T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 26

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:20.10.2014 Toplantı Sayısı: 26"

Transkript

1 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 26 Konservatuvar Yönetim Kurulu tarihinde saat 15:30 da Okul Müdür Vekili Prof. A. Kerim GÜRERK Başkanlığında toplandı. Gündem aşağıdaki gibi belirlendi, maddelerin görüşülmesine geçildi. GÜNDEM 1- Geçen toplantı kararlarının okunup imzalanması. 2- Öğr.Gör. İlgi Esin'in Lisans ders saati değişikliği hakkında. 3- Öğr.Gör. H.Sonat Sözer'in Lisans ders saati değişikliği hakkında. 4- Öğr.Gör. Özlem TÜRKER'in Lisans ders saati değişikliği hakkında. 5- Öğr.Gör. Yiğit Dadan'in Lisans ders saati değişikliği hakkında. 6- Öğr.Gör. Hürkan Ayvazoğlu'nun Lisans ders saati değişikliği hakkında. 7- Konservatuvarımız Müdür Vekili Prof. A. Kerim GÜRERK 24/10/2014 tarihinde İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi nde düzenlenecek olan ÜAK-Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul Toplantısına katılması hakkında Eğitim-Öğretim Yılı için, Yükseköğretim Kurumları Devlet Konservatuvarları Müzik ve Bale İlköğretim Okulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Liseleri Yönetmeliğinin 14.maddesi c fıkrası gereğince, tarih ve 2208 sayılı Macid ROSTAMKHANI nın dilekçesi hakkında. 9-02/09/2014 tarihinde Piyano Anasanat Dalı için ilan edilen Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran Araş.Gör. Başak GÖREN hakkında /09/2014 tarihinde Çalgı Onarımı Yapımı Anasanat Dalı için ilan edilen Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran Araş.Gör.Dr. Murat KÜÇÜKEBE hakkında. 11- Öğr.Gör. Fatma Pınar KEBAPÇILAR ın görev süresi tarihinde sona ereceğinden, görev süresinin tekrar uzatılması hakkında. 12- Konservatuvarımız Müzik Bölümü Piyano Anasanat Dalı nda Fahri Kaan KARAHAN ın Öğretim Elemanı olarak görev alma talebine ilişkin dilekçesi hakkında. 13-Öğr.Gör. İlgi ESİN'in Lisans ders saati değişikliği hakkında. 14-Öğr.Gör. Atıf Peynirci'nin güz dönemi görevlendirmesindeki kodlardaki değişikliği hakkında. 15- Öğr.Gör.Faran Suyolcu'nun güz dönemi görevlendirmesindeki kodlardaki değişikliği hakkında 16- Öğr.Gör.Ece Özdeniz'in güz dönemi görevlendirmesindeki kodlardaki değişikliği hakkında. 17- Öğr.Gör. Yiğit Dadan'in Lisans ders saati değişikliği hakkında. 18- Konservatuvarımızda Müzik Bölümü Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Anasanat Dalı nda Doçent kadrosu istenmesi hakkında. Karar 1-Geçen toplantı kararları imzalandı.

2 Karar 2- Öğr.Gör. İlgi Esin'in Lisans ders saati değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör. İlgi Esin'in tarihinden itibaren Lisans 3.sınıf KNS 1017 kodlu dersin 2 d/s eklenmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(TROMPET) LİSANS 1 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(TUBA) LİSANS 1 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(TROMPET) LİSANS 2 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(TROMPET) LİSANS 3 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(OBUA) LİSANS 3 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(VUR.Ç) LİSANS 3 KNS ÖĞR.GÖR. İLGİ ESİN 19 YRD.PİYANO 5 SAHNE SAN. OPERA OP. 3 KNS PİYANO MÜZİK PİYANO 5. SINIF MBİ PİYANO MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 6. SINIF MBİ KORREPETİSYON MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 7. SINIF MBİ KORREPETİSYON MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 8. SINIF MBİ Karar 3- Öğr.Gör. H.Sonat Sözer'in Lisans ders saati değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör. H. Sonat Sözer'in tarihinden itibaren aşağıdaki ders eklenmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. Flüt 1 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 1 MZÜ Flüt 4 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 3 MZÜ ODA MÜZİĞİ MÜZİK ÜFLEMELİ (FLÜT) LİSANS 1 KNS ÖĞR.GÖR. SONAT SÖZER 16 ÇALGI MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 5. SINIF MBİ ÇALGI MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 11. SINIF MSL ÇALGI MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 12. SINIF MSL Karar 4- Öğr.Gör. Özlem TÜRKER'in Lisans ders saati değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör.Özlem Türker 'in tarihinden itibaren Uyg.Tar. KOD ve 4007 dersleri 2 d/s eklenmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. UYGARLIK TARİHİ MÜZİK PİYANO LİSANS 3 KOD UYGARLIK TARİHİ MÜZİK PİYANO LİSANS 4 KOD ÖĞR.GÖR. ÖZLEM TÜRKER SOSYAL BİLGİSİ MÜZİK PİYANO 5. SINIF MBİ SOSYAL BİLGİSİ MÜZİK PİYANO 6. SINIF MBİ SOSYAL BİLGİSİ MÜZİK PİYANO 7. SINIF MBİ T.C.İNKİLAP TARİHİ MÜZİK PİYANO 8. SINIF MBİ VATANDAŞLIK VE DEMOKRASİ EĞİTİMİ MÜZİK PİYANO 8.SINIF MBİ Karar 5- Öğr.Gör. Yiğit Dadan'in Lisans ders saati değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör.Yiğit Dadan 'in tarihinden itibaren KNS 2015 kodlu 1d/s eklenmiş olup,ders yükü 19 d/s iken 20 d/s olması oy birliği ile kabul edilmiştir.

3 KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI (KEMAN) LİSANS 1 KNS KORREPETİSYON MÜZİK VUR.ÇAL. LİSANS 2 KNS KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI (KEMAN) LİSANS 2 KNS KORREPETİSYON MÜZİK VUR.ÇAL. LİSANS 3 KNS YRD.PİYANO 3 MÜZİK ÜFLEME(KORNO) LİSANS 2 KNS YRD.PİYANO 3 SAH. SAN. OPERA LİSANS 2 KNS ÖĞR.GÖR. YİĞİT DADAN 20 KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 6. SINIF MBİ KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 7. SINIF MBİ KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 10. SINIF MSL KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 12. SINIF MSL PİYANO MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 8. SINIF MBİ Karar 6 Öğr.Gör. Hürkan Ayvazoğlu'nun Lisans ders saati değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör.Hürkan Ayvazoğlu'nun tarihinden itibaren MZÜ 2002 kodlu 2 d/s çıkartılması ve görevlendirmesi aşağıdaki oy birliği ile kabul edilmiştir. Flüt 1 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 1 MZÜ Flüt 2 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 2 MZÜ Flüt3 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 2 MZÜ ÖĞR.GÖR. HÜRKAN AYVAZOĞLU 12 Flüt 5 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 3 MZÜ Flüt 5 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 4 MZÜ ÇALGI MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 10. SINIF MSL Karar 7 - Konservatuvarımız Müdür Vekili Prof. A. Kerim GÜRERK 24/10/2014 tarihinde İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi nde düzenlenecek olan ÜAK-Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul Toplantısına katılması hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Prof. A. Kerim GÜRERK 24/10/2014 tarihinde İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi nde düzenlenecek olan ÜAK-Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul Toplantısına 2547 Sayılı Yasa nın 39 maddesi 1. fıkrası uyarınca yol dahil (uçakla) yolluklu-yevmiyeli olarak görevlendirilmesine, giderlerinin bütçemizin / /2/ nolu harcama kaleminden karşılanmasına, gereği için Rektörlük Makamına sunulmasına oy birliği ile karar verildi Karar Eğitim-Öğretim Yılı için, Yükseköğretim Kurumları Devlet Konservatuvarları Müzik ve Bale İlköğretim Okulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Liseleri Yönetmeliğinin 14.maddesi c fıkrası gereğince, tarih ve 2208 sayılı Macid ROSTAMKHANI nın dilekçesi hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Eğitim-Öğretim yılı için, Yükseköğretim Kurumları Devlet Konservatuvarları Müzik ve Bale İlköğretim Okulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Liseleri Yönetmeliğinin 14.maddesinin c fıkrası gereğince, aşağıda ismi yazılı öğrencinin velisinin dilekçesine istinaden 27/10/2014 tarihinde Nakil Geçiş Sınavında Enstrüman, Korrepetisyon, Solfej ve yardımcı Piyano dan sınava girmesine oybirliği ile karar verilmiştir. 1) Maral ROSKAMKHANI Tahran 11. Bölge Kız Musikisi 8.sınıf Keman Sanat Dalına Nakil Geçiş Karar 9-02/09/2014 tarihinde Piyano Anasanat Dalı için ilan edilen Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran Araş.Gör. Başak GÖREN hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Araş.Gör. Başak GÖREN hakkında görüş bildiren üç öğretim üyesinin olumlu görüşleri okundu sayılı Kanunun 23/a maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesi gereğince Konservatuvarımız Piyano Anasanat Dalı için ilan edilen Yardımcı

4 Doçent kadrosuna başvuran Araş.Gör. Başak GÖREN in görevine başladığı tarihten itibaren iki yıllığına atanmasının uygunluğuna ve gereği için Rektörlük Makamına sunulmasına oybirliği ile karar verildi. Karar 10-02/09/2014 tarihinde Çalgı Onarımı Yapımı Anasanat Dalı için ilan edilen Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran Araş.Gör.Dr. Murat KÜÇÜKEBE hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Araş.Gör.Dr. Murat KÜÇÜKEBE hakkında görüş bildiren üç öğretim üyesinin olumlu görüşleri okundu sayılı Kanunun 23/a maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesi gereğince Konservatuvarımız Çalgı Onarımı Yapımı Anasanat Dalı için ilan edilen Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran Araş.Gör.Dr. Murat KÜÇÜKEBE nin görevine başladığı tarihten itibaren iki yıllığına atanmasının uygunluğuna ve gereği için Rektörlük Makamına sunulmasına oybirliği ile karar verildi. Karar 11- Öğr.Gör. Fatma Pınar KEBAPÇILAR ın görev süresi tarihinde sona ereceğinden, görev süresinin tekrar uzatılması hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Görev süresi tarihinde dolacak olan Öğr.Gör. Fatma Pınar KEBAPÇILAR ın 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 2880 sayılı Yasa ile değişik 31. maddesi uyarınca aynı tarihten geçerli 1 (Bir) yıl süre ile yeniden atanmasına, gereği için Rektörlük Makamına sunulmasına oybirliği ile karar verildi. Karar 12- Konservatuvarımız Müzik Bölümü Piyano Anasanat Dalı nda Fahri Kaan KARAHAN ın Öğretim Elemanı olarak görev alma talebine ilişkin dilekçesi hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Fahri Kaan KARAHAN ın Konservatuvarımız Müzik Bölümü Piyano Anasanat Dalı nda Öğretim Elemanı olarak görev alma talebi uygun görülmemiştir. Karar 13-Öğr.Gör. İlgi ESİN'in Lisans ders saati değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör.İlgi ESİN 'in tarihinden itibaren aşağıdaki değişikliklerin yapılması oy birliği ile kabul edilmiştir. KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(TROMPET) LİSANS 1 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(TUBA) LİSANS 1 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(TROMPET) LİSANS 2 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(TROMPET) LİSANS 3 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(OBUA) LİSANS 3 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(VUR.Ç) LİSANS 3 KNS ÖĞR.GÖR. İLGİ ESİN 19 YRD.PİYANO 5 SAHNE SAN. OPERA OP. 3 KNS PİYANO MÜZİK PİYANO 5. SINIF MBİ PİYANO MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 6. SINIF MBİ KORREPETİSYON MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 7. SINIF MBİ KORREPETİSYON MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 8. SINIF MBİ eklenen dersler KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(VUR.Ç) LİSANS 3 KNS çıkartılan dersler YRD.PİYANO 3 SAHNE SAN. OPERA OP. 2 KNS KORREPETİSYON MÜZİK ÜFLEME(TROMPET) LİSANS 4 KNS

5 Karar 14-Öğr.Gör. Atıf Peynirci'nin güz dönemi görevlendirmesindeki kodlardaki değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör.Atıf Peynirci'nın tarihinden itibaren MZÜ 2018 ve MZÜ 3017 olan kodların MZÜ 2006 ve MZÜ 3005 olarak düzeltilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. Klarnet 4 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 2 MZÜ Klarnet 5 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 2 MZÜ ÖĞR.GÖR. ATIF PEYNİRCİ Klarnet 4 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 3 MZÜ klarnet 5 MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. LİSANS 3 MZÜ Karar 15-Öğr.Gör.Faran Suyolcu'nun güz dönemi görevlendirmesindeki kodlardaki değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör.Faran Suyolcu'nun tarihinden itibaren aşağıdaki derslerin kodlarının değiştirilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. ÇALGI MÜZİK PİYANO 6. SINIF MBİ DEŞİFRAJ MÜZİK PİYANO 12. SINIF MSL ÖĞR.GÖR. FARAN SUYOLCU 8 GİTAR EDEBİYATI MÜZİK GİTAR 11. SINIF MSL ODA MÜZİĞİ MÜZİK PİYANO 11. SINIF MSL Karar 16-Öğr.Gör.Ece Özdeniz'in güz dönemi görevlendirmesindeki kodlardaki değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör.Ece Özdeniz'in tarihinden itibaren aşağıdaki derslerin kodlarının değiştirilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 11. SINIF MSL KORREPETİSYON MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 11. SINIF MSL ÖĞR.GÖR. ECE ÖZDENİZ 8 KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 12. SINIF MSL KORREPETİSYON MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 12. SINIF MSL Karar 17-Öğr.Gör. Yiğit Dadan'in Lisans ders saati değişikliği hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Öğr. Gör.Yiğit Dadan 'in tarihinden itibaren aşağıdaki değişikliklerin yapılması oy birliği ile kabul edilmiştir.

6 KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI (KEMAN) LİSANS 1 KNS KORREPETİSYON MÜZİK VUR.ÇAL. LİSANS 2 KNS KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI (KEMAN) LİSANS 2 KNS YRD.PİYANO 3 MÜZİK ÜFLEME(KORNO) LİSANS 2 KNS YRD.PİYANO 3 SAH. SAN. OPERA LİSANS 2 KNS ÖĞR.GÖR. YİĞİT DADAN KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 6. SINIF MBİ KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 7. SINIF MBİ KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 10. SINIF MSL KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI ÇALGILAR 12. SINIF MSL PİYANO MÜZİK ÜFL. VE VUR.Ç. 8. SINIF MBİ eklenen dersler KORREPETİSYON MÜZİK YAYLI (KEMAN) LİSANS 2 KNS KORREPETİSYON MÜZİK VUR.ÇAL. LİSANS 2 KNS çıkartılan dersler YRD.PİYANO 3 SAH. SAN. OPERA LİSANS 2 KNS KORREPETİSYON MÜZİK VUR.ÇAL. LİSANS 3 KNS Karar 18- Konservatuvarımızda Müzik Bölümü Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Anasanat Dalı nda Doçent kadrosu istenmesi hakkında görüşüldü. Görüşmeler sonunda; Konservatuvarımız adına Müzik Bölümü Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Anasanat Dalı nda kullanılmak üzere 1 (bir) adet Doçent kadrosunun istenerek, ilan edilmesine ve gereği için Rektörlük Makamı na sunulmasına oybirliği ile karar verildi. Kadro Ünvanı Sayı Bölümü Anasanat Dalı Doçent 1 Müzik Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Prof. A. Kerim GÜRERK Müdür V. Prof. M. Faruk DÜZGÜN Doç. Zibelhan DAĞDELEN Yrd. Doç. Dr. Onur NURCAN Müdür Yardımcısı Üye Üye ( İzinli) Yrd. Doç. Aslı TUNCAY Üye Erbay METİN Yük.Ok.Sekreteri RAPORTÖR

7

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:25.02.205 Toplantı Sayısı: 04 Konservatuvar Yönetim Kurulu 25.02.205 tarihinde saat 5:30 da Okul Müdür Vekili Prof.

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25 Konservatuvar Yönetim Kurulu 09.10.2014 tarihinde saat 15:30 da Okul Müdür Vekili

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 4

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 4 T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 29.02.2016 Toplantı Sayısı: 4 Konservatuvar Yönetim Kurulu 29.02.2016 tarihinde saat 11.15 te Okul Müdürü Prof.

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Konservatuvar Kurulu Kararı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Konservatuvar Kurulu Kararı Konservatuvar Kurulu 13.02.2018 tarihinde saat 10.30 da Okul Müdürü Prof. Ümit İŞGÖRÜR Başkanlığında aşağıda isimleri yazılı tüm üyelerin katılımıyla toplanarak, gündemdeki konuları görüşüp karara bağlanmıştır.

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Konservatuvar Kurulu Kararı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Konservatuvar Kurulu Kararı T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ Konservatuvar Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 26.03.2014 Başlama saati:14:00 Toplantı Sayısı: 03 Konservatuvar Kurulu 26.03.2014 tarihinde saat

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 20

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 20 T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 09.10.2015 Toplantı Sayısı: 20 Konservatuvar Yönetim Kurulu 09.10.2015 tarihinde saat 09.30 da Okul Müdürü Prof.

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 12

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 12 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:08.04.2014 Toplantı Sayısı: 12 Konservatuvar Yönetim Kurulu 08.04.2014 tarihinde saat 15:30 da Okul Müdürü Prof.

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 18

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 18 T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 01.09.2015 Toplantı Sayısı: 18 Konservatuvar Yönetim Kurulu 01.09.2015 tarihinde saat 15.30 da Okul Müdürü Prof.

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 8

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 8 T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 12.04.2016 Toplantı Sayısı: 8 Konservatuvar Yönetim Kurulu 12.04.2016 tarihinde saat 11.30 da Okul Müdürü Prof.

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI .06.2012 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi:.06.2012 Eğitim Komisyon Karar No: 125 Sosyal Bilimler Enstitüsü Enstitü Kurulu nun Müzikoloji Anabilim Dalı nda yürütülmekte olan Etnomüzikoloji

Detaylı

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜNDEN 31 Aralık 2013 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sayfasında Konservatuvarımız Sahne Sanatları Bölümü, Çağdaş Dans Anasanat Dalı ve Müzik Bölümü, Piyano-Arp-Gitar Anasanat Dalında kullanılmak

Detaylı

12.02.2015 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

12.02.2015 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 12.02.2015 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyon Karar No: 776 Fen Bilimleri Enstitüsü Enstitü Kurulu nun İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı altında eğitim dili %100 İngilizce olarak İnşaat

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1)

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2014-2015/GÜZ Enstitümüz bünyesindeki programlara ilişkin olarak, 2014-2015/Güz yarıyılı için yapılacak giriş sınavlarının tarih, saat ve

Detaylı

Yeteneğiniz Mesleğiniz Olabilir!

Yeteneğiniz Mesleğiniz Olabilir! On5yirmi5.com Yeteneğiniz Mesleğiniz Olabilir! Yetenekleriniz size üniversite kapılarını açabilir. İşte özel yetenek sınavlarıyla girebileceğiniz bölümler... Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe (oluşturma

Detaylı

ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI verilen yl verilen dr ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 3 ABANT İZZET

ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI verilen yl verilen dr ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 3 ABANT İZZET ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI verilen yl verilen dr ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: 2014-2015/BAHAR

GİRİŞ SINAVLARI: 2014-2015/BAHAR HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2014-2015/BAHAR Enstitümüz bünyesindeki programlara ilişkin olarak, 2014-2015/Bahar Yarıyılı için yapılacak giriş sınavlarının tarih, saat

Detaylı

D.E.Ü. DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI İLE NAKİL VE GEÇİŞ SEVİYE TESPİT SINAVI YÖNERGESİ

D.E.Ü. DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI İLE NAKİL VE GEÇİŞ SEVİYE TESPİT SINAVI YÖNERGESİ D.E.Ü. DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI İLE NAKİL VE GEÇİŞ SEVİYE TESPİT SINAVI YÖNERGESİ Amaç ve Dayanak Madde 1- (1) Yükseköğretim Kurumları Devlet Konservatuvarları

Detaylı

KARAR 20.01- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 20.05.2010 tarih ve 673 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR 20.01- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 20.05.2010 tarih ve 673 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Zehra SEYFĠKLĠ baģkanlığında toplandı. KARAR 20.01- Fen-Edebiyat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNE Tarih ve Sayı: 19/02/2016-66264 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BE8V58F5F* Sayı :88469847-010.04- Konu :İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Bale

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI 1- Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümüne 2017-2018 eğitim-öğretim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

GİRİŞ YETENEK SINAVLARI KILAVUZU

GİRİŞ YETENEK SINAVLARI KILAVUZU MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2016/2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI İSTANBUL DEVLET KONSERVATUVARI GİRİŞ YETENEK SINAVLARI KILAVUZU MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2016 I. DEVLET KONSERVATUVARI

Detaylı

(YL: Yüksek Lisans,DOK.:Doktora, SY:Sanatta Yeterlik) 1)SANAT TARİHİ ANABİLİM DALI. - Batı Sanatı ve Çağdaş Sanat

(YL: Yüksek Lisans,DOK.:Doktora, SY:Sanatta Yeterlik) 1)SANAT TARİHİ ANABİLİM DALI. - Batı Sanatı ve Çağdaş Sanat T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, BAŞVURU VE KAYIT KOŞULLARI Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsünün

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 Öğretim yılında Üniversitemizin bazı programlarına ön kayıt-özel yetenek sınavı sistemi ile öğrenci alınacaktır. FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ (*)

Detaylı

KABUL SINAVI YÖNERGESİ

KABUL SINAVI YÖNERGESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KABUL SINAVI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu yönerge, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PROGRAMLARI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PROGRAMLARI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PROGRAMLARI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Üniversitesi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13.04.2006 2006/4 Üniversitemiz Senatosu 13.04.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT KABULVE NAKİL- GEÇİŞ YÖNERGESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT KABULVE NAKİL- GEÇİŞ YÖNERGESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT KABULVE NAKİL- GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde-l) Bu yönerge, Yükseköğretim Kurumları

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: / BAHAR

GİRİŞ SINAVLARI: / BAHAR HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2016-2017/ BAHAR Enstitümüz bünyesindeki programlara ilişkin olarak, 2016-2017/Bahar yarıyılı için yapılacak giriş sınavlarının tarih, saat

Detaylı

KABUL SINAVI YÖNERGESİ

KABUL SINAVI YÖNERGESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU KABUL SINAVI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu yönerge, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale

Detaylı

D.E.Ü. DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI İLE NAKİL VE GEÇİŞ SEVİYE TESPİT SINAVI YÖNERGESİ

D.E.Ü. DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI İLE NAKİL VE GEÇİŞ SEVİYE TESPİT SINAVI YÖNERGESİ D.E.Ü. DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI İLE NAKİL VE GEÇİŞ SEVİYE TESPİT SINAVI YÖNERGESİ Amaç ve Dayanak Madde 1 - ( 1 ) Yükseköğretim Kurumları Devlet Konservatuvarları

Detaylı

(YL: Yüksek Lisans, DOK: Doktora, (SY: Sanatta Yeterlik) 1)SANAT TARİHİ ANABİLİM DALI. -Türk İslam Sanatları

(YL: Yüksek Lisans, DOK: Doktora, (SY: Sanatta Yeterlik) 1)SANAT TARİHİ ANABİLİM DALI. -Türk İslam Sanatları T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2010-2011 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, BAŞVURU VE KAYIT KOŞULLARI Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsünün aşağıda

Detaylı

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Devlet Konservatuvarı ve Meslek Yüksekokulu nun 2013-2014

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM/PROGRAM PUAN TÜRÜ (2017) TABAN PUANI ÖN KAYIT KURS KAYIT KURS/SINAV

Detaylı

S.D.Ü. TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 1-Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması, Bir önceki toplantı tutanakları imzalandı. 2-Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölüm başkanlığının 29.03.2012 tarih ve 62 sayılı Yrd. Doç. Dr. Ömer ÇELİK

Detaylı

YETENEK SINAVLARI KILAVUZU

YETENEK SINAVLARI KILAVUZU MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2017/2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI İSTANBUL DEVLET KONSERVATUVARI YETENEK SINAVLARI KILAVUZU MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2017 Bu kılavuz, Mimar Sinan Güzel

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 24.08.2017 tarihinde Saat 12:30 da Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI ORTAOKUL / LİSE DEVRESİ ÖZEL YETENEK SINAVI İLE GİRİŞ, NAKİL VE GEÇİŞ SINAV YÖNERGESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI ORTAOKUL / LİSE DEVRESİ ÖZEL YETENEK SINAVI İLE GİRİŞ, NAKİL VE GEÇİŞ SINAV YÖNERGESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI ORTAOKUL / LİSE DEVRESİ ÖZEL YETENEK SINAVI İLE GİRİŞ, NAKİL VE GEÇİŞ SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI ÇALGI PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI ÇALGI PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU 2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI ÇALGI PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİNDEKİLER SAYFA NO PROGRAMIN AMACI.. 1 GİRİŞ SINAVI... 1 ÇALGILAR VE KONTENJAN... 2 DERSLER

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2017-2018/GÜZ Enstitümüz bünyesindeki programlara ilişkin olarak, 2017-2018/Güz Yarıyılı için yapılacak giriş sınavlarının tarih, saat ve

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DİLEK SABANCI DEVLET KONSERVATUARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ OPERA ANASANAT DALI 2013-2014 YILI ÖĞRETİM PLANI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DİLEK SABANCI DEVLET KONSERVATUARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ OPERA ANASANAT DALI 2013-2014 YILI ÖĞRETİM PLANI 1 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DİLEK SABANCI DEVLET KONSERVATUARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ OPERA ANASANAT DALI 20132014 YILI ÖĞRETİM PLANI LİSANS I I. YARIYIL/GÜZ DÖNEMİ DERSİN KODU DERSİN ADI T+U AKTS 1803151

Detaylı

2012 2013 GÜZ YARIYILI ĐTÜ TMDK ÇALGI BÖLÜMÜ NATUK BĐRKAN YARI ZAMANLI KURS TAKVĐMĐ

2012 2013 GÜZ YARIYILI ĐTÜ TMDK ÇALGI BÖLÜMÜ NATUK BĐRKAN YARI ZAMANLI KURS TAKVĐMĐ 2012 2013 GÜZ YARIYILI ĐTÜ TMDK ÇALGI BÖLÜMÜ NATUK BĐRKAN YARI ZAMANLI KURS TAKVĐMĐ TARĐH ETKĐNLĐK YER ZAMAN 17 26 Eylül 2012 29 Eylül 2012 01 Ekim 2012 Ön Kayıt (Programa ilk kez başvuracak Giriş Sınavı

Detaylı

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 34.01- Personel Daire

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 24.04.2014 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi: 24.04.2014 Eğitim Komisyon Karar No: 613 Ankara Devlet Konservatuvarı Konservatuvar Kurulu nun Piyano Anasanat Dalı Gitar Sanat Dalı

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: 2015-2016/GÜZ

GİRİŞ SINAVLARI: 2015-2016/GÜZ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2015-2016/GÜZ Enstitümüz bünyesindeki programlara ilişkin olarak, 2015-2016/Güz yarıyılı için yapılacak giriş sınavlarının tarih, saat ve

Detaylı

Yüksek Lisans Programları: Başvuru Koşulları, Giriş Sınavları, Genel Başarı Değerlendirmesi (2013-2014/Bahar)

Yüksek Lisans Programları: Başvuru Koşulları, Giriş Sınavları, Genel Başarı Değerlendirmesi (2013-2014/Bahar) HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans Programları: Başvuru Koşulları, Giriş Sınavları, (2013-2014/Bahar) 1 İçindekiler Sayfa Nr. Bale Anasanat Dalı Koreoloji Yüksek Lisans Programı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı : 14 Aralık 2004 : 42 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar 1/1 Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Anasanat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GİRİŞ YETENEK SINAVLARI

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GİRİŞ YETENEK SINAVLARI T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ 2014-2015 Öğretim Yılında Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacak programlar ve kontenjanları: GÜZEL

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 02.01.2017 1 1-10 2017/1 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 02.01.2017 tarihinde saat 12.00'da

Detaylı

Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Akademik Personel Sayı Koşullar Mühendislik ve Doğa Bilgisayar Mühendisliği

Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Akademik Personel Sayı Koşullar Mühendislik ve Doğa Bilgisayar Mühendisliği Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 3. ve 33. Maddesi ile Öğretim Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI 1- Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümüne 2016-2017 eğitim-öğretim

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 25.06.2015 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyon Karar No: 942 Sağlık Bilimleri Enstitüsü Enstitü Kurulu nun Kök Hücre Bilimleri Anabilim Dalına bağlı olarak Kök Hücre Yüksek Lisans programının

Detaylı

DALI (DR) 0 5 GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ DALI (SY) 0 5

DALI (DR) 0 5 GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ DALI (SY) 0 5 ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI Yüksek Lisans Doktora ABANT İZZET BAYSAL EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 0 3 ABANT İZZET BAYSAL EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (YL) 3 0 ABANT İZZET

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılında Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı na Önkayıt ve Özel Yetenek Sınavları ile öğrenci alınacaktır. Ön kayıt koşulları 2013

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 7 88-113 Fakülte Yönetim Kurulu 07.02.2018 tarihinde saat 13:00'de Dekan

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS DÖNEMİ MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNKAYIT ESASLARI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS DÖNEMİ MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNKAYIT ESASLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS DÖNEMİ MÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNKAYIT ESASLARI Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü ne 2016-2017 öğretim yılında Lisans

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılında Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı na Önkayıt ve Özel Yetenek Sınavları ile öğrenci alınacaktır. Ön kayıt koşulları 2013

Detaylı

202 2000 ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ ÖĞRETİM PROGRAMLARINA GÖRE DAĞILIMI

202 2000 ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ ÖĞRETİM PROGRAMLARINA GÖRE DAĞILIMI 202 YÜKSEK PROGRAMLARININ PROGRAMLARINA GÖRE DAĞILIMI G E N E L T O P L A M 13615 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 240 EĞİTİM FAKÜLTESİ 120 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ 40 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ 4 40 GÜZEL SANATLAR ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/393 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 28.08.2018 31 393-416 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 08.08.2018 tarihli 30. oturumunda alınan kararların

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 04.12.2014 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi : 04.12.2014 Eğitim Komisyon Karar No: 709 Ankara Devlet Konservatuvarı Konservatuvar Kurulu nun Bale Dansçılığı Programı, Modern Dans

Detaylı

"Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr.

Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 25.01.201 7 TOPLANTI SAYISI: 03 TOPLANTI SAATI : 13:00 ADI SOYADI imza Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) ı.. Prof. Dr. Hüseyın DEMIR Prof. Dr.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2005 2005/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2005 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM/PROGRAM PUAN TÜRÜ (2018) TABAN PUANI ÖN KAYIT TARİHİ KURS KAYIT TARİHİ

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

DEVLET KONSERVATUVARI HAZIRLIK SINIFI

DEVLET KONSERVATUVARI HAZIRLIK SINIFI 2016 Yılı Girişli Öğrencilerin 5 Yıllık Müfredatı DEVLET KONSERVATUVARI HAZIRLIK SINIFI KODU DERS ADI DÖNEM T U K AÇIKLAMA KHZ101 KHZ103 KHZ105 KHZ107 TÜRK SANAT MÜZİĞİ NAZARİYAT VE SOLFEJİ TÜRK HALK MÜZİĞİ

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ OPERA ANASANAT DALI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ OPERA ANASANAT DALI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ OPERA ANASANAT DALI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME I TAKVİMİ MESLEKİ HAZIRLIK PROGRAMI OPR001 Şan OPR005 Korrepetisyon

Detaylı

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI MÜZİK AMAÇ Piyano, yaylı çalgılar, üflemeli ve vurmalı çalgılar ve şan ana sanat dallarından oluşan Müzik Programı orkestra enstrümanlarının hemen hemen bütün dallarında eğitim öğretim vermektedir. Batı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 412 TOPLANTI TARİHİ : 31.10.2016 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTI

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2016-2017/GÜZ Enstitümüz bünyesindeki programlara ilişkin olarak, 2016-2017/Güz yarıyılı için yapılacak giriş sınavlarının tarih, saat ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, Devlet Konservatuvarına Özel Yetenek

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı na Önkayıt ve Özel Yetenek Sınavları ile öğrenci alınacaktır. Ön kayıt koşulları 2010

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 4 20-32 2018/20 Gündem onaylandı. 2018/21 Üniversitemiz Rektörlüğünün 28.12.2017tarih ve 90212838-929-E.132082 sayılı yazısı

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SERTİFİKA PROGRAMLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SERTİFİKA PROGRAMLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SERTİFİKA PROGRAMLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Üniversitesi

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Karar Sayısı: 196 26.01.2017 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Sosyal Bilimler Enstitü Enstitü Kurulu nun İnsan Hakları Anabilim Dalı İnsan Hakları Tezsiz Yüksek Lisans Programının kapatılarak 2017-2018

Detaylı

TeskilatKodu Ad Hiyerarsisi HiyerarsiSirasi MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MARDİN ARTUKLU

TeskilatKodu Ad Hiyerarsisi HiyerarsiSirasi MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MARDİN ARTUKLU TeskilatKodu Ad Hiyerarsisi HiyerarsiSirasi 994694 REKTÖRLÜĞÜ REKTÖRLÜĞÜ 0 74804604 ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÜRLÜĞÜ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÜRLÜĞÜ 854 604560 084 96547 99866 6806 ANLAŞMAZLIK

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 14.02.2017 Karar No : 2 GÜNDEM: 1- Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde; Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü altında Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı;

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı, müzik alanında özel yetenek ve kabiliyetleri

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI 2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılında Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı na Önkayıt ve Özel Yetenek Sınavları ile öğrenci alınacaktır. Ön kayıt koşulları 2015

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GİRİŞ YETENEK SINAVLARI

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GİRİŞ YETENEK SINAVLARI T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GİRİŞ YETENEK SINAVLARI BAŞVURU, KABUL KOŞULLARI VE TARİHLERİ: GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GİRİŞ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

KARAR Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün tarih ve 37 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün tarih ve 37 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Devlet Konservatuvarı

Detaylı

YÜKSEK LİSANS KONTENJAN 1/8 İŞLETME

YÜKSEK LİSANS KONTENJAN 1/8 İŞLETME KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İŞLETME KONTENJAN TEZLİ TEZSİZ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR Doç. Dr. Ali Uğur EMRE Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALĠHOĞLU (Dekan) () () () () () Tıp

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 15.05.2015 Toplantı Saati : 11:00 Toplantı No : 2015/17 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ 1- Anabilim Dalı Başkanlıklarından gelen

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: 2015-2016/BAHAR

GİRİŞ SINAVLARI: 2015-2016/BAHAR HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2015-2016/BAHAR Kompozisyon Anasanat Dalı Kompozisyon Yüksek Lisans Programı 19 Ocak 2016 Salı, 10:00 Ankara Devlet Konservatuvarı Kompozisyon

Detaylı

B1 B3 B4 D1 D2 D3 D5 Y1 Y2 Y3 Y4 Y5 H1 H2 E1. MUZ219 Dünya Müzik Edebiyatı I Öğr.Gör. Emel DOĞAN UĞURLU. CYB353 Cila Hazırlığı I. Öğr.Gör.

B1 B3 B4 D1 D2 D3 D5 Y1 Y2 Y3 Y4 Y5 H1 H2 E1. MUZ219 Dünya Müzik Edebiyatı I Öğr.Gör. Emel DOĞAN UĞURLU. CYB353 Cila Hazırlığı I. Öğr.Gör. 21 OCAK 2019 PAZARTESİ Elemanı Odası OPA207 İtalyanca III CYB215 Çalgı Telleri Bilgisi I Sinan OPA107 İtalyanca I CYB101 Çalgı Bilgisi I Sinan OPA205 OPA307 İtalyanca V TYT111 Solfej I Sel en TYT217 Şan

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 33.01- Personel Daire

Detaylı

Özel Yetenek Giriş Sınav Yönergeleri

Özel Yetenek Giriş Sınav Yönergeleri Hacettepe Üniversitesi 2016-2017 Özel Yetenek Giriş Sınav Yönergeleri Lisans Programları İçindekiler Tarihçe Eğitim Programları Kodları Eğitim Programları, Bölümler ve Anasanat Dalları Sanat Dalları YGS

Detaylı

KIRKLARELİ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ KIRKDÖRDÜNCÜ EK YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ USUL VE ESASLARI

KIRKLARELİ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ KIRKDÖRDÜNCÜ EK YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ USUL VE ESASLARI KIRKLARELİ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ KIRKDÖRDÜNCÜ EK YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ USUL VE ESASLARI 5258 Sayılı Aile Hekimliği Kanunu gereği İlimiz 14 Haziran 2010 tarihinde Aile Hekimliği Uygulamasına geçmiştir.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan) Doç. Dr. Ali Uğur EMRE ()-(Ġzinli) Prof. Dr. Rafet KOCA () Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami ()-( Ġzinli) SALĠHOĞLU Prof. Dr. ġükrü

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı