Ticaret yollarınız açık olsun...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ticaret yollarınız açık olsun..."

Transkript

1 Ticaret yollarınız açık olsun...

2 Güçlü bir dayanışmanın eseri RODA Limanı, Kuzeybatı Anadolu ve Ankara ya kadar uzanan bölge içinde faaliyet gösteren sanayi ve ticari kuruluşlarının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak Gemlik Körfezi içinde konumlandırılmış bir genel hizmet limanıdır. Bursa Çimento Grubu ve DORA Yatırım ve İşletmecilik A.Ş. gruplarının ortak girişimleri ile 2007 nin Aralık ayında genel yük ve konteyner yüklerine limancılık, depolama ve lojistik hizmetleri vermeye başlamıştır.

3 Kalite Politikası Limanımızın hinterlandında bulunan kuruluşların yurtiçi, yurtdışı ve transit ticaretinde deniz yolu taşımacılığının avantajlarından en üst düzeyde faydalanmalarını sağlayacak şekilde kara ve demir yollarının deniz yollarına yüksek kaliteli bağlantılarını sağlamak temel amacımızdır. Rodaport belirlemiş olduğu hedeflere ulaşmak için, şirket kültürünün vazgeçilmez bir unsuru olan kalite bilincini güler yüzlü yönetim anlayışı ile birleştirir. En değerli varlığının işgücü olduğu bilinci ile çalışanlarının başarısını, katılımını ve sürekli gelişimini destekler. Ulusal ve uluslararası kurallar çerçevesinde etkin, verimli, güvenilir hizmet ile müşterilerine katma değer yaratır. Sürekli mükemmelleşme felsefesi ile işe özel çözümler sunar ve müşteri üzerindeki yükün asgari düzeyde kalmasını sağlayacak yöntemler geliştirir.

4 Coğrafi Pozisyon ve Hinterland Rodaport, Güney Marmara da Gemlik Körfezi nde 40 26,7 N ,2 E koordinatlarında konumlandırılmıştır. Batıda Çanakkale, doğuda Ankara olmak üzere geniş bir hinterlanda hitap eden stratejik bir pozisyondadır. Gemlik, Orhangazi, İnegöl, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir ana hinterlandımızı oluşturmaktadır. Ayrıca Çanakkale, Bandırma, Balıkesir, Gebze, Düzce, Ankara ve Konya gibi ana endüstri bölgelerine olan yakınlığı, bu bölgelerdeki firmalar için Rodaport u, uygun bir lojistik alternatif haline getirmektedir.

5 Deneyimli ekip ve esnek çözümler Rodaport, başta konteynır olmak üzere, her türlü birimleştirilmiş yük genel yük, dökme yük ve proje yüküne, ihtiyaçlara özel ekipman ve deneyimli personel tahsis etmekte, her geçen gün sayısı artan makine parkı, uzman operasyon kadrosu ve hizmet öncesi üst düzey planlama metodolojisi ile Gemlik Körfezi ne uğrak yapan gemilere ve getirdikleri çeşitli sınıflardaki yüklere, standartların üzerinde bir hız ve hassasiyetle hizmet vermektedir. Doğru hedef: kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti Güçlü bir şirket kültürü içinde ortak hedeflere yönlendirilmiş, konusunda uzman, inisiyatif kullanma ve liman temsil etme yeteneğine sahip, modern alet ve ekipmanlarla donatılmış çalışma takımları, yüksek çalışma temposuyla hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamak üzere 7 gün 24 saat görevlerinin başındadır.

6 Rıhtım Rodaport, metre uzunluğunda, 40 metre genişliğindeki iskelesi, standartların üzerinde aydınlatması ile hava koşullarına bağlı olmaksızın planlanan hızla 24 saat hizmet sunabilmektedir. Uluslararası standartlarda donatılmış rıhtımlarda, aynı anda 8 gemiye hızlı hizmet verilerek, demirde bekleme sürelerinin en aza indirilmesi sağlanmaktadır. Kapasite Yüksek kaliteli makine ve ekipmanla donatılmış Rodaport, genel ve dökme yükte yıllık 2 milyon ton, konteynır yüklerinde ise yıllık 150 bin TEU kapasiteye sahiptir. Gümrüklü sahada konteyner terminali 7000 TEU kapasiteli olup, gümrüksüz sahada 2500 TEU konteynır depolanabilmektedir.

7 Saha Rodaport, m² gümrüklü ve m² gümrüksüz sahadan oluşmaktadır. Gümrüklü ve gümrüksüz sahalarda başta konteynır olmak üzere hemen her çeşit yüke depolama hizmeti verebilecek kapalı/ yarı kapalı/açık tesisler bulunmaktadır.

8 Makine ve Ekipman Parkı Rodaport, kosterden Post-Panamax a, tüm gemilere hizmet verebilecek, uluslararası standartlardaki makine ve ekipmanla donatılmıştır. Makine parkına yapılan yatırımlar, müşteri ihtiyacını karşılamak ve verimi artırabilmek amacıyla gelişen teknoloji ve çevresel faktörler göz önüne alınarak devam etmektedir. Makine Grubu Makine türü Kapasite Adet Mobil Liman Vinci (MHC) 100 ton 4 Köprü Vinci (RTG) 40 ton 2 Dolu Konteyner İstifleme Makinesi (CRS) 45 ton 4 Boş Konteyner İstifleme Makinesi (ERS) 10 ton 1 Ekskavatör tipi liman vinci 12 ton 3 Ağır yük forklifti 33 ton 2 Ağır yük forklifti 22 ton 1 Tavan vinci 35 ton 2 Terminal traktörleri ve çekiciler 15 Hafif yük forkliftleri Çeşitli ölçülerde 10 Mini yükleyiciler 2,5 ton 3 Ekskavatör, JCB, Loder Çeşitli ölçülerde 5 Kantar 80 ton 3 Kantar (Gümrüksüz saha) 60 ton 1 Ekipman Grubu Ekipman türü Kapasite Adet Çekici Dorseleri 15 Ağır yük kapmaları 9m 3-32m 3 6 Polip kapma 15 m 3 1 Hafif yük kapmaları 3m³ 5 Hurda ve tomruk ataçmanları 3m³ 3 Taşmalı konteyner aparatı 40 ton 1 Yüksekte çalışma konteynerleri 2

9 Hizmetler Tahmil-Tahliye Sıvı ve tekerlekli yükler hariç tüm gemi ve yük tipine, uygun ekipman ve deneyimli personel ile yükleme, boşaltma, yükün gemi üzerinde yer değiştirilmesi (shifting), yükün gemi üzerinde sabitlenmesi (lashing/unlashing), tatlı su temini, sıvı ve katı atık alımı, küçük tamirat ve tartım hizmetleri verilmektedir. Operasyonel tüm süreçlerde personel ve iş emniyetinden ödün verilmeden kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek temel hedeftir.

10 Depolama Gümrüklü sahada, gemi üzerinde yüke verilen hizmetler dışında, 2 adet 35 ton kapasiteli portal vince sahip 3000 m² kapalı sundurma binasında, hassas yüklere depolama imkanı sunulabilmektedir. Sundurma binasına ilaveten liman içinde ihtiyaca uygun büyüklüklerde yapılmış toplam 7000 m² alana sahip 5 adet yatay depoda, başta tahıl ve torbalı yükler olmak üzere uygun tüm yüklere depolama hizmeti verilebilmektedir. Gümrüksüz açık sahada, boş konteyner depolama dışında hava şartlarından etkilenmeyecek yüklere depolama hizmeti verilebilmektedir. Konteyner terminalinde, hemen her tip (20,30,40,45, vb.), tür (box, highcube, opentop, flat, vb.) ve sınıf (kabotaj, IMDG, vb.) konteynere depolama hizmeti verilebilmektedir. Isı kontrollü konteynerler (reefer) için 164 adet elektrik bağlantı noktası mevcuttur. CFS Hassas yüklere hizmet verilmek üzere, m 2 yarı kapalı CFS alanında konteyner iç dolum ve boşaltma hizmeti hava şartlarından etkilenmeden yapılabilmekte, açık sahada günde 250 konteynır serilerek iç boşaltma, iç dolum, tam tespit, muayene, numune alma, hava yastığı yerleştirme gibi hizmetler verilebilmektedir.

11 Çevre Daha temiz bir çevre için çalışmaları devam eden Rodaport, 100 ton kapasiteli mobil vinçlerini %85 gibi çok yüksek bir oranda elektrik ile çalıştırmaktadır. Ayrıca sahip olduğu makine ve ekipmanları elektrikli besleme sistemine geçirmek üzere değişim ve revizyon çalışmalarını sürdürmektedir. Rodaport, gemilerin kıyı tesislerine vermek zorunda olduğu sıvı atıkları (sintine, slaç, yağlı su, vb.) almak üzere, bölgedeki tek arıtma tesisine sahiptir. Bu tesis 180 m³ depolama ve 5 m³/saat kimyasal ve 5 m³/saat biyolojik kapasiteyle arıtma kapasitesine sahiptir. Teknoloji Bilgi-iletişim sistemine yapılan yatırımlar, limandaki tüm operasyonel süreçlerin bilgisayar üzerinden takip edilmesine, raporlanabilmesine ve hata payını en aza indirerek verimliliğin en üst düzeye çıkmasına imkan sağlamıştır. Solonport otomasyon sistemi, tüm gemi ve depolama operasyonlarının merkezi sistem üzerinden takibini sağlamakta, raporlama ve faturalamaya imkan sağlamaktadır. EDI (Elektronik veri değişimi) sistemi özellikle konteyner gemilerinin operasyonlarında yükleme ve tahliye listelerinin acentelerle değişiminde büyük kolaylık sağlamaktadır. RTG lerde bulunan GPS kontrollü adresleme sistemi, adresleme işleminin sistem tarafından otomatik olarak gerçekleşmesini sağlayarak terminal sahasında oluşan kayıp işleri en aza indirmektedir.

12 Ata Mahallesi 146 Nolu Sokak No:5 Gemlik / BURSA / TÜRKİYE Tel: +90 (224) Fax: +90 (224)

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR LİMANI. Turan YALÇIN Liman İşletme Müdürü

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR LİMANI. Turan YALÇIN Liman İşletme Müdürü T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR LİMANI Turan YALÇIN Liman İşletme Müdürü LİMAN Türk Dil Kurumu tarafından yayımlanan Türkçe Sözlük te liman, gemilerin barınarak yük alıp boşaltmalarına,

Detaylı

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo 40 23 58.3 N 29 06 51.9 İnşaat çalışmalarına 2015 yılı içinde başladığımız çok amaçlı A tipi gümrüklü ve gümrüksüz depo ve antrepo yaklaşık 32 dönüm arazi üzerine kuruldu.

Detaylı

PARK DENİZCİLİK VE HOPA LİMANI İŞLETMELERİ AŞ

PARK DENİZCİLİK VE HOPA LİMANI İŞLETMELERİ AŞ PARK DENİZCİLİK VE HOPA LİMANI İŞLETMELERİ AŞ TANITIM VE TARİHÇE HopaPort Limanı Doğu Karadeniz in doğu sınırında B.D.T. Gürcistan Cumhuriyeti hududu olan Sarp Sınır kapısına 15 km. mesafededir. Batum

Detaylı

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo 40 23 58.3 N 29 06 51.9 İnşaat çalışmalarına 2015 yılı içinde başladığımız çok amaçlı A tipi gümrüklü ve gümrüksüz depo ve antrepo yaklaşık 32 dönüm arazi üzerine kurulacaktır.

Detaylı

BATI ANADOLU GRUBU. BATI ANADOLU GRUBU bugün,

BATI ANADOLU GRUBU. BATI ANADOLU GRUBU bugün, BATI ANADOLU GRUBU BATI ANADOLU GRUBU nun temelleri, 1966 yılında, %100 Türk Sermayesi ile kurulan Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. ile atılmıştır. Grubun ilk şirketi olan Batıçim hızla büyümüş ve kısa

Detaylı

ÇALI MA ALANLARIMIZ LİMANLAR

ÇALI MA ALANLARIMIZ LİMANLAR ÇALI MA ALANLARIMIZ LİMANLAR Son yıllarda özellikle liman i letmeciliği operasyonlarına odaklanmı olan irketimiz, büyüme stratejilerini de yine liman i letme faaliyetlerini arttırarak devam etmek üzerine

Detaylı

E-POSTA : bursa.ikk@tmmob.org.tr WEB: http://bursakentsempozyumu.org

E-POSTA : bursa.ikk@tmmob.org.tr WEB: http://bursakentsempozyumu.org TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi BAOB Yerleşkesi Odunluk Mah. Akademi Cad. No:8 A1 Blok Kat2-3 Nilüfer / BURSA TEL : 0 224 453 62 00 FAX : 0 224 453 62 12

Detaylı

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2002 yılında lojistik sektöründe hizmete başladık. Yılların tecrübesini de kullanarak 2013 yılında TARIK LOJİSTİK Tahmil- Tahliye firmasını kurduk. Firmamız, lojistik hizmetleri kapsamındaki,

Detaylı

Sasa A.Ş. İskele ve Şamandıra Sistemi

Sasa A.Ş. İskele ve Şamandıra Sistemi Sasa A.Ş. İskele ve Şamandıra Sistemi İşletmeci: SASA DUPONT SABANCI POLYESTER SANAYİİ A.Ş. İli: Hatay İlçesi/Köyü: İskenderun Niteliği: Şamandıra Coğrafi Konumu: 36 35' N - 36 10" E Erişim: Tesisin demiryolu

Detaylı

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu Total logistics under one roof Tanıtım Sunumu 2015 SERTEL; Şirketimiz 1993 yılında kurulmuş olup, yurt içi lojistik taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Sertel Lojistik çeşitli illerde toplam

Detaylı

BALIKESİR. Lojistik Atlası

BALIKESİR. Lojistik Atlası BALIKESİR Lojistik Atlası Balıkesir Gelişen Ulaşım Ağı ile Yatırımların Yeni Gözdesi Kuzey-Güney ve Doğu-Batı bağlantı yollarının kesişiminde bulunan Balıkesir, Türkiye nin lojistik üssü olmaya aday. Mevcut

Detaylı

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ DEĞERLERİMİZ

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ DEĞERLERİMİZ HOPAPORT 1 1 VİZYONUMUZ Kaliteli ve eğitilmiş işgücü, ileri teknoloji araçları ve gelişmiş sistemler kullanarak, stratejik iş ortaklılıklarını arttırmak Karadeniz'in tercih edilen liman işletmecisi ve

Detaylı

GREENEKS New Horizons in Transportation

GREENEKS New Horizons in Transportation GREENEKS New Horizons in Transportation GREENEKS Kilometre taşları - İlk On Yıl 1994 Filo operatörümüz GREENEKS Kuruldu.. 1994 15 Adet Araç alınarak 15 Araçlık Tır Filosu oluşturuldu. 1994 Almanya ve Hollanda

Detaylı

LİMANLARININ İŞLEM HACMİ İLE EKİPMAN VE ALTYAPI İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ. Doç Dr. A. Zafer ACAR Arş. Gör. Pınar GÜROL

LİMANLARININ İŞLEM HACMİ İLE EKİPMAN VE ALTYAPI İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ. Doç Dr. A. Zafer ACAR Arş. Gör. Pınar GÜROL LİMANLARININ İŞLEM HACMİ İLE EKİPMAN VE ALTYAPI İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ Doç Dr. A. Zafer ACAR Arş. Gör. Pınar GÜROL II. Ulusal Liman Kongresi 5-6 Kasım 2015/ İzmir Global ticarette üretimden tüketime

Detaylı

UGD Kilometre taşları

UGD Kilometre taşları UGD Kilometre taşları 1994 Filo operatörümüz GREENEKS Kuruldu. 1994 15 Adet Araç alınarak 15 Araçlık Tır Filosu oluşturuldu. 1994 Almanya ve Hollanda Acentelik anlaşmaları yapıldı. 1995 İtalya ve Avusturya

Detaylı

Deniz Taşımacılığı ve İskenderun Limanları. Prof.Dr.Okan TUNA

Deniz Taşımacılığı ve İskenderun Limanları. Prof.Dr.Okan TUNA Deniz Taşımacılığı ve İskenderun Limanları Prof.Dr.Okan TUNA Limanları Etkileyen Makro Gelişmeler Küresel Ekonomi, Ticaret ve Denizyolu Ticareti Konteyner ticaret büyümesi, liman konteyner elleçlemesini

Detaylı

DTD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI TOBB ULAŞTIRMA ve LOJİSTİK MECLİSİ ÜYESİ EBK SERAMİK KÜMESİ ÜYESİ TURKON DEMİRYOLU GENEL MÜDÜR YRD.

DTD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI TOBB ULAŞTIRMA ve LOJİSTİK MECLİSİ ÜYESİ EBK SERAMİK KÜMESİ ÜYESİ TURKON DEMİRYOLU GENEL MÜDÜR YRD. DTD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI TOBB ULAŞTIRMA ve LOJİSTİK MECLİSİ ÜYESİ EBK SERAMİK KÜMESİ ÜYESİ TURKON DEMİRYOLU GENEL MÜDÜR YRD. Multi Modal İmkanlar Mart 2012 2010 yılında sadece Hamburg

Detaylı

Akmar Vapur Acenteliği Denizcilik ve Tic A.Ş

Akmar Vapur Acenteliği Denizcilik ve Tic A.Ş Akmar Vapur Acenteliği Denizcilik ve Tic A.Ş Akmar Vapur Acenteliği Denizcilik ve Tic. A.Ş. 1987 yılında kurulmuştur. Denizcilik sektörü alanında armatörlük, kiralama, gemi işletmeciliği, acentelik gibi

Detaylı

LİMAN İŞLETMECİLİĞİNDE ATIK ALIM FAALİYETLERİ:

LİMAN İŞLETMECİLİĞİNDE ATIK ALIM FAALİYETLERİ: LİMAN İŞLETMECİLİĞİNDE ATIK ALIM FAALİYETLERİ: Çanakkale Liman İşletmesi Örneği Evren BECEREN 1, Ali AKTOPRAK 1, Arzu TORÖZ 2 1 Çanakkale Liman İşletmesi San. Ve Tic. A.Ş. 2 Arse Çevre Mühendislik Dan.

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

TURKISH CARGO İSTANBUL HAVALİMANI

TURKISH CARGO İSTANBUL HAVALİMANI TURKISH CARGO İSTANBUL HAVALİMANI TURKISH CARGO TURKISH CARGO YENİ EVİNDE Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği, 29 Ekim 2018 tarihinde açılan İstanbul Havalimanı, 6 milyon ton kargo kapasitesiyle Türkiye

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

Azerbaycan parsiyel nakliye

Azerbaycan parsiyel nakliye Azerbaycan'a lojistik taşı m alarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012 OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonu olup 1961 yılında kurulmuştur. Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. Otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton, tarım

Detaylı

Çanakkale de Yatırım. Invest in Çanakkale. Gelişen Ulaşım Ağı ile Yatırımcıların Yeni Gözdesi; Çanakkale ÇANAKKALE

Çanakkale de Yatırım. Invest in Çanakkale. Gelişen Ulaşım Ağı ile Yatırımcıların Yeni Gözdesi; Çanakkale ÇANAKKALE Gelişen Ulaşım Ağı ile Yatırımcıların Yeni Gözdesi; Çanakkale Çanakkale sahip olduğu ulaşım altyapısı ve son yıllarda hız kazanan karayolu, havayolu ve denizyolu yatırımları sayesinde lojistik açıdan yatırımcılara

Detaylı

ĠSKENDERUN LĠMANLARI LOJĠSTĠK KÖYÜN ETKĠLERĠ

ĠSKENDERUN LĠMANLARI LOJĠSTĠK KÖYÜN ETKĠLERĠ ĠSKENDERUN LĠMANLARI LOJĠSTĠK KÖYÜN ETKĠLERĠ ĠSKENDERUN KÖRFEZĠ Demir-Çelik ve enerji sektörünün ön plana çıktığı, Türkiye Ham Sıvı Demirinin %48 nin üretildiği, BTC ve Kerkük Petrol Boru Hattının bulunduğu,

Detaylı

Lübnan'na lojistik taş ı malarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş

Lübnan'na lojistik taş ı malarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş Lübnan'na lojistik taş ı malarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

gürcistan parsiyel nakliye

gürcistan parsiyel nakliye Gürcistan'a loj i stik taşımalarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Grubumuza Ait Bazı Rakamlar

Grubumuza Ait Bazı Rakamlar Grup Şirketleri NET Lojistik hizmetler A.Ş ( NETLOG, FMCG ve Zincir Market Dağıtım Kanalında Türkiye nin en büyük Lojistik firmasıdır. Bunun yanında Plasiyer Kamyon yönetimi, katma değerli depolama hizmetleri,

Detaylı

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com www.encmetal.com H A K K I M I Z D A Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara'da Erdal Madencilik Met. San. Tic. Ltd. Şti hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. başarısını daha ileriye

Detaylı

Firmamız 2010 yılından beri Bitkisel Yağlar ve Yağlı Tohumlar Endüstrisinde lider kuruluş olan FOSFA nın A1 Sınıf üyesidir.

Firmamız 2010 yılından beri Bitkisel Yağlar ve Yağlı Tohumlar Endüstrisinde lider kuruluş olan FOSFA nın A1 Sınıf üyesidir. Uluslararası emtia ticaretinde 20 yılı aşkın tecrübesi olan AVES, başta Mersin Limanı olmak üzere Türk ham ayçiçeği yağı ithalatının toplam %25 ini tedarik etmektedir. 2012/13 sezonunda, firmamız Türk

Detaylı

Park Hopa Limanı. Temel bilgiler. Tahıl Terminali. Balıkçı Rıhtımı. Yıllar İtibarıyla Yük hareketi (ton) +%15

Park Hopa Limanı. Temel bilgiler. Tahıl Terminali. Balıkçı Rıhtımı. Yıllar İtibarıyla Yük hareketi (ton) +%15 Park Hopa Limanı W E 28 498,37 32,292 465,745 29 583,813 28,96 555,717 21 Tahıl Terminali +%15 Balıkçı Rıhtımı 582,795 3,24 552,555 211 858,186 62,5 794,885 212 874,23 28,647 845,376 213 İşletmeci: PARK

Detaylı

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik Uluslararası Kara Yolu Taşımacılığı HİZMETLERİMİZ Uluslararası Deniz Yolu Taşımacılığı Uluslararası Hava Yolu Taşımacılığı Tren Yolu Taşımacılığı Depolama Hizmetleri

Detaylı

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği GİRİŞ 6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. bünyesine katılmış ve Contrans DGL Lojistik ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ismini alarak Doğa Global

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Doğu Akdeniz de Konteyner Potansiyeli: Đskenderun ve Mersin Limanlarının Rekabeti Dr. Ersel Zafer ORAL (1) ve Dr. Soner ESMER (1,2) (1) Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Tınaztepe Kampüsü Buca

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Aşağıçinik Mah. Tekkeköy Samsun - Türkiye SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ

Aşağıçinik Mah. Tekkeköy Samsun - Türkiye SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ Bu Proje Avrupa Birliği vetürkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. This Project is co-financed by the European Union and Republic of Turkey Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Detaylı

Schenker Arkas; tüm Avrupa ülkeleri ile İstanbul, İzmir ve Bursa arasında karşılıklı Grupaj ve Komple TIR ile Kara Nakliye hizmeti vermektedir.

Schenker Arkas; tüm Avrupa ülkeleri ile İstanbul, İzmir ve Bursa arasında karşılıklı Grupaj ve Komple TIR ile Kara Nakliye hizmeti vermektedir. Schenker, 8 milyar euro cirosu, beş kıtada 1100 ofis ve 39 000 çalışanı ile hava, deniz ve kara taşımacılığının yanı sıra kapsamlı lojistik çözümleri ve global tedarik zinciri yönetimi sunmakta olan dünyanın

Detaylı

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI GİRİŞ Alpata Yazılım, müşterilerine yeni bin yılda çağdaş teknolojilerle daha iyi hizmetler üretmek amacı ile, farklı bir vizyon ve yapılanma düşüncesinden hareketle

Detaylı

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Türkiye Denizcilik ve Lojistik

Türkiye Denizcilik ve Lojistik Türkiye Denizcilik ve Lojistik Türkiye İki kıtayı buluşturan, coğrafi konumu ve jeopolitik yapısı sebebiyle denizcilik ve lojistik faaliyetlerinde tarihte de bugün olduğu gibi kilit öneme sahip bir ülke

Detaylı

İZMİR ALSANCAK LİMANI VE ÖZELLEŞTİRME SÜRECİ

İZMİR ALSANCAK LİMANI VE ÖZELLEŞTİRME SÜRECİ İZMİR TİCARET ODASI İZMİR ALSANCAK LİMANI VE ÖZELLEŞTİRME SÜRECİ Hazırlayan: Hitay BARAN İZMİR, Haziran 2006 1 İZMİR ALSANCAK LİMANI ve ÖZELLEŞTİRME SÜRECİ İzmir, yüzyıllardır sadece Anadolu nun değil,

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

Sirküler no: 087 İstanbul, 12 Ağustos 2011

Sirküler no: 087 İstanbul, 12 Ağustos 2011 Sirküler no: 087 İstanbul, 12 Ağustos 2011 Konu: Deniz ve hava taşıma araçları için liman ve hava meydanlarında yapılan hizmetlerde KDV istisnası uygulaması. Özet: Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan

Detaylı

Limanlarda Operasyonel Planlama: Türk Limanlarının Mevcut Durumu Üzerine Bir Çalışma

Limanlarda Operasyonel Planlama: Türk Limanlarının Mevcut Durumu Üzerine Bir Çalışma Limanlarda Operasyonel Planlama: Türk Limanlarının Mevcut Durumu Üzerine Bir Çalışma Prof. Dr. Hakkı Kişi, Arş. Gör. Remzi Fışkın, Öğr. Gör. Emre Uçan, Öğr. Gör. Cenk Şakar, Arş. Gör. Erkan Çakır, Arş

Detaylı

Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK 2012) 07-08 Kasım 2012 İstanbul

Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK 2012) 07-08 Kasım 2012 İstanbul Rüzgar Türbinleri Taşıması ve Montajı Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK 2012) 07-08 Kasım 2012 İstanbul Gündem Giriş ve Amaç Bulgular ve Tartışma Planlama

Detaylı

SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ -TÜRKİYE

SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ -TÜRKİYE LOJİSTİK MERKEZİ -TÜRKİYE 0 www.samsunlogisticscentre.com GENEL SUNUM Mayıs 200 Ulusal Lojistik Kongresi yapıldı LOJİSTİK MERKEZİ Aralık 200 Lojistik Master Planı tamamlandı Mart 202 Samsun İhtisas Lojistik

Detaylı

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com 1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. www.teknikcelik.com *Şirket Profilimiz-Tarihçemiz Lütfü Usta tarafından 1954 yılında İstanbul

Detaylı

KÜRESEL LOJİSTİK MERKEZLERDEN LİMANLARIN REKABET GÜCÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ. Doç Dr. A. Zafer ACAR Arş. Gör. Pınar GÜROL

KÜRESEL LOJİSTİK MERKEZLERDEN LİMANLARIN REKABET GÜCÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ. Doç Dr. A. Zafer ACAR Arş. Gör. Pınar GÜROL KÜRESEL LOJİSTİK MERKEZLERDEN LİMANLARIN REKABET GÜCÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ Doç Dr. A. Zafer ACAR Arş. Gör. Pınar GÜROL II. Ulusal Liman Kongresi 5-6 Kasım 2015/ İzmir Küresel Ticaret Dinamiklerindeki Değişim

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1 / 35

1961 yılında kurulan OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1 / 35 PROJE TAŞIMACILIĞI 1961 yılında kurulan OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1 / 35 OMSAN, 39 yıllık sektör deneyimi ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetleri entegre

Detaylı

Satılık Depolama Tesisi / Arsa. Haramidere, Avcılar, İstanbul

Satılık Depolama Tesisi / Arsa. Haramidere, Avcılar, İstanbul Haramidere, Avcılar, İstanbul İçerik Yatırım Özeti Konum & Ulaşım Bölgedeki Önemli Yatırımlar Mülkiyet & İmar Durumu Teknik Özellikler Satış İşleminin Yapısı İletişim 2 Yatırım Özeti Yatırım arsası, İstanbul

Detaylı

İZMİR LİMANLARININ DURUMU VE İZMİR TİCARET ODASI NIN GÖRÜŞLERİ

İZMİR LİMANLARININ DURUMU VE İZMİR TİCARET ODASI NIN GÖRÜŞLERİ İZMİR LİMANLARININ DURUMU VE İZMİR TİCARET ODASI NIN GÖRÜŞLERİ ŞEHİRCİLİK, PLANLAMA VE İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR AĞUSTOS 2014 Adres: Atatürk Caddesi No: 126 35210 Pasaport İZMİR Çağrı Merkezi: 444 92 92 Faks:

Detaylı

İNŞAAT & LOJİSTİK A.Ş.

İNŞAAT & LOJİSTİK A.Ş. İNŞAAT & LOJİSTİK A.Ş. EKTON İNŞAAT MÜTEAHHİTLİK LOJİSTİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Telefon : +90 322 613 88 89 (pbx) Faks : +90 322 612 66 86 Adres : E-5 Karayolu üzeri Koruklu mevki 01920 Ceyhan/Adana/TÜRKİYE

Detaylı

Dilovası O.S.B. 1.Kısım Kısım Tuna Cad. No: , Dilovası KOCAELİ / TÜRKİYE Phone :

Dilovası O.S.B. 1.Kısım Kısım Tuna Cad. No: , Dilovası KOCAELİ / TÜRKİYE Phone : YILPORT SOLVENTAŞ TERMİNALİ İLETİŞİM VE OPERASYON BİLGİLENDİRME GEMİ TAHLİYE OPERASYONLARI Gemi operasyonları öncesinde gemiyi kiralamadan önce ilgili geminin Q88 formu Solventaş ile paylaşılarak Solventaş

Detaylı

Antrepo Hizm. ve Maden San. Dış Tic. Ltd. Şti. Bizimle çalışmanın keyfini yaşayın...

Antrepo Hizm. ve Maden San. Dış Tic. Ltd. Şti. Bizimle çalışmanın keyfini yaşayın... Antrepo Hizm. ve Maden San. Dış Tic. Ltd. Şti. Bizimle çalışmanın keyfini yaşayın... Halkalı Gümrüklü Antrepo 4.574 m² ve Ambarlı Gümrüklü Antrepo 3.000 m² alanlarda size ve firmanıza verebilecek en iyi

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Yekaş&Fides Global Logistics olarak, yola çıktığımız 1998 yılından bu yana, hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırarak şeffaf, güvenilir ve müşteri odaklı lojistik hizmetleri sunuyoruz.

Detaylı

GEMTAC GEMİ TALİ-ACENTELİĞİ VE BOT HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

GEMTAC GEMİ TALİ-ACENTELİĞİ VE BOT HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GEMTAC GEMİ TALİ-ACENTELİĞİ VE BOT HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GEMTAC GEMİ TALİ-ACENTELİĞİ VE BOT HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ + 90 212 416 72 00 + 90 212 416 76 38 Gsm1 +90 533.689.36.94/95

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET

GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET Gümrük Hizmetleri Özel Çözümler Lojistik Hizmetleri Sigorta ve Aracılık Hizmetleri Uluslar arası Dış Ticaret GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET Ticaret Güvenle Şekillenir GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş.

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Zer Satınalma dış kaynak hizmetleri / Kaynak yönetim ortağınız 1.500+ Onaylı Tedarikçi 20.000+ Toplam Tedarikçi Havuzu 200+ çalışan 2003

Detaylı

İÇİNDEKİLER İLETİŞİM. *Faaliyet Alanlarımız Hakkında Kısa Bilgiler. *Korozyon ve önleme yöntemleri. Neden korozyon önlenmelidir?

İÇİNDEKİLER İLETİŞİM. *Faaliyet Alanlarımız Hakkında Kısa Bilgiler. *Korozyon ve önleme yöntemleri. Neden korozyon önlenmelidir? 2017 EKİM BÜLTENİ HAKKIMIZDA İÇİNDEKİLER *Faaliyet Alanlarımız Hakkında Kısa Bilgiler *Korozyon ve önleme yöntemleri. Neden korozyon önlenmelidir? * 2017 Ekim Operasyonlarımızdan Görseller * Sertifikalarımız

Detaylı

Ucuz Hızlı Kaliteli Biz sadece ikisini garanti edebiliriz! PETEK LOJİSTİK Your Logistics Solutions Partner 2015

Ucuz Hızlı Kaliteli Biz sadece ikisini garanti edebiliriz! PETEK LOJİSTİK Your Logistics Solutions Partner 2015 Ucuz Hızlı Kaliteli Biz sadece ikisini garanti edebiliriz! PETEK LOJİSTİK Your Logistics Solutions Partner 2015 HAKKIMIZDA Petek Lojistik 2001 yılının 11 Eylül'ünde İstanbul'da Bostancı'daki ofisinde forwarder

Detaylı

Invest in İZMİR DENİZYOLU LOJİSTİĞİ: LİMANLAR

Invest in İZMİR DENİZYOLU LOJİSTİĞİ: LİMANLAR Invest in İZMİR DENİZYOLU LOJİSTİĞİ: LİMANLAR Invest in İZMİR DENİZYOLU LOJİSTİĞİ: LİMANLAR İzmir ulusal ve uluslararası deniz ulaşımı açısından oldukça büyük bir potansiyele sahiptir. Alsancak, Aliağa-Nemrut,

Detaylı

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası AFET LOJİSTİĞİ LOJİSTİK Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası Kızılay Lojistik Yönetim Sistemi LOJİSTİK NEDİR? İhtiyaçları

Detaylı

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LİMANLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARİFE VE PAZARLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LİMANLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARİFE VE PAZARLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1 / 6 Sayı : 13653518-573.01[573.01]/E.169929 29.12.2015 Konu : L/2015-2 GENELGE DAĞITIM YERLERİNE TCDD Liman Hizmetleri Tarifesinin 5.4 maddesi gereğince; I- Teşebbüsümüze ait limanlardan hizmet alan

Detaylı

TÜRK ÖZEL LİMANLARININ ETKİNLİK VE VERİMLİLİK ANALİZİ. Yrd. Doç. Dr. Volkan ÇAĞLAR

TÜRK ÖZEL LİMANLARININ ETKİNLİK VE VERİMLİLİK ANALİZİ. Yrd. Doç. Dr. Volkan ÇAĞLAR TÜRK ÖZEL LİMANLARININ ETKİNLİK VE VERİMLİLİK ANALİZİ Yrd. Doç. Dr. Volkan ÇAĞLAR TÜRK ÖZEL LİMANLARININ ETKİNLİK VE VERİMLİLİK ANALİZİ, VOLKAN ÇAĞLAR,2012 PROBLEM Ülkemiz limanlarda etkinlik ve verimlilik

Detaylı

T.C MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI TESİSLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. Birimi(Adet,saat, m2, m3, ton, gün vb.)

T.C MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI TESİSLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. Birimi(Adet,saat, m2, m3, ton, gün vb.) Adı GEÇİCİ ÇALIŞMA BELGESİ VE GÜZARGAH İZİN BELGESİ ÜCRETLERİ Tarife i Bodrum- Bardakçı Adet 1.050,00 Fethiye-Çalış Adet 560,00 Göcek-Göcek Adası Adet 560,00 Fethiye-Şövalye Adası Adet 560,00 Güllük-Kıyıkışlacık

Detaylı

LİMAKPORT İSKENDERUN GÜNCEL KONTEYNER TARİFESİ

LİMAKPORT İSKENDERUN GÜNCEL KONTEYNER TARİFESİ LİMAKPORT İSKENDERUN GÜNCEL KONTEYNER TARİFESİ 1. Yükleme Boşaltma leri Boşaltma Dolu 95.00 $ Boş 35.00 $ Yükleme Dolu 90.00 $ Boş 35.00 $ Tekrar Sevk Dolu 110.00 $ Boş 70.00 $ Limbo Dolu 110.00 $ Boş

Detaylı

DENİZ TİCARETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sayı:Y-001 HABER BÜLTENİ

DENİZ TİCARETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sayı:Y-001 HABER BÜLTENİ DENİZ TİCARETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sayı:Y-1 HABER BÜLTENİ 24.2.216 Yük İstatistikleri, 216 Yük elleçlemesi %12,1 arttı Limanlarımızda gerçekleşen toplam yük elleçleme miktarı 216 yılı ayında bir önceki yılın

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı

ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜNYE LİMANI RAPORU

ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜNYE LİMANI RAPORU ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜNYE LİMANI RAPORU KASIM, 2015 20 Ekim 10 Kasım tarihleri arasında Ünye Limanından hizmet alan firmalar arasında yapılan görüşmeler neticesinde Ünye Limanı raporu hazırlanmıştır.

Detaylı

BİLGİ NOTU. Adresi / Konumu

BİLGİ NOTU. Adresi / Konumu BİLGİ NOTU Taşınmaz İNEBOLU LİMANI Adresi / Konumu İnebolu Limanı, Karadeniz bölgesinin Batı Karadeniz bölümünde yer alan Kastamonu ilinin, Karadeniz kıyısındaki ilçelerinden birisi olan İnebolu İlçesi

Detaylı

Samsun Limanı nın Pazar Payını Arttırma Koşullarının Đncelenmesi Yrd.Doç.Dr. Soner ESMER (1) ve Yrd.Doç.Dr. Ersel Zafer ORAL (1,2) (1) Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Tınaztepe Kampüsü Buca

Detaylı

SERDÜMEN YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

SERDÜMEN YETİŞTİRME KURS PROGRAMI SERDÜMEN YETİŞTİRME KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN DAYANAĞI : 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu, Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği, Özel Kurslar

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK, Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton,

Detaylı

High Precision Parts Manufacturing

High Precision Parts Manufacturing Hakkımızda Yenilikçi ve çağdaş bir yapıyla müşteri memnuniyetini ilke edinen Artekmak, 1984 yılında İzmir de faaliyete geçmiştir. Yaklaşık 30 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesi ile Otomotiv, Medikal, Havacılık,

Detaylı

ULUSAL YETERLİLİK 12UY0061-3. MOBİL VİNÇ OPERATÖRÜ (MHC, Sahil ve Gemi Vinci) SEVİYE 3

ULUSAL YETERLİLİK 12UY0061-3. MOBİL VİNÇ OPERATÖRÜ (MHC, Sahil ve Gemi Vinci) SEVİYE 3 ULUSAL YETERLİLİK 12UY0061-3 MOBİL VİNÇ OPERATÖRÜ (MHC, Sahil ve Gemi Vinci) SEVİYE 3 REVİZYON NO:02 MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU Ankara, 2014 12UY0061-3 Mobil Vinç Operatörü (MHC, Sahil ve Gemi Vinci) ÖNSÖZ

Detaylı

Alışveriş Merkezi İşletmeciliği

Alışveriş Merkezi İşletmeciliği Katalog HAKKIMIZDA TCS Global ( TCS Global Lojistik San.Tic.Ltd.) günümüz küresel ticaretinde; üreticilerin, ihracatçı ve ithalatçı firmaların risklerini minimize ederek, satış ve alımlarını en ekonomik

Detaylı

LOJİSTİK YATIRIMLARI KONFERANSI

LOJİSTİK YATIRIMLARI KONFERANSI LOJİSTİK YATIRIMLARI KONFERANSI TOPLAM KAMU YATIRIM HARCAMALARI İÇİNDEKİ BAKANLIĞIMIZ YATIRIMLARININ PAYI Cari fiyatlarla Bakanlığımız yatırımlarının toplam kamu harcamaları içindeki payı %17 den %46

Detaylı

ULUSAL ŞİRKET SANAYİ BÖLGELER BULGARİSTAN DA YATIRMCILARIN STRATEJİK ORTAĞI

ULUSAL ŞİRKET SANAYİ BÖLGELER BULGARİSTAN DA YATIRMCILARIN STRATEJİK ORTAĞI ULUSAL ŞİRKET SANAYİ BÖLGELER BULGARİSTAN DA YATIRMCILARIN STRATEJİK ORTAĞI GENEL BAKIŞ Ulusal Şirket Sanayi Bölgeler Bulgaristan Ekonomi Bakanlığı tek hissedarı olan devlet şirketi, alt konularda uzman:

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI kayraenerji.com Modüler depo, demonte parçalar halinde imal edilmiș ürünün hiçbir kaynak ya da bașka imalat yöntemi gerektirmeden montaj mahallinde cıvatalar

Detaylı

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak.

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. insan kaynakları Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Tüm Türkiye de hızlı bir şekilde sonuca ulaşacağınız tek nokta. Tüm hizmetlerimizde iletişim farkını yaşıyacaksınız.

Detaylı

ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI TERSANELER VE KIYI YAPILARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HEDEF 2023 İZMİR LİMANLARI

ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI TERSANELER VE KIYI YAPILARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HEDEF 2023 İZMİR LİMANLARI ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI TERSANELER VE KIYI YAPILARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HEDEF 2023 İZMİR LİMANLARI ÜLKEMİZDEKİ KIYI TESİSLERİ Uluslararası sefer yapan gemilere açık 178 kıyı tesisimiz

Detaylı

YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI

YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI 3 Temmuz 2014 YATIRIM TEŞVİK MEVZUATI 15 Haziran 2012 tarih ve 2012/3305 sayılı Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar (19 Haziran 2012 tarih

Detaylı

İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ

İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ İDETEK İle Tanışın Gelişen teknolojinin açığa çıkardığı Verimli Tüketim ve Tasarruf ihtiyacına cevap verebilen uygulamaları ve çözümleri İDETEK

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

SERİ: X1 NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLNAMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ: X1 NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLNAMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU LATEK LOJİSTİK HİZMETLERİ A.Ş. 31,03,2010 SERİ: X1 NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLNAMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1 1-RAPORUN DÖNEMİ..2 2-DÖNEM İTİBARİYLE YÖNETİM KURULU.2

Detaylı

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI SONUÇ RAPORU-EKLER Mühendislik Anonim

Detaylı

w w w. g g i k l i m. c o m

w w w. g g i k l i m. c o m H A Z İ R A N B Ü LT E N İ w w w. g g i k l i m. c o m Biz kimiz? Hakkımızda GG İKLİM GRUP LİMAN HİZMETLERİ A.Ş. 2017 Nisan ayında faaliyet göstermeye başlamıştır. 2004 yılında kurulmuş olan İKLİM GRUP

Detaylı

TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ

TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ OKASSAN OKSİJEN ASETİLEN SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. İLK OKSİJEN GAZI ÜRETİMİNİ 1980 YILINDA BATMAN DAN 300 M² LİK BİR ALANDA. ÜRETMİŞ OLDUĞU YÜKSEK KALİTEDEKİ

Detaylı

Bulung ile yeşili koru!

Bulung ile yeşili koru! Bulung ile yeşili koru! Bulung ile yeşili koru! Genel Merkez Viyana Şube İstanbul Nakliyat şirketi Tüm nakliye şekilleri 5,000 in üzerinde kontrollü araç Tır ve 45 intermodal konteyner taşımacılığında

Detaylı

T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü. Deniz Ticareti. İstatistikleri

T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü. Deniz Ticareti. İstatistikleri T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü Deniz Ticareti 2012 İstatistikleri 2013 İÇİNDEKİLER 1. BÖLÜM: DENİZYOLU TAŞIMA İSTATİSTİKLERİ...1 LİMANLARIMIZDA ELLEÇLENEN

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA Aktarma İstasyonları ÇEVRE KORUMA ve KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1 Genel Bursa İli Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya, Gemlik, Gürsu, Kestel, Karacabey, Orhangazi, Yenişehir, Mustafakemalpaşa, İnegöl,

Detaylı