1) Kurum Adı ve Adresi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Devlet Mahallesi İnönü Bulvarı No: 16 (06100) Çankaya/ ANKARA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1) Kurum Adı ve Adresi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Devlet Mahallesi İnönü Bulvarı No: 16 (06100) Çankaya/ ANKARA"

Transkript

1 DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI (Teknik Araştırma ve Kalite Kontrol Dairesi Başkanlığı hariç) PERSONEL MAAŞLARININ ÖDENMESİNE ARACILIK YAPACAK BANKANIN BELİRLENMESİ VE VERİLECEK PROMOSYONUN TEKLİF ALMA DUYURUSU Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü merkez teşkilatı (Teknik Araştırma ve Kalite Kontrol Dairesi Başkanlığı hariç ) personelinin maaş, ücret ve diğer ödemelerini gerçekleştiren banka ile imzalanan protokolün süresi 17/08/2013 tarihinde sona ereceğinden 18/08/2013 tarihinden geçerli olmak üzere Kurumumuz merkez teşkilatı (Teknik Araştırma ve Kalite Kontrol Dairesi Başkanlığı hariç ) personelinin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapılabilmesi için ödemeye aracılık yapacak banka ile banka tarafından verilecek promosyonun belirlenmesi amacıyla Başbakanlığın 2007/21 sayılı Genelgesi gereğince, istekli bankalardan teklif alınmak suretiyle ödemeye aracılık yapacak banka tespit edilecektir. Ödeme yapacak bankanın belirlenmesi ve promosyonun ödenmesine ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 1) Kurum Adı ve Adresi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Devlet Mahallesi İnönü Bulvarı No: 16 (06100) Çankaya/ ANKARA Telefon-Faks numaraları: (Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı) 2) Konu: Kurum personelinin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapılabilmesi için ödemeye aracılık yapacak banka ile banka tarafından verilecek promosyonun belirlenmesi. 3) Süresi: 3 (üç) yıl. 4) Teklif Alma Şekli: Kapalı Zarf ve Yazılı Teklif Alma ve Açık Artırma Usulü 5) Teklif Alma Toplantı Yeri: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu Ana Bina 2. Kat) Devlet Mahallesi İnönü Bulvar No:16 (06100) Çankaya/ ANKARA 6) Teklif Alma Tarihi, Günü ve Saati:17/06/2013, Pazartesi Günü, Saat 10.00

2 7)Şartnamede bulunan bütün hususlar, teklif veren banka tarafından kesinlikle kabul edilmiş sayılır. Banka tarafından ekteki teklif mektubu 6 ncı maddede belirtilen gün ve saatte komisyona verilir. (Bankanın Ankara da bulunan şube ve ATM sayısı belirtilmelidir.) 8) Teklif edilen bedelin rakam ve yazı ile birbirine uygun olarak açıkça yazılması gerekmektedir. 9) Teklifler, 17/06/2013 tarihi, saat da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Devlet Mahallesi İnönü Bulvarı No:16 Çankaya / ANKARA (Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu) adresine banka yetkilileri tarafından kapalı zarf içerisinde getirilecektir. 10) İhale; komisyon ve teklif veren diğer banka yetkilileri huzurunda ilk tekliflere ait zarfların açılmasından sonra, şartnameye uygun olarak aynı anda yazılı teklif alma ve son olarak açık artırma yöntemiyle yapılacaktır. Uygulanacak pazarlık görüşmelerine ilişkin esaslar, görüşmelerin öncesinde veya esnasında komisyon tarafından teklif sahibi bankalara bildirilecektir. 11) İşbu şartname; Genel Şartlar, Tekliflerin Değerlendirme Usulü, Cezai Hükümler ve Diğer Hükümler olmak üzere 4 (Dört) bölümden oluşmaktadır.

3 GENEL ŞARTLAR 1) Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü merkez teşkilatımızda (Teknik Araştırma ve Kalite Kontrol Dairesi Başkanlığı hariç ) çeşitli statülerde 1700 (Bin yediyüz) personel görev yapmaktadır. Söz konusu personel için en son Mayıs 2013 ayında sadece maaş ve ücret olarak (bireysel diğer ödemeler hariç) ( Dörtmilyonyüzyetmişbinsekizyüzyirmi ) TL. ödenmiştir. Ayrıca işçi statüsünde istihdam edilen 290 (İkiyüzdoksan) personele her yıl 112(Yüzoniki) günlük tahmini tl(birmilyondörtyüzatmışbirbinaltıyüz) ilave (ikramiye) tediye yapılmaktadır. Bireysel ödemeler için ise; burslu öğrencilere yapılan ödemeler, yurt dışı yurt içi harcırahlar ve sürekli görev yolluğu ile emeklilikte ödenen tazminat olmak üzere 2012 yılında TL ( İkimilyonsekizyüzaltmışdörtbin )anlaşmalı banka kanalıyla ödeme yapılmıştır. 2) Kurumumuz merkez teşkilatı (Teknik Araştırma ve Kalite Kontrol Dairesi Başkanlığı hariç ) personelinin maaş ve diğer ödemeleri, anlaşma yapılan banka tarafından personel adına açılan hesaplara aktarılmak suretiyle yapılacaktır. 3) Anlaşma yapılan banka, ATM sinin olmadığı yerlerde diğer banka ATM lerinin yılda en fazla 12 (oniki) defa kullanılması durumunda masrafı kendi karşılayacaktır. 4) Kurumca, personelin maaş, ücret ve diğer ödemeler tutarı (ikramiye, fazla mesai, ilave ödeme, v.b.) 1 (Bir) iş günü öncesinde bankanın şubesinde açtırılacak Kurum personelinin maaş ödemeleri hesabına aktarılır. Banka bu ödemeleri, Kurum personelinin hesaplarına ödeme yapılacağı gün, saat dan itibaren aktararak hesap sahibi personelin kullanımına hazır hale getirecektir. 5) Personelimizin kurum ve kuruluşlara üye olmaları nedeniyle maaş ve ücretlerinden yapılan özel kesintilerin Kurumumuzca düzenlenecek liste mukabilinde talimatlandırılarak anlaşma yapılan bankaca ilgili hesaplara intikali sağlanacaktır. 6) Anlaşma yapılan banka, anlaşma süresince ATM kullanılmasından, kredi kartı ve ek kart verilmesi, yenilenmesi, değiştirilmesi veya iptal edilmesinden dolayı Kurumdan veya Kurum personelinden yıllık kart ücreti, işlem masrafı v.b. herhangi bir ücret veya her ne ad altında olursa olsun başka bir masraf ve/veya ücret talep etmeyecektir. Personel ödemeleri için açılan vadesiz hesaplardan hesap işletim ücreti ile her hangi bir ad altında masraf alınmayacaktır.

4 7) Personel için açılan vadesiz hesaplardan internet bankacılığı, ATM ve telefon bankacılığı ile TL olarak yapılacak havale ve EFT işlemlerinden ücret alınmayacaktır. 8) Kurum personelinin talep edeceği tüketici kredisinden masraf ya da herhangi bir ad altında bir kesinti yapılmayacaktır. Yurt dışında DSİ adına burslu okuyan öğrencilere ödenecek aylık ve diğer (sağlık gideri, yol gideri vb.) ödemelerin yurt dışına aktarılmasından kaynaklı herhangi bir kesinti yapılmayacaktır. Kurum personelinin talep edeceği Taşıt ve Konut Kredisi için piyasaya sunulan oranlardan daha düşük oranda özel kredi oranları tespit edilmeyecektir. 9) Personel maaşını, anlaşma sağlanan bankanın ATM lerinin yanı sıra tüm şubelerinden ücretsiz çekebilmelidir. 10) Kurumumuzun personeline yapacağı ödemeler için, gerek kendi hesapları arasında, gerekse üçüncü şahıslara yapacağı havale ve EFT ile birlikte diğer tüm bankacılık hizmetlerinden herhangi bir masraf ve komisyon alınmayacaktır. Şube içerisinden yapılacak havale ve EFT işlemleri için bankanın cari uygulaması geçerli olacaktır. 11) Anlaşma yapılan banka, teklif ettiği promosyon tutarını, Kurumun talimatı doğrultusunda (gün ve miktar) defaten ödeyecektir. 12) Anlaşma yapılan banka anlaşma tarihinden sözleşme bitim tarihine kadar geçecek süreçte kurumumuzda işe başlayan personele işe başlama tarihi ile sözleşme bitim tarihi arasında oransal olarak, ( naklen gelen personel için daha önce promosyon almış ise karşılaştırma yapılarak) Kurumun talimatı doğrultusunda defaten promosyon ödeyecektir. 13) Çeşitli nedenlerle (tayin, doğum izni, askerlik, emeklilik v.b.) Kurum ile geçici/daimi olarak ilişkisi kesilen personelden, ödenen promosyonların iadesi istenmeyecektir. 14) Promosyonun personele ödenmesi konusunda, promosyonu hak eden personele ödenecek promosyon tutarlarını ilan etmek veya konu hakkında personeli bilgilendirmek Kurumun sorumluluğunda olup, bankanın bu hususta hiçbir görev ve sorumluluğu bulunmamaktadır. 15) Anlaşma yapılan banka tarafından, Kurum personelimizin talebi olmadan nakit avans kredisi ve kredi kartına dönük hesap açılmayacaktır. 16) Anlaşma yapılan banka şubesi tarafından Kuruma (Etlik Eğitim Tesisi ve Lojmanlar dâhil ) en az haftada 1 gün işyeri temsilcisinin görevlendirilmesi.

5 17) Anlaşma yapılan banka, istisnai durumlardan kaynaklanan arızalar hariç olmak üzere, Kurum içerisinde tesis edilecek ATM cihazlarının tatil günleri de dâhil 24 saat kesintisiz ödeme yapabilecek şekilde faaliyette ve hizmette bulunması için her türlü tedbiri alacaktır. Kurum içerisinde tesis edilecek ATM cihazlarında uzun süre para bulunmaması, para çekilememesi, faaliyet ve hizmet dışı kalması v.b. durumlarda Kurum tarafından tutanak düzenlenmek suretiyle banka ihtar edilecektir. Bu şekilde sözleşme süresi içerisinde 3 (Üç) defa ihtar göndermek zorunda kalan Kurum sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilecektir. 18) Anlaşma yapılan banka tarafından, personel sayısının 50 ila 300 kişi çalışan binalarına (Etlik Eğitim Tesisleri ve Lojmanlar) (Bir) 1adet, personel sayısının 500 kişiyi aştığı Kurum binalarına (Bir tanesi BTM) ise en az 3 (Üç) adet ATM cihazı tesis edilecek, ATM cihazı veya cihazlarının monte edileceği alanlar Kurum tarafından belirlenecektir. Kurum binası veya sınırları içerisinde personelin kullanımı için kurulacak ATM ler için kira bedeli talep edilmeyecek olup, kurulum, elektrik v.b. giderler banka tarafından karşılanacaktır 19) Personel adına açılacak olan vadesiz mevduat hesabından ücretsiz olarak düzenli fatura ödeme imkânı mevcut olmalı, su, elektrik, telefon, doğalgaz, kira, kablolu TV, cep telefonu ve her türlü düzenli ödeme için hizmet verilmeli ve bu işlemlerden komisyon alınmamalıdır. 20) Hesap açma işlemleri personelin kendi kurumunda yapılacaktır. Bu nedenle; anlaşma yapılan banka, tüm personel adına vadesiz maaş hesabı açmak ve personelin istemesi durumunda, bankanın bireysel ürün ve hizmetlerini pazarlamak hususunda yeterli personel ve donanımı sağlamak zorundadır. 21) Personele verilecek maaş kartları ilk maaş ödemesinden en geç 1 hafta önce kullanıma hazır hale getirilerek personele teslim edilmeli, talep eden personel için oluşturulan internet bankacılığı işlem koşulları da aynı süre içerisinde sağlanmalıdır. 22) Anlaşma yapılan banka ile sözleşme süresi 3 (Üç) yıldır. Sürenin bitiminden en az 3 (Üç) ay önce taraflardan birisi sözleşmenin feshedileceğini karşı tarafa bildirmediği takdirde sözleşme 1 (Bir) yıl süre ile yenilenmiş sayılacaktır. Bu takdirde yüklenici banka, geçerli sözleşmede taahhüt etmiş olduğu promosyon tutarının yarısını Kurumun talimatı doğrultusunda defaten ödeyecektir.

6 TEKLİFLERİN DEĞERLENDİRME USULÜ 1) Banka promosyon görüşmesi kapalı zarf, yazılı teklif alma ve açık artırma usulü ile yapılacaktır. a) Teklif zarfının üstünde; bankanın adı, tam adresi ve yetkili kişinin imzası bulunmalıdır. b) Teklif zarfının kapatıldığı yer imzalı olmalıdır. c) Şartnamede belirtilen sürede verilen teklifler, veriliş sırasına göre açılacak ve teklif tutanağına kayıt edilecektir. d) Banka yetkilisi/yetkililerince imzalanmamış teklif mektubu değerlendirmeye alınmayacaktır. 2) İstekli bankalar tarafından kapalı zarf içinde verilen yazılı teklifler, ilk teklif olup komisyon tarafından banka yetkililerinin huzurunda açıklandıktan sonra, yazılı teklif turlarına geçilecektir. Yazılı teklif turları sonunda kalan son iki banka arasında açık artırma sonunda en yüksek teklifi veren banka belirlenecektir. 3) Ödemeyi yapmak üzere kalan istekli bankaya bu karar yazılı olarak bildirilecek ve sözleşmeye davet edilecektir. İstekli bankanın, bu davetin tebliğ tarihini izleyen 7 (Yedi) iş günü içinde sözleşmeyi imzalaması şarttır. Protokol (sözleşme), Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile banka yetkilileri tarafından imzalanacaktır. Sözleşmeden sonra yüklenici banka, sözleşmenin başlayacağı ilk güne kadar tüm işlemlerini hazır hale getirmiş olacaktır.

7 CEZAİ HÜKÜMLER 1) Anlaşma yapılan banka, bu şartnamede belirtilen koşulları yerine getirmekle yükümlüdür. 2) Personel maaşlarının ödenmesine aracı olacak banka, protokolü (sözleşmeyi) 7 (Yedi) iş günü içinde imzalamaması durumunda, verdiği teklif kadar ceza ödemeyi kabul eder. Bu şartnamede belirtilen hususlar yerine getirilmediği takdirde anlaşma yapılan banka, Kurumdan herhangi bir hak talep edemez ve davacı olamaz. 3) Anlaşma yapılan bankanın, herhangi bir sebepten kapanması halinde sözleşme kendiliğinden sona erer. Sözleşmenin bitim tarihinden en az 3 (Üç) ay öncesi haber vermek veya karşılıklı anlaşmak suretiyle sözleşmenin feshedildiği durumlarda tarafların herhangi hak veya dava talebi olamaz. 4) Banka, protokol (sözleşme) ile üstlendiği işleri Kurumun yazılı izni olmaksızın tamamen veya kısmen bir başkasına devredemez. Bu takdirde her türlü sorumluluğu bankaya ait olmak üzere; Kurum, mahkeme kararı olmaksızın, ihtar veya protesto çekmeye gerek kalmaksızın sözleşmeyi sona erdirir. Bu durumda banka, Kurumdan herhangi bir hak talep edemez ve davacı olamaz. 5) Banka tarafından herhangi bir sebepten dolayı yedi 7 (Yedi) iş günü içinde protokolün (sözleşme) imzalanmaması halinde en yüksek teklifi veren 2 inci banka ile teklif alma duyurusunun 2 inci madde hükümleri de gözetilerek sözleşme imzalanır. 6) Anlaşma yapılan banka, Kurum personelinin hesaplarına alacak kaydedilmesi gereken tutarları, Kurumdan kaynaklanmayan ve mücbir sebep halleri dışında personelin hesabına aktarılmaması veya geç aktarılması halinde, noksan aktarılan tutarları, personelin hesabına aktarılması gereken tarihten, aktarmanın yapıldığı tarihe kadar geçecek süre için yürürlükte bulunan kanuni faizi ile birlikte Kurum personelinin hesabına aktarır.

8 DİĞER HÜKÜMLER 1) İmzalanacak sözleşme ve eklerine tahakkuk edecek damga vergisi ile yükümlülüğün yerine getirilmesine ait her türlü harç, resim ve vergiler ile KDV bankaya aittir. 2) Komisyon, bankalarca verilmiş olan bütün teklifleri reddederek görüşmeleri iptal etmekte serbesttir. Tekliflerin Komisyonca reddedilmesi nedeniyle Kurum, herhangi bir yükümlülük altına girmez. 3) Şartnamede bulunan bütün hususlar anlaşma yapılan banka tarafından kabul edilmiş sayılır. 4) Genel şartlarda belirlenen her bir maddenin anlaşma yapılan bankaca 3 defa ihlalinin belirlenmesi durumunda kurumca anlaşmanın fesih nedeni sayılabilecektir. 4) Her türlü ihtilaf halinde Ankara Mahkemeleri yetkilidir. 5) Duyuru konusu ile ilgili gerekli bilgiler, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı nın telefonlarından temin edilebilir.

1) Kurum Adı ve Adresi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Devlet Mahallesi İnönü Bulvarı No: 16 (06100) Çankaya/ ANKARA

1) Kurum Adı ve Adresi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Devlet Mahallesi İnönü Bulvarı No: 16 (06100) Çankaya/ ANKARA DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI PERSONEL MAAŞLARININ ÖDENMESİNE ARACILIK YAPACAK BANKANIN BELİRLENMESİ VE VERİLECEK PROMOSYONUN TEKLİF ALMA DUYURUSU Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü merkez

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Sultangazi Belediyesi Personel Anonim Şirketi Toplantı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Sultangazi Belediyesi Personel Anonim Şirketi Toplantı SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ Kurum Adı Adresi : Sultangazi Belediyesi Peronel Anonim Şirketi : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 1-Kurumun Adı : İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Malmüdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Özel İdare

Detaylı

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI İzmir/Bornova Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI İzmir/Bornova Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğü BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Banka Promosyonu İhale Numarası : 04.06.2013 // 4690 1-Kurumun Adı : Bornova Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğü A) Adresi : Erzene Mah. Ankara Cd. No: 172/155 35040

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AYLIK VE ÜCRET ÖDEME PROTOKOL ŞARTNAMESİ

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AYLIK VE ÜCRET ÖDEME PROTOKOL ŞARTNAMESİ T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AYLIK VE ÜCRET ÖDEME PROTOKOL ŞARTNAMESİ 1- Kurum Adı : Kastamonu Üniversitesi Adres : Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Telefon-Faks : 0366 280 1551 2- Protokol Konusu : Aylık

Detaylı

T.C. İNEGÖL BELEDİYESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU

T.C. İNEGÖL BELEDİYESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU z T.C. BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU A) Adresi : Sinanbey Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi No: 1 İnegöl/ BURSA B) Telefon ve Faks Numarası : 0 224 715 10 10 Faks 0 224 715 11 05 C) Elektronik Posta

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI AKSARAY ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI AKSARAY ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI AKSARAY ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Konu: Banka Promosyonu Banka Promosyonu İhale Numarası :2014 1 1-Kurumun Adı :Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü A) Adresi :

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ Kurum Adı Adresi : Sultangazi Belediye Başkanlığı : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul Telefon No : 0 212 459 34 40

Detaylı

TÜLOMSAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

TÜLOMSAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ TÜLOMSAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 1-Kurumun adı : TÜLOMSAŞ,Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş. 2-Adresi : Ahmet Kanatlı Cad. 26490 ESKİŞEHİR 3-Telefon no su : 0.222. 2240000

Detaylı

T.C. BATMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU SAYIN..ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE BATMAN

T.C. BATMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU SAYIN..ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE BATMAN T.C. BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU Sayı :94278429-E.1052 20/03/2017 Konu :Banka Promosyon İhalesi Banka Promosyonu İhale Numarası 1-Kurumun Adı :Batman Belediye Başkanlığı A) Adresi : Şirinevler

Detaylı

T.C. KOÇARLI BELEDİYESİ MECLİS BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU. Tel: 0256 761 40 24. Fax: 0 256 761 42 32 27 İŞÇİ 22 MEMUR SALONU 3.

T.C. KOÇARLI BELEDİYESİ MECLİS BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU. Tel: 0256 761 40 24. Fax: 0 256 761 42 32 27 İŞÇİ 22 MEMUR SALONU 3. T.C. KOÇARLI BELEDİYESİ PERSONEL MAAŞI BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU 1.KURUMUN ADI: 2.KURUMUN ADRESİ: T.C KOÇARLI BELEDİYESİ ORTA MAHALLE CUMHURİYET MEYDANI NO:5 KOÇARLI 3.KURUMUN TELEFON VE FAKS

Detaylı

YOZGAT MİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ. Sayı :52663148-01/12/2015 Konu: Banka Maaş Promosyonu...YOZGAT ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

YOZGAT MİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ. Sayı :52663148-01/12/2015 Konu: Banka Maaş Promosyonu...YOZGAT ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE YOZGAT MİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sayı :52663148-01/12/2015 Konu: Banka Maaş Promosyonu...YOZGAT ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Banka Promosyonu İhale Numarası 2015 1 1- Kurumun Adı Mimar

Detaylı

SARAY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

SARAY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ SARAY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Banka Promosyonu İhale Numarası :2014/1 1-Kurumun Adı :Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü A) Adresi :Hükümet Konağı Kat:2 SARAY B) Telefon

Detaylı

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 1- Kurumun Adı : Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adres : Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü Atakum/SAMSUN Telefon Numarası : 0 362 312 19

Detaylı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ. A) Adresi : Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğü Barbaros

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ. A) Adresi : Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğü Barbaros ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Banka Promosyonu İhale Numarası : 2014/02 1-Kurumun Adı : Abdullah Gül Üniversitesi A) Adresi : Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğü Barbaros

Detaylı

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ Sarıkamış Meslek Yüksekokulu BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ Sarıkamış Meslek Yüksekokulu BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ Sarıkamış Meslek Yüksekokulu BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1- Kuruma İlişkin Bilgiler; 1.1. Kurumun; Adı : KAFKAS ÜNİVERSİTES Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Adresi : Hançerli

Detaylı

DÜZİÇİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 2016/1

DÜZİÇİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 2016/1 DÜZİÇİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1- Kuruma İlişkin Bilgiler; 1.1. Banka Promosyonu İhale Numarası 1.Kurum Bilgileri 2016/1 A.Kurumun Adı DÜZİÇİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM

Detaylı

: İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

: İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ahka 5 Banka Promosyonu İhale İlanı1 BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI* İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı : 2265 20/05/2011 Konu : İhale Kararı Banka Promosyonu İhale Numarası : 4 1-Kurumun Adı : İZMİR KONAK

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1- Kuruma İlişkin Bilgiler; BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 1.1 Kurumun; a) Adı: Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü b) Adresi: İstiklal Mah. Eski Tavşanlı Yolu No:275 KÜTAHYA c) Telefon Numarası:0 274

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI LÜLEBURGAZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI LÜLEBURGAZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI LÜLEBURGAZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Sayı : Konu : Banka Promosyonu../03/2016 Banka Promosyonu İhale Numarası :2016 1 1-Kurumun Adı : Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü

Detaylı

ULUSAL BOR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ BANKA PROMOSYONU İHALESİ DAVET MEKTUBU İLGİLİ BANKAYA

ULUSAL BOR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ BANKA PROMOSYONU İHALESİ DAVET MEKTUBU İLGİLİ BANKAYA ULUSAL BOR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ BANKA PROMOSYONU İHALESİ DAVET MEKTUBU İLGİLİ BANKAYA Aşağıda detayları verilen Enstitümüze ait Banka Promosyonu İhalesine katılmanızı dileriz. 1-Kurumun Adı Ulusal Bor Araştırma

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 1- Kurumun Adı : Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adres : Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü Atakum/SAMSUN Telefon Numarası : 0 362 312 19 19-(7010)

Detaylı

B) Telefon ve Faks Numarası : Tlf.: 256 0017 Faks :256 1272 C) Elektronik Posta Adresi : 75061@meb.gov.tr

B) Telefon ve Faks Numarası : Tlf.: 256 0017 Faks :256 1272 C) Elektronik Posta Adresi : 75061@meb.gov.tr TEKKEKÖY NECATİ AKÇAĞLILAR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV YAPAN PERSONELİN MAAŞ-EK DERS VE DİĞER ÖZLÜK HAKLARI ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Banka Promosyonu İhale Numarası :2014/1

Detaylı

BANDIRMA BELEDİYESİ PERSONELİNE BANKADAN KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDENMESİNE İLİŞKİN ŞARTNAME I.BÖLÜM KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDEMESİNE İLİŞKİN HUSUSLAR

BANDIRMA BELEDİYESİ PERSONELİNE BANKADAN KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDENMESİNE İLİŞKİN ŞARTNAME I.BÖLÜM KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDEMESİNE İLİŞKİN HUSUSLAR BANDIRMA BELEDİYESİ PERSONELİNE BANKADAN KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDENMESİNE İLİŞKİN ŞARTNAME I.BÖLÜM KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDEMESİNE İLİŞKİN HUSUSLAR Madde 1- İhalenin konusu, İdaremizde çalışan 137 si

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ (EK-5)

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ (EK-5) OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ (EK-5) MADDE 1- Kuruma İlişkin Bilgiler 1.1. Kurumun Adı : OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Adresi : Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Banka Promosyonu İhale Numarası: 3 1. Kurumun Adı: Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1.1.Adresi: Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Üniversiteler

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1- Kuruma İlişkin Bilgiler; 1.1 Kurumun; a) Adı: Orman Genel Müdürlüğü b) Adresi: Orman ve Su İşleri Bakanlığı Binası Söğütözü Cad.No:14/E 17. Kat B Blok - ANKARA

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Uygulama ve Araştırma Hastanesinden Ödeme Yapılan Personel Banka Promosyon İhalesi 1-Kurumun Adı

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1- Kuruma İlişkin Bilgiler; 1.1 Kurumun; a) Adı: Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü b) Adresi: Saraçlar Mh. Halime Çavuş Cad. No:7 KASTAMONU c) Telefon/ Fax Numarası:

Detaylı

T.C. ARHAVİ KAYMAKMALIĞI ARHAVİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

T.C. ARHAVİ KAYMAKMALIĞI ARHAVİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ T.C. ARHAVİ KAYMAKMALIĞI ARHAVİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 1- Kurumun Adı : Arhavi Anadolu Lisesi Müdürlüğü Adres : Boğaziçi Mah. Turan Yücel Cad. Telefon Numarası : 466

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1- Kuruma İlişkin Bilgiler; 1.1. Kurumun; Adı : KAFKAS ÜNİVERSİTESİ Adresi : Kafkas Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası-KARS Telefon Numarası

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Banka Promosyonu İhale Numarası : 01 1- Kurumun Adı : Necmettin Erbakan Üniversitesi A) Adresi : Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

Konu : Banka Promosyonu. 16/03/2016

Konu : Banka Promosyonu. 16/03/2016 Konu : Banka Promosyonu. 16/03/2016 1.Kurumun Adı : Gömeç ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü A-Adresi Mithatpaşa Mah. Hükümet Binası Kat : 2 10715 GÖMEÇ/BALIKESİR B-Telefon ve Fax Numarası (266) 357 15 42 Fax:(266)

Detaylı

TEMSAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÜCRET ÖDEME PROTOKOLÜ- PROMOSYONU ġartnamesġ

TEMSAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÜCRET ÖDEME PROTOKOLÜ- PROMOSYONU ġartnamesġ TEMSAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÜCRET ÖDEME PROTOKOLÜ- PROMOSYONU ġartnamesġ 1-Kurumun Adı : TEMSAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ A) Adresi B) Telefon ve Faks Numarası C) Elektronik Posta Adresi 2-Konusu 3-İhale Usulü 4-Kurumdaki

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1- Kuruma İlişkin Bilgiler: BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 1.1 Kurumun; a) Adı: Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ve Balıkesir Orman İşletme Müdürlüğü b) Adresi : Eskikuyumcular Mahallesi Vasıfçınar

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1- KURUMA İLİŞKİN BİLGİLER: 1.1- Kurumun; Adı: Malatya İli Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adresi:

Detaylı

AYLIK VE ÜCRET ÖDEMESİ İLE BANKACILIK HİZMETLERİ SÖZLEŞME/PROTOKOLÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME (AÇIK ARTTIRMA)

AYLIK VE ÜCRET ÖDEMESİ İLE BANKACILIK HİZMETLERİ SÖZLEŞME/PROTOKOLÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME (AÇIK ARTTIRMA) AYLIK VE ÜCRET ÖDEMESİ İLE BANKACILIK HİZMETLERİ SÖZLEŞME/PROTOKOLÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME (AÇIK ARTTIRMA) Banka Promosyonu İhale Numarası 1-Kurumun Adı A) Adresi B) Telefon ve Faks Numarası C) Elektronik

Detaylı

NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ. BANKA PROMOSYONU TEKLİF ÖZEL SARTNAMESİ Madde 1-Kuruma İlişkin Bilgiler;

NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ. BANKA PROMOSYONU TEKLİF ÖZEL SARTNAMESİ Madde 1-Kuruma İlişkin Bilgiler; NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU TEKLİF ÖZEL SARTNAMESİ Madde 1-Kuruma İlişkin Bilgiler; 1.1. Kurumun; Adı: Nevşehir Üniversitesi Adresi: Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğü 2000 Evler Mah. Zübeyde

Detaylı

MAAŞ ÖDEME PROTOKOLÜ

MAAŞ ÖDEME PROTOKOLÜ MAAŞ ÖDEME PROTOKOLÜ TARAFLAR 1) Bir taraftan Şubesi ile diğer taraftan O.D.T.Ü. 06800 ANKARA adresinden mukim ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ aşağıda belirtilen hususlarda tam bir anlaşmaya varmışlardır.

Detaylı

BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU

BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU Sayı : 6*>* U /.1.0/2012 Konu : Banka Promosyon İhalesi Banka Promosyonu İhale Numarası : 1 1-Kurum Adı : Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi A) Adresi : Kahramanmaraş

Detaylı

A) Adresi. : 2033 Kadrolu, 168 Ek Ders Ücretli (2015 Mart ayı verilerine göre)

A) Adresi. : 2033 Kadrolu, 168 Ek Ders Ücretli (2015 Mart ayı verilerine göre) BAKIRKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI OKUL- KURUMLARDA GÖREV YAPAN PERSONELİN MAAŞ-EK DERS VE DİĞER ÖZLÜK HAKLARI ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BANKA PROMOSYONU TESPİT ŞARTNAMESİ 1-Kurumun

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- GENEL BİLGİLER 1. Kurum Bilgileri a.

Detaylı

MAAŞ ÖDEME PROTOKOLÜ

MAAŞ ÖDEME PROTOKOLÜ TARAFLAR MAAŞ ÖDEME PROTOKOLÜ 1) Bir taraftan O.D.T.Ü. 06800 ANKARA adresinde mukim Şubesi ile diğer taraftan O.D.T.Ü. 06800 ANKARA adresinden mukim ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ aşağıda belirtilen hususlarda

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI ÇAĞATAY ULUÇAY İLKOKULU - ÇAĞATAY ULUÇAY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI ÇAĞATAY ULUÇAY İLKOKULU - ÇAĞATAY ULUÇAY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI ÇAĞATAY ULUÇAY İLKOKULU - ÇAĞATAY ULUÇAY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Sayı :76534810/849/ 08/12/2015 Konu: Banka Promosyonu 1-Kurumun Adı : Çağatay Uluçay İkokulu : Çağatay

Detaylı

T.C GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü

T.C GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü T.C GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü 1- Kurumun Adı : İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü A) Adresi :Halkalı Mah.Halkalı istasyon cad.no:1/1 Küçükçekmece/İSTANBUL B)

Detaylı

T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ. : Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü

T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ. : Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü Madde 1 Kuruma İlişkin Bilgiler; T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Adı Adresi : Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü : Alparslan Türkeş

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI DADAY ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ. Sayı : 1 08/12/2016 Konu: Banka Promosyonu

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI DADAY ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ. Sayı : 1 08/12/2016 Konu: Banka Promosyonu BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI DADAY ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Sayı : 1 08/12/2016 Konu: Banka Promosyonu Banka Promosyonu İhale Numarası 2016 32 1-Kurumun Adı Daday Orman İşletme Müdürlüğü A) Adresi

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KURUM PERSONELİNİN AYLIK VE ÜCRETLERİNİN ÖDENMESİNE İLİŞKİN BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KURUM PERSONELİNİN AYLIK VE ÜCRETLERİNİN ÖDENMESİNE İLİŞKİN BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KURUM PERSONELİNİN AYLIK VE ÜCRETLERİNİN ÖDENMESİNE İLİŞKİN BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1 - İdareye ilişkin bilgiler ve ihalenin tarihi Adı Adresi : İstanbul Teknik

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU. Banka Promosyon İhalesi (Tıp Fakültesi ile Uygulama ve Araştırma Hastanesi hariç)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU. Banka Promosyon İhalesi (Tıp Fakültesi ile Uygulama ve Araştırma Hastanesi hariç) GAZİ ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU Banka Promosyon İhalesi (Tıp Fakültesi ile Uygulama ve Araştırma Hastanesi hariç) 1-Kurumun Adı Gazi Üniversitesi A) Adresi Gazi Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Sayı : 47012630/ Konu : Banka Promosyonu İhalesi.././2017 BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI 1-Kurumun Adı : Giresun Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

T.C ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Sağlık Müdürlüğü BANKA PROMOSYON İHALE İLANI. Sayı : Konu: Banka Promosyon İhalesi 24.07.2014

T.C ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Sağlık Müdürlüğü BANKA PROMOSYON İHALE İLANI. Sayı : Konu: Banka Promosyon İhalesi 24.07.2014 T.C ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Sağlık Müdürlüğü BANKA PROMOSYON İHALE İLANI Sayı : Konu: Banka Promosyon İhalesi 24.07.2014 Banka Promosyonu İhale Numarası : 2014/1 1-Kurumun Adı : Eskişehir Sağlık Müdürlüğü A)

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAM ESİ

BOZOK ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAM ESİ BOZOK ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAM ESİ Banka Promosyonu İhale Numarası 2017/01 1-Kurumun Adı A) Adresi B) Telefon ve Faks Numarası Bozok Üniversitesi Atatürk Yolu 7. Km. Merkez/YOZGAT 0

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL MAAŞ ÖDEME VE BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL MAAŞ ÖDEME VE BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL MAAŞ ÖDEME VE BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ Banka Promosyonu İhale Numarası : 2012/002 1-Kurumun Adı : Bartın Üniversitesi A) Adresi : Bartın Üniversitesi Rektörlüğü B)

Detaylı

T.C. VAN VALİLİCİ Halk Sağlığı Müdürlüğü MAAŞ VE BANKA PROMOSYON İHALE ŞARTNAMESİ

T.C. VAN VALİLİCİ Halk Sağlığı Müdürlüğü MAAŞ VE BANKA PROMOSYON İHALE ŞARTNAMESİ T.C. VAN VALİLİCİ Halk Sağlığı Müdürlüğü MAAŞ VE BANKA PROMOSYON İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1- Kuruluşa Ait Bilgiler 1.1. Kuruluşun: a) Adı : VanHalk Sağlığı Müdürlüğü b) Adresi : Abdurrahman Gazi Malı. Bediüzzaman

Detaylı

BANKACILIK HİZMETLERİ VE PROMOSYON SÖZLEŞME TASLAĞI

BANKACILIK HİZMETLERİ VE PROMOSYON SÖZLEŞME TASLAĞI BANKACILIK HİZMETLERİ VE PROMOSYON SÖZLEŞME TASLAĞI Taraflar Madde 1. (1) Bir tarafta Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü (bundan sonra Üniversite olarak anılacaktır), diğer tarafta... (bundan sonra Banka

Detaylı

HACETEPE ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

HACETEPE ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ HACETEPE ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ GENEL BİLGİLER 1- Kurum Bilgileri Kurumun Adı Kurumun Adresi : Hacettepe Üniversitesi : Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, Sıhhiye/ANKARA Kurumun

Detaylı

HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE SARTNAMESİ

HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE SARTNAMESİ HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BANKA PROMOSYONU İHALE SARTNAMESİ Madde 1-Kuruma İlişkin Bilgiler: 1.1. Kurumun; Adı Adresi :Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi :Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA MAAŞ PROMOSYONU İHALE İDARİ ŞARTNAMESİ

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA MAAŞ PROMOSYONU İHALE İDARİ ŞARTNAMESİ SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA MAAŞ PROMOSYONU İHALE İDARİ ŞARTNAMESİ 1 - İHALENİN KONUSU: Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri BELPAŞ, personel şirketi SASAY, Uzman Destek İnsan

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATI MAAŞ VE BANKA PROMOSYON İHALE ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATI MAAŞ VE BANKA PROMOSYON İHALE ŞARTNAMESİ Şartname (Ek-1) TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATI MAAŞ VE BANKA PROMOSYON İHALE ŞARTNAMESİ Madde 1 Kuruma ilişkin bilgiler 1.1.Kurumun; a) Adı : Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ve BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ve BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ Madde 1 - Kuruma İlişkin Bilgiler: BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ve BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ KAPALI ZARF ve AÇIK ARTIRMA USULÜ İLE İHALE EDİLEN BANKA MAAŞ PROMOSYONU İÇİN UYGULANACAK

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanlığı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanlığı T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanlığı Sayı : B.13.2.SGK.0.15.030.03/244 08/04/2010 Konu : Kurumumuz ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan personel

Detaylı

Sayı: B.30.2.CUM.0.70.00.00/ 05/02/2010 Konu: Promosyon İhalesi İlanı ve Şartnamesi. DAĞITIM PLANI

Sayı: B.30.2.CUM.0.70.00.00/ 05/02/2010 Konu: Promosyon İhalesi İlanı ve Şartnamesi. DAĞITIM PLANI Sayı: B.30.2.CUM.0.70.00.00/ 05/02/2010 Konu: Promosyon İhalesi İlanı ve Şartnamesi. DAĞITIM PLANI 05/03/2010 tarihinde saat 10.00 da Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Senato Salonunda, kapalı zarf ve

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HUDUT VE SAHİLLER SAĞLIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANKA MAAŞ PROMOSYONU TEKLİFİ ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HUDUT VE SAHİLLER SAĞLIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANKA MAAŞ PROMOSYONU TEKLİFİ ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HUDUT VE SAHİLLER SAĞLIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANKA MAAŞ PROMOSYONU TEKLİFİ ŞARTNAMESİ Madde 1: Kuruma İlişkin Bilgiler Kurum Adı : Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü

Detaylı

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale Kayıt Numarası 04/3364 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik

Detaylı

MAAŞ ve BANKA PROMOSYONU PROTOKOLÜ

MAAŞ ve BANKA PROMOSYONU PROTOKOLÜ Protokol Taslağı (Ek-2) Madde 1- Taraflar MAAŞ ve BANKA PROMOSYONU PROTOKOLÜ Bir tarafta Nasuh Akar Mh. 1407 Sk., Balgat-Çankaya/ANKARA adresinde mukim Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu diğer tarafta.. adresinde

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21602 05.11.2013 Konu : Kamera Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Kamera Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013 Perşembe saat 12:00

Detaylı

MAAŞ ve BANKA PROMOSYONU PROTOKOLÜ

MAAŞ ve BANKA PROMOSYONU PROTOKOLÜ MAAŞ ve BANKA PROMOSYONU PROTOKOLÜ Madde 1- Taraflar Bir tarafta Mevlana Bulvarı No:66 06330 Etiler/ANKARA adresinde mukim Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü diğer taraftan.. adresinde mukim

Detaylı

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4 İhale Kayıt Numarası 0/89660 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik Numarası BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA..

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6404 17.03.2015 Konu : Alarm ve İzleme Sistemi Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Alarm ve İzleme Sistemi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ Ġl Sağlık Müdürlüğü

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ Ġl Sağlık Müdürlüğü T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ Ġl Sağlık Müdürlüğü 1- Kurumun Adı : İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü A) Adresi : Peykhane Caddesi No:10 Çemberlitaş/İST. B) Telefon ve Faks Numarası : 0212 638 30 00 Faks: 0212 638

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF MEKTUBU BURSA İL ÖZEL İDARESİ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF MEKTUBU BURSA İL ÖZEL İDARESİ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF MEKTUBU./ /2012 BURSA İL ÖZEL İDARESİ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat Adresi :...... Bağlı Olduğu Vergi

Detaylı

TEBLİĞ MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 55) (ÖN ÖDEME USUL VE ESASLARI)

TEBLİĞ MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 55) (ÖN ÖDEME USUL VE ESASLARI) 25 Şubat 2017 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29990 Maliye Bakanlığından: TEBLİĞ MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 55) (ÖN ÖDEME USUL VE ESASLARI) Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı,

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21715 24.10.2018 Konu : Yazıcı ve Toner Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Yazıcı ve Toner Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 31.10.2018

Detaylı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Mülkiyeti, Belediyemize ait aşağıda yazılı listede yer alan taşınmaz / taşınmazlar; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 69. Maddesine

Detaylı

Eğitimiş Burhaniye Temsilciliği

Eğitimiş Burhaniye Temsilciliği - Bizim Sendika www.egitimisburhaniye.org Eğitimiş Burhaniye Temsilciliği 2013 yılı Maaş Anlaşması Anket Sonuçları 2013 yılı Haziran ayı itibarıyla yapılacak olan Maaş Anlaşması öncesinde olarak Burhaniye

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6332 17.03.2015 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı yapılacaktır.

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629 BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629 Sıra No Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması 1 Eklemli Tip Personel Yükseltici Platformu A 1 B 2 Birimi Miktarı Teklif Edilen Tutarı (Para

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ SAĞLIK DESTEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ SAĞLIK DESTEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ SAĞLIK DESTEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. TANIMLAR: DARÜŞŞAFAKA : Darüşşafaka Cemiyeti ve Bağlı Kurumlarını İSTEKLİ İDARE ÜYE KANUN PERSONEL YÜKLENİCİ : Sağlık Destek Hizmeti veren

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Kredi Türü Kredinin Toplam Tutarı (Anapara Tutarı) (TL) Belirli Süreli Tüketici Kredisi Kredi Vadesi/Süresi (Ay) BSMV Oranı

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE84EM49* Sayı : 85027752-934.02- Konu : Fiyat Tespiti Sayın: Firma Yetkilisi 8 Mart 2016 Tarihinde düzenlenecek olan Dünya Kadınlar

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Müşteri No :... Adı ve Soyadı :... MADDE 1 - TANIM İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir. Banka:

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

-6740 sayılı kanunla 45 yaşını doldurmamış çalışanlar için zorunlu BES uygulaması getirilmiştir.

-6740 sayılı kanunla 45 yaşını doldurmamış çalışanlar için zorunlu BES uygulaması getirilmiştir. Yeminli Mali Müşavir Tunahan Soylu'nun yazısı... OTOMATİK BES'İN UYGULAMA ŞEKLİ -6740 sayılı kanunla 45 yaşını doldurmamış çalışanlar için zorunlu BES uygulaması getirilmiştir. Zorunlu Bireysel Emeklilik

Detaylı

2016 Yılı Mali Takvim Uygulamaları

2016 Yılı Mali Takvim Uygulamaları 2016 Yılı Mali Takvim Uygulamaları Duyuru No: 2016/52 İstanbul, 01.07.2016 1. Mali tatilin uygulanacağı tarihler 5604 sayılı Kanunun 1. maddesinin (1) numaralı fıkrasında, Her yıl temmuz ayının birinden

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU ÜCRET ADI : HESAP İŞLETİM ÜCRETİ TANIMI : Vadesiz Türk Lirası/Yabancı Para hesap açan müşterilerin yaptıkları işlemlerin masrafı olarak vadesiz hesaplarından

Detaylı

T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POLİS BAKIM VE YARDIM SANDIĞI GAYRİMENKUL SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ

T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POLİS BAKIM VE YARDIM SANDIĞI GAYRİMENKUL SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POLİS BAKIM VE YARDIM SANDIĞI GAYRİMENKUL SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ İşin Adı, Niteliği, Türü ve Miktarı 1)Mülkiyeti Polis Bakım ve Yardım Sandığı na ait Balıkesir ili Ayvalık

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULU İLE İHALE EDİLEN HİZMET ALIMI İŞLERİNDE UYGULANACAK TİP İDARİ ŞARTNAME

DOĞRUDAN TEMİN USULU İLE İHALE EDİLEN HİZMET ALIMI İŞLERİNDE UYGULANACAK TİP İDARİ ŞARTNAME DOĞRUDAN TEMİN USULU İLE İHALE EDİLEN HİZMET ALIMI İŞLERİNDE UYGULANACAK TİP İDARİ ŞARTNAME I- İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR Madde 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler 11-İş sahibi

Detaylı

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi 1. TEKLiF'iN KAPSAMI: British Embassy School Ankara (BESA) (bundan böyle İşveren olarak anılacaktır), Ankara'da Ingiliz Büyükelçiliği arazisi içerisinde bulunan BESA nin kapalı spor

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA DMO İhale No 1 İhalenin Adı Teklif Sahibinin Adı-Soyadı / Ticaret Unvanı Vergi Kimlik Numarası 2 TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA / / 20.. *

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2014/65718 İhalenin adı Katı Yakacak Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası 1

Detaylı

Hazine Müsteşarlığından: 09/05/2008

Hazine Müsteşarlığından: 09/05/2008 Hazine Müsteşarlığından: 09/05/2008 BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE YER ALAN BAZI HUSUSLARIN AÇIKLANMASINA İLİŞKİN SEKTÖR DUYURUSU (2008/23) Bu sektör duyurusu, 09.04.2008 tarih ve 26842

Detaylı

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8 T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8 VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞINA ĠLGĠ: 30.07.2008 tarih ve B.07.1.GİB.0.05.71/7103-375/75304

Detaylı

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME İSTANBUL, 2015 1. TARAFLAR Bu Şartnamede teklif isteyen taraf İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB olarak anılacaktır)

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Uygulama İlkeleri

BİRİNCİ BÖLÜM. Uygulama İlkeleri AYLIK VE ÜCRET ÖDEMESİ İLE BANKACILIK HİZMETLERİ PROTOKOLÜ BİRİNCİ BÖLÜM Uygulama İlkeleri Amaç MADDE 1. Bu protokolün amacı, İstanbul İl Jandarma Komutanlığında görevli personelin aylık ve ücretlerinin

Detaylı

( ) Faks ile yapılacak her türlü tebligatı kabul ediyoruz. ( ) Elektronik Posta Adresimize yapılacak her türlü tebligatı kabul ediyoruz.

( ) Faks ile yapılacak her türlü tebligatı kabul ediyoruz. ( ) Elektronik Posta Adresimize yapılacak her türlü tebligatı kabul ediyoruz. GÖKHÖYÜK TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ İhale Kayıt No. 2016/639 İhalenin Şekli: Açık İhale İhalenin adı: Tarım ve Hayvancılık İşçilikleri Hizmet Alımı. : İhale Tarih ve Saati : 28/01/2016 PERŞEMBE günü saat

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA

Detaylı