Yayın Tarihi:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yayın Tarihi: 01.06.2015"

Transkript

1 KORUMA KLOR ALKALĠ DESTEK DÖKÜMAN 1/9 ÜRÜN : LĠKĠT KALSĠYUM KLORÜR 1. MADDENĠN VE ġġrketġn KĠMLĠĞĠ 1.1 Maddenin Kimliği TĠCARĠ ADI: MADDE ADI: LİKİT KALSİYUM KLORÜR KALSİYUM KLORÜR KĠMYASAL FORMÜLÜ: CaCl 2 CAS NO: EC NO: Maddenin BelirlenmiĢ Kullanımları ve Tavsiye Edilmeyen Kullanımları Karayollarında kar ve buz çözücü ajan olarak, toz kontrolünde ve yol tabanı stabilizasyonunda, petrol sahasında tuz çözeltisi olarak, çimento hızlandırıcı olarak, gıda sanayisinde tuzlama ajanı olarak kullanılır. Tavsiye edilmeyen kullanımına ilişkin özel bilgi bulunmamaktadır. 1.3 Güvenlik Bilgi Formu Tedarikçisinin Bilgileri Üretici Firma Koruma Klor Alkali Sanayi ve Ticaret A.ġ Tesis 1: Tesis 2: Derince Üretim Tesisleri Deniz mah. Petrol Ofisi cad. No: Derince-Kocaeli/TÜRKİYE Tel: / 4 hat Faks: Kırıkhan Üretim Tesisleri Menderes mah. 898 sk. No:6/A Kırıkhan-Hatay/TÜRKİYE Tel: Faks: Tesis 3: Denizli Üretim Tesisleri Demokrasi mah. Atatürk cad. No:237 Kocabaş kasabası Honaz-Denizli/TÜRKİYE Tel: Faks: GBFH Yetkili KiĢi: ielitez@koruma.com

2 2/9 1.4 Acil Durum Telefon Numarası Ulusal Zehir Danışma Merkezi (UZEM): ZARARLILIK TANIMLANMASI 2.1 Maddenin Sınıflandırılması Göz Tah.2 ; H319 : Ciddi göz tahrişine yol açar. 2.2 Etiket Unsurları Dikkat H319 : Ciddi göz tahrişine yol açar. P264: Elleçlemeden sonra cildinizi bütünü ile iyice yıkayın. P280: Koruyucu eldiven/koruyucu kıyafet/göz koruyucu/yüz koruyucu kullanın. P305 + P351 + P338: GÖZ İLE TEMASI HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Takılı ve yapması kolaysa, kontak lensleri çıkartın. Durulamaya devam edin. P337 + P313 : Göz tahrişi kalıcı ise: Tıbbi yardım/bakım alın Diğer Zararlar Madde, Kalıcı, Biyo-birikimli, Toksik (PBT) / Çok Kalıcı, Çok Biyo-birikimli (vpvb) değildir. 3. BĠLEġĠMĠ/ĠÇĠNDEKĠLER HAKKINDA BĠLGĠ 3.1.Maddenin Esas BileĢeninin Kimyasal Kimliği ve Maddenin Sınıflandırılması: Madde Adı EC No CAS No Konsantrasyon (%w/w) Sınıflandırma Kalsiyum Klorür (CaCl 2 ) Göz Tah.2 ; H319 *H İfadesinin açılımı Bölüm 16 da verilmektedir.

3 3/9 4. ĠLK YARDIM ÖNLEMLERĠ 4.1 Ġlkyardım Önlemlerinin Açıklanması Solunması halinde: Kişi temiz havaya çıkarılmalı, hemen tıbbi yardım alınmalıdır. Cilt ile teması halinde: Derhal kirli elbise veya ayakkabılar çıkarılmalı ve bulaşan bölge bol su ile yıkanmalı, derhal doktora başvurulmalıdır. Giysiler tekrar kullanılmadan önce yıkanmalıdır. Göz ile teması halinde: Gözler bol su ile yıkanıp derhal tıbbi yardım alınmalıdır. Yutulması halinde: İki bardak su içirilmeli, hemen doktora başvurulmalıdır. 4.2 Çabuk ve GecikmiĢ Önemli Belirtiler ve Etkiler Solunması halinde: Solunum sisteminde, mukozada tahrişe yol açabilir. Cilt ile teması halinde: Ciltte hafif tahrişe neden olabilir. Göz ile teması halinde: Ciddi göz tahrişine neden olur. Yutulması halinde: Bazı kişilerde sindirim sisteminde tahrişe yol açabilir. 4.3 Tıbbi Müdahale ve Özel Tedavi Gereği Ġçin Ġlk ĠĢaretler Solunması halinde, kişi hemen temiz havaya çıkarılmalı, hemen tıbbi yardım alınmalıdır. Cilt ile teması halinde, daha fazla maruziyeti engellemek için kirlenmiş giysi ve ayakkabılar çıkarılarak bulaşan bölge bol su ile yıkanmalı, derhal doktora başvurulmalıdır. Giysiler tekrar kullanılmadan önce yıkanmalıdır. Göz ile teması halinde, gözler bol su ile yıkanıp derhal tıbbi yardım alınmalıdır. Yutulması halinde, iki bardak su içirilmeli, hemen doktora başvurulmalıdır. Bilinen bir antidotu yoktur. Acil durumlarda, semptomatik ve destekleyici tedavi uygulanmalıdır. 5. YANGINLA MÜCADELE ÖNLEMLERĠ 5.1 Yangın Söndürücüler Toz, köpük, kuru kimyasallar ve karbondioksit kullanılır. 5.2 Maddeden Kaynaklanan Özel Zararlar Patlayıcı ve yanıcı madde değildir. Yangın, hidrojen klorür gazı çıkmasına neden olur. 5.3 Yangın Söndürme Ekipleri Ġçin Tavsiyeler Yangınla mücadelede görevli personel özel solunum cihazı kullanmalı ve koruyucu giysi giymelidir. 6. KAZA SONUCU YAYILMAYA KARġI ÖNLEMLER 6.1 KiĢisel Önlemler, Koruyucu Ekipman ve Acil Durum Prosedürleri Bölüm 8 de belirtilen kişisel korunma cihazları kullanılmalıdır. 6.2 Çevresel Önlemler Kanallara boşaltılmamalı, toprak ve yüzey sularına karışması önlenmelidir. 6.3 Temizleme Yöntemleri Az miktarda dökülmelerde suyla kolayca temizlenir. Büyük dökülmelerde dikkatlice mekanik olarak temizlenerek kapta toplanmalıdır.

4 4/ tarihinde sayılı mükerrer Resmi Gazetede yayımlanan Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin 7. ELLEÇLEME VE DEPOLAMA 7.1 Güvenli Elleçleme Ġçin Önlemler Göz ve cilt temasından kaçınılmalıdır. 7.2 UyuĢmazlıkları da Ġçeren Güvenli Depolama KoĢulları Higroskopik bir madde olduğundan, nem almasını engelleyecek şekilde kapakları sıkıca kapatılmış olarak kuru ortamda saklanmalıdır. 8. MARUZ KALMA KONTROLLERĠ/KĠġĠSEL KORUNMA 8.1 Kontrol Parametleri Mesleki Maruziyet Limitleri: Güncel mesleki maruziyet limit değerleri belirlenmemiştir. 8.2 Maruz Kalma Kontrolleri Uygun Mühendislik Kontrolleri: Teknik Sistem Tasarımı: Bölgesel veya genel havalandırma sistemi kurulmalı, çalışma ortamının iyi temizlendiğinden emin olunmalıdır. Göz yıkama yerleri ve güvenlik duşları kolay ulaşılabilir yerde olmalıdır Kişisel Korunma Önlemleri: a)genel korunma önlemleri: Göz veya cilt ile direkt temasından kaçınılmalıdır. Buhar veya zerrecikler şeklinde solunması önlenmelidir. Yalnızca iyi havalandırılmış yerlerde kullanılmalıdır. Kirlenmiş, bulaşmış giyim eşyaları derhal çıkartılmalıdır. Eller iş bitiminde ve işe ara verince yıkanmalıdır. Bu maddeyi kullanırken herhangi bir gıda maddesi yenmemeli, içilmemelidir. b)solunum ile ilgili önlemler: Kullanım yerinde, buhar ve zerrecikler için EN 149 a uygun maske kullanımı uygundur. c)ellerin korunması ile ilgili önlemler: EN 374 e uygun, nitril kauçuk eldiven giyilerek elle teması önlenmelidir. d)gözler ve yüzün korunması ile ilgili önlemler: Ürünün kullanımı sırasında EN 166 ya uygun güvenlik gözlüğü, tam yüz siperi takılmalıdır.

5 5/9 Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik e göre hazırlanmıştır e)vücudun korunması ile ilgili önlemler: Vücudu tümüyle örten uygun koruyucu kıyafet, bot giyilmelidir Çevresel Maruziyet Kontrolleri: Mevcut çevre mevzuatı çerçevesindeki yükümlülükler bütünüyle yerine getirilmelidir. 9. FĠZĠKSEL VE KĠMYASAL ÖZELLĠKLER 9.1 Maddenin Temel Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Görünüm Koku Renksiz, berrak sıvı Kokusuz ph (20 0 C) 7,0-8,5 Donma Noktası, C %32 CaCl 2 : -27 %34 CaCl 2 : -12 Kaynama Noktası, C %34 CaCl 2 : 114 Parlama Noktası, C >100 Alevlenirlik Özelliği Patlayıcılık Özelliği Oksitleyicilik Özelliği Buhar Basıncı(35 C), mmhg Alevlenmez Patlayıcı değildir Oksitleyici değildir Veri bulunmamaktadır Molekül Ağırlığı, g/gmol 111 Dansite ( 20 C), gr / cm³ 1,32±0,02 Çözünürlük Dağılım katsayısı; n-oktanol/su (logpow) Suda tamamen çözünür Veri bulunmamaktadır 10. KARARLILIK VE TEPKĠME 10.1 Tepkime Alüminyum, çinko, kalay gibi bazı metallerle reaksiyona girebilir ve reaksiyon sonucunda yanıcı hidrojen gazı açığa çıkar Kimyasal Kararlılık Normal depolama ve kullanım koşulları altında stabildir (kararlıdır) Zararlı Tepkime Olasılığı Zararlı polimerleşme göstermez.

6 6/ Kaçınılması Gereken Durumlar Nemli ortamlardan ve yüksek ısıdan kaçınılmalıdır Kaçınılması Gereken Maddeler Alüminyum, çinko, kalay gibi metallerden uzak tutulmalıdır Zararlı Bozunma Ürünleri Yüksek ısıda yanma sonucu termik ayrışmaya uğrar, termal bozunma ürünleri toksik ve aşındırıcı klor ve hidrojen klorür gazlarıdır. Alüminyum, çinko, kalay gibi bazı metallerle reaksiyonu sonucunda yanıcı hidrojen gazı açığa çıkar. 11. TOKSĠKOLOJĠK BĠLGĠLER 11.1 Toksik Etkiler Hakkında Bilgi Akut Toksik Etkiler: Madde akut toksik olarak sınıflandırılmamaktadır Cilt AĢınması/TahriĢi: Mevcut veriler ışığında, ciltte hafif tahrişe neden olduğu varsayılmaktadır Ciddi Göz Hasarları/TahriĢi : Madde, ciddi göz tahrişine neden olur Solunum Yolları TahriĢi : Buhar,duman ve zerreciklerinin solunması, solunum sisteminde, mukozada tahrişe yol açabilir Duyarlılık: Bilinen duyarlılık yaratıcı etkisi yoktur EĢey Hücre Mutajenitesi: Eşey hücre mutajenitesine ilişkin veri bulunmamaktadır Kanserojenite: ACGIH, IARC, NIOSH, NTP veya OSHA tarafından kanserojen olarak sınıflandırılmamaktadır Üreme Toksisitesi: Üreme toksisitesi hakkında veri bulunmamaktadır. Bilinen gelişimsel toksikolojik etkisi yoktur Genotoksisite: Bilinen ters genetik etkisi yoktur Belirli Hedef Organ Toksisitesi-Tek Maruz Kalma: Yeterli veri bulunmamaktadır Belirli Hedef Organ Toksisitesi-Tekrarlı Maruz Kalma: Yeterli veri bulunmamaktadır Aspirasyon Zararı: Yeterli veri bulunmamaktadır Akut Toksisite Verileri: LD50=1000mg/kg (sıçan,oral) LC50 inhalasyon(solunum) =Veri bulunmamaktadır. LD50 = 2630mg/kg(sıçan,dermal)

7 7/9 12. EKOLOJĠK BĠLGĠLER 12.1 Sucul OrtamToksisitesi LC50:13400mg/l (96 saat, Gambusia affinis tatlı su balığı ) LC50:10650mg/l (96 saat, Lepomis macrochirus tatlı su balığı ) LC50:3130mg/l (120 saat,nitzschia linearis Alg,büyüme hızı) EC50 bakteri: Bilgi yoktur Kalıcılık ve Bozunabilirlik Kalsiyum klorür suda hemen kalsiyum ve klorür iyonlarına ayrılır. Bu fizikokimyasal özelliğinden dolayı, doğaya salındığında su ortamına kalsiyum ve klorür iyonları halinde dağılır. Doğada kalıcı olması beklenmez Biyobirikim Potansiyeli Biyobirikim yapması beklenmez Toprakta Hareketlilik Yüksek su çözünürlüğünden dolayı, toprakta hareketlilik(mobilite) potansiyelinin yüksek olduğu düşünülmektedir Kalıcı, Biyo-Birikimli,Toksik (PBT) / Çok Kalıcı, Çok Biyo-Birikimli (vpvb) Değerlendirmesi Kalıcı, Biyo-birikimli, Toksik (PBT) / Çok Kalıcı, Çok Biyo-birikimli (vpvb) olarak kabul edilmemektedir. 13. BERTARAF ETME BĠLGĠLERĠ 13.1 Atık ĠĢleme Yöntemleri İlgili yönetmeliğe uygun şekilde bertaraf edilir. Kanallara deşarj edilemez. Atık sular, arıtma tesisinde arıtılmalıdır. 14. TAġIMACILIK BĠLGĠLERĠ Maddenin karayolu, denizyolu, havayolu taşımacılığına ilişkin özel hüküm bulunmamaktadır UN Numarası : Uygulanmaz 14.2 Uygun UN TaĢımacılık Adı: Uygulanmaz 14.3 TaĢımacılık Zararlılık Sınıfı: Uygulanmaz 14.4 Ambalajlama Grubu: Uygulanmaz 14.5 Çevresel Zararlar: Uygulanmaz 14.6 Kullanıcı Ġçin Özel Önlemler: Bölüm 7 de belirtilen önlemler alınmalıdır Toplu TaĢımacılık: Uygulanmaz

8 8/9 15. MEVZUAT BĠLGĠLERĠ 15.1 Maddeye Özgü Güvenlik, Sağlık ve Çevre Mevzuatı Bu Güvenlik Bilgi Formu aşağıda adı geçen Yönetmelikler ile uyumlu olarak hazırlanmıştır: 1) Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik ( R.G. Sayı:29204) 2) Maddelerin ve Karışımların Sınıflandırılması, Etiketlenmesi ve Ambalajlanması Hakkında Yönetmelik ( R.G. Sayı:28848) 3) Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik ( R.G. Sayı:26479, 1.Değişiklik: R.G. Sayı:26907, 2.Değişiklik: R.G. Sayı:27284, 3.Değişiklik: R.G. Sayı:27789) 4) Kimyasal Maddelerle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik ( R.G. Sayı:28733) 5) Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik ( R.G. Sayı:28867) 6) Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ( R.G. Sayı:25755, Değişiklik: R.G. Sayı:28812) 16. DĠĞER BĠLGĠLER 16.1 Yasal Gereklilikler Bu Güvenlik Bilgi Formu tarih ve sayılı mükerrer Resmi Gazetede yayımlanan Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik e göre hazırlanmış olup maddenin Maddelerin ve Karışımların Sınıflandırılması, Etiketlenmesi ve Ambalajlanması Hakkında Yönetmelik( R.G. Sayı:28848) kapsamında yapılan sınıflandırmasını içermektedir. Yönetmeliğin öngördüğü şekilde belgelendirilmiş akredite uzman personel tarafından hazırlanmıştır H Ġfadeleri (Bölüm 3 te geçen Zararlılık Cümleleri) H319 : Ciddi göz tahrişine yol açar ĠĢçiler için Uygun Eğitime Dair Tavsiyeler Kullanıcı personel maddenin zararlılık özelliklerini, sağlık, çevre koruma ve ilkyardım önlemlerini bilmelidir Ek Bilgi Bu Güvenlik formunda verilen bilgiler elimizde mevcut kaynaklar doğrultusunda hazırlanmış olup ürünün elleçleme, depolama, sağlık emniyet ve çevre koşulları açısından tanımlanmaları amaçlanmaktadır. Bu nedenle ürünün herhangi bir spesifik özelliğini garanti eden bilgiler olarak değerlendirilmemelidir. Kullanıcı kendi uygulaması için bu bilgilerin uygunluğunu belirlemelidir.

9 Maddelerin KORUMA KLOR ALKALĠ DESTEK DÖKÜMAN 9/ GBF Hazırlayıcısı ĠletiĢim Bilgileri: İrem ELİTEZ Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş. Deniz mah. Petrol Ofisi cad. No: Derince-Kocaeli/TÜRKİYE Tel: / 231 ielitez@koruma.com Yeterlilik Belge Tarihi ve No: GBF-1853

Yayın Tarihi: 01.06.2015

Yayın Tarihi: 01.06.2015 KORUMA KLOR ALKALĠ DESTEK DÖKÜMAN 1/9 ÜRÜN : SIVI SODYUM SĠLĠKAT 1. MADDENĠN VE ġġrketġn KĠMLĠĞĠ 1.1 Maddenin Kimliği TĠCARĠ ADI: MADDE ADI: KĠMYASAL FORMÜLÜ: SIVI SODYUM SİLİKAT SODYUM SİLİKAT Na 2 O.n(SiO

Detaylı

Yayın Tarihi: 01.06.2015

Yayın Tarihi: 01.06.2015 KORUMA KLOR ALKALĠ DESTEK DÖKÜMAN 1/9 ÜRÜN : POLĠ ALÜMĠNYUM KLORÜR ÇÖZELTĠSĠ(PAK10) 1. MADDENĠN VE ġġrketġn KĠMLĠĞĠ 1.1 Maddenin Kimliği TĠCARĠ ADI: MADDE ADI: KĠMYASAL FORMÜLÜ: POLİ ALÜMİNYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ(PAK17)

Detaylı

1. MADDENĠN VE ġġrketġn KĠMLĠĞĠ

1. MADDENĠN VE ġġrketġn KĠMLĠĞĠ KORUMA KLOR ALKALĠ DESTEK DÖKÜMAN 1/10 ÜRÜN : SUDKOSTĠK 1. MADDENĠN VE ġġrketġn KĠMLĠĞĠ 1.1 Maddenin Kimliği TĠCARĠ ADI: MADDE ADI: KĠMYASAL FORMÜLÜ: SUDKOSTİK SODYUM HİDROKSİT NaOH CAS NO: 1310-73-2 EC

Detaylı

Yayın Tarihi: 01.06.2015

Yayın Tarihi: 01.06.2015 KORUMA KLOR ALKALİ DESTEK DÖKÜMAN 1/9 ÜRÜN : ASETİK ASİT 1. MADDENİN VE ŞİRKETİN KİMLİĞİ 1.1 Maddenin Kimliği TİCARİ ADI: MADDE ADI: KİMYASAL FORMÜLÜ: ASETİK ASİT ASETİK ASİT CH 3COOH CAS NO: 64-19-7 EC

Detaylı

Yayın Tarihi: 01.06.2015

Yayın Tarihi: 01.06.2015 KORUMA KLOR ALKALĠ DESTEK DÖKÜMAN 1/10 ÜRÜN : SODYUM HĠPOKLORĠT 1. MADDENĠN VE ġġrketġn KĠMLĠĞĠ 1.1 Maddenin Kimliği TĠCARĠ ADI: MADDE ADI: KĠMYASAL FORMÜLÜ: SODYUM HİPOKLORİT SODYUM HİPOKLORİT NaOCl CAS

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU MOIL BLUE

GÜVENLİK BİLGİ FORMU MOIL BLUE 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde/ Müstahzarın Tanıtılması Ürün adı 1.2 Madde / Müstahzarın Kullanımı Adblue 1.3 Firmanın Tanıtımı MİLAN PETROL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 10013

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

Yayın Tarihi: 06.07.2010

Yayın Tarihi: 06.07.2010 1/5 26.12.2008 tarihinde 27092 sayılı mükerrer Resmi gazetede yayımlanan Güvenlik Bilgi Fomlarının hazırlanması 1. ÜRÜN VE FİRMA TANITIMI KİMYASAL ADI KAPALI LÜ TİCARİ ADI Hidroklorik Asit HCl 2. BİLEŞİMİ

Detaylı

1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ġġrket / Ġġ SAHĠBĠNĠN TANITIMI. 2. BĠLEġĠMĠ / ĠÇĠNDEKĠLER HAKKINDA BĠLGĠ

1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ġġrket / Ġġ SAHĠBĠNĠN TANITIMI. 2. BĠLEġĠMĠ / ĠÇĠNDEKĠLER HAKKINDA BĠLGĠ 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ġġrket / Ġġ SAHĠBĠNĠN TANITIMI Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı : Silastar Ürün Kullanım Alanı : İç / dış cephe duvarların astarlanması ġirket/ġģ Sahibinin Tanıtımı Üretici

Detaylı

GÜVENLĠK BĠLGĠ FORMU

GÜVENLĠK BĠLGĠ FORMU Sayfa No. 1 / 6 1. MADDENĠN/KARIġIMIN VE ġġrketġn/dağiticinin KĠMLĠĞĠ 1.1. Madde/KarıĢımın kimliği Tanımı, PVC CAS No. 9002-86-2 EC No. 1.2. Madde veya karıģımın belirlenmiģ kullanımları ve tavsiye edilmeyen

Detaylı

ISLAK MENDİL. 2.5. İlave Bilgiler Toksikolojik bilgiler için lütfen kısım 11 e bakın. H- ve EUH- ifadelerinin tam açılımları için kısım 16 ya bakın.

ISLAK MENDİL. 2.5. İlave Bilgiler Toksikolojik bilgiler için lütfen kısım 11 e bakın. H- ve EUH- ifadelerinin tam açılımları için kısım 16 ya bakın. ISLAK MENDİL 01 KARIŞIMIN VE FİRMANIN TANITIMI 1.1. Karışımın Tanımı: Karışımın Ticari Adı: ISLAK MENDİL 1.2. Karışımın Belirlenmiş Kullanımları ve Tavsiye Edilmeyen Kullanımları: Karışımın Kullanımı:

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7790-28-5 232-197-6 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Belirlenmiş kullanımlar

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları'na (11/03/2002-24692) göre hazırlanmıştır.

91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları'na (11/03/2002-24692) göre hazırlanmıştır. Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok EINECS No : Yok 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı

01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı 01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M872 Kimyasal Adı : Kullanım Alanları : Soğutma ve Proses Suyu Sistemleri İçin Brom Bazlı Klor Aktivatörü Üretici Firma : Agora

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-314 MİNERALLİ SIVI KREM

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-314 MİNERALLİ SIVI KREM Sayfa No 1 / 6 1. MADDENİN / KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN / DAĞITICININ TANITILMASI 1.1. Madde / Karışım Kimliği Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok EINECS No : Yok 1.2. Madde veya Karışımın Belirlenmiş

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEO RET 15

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEO RET 15 1.MADDENİN/KARIŞIMIN ve ŞİRKETİN/DAĞITICININ TANIMI 1.1 Madde/Karışımın kimliği Ürün adı : Fiziksel durum : Katı 1.2 Maddenin/Karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Tavsiye

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7440-44-0 231-153-3 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır.

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır. BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Ürün Özelliği Öncesinde dezenfekte edilen tüm yüzeylerin ve zeminlerin, hastaneler ve bakımevleri gibi

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu HUNTPOL AA

Güvenlik Bilgi Formu HUNTPOL AA 2.10.2015 /6 1. MADDENİN/KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN/DAĞITICININ KİMLİĞİ 1.1.Madde /Karışımın kimliği 1.2.Madde veya karışımın belirlenmişkullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Dispersiyon ajanı olarak

Detaylı

1.2.Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Dispersiyon ajanı olarak kullanılır.

1.2.Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Dispersiyon ajanı olarak kullanılır. GBF No :001 Sayfa No: : 1/6 1. MADDENİN/KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN/DAĞITICININ KİMLİĞİ 1.1.Madde /Karışımın kimliği 1.2.Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Dispersiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: AVA CLEAN ULTRA ÇAMAġIR SUYU DAĞ ESĠNTĠSĠ. 1-MADDE/MÜSTAHZAR ve ġġrket/ġġ SAHĠBĠNĠN TANITIMI

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: AVA CLEAN ULTRA ÇAMAġIR SUYU DAĞ ESĠNTĠSĠ. 1-MADDE/MÜSTAHZAR ve ġġrket/ġġ SAHĠBĠNĠN TANITIMI 1-MADDE/MÜSTAHZAR ve ġġrket/ġġ SAHĠBĠNĠN TANITIMI 1.1 Madde/Müstahzar Adı : Ava Clean Ultra Çamaşır Suyu Dağ Esintisi Madde/Müstahzar Kullanımı: Çamaşır ağartıcı, dezenfekte amaçlı temizlikte kullanılır.

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması : EC No.: 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş

Detaylı

Doküman Adı MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEMAŞ BLUE AQUA

Doküman Adı MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEMAŞ BLUE AQUA Sayfa No : 1 / 7 1 ) MADDENĠN/KARIġIMIN VE ġġrketġn KĠMLĠĞĠ 1.1 Madde ve KarıĢımın Kimliği Ürünün Adı Aktif Madde Adı Methylene Blue/Potasyum sorbat Cas No 61-73-4/ 24634-61-5 Einecs No 200-515-2/246-376-1

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEO DIS 180

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEO DIS 180 1.MADDENİN/KARIŞIMIN ve ŞİRKETİN/DAĞITICININ TANIMI 1.1 Madde/Karışımın kimliği Ürün adı : Fiziksel durum : Katı 1.2 Maddenin/Karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Tavsiye

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-303 KİREÇ ÖNLEYİCİ BANYO TEMİZLİK MADDESİ

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-303 KİREÇ ÖNLEYİCİ BANYO TEMİZLİK MADDESİ 1. MADDENİN / KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN / DAĞITICININ TANITILMASI 1.1. Madde / Karışım Kimliği Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok. EINECS No : Yok. 1.2. Madde veya Karışımın Belirlenmiş Kullanımları

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-210 KLOR ESASLI SIVI AĞARTICI

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-210 KLOR ESASLI SIVI AĞARTICI Sayfa No 1 / 6 1. MADDENİN / KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN / DAĞITICININ TANITILMASI 1.1. Madde / Karışım Kimliği Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım CAS No : - EINECS No : - 1.2. Madde veya Karışımın Belirlenmiş

Detaylı

: NESTA MATİK GÜVENLİK BİLGİ FORMU

: NESTA MATİK GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1- Madde/Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : Ürün Kodu : AK10008 Kullanım Alanı : Endüstriyel temizlik malzemesi, bulaşık makinesi deterjanı Üretici Firma : ACAR KİMYA - HALİT ACAR Adres

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-211 AZ KÖPÜREN AĞARTICILI VE TAED KATKILI ANA YIKAMA DETERJANI

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-211 AZ KÖPÜREN AĞARTICILI VE TAED KATKILI ANA YIKAMA DETERJANI Sayfa No 1 / 5 1. MADDENİN / KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN / DAĞITICININ TANITILMASI 1.1. Madde / Karışım Kimliği Ürün Adı : ANA YIKAMA DETERJANI Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok EINECS No : Yok 1.2. Madde

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU DEMİR-3-KLORÜR SOLÜSYON GBF NO : 200-011 TARİH : EYLÜL 98 CAS NO: 7705-08-0 1-) KİMYASAL MADDE VEYA ÜRÜNÜN VE FİRMANIN TANIMI

GÜVENLİK BİLGİ FORMU DEMİR-3-KLORÜR SOLÜSYON GBF NO : 200-011 TARİH : EYLÜL 98 CAS NO: 7705-08-0 1-) KİMYASAL MADDE VEYA ÜRÜNÜN VE FİRMANIN TANIMI 1-) KİMYASAL MADDE VEYA ÜRÜNÜN VE FİRMANIN TANIMI Ürün adı : Demir-3-Klorür Solüsyon Formulü : FeCl 3 2-) KİMYASAL BİLEŞİMİ Maddenin kimyasal adı : Demir-3-klorür (FeCl 3 ) Sinonimleri : Demir (III) Klorür

Detaylı

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı SAF SU 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Belirlenmiş kullanımlar

Detaylı

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği. Ürün numarası 29304

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği. Ürün numarası 29304 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı Ürün numarası 29304 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/6 Ticari İsmi Kullanım Alanı REACH Kayıt No : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları : Mevcut değil Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

AIRTONE AP5 A4S2 MF Hazırlanma Tarihi:08.10.2015 Revizyon Tarihi: -

AIRTONE AP5 A4S2 MF Hazırlanma Tarihi:08.10.2015 Revizyon Tarihi: - Sayfa No: 1/8 1 Maddenin/Karışımın ve Şirketin/Dağıtıcının Kimliği 1.1.Madde / Karışımın Kimliği Ürün Adı 1.2.Madde veya Karışımın Belirlenmiş Kullanımları Gıda endüstrisi, çöp transfer merkezleri, çöp

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI

1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Madde/Müstahzar Adı : Boydur VialidRephalt Madde/Müstahzar Türü:Asvalt Tamir Malzemesİ. Madde/Müstahzar Kullanımı:Reaktif soğuk karışım Üretici Firma :

Detaylı

GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU. 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı

GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU. 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Form No: MSDS0855 Sayfa No: 1 / 7 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: CLAX SPOTLESS BOYA VE YAĞ ÇÖZÜCÜ Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen

Detaylı

91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları'na (11/03/2002-24692) göre hazırlanmıştır.

91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları'na (11/03/2002-24692) göre hazırlanmıştır. Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : ANA YIKAMA DETERJANI Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok EINECS No : Yok 1.2.

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU INSULCAST RTVS 27 NA PT B

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU INSULCAST RTVS 27 NA PT B BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Belirlenmiş kullanımlar

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : NATURA TRANSFER Tarihi : 12.09..2005 ASTARI Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : NATURA TRANSFER Tarihi : 12.09..2005 ASTARI Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-592 Sayfa No : 1/ 7 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : NATURA TRANSFER ASTARI 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : Su bazlı, akrilik dönüşüm

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Yeni düzenleme tarihi 07.12.2015 Kaçıncı Düzenleme Olduğu 1.2 BÖLÜM 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanıtımı 1.1 Madde/Karışımın kimliği REACH Kayıt Numarası Bu madde için bir kayıt numarası

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-202 ULTRA ÇAMAŞIR SUYU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-202 ULTRA ÇAMAŞIR SUYU Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok EINECS No : Yok 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: 506244; 506245 1.2. Madde veya karışımın

Detaylı

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Bordo Bulamacı 74-8011-63-0 Xn,N R20,R41,R50/53 Dolgu maddesi 26 - - - -

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Bordo Bulamacı 74-8011-63-0 Xn,N R20,R41,R50/53 Dolgu maddesi 26 - - - - Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGİSİT (MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ

Detaylı

BENNA ÇAMAŞIR SUYU GÜVENLİK BİLGİ FORMU (SDS) Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı. 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması

BENNA ÇAMAŞIR SUYU GÜVENLİK BİLGİ FORMU (SDS) Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı. 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı :ÇAMAŞIR SUYU Kimyasal Adı :KARIŞIM CAS No :YOK EINECS No :YOK 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı

Detaylı

MARATEM 820 Sıvı Algisid, Yosun Önleyici, Dezenfektan

MARATEM 820 Sıvı Algisid, Yosun Önleyici, Dezenfektan MARATEM 820 Sıvı Algisid, Yosun Önleyici, Dezenfektan : E010 SAYFA 1 / 5 1-) KİMYASAL MADDE / ÜRÜNÜN TANIMI Ürün Adı/Kodu Kimyasal Adı Formül Kullanım Alanları Fason Üretici Firma Ruhsat Sahibi Firma Acil

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR FİNAL-L Ürün

Detaylı

EINECS No. Konsantrasyon (%)

EINECS No. Konsantrasyon (%) 1. MADDENĠN/KARIġIMIN VE ġġrketġn/dağiticinin TANITIMI 1.1. Madde/KarıĢım Kimliği: Gear Oil 140 1.2. Madde veya KarıĢımın Kullanım Alanı: Dişli ve Transmisyon Yağı 1.3. Güvenlik Bilgi Formu Tedarikçisinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu Ante Cam Temizleyici

Güvenlik Bilgi Formu Ante Cam Temizleyici Sayfa No : 1/6 1. MADDENİN / KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN / DAĞITICININ KİMLİĞİ 1.1. Madde / Karışımın Kimliği Ürün Adı Kimyasal Aile CAS No EINECS No : : Karışım : : 1.2. Madde / Karışımın Belirlenmiş Kullanımları

Detaylı

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Temizleme maddesi. özel kullanım için. 1.3. Şirket/İş

Detaylı

FİBRO GEL YayınTarihi: 01.08.2009

FİBRO GEL YayınTarihi: 01.08.2009 1. ÜRÜN ve ŞİRKET TANITIMI Ürün Adı : Kullanım Amacı : İnsektisit Kimyasal Grubu : phenylpyrazole Üretici ve Ruhsat Sahibi: Koru -San Çevre Koruma Kimyasalları San.ve Tic.Ltd.Şti Adres: : 104.Cadde No:138

Detaylı

(91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları Tebliğine ( tarih, RG No:24692 ) göre hazırlanmıştır.

(91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları Tebliğine ( tarih, RG No:24692 ) göre hazırlanmıştır. 1. MALZEME VE ÜRETİCİ KURULUŞ HAKKINDA BİLGİLER Malzeme Adı : Teknobond 200 P A Bileşen Malzemenin Kullanım Amacı : Su İzolasyonu 2. BİLEŞİMİ / İÇİNDEKİLER HAKKINDA GENEL BİLGİ İhtiva Ettiği Tehlikeli

Detaylı

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ FORM NO : FUNG.014 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGUSİT(MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın

Detaylı

Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı

Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzar, Kimyasalın /Malzemenin Tanıtılması Ürün : CAS No : 141-78-6 Kullanım alanları : Çözücü ve seyreltici olarak kullanım alanı

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1202 Ürün Adı FIXCRETE (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler Acil Durum telefon numarası İKİ BİLEŞENLİ, ÇİMENTO

Detaylı

Hammadde adı % CAS NO EINECS NO Hammadde Tehlike Sınıfı

Hammadde adı % CAS NO EINECS NO Hammadde Tehlike Sınıfı 01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M856 Kimyasal Adı : - Kullanım Alanları : Proses ve Açık-Yarı Açık Soğutma Suyu Sistemleri İçin Taş Önleyici ve Korozyon İnhibitörü

Detaylı

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _ Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı ENDÜSTRİYEL BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI Kimyasal Adı KARIŞIM CAS No :YOK EINECS No :YOK 1.2. Madde

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU BETEX ALÇI LEVHA SU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU BETEX ALÇI LEVHA SU Sayfa : 1/5 1. Madde/Müstahzar ve Şirketin Tanımı Ürün Adı: Alçı Levha Su Kullanım Alanları: Nem ve suya karşı dayanım istenilen mutfak, banyo, tuvalet vb. mekânlarda kullanılan su emme oranı azaltılmış

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 2226995 Buffer Powder Pillows ph 4.01 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 2226995 Buffer Powder Pillows ph 4.01 1.2. Madde/Müstahzarın

Detaylı

01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı

01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı 01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M874 Kimyasal Adı : - Kullanım Alanları : Soğutma Suyu Sistemleri İçin Qac Bazlı Biyosit Üretici Firma : Agora Kimya Sanayi ve

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği Ürünün ticari ismi MOBILGEAR 600 XP 460 ExxonMobile MOBILGEAR 634 ExxonMobile Kısaltma: 555325; 1004542

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : NATURA A1 AKRİLİK Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : NATURA A1 AKRİLİK Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-350 Sayfa No : 1/ 6 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : NATURA A1 AKRİLİK Su bazlı akrilik dış cephe boyası 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı

Detaylı

3.2. Risk Tanımları: Üründe en son yayımlanmış "Avrupa Birliğinde Hazırlama Malzemeleri Genel

3.2. Risk Tanımları: Üründe en son yayımlanmış Avrupa Birliğinde Hazırlama Malzemeleri Genel Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı :GENEL TEMİZLİK Kimyasal Adı :KARIŞIM CAS No :YOK EINECS No :YOK 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1501 Ürün Adı INTERFLEX (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım İKİ BİLEŞENLİ, POLİSÜLFİT DERZ DOLGU MALZEMESİ MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: 1001389; 791437; 506253; 150536 1.2.

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu Dr Que Sürekli Temizleyici Parlatıcı

Güvenlik Bilgi Formu Dr Que Sürekli Temizleyici Parlatıcı Firmanın Adı Adresi Telefon Faks Internet Sitesi E-posta GBF Yetkili Kişi Güvenlik Bilgi Formu Sayfa No : 1/6 1. MADDENİN / KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN / DAĞITICININ KİMLİĞİ 1.1. Madde / Karışımın Kimliği Ürün

Detaylı

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: HEKTAŞ BAKIR HAZIRLAMA TARİHİ : 05.01.2004 YENİ DÜZENLEME TARİHİ : 24.06.2011 REVİZYON NO : 02 FORM NO : FUNG 010 Sayfa 1 / 5

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: HEKTAŞ BAKIR HAZIRLAMA TARİHİ : 05.01.2004 YENİ DÜZENLEME TARİHİ : 24.06.2011 REVİZYON NO : 02 FORM NO : FUNG 010 Sayfa 1 / 5 Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGUSİT (MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ

Detaylı

1.2.Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Koku kalıcılığını arttırmak için kullanılır.

1.2.Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Koku kalıcılığını arttırmak için kullanılır. GBF No :001 Sayfa No: : 1/6 1. MADDENİN/KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN/DAĞITICININ KİMLİĞİ 1.1.Madde /Karışımın kimliği 1.2.Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Koku kalıcılığını

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 2302 Ürün Adı EPOLEVEL (A Bileşeni) ÜÇ BİLEŞENLİ, SOLVENT İÇERMEYEN, KENDİ YÜZEYİNİ DÜZELTEN Tanımlama/

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU TAM SENTETİK METAL İŞLEME VE SOĞUTMA SIVISI

GÜVENLİK BİLGİ FORMU TAM SENTETİK METAL İŞLEME VE SOĞUTMA SIVISI Sayfa No : 1/9 1. MADDENİN/KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN/DAĞITICININ KİMLİĞİ 1.1 Madde/Karışımın Kimliği 1.2 Madde veya Karışımın Belirlenmiş Kullanımları ve Tavsiye Edilmeyen Kullanımları Tanımlanmış Kullanımları

Detaylı

KISIM 1: MADDENİN/KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN/DAĞITICININ KİMLİĞİ Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

KISIM 1: MADDENİN/KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN/DAĞITICININ KİMLİĞİ Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Yayın Tarihi : 05/05/2016 Versiyon : 1.0 LBMOLL A Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik R.G. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayısına uygun olarak hazırlanmıştır

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR GRİPİX Ürün Tanımı Alkol Bazlı El Temizleme Jeli Ürün Kodu KH-008 Ürünün Uygulama Alanı Kişisel Hijyen Üretici/Tedarikçi Bayer Kimya

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-213 PROTEİN ÇÖZÜCÜ ÖN YIKAMA MADDESİ

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-213 PROTEİN ÇÖZÜCÜ ÖN YIKAMA MADDESİ Sayfa No 1 / 5 1. MADDENİN / KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN / DAĞITICININ TANITILMASI 1.1. Madde / Karışım Kimliği Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok EINECS No : Yok 1.2. Madde veya Karışımın Belirlenmiş

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: : 791442; 505534; 505532 1.2. Madde

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS. ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS. ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti. MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS BÖLÜM 1 KİMYASAL ÜRÜN VE FİRMA TANIMI ÜRÜN KİMLİĞİ Krom 6+ Test Kiti ÜRÜN KODU: CB5125 ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri

Detaylı

: AKPOL AVP. GÜVENLİK BİLGİ FORMU (EC) No. 1907/2006 Yönetmeliği ne göre hazırlanmıştır. Revizyon tarihi: ---/ Revizyon: ---

: AKPOL AVP. GÜVENLİK BİLGİ FORMU (EC) No. 1907/2006 Yönetmeliği ne göre hazırlanmıştır. Revizyon tarihi: ---/ Revizyon: --- 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Ürün Tanıtımı Ürün adı : Kimyasal formulü Sinonimleri GBF numarası : 500-000 EC numarası REACH kayıt numarası 1.2. Madde veya müstahzarın kullanım

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu Teknophos KP 40

Güvenlik Bilgi Formu Teknophos KP 40 Ürün Adı Kimyasal Aile CAS No EINECS No Güvenlik Bilgi Formu Sayfa No : 1/7 1. MADDENİN / KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN / DAĞITICININ KİMLİĞİ 1.1. Madde / Karışımın Kimliği 1.4. Acil Durum Telefonu Acil Durum

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 23.07.2015 23.07.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

INDICATOR PAPER PH MSDS. CAS numarası: MSDS MATERIAL SAFETY DATA SHEET (MSDS) KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği

INDICATOR PAPER PH MSDS. CAS numarası: MSDS MATERIAL SAFETY DATA SHEET (MSDS) KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği INDICATOR PAPER PH 2.0-4.5 MSDS CAS numarası: MSDS MATERIAL SAFETY DATA SHEET (MSDS) KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Ürünün formu : Madde : Ürünün

Detaylı

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: REBOUND BIOINSECTICIDE WP HAZIRLAMA TARİHİ : YENİ DÜZENLEME TARİHİ : - REVİZYON NO : 00 Sayfa 1 / 6

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: REBOUND BIOINSECTICIDE WP HAZIRLAMA TARİHİ : YENİ DÜZENLEME TARİHİ : - REVİZYON NO : 00 Sayfa 1 / 6 Sayfa 1 / 6 1. MADDENİN / KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN / DAĞITICININ KİMLİĞİ 1.1. Madde / Karışımın Tanıtılması: Ürün Adı: REBOUND BIOINSECTICIDE WP Aktif Madde Adı: Bacillus thuringiensis var. kurstaki 1.2.

Detaylı