OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ"

Transkript

1 OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

2 VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze içinde olup, kendi alanlarında lider firmalardır. Vizyonumuz çerçevesinde hizmet ettiğimiz sektörlerde güvenilir olmak ve sürekliliği sağlamak en önde gelen misyonumuzdur. Vira petrol şirketi çok genç olmasına karşın bünyesinde toplam 11 paydaş çalıştıran bir firma konumuna gelmiştir. Amaçlarımızdan biri de, daha çok insanımızı bünyemize katmak ve onları toplum değerlerine paralel bir şekilde yetiştirmektir. Başlangıç noktamız ise, bir şirketin toplam değerinin, kendisi adına çalışan personel değerine eşit olduğu ilkesidir. Vira Şirketi tamamı ile öz sermayesi ile çalışan ve müşterileri ile paylaşımı en üst düzeye çıkartmak için çaba gösteren bir şirket olup, yine aynı vizyon çerçevesinde Türkiye genelinde 33 adet bayii ile dağıtım alanını güçlendirmiştir. Bayilik sisteminde pazarlama ve eğitim planlaması ana merkezin sorumluluğunda yapılanmıştır.

3 VİRA çözüm ortakları

4 MAFRA HAKKINDA Kırkdokuz yıldır ( ) ; Otomotiv, endüstriyel noktalar,oteller,üretim tesisleri, deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, uluslar arası bayii ağı ile geniş bir yelpazeye sahip spesifik, konsantre ve kaliteli ürünleri ile sektörde yer almaktadır. Şirket yönetim merkezi,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır. MA-FRA satış ağı, İtalya içinde 130' dan fazla firma ile Avrupa ve Avrupa dışı 38'i aşkın ülkeden oluşmaktadır. MAFRA S.P.A. ISO ISO ISO kalite ve çevre sertifikaları ile BOEING D6 onayı sahibi, H.A.C.C.P. standartlarına sıkı sıkıya bağlı, sürekli gelişim ve evrim ile özdeşleşmiş bir kuruluştur.

5 NEDEN MAFRA ÜRÜNLERİ? Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size sunulan bu ürün ile araçlarınızı güvenli bir şekilde yıkayabilirsiniz. Bu sebeple firmamız sizin işlerinizi daha kolay yapabilmeniz için ve MALİYETLERİNİZİ DÜŞÜREBİLMEK için, sizi ürünlerimizle tanıştırmak istemektedir. ISO belgesine sahip olan bu ürünler sayesinde işlerinizin daha sağlıklı ve belediye çevre kurallarına daha paralel yürüyeceğine inanmaktayız. Aşağıda sizlerle paylaştığımız bilgiler sonucunda sizlerle görüşüp, ürünlerimizi tanıtmak isteriz. Bu sayede sizin bir çok problemlerinizi çözeceğimize inanmaktayız.

6

7 İŞ GÜVENLİĞİ YÖNETMELİĞİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 20/06/2012 tarih ve 6331 sayılı İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KANUNU'nun yetki ve yükümlülükler doğrultusunda; 30 Haziran 2012 tarih ve sayılı resmi gazetede yayınlanan 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 01 Ocak 2013 tarihi itibari ile yürürlüğe girmiş bulunmaktadır. Bu kanunun amacı İş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerinin düzenlenmesinden ibarettir. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hiçbir ayrım yapmaksızın kamu ve özel sektöre ait tüm işlere ve işyerlerine, faaliyet konularına ve işçi sayısına bakılmaksızın, bu işyerlerinin işveren, işveren vekili, çırak ve stajyerler de dâhil olmak üzere tüm çalışanlarına uygulanacaktır. Kanunun İşveren ile Çalışanların Görev, Yetki ve Yükümlülükleri 6331 sayılı Kanunun 4. Maddesinde detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Bu yetki ve yükümlülüklerle birlikte kanunun 26. Maddesinde, yükümlülüğünü yerine getirmeyen işyerlerine her bir işlem için TL ile TL si arasında idari para cezası yaptırımı öngörülmüştür.

8 TEHLİKELİ KİMYASALLAR YÖNETMELİĞİ Çevre Bakanlığı, Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 11/07/2012 Yayımlandığı Resmi Gazete Sayısı : 21634, tiketlerde Bulunması Gerekli Hususlar Madde 17 - Etiketlerde; a) Üreticinin adı ve adresi, b) Maddenin kimyasal ve ticari adı, kapalı formülü, c) Ürünlerin, ticari adı, amaçlanan kullanım alanları ve içeriğine giren maddelerin tehlike sembolleri, d) Özel tehlikelere karşı dikkat çekici, ''Çok Şiddetli Patlayıcı'', ''Şiddetli Zehir'' gibi ibareler, güvenlik tavsiyeleri (Ek-VII'e göre zararlı maddelere ait özel riskler (R) ve güvenlik önlemlerinin (S) ilgili olanlarının içinden seçilmiş) alınabilecek tedbirler hakkında özlü bilgiler, Ek-II'de verilmiş olan zararlı maddeyi tanımlayan özellikler, e) Ek-IV'de, tek tek maddeler için verilen tehlike işaretlerinden ilgili olanlar, f) Kimyasal tanımı ve etkin maddesinin yüzdesi, g) Diğer katkı maddeleri ve en azından bunların grup tanımları bulundurulur.

9

10 MAFRA SUPERMAFRASOL FIRÇASIZ Ağır kir ve yağ Çözücü Süpermafrasol özellikle uzun yol yapan arabalar ve büyük araçlar için ağır kir çözücüdür. Uzun yol yapan vasıtalarda, atık kiri, asfalt kiri araçların kasasına, dorsesine yapışır. Süpermafrasol bu kirleri hızlı bir şekilde fırça kullanmaksızın ortamdan uzaklaştırır. En inatçı kirleri sökebilen ürün yüksek konsantre bir üründür ve özellikle temizleme işinde en emniyetli üründür. Maliyetler için kesin çözüm olup, hiçbir yan etkisi yoktur. Ortalama 1:90 oranında inceltilerek kullanılır.

11 SİLVER FOAMY FIRÇASIZ Özellikle maliyeti göz önüne alan yıkama servislerinde FOAMY çok uygun bir üründür. Yüksek cilalama ve köpürme özelliği olan bu ürün kullanıldıktan sonra araç eski parlaklığına kavuşur. 1/ 60 sulandırılır.

12 IDRODIAMANT HIZLI CİLA Araç yıkandıktan sonra kullanılan bu ürün yüksek cilalama yeteneğinin yanında su kaydırma özelliği de vardır. Ürün yıkanmış arabaya uygulandıktan sonra 2-3 dakika beklenir veya ince bir bezle üzerinden geçilir. Daha sonra su ile durulanır. Silecek kullanmadan, ışıl ışıl yola devam edilir. 1/20 sulandırılır.

13 PULIMAX GENEL TEMİZLİK GENEL MAKSATLI ARAÇ İÇİ TEMİZLEYİCİ & DEZENFEKTAN Kumaş-deri döşemeleri ve tüm plastik aksamı derinlemesine temizler. Kumaş yüzeylerden nikotin, kir ve lekeleri kolayca çözer Garantili ve hijyenik temizlik sağlar. Kumaş döşemelerini ilk günkü görüntüsüne kavuşturur. Sigaraya bağlı kötü kokuları ortadan kaldırır. Araç içi tavan temizliğinde mükemmel sonuçlar verir. Araç içinde tüm yıkanabilir kumaş ve plastiklerin temizlenmesinde de kullanılabilir. 1/ 20 sulandırılır. Ürün Ambalajı : 4,5 kg

14 DIAMANT PLUS FOUR (süt) Diamant plast four tamamı ile plastik aksamın temizlenmesinde kullanılan ve torpidoya doğal görümünü kazandıran bir üründür. 1/3 sulandırılarak kullanılan bu üründe SLİKON yoktur. Az kullanımlı bu ürün uzun kalıcılık özelliği bulunmaktadır.

15 SCIC BLUE CANLANDIRICI ETKİLİ TORPİDO CİLASI Torpidoları yeniler ve uzun süre orta parlaklıkta kalmalarını sağlar. Torpidoya yağlı görünüm vermez. Camlarda parlatma yapmaz. Araçtaki torpido,plastik, ahşap ve pano yüzeylerin temizliğinde de mükemmel sonuçlar verir. Uygulanan yüzeyde canlandırıcı bir etkiye sahiptir. Ürün Ambalajı : 600 ml

16 SPLIT CAM ÇOK MAKSATLI ARAÇ CAM TEMİZLEYİCİ Doğal yüzey temizleyiciler den oluşan amonyaksız formüllüdür. Hızlı kurur,kapalı ve havalandırılmayan ortamlar için idealdir. Cam ve ayna yüzeylerde leke bırakmaz. Nikotin ve yağ kirleri ile böcek lekeleri için de ideal sonuç verir. Araçlarda cam temizliği kullanımları içinde ideal olan bir üründür.

17 NERISSIMO LASTİK Lastik temizlemek ve onu canlı göstermek en zor işlerden biridir. Bunları içinde silikon olmadan, doğal ürünlerle çözmek daha da zordur. Nerissimo SİLİKON olmayan ve lastiği ilk günkü performansına getiren bir lastik temizlik ve parlatma ürünüdür. 1/ 5 sulandırılır

18 CROMOBRILL 2G JANT TEMİZLEME Krom - Metal Temizleyici Tüm tipteki metal ve krom yüzeylerden inatçı kirleri, tozları çözer ve temizler. Yüzeylerde oluşan kirleri ve yağlı inatçı tortuları derinlemesine mükemmel bir şekilde temizler. Konsantre ürün özel baziklerle edilmiştir ve su ile inceltilerek kullanılır. Konsantre bir üründür ortalama 1:3-1:7 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

19 ARAÇ HAVA TEMİZLEME ; ODORBACT OUT ARAÇ İÇİ TEMİZLEME Dünyada gribal ve polene bağlı hastalıkların %80 inin havalandırma sistemlerinden kaynaklandığını biliyormusunuz.? Tam 10 dakika içinde aracınızın içindeki virüsleri ve polenleri kovarak çocuğunuzu ve sevdiklerinizi sağlıklı bir ortamda konaklamasını sağlar.. Odorbact Out klima sistemi içinde oluşmuş kötü kokuları ortadan kaldırarak, araç klimalarında biriken bakteri, mikrop ve mantarları ortadan kaldıran güçlü bir üründür. Kullanım Şekli ; Klima sisteminin tüm hava kanalları açılır. Klima son faza getirilir. Aracınızın tüm camları kapatılır. Ürün çalkalandıktan mandala basılır ve gaz çıkışı sağlanır. Ürün bitene kadar havaya araç içinde gezerek sıkılır,10 dk bekledikten sonra tüm kapılar açılarak 2 dakika havalandırma yapılır. Ürün Ambalajı : 150 ml/ 20 m2

20 DELUX PASTA Araç üzerinde oluşmuş olan orta ölçekli çizikleri ve kaportadaki sürtünme sonucu oluşan lekeleri çıkartır Pamukla uygulanır ve mikrofiber cila bezi ile silinir

21 PASTA & KORUMA & CİLA Step 1 : Kalın çizikleri araba üzerinden alır. Az kullanımlıdır. Maksimum 2500 devire çıkılmalıdır. Step 2 : Opak ve açık renk metalik arabalar için ince çizik gidericidir. Boya koruma safhasıdır. Step 2 Dark : Türkiye de bulunmayan bu koruma ürünü,koyu arabalar için kullanılır. Yine ince çizikleri giderir ve hare yapmaz. Maksimum 2000 devirde kullanılmalıdır. Step 3 : Hare giderici ve yüksek cilalama özelliği bulunan step 3 çok uzun ömürlüdür. Makine veya el ile uygulanabilir.

22 CAM FİLMİ

23 CARPRO SERAMİK KAPLAMA

24 Firmamız için ayırdığınız zaman ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Vira Petrokimya Ltd

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

NAKLİYE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

NAKLİYE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ NAKLİYE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

KAR MAKİNESİ SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

KAR MAKİNESİ SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ KAR MAKİNESİ SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

GIDA TANKI VEYA KAZANI TEMİZLEME VE DEZENFEKTE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR

GIDA TANKI VEYA KAZANI TEMİZLEME VE DEZENFEKTE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR GIDA TANKI VEYA KAZANI TEMİZLEME VE DEZENFEKTE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv

Detaylı

ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

ATIK TOPLAMA SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR

ATIK TOPLAMA SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR ATIK TOPLAMA SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz

Detaylı

HAVA ULAŞIMI TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

HAVA ULAŞIMI TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ HAVA ULAŞIMI TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir

Detaylı

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YAŞANAN PROBLEMLER & ÇÖZÜMLERİ

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YAŞANAN PROBLEMLER & ÇÖZÜMLERİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YAŞANAN PROBLEMLER & ÇÖZÜMLERİ Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. www.virapet.net www.mafrasatis.com HAKKIMIZDA VİRA şirketi Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv

Detaylı

Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. www.virapet.net www.mafrasatis.com

Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. www.virapet.net www.mafrasatis.com Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA VİRA şirketi Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerji sektörüdür. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan

Detaylı

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ??

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? HORECA ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz otel yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin yanında

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

ISO 9001 ISO 14001 ISO

ISO 9001 ISO 14001 ISO MARINE ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA MARINE Mafra marine ürünleri denizlerimize zarar vermeyen katkılarla üretilmiştir. İthalat esnasında tüm işçi sağlığı onay aşamalarını geçmiştir. ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar Kaliteyi Seviyoruz Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar OEM ve taşıt temizliği için özel, Endüstriyel, yatçılık ve hava-uzay alanlarında Doğrudan üreticisinden profesyonel kalite: Yetkin ve

Detaylı

LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. STAC PLASTIC (SP) İtalyan malı bakım & onarım ürünleri markasıdır. Firmamız yaklaşık olarak 20 yılı aşkın bir süredir SP markasının İç Anadolu bölge bayiliğini bir fiil yapmaktadır. Ürün kalitesi ve fiyat

Detaylı

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız...

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Element Effekt Atık ve Yağ Parçalayıcı Element Bio Atık ve Yağ Parçalayıcı Ev, hastane gibi bina atık sistemlerinde, mutfak giderleri ve borularında, otel ve site

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar Kaliteyi Seviyoruz Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar OEM ve taşıt temizliği için özel, Endüstriyel, yatçılık ve hava-uzay alanlarında Doğrudan üreticisinden profesyonel kalite: Yetkin ve

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

www.virapet.net wwww.mafrasatis.com 0212 346 16 92 0533 659 88 13

www.virapet.net wwww.mafrasatis.com 0212 346 16 92 0533 659 88 13 www.virapet.net wwww.mafrasatis.com 0212 346 16 92 0533 659 88 13 VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

Spreyler. www.interendustri.com

Spreyler. www.interendustri.com Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi

Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 1997 yılından beri otomotiv, banyo-mutfak, matbaa, maden ve endüstriyel alanda

Detaylı

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın!

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Sentetik temizlik ürünleri neden düşman? Hepimiz yıllarca kullandık. Mutfakta, banyoda, çamaşırlarımızda Yaşadığımız mekânların her köşesinde. Temizlemek, dezenfekte etmek

Detaylı

Klima Sistemleri ve Problemler

Klima Sistemleri ve Problemler Klima Sistemleri ve Problemler Durum Havalandırma sisteminden kötü kokular gelmesi Klima soğutma kapasitesinin azalması Klima evaparatörünün kaçak yapması ve arızalanması Sebep Klima sistemlerinde biriken

Detaylı

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YANABİLİR, 1 TERS KULLANILABİLİR YANABİLİR, 2 YANMAZ, GÜÇLÜ TOZ 3 EKRAN & YÜZEY İÇİN ISLAK MENDİL 4 KÖPÜK 5 BÜYÜK BOY 6 TV & BÜYÜK

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI Yapılacak İşler NE? Uygulama Sıklığı NE ZAMAN? Kullanılacak Deterjan ve Dezenfektan NE KULLANI- LACAK? Kullanılacak Araçları NE İLE? Maddesinin Kullanım Oranı NE KADAR? Metodu NASIL? Kat arabanızda kullanılması

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr Velidedeoğlu Kimya fiyat açıklamaları; * Bu fiyat listesi 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerlidir ve bir önceki fiyat listesini geçersiz kılar. * Fiyat listemiz TÜRK LİRASI bazında geçerli olup, Doğru

Detaylı

NANO KAPLAMA PERAKENDE

NANO KAPLAMA PERAKENDE NANO KAPLAMA PERAKENDE NASIOL HOMEWOOD NASIOL HOMESHINE EVSEL YÜZEY KORUMA NASIOL HOMETEX HOMESHINE HOMEWOOD Nasiol HomeShine duşakabin, klozet, küvet, eviye gibi banyo ve mutfaklarınızdaki cam ve seramik

Detaylı

Oto; Bakım, Temizlik Ürün Katalogu

Oto; Bakım, Temizlik Ürün Katalogu Oto; Bakım, Temizlik 2018 Ürün Katalogu Brillantcare, araba temizliğinin tüm detaylarına kadar inen tutkulu ve kararlı bir otomobil bakım ürünü markasıdır. Yüksek kaliteli oto bakım ürünleri, temizleyici

Detaylı

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1 ÜRÜN REHBERİ Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri Aftercare Range Page 1 BİZ KİMİZ? Şirketimiz RBC Otomotiv grup şirketleri ile beraber 2005 yılından beri sektörde olup, 2012 yılında da Williams

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ BİRLİK BİO TEKNOLOJİ ve SU SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (0) 3 3 46 (0) 3 3 47 www.birbiotek.com BİRLİK BİO TEKNOLOJİ kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle, tedarik

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

ETS HAVACILIK TEMİZLİK MENDİLERİ ÜRÜN KATALOGU. Ticari / Askeri Uçak ve Helikopterler

ETS HAVACILIK TEMİZLİK MENDİLERİ ÜRÜN KATALOGU. Ticari / Askeri Uçak ve Helikopterler ETS HAVACILIK TEMİZLİK MENDİLERİ ÜRÜN KATALOGU Ticari / Askeri Uçak ve Helikopterler Copyright: Logolar bahsi geçen şirketlere aittir, ETS Ekolojik Teknolojik Temizlik Çözümleri LTDŞTİ 2015 UÇAK KOKPİT

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ4913 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 9 VF7AAFHZ0D8388084 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen

Kişisel Temizlik ve Hijyen Kişisel Temizlik ve Hijyen KATEGORİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Kişisel Temizlik ve Hijyen Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önsöz...v. İçindekiler...vıı. Tablo ve Resimler...xıv BİRİNCİ BÖLÜM: TEMİZLİK KAVRAMI

İÇİNDEKİLER. Önsöz...v. İçindekiler...vıı. Tablo ve Resimler...xıv BİRİNCİ BÖLÜM: TEMİZLİK KAVRAMI İÇİNDEKİLER Önsöz...v İçindekiler...vıı Tablo ve Resimler...xıv BİRİNCİ BÖLÜM: TEMİZLİK KAVRAMI Temizliğin Nedenleri... 3 Temizlik Kuralları... 3 Yetersiz Temizlik... 4 Temizlik Programı... 4 Kirler...

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ATIK KODU ATIK AÇIKLAMASI 16 01 03 Ömrünü tamamlamış lastikler 08 03 19* Dağıtıcı yağ 08 04 17* Reçine yağı KULLANILMIŞ LASTİKLER

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu Açıklama: Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu; yağlı boyanın kuruma süresini kısaltmak için kullanılır. Boyanın saydamlığını ve akışkanlığını

Detaylı

Yeni motor yağının eskimesini geciktirir ve uzun süre temiz kalmasını sağlar.

Yeni motor yağının eskimesini geciktirir ve uzun süre temiz kalmasını sağlar. CARBON CLEAN ECONO SERİSİ ENGINE OIL CLEANER (MOTOR YAĞ ÇAMURU TEMİZLEME KİMYASALI) ÜRÜN KODU: ECO-M001 Gramaj: 250 Mililitre Konsantredir. 400 ML lik ürünlerle aynı temizleme gücüne sahiptir. Açıklama:

Detaylı

misyonumuz vizyonumuz &

misyonumuz vizyonumuz & AKSAN HAKKIMIZDA 1991 yılında Aksan Ticaret adıyla otomotiv yedek parça toptancılığı ile faaliyetine başlayan firmamız, 1993 yılında Aksan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti ünvanı ile İstanbul da alçak

Detaylı

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin.

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. Çayınız da artık Cafissimo dan! Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. 5 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YENİ Cafissimo TEATIME 10, 95 TL 10 adet çay kapsülü Her hafta

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ PATLAYICI ORTAMLAR MURAT YAPICI. Elektrik Mühendisi EMO İzmir Şube murat.yapici@emo.org.

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ PATLAYICI ORTAMLAR MURAT YAPICI. Elektrik Mühendisi EMO İzmir Şube murat.yapici@emo.org. TMMOB PATLAYICI ORTAMLAR YÖNETMELİKLER ÜLKEMİZDEKİ UYGULAMALAR MURAT YAPICI Elektrik Mühendisi EMO İzmir Şube murat.yapici@emo.org.tr Rafineriler, Petrokimya, Boya Kozmetik Kozmetik fabrikasında yangın,

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Sayı: 43986390-150/6158 11.08.2016 Konu: Geçici Faaliyet Belgesinin Yeniden Düzenlenmesi ÖNCÜ GERİ DÖNÜŞÜM HURDA OTOMOTİV İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ORHANİYE MAH. ORHANİYE KÜMEEVLERİ

Detaylı

KS Grup Boya da Çoşkun Kolukısa ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik.

KS Grup Boya da Çoşkun Kolukısa ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik. Ağustos 2015 - Sayı 13 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). MxS Ürün Gamını Genişletmeye Devam Ediyor. MxS markamız daha iyi hizmet sunabilmek için her geçen gün yeni ürünleri bünyesine topluyor.

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT GENEL TEMİZLİKTE TEMEL KURALLAR VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu gerçekleşen şirketimiz, 15 yıldır misyonunu iyi bir kimya

Detaylı

Fen Bilimleri Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm

Fen Bilimleri Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm Fen Bilimleri Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm M.İSMAİL SAHİN FURKAN CANAL FATİH BACAK CENGİZ KİLİÇ KONU: Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm Atık: Bir işlem sonucu çevreye bırakılan her türlü maddeye atık denir.

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN KİŞİSEL TEMİZLİK TANIMI ADI HF KOD CİNSİ L KG KG TL FİYATI KOLİ TL FİYATI Green Care Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225438 Soft Sensatıon - Ekolojik, Hipoalerjik Sıvı El Sabunu 9990256 SIVI 5,00

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HN8706 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WDD2040451A607723 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ6740 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 KNADN514AD6861018 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

FEA (Avrupa Aerosol Federasyonu) ve CSPA (Tüketici Özel Ürünler Derneği) tarafından desteklenmektedir.

FEA (Avrupa Aerosol Federasyonu) ve CSPA (Tüketici Özel Ürünler Derneği) tarafından desteklenmektedir. Tüm Perfect ürünleri Volcke Aerosol firması tarafından Belçika da üretilmektedir. Volcke Aerosol firmasının kullandığı hammaddeler, üretim aşamaları ve teslimat öncesi son kontroller denetimden geçirilmiş

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HT3529 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WVWZZZAUZEW115783 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Güneşin zararlı UV ışınları, yoldan gelen zift, toz zerrecikleri, asit yağmurları, tuz,hava kirliliği, uçan haşaratlar ve ağaç reçineleri

Detaylı

Aksan Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. / Tel :

Aksan Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.  /    Tel : Aksan Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. www.aksankablo.com / www.numerouno.com.tr E-mail : bilgi@aksankablo.com Tel : 0 216 471 10 22 HAKKIMIZDA 1991 yılında Aksan Ticaret adıyla otomotiv yedek parça toptancılığı

Detaylı

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti.

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. İstanbul 2014 Yasal Uyarı: Bu sunumda kullanılan veriler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Hakkında Tarihçe 1987 İstanbul'da kuruldu ve Madeni Yağ sektöründe

Detaylı

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU.

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU. SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu UYGULAMA KILAVUZU ADIM 1 1. Aracı yıkayın ve iyi ışıklandırılmış, toz bulunmayan kapalı bir alana çekin. ADIM 2

Detaylı

BAŞKA YERDE SINIFLANDIRILMAMIŞ KİMYASAL ÜRÜNLER

BAŞKA YERDE SINIFLANDIRILMAMIŞ KİMYASAL ÜRÜNLER GRUP: 3529 BAŞKA YERDE SINIFLANDIRILMAMIŞ KİMYASAL ÜRÜNLER 9- AEROSOL ÜRÜNLER KRİTERİ 2012/123 (NACE GRUP: 20.41 Sabun ve deterjan ile temizlik ve parlatıcı maddeler imalatı) Onay Tarihi: Birlik Yönetim

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VR4526 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 WVWZZZ6RZEY139624 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE TECRÜBEDEN GELEN KALİTE Şirketimiz 15 yıldan bu yana gelen tecrübesi ve profesyonel kadrosu ile zemin kaplama firmalarına, Almanyadan ithal etmiş olduğu BAYCO marka zemin bakım ürünleri ile danışmanlık

Detaylı

PlasmaMade ve temiz hava. Herkes için her yerde temiz hava nasıl satılır V1.0 000-

PlasmaMade ve temiz hava. Herkes için her yerde temiz hava nasıl satılır V1.0 000- PlasmaMade ve temiz hava Herkes için her yerde temiz hava nasıl satılır V1.0 000- PlasmaMade Airfilter garanti ediyor: Sağlıklı Hava Birden fazla kişinin beraber yaşadığı; oturma odası, yatak odası, ofis

Detaylı

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak;

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; AKADEMİ Carismax Akademi ye Hoşgeldiniz Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Profesyonel Araç Yıkama Eğitimi Far Yenileme ve Temizleme Eğitimi Motor Temizliği ve Koruma Sistemleri

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM LG Hausys floors Durable ürünleri özel üretim teknikleri kullanılarak imal edilmiştir. Kullanılan UV etkili PUR teknolojisi ürünün bakımında yenilikçi avantajlar yaratmaktadır.

Detaylı

KİMYASAL MADDE DEPOLAMA TALİMATI

KİMYASAL MADDE DEPOLAMA TALİMATI REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Tesis Yönetimi ve Güvenliği Kurulu Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ

Detaylı

EVSEL ATIKLAR VE TEHLİKELERİ. Mustafa Cüneyt Gezen, DGSA, CIH

EVSEL ATIKLAR VE TEHLİKELERİ. Mustafa Cüneyt Gezen, DGSA, CIH EVSEL ATIKLAR VE TEHLİKELERİ TEHLİKELİ KABUL EDİLEN ATIKLARIN ÖZELLİKLERİ: H1 Patlayıcı H2 Oksitleyici H3 A Yüksek oranda alevlenir H3 B Alevlenir H4 Tahriş edici H5 Zararlı H6 Toksik H7 Kanserojen H8

Detaylı

CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ yeni bir high-end teknoloji ile üretilmiş nano bir üründür.

CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ yeni bir high-end teknoloji ile üretilmiş nano bir üründür. SERAMİK KAPLAMA CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ SiO2 dünyanın en zor malzemelerinden biridir. Ürünün saflık derecesi % 99.9 olduğu için, elmas gibi sert olur. Bu da uygulama yapılan otomotiv yüzeyin de çok sert

Detaylı

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL Nasiol Türkiye deki ilk ve tek nano kaplama üreticisidir. Hizmetlerimiz ve uzmanlığımız Avrupa ya ve tüm dünyaya yayılmıştır. Bilimsel amaçlarımız; ev ve endüstriyel kullanımda

Detaylı

AIG MİNİ ONARIM HİZMETİN TANIMI VE KAPSAMI. AIG Mini Onarım hizmeti kapsamında AUTO KING tarafından verilecek servis hizmetler şunlardır:

AIG MİNİ ONARIM HİZMETİN TANIMI VE KAPSAMI. AIG Mini Onarım hizmeti kapsamında AUTO KING tarafından verilecek servis hizmetler şunlardır: AIG MİNİ ONARIM HİZMETİN TANIMI VE KAPSAMI AIG Mini Onarım hizmeti, AIG kasko sigortası kapsamındaki sigortalı taşıt araçlarında poliçenin başlangıç tarihinden itibaren oluşabilecek küçük ölçekli hasarların

Detaylı

Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT

Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT SOLVENT 1 HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? SOLVENT 1 mekanik tip ekipmanın ve metal parçaların temizlenmesi, polyester kumaşlardan leke çözme ve yağ giderimi için formüle

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELER

TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELER 16 Ağustos 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29090 YÖNETMELİK Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELER YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hemon Group olarak Vizyonumuz, tüm üretim ve hizmetlerimizde ülkemizin en başarılı grubu olmaktır

HAKKIMIZDA. Hemon Group olarak Vizyonumuz, tüm üretim ve hizmetlerimizde ülkemizin en başarılı grubu olmaktır HAKKIMIZDA Hemon Group, 20 yıllık tecrübesi ile ahşap sektörünün lider firmalarından biri olan Panelsan Mobilya Ltd Şti nce metal işleme sıvıları konusunda uzun yıllar süren AR-GE çalışmaları sonucu yabancı

Detaylı

TEMİZLİK VE BAKIM TALİMATI

TEMİZLİK VE BAKIM TALİMATI TEMİZLİK VE BAKIM TALİMATI 1 / 5 YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME MONTAJINI TAKİBEN YAPILMASI GEREKENLER: Müteahhit Firmanın ve Son Kullanıcının Dikkat Etmesi Gereken Noktalar: Yükseltilmiş döşeme montajı tamamlanıp,

Detaylı

Dekontaminasyon. Manuel Dekontaminasyon. Temizlik. Bir nesnenin mikroorganizmalardan arındırılarak güvenli hale getirilmesi için yapılan işlemler

Dekontaminasyon. Manuel Dekontaminasyon. Temizlik. Bir nesnenin mikroorganizmalardan arındırılarak güvenli hale getirilmesi için yapılan işlemler Dekontaminasyon Manuel Dekontaminasyon Dr. Aydan Özkütük Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji AD Bir nesnenin mikroorganizmalardan arındırılarak güvenli hale getirilmesi

Detaylı