Adana Çukurova Rotary Kulübü PROJELERİ. Guvernör Prof. Dr. Canan ERSÖZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Adana Çukurova Rotary Kulübü PROJELERİ. Guvernör Prof. Dr. Canan ERSÖZ"

Transkript

1 Adana Çukurova Rotary Kulübü PROJELERİ Guvernör Prof. Dr. Canan ERSÖZ 28.ARALIK.2015

2 Bes-asamble katılımı (8-12 Nisan 2015) UR Başkanı: K.R Ravindran 2430 Bölge Guvernörü: Canan Ersöz 2430 Bölge 3. Grup (adana) Guvernör Yardımcısı: Tolga Tutaş 4. Grup Guvernör Yardımcısı: Hüsnü Kocatepe

3 BES ASAMBLE

4 Devir Teslim Töreni (13.Haziran.2015)

5 Devir Teslim Töreni (13.Haziran.2015)

6 Dönemi Yönetim Kurulu Başkan: M. Lütfi CANDIR Gen. Sekreter: Zekeriya ÖZVEREN Sayman: Koray DÖNMEZ As Başkan: Tuncay COŞKUN Geçmiş Dönem Başkanı: Ahmet ÖZKÖK

7 Anıt Kabir Ziyareti

8 İlk Kulüp Asamblemizi Yaptık.. 27.NİSAN.2015

9 Rotary vakfı %100 PHD (Paul Harris Felow) EREY (Every Rotarian Every Year) M. Lütfi Candır Zekeriya Özveren Koray Dönmez

10 Net Üye Artışı Sağlandı Yeni Alınan Üyeler 2430 Bölge Üyelik Komitesine 10 gün içinde bildirildi Üye Bilgilerimiz Bölge ve Uluslararası Rotary Web sayfasında Güncellendi Üyelik Komitesi İle İlgili Yapılanlar Uğur BÜYÜKKARDEŞ Gökhan ÇIRAGİL Efe ULUÇ Şehir Değişikliği Nedeni ile Kulübümüzden Ayrılmış Olan GDB Tuğrul Yeğenağa için Bodrum RK Başkanı ile Görüşülüp Üye Olması Sağlandı

11 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar Esat Tuğberk Spor Şenliği Rotary Kulüplerini tanıtmak ve tabana yaymak için Adana da kurulu bulunan 6 Rotary Kulübü ile Ortaklaşa Esat Tuğberk Spor Şenliği düzenlendi ve katılım sağlandı. Bu etkinlikte geniş bir şekilde Rotary Tanıtımı yapıldı.

12 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar Rotary Tanıtım Günü (04.Aralık.2015 Adana Optimum AVM) Kulüp Büteni Ayda 2 Defa Düzenli Olarak Yayımlandı Kulüp Projelerimiz Devamlı Basında Yer Aldı Dönem Faaliyetleri, Basın Mensupları Toplantımıza Davet Edilerek Tanıtıldı Proje Haberlerimiz Bölge Yayınlarına ve Bölge Web Sitesine 5 defa Yollandı. Şu ana kadar 2 tanesi yayımlandı (Huzur Evi İftar Yemeği, Kıbrıs Kyrenia Rotary Kulüp Ziyareti, Kısa Dönem Yaz Kampı, Küresel Bağış, TLG, Bir Okulumuz Var Projesi )

13 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar Bir Okulumuz Var Projesi, Kısa Dönem Yaz Kampı Projesi ve Küresel Bağış Projesi Rotary Dergisinde Yayımandı Bütün Projelerimiz ve Aktivitelerimiz Face-Book ve Instagram hesaplarımızda UR ve Bölge Önerilerine ve Kurallarına Uygun olarak sürekli yayımladı Erken Tanı Projesini Optimum AVM de Yaparken Rotary Tanıtımı ile ilgili broşürlerimizi dağıttık. Rotary nin toplumsal imajını güçlendirmek amacı ile Kapadokya RK nın düzenlediği Otizim Kampına bir adet Otistik Çocuk yolladık. Rotary nin toplumsal imajını güçlendirmek amacıyla Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ile birlikte Uluslararası Uluslararası Kırk Yama Sergisini Guvernörümüzün Katılımı ile Açtık.

14 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar

15 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar KAPADOKYA OTİZİM KAMPINA BİR ÇOCUK VE AİLESİNİ YOLLADIK Uluslararası Kırk Yama Sergisi Açılışı (ZİÇEV ile Ortak 14.Ekim.2015)

16 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar Kulüp Toplantımıza İnşaat Mühendisleri Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Davet Edilerek, Kulüp Projeleri Hakkında Sunum Yapıldı (13.Ekim.2015) ADSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Davet Edilerek Kulüp Projeleri Hakkında Sunum Yapıldı ve Ortak Proje Yapılma Kararı Alındı (24.Ağustos.2015) Kulübümüz Önderliğinde Bir Okulumuz Var Projesi Kapsamında Sivil Toplum Kuruluşu Olarak ADSİAD ile okulumuza kütüphane yaptık. Kulüp Bültenimizde ve Web Sayfamızda Rotary Bilgilerine Yer verdik

17 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı

18 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar (ADSİAD Ortak Toplantısı )

19 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar (Yalmanlı Köyü İ.Ö.O. Kütüphanesi)

20 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar Kulüp Toplantımıza Medya Mensubu olarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cafer Esendemir ve Yardımcısı Ömer Üney davet edilmiştir. Cafer Esendemir toplantıda Ülkemizde yaşanan gazetecilik sorunları ile ilgili sunum yapmıştır. Toplumumuz için önemli olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün vefatının 77. yılını, önce bir okulumuz var projesi kapsamında Yalmanlı Köyü İ.Ö.O da saat 9.05 geçe öğrencilerimiz ile birlikte saygı duruşunda bulunuldu. Aynı gün akşamı Adana da faaliyet gösteren 6 Rotary Kulübü olarak düzenlediğimiz anma etkinliğinde araştırmacı gazeteci Can Dündar konuşmacı konuğumuz olmuştur.

21 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar 21

22 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar Kulübümüzün Instagram Hesabını açtık, var olan Face Book Hesabını aktif hale getirdik. Kulübümüzün Sosyal Medya Hesaplarını Uluslararası Rotary ve Bölge Tarafından önerilen şekilde aktif olark kullanıyoruz. Medya mensuplarını kulübümüze davet ederek, kulübümüz ve projelerimiz hakkında detaylı bir sunum yapıldı

23 Halkla İlişkiler Komitesi ile İlgili Yapılanlar

24 Kulüp Hizmetleri Alanında Projelerimiz Bölge Rotary Bilgileri ve Eğitim Komitesi rehberliğinde yaz kampı öğrencilerine basın mensuplarına, üyelerimize ve bursiyerlerimize Rotaryen Bekir Turgut ve Rotaryen GDB Tamer Büyükyılmaz Rotary eğitimi vermiştir. Konuşmacı bankamızdan konuşmacı Guvernör Yardımcımız Tolga Tutaş, Güvernör Yardımcımız Hüsnü Kocatepe ve komite başkanı İskenderun RK GDB Demet Özal Kulübümüze konuşmacı olarak katılmışlardır. 3 ler projesi GDB başkanlarından Haldun Teymen ve GDB Serdar Öztekin başkanlığında yapılmıştır. 3 yeni üye alarak net üye artışı sağlanmıştır. Nisan 2015 BES Asamblesine Gn. Sekreterimiz Zekeriya Özveren ve Saymanımız Koray Dönmez katılmışlardır. Nisan 2015 BES Asamblesine YK dışında Tayfun Sevimli, Koray Aşıcı, Engin Geren ve Hüsnü Kocatepe katılmışlardır.

25 Kulüp Hizmetleri Alanında Projelerimiz 25

26 Kulüp Hizmetleri Alanında Projelerimiz 6.Temmuz.2015 tarihinde Çukurova Rotarak kulübü ile ortak toplantı düzenlenmiştir. 31.Ağustos.2015 tarihli toplantıda konuşmacımız Çukurova Rotarak Kulübü Başkanımız Hande Yurdaer konuşmacımız oldu ve projeleri hakkında sunum yaptı

27 Kulüp Hizmetleri Alanında Projelerimiz Kulübüz tarafından düzenli olarak ayda 2 defa bülten çıkarılmaktadır. Her bültenimizde Rotary Bilgilerine yer verilmektedir. Bültenlerimiz İngilizce ye çevrilerek yurtdışındaki Rotary Klüplerine yollanmaktadır.

28 Kulüp Hizmetleri Alanında Projelerimiz Geliri maddi durumu yetersiz çalışkan üniveriste öğrencilerine gidecek olan Klübümüz üyelerinden ve eşlierinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu Konseri 13 Ocak 2016 tarihinde yapıldı.

29 Kulüp Hizmetleri Alanında Projelerimiz Ocak Başları Toplantılarımız Hızla Devam Ediyor

30 Kulüp Hizmetleri Alanında Projelerimiz Klüp stratejik planımız yapılmış olup en kısa sürede bölge stratejik planlama komitesine yollanacaktır.

31 Meslek Hizmetleri Projelerimiz Meslek Hizmetleri Ödülümüz 18.Aralık.2015 günü Seyhan Otelinde Basına Açık Şekilde Yönetim Kurulumuzun Uygun Gördüğü 3 şahısa verilmiştir. Kaybolmaya Yüz tutmuş meslek hizmeti dalında Murat Yurtbulmuş a (Otomatik saat tamircisi ve Kule saatleri bakım ve tamircisi ) ödül verilmiştir. Başarılı Meslek dalında Doç. Dr. Erol Atilla ya (Sistem Tıp Merkezi Kurucusu) Ödül Verilmiştir. Adanayı Tanıtım ve Turizm Dalında Orhan Ürgenç e Verildi Kulübümüzün meslek sınıflandırması güncellenmiş ve bir toplantımızda sunumu yapılmıştır. 15.Kasım.2015 tarihinde Yalmanı Köyü Rotary Toplum Birliği ile birlikte köyün bayanlarına pastacılık kursu verilmiştir. Bu kurs devam edecektir.

32 Meslek Hizmetleri Projelerimiz 32

33 Meslek Hizmetleri Projelerimiz İki kulüp toplantımızı üye işyerimizde, iş yeri ziyareti olarak gerçekleştirdik.

34 Meslek Hizmetleri Projelerimiz İş Barışı, İş sağlığı ve İş Güvenliği konusunda üyelerimize, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetici ve Üyelerine Seminer verildi. İş güvenliği başlıkı sunumu İş güvenliği uzmanı Fuat Sarıoğlu, İş sağlığı ve İş Hastalıkları konusunda ki sunumuda üyemiz GDB Dr. Bülent Büyükiz eğitim vermiştir.

35 Meslek Hizmetleri Projelerimiz 30.Kasım.2015 tarihinde Rotaractlarımız ile birlikte Adana Koleji Son sınıf öğrencilerine yönelik meslek tanıtım semineri gerçekleştirdik. Proje yönetmenimiz GDB Mehmet Erel, Diyetisyen Elize Gözüyılmaz, Tıp alanında GDB Dr. Bülent Büyükiz, Elektirik Elektronik Alanında, Yüksek Mühendis Ersin Şendoğan, Mimarlık alanında yüksek mimar Koray Dönmez, İşletme alanında DUFA Boyaları Koordinatörü Tuncay Coşkun, Hukuk alanında Avukat Alpaslan Yücel, Psikolojoli alanında Piskolok Göksu Telmaç 165 kişi olan öğrenci grubuna seminer vermiştir.

36 Meslek Hizmetleri Projelerimiz Üyelerimizden Cenk Yüzereroğlu, Mehmet Ulusoy ve Mehmet Erel in işyerlerinde toplam 9 öğrenciye staj imkanı sağlandı Bir Okulumuz Var Projesi kapsamında finans bank A.Ş. İle kulübümüzün ortaklaşa yaptırdığı bilgisayar laboratuvarında köyün gençlerine bilgisayar kursu verildi.

37 Meslek Hizmetleri Projelerimiz

38 Meslek Hizmetleri Projelerimiz Birinci Pasta Kursumuz - İkinci Pasta Kursumuz 38

39 Toplum Hizmetleri Projeleri A Grubu Proje Çocuk Gelinler Olmasın Konusundaki Projelerimiz 6 Rotary Kulübümüzün Finansmanı ile Manş Denizini Geçecek Yüzücülerimizi yolcu ederek Havaalanında farkındalık yarattık

40 Toplum Hizmetleri Projeleri Ekim 2015 tarihinde 6 Rotary Kulübümüzün ortaklaşa düzenlediği spor şenliğinde stand açılmış ve farkındalık yaratılmıştır. 6.Aralık.2015 tarihinde Adana daki 6 Rotary Kulübünün ortaklaşa düzenlediği müzayede de Çocuk Gelinler ile ilgili farkındalık yaratılmıştır ( Katılım 465 kişi olmuştur)

41 Toplum Hizmetleri Projeleri Bir Okulumuz Var Projesi kapsamında Yalmanlı Köyü İ.Ö.O da Binalarda fiziksel iyileştirme yaptık (Boya, Pencere, Kapı, Sıra, Kütüphane, Spor sahası, Bilgisayar Laboratuvarı). Aynı zamanda Bilgisayar Laboratuvarında Öğrenci ve velilere yönelik bilgisayar eğitimi ve farkındalık çalışmaları yapıldı

42 Yalmanlı Köyü İlk Okulu Bizim Bir Okulumuz Var Projesi

43 Yalmanlı Köyü İlk Okulu Bizim Bir Okulumuz Var Projesi

44 Toplum Hizmetleri Projesi Badem & Böğürtlen Projesi Kapsamında Adana daki 6 Rotary Kulübümüzün, Adana Organize Sanayi Bölgesinde Bize tahsis edilen arazide 100 adet badem fidesi dikmek için fizibilite raporları hazırlanıp Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü ile konu hakkında protokol yapılmıştır. 24.Ekim.2015 tarihin de Çocuk göz sağlığı ile ilgili 6 Rotary kulübümüzün ortaklaşa düzenlediği Ana Okulu Öğretmenlerine Çocukları Göz Sağlığı ve Göz Hastalıkları konusunda erken tanı kursu verilmiştir. Seminer i komite başkanımız, Prof. Dr. Rana Altan Yaycıoğlu vermiştir.

45 BÖLGE HİZMETLERİ PROJELERİMİZ Adana da 6 Rotary Klübü ile ortaklaşa yaptığımız 550 fidanlık badem bahçemizin altyapısı tamamlandı. 45

46 Toplum Hizmetleri Projesi Çocuk Göz Sağlığı Erken Tanı Projesi Kapsamında 6 Rotary Kulübü nün Ortaklaşa Yaptığı Ana Okulu Öğretmenlerine Eğitim Verilmiştir. Prof. Dr. Rana Altan Yaycıoğlu -30 Eylül 2015

47 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje Sivil Toplum Kuruluşu ADSİAD ile Bir Okulumuz Var Projesi Kapsamında Kütüphane Yapılmıştır. Finans Bank A.Ş ile yine aynı okula bilgisayar laboratuvarı yapılmıştır.

48 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje Bir Okulumuz Var Projesi Kapsamında okulumuzun bulunduğu Yalmanlı Köyünde, «Yamanlı Köyü Rotary Toplum Birliği Kurulmuştur.»

49 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje Adana da 6 Rotary Kulübü olarak 4.Aralık.2015 tarihinde Optimum AVM de erken tanı hayat kurtarır kapsamında Adana Sağlık Müdürlüğü KETEM doktorlarından Nilgün Kocabıyık ve ekibi geniş bir katılım ile eğitim vermiştir.

50 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje

51 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje Yalmanlı Köyünde Kurulan Rotary Toplum Birliği ile proje yapıldı. Bu projelerden bir tanesi toplum birliğinde yaşayan genç kızlara pastacılık kursu verildi. Yalmanlı köyü İ.Ö.O fiziksel onarımı toplum birliği üyeleri ile ortaklaşa yapıldı

52 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje Yalmanlı Köyü İ.Ö.O öğrencilerine Yalmanlı Köyü Rotary Toplum Birliği İle birlikte diş taraması ve diş sağlığı eğitimi verilmiştir. Öğrencilere, Diş macunu ve diş fırçası hediye edilmiştir.

53 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje Çukurova Rotaract Kulübü Üyeleri ile Yapılan Ortak Projeler Bir Okulumuz Var Projesi Kapsamında Yalmanlı Köyü İ.Ö.O. Fiziksel durumunun iyileştirilmesi. 10 Kasım Etkinliği yapılarak, öğrencilere Atatürk kitapları ve afişleri hediye edilmiştir. Yalmanlı Köyü İ.Ö.O Diş taraması projesi Erken Tanı hayat kurtarır projesi yapılmıştır. Özel Adana Koleji Lise Son sınıf öğrencilerine (165 öğrenci katılımlı ) Meslek edindirme ve meslek seçme konusunda seminer verilmiştir. Huzur evi sakinlerine ortak iftar yemeği verilmiştir. Huzur evi sakinleri için 20 Aralık 2015, Pazar günü bayan kuaförü eşliğinde bakım günü düzenlenmiştir.

54 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje

55 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje Gıda güvenliği ile ilgili 800 kişiye bilgilendirici broşür dağıtıldı.

56 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje Zihinsel Yetersiz Çocuklar için Toplumda Farkındalık Yaratmak amacı ile, ZİÇEV iş birliği ile Adana Belediyesi Sergi Salonunda, Zihinsel Yetersiz Çocukların çekmiş olduğu resim sergisini açtık. Toplumun Çocuklara katkı sağlamasını sağladık. Onları mutlu ettik.

57 Toplum Hizmetleri Projeleri B Grubu Proje Klüp bünyemizde bir afet komitesi kurulmuş olup deprem öncesi alacağımız tedbirleri anlatan sunumu üyemiz Selami Güleç vermiştir.

58 Toplum Hizmetleri Projeleri Huzur Evi İftar Yemeği 13 Temmuz 2015

59 Toplum Hizmetleri Projeleri Huzur Evi İftar Yemeği 13 Temmuz 2015

60 Toplum Hizmetleri Projeleri Çukurova Rotaract Kulübü İle Birlikte 20.Aralık.2015 Tarihinde Adana Huzur Evi Sakinlerine Moral Amaçlı Kişisel Bakım Günü Düzenlenmiştir

61 Toplum Hizmetleri Projeleri Şanlıurfa Siverek İlçesi kapıkaya İlk Öğretim Okuluna Star Bucks İle Ortaklaşa Giyim Eşyası ve Okul Araç Gereçleri Yardımı Yapıldı (7 Ekim 2015)

62 Uluslararası Hizmet Projelerimiz USD lik Güney Kore Seul Rotary kulübü ile ortak Yeni Doğum Ünitesine Kuvöz alımı

63 Uluslararası Hizmet Projelerimiz Yurt Dışı Rotary Kulübü Ziyareti (Kıbrıs-Kyrenıa Rotary Kulübü)

64 Uluslararası Hizmet Projelerimiz 2016 yılı uluslararası Rotary Konvansiyonuna Çukurova RK dönem başkanı M. Lütfi Candır Katılım için kayıt yaptırmıştır.

65 Uluslararası Hizmet Projelerimiz Yurt Dışında buluna bir RK ya (Seul RK) gerçekleştirdiğimiz bir projenin detaylarını yolladık. 5.Kasım.2015 tarihinde Antalya da düzenlenen Zone Enstitüsü Toplantısına Dönem başkanı M. Lütfi Candır ve Guvernör yardımcısı Hüsnü Kocatepe eşleri ile katıldı

66 Dostluk değişim programı katılımı Kanada-Edmonton Hüsnü Kocatepe ve eşi İnci

67 Dostluk değişim programı katılımı Avustralya Müslüm Doğru ve eşi Dilek

68 Uzun Dönem Gençlik Değişim Programı Giden Öğrenci: Damla TETİK (Brezilya-SaoPaulo) Gelen Öğrenci: Lilian Olivio Bruner (USA-Colorado)

69 Dostluk Değişim Programı Program Kapsamında Kanadan dan gelen 4 Rotaryen Kulübümüz Tarafından Misafir Edilmiştir (Ekim 2015)

70 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz 10 Kasım da Yalmanlı Köyü İlk Öğretim Okuluna, Çukurova Rotaract kulübü üyeleri ile birlikte gidilmiştir. Kulüp üyeleri Atatürk devrim ve ilkelerini çocuklara bir kez daha anlatmışlardır.

71 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz Türk Hizmet Eğitim Vakfı (TEHEV) Üzerinden 19 ihtiyaç sahibi öğrenciye burs verilmektedir. Temmuz 2015 tarihinde 2 Cumhuriyet evinin kira bedeli ödenmiştir. Ayrıca bu evlere yatak, perde vs ihtiyaçları giderilmiştir. Bursiyerlerimizi bir toplantımızda konuk ettik. Bu toplantı sırasında kendilerine Rotary hakkında bilgilendirme sunumu yaptık.

72 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz Burjiyerlerimize Staj

73 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz Bursiyerlerimiz den Behiye Yahşi yi Mersin Rotary Kulübü nün düzenlediği RYLA Programına Yolladık. Ayrıca RYLA ya Çukurova Rotaract Kulübünden Yusuf Kenen Uğurbekler ve Hasan Koç un katılımı sağlanmıştır.

74 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz

75 TLG Programı 20 Kasım 2015 tarihinde 50 öğrencimizin Katılımı ile Başladı

76 Kısa Dönem yaz Kampı Öğrencilerini Çukurova Rotaract Kulübümüz İle Birlikte Ağırladık

77 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz Kulüp Üyelerimizden Hüsnü Kocatepe ve Aykut Tınas, Rotaract Kulübümüzü Ziyaret edip konuşma yapmışlardır. Hüsnü Kocatepe Uluslararası Rotary Yönetim Kadrosu ve Rotary Hakkında Bilgi Vermişlerdir.

78 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz Kısa Dönem yaz Kampı (Temmuz 2015) 10 Yabancı Öğrenci, 10 Gün Kulübümüzde Sun & Fun Temalı Yaz Kampında Misafir Öğrenci Oldular

79 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz Kısa Dönem yaz Kampı

80 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz Kısa Dönem yaz Kampı

81 Uluslararası Rotary Web Sayfasında kısa Dönem Yaz Kampı projemiz yer aldı

82 Gençlik Hizmetleri Projelerimiz Uluslar Arası Kısa Dönem Yaz Kampına Öğrenci Önermek 2015 Yazı İçin 2 Öğrencimizi Kısa Dönem Yaz Kampına Yolladık Ekin Büyükyılmaz Melisa Kurdak 2016 Yazı İçin 3 Öğrencimizi Kısa Dönem Yaz Kampına Önerdik Ber Naci Gülalp Yağız Coşkun Erez Büyükyılmaz

83 Adana BŞB Başkanı Hüseyin Sözlü Ziyareti

84 Dönemi İLGİNİZ VE KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 994 / 19 Tarih, Saat : 18.11.2015, 12.30 Yer : Mesleki Eğitim

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 993 / 18 Tarih, Saat : 10.11.2015, 12.30 Yer : Anemon Otel,

Detaylı

NO: 04 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ

NO: 04 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO: 04 Hizmetleriniz dünyaya armağan olsun Bölge : UR2430 Kuruluş : 30.03.1993 Charter : 16.12.1994 - no : 3498 UR Başkanı : K. R. Ravindan UR 2430 Bölge Guvernörü : Canan

Detaylı

ÇANAKKALE ROTARY KULÜBÜ KENT KONSEYİ ÇOCUK ŞENLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ

ÇANAKKALE ROTARY KULÜBÜ KENT KONSEYİ ÇOCUK ŞENLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ KENT KONSEYİ ÇOCUK ŞENLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ ROTARY KULÜBÜMÜZ TARİHÇESİ BÖLÜM 15 ROTARY İNTERNATIONAL U.R Başkanı : Luis Vincente GIAY 2440. Bölge Guvernörü : Ayhan ÖZDEMİR Guvernör Grup Temsilcisi : Ali Bor

Detaylı

RESMİ TOPLANTIMIZDA HALKBANKASI ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KONUĞUMUZ OLDU

RESMİ TOPLANTIMIZDA HALKBANKASI ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KONUĞUMUZ OLDU RESMİ TOPLANTIMIZDA HALKBANKASI ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KONUĞUMUZ OLDU Ankara Ostim Rotary Kulübü kurucu üyesi Metin Sonugelen, işi dolayısıyla Rotary kulübünden ayrılmış ve şehrimiz Halk Bankası Müdürü

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI K. R. RAVİ RAVİNDRAN 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ REHA AKIN 8.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI SÜREYYA PERÇİN KULÜP BAŞKANI MERT MACİT AS BAŞKAN AYDA

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 951 2440 Bölge Guvernörü V Grup Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı TOLGA NASUH ARAN BU HAFTA Toplan/

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI K. R. RAVİ RAVİNDRAN 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ REHA AKIN 8.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI SÜREYYA PERÇİN KULÜP BAŞKANI MERT MACİT AS BAŞKAN AYDA

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT

Detaylı

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir.

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir. Mutlu Günlerimiz BÜLTEN Kuruluş : 25/08/1983 - Charter : 19/06/1987 UR 2430. Bölge - Kulüp No : 24794 Tarih : 15.07.2014 - Kulübün 1.415, Dönemin 4. Toplantısı Toplantı Günü, Yeri ve Saati : Her Salı Belediye

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

AKDENİZ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ

AKDENİZ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ U.R.2430 BÖLGE MERSİN-TÜRKİYE KURULUŞ :30.03.1993 CHARTER:26.12.1994 AKDENİZ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ John Kenny Hasan Akduman Erdal Helvacıoğlu 2009-2010 UR Başkanı 2009-2010 UR 2430. 2009-2010 UR 2430.

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 988 / 13 Tarih, Saat : 06.10.2015, 12.30 Yer : Anemon Otel,

Detaylı

Değerli Rotary Ailem,

Değerli Rotary Ailem, 1 Değerli Rotary Ailem, 2014-15 Rotary dönemimizde çok yoğun bir Rotary dostluk Değişim programı yaşanacaktır. Rotary Dostluk Değişim programı (RFE); Rotaryen ve aileleri için, dünyadaki bütün ülkelerindeki

Detaylı

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 OR-AN ROTARY KULÜBÜ Kuruluş : 7 Ekim 1997 Sayı : 1 01 Temmuz 31 Temmuz Sevgili Rotary Ailem, Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013 Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 Selim SOYDEMİR 11. Grup Guvernör

Detaylı

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&Ġsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI Kuruluş 13 Mart 2007 Charter 30 Mayıs 2007 Dönem: 2011-2012 Tarih: 27.12.2011 Sayı: 26 U.R ve BÖLGE YÖNETĠMĠ YÖNETĠM

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1539 TARİHİ : 24.07.2015 Cuma Saat :20.00 YERİ : Ege Çeşme Sitesi Havuzbaşı Restaurant Çeşme KONU :Eşli üye katılım töreni. NOT :24 Temmuz da yapılacak toplantı nedeni

Detaylı

Maslak Rotary Kulübü

Maslak Rotary Kulübü K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1077 Dönem Toplantı No: 5 Bülten No: 5 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 12 Ağustos 2015 Toplantı Saati :12.30 13.30 Hizmetlerinizi

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 989 / 14 Tarih, Saat : 13.10.2015, 12.30 Yer : Gölmarmara

Detaylı

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1104 Dönem Toplantı No: 34 Bülten No: 34 Toplantı Yeri: Divan Otel Taksim Toplantı Tarihi: 25 Mart 2016 Toplantı Saati :19:00-22:00

Detaylı

ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ

ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ Kuruluş : 29 Eylül 1997 Charter : 10 Haziran 1999 Rtn.Haluk ULUSOY Dönemi 2420.Bölge Guvernörü Rtn.Refiye ERİŞÇİ Dönem Başkanı Rtn.Ron D.BURTON Dönemi R.I President Toplantı

Detaylı

BÖLGE: 2440 BU HAFTAKİ GELECEK HAFTAKİ TOPLANTI. Kulüp Toplantı No : 113 Kulüp Toplantı No: 114

BÖLGE: 2440 BU HAFTAKİ GELECEK HAFTAKİ TOPLANTI. Kulüp Toplantı No : 113 Kulüp Toplantı No: 114 Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN UR. 2440 Bölge Federasyon Bşk.: REHA AKIN 10.Grup Bölge Başkan Yrd. ATLIHAN HUNLER KURULUŞ 20.3.2013 BAŞKAN: DİLEK ALMAÇ ASBAŞKAN: RAMİZ CEPKENLİ SEKRETER:

Detaylı

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 531

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 531 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı.

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı. Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı. UR 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Bes ve Eğitim Asamblesi 3-7 Nisan 2013 de Antalya

Detaylı

1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz

1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz 14 Nisan 2016 Bilkent Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT

Detaylı

MERSİN ROTARY KULÜBÜ

MERSİN ROTARY KULÜBÜ Mersin Rotary Kulübü Bölge: UR 2430 Kuruluş: 07.09.1972 Charter: 11.04.1980 Kulüp No: 13364 MERSİN ROTARY KULÜBÜ 2015-2016 / 02.09.2015 09.09.2015 13.01.2016 19.08.2015 12.08.2015 22.07.2015 14.07.2015

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

Sakuji Tanaka ve Eşi

Sakuji Tanaka ve Eşi Suadiye Rotary Kulübü 2012 2013 2013 Dönemi 1.Asamble ÇALIŞMAK Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. Denebilir ki, hiçbir şeye muhtaç

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ 2013-2014 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 2 (Ağustos) BAŞKANIN MEKTUBU Değerli Dostlar Ron D.BURTON Uluslararası Rotary Başkanı 2013 2014 Dönemi Gürkan OLGUNTÜRK 2430. Bölge Guvernörü 2013 2014 Dönemi N.Altan

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

BURSA BADEMLÝ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05. / CHARTER: 21.06. / KULÜP NO: 83357 DÖRTLÜ ÖZDENETÝM Düþündüklerimiz, söylediklerimiz ve yaptýklarýmýz Gerçeðe uygun mu? Ýlgililerin tümü için adil mi? Ýyi niyet

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ Bugün tüm Türkiye de okullar sömestr tatiline girdi. Çocuklarımız yarıyılda çalışmalarının neticesini karnelerinde gördüler.

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1538 TARİHİ : 21.07.2015 Salı YERİ : Kordon Otel SAATİ : 12:00 KONU : 21 Temmuz Salı günü Klübümüzün GENEL KURUL toplantısı yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanabilmesi

Detaylı

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum.

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum. , Toplantı Yeri ve Zamanı: Cemil Topuzlu Cad. Büyük Kulüp Çiftehavuzlar Kadıköy İST., Salı, Rotaryen Saat:20:00 Toplantı No: 1401 Bülten No: 17 Tarih: 04 Aralık 2012 Web Adresi : www.rotarysuadiye.com

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20 B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 33 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 2430. BÖLGE ORDU/TÜRKİYE BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR 2430. Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd. 2018-2019 2018-2019 2018-2019

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1540 TARİHİ : 04.08.2015 Salı Saat: 12.00 YERİ : Kordon Otel KONU : Dünden Bugüne Türkiye de Alışveriş Merkezleri KONUŞMACI : Rtn. Şükrü Cem AKÇAY NOT :Katılım durumunuzu

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ Ron D. BURTON U.R. Başkanı 2013 14 Gürkan OLGUNTÜRK U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2013 14 H.Ediz PARLAR 3. Grup Guvernör Yardımcısı Perihan SEFEROĞLU (Başkan) Serkan SOLAK (Asbaşkan) Hüseyin MURSAL (Kulüp

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1105 Dönem Toplantı No: 35 Bülten No: 35 Toplantı Yeri: Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 30 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İçerik İçerik Rotary Hakkında İnsanlık için barış ve iyi niyet ile Kendinden Önce Hizmet Hizmet idealini gerçekleştirme Dostluğu Geliştirme

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1470. TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ 12 Kasım 2015 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 24/02/2011 Kulübümüzün 1269. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Pera Müzesi Meslek Gezisi

Pera Müzesi Meslek Gezisi Rotary Serving Humanity John. F. Germ Uluslararası Rotary Başkanı Üyelere Duyurudur Bu duyuru Geri Kazanılmış Kağıt a basılmıştır Rotary İnsanlığa Hizmet Götürür Özcan Albak UR 2420. Bölge Guvernörü Toplantı

Detaylı

ÇANAKKALE ROTARY KULÜBÜ

ÇANAKKALE ROTARY KULÜBÜ KULÜBÜMÜZ TARİHÇESİ - BÖLÜM 14 1995-1996 ROTARY YILI ROTARY İNTERNATİONAL U.R. Başkanı : Herbert G.BROWN 2440. Bölge Guvernörü : Orhan GÜÇKAN Guvernör Grup Temsilcisi : Yılmaz BAYAR KULÜP YÖNETİM KURULU

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Değerli Rotaryen Dostlarım, Kulüp olarak ilk defa Mart 2017 tarihleri arasında RYLA semineri organizasyonu

Değerli Rotaryen Dostlarım, Kulüp olarak ilk defa Mart 2017 tarihleri arasında RYLA semineri organizasyonu KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 03-04-2012 TOPLANTI SAYISI : 814

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 2430. BÖLGE ORDU/TÜRKİYE BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR 2430. Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd. 2018-2019 2018-2019 2018-2019

Detaylı

PİRİ REİS DENİZCİLİK DERNEĞİ TARİHSEL GELİŞİMİ ve ETKİNLİKLERİ

PİRİ REİS DENİZCİLİK DERNEĞİ TARİHSEL GELİŞİMİ ve ETKİNLİKLERİ PİRİ REİS DENİZCİLİK DERNEĞİ TARİHSEL GELİŞİMİ ve ETKİNLİKLERİ 15 HAZİRAN 2000 19. Dönem AMATÖR DENİZCİ ve YAT KAPTANI YETİŞTİRME KURSU Sertifika töreni sırasında Dernek Kurma Kararı alındı. İLK KIVILCIM..

Detaylı

Sayı: 2005/06 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2005/06 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2005/06 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2005 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 6-7 3. Özet 8-9 4. Faaliyetler ve Çıktılar 10 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

GELECEK HAFTA Toplantı No. : 853 / 24 Tarih, Saat : 25.12.2012, 12.30

GELECEK HAFTA Toplantı No. : 853 / 24 Tarih, Saat : 25.12.2012, 12.30 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No : 852 / 23 Tarih, Saat : 18122012 12:30 Konu : Hizmet Projelerimiz ve Dostluk Etkinliklerimiz Konuşmacı : - 2440 Bölge Guvernörü

Detaylı

CHARTER: 28 Haz 2013 BU HAFTAKİ TOPLANTI KOMİTELERİMİZ. Kulüp Yönetimi. Vakıf. Üyelik Geliştirme. Stratejik Planlama. Hizmet.

CHARTER: 28 Haz 2013 BU HAFTAKİ TOPLANTI KOMİTELERİMİZ. Kulüp Yönetimi. Vakıf. Üyelik Geliştirme. Stratejik Planlama. Hizmet. KURULUŞ 20.3.2013 CHARTER: 28 Haz 2013 UR No 85280 BÖLGE: 2440 Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN UR. 2440 Bölge Federasyon Bşk.: REHA AKIN 10.Grup Bölge Başkan Yrd. ATLIHAN HÜNLER TEOS SAKİN

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 29-05-2012 TOPLANTI SAYISI : 822

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 930 2440 Bölge Guvernörü V Grup Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı TOLGA NASUH ARAN BU HAFTA Toplan-

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:4 Kulüp Toplantı No: 929 Dönem Toplantı No: 14 Toplantı Tarihi: 10.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

DÖNEMİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

DÖNEMİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ 2017 2018 DÖNEMİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ (Aşağıdaki tüm Proje ve Çalışmalardan My Rotary e giriş yapılabilen her uygulama için 5 puan ilave edilir) GENÇLI K ANA KOMİTESİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ 1. Kulübünüz Eylül 2017

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 32

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 32 İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 32 2440 Bölge Guvernörü V Bölge Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı BU HAFTA ToplanR No Tarih, Saat Yer

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 4 ( Ağustos 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016

Detaylı

Sevgili Rotary Ailem merhaba,

Sevgili Rotary Ailem merhaba, Sevgili Rotary Ailem merhaba, Eylül ayında Toplum Liderleri Geliyor adlı projemize kaynak yaratabilmek için Spa Sağlık projemizi gerçekleştirdik.projemize katılan üyelerimiz ve yakınları aktiviteyi çok

Detaylı

AKDENĐZ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENĐ

AKDENĐZ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENĐ U.R.2430 BÖLGE MERSĐN-TÜRKĐYE KURULUŞ :30.03.1993 CHARTER:26.12.1994 AKDENĐZ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENĐ Wilfred J. Wilkinson Ali Gökben Ahmet Atakan 2007-2008 UR Başkanı 2007-2008 UR 2430. 2007-2008 UR 2430.

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 06

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 06 İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 06 2440 Bölge Guvernörü V Bölge Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı BU HAFTA Toplantı No : 783/7 Tarih,

Detaylı

2016 / 2017 DÖNEMİ .YIL YARIM ASIRA BİR YIL KALA 49

2016 / 2017 DÖNEMİ .YIL YARIM ASIRA BİR YIL KALA 49 ROTARY İNSANLIĞA HİZMET EDER 2016 / 2017 DÖNEMİ ADANA ROTARY KULÜBÜ YARIM ASIRA BİR YIL KALA 49.YIL SAYI: 33 06 NİSAN 2017 BAŞKANIN MEKTUBU Rtn. Prof. Dr. Özgür YAĞMUR 2016-2017 Dönem Başkanı Sevgili Rotary

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1542 TARİHİ : 18.08.2015 Salı Saat: 12.00 YERİ : Kordon Otel KONU : İzmir de Eski bir İngiliz Ailenin Geçmişinden Hatıralar ve İzmir de Levanten Kültürü KONUŞMACI :

Detaylı

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 Toplantı No 1070 - Bülten No - Toplantı Yeri Wellborn Hotel - Toplantı tarihi 03.08.2015 - Toplantı Saati 19:30 - Dönem Toplantı

Detaylı

BÜLTEN. Kulübümüz kuruluş etkinliğini eşlerimiz, çocuklarımız ve misafir öğrencimiz ile birlikte kutlamanın haklı gururunu yaşamaktayız.

BÜLTEN. Kulübümüz kuruluş etkinliğini eşlerimiz, çocuklarımız ve misafir öğrencimiz ile birlikte kutlamanın haklı gururunu yaşamaktayız. Mutlu BÜLTEN Kuruluş : 25/08/1983 - Charter : 19/06/1987 UR 2430. Bölge - Kulüp No : 24794 Tarih : 02.09.2014 - Kulübün 1.420, Dönemin 9. Toplantısı Toplantı Günü, Yeri ve Saati : Her Salı Belediye Plaj

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY 2430. BÖLGE ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ. 2015-16 DÖNEMİ 8. Bülteni Ekim 2015

ULUSLARARASI ROTARY 2430. BÖLGE ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ. 2015-16 DÖNEMİ 8. Bülteni Ekim 2015 ULUSLARARASI ROTARY 2430. BÖLGE ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun 2015-16 DÖNEMİ 8. Bülteni Ekim 2015 U.R Başkanı : K.R.«Ravi» Ravindran 2430. Bölge Guvernörü : Canan

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:5 Kulüp Toplantı No: 931 Dönem Toplantı No: 15 Toplantı Tarihi: 17.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı Sevgili Dostlarım, Dönemimizin 2 ayını geride bıraktık. Yaz aylarının güzel günlerini tatil ile değerlendiren dostlarımız artık Ankara ya döndüler. Çocukların okulları başladı. Sevgili Çocuklarımıza yeni

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 1 ( Temmuz 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016 Dönemi

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 954 2440 Bölge Guvernörü V Grup Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı TOLGA NASUH ARAN BU HAFTA Toplan/

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1089 Dönem Toplantı No: 17 Bülten No: 17 Toplantı Yeri :Maslak Cumhuriyet Koleji Toplantı Tarihi: 18 Kasım 2015 Toplantı Saati :10:00 15:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

Peace 2012-2013 19. DÖNEM 27. HAFTA TOPLANTI NO 879 29.01.2013 BÜLTENİ. İSTANBUL YEŞİLKÖY ROTARY KULÜBÜ www.yesilkoyrotary.com

Peace 2012-2013 19. DÖNEM 27. HAFTA TOPLANTI NO 879 29.01.2013 BÜLTENİ. İSTANBUL YEŞİLKÖY ROTARY KULÜBÜ www.yesilkoyrotary.com Peace 2012-2013 19. DÖNEM 27. HAFTA TOPLANTI NO 879 29.01.2013 BÜLTENİ İSTANBUL YEŞİLKÖY ROTARY KULÜBÜ www.yesilkoyrotary.com İSTANBUL YEŞİLKÖY ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ 18 NİSAN 1994 BERAT 21 ARALIK 1995

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd.

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd. KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE Ian H.S. Riseley UR Başkanı 2017 2018 Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü 2017 2018 İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör

Detaylı

CHARTER: 28 Haz Uluslararası Rotary Başkanı: K.R. Ravindran UR Bölge Federasyon Bşk.: Reha AKIN 10.Grup Bölge Başkan Yrd.

CHARTER: 28 Haz Uluslararası Rotary Başkanı: K.R. Ravindran UR Bölge Federasyon Bşk.: Reha AKIN 10.Grup Bölge Başkan Yrd. KURULUŞ 20.3.2013 CHARTER: 28 Haz 2013 UR No 85280 BÖLGE: 2440 Uluslararası Rotary Başkanı: K.R. Ravindran UR. 2440 Bölge Federasyon Bşk.: Reha AKIN 10.Grup Bölge Başkan Yrd. Atlıhan HÜNLER TEOS SAKİN

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 30 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Sakuji TANAKA U.R. Başkanı 2012 13 Murat ÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2012 13 Oya GALİ 3. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 490 Tarih : 18/07/2013

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 490 Tarih : 18/07/2013 Toplantı Yeri : Kervansaray Oteli Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Saati : 19.30 Chartered : 10.02.2003 Kulüp No : 64494 BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı Ron BURTON UR. 2440 Federasyon Başkanı Esat KARDICALI

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ 22 Ekim 2015 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz

Detaylı