Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1

2

3

4

5

6

7 Misyon, Vizyon ve Stratejik Hedefler MİSYON Kiler mağazalarında kaliteli ürünler satılır ve kaliteli hizmet sunulur. Müşterilerin mutlak memnuniyeti gözetilir, en iyi reklamın memnun bir müşteri olduğu bilinir. Vasat ve kısa dönemli beklentileri karşılayacak sürdürülebilirliği olmayan işlere girilmez. Değer yaratmanın yolunun verimlilikten geçtiğinin bilincindedir. İşletmelerin her noktasında yüksek verimlilik beklentisi vardır. Fizibilitesi olmayan hiçbir işe girilmez. Tüm süreçler standardize edilmiştir, uygulamada mağazalar arası farklılık bulunmaz. Tüm verimlilik kriterleri çok sıkı takip edilir, sapmaların iyileştirmesi için gerekli aksiyonlar alınılır. Müşterilerinin ihtiyaç, beğeni ve beklentileri eksiksiz ve zamanında karşılanır. Yenilikçi, öncü ve hızlıdır. Sahadan merkeze etkin bir geri besleme mekanizması vardır. Müşterisine rahat bir alışveriş ortamı sunar, mağazalar temiz, düzenli, aydınlıktır ve ferahtır. Kiler Perakende, müşterileri, tedarikçileri, hissedarları, kreditörleri ve çalışanları ile gerçekci ve tutarlı bir iletişimde bulunur. Yerine getiremeyeceği taahhütlerde bulunmaz, beklentiyi aşağıda tutar, ancak her zaman taahhüt ettiğinin üzerinde performans gösterir. İtibar kaybının aslında para kaybı olduğunu çok iyi bilir. Başarıyı paylaşır. Başarı ve yüksek performansı şeffaf kriterlere göre personeliyle paylaşır. Performansın ana kriteri verimlilik ve sürekli daha iyiye gitmektir. VİZYON Minimum fiyat maksimum hizmet ilkesiyle hareket ederek dünyanın önde gelen perakende zincirleri arasında yer almak ve ülkemizin dünyada parlayan yıldızı olmak temel vizyonumuzdur. Bu vizyonla; mağaza zincirimiz her geçen gün büyümekte, istihdam kapasitemiz sürekli artmakta, kalite ve hizmet standartları yükselmekte ve her gün artan müşteri memnuniyetiyle Kiler markası gücüne güç katarak yoluna devam etmektedir. Müşterisinin güvenini kazanarak sürekli olarak bulunduğu pazardaki en hızlı büyüyen, en dinamik ve en verimli şirket olmak temel hedeftir. STRATEJİK HEDEFLER Rekabetçi ve inovatif bir ticari perspektifle sektörde öncü konumda olmak. Türkiye genelinde her noktada ulaşılabilir pozisyonda olmak için mağaza zincirini sürekli genişletmek. Minimum fiyat maksimum hizmet politikasını sürdürülebilir kılmak. Tüketici algısında güçlü bir şekilde yer alan Kiler markasını tüm ticari beklentilerin önünde tutmak. Dürüst, ahlaklı ticaretin sektörün temel ilkesi olması için gereken faaliyetleri hızlandırarak sürdürmek. Teknolojik altyapımızı sürekli modernize ederek hızlı güvenilir ve keyifli alışveriş imkanını daha fazla insanımıza ulaştırmak.

8

9 Tarihçe Kiler Grup un temelleri Nahit, Vahit ve Ümit Kiler tarafından 1983 yılında atıldı. Kiler Kısa sürede perakendecilikteki başarısını başka sektörlere de taşıyarak Türkiye nin saygın şirketlerinden biri oldu. Yaptığı güçlü yatırımlarla, kurulduğu günden bu yana hep istikrarlı bir şekilde büyüdü. Kiler Grup, ticaretin bir güven işi olduğuna inanmaktadır. Milyonlarca müşterisine hizmet sunan Kiler Grup değişik sektörlerde bine yakın firma ile sürekli işbirliği içindedir. Bu güne kadar tüm yatırımlarını kendi Öz kaynaklarıyla gerçekleştiren Kiler, daima tüketici, diğer bir değişle müşterilerinin menfaatini koruyan bir iş anlayışı ile Türkiye ye ve Türk halkına en iyi, en kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinmiştir. Kiler, hizmet sunduğu mağazalarını üç konsepte ayırarak metrekare ölçekli mağazalarında 2500 çeşit, metrekare ölçekli mağazalarında çeşit, metrekare ve üzeri mağazalarında çeşit ürünü müşterilerine ulaştırmaktadır. Şirketin başarısı çalışanlarının başarısıdır. Mutlu müşterilerin ancak mutlu çalışanlarla memnun edilebildiğini bilen Kiler Grup genç, dinamik, çalışkan ve içinde bulunduğu toplumun tüm değerlerine saygı duyan eğitimli çalışanı ile müşterilerine hizmet etmektedir. Gelişme ve büyüme odaklı Yönetim, Kiler Grup un özellikle son dönemlerde teknolojinin son imkanlarıyla donatılan tüm birimlerin teknik altyapısının yeniden oluşturulması, kullanılan otomasyon programlarının şirkete özel yazdırılması ile teknolojik bir yenilenme sağlanmıştır. Kiler Grup, bu yönde çalışan ve yöneticilerin rekabet dünyasının gerektirdiği tüm koşullara uyum sağlaması, sürekli zinde kalınmasını ilke edinmiştir. Yapılanma; Yönetim Kurulu, Bilgi işlem, Finans, İnsan Kaynakları, İdari İşler, Kurumsal Satış ve Pazarlama, Mali işler, Muhasebe, Proje ve Ar-Ge, Reklam ve Halkla İlişkiler, Satın Alma ve Mağaza Bölge Müdürleri şeklinde bir organizasyon şekli mevcuttur.

10

11 İMKB Performansı Kiler Alışveriş in İMKB 2012 ve 2013 performansı aşağıdaki grafikte gösterilmiştir 2012 Yılı hisse senedi performansı 2013 Yılı Hisse Senedi performansı *Grafikler bigpara.ekolay.net sitesinden kullanılmıştır.

12 Sektör Değerlendirmesi Önemli ekonomik gelişmelerin yaşandığı 2012 yılında dünya piyasaları ve perakende pazarı daralma yaşarken; Türkiye, büyümeyi sürdürdüğü bir yılı geride bıraktı. Global krizin ABD den sonraki yeni merkezi olan Avrupa nın, Türkiye nin ihracatındaki oranı düşerken, Türk girişimcisi bü süreçte yeni pazarlar yarattı. Perakende nin devleri, 2012 yılında genel anlamda hedeflerine ulaşmayı başardı ve 2013 hedefinde; dış pazara açılmak, şube sayısını artırmak, nitelikli çalışan yetiştirmek, ürün gamını genişletmek ve yatırım yaparak hız kesmeden büyümeyi sürdürmektir. Küresel sistemin yükselen ekonomilerinden biri olan Türkiye de perakende sektörü büyük potansiyel taşımaktadır. Özellikle perakende sektöründeki organize pazarın payının halen %42 düzeyinde olması ve oranın her yıl yükselmesi bu potansiyeli göstermektedir. Türkiye nüfusunun yarısı tüketim potansiyeli yüksek 30 yaş altı bireylerden oluşmaktadır. Bü demografik yapı, perakende sektörünü cazip hale getirmektedir. Diğer yandan %75 oranındaki şehirleşme, nüfus yoğunluğunun artması gibi diğer demografik göstergeler de perakende sektörünü öne çıkarmaktadır. Büyüme odaklı nüfus yapısı, ilerleyen yıllarda da hem ekonomide hem sektör üzerinde olumlu etki gösterecektir. Önümüzdeki beş yıl içinde sektörün genel ekonomideki büyüme performansının üzerinde büyüme gerçekleştirmesi beklenmektedir. Perakende sektöründeki yüksek potansiyel, rekabeti de beraberinde getirmektedir. Hem yerel hem de ulusal perakendeciler hızlı büyümelerine devam etmektedirler. Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) Perakende Endeksi sonuçlarına göre, Aralık 2012 de organize perakendedeki yıllık nominal ciro artışı % 7 düzeyinde gerçekleşmiştir. Gıda perakendede yıllık ciro artışı % 2 olmuştur Aralık ayında alt sektörler bazında incelendiğinde, gıda perakendeciliğinde metrekare başına cirolarda geçen yılın Aralık ayına göre %3 iyileşme görülmüştür. Gıda perakendeciliği istihdamında yıllık olarak % 4 artış olmuştur. Gıda perakendecilik istihdamında ise yıllık artış oranı %10 olarak gerçekleşmiştir. Alışveriş Merkezleri 1988 yılından itibaren Türkiye'de varlığını her geçen yıl arttırarak sürdürmektedirler yılından itibaren organize perakende piyasasındaki gelişim hız kazanmıştır. Türkiye'de 2000 yılında hizmete girmiş olan AVM sayısı 47 ve Brüt Kiralanabilir Alan (BKA) 1,2 milyon m2 iken, 2005'te neredeyse ikiye katlanarak 99 sayısına ve 2,2 milyon m2 ye ulaşmıştır yılında ise BKA 6,6 milyon m2 e ulaşmış olup, 2005 yılına göre üç kat büyümüştür yarıyılında açılan AVM'ler ile birlikte tüm Türkiye'de toplamda 348 AVM aktif olarak ziyaretçilere açıktır. Açılan AVM'lerin kolay ulaşılabilir noktada olması, çok daha fazla müşteriye ulaşma hedeflerini ortaya koymaktadır. Ayrıca son yıllarda açılan AVM'lerin, karma kullanımlı projelerin içinde yer aldığı görülmektedir. Birçok AVM konuklarına 2013 te de birbirinde özel sürprizler hazırlayacak.

13 Batman, Mardin, Düzce gibi şehirlerde ilk kez AVM açıldı. Sektöre yön veren marketlerin ortak özelliği yükselen pazar payı, artan şube sayısı ve genişletilmiş ürün yelpazesi oldu. Perakende nin önemli aktörleri yerel zincirler ise ulusal olma yönünde önemli adımlar atarken, küresel krizden etkilenmeme adına temkinli olmayı sürdürdü. Son yıllarda giderek yaygınlaşan e-ticaret (internet yoluyla ticaret), perakendecilerin hem doğrudan web sitelerinden satış hem de özel alışveriş kulüpleri web siteleri aracılığıyla müşteriye doğrudan ulaşmasını sağlamaktadır. Bu trendin gelişerek devam etmesi beklenmektedir. Ekonomideki gelişme beklentisine paralel olarak tüketici talebinin de bir miktar artması; diğer taraftan stoktaki hızlı artışın da devam etmesi, perakende m2 ciro ve ziyaretçi sayılarının yatay seyretmesi beklenmektedir. Özellikle alışveriş merkezlerinin yoğunlaştığı bölgelerde, bazı perakendeci ve yatırımcıların ciro-kira dengesi noktasında sıkıntı yaşaması ve binaların farklı kullanımlara dönüşmesi kaçınılmaz görünmektedir. Diğer taraftan yoğunluğun düşük olduğu ikincil şehirler, geliştiricilere fırsatlar sunmaya devam edecektir.

14

15 Kiler Hakkında Kiler Alışveriş, 1994 yılında Kiler Ailesi tarafından İstanbul da kurulmuştur. Kiler Alışveriş'in Bakırköy deki ilk mağazası 900 m 2 alana sahiptir ve halen faaliyettedir. Avcılar da 1995 yılında açılan mağazayı takiben Şirinevler, Üsküdar, Haznedar gibi semtleri organize perakende kavramı ile tanıştırmıştır yılına kadar organik büyüme ile 17 mağazaya ulaşan Kiler Alışveriş, 2003 yılı sonlarında ilk satın almasını gerçekleştirmiş ve Şahinler Grubu na ait 5 adet Oley mağazasını bünyesine katmıştır. Böylelikle, 2004 yılı sonuna gelindiğinde 33 mağaza sayısına ulaşmıştır. Kiler Ailesi ve Kiler Alışveriş, 2005 Eylül ayında, Ankara ve civarının en büyük yerel market zincirlerinden olan Canerler Gıda San. Tic. A.Ş. nin sermayesini temsil eden hisselerin %50 sini satın almıştır. Toplam 48 mağaza, 1 adet entegre et tesisi, 1 adet yönetim binası, unlu mamuller üretim tesisi ve emtia deposundan oluşan Canerler Marketler Zinciri nin %47 hissesini Kiler Alışveriş satın almış, %3 hissesi ise Kiler Alışveriş in ortaklarından Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler tarafından satın almıştır. Bu şirketin adı daha sonra Kiler Ankara olarak değiştirilmiştir. Bu satın almanın da etkisi ile 2005 yılının sonunda Kiler Alışveriş, 81 mağazaya ulaşmıştır. 9 Kasım 2010 tarihinde, Kadir Caner, Ahmet Caner ve İsmail Caner in elinde bulunan Kiler Ankara nın %50 hissesinin, Kiler Alışveriş ( % 49) ve Kiler Holding (%1) tarafından satın alınması için hisse satış sözleşmesi imzalanmış ve satın almıştır Mayıs ayında 14 mağazası ile Trakya nın en büyük zincirlerinden Güler Alışveriş Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş. nin %90 hissesini satın alan Kiler Alışveriş, sektörde büyümesine devam etmiştir. Şirket in adı daha sonra Kiler Trakya Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirilmiş olup, 2006 sonunda Kiler Alışveriş in toplam mağaza sayısı 105 e ulaşmıştır. Kiler Trakya tarihinde aktif ve pasiflerin devrolması suretiyle Kiler Alışveriş ile birleşmiştir. Kiler Alışveriş, 2007 yılında ise satın alınan Çatladı Marketler Zinciri ne ait 3 mağazanın entegrasyonu sonrasında 138 mağazaya ve toplam m2 satış alanına sahip hale gelmiştir. Kiler Alışveriş, 2007 yılı sonunda Adana da yerleşik, 5 adet mağazaya sahip Karıncalar Marketler Zinciri nden 4 mağazasını demirbaşları ve içindeki ticari malları ile devralarak Akdeniz Bölgesi ne de giriş yapmıştır. Kiler Alışveriş, Ağustos 2008 de Yimpaş Mağazalar Zinciri ne ait 12 mağazanın demirbaşlarını satın almış ve bu mağazaları kiralamıştır. Kiralanan mağazalardan 9 tanesinin yenileme tadilatı 2008 yılında, diğer üçünün de 2009 un Şubat ve Mart ayların tamamlanarak hizmete açılmıştır. Kiler Alışveriş in grup şirketi olan Atlas Alışveriş ile tüm aktif ve pasifinin devir alınması yoluyla birleşmesine Mart 2008 de karar verilmiştir sonunda 161 mağaza ve m2 satış alanına sahip olan Kiler Alışveriş, kapanan bazı mağazalar ve yeni açılanlar ile birlikte 2009 sonu itibarı ile 162 mağaza ve m2 satış alanına ulaşılmıştır. Şirket, tarihli genel kurul kararıyla, kayıtlı değeri TL olan Kiler GYO nun %44,50 hisselerini (bu hisselerin TL tutanındaki kısmı Atlas Alışveriş birleşmesi esnasında edinilmiştir) ve kayıtlı değeri TL olan Kütahya Şeker Fabrikaları A.Ş. nin %38,50 hisselerini toplam net TL lik borcu ile beraber Kiler Holding e kısmi bölünme yoluyla devretmiştir.

16 Şirket in hedef müşteri kitlesi B, C ve D gelir gruplarından oluşmaktadır. 800 civarında tedarikçisi bulunan Şirketin ilk 10 tedarikçisi 2009 yılı itibari ile tutar olarak %32,6 ağırlığa sahiptir. 31 Aralık 2011 itibariyle Kiler Alışveriş, 186 adet mağaza ve 5 adet lojistik merkeziyle faaliyet göstermektedir. Söz konusu mağazaların 64 adedi Kiler Alışveriş in bağlı ortaklığı olarak faaliyet sonuçlan Kiler Alışveriş in finansal tablolarında konsolide edilen Kiler Ankara ya aittir. 31 Aralık 2012 itibariyle Kiler Alışveriş, 202 adet mağaza ve 5 adet lojistik merkeziyle faaliyet göstermektedir. Söz konusu mağazaların m2 satış alanına sahip 67 adedi Kiler Alışveriş in bağlı ortaklığı olarak faaliyet sonuçlan Kiler Alışveriş in finansal tablolarında konsolide edilen Kiler Ankara ya aittir. Belirtilen 202 adet mağazanın 3 adedi (Başakşehir, Kartal ve Kavacık) dışında tamamı kiralıktır. Toplam Çalışan Sayısı 2012 sonu itibariyle kişidir.

17

18

19 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mesajı Değerli ortaklarımız, Ticaret hayatına Kiler markasıyla başladığımız günden bu yana 30 sene geçti. Geçen seneler bizlere sadece büyüklük ve kazanç değil, daha çok ders, daha çok tecrübe, daha çok duyarlılık kazandırdı. Senelerin kıymetini bilmek, tecrübelerin ışığından yararlanmak gelecek tasarımımız için oldukça önemliydi. Bugün, Türkiye ekonomisinde, istihdamında, toplumsal gelişiminde ve organize perakende sektörünün ilerlemesinde bir nebze katkımız varsa geçmişin kazandırdıklarına borçluyuz. Bu raporda göreceğiniz rakamlar ve bilgiler sizlere yakın geçmişin genel tablosunu sunacak yılını Kiler in performansını yetişkinlerin de keyif alarak yaptığı puzzle a benzetebiliriz. Hali hazırda çerçevesi dış parçalarla rahatlıkla yapılmış olan Kiler puzzle ının içinde yer alan parçaları bulmak için renkleri, desenleri ortaya çıkaracak hummalı bir çalışma içine girdik. Mağazalarımız, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, orta ve üst düzey yönetim kademeleri, iş ortaklarımızla olan ilişki süreçleri, Kiler in müşterilerine ve ortaklarına verdiği sözlerini yerine getirmesi için gözden geçirildi. Sene başında mağaza mağaza, bölge bölge iş planları ve bu planlara bağlı uygulama çalışmaları hazırlandı. Yeni şehirler, yeni mağazalar, yeni yatırımlar mevcut yöntemlerle değil, gıda perakendesinin güncel dinamiklerine göre ele alındı. Daha çok müşteri yerine verimli müşteri, daha çok çalışan yerine verimli çalışan, irileşen bir şirket yerine verimli bir şirketin sistem temelleri atıldı. Emeklerin karşılığını ilk çeyrek sonunda görmeye, ikinci ve üçüncü çeyrek sonrasında da hedeflediğimiz performansa ulaşmanın sevincini yaşamaya başladık. Doğru adımlar attığımızı sadece ciro artışından değil, yılın son çeyreğinde yaptırdığımız müşteri algılama ve memnuniyet araştırmasından da görmüş olduk yılını, köklü Kiler markasının yenilenmesi ve kendisini geleceğe taşıyacak verimlilik sisteminin temellerini atması olarak görebiliriz. Gelecek sene daha başarılı ve en önemlisi verimli sonuçlarla birlikte olmak dileğiyle, Ümit KİLER Yönetim Kurulu Başkanı

20

21 Genel Müdür ün Mesajı Değerli ortaklarımız, 2012 yılı her ne kadar Avrupa da borç krizinin derin etkilerinin devam ettiği bir yıl olarak geçse de dünya ekonomisinde yaşanan pozitif gelişmeler, ülkemizdeki perakende sektörüne de yansımıştır. Şirketimiz açısından da 2012 yılı başarılarla ve yoğun bir çalışma temposuyla dolu bir yıl olarak kayda geçmiştir yılı içerisinde hep birlikte çalışmanın, başarmanın ve müşterilerimize her zaman olduğu gibi iyi hizmet sunmanın kıvanç ve gururunu yaşadık. Yıl sonunda elde ettiğimiz sonuçlar ise bu stratejilerimizin doğruluğunu ve uygulamalarımızdaki başarıyı gözler önüne sermektedir. Açtığımız yeni mağazalar, sunduğumuz yeni hizmetler, doğru iş ortakları ile gerçekleştirdiğimiz doğru işbirlikleri, yatırımlar ve başarılı projeler ile 2012 yılı hedeflediğimiz büyüme oranları ve performans rakamları ile tamamlanmıştır. Kiler, gerek faaliyet gösterdiği perakende sektörünün büyüme potansiyeli, gerek kendi güçlü yönleri ile başarılarını daha da artırma potansiyeli olan bir şirkettir yılında heyecan verici projeler yine bizleri bekliyor. Yeni fırsatlar ve gelişmelerle daha da yükselişe geçmesini beklediğimiz perakende alanında yine yeniliklere ve önemli başarılara imza atmayı hedeflemekteyiz. Lider bir perakende şirketi olarak, değişen pazar koşulları doğrultusunda paydaşlarımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecektir. Başarılarla geçen 2012 yılının tüm hissedarlarımıza, müşterilerimize, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını umuyor, 2013 yılını da aynı başarılı sonuçlarla tamamlamayı diliyorum. Nihat ÖZDEMİR Genel Müdür

22

23

24 Kiler Grubu Kiler Grubu ve Ana işkolları Tanıtımı Kiler Grubu, perakende, gayrimenkul, enerji, lojistik ve turizm ana işkollarında 28 adet şirket ve vakıf ile faaliyet göstermektedir. Kiler Grubu, konsolide bazda Kiler Holding tarafından yönetilmektedir. Kiler Holding in temelleri Hikmet Kiler ve oğullan Nahit, Vahit ve Ümit Kiler tarafından 1984 yılında atılmış olup 11 Ocak 2007 tarihinde Kiler Holding in kurulması ile kurumsallaşma süreci tamamlanmıştır. Bu anlamda Kiler Holding, sahip olduğu ana iş kollarındaki grup şirketlerine yapılan yatırımların entegre bir biçimde yönetimini ve kontrollerini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Kiler Ailesi, asıl işkolu olan gıda perakendeciliği sektörünün yanında, ambalajlı gıda üretimi, et ve et ürünleri üretimi, şeker, un ve unlu mamuller üretimi gibi gıda sektörünün farklı alanlarında yatırımlar gerçekleştirmiştir. Perakende sektöründeki dikey entegrasyonu ve ana faaliyet alanı olan organize perakende sektöründe rekabet avantajı sağlamak amacı ile 2004 yılında Kütahya şeker Fabrikaları nın %41,6 sı satın almıştır. Perakendecilik ve gıda yatırımlarının yanı sıra inşaat sektöründe yapılan yatırımlar grubun gelişim dinamiğine ayrı bir hız katmıştır. Grup şirketlerinin ihtiyaç duyduğu inşaat çalışmaları ile başlayan faaliyetler, Biskon Yapı nın kurulması ve farklı ölçeklerdeki çeşitli konut ve işyeri projeleri ile devam etmiştir. İnşaatına 2005 yılında başlanan ve Avrupa nın en yüksek (261 metre) rezidansı olarak belirtilen Sapphire projesi 2011 başında tamamlanmıştır şubat ayında başlayan Referans Bakırköy Konut Projemiz 2014 şubat ayında bitmesi planlanmaktadır. Gayrimenkul geliştirme işkolu, günümüzde Kiler GYO tarafından yönetilmektedir. Şirket 2013 yılında büyük ve köklü projeleri hayata geçirecektir. Çalışanlarının ulaşım hizmeti ve müşteri servislerinin sağlanması amacı ile taşımacılık işine giren Kiler Grup, 2001 yılında Turex markasıyla faaliyet gösteren Tureks i kurarak, personel taşıma, araç kiralama, şehir içi yolcu taşıma (halk otobüsleri işletmeciliği) alanlarında faaliyet göstermeye başlamıştır. Turex aynı zamanda, toplu taşımacılık (Özel Halk Otobüsü) alanında da, Türkiye de belediyelerin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla, hizmet ağına yeni alanlar katmaktadır. Afyonkarahisar Belediyesi, Denizli Belediyesi ve Tekirdağ Belediyesi nde hizmetlerini başarıyla sürdürmektedir. Özellikle, yenilenebilir enerji sektöründe yatırım yapmayı hedefleyen Kiler Grubu, toplam 170 MW gücündeki 7 adet nehir tipi hidroelektrik santrali projesine sahiptir. Kiler Grubu şirketlerinin listesi ve Kiler Ailesi ile Kiler Grubu na ait şirketlerin bu şirketteki payları (2012) aşağıdaki tabloda verilmektedir.

25 Ortaklık Yapısı Kiler Alışveriş in mevcut hissedarlık yapısı aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Ortaklar Pay Grubu Türü Nominal Pay (TL) Oranı (%) Kiler Holding Şirketi A Nama ,31% AKiler iholding Şirketi B Hamiline ,26% Kiler Holding A.Ş. Toplamı ,57% Nahit Kiler A Nama ,45% Nahit Kiler B Hamiline ,21% Nahit Kiler ,67% Vahit Kiler A Nama ,45% Vahit Kiler B Hamiline ,21% Vahit Kiler ,67% Ümit Kiler A Nama ,45% Ümit Kiler B Hamiline ,21% Ümit Kiler ,67% Hikmet Kiler A Nama ,24% Hikmet Kiler B Hamiline ,57% Hikmet Kiler ,81% Sevgül Kiler B Hamiline ,54% Diğer B Hamiline 15 0,00% Denge Reklam Turizm lnşaat Emlak Gıda B Hamiline ,08% Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Halka Acık B Hamiline ,00% TOPLAM ,00%

26 Grup Şirketleri Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Kiler Holding Anonim Şirketi (Holding Şirketi) ,00 Ümit Kiler 32,00% Nahit Kiler 32,00% Vahit Kiler 32,00% Klr inşaat 3,00% Hikmet Kiler 0,50% Sevgül Kiler 0,50% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Kiler Ankara Mağazacılık A.Ş. (Gıda Perakende) ,00 Kiler Alışveriş 95,92% Nahit Kiler 1,00% Vahit Kiler 1,00% Ümit Kiler 1,00% Caner Ailesi 0,08% Kiler Holding 1,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Kbc Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. (Yumurta ve Et Üretim) ,00 Kiler Alışveriş 10,85% Vahit Kiler 25,23% Nahit Kiler 25,23% Ümit Kiler 38,69% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Beyaz Çınar yapı İnş. Emlk. Yön. Hiz.Ltd. Şti. (Gayrimenkul) ,00 Kadir Caner 50,00% Kiler Holding 50,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Denge Reklam Turizm İnş.Emlak Gıd.Elek.Elektronik San. ve Tic.Ltd.Şti. (Reklam Hizmetleri) ,00 Nahit Kiler 20,00% Kiler Holding 60,00% Ümit Kiler 20,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Kiler G.Y.O A.Ş. (Gayrimenkul) ,00 Nahit Kiler 0,11% Ümit Kiler 0,11% Kiler Holding 65,16% Vahit Kiler 0,11% Halka Arz Edilen 34,50% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Biskon Yapı A.Ş. (İnşaat) ,00 Kiler Holding 74,00% Nahit Kiler 7,50% Ümit Kiler 7,50% Vahit Kiler 5,50% Denge Reklam 5,50% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde KLR İnş.Tic.Ltd.Şti. (İnşaat) ,00 Nahit Kiler 33,34% Vahit Kiler 33,33% Ümit Kiler 33,33% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş (Şeker Üretim) ,00 Kiler Holding 38,66% Torunlar Gıda 38,66% Nahit Kiler 1,50% Ümit Kiler 1,50% Kütahya Pankobirlik 16,68% Diğer (2 Gerçek Kişi) 3,00%

27 Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Şeker Gıda San. ve Tic. Ltd Şti (Gıda) ,00 Nahit Kiler 25,00% Ümit Kiler 25,00% Diğer (2 Gerçek Kişi) 50,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Tureks Turizm Taş. İnş. Akaryakıt İst. Temizlik Hizm. Tic. San. A.Ş(Taşımacılık) ,00 Ümit Kiler 41,05% Celal Kalkan 15,00% Diğer (4 Gerçek Kişi) 43,95% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. (Gıda Toptan) ,00 Vahit Kiler 50,00% Selay Kiler 50,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Imperyay/İmper Yayincilik ve Reklamcilik Anonim Sirketi (Yayıncılık) ,00 Arzu Gonce 1,00% Barış Ersan 1,00% Eyyüp Demirhan 1,00% Ümit Kiler 48,50% Nahit Kiler 48,50% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde K Dizayn İnş. Taahh.Madencilik San. ve Tic.Ltd.Şti.(Mimarlık) ,00 Biskon Yapı 49,00% Kamil Aydın 51,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Yayla Etçilik Besicilik Ticaret Anonim Şirketi (Hayvancılık) ,00 Denge Reklam 42,00% Klr inşaat 42,00% Hikmet Kiler 12,00% Ümit Kiler 2,00% Nahit Kiler 2,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Bağcı Sebze Meyve Tarım Ürünleri ve Su Ürünleri Hayvancılık Soğuk Hava Depoculuğu Ticaret A.Ş. (Gıda ve Depolama) ,00 Denge Reklam 46,20% Klr İnşaat 46,20% Hikmet Kiler 3,60% Ümit Kiler 2,00% Nahit Kiler 2,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Gülkar Enerji Üretim ve Tic. A.Ş.(Enerji) ,00 Kiler Holding 80,00% Denge Reklam 5,00% Ümit Kiler 5,00% Nahit Kiler 5,00% Vahit Kiler 5,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Nur-Tek Elektrik Santralleri Tesis İşletme ve Tic A.Ş (Enerji) ,00 Eüaş Elektrik 30,00% Kiler Holding 67,00% Ümit Kiler 1,00% Nahit Kiler 1,00% Vahit Kiler 1,00%

28 Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Şirket Nuve Elektrik Üretim A.Ş. (Enerji) ,00 Kiler Holding 80,00% Denge Reklam 5,00% Ümit Kiler 7,00% Nahit Kiler 7,00% Vahit Kiler 1,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Ayone Enerji Üretim A.Ş (Enerji) ,00 Kiler Holding 80,00% Denge Reklam 5,00% Ümit Kiler 5,00% Nahit Kiler 5,00% Vahit Kiler 5,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Ekol Elektrik Üretim San.ve Tic.A.Ş (Enerji) ,00 Ümit Kiler 5,00% Nahit Kiler 5,00% Kiler Holding 80,00% Denge Reklam 5,00% Vahit Kiler 5,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde KLR Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş. (Enerji) ,00 Kiler Holding 80,00% Denge Reklam 5,00% Nahit Kiler 5,00% Ümit Kiler 5,00% Vahit Kiler 5,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Hikmet Kiler Vakfı ,00 Hikmet Kiler 25,00% Nahit Kiler 25,00% Vahit Kiler 25,00% Ümit Kiler 25,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Safir Çarşı Yönetim Hizmetleri A.Ş (A.V.M İdaresi) ,00 Kiler Holding 67,00% Kiler Gyo 2,50% Nahit Kiler 2,50% Diğer 28,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Lila Turizm Tic.ve İnş.Ltd.Şti. (Turizm) ,00 Klr İnşaat 99,00% Ümit Kiler 1,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Bist Enerji Üretim Anonim Şirketi ,00 Kiler Holding A.Ş 80,00% Denge Reklam 5,00% Vahit Kiler 5,00% Ümit Kiler 5,00% Nahit Kiler 5,00% Şirket Ödenmiş Sermaye Hissedar Yüzde Kiler Asya Gayrimenkul Yatırımları ve İnş A.Ş ,00 Biskon Yapı A.Ş 98,00% Nahit Kiler 0,50% Ümit Kiler 0,50% Hikmet Kiler 0,50% Sefa Kiler 0,50% Kiler Alışveriş in tek bağlı ortaklığı, merkezi Ankara da bulunan Kiler Ankara Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. dir.

29

30

31 Yönetim Kurulu ve Üst Yönetim Ümit KİLER / Yönetim Kurulu Başkanı 1970 yılında Bitlis te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bitlis te, liseyi İstanbul da tamamladı. Halen İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesine devam etmektedir. Perakende sektöründe başta İstanbul ve Ankara olmak üzere toplam 32 ilde 202 şubesiyle 20 yıldır faaliyet gösteren Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı. İnşaat, enerji, turizm ve şeker sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren Kiler Holding A.Ş. nin de Yönetim Kurulu Başkan Vekili. Hikmet Kiler Vakfı nın kurucularındandır. Kayak sporuna ilgisi çocukluk yıllarında başlayan Ümit KİLER, bu sevgi ve ilgisini su ve kar kayağı sporu yaparak sürdürüyor. TÜSİAD, TOBB, BETAV, BİGİAD üyesi, MÜSİAD Dış İlişkiler Komisyon Başkanı, İstanbul Ticaret Borsası Meclis Üyesi, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü üyesi olan Ümit KİLER evli ve dört çocuk babasıdır. Nahit KİLER / Yönetim Kurulu Üyesi 1965 yılında Bitlis te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis te tamamladı. Kiler Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Biskon Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. Ticaret hayatına 20 yıl önce perakendecilikle başlayan Nahit Kiler, kardeşleriyle beraber Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. başta olmak üzere bir çok şirketin kuruculuğunu üstlendi. İnşaat sektörünün dünyadaki gelişimini yakından takip eden ve inceleyen Nahit KİLER, Kiler Holding kuruluşu Biskon Yapı A.Ş. ile Türkiye nin en önemli iş merkezi/ rezidans projesi olan İstanbul Sapphire projesini hayata geçirdi. Nahit KİLER in inşaat sektöründeki bilgi ve birikimi, holding çatısı altında inşaat projelerini perakendeyle yarışır hale getirdi. Su ve kar kayağı sporları ile ilgilenen Nahit KİLER evli ve dört çocuk babası. Hikmet KİLER / Yönetim Kurulu Üyesi ve Onursal Başkanı Hikmet KİLER, iş hayatına 1956 senesinde atılmıştır yılında emekli olan Hikmet KİLER daha sonra perakendecilik sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Halen Kiler Holding şirketlerinin Onursal Başkanlığını görevini yürütmekte olup kendi ismini taşıyan, 2007 yılında kurulan HİKMET KİLER VAKFI ile eğitim, sosyal sorumluluk ve yardımlaşma projelerinde aktif olarak görev almaktadır. Hakan BARAN / Kiler Holding A.Ş. Temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Baran, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümünden, 1994 yılında mezun olmuştur. İş hayatına 1996 yılında İşmar Hipermarketçilik te (Baymar) Satınalma Uzmanı olarak başlamıştır. Daha sonra sırasıyla Diyarbakır Pazarları'nda (Baymar) Satınalma Uzmanı ve Satınalma Müdürü gibi pozisyonlarda görev almıştır yılında Kiler Alışveriş'de çalışmaya başlayan Hakan Baran Satın alma uzman ve müdür pozisyonlarında görev aldıktan sonra Satın alma Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmiştir yılının Mart ayında Kiler Alışveriş te göreve getirilip burada halen Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Mustafa Ruşen SELÇUK / Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi nden mezun olmuştur. ABD, Hollanda ve Türkiye de finans yönetimi ve finansal modelleme konularında eğitimler alan Mustafa Ruşen Selçuk, 1993 yılında İhlas Grubu nda finans bölümünde çalışmaya başlamıştır. Krediler ve Fon Yönetimi bölümünü kuran Selçuk, 2003 yılına kadar direktör olarak çalıştı yılında İhlas Yayın Holding e Finans Departmanını kurmak üzere katılan Mustafa Ruşen Selçuk, halen İhlas Yayın Holding Finans Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir. Aynı zamanda Mustafa Ruşen Selçuk TESYEV mütevelli üyesi, BJK kongre üyesi, SAJEV mütevelli üyesi ve SaintJoseph liler derneği üyesidir. Mustafa Ruşen Selçuk, 1990 yılında istanbul Üniversitesi işletme Fakültesi nden mezun olmuştur. ABD, Hollanda ve Türkiye de finans yönetimi ve finansal modelleme konularında eğitimler alan Mustafa R. Selçuk,

32 1993 yılında ihlas Grubu nda finans bölümünde çalışmaya başlamıştır. Krediler ve Fon Yönetimi bölümünü kuran Selçuk, 2003 yılına kadar direktör olarak çalıştı yılında ihlas Yayın Holding e Finans Departmanını kurmak üzere katılan Mustafa Selçuk, halen ihlas Yayın Holding Finans Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir. Aynı zamanda Mustafa R. Selçuk TESYEV mütevelli üyesi, BJK kongre üyesi, SAJEV mütevelli üyesi ve SaintJoseph liler Derneği üyesidir. Yrd. Doç. Dr. Hasan SERT / Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Hasan SERT; 1961 yılında Akşehir'de doğdu. Yüksek öğrenimini, 1981 yılında Ankara Gazi Üniversitesi'nde, yüksek lisans çalışmalarını Makine Yüksek Mühendisi ünvanıyla 1990 yılında Selçuk Üniversitesi nde, doktora eğitimini ise 1997 yılında Erciyes Üniversitesi nde tamamladı. Ankara Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi nde öğretim üyeliği ve ABD Michigan Üniversitesi nde ise misafir öğretim üyeliği görevlerinde bulundu. Bir çok master ve doktora öğrencisi yetiştirdi. Çok sayıda ulusal ve uluslararası makale yazan SERT; Yerel Yönetimler, Üniversite ve Sanayi İşbirliği Sempozyumu başta olmak üzere, birçok uluslararası toplantılarda düzenleme kurulu üyelikleri, değişik dergilerde yayın kurulu üyelikleri ve farklı özel sektör kuruluşlarına danışmanlıklar, yönetim kurulu üyelikleri yaptı. Birçok şirket yönetti ve şirket ortaklıklarında yer aldı. 40'ın üzerinde ülkede, akademik ve ticari çalışmalarda bulundu yılında, 9. Dünya Verimlilik Kongresi başta olmak üzere birçok sempozyuma katıldı Mayıs ayından itibaren TÜMSİAD Genel Başkanı oldu. Görevi sırasında şube ve üye sayısının artmasına önemli ölçüde katkı sağladı. Bu süreçte TÜMSİAD, Avrupa Birliği Sanayi ve İşletme Komisyonu Genel Direktörlüğü'nün koordinatörlüğünde gerçekleşen 2010 Avrupa Birliği KOBİ Haftası etkinlikleri çerçevesinde, 37 katılımcı ülkenin sivil toplum, özel sektör ve kamu kuruluşları arasından En Etkin STK olarak seçildi. Dernek, aynı uluslararası başarıyı 2011 yılında da tekrar kazandı. Dr. Hasan SERT, Dünya Değişim Liderleri Zirvesi, Dünya Türk İş Konseyi ve Yeni Başlangıçlar İçin Ortaklıklar (PNB-Partners For a New Benning) toplantılarına, Dünya Girişimcilik Zirvelerine katıldı. DEİK Denetim Kurulu Üyeliği ne seçildi. Türkiye ile diğer ülkelerin yapmış olduğu birçok iş konseylerinde ve iş forumlarında yer aldı yılında, MPM tarafından değerlendirilen çalışmada 11 Altın Türk ten biri seçildi. Yine aynı yıl Dünya Verimlilik Bilim Konfederasyonu tarafından dünyada sadece 41 kişi ve kuruluşa verilen Dünya Verimlilik Oskarı Madalyası aldı. Halen Gazi Üniversitesi nde Öğretim Üyesi, değişik sektörlerde şirketleri olan bir işadamı ve TÜMSİAD Genel Başkanı olan Dr.Hasan Sert, evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir. Yönetim Kurulu Üyelerinin sirket dısında baska görevler alması belirli kurallara baglanmamıstır. Yönetim Kurulu üyeleri grup içi sirketlerde Yönetim Kurulu üyeligi veya yöneticilik yapmaktadır. Yasin Yılmaz / Mali isler Direktörü Yasin Yılmaz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tütün Eksperliği ve Anadolu Üniversitesi iktisat Fakültesi iktisat Bölümü nden mezun olmuştur. iş hayatına 1997 yılında irfan Yeminli Mali Müşavirlik firmasında başlamış, Bağımsız Denetim, Sigorta Denetimi, Vergi Denetimi ve Tam Tasdik Denetimi yapmış ve iç Kontrol Sistemleri Alt yapısının oluşturulması çalışmalarında görev almıştır. Daha sonra Boğaziçi Yeminli Mali Müşavirlik firmasında bir yıl boyunca Tam Tasdik Denetimi ve Vergi Denetimi konularında çalışmıştır yılı Aralık ayından itibaren Kiler Alışveriş te Muhasebe Müdürü olarak çalışmaya başlayan Yasin Yılmaz, halen Mali işler, insan Kaynaklan, Cari işlemler ve Hukuk Müşavirliğinden sorumlu Direktör olarak çalışmaya devam etmektedir. Burak GONCE / Finans Direktörü 1975 yılında Mersin'de doğan Burak Gonce, ilk ve ortaokulu Ankara'da okumuştur. Lise tahsilini Avcılar Ticaret Lisesi'nde tamamlamıştır. İş hayatına 1994 yılında Bakırköy Kiler mağazasında stajyer olarak başlayan Burak Gonce, Kiler bünyesinde çeşitli kademelerde görev alarak, 18 yılık deneyimi ile halen Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'te Finans Direktörü olarak görev yapmaktadır. Kiler Holding e bağlı muhtelif şirketlerinde denetçilik görevini yürütmektedir.

Son 5 Yılda Ortaklık Dışında Üstlendiği Görevler. Yönetim Kurulu Başkanı %1 Devam Ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı. Yönetim Kurulu Başkanı

Son 5 Yılda Ortaklık Dışında Üstlendiği Görevler. Yönetim Kurulu Başkanı %1 Devam Ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı. Yönetim Kurulu Başkanı EK 6 Yönetim Kurulu Aday Listesi ve Özgeçmiş Bilgileri ÜMİT KİLER İlk ve orta öğrenimini Bitlis'te, liseyi İstanbul'da tamamlayan, Ümit Kiler perakende sektöründe başta İstanbul ve Ankara olmak üzere 190'

Detaylı

Yönetim Kurulu Aday Listesi ve özgeçmişleri ile grup içi ve grup dışındaki görevleri;

Yönetim Kurulu Aday Listesi ve özgeçmişleri ile grup içi ve grup dışındaki görevleri; Aday Listesi ve özgeçmişleri ile grup içi ve grup dışındaki görevleri; NAHİT KİLER Nahit Kiler, ilk, orta ve lise öğrenimini Bitlis'te tamamladı. Ticaret hayatına 20 yıl önce perakendecilikle başlayan

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 08.05.2008 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Sermaye

Detaylı

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı.

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Özel Durum Açıklaması Tarih : 04 Nisan 2008 Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 4 Nisan 2008

Detaylı

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI /04/2013 tarih ve sayılı Yönetim Kurulu Kararı ekidir.

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI /04/2013 tarih ve sayılı Yönetim Kurulu Kararı ekidir. MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI /04/2013 tarih ve sayılı Yönetim Kurulu Kararı ekidir. Madde: 17 DENETÇİLER Şirketin denetimi genel kurul tarafından

Detaylı

FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ

FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ ESKİ ŞEKİL YENİ ŞEKİL GENEL KURUL GENEL KURUL Madde 9. Genel Kurul Olağan ya da Olağanüstü olmak üzere toplanır. Olağan Genel Kurul yılda

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

Pay sahipleri, pay sahibi olduklarını kimlik ibrazı ile ispatlayarak alacakları giriş kartıyla toplantıya katılabilirler.

Pay sahipleri, pay sahibi olduklarını kimlik ibrazı ile ispatlayarak alacakları giriş kartıyla toplantıya katılabilirler. VETAŞ VETERİNER VE TARIM İLAÇLARI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN YILLIK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicili ve Numarası: İstanbul / 123725 Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Özel Durum Açıklaması (Genel)

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Özel Durum Açıklaması (Genel) / KARTN [] 31.01.2013 17:22:32 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : PROF. DR. BÜLENT TARCAN CAD. PAK İŞ MERK. NO:5 K:3 GAYRETTEPE/BEŞİKTAŞ/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : TEL:0 212 273 20 00

Detaylı

İSTANBUL. Ticaret Ünvanı

İSTANBUL. Ticaret Ünvanı İSTANBUL Sicil No: 123648 Ticaret Ünvanı KORDSA GLOBAL ENDÜSTRİYEL İPLİK VE KORD BEZİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin

Detaylı

2- GYO'lar sermayelerinin ne kadarını halka açmak zorundadır? GYO lar sermayelerinin en az %25 ini halka açmak zorundadırlar.

2- GYO'lar sermayelerinin ne kadarını halka açmak zorundadır? GYO lar sermayelerinin en az %25 ini halka açmak zorundadırlar. 1- GYO'lara ilişkin temel yasal düzenleme nedir? GYO lar, Sermaye Piyasası Kurulu nun III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği ne tabidirler. 2- GYO'lar sermayelerinin

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

VEKALETNAME SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

VEKALETNAME SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI DAN Yönetim Kurulumuz Şirket Genel Kurul unu aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 28/05/2007 Pazartesi günü saat 14:00 da

Detaylı

Bilgilendirme Politikası, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır.

Bilgilendirme Politikası, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1-Amaç Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. bilgilendirme politikasında amaç, Ortaklığın hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim kurarak Ortaklığa ilişkin

Detaylı

İMKB ve hisselerin işlem gördüğü uluslararası borsalara iletilen özel durum açıklamaları

İMKB ve hisselerin işlem gördüğü uluslararası borsalara iletilen özel durum açıklamaları İHEVA BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç: İhlas Ev Aletleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. (İheva), ilgili kanunlar ve SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde, hissedarların eş zamanlı eksiksiz, şeffaf ve doğru

Detaylı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2016 yılı faaliyet dönemi Olağan Genel Kurulu, Mahmutbey Mahallesi 2655..Sokak No:3 Bağcılar / İstanbul adresinde 28 Nisan 2017 günü saat 14:00 de aşağıda

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç Tacirler Yatırım Holding A.Ş. nin (TCHOL) kamuyu bilgilendirme politikasının amacı; pay ve menfaat sahiplerine, şirketin geçmiş performansı

Detaylı

Bilgilendirme Politikası:

Bilgilendirme Politikası: Bilgilendirme Politikası: AMAÇ Dentaş Ambalaj ve Kağıt Sanayi A.Ş. (Dentaş), sektörünün önde gelen saygın kuruluşlarından biri olarak ilgili kanunlara uyumlu olmak kaydıyla eşitlik, doğruluk, tarafsızlık,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Bilgilendirme Politikası. Özet Bilgi. Bilgilendirme Politikası

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Bilgilendirme Politikası. Özet Bilgi. Bilgilendirme Politikası KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özet Bilgi İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan

Detaylı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2017 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Bentley-Lamborghini Showroom,

Detaylı

TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2014-31.12.2014 HESAP DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2015 GENEL BİLGİLER 1. Raporun ilgili olduğu hesap dönemi: Bu faaliyet

Detaylı

AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. AMAÇ Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş. nin ( AYES A.Ş. veya Şirket ) Bilgilendirme Politikası nın temel amacı pay ve menfaat sahiplerine,

Detaylı

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Güncelleme Tarihi: Aralık 2014 1. Amaç: Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BMB veya Şirket), Sermaye Piyasası

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 26.02.2016;2016/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2016 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket Yatırımcı İlişkileri Bölümü tarafından Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci

Detaylı

EULER HERMES SİGORTA A.Ş.

EULER HERMES SİGORTA A.Ş. EULER HERMES SİGORTA A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 30 Mart 2015 V.03 1. AMAÇ... 3 2. TANIMLAR...3 3. YETKİ VE SORUMLULUK...3 4. BİLGİLENDİRME ARAÇLARI...4 4.1. Şirket İnternet Sitesi ve İçeriği 4.2. Faaliyet

Detaylı

Sermayedeki Pay Oranı (%) Sermayedeki Pay Tutarı (TL) MEHMET ALİ YILMAZ 41,28 60.192.996,41 HALKA AÇIK 47,05 68.611.708,00 DİĞER 11,67 17.012.

Sermayedeki Pay Oranı (%) Sermayedeki Pay Tutarı (TL) MEHMET ALİ YILMAZ 41,28 60.192.996,41 HALKA AÇIK 47,05 68.611.708,00 DİĞER 11,67 17.012. SERMAYE PİYASASI KURULU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ TEBLİĞİNİN (SERİ: II NO:17.1) 1.3.1 MADDESİ KAPSAMINDA YAPILAN EK AÇIKLAMALAR SPK nın II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. Halka Arz işlemleri ile birlikte, Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.

İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. Halka Arz işlemleri ile birlikte, Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuştur. İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Halka Arz işlemleri ile birlikte, Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuştur. Amaç Şirketimiz bilgilendirme politikasının ana prensibi;

Detaylı

ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Yönetim Kurulumuzun 04 Mart 2014 tarih 1502 no lu kararı ve Şirketimiz Esas Sözleşmesinin 15. maddesi gereğince 2013 Yılı Ortaklar Olağan

Detaylı

KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2012 30/06/2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2012 30/06/2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2012 30/06/2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU KURUMSAL KİMLİK Ticari Unvanı : Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ş Tarihi : 12.07.1994

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1- Amaç BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Karkim Sondaj Akışkanları Enerji Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sermaye Piyasası

Detaylı

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 31 MART 2012 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT KONSOLİDE FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa Şirket in Faaliyet

Detaylı

T. GARANTİ BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

T. GARANTİ BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI T. GARANTİ BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Aralık 2018 İÇERİK I. AMAÇ... 2 II. BİLGİLENDİRME ARAÇLARI VE YÖNTEMLERİ... 2 Özel Durum Açıklamaları... 2 Yurtdışı Borsalarda Yapılan Açıklamalar... 3

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 2012 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 2012 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 212 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış, Başkanlık Divanının oluşturulması ve saygı duruşu, 2- Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 23

Detaylı

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN. 05 Temmuz 2013 Tarihli Genel Kurul Toplantı İlânı

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN. 05 Temmuz 2013 Tarihli Genel Kurul Toplantı İlânı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 05 Temmuz 2013 Tarihli Genel Kurul Toplantı İlânı Şirketimizin 2012 Olağan Genel Kurul Toplantısı, 05 Temmuz 2013 Cuma

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ NE UYUM RAPORU

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ NE UYUM RAPORU ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2014 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ NE UYUM RAPORU Mart 2014 1 RAPOR NO : 1 RAPOR TARİHİ : Mart 2014 İNCELEMEYİ YAPAN : Kurumsal Yönetim Komitesi İNCELEMENİN KONUSU : Kurumsal

Detaylı

VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ

VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ ŞİRKETİN UNVANI Madde 2: Şirketin Ticaret Ünvanı VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ dir. Bu esas sözleşmede

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

ASYA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ASYA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ASYA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 10.09.2013-30.09.2013 Mart 2014 İÇİNDEKİLER TABLOSU 1. ŞİRKET İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER... 3 1.1. ŞİRKET TANIMI... 3 1.2. ORTAKLIK YAPISI (30.09.2013

Detaylı

MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç: Marbaş B Tipi Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin kamuyu bilgilendirme politikası, şirketin geçmiş performansının

Detaylı

BORSA İSTANBUL A.Ş. 12/05/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BORSA İSTANBUL A.Ş. 12/05/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BORSA İSTANBUL A.Ş. 12/05/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz Ortaklık Yapısı ve Oy Hakları Şirket sermayesini temsil eden paylar A, B ve C olmak üzere

Detaylı

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2012 30.09.2012 FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1.... 3-4 2. Sektörel Gelişmeler... 5 3. Şirketin Sektörel Politikaları... 5 4. Şirketin Faaliyette Bulunduğu

Detaylı

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİĞİ SAN. VE TİC A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİĞİ SAN. VE TİC A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİĞİ SAN. VE TİC A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç ve Kapsam Bilgilendirme politikasının temel amacı, ticari sır kapsamı dışındaki gerekli bilgi ve açıklamaların pay sahipleri,

Detaylı

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. 01.01.2012 31.03.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. 01.01.2012 31.03.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. 01.01.2012 31.03.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu Kurumsal Künye Ticaret Unvanı Merkez Adresi Bağlı Bulunduğu Ticaret Sicili Memurluğu : Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. : Teknosa

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 08 Nisan 2009 Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 8 Nisan 2009 tarihli toplantısında: 1- Ek-1 de yer alan

Detaylı

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş.

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2010-31.12.2010 FAALİYET RAPORU İçindekiler Yönetim Kurulu... 2 Denetim Kurulu.. 2 Sermaye Yapısı.. 2 Temettü

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç, Yetki ve Sorumluluk LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Logo, Şirket) Bilgilendirme Politikası, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-30 HAZİRAN 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye Ödenmiş Sermaye : 12.500.000 TL : 12.500.000 TL Şirketimizn

Detaylı

KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ VE GIDA SANAYİ VE TİCARET NONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ VE GIDA SANAYİ VE TİCARET NONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ VE GIDA SANAYİ VE TİCARET NONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1 KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM BEYANI Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket)

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. Konu : T.Garanti Bankası A.Ş Bilgilendirme Politikası hk.

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. Konu : T.Garanti Bankası A.Ş Bilgilendirme Politikası hk. İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

ÇALIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU

ÇALIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU ÇALIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU 1. Şirket Hakkında Genel Bilgiler İş bu rapor ÇALIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM

Detaylı

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ 2013-2014 YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz

Detaylı

Bilgilendirme Politikası

Bilgilendirme Politikası Bilgilendirme Politikası Bankamız ortaklarına, yatırımcılarına ve kamu dahil tüm menfaat sahiplerine bilgi aktarılmasını teminen Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği" çerçevesinde

Detaylı

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1. Açıklamanın yapılacağı tarih itibariyle şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı,

Detaylı

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sk. No:1 Yukarı Dudullu - Ümraniye / İstanbul. : Hayır

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sk. No:1 Yukarı Dudullu - Ümraniye / İstanbul. : Hayır Özel Durum Açıklaması (Genel) Tarih: 11/03/2014 Ortaklığın Adresi : Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sk. No:1 Yukarı Dudullu - Ümraniye / İstanbul Telefon ve Faks No. E-posta adresi : : 0 216

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 31 MART 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR İÇİNDEKİLER 1. Giriş... 2 2. Şirketin uyguladığı temettü politikası... 3 3. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum

Detaylı

ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 29 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 29 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 29 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Zirvelere doğru. Hep birlikte. PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. 2017 YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç Bilgilendirme politikası, şirketimizin geçmiş performansının ve gelecek beklentilerinin, genel kabul görmüş muhasebe prensipleri ile Sigortacılık

Detaylı

KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş. 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 27/04/2017 tarihinde yapılacak 2016 Yılı Olağan Genel Kurul İlanı Kamuyu Aydınlatma Platformunda 27/03/2017 tarihinde yayımlanmıştır.

Detaylı

MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ AŞ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ AŞ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ AŞ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI A - AMAÇ Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. (Şirket) nin kamuyu bilgilendirme politikası, şirketin geçmiş performansının ve gelecek beklentilerinin,

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR 26 Ağustos 2011 İÇİNDEKİLER 1. Giriş... 2 2. Şirketin uyguladığı temettü politikası... 3 3. Kurumsal Yönetim

Detaylı

Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yatırımcı Sunumu. Hisse Kodu: EGCYO ISIN:TRAEVREN91Q7

Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yatırımcı Sunumu. Hisse Kodu: EGCYO ISIN:TRAEVREN91Q7 Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yatırımcı Sunumu Hisse Kodu: EGCYO ISIN:TRAEVREN91Q7 Kasım 2012 Yasal Uyarı İşbu belgedeki bilgilerin doğruluğu, güvenilirliği ve güncelliği hakkında

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 12.01.2015;2015/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2015 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket in Yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi olan Zeynep Ece ARABUL GÜNEL in Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKAMIZ

KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKAMIZ KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKAMIZ 1. Amaç 2. Yetki ve Sorumluluk 3. Yöntem ve Araçlar 4. Finansal Tabloların Bağımsız Denetimden Geçirilmesi 5. Faaliyet Raporunun Vergi Dairesine Bildirilmesi 6. Kamuya

Detaylı

YEŞİL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 03.07.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

YEŞİL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 03.07.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET YEŞİL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 03.07.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Ticaret Odası : İstanbul Sicil No : 505868 Şirketimizin Ortaklar Olağan Genel

Detaylı

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011-31 Aralık 2011 Dönemi İÇİNDEKİLER: ŞİRKET TANITIMI 3 SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI 3 YÖNETİM KURULU 4 DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE 6 DENETÇİ 6 ÜST YÖNETİM 6 VİZYONUMUZ,

Detaylı

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Doğru mesajları farklı gruplara iletebilen en önemli kurumsal iletişim aracı Adres Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul www.tuyid.org Tel (212)

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğün den gerekli izinleri alınan; Ana sözleşmemizin

Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğün den gerekli izinleri alınan; Ana sözleşmemizin Yönetim Kurulumuzun 27.10.2010 tarih 2010/21 sayılı toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğün den gerekli izinleri alınan; Ana sözleşmemizin - Şirketin

Detaylı

ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Yönetim Kurulumuz; Aşağıda yer alan gündemi görüşmek üzere 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 21 Mart 2017 - Salı günü,

Detaylı

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28,

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28, SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ve Seri:II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkeleri nin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ i hükümleri gereği yapılması

Detaylı

BURÇELİK VANA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İDARE MECLİSİ BAŞKANLIĞI NDAN

BURÇELİK VANA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İDARE MECLİSİ BAŞKANLIĞI NDAN BURÇELİK VANA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İDARE MECLİSİ BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2012 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu aşağıdaki gündemi görüşerek karara bağlamak üzere, 9 Ekim 2013 Çarşamba günü

Detaylı

SERVE KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU KARARI

SERVE KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU KARARI SERVE KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU KARARI KARAR NO : 2006/39 KARAR TARİHİ : 01.11.2006 Şirketimiz Yönetim Kurulu 01.11.2006 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 02.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 02.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 02.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA AÇIKLAMALAR SPK nın II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Ağustos 2014 Salı günü saat 14.00 de Balıkhisar Mahallesi Köy İçi Kümeevleri No:574

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Ağustos 2014 Salı günü saat 14.00 de Balıkhisar Mahallesi Köy İçi Kümeevleri No:574

Detaylı

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 31 MART 2011 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT KONSOLİDE FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa Şirket in Faaliyet

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2018 31/03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Ahmet KAHRAMAN Sn. Ahmet KAHRAMAN,

Detaylı

POLİTEKNİK METAL SAN.VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2013 31.12.2013 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU

POLİTEKNİK METAL SAN.VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2013 31.12.2013 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU POLİTEKNİK METAL SAN.VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2013 31.12.2013 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU 1- GENEL BİLGİLER Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2013/ 31.12.2013 Ticaret unvanı : POLİTEKNİK METAL

Detaylı

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELE TADİL METNİ YENİ ŞEKİL

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELE TADİL METNİ YENİ ŞEKİL BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELE TADİL METNİ ESKİ ŞEKİL YÖNETİM KURULU NUN SEÇİMİ Madde 9 Yönetim Kurulu en az 5 en çok 9 Üye den teşekkül eder. Yönetim Kurulu Üyeleri

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 21 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 21 yılı Hesap Dönemi ne ait 21 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ATTİLA TÜRKER 2 ALİ NURİ TÜRKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç ve Kapsam Asya Katılım Bankası A.Ş., başta Bankacılık Kanunu ve söz konusu Kanuna ilişkin ikincil düzenlemeler olmak üzere, Sermaye Piyasası Mevzuatı,

Detaylı

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 30 HAZİRAN 2012 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT KONSOLİDE FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa Şirket in

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş.

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun II-14.1

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı