EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI"

Transkript

1 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR KONTENJANLAR ve ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK YL DR Bu Anabilim Dalına başvuracak adayların ALES Eşit ağırlık olarak değerlendirilecektir. Hazırlık Programı için 1-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Ulaştırma Mühendisliği, Maliye, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Pazarlama, Uluslararası Finans, Uluslararası Finans ve Bankacılık, Bankacılık ve Finans, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Sağlık Yönetimi Programından mezun olanlar başvurabilir. Programı için; 1-Uluslararası Ticaret ve/veya Lojistikle ilgili lisans programlarından mezun olanlar ile İşletme, İktisat, İşletme ve Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Ekonomi, İşletme Yönetimi, Uluslararası İşletme Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik, bölümleri lisans mezunları başvurabilir. 2- ve Hazırlık Programları için mülakat sınavı yapılacaktır. Yazılı sınav yapılmayacaktır. 3-Mülakat notu 60 ın altında olan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. 4-Mülakata kontenjanın 2 (iki) katı kadar öğrenci çağrılacaktır. Programı için; 1-Uluslararası Ticaret ve/veya Lojistikle ilgili yüksek lisans programlarından mezun olanlar ile İşletme, İktisat, İşletme ve Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Ekonomi, İşletme Yönetimi, Uluslararası İşletme Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik bölümleri yüksek lisans mezunları başvurabilir 2-Mülakata kontenjanın 2 (iki) katı kadar aday çağrılacaktır. 3-Mülakat notu 60 ın altında olan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.

2 MUHASEBE VE FİNANS YÖNETİMİ - YL DR Bu Anabilim Dalına başvuracak adayların ALES Eşit Ağırlık puanı değerlendirilecektir. 1-İşletme, İktisat, Muhasebe ve Finans ile ilgili bölümlerden mezun olanlar başvurabilir. 2- Hazırlık programına, diğer lisans programlarından mezun olanlar başvurabilir. 3-Bu programda yazılı sınav yapılmayacak, mülakat sınavı yapılacaktır 4-Mülakat notu 60 ın altında olan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. 5-Mülakata kontenjanın 2 (iki) katı kadar öğrenci çağrılacaktır. SAĞLIK YÖNETİMİ SAĞLIK YÖNETİMİ TEZSİZ YL (İ.Ö.) YL DR YL DR lisans programına, Herhangi bir programından mezun olanlar başvurabilir. 2- programına, Sağlık Yönetimi Tezli yüksek lisans programı mezunları başvurabilir. 3- lisans ve doktora programı için, mülakat sınavı yapılacaktır. Yazılı sınav yapılmayacaktır. 4-Mülakat notu 60 ın altında olan aday değerlendirmeye alınmayacaktır. 5-Mülakata kontenjanın 2 (iki) katı kadar öğrenci çağrılacaktır. 1-Dört yıllık lisans mezunu olanlar başvurabilir ve bu program ücretlidir. 2-Yazılı ve mülakat sınavı yapılmayacaktır.

3 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ YL DR ÖZEL ŞARTLAR 1-İşletme, İşletmecilik ve İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünü mezunları başvurabilir. 2- Hazırlık programına, diğer lisans programlarından mezun olanlar başvurabilir. 3-Bu programda yazılı sınav yapılmayacak, mülakat sınavı yapılacaktır. 4-Mülakat notu 60 ın altında olan aday değerlendirmeye alınmayacaktır. 5-Mülakata kontenjanın 2 (iki) katı kadar öğrenci çağrılacaktır. İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ TEZSİZ YL (İÖ) YL DR ÖZEL ŞARTLAR 1-Dört yıllık lisans mezunu olanlar başvurabilir ve bu program ücretlidir. 2-Yazılı ve mülakat sınavı yapılmayacaktır. İŞLETME YL DR 10-1 ÖZEL ŞARTLAR 1-İşletme, Muhasebe ve Finans, İnsan Kaynakları, Yönetim ve Organizasyon ile ilgili Tezli programlarından mezun olanlar başvurabilir. 2-İşletme Anabilim Dalı altında Muhasebe ve Finans Yönetimi Bilim Dalında 5, Yönetim ve Organizasyon Bilim Dalında 5 olmak üzere 10 öğrenci alınacaktır. 3-Bu programda yazılı sınav yapılmayacak, mülakat sınavı yapılacaktır. 4- Mülakata kontenjanın 2 (iki) katı kadar öğrenci çağrılacaktır. 5- Mülakat notu 60 ın altında olan aday değerlendirmeye alınmayacaktır.

4 BAŞVURU ve GİRİŞ ŞARTLARI 1- Tezli yüksek lisans, tezsiz yüksek lisans, bilimsel hazırlık programlarına başvuracak adayların lisans mezuniyet not ortalamasının 100 tam puan üzerinden en az 55 veya 4 lük sistemde en az 2.00 (CC) eşdeğeri olması gerekir. 2- Programına başvuracak adayların yüksek lisans mezuniyet not ortalamasının 100 tam puan üzerinden en az 70 veya 4 lük sistemde en az 2.00 (CC) olması gerekir. diplomasıyla doktora programına müracaat edecek adayların lisans mezuniyet not ortalamasının 100 üzerinden 80 veya 4 üzerinden 3 olması gerekmektedir. 3- Akademik Personel ve üstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) puanının anabilim dallarının istemiş olduğu puan türünden en az 55 standart puan olması gerekir. diploması ile doktora programına başvuran adayların ise, istenilen puan türünden en az 80 ALES puanı olması gerekir. 4- Programına başvuracak adayların YDS den en az 55 veya Üniversitelerarası Kurulca kabul edilen yabancı dillerden yapılan sınavlardan bu puanın eşdeğeri bir puan alınması zorunludur. 5- Geçerli bir ALES puanına sahip olunması gerekir. Ancak yüksek lisans öğrenimini yapanlardan, bu öğrenimini tamamladıktan veya ilişiği kesildikten sonra en fazla bir yarıyıl ara vererek Enstitümüz lisansüstü programlarına başvuranlardan, bu durumu belgelendirdikleri takdirde yeniden ALES e girme şartı aranmaz. 6- üstü programlara kayıt yaptıracak erkek adayların askerlik görevi açısından bir sakıncasının olmaması gerekir. 7- Tezsiz yüksek lisans II. öğretim programlarına başvuru için ALES puanı olması zorunlu değildir. ALES puanı olmayanların ALES puanı 50 olarak değerlendirilecek, ALES puanı 50 puanın üzerinde bulunan adayların ise ilgili puan türünden ALES puanları değerlendirmeye alınacaktır. a- Mülakat sınavı yapılmayacak olan Anabilim Dallarında; mezuniyet notunun % 60 ı, ALES puanının % 20 si, varsa yabancı dil puanının % 20 si, dikkate alınarak sıralama yapılacaktır. 8- Tezsiz ikinci öğretim programlarına başvurup kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısı en az 10 öğrenci olmaması durumunda o anabilim dalında program açılmayacaktır. Program açılmadığı takdirde öğrencilerin kesin kayıtta yatırmış oldukları öğrenim ücreti kendilerine iade edilecektir. Programı açılan tezsiz yüksek lisansa kesin kayıt yaptırıp kaydını aldırmak isteyen ve ilgili dönemlerde ders seçmeyen öğrencilerin ücretleri iade edilmeyecektir. Tezsiz yüksek lisans II. Öğretim Programlarında alınacak öğrenim ücreti her bir ders için 420 TL. (420x10 ders: 4200) Dönem projesi ( 3.yarıyıl ) dersi için 1000 TL dir.

5 9- Tezli yüksek lisans ile bilimsel hazırlık programlarına başvuran adayların başarı notunun hesaplanmasında; a- Mülakat ve/veya Yazılı Sınavı Yapılanların: Başvuran adayların; ALES puanının %50 si, lisans mezuniyet notunun %15 i, yabancı dil notunun %15 i, mülakat/yazılı sınavı notunun % 20 si (Yazılı sınav yapılan anabilim dallarında yazılı sınavının %50 si, mülakat sınavının %50 si şeklinde hesaplanacaktır.) dikkate alınarak sıralaması yapılacaktır. Bu şekilde hesaplanan notun en az 50 olması gerekmektedir. Sınava girmeyen aday başarısız Sayılır. b- Mülakat ve/veya Yazılı Sınavı Yapılmayanların; ALES puanının %50 si, lisans mezuniyet notunun %30 u, yabancı dil notunun %20 si dikkate alınarak sıralama yapılacaktır. Bu şekilde hesaplanan notun en az 50 olması gerekmektedir. 10- Tezli yüksek lisans, tezsiz yüksek lisans ve bilimsel hazırlık programlarına başvuran, ancak yabancı dil belgesi (KPDS, ÜDS, TOEFL, YDS, YÖKDİL ve) bulunmayan adaylar, yabancı dil puan katkısından yararlanamazlar. 11- Programına başvuran adayların başarı notunun hesaplanmasında; a- Mülakat Sınavı Yapılanların; Başvuran adayların tamamı mülakat sınavına alınacaktır. ALES puanının %50 si, yüksek lisans Mezuniyet notunun %15 i, yabancı dil notunun % 15 i, mülakat notunun %20 si dikkate alınarak sıralama yapılır ve bu şekilde hesaplanan başarı notunun en az 60 olması gerekir. Sınava girmeyen aday başarısız sayılır. 12- Mülakat ve/veya Yazılı sınavı yapılan Anabilim Dallarında mülakata katılmak zorunludur. Katılmayan adayların ortalama puanı kaç olursa olsun Başarısız sayılacaktır. 13- Posta ve Kargo ile Başvuru Yapılamaz. 14- kontenjanlarına sadece bu protokol kapsamındaki üniversitelerin öğretim elemanları başvurabilir. İlgili Anabilim Dalı Başkanlığı nın şartlarını sağlaması gerekir /02/2013 tarihinden önce tezsiz yüksek lisans programlarına kayıtlı olan veya mezun olan öğrenciler, doktora programlarına başvurabilir. 16- Adayların mezuniyet not ortalamalarının dönüşüm hesabında, öğretim Kurulu (YÖK) Not Dönüşüm Tabloları esas alınır.

6 BAŞVURU-KESİN KAYIT 1-Başvurular on-line alınacaktır. 2-Mülakat/yazılı sınavına katılacak adayların, sınava girerken belgelerinin birer fotokopilerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 3-Kesin kayıt işlemleri şahsen (veya noter onaylı vekâlet ile) Kayseri Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nda yapılacaktır. Kazanların Kesin Kaydı Temmuz 2019 tarihinde yapılacaktır. Yedeklerin Müracaatı ve kesin kaydı 31 Temmuz-02 Ağustos 2019 tarihinde yapılacaktır. ADAYLARIN DİKKATİNE!!! -Asıl listeden süresi içerisinde kesin kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybederler. Belirtilen tarihlerde dilekçe vermeyip kayıt yaptırmayan yedek adaylar da kayıt hakkını kaybederler. Adayların kesin kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir. -Posta ve Kargo ile kayıt yapılamaz. Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan aday her hangi bir hak iddia edemez. -İstenilen belgelerde yanlış beyanda bulunanlar ile tahrifat yapanların, sınavlarda başarılı olsalar dahi kayıtları yapılmaz. Gerçek dışı bilgi ve belgelere göre aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış öğrencilerin kaydı silinir. Not: Tezsiz programları hariç, aynı anda birden fazla programa kayıt yapılmaz ve devam edilemez.

7 T.C. KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MÜLAKAT SINAV TARİHLERİ VE YER BİLGİLERİ / MÜLAKAT SINAV TARİHİ YERİ SAĞLIK YÖNETİMİ ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK 18 Temmuz 2019 Saat:09:30 18 Temmuz 2019 Saat:13:30 18 Temmuz 2019 Saat:09:30 18 Temmuz 2019 Saat:13:30 MUHASEBE VE FİNANS YÖNETİMİ 19 Temmuz 2019 Saat: 09:30 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ İŞLETME 19 Temmuz 2019 Saat: 09:30 Uygulamalı 19 Temmuz 2019 Saat:13:30 Bilimler Fakültesi ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ Temmuz 2019 : Öğrenci Müracaatları Temmuz 2019 : Mülakat Listelerinin Açıklanması Temmuz 2019 : Mülakat Sınavları Temmuz 2019 : Kazananların İlanı Temmuz 2019 : Kazananların Kesin Kaydı 31 Temmuz Ağustos 2019 : Yedeklerin Müracaatı / Kaydı Eylül 2019 : eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı öğrenci ders kayıtları

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI (EK-2 İLAN)

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI (EK-2 İLAN) T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI (EK-2 İLAN) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 14/07/2017 tarih ve 75850160-104.01.04.01/46068

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 207-208 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü eğitim-öğretim için 207-208 eğitim-öğretim yılında

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR KONTENJANLAR ve ÖZEL ŞARTLAR

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR KONTENJANLAR ve ÖZEL ŞARTLAR T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL LER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR KONTENJANLAR ve ANA ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ YL - - 8-1 - DR 1-Edebiyat Fakültesi

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi: 19.07.2018 Toplantı Sayısı : 31 Karar No:01 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 27.06.2018 tarihli

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI ANABİLİM KONTENJANLAR DALLARI MATEMATİK VE ALES TEZLİ FEN BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu, Enstitü Müdürü Doç. Dr. Cevdet KIRPIK ın başkanlığında 20/04/2017 Perşembe günü saat:16.00 da toplanmış

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

T.C. ERCĐYES ÜNĐVERSĐTESĐ EĞĐTĐM BĐLĐMLERĐ ENSTĐTÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞĐTĐM-ÖĞRETĐM YILI GÜZ DÖNEMĐ ĐLANI

T.C. ERCĐYES ÜNĐVERSĐTESĐ EĞĐTĐM BĐLĐMLERĐ ENSTĐTÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞĐTĐM-ÖĞRETĐM YILI GÜZ DÖNEMĐ ĐLANI T.C. ERCĐYES ÜNĐVERSĐTESĐ EĞĐTĐM BĐLĐMLERĐ ENSTĐTÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞĐTĐM-ÖĞRETĐM YILI GÜZ DÖNEMĐ ĐLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2013-2014 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜS Yönetim Kurulu Kararları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜS Yönetim Kurulu Kararları Karar No:02 a) 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kontenjanları ve başvuru şartları üzerinde görüşüldü. Enstitümüz lisansüstü programlarına 2016-2017

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi: 10.06.2014 Toplantı Sayısı : 26 Karar No: 19 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2009 2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

A- YÜKSEK LİSANS VE DOKTORAYA BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI

A- YÜKSEK LİSANS VE DOKTORAYA BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI NOT: Başvuru sürecinden sonra, her ne sebeple olursa olsun adayın hatasıyla, bilgi eksikliğiyle, vb. nedenlerle yapılan yanlış başvurular sonucunda başvuran adayın işlemleri iptal edilecektir. Bu nedenle

Detaylı

T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SOSYOLOJİ ANABİLİM DALI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI VE KONTENJANLARI Anabilim Kontenjan Özel Koşullar

Detaylı

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1- Başvuru yapmadan önce ilanda belirtilen başvuru koşullarının ve kontenjanlarının yer aldığı ilan metnini mutlaka okuyunuz. Eğer başvuru koşullarını taşıyorsanız

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi: 16.12.2014 Toplantı Sayısı : 56 Karar No: 02 2014-2015 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında lisansüstü programlara

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 20-205 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Anabilim Dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır. İlgili

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI A- TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI Adayın; 1- Lisans diplomasına sahip olması, 2- ALES

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar, kontenjanlar,

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar, kontenjanlar,

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1 üstü programlara başvuru Enstitümüz web sayfasından ONLINE yapılacaktır. 2 Adaylar sadece tek Anabilim Dalına/Bilim Dalına müracaat edebilirler. Başvuru yapan

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA PROGRAMI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA PROGRAMI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA PROGRAMI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI ANA DOĞU DİLLERİ Kore Dili ve Edebiyatı Ermeni Dili ve Ed. Bütünleşik

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1 üstü programlara başvuru Enstitümüz web sayfasından ONLINE yapılacaktır. 2 Adaylar sadece tek Anabilim Dalına/Bilim Dalına müracaat edebilirler. Başvuru yapan

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başında, aşağıda

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, aşağıda kontenjanları

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Karar No: 02 2013-2014 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci ek kontenjanları ve başvuru şartları üzerinde görüşüldü. Enstitümüz lisansüstü programlarına 2013 2014

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ALAN ALAN

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTE) MÜHENDİSLİK ve FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (MFBE) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Kontenjanlar Programı Tezli YL Tezsiz YL Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş Özel Koşullar Yönetim ve Organizasyon

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına Celal Bayar Üniversitesi

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

Başvuru Tarihleri 02 Ocak Ocak Ocak Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak Ocak 2017

Başvuru Tarihleri 02 Ocak Ocak Ocak Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak Ocak 2017 TAKVİM Doktora / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 02 Ocak 2017 08 Ocak 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin İlanı 13 Ocak 2017 Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak 2017 19 Ocak

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü öğretimi için 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: 08 Ocak 2018-17 Ocak 2018 Sınav Tarihleri: Bilim Sınavı ve Mülakat : 25 Ocak 2018 Perşembe

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi:09.06.2015 Toplantı Sayısı : 23 Karar No: 02 2015-2016 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES PUAN ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ TÜRÜ TIBBİ GENETİK ALAN

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJANLARI(*)

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJANLARI(*) 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJANLARI(*) PROGRAMLAR YÜKSEK LİSANS ALES TEZLİ TEZSİZ TEZSİZ İ.Ö. DOKTORA PUAN TÜRÜ TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI Türk Dili

Detaylı

İKTİSAT TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI* TC Uyruklu (Alan içi) TC Uyruklu (Alan dışı)

İKTİSAT TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI* TC Uyruklu (Alan içi) TC Uyruklu (Alan dışı) T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2014-2015 Akademik Yılı Bahar yarıyılında, Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıda belirtilen

Detaylı

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURULARI ENSTİTÜMÜZ WEB SAYFASINDAN ONLİNE YAPILACAKTIR.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURULARI ENSTİTÜMÜZ WEB SAYFASINDAN ONLİNE YAPILACAKTIR. T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından Niğde Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 7. 8. ve 13. Maddeleri

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılı Bahar döneminde Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLANI

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLANI T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLANI Üniversitemize bağlı Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Tezli Yüksek

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim bahar yarıyılında

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 27-31 Ağustos 2018 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

A- TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU ve KABUL KOŞULLARI:

A- TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU ve KABUL KOŞULLARI: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü öğretim programlarına 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında öğrenci alınacaktır. A- TEZLİ

Detaylı

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - -

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE DÜZCE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İMZALANAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ***Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı anabilim dalları programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar,

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim güz yarıyılında üniversitemizde

Detaylı

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına, 2017-2018

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2014-2015 öğretim yılı bahar yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına Celal Bayar Üniversitesi üstü

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN üstü Programlarımıza 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Programlara kabul şartları, kontenjanlar ve başvuru ile

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Doktora, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1- Başvuru yapmadan önce ilanda belirtilen başvuru koşulları ve kontenjanların yer aldığı ilan metnini mutlaka okuyunuz. Başvuru koşullarını taşıyorsanız başvurunuzu

Detaylı

DOKTORA için: NOT*Mezuniyet notu sadece 100 lük sistem olan adaylar 100 lük notunu gireceklerdir.

DOKTORA için: NOT*Mezuniyet notu sadece 100 lük sistem olan adaylar 100 lük notunu gireceklerdir. A- SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI YÜKSEK LİSANS için: 1- Bir lisans

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİSİ ALINACAKTIR

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Yüksek Lisans Doktora Yatay Geçiş (Yüksek Lisans) Tezsiz yüksek lisans T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği

Detaylı

DUYURU T.C KIRŞEHİR AHİ GÜZ EVRAN YARIYILI ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM T.C. YILI

DUYURU T.C KIRŞEHİR AHİ GÜZ EVRAN YARIYILI ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM T.C. YILI T.C KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM T.C. YILI KIRŞEHİR AHİ GÜZ EVRAN YARIYILI ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMLARINA İLİŞKİN DUYURU 0 1. Başvuru

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİLERİ ENSTİTÜSÜ ÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 0 0 eğitimöğretim yılı GÜZ yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak programlar, kontenjanlar,

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Kontenjan Ales Kontenjan DOKTORA PROGRAMLARI

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

Bilim / Sanat Dalı veya Ön Koşullar

Bilim / Sanat Dalı veya Ön Koşullar MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Maliye Bakanlığı ile Marmara Üniversitesi Arasında Düzenlenen Lisansüstü Öğretim, Araştırma ve Hizmet İçi Eğitim İş Birliği

Detaylı

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN 2018 1 Doktora ÜNİP Yatay Geçiş T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim güz yarıyılında

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. Uyruklu Yabancı Uyr. T.C. Uyruklu Yabancı Uyr. MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Maliye Bakanlığı ile Marmara Üniversitesi Arasında Düzenlenen Lisansüstü

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek Lisans (Tezli)

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek Lisans (Tezli) T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Lisansüstü Programlarımıza 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Programlara Kabul Şartları, Kontenjanlar ve başvuru

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü ne 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI MÜRACAAT ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI EK:1

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI MÜRACAAT ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI EK:1 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI MÜRACAAT ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI EK:1 SINAVLAR TARİH-SAAT YER ve Doktora Bilim ve Mülakat 26/07/2018-10.00

Detaylı

T.C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İLAN METNİ. Yüksek Lisans ve Doktora Programları İlanı

T.C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İLAN METNİ. Yüksek Lisans ve Doktora Programları İlanı T.C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İLAN METNİ Lisans ve Programları İlanı Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Niğde

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA KONTENJANLARI (*)

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA KONTENJANLARI (*) ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ VE DOKTORA KONTENJANLARI (*) PROGRAMLAR TEZLİ TEZSİZ DOKTORA TARİH (*) Yakınçağ Tarihi 10 - - Yeniçağ Tarihi 10 - - TÜRK DİLİ VE (*) Türk Dili

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği hükümleri uyarınca 2017 2018 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında Tezli

Detaylı

TABLO 1. TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI İŞLETME TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI*

TABLO 1. TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI İŞLETME TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI* T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim

Detaylı

Doktora / Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 01 Temmuz Temmuz 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin 14 Temmuz 2017

Doktora / Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 01 Temmuz Temmuz 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin 14 Temmuz 2017 TAKVİM Doktora / Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 01 Temmuz 2017-11 Temmuz 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin 14 Temmuz 2017 İlanı Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 17

Detaylı

Eğitim Öğretim Yıl Güz Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Programlarımıza Başvurular 27 Ağustos 2018 de Başlıyor.

Eğitim Öğretim Yıl Güz Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Programlarımıza Başvurular 27 Ağustos 2018 de Başlıyor. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yıl Güz Dönemi ve Doktora Programlarımıza Başvurular 27 Ağustos 2018 de Başlıyor. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi lisansüstü programlarımıza 27 Ağustos 2018 Pazartesi

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

BAŞVURU ŞARTLARI. 3- Doktora programlarına başvurularda yabancı dil olarak sadece İngilizce, Almanca ve Fransızca kabul edilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI. 3- Doktora programlarına başvurularda yabancı dil olarak sadece İngilizce, Almanca ve Fransızca kabul edilecektir. BAŞVURU ŞARTLARI 1- Lisansüstü programlara başvuran adaylar, başvuru yapacakları Anabilim/Ana sanat/bilim/sanat Dalı ile ilgili özel şartları sağlayıp sağlamadıklarını başvuru yaptıkları ilgili enstitülerin

Detaylı

BAŞVURU TARİHLERİ VE MÜLAKAT/BİLİM SINAVINA İLİŞKİN BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

BAŞVURU TARİHLERİ VE MÜLAKAT/BİLİM SINAVINA İLİŞKİN BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına İlişkin Başvuru Koşulları ve Kontenjanlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI

İŞLETME ANABİLİM DALI Başvuru Tarihleri: 05-19 Ocak 2015 tarihleri arasında olup, Başvuru formu doldurulduktan sonra istenilen evraklar ile Sosyal Bilimler Enstitüsü ne bizzat yapılacaktır. Sınav Tarihleri: Yabancı Dil Sınavı

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-2013 1 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 14-20 Ocak 2019 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

ALES, Transkript Notu, Mesleki Bilgi Değerlendirme ve Mülakat sonrasında yapılan hesaplamada puan barajı

ALES, Transkript Notu, Mesleki Bilgi Değerlendirme ve Mülakat sonrasında yapılan hesaplamada puan barajı MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2015- Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Maliye Bakanlığı ile Marmara Üniversitesi Arasında Düzenlenen Lisansüstü Öğretim,Araştırma ve Hizmet İçi Eğitim İş Birliği Lisansüstü

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Karar No:01 Karar No:02 23.05.2017 tarih ve 23 sayılı toplantı kararlarının okunup imzalanması. a) 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kontenjanları ve

Detaylı

YÜKSEK LİSANS (TEZLİ) / DOKTORA PROGRAMI na

YÜKSEK LİSANS (TEZLİ) / DOKTORA PROGRAMI na T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTE) Enerji Enstitüsü 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI Çevrimiçi Başvuru: https://obs.iste.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx

Detaylı