AYLIK KENT KÜLTÜRÜ GAZETESİ 5 PROJE istedi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.kentimesenler.com.tr AYLIK KENT KÜLTÜRÜ GAZETESİ 5 PROJE istedi"

Transkript

1 ŞAHiDiMiZ ESERLER ESENLER YOLA DEVAM ESENLER İN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ ESENLER HİZMETE DOYACAK Son 5 yıllık dönemde yapılan çalışmalar ve dev projeler ile büyük bir dönüşüm yaşayan Esenler, yeni dö- büyük beğeni toplayan M. 5 yıllık başkanlık döneminde gösterdiği performansla nemde de bu değişimi sürdürecek. Şu ana kadar Asla Tevfik Göksu, Şahidimiz Eserler, Yola Devam Esenler dedi. Göksu yeni dönemde Esenler in hizmete yapılamaz denilen her şeyin bir bir gerçekleştiği Esenler i, yeni dönemde de tarihe geçecek projeler bekliyor. doyacağını ifade etti. KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 FİYATI: 1 AYLIK KENT KÜLTÜRÜ GAZETESİ ESENLER 5 PROJE istedi BiZDEN YENi BELEDiYE HÜKÜMET itfaiye ASKERLiK DEVLET BiNASI KONAĞI ÜSSÜ ŞUBESi HASTANESi BiZ 500 YAPTIK DÖRTYOL MEYDANI 103 BİN M 2 KAMULAŞTIRMA KENTSEL DÖNÜŞÜM EĞİTİM YATIRIMLARI METRO AĞLARI YENİ İETT HATLARI İSTİHDAM FUARI TRİLYONLUK ALTYAPI ÇALIŞMALARI 7 YENİ VERGİ DAİRESİ DİJİTAL KÜTÜPHANE NENEHATUN KÜLTÜR MERKEZİ GÜZEL ESENLER YTÜ KONGRE MERKEZİ ÖRNEK MAHALLE UYGULAMALARI KADEME Kimsesizlerin kimi EDİM % 100 HAYAT ESENLER SANAT EVLERİ AÇIK KAPALI OTOPARKLAR YAVUZSELİM KÜLTÜR TESİSİ ESGEV YENİ ÜSTGEÇİTLER VATANDAŞ TEMSİLCİLİĞİ YENİ PARK VE BAHÇELER ANNE ÜNİVERSİTESİ SPOR YATIRIMLARI İKİNCİ BAHAR KIRAATHANESİ YENİ SGK ŞUBESİ ANADOLU MECLİSİ ESTİM ŞEHİR DÜŞÜNCE MERKEZİ FELAKETE YARDIM ELİ YENİ CAMİLER VE RESTORASYONLAR GERİ DÖNÜŞÜM KÜLTÜR VE TARİH GEZİLERİ AVASKÖY SU KEMERİ OTAĞ-I HÜMAYUN ESENLER KÜLTÜR MERKEZİ KARDEŞ AİLE TEM BAĞLANTISI YALNIZ DEĞİLSİNİZ ESKAM ESENLER KARİYER MERKEZİ EKMEKÇİLİK OKULU ESAYDAM SEVGİ ÇEMBERİ YETİMLERLE DAYANIŞMA HESAP VERİYORUZ HALK GÜNÜ KİMSESİZLERİN KİMİ ÇORBA ÇEŞMESİ BURAYA SIĞDIRAMADIĞIMIZ PROJELERİN DETAYLARINI İÇ SAYFALARDA BULABİLİRSİNİZ

2 2 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 Önce satın aldık yetmedi yenisini yaptık Dört yıl öncesine kadar şu an hizmet binası olarak kullanılan binada İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin kiracısı durumunda bulunan Esenler Belediyesi, mevcut bina satın alınarak önce kiradan kurtuldu. Yaklaşık 4 bin metre kare kapalı alanı bulunan mevcut binanın ihtiyaçları karşılamadığı görülünce de Esenler e yakışır bir hizmet binası yapılması için girişimler başladı. Esenler Belediyesi nde bulunan tüm birimlerin aynı çatı altında toplanarak daha koordineli ve aktif bir biçimde çalışmalarına olanak sağlayarak halka hizmet götürme anlamında verimli çalışmalarına imkân sağlayacak olan yeni hizmet binası Birlik Mahallesi nde yükseliyor. Yaklaşık 15 bin metre kare büyüklüğünde inşa edilen Belediye Hizmet Binası nın bu yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. ESENLER E İKİ BELEDİYE BİNASI Başkan Göksu, göreve geldiğinde kiracı olarak kullanılan belediye binası satın alındı. Bu bina da yetersiz görülünce yeni bir belediye sarayı inşa edildi. Böylelikle Esenler e iki belediye binası kazandırılmış oldu Dev Proje Hükümet Konağı nı yaptık Dev Proje Esenler de Hükümet Konağı açılışı için geri sayım başladı. Yıllardır özlemle beklenen ve şehir efsanesi olarak adlandırılan hükümet konağı halkın hizmetine açılıyor. Temeli İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin tarafından atılan ve Esenler in yıllardır çözülemeyen sorunlarından biri olarak görülen Hükümet Konağı meselesi Esenler Belediyesi nin teşebbüsleri sayesinde çözüme kavuşmuştu. Belediyeye ait yaklaşık 2.5 dönüm arsanın tahsis edilmesinin ardından kalan kısmının istisnai bir durum olmasına rağmen İl Özel İdaresi tarafından kamulaştırılması yine Belediye tarafından sağlanmıştı. Projesinin hazırlanmasından işlemlerinin takibine kadar bütün işlemleri yine Esenler Belediyesi tarafından yapılan Hükümet Konağının tüm birimleriyle ve modern mimarisiyle yılsonunda Esenler halkının hizmetine açılması planlanıyor.

3 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 3 Hiç yoktu şimdi iki tane var İstanbul un ikinci büyük itfaiye üssü Esenler de hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl hizmete açılan itfaiye üssü ile Esenler de can ve mal kaybı açısından büyük bir risk de ortadan kalktı. Esenler in en önemli sorunlarından biri İtfaiye olmamasıydı. Göreve geldiğimizde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde öncelikle Çiftehavuzlar Mahallemizde birinci İtfaiye Binamız hizmete konuldu. Bununla yetinmeyerek ikinci bir tesis için girişimde bulunduk. Turgut Reis Mahallemizde İstanbul un en büyük İtfaiye üslerinden birini daha hizmete açtık. Geçmişte hiç itfaiye binası olmayan Esenler de şimdi tam donanımlı iki adet İtfaiye üssü hizmet veriyor. 10 bin m 2 LİK alan Esenler itfaiye üssü, Esenler Havaalanı Mahallesi İpek Yolu Caddesi nde toplam 9 bin 300 metrekarelik bir alana yapıldı. İstanbul un ikinci büyük itfaiye üssü olma özelliğine sahip Esenler itfaiye binasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İtfaiyenin hizmete girmesiyle, Esenler de can ve mal kaybı açısından büyük bir riskin ortadan kalktığını belirtti. 8 itfaiye aracının bulunduğu binada eğitim kulesi ve su deposu da yer alıyor Dev Proje Esenler Askerlik Şubesine kavuştu Esenler Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle ilçe sakinlerinin eksikliklerine çözüm bulmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi olan askerlik şubesi de geçtiğimiz yıl büyük bir törenle hizmete açtı 4. Dev Proje Askerlik Şubesi nin açılışını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Milli Eğitim Eski Bakanı Ömer Dinçer gerçekleştirdi. VATANDAŞ ARTIK ASKERLİK İŞLEMLERİ İÇİN BAŞKA İLÇELERE GİTMEYECEK Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Milli Eğitim Eski Bakanı Ömer Dinçer in katıldığı bir törenle hizmete açılan Esenler Askerlik Şubesi, halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Esenler de yaşayan asker adaylarının ilçe dışına çıkmadan askerlikle ilgili tüm işlemlerini halletmelerine olanak sağlayan Esenler Askerlik Şubesi, sadece ilçede yaşayan değil çevre ilçelerde yaşayan asker adayları içinde askerlik işlemlerini uzun kuyruklar beklemeden halletmelerine imkân sağlıyor. Esenler deki Askerlik Şubesi açılmadan önce Bakırköy Askerlik Şubesi ne giderek özellikle asker alma dönemlerinde zaten yoğun olan askerlik şubelerinde akşama kadar sıra beklemek zorunda kalan asker adayları artık zorluk yaşamıyor.

4 4 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 Hastane hizmete hazır Esenler sonunda devlet hastanesine kavuşuyor. İlçe sakinlerinin tüm sağlık hizmetlerine rahatlıkla ulaşabileceği Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi diğer tüm branşlarıyla çok yakında hizmette Esenler hemen her alanda imza attığı projelerle ilçe sakinlerinin yaşam standartlarını en üst seviyeye taşımaya devam ediyor. Sağlık alanında atılan adımlarla yapımı tamamlanma aşamasına gelen kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi de bu dev projelerden bir tanesi. Kurucu Yönetici Başhekimi Ümit Doğan olan ve 6 katlı, 2 blok halinde, 18 bin metrekare kapalı alana sahip hastane, tüm sağlık hizmetlerinin sunulabileceği bir kompleks. Yaklaşık 500 bin nüfusu ile İstanbul un en büyük ilçelerinden birisi olmasına rağmen devlet hastanesi bulunmayan Esenler nihayet tam donanımlı bir hastaneye kavuşuyor. Acil servisinden laboratuarına, yeni doğan ünitesinden röntgen cihazlarına kadar akla gelebilecek tüm sağlık hizmetlerinin sunulmasıyla tam donanımlı devlet hastanesi gibi de hizmet verecek olan Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nde çalışmalar tamamlanmak üzere. Esenler Belediyesi bünyesinde 1 olan Ambülans sayısını 3 e çıkardık Dev Proje VE DİĞER PROJELER Fevzi Çakmak örnek oldu Örnek mahalle uygulamalarının ikincisi Fevzi Çakmak Mahallesi nde gerçekleştirildi. Tamamen yaya üstünlüğü anlayışıyla düzenlenen mahallede artık daha rahat ve huzurlu bir ortam yaşanıyor. Kaldırımlardaki merdiven ve bodrum inişlerinin verdiği işgaller ortadan kaldırılarak vatandaşın kullanımına açıldı. Yollar ise tek taraflı parklanma metoduyla yeniden düzenlendi ve tek yön uygulaması hayata geçirildi. Yavuz Selim de trafik yok Esenler de başlatılan örnek mahalle uygulamalarından ilki Yavuz Selim Mahallesi nde tamamlandı. Bu kapsamda mahallenin bütün sokakları yeniden düzenlenerek UKOME kararı gereği araç trafiğine kapatıldı. Mahalle sakinlerine özel, her haneye bir araç yeri olacak şekilde otopark yapıldı. Sadece ambulans ve çöp aracının kontrollü olarak girebildiği mahalle, sakinlerine site konforu yaşatıyor. Esenler in İstiklal i: Davutpaşa Esenler in trafiğe kapalı tek caddesi olan Davutpaşa Caddesi, yıllardır İstanbul un simgesi haline gelmiş İstiklal Caddesi ni andıran görünümüyle ilçe sakinleri tarafından büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Trafiğe kapatıldığı günden bu yana ilçenin en çok rağbet gören caddesi galine gelen ve herkesin yeni buluşma adresi olan Davutpaşa Caddesi, düzenlemeleri ve ışıklandırmalarıyla da ilçe sakinlerinden tam not aldı.

5 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 5 Esenler e yakışan meydan: Dörtyol İstanbul un en kalabalık ilçelerinden biri olan Esenler de yaşanan değişim ve dönüşümün en somut örneği olan Esenler Dörtyol Meydan, trafikten arındırılarak kavuştuğu modern ve yeni yüzünü şimdi de adını Adeviye Meydanı olarak değiştirerek taçlandırmak istiyor. Esenler Belediyesi ile İBB iş birliğinde yapılan ve tamamen trafikten arındırılarak Esenlerliler in hizmetine sunulan Esenler Dörtyol Meydanı, modern görüntüsüyle herkesten tam not aldı. Atışalanı Caddesi, İstanbul Caddesi ve Ömer Seyfettin Caddelerini kapsayan bölgede, Atışalanı Caddesi ne ait kısmın tamamı, İnönü Caddesi tarafında EDİM Marketin sokağına kadarki kısım ve İstanbul Caddesi nde parkın sonuna kadarki kısım tamamen yayalaştırıldı. İnönü Caddesi ve İstanbul Caddesi istikametindeki trafik akışı ise; yeraltından olacak şekilde yeniden düzenlendi. Yer altı güzergâhının girişi de İnönü Caddesi üzerinde başlayarak, İstanbul Caddesi nde parkın bitiminde yerüstüne çıkılacak şekilde yapıldı. Trafik alt geçidinin uzunluğu ise; 140 metre olarak düzenlendi. Dörtyol Meydan ın yayalaştırılarak halkın hizmetine sunulmasıyla ilgili çalışmalar bunlarda da sınırlı kalmadı. Dörtyol daki Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu nun bulunduğu alan da Meydana katıldı. Böylece Meydan, daha da fazla büyümüş oldu. Sizin için kamulaştırdık Esenlerin en temel sorunlarından biri de yeterli donatı alanlarına sahip olmaması. Bunun için yapılan ya da yapılacak olan her hizmet için kamulaştırma şartı. Bunun için bu güne kadar devletin bütün kurumlarıyla birlikte Esenler Belediyesi kamulaştırmaya milyonlarca(trilyonlarca) bütçe ayırdı. Menderes Bölge Parkı Tuna Mahallesi Eğitim Vadisi Otoban yan yol Yeşil Bant Projesi Atışalan bağlantı yolları Nene Hatun daki İmam Hatip Külliyesi Dörtyol Meydan Düzenlemesi Uhud Camii çevresi, Havaalanı Mahallesi, Mahalle meydanı, yeraltı otoparkı ve pazar yeri Çinçin dere Caddesi üzerindeki kamulaştırmalar Hastane Vergi Dairesi yeri Hükümet Konağı İrili ufaklı park ve yollar için yapılan kamulaştırmalar Esenlerde sadece kamulaştırma için 332 milyon(trilyon) para ödendi ESENLER DEKİ KAMU BİNALARI, YOLLAR, OKUL VE PARKLARIN KAMULAŞTIRILMASI İÇİN 332 MİLYON ÖDENDİ Menderes Bölge Parkı Atışalan bağlantı yolları Uhud Camii Otoban Yeşil Bant Dörtyol Meydanı Çinçin Deresi

6 6 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 Esenler de yaşamak artık daha güzel Dört yıldır Esenler i baştan aşağı yenileyen Esenler Belediyesi, prestij cadde konseptiyle ilçede bulunan cadde ve sokakları da şehir estetiğine uygun hale getirdi. İstanbul un merkezi olarak anılan ilçe Esenler de Cadde ve sokakları daha modern ve konforlu bir şekilde baştan aşağı yenileyen Esenler Belediyesi, Prestij Caddeler Projesi kapsamında ilçedeki birçok caddeye ait yol ve kaldırımları şehir mobilyaları ile yeniden inşa ederek modern bir görünüme kavuşturdu. YENİ ÇEHRESİYLE ATIŞALAN CADDESİ Esenler en işlek caddesi olan Atışalan Caddesi modern tarzda dizayn edilerek hizmete sunuldu. Yaklaşık 3 km uzunluktaki bu cadde aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın rahatça gezebileceği fiziki kolaylıklarla inşa edildi. Artık Atışalan caddesinde hem halkımızın hem de esnafımızın yüzü gülüyor. ANADOLU CADDESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR Turgut Reis ve Havaalanı Mahallelerinin ortasından geçen bir zamanlar dere olan Anadolu Caddesi ni görenler tanıyamıyor. Yapılan düzenlemeler sayesinde cadde modern bir görünüme kavuştu. TAŞOCAĞI YENİLENDİ Havaalanı Mahallesi nin ortasından geçen aynı zamanda Esenler Devlet Hastanesi nin bulunduğu cadde olan Taşocağı Caddesi nin eski halinden eser kalmadı. Kaldırımlardaki işgallerden estetik kaldırım elemanlarına kadar sil baştan değişen Taşocağı Caddesi ilçenin en kıymetli yerlerinden biri haline geldi. KARAOSMANOĞLU ARTIK BAMBAŞKA Turgut Reis Mahallesi nde bulunan ve yoğun trafiğiyle önemli caddelerden biri olan Karaosmanoğlu Caddesi yeni düzenlemeyle birlikte göz kamaştırıyor. Caddeyle beraber düzenlemeye dahil edilen Keleşin Meydanı olarak tabir edilen alan da yeniden düzenlenerek bambaşka bir görünüm kazandı. FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ BİR BAŞKA GÜZEL Esenler Belediyesi nin mevcut binasının da üzerinde olduğu Fevzi Çakmak Caddesi yeniden düzenlendi. Gece aydınlatmalarının da tamamlandığı cadde şimdilerde bir başka güzel. Ve diğer Prestij Cadde uygulamaları; İnönü, Hamidiye, Anafartalar, Kazım Karabekir, Şehit M.Güneş, Davutpaşa, Mehmet Akif Ersoy, Selimiye, Rumeli, Pasinler, Aziziye, Hatipoğlu, Hamidiye, Namık Kemal, Mahmutbey, Aksaray Caddesi ve otoban yan yollar.

7 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 7 DAHA ÖNCE 27 bin m 2 HİÇ YOKTU otopark Esenler Belediyesi ilçedeki otopark açığını kapatmak için bir taraftan kalıcı katlı otoparklar yaparken, bir taraftan da müsait boş arsalara sert zemin döşenerek otopark haline getiriliyor. 4 yıl içinde ilçeye 20 bin metrekare otopark kazandırıldı İşte Esenler e kazandırılan açık otoparklar: İnsan yoğunluğu bakımından İstanbul un ilçeleri arasında birinci, nüfusu itibariyle de en büyük ilçelerinden birisi olan Esenler de belediyece yapılan düzenlemeler ve hayata geçirilen projeler sayesinde ilçe sakinlerine rahat ve ferah yaşam alanları sunuluyor. Yeşil alan sıkıntısına son verilen ilçede şimdi de otopark problemi ortadan kalkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde yürütülen çalışmalarla bir taraftan katlı otoparklar yaparak kalıcı çözümler üreten belediye, bir taraftan da müsait boş arsalara sert zemin döşeyerek otopark haline getiriyor. 4 yıl içinde ilçeye 27 bin metrekare otopark kazandırıldı. 2 BİN ARAÇLIK 3 OTOPARK Esenler deki otopark ihtiyacını minimize etmek için ilçenin değişik mahallelerinde boş bekleyen ve müsait olan arsalarda gerekli düzenlemeler yaparak ilçeye yaklaşık 27 bin metrekarelik açık otopark kazandırdıklarını söyleyen Esenler Belediye Başkanı, Ancak 500 bin nüfuslu ilçe için yeterli değil. Şu anda 3 ayrı noktada yaklaşık 2 bin araç kapasiteli kapalı otopark çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca imar planlarında kapalı otopark olarak ayrılan yerlerde de kapalı otopark için proje çalışmalarımız devam ediyor. Yavuz Selim Mahallemizin tamamını trafiğe kapatarak mahallenin hemen yanındaki alan otopark haline getiriliyor. Bu çalışmamız da sürüyor. Büyükşehir Belediyemize ait kapalı otopark ise 496 araç kapasiteli. Kentsel dönüşüm çalışmaları projelerimizin tamamında kapalı otopark bulunuyor. İlçemizdeki kentsel dönüşüm ile birlikte otopark sıkıntısı da önemli ölçüde çözülecek dedi. 4 Birlik Mahallesi 778. Sokak, 4 Birlik Mahallesi 780. Sokak, 4 Birlik Mahallesi Ulubatlı Sokak, 4 Birlik Mahallesi 805. Sokak, 4 Havaalanı Mahallesi Gençlik Sokak, 4 Kazım Karabekir Mahallesi 1023 Sokak, 4 Kazım Karabekir Mahallesi1023 Sokak, 4 Kazım Karabekir Mahallesi 1045 Sokak, 4 Kazım Karabekir Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi, 4 Menderes Mahallesi 346 Sokak, 4 Menderes Mahallesi 368 Sokak, 4 Menderes Mahallesi 344 Sokak, 4 Oruç Reis Mahallesi Albayrak Caddesi, 4 Oruç Reis Mahallesi Marmara Caddesi, 4 Oruç Reis Mahallesi Yüzyıl Sağlık Ocağı, 4 Turgut Reis Mahallesi Okul Caddesi, 4 Turgut Reis Mahallesi Giyimkent, 4 Yavuz Selim Mahallesi Metro Sokak, 4 Yavuz Selim Mahallesi Mehmetçik Sokak, 4 Yavuz Selim Mahallesi Metro İstasyonu Köprü Altı, 4 Fevzi Çakmak Mahallesi 1118/1 Sokak, 4 Fevzi Çakmak Mahallesi 1121 Sokak, 4 Fevzi Çakmak Mahallesi 1125 Sokak, 4 Fevzi Çakmak Mahallesi Ferhat Paşa Caddesi.

8 8 Tekstilkent i dünya KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 ticaret merkezi yapacağız Altı ay öncesine kadar sönmeye yüz tutmuş bir yıldız olan Tekstilkent, değişen yönetimle birlikte yeniden parlamaya başladı. Kısa sürede yaşanan bu değişimin olumlu sonuçlarını almaya başladıklarını söyleyen Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman, Tekstilkent i Dünya Ticaret Merkezi yapmayı hedeflediklerini açıkladı. Tekstilkent in altı ay öncesine kadar adeta terk edilmiş bir konumda olduğunu hatırlatan tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman, birbirinden değerli 26 arkadaşıyla birlikte Tektilkent in bu durumunu değerlendirdiklerini ve burayı ayağa kaldırmak adına neler yapabileceklerini düşündüklerini ve hemen işe koyulduklarını söylüyor. Başkan Karaduman, Tekstilkent te şöyle bir ruh vardı; artık bu şehir, bu belde bu site terkedilmiş buradan bir şey olmaz. Böyle düşünülmesinin sebebi ise buranın sahipsiz olmasıydı diyerek altı ay önceki Tekstilkent in durumunu gözler önüne seriyor. ARTIK TEKSTİLKENT SAHİPSİZ DEĞİL Başkan Karaduman göreve geldikten sonra Tekstilkent in önce sahibinin olduğunu meydana çıkardıklarını açıklayarak, yavaş yavaş harekete geçtiklerini söylüyor. Başkan Karaduman, Göreve geldikten sonra buranın bir sahibi olduğunu ve Teksitkent in tekstilden ibaret olmadığını yavaş yavaş lanse etmeye başladık. Adı tekstilkent olduğu için burada tekstilden başka iş kolları olmaz diye bir kanı var. Biz bu kanıyı ortadan kaldırdık. Astığımız pankartlarla burada her iş koluna uygun ofislerimiz ve iş yerlerimiz olduğunu ve acele edilmesi gerektiğini aksi takdirde yer bulunamayacağını duyurduk. Çünkü Tekstikent İstanbul un göbeğinde 200 iş yerinin olduğu muhtelif iş yerlerinin olduğu bir kooperatif. Çok değerli bir yerdeyiz aslında. Havaalanına 10 dakika, köprüye 10 dakika. Şehrin kalbindeyiz. Ancak ilgilenilmediği için terk edilmiş bir yerdi burası. Saklı bir cenneti yavaş yavaş meydana çıkarmaya başladık. Altı aylık zaman zarfında üyelerimizin de yüzünde artık gülümsemeler başladı dedi TE KİMSE TEKSTİLKENT TE YER BULAMAYACAK Yapılan duyuruların işe yaradığını ve şu anda Tekstilkent in merkezi denilen A ve B bloklarda yapılmış olan dükkânların hepsine anında kiracıların gelmeye başladığını söyleyen Başkan Karaduman, sahaya muazzam bir şekilde enerji verdiklerini, çalıştıklarını, mücadele ettiklerini, arkadaşlarıyla birlikte emek sarf ederek Tekstilkent i yavaş yavaş ayağa kaldırmayı başardıklarını belirtiyor. Fuarlara katılarak Tekstilkent i anlattıklarını açıklayan Karaduman, İstanbul un merkezinde, kalbinde böyle güzel yerlerin var olduğunu ve kiralamak veya satın almak isteyenlerin buraya gelmesi gerektiğini söyleyerek ve 2014 veya 2015 yıllarında buralarda kimsenin yer bulamayacağını iddia etti. TEKSTİLKENT LE İLGİLİ BEKLENTİLER BÜYÜK Göreve geldikten sonra Tekstilkent te olmayan bir şey yapmaya başladıklarını söyleyen Başkan Karaduman, İstişare toplantıları adı altında üyelerimizle kaynaşma toplantıları yapıyoruz. Seçildikten sonra üyelerimizin %85 i ile yüz yüze görüşme sağladık. Burada üyelerimiz ilk başlarda bize şunu söylüyordu; Tektilkent kooperatifinden bir şey olmaz. Burayı yıkın, dönüşüm yapın. Ancak şimdi bu söylemlerinden vazgeçtiler. Ben yerimi satmayacağım demeye başladılar. Burayla ilgili artık çok büyük beklentileri var dedi. GELİN MÜLKÜNÜZE SAHİP ÇIKIN Kiralama ve satın almayla ilgili emlakçılara sorduklarında kiralamak isteyenlerin taleplerine artık cevap veremediklerini yerlerini satmayı düşünenlerin de bundan vazgeçtiklerini öğrendiklerini açıklayan Karaduman, Hemen yakınımızda İS- TOÇ var bizim hedef aldığımız kooperatif orası. Bizim 250 bin dolarlık dükkânımız İSTOÇ ta 1 milyon dolar yılında benim dükkânlarım da 1 milyon dolar olursa kendimi başarılı sayıyorum. Onun için üyelerimize şunu söylüyorum: gelin mülkünüze sahip çıkın. Özellikle işyerlerini yapmayan üyelerimizin bir an önce işyerlerini tamamlayarak kiraya vermelerini arzuluyoruz. Tekstilkent te ve 200 metre ofislerimizi muhtelif şekilde kiralamalarımız var. Özellikle bizim merkez dediğimiz A ve B bloklarında A1 ve A2 tipi dükkanlarımız var. A1 tipi dükkânlarımız metre büyüklükte A2 tipi dükkânlarımızda aynı. Bunların biz 25 Mayıs ta geldiğimiz zamanlardaki kiralama fiyatları 1000 liraydı şu anda liraya çıktı A1 ler, A2 de de fiyatlar aynı şekilde yükselmeye başladı dedi. DÜNYA TİCARET MERKEZİ OLMAK İSTİYORUZ Yakın gelecekteki en büyük hedeflerinin dünyanın ticaretinin konuşulduğu, görüşüldüğü yer olmak olduğunu vurgulayan Başkan Karaduman, Aslında biz çıtamızı düşük tutmuyoruz. Çıtamızı dünya ticaretinin merkezi olma gayesine koyduk. İstanbul ticaretin finansın merkezi haline gelmeye başladı. Bizde Tekstilkent i bu çıtada dünya ticaret merkezi yapmayı düşünüyoruz şeklinde konuştu.

9 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: milyon liralık yatırım Artan doluluk oranı ile her geçen gün dikkatleri biraz daha üzerine çeken Giyimkent i Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Satır la konuştuk. Giyimkent te üç yılda 10 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini açıklayan Satır, üç yılda yapılanları anlattı Üç yılda yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projeler sayesinde bugün çok farklı bir Giyimkent var karşımızda. Yapılan 10 milyon liralık yatırımla Giyimkent in başta çehresi tamamen yenilenirken doluluk oranıyla ilgili sorunlarda büyük oranda giderilmiş durumda. Üç yılda kat edilen bu büyük yolu kolay olmadı ama başardık diye özetleyen Giyimkent Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Satır, çalışmaya önce Giyimkent in dış görüntüsüyle yani mantolama işleriyle başladıklarını söylüyor. Mantolama işinin sorunlu başladığını ancak kısmen bu sorunun çözüldüğünü ifade eden Satır, Giyimkent e gelenler geçmişteki o kötü görüntünün ortadan kalktığını ve artık Giyimkent in daha hoş göründüğünü söylüyor. Bu olumlu söylemleri ortaklarımdan da duyuyorum dedi. OTOBÜS GÜZERGAHLARINA YENİ DÜZENLEME Esenler Belediyesi nin ve Giyimkent in özel çabaları sayesinde asfalt çalışmalarının İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından yapılmaya başladığını açıklayan Başkan Satır, İBB ile yeni bir trafik düzenlemesinin yapılmasına dair söz aldıklarını da belirtti. Bu düzenlemem ile Giyimkent in giriş ve çıkışlarının yeniden revize edileceğini söyleyen Satır, otobüs ve minibüs güzergâhlarının ilk veya son durakları Giyimkent ti. Bu otobüslerle ilgili daha önce yapmış olduğumuz durak büyükşehir tarafından da benimsendi. Ayrıca otobüsler bundan sonra şu anda geçtikleri tek güzergâhtan değil Giyimkent i ikiye bölecek şekilde yani her iki tarafta da eşit mesafede bir hizmeti Giyimkent te yapmış olacak şeklinde konuştu. GİYİMKENT İ BİR TİCARET MERKEZİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Doluluk oranının büyük ölçüde arttığını ifade eden Başkan Satır, Vadideki, bulvardaki ve blok başlarındaki dükkân sahipleriyle görüşmeler yapıp listeler hazırlıyoruz dükkânlarını kimlerin açabileceğine dair. Belki yaz mevsiminde dükkânlarla ilgili Giyimkent te bir açılış yapacağız. Bunun dışında Giyimkent i bir ticaret merkezi yapmak için Giyimkent nasıl toptan ticaret merkezi olur? sloganıyla gerek Yeşildirek te, Sultanhamam da gerekse de Merter de toplantılar yapmayı planlıyoruz. Bu toplantılardan birini önümüzdeki günlerde Zeytinburnu nda yapacağız dedi.

10 10 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 Garanti Koza ile yeni yaşam alanları Garanti Koza, şehir hayatının her geçen gün biraz daha önem kazandığı günümüzde, bireylerin yoğun iş temposu ve şehrin karmaşasını geride bırakarak huzur buldukları ortamlarda yaşamları için yeni yaşam alanları sunmaya devam ediyor. Değişim sebebiyle eskiden bir kapıcı ile idare edilen binaların yerini kompleks ihtiyaçları olan binalar ve yaşam alanlarına bırakması sonucunu doğurdu. Her türlü bina, apartman, site, villa, rezidans, ofis, alışveriş merkezi, fitness ve spor merkezleri için profesyonel tesis yönetimi ve yüksek kaliteli entegre hizmet verdiklerini hatırlatan Koza Yönetim Yetkilileri, Bir yaşam alanının iç ve dış temizlikten bina otomasyonuna, elektronik güvenlik sistemlerinden özel güvenlik sistemine kadar bir çok alanda ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçların tek elden verilmesi hizmetin etkinliğini artırma yanında işletme maliyetlerinde de önemli tasarruf sağlıyor diye konuştu Garanti koza yüksek KALİTEDE hizmet sunuyor Koza Yönetim, güvenlikten temizliğe, teknik hizmetlerden sosyal tesis işletmeciliğine kadar çağdaş yaşam ve bina yönetimi alanının her kademesinde yüksek kalitede hizmet sunan güçlü bir kuruluştur. 5 bin 500 konut ve işyerinde, 25 bini aşkın kişiye hizmet veren Koza Yönetim, gücünü arkasındaki köklü ve kurumsal gelenekten alıyor.

11 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: Kültürün merkezi Esenler EN BÜYÜK KONGRE MERKEZİ Nenehatun Kültür Merkezi açılıyor Dört yıldan bu yana kültür ve sanatla ilgili birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Esenler, Nenehatun Kültür Merkezi ile kültür ve sanatın yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Açılacak olan merkez ile ilçe sakinlerinin sinema, tiyatro, konser, toplantı gibi sosyal ve kültürel faaliyetleri için ihtiyaç duydukları alanlara bir yenisi daha eklenmiş olacak. Esenler de halkın yaşam kalitesini yükseltilmek ve ilçenin kentsel kalitesini artırarak cazibe merkezi oluşturmak amacıyla hayata geçirilen birçok projeden bir tanesi olan Nenehatun Kültür Merkezi toplamda metrekarelik bir alanda kuruldu. Merkez tamamlandığında 750 kişilik çok amaçlı konferans salonu, 1000 m2 lik sergi salonu, 500 kişilik restoran, 130 kişilik ve 110 kişilik çok amaçlı salon, 59 kişilik bilgisayar eğitim salonu, 40 kişilik 3 adet Derslik, 30 kişilik 1 adet derslik ve 3 katlı otoparkla hizmet verecek. Nenehatun Kültür Merkezi nin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. Esenler e 3. dev kültür tesisi Yavuz Selim Mahallesi ne yapılması planlanan projeye, belediyenin şu an bulunduğu bölgeyi de içine alan kültür tesisi, zemin altı otoparkı ve pazar yeri. Proje kültür merkezi, sergi ve peyzaj alanları, zemin altı katlarda planlanan pazar yeri ve otopark alanlarıyla dikkat çekiyor. Ferhat Paşa Caddesi ile Fevzi Çakmak Caddesi nin birleştiği alanda konumlanacak Kültür Tesisi nin bulunduğu bölge sosyal donatı alanları ve yeşil alanla çevrilirken, arazinin alt kısmı otopark ve semt pazarı olarak inşa edilecek. Kültür Merkezi nde 772 kişilik salon kapasitesi, pazar alanında 300 adet 1.5 metre uzunluğunda tezgâh yeri, otoparkında ise 546 araçlık kapasiteye sahip olacak olan projede, pazar kurulmadığında ilave 176 araçlık otopark sağlanacak. Bu durumda 546 olan araç sayısı toplamda 722 araçlık otopark a ulaşacak. Kültür ve sanatın nabzı ESEV de atıyor İstanbul un en genç nüfusuna sahip ilçesi olan Esenler, üç yıl önce gençler için oluşturduğu yeni yaşam alanı Esenler Sanat Evi (ESEV) ile kültür ve sanatın nabzını tutmya devam ediyor. Geleceğimiz için varız Esenler Belediyesi, geleceğin teminatı çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 10 ayrı mahallede hizmet veren Gençlik ve Bilgi Evi (ESGEV) kurdu. ESGEV lerin resmi açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Yaptı. Ailelerin ikinci adresi ESAYDAM Esenler Belediyesi, toplumun temel taşı olan ailenin birlik ve beraberliğini daha sağlam ve güçlü kılmak adına Esenler Aile Yaşam ve Danışma Merkezi (ESAYDAM) ı kurdu. Esenler YTÜ YERLEŞKESİ Dev kongre merkezinde 1000 kişilik konferans, tiyatro ve konser salonu, 48 kişilik salonun yanı sıra 3 Adet 150 kişilik salon, fuaye, otopark, protokol salonu, sanatçı dinlenme odaları, operatör ve simültane tercüman odaları bulunuyor. Esenlerin huzurlu köşesi (EKM) Tuna Mahallemizde bulunan Esenler Kültür Merkezimizin bahçesinde yeni bir yaşam alanı inşa ettik. Tamamen doğal ahşap malzeme kullanılarak yapılan Sosyal Tesisimizde ailenizle huzurlu vakit geçirmeniz için her ayrıntıyı düşündük. Doğal ve çekici bahçe düzenlemesiyle sizlerin gönül huzuruyla dinlenmenizi gaye edindik. Restoran ve kafe bölümü bulunan bu nezih mekanda sizin ihtiyacınız olan her şey elinizin altında.

12 12 KASIM-ARALIK 2013 SAYI: 40 Göksu, halkla iç içe başkanlık koltuğuna oturduğu andan itibaren kapılarını Esenler halkına açtı. Yapmış olduğu hizmetlerin yanı sıra halka hesap vermekten çekinmeyen Göksu, Cuma Pilavı, Esnaf kahvaltısı gibi toplantıları da geleneksel hale getirdi ESNAF KAHVALTILARI Göksu, ilçe esnafıyla kahvaltı programlarında buluşuyor. Her hafta başka bir mahallede düzenlenen buluşmalarda esnafın sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışan Başkan Göksu, dört yılda Esenler de meydana gelen değişim ve dönüşümü de Esenler in esnafına anlatıyor. Cuma Pilavı Gelenekselleşti Başkan Göksu, Cuma namazları çıkışı düzenlediği Cuma Pilavı toplantıları ile halkla buluşuyor. Her Cuma ilçedeki başka bir camide gerçekleştirilen Cuma Pilavı ile Esenlerlilerle bir araya gelerek halkın sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalışıyor. BAŞKAN halka hesap veriyor Hesap Veriyoruz toplantıları Esenler halkı tarafından büyük ilgi görüyor. Mahallelerde bulunan parklarda ve sokaklarda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanının yanı sıra Kaymakam, İlçe Emniyet Müdürü, başkan yardımcıları, belediyenin birim müdürüleri de katılıyor. Her Çarşamba halk günü, her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Dört yıldır aralıksız devam eden halk günlerinde bugüne kadar yaklaşık 8 bin kişi ile görüşen Başkan Göksu, Esenlerlilerin sorunlarına çözüm buluyor. Sevgi çemberi Sevgi Çemberi projesiyle sokağında çeşitli nedenlerden dolayı yaşamını idame ettiremeyen hasta, engelli, fakir, muhtaç veya mağdur aileler ile maddi durumları iyi olan ve bu tür çalışmalara gönül vermiş vatandaşlarımızı buluşturduk. Yalnız değilsiniz Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Esenler de yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlar için hayata geçirilen Yalnız Değilsiniz projesiyle ev işlerini göremeyen bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların evleri temizleniyor. Kardeş aile projesi Kardeşlik hukuku çerçevesinde dayanışma ve yardımlaşma uygulamalarını yaygınlaştırmak ve hayat standardı yüksek ve orta olan aileler ile mağdur, muhtaç, yoksul aileler arasında manevi kardeşlik köprüleri kurmak amacıyla sosyal yardım işleri müdürlüğü tarafından hayata geçirildi. Kimsesizlerin kimi Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kimsesizlerin Kimi projesiyle ilçede yaşayan yalnız ve yaşlı vatandaşlar belli periyodlarda ziyaret ediliyor. Bu ziyaretlerle kendilerini terkedilmiş hissetmekten kurtulmaları sağlanıyor. Yetimlerle dayanışma Esenler Belediyesi nin ilçede yaşayan yetim ve öksüzler için yürüttüğü Yetimlerle Dayanışma projesi ile bu çocukların eksik yanlarını doldurarak bu eksikliklerini olabildiğince az hissetmeleri sağlanmaya çalışılıyor. Proje kapsamında bu güne kadar toplam 6 bin 212 yetim ve öksüz sinemaya, tiyatroya, pikniğe ve yunus izleme merkezine götürülürken, yine bu çocuklara bayramlık, bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verilerek mutlu olmaları sağlandı.

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

KOYDUK ESENLER E. YÜREĞiMiZi BAŞARDIK. ve BiRLiKTE MART 2014 SAYI: 41 FİYATI: 1. ESENLER SANAT EVİ hastanesi. hükümet EDİM. üssü

KOYDUK ESENLER E. YÜREĞiMiZi BAŞARDIK. ve BiRLiKTE MART 2014 SAYI: 41 FİYATI: 1. ESENLER SANAT EVİ hastanesi. hükümet EDİM. üssü www.kentimesenler.com.tr dörtyol meydanı MART 2014 SAYI: 41 FİYATI: 1 ESENLER SANAT EVİ devlet hastanesi askerlik şubesi hükümet konaği belediye binası EDİM nenehatun kültür merkezi itfaiye üssü ESENLER

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

BiRLiKTE BAŞARDIK 4. YIL SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE TARİHİ SORUNLARI ÇÖZDÜK

BiRLiKTE BAŞARDIK 4. YIL SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE TARİHİ SORUNLARI ÇÖZDÜK www.kentimesenler.com.tr 4. YIL ÖZEL SAYISI MART-NİSAN 2013 SAYI: 35 FİYATI: 50 KURUŞ AYLIK KENT KÜLTÜRÜ GAZETESİ SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE TARİHİ SORUNLARI ÇÖZDÜK BiRLiKTE BAŞARDIK Göreve gelişimizin 4.

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

YENİDÖNEM YENİYAKLAŞIMLAR

YENİDÖNEM YENİYAKLAŞIMLAR "Huzur ve ESENLER DE KAPISI ÇALINMADIK EV, HİZMET ALMAMIŞ SOKAK BIRAKMADIK... Askeri Bölge Es ki ir Ed ne As Barboros C. M LU O OY OT fa ltı lı pa Ka vi ris ae et ez C Otog Çengel ar Ba ğlan tı Yo lu

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve 65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve Millet Bahçesi yle yaşamınıza değer katacak, metro hatlarına

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

YENİ ŞEHİR ARNAVUTKÖY / 2. İSTANBUL. Daha İyi Bir Gelecek İçin Bugün`den Harekete Geçin

YENİ ŞEHİR ARNAVUTKÖY / 2. İSTANBUL. Daha İyi Bir Gelecek İçin Bugün`den Harekete Geçin Daha İyi Bir Gelecek İçin Bugün`den Harekete Geçin İstanbul'dan yeni bir şehir doğuyor. Proje alanı büyüklügü 453 milyon metrelik bölgeye 7 milyonluk nüfusun yaşayacağı Yeni Şehir, 2. İstanbul planlanıyor.

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

istasyonkentseldonusum pbx istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum

istasyonkentseldonusum pbx  istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum HANE HALKI ANKETİ +90 342 211 12 00 pbx www.istasyonkentseldonusum.com bilgi@istasyonkentseldonusum.com istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum Kentsel Dönüşüm Ofisi Çakmak

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU Yayın Tarihi: 27.04.2007 Revizyon No: Revizyon Tarihi: Formun Başlanğıç Tarihi: Kapsadığı Bitiş Tarihi: Müdürlüğü H E D E F FAALİYET

Detaylı

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI AR-GE VE EĞİTİM BAŞKANLIĞI KURUMSAL YAYINLAR SERİSİ 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER OCAK 2017 I ANKARA 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR

Detaylı

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI YAPILAN 2018 YILI YAPILACAK ÇALIŞMALAR 2017 YILI ÇALIŞMALARI KALDIRIM ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM PRESTİJ CADDE ASFALT ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM HİBE ASFALT İBB

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına alarak kısa sürede önemli projelere imza atmıştır. Bünyesinde

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor.

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor. Metro Hayat şehrin merkezinde ulaşım ağının ortasında gelişen ve değer kazanan bölgesinde, İstanbul a hayat veren metro hatlarının tam üstünde yükselen bir yıldız. Avrupa nın en işlek otoyolu olan Avrupa

Detaylı

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak.

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak. Bursa ticaret hayatının nabzı burada atacak. Adı gerçekleştirdiği etkileyici projelerle birlikte anılan ve Türkiye nin aranan markası haline gelen; 30 yılı aşkın deneyimi ve güvenilirliği ile bugüne

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

İSTANBUL UN DÜNYA YA AÇILAN KAPISI BAYRAMPAŞA da yaşamak bir ayrıcalıktır.

İSTANBUL UN DÜNYA YA AÇILAN KAPISI BAYRAMPAŞA da yaşamak bir ayrıcalıktır. İSTANBUL UN DÜNYA YA AÇILAN KAPISI BAYRAMPAŞA da yaşamak bir ayrıcalıktır. Bayrampaşa da yaşamak neden ayrıcalıktır? Konum olarak İstanbul un en merkezi ilçelerinden biri. Avrupa nın en büyük 2.Otogarı

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Sultanbeyli Toplam Yatırım 219 Milyon YTL (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Popüler Bölgeler 2017

Popüler Bölgeler 2017 Popüler Bölgeler 2017 TÜRKİYE VE İSTANBUL DA ARZ VE TALEP AÇISINDAN ÖN PLANA ÇIKAN LOKASYONLARA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME Türkiye de gayrimenkul piyasasında arz ve talebi oluşturan dinamikler; Sosyal - ekonomik

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 1. Genel Değerlendirme 1.1 Kuruluşun Yatırımlarını Finansman Kaynakları: Üniversitemiz, 5018 sayılı Kanun a ekli II Sayılı Özel Bütçeli İdareler

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

AFET KOORDİNASYON MERKEZİNİ (AKOM)KURDUK

AFET KOORDİNASYON MERKEZİNİ (AKOM)KURDUK AFET KOORDİNASYON MERKEZİNİ (AKOM)KURDUK ABD nin Los Angeles kentindeki Afet Yönetim Merkezi nin bir örneği olarak yapılan AKOM da bütün sistem 3 yedeklidir ve akıllı bina olarak inşa edilmiştir. İki farklı

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Mart 2016-Bartın Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı İÇİNDEKİLER Üst Yönetici Sunuşu 1. Genel Değerlendirme-----------------------------------------------------------------------------------------------1

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR İşte sözümüz diye çıktık yola Bu söz, yıllardır süren dev şehircilik projelerinin vizyonu Kararlı ve azimli çalışmaların sembolü Yarınlarda gerçekleşecek büyük hamlelerin

Detaylı

Türkiye, Boğazın altındaki demiryolu tünelini açtı

Türkiye, Boğazın altındaki demiryolu tünelini açtı 29.10.2013 Türkiye, Boğazın altındaki demiryolu tünelini açtı İstanbul (dpa) Türkiye bugün boğazın altındaki demiryolu tünelini açtı. 29.10.2013-02:20 Uhr dpa İstanbul (dpa) Türkiye bugün boğazın altındaki

Detaylı

Park Ayazma Villaları için start verildi

Park Ayazma Villaları için start verildi Park Ayazma Villaları için start verildi 01 Haziran 2015 Haber Linki: http://www.buyuktire.com/haber-5982- %E2%80%98park_ayazma_villalari%E2%80%99_icin_start_verildi.html Batı Koop. tarafından Tire Maltepe

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/64) : Belediye Meclisinin 01/10/2012 tarih ve 358 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Emniyet Müdürlüğünün 31/08/2012-623 ve 13/09/2012 tarih ve 667 sayılı yazıları ile; Çakırköyü

Detaylı

P1 Gebze-İzmit Hattı

P1 Gebze-İzmit Hattı Kocaeli 2020 Raylı Ulaşım Hattı Projeleri Hakkında Özet Bilgi Dr. Numan Akdoğan* *Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Fizik Bölümü Nanomanyetizma ve Spintronik Araştırma Merkezi P1 Gebze-İzmit Hattı Bu proje

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kağıthane Toplam Yatırım 147 Milyon YTL (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Ekim / 2012 YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Manisa nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni bir oto terminal binasını kente kazandırmak için çalışmalara başladık. Hal Müdürlüğü arkasındaki alana yapacak

Detaylı

ERİŞİLEBİLİR ESENLER

ERİŞİLEBİLİR ESENLER ERİŞİLEBİLİR ESENLER İçindekiler; 1. Erişilebilirlik ve Erişilebilir Kent Kavramı 2) Esenler İlçesinde Erişilebilirlik (Erişilebilir Esenler) 2.1. Erişilebilir Mahalle (Yavuz Selim Mahallesi) 2.2. Erişilebilir

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI AR-GE VE EĞİTİM BAŞKANLIĞI KURUMSAL YAYINLAR SERİSİ 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER OCAK 2017 I ANKARA 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r Kızıl ziyaret ve Kaniya Dengi kaynaklarından 6 kilometre çelik boru döşendiği ve 5 adet kapitaj yapıldığını ifade eden Başkan Necmettin Dede, ayrıca Erikli Bağı ve Kumluk mevkiinde de 3 adet kapitaj yapıldığını

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

Mega kentin mega projesi...

Mega kentin mega projesi... Mega kentin mega projesi... 200.000 m 2 kapalı alan... İstanbul 500 milyar USD ihracat hedefiyle yoluna devam eden Türkiyemizin lokomotifi. İki kıtayı birbirine bağlayan, dünyanın gıpta ile baktığı mega

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339.000 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN!

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! 2018 Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! Her geçen yıl artan nüfusu ve gelişen nüfus sayısına paralel olarak gelişen sosyal yaşam alanlarıyla Esenyurt, istanbul un en hızlı gelişen

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 212 İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: İmar

Detaylı

ATAŞEHİR yılı itibariyle nüfusu kişiye ulaşmıştır.

ATAŞEHİR yılı itibariyle nüfusu kişiye ulaşmıştır. ATAŞEHİR ATAŞEHİR İLÇESİ 25.84 km 2 yüzölçümüne sahip olan ilçemiz güneyinde Maltepe, güney batısında Kadıköy, batısında Üsküdar, kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy ve doğusunda Sancaktepe ilçelerine

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Zeytinburnu Toplam Yatırım 170 Milyon YTL (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN 2 VATAN MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ VATAN MAHALLESİ

Detaylı

PERFORMANS PROGRAMI 2012

PERFORMANS PROGRAMI 2012 PERFORMANS PROGRAMI 2012 -FİZİKİ BELEDİYECİLİK -SOSYAL BELEDİYECİLİK -KÜLTÜREL BELEDİYECİLİK -EKOLOJİK BELEDİYECİLİK PERFORMANS PROGRAMI 2012 BAŞKANIN SUNUŞU 3 I. GENEL BİLGİLER 4 6 7 I-A- MİSYON ve VİZYON

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı