Özgün İnşaat. 20 yıldır güven ve dayanıklılık inşa eder.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Özgün İnşaat. 20 yıldır güven ve dayanıklılık inşa eder. www.ozguntaahhut.com"

Transkript

1 Özgün İnşaat 20 yıldır güven ve dayanıklılık inşa eder.

2 ÖZGÜN İNŞAAT TESİSAT TAAHHÜT TİC. LTD. ŞTİ. Bu basılı medyada kullanılan görsellerin tüm ticari ve kullanım hakları Özgün İnşaat Tesisat Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruluşuna aittir. Hoşgeldiniz 04 Hizmetler Özgün İnşaatın hizmet verdiği sektör ve alanlar. Kaliteyi arzuladığınızı biliyoruz, bunun için kalitemizi daima yükseltiyoruz. 3 Trakya Bölgesi nin lider firması Özgün İnşaat iyi hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyor. 14 Referanslar Çalıştığımız firmalar ve müşterilerimizden teşekkür mektupları yılında Çorlu da faaliyete başlamış, yurt içinde ve yurt dışında tamamlamış olduğu projelerle kalitesini kanıtlamıştır. Özgün İnşaat endüstriyel mühendislik uygulamalarında genç ve dinamik kadrosuyla, sektörün güvenilir ve sürekli Sektörle ilgili tüm yasa ve mevzuatı yakından takip eden Özgün İnşaat kalite yönetim sistemini belgeleyerek, sürekli iyileştirme anlayışıyla, farkını ortaya koyuyor. İş sağlığı ve iş güvenliği yönetim sistemleri konusundaki tüm şartları yerine getiren gelişen firmalarından biri olarak, yaptığı tüm Özgün İnşaat, çalışanlarının gerekli bilgilendirme 26 Kalite Kalite ve yetki belgelerimizden bazıları. uygulamalarda mühendislik düşüncesinden ve kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor. ve eğitimleri almalarını sağlamaktadır. Özgün İnşaat sektörün gerektirdiği yenilikleri kullanarak, doğru ürün ve en iyi hizmet kalitesi ile yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Havalandırma ve iklimlendirme sistemleri, hava, su, yangın, buhar, kızgın yağ ve doğalgaz tesisatları, çelik konstrüksiyon, betonarme yapılar, sanayi tesisleri, su depoları, depoların Nuh NUHOĞLU Makine Mühendisi inşaatı, platform imalat ve montajından malzeme satışına kadar birçok alanda müşterilerine en

3 Hizmetlerimiz Yenilik ve gelişim. Her projeye kendimizi yeni bir deneyime hazırlar gibi başlıyoruz. Neler sunuyoruz? 6 HVAC Baca İmalatı ve Havalandırma Tesisatları 7 Buhar - Kondens ve Kızgın Yağ Tesisatları Farklı sektörlere hizmet veren bir işletme olarak, proje 4 aşamasından sistemlerin çalıştırılmasına ve satış sonrası desteğimizle kaliteyi her zaman ön planda 5 tutuyoruz. Müşteri ilişkilerinde sürdürülebilirliğin ancak bu yolla sağlanabileceğine inanıyoruz. 8 Doğal Gaz Tesisatları 9 HDPE-PE Tesisatları 10 PPRC-PVC Tesisatları 11 İnşaat (Konutlar, Endüstriyel Tesisler, Su Depoları) 12 İzolasyon 13 Malzeme & Ürün Satışı

4 6 HVAC Baca İmalatı ve Buhar - Kondens ve Kızgın Havalandırma Yağ Tesisatları 7 Amacına uygun ve hedeflenen kapasiteyi optimum düzeyde karşılayacak havalandırma tesisatları ve baca sistemleri... İşletmenizin ihtiyacı olan buhar ve kızgın yağ sistemleri için titizlikle projelendirilmiş tesisat uygulamaları... HVAC kısa adı ile bilinen ve açılımı ısıtma (heating), soğutma (cooling), havalandırma (ventilating) ve iklimlendirme (air conditioning) olan sistemler; ortamların ısıtılması, soğutulması ve havalandırılmasını düzenleyip kontrol eden sistemlerdir. HVAC sistemleri, yaşanılan ortamların özellikleri göz önünde bulundurularak dizayn edilirse önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlar ve böylece verimli çözümler elde edilir. HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ Galvaniz- Alüminyum Paslanmaz Sac ile Hava Kanalları Split KlimalarHavalandırma Sistemleri Isı Geri Kazanım Üniteleri Endüstriyel Fanlar Duman Tahliye Fanları Damperler Doğalgaz Baca Sistemleri Ram Baca Sistemleri Endüstriyel tesislerde, buhar-kondens tesisatları ve kızgın yağ tesisatları istenilen kapasiteler göz önüne alınarak projelendirmeleri yapılır. En uygun tesisat çapının belirlenmesi, kondenstop gruplarının uygun noktalara koyulması, hesaplar yapılarak kompansatör yerleşimlerinin belirlenmesi gibi çeşitli uygulamalar yapılmaktadır. Bu nedenle de yapımında ve işletilmesinde özen, bilgi ve teknik ekipmana ihtiyaç duyulur.

5 Doğalgaz Tesisatları HDPE-PE Tesisatları 8 9 Endüstriyel tesislerde kapasiteye göre optimum düzeyde tesisat tasarımı ve uygulamaları... Yangın, doğalgaz, içme suyu, bahçe sulama ve benzeri alanlarda başarı ile uygulanan uzun ömürlü tesisat uygulamaları... GAZDAŞ, ÇORDAŞ ve EPDK yetki belgeleri bulunan firmamız Trakya Bölgesi nde endüstriyel tesislerin doğalgaz dönüşümlerini ve konut doğalgaz dönüşümleri alanında hizmet vermektedir. HDPE-PE polietilen tesisatları uygulama bakımından kolay gibi gözükse de teknik ve titiz bir çalışma gerektiren işlemlerdir. Genel olarak bilinen 2 tip birleştirme yöntemi vardır. Yer altı ve yer üstü. Dış yangın hidrant sistemleri, yer altı su tesisatları, bahçe sulama tesisatları gibi birçok uygulama alanı vardır. ardından soğutulması işlemidir. Elektro füzyon (EF) Kaynağı Uygulaması: PE boruların, iç yüzeylerinde rezistans bulunan fittingsler yardımıyla ve enerji verilerek kaynatılması teknolojisidir. Bu metot genellikle çok yüksek emniyet istenen sistemlerde kullanılır. Alın Kaynağı Uygulaması: Uygulama özel bir kaynak makinesi ile yapılır. Sistemin aslı rezistanslı bir plaka kullanılarak kaynak yapılacak boru alınlarının daha önceden belirlenmiş zaman ve basınç altında alın alına yapıştırılması ve Elektrofüzyon kaynak makinesi ve elektrofüzyon manşon bulunması gerekmektedir.

6 PPRC-PVC Tesisatları İnşaat Geniş uygulama alanı bulunan ve her türlü temiz - pis su sistemlerinde tercih edilen tesisatlardır. Endüstriyel tesisler, konut, su depoları, çelik konstrüksiyonlar Özgün İnşaat ın temel hizmetlerinden biridir. İhtiyaca yönelik sıhhi tesisat, atık su tesisatı, kalorifer tesisatı ve drenaj tesisatlarında kullanılan PPRC-PVC tesisatları en verimli ve kayıpsız çalışacak şekilde projelendirilip uygulaması yapılmaktadır. İnşaat departmanı kurulduğu yıldan bu yana çelik konstrüksiyon, betonarme yapılar, platform imalat ve montajı, iklimlendirilmiş oda imalatları, endüstriyel tesisler ve depo inşaatı alanlarında hizmet vermektedir.

7 12 İzolasyon Uygulamaları Malzeme ve Ürün Satışı 13 Endüstriyel tesisatların ısı, su, ses, aşınma ve yoğuşma yalıtımının yanısıra; yapı yalıtım sitemleri de uygulanmaktadır. Malzeme satışını yaptığımız çözüm ortaklarımız. Isıtma-soğutma sistemleri, kızgınyağ, buharkondens hatları, havalandırma sistemleri vb. birçok alanda farklı türlerde (cam yünü, taş yünü, poliüretan köpük vb.) uygulama yapılmaktadır.

8 Referanslar 14 15

9 Referanslar 16 17

10 Referanslar 18 19

11 20 yıldır güven ve dayanıklılık inşa eder

12 yıldır güven ve dayanıklılık inşa eder.

13 Müşteri memnuniyetini korumak, geliştirmek ve müşterilerimiz tarafından tercih edilir olmak daimi hedefimizdir. SİO AUTOMOTİVE VE TAŞIT YEDEK PARÇA SAN. TİC.A.Ş. Yeni Fabrika ( Anahtar Teslim ) ÇORLU FLAMM AEROTEC HAVACILIK SAN.TİC.A.Ş. Yeni Fabrika ( Anahtar Teslim ) ASB-ERGENE 2014 ROMPHARM İLAÇ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. Mekanik Tesisat, İnşaat ve Çelik İşleri ÇERKEZKÖY OSB TRAKYA CAM SAN.A.Ş. Agar Fabrika Sı Mekanik Tesisat, Soğuk Oda ve Çelik İşleri RUSYA BEL-KARPER GIDA SAN. A.Ş. Buderus 2 Li Kaskad ve Doğalgaz Tesisatı Yapımı ÇORLU 2014 ALDOM ALÜMİNYUM SAN. VE TİC.A.Ş. VELİMEŞE 2014 BES REKLAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC.A.Ş., Doğalgaz VELİKÖY 2014 BES REKLAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC.A.Ş., Doğalgaz, Yangın Tesisatı, Havalandırma ASB-ERGENE 2014 BUSSİNES SUİT HOTEL Isıtma, Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri, ÇERKEZKÖY 2013 GRAND GOLDEN PALAS HOTEL Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, ÇERKEZKÖY 2013 ROYAL PARK EVLERİ ÇORLU 2013 SEMİLYON KONAKLARI, Doğalgaz ÇORLU TÜBAŞ TEKSTİL ÇERKEZKÖY OSB 2013 TRAKYA CAM SAN.A.Ş. GLASSCORP SA FABRİKASI Mekanik Tesisat, Soğuk Oda ve Çelik İşleri ROMANYA CEBE SOSYAL HİZMETLER TİC.LTD.ŞTİ Shiva Restaurant ı ÇORLU 2014 TRAKYA CAM SAN.A.Ş. GLASS EAD FABRİKASI Quenc Hava Kanalı İmalatları ve Montajı BULGARİSTAN 2013 KALE NOBEL AMBALAJ SAN.VE TİC.A.Ş. LÜLEBURGAZ 2014 TRAKYA CAM SAN.A.Ş. OTOCAM FABRİKASI, İnşaat ve Çelik İşleri LÜLEBURGAZ AKKİM KİMYA SAN. TİC. A.Ş. Doğalgaz Tesisatı ÇERKEZKÖY OSB TRAKYA CAM SAN.A.Ş. TRAKYACAM FABRİKASI, İnşaat ve Çelik İşleri LÜLEBURGAZ CAN TEKSTİL A.Ş. ÇORLU PAŞABAHÇE CAM SAN.VE TİC.A.Ş., İnşaat ve Çelik İişleri LÜLEBURGAZ 2014 ÖZNUR KABLO SAN.TİC.A.Ş., Hidrofor Dairesi Kurulumu, Yangın Tesisatları ÇERKEZKÖY OSB CAN ENERJİ ENTEGRE ÜRET.A.Ş Yangın Tesisatı,Doğalgaz Tesisatı ve Buhar Kazanları Revizyonu TEKİRDAĞ KONT ALÜM. AMBALAJ KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ Doğalgaz Ölçüm İstasyonu ve İç Tesisatı VELİKÖY 2013 ASYAPORT LİMAN A.Ş. İdari Bina, Yangın Dairesi ( Anahtar Teslim ) TEKİRDAĞ 2014 SETAŞ KİMYA SAN.A.Ş Soğutma Grupları ve Tesisatları, Hidrofor Dairesi Kurulumu ÇERKEZKÖY OSB 2014 NURTEKS HALI SAN. TİC.A.Ş., Platform İmalatı, Doğalgaz Tesisatı ÇERKEZKÖY OSB 2014 PUTZMEİSTER MAKİNE SAN.VE TİC.A.Ş. İdari Ofisler Isıtma Soğutma Havalandırma ÇERKEZKÖY OSB 2014 END YAPI İNŞAAT TAAHHÜT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Endyapı Otel ÇORLU 2014 ALTEK DÖKÜM ÇERKEZKÖY OSB 2013 ELSE ADİS ETİYOPYA 2013 KOPAŞ KOZMETİK İlave Üretim Tesisi ı ÇERKEZKÖY OSB 2013 ELKON 4 A.Ş. ÇERKEZKÖY OSB 2013 EREN TEKSTİL A.Ş. Lacost Bölümü ÇORLU 2013 Müşterimiz olun! Geleceğe yatırım yapmak, işinizi bir adım ileri götürmek, değişken rekabet ortamının getirdiği zaman kısıtlamalarını yok etmek, güvenliği ön planda tutmak hedefleriniz arasında ise sizi bekliyoruz. Özgün İnşaat yüksek kriterlerinizi karşılamak için hazır.

14 Kaliteye önem veriyoruz. Atılan her adımın sonucunu biliyoruz. 26 Güven 27 Sektörde 20 yıllık tecrübe ve güven. Misyonumuz Endüstriyel ve domestik mühendislik uygulamalarında sektörün tutarlı ve sürekli gelişen firmalarından biri olmak, Müşteri isteklerini tam ve zamanında karşılamak, Sektörle ilgili tüm yasa ve mevzuat şartlarına uymak, Kalitemizden ödün vermeden, kalite ve hizmetimizi sürekli zirvede tutarak, firmamızın pazar payını ve rekabet gücünü artırmak, Uygulamalarda mühendislik düşüncesinden ödün vermeden hizmet vermek. Müşteri memnuniyetini korumak, geliştirmek ve müşterilerimiz tarafından tercih edilir olmak, Kalite yönetim sistemi ve sürekli iyileştirme anlayışının tüm çalışanlarca benimsenmesini sağlamaktır. Vizyonumuz Bölgenin en saygın firmalarından biri olmak, sektöründe dünya standartlarına inanan geliştiren ve uygulayan öncü firmalardan olmak, Çalışanlarımızın şirketimizle gurur duymasını sağlamak Şirketin isminin kalite ile özdeşleşmesini sağlamak Uzmanlık alanımızı geliştirmek ve yatırım yapmak Takım ruhundan asla ödün vermemek ve sosyal etkinlikleri artırmak Taahhütlerimizi zamanında ve eksiksiz yerine getirmek Proje tasarımı ve uygulamalarında enerji tasarrufunu ve çevre bilincini ön planda tutmaktır.

15 Özgün İnşaat Tesisat Taahhüt Tic. Ltd. Şti. MERKEZ Cumhuriyet Mah Sok. No:7 Ergene - TEKİRDAĞ Phone Fax info@ozguntaahhut.com

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

REFERANS KATALOĞU SİSTEM TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. 2002 yılında kurulan firmamız, mekanik tesisatlarda gelişen teknoloji hizmetlerinden müşterilerini en üst düzeyde faydalandırarak, proje yönetimi

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

www.hidrotekmekanik.com.tr HİDROTEK MÜHENDİSLİK İÇİNDEKİLER 2000 yılından günümüze endüstriyel ve konut tipi genel mekanik tesisat imalat ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdüren Hidrotek Mühendislik,

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

BÝZ... yürüttüğü kalite anlayışını, çeşitli kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmektedir.

BÝZ... yürüttüğü kalite anlayışını, çeşitli kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmektedir. Çözüm ortaðýnýz BÝZ... 2012 yılında İstanbul da kurulan İVME MÜHENDİSLİK, enerji sektöründe Mühendislik, Süpervizörlük, Sistem Kurulumu, Endüstriyel doğalgaz mekanik tesisat alanlarında faaliyet gösteren

Detaylı

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu ÜRÜN PORTFÖYÜ ISI CİHAZLARI Gaz, Sıvı, Katı Yakıtlı ve Elektrikli Sıcak Su Kazanları Kalorifer Kazanları Buhar Jeneratörleri ve Buhar Kazanları Mobil Buhar ve

Detaylı

TAAHHÜT GRUBU REFERANSLARIMIZ

TAAHHÜT GRUBU REFERANSLARIMIZ TAAHHÜT GRUBU REFERANSLARIMIZ 2013_R1.15.05.2013 METAL SEKTÖRÜ MESEK METAL SANAYİ ve TİC. A.Ş. (MES METAL) LNG sistemi, Endüstriyel dahili doğalgaz tesisatları, RMS-B doğalgaz basınç düşürme ve ölçüm istasyonu,

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

2013 YILI DESTEKLENMESİNE KARAR VERİLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER ENDÜSTRİYEL İŞLETME ADI

2013 YILI DESTEKLENMESİNE KARAR VERİLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER ENDÜSTRİYEL İŞLETME ADI 2013 YILI DESTEKLENMESİNE KARAR VERİLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER SIRA NO VAP ADI ENDÜSTRİYEL İŞLETME ADI PROJEDE ÖNGÖRÜLEN ENERJİ KAZANCI kwh TEP 1 2 Seramik Pişirme Ve Kurutma Fırınlarındaki Isıların

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com.

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com. Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02 İstanbul : Haznedar Mah. Bağcılar Cad. Üçler Sit. Gonca Apt. No: 5/5 Bahçelievler - İstanbul T: +90 224 644

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

w w w. e t e l i z. c o m. t r

w w w. e t e l i z. c o m. t r www.eteliz.com.tr 1990 yılından bugüne kadar ISITMA, SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA YALITIM ve İZOLASYON (HVAC) sektöründe hizmet veren firmamız, Türkiye de birçok elit projenin çözüm ortağı olmuştur. Firmamız

Detaylı

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kemeraltı Mahallesi 78.Sokak 1/3 Marmaris MUĞLA TEL : (553) 721 39 39 www.mpuenerji.com info@mpuenerji.com NELER YAPIYORUZ MÜHENDİSLİK PROJE UYGULAMA

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ

Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ Hakkımızda Güven Net OSGB Güven Net OGSB; İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanında firmalara çözüm ortağı olmak üzere

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

2017 FİRMA TANITIM DOSYASI

2017 FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 FİRMA TANITIM DOSYASI FİRMA TANITIM FORMU FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN; ÜNVANI : ETKA MEKANİK ELEKTRİK TEKNİK MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESİ : AŞAĞI ÖVEÇLER MAH. 1042. CADDE 1325.

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

Vinç Klima Cihazları

Vinç Klima Cihazları Vinç Klima Cihazları VİZYONUMUZ: İMAS A.Ş., Klima, Soğutma ve Havalandırma sektöründe güvenirliği, tecrübesi ve vazgeçilmez ilkesi olan dürüstlüğü ile tanınan bir kuruluştur. MİSYONUMUZ: Yeniliklere açık

Detaylı

CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER

CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER 1 ÇALIŞTIĞI FİRMALAR Nisan 2014 ÇALIŞMA SÜRESİ : 2003-2004 / Askerlik ŞİRKETİN ÜNVANI : AŞAR Tem.Güven.Taş.Hizmet Mimarlı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com HAKKIMIZDA 2005 yılı başında kurulan Otto Mekanik Malzeme Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited; ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın tesisatı ve sıhhi tesisat alanlarında, fizibilite, mühendislik,

Detaylı

ETES Endüstriyel Elektrik Sistemleri BAZI REFERANSLARIMIZ

ETES Endüstriyel Elektrik Sistemleri BAZI REFERANSLARIMIZ Proje Adı : MEKANİK TESİSAT REVİZYONU İş Veren : BAHÇIVAN GIDA SAN.TİC. A.Ş. Proje Yeri : KIRKLARELİ Sözleşme Tarihi : 15.07.2008 Bitiş Tarihi : 25.08.2008 ETES Endüstriyel Elektrik Sistemleri BAZI REFERANSLARIMIZ

Detaylı

Şerinoks Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti.

Şerinoks Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Şerinoks Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No:11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Tel: +90 232 479 91 80 Fax: +90 232 479 96 11 info@serinoksmakina.com.tr http://www.serinoksmakina.com.tr

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PUS GEMİ

ÜRÜN KATALOĞU PUS GEMİ ÜRÜN KATALOĞU PUS GEMİ W W W. P U S G E M İ. C O M Şirket Profili Şirket; 2002 yılında İstanbul'un Tuzla ilçesinde Giptaş Sanayi Sitesinde Pus Gemi İnşaat Turizm San. Tic. LTD. ŞTİ. adıyla kurulmuştur.

Detaylı

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Değerli müşterimiz... Firmamızın felsefesi, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak analiz ederek, isteğinden fazlasını sağlayabilecek proje çalışmalarını yapmak ve uygulamaktır. Proje çalışmaları sırasında

Detaylı

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Değerli müşterimiz... Firmamızın felsefesi, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak analiz ederek, isteğinden fazlasını sağlayabilecek proje çalışmalarını yapmak ve uygulamaktır. Proje çalışmaları sırasında

Detaylı

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013 TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI 2013 / 2014 EKİM 2013 1 25 Ekim 13 Cuma Soğutmanın Temel İlkeleri 2 30 Ekim 13 Çarşamba Havalandırma Sistemlerinde ve Klima 3 31 Ekim 13 Perşembe Soğutma Sistemlerinde Otomatik Kontrol

Detaylı

FİRMA PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ

FİRMA PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ FİRMA PROFİLİ Firmamız 1991 yılında üç ortaklı bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Daha sonra 2000 yılında Aytes Mühendislik Tesisat İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır.

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN 02.06.2009 Sayfa 1 / 11 İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt tüketimi ile giderilmesi

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

www.kar-sa.com.tr 0216 491 67 67 0216 491 67 66 kar-sa@kar-sa.com.tr

www.kar-sa.com.tr 0216 491 67 67 0216 491 67 66 kar-sa@kar-sa.com.tr Tel : Fax : E-mail : 0216 491 67 67 0216 491 67 66 kar-sa@kar-sa.com.tr Yeni Şehir Mh. Osmanlı Bulvarı Çağdaş İş Merkezi A Blok K:5 D:9 Kurtköy - Pendik / İSTANBUL Faaliyet Alanlarımız: Endüstriyel Tesis

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI DOMESTİK TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI DOMESTİK TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI DOMESTİK TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 51EWH Serisi Ürün No: 51 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

POLİETİLEN BORU SİSTEMLERİ

POLİETİLEN BORU SİSTEMLERİ POLİETİLEN BORU SİSTEMLERİ FİYAT LİSTESİ 0 ZPLAST Yapı Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Faaliyete başladığı 00 senesinden bu yana artan başarı grafiği ve yoğun iş hacmi ile, alanında güçlü bir deneyime

Detaylı

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ EK-2 PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ MODÜLÜ MÜFREDAT KONUSU MODÜL GENEL Enerji verimliliği mevzuatı, M1 Teorik Enerjide arz ve talep tarafındaki gelişmeler, M1 Teorik Enerji tasarrufunun ve verimliliğin önemi

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

ATAŞEHİR KOMPLE PLAZA SUNUM DOSYASI. Hazırlayan Nuri İĞMEN REMAX Bento Gayrimenkul Dan. ve Paz. Ltd. Şti. 30 Mart 2015

ATAŞEHİR KOMPLE PLAZA SUNUM DOSYASI. Hazırlayan Nuri İĞMEN REMAX Bento Gayrimenkul Dan. ve Paz. Ltd. Şti. 30 Mart 2015 ATAŞEHİR KOMPLE PLAZA SUNUM DOSYASI Hazırlayan Nuri İĞMEN REMAX Bento Gayrimenkul Dan. ve Paz. Ltd. Şti. 30 Mart 2015 Bölge Dinamikleri 2000 li yılların başına kadar hızlı bir şekilde konut yapılanması

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

TANITIM DOSYASI. EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015. Beklentilerinizi aşan çözümler sunar..

TANITIM DOSYASI. EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015. Beklentilerinizi aşan çözümler sunar.. TANITIM DOSYASI EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015 Beklentilerinizi aşan çözümler sunar.. EPA ÇEVRE 2005 Şahıs firması kurulumu 2006 Limited şirket kurulumu

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler

Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler 1. gün Program GG.AA.YYYY Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler Kişisel Gelişim Problem çözme yeteneği, ikna kabiliyeti 11:00-11:50 Kişisel Gelişim Yenilikleri

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANTLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANTLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANTLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI A ) BERİLEFE YAPI PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK FALİYET ALANLARIMIZ Kat Karşılığı Konut Yapılması Çok Katlı Konutların Yapılması Villaların Yapılması Ticari Projelerin

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE AVM VE OFİS ÇÖZÜMLERİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE AVM VE OFİS ÇÖZÜMLERİ YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE M A AVM VE OFİS ÇÖZÜMLERİ AVM VE OFİS ÇÖZÜMLERİ AVM, OFİS, site, okul, hastahane, iş merkezleri, hizmet binaları vs. merkezi sistemle ısıtılıp soğutulabilmesi için; 60-500 kw performans

Detaylı

YAPILAN İŞLER VE REFERANSLAR

YAPILAN İŞLER VE REFERANSLAR YAPILAN İŞLER VE REFERANSLAR ENERJİSA İZMİT: (Ana yüklenici firma olarak)thomassen süpervizörlüğünde,enerjisa çalışanları ile birlikte gaz türbin,buhar türbin bakım çalışmalarına firmamız 3 kez bakım çalışmalarına

Detaylı

YAPILARDA TESİSAT. Yapı çeşitleri ve bileşenleri. Yapılarda tesisat

YAPILARDA TESİSAT. Yapı çeşitleri ve bileşenleri. Yapılarda tesisat YAPILARDA TESİSAT Dersin Modülleri Yapı çeşitleri ve bileşenleri Yapılarda tesisat Kazandırılan Yeterlikler Öğrenci bu modül ile yapı çeşitleri ve bileşenlerini tanıyabilecektir. Yapılardaki her türlü

Detaylı

yapmakta ve yedek parça temini konusunda da destek sağlamaktadır.

yapmakta ve yedek parça temini konusunda da destek sağlamaktadır. All In Makine olarak 35 yılı aşkın tecrübemizle tüm sıvı gıdalarınız için anahtar teslimi yeni nesil ya da eski versiyon dolum hatları kurmakta, mevcut hatlarınızın bakımını yapmakta ve gerektiğinde yedek

Detaylı

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir.

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir. Firma Profili 2012 1 Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları, Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli

Detaylı

Kaynaklı Isı Değiştiriciler SPS ve SAW

Kaynaklı Isı Değiştiriciler SPS ve SAW SONDEX Kaynaklı Isı Değiştiriciler SPS ve SAW Her hakkı Sondex A/S ye aittir Sondex A/S, plakalı ısı değiştiricilerin ve tatlı su distilasyon ünitelerinin geliştirilmesinde, tasarımında ve üretiminde uzmanlaşmış

Detaylı

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron)

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) KALE KİLİT Toplam Kapalı Alan: 120.000 m² Toplam Kurulu Güç: 16.200kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) AÇIKLAMA: Kale Endüstri Holding Tarafından Yapılan, Avrupa'nın En Büyük Entegre

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

Güvenle Geleceğe Taşır.

Güvenle Geleceğe Taşır. Güvenle Geleceğe Taşır HAKKIMIZDA KARAMAN DORUK MÜHENDİSLİK ENERJİ SİSTEMLERİ Makina Mühendisi Ali GÜRBÜZ tarafından 2010 yılında kurulmuştur. İlk faaliyetlerini mekanik tesisat sistemlerinin projelendirilmesi

Detaylı

NICOTRA GEBHARDT İMAS. İMAS - Fancoil AROSIO / PROLAM COPELAND BLUEBOX SPORLAN

NICOTRA GEBHARDT İMAS. İMAS - Fancoil AROSIO / PROLAM COPELAND BLUEBOX SPORLAN lu Plug Fan VİZYONUMUZ: İMAS A.Ş., Klima, Soğutma ve Havalandırma sektöründe güvenirliği, tecrübesi ve vazgeçilmez ilkesi olan dürüstlüğü ile tanınan bir kuruluştur. MİSYONUMUZ: Yeniliklere açık yönetim

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

Hijyenik Santrifüj Pompalar

Hijyenik Santrifüj Pompalar Hijyenik Santrifüj Pompalar Faaliyet Konularımız Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire Giriş İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

Akümülasyon Tankları ve Boylerler

Akümülasyon Tankları ve Boylerler Akümülasyon Tankları ve Boylerler Faaliyet Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Akümülasyon Tankları

Detaylı

ÜRETİM FAALİYETİNDE BULUNAN KATILIMCILAR

ÜRETİM FAALİYETİNDE BULUNAN KATILIMCILAR ÜRETİM FAALİYETİNDE BULUNAN KATILIMCILAR No FİRMA ÜNVANI ADRES 1 Akıntek Tekstil Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi 2 Aksakal Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Kırklareli Organize

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM.

GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM. Yapı Mühendislik Müşavirlik Tic. ve San. Ltd. Şti. www.fypyapi.com GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM. 1 İÇİNDEKİLER 04 FYP Hakında Şirkemtimizin tanımı. 06 Tarihçemiz Şirket tarihçesi, vizyonumuz, misyonumuz.

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM

MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM DERS KODU I. SINIF (I. YARIYIL) Z/S TEO. UYG. TOP. KREDİ AKTS 0505001252012 Matematik I Z 4 0 4 4 5 0505001272012 Fizik I Z 3 1 4 3,5 4 0505001372012 Kimya Z 2

Detaylı

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr Çelik inşaat yapılar Hakkımızda 1995 yılında Endüstriyel Çelik Yapılar ve Prefabrik Binaların Montajı ile yola çıkan firmamız 2001 yılında 800 m² atölyemizde montaj hizmetlerinin yanında imalat boyutunda

Detaylı

Su Soğutma Grupları Kondenser Üniteleri

Su Soğutma Grupları Kondenser Üniteleri Su Grupları Kondenser Üniteleri VİZYONUMUZ: İMAS A.Ş., Klima, ve Havalandırma sektöründe güvenirliği, tecrübesi ve vazgeçilmez ilkesi olan dürüstlüğü ile tanınan bir kuruluştur. MİSYONUMUZ: Yeniliklere

Detaylı

Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir.

Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir. MODÜLER DEPO Kullanım şekline göre depo malzeme seçimi ve imalatı yapılır. Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir. Contalı ve civatalı olarak,

Detaylı

Kurumsal Eğitim Referanslarımız

Kurumsal Eğitim Referanslarımız Kurumsal Eğitim Referanslarımız SIEMENS Otomasyon Eğitimleri PLC, S7-300/400 WinCC SCADA PCS7 (DCS) WinCC Flexible HMI SINAMICS S120 Servo Sürücü PROFINET, PROFIBUS-DP PLC S7-1200 Tosyalı Holding, TOSÇELİK

Detaylı

mad İnşaat Tesisat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.

mad İnşaat Tesisat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. mad İnşaat Tesisat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. Erenköy mah. Sadi Yaver Ataman Sok. No: 4/4 Kadıköy / İstanbul Tel: 0216 363 32 78 Fax: 0216 363 31 71 info@madltd.com.tr www.madltd.com.tr 1 HAKKIMIZDA

Detaylı

GAZORAM.

GAZORAM. 2017 GAZORAM www.ecostar.com.tr GAZORAM brülörleri nozzle karışımlı brülörler olup endüstriyel direkt ısıtmalı fırınlar ve kurutma uygulamalarında kullanılmaktadır. Bu fırınların yanma odasında genelde

Detaylı

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo Su Depoları Neden Depo Çağımızın en modern su depolama tekniği MODÜLER SU DEPOLARINDA MEKSİS DÜNYA LİDERİ... 1 tondan 10.000 ton kapasiteye kadar... En dar yerlerden parçalar halinde geçirilerek istenilen

Detaylı

TESİSAT ELEKTRİK İNŞ. İŞ SAĞ. VE GÜV. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

TESİSAT ELEKTRİK İNŞ. İŞ SAĞ. VE GÜV. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TESİSAT ELEKTRİK İNŞ. İŞ SAĞ. VE GÜV. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI 2016 İÇİNDEKİLER FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN FAALİYET ALANLARI FİRMANIN TEKNİK PERSONEL DURUMU FİRMANIN BİTİRDİĞİ

Detaylı

Hakkımızda Misyon - Vizyon

Hakkımızda Misyon - Vizyon 1 Hakkımızda Etiket ve ambalaj ürünleri sektöründe uzun yıllar geçirmiş olmanın verdiği tecrübe, deneyim ve bilgi birikimini 1998 yılında Otomasyon Etiket Baskı Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. ismi altında

Detaylı

KONDENSTOPSUZ KAPALI BUHAR ÇEVRĠMĠ

KONDENSTOPSUZ KAPALI BUHAR ÇEVRĠMĠ KONDENSTOPSUZ KAPALI BUHAR ÇEVRĠMĠ KONDENSTOPSUZ KAPALI BUHAR ÇEVRĠMĠ ÇALIġMA PRENSĠBĠ PATENT NO: TR2016/12097 Termokompresörler sayesinde istenilen bölgeye istenilen basınç ve sıcaklıkta buhar gönderilebilir.

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

2017 YILI NİSAN BAŞVURULARINDAN DESTEKLENMESİ UYGUN GÖRÜLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER

2017 YILI NİSAN BAŞVURULARINDAN DESTEKLENMESİ UYGUN GÖRÜLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER 017 YILI NİSAN BAŞVURULARINDAN DESTEKLENMESİ UYGUN GÖRÜLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER Sıra No VAP leri 1 U-9500 Isıl Entegrasyon si Verimlilik Arttırıcı si Vap i 1 : TÜPRAŞ/U-9500/01 Vap i : TÜPRAŞ/U-9500/0

Detaylı

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri.

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri. KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ İNŞAAT VE YAPI SEKTÖRÜ, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, TURİZM SEKTÖRÜ, EĞİTİM KURUMLARI, ÖZEL PROSES SİSTEMLER, ENDÜSTRİYEL TESİSLER İklimlendirme Sistemleri KFC KFC 3 H:1.80 m Her

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI. 0,5 m³ den 3.000 m³ e kadar SU DEPOLAMA İMKANI.

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI. 0,5 m³ den 3.000 m³ e kadar SU DEPOLAMA İMKANI. Meksis; 30 Yıllık tecrübesi ile sanayimizin ve halkımızın hizmetinde. RUSYA İSVEÇ KAZAKİSTAN BEYAZ RUSYA ALMANYA KIRGIZİSTAN UKRAYNA ROMANYA BULGARİSTAN YUNANİSTAN ÖZBEKİSTAN AZERBAYCAN TÜRKMENİSTAN TÜRKİYE

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları No Proje Adı İşveren Proje Konusu 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları 2 BULANCAK DEVLET HASTANESİ PROYAP-ERENER MEVCUT ADİ BİNANIN Mekanik

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU Tekniker Makine Birim Sorumlusu Mahmut İBİŞ Şube Müdürü, Daire Başkanı Tekniker ünvanının gerektirdiği yetki ve devredilmiş olan yetkiler çerçevesinde sorumlu Isı Merkezi Birim Sorumlusu tarafından yürütülen

Detaylı

Şerinoks. Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE

Şerinoks. Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Tel: +90 232 479 91 80 Fax: +90 232 479 96 11 info@serinoksmakina.com.tr http://www.serinoksmakina.com.tr Şirketimiz paslanmaz çelik ve karbon

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS CORNER-15002-79,10 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Arfa- Taşıyıcı Magu Strüktür Yapı Donanımlı Sistemini Paket Ürün n

Detaylı

Meslek / Tecrübe Bilgisi

Meslek / Tecrübe Bilgisi Birim İşyeri Adı BABACANPEN PLASTİK İNŞ.METAL ELEK.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Meslek / Tecrübe Bilgisi Açık İş Sayısı Alüminyum Doğramacı Çalışma Periyodu EMAS KRİYOJENİK VE ENDÜSTRİYEL TANK SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

MARINE SU ISITICILARI MARINE & ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

MARINE SU ISITICILARI MARINE & ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI MARINE SU ISITICILARI MARINE & ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 63EWH-M Serisi Ürün No: 63 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

Elastomerik Kauçuk Köpüğü. Levha

Elastomerik Kauçuk Köpüğü. Levha Hakkımızda ; ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet vermek üzere 1998 yılında faaliyete geçerek yuvarlak, kare ve dikdörtgen formlu sac hava kanalları üretimine başlamıştır. Kurulduğu günden

Detaylı

DOĞALGAZ - TAHHÜT - ENERJİ

DOĞALGAZ - TAHHÜT - ENERJİ DOĞALGAZ - TAHHÜT - ENERJİ, Ref.TK1302 Hakkımızda dönüşmüştür. yılında Çorlu da şahıs şirketi olarak çalışmalarına başlamıştır. yılında kurumsallaşmasını tamamlayarak limitet şirkete yılında Edirne şubesi

Detaylı