağıtım hizmet bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılmasına,8-ptt tarihli AE38372 no lu kargo gönderim bedeli 152 tl nin baro bütçesine gider yazılmasına O.B.K.V Deniz Ceylan Gümüş ve Ortağı tarihli 1788 no lu cüppe,masa örtüsü yıkama ve ütüleme bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılması,10-kontrol P tarihli A no lu yaka kartı ve fotokopi basımı tl nin baro bütçesine gider yazılması,12-hse Temizlik tarihli A842 no lu kostüm kuru temizleme bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılması,13-ng Kütahya Seramik tarihli Afyon Farazi Duruşması Konaklama Bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılması 9-Deniz Ceylan Gümüş ve Ortağı tarihli 1788 no lu cüppe,masa örtüsü yıkama ve ütüleme bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılmasına,10-kontrol P tarihli A no lu yaka kartı ve fotokopi basımı tl nin baro bütçesine gider yazılmasına,12-hse Temizlik tarihli A842 no lu kostüm kuru temizleme bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılmasına,13-ng Kütahya Seramik tarihli Afyon Farazi Duruşması Konaklama Bedeli tl nin baro bütçesine gider yazılmasına O.B.K.V.

5 3326 Türkiye Barolar Birliği'nin tarihli gelen evrak sayılı, TBB'nin gün 6490 sayılı yazısına istinaden Av.Arsin DEMİR hakkında işlem yapılıp yapılmadığının öğrenilmesi isteminin bildirimine ilişkin Türkiye Barolar Birliği'nin tarihli gelen evrak sayılı, TBB'nin gün 6490 sayılı yazısına istinaden Av.Arsin DEMİR hakkında işlem yapılıp yapılmadığının öğrenilmesi isteminin bildirimine ilişkin yazısı okundu. Av.Arsin DEMİR hakkında TBB Meslek Kuralları 27/2 uyarınca herhangi bir işlem yapılmadığı hususunun TBB'ne bildirilmesine,gereği için Yazı İşleri Birimi'ne tevdiine O.B.K.V İzmir 3.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Faruk CEYLAN'nın tarihli gelen evrak sayılı,yapılan farazi duruşmalar için Baro Başkanlığı Ceza Kürsüsü'ne yaptığı teşekkürün İzmir 3.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Faruk CEYLAN'nın tarihli gelen evrak sayılı,yapılan farazi duruşmalar için Baro Başkanlığı Ceza Kürsüsü'ne yaptığı teşekkürün bildirimine ilişkin yazısı okundu,bilgi alındı. Denizli Barosu Başkanlığı'nın tarihli gelen evrak sayılı,3.genç Avukatlar Kurultayı hakkındaki anketin yanıtlanması isteminin bildirimine ilişkin yazısı okundu Denizli Barosu Başkanlığı'nın tarihli gelen evrak sayılı,3.genç Avukatlar Kurultayı hakkındaki anketin yanıtlanması isteminin Bornova Belediyesi'nin tarihli gelen evrak sayılı, tarihinde gerçekleşecek olan Bornova Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu için temsilci görevlendirilmesi isteminin Ulusal Kriminal Büro'nun tarihli gelen evrak sayılı,kriminal genel brifing eğitim programının Denizli Barosu ev sahipliğinde yapılan 3.Genç Avukatlar Kurultayı'na baromuzu temsilen katılan meslektaşlarımıza ilgi yazının gönderilmesine, tarihine kadar yanıt istenmekle gereğinin ivedilikle yerine getirilmesine,gereği için Yazı İşleri Birimi'ne tevdiine O.B.K.V. Bornova Belediyesi'nin tarihli gelen evrak sayılı, tarihinde gerçekleşecek olan Bornova Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu için temsilci görevlendirilmesi isteminin bildirimine ilişkin yazısı okundu. Değerlendirilmek üzere Kent ve Çevre Komisyonu'na gönderilmesine O.B.K.V. Ulusal Kriminal Büro'nun tarihli gelen evrak sayılı,kriminal genel brifing eğitim programının bildirimine ilişkin yazısı okundu,bilgi alındı.

6 Av.Ö. D.'nin tarihli gelen evrak sayılı,aliağa 1.Asliye Hukuk Mahkemesi'nde mübaşir K. A. ile yaşadığı sorunun bildirimine ilişkin yazısı okundu Av.Ö. D.'nin tarihli gelen evrak sayılı,aliağa 1.Asliye Hukuk Mahkemesi'nde mübaşir K. A. ile yaşadığı sorunun bildirimine ilişkin İlgi dilekçe ve tutanaklar da eklenmek sureti ile Karşıyaka Adli Yargı Komisyon Başkanlığı'na yazı yazılarak Aliağa 1.Asliye Hukuk Mahkemesi mübaşiri K. A. hakkında idari yönden gereği için yazı yazılmasına,gereğinin yazı işleri birimince yerine getirilmesine O.B.K.V. Av.M. Y.'nın tarihli gelen evrak sayılı,aidat borcunun silinmesi isteminin bildirimine ilişkin yazısı okundu Av.M. Y.'nın tarihli gelen evrak sayılı,aidat borcunun silinmesi isteminin bildirimine ilişkin İzmir Konak Kent Konseyi'nin tarihli gelen evrak sayılı, tarihinde yapılacak olan genel kurul için görevlendirme yapılması isteminin bildirimine ilişkin Av.M. Y. hakkında her ne kadar hazine avukatı olarak görev yaptığından baro kaydı bulunmadığı ve şehven baro kaydı var ise kaydının silinmesi ve adına tahakkuk ettirilen kesenek borcunun silinmesi talep edilmişse de sicil dosyasının incelenmesinden talebi üzerine İzmir Barosu'nun tarih ve 65 sayılı kararı ile baromuz levhasının 5837 siciline kayıt edildiği,hazine avukatı olduğu ve bu nedenle baromuz levhasından kaydının silinmesine yönelik herhangi bir talebinin bulunmadığı şehven bir kaydın söz konusu olmadığı anlaşılmıştır.1136 sayılı Avukatlık Kanunu'nda belirtildiği üzere,kurum ve kuruluşlar ile kamu iktisadi teşebbüslerinde asli ve sürekli olarak avukatlık görevinde çalışanların baro levhasına yazılmaları isteklerine bağlıdır hükmü gereğince istemi gibi tarihinden itibaren baro levhasından kaydının silinmesi talebinin kabulüne,talep tarihine kadar baro aidatının ödenmek zorunda bulunduğunun Av.M. Y.'ya bildirilmesine,gereği için Ruhsat İşleri Birimi'ne tevdiine O.B.K.V. İzmir Konak Kent Konseyi'nin tarihli gelen evrak sayılı, tarihinde yapılacak olan genel kurul için görevlendirme yapılması isteminin bildirimine ilişkin yazısı okundu. Kent ve Çevre Komisyonu'na tevdiine O.B.K.V.

7 3334 Karabağlar Aile Ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü'nün hazırladığı Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar projesinin değerlendirilmesi Gerekli görüşmeleri yapmak üzere Çocuk Komisyonu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu üyeleri Av.Dilek DEMİR ile Av.Türkan KARAKOÇ'un görevlendirilmesine O.B.K.V. Av. K. D. nin iki ayrı dilekçesi okundu. Başvurucunun dilekçesinde, CMK müdafiliği nedeniyle hak etmiş olduğu ücret için yanında sigortalı olarak çalıştığı avukatın serbest makbuzunu kullandığını, ancak ücretlerinin makbuz sahibi olan avukatın vergi borçları nedeniyle ödenmediğini, açmış olduğu davanın İzmir 4. Vergi Mahkemesinin 2013/921 E. Sayılı dosyası ile görüldüğünü ve reddedildiğini belirterek işvereni Nihan Kitapçı nın serbest meslek makbuzunun o nüshasına ait görevlendirmelerin ; 1- Hangi müdafi ve vekillik görevleri nedeniyle düzenlendiğine ilişkin listenin, 2- Her bir görev için görevlendirme yazılarının onaylı örneklerinin kendisine verilmesi ile, 3- CMK hizmeti nedeniyle ücret alacağı olan avukatın ancak vergi mükellefi olmaması nedeniyle SMM düzenleme imkanı olmayan avukatın bu hizmet nedeniyle herhangi bir kişiye ait SMM kesip kesemeyeceklerinin, 4- Belirtilen görevlendirmeler için hak ve borç sahibinin SMM kullanılan avukat mı yoksa görevi ifa eden avukat mı olduğunun bildirilmesini talep ettiği anlaşılmıştır. Yapılan görüşme ve değerlendirmeler sonucunda aşağıdaki şekilde karar vermek gerekmiştir; CMK görevlendirmeleri nedeniyle tahakkuk eden ücretin ödenmesine ilişkin düzenlemenin, Adalet Bakanlığı tarafından çıkartılan ve tarihli R.G. de yayımlanarak yürürlüğe giren Ceza Muhakemesi Kanunu Gereğince Müdafi Ve Vekillerin Görevlendirilmeleri İleYapılacak Ödemelerin Usul Ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleriyle belirlenmiştir. Söz konusu yönetmeliğin 4/1-d maddesine göre, Ücret: Ceza Muhakemesi Kanunu gereğince baro tarafından görevlendirilen müdafi veya vekiletarife gereğince ödenecek meblâğı,.. ifade etmektedir.

8 Keza aynı yönetmeliğin ödeme usul ve esaslarına ilişkin üçüncü bölümünde ücret başlıklı 8. Maddesinde yer alan hükme göre de; (1) Ceza Muhakemesi Kanunu gereğince baro tarafından görevlendirilen müdafi veya vekileavukatlık Asgari Ücret Tarifesinden ayrık olarak hazırlanacak "Ceza Muhakemesi Kanunu GereğinceGörevlendirilen Müdafi ve Vekillere Yapılacak Ödemelere İlişkin Tarife" gereğince ödenecek meblâğadalet Bakanlığı bütçesinde bu amaçla ayrılan ödenekten karşılanır. Ve son olarak yönetmeliğin ücretin ödenme usulü başlıklı 11. Maddesinin 4. Fıkrasında ise aynen (4) Müdafi veya vekil sigortalı olarak çalışmakta ise yanında çalıştığı avukatın,avukatlık bürosu ya daavukatlık ortaklığı şeklinde çalışmakta ise büro veya ortaklığın serbest meslek makbuzunu kullanır. düzenlemesine yer verilmiştir. Tüm bu düzenlemelerin birlikte değerlendirilmesinden ortaya çıkan sonuç, 1- CMK görevlendirmeleri gereğince ödenecek ücretin, BARO TARAFINDAN GÖREVLENDİRİLEN AVUKATA AİT OLDUĞU, 2- Sigortalı olarak çalışan avukata ait Serbest Meslek Makbuzunun kullanılmasının, bir tercih seçenek veya keyfi bir durum olmayıp YÖNETMELİĞİN 11/4. FIKRASINDA YER ALAN HÜKMÜN BİR SONUCU OLDUĞU, 3- Nitekim yönetmeliğin 11/4. Fıkrasında yer alan hüküm karşısında yanında sigortalı olarak çalışılan avukat dışında herhangi bir üçüncü kişiye ait Serbest Meslek Makbuzunun kullanılmasının mümkün olmadığı, şeklindedir.

9 4- Bir yandan sigortalı olarak çalışan avukatların CMK görevi yapabileceğini kabul ederekve ücretin görevlendirilen avukata ödeneceğine ilişkin düzenleme yaparak, sigortalı çalışan avukatların ücreti tahsil edebilmesini yanında sigortalı olarak çalıştığı avukatın serbest meslek makbuzunu kesmesi koşuluna bağladıktan sonra belirtilen avukata ait ücretlerin serbest meslek makbuzu sahibinin borçlarına mahsup etmenin hukuk devleti ilkesi ile ilgisinin bulunmadığı açıktır. Bir an için serbest meslek makbuzunu kullandıran avukat yönünden vergi mükellefiyeti doğacağı ileri sürülebilirse de vergi mükellefiyeti devletle (kamu) arasında çözülmesi gereken ve ileriye yönelik bir problemdir. Ve söz konusu SMM na ilişkin borç henüz muaccel hale gelmemiştir. Öte yandan sigortalı çalışan avukat ile yanında sigortalı çalışan avukat arasındaki ilişki ise ödemeyi yapacak merciiyi ilgilendirmemektedir Av.K. D.'nin , ve tarihli dilekçeleri üzerine CMK Yürütme Kurulu ile Av.M. C. tarafından düzenlenen raporların değerlendirilmesi. Açıklanan nedenlerle; CMK ücretlerinin BARO TARAFINDAN GÖREVLENDİRİLEN AVUKATA AİT OLDUĞU, YANINDA ÇALIŞTIĞI AVUKATIN SERBEST MESLEK MAKBUZUNU KULLANIYOR OLMASININ YÖNETMELİKTE YER ALAN AMİR HÜKÜMDEN KAYNAKLANDIĞI şeklinde başvurucu avukata bilgi verilmesine, Yazı ekine dilekçesinde belirttiği görevlendirme yazılarından birer suretin ve görevlendirme listesinin onaylı bir suretinin de eklenmesi suretiyle yönetim kurulu kararımızdan bir örneğin de onaylı suretinin verilmesine O.B.K.V

Karar No. Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi.

Karar No. Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Karar No Konu Karar 3233 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. 3234 Yemin Töreni. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme

Detaylı

1-Av.A. Y. Ç., Av.S. G., Av.A. M. Y., Av.O. Y.'nin CMK Uygulama Yönergesi'nin 13.maddesinin 1.fikrasinin b bendi geregince uyarilmasi gerektiginin

1-Av.A. Y. Ç., Av.S. G., Av.A. M. Y., Av.O. Y.'nin CMK Uygulama Yönergesi'nin 13.maddesinin 1.fikrasinin b bendi geregince uyarilmasi gerektiginin Konu CMK YÜRÜTME KURULU ÖNERILERI: Karar CMK YÜRÜTME KURULU ÖNERILERI: 1-Av.A. Y. Ç., Av.S. G.,Av.A. M. Y., Av.O. Y.'nin CMK Uygulama Yönergesi'nin 13.maddesinin 1.fikrasinin b bendi geregince uyarilmasi

Detaylı

YÖNETİM KURULU 21 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR GÜNDEM MADDELERİ. Sıra. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı.

YÖNETİM KURULU 21 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR GÜNDEM MADDELERİ. Sıra. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. YÖNETİM KURULU 21 MAYIS 2013 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR 1 2 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yemin

Detaylı

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. Av.Z.T. Ç. ve Av.B. Y.'nin 14.03.2014

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. Av.Z.T. Ç. ve Av.B. Y.'nin 14.03.2014 Karar No Konu Karar Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim 2297 Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. 2298

Detaylı

YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Konu Karar

Karar Tarihi Karar No Konu Karar Karar Tarihi Karar No Konu Karar 08.04.2014 2420 SAYMANLIK 1- Ayna Reklam 07.04.2014 tarihli 28069 no lu afis basimi 2.655 tl nin baro yazilmasi,2- Akintürk 15.03.2014 tarihli 107571 no lu yakit bedeli

Detaylı

YÖNETIM KURULU 21 OCAK 2014 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 21 OCAK 2014 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 21 OCAK 2014 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na

Detaylı

YÖNETİM KURULU 11 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 11 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 11 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi.

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. Karar No Konu Karar Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda 2135 Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. 2136

Detaylı

Karar No. Av.Z. D.'nin 03.06.2014 tarih 15494 gelen evrak sayılı, Av.M. B.'nın adres kayıtları hakkında yaşadığı sıkıntıyı bildirir dilekçesi.

Karar No. Av.Z. D.'nin 03.06.2014 tarih 15494 gelen evrak sayılı, Av.M. B.'nın adres kayıtları hakkında yaşadığı sıkıntıyı bildirir dilekçesi. Karar No Konu Karar PTT Elektronik Hizmetler Daire Başkanlığı'nın 25.06.2014 tarih ve 17182 gelen evrak sayılı,baroların KEP Hesap Adresi alması hakkındaki yazısının bildirimi okundu, bilgi alındı. PTT

Detaylı

YÖNETIM KURULU 26 SUBAT 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 26 SUBAT 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 26 SUBAT 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti. 26.11.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

22.10.2013. Gerekli çalışmaları yapmak üzere Av.Özkan YÜCEL'in görevlendirilmesine O.B.K.V.

22.10.2013. Gerekli çalışmaları yapmak üzere Av.Özkan YÜCEL'in görevlendirilmesine O.B.K.V. 22.10.2013 Av.E. B.'nin 11.10.2013 tarihli 28292 gelen evrak sayılı, yangın nedeniyle zarar gören avukatlık bürosu için İzmir Barosu'ndan yardım isteminin Av.E. B.'nin 11.10.2013 tarihli 28292 gelen evrak

Detaylı

YÖNETİM KURULU 05 AĞUSTOS 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 05 AĞUSTOS 2014 GÜNDEMİ YÖNETİM KURULU 05 AĞUSTOS 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 05 KASI M 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 05 KASI M 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 05 KASI M 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 18 SUBAT 2014 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 18 SUBAT 2014 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 18 SUBAT 2014 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti. 17.12.2013 Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim Kurulu'nun

Detaylı

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı.

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Karar No Konu Karar Baro Müdürü Av.Utku KILINÇ'ın 08.07.2014 tarihli, Av.F. B.'nın kayıt durumu hakkındaki yazısı. Baro Müdürü Av.Utku KILINÇ'ın 08.07.2014 tarihli, Av.F. B.'nın kayıt durumu hakkındaki

Detaylı

YÖNETIM KURULU 25 SUBAT 2014 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 25 SUBAT 2014 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 25 SUBAT 2014 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 04 SUBAT 2014 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 04 SUBAT 2014 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 04 SUBAT 2014 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na

Detaylı

YÖNETIM KURULU 14 OCAK 2014 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 14 OCAK 2014 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 14 OCAK 2014 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na

Detaylı

Yönetim Kurulu üyelerinin Yemin Töreni'ne katılımı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu üyelerinin Yemin Töreni'ne katılımı gerçekleşti. 15.01.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 01 EKI M 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 01 EKI M 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 01 EKI M 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 07 OCAK 2014 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 07 OCAK 2014 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 07 OCAK 2014 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katılımı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katılımı gerçekleşti. 12.02.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 26 AĞUSTOS 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 26 AĞUSTOS 2014 GÜNDEMİ YÖNETİM KURULU 26 AĞUSTOS 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti. 20.08.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 19 MART 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 19 MART 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 19 MART 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

1-C.Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına, gereği için Hukuk İşleri Birimine tevdiine,

1-C.Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına, gereği için Hukuk İşleri Birimine tevdiine, 01.07.2013 PTT Elektronik Hizmetler Daire Başkanlığı'nın 25.06.2014 tarih ve 17182 gelen evrak sayılı, baroların KEP Hesap Adresi alması hakkındaki yazısının bildirimi. PTT Elektronik Hizmetler Daire Başkanlığı'nın

Detaylı

YÖNETİM KURULU 16 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 16 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 16 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 26 KASI M 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 26 KASI M 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 26 KASI M 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

11.12.2012. Karşıyaka 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.12.2012 tarihli 27149 gelen evrak sayılı,h. O. Ş.'ye vasi atanması istemli yazısı.

11.12.2012. Karşıyaka 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.12.2012 tarihli 27149 gelen evrak sayılı,h. O. Ş.'ye vasi atanması istemli yazısı. 11.12.2012 Karşıyaka 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.12.2012 tarihli 27149 gelen evrak sayılı,h. O. Ş.'ye vasi atanması istemli Yazı okundu, listede sırada bulunan Av. G. Ç.'nin vasi olarak atanabileceğinin

Detaylı

YÖNETIM KURULU 26 EYLÜL 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 26 EYLÜL 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 26 EYLÜL 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

dogrultusunda; Stajyer I. K.'nin Staj Listesi'nin 10648 sayisindan Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katilimi gerçeklesti.

dogrultusunda; Stajyer I. K.'nin Staj Listesi'nin 10648 sayisindan Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katilimi gerçeklesti. Karar No Konu Karar 2462 AVUKATLIK KANUNUNUN 23.MD.DEGISIK 1.FIKRASI uyarinc yaptigi stajin iptali, adinin staj listesinden silinmesi talebi 2471 Yemin Töreni dogrultusunda; Stajyer I. K.'nin Staj Listesi'nin

Detaylı

yılı İzmir Barosu Asgari Ücret Tarifesi'nin belirlenmesi.

yılı İzmir Barosu Asgari Ücret Tarifesi'nin belirlenmesi. 18.12.2012 2013 yılı İzmir Barosu Asgari Ücret Tarifesi'nin belirlenmesi. 2012 yılı İzmir Barosu Tavsiye Niteliğinde Asgari Ücret Tarifesi incelendi, tavsiye edilen ücretlerde artış yapılmamasına ve belirli

Detaylı

YÖNETİM KURULU 25 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 25 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 25 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 05 MART 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 05 MART 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 05 MART 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 24 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 24 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 24 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 26 MART 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 26 MART 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 26 MART 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 18 ARALIK 2012 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 18 ARALIK 2012 GÜNDEMİ YÖNETİM KURULU 18 ARALIK 2012 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katılımı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katılımı gerçekleşti. 19.02.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

kaldirildiginin bildirimine iliskin yazisi okundu.

kaldirildiginin bildirimine iliskin yazisi okundu. Karar No Konu Karar Av.O. S.'nin 17.02.2014 tarihli 5250 gelen evrak sayili,izmir Barosu Yönetim Kurulu'nun 14.01.2014 tarihli 2/97 sayili kararina istinaden yazili beyanlarini sundugu anlasildi yazi okundu.

Detaylı

YÖNETİM KURULU 28 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 28 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 28 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Izmir Barosu Uzlaştırma Yönergesinin görüşülmesi.

Izmir Barosu Uzlaştırma Yönergesinin görüşülmesi. 2951 3093 Izmir Barosu Uzlaştırma Yönergesinin görüşülmesi. Izmir Valiliği Kadın Erkek Eşitliği Birimi'nin 24.09.2012 tarih ve 20700 gelen evrak sayılı, 2013-2015 Izmir Yerel Eşitlik Eylem Planı'nda belirlenen

Detaylı

Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi.

Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. 02.04.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Türkiye Barolar Birliği'nin

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti. 26.12.2013 Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim Kurulu'nun

Detaylı

YÖNETİM KURULU 07 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 07 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 07 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 09 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 09 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR YÖNETİM KURULU 09 NİSAN 2013 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 09 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 09 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 09 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Karar No. Karar Tarihi

Karar No. Karar Tarihi Karar Tarihi 06/11/2012 06/11/2012 Karar No 06/11/2012 4115 06/11/2012 4123 Konu İzmir 1. Fikri ve Sınai Haklar Ceza Mahkemesi'nin 19.102.2012 tarih ve 2012/379 esas sayılı dosyasına sanık müdafii olarak

Detaylı

Erzurum Karayazı Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kayyım atanması davasının açık yargılanmasının sonucunun bildirimine ilişkin yazısı okundu.

Erzurum Karayazı Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kayyım atanması davasının açık yargılanmasının sonucunun bildirimine ilişkin yazısı okundu. 02.01.2013 Av. Y. G.'ün 28.10.2012 tarihli 29290 gelen evrak sayılı,izmir Barosu Yönetim Kurulu'nun 27.11.2012 tarihli 5/11 sayılı görevlendirme yazısının Av. Y. G.'ün 28.10.2012 tarihli 29290 gelen evrak

Detaylı

YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 25 ARALIK 2012 GÜNDEMİ. Yemin törenine katılım gerçekleşti.

YÖNETİM KURULU 25 ARALIK 2012 GÜNDEMİ. Yemin törenine katılım gerçekleşti. YÖNETİM KURULU 25 ARALIK 2012 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 18 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 18 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 18 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 21 MAYIS 2007 TARİHLİ 26528 SAYILI RESMİ GAZETE DE YAYINLANAN DEĞİŞİKLİKLERİ DE KAPSAYAN CEZA MUHAKEMESİ KANUNU GEREĞİNCE MÜDAFİ VE VEKİLLERİN GÖREVLENDİRİLMELERİ İLE YAPILACAK ÖDEMELERİN USUL VE ESASLARINA

Detaylı

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı.

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Karar No Konu Karar Baro Müdürü Av.Utku KILINÇ'ın 08.07.2014 tarihli, Av.F. B.'nın kayıt durumu hakkındaki yazısı okundu. 3510 Baro Müdürü Av.Utku KILINÇ'ın 08.07.2014 tarihli, Av.F. B.'nın kayıt durumu

Detaylı

YÖNETIM KURULU 12 SUBAT 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 12 SUBAT 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 12 SUBAT 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

MADDE 2 : Bu Yönetmelik, Ceza Muhakemesi Kanunu gereğince müdafi veya vekil görevlendirilmesi ile bu kişilere yapılacak ödemeleri kapsar.

MADDE 2 : Bu Yönetmelik, Ceza Muhakemesi Kanunu gereğince müdafi veya vekil görevlendirilmesi ile bu kişilere yapılacak ödemeleri kapsar. 21 MAYIS 2007 TARİHLİ 26528 SAYILI RESMİ GAZETE'DE YAYINLANAN DEĞİŞİKLİKLERİ DE KAPSAYAN CEZA MUHAKEMESİ KANUNU GEREĞİNCE MÜDAFİ VE VEKİLLERİN GÖREVLENDİRİLMELERİ İLE YAPILACAK ÖDEMELERİN USUL VE ESASLARINA

Detaylı

CMK Yürütme Kurulu'na gönderilmesi ile web sitesinde duyurulmasına O.B.K.V.

CMK Yürütme Kurulu'na gönderilmesi ile web sitesinde duyurulmasına O.B.K.V. 19.11.2013 Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı'nın 14.11.2013 tarihli 31402 gelen evrak sayılı,cmk görevlendirilmeleri hakkındaki düzenlemenin bildirimine Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı'nın 14.11.2013

Detaylı

YÖNETİM KURULU 4 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 4 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 4 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 02 OCAK 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 02 OCAK 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 02 OCAK 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 20 AGUSTOS 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 20 AGUSTOS 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 20 AGUSTOS 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 02 NİSAN 2013 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 02 NİSAN 2013 GÜNDEMİ YÖNETİM KURULU 02 NİSAN 2013 GÜNDEMİ GÜNDEM MADDELERİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na

Detaylı

YÖNETIM KURULU 12 MART 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 12 MART 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 12 MART 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 14 EKİM 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 14 EKİM 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 14 EKİM 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 10 ARALI K 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 10 ARALI K 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 10 ARALI K 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Yayın Komisyonundan sorumlu Yönetim Kurulu üyelerimizden Av. Doğan Alper'in Yazı İşleri Müdürü olarak belirlenmesine, O.B.K.

Yayın Komisyonundan sorumlu Yönetim Kurulu üyelerimizden Av. Doğan Alper'in Yazı İşleri Müdürü olarak belirlenmesine, O.B.K. 20/11/2012 4406 20/11/2012 4407 20/11/2012 4408 20/11/2012 4409 20/11/2012 4411 20/11/2012 4413 İzmir Barosu Dergisi ve Bülten için Yazı İşleri Müdürünün belirlenmesi. Yeminli Mali Müşavir Umman TÜMER'in

Detaylı

YÖNETİM KURULU 20 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 20 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 20 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 11 ARALIK 2012 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 11 ARALIK 2012 GÜNDEMİ YÖNETİM KURULU 11 ARALIK 2012 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

müdahale edilmesi istemi degerlendirildi.

müdahale edilmesi istemi degerlendirildi. Karar No Konu Karar Esi tarafindan 28 yerinden biçaklanan D. A. ile ilgili Izmir 6.Agir Ceza Mahkemesinin 2014/17 E sayili dosyasina müdahale edilmesi istemi degerlendirildi. 2728 2730 Yemin Töreni 2731

Detaylı

YÖNETIM KURULU 22 OCAK 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 22 OCAK 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 22 OCAK 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 17 EYLÜL 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 17 EYLÜL 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 17 EYLÜL 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 15 OCAK 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 15 OCAK 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 15 OCAK 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 04 ARALIK 2012 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 04 ARALIK 2012 GÜNDEMİ YÖNETİM KURULU 04 ARALIK 2012 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katılımı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katılımı gerçekleşti. 05.03.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 19 SUBAT 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 19 SUBAT 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 19 SUBAT 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 22 EKI M 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 22 EKI M 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 22 EKI M 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 29 OCAK 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 29 OCAK 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 29 OCAK 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Karar No Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu 3180 bilgilendirmesi.

Karar No Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu 3180 bilgilendirmesi. Karar No Konu Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin Karar katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu 3180 bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. 3181

Detaylı

Söz konusu dilekçenin ivedilikle Çocuk Haklari Komisyonuna gönderilmesine, O.B.K.V

Söz konusu dilekçenin ivedilikle Çocuk Haklari Komisyonuna gönderilmesine, O.B.K.V Karar No Konu Karar 2563 2566 I. Ö.'nin 21.04.2014 tarih 11736 gelen evrak sayili faks dilekçesi ile Izmir Fen Lisesi Demokrasi ve Insan Haklari Kulübü olarak 9. sinif (15 yas grubu) 90 ögrenciye çocuk

Detaylı

27/11/2012 4498 27/11/2012 4501

27/11/2012 4498 27/11/2012 4501 27/11/2012 4498 27/11/2012 4501 27/11/2012 4503 27/11/2012 4504 Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar'ın 21.11.2012 tarih 25621 gelen evrak sayılı, serbest çalışan avukatların gelirleriyle ilgili hazırlamak

Detaylı

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye SIRA NO 1 DOSYA NO RE'SEN İLGİLİ 2 YARGITAY... CEZA DAİRESİ BAŞKANLIĞI KONU 10 Kasım 2014 tarihinde düzenlenecek anma programının görüşülmesi. Yargıtay... Ceza Dairesi'nin... esasına kayıtlı dosyanın...

Detaylı

T.C. SAMSUN BAROSU BAŞKANLIĞI

T.C. SAMSUN BAROSU BAŞKANLIĞI yürütmenin durdurulması ve duruşma istemlidir DANIŞTAY BAŞKANLIĞI NA (ilk derece mahkemesi sıfatıyla) gönderilmek üzere SAMSUN İDARE MAHKEMESİ NE DAVACI DAVALILAR : SAMSUN BAROSU nu temsilen Av.Kerami

Detaylı

Arabuluculuk tarihinden itibaren açılacak davalar için Zorunlu hale geldi.

Arabuluculuk tarihinden itibaren açılacak davalar için Zorunlu hale geldi. BILGILENDIRME NOTU www.ak-denetim.com KONU: 7155 sayılı Kanun ile Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk 01.01.2019 tarihinden itibaren açılacak davalar için Zorunlu hale geldi. Ticari uyuşmazlıklarda arabuluculuk

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katılımı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun yemin törenine katılımı gerçekleşti. 26.03.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 26 ARALI K 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 26 ARALI K 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 26 ARALI K 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na

Detaylı

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye SIRA DOSYA İLGİLİ KONU KARAR NO NO ÖZETİ 1 AV.. Disiplin Kurulu Başkanlığı'nın. Esas sayılı dosyalarına ulaşan Av.. hakkında verilen. Ceza Mahkemesi'nin. gün ve. Esas,. Karar sayılı kararı doğrultusunda

Detaylı

Mali Raporlar 14 MALİ RAPORLAR

Mali Raporlar 14 MALİ RAPORLAR 14 MALİ RAPORLAR 14. BÖLÜM MALİ RAPORLAR BURSA BAROSU 2014-2016 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU Baromuzun 2014 yılında yapılan Baro Organları seçiminde 2 yıl süre ile Bursa Barosu Denetleme Kurulu üyeleri

Detaylı

T.C. DANIŞTAY İDARİ DAVA DAİRELERİ KURULU E. 2011/76 K. 2014/1397 T

T.C. DANIŞTAY İDARİ DAVA DAİRELERİ KURULU E. 2011/76 K. 2014/1397 T T.C. DANIŞTAY İDARİ DAVA DAİRELERİ KURULU E. 2011/76 K. 2014/1397 T. 31.3.2014 AVUKATIN BAŞKA BİR AVUKATA KARŞI ASİL YA DA VEKİL SIFATIYLA TAKİP EDECEĞİ DAVA ( Barosuna Bir Yazı İle Bildirmemesi/Türkiye

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyelerinin yemin törenine katılımı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Üyelerinin yemin törenine katılımı gerçekleşti. 04.12.2012 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim kuruluna bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

ONÜÇÜNCÜ DAİRE USUL KARARLARI. Anahtar Kelimeler : Dava Açma Süresi, Yazılı Bildirim, Başvuru Mercii ve Süresi, Hak Arama Hürriyeti

ONÜÇÜNCÜ DAİRE USUL KARARLARI. Anahtar Kelimeler : Dava Açma Süresi, Yazılı Bildirim, Başvuru Mercii ve Süresi, Hak Arama Hürriyeti T.C. D A N I Ş T A Y Esas No : 2014/3745 Karar No : 2014/3772 ONÜÇÜNCÜ DAİRE USUL KARARLARI Anahtar Kelimeler : Dava Açma Süresi, Yazılı Bildirim, Başvuru Mercii ve Süresi, Hak Arama Hürriyeti Özeti :

Detaylı

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, Başkan tarafından sivil toplum kuruluşları ile ülke gündemindeki yeni anayasa yapılması konusuna ilişkin yapılan ön görüşmeler hakkında bilgi verildi.

Detaylı

MERSİN BAROSU ADLİ YARDIM İÇ YÖNETMELİĞİ

MERSİN BAROSU ADLİ YARDIM İÇ YÖNETMELİĞİ MERSİN BAROSU ADLİ YARDIM İÇ YÖNETMELİĞİ 1. BÖLÜM: AMAÇ, KAPSAM VE TANIMLAMALAR AMAÇ Madde 1- Mersin Barosu Adli Yardım İç Yönetmeliği, 1136 sayılı Avukatlık Kanunu'nun 176-181. maddelerinde düzenlenen

Detaylı

BİR AVUKAT YANINDA AYLIKLI OLARAK ÇALIŞAN AVUKATIN DURUMUNUN AVUKATLIK YASASI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

BİR AVUKAT YANINDA AYLIKLI OLARAK ÇALIŞAN AVUKATIN DURUMUNUN AVUKATLIK YASASI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ BİR AVUKAT YANINDA AYLIKLI OLARAK ÇALIŞAN AVUKATIN DURUMUNUN AVUKATLIK YASASI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ Güneş GÜRSELER * Hiçbir planlama yapılmadan birbiri ardına açılan hukuk fakültelerinin yılda ortalama

Detaylı

YÖNETIM KURULU 08 EKI M 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 08 EKI M 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 08 EKI M 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine,

Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine, 27/07/2016 Staj için Baromuza müracaat eden Kenan Can KURT ın Avukatlık Kanunu nun 17.maddesi gereği verdiği belgeler incelendi. Kenan Can KURT nın stajyer levhasına kayıt ve kabulüne, gereğinin bilahare

Detaylı

EMLAK VERGİSİNDEN MUAF OLAN TAŞINMAZLA İLGİLİ DÜZENLENEN ÖDEME EMRİNE İLİŞKİN KANUN YARARINA BOZMA KARARI

EMLAK VERGİSİNDEN MUAF OLAN TAŞINMAZLA İLGİLİ DÜZENLENEN ÖDEME EMRİNE İLİŞKİN KANUN YARARINA BOZMA KARARI Sirküler Rapor 08.10.2013/180-1 EMLAK VERGİSİNDEN MUAF OLAN TAŞINMAZLA İLGİLİ DÜZENLENEN ÖDEME EMRİNE İLİŞKİN KANUN YARARINA BOZMA KARARI ÖZET : Danıştay Dokuzuncu Daire Başkanlığının 25.04.2013 Tarih,

Detaylı

T.C. D A N I Ş T A Y Üçüncü Daire Esas No : 2010/5785. Karar No : 2012/3582

T.C. D A N I Ş T A Y Üçüncü Daire Esas No : 2010/5785. Karar No : 2012/3582 T.C D A N I Ş T A Y Üçüncü Daire Esas No : 2010/5785 Karar No : 2012/3582 Anahtar Kelimeler : Haciz İşlemi, İhtiyati Haciz, Şirket Ortağı, Teminat, Kişiye Özgü Ev Eşyaları Özeti: Teşebbüsün muvazaalı olduğu

Detaylı