Tabip ve Uzman Tabiplerden: Mazeret Durumu (Eş ve Sağlık) Atama Kurasına Başvuranların Gönderecekleri Belgeler:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tabip ve Uzman Tabiplerden: Mazeret Durumu (Eş ve Sağlık) Atama Kurasına Başvuranların Gönderecekleri Belgeler:"

Transkript

1 Tabip ve Uzman Tabiplerden: Mazeret Durumu (Eş ve Sağlık) Atama Kurasına Başvuranların Gönderecekleri Belgeler: A-EŞ DURUMU MAZERETİ NEDENİYLE ATANMA TALEBİNDE BULUNANLAR; 1-Eşinin çalışmakta olduğu kurumdan alınacak (istihdam şekli, unvan, hizmet süresi, statüsü, kazanılmış hak aylığı derece ve kademesi ile eğitim durumunu gösterir) resmi başlıklı tarih ve sayılı görev yeri belgesi. 2-Evli olduğunu gösterir belge (vukuatlı nüfus kayıt örneği veya noter onaylı evlenme cüzdanı örneği). 3-Eşi Başasistan ve asistan olanların eşlerinin eğitime başlama ve bitiş tarihi ile kalan eğitim sürelerini gösterir fakülte sekreteri veya ilgili başhekimlik imzalı belge. B-SAĞLIK MAZERETİ NEDENİYLE ATAMA TALEBİNDE BULUNANLAR; 1-Sağlık Bakanlığına bağlı eğitim araştırma hastanelerinin birinden son 6 ay içinde alınmış sağlık raporu, 2-Alınan rapor adayın kanunen bakmakla yükümlü olduğu kişiye ait ise bu kişiye (raporun ait olduğu kişi) ait vukuatlı nüfus kayıt örneği ve ikametgâh belgesi. BAKANLIĞIMIZA İLK DEFA VEYA YENİDEN ATANANLAR TARAFINDAN GÖREVE BAŞLARKEN TESLİM EDİLMESİ GEREKEN ATAMAYA ESAS TEŞKİL EDECEK BELGELER; 6 Adet Vesikalık Fotoğraf Askerlik Durum Belgesi Sağlık Raporu (657 sayılı Kanunun 48 inci maddesi hükmü gereği Doktorluk yapabileceğine dair Tek Hekimden alınan Sağlık Raporu) Adli Sicil Kayıt Belgesi YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ İÇİN ATAMALARDA İSTENECEK BELGELER Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 19. Maddesine Göre Sağlık Mazereti Nedeniyle Atama Talebinde Bulunanlar; 1) Mazerete dayalı atama talep formu, 2) Eğitim ve Araştırma Hastanelerinden alınacak sağlık kurulu raporunun aslı veya raporun verildiği hastane baştabipliği tarafından onaylanmış sureti (başvuru tarihi itibariyle son altı ay içerisinde alınmış) 3) Raporun eşine veya kanunen bakmakla yükümlü bulunduğu anne, baba ve çocuklarından birine ait olması halinde vukuatlı nüfus kayıt örneği, anne ve babası için ise; ikametgah ilmühaberi.

2 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun ek 39 uncu Maddesine Göre Atama Talebinde Bulunanlar; Devlet memurlarının, hayatını başkasının yardım veya bakımı olmadan devam ettiremeyecek derecede özürlü olduğu sağlık kurulu raporu ile tespit edilen eşi, çocukları ile kardeşlerinin, memuriyet mahalli dışında resmî veya özel eğitim ve öğretim kuruluşlarında eğitim ve öğretim yapacaklarının özel eğitim değerlendirme kurulu tarafından belgelendirilmesi hâlinde, ilgilinin talebi üzerine eğitim ve öğretim kuruluşlarının bulunduğu il veya ilçe sınırları dahilinde kurumunda bulunan durumuna uygun boş bir kadroya ataması yapılır. hükmü gereği tayin talebinde bulunanlar; 2) Eşi, çocukları ile kardeşlerinin, hayatını başkasının yardım veya bakımı olmadan devam ettiremeyecek derecede özürlü olduğuna dair sağlık kurulu raporu, 3) Eşi, çocukları ile kardeşlerinin, halen görev yaptığı memuriyet mahalli dışında resmi veya özel eğitim ve öğretim kuruluşlarından birinde eğitim ve öğretim yaptığına dair özel eğitim değerlendirme kurulu tarafından düzenlenmiş onaylı belge, 4) Eşi, çocukları ile kardeşlerinin, yakınlığının belirtildiği vukuatlı nüfus kayıt örneği. Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 20. Maddesine Göre Eş Durumu Mazereti Nedeniyle Atama Talebinde Bulunanlar; 1) Mazerete dayalı atama talep formu, 2) Eşi göreve başladıktan sonra, eşinin çalışmakta olduğu kurumdan alınacak (eşi başka kurumda ise unvan, hizmet süresi, statüsü, emeklilik ve kazanılmış hak aylığı derece ve kademesi ve eğitim durumunu gösterir) resmi başlıklı tarih ve sayılı görev yeri belgesi veya bu bilgileri ihtiva eden onaylı hizmet cetveli, 3) Evli olduğunu gösterir vukuatlı nüfus kayıt örneği, 4) Eşi, Bakanlık eğitim ve araştırma hastanelerinde Tıpta Uzmanlık Tüzüğüne göre başasistan veya asistan olanların; eş durumundan faydalanabilmeleri için eşlerinin kalan başasistanlık ve asistanlık süresinin 6 aydan fazla olduğunu gösterir onaylı (onaylayanın adı soyadı unvanının belirtildiği) belge. Eşi Bir Kamu Kurum/Kuruluşunda Çalışmakla Birlikte Devlet Memuru Olmayanlar; 2) Eşinin çalışmakta olduğu kurumundan alınacak unvan, hizmet süresi, istihdam şekline dair ilgili mevzuatın belirtildiği statüsü, emeklilik ve kazanılmış hak aylığı derece ve kademesi ve eğitim durumunu gösterir belge veya onaylı hizmet cetveli ile eşinin çalıştığı kurumun başka bir yerde teşkilatının bulunmaması veya başka bir yerde istihdamının mümkün olmaması gibi nedenlerle bulunduğu yerde çalışma zorunluluğu olduğunu gösteren onaylı belge, 3) Evli olduğunu gösterir vukuatlı nüfus kayıt örneği,

3 4) 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu kapsamında kurulan üniversitelerde öğretim üyesi olanlar ile Tıpta Uzmanlık Tüzüğüne göre bu üniversitelerde uzmanlık veya yan dal uzmanlık eğitimi görenlerin eşlerinin, eşinin bulunduğu yerlere atanma talepleri bu Yönetmelikte belirtilen atama ve yer değiştirme dönemlerine bağlı kalınmaksızın genel hükümler çerçevesinde değerlendirilir. Ancak, eşi uzmanlık veya yan dal uzmanlık eğitimi görenlerin atanma talebinde bulunabilmesi için eşlerinin kalan eğitim sürelerinin 6 aydan fazla olduğunu gösterir onaylı (onaylayanın adı soyadı unvanının belirtildiği) belge. Eşi Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamında Çalışanlar; 2) Eşinin çalışmakta olduğu işyerinden alınacak başlıklı kağıda düzenlenmiş onaylayanın adı soyadı unvanının belirtildiği görev belgesi, 3) İşyerinin çalışır durumda olduğunu gösterir vergi dairesi veya ilgili meslek kuruluşundan alınacak yeni tarihli faaliyet belgesi, 4)Sosyal güvenlik kurumları kapsamında veya sosyal güvenlik kurumları kapsamı dışında kalan ve özel kanunlarla düzenlenmiş bulunan diğer sandıklara tabi olarak çalışması halinde en az dört yıl; müracaat tarihi itibari ile son bulunduğu yerde kesintisiz en az iki yıl prim ödediğini gösterir ayrıntılı döküm içeren kurumunca onaylanmış belge, Ancak, bu maddeye göre yapılacak yer değiştirmelerde; işverenin zorunlu olarak yer değiştirdiğini belgelendirenler ile askerlik nedeniyle işyeriyle ilişiği kesilenlerden askerlik dönüşü aynı yerde en geç iki ay içerisinde tekrar göreve başlayanlar için, müracaat tarihi itibariyle dört yıllık prim ödeme şartı aranmakla birlikte bulunduğu yerde iki yıllık kesintisiz prim ödeme şartı aranmaz. Doğum ve hastalık nedeniyle alınan ücretsiz izinler hariç olmak üzere bir yılda toplam 1 ayı aşan her türlü kesinti, sigortalılık süresinin tespitinde kesinti olarak değerlendirilir. Sosyal güvenlik kurumları kapsamında çalışanlardan askerlik süresini borçlanıp primlerini ödeyenlerin askerlikte geçen süreleri dört yıllık süre kapsamında değerlendirilir. 6) Evli olduğunu gösterir vukuatlı nüfus kayıt örneği. Eşi Emekli Olanlar; Bir defaya mahsus, ilgili mevzuatı uyarınca zorunlu yer değiştirmeye tabi tutulan kamu görevlisi olan eşin emekliye ayrılması, (eşin emekliye ayrıldığı tarihten itibaren bir yıl içinde yapılır) 2) Eşinin zorunlu yer değiştirmeye tabi olduğunu gösterir belge, 3) Eşinin Emeklilik onayı ve terhis belgesi, 4) Eşine ait ikametgâh belgesi, 5) Evli olduğunu gösterir vukuatlı nüfus kayıt örneği.

4 Eşi Şehit ve Malül Gazi Olanlar; 2) Eşinin şehit veya Malül Gazi olduğuna dair onaylı belge, 3) Vukuatlı nüfus kayıt örneği. Olağanüstü Haller ve Doğal Afetlerde Atanacaklar; Genel hayatı etkileyen savaş, sıkıyönetim, olağanüstü hal ilanı, salgın hastalık ve doğal afetler gibi hallerde, nakil işlemleri herhangi bir şarta bağlı kalmaksızın yapılabilir. Deprem, su baskını ve yangın gibi doğal afetler sebebiyle kendileri ve bakmakla yükümlü olduğu yakınları maddi ve manevi zarara uğrayanlardan afet bölgesinde olup başka bölgelere gitmek isteyenlerin atama talepleri, durumlarını belgelendirmek suretiyle afetin olduğu tarihten itibaren altı ay içinde ve bu afetle ilgili bir defaya mahsus olmak üzere değerlendirilir. 2) Maddi veya manevi zarar uğradığına ilişkin Mülki İdari Amirliklerinden veya yetkili makamlardan (kriz masası v.b.) alınacak onaylı belge. Can Güvenliği Nedeniyle Atanacaklar; Herhangi bir nedenle kendisinin, eşinin veya bakmakla yükümlü olduğu çocuklarının can güvenliği tehlikeye düşen personel; 2) Can güvenliğinin tehlikede olduğunu gösteren adli ve mülki idare makamlarından alınacak onaylı belge, 3) Eşinin veya bakmakla yükümlü olduğuçocuklarının can güvenliği nedeniyle tayin talebinde bulunacaklar için vukuatlı nüfus kayıt örneği. Eşin Vefatı (Eşin vefatından sonraki bir yıl içerisinde yapılır) 2) Defin, Otopsi v.b. belirtir onaylı belge, 3) Vukuatlı nüfus kayıt örneği, Eşinden Boşananlar (C ve D Hizmet Grubu illerinden birine, boşanma tarihinden itibaren bir yıl içerisinde yapılır) 2) Boşanmaya dair mahkeme kararı, 3) Boşandığının işlenmiş olduğu vukuatlı nüfus kayıt örneği.

5 Öğrenim Durumu; 2) Sağlık ile ilgili bir alanda en az dört yıllık lisans (varsa hazırlık sınıf ile birlikte öğrenim süresini gösteren) öğrenim gördüğüne dair öğrenci belgesi (onaylı, onaylayanın adı soyadı unvanının belirtildiği, başlıklı, tarih ve sayılı öğrenci belgesi) AÇIKLAMALAR 1) Bakanlığımız İl Sağlık Müdürlüklerince gerekli inceleme yapıldıktan sonra müracaatları uygun olanların tayin talepleri ilgili belgelerin asıl nüshalarıyla birlikte İl Sağlık Müdürlükleri yazısı ekinde Bakanlığımıza intikal ettirilmesini takiben Bakanlık Personel Atama Şube Müdürlüklerince yapılacak incelemeye göre ataması uygun olanların atama işlemleri sonuçlandırılacaktır. Ataması uygun olmayanlarla ilgili gerekçeleri ile birlikte görev yaptıkları İl Sağlık Müdürlüklerine yazılı olarak bilgi verilecektir. 2) Usulüne uygun yapılmayan müracaatlara ilişkin tayin talepleri değerlendirilmeye alınmayacaktır. BU İLAN TEBLİGAT HÜKMÜNDEDİR. Personel Genel Müdürlüğü

85. DÖNEM DEVLET HİZMETİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ (DHY) KURASI İLAN METNİ

85. DÖNEM DEVLET HİZMETİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ (DHY) KURASI İLAN METNİ 85. DÖNEM DEVLET HİZMETİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ (DHY) KURASI İLAN METNİ 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu na göre yurt içinde veya yurt dışında öğrenimlerini tamamlayarak tabip, uzman tabip ve yan dal uzmanlık

Detaylı

"lr~111111.lıi'iıiılilillıli lılı] illiıııııııı

lr~111111.lıi'iıiılilillıli lılı] illiıııııııı YÖNETIM HİZMETLERİ GENEL MüDüRLüOü. ÖZELBüRO T.C. Sıığlıl; Bakıınlığı Yön~timHizmetleri Genel!vludür1üğü T.C SAGLIK BAKANLlGI Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü "lr~111111.lıi'iıiılilillıli lılı] illiıııııııı

Detaylı

83. DÖNEM DEVLET HİZMETİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ (DHY) KURASI İLAN METNİ

83. DÖNEM DEVLET HİZMETİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ (DHY) KURASI İLAN METNİ 83. DÖNEM DEVLET HİZMETİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ (DHY) KURASI İLAN METNİ 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu na göre yurt içinde veya yurt dışında öğrenimlerini tamamlayarak tabip, uzman tabip ve yan dal uzmanlık

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİ. İlknur ERİNKARLI İstanbul Sağlık Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü Uzman Atama Birimi

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİ. İlknur ERİNKARLI İstanbul Sağlık Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü Uzman Atama Birimi SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİ İlknur ERİNKARLI İstanbul Sağlık Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü Uzman Atama Birimi Aday Memur Eğitimleri-2012 Amaç Bu Yönetmeliğin amacı; Sağlık Bakanlığında

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1-657 sayılı

Detaylı

ATAMA VE NAKİL TALEBİNDE BULUNACAK OLAN PERSONELE İLİŞKİN İLGİLİ DUYURU (2018)

ATAMA VE NAKİL TALEBİNDE BULUNACAK OLAN PERSONELE İLİŞKİN İLGİLİ DUYURU (2018) ATAMA VE NAKİL TALEBİNDE BULUNACAK OLAN PERSONELE İLİŞKİN İLGİLİ DUYURU (2018) Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 41 inci maddesinin 1 inci fıkrası gereği; 1 Mart - 31 Mart tarihleri arasında il müftü

Detaylı

SORU 1: Aile Birliği mazeretine bağlı yer değiştirmeye kimler başvurabilir? a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A ve 4/B maddeleri kapsamında,

SORU 1: Aile Birliği mazeretine bağlı yer değiştirmeye kimler başvurabilir? a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A ve 4/B maddeleri kapsamında, SORU 1: Aile Birliği mazeretine bağlı yer değiştirmeye kimler başvurabilir? CEVAP 1: Öğretmenlerden eşleri; a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A ve 4/B maddeleri kapsamında, b) Sosyal Güvenlik

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK (4 NİSAN 2015 TARİHLİ VE 29316 SAYILI RESMÎ GAZETE'DE YAYIMLANAN DEĞİŞİKLİK) MADDE 1

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ATAMA VE ÖZLÜK İŞLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ATAMA VE ÖZLÜK İŞLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ATAMA VE ÖZLÜK İŞLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönerge, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunda

Detaylı

D U Y U R U. Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin 41 inci maddesinin 1 inci fıkrası gereği 1 Mart - 31 Mart

D U Y U R U. Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin 41 inci maddesinin 1 inci fıkrası gereği 1 Mart - 31 Mart D U Y U R U Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin 41 inci maddesinin 1 inci fıkrası gereği 1 Mart - 31 Mart tarihleri arasında il müftü yardımcısı, ilçe müftüsü, dini yüksek ihtisas merkezi müdürü, eğitim

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK. R.G.Tarihi: 13.04.2007 R.G.Sayısı: 26492

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK. R.G.Tarihi: 13.04.2007 R.G.Sayısı: 26492 SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK R.G.Tarihi: 13.04.2007 R.G.Sayısı: 26492 MADDE 1 8/6/2004 tarihli ve 25486 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Sağlık

Detaylı

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI DAİRE BAŞKANLIĞI ATAMA VE AYRILMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI DAİRE BAŞKANLIĞI ATAMA VE AYRILMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1 / 5 Sayı : 21832280-903.02.01/E.216937 13.04.2016 Konu : Yer Değişimleri DAĞITIM YERLERİNE İlgi : 15.12.2014 tarih 21832280-903.02-86685 sayılı Genel Müdürlük emri. Engelli, eski hükümlü ve Terörle Mücadele

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURUMLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURUMLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURUMLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç Madde :1- Bu Usul ve Esasları amacı Gümüşhane Üniversitesinde

Detaylı

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden:

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına

Detaylı

ERTAN YILMAZ TABİP DIŞI PERSONEL ATAMA DAİRE BAŞKANI. II. Yönetici Çalıştayı 10.04.2015 12.04.2015

ERTAN YILMAZ TABİP DIŞI PERSONEL ATAMA DAİRE BAŞKANI. II. Yönetici Çalıştayı 10.04.2015 12.04.2015 ERTAN YILMAZ TABİP DIŞI PERSONEL ATAMA DAİRE BAŞKANI II. Yönetici Çalıştayı 10.04.2015 12.04.2015 MD 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarında görev yapan sağlık hizmetleri ve

Detaylı

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliği

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Kurum: Sağlık Bakanlığı Kabul Tarihi: 26.03.2013 RGT: 26.03.2013 RG NO: 28599 Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; sağlık

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU:

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: AKADEMİK PERSONEL ALIMI (ÖNCELİKLİ ALANLARDAKİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 26.03.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28599 SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; sağlık hizmetlerinin yurt genelinde

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ 26 Mart 2013 SALI Resmî Gazete Sayı : 28599 YÖNETMELİK Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; sağlık hizmetlerinin

Detaylı

ÇANAKKALE HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

ÇANAKKALE HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SIRA NO ÇANAKKALE HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Açıktan Atama İşlemleri

Detaylı

2014 Yılı İstifa Sonrası Yeniden (Açıktan) Atama Kurası

2014 Yılı İstifa Sonrası Yeniden (Açıktan) Atama Kurası 2014 Yılı İstifa Sonrası Yeniden (Açıktan) Atama Kurası 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 92 nci maddesinin birinci fıkrası ile Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği

Detaylı

2014 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI

2014 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI 2014 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları kadrolarında çalışmakta olan personel hariç olmak üzere, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 1- Hizmet veya Yeşil Pasaport Formu

Detaylı

ÖĞRETMENLERİN 2017 EYLÜL İL İÇİ AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

ÖĞRETMENLERİN 2017 EYLÜL İL İÇİ AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU ÖĞRETMENLERİN 2017 EYLÜL İL İÇİ AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli kadrolu

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI 4924 SAYILI KANUNA TABİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI 4924 SAYILI KANUNA TABİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI 4924 SAYILI KANUNA TABİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 11.02.2015 Resmi Gazete Sayısı: 29264 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠNDEN DĠĞER KAMU KURUMLARINA NAKLEN GEÇMEK ĠSTEYEN ĠDARĠ PERSONELE ĠLĠġKĠN MUVAFAKAT YÖNERGESĠ

KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠNDEN DĠĞER KAMU KURUMLARINA NAKLEN GEÇMEK ĠSTEYEN ĠDARĠ PERSONELE ĠLĠġKĠN MUVAFAKAT YÖNERGESĠ KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠNDEN DĠĞER KAMU KURUMLARINA NAKLEN GEÇMEK ĠSTEYEN ĠDARĠ PERSONELE ĠLĠġKĠN MUVAFAKAT YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin

Detaylı

b) Aile birliğinin sağlanması sebebi ile naklen tayin talebi,

b) Aile birliğinin sağlanması sebebi ile naklen tayin talebi, TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL HAKKINDA NAKLEN TAYİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç Madde 1- (1) Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi nde görev yapan idari personelin naklen tayin taleplerinin

Detaylı

2016 YILI 2.DÖNEM İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ

2016 YILI 2.DÖNEM İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 2016 YILI 2.DÖNEM İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 92 nci maddesinin birinci fıkrası ile Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer

Detaylı

SENDİKAMIZIN GÖRÜŞLERİ KIRMIZI OLARAK BELİRTİLMİŞTİR. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI YÖNETİCİLERİ YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ

SENDİKAMIZIN GÖRÜŞLERİ KIRMIZI OLARAK BELİRTİLMİŞTİR. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI YÖNETİCİLERİ YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ SENDİKAMIZIN GÖRÜŞLERİ KIRMIZI OLARAK BELİRTİLMİŞTİR. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI YÖNETİCİLERİ YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç

Detaylı

HİZMET STANDARDI TABLOSU

HİZMET STANDARDI TABLOSU HİZMET STANDARDI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLAN MA SÜRESİ 1 Akademik ve İdari Personelin Hususi Pasaport Çıkarma ve Temdit (Süre uzatma) 1- Personelin,

Detaylı

30 Nisan 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29342

30 Nisan 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29342 30 Nisan 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29342 YÖNETMELİK Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI PERSONELİNİN YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMALARINA

Detaylı

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İş Başvurusu 1-Dilekçe, 2-Özgeçmiş, 3-CV 7 GÜN 2 İlk defa devlet memurluğuna alınma 1-ÖSYM Başkanlığından gelen atanacakların listesi, 3- Nüfus cüzdan sureti 5-Sağlık raporu 7-İkametgah belgesi, 8-Mal

Detaylı

2015 Yılı Temmuz Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni

2015 Yılı Temmuz Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni 2015 Yılı Temmuz Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası İlan Metni Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre 2015 Yılı Temmuz Dönemi

Detaylı

EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANM ASÜRESİ (EN

Detaylı

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul

Detaylı

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ETİMESGUT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ETİMESGUT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. ANKARA VALİLİĞİ HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Birimler Sayı 1 Din Öğretimi Şube Müdürlüğü 2 2 Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü 1 3 İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü 1/A 6 4 İnsan Kaynakları

Detaylı

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

Hizmet Standardı Olan Şubeler

Hizmet Standardı Olan Şubeler T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ HİZMET STANDARTLARI Sıra 2 3 Hizmet Standardı Olan Şubeler Sayı Temel Eğitim Hizmetleri Bölümü Ortaöğretim Hizmetleri Bölümü Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü 4 5 Mesleki ve Teknik

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TANIMI DAYANAĞI ELEKTRONİK 1 912.02.00.00-912.03.00.00 hususi veya hizmet pasaportu çıkarma ve yenileme talepleri

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 26.03.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28599 SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; sağlık hizmetlerinin yurt genelinde

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; sağlık hizmetlerinin yurt genelinde etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için Sağlık

Detaylı

İCRA MÜDÜR VE YARDIMCILARI İLE İCRA KATİPLERİNİN SINAV,

İCRA MÜDÜR VE YARDIMCILARI İLE İCRA KATİPLERİNİN SINAV, İCRA MÜDÜR VE YARDIMCILARI İLE İCRA KATİPLERİNİN SINAV, ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1-7/9/1991 tarihli ve 20984 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İcra Müdür

Detaylı

26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637

26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637 26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637 NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemizin birimlerine 09.11.2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ ve STANDARTLARI

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ ve STANDARTLARI ADI TANIMI DAYANDIĞI MEVZUATIN ADI İÇ () SUNUM ELEKTRONİK OLARAK HİZMET ENVANTERİ ve I 1 2 3 ve İdari in Hususi Pasaport Çıkarma ve Temdit(Süre Uzatma) ve İdari in Hizmet Pasaportu Çıkarma ve Temdit(Süre

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Personel Birimi Sıra No 1 Hizmetin Adı Personelin Göreve Başlama Başvuruda İstenen Belgeler 1. Aile durum bildirimi formu

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. ANKARA VALİLİĞİ HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Birimler Sayı Din Öğretimi Şube Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü 3 İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü 3 4 İnsan Kaynakları Şube

Detaylı

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖZLÜK İŞLERİ HİZMET STANDARTLARI. 1-) Dilekçe, 2-) Unvan Belgesi.

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖZLÜK İŞLERİ HİZMET STANDARTLARI. 1-) Dilekçe, 2-) Unvan Belgesi. SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Bakanlık personelinin Sigortalı ve Bağ-Kur'lu hizmet birleştirme TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖZLÜK İŞLERİ HİZMET STANDARTLARI 2-) Unvan Belgesi.

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı 1 / 5 MERKEZ BİRİMLER + BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİNE Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra birimlerinden 2014 ve 2015 yıllarında ölüm, istifa, emeklilik, kurumlar arası geçiş gibi sebeplerle toplam 1012 personel

Detaylı

2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ

2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 92 nci maddesinin birinci fıkrası ile Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER Hususi pasaport çıkarma ve temdit (Süre uzatma) talepleri Hizmet

Detaylı

2017 YILI EYLÜL DÖNEMİ İSTEĞE BAĞLI BAKANLIK VE BAĞLI KURULUŞLAR ARASI YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMA KURASI İLAN METNİ

2017 YILI EYLÜL DÖNEMİ İSTEĞE BAĞLI BAKANLIK VE BAĞLI KURULUŞLAR ARASI YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMA KURASI İLAN METNİ 2017 YILI EYLÜL DÖNEMİ İSTEĞE BAĞLI BAKANLIK VE BAĞLI KURULUŞLAR ARASI YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI, GENELKURMAY BAŞKANLIĞI VE KUVVET KOMUTANLIKLARINDA GÖREVLİ DEVLET MEMURLARININ YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMALARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK (Resmi Gazete: 26.02.2010 Sayı: 27505) Amaç

Detaylı

TRABZON VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

TRABZON VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI S. NO MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurt Dışından Gelen ve İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN;

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN; JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN;. Akademimiz na 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 94 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci Maddesindeki genel

Detaylı

2013 YAZ DÖNEMİ ÖĞRETMENLERİN ÖZÜR DURUMUNDAN İL İÇİ VE İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN DUYURU

2013 YAZ DÖNEMİ ÖĞRETMENLERİN ÖZÜR DURUMUNDAN İL İÇİ VE İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN DUYURU 2013 YAZ DÖNEMİ ÖĞRETMENLERİN ÖZÜR DURUMUNDAN İL İÇİ VE İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN DUYURU Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il içi ve iller arasında sağlık, eş

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49881

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49881 20.04.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49881 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008351 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİ

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİ Yürürlükten kaldırılmıştır: http://www.ttb.org.tr/mevzuat/index.php?option=com_content&view=article&id=952:salik-bakanli i-ve-bali-kurululari-atama-ve-yer-detrme-yoenetmel-2013&catid=2:ymelik&itemid=33

Detaylı

2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ (Eczacı, Diş Tabibi Ve Uzman Diş Tabibi İle Emekli Olan Tabip Ve Uzman Tabipler Dahil) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek Madde 1

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Şubeler Sayı 1 İnsan Kaynakları Şubesi 14 2 Strateji Geliştirme Şubesi 1 3 İnşaat Emlak Şubesi

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ Kamu Hizmet Standartları Tablosu

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ Kamu Hizmet Standartları Tablosu PERSONEL İŞLERİ 1 2 3 4 5 6 7 8 İlk defa devlet memuru olarak atanan in Personel nakil (işe başlama ve ayrılma) Aday memurların asalet tasdiki Akademik ve İdari in terfi yıllık izinleri ile ilgili mazeret

Detaylı

GÜNEYSU FİZİK TEDAVİ VEREHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GÜNEYSU FİZİK TEDAVİ VEREHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GÜNEYSU FİZİK TEDAVİ VEREHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİ ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER BAŞVURULACAK PERSONEL/BİRİM HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci

Detaylı

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI VE DİŞ TABİPLERİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen)

Detaylı

T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KO HİZMETİ ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ADI T.C. ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 2 Öğrenci İşleri ile ilgili belgelerin verilmesi Öğrenci temsilcisi seçimi 3 Öğrenci kayıt silme 4 5 Öğrenci kayıt dondurma Burs başvurularının değerlendirilmesi 6 Mazeretli ders

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL HAKKINDA NAKLEN TAYİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL HAKKINDA NAKLEN TAYİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL HAKKINDA NAKLEN TAYİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç Madde 1- (1) Karabük Üniversitesi nde görev yapan idari personelin naklen tayin taleplerinin değerlendirmesinde uygulanacak

Detaylı

EK-2 TEKİRDAĞ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016)

EK-2 TEKİRDAĞ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) Sıra No HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (En Geç) Sağlık Bakanlığı Ve Bağlı Kuruluşları Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliği, Sağlık Personelinin İl İçi Yer Değişikliğinin

Detaylı

Personel Dairesi Başkanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Personel Dairesi Başkanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sayfa No 1/7 1 KPSS, EKPSS, 2828 SHK, 3713 TMK İle Açıktan Atama 1-ÖSYM ve DPB Tarafından Kurumumuza Gönderilen Yerleştirme Yazısı 2-Yerleştirme Sonuç Belgesi 3-Diplomanın Aslı ve Fotokopisi 4-Nüfus Cüzdanının

Detaylı

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ ADI 1 2 Öğrenci İşleri ile ilgili belgelerin verilmesi Öğrenci temsilcisi seçimi 3 Öğrenci kayıt silme 4 5 Öğrenci kayıt dondurma Burs başvurularının değerlendirilmesi 6 Mazeretli ders kayıt

Detaylı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden;

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden; Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden; Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 26.03.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28599

Resmi Gazete Tarihi: 26.03.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28599 Resmi Gazete Tarihi: 26.03.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28599 SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; sağlık hizmetlerinin yurt genelinde

Detaylı

YÖNETMELİK. Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ. Amaç

YÖNETMELİK. Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ. Amaç 26 Mart 2013 SALI Resmî Gazete Sayı : 28599 Sağlık Bakanlığından: YÖNETMELİK SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; sağlık hizmetlerinin

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden:

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI 2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının

Detaylı

2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni

2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni 2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası İlan Metni Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre 2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B. BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ

Detaylı

YÖNETMELİK SOSYAL GÜVENLİK KURUMU PERSONELİ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK SOSYAL GÜVENLİK KURUMU PERSONELİ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 27 Haziran 2012 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28336 Sosyal Güvenlik Kurumundan: YÖNETMELİK SOSYAL GÜVENLİK KURUMU PERSONELİ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

2018 OCAK AYI ÖĞRETMENLERİN AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

2018 OCAK AYI ÖĞRETMENLERİN AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU 2018 OCAK AYI ÖĞRETMENLERİN AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli kadrolu

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ ( DUS )

DİCLE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ ( DUS ) DİCLE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ ( DUS ) ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ATAMALARINDA İSTENEN EVRAKLAR AÇIKTAN VE N A K L E N (Halen Kamu Kurumlarında Çalışmakta

Detaylı

TUTAN AKTIR. 'GIN İşveren Vekili 1.Hukuk Müşaviri Üye

TUTAN AKTIR. 'GIN İşveren Vekili 1.Hukuk Müşaviri Üye TUTAN AKTIR 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkartılan Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esaslan ile Kamu Görevlileri Hakem Kurulu,

Detaylı

2013 Yılı Eylül Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni

2013 Yılı Eylül Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni 2013 Yılı Eylül Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası İlan Metni Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre 2013 Yılı Eylül Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle

Detaylı

MADDE 48 (1) Öğretmenler, aynı eğitim kurumunda adaylık dâhil toplamda en fazla 8 yıl görev yapabilir.

MADDE 48 (1) Öğretmenler, aynı eğitim kurumunda adaylık dâhil toplamda en fazla 8 yıl görev yapabilir. Öğretmenlerin aynı eğitim kurumunda azami çalışma süresi MADDE 48 (1) Öğretmenler, aynı eğitim kurumunda adaylık dâhil toplamda en fazla 8 yıl görev yapabilir. (2) Aynı eğitim kurumunda yer değiştirme

Detaylı

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Evrak Tarih ve Sayısı: 16/02/2015-632 *BD249142941* TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Sayı : 39.A.00/ Konu : Sağlık Bakanlığı Ve Bağlı Kuruluşları 4924 Sayılı Kanuna Tabi Sözleşmeli Sağlık Personeli

Detaylı

TEKĠRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ Destek Hizmetleri ġube Müdürlüğü Özlük ĠĢleri Kamu Hizmet Standartları Tablosu

TEKĠRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ Destek Hizmetleri ġube Müdürlüğü Özlük ĠĢleri Kamu Hizmet Standartları Tablosu TEKĠRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ Destek Hizmetleri ġube Müdürlüğü Özlük ĠĢleri Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HĠZMETĠN ADI ĠSTENEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ) 1 personelinin Sigortalı

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540 17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009006 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 Sayılı Kanunun ilgili

Detaylı

26 Ağustos 2003 Tarihli Resmi Gazete. Sayı: Harcırah Kanunu Genel Tebliği. (Seri No:37)

26 Ağustos 2003 Tarihli Resmi Gazete. Sayı: Harcırah Kanunu Genel Tebliği. (Seri No:37) Harcırah Kanunu Genel Tebliği (Yurt İçinde ve Yurt Dışında Daimi Bir Göreve Naklen Atananların Harcırah Harcırah Kanunu Genel Tebliği (Yurt İçinde ve Yurt Dışında Daimi Bir Göreve Naklen Atananların Harcırahına

Detaylı

3) Doğum sebebiyle verilen aylıksız izin süresinin kıdem aylığına esas hizmet süresinin hesabında dikkate alınıp alınmayacağı,

3) Doğum sebebiyle verilen aylıksız izin süresinin kıdem aylığına esas hizmet süresinin hesabında dikkate alınıp alınmayacağı, İŞTE DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞININ GÖRÜŞÜ ÖZET: Doğum sebebiyle verilen aylıksız izin süresinin memurun kazanılmış hak aylığında dikkate alınıp alınmayacağı, intibak işleminin ne zaman yapılacağı, bu sürelerin

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI S.NO Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Norm Kadro Planlama ve Aralık 1-Birimlerden norm kadro talep formları 1

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Birimler Sayı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü 2 İnsan Kaynakları -2 Şube Müdürlüğü 3 3 İnsan Kaynakları -2 Şube

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Atama ve Nakil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik. Tarih: 14.09.2004 Sayı: 25583

Sağlık Bakanlığı Atama ve Nakil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik. Tarih: 14.09.2004 Sayı: 25583 Sağlık Bakanlığı Atama ve Nakil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Tarih: 14.09.2004 Sayı: 25583 MADDE 1 8/6/2004 tarihli ve 25486 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Sağlık Bakanlığı

Detaylı

2007 YILI YARIYIL TATİLİ ÖZÜR DURUMUNA BAĞLI İL İÇİ VE İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRMELERE YAPILACAK BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

2007 YILI YARIYIL TATİLİ ÖZÜR DURUMUNA BAĞLI İL İÇİ VE İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRMELERE YAPILACAK BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1 2007 YILI YARIYIL TATİLİ ÖZÜR DURUMUNA BAĞLI İL İÇİ VE İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRMELERE YAPILACAK BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ÖZÜR DURUMUNA BAĞLI İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME BAŞVURULARI Özür Durumuna

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018 ÖNEMLİ NOT: 1024335,1024338 ve 1024339 NOLU İLANLAR İLE İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANM A SÜRESİ 1 KPSS İle Atama İşlemleri (İlk Defa Devlet

Detaylı

632 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULANMASINA İLİŞKİN REHBER

632 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULANMASINA İLİŞKİN REHBER 632 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULANMASINA İLİŞKİN REHBER 2/6/2011 tarihli ve 632 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü Maddesinin (B) Fıkrası ile 4924 Sayılı Kanun Uyarınca Sözleşmeli Personel

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanlığı ADAY MEMUR EĞİTİMLERİ İstanbul SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA

Detaylı

SULTANBEYLİ KAYMAKAMLIĞI SULTANBEYLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBESİ HİZMET STANDARTLARI

SULTANBEYLİ KAYMAKAMLIĞI SULTANBEYLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBESİ HİZMET STANDARTLARI 1 SULTANBEYLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBESİ HİZMET STANDARTLARI 1- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı görülerek alınacak fotokopisi 1 Öğretmenliğe Atanacakların İlk 2-

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET BİRİMİ 1. Öğrenci İşleri HİZMETİN ADI Öğrenci Başvuru BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1. Diploma fotokopisi 2. Transkript 3. Lisans/Yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin örneği 4.

Detaylı