EĞİTİM PROGRAMI. Ek-1. Ek-2 LABORATUVAR LİSTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİM PROGRAMI. Ek-1. Ek-2 LABORATUVAR LİSTESİ"

Transkript

1 Ek-1 EĞİTİM PROGRAMI SAAT KONU 14:00-15:15 EMİSYON/İMİSYON ÖLÇÜM KAYDI : Emisyon/İmisyon Ölçüm Kaydının oluşturulması Emisyon Kaynak Tanımlama Personel Tanımlama Cihaz Tanımlama Tarih değişikliği Personel Cihaz değişikliği Bakanlığa Gönderme işlemi İptal işlemi Değer girme işlemi Değerlerin Gönderilmesi 15:15-15:30 Çay-kahve arası 15:30-16:30 GÜRÜLTÜ/TİTREŞİM ÖLÇÜM KAYDI: Gürültü/Titreşim Ölçüm Kaydı Personel Tanımlama Cihaz Tanımlama Tarih değişikliği Personel Cihaz değişikliği Bakanlığa Gönderme işlemi İptal işlemi 16:30-17:00 Soru-Cevap

2 08 Ocak 2019 Salı 2M LABORATUVAR HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED A42 İNŞAAT OTOMOTİV TARIM PETROL SAN. VE TİC. LTD. ABAL ÇEVRE MÜH. DAN. LAB. HİZM. MAK. İMAL. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ABİGEM ÇEVRESEL ETKİLER DENEY VE ÖLÇÜM LABORATUVARI ACAR OTOMASYON CEVRE ANALİZ LABORATUVARI SANAYİ TİCARET ANONİM ADANA ÇEVRE MERKEZİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED AEM ÇEVRE LABORATUVAR ANALİZ TİC.A.Ş AG LABORATUVAR TUR. İNŞ. PET ÜRN. SAN. TİC. LTD. AKARE ÇEVRE LABORATUVARI ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ Akustik Çevre Yönetimi Laboratuvar Mühendislik Hizmetleri İnşaat Makine Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ALANYA ÇEVRE LABORATUVARI MÜH.TİC.LTD. Alka İnşaat Tekstil Elektrik Çevre San. ve Tic. Ltd. Şti ALKA İNŞAAT TEKSTİL ELEKTRİK ÇEVRE SAN. VE TİC. LTD. Alka Laboratuvarları Gebze Şubesi ALTA LABORATUVAR ÖLÇÜM VE ANALİZ TİC. LTD. Analitik Çevre Analiz ve Laboratuvar Hizmetleri AND ANALİZ TEST ÖLÇÜM ve LABORATUVAR HİZMETLERİ TİC. A.Ş. ANKALAB ÇEVRE ANALİZ LABORATUVARI ÖLÇÜM HİZ. MÜH.DAN.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ ARDIÇ ÇEVRE MÜHENDİSLİK DAN.EĞT.İNŞ.NAK.LTD.ŞTİ ARITSAN ÇEVRE ÖLÇÜM VE ANALİZ LABORATUVARI MÜHENDİSLİK MAKİNA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ARMADALAB ÇEVRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖLÇÜM ANALİZ LABORATUVARI SAN. VE TİC. LTD. ARTEK MÜHENDİSLİK ÇEVRE ÖLÇÜM VE DAN. HİZ. TİC. A.Ş. Artek Mühendislik Çevre Ölçüm ve Danışmanlık Hiz. Tic. A.Ş. ARTEK MÜHENDİSLİK ÇEVRE ÖLÇÜM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİC. A. Ş. Artek Mühendislik Çevre Ölçüm ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. A.Ş. Samsun Şubesi ARTI ÇEVRE ÖLÇÜM VE ANALİZ LAB. SAN. VE TİC. LTD. ASEM ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜM VE ANALİZ LABORATUVAR HİZMETLERİ LTD. ASO-KOSGEB ÇEVRE LABORATUVARI AST LABORATUVAR HİZ. VE DAN. TİC. A.Ş. ATA LAB ÇEVRE ANALİZ SAĞLIK HİZMET VE TEKN. LTD. AVRASYA ÇEVRE LABORATUVARI TUR. GIDA OTO.İNŞ. SAN TİC.LTD. Avrupa Arıtım Çevre Merkezi Laboratuvar Hizmetleri Mühendislik Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. AYS Çevre Ölçüm ve Analiz Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti BAREM Çevre Laboratuvar ve Danışmanlık Hizmetleri İlaç İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. Batı Laboratuvarı Çevre Ölçüm Hizmetleri Bilişim Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi BÇM ÇEVMER ÖLÇÜM ANALİZ VE LAB. HİZ. SAN. VE TİC. LTD.

3 09 Ocak 2019 Çarşamba BİLİM MÜHENDİSLİK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ VE ÖLÇÜM HİZMETLERİ İNŞ. TİC. SAN. LTD. Bursa Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Bursa Çevre Merkezi Laboratuvarı CANTURK İŞ GUVENLİĞİ ÖLÇÜM TEST ANALİZ LABORATUVAR SAN. TİC LTD. CNR GROUP LABORATUVAR VE ARGE HİZMETLERİ SAN. TİC. LTD. TEKSTİLKENT ŞUBESİ Çankaya Çevre Ölçüm İş Sağ. ve İş Güv. Müh. Müş. Eğt. ve Sağ. Hizm. Per. Belg. Mat. Yay. ve Tur. Tic. Ltd. Şti. Çevdanış Mühendislik Danışmanlık Çevre ve Laboratuvar Teknolojileri İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. ÇEVMAK LABORATUVAR ANALİZ HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ ÇEVRE KENT LAB. MÜH.DAN.İNŞ.LTD.ŞTİ ÇEV-TEST ÖLÇÜM LABORATUVARI TİC. LTD. ÇEV-TEST ÖLÇÜM LABORATUVARI TİC. LTD. ÇINAR ÇEVRE LABORATUVARI DEGOL LABORATUVAR VE ÇEVRE HİZMETLERİ LTD. Denet test ve analiz laboratuvar hizmetleri ticaret limited şirketi Deng Çevre Analiz Laboratuvarı San. ve Tic. Ltd. Şti. DETAM DANIŞMANLIK EĞİTİM TEKNİK ARAŞTIRMA MÜHENDİSLİK LTD. DİPOL ÇEVRE ÖLÇÜM VE ANALİZ LABORATUVARLARI A.Ş. Disten Madencilik Çevre Ölçüm Laboratuvar İnş. Müh. ve Tic. Ltd. Şti DİYARBAKIR ÇEVRE ANALİZ LABORATUVARI MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ DNG TEST ÖLÇÜM VE ANALİZ LABORATUVAR DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. DOKAY Laboratuvar ve Mühendislik Hizmetleri Ltd. Şti. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Çevre Mühendisliği Bölümü Ölçüm Laboratuvarları Dünya Laboratuvar Ölçüm Analiz ve Mühendislik Ltd. Şti. DÜZEN NORWEST ÇEVRE GIDA VE VETERİNER SAĞLIK HİZMETLERİ EĞİTİM DAN. TİC.A.Ş EGETEST ÇEVRE ÖLÇÜM KALİBRASYON VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED EKO ANALİZ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇEVRE ÖLÇ. TEKN. MÜH. MÜŞ. SAN. TİC. LTD. EKO TEKNİK İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ VE ÇEVRE ÖLÇÜM. TEK. MÜH. MÜŞ. BAS. YAY DAĞ HİZMET. SAN. TİC. LTD. ŞTİ EKOÇED ÇEVRE LABORATUVARI KİMYA SAN. TİC. LTD. EKOLOJİ ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ DAN. EĞT. REK. TUR. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ANKARA ÇEVRE LABORATUVARI EKOSİSTEM ANALİZ, PROJE, HİZMETLERİ, PEYZAJ, MÜH., İNŞAAT, ÇEVRE LABORATUVARI, TAAH. TİC. LTD. Elinsan Elk. İnş. Hava Kal. Ölçüm Hizm. Taah. San. Tic. Ltd. Şti ENCON LABORATUVARI A.Ş. Enka Çevre Laboratuvarları Ölçüm Müh. Mak. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. ENVİROLAB ÖLÇÜM VE ANALİZ HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED Envoy Laboratuvar Hiz.Tic.Ltd.Şti. ER ESİLA ÇEVRE VE İSG MÜH. MÜŞ. LAB. İNŞ. TURZ. GIDA TEKS. SAN. VE TİC. LTD.

4 10 Ocak 2019 Perşembe ERTEST ÇEVRE LABORATUVARI A.Ş. ESÇEM ENERJİ SİSTEMLERİ VE ÇEVRE ETÜT MERKEZİ SAN. TİC. A. Ş. FEBAS ÇEVRE LABORATUVARI ANALİZ SAN. VE TİC. LTD. Flora Mühendislik Çevre Ölçüm Hizmetleri İnş. San. Tic. Ltd. Şti. FREKANS ÇEVRE ÖLÇÜM MÜH.DAN.TAAH.İTH.İHR.TİC.LTD.STİ. Gemar Çevre Ölçüm ve Analiz Laboratuvarı Gözde Çevre İş Güvenliği Ölçüm Test Analiz Laboratuvar San. Ve Tic. Ltd. Şti. GT GLOBAL TEKNİK KONTROL KALİTE DENETİM VE İŞ GÜVENLİĞİ HİZMET TİCARET LİMİTED GT Global Teknik Kontrol Kalite Denetim ve İş Güvenliği Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. GÜMÜŞSU A.Ş. ÇEVRE LABORATUVARI GÜN ÇEVRE LABORATUVARI İNŞAAT MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED HAKSER-ATA ÇEVRE LABORATUARI SANAYİ TİCARET LİMİTED Haliç Çevre Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Turizm ve Sağlık Hizmetleri Tic. Paz. Ltd. Şti HTS LABORATUVAR HİZMETLERİ A.Ş. İNTERTEST LABORATUVAR VE SERTİFİKASYON HİZMETLERİ LİMİTED İSÇEV İSTANBUL ÇEVRE LABORATUVARI ÖLÇÜM VE ANALİZ HİZMETLERİ TİCARET LTD. İSG İş yeri Sağlık Güvenlik Laboratuvarı Çevre Teknolojileri Ltd. Şti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü Çevre Laboratuvarı İston A.Ş Yapı Ve Malzeme Laboratuvaru İZÇEV Çevre Koruma Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret A. Ş. Çevre Laboratuvarı KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ, ÜNİVERSİTE-SANAYİ-KAMU İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRME, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ÜSKİM) KARAMAN ÇEVRE LABORATUVAR VE MÜHENDİSLİK KARLAB KARADENİZ ÇEVRE LAB. MÜH. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ Kelebek Kimya Çevre Labaratuvarları Pet. Gıda ith. İhr. İnş. Nak.Eğt.Dan.Taah. San. Tic. Ltd. Şti. KİPDAŞ MÜHENDİSLİK Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği Analiz Lab. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. KONYALAB Çevre İş Sağlığı İş Güvenliği Ölçüm ve Analiz Laboratuvarı Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi LAKTON ÇEVRE LABORATUVARI A.Ş. MAR-LAB MARMARA LABORATUVAR VE ÇEVRE ANALİZLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED MARMARA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ VE EĞİTİM DANIŞMANLIK. LTD. MARTEST ANALİZ LABORATUARLARI SAN. VE TİC. LTD. MAVİ BEYAZ İş Sağlığı Ve İş Güvenliği TİC. LTD. megalab müh. gıda danışmanlık denetim lab. hiz. tic. ltd. şti. Meram Çevre Tekn. Müh. İnş. Ve Ölç. Hizm. Tic. Ltd. Şti. MERKEZ TEST ANALİZ HİZMETLERİ LTD ŞTİ Mostlab Laboratuvar Hizmetleri A.Ş.

5 11 Ocak 2019 Cuma Nanolab Laboratuvar Hizmetleri Kimya Gıda Danışmanlık Çevre Eğitim San. ve Tic. Ltd. Şti. NANOLAB LABORATUVAR HİZMETLERİ KİMYA GIDA DANIŞMANLIK ÇEVRE EĞT. SAN. VE TİC. LTD. ÇORLU ŞUBESİ NEN MÜHENDİSLİK VE LABORATUVAR HİZ. İNŞ. TİC. LTD. NEVA ÇEVRE LABORATUVAR HİZ. TİC. LTD. Ok Laboratuvar Maden İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ölçüm Akademi Çevre İsg Ölçüm ve Test Hizm İnş Müh oto Tic Ltd Şti PAK ARITMA ANALİZ ÇEVRE LABORATUAR SAN. Ve TİC. LTD. PROFESYONEL ÇEVRE ANALİZ LAB. GIDA TAR. VE KALİBRASYON HİZ.SAN VE TİÇ AŞ PROSES GIDA HİJ. DAN. MÜH. LAB. HİZ. TUR. TAR. İNŞ. OTO KİR. TİC. LTD. REFORM ANALİZ ÇEVRE LABORATUVAR EĞİTİM SAĞLIK ENERJİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. RİZE SOSYAL HİZMETLER VE ÇEVRE YATIRIMLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED SEGAL ÇEVRE ÖLÇÜM VE ANALİZ LABORATUARI MÜH. MÜŞ. PROJE HİZM. SAN. TİC. LTD. SELÇEV ÖLÇÜM VE ANALİZ TİC.LTD ŞTİ SELİN ÖLÇÜM LABORATUVAR HİZ.BİL.MÜH.MÜŞ.İNŞ.SAN.VE TİC.A.Ş. SERA ÖLÇÜM ANALİZ ÇEVRE LABORATUVARI VE SAĞLIK HİZMETLERİ MÜH. MÜŞ. DAN. SAN. TİC. LTD. ŞTİ SERLAB LABORATUVAR HİZMETLERİ A.Ş.-Gebze Şubesi SİGMA ÇEVRE LABORATUVARI ÖLÇÜM VE ANALİZ HİZMETLERİ TİC. LTD. SOUTHERN AGRICULTURAL SERVİCES TARIM ÜRN. ANALİZ VE TEK. TUR. TİC. SAN. İTH. İHR. ÇEVRE VE SU ANALİZİ ÖLÇÜM LAB. İŞ GÜV. DANIŞ. MÜH. HİZ. LTD. STANDART LABORATUARLAR İŞLETMECİLİĞİ ANONİM SYS Çevre Analiz Laboratuvarı San. Tic. Ltd. Şti. SZUTEST UYGUNLUK DEĞERLENDİRME A.Ş TAL TEKNİK ANALİZ LABORATUVARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Talyatest Çevre Mühendislik Mimarlık İş Sağlığı ve Güvenliği Belgelendirme Laboratuvar İzolasyon Özel Eğitim Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi TEMLAB Çevre Analiz Laboratuvarı San. ve Tic. Ltd. Şti. TESTMER ÖLÇÜM VE TEST HİZMETLERİ A.Ş. TETRATEST Ölçüm İş Güvenliği Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri SAN. TİC. LTD. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Merkez Laboratuvarı TRAKYA LABORATUVAR ÇEVRE MÜHENDİSLİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TİC. LTD. TUBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ ÇEVRE VE TEMİZ ÜRETİM ENSTİTÜSÜ Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Kalite Kontrol Bağımsız Deney Laboratuvarı Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Kalite ve Çevre Kurulu İktisadi İşletmesi ULUDAG ÖLÇÜM VE ANALIZ ÇEVRE LABORATUVAR KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI Ulusoy İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Analiz Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Urban Çevre Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi YEŞİL BEYAZ KALİTE VE ÇEVRE ANALİZ LABORATUARI TİC. LTD. ŞTİ

LABORATUVAR YETKĠLENDĠRME YAZILIMI EĞĠTĠM PROGRAMI 2015

LABORATUVAR YETKĠLENDĠRME YAZILIMI EĞĠTĠM PROGRAMI 2015 GRUP 1 EĞĠTĠM TARĠHĠ: 03-04 EYLÜL 2015 1. STANDART LABORATUARLAR İŞLETMECİLİĞİ LİMİTED ŞİRKETİ 2. İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, ATIK SU İSKİ 3. AG LABORATUVAR TURİZM İNŞAAT PETROL

Detaylı

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Y 06/002/2010 EKOTEST ÇEVRE DANIŞMANLIK ÖLÇÜM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Sevda Ata ALAKURT

Detaylı

2010 YILI YERİNDE DENETİM PROGRAMI. NORMLAB/ANKARA Yakıt 25.02.2020 Z.KIRBAŞ, İ.SIRIMOĞLU. Numune Alma.

2010 YILI YERİNDE DENETİM PROGRAMI. NORMLAB/ANKARA Yakıt 25.02.2020 Z.KIRBAŞ, İ.SIRIMOĞLU. Numune Alma. AY LABORATUVAR ADI VE ADRESİ KAPSAM DENETİM DENETÇİLER NORMLAB/ANKARA Yakıt 25.02.2020 Z.KIRBAŞ, İ.SIRIMOĞLU PM Çevre Lab./ANKARA İmisyon, Gürültü, Çevre Havası 26.02.2010 B.KESKİN, C.YILMAZ Numune Alma.

Detaylı

Rapor No: 01-2014. Laboratuvar No:...

Rapor No: 01-2014. Laboratuvar No:... Rapor No: 01-2014 Laboratuvar No:... 2014 İÇİNDEKİLER 1. ÇALISMANIN AMACI... 2 2. ÇALISMA PROGRAMI... 2 3. KULLANILAN METOTLAR...3 4. ANALİZ SONUÇLARININ RAPORLANMASI...3 5. SONUÇLARIN DEGERLENDİRİLMESİ...3

Detaylı

SIRA NO KATILIMCI ADI-SOYADI

SIRA NO KATILIMCI ADI-SOYADI EMİSYON İMİSYON EĞİTİMİ - SONUÇLARI 1 ABDURRAHMAN SOYLU ABDURRAHMAN SOYLU BAŞARILI 2 ABDULKADİR DURAK GAZİ MÜHENDİSLİK VE ÇEVRE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARILI 3 ABDULKADİR

Detaylı

EMİSYON İMİSYON EĞİTİMİ - SINAV SONUÇLARI SINAV SONUCU 1 ABDURRAHMAN SOYLU ABDURRAHMAN SOYLU BAŞARILI

EMİSYON İMİSYON EĞİTİMİ - SINAV SONUÇLARI SINAV SONUCU 1 ABDURRAHMAN SOYLU ABDURRAHMAN SOYLU BAŞARILI SIRA NO KATILIMCI ADI-SOYADI EMİSYON İMİSYON EĞİTİMİ - SINAV SONUÇLARI KURUM SINAV SONUCU 1 ABDURRAHMAN SOYLU ABDURRAHMAN SOYLU 2 ABDULKADİR DURAK GAZİ MÜHENDİSLİK VE ÇEVRE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ

Detaylı

Raporu Hazırlayan: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü LÖİD/Yeterlik ve Kalite Şube Müdürlüğü Rapor Tarihi: 19.06.

Raporu Hazırlayan: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü LÖİD/Yeterlik ve Kalite Şube Müdürlüğü Rapor Tarihi: 19.06. Rapor No: 01-2015 Raporu Hazırlayan: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü LÖİD/Yeterlik ve Kalite Şube Müdürlüğü Rapor Tarihi: 19.06.2015 Sayfa:1 /30 İÇİNDEKİLER 1. ÇALISMANIN

Detaylı

SU ANALİZİ YETERLİK TEST ÇALIŞMASI RAPORU

SU ANALİZİ YETERLİK TEST ÇALIŞMASI RAPORU SU ANALİİ YETERLİK TEST ÇALIŞMASI RAPORU Rapor No: 0-00 Laboratuvar No:... MART 00 İÇİNDEKİLER. ÇALISMANIN AMACI.... ÇALISMA PROGRAMI.... KULLANILAN METOTLAR.... ANALİ SONUÇLARININ RAPORLANMASI.... SONUÇLARIN

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti.

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. ISO 17025 Laboratuar Akreditasyon için Referansları Türkiye de 17025 Akreditasyon faaliyetleri ilk gündeme geldiği 2000 yılından beri Laboratuvarlara Akreditasyon

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YET Kİ ALA NI TELEFON 1 Yıldırım Yılmaz Özel Yıldırım Eğitim ve Öğretim

Detaylı

Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi

Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi : Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi www.uzmanglobal.com UZMAN GLOBAL; iş hukuku, sosyal güvenlik, SGK işlemleri, teşvik ve destekler, denetim, stratejik planlama ve eğitim

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti.

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. ISO 17025 Laboratuvar Akreditasyon için Referansları Türkiye de 17025 Akreditasyon faaliyetleri ilk gündeme geldiği 2000 yılından beri Laboratuvarlara Akreditasyon

Detaylı

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi (Kar Amacı Güden) (Asil) ABG KALIP FERFORJE VE MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ TR6//ARGEİ/005 AHMET KASAPOĞLU MOBİLYA SAN TİC LTD. TR6//ARGEİ/00 4 ALTUNDAŞ

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

03.10.2013 tarih ve 16570 sayılı yazının Dağıtım Listesi: -COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI)

03.10.2013 tarih ve 16570 sayılı yazının Dağıtım Listesi: -COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI) -ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 03.10.2013 tarih ve 16570 sayılı yazının Dağıtım Listesi: -TABİAT VARLIKLARI KORUMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ -MEKANSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ -COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ İl: 58 - SİVAS S.NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef 1 KALE VERGİ DAİRESİ 2280630121 ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ Matrah Tahakkuk Ödenecek

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676 TSE Mersin Gözetim ve Muayene Müdürlüğünden: Aşağıda isimleri ve imal ettikleri mamulleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde

Detaylı

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Aralık

Detaylı

KAPSAMINDA TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

KAPSAMINDA TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI KAPSAMINDA TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ BULUNDUĞ U İL YETKİ KAPSAMI TELEFON FAKS YETKİLENDİ RME TARİHİ

Detaylı

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011 Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda isimleri ve hizmet yerleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde ve belirtilen nedenlerden

Detaylı

ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ÖZKANLILAR TOPRAK MAHSÜL. SANAYİ. ANKARA UN SANAYİ BAŞAK UN FABRİKASI SANAYİ VE TİC. AŞ. EMEK UN VE İRMİK SANAYİ TOPLU UN SAN VE PETROL ÜRÜN TİCARET LİMİTED ŞTİ KALECİK

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR BELGE NO 06-HYB TS HYB TS HYB TS TS 12355/İPTAL 06-HYB HYB HYB- 462

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR BELGE NO 06-HYB TS HYB TS HYB TS TS 12355/İPTAL 06-HYB HYB HYB- 462 14 Mayıs 2016 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29712 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda unvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey List of withdrawn and invalid certificates in Turkey CERTIFICATE COMPANY COUNTRY CITY INVALID SINCE 399 GERÇEK PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. TK Kayseri 07.04.2007 400 ÖZSAN MAKİNA San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

SU VE ATIK SUDAN NUMUNE ALMA EĞİTİMİ SINAV SONUÇLARI (16-18 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen Su ve Atık Sudan Numune Alma Eğitim")

SU VE ATIK SUDAN NUMUNE ALMA EĞİTİMİ SINAV SONUÇLARI (16-18 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen Su ve Atık Sudan Numune Alma Eğitim) SU VE ATIK SUDAN NUMUNE ALMA EĞİTİMİ SINAV SONUÇLARI (16-18 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen Su ve Atık Sudan Numune Alma Eğitim") 1 ADI-SOYADI KURUM KİTAPÇIK TÜRÜ DOĞRU SAYISI YANLIŞ SAYISI PUAN

Detaylı

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ 1 D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ (ASİL ve YEDEK) ASİL LİSTE S.No. Proje Referans No Başvuru

Detaylı

RAPOR EKLERİ. Tapu Kayıt Örnekleri

RAPOR EKLERİ. Tapu Kayıt Örnekleri RAPOR EKLERİ Tapu Kayıt Örnekleri Taşınmazlar Ve Yakın Çevresinden Fotoğraflar Parsel içi Genel Fotoğraflar İdare Binasından Fotoğraflar Personel Binasından Fotoğraflar Eski İdare Binasından Fotoğraflar

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır.

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır. Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Mart 2016

Detaylı

SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468.

SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468. SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468.171,04 2 HIZIRBEY VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ 33.156.669,21

Detaylı

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR FİRMA ÜNVANI BELGE KONUSU BELGE NO FESİH TARİHİ FESİH GEREKÇESİ A-METRE TUR.İNŞ.TAAH. KRT:211 14.31.35-3/3621 20.06.2012

Detaylı

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013 Merhaba Benim Adım Özgür Özcan L/O/G/O Mayıs -2013 Hakkımda İsim,Soyisim: ÖZGÜR ÖZCAN GSM 0531 642 46 81 EMAIL info@kariyermuhendislik.net WEB www.kariyermuhendislik.net WEB www.cevregorevlileri.org ADRES

Detaylı

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ FİRMA UNVANI Acarlar Akaryakıt Gıda Tekstil Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Acarsan Makarna Un Acarsan Makarna Un AGR İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl 1 A-815 Asenka Mermer

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1)

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SEKİZİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ İLK GRUP SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AFYONKARAHİSAR FATİH KARAKOYUN

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YETKİ ALANI TELEFON FAKS YETKİLENDİR ME TARİHİ GEÇERLİLİK TARİHİ

Detaylı

MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. TANITIM DOSYASI

MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. TANITIM DOSYASI MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. TANITIM DOSYASI Yön Çevre Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti. Yavruturna Mahallesi Kavukçu Sokak No: 27/2 Tel : 0 364 212 60 01 Fax:0364 225 15 11 yoncev@yoncev.com

Detaylı

HC MEVZUAT SERVİSİ MADDE 3 MADDE 4 MADDE 5 MADDE 6 MADDE 7 MADDE 8

HC MEVZUAT SERVİSİ MADDE 3 MADDE 4 MADDE 5 MADDE 6 MADDE 7 MADDE 8 Gübre Analizlerinin Yaptırılacağı Analiz ve Referans Kurum Laboratuvarları ile Analiz Ücretleri Hakkında Tebliğ (No: 2017/16) (26.03.2017 t. 30019 s. R.G.) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: Kimyevi

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

18.09.2015 Cuma. YAZILI NİHAİ TEKLİFLER Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) (%)

18.09.2015 Cuma. YAZILI NİHAİ TEKLİFLER Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) (%) 18.09.2015 Cuma SIRA NO Toplam 1 MİSEK İNŞ. TİC. VE SAN. A.Ş. 1. SÖZLÜ TURDA ÇEKİLDİ. 2 3 4 5 6 7 ÇAĞDAŞ YAPI İNŞ. TUR. SAN. TİC. A.Ş. & EMİROĞLU İNŞ. TUR. SAN. TİC. A.Ş. & DELTA ARAZİ GEL. İNŞ. TURZ.

Detaylı

GÜZ YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Fen Edebiyat Fakültesi

GÜZ YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Fen Edebiyat Fakültesi ÖĞLEDEN SONRA SABAH 2017-2018 GÜZ YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Fen Edebiyat Fakültesi Sağlık Yüksekokulu İktisadi ve İdari Çorlu Mühendislik

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Haziran

Detaylı

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER w w w. e m z a e n e r j i. c o m HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER 3 4 6 43 Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR NO FİRMA İL BÖLÜM KONTENJAN 1 A.V.D. Enerji Verimliliği Dan. Eğt. İnş. Elk. Mak. İth. İhr. San. ve

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. - 4 Basf Türk Kimya Ltd.Şti.

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 12650/18.04.2000, TS 12510/23.11.2006 TS 12426/19.02.2002 34-HYB-2099 13.05.2015 TS 12255/25.04.2006 34-HYB-3229 27.11.

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 12650/18.04.2000, TS 12510/23.11.2006 TS 12426/19.02.2002 34-HYB-2099 13.05.2015 TS 12255/25.04.2006 34-HYB-3229 27.11. 18 Haziran 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29390 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda isimleri ve hizmet yerleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı veren

Detaylı

Rapor No: 01-2013. Laboratuvar No:...

Rapor No: 01-2013. Laboratuvar No:... Rapor No: 01-2013 Laboratuvar No:... 2013 İÇİNDEKİLER 1. ÇALISMANIN AMACI... 2 2. ÇALISMA PROGRAMI... 2 3. KULLANILAN METOTLAR...3 4. ANALİZ SONUÇLARININ RAPORLANMASI...3 5. SONUÇLARIN DEGERLENDİRİLMESİ...3

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER

KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER SIRA NO İLİ TESİS ADI TESİS TÜRÜ 1 BALIKESİR AE Gemi ve Tersanecılık Tekne İmal 2 ÇANAKKALE Gelibolu Gemi İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Tersane 3 İSTANBUL Ada Denizcilik ve

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

İTÜ KADIN-ERKEK SAYILARI İSTATİSTİKLERİ

İTÜ KADIN-ERKEK SAYILARI İSTATİSTİKLERİ İTÜ KADIN-ERKEK SAYILARI İSTATİSTİKLERİ KADIN ve ERKEK ÖĞRENCİ ORANLARI 1 9 8 7 5 3 2 1 94 6 91 9 89 9 1 11 FAKÜLTE BAZINDA ÜNİVERSİTE BÜNYESİNDEKİ KADIN ve ERKEK ÖĞRENCİ ORANI (LİSANS) 86 14 79 21 77

Detaylı

3213 Sayılı Maden Kanununun İlgili Maddeleri

3213 Sayılı Maden Kanununun İlgili Maddeleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünden: Maden İşleri Genel Müdürlüğü kayıtlarında yapılan incelemeler ve/veya Maden İşleri Genel Müdürlüğü Heyetleri tarafından mahallinde

Detaylı

2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin. Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri

2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin. Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri 2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri Kabul edilen Gün Sayısı STAJ YERİ 30 Trabzon İl Telekom Müdürlüğü 20 Yeni Sarp İnşaat 30 EPC Enerji ve Güç

Detaylı

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. İzmir Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agrikem Ege Ziraat İlaçları End. Ürün. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Akcelep Pamuk Gıda Tar. Ürün Teks. Ve Turizm

Detaylı

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ 9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ ĐKĐNCĐ GRUP SÖZLEŞME ĐMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LĐSTESĐ SÜT ÜRETEN TARIMSAL ĐŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AKSARAY MAK NAKLİYE AKARYAKIT MADEN İNŞ.TARIM 2 ANKARA ABDULKADİR KOCAOĞLU

Detaylı

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut portföyü ile birlikte devralınmış ve buna paralel olarak

Detaylı

KÖMÜR ANALİZİ YETERLİK TEST ÇALIŞMASI RAPORU

KÖMÜR ANALİZİ YETERLİK TEST ÇALIŞMASI RAPORU KÖMÜR ANALİZİ YETERLİK TEST ÇALIŞMASI RAPORU Rapor No: 01-2010 Laboratuvar No:... MART 2010 İÇİNDEKİLER 1. ÇALISMANIN AMACI... 2 2. ÇALISMA PROGRAMI... 2 3. KULLANILAN METOTLAR...3 4. ANALİZ SONUÇLARININ

Detaylı

2011 YILI KOBİ PROGRAMI ASİL LİSTE

2011 YILI KOBİ PROGRAMI ASİL LİSTE Sıra Proje No 2011 YILI KOBİ PROGRAMI ASİL LİSTE Başvuru Sahibi Proje Adı İl 1 30 YILMAZ İNŞAAT TURİZM OTOMOTİV SAN TİC.LTD.ŞTİ HAZIR BETON İMALAT KAPASİTESİNİN ARTIRILMASIYLA YAPI SEKTÖRÜNE KATKI 2 132

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR. TSE Aydın Temsilciliğinden: MART 2016 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR. TSE Aydın Temsilciliğinden: MART 2016 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR 7 Nisan 2016 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29677 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsü Kırşehir Temsilciliğinden: belirtilen firmaların, Türk Standardları Enstitüsü ile yapmış oldukları mevcut sözleşmeleri

Detaylı

YETKİ BELGESİ ALAN KARGO ACENTALARININ LİSTESİ

YETKİ BELGESİ ALAN KARGO ACENTALARININ LİSTESİ YETKİ BELGESİ ALAN KARGO ACENTALARININ LİSTESİ BELGE NO YETKİ BELGESİ ALAN FİRMA ADI YETKİ BELGESİ ALDIĞI HAVAALANI BELGE ALDIĞI TARİH SON GEÇERLİLİK TARİHİ 5/F TNT INTERNATIONAL Express Taşımacılık Tic.

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak hedeflerine emin

Detaylı

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER PUAN SIRALI ASİL LİSTE SEKTÖREL GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI MARDİN 1 DİKA-11-SG/24 KOVER TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2 DİKA-11-SG/107 3 DİKA-11-SG/36 4 DİKA-11-SG/123

Detaylı

Staj Yapilacak İl YAPI BÜRO İSTANBUL BEYOĞLU Yok Yok Yok Yok YAPI BÜRO İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok

Staj Yapilacak İl YAPI BÜRO İSTANBUL BEYOĞLU Yok Yok Yok Yok YAPI BÜRO İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok Firma Adı Tercih Kodu Kontenjan Staj Konusu Staj Yeri Staj Yapilacak İl Staj Yapilacak İlçe Ulaşım Öğle Yemeği ÖZCAN YAPI ÜRETiM SAN. VE TiC. AŞ. 301 1 ULAŞTIRMA ŞANTİYE KONYA ERMENEK Var Var Var Var DÖNÜŞÜM

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 1131 1951 DEDEOĞLU KOLL.ŞTİ. KAMİL HİLMİ VE LÜTFÜ DEDEOĞLU 02.01.1956 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 2720031651 5006 5636 AHMET BEKTAŞ 30.01.1978 Hızırbey

Detaylı

PETROL VE MADEN YATIRIMLARI

PETROL VE MADEN YATIRIMLARI PETROL VE MADEN YATIRIMLARI : KROM ZENGİNLEŞTİRME TESİSİ ATIK DEPOLAMA BARAJI ÇED RAPORU VE ÇEVRESEL İZİNLERİNİN ALINMASI : Aladağ / ADANA : YILDIRIM HOLDİNG (ETİ KROM A.Ş.) Çevresel İzinler İçin Projelerin

Detaylı

KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ BUGÜNE KADAR ÖDÜL ALAN FİRMALARIN LİSTESİ

KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ BUGÜNE KADAR ÖDÜL ALAN FİRMALARIN LİSTESİ KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ BUGÜNE KADAR ÖDÜL ALAN FİRMALARIN LİSTESİ 1995 Yılı ATIKSU ARITMA TESİSİ ÖDÜLÜ DUSA ENDÜSTRİYEL İPLİK SAN. VE TİC. A.Ş. BELDESAN A.Ş. GAZAL A.Ş. CAM İŞLEME SANAYİ

Detaylı

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD.

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 2 256 KEBAN ALABALIK SU ÜRÜNLERİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (İngilizce) (Başarı Burslu)

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ İL REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ İL REKORTMENLERİ (*) İsminin Açıklanmasını İstemiyor. SIRA NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef Matrah Tahakkuk 1 LİMAN 1810024511 BOTROS LEVANTE TAŞIMTİC LTD ŞTİ 27.385.194,54 5.477.038,91 2 (*) (*) (*) (*) (*) 3 URAY 6180387084

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR Ocak - Kasım 217 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 217 Yılı Ocak-Kasım Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Cinsi Belge Adedi Sabit Yatırım

Detaylı

2.031.770,53 406.354,11 406.354,11 0,00 MÜDÜRLÜĞÜ TİC.LTD.ŞTİ. 047260 - MARDİN

2.031.770,53 406.354,11 406.354,11 0,00 MÜDÜRLÜĞÜ TİC.LTD.ŞTİ. 047260 - MARDİN EN ÇOK VERGİ ÖDEYEN MÜKELLEFLER Rekortmen Vergi Mükellefleri - - 13/07/2015 14:47 İl: 47 - MARDİN Rapor Tarihi: 13/07/2015 Vergi Kodu: 0010 - KURUMLAR V. Vergi Dönemi: 201401201412 Vergi Dairesi Vergi

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI A.Ş TS 10492/10.11.2005 34-HYB-72 12.03.2014 MASTER OTOMOTİV TİC. LTD. ŞTİ. TS 12047/05.02.2003 34-HYB-75 12.03.

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI A.Ş TS 10492/10.11.2005 34-HYB-72 12.03.2014 MASTER OTOMOTİV TİC. LTD. ŞTİ. TS 12047/05.02.2003 34-HYB-75 12.03. Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda isimleri ve hizmet yerleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde ve belirtilen nedenlerden

Detaylı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2011 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI MALİ DESTEK PROGRAMI SONUÇLARI (KAR AMACI GÜDEN KURULUŞLAR)

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2011 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI MALİ DESTEK PROGRAMI SONUÇLARI (KAR AMACI GÜDEN KURULUŞLAR) 1 D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2011 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI MALİ DESTEK PROGRAMI SONUÇLARI (KAR AMACI GÜDEN KURULUŞLAR) ÖNEMLİ NOT: Sözleşmelere ilişkin bilgilendirme müteakip süreçte ilgili yararlanıcılar

Detaylı

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR MİKTAR (Ton / İç) DEĞER ($) 1978-79 104.785 235.804.754 1979-80 126.482 459.682.216 1980-81 89.957 359.828.000 1981-82 123.543 300.082.500 1982-83

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

BL1-Firmalara Yapılacak Ödemeler Listesi

BL1-Firmalara Yapılacak Ödemeler Listesi uruluş Adı FİRMA/PERSOEL ADI AI LABORATUAR CİHAZLARI SAVE TİC.LTD. ALFA TEİ TIP ELETROİ GIDA SA.LTD.ŞTİ. VERGİ O ODU FİŞ O FİŞ O İLİŞİ O 0270049590 320.11 27 01.01.2016 1 224.80 0.00 0.00 0.00 224.80 0510039433

Detaylı

Sno Firma Ad İli Ögrenci No Adı Soyadı Sunum Saati 1 PROTON OTOMASYON DENİZLİ 1112706025 MUSTAFA YILMAZ 9.10

Sno Firma Ad İli Ögrenci No Adı Soyadı Sunum Saati 1 PROTON OTOMASYON DENİZLİ 1112706025 MUSTAFA YILMAZ 9.10 FİNAL SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ SUNUM SAATLERİ (H.ÇALIŞ ın öğrencileri) PROTON OTOMASYON DENİZLİ 2002 MUSTAFA YILMAZ 9.0 2 SEVAL KABLO A.Ş. DENİZLİ 02200 YÜCEL YÜCEL 9.20 TEDAK ELEKTRİK ELEKTRONİK OTOMASYON

Detaylı

Meslek Grubu: 20 20 - SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER, KİŞİSEL BAKIM MERKEZLERİ, ECZANE, BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN TİCARETİ İLE TEMİZLİK

Meslek Grubu: 20 20 - SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER, KİŞİSEL BAKIM MERKEZLERİ, ECZANE, BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN TİCARETİ İLE TEMİZLİK 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 3204 4075 HAYAT ECZANESİ ADNAN ADİL MÜFTÜOĞLU 13.02.1970 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 6260037454 3474 4316 SEZER ECZANESİ S. TAYFUN SEZEROĞLU 01.02.1972

Detaylı

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR MİKTAR (Ton / İç) DEĞER ($) 1978-79 14.785 235.84.754 1979-8 126.482 459.682.216 198-81 89.957 359.828. 1981-82 123.543 3.82.5 1982-83 117.617 1983-84

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

FESİH BELGE NO KONUSU BELGE TS 10079 BELGE YENİLEME TS 12355 TALEBİNDE 06-HYB-8 08.10.2013 TS 12676 BULUNMADIĞINDA TS 12850

FESİH BELGE NO KONUSU BELGE TS 10079 BELGE YENİLEME TS 12355 TALEBİNDE 06-HYB-8 08.10.2013 TS 12676 BULUNMADIĞINDA TS 12850 Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden mevcut Hizmet Yeterlilik Belgelerinin geçerliliğinin kalmadığı,

Detaylı

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5 1 5 BAŞAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BAŞAK GIDA SAN.A.Ş. 2826511075 2 149 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI 2826511196 TOHUMLAR KOOP. 3 222 KURFALILAR AS-UN

Detaylı

DERYA MAD. NAK. PET. 157 İşletme

DERYA MAD. NAK. PET. 157 İşletme SicilNo Safhası Dö Alt Isıl Üretim Satış T.DevletH Ruhsat Sahibi İli/İlçesi Yıl ne OcakBaşı DERYA MAD. NAK. PET. Değeri(AID) Miktarı Miktarı akkı m 443 İşletme MALZ. KAR-DENİZ SAN. VE MAD. TİC. NAK. LTD.

Detaylı

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ Meslek Grubu: 22 22 KONUT İNŞAATI 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 5584 6180 MEHMET SÜRÜL 27.04.1979 Hızırbey V.D. SEÇME+SEÇİLME 7880010439 6936 7332 GÜVEN İNŞAAT VE TİCARET KOLL.ŞTİ.

Detaylı

AHMET DÖNMEZ AHMET DÖNMEZ GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ B MERMER ALİ DEVRİM GÜNDÜZ KAHRAMANMARAŞ- ELBİSTAN

AHMET DÖNMEZ AHMET DÖNMEZ GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ B MERMER ALİ DEVRİM GÜNDÜZ KAHRAMANMARAŞ- ELBİSTAN BAKANLIKÇA ONAYLANAN II-B MÜRACAAT LİSTESİ (03/10/2017) NOT: Ruhsat kesim işlemleri için Rushat Bedel farkının Vakıfbank şubesinden erişim numarası girilerek yatırılması ve Vergi dairesinden 22/A kapsamında

Detaylı

YEŞİL ORMANCILIK. Orman Mühendisi Seyda KARAMAN Tanıtım Kataloğu. Büro Kuruluş İlkbahar 2011 TANITIM KATALOĞU

YEŞİL ORMANCILIK. Orman Mühendisi Seyda KARAMAN Tanıtım Kataloğu. Büro Kuruluş İlkbahar 2011 TANITIM KATALOĞU YEŞİL ORMANCILIK Orman Mühendisi Seyda KARAMAN Tanıtım Kataloğu Büro Kuruluş İlkbahar 2011 #1 Madencilik Faaliyetleri Mermer Büromuz kuruluş yılı olan ikbahar 2011 yılından itibaren faaliyetlerine başlamıştır.

Detaylı

TEBLİĞ. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: KĠMYEVĠ VE ORGANĠK GÜBRE PĠYASA VE ġġkâyet DENETĠMĠ ĠÇĠN

TEBLİĞ. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: KĠMYEVĠ VE ORGANĠK GÜBRE PĠYASA VE ġġkâyet DENETĠMĠ ĠÇĠN 21 Şubat 2013 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28566 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TEBLİĞ KĠMYEVĠ VE ORGANĠK GÜBRE PĠYASA VE ġġkâyet DENETĠMĠ ĠÇĠN ALINACAK NUMUNELERĠN ANALĠZLERĠNĠN YAPTIRILACAĞI

Detaylı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul un 30/10/2013 tarihli ve 4673-152 sayılı Karar ı ile Zeytinburnu Abay Caddesi No.178 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde, 02.03.2012 tarih ve TAŞ/939-82/30663 sayılı

Detaylı

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5 1 5 BAŞAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BAŞAK GIDA SAN.A.Ş. 2 149 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR KOOP. 3 222 KURFALILAR AS-UN SANAYİ VE TİCARET

Detaylı