Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir."

Transkript

1

2

3

4 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

5 O, İSTANBUL UN MERKEZİNDE, İSTANBUL O NUN ETKİSİNDE Modern yüzü, ticari gücü ve eşsiz boğaz manzarasıyla dünyanın en çekici şehirlerinden biri olan İstanbul, yeni bir değer kazanmaya hazırlanıyor. İki kıtayı bir araya getiren büyük kentin birleştirici özelliğinden ilhamını alan Torun Center; yaşam, iş ve sosyalliği aynı projede buluşturarak İstanbul a yeni bir hayat, taze bir soluk getiriyor.

6 İSTANBUL UN KALBİNİN EN HIZLI ATTIĞI YERDE Torun Center; Boğaziçi Köprüsü nün yanı başında, iş dünyasının yeni aksı Mecidiyeköy de hayat buluyor. Her gün milyonların buluştuğu İstanbul un gerçek merkezinde yaşam, prestij ve lüksle harmanlanıyor. 01 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

7 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

8 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

9

10 TARİHİN YENİDEN YAZILDIĞI BÖLGEDE Bir zamanlar milyonların unutulmaz anlar yaşadığı, başarı ve azimle dolu tarihi bir atmosfere sahip olan A.S.Y. Stadyumu nun arsasında yükselen Torun Center, şehrin en önemli noktasına yeni bir anlam kazandırıyor. Torun Center ile Mecidiyeköy, İstanbul un gerçek merkezi haline geliyor. 06 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

11 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

12 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

13 BÜYÜK BİR TARİH, ETKİLEYİCİ BİR ÖYKÜ, ŞİMDİ GÖZ ALICI BİR YAŞAM

14 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

15 LIVE... WORK... TOGETHER... EV, İŞ VE YAŞAM HEP BİRLİKTE Biri ofis ikisi rezidans olmak üzere üç kuleden ve bahçe ofislerden oluşan Torun Center, farklı ofis alternatifleri, zengin rezidans yaşamı, modern kent meydanıyla Mecidiyeköy ün çehresini değiştirerek bölgeye yeni bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor. Bitkilerin güneşe doğru yönlenmesi anlamına gelen tropizm yorumundan esinlenerek Emre Arolat tarafından tasarlanan ve farklı konumlarla yerleştirilen kuleler, bu tasarım sayesinde tüm cepheleriyle, başta İstanbul Boğazı olmak üzere Marmara Denizi ne kadar uzanan kentin farklı panoramik manzaralarını gözler önüne seriyor. 11 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

16

17 LIVE WORK TOGETHER ve

18 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

19 LIVE WORK TOGETHER

20 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

21 LIVE WORK TOGETHER İHTİŞAMIN MERKEZİNDE YAŞAMAK BİR AYRICALIKTIR Kendinizi İstanbul un hayat enerjisinin en yoğun hissedildiği yerde hayal edin. Yüzünü ışığa dönmüş benzersiz bir mimarinin içinde, tüm detayları düşünülmüş bir hayatın merkezinde gezinin. Şimdi ihtiyacınız olan sadece daha fazla zaman. Çünkü Torun Center da hayattan daha fazla zevk alacaksınız. 17 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

22

23

24

25 LIVE WORK TOGETHER SOUTH-TOWER

26 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. YAŞAMIN TÜM AYRICALIKLARIYLA MUTLULUĞU KEŞFEDİN

27 LIVE WORK TOGETHER SOUTH-TOWER Şehrin merkezinde huzurlu aile yaşamını düşleyenlere beklentilerinin ötesinde çözümler ve özel mimari tasarımıyla eşsiz bir İstanbul manzarası sunan 42 katlı South Tower, 1 odadan 4 odaya kadar zengin daire seçenekleriyle sizi Torun Center da bekliyor. 21 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

28 DETAYLARA ÖNEM VEREN TASARIM, EŞSİZ BİR MANZARA Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

29 LIVE WORK TOGETHER SOUTH-TOWER 23 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

30 Özel çocuk kulübü TV odası Parti odası ve genç odası Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

31 LIVE WORK TOGETHER SOUTH-TOWER SİZİ VE SEVDİKLERİNİZİ MUTLU EDECEK AYRINTILAR 25 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

32

33

34

35 LIVE WORK TOGETHER EAST-TOWER

36 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. İSTANBUL UN EN ÇEKİCİ KULELERİ, YENİ MİMARİ ALTERNATİFLERİ

37 LIVE WORK TOGETHER EAST-TOWER Genç ve modern tasarımı, özel kurgulanmış iç mimarisi ve geniş manzarasıyla 42 katlı East Tower, 1 odadan 3 odaya kadar dinamik yaşama uygun daire seçenekleri sunuyor. 29 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

38 HAREKETLİ BİR YAŞAM, ÖZGÜR BİR MİMARİ Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

39 LIVE WORK TOGETHER EAST-TOWER 31 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

40 Bilardo / hobi / teknoloji odası Özel yemek ve parti odaları Kütüphane Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

41 LIVE WORK TOGETHER EAST-TOWER DİNAMİK YAŞAMA ÖZEL AYRICALIKLAR 33 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

42 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

43 EAST VE SOUTH TOWER DA EN KEYİFLİ AYRINTILAR BİR ARADA LIVE WORK TOGETHER

44 KEYİF VEREN AYRINTILARIN BULUŞTUĞU NOKTALAR [ Yüzme havuzu [ Güneşlenme ve dinlenme terası [ Soyunma odaları [ Özel peyzaj alanı [ Meydan ve geniş alanlarda yaşam Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

45 Lounge Spor kulübü 37 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

46 Daire içi temizlik hizmetleri Teknik ve acil servis hizmetleri 7/24 full concierge hizmetleri Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

47 GÜNÜN HER ANI KUSURSUZ HİZMET [ Özel yönetim şirketiyle benzersiz yönetim ve hizmet kalitesi ile yaşam çözümleri [ 7/24 full concierge hizmetleri, 7/24 güvenlik, vale, teknik ve acil servis hizmetleri, daire içi temizlik hizmetleri, posta odaları, personel odaları [ Ofis ve Residence lara birbirinden bağımsız giriş ve güvenlik noktaları [ South Tower da aile yaşamına özel modern tasarım [ East Tower da loft dizayn, modern tasarım [ 42 katta her dairede açılabilir camlar [ 20. kata kadar balkon kullanımı, ferah ve manzaralı daire oryantasyonu [ Özel peyzajlı kat bahçeleri [ Merkezi ısıtma sistemi, her odada ayarlanabilir altyapısı ile daire içi merkezi soğutma sistemi (VRV) [ Yüksek güvenlik altyapısı, kontrollü giriş-çıkışlar, kapalı devre izleme sistemi (CCTV) [ Son teknolojik altyapıya göre planlanmış deprem ve yangın senaryosu, güçlü izolasyon altyapısı 39 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

48

49 LIVE WORK TOGETHER ork

50 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

51 LIVE WORK TOGETHER

52 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

53 LIVE WORK TOGETHER ZİRVEDE OLMAK HAYATIN MERKEZİNDE OLMAKTIR Büyük başarılar tesadüf değildir. Doğru yer ve zamanda yapılan yeni başlangıçlar, büyük adımlarla birleştiğinde zirveye çıkar. Şimdi sizi de zirveye, hayalinizdeki büyük hedeflere doğru ilerlemeye davet ediyoruz. Tabii ki doğru zamanda doğru yerden; İstanbul un ve iş dünyasının merkezinden, Torun Center daki ofisinizden Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

54

55

56

57 LIVE WORK TOGETHER GARDEN-OFFICE

58 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. BAHÇE VE TERASLARIYLA YENİ, ÖZGÜR ÇALIŞMA STİLİNİZ

59 LIVE WORK TOGETHER GARDEN-OFFICE Üstün teknolojiye sahip altyapısı, iç bahçelere bakan manzarası ve bahçelerindeki özel peyzajıyla iş dünyasında farklılaşan 2 katlı Garden Office, iş yaşamında keyfi ve rahatlığı bir arada isteyenleri etkisinde bırakıyor. 49 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

60 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

61

62 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. İş dünyasının yeni adresi

63 LIVE WORK TOGETHER GARDEN-OFFICE OFİSİNİZİN EN ÖZEL DETAYI İÇ BAHÇELERİN EŞSİZ TASARIMI 53 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

64 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

65

66

67

68

69 LIVE WORK TOGETHER OFFICE-TOWER

70 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. İSTANBUL UN EN ÇEKİCİ OFİSLERİ, BENZERSİZ ÇALIŞMA ZEVKİ

71 LIVE WORK TOGETHER OFFICE-TOWER Rahat çalışma imkanı sunan, yüksek standartlarda konfora sahip son teknolojiyle planlanmış altyapısı ve iş yaşamının standartlarını yeniden belirleyecek ayrıcalıklarıyla Office Tower, uluslararası şirketlerin adresi olarak 36 katta zengin ofis seçenekleri ile; sizi prestij ve başarıyla buluşmaya çağırıyor. 59 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

72 BÜYÜK ADIMLAR, BÜYÜK İMZALAR YÜKSEKLERDE ATILIR Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

73 LIVE WORK TOGETHER OFFICE-TOWER 61 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

74 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

75 OFFICE TOWER VE GARDEN OFFICE DEN İŞİNİZE DEĞER KATAN ÖZELLİKLER [ İş hayatının tüm ihtiyaçları aynı çatı altında [ Şehrin merkezinde [ Tüm ulaşım alternatiflerinin kesiştiği noktada [ Alternatif çalışma mekanları [ Açık alan [ Meydan ve peyzaj ile daha doğal alanlar [ Residence ile yaşam ve iş hayatı bir arada [ Office Tower ve Garden Office te değişen ofis alternatifleri [ Özel yönetim şirketi ile benzersiz yönetim ve hizmet kalitesi [ Resepsiyon hizmetleri, 7/24 güvenlik, özel vale hizmeti, teknik ve temizlik hizmetleri [ Tasarım zenginliği sunan ofis kulesi, nefes alan planlama ve mimari tasarımı ile özel bahçe ofis, ayrı ayrı giriş ve güvenlik noktaları Kusursuz teknik özellikler [ Yükseltilmiş döşeme planlamasına uygun altyapısı [ Yüksek standartlara uygun asansör sayısı [ %100 enerji destekli jeneratör [ Özel tahsisli otopark alanları 63 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

76 Ulaşım alternatiflerinin kesişimi ve bağlantısı Meydan ve peyzaj ile daha doğal alanlar Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

77 65 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

78

79 LIVE WORK TOGETHER ogether

80 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

81 LIVE WORK TOGETHER

82 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

83 LIVE WORK TOGETHER İSTANBUL UN MERKEZİNİN YENİ MERKEZİ: MEYDAN Herkese açık ortak alanları, geniş peyzaj alanı, ulaşım aksı zenginliği ve restoran alanlarıyla İstanbul artık yeni meydanında buluşuyor. 71 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

84 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. [ Hergün milyonlarca kişinin geçtiği İstanbul un merkezi, şehrin yeni projeleri ile hızla dönüşmeye devam eden Mecidiyeköy de [ Metro ve Metrobüs e yürüme mesafesindeki konumu ile ulaşım kolaylığı [ Benzersiz konsepti ile açık havada, restoran ve ayrıcalıklı hizmetler [ Ev, iş ve yaşamın iç içe olduğu yerleşim planlamasındaki zenginlik [ Global ve yerel önemli şirketlerle bir arada çalışma ve benzersiz network imkanı [ Projeye özgü peyzaj özellikleri ve genel kullanıma açık bahçe

85 73 Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

86

87

88

89 İSTANBUL UN EN YENİ VE EN MERKEZİ PROJESİ Kimi yapılar vardır, içinde yer aldıkları kentin hafızasında önemli bir yer tutar. Ali Sami Yen Stadyumu İstanbul un en yoğun semtlerinden biri olan Mecidiyeköy de yarım asırlık bir süre boyunca bütün cesameti ile yer aldı yılının hemen başında yapılan son futbol karşılaşması ile Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadyumu nun yapısal ömrü tamamlanmış oldu. Stadyumun bulunduğu alanda inşa edilecek olan kompleksin tasarımında yoğunluk ve büyüklük gibi gerçeklikler önemli birer ölçüt olarak ortaya çıktı. Genel yerleşim stratejisi anlamındaki en önemli kararlardan biri olarak arazinin kuzey yönünde yaklaşık on bin metrekare büyüklüğünde bir alanın komşu parseldeki mevcut yeşil alanla bütünleşerek bir kent parkına dönüşmesi, böylelikle oluşan tasarlanmış büyük kamusal alanın Mecidiyeköy ün yoğun yapı adaları arasında bir tür soluklanma bölgesi oluşturması öngörüldü. Her iki alanın bütünsellik algısını zenginleştirmek adına mevcut komşu yeşil alanın gücünü hayli özgül bir geometrik düzenlemeden alan belirgin peyzaj özelliklerinin yeni düzenlenecek alanın komşu parsele yakın bölgelerinde sürdürülmesi; buna karşın yoğun, yeşil bir doku olarak ortaya çıkan bu örüntünün batı yönüne doğru seyrekleşerek, yerini daha kentsel bir platforma bırakması hedeflendi. Bu bağlamda arazinin batı köşesinde oluşturulan gizli meydan, Büyükdere Caddesi nden geniş basamaklarla inilerek ulaşılan ve çevresinde yer alan yeme içme ağırlıklı ticari alanlarla zenginleşen bir kamusal alan olarak tasarlandı. Kamusal platformun güney tarafında kalan alanın alt kotları yeşil ofisler şeklinde düzenlendi. Zengin peyzaj olanakları ile donatılan iç bahçelere açılarak özgün bir kullanım olanağı veren bu ofislerin olabildiğince düzayak olarak kullanılabilmesi öngörüldü. Çalışma alanlarının aynı kottaki sosyal ve rekreatif alanlarla kontrollü bir biçimde ilişkilendirilmesi ve modüler bir mekân akışkanlığı ile yeni kuşak bir ofis kullanımını tetiklemesi hedeflendi. Yine güney kanadına doğru birbirlerinden kaydırılarak yerleştirilen üç yüksek bloktan biri ofis diğer ikisi ise rezidans kulesi olarak düzenlendi. Bu yapıların kitlesel kurguları farklı bakış açıları bağlamında yönlendirilen cephelerin oluşturduğu parçalar üzerinden kompoze edildi. Tıpkı bitkilerin güneşe doğru yönlenmesi gibi bir tür tropizm yorumu olarak da değerlendirilebilecek bu durum yapıların tüm cephelerini manzara açılarına doğru yönlendirmesinin yanı sıra kitlenin parçalanarak hafifletilmesine de olanak sağladı. Emre Arolat Mart 2011

90 HER YÖNÜYLE BEKLENTİLERİN ÖTESİNDE [ Şehrin tam merkezinde m 2 arsa [ m 2 inşaat alanı [ 42 Katlı East ve South Tower [ 36 Katlı Office Tower ve teras & bahçe katlarında Garden Office [ araçlık otopark [ m 2 meydanıyla şehrin yeni merkezi Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Torunlar GYO her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

91

92 TORUNLAR GYO Türkiye nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından biri olan Torunlar GYO, yarım asırlık ticari geçmişi ve inşaat sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesi ile istikrarlı bir şekilde büyüyor. Konut, ofis, otel, alışveriş merkezleri gibi insanı odaklı yaşam merkezleri geliştirme konusunda en güvenilir isim olma hedefiyle bu yola çıkan Torunlar GYO; Türkiye nin her yerinde, yaptığı her projede konsepti ve mimarisi ile farklılaşıyor.

93 KÜNYE Proje Yatırımcısı Proje Geliştirme ve Pazarlama Proje Mimari Proje Statik Proje Mekanik Proje Elektrik Proje Peyzaj Proje Zemin Etüdü Tasarım : Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. : Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. : Torun Center : Emre Arolat Architects : Yapı Teknik Proje Müşavirlik ve Mühendislik Ltd. Şti. : Tanrıöver Mühendislik : HB Teknik Elektrik Mühendisliği Proje ve Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. : DS Mimarlık Restorasyon Peyzaj Mimarlığı San. ve Tic. Ltd. Şti. : Geos Geoteknik : Emre Arolat Architects 79

94

95

96

97

98

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? KONUT. OFİS. ÇARŞI. OTEL 4/5 İZMİR E YEPYENİ BİR YAŞAM TARZI Benzersiz ve hayranlık uyandıran manzarasıyla günün her anını farklı bir keyifle sunan Mistral İzmir,

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

Proje Genel Bilgileri

Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER PROJESİ Adres: Konsept Mimari Tasarım: Arquitectonica Uygulama Mimari Tasarım: Piramit Mimarlık Statik Tasarım: Yapı Teknik İnş.San. ve Proje Elektrik Tasarım:

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

ONE ORTAKÖY KİRALIK OFİS

ONE ORTAKÖY KİRALIK OFİS GENEL ÖZELLİKLER İstanbul un Ortaköy semtinde yamaca konumlandırılan One Ortaköy projesi, ikonik tasarımıyla Mimar Gökhan Avcıoğlu imzasını taşımaktadır. Farklı bir tasarım çizgisi taşıyan One Ortaköy,

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

prestijli projede, hayat devam ediyor!

prestijli projede, hayat devam ediyor! prestijli projede, hayat devam ediyor! Ankara nın en prestijli noktasında mimari bir başarıya imza atmak, geleceğe değer katmak ve yatırımları kazançlı kılmak adına tasarlanan bir proje... Residence hizmetleri

Detaylı

İş dünyasında prestijin yeni adresi

İş dünyasında prestijin yeni adresi İş dünyasında prestijin yeni adresi YENİKONAK İNŞAAT SAN.TİC. LTD. ŞTİ Proje geliştiricisi, en ince detayına kadar planlanmış projeleri ile 25 yıldır müşterilerine değerli yatırım alternatifleri sunuyor.

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak.

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak. Bursa ticaret hayatının nabzı burada atacak. Adı gerçekleştirdiği etkileyici projelerle birlikte anılan ve Türkiye nin aranan markası haline gelen; 30 yılı aşkın deneyimi ve güvenilirliği ile bugüne

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Royal (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat:2 34396 Maslak, Şişli-İSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak Konutları hayata geçiyor. Çağdaş ve konforlu bir yaşamın tüm

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

"İş" denince akla İz Park gelecek...

İş denince akla İz Park gelecek... "İş" denince akla İz Park gelecek... Benzersiz Adalar manzarası, İz Park'ta iş ortamınıza kadar geliyor... İş hayatındaki konumunuzla hedeflerinize artık daha yakınsınız. 01 İz Park, yüzyıllardır dünyanın

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... AZEL Urhan KULE çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... yeşilin huzuruna uzanan mimari tasarım... Sizi başka bir yaşama, AZEL Urhan Kule nin yeşil dünyasına

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle

GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle Bir nefes istanbul ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle Hasbahçe de YAŞAM YENİDEN BAŞLIYOR HAYALİNİZ HASBAHÇE EVLERİ NDE HAYAT BULUYOR

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com İstanbul un yeni iş merkezi bikuryapi.com İş hayatında yeni bir yaklaşım Geniş vizyonuyla sektördeki standartları yukarıya taşıyan Bikur Yapı, İstanbul un günden güne değer kazanan bölgesi Kağıthane de,

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

turkuaz evleri TURKUAZ TURKUAZ EVLERİ YENİ MAH. MEVLANA CAD. NO:10 Altınordu-ORDU / TÜRKİYE İLETİŞİM...

turkuaz evleri TURKUAZ TURKUAZ EVLERİ YENİ MAH. MEVLANA CAD. NO:10 Altınordu-ORDU / TÜRKİYE İLETİŞİM... z a u z k a r u ttuurkvlerrii eevvler z a u k tur TURKUAZ Turkuaz rengi; açık kirli yardımsever ve gururlu kişilerin rengi olup, en üst düzeydeki bir değişimin ve dönüşümün sembolüdür.insanlar üzerinde

Detaylı

www.elmakentinsaat.com Dünya yı Samsun a Taşıyoruz... 4+1 Ultralüks projesiyle ve eşsiz imkanlarıyla küresel bir proje olan Goldenland, kozmopolit yapısı ile Dünya nın odak noktası haline geliyor. Multikültür

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... İstanbul un tadını daha kaliteli ve ayrıcalıklı çıkarmak isterseniz, yeni ve ekonomik bir seçenek size iyi gelecek! İlkeler İnsan odaklı,

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar...

Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar... Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar... Kendiniz ve sevdikleriniz için en ideal konutu hayal ettiğinizde; Her şeyin konforunuz için tasarlandığı, en kaliteli ürünlerle donatılmış, en ince ayrıntıya

Detaylı

Şimdi Yaşamkent in en prestijli noktasında hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir proje doğuyor. Ferah ve fonksiyonel tasarımı, rengârenk bahçeleri

Şimdi Yaşamkent in en prestijli noktasında hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir proje doğuyor. Ferah ve fonksiyonel tasarımı, rengârenk bahçeleri Şimdi Yaşamkent in en prestijli noktasında hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir proje doğuyor. Ferah ve fonksiyonel tasarımı, rengârenk bahçeleri ve sahip olduğu zengin sosyal olanakları ile Sierra hayatınıza

Detaylı

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi 4.500 m2 arazi üzerine kurulu, 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan sosyal aktiviteli Mirage Marina Bodrum; Bardakçı Koyu nda, sırtını ormana dayamış,

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Bugüne dek çalıştığı farklı projelerle ödüller alan, 2012 senesinde

Detaylı