ÜRÜN REHBERİ. yapılarda altın koruma.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜRÜN REHBERİ. yapılarda altın koruma. www.stratakim.com"

Transkript

1 ÜRÜN REHBERİ yapılarda altın koruma

2 ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ

3 TH 100 Y ELYAFLI BEYAZ YAPILASAL TAMİR HARCI TH 100 Y, Çimento esaslı, tek bileşenli,polimer takviyeli, yüksek stabiliteye sahip yüzey düzeltme ve dolgu harcıdır. KULLANIM ALANLARI Brüt beton yüzeylerde boya öncesi pürüzsüz zemin hazırlanmasında, duvar ve tavanların sıvalarında ve sıva tamiratlarında, yüzey bozukluk olan beton elemanların yüzey tesviyesinde kullanılır. TH 100 Y YÜZEYİN HAZIRLANMASI AVANTAJLAR AMBALAJ VE SARFİYAT UYGULAMA YÖNTEMİ Yapıların tamir edilecek çimento esaslı yüzeylerinin sağlam, taşıyıcı, tozsuz ve temiz olmasına dikkat edilmelidir. Yüzey, aderansı zayıflatacak her türlü yağ, gres, pas ve parafin kalıntılarından iyice temizlenmelidir.yüzeydeki bozukluklar Uygulama yüzeyi suya doyurulmalı fakat yüzeyde serbest su kalmamalıdır. Yalnız su ile karıştırılır, macun kıvamındadır,kolay ve hızlı uygulanır. Düzgün yüzey bitişi sağlar. Beyaz rengi sayesinde kolay boyanabilir.beton ve sıvalı yüzeylere yüksek aderans sağlar. Geniş yüzeylerde çatlaksız ve kolay uygulanır.büzülmez. 1 mm 1 mm kalınlık 1,20 kg/m2 toz ürün 5-6 lt suya 20 kg TH100y dökülerek karıştırılır. Hazırlanan harc yüzeye, kalınlığı 1-5 mm arasında olacak şekilde, mala ile uygulanır. Harcın suyunu çekmesi beklenir ve sıva fırcası ile çekilmiş harcın üzerine su serpilerek, çelik veya ahşap mala ile yüzey istenilen şekilde bitirilir. Atmosfere açık geniş yüzeyler, özellikle sıcak, kuru veya rüzgalı ortamlar,uygulamadan sonra saat süreyle ıslak cuval, su ya da özel kür maddeleri ile hızlı buharlaşmaya karşı korunmalıdır.

4 TH 100 Y ELYAFLI BEYAZ YAPILASAL TAMİR HARCI SAĞLIĞA ZARARLILIK Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Epoksi boyalar altında TH 100 Y kullanılmalıdır. Tamir harcı +20ºC sıcaklıkta 30 dakika içinde uygulanmalıdır. Bu süre +30ºC de 20 dakikadır. Dış yüzey uygulamalarında, uygulamadan sonra yüzeyin ilk 24 saat güneşten, rüzgardan, yağmurdan veya dondan korunması gerekir. DEPOLAMA Orjinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile,palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Uygulama esnasında, iş ve işçi sağlığı kurallarına uygun işl elbisesi, koruyucu eldiven, gözlük ve maske kullanılmalıdır. Kürlenmemiş malzemelerin tahriş edici etkilerinden dolayı, bileşenler cilde ve göze temas ettirilmemeli, temas etmesi halinde hemen bol su ve sabunla yıkanmalı, yutulmuşsa durumunda acilen doktora başvurulmalıdır. ELYAFLI BEYAZ YAPILASAL TAMİR HARCI TEKNİK ÖZELLİKLER Malzemenin YapISI Mineral dolgular ve polimer modifiyeli özel beyaz çimento içerir Renk Beyaz Basınç Dayanımı (28 gün) (TS EN 196) 10 N/mm2 Yapışma Dayanımı (Beton) (28 gün) 0,8 N/mm2 Uygulama Kalınllığı Min. 1 mm Maks. 5 mm Uygulanacak Zeminin Sıcaklığı +5 ºC +30 ºC Kullanma Süresi (+20ºC) 30 dak. Tam Kürllenme Süresi (+20ºC) 28 gün ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ

5 TH 100 KALIN TAMİR ARCI ( 5-30mm. ) TH 100 Y, Çimento esaslı, tek bileşenli,polimer takviyeli, yüksek stabiliteye sahip yüzey düzeltme ve dolgu harcıdır. KULLANIM ALANLARI Brüt beton yüzeylerde boya öncesi pürüzsüz zemin hazırlanmasında, duvar ve tavanların sıvalarında ve sıva tamiratlarında, yüzey bozukluk olan beton elemanların yüzey tesviyesinde kullanılır. YÜZEYİN HAZIRLANMASI Yapıların tamir edilecek çimento esaslı yüzeylerinin sağlam, taşıyıcı, tozsuz ve temiz olmasına dikkat edilmelidir. Yüzey, aderansı zayıflatacak her türlü yağ, gres, pas ve parafin kalıntılarından iyice temizlenmelidir.yüzeydeki bozukluklar Uygulama yüzeyi suya doyurulmalı fakat yüzeyde serbest su kalmamalıdır. TH 100 AVANTAJLAR AMBALAJ VE SARFİYAT UYGULAMA YÖNTEMİ Yalnız su ile karıştırılır, macun kıvamındadır,kolay ve hızlı uygulanır. Düzgün yüzey bitişi sağlar. Beyaz rengi sayesinde kolay boyanabilir.beton ve sıvalı yüzeylere yüksek aderans sağlar. Geniş yüzeylerde çatlaksız ve kolay uygulanır.büzülmez. 1 mm 1 mm kalınlık 1,20 kg/m2 toz ürün 5-6 lt suya 20 kg TH100y dökülerek karıştırılır. Hazırlanan harc yüzeye, kalınlığı 1-5 mm arasında olacak şekilde, mala ile uygulanır. Harcın suyunu çekmesi beklenir ve sıva fırcası ile çekilmiş harcın üzerine su serpilerek, çelik veya ahşap mala ile yüzey istenilen şekilde bitirilir. Atmosfere açık geniş yüzeyler, özellikle sıcak, kuru veya rüzgalı ortamlar,uygulamadan sonra saat süreyle ıslak cuval, su ya da özel kür maddeleri ile hızlı buharlaşmaya karşı korunmalıdır.

6 TH 100 KALIN TAMİR ARCI ( 5-30mm. ) SAĞLIĞA ZARARLILIK DEPOLAMA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Epoksi boyalar altında TH 100 Y kullanılmalıdır. Tamir harcı +20ºC sıcaklıkta 30 dakika içinde uygulanmalıdır. Bu süre +30ºC de 20 dakikadır. Dış yüzey uygulamalarında, uygulamadan sonra yüzeyin ilk 24 saat güneşten, rüzgardan, yağmurdan veya dondan korunması gerekir. Orjinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile,palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. Uygulama esnasında, iş ve işçi sağlığı kurallarına uygun işl elbisesi, koruyucu eldiven, gözlük ve maske kullanılmalıdır. Kürlenmemiş malzemelerin tahriş edici etkilerinden dolayı, bileşenler cilde ve göze temas ettirilmemeli, temas etmesi halinde hemen bol su ve sabunla yıkanmalı, yutulmuşsa durumunda acilen doktora başvurulmalıdır. TEKNİK ÖZELLİKLER Malzemenin YapISI Mineral dolgular ve polimer modifiyeli özel beyaz çimento içerir Renk Beyaz Basınç Dayanımı (28 gün) (TS EN 196) 10 N/mm2 Yapışma Dayanımı (Beton) (28 gün) 0,8 N/mm2 Uygulama Kalınllığı Min. 1 mm Maks. 5 mm Uygulanacak Zeminin Sıcaklığı +5 ºC +30 ºC Kullanma Süresi (+20ºC) 30 dak. Tam Kürllenme Süresi (+20ºC) 28 gün ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ KALIN TAMİR ARCI ( 5-30mm. )

7 TH 100 İNCE TAMİR ARCI ( 1-5 mm. ) TH 100 Y, Çimento esaslı, tek bileşenli,polimer takviyeli, yüksek stabiliteye sahip yüzey düzeltme ve dolgu harcıdır. KULLANIM ALANLARI Brüt beton yüzeylerde boya öncesi pürüzsüz zemin hazırlanmasında, duvar ve tavanların sıvalarında ve sıva tamiratlarında, yüzey bozukluk olan beton elemanların yüzey tesviyesinde kullanılır. YÜZEYİN HAZIRLANMASI Yapıların tamir edilecek çimento esaslı yüzeylerinin sağlam, taşıyıcı, tozsuz ve temiz olmasına dikkat edilmelidir. Yüzey, aderansı zayıflatacak her türlü yağ, gres, pas ve parafin kalıntılarından iyice temizlenmelidir.yüzeydeki bozukluklar Uygulama yüzeyi suya doyurulmalı fakat yüzeyde serbest su kalmamalıdır. TH 100 AVANTAJLAR AMBALAJ VE SARFİYAT UYGULAMA YÖNTEMİ Yalnız su ile karıştırılır, macun kıvamındadır,kolay ve hızlı uygulanır. Düzgün yüzey bitişi sağlar. Beyaz rengi sayesinde kolay boyanabilir.beton ve sıvalı yüzeylere yüksek aderans sağlar. Geniş yüzeylerde çatlaksız ve kolay uygulanır.büzülmez. 1 mm 1 mm kalınlık 1,20 kg/m2 toz ürün 5-6 lt suya 20 kg TH100y dökülerek karıştırılır. Hazırlanan harc yüzeye, kalınlığı 1-5 mm arasında olacak şekilde, mala ile uygulanır. Harcın suyunu çekmesi beklenir ve sıva fırcası ile çekilmiş harcın üzerine su serpilerek, çelik veya ahşap mala ile yüzey istenilen şekilde bitirilir. Atmosfere açık geniş yüzeyler, özellikle sıcak, kuru veya rüzgalı ortamlar,uygulamadan sonra saat süreyle ıslak cuval, su ya da özel kür maddeleri ile hızlı buharlaşmaya karşı korunmalıdır.

8 TH 100 İNCE TAMİR ARCI ( 1-5 mm. ) SAĞLIĞA ZARARLILIK DEPOLAMA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Epoksi boyalar altında TH 100 Y kullanılmalıdır. Tamir harcı +20ºC sıcaklıkta 30 dakika içinde uygulanmalıdır. Bu süre +30ºC de 20 dakikadır. Dış yüzey uygulamalarında, uygulamadan sonra yüzeyin ilk 24 saat güneşten, rüzgardan, yağmurdan veya dondan korunması gerekir. Orjinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile,palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. Uygulama esnasında, iş ve işçi sağlığı kurallarına uygun işl elbisesi, koruyucu eldiven, gözlük ve maske kullanılmalıdır. Kürlenmemiş malzemelerin tahriş edici etkilerinden dolayı, bileşenler cilde ve göze temas ettirilmemeli, temas etmesi halinde hemen bol su ve sabunla yıkanmalı, yutulmuşsa durumunda acilen doktora başvurulmalıdır. TEKNİK ÖZELLİKLER Malzemenin YapISI Mineral dolgular ve polimer modifiyeli özel beyaz çimento içerir Renk Beyaz Basınç Dayanımı (28 gün) (TS EN 196) 10 N/mm2 Yapışma Dayanımı (Beton) (28 gün) 0,8 N/mm2 Uygulama Kalınllığı Min. 1 mm Maks. 5 mm Uygulanacak Zeminin Sıcaklığı +5 ºC +30 ºC Kullanma Süresi (+20ºC) 30 dak. Tam Kürllenme Süresi (+20ºC) 28 gün ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ İNCE TAMİR ARCI ( 1-5 mm. )

9 TH 100 ELYAFLI TAMİR ARCI TH 100 Y, Çimento esaslı, tek bileşenli,polimer takviyeli, yüksek stabiliteye sahip yüzey düzeltme ve dolgu harcıdır. KULLANIM ALANLARI Brüt beton yüzeylerde boya öncesi pürüzsüz zemin hazırlanmasında, duvar ve tavanların sıvalarında ve sıva tamiratlarında, yüzey bozukluk olan beton elemanların yüzey tesviyesinde kullanılır. YÜZEYİN HAZIRLANMASI Yapıların tamir edilecek çimento esaslı yüzeylerinin sağlam, taşıyıcı, tozsuz ve temiz olmasına dikkat edilmelidir. Yüzey, aderansı zayıflatacak her türlü yağ, gres, pas ve parafin kalıntılarından iyice temizlenmelidir.yüzeydeki bozukluklar Uygulama yüzeyi suya doyurulmalı fakat yüzeyde serbest su kalmamalıdır. TH 100 AVANTAJLAR AMBALAJ VE SARFİYAT UYGULAMA YÖNTEMİ Yalnız su ile karıştırılır, macun kıvamındadır,kolay ve hızlı uygulanır. Düzgün yüzey bitişi sağlar. Beyaz rengi sayesinde kolay boyanabilir.beton ve sıvalı yüzeylere yüksek aderans sağlar. Geniş yüzeylerde çatlaksız ve kolay uygulanır.büzülmez. 1 mm 1 mm kalınlık 1,20 kg/m2 toz ürün 5-6 lt suya 20 kg TH100y dökülerek karıştırılır. Hazırlanan harc yüzeye, kalınlığı 1-5 mm arasında olacak şekilde, mala ile uygulanır. Harcın suyunu çekmesi beklenir ve sıva fırcası ile çekilmiş harcın üzerine su serpilerek, çelik veya ahşap mala ile yüzey istenilen şekilde bitirilir. Atmosfere açık geniş yüzeyler, özellikle sıcak, kuru veya rüzgalı ortamlar,uygulamadan sonra saat süreyle ıslak cuval, su ya da özel kür maddeleri ile hızlı buharlaşmaya karşı korunmalıdır.

10 TH 100 ELYAFLI TAMİR ARCI SAĞLIĞA ZARARLILIK DEPOLAMA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Epoksi boyalar altında TH 100 Y kullanılmalıdır. Tamir harcı +20ºC sıcaklıkta 30 dakika içinde uygulanmalıdır. Bu süre +30ºC de 20 dakikadır. Dış yüzey uygulamalarında, uygulamadan sonra yüzeyin ilk 24 saat güneşten, rüzgardan, yağmurdan veya dondan korunması gerekir. Orjinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile,palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. Uygulama esnasında, iş ve işçi sağlığı kurallarına uygun işl elbisesi, koruyucu eldiven, gözlük ve maske kullanılmalıdır. Kürlenmemiş malzemelerin tahriş edici etkilerinden dolayı, bileşenler cilde ve göze temas ettirilmemeli, temas etmesi halinde hemen bol su ve sabunla yıkanmalı, yutulmuşsa durumunda acilen doktora başvurulmalıdır. TEKNİK ÖZELLİKLER Malzemenin YapISI Mineral dolgular ve polimer modifiyeli özel beyaz çimento içerir Renk Beyaz Basınç Dayanımı (28 gün) (TS EN 196) 10 N/mm2 Yapışma Dayanımı (Beton) (28 gün) 0,8 N/mm2 Uygulama Kalınllığı Min. 1 mm Maks. 5 mm Uygulanacak Zeminin Sıcaklığı +5 ºC +30 ºC Kullanma Süresi (+20ºC) 30 dak. Tam Kürllenme Süresi (+20ºC) 28 gün ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ ELYAFLI TAMİR ARCI

11 TH 100 2K AKRİLİK ESASLI TAMİR HARCI Çimento esaslı Çift bileşenli polimer ve elyaf katkılı likit bağlayıcılarla güçlendirilmiş bir yüzey tamir ve düzeltme harcıdır. TH 100 2K KULLANIM ALANLARI YÜZEYİN HAZIRLANMASI UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT İç ve dış mekanlarda sıva, çatlak, beton, prefabrik beton,boya,seramik uygulamalarından önce ve restorasyonlarda düzgün ve sağlam bir yüzey elde etmek için kullanılır. Uygulama yüzeyi yapışmayı engelleyecek her türlü malzemeden arındırılarak ıslatılmalı ve nemli kalması sağlanmalıdır. 25 kg. TH 100 2K toz bileşen temiz bir kaba boşaltılan 10 kg. sıvı bileşen içine katılarak düşük devirli bir mikser ile içinde topak kalmayacak ve malzeme homojen bir kıvama gelinceye dek karıştırılır.hazırlanan malzeme dk. içinde tüketilmelidir.toz malzeme ile sıvı bileşen karışım için yeterli olduğundan su v.b ilavesi yapmayınız. Daha kalın bir uygulama için ikinci kat uygulama yapılmalı ve birinci kat uygulamanın tamamen kurumuş olmasına dikkat edilmelidir. + 5 C altında ve + 35 C üzerinde sıcaklıklarda uygulama yapmaktan kaçınılmalıdır. Donmuş malzemeye toz veya su ilavesi yapılarak kullanılmamalıdır. Uygulama sonrasında harcın kürünü alana kadar nemli tutulması tavsiye edilir. 25 kg lık kraft torba; 10 kg lık plastik bidon 2,2 kg. 2,5 kg. / m2 (1 mm. için )

12 TH 100 2K AKRİLİK ESASLI TAMİR HARCI DEPOLAMA Orjinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile nemsiz bir ortamda ve palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun depolama şartlarında raf ömrü 12 aydır. Torba açıldıktan sonra 7 gün içinde tüketilmesi önerilir. SAĞLIĞA ZARARLILIK Gıda ürünleri, deri, göz ve ağızla temas ettirilmemelidir. Kaza ile yutulduğunda veya göze temas ettiğinde doktora başvurulmalıdır. Deri ile temasında bol su ile yıkanmalıdır. ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ AKRİLİK ESASLI TAMİR HARCI

13 TH 100 ELYAFLI TEK BİLEŞENLİ TAMİR HARCI Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer takviyeli, elyaflı, agregalı bir yüzey düzeltme ve tamir harcıdır. KULLANIM ALANLARI İç ve dış mekanlarda sıva, çatlak, beton, prefabrik beton,boya,seramik uygulamalarından önce ve restorasyonlarda düzgün ve sağlam bir yüzey elde etmek için kullanılır. YÜZEYİN HAZIRLANMASI Uygulama yüzeyi yapışmayı engelleyerek her türlü malzemeden arındırarak ısıtmalı ve nemli kalması sağlamalıdır. TH 100 UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT 25 kg. TH 100 Elyaflı Tamir Harcı 5 6 lt. temiz su içine katılarak düşük devirli bir mikser yardımı ile,içinde topak kalmayana kadar karıştırılır. Hazırlanan harç 5 10 dk. dinlendirildikten sonra tekrar karıştırılarak uygulamaya geçilir.harç yüzeye mala ile 1 4 mm kalınlığında uygulanır. Hazırlanan malzeme dk. İçinde tüketilmelidir. Daha kalın bir uygulama için ikinci kat uygulama yapılmalı ve birinci kat uygulamanın tamamen kurumuş olmasına dikkat edilmelidir. + 5 C altında ve + 35 C üzerinde sıcaklıklarda uygulama yapmakatan kaçınılmalıdır. Donmuş malzemeye toz veya su ilavesi yapılarak kullanılmamalıdır. 25 kg lık kraft torba 2 kg. / m² ( 1 mm. kalınlık için )

14 TH 100 ELYAFLI TEK BİLEŞENLİ TAMİR HARCI DEPOLAMA Orjinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile nemsiz bir ortamda ve palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. Uygun depolama şartlarında raf ömrü 12 aydır. Torba açıldıktan sonra 7 gün içinde tüketilmesi önerilir. SAĞLIĞA ZARARLILIK Gıda ürünleri, deri, göz ve ağızla temas ettirilmemelidir. Kaza ile yutulduğunda veya göze temas ettiğinde doktora başvurulmalıdır. Deri ile temasında bol su ile yıkanmalıdır. TEKNİK ÖZELLİKLER Görünüm Yoğunluk Uygulama sıcaklığı Yapışma mukavemeti Eğilme dayanımı Basınç dayanımı Gri renkli toz 1.4±0,1 kg/dm³ +5ºC ile +35ºC arası 0,5 N/mm² 0,3 N/mm² 9 N/mm² ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ ELYAFLI TEK BİLEŞENLİ TAMİR

15 POLIANK GRAUT HARCI Çimento esaslı,tek bileşenli,rötresiz ayrışma ve terleme yapmayan,akıcı kıvamda bir tamir ve ankraj harcıdır. KULLANIM ALANLARI Makine ayaklarının ankrajında,betonarme demirlerinin filizlenmesinde, sabitleme işlerinde tesisat boru ve elemanlarının etrafındaki boşlukların doldurulmasında kullanılır. POLIANK YÜZEYİN HAZIRLANMASI UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT Uygulama yüzeyi yapışmayı önleyecek her türlü malzemeden arındırılmış olup,yüzey su birikintisi olmayacak şekilde ıslatılmalı ve nemli kalması sağlanmalıdır. Kalıp sistemlerinin sağlam olmasına ve harç sertleşinceye kadar vibrasyonun engellenmesi,sabitlenecek kısımlar teraziye alınmalı ve pozisyon değişikliği yapılmamalıdır. 4 kg. 4.5 kg.temizsu içine 25 kg. POLİANK Harcı yavaş ve düşük devirli mikser ile karıştırma işlemine devam ederek katılır. En az 5 dk. karıştırılarak homojen bir kıvam elde edilir.harcın hava sıkışmasını önlemek için tek taraftan kesintisiz bir şekilde ve her katta 10 mm. ile 40 mm. arasında kalınlık oluşacak şekilde dökülür. Akışkanlıktan dolayı dökme işlemi pompa yardımı ile yapılabilir.kalıpların sökülmesi için en az 24 saat beklenmelidir.makina sabitleme işleminde en az 12 saat makinaların çalıştırılmaması gerekmektedir. 20 kg. / m2 ( 10 mm. kalınlık için )

16 POLIANTK GRAUT HARCI UYARILAR + 5 C altında ve + 35 C üzerinde sıcaklıklarda uygulama yapmayınız.karışım esnasında su oranında hassas olunması gerekmektedir. Donmuş ve 24 saat içinde donma riskinde, doğrudan güneşe ve rüzgara açık alanlarda uygulamadan kaçınılmalıdır.v DEPOLAMA Orjinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile,palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. SAĞLIĞA ZARARLILIK Gıda ürünleri, deri, göz ve ağızla temas ettirilmemelidir. Kaza ile yutulduğunda veya göze temas ettiğinde doktora başvurulmalıdır. Deri ile temasında bol su ile yıkanmalıdır. TEKNİK ÖZELLİKLER GÖRÜNÜM UYGULAMA SICAKLIĞI BASINÇ DAYANIM UYGULAMA KALINLIĞI(Her Katta) ÜZERİNDE YÜRÜNE BİLME SÜRESİ : Gri renkli : +5 C / + 35 C arası : 35 N/mm² : Min. 10 mm : Max.40 mm : 24 saat ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ GRAUT HARCI

17 GY 100 GAZ BETON YAPIŞTIRMA HARCI Çimento esaslı,tek bileşenli,polimer katkılı yapışma gücü yüksek bir gazbeton yapıştırma harcıdır. KULLANIM ALANLARI İç ve dış mekanlarda,emicilik oranı yüksek gaz beton ve tuğla elemanlarının örülme işleminde kullanılır. YÜZEYİN HAZIRLANMASI Uygulama yapılacak yüzey boya, yağ silikon v.b yapışmayı önleyecek her türlü maddeden arındırılmalıdır. GY 100 UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT 25 kg. GY lt. temiz suya ilave edilerek düşük devirli bir mikser yardımı ile içinde topak kalmayacak şekilde karıştırılır.hazırlanan harç 5-10 dk dinlendirildikten sonra tekrar karıştırılarak uygulamaya hazır hale getirilir.yapı harcı ile temas eden ilk sıra gaz betonun alt ve yan yüzeylerin ıslatılması gerekir, diğer sıralarda ıslatma işlemine gerek yoktur.yapıştırma işlemi yapılan bloklar üstten ve yandan tokmaklama yapılarak sabitlenmelidir. Taraklanan harcın üzerine dk. İçinde gaz beton yapıştırılmalıdır. +5C altında ve +35C nin üzerindeki sıcaklıklarda uygulama yapmaktan kaçınılmalıdır. Donmuş malzemeye toz veya su ilavesi yapılarak kullanılmamalıdır. 25 kg lık kraft torba 4-7 kg. / m² ( örülecek malzemen ebatına göre değişken )

18 GY 100 GAZ BETON YAPIŞTIRMA HARCI DEPOLAMA Orjinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile nemsiz bir ortamda ve palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. Torba açıldıktan sonra 7 gün içinde tüketilmesi önerilir. SAĞLIĞA ZARARLILIK Gıda ürünleri, deri, göz ve ağızla temas ettirilmemelidir. Kaza ile yutulduğunda veya göze temas ettiğinde doktora başvurulmalıdır. Deri ile temasında bol su ile yıkanmalıdır. GAZ BETON YAPIŞTIRMA HARCI TEKNİK ÖZELLİKLER GÖRÜNÜM AÇIK BIRAKMA SÜRESİ BASINÇLI DAYANIMI EĞİLME DAYANIMI YOĞUNLUK UYGULAMA SICAKLIĞI Gri renkli toz 20 dakika 9 N/mm² 4 N/mm² 1,4±0,1 kg/lt +5 C / +35 C ONARIM VE GÜÇLENDİRME ÜRÜNLERİ

19 ÜRÜN REHBERİ yapılarda altın koruma

20 ENDÜSTRİYEL ZEMİN ÜRÜNLERİ ENDÜSTRİYEL ZEMİN ÜRÜNLERİ

21 ZR 100 K KUARTZ AGREGALI YÜZEY SERTLEŞTİRİCİ Taze beton yüzeylere uygulanan, özel tip çimento, kuartz agrega ve kimyasal katkıların karışımından oluşan hafif ve orta yüklere karşı aşınmayı engelleyen toz yüzey sertleştiricisidir. KULLANIM ALANLARI Fabrikalar, iş merkezleri, otoparklar, hangar ve bodrum katlar park, bahçe, yürüyüş yolları vb. alanlarda zeminin darbe, yıpranma, tozumaya karşı direncini arttırmakta kullanılır. ZR 100 K YÜZEYİN HAZIRLANMASI UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT Uygulama yapılacak betonun taze olmasına dikkat edilmelidir. ZR 100 K eski beton üzerine uygulanacak ise en az 7-8 cm C 25 beton dökülmelidir. Uygulama yapılacak yüzeyin nemli olmasın ve su birikintisi olmamasına dikkat edilmelidir. Beton üzerine çıkıldığında 2-3 mm. Derinliğinde ayak izi kalacak şekilde prizini alan yüzeye ZR 100 K nın 2/3 ü zemine elle veya mekanik yolla eşit olarak serpilir. Malzemenin betonun suyunu alıp nemlenmesi ve renginin koyulaşması beklenir. Tahta mala yardımı ile malzeme zemine iyice yedirilir. Bir miktar malzeme en fazla yük alan ano ve dialttasyon derzlerinin kenarına 8-10 cm. kalınlığında serpilir ve tahta mala ile zemine yedirilir.kalan 1/3 lük kısım zemine serpilir ve tahta mala ile zemine yedirilir. Zemin üzerinde yürünecek sertliğe ulaştığında helikopter perdahı yapılır. POLİKÜR uygulaması, ZR 100 K uygulamasından 8-10 saat sonra yapılabilir. +5 C altında ve 35 C üzerinde sıcaklıklarda uygulama yapılmamalıdır. Karışım esnasında su oranında hassas olunması gerekmektedir. Donmuş ve 24 saat içinde donma riskinde, doğrudan güneşe ve rüzgara açık alanlanda uygulamadan kaçınılmalıdır. Gereğinden fazla perdah işlemi yapılmamalıdır. 25 kg lık kraft torba 4 5 kg/m² ( hafif ve orta yüklerde )

22 ZR 100 K KUART AGREGALI YÜZEY SERTEŞTİRİCİ DEPOLAMA Orijinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile, palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. SAĞLIĞA ZARARLILIK Gıda ürünleri, deri, göz ve ağızla temas ettirilmemelidir. Kaza ile yutulduğunda veya göze temas ettiğinde doktora başvurulmalıdır. Deri ile temasında bol su ile yıkanmalıdır. KUARTZ AGREGALI YÜZEY SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER GÖRÜNÜŞ UYGULAMA AREGA SERTLİĞİ KIRMIZI - YEŞİL - GRİ RENKLİ TOZ +5ºC İLE +35ºC ARASI 7 MOHS SCALE ENDÜSTRİYEL ZEMİN ÜRÜNLERİ

23 ZR 100 KR KUARTZ AGREGALI YÜZEY SERTLEŞTİRİCİ Taze beton yüzeylere uygulanan, özel tip çimento, kuartz agrega ve kimyasal katkıların karışımından oluşan hafif ve orta yüklere karşı aşınmayı engelleyen toz yüzey sertleştiricisidir. ZR 100 KR KULLANIM ALANLARI YÜZEYİN HAZIRLANMASI UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT Fabrikalar, iş merkezleri, otoparklar, hangar ve bodrum katlar park, bahçe, yürüyüş yolları vb. alanlarda zeminin darbe, yıpranma, tozumaya karşı direncini arttırmakta kullanılır. Uygulama yapılacak betonun taze olmasına dikkat edilmelidir. ZR 100 KR eski beton üzerine uygulanacak ise en az 7-8 cm C 25 beton dökülmelidir. Uygulama yapılacak yüzeyin nemli olmasın ve su birikintisi olmamasına dikkat edilmelidir. Beton üzerine çıkıldığında 2-3 mm. Derinliğinde ayak izi kalacak şekilde prizini alan yüzeye ZR 100 KR nin 2/3 ü zemine elle veya mekanik yolla eşit olarak serpilir. Malzemenin betonun suyunu alıp nemlenmesi ve renginin koyulaşması beklenir. Tahta mala yardımı ile malzeme zemine iyice yedirilir. Bir miktar malzeme en fazla yük alan ano ve dialttasyon derzlerinin kenarına 8-10 cm. kalınlığında serpilir ve tahta mala ile zemine yedirilir. Kalan 1/3 lük kısım zemine serpilir ve tahta mala ile zemine yedirilir. Zemin üzerinde yürünecek sertliğe ulaştığında helikopter perdahı yapılır. POLİKÜR uygulaması, ZR 100 KR uygulamasından 8-10 saat sonra yapılabilir. +5 C altında ve 35 C üzerinde sıcaklıklarda uygulama yapılmamalıdır. Karışım esnasında su oranında hassas olunması gerekmektedir. Donmuş ve 24 saat içinde donma riskinde, doğrudan güneşe ve rüzgara açık alanlanda uygulamadan kaçınılmalıdır. Gereğinden fazla perdah işlemi yapılmamalıdır. 25 kg lık kraft torba 4 5 kg/m² ( hafif ve orta yüklerde ) 7 9 kg/m² ( ağır yüklerde )

24 ZR 100 KR KUART AGREGALI YÜZEY SERTEŞTİRİCİ DEPOLAMA Orijinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile, palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. SAĞLIĞA ZARARLILIK Gıda ürünleri, deri, göz ve ağızla temas ettirilmemelidir. Kaza ile yutulduğunda veya göze temas ettiğinde doktora başvurulmalıdır. Deri ile temasında bol su ile yıkanmalıdır. KUARTZ AGREGALI YÜZEY SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER GÖRÜNÜŞ UYGULAMA AREGA SERTLİĞİ KIRMIZI - YEŞİL - GRİ RENKLİ TOZ +5ºC İLE +35ºC ARASI 9 MOHS SCALE ENDÜSTRİYEL ZEMİN ÜRÜNLERİ

25 ZR 100 KKR KUARTZ VE KORNUT AGREGALI YÜZEY SERTLEŞTİRİCİ Taze beton yüzeylere uygulanan, özel tip çimento, kuartz agrega ve kimyasal katkıların karışımından oluşan insan, orta ve ağır araç yüklerine karşı aşınmayı engelleyen toz yüzey sertleştiricisidir. ZR 100 KKR KULLANIM ALANLARI YÜZEYİN HAZIRLANMASI UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT Fabrikalar, iş merkezleri, otoparklar, hangar ve bodrum katlar park, bahçe, yürüyüş yolları vb. alanlarda zeminin darbe, yıpranma, tozumaya karşı direncini arttırmakta kullanılır. Uygulama yapılacak betonun taze olmasına dikkat edilmelidir. ZR 100 KR eski beton üzerine uygulanacak ise en az 7-8 cm C 25 beton dökülmelidir. Uygulama yapılacak yüzeyin nemli olmasına dikkat edilmelidir. Beton üzerine çıkıldığında 2-3 mm. Derinliğinde ayak izi kalacak şekilde prizini alan yüzeye ZR 100 KR nin 2/3 ü zemine elle veya mekanik yolla eşit olarak serpilir. Malzemenin betonun suyunu alıp nemlenmesi ve renginin koyulaşması beklenir. Tahta mala yardımı ile malzeme zemine iyice yedirilir. Bir miktar malzeme en fazla yük alan ano ve dialttasyon derzlerinin kenarına 8-10 cm. kalınlığında serpilir ve tahta mala ile zemine yedirilir. Kalan 1/3 lük kısım zemine serpilir ve tahta mala ile zemine yedirilir. Zemin üzerinde yürünecek sertliğe ulaştığında helikopter perdahı yapılır. POLİKÜR uygulaması, ZR 100 KKR uygulamasından 8-10 saat sonra yapılabilir. +5 C altında ve 35 C üzerinde sıcaklıklarda uygulama yapılmamalıdır. Karışım esnasında su oranında hassas olunması gerekmektedir. Donmuş ve 24 saat içinde donma riskinde, doğrudan güneşe ve rüzgara açık alanlanda uygulamadan kaçınılmalıdır. Gereğinden fazla perdah işlemi yapılmamalıdır. 25 kg lık kraft torba 4 5 kg/m² ( hafif ve orta yüklerde ) 7 9 kg/m² ( ağır yüklerde )

26 ZR 100 KKR KUART VE KORNUT AGREGALI YÜZEY SERTEŞTİRİCİ KUARTZ VE KORNUT AGREGALI YÜZEY SERTLEŞTİRİCİ DEPOLAMA SAĞLIĞA ZARARLILIK TEKNİK ÖZELLİKLER Orijinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile, palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. Gıda ürünleri, deri, göz ve ağızla temas ettirilmemelidir. Kaza ile yutulduğunda veya göze temas ettiğinde doktora başvurulmalıdır. Deri ile temasında bol su ile yıkanmalıdır. GÖRÜNÜŞ UYGULAMA AREGA SERTLİĞİ KIRMIZI - YEŞİL - GRİ RENKLİ TOZ +5ºC İLE +35ºC ARASI 8 MOHS SCALE ENDÜSTRİYEL ZEMİN ÜRÜNLERİ

27 ZR 100 BZ BAZALT AGREGALI YÜZEY SERTLEŞTİRİCİSİ Taze beton yüzeylere uygulanan özel tip çimento,metalik agregalı ve kimyasal katkıların karışımından oluşan yüksek mukavemetli yüzey sertleştiricisidir. ZR 100 BZ KULLANIM ALANLARI YÜZEYİN HAZIRLANMASI UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT Fabrikalar,iş merkezleri,otoparklar,hangar ve bodrum katlar park,bahçe,yürüyüş yolları,yoğun trafik olan alanlar vb alanlarda zeminin darbe,yıpranma,tozumaya karşı direncini arttırmakta kullanılır Uygulama yapılacak betonun taze olmasına dikkat edilmelidir.zr100 BZ eski beton üzerine uygulanacak ise en az 7 8 cm kalınlığında 25ºC beton dökülmelidir. Uygulama yapılacak yüzeyin nemli olmasına ve su birikintisi olmamasına dikkat edilmelidir. Beton üzerine çıkıldığında 2-3 mm. derinliğinde ayak izi kalacak şekilde prizini alan yüzeye ZR 100 BZ NİN 2/3 ü zemine elle veya mekanik yolla eşit olarak serpilir. Malzemenin betonun suyunu alıp nemlenmesi ve renginin koyulaşması beklenir. helikopter yardımı ile malzeme zemine iyice yedirilir.bir miktar malzeme en fazla yük alan ano ve dilitasyon derzlerinin kenarına 8 10 cm. kalınlığında serpilir ve helikopter ile yedirilir.malzemenin kalan 3/ 1 lük kısmı zemine serpilir ve helikopter ile zemine yedirilir.zemin üzerinde yürünecek sertliğe ulaştığında helikopter perdahı yapılır. 4 6 kg. ( hafif ve orta yüklerde )

28 ZR 100 BZ BAZALT AGREGALI YÜZEY SERTLEŞTİRİCİSİ UYARILAR + 5 C altında ve + 35 C üzerinde sıcaklıklarda uygulama yapmayınız. Karışım esnasında su oranında hassas olunması gerekmektedir. Donmuş ve 24 saat içinde donma riskinde, doğrudan güneşe ve rüzgara açık alanlarda uygulamadan kaçınılmalıdır. Gereğinden fazla perdah işlemi yapılmamalıdır. DEPOLAMA Orjinal ambalajında en fazla 10 kat istif ile,palet üzerinde saklanmalıdır. Uygun saklama koşullarında raf ömrü 12 aydır. BAZALT AGREGALI YÜZEY SERTLEŞTİRİCİSİ TEKNİK ÖZELLİKLER MALZEMENİN YAPISI GÖRÜNÜM UYGULAMA SICAKLIĞI BASINÇ DAYANIMI : Modifiye polimer,özel işleme tabi tutulmuş : Metalik agrega ve özel çimento içerir : Kırmızı,Yeşil,Gri Renkli toz : +5 C ile +35 C arası : 40 N/mm² ENDÜSTRİYEL ZEMİN ÜRÜNLERİ

29 POLICURE 100 SOLVENT BAZLI KÜR MALZEMESİ Hidrokarbon reçine esaslı, betonda su kaybını yavaşlatan solvent bazlı kür malzemesidir. Suyun yavaş buharlaşmasını sağlayarak yüzeydeki rötre çatlaklarını azaltır, betonun mukavemetini arttırır. POLICURE 100 KULLANIM ALANLARI YÜZEYİN HAZIRLANMASI UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT Dikey ve yatay beton yüzeylerde, taze beton ve yüzey sertleştirici uygulamalarından sonra, hızlı buharlaşmanın olduğu alanlarda vb. Durumlarda kullanılır. Uygulama yapılacak yüzeyin kürünü almış olmasına dikkat edilmelidir. Kullanıma hazır olan POLICURE 100 bir fırça veya rulo yardımı ile taze betona veya yüzeye sertleştirici üzerine uygulanır. +5 C altında ve 35 C üzerinde sıcaklıklarda uygulama yapılmamalıdır. Karışım esnasında su oranında hassas olunması gerekmektedir. Donmuş ve 24 saat içinde donma riskinde, doğrudan güneşe ve rüzgara açık alanlanda uygulama yapılmaktan kaçınılmalıdır. 20 kg lık plastik bidon 0,150-0,200 kg/m²

30 POLICURE 100 SOLVENT BAZLI KÜR MALZEMESİ DEPOLAMA Kuru ve don tehlikesi olmayan ortamlarda orjinal açılmamış ambalajında 12 aydır. SAĞLIĞA ZARARLILIK Gıda ürünleri, deri, göz ve ağızla temas ettirilmemelidir. Kaza ile yutulduğunda veya göze temas ettiğinde doktora başvurulmalıdır. Deri ile temasında bol su ile yıkanmalıdır. SOLVENT BAZLI KÜR MALZEMESİ ENDÜSTRİYEL ZEMİN ÜRÜNLERİ

31 POLICURE 200 SOLVENT BAZLI KÜR MALZEMESİ VE YÜZEY KORUYUCUSU Hidrokarbon reçine esaslı, betonda su kaybını yavaşlatan solvent bazlı kür malzemesidir. Suyun yavaş buharlaşmasını sağlayarak yüzeydeki rötre çatlaklarını azaltır, betonun mukavemetini arttırır. Yüzeytdeki küçük partikülleri birbirine bağlayarak yüzey koruması sağlar. POLICURE 200 KULLANIM ALANLARI YÜZEYİN HAZIRLANMASI UYGULAMA AMBALAJ VE SARFİYAT Dikey ve yatay beton yüzeylerde, taze beton ve yüzey sertleştirici uygulamalarından sonra, hızlı buharlaşmanın olduğu alanlarda vb. durumlarda kullanılır. Uygulama yapılacak yüzeyin kürünü almış olmasına dikkat edilmelidir. Kullanıma hazır olan POLICURE 200 bir fırça veya rulo yardımı ile taze betona veya yüzeye sertleştirici üzerine uygulanır. +5 C altında ve 35 C üzerinde sıcaklıklarda uygulama yapmaktan kaçınılmalıdır. 20 kg lık plastik bidon Yüzeye bağlı olarak 0,150-0,200 kg/m²

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir.

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. İKİ BİLEŞENLİ ÇİMENTO + AKRİLİK ESASLI SÜPER ELASTİK SU YALITIM ÜRÜNÜ Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları.

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları. ASIR 001 - DERZ DOLGU Çimento esaslı, polimer katkılı elastik özellikli, yüksek performanslı geniş ve derin uygulanabilen derz dolgusudur. Suya ve dona dayanıklıdır, ısı farklılıklarının yoğun olduğu yerlerde

Detaylı

ÜRÜN KILAVUZU. yapılarda altın koruma. www.stratakim.com

ÜRÜN KILAVUZU. yapılarda altın koruma. www.stratakim.com ÜRÜN KILAVUZU yapılarda altın koruma www.stratakim.com ZİRVE YAPI KİMYASALLARI ve KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Yulaflı Köyü Hacı Şeremet Mevkii, 4. Sok. No: 21/A Çorlu / TEKİRDAĞ - TÜRKİYE Tel: 0 282 771

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA. www.absalci.com.tr

YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA. www.absalci.com.tr YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA www.absalci.com.tr YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 TAMİR HARCI İNCE ABS T30 TAMİR HARCI KALIN ABS SA12 ASTAR ABS BRÜT BETON ASTARI ABS T05 TAMİR

Detaylı

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 73 Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri TamirArt 5-30 Mastar 10 Kalekim Astar Kalekim Dolgulu Astar İzoLine Astar 74 Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 4001 TamirArt

Detaylı

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Bitümento BT2K 600 Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Kullanım Yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi zemin altı

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

TEKNOSELF. Kendiliğinden Yayılan Hazır Zemin Kaplama Harcı. Ürün Tanımı:

TEKNOSELF. Kendiliğinden Yayılan Hazır Zemin Kaplama Harcı. Ürün Tanımı: TEKNOSELF Bayındırlık Poz No: 04.613/3-c Kendiliğinden Yayılan Hazır Zemin Kaplama Harcı Ürün Tanımı: Tek bileşenli, sentetik polimer katkılı, yapışma gücü arttırılmış ince uygulamalar için özel formüle

Detaylı

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. TEKNOLATEX 500 Bayındırlık Poz No: 04.613/1-I Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı Ürün Tanımı: Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Detaylı

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. TEKNOLATEX 500 Bayındırlık Poz No: 04.613/1-i Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı Ürün Tanımı: Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Detaylı

TEKNOLATEX 500. Bayındırlık Poz No: /1-i. Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı. Ürün Tanımı:

TEKNOLATEX 500. Bayındırlık Poz No: /1-i. Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı. Ürün Tanımı: TEKNOLATEX 500 Bayındırlık Poz No: 04.613/1-i Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı Ürün Tanımı: Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. Kullanım

Detaylı

EKOKAT -SP 201- YALITIMLI TERAS ŞAPI

EKOKAT -SP 201- YALITIMLI TERAS ŞAPI EKOKAT -SP 201- YALITIMLI TERAS ŞAPI 1 EKOKAT SP 201 YALITIMLI TERAS ŞAPI ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - SP 201 Yalıtımlı Teras Şapı, perlit esaslı, ısı ve ses yalıtımı sağlayan, yanmaz, hafif teras şapıdır. KULLANIM

Detaylı

HAVAALANI ZEMİN BETONLARI ONARIMI ŞARTNAMESİ

HAVAALANI ZEMİN BETONLARI ONARIMI ŞARTNAMESİ HAVAALANI ZEMİN BETONLARI ONARIMI ŞARTNAMESİ Yüzey Hazırlığı Malzemelerin Seçimi Uygulama Kürleme Ekipmanlar 1. HASARLAR Havaalanı zemin betonunda tespit edilen hasarlar aşağıdaki resimlerde görülmektedir.

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN CE

MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN CE MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN 12004 CE ÜRÜN TANIMI Kayma özelliği azaltılmış, açık bekletme süresi uzatılmış, çimento esaslı seramik yapıştırma harcıdır KULLANIM ALANLARI

Detaylı

Elyaf Donatılı Polimer Modifiyeli Kalın Uygulamalar İçin, Yapısal Tamir Harcı

Elyaf Donatılı Polimer Modifiyeli Kalın Uygulamalar İçin, Yapısal Tamir Harcı TEKNOREP 300 Bayındırlık Poz No: 04.613/3b Elyaf Donatılı Polimer Modifiyeli Kalın Uygulamalar İçin, Yapısal Tamir Harcı Ürün Tanımı: Çimento esaslı, tek bileşenli, rötresiz, elyaf takviyeli, polimer katkılı,

Detaylı

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K 600 PLUS Polimer modifiye, Bitüm Kauçuk esaslı, iki bileşenli, su yalıtım malzemesi Kullanım yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır.

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır. ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRICISI/3333 Tanımı Isı yalıtım levhaları için, çimento esaslı yapıştırma harcı Uygulama alanı -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı.

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Baumit MVR Uni Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, beyaz çimento, kum, katkı maddeleri. Kullanım Alanları Yaygın

Detaylı

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi 1 / 3 AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi Su Yalıtım Sistemleri / Çimento + Akrilik Esaslı Bayındırlık Poz No: 04.477/2 TANIMI Çimento ve akrilik esaslı, süper elastik, çift

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION

POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION INSULEX SU B2X POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION MORTAR TANIMI Polimer bitüm esaslı, iki bileşenli, çok elastik, su bazlı, elyaf takviyeli,

Detaylı

EKOKAT -DS 201- YALITIMLI DEKORATİF SIVA

EKOKAT -DS 201- YALITIMLI DEKORATİF SIVA EKOKAT -DS 201- YALITIMLI DEKORATİF SIVA 1 EKOKAT DS 201 YALITIMLI DEKORATİF ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - DS 201 Yalıtımlı Dekoratif Sıva, perlit esaslı son kat dış cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

HAKKIMIZDA 1950 li yıllardan günümüze taş ocakçılığı, endüstriyel ham maddeler, mermer ve madencilik sektörlerine ömrünü adamış bir duayen olarak kabul edilen babamız, Genel Müdürümüz Mustafa İnkaya nın

Detaylı

Tardigrade EPST 100, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, solventsiz, astar ve emprenye malzemesidir.

Tardigrade EPST 100, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, solventsiz, astar ve emprenye malzemesidir. Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPST 100 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz Astar Tanımı Tardigrade EPST 100, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, solventsiz, astar ve emprenye

Detaylı

MasterTile FLX 24 (Eski Adı Fleksmörtel )

MasterTile FLX 24 (Eski Adı Fleksmörtel ) TANIMI MasterTile FLX 24, çimento esaslı, polimer takviyeli, seramik, porselen, granit, mermer, doğaltaş, cam mozaik ve pres tuğlaların yapıştırılmasında kullanılan, yüksek stabilite ve performansa sahip

Detaylı

TEKNOFAY. Seramik Yapıştırıcısı. Ürün Tanımı:

TEKNOFAY. Seramik Yapıştırıcısı. Ürün Tanımı: TEKNOFAY Bayındırlık Poz No: 04.013/1 Seramik Yapıştırıcısı Ürün Tanımı: Çimento esaslı, polimer katkılı yapışma gücü arttırılmış, kullanıma hazır, seramik ve fayans yapıştırma harcıdır.ts EN 12004 e uygun

Detaylı

MasterSeal P 625. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kuru, Nemli ve Islak Yüzey Astarı TANIMI

MasterSeal P 625. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kuru, Nemli ve Islak Yüzey Astarı TANIMI TANIMI MasterSeal P 625, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, kuru, nemli, ıslak beton ve çimento esaslı mineral yüzeylerde de kullanılabilen astar malzemesidir. TS EN 13813 ve TS EN 1504-2,

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade EPWB 180, epoksi esaslı, iki bileşenli, su bazlı, düşük viskoziteli astar ve emprenye malzemesidir.

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade EPWB 180, epoksi esaslı, iki bileşenli, su bazlı, düşük viskoziteli astar ve emprenye malzemesidir. Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPWB 180 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Su Bazlı Astar Tanımı Tardigrade EPWB 180, epoksi esaslı, iki bileşenli, su bazlı,

Detaylı

TEKNODEKO STANDART. Bayındırlık Poz No: /d. Dekoratif Sıva. Ürün Tanımı:

TEKNODEKO STANDART. Bayındırlık Poz No: /d. Dekoratif Sıva. Ürün Tanımı: TEKNODEKO STANDART Bayındırlık Poz No: 04.476/d Dekoratif Sıva Ürün Tanımı: Beyaz çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı olup, su itici özelliğine sahip, binaların dış duvar ve ısı yalıtım sistem

Detaylı

Çimento esaslı, tek bileşenli, rötresiz, elyaf takviyeli, polimer katkılı, dayanımı ve esnekliği arttırılmış yapısal ince tamir harcı.

Çimento esaslı, tek bileşenli, rötresiz, elyaf takviyeli, polimer katkılı, dayanımı ve esnekliği arttırılmış yapısal ince tamir harcı. TEKNOREP 200 Bayındırlık Poz No: 04.613/3a Elyaf Donatılı Polimer Modifiyeli Yapısal İnce Tamir Harcı Ürün Tanımı: Çimento esaslı, tek bileşenli, rötresiz, elyaf takviyeli, polimer katkılı, dayanımı ve

Detaylı

FUGANORM FX 120. INNO-fix. Tanımı. Kullanım Yerleri. Fayans ve Seram kler İç n, Ç mento Esaslı Derz Dolgusu

FUGANORM FX 120. INNO-fix. Tanımı. Kullanım Yerleri. Fayans ve Seram kler İç n, Ç mento Esaslı Derz Dolgusu Düzenleme Tarihi : 25.04.2015 Revizyon No : 2 INNO-fix Fayans ve Seram kler İç n, Ç mento Esaslı Derz Dolgusu FUGANORM FX 120 Tanımı, Çimento esaslı seramik, fayans, karo, mermer, küçük cam mozaikler gibi

Detaylı

ARFEN İNŞAAT TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Atatürk Sanayi Bölgesi Ömerli Mahallesi Hakkı İleri Caddesi Gülce Sokak No:22 Hadımköy-Arnavutköy / İSTANBUL

ARFEN İNŞAAT TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Atatürk Sanayi Bölgesi Ömerli Mahallesi Hakkı İleri Caddesi Gülce Sokak No:22 Hadımköy-Arnavutköy / İSTANBUL www.arfen.com Üç Bileşenli Darbe Dayanımlı Epoksi Tamir Harcı Ürün Tanımı: Solvent içermeyen, 3 bileşenli, özel gradasyonlu agregalar ve yüksek dayanımlı epoksi reçinelerin birleşiminden oluşan tamir harcıdır.

Detaylı

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W. www.absalci.com.tr

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W. www.absalci.com.tr SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W www.absalci.com.tr SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 SERAMİK YAPIŞTIRICISI ABS A120 SERAMİK

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akıcı Dolgu Harcı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akıcı Dolgu Harcı Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ERGF 910 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akıcı Dolgu Harcı Tanımı Tardigrade ERGF 910, epoksi esaslı, iki bileşenli,

Detaylı

TEKNOSER BASKI. Baskı Beton. Bayındırlık Poz No: Ürün Tanımı:

TEKNOSER BASKI. Baskı Beton. Bayındırlık Poz No: Ürün Tanımı: TEKNOSER BASKI Bayındırlık Poz No: Baskı Beton Ürün Tanımı: Kuvars agrega ve diğer katkı maddelerinden oluşan, aşınmaya ve tozumaya dayanıklı, taze beton üzerine monolitik olarak kullanılan, kullanıma

Detaylı

TEKNOFAY EX. Bayındırlık Poz No: / /4. Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı. Ürün Tanımı:

TEKNOFAY EX. Bayındırlık Poz No: / /4. Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı. Ürün Tanımı: TEKNOFAY EX Bayındırlık Poz No: 04.013/1-04.013/4 Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı Ürün Tanımı: Yüksek elastikiyet ve yapışma gücüne sahip C2TE sınıfı porselen, seramik, granit seramik, cotto,

Detaylı

Teknoser Baskı Betonu uygulamadan önce zeminin hazır hale gelmesi çok önemlidir. Aksi taktirde betonda çatlamalar oluşacaktır.

Teknoser Baskı Betonu uygulamadan önce zeminin hazır hale gelmesi çok önemlidir. Aksi taktirde betonda çatlamalar oluşacaktır. TEKNOSER BASKI Baskı Beton Ürün Tanımı: Kuvars agrega ve diğer katkı maddelerinden oluşan, aşınmaya ve tozumaya dayanıklı, taze beton üzerine monolitik olarak kullanılan, kullanıma hazır, gri renkli baskı

Detaylı

(Harcın, 3mm kalınlığında, 1 m² lik yüzeye uygulanması durumundaki sarfiyatıdır. Duvar alanına göre tespit edilecek sarfiyat, tuğla ebatları dikkate

(Harcın, 3mm kalınlığında, 1 m² lik yüzeye uygulanması durumundaki sarfiyatıdır. Duvar alanına göre tespit edilecek sarfiyat, tuğla ebatları dikkate 02 (Harcın, 3mm kalınlığında, 1 m² lik yüzeye uygulanması durumundaki sarfiyatıdır. Duvar alanına göre tespit edilecek sarfiyat, tuğla ebatları dikkate alınarak hesaplanmalıdır Yaklaşık 600 gram (1 adet

Detaylı

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA 1 EKOKAT IS 101 YALITIMLI İÇ SIVA ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - IS 101 Yalıtımlı İç Sıva, perlit esaslı iç cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI : Yalıtımın dış cepheden

Detaylı

-Teknoser 100, yapısında bulunan kuvars agregadan dolayı yük ve trafik durumuna göre aşınma direnci istenen mahallerde uygulanır.

-Teknoser 100, yapısında bulunan kuvars agregadan dolayı yük ve trafik durumuna göre aşınma direnci istenen mahallerde uygulanır. TEKNOSER 100 Bayındırlık Poz No: 4.613/F04 gri Yüzey Sertleştirici Ürün Tanımı: Taze beton yüzeylere uygulanan, çimento, sert kuvars agrega, kimyasal katkılar, özel renklendirici pigment ve polimer katkılardan

Detaylı

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası Baumit PRIMO 1 Kalın Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Đç mekanlarda son kat olarak kullanılabilir. Dış mekanlarda

Detaylı

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr SIVALAR www.doganeralci.com.tr ELYAFLI ISI YALITIM LEVHA SIVASI Ürün Tanımı Binaların içten ve dıştan ısı yalıtımına, her türlü ısı yalıtım levhasını (Taşyünü, EPS, XPS vb.) üzerine uygulanan çimento esaslı

Detaylı

MasterCast 125. Akrilik Dispersiyon Esaslı, Sıva ve Șaplar için Aderans ve Geçirimsizlik Artırıcı Katkı Malzemesi

MasterCast 125. Akrilik Dispersiyon Esaslı, Sıva ve Șaplar için Aderans ve Geçirimsizlik Artırıcı Katkı Malzemesi TANIMI MasterCast 125, akrilik dispersiyon esaslı, sıva ve șaplarda aderans ile geçirimsizliğin artırılması için kullanılan katkı malzemesidir. UYGULAMA ALANLARI İç-dıș mekanlarda, düșey ve yatay uygulamalarda,

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade ERAP 950, epoksi esaslı, iki bileşenli, solventsiz yapıştırma harcıdır.

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade ERAP 950, epoksi esaslı, iki bileşenli, solventsiz yapıştırma harcıdır. Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ERAP 950 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yapıştırma Harcı Tanımı Tardigrade ERAP 950, epoksi esaslı, iki bileşenli,

Detaylı

EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI

EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI 1 EKOKAT DS 101 YALITIMLI DOLGU ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - DS 101 Yalıtımlı Dolgu Sıvası, perlit esaslı dış cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI : Yapıların dış

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akışkan Ankraj ve Yapıştırma Harcı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akışkan Ankraj ve Yapıştırma Harcı Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ERAC 920 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akışkan Ankraj ve Yapıştırma Harcı Tanımı Tardigrade ERAC 920, epoksi

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

MasterSeal M 861 (Eski Adı Conipur M 860 Thix)

MasterSeal M 861 (Eski Adı Conipur M 860 Thix) Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Tiksotropik Su İzolasyon Membranı Tanımı MasterSeal M 861, poliüretan esaslı, iki bileşenli, solventsiz, çatlak örtme (crack bridging) özelliğine sahip, tiksotropik,

Detaylı

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 1. Kapsam Gazbeton blok ile örülen duvarların yüzeyine sıva uygulama kurallarına ilişkin esasları kapsar. 2. Tanım Harç: Bileşenler: Kum:

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten...

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Su geçirmez Isı geçirmez Ses geçirmez Yanmaz İNDEKS SERAMONT 4 SERAMONT BİNA MANTOLAMA ISI-SES-SU YALITIM HARCI 6 SERAMONT U-BİNA MANTOLAMA

Detaylı

TEKNOİZOFİX. Bayındırlık Poz No: Isı Yalıtım Levha Yapıştırıcısı. Ürün Tanımı:

TEKNOİZOFİX. Bayındırlık Poz No: Isı Yalıtım Levha Yapıştırıcısı. Ürün Tanımı: TEKNOİZOFİX Bayındırlık Poz No: 04.480 Isı Yalıtım Levha Yapıştırıcısı Ürün Tanımı: Çimento esaslı, polimer katkılı, ısı yalıtım levhalarını (EPS,XPS,taşyünü vb..) beton, tuğla, gaz beton gibi zeminlere

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası Sayfa: 1 / 6 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ECSP 260 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası Tanımı Tardigrade ECSP 260, epoksi esaslı, iki

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Enjeksiyon Malzemesi

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Enjeksiyon Malzemesi Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ERIR 980 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Enjeksiyon Malzemesi Tanımı Tardigrade ERIR 980, epoksi esaslı, iki

Detaylı

FUGAMORTAR FX 100. INNO-fix. Tanımı. Kullanım Yerleri. Fayans ve Seramikler İçin, Çimento Esaslı, Yüksek Performanslı, Flex Derz Dolgusu

FUGAMORTAR FX 100. INNO-fix. Tanımı. Kullanım Yerleri. Fayans ve Seramikler İçin, Çimento Esaslı, Yüksek Performanslı, Flex Derz Dolgusu Düzenleme Tarihi : 25.04.2015 Revizyon No : 2 INNO-fix Fayans ve Seramikler İçin, Çimento Esaslı, Yüksek Performanslı, Flex Derz Dolgusu FUGAMORTAR FX 100 Tanımı, Çimento esaslı, fayans, seramik, granit,

Detaylı

İncelenen yapının duvarlarında çevresel etkiler nedeniyle sıvalarda tuz kusmaları meydana geldiği gözlenmiştir.

İncelenen yapının duvarlarında çevresel etkiler nedeniyle sıvalarda tuz kusmaları meydana geldiği gözlenmiştir. 1. HASARLAR İncelenen yapının duvarlarında çevresel etkiler nedeniyle sıvalarda tuz kusmaları meydana geldiği gözlenmiştir. 2. ONARIM TEKNİKLERİNİN VE MALZEMELERİNİN BELİRLENMESİ 2.1. Onarım Tekniklerinin

Detaylı

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ Hasar Tespiti Yüzey Hazırlığı Malzemelerin Seçimi Uygulama Kürleme Ekipmanlar 1. YÜZEY HAZIRLIĞI Ekipmanlar 1- Mastar / Cetvel 2- Beton kalemi 3- Kırıcı 4- Tel fırça 5- Spiral

Detaylı

Baumit MPI 25. Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır.

Baumit MPI 25. Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Baumit MPI 25 Makine Sıvası Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Bileşimi Kalsiyum hidrat, çimento, sıva kumu, perlit, katkı maddeleri. Özellikler

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS)

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPAS 190 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Anti Statik Astar Tanımı Tardigrade EPAS 190, epoksi esaslı, iki bileşenli,

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Modifiye Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yüksek Performans Astarı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Modifiye Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yüksek Performans Astarı Sayfa: 1 / 6 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPHP 150 Modifiye Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yüksek Performans Astarı Tanımı Tardigrade EPHP 150, modifiye

Detaylı

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama TANIMI MasterTop BC 375 N, poliüretan esaslı, iki bileşenli, solventsiz, endüstriyel self levelling zemin kaplama malzemesidir. KULLANIM YERLERİ MasterTop BC 375 N, MasterTop 1324 serisi poliüretan kaplama

Detaylı

AQFUAFUGA FX 150. INNO-fix. Tanımı. Kullanım Yerleri

AQFUAFUGA FX 150. INNO-fix. Tanımı. Kullanım Yerleri Düzenleme Tarihi : 25.04.2015 Revizyon No : 2 INNO-fix Fayans ve Seram kler İç n, Ç mento Esaslı, Yüksek Performanslı, Su İt c Özell kte, S l kon Katkılı, Küf ve K r Oluşumuna Dayanıklı, Flex Derz Dolgusu

Detaylı

DİLATASYON SU YALITIMI

DİLATASYON SU YALITIMI DİLATASYON SU YALITIMI 1. Genel Farklı yapısal hareketlerin karşılanabilmesi için yapılar arasında bırakılan dilatasyon derzlerinin su yalıtımı büyük önem taşımaktadır. Yapılarda meydana gelen kaçakların

Detaylı

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır!

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır! Baumit FineTop (UniversalPutz Fein) Kaplama Ürün Đç ve dış cepheler için, kullanıma hazır, nefes alma kabiliyetine sahip, ince katmanlı (son kat) kaplama. Elle veya makineli olarak uygulanabilir. Özel

Detaylı

Cem İzolasyon. MasterSeal M 860 (Eski Adı Conipur M 860) Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kendiliğinden Yayılan Su İzolasyon Membranı

Cem İzolasyon. MasterSeal M 860 (Eski Adı Conipur M 860) Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kendiliğinden Yayılan Su İzolasyon Membranı Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kendiliğinden Yayılan Su İzolasyon Membranı Tanımı Kullanım Yerleri MasterSeal M 860, poliüretan esaslı, iki bileşenli, solventsiz, çatlak örtme (crack bridging)

Detaylı

HİPER AKIŞKANKANLAŞTIRICI. Aralık, 2017 Kütahya Devrim Mehmet Pattabanoğlu

HİPER AKIŞKANKANLAŞTIRICI. Aralık, 2017 Kütahya Devrim Mehmet Pattabanoğlu HİPER AKIŞKANKANLAŞTIRICI Aralık, 2017 Kütahya Devrim Mehmet Pattabanoğlu Kendiliğinden yerleşen beton; kimyasal katkı ve özel reçeteler kullanılarak yüksek akıcı kıvamda üretilen bir betondur. Yasal

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

MasterTile 700 (Eski Adı Epofuga )

MasterTile 700 (Eski Adı Epofuga ) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Kimyasallara ve Bakterilere Dayanıklı Derz Dolgusu ve Seramik Yapıştırıcısı Tanımı MasterTile 700, epoksi reaksiyon reçine esaslı, seramik, mermer, granit, antiasit seramik,

Detaylı

MAKİNELERİN VE KAZANLARIN TEMELE MONTAJI. Makine ve Temelin Hazırlanması Malzemelerin Hazırlanması Grout Uygulaması Kürleme

MAKİNELERİN VE KAZANLARIN TEMELE MONTAJI. Makine ve Temelin Hazırlanması Malzemelerin Hazırlanması Grout Uygulaması Kürleme MAKİNELERİN VE KAZANLARIN TEMELE MONTAJI Makine ve Temelin Hazırlanması Malzemelerin Hazırlanması Grout Uygulaması Kürleme 1. MAKİNE VE TEMELİN HAZIRLANMASI 1.1. Ekipmanlar 1- Su jeti 2- Hava kompresörü

Detaylı

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar:

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Teknik Data MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Tanım: İki bileşenli, MMA (Metilmetakrilat)esaslı, mekanik ve kimyasal etkilere, atmosfer

Detaylı

SATENTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Saten Perdah Alçısı. İç Mekanlarda

SATENTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Saten Perdah Alçısı. İç Mekanlarda GENEL TANIM TANIM Yüksek yapışma özelliğine sahip, boya altı son kat perdah alçısıdır. KULLANIM ALANI İç Mekanlarda n Konutlar n Ofis ve yönetim binaları n İş ve alışveriş merkezleri n Oteller n Hastaneler

Detaylı

MULTISEAL STANDART. INNO-seal. Tanımı. Kullanım Yerleri

MULTISEAL STANDART. INNO-seal. Tanımı. Kullanım Yerleri Düzenleme Tarihi : 02.10.2015 Revizyon No : 4 INNO-seal Çimento ve Polimer Dispersiyon esaslı, İki Komponentli, Negatif ve Pozitif Yönden Uygulanabilen, Su Yalıtımı Malzemesi Tanımı, Çimento ve polimer

Detaylı

ULTRASEAL-UV FS 485. INNO-seal. Tanımı. Kullanım Yerleri. Avantajları

ULTRASEAL-UV FS 485. INNO-seal. Tanımı. Kullanım Yerleri. Avantajları Düzenleme Tarihi : 22.05.2015 Revizyon No : 3 INNO-seal Ç mento ve Akr l k Esaslı, UV Işınlarına Dayanıklı, İk Komponentl, Beyaz, Süper Esnek Su Yalıtım Malzemes ULTRASEAL-UV FS 485 Tanımı, Çimento ve

Detaylı

Çimento esaslı, tek bileşenli, beton yüzeylere uygulanan, kristalize yapı oluşturan, su ile reaksiyona giren, su yalıtım malzemesidir.

Çimento esaslı, tek bileşenli, beton yüzeylere uygulanan, kristalize yapı oluşturan, su ile reaksiyona giren, su yalıtım malzemesidir. TEKNOMER 100 Bayındırlık Poz No: 04.477/3 Kristalize Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Çimento esaslı, tek bileşenli, beton yüzeylere uygulanan, kristalize yapı oluşturan, su ile reaksiyona giren, su yalıtım

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

BETON KATKILARI KILAVUZU

BETON KATKILARI KILAVUZU BETON KATKILARI KILAVUZU 04-2016 ÝÇÝNDEKÝLER Sertleþmeyi Hýzlandýrýcý Katký...2 BK02 Eski-Yeni Beton Aderans ve Su Geçirmezlik Katkýsý...8 BK03 Priz Hýzlandýrýcý Kimyasal Katlý...14 ÝÇÝNDEKÝLER BK05-C

Detaylı

MasterTile FLX 29 (Eski Adı Ultrafleks )

MasterTile FLX 29 (Eski Adı Ultrafleks ) Özel Çimento Esaslı, Her Çeșit Zemin İçin Yüksek Dayanım ve Performanslı, Esnek, Hızlı, Seramik, Granit ve Doğal Taș Yapıștırıcısı Tanımı MasterTile FLX 29, çimento esaslı, seramik, değișik tarz cam malzemeleri

Detaylı

FRS SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI (BEYAZ) FRS A FLEX SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI FRS FLEX SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI (BEYAZ)

FRS SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI (BEYAZ) FRS A FLEX SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI FRS FLEX SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI (BEYAZ) 2017 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA ISI YALITIM HARÇLARI 4-9 ISI YALITIM ELYAFLI LEVHA SIVASI ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRMA HARCI DEKORATİF DIŞ CEPHE KAPLAMASI GAZBETON SIVASI FRS 300011 FRS 300012 FRS 300013

Detaylı

Yüzey Hazırlık Malzemeleri

Yüzey Hazırlık Malzemeleri 85 Yüzey Hazırlık Malzemeleri TAMİRART 5 TAMİRART 30 TAMİRART W TAMİRART S40 MASTAR 10 GROUTART KALEKİM ASTAR KALEKİM DOLGULU ASTAR GYPSASTAR 86 Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 4001 TAMİRART 5 İnce

Detaylı

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF)

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF) Çok Hızlı Priz Alan, Stiren İçermeyen Ankraj Harcı ETA Tanımı MasterFlow 920 AN, metakrilat esaslı, iki biieşenili, yüksek performanslı, stiren içermeyen, özel bir tabanca ile kolaylıkla uygulanan, macun

Detaylı

GÜÇKİM Isı Yalıtım Levha Yapıştırma Harcı

GÜÇKİM Isı Yalıtım Levha Yapıştırma Harcı Önsöz GÜÇKİM Isı Yalıtım Levha Yapıştırma Harcı Çimento esaslı, özel tane boyutlu agrega ve ürün performansını artırıcı kimyasal katkılar içeren polystren ısı yalıtım levhalarının (EPS, XPS) yapıştırılmasında

Detaylı

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri Baumit, ve Su Yalıtım Ürünleri Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler İleriye yönelik fikirler. Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler Her Yüzey İçin Farklı Ürün Baumit, karo yapıştırıcıları ve derz

Detaylı

MasterFlow 960 TIX. Düşük Sıcaklıklarda Bile Kullanılabilen, Yapısal Sabitlemeler İçin Geliştirilmiş, Çok Hızlı Priz Alan, Çimento Esaslı Ankraj Harcı

MasterFlow 960 TIX. Düşük Sıcaklıklarda Bile Kullanılabilen, Yapısal Sabitlemeler İçin Geliştirilmiş, Çok Hızlı Priz Alan, Çimento Esaslı Ankraj Harcı TANIMI MasterFlow 960 TIX, çimento esaslı, tek bileşenli, macun kıvamlı, ağır yüklere maruz kalan donatıların sabitlenmesi için kullanılan, hazırlanışı ve uygulaması kolay, ankraj ve montaj malzemesidir.

Detaylı

60120 KANEPOX SEALER-120

60120 KANEPOX SEALER-120 TANIM KULLANIM YERİ Epoksi reçine esaslı, iki bileșenli, solvent içermeyen, modifiye poliamid sertleștirici ile kürlenen beton astarıdır. Nemli betona dahi uygulanabilen, yüksek ıslatıcılıkta, düșük viskoziteli

Detaylı

TEKNOMER 600 1K. Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı:

TEKNOMER 600 1K. Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı: TEKNOMER 600 1K Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Tek bileşenli, kullanıma hazır, sıvı olarak tatbik edilen, kalitesi yükseltilmiş, sürekli elastik

Detaylı

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI SERAMİK YAPIŞTIRICILARI Wallmerk Isı Yalıtım Sistemi Isı Yalıtım Sistem Bileşenleri Sistem Profilleri WALLMERK YAPI KİMYASALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve

Detaylı

TEKNOFAY FLEX. Bayındırlık Poz No:04.013/1. Esnek ve Yüksek Performanslı Seramik ve Granit Yapıştırıcısı. Ürün Tanımı:

TEKNOFAY FLEX. Bayındırlık Poz No:04.013/1. Esnek ve Yüksek Performanslı Seramik ve Granit Yapıştırıcısı. Ürün Tanımı: TEKNOFAY FLEX Bayındırlık Poz No:04.013/1 Esnek ve Yüksek Performanslı Seramik ve Granit Yapıştırıcısı Ürün Tanımı: Çimento esaslı, polimer takviyeli, seramik, porselen, granit, mermer, doğal taş, cammozaik

Detaylı

ÜRÜNLER NivoTech 105 NivoTech 110 Taným Kendinden Yayýlan Þap Kendinden Yayýlan Þap Kullanýldýðý Yerler Ýç mekanlarda, Zemini ince katman halinde seviyelendirmede. Ýç mekanlarda, Zemini ince katman halinde

Detaylı

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar : Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı, yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

Baumit DuoContact. Yapıştırma ve Sıva Harcı

Baumit DuoContact. Yapıştırma ve Sıva Harcı Baumit DuoContact Yapıştırma ve Sıva Harcı Ürün Baumit EPS Isı Yalıtım Sistemleri, taşyünü ve XPS ürünleri için uygun, mineral esaslı toz formda hazır yapıştırma ve sıva harcıdır. Bileşimi Çimento, organik

Detaylı

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi Teknik broşür AQUAMAT Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı Açıklama AQUAMAT, çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcıdır. DIN 48'e göre 7 atm'e kadar su

Detaylı

MERKS YAPI KİMYASALLARI 2017 ŞUBAT FİYAT LİSTESİ SU YALITIM ÜRÜNLERİ

MERKS YAPI KİMYASALLARI 2017 ŞUBAT FİYAT LİSTESİ SU YALITIM ÜRÜNLERİ SU YALITIM ÜRÜNLERİ 500.510.10 Crystal CB 510 Beton İçerisine Kapiler Etkili Kristalize Su Yalıtım 2,45 TL/kg 20 kg PE takviyeli Kraft Torba 49,08 TL 1,8-2,0 kg/m 2 500.504.25 Sealmax CB 504 Çimento Esaslı,

Detaylı

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kendinden Yayılan, Yarı Elastik Kaplama ve Su Yalıtım Malzemesi

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kendinden Yayılan, Yarı Elastik Kaplama ve Su Yalıtım Malzemesi Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade PCSE 250 Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kendinden Yayılan, Yarı Elastik Kaplama ve Su Yalıtım Malzemesi Tanımı Tardigrade PCSE 250, poliüretan esaslı,

Detaylı

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar: Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı,yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F lfa hibrit polimer esasli tek komponentli içme suyu depolari için su yalıtım malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda,

Detaylı