DOĞRU MU YANLIŞ MI? KAPLAMA VE DİŞ AÇMA KONULARINDAKI YANLIŞ ANLAŞILMALARA BİR SON VERİYORUZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOĞRU MU YANLIŞ MI? KAPLAMA VE DİŞ AÇMA KONULARINDAKI YANLIŞ ANLAŞILMALARA BİR SON VERİYORUZ"

Transkript

1 DOĞRU MU YANLIŞ MI? KAPLAMA VE DİŞ AÇMA KONULARINDAKI YANLIŞ ANLAŞILMALARA BİR SON VERİYORUZ

2 DİŞ AÇMA MI YOKSA KAPLAMA MI? SİZ KARAR VERİN!

3 Rekabet, güvenlik ve çevreye saygılı olma, taşımacılık yapan tüm firmaların karşılaştığı önemli sorunlardır. Bu nedenle, şirket performansını ve maliyet verimliliği artıran çözümler her zaman değerlidir! Bu alanda, lastik yönetimi önemli bir rol oynamaktadır. Lastik yönetimi, lastiklerin dikkatli bir şekilde seçilmesi ve bunların hizmet ömrünü uzatmak için kaplama ve diş açma işlerinin yaptırılmasından oluşur. Tüm şirketler, kendi ihtiyaçlarına göre lastiklerinden en iyi performansı alabilmek için lastiklerinin çoklu ömür çizelgesine uyum sağlamalıdır. Bu bilgilendirme broşürü, Bu çözümleri kullanmak için doğru zaman nedir? Ne zamana kadar? Ve hangi koşullarda? sorularının yanıtlarını merak edenlere şeffaf bilgiler sağlamaktadır. Çok ömürlü lastik çözümleri hakkında bilmek istediğiniz her şeyi burada bulabilirsiniz. Keyifli okumalar ve iyi sürüşler!... lastiklerinizin uzun ömürlü olması dileğiyle!

4 DİŞ AÇILAN LASTİKLER GÜVENLİ MİDİR?

5 DOĞRU AŞAĞIDAKİ İKİ KOŞUL YERİNE GETİRİLDİĞİNDE DİŞ AÇILAN LASTİKLER DAHA GÜVENLİ SÜRÜŞ SAĞLAR: Orijinal lastiklerin diş açmaya uygun olması gerekir Diş açma işleminin bir profesyonel tarafından gerçekleştirilmesi gerekir Diş açma uygulaması lastiklerinizde keskin kenarlar ve 6 ile 8 mm lik diş derinliğini yeniden oluşturmanın yanı sıra, lastiklerinizin ömrünü uzatır ve güvenliği artırır. Bu işlem, yanal tutuş ve sürüşü %10 a kadar iyileştirir (1). Bazı üreticiler lastiklerini; iyi kalitede bir diş açmaya elverişli olması için yeterli kauçuk katmanı kalınlığıyla tasarlamaktadır. Bu tür Premium lastikler, lastik diş derinliği 2 ile 4 mm ye geldiğinde diş açmaya hazırdır. Lastik deseninde önemli hasar (kesikler, yırtılma, sırt bölgesinde görünür metal katlar) belirtileri varsa diş açma önerilmez. MICHELIN, aşırı arazi sürüşüne maruz kalan lastiklerde diş açmayı hiçbir şekilde önermemektedir. (1) Aynı lastikler aşındığında gösterdiği performansla karşılaştırılır. MICHELIN referansları test, düz beton zeminde gerçekleştirilmiştir

6 DİŞ AÇMA SİZE TASARRUF SAĞLAR?

7 DOĞRU LASTİKLERİNİZİ AKILLICA SEÇMEK VE UZUN DÖNEMLİ BAKIMLARINI SAĞLAMAK, CEBİNİZE FAYDA SAĞLAR! İmalatçının belirttiği kurallara uyarak yapıldığında diş açma size, %25 e kadar daha uzun kilometre performansı Her 100 km de 2 litre yakıt tasarrufu 4 lastikte diş açma yapılması halinde 70 kg hammadde tasarrufu sağlar, bu da yeni bir lastiğe eşdeğerdir (1)! Bu sizin için sürpriz olabilir ancak diş açılan lastikler aslında gayet ekonomiktir. Bu lastikler, yeni bir lastikten daha uzun sürede aşınır ve yakıt tüketimini azaltır! Diş açma işlemi uygulandığında lastiklerin yuvarlanma direnci en düşük seviyededir. Aşınmış lastiklerin kauçuk blokları daha az derinliktedir ve bu nedenle yeni lastiklerinkinden daha stabildir. Bu stabilite, zemindeki sürtünmeyi ve lastik aşınmasını azaltırken yakıt tasarrufu yapmanızı sağlar. (1) MICHELIN referansları: piyasada bulunan 4 temel ebat için ortalam ölçümdür (315/80 R 22.5, 315/70 R 22.5, 385/65 R 22.5 ve 13 R 22.5).

8 NEDEN DİŞ AÇMA? DAHA GÜVENLİ SÜRÜŞ 10 % DAHA FAZLA YANAL TUTUŞ ve çekiş (1) YAKIT TASARRUFU HER e kadar DAHA UZUN 25% KİLOMETRE PERFORMANSI 100 km de 2L YE varan Yakıt TASARRUFU (1) Lastik deseninin aşındığındaki zamana göre. MICHELIN referansları test, düz beton zeminde gerçekleştirilmiştir (2) Yol zeminiyle temas halinde %25 oranında diş açılmış lastiklerle yılda km yol kat etmek için kullanılan lastik seti örneği. (3) MICHELIN referansları: piyasada bulunan 4 temel ebat için ortalam ölçümdür (315/80 R 22.5, 315/70 R 22.5, 385/65 R 22.5 and 13 R 22.5).

9 EMİN ELLERDESİNİZ DİŞ AÇMA, KAMYONCULUK SEKTÖRÜNDE 3 AVANTAJ ANLAMINA GELİR ÇEVREYE DESTEK OLUYORUZ 1,6 TON Lastik seti başına senelik daha az CO 2 (2) salınımı 70 kg 4 adet diş açılmış lastikle hammadde tasarrufu (3), BİR YENİ LASTİĞE EŞDEĞER BİR UZMAN TARAFINDAN YAPILDIĞINDA DİŞ AÇMANIN BİR LASTİĞİN KAPLAMAYA KABULÜ ÜZERİNDE HİÇBİR ETKİSİ YOKTUR Daha fazlası için:

10 TÜM LASTİKLERİNİZ KAPLANABİLİR?

11 DOĞRU, ANCAK TÜM LASTİKLER, KAPLAMA KABUL İNCELEMESİ YAPILDIĞINDA OLUMLU SONUÇ VERMEYEBİLİR. BU TESTİ GEÇMEK İÇİN İKİ KOŞULUN YERİNE GETİRİLMESİ GEREKİR: Lastik kaplamaya uygun tasarlanmış olmalıdır. Titiz kaplama uzmanlarının yaptığı kontrollerden yalnızca çoklu ömür kullanımına dayanıklı karkaslar geçebilir. Lastiklerin bakımı profesyoneller tarafından düzenli olarak yapılmalıdır. Bazı üreticiler karkaslarından en iyi performansı almak için sürekli yeni yollar arar. 60 yıllık lastik kaplama uzmanlığıyla MICHELIN bu üreticilerden birisidir. Sonuç olarak, MICHELIN karkaslarının %80 i kaplanabilirdir.

12 TÜM LASTİK KAPLAMA PROSEDÜRLERI AYNI FAYDALARI SAĞLAR?

13 YANLIŞ ÖNCELİKLERİNİZE UYGUN OLARAK İKİ TÜR KAPLAMADAN BİRİNİ SEÇEBİLİRSİNİZ: Avantajları: SICAK KAPLAMA Hazırlanan karkas ısıl işlem görmemiş kauçukla kaplıdır (sırt bölgesi + yanak kısımları). Bu karkas, kaplanan lastiğin son profilini kazandığı bir pişirme kalıbına alınır. Yaklaşık 160 C deki pişirme kalıbında bir saat boyunca vulkanizasyon gerçekleşir. Bu süreç, yeni bir lastik yapımıyla benzer bir süreçtir. İmalatçılar tarafından gerçekleştirilen bu prosedür, orijinal karkaslarınızın tam performans kapasitesinden faydalanmanızı sağlar. Her noktadaki homojen kauçuk bileşimi sayesinde, orijinal karkastan bağımsız olarak daha eşit bir aşınma sağlar. Yenilenmiş yanak bölgesi ve üzerindeki işaretleriyle yeni bir lastiğinkini andıran görünüşü, aracın da daha iyi görünmesini sağlar Belirlenmiş deseniyle önceden pişirilmiş sırt,, hazırlanan karkas üzerine yerleştirilir. 115 C de ısıtılan bir otoklavda üç buçuk saat boyunca gerçekleştirilen vulkanizasyon işlemi, karkas ve sırtın homojen olarak birleşmesini sağlar. Avantajları: SOĞUK KAPLAMA Lastik kaplama sürecinin yönetimi, geri dönüş zamanlarını hızlandırır. Aynı zamanda lastik deseninin değiştirilebilmesine imkan sağlar. Lastik kaplama operatörlerinin işçilik bilgisi ve uzmanlığı, karkasların seçimi, incelenmesi, tamiri ve hazırlanmasında ve kaplanmış lastiğin kalite ve güvenilirliğinin sağlanmasında çok önemlidir. Örneğin MICHELIN lastik kaplama fabrikalarında, her yıl en yeni teknoloji kullanılarak iki milyon karkas kontrol edilmektedir! Bu, lastiklerinizin her santimetresini titiz bir şekilde inceleyen ve hazırlayan kalifiye teknisyenlere dayalı paha biçilemez bir süreçtir.

14 KAPLANAN LASTİKLERİNİZ YENİ LASTİKLERLE AYNI PERFORMANS GÖSTERGELERİNE SAHİPTİR?

15 DOĞRU EĞER AŞAĞIDAKİ KOŞULLARDA KAPLANMIŞ LASTİKLERİ KULLANARAK, YENİ LASTİKLERDEKİ PERFORMANSLARI ELDE EDEBİLİRSİNİZ: Orijinal karkas mükemmel kalitede, sağlam ve dayanıklı ise (1). Lastik kaplamasını gerçekleştiren kişilerin kullandığı ekipman, teknoloji, sahip olduğu beceriler ve mesleki deneyim mükemmel ise, üst düzey bir kaplama deneyimi yaşayabilirsiniz. MICHELIN gibi bazı kaplamacılar-imalatçılar, kapladıkları lastiklerde yeni lastiklerde kullanılan kauçuk ve patentli lastik desenlerinin aynısını kullanarak yeni lastikteki lastik yapısını oluşturur: Böylece kalite sağlanır ve yeni MICHELIN lastiklerinin performansına sahip olursunuz. (1) 2013 yılında kaplanan MICHELIN Remix lastiklerinde gerçekleştirilen dahili MICHELIN testi: birçok referans noktasında, aynı ebatta yeni bir MICHELIN lastiğinin kilit performanslarının %97 si mevcuttur.

16 KAPLANAN LASTİKLER SİZE TASARRUF SAĞLAR?

17 DOĞRU KAPLAMA İŞLEMİ, GÜVENLİKTEN ÖDÜN VERMEDEN ÜÇ ŞEKİLDE MALİYETLERİNİZİ DÜŞÜRMENİZE YARDIMCI OLUR: Kaplanan bir lastiğin maliyeti, yeni bir lastik almaktan %40 daha uygundur (1). Kat edilen mesafe potansiyelinde %100 artış: kaliteli bir karkasın, bir uzman tarafından kaplanması sayesinde lastiklerinizin ömrü daha uygun bir fiyata artmış olur. Lastiği birkaç kere kaplamak: karkasın içinde dışında gerçekleştirilen analiz, bir lastiğin, çok daha uzun mesafeler kat edebilmesi için birden çok kaplamaya uygun olup olmadığını gösterir. (2), ORİJİNAL KARKASINIZI BİRDEN ÇOK KEZ KAPLATABİLİRSİNİZ! Lastiklerinizin kaplanabilirliği, faaliyet alanınıza ve filo yönetiminize bağlıdır. Lastiklerinizin aşınma şeklini etkileyen faktörlere dikkat edin: Lastiğin tasarımından gelen özellikler (sağlamlık ve dayanıklılık, kauçuk türü ve hacmi, ihtiyaçlarınıza uygun lastik deseni). Lastik basıncı. Her aksta taşınan yük. Aracın mekanik durumu (aks hizalanması, aracın geometrisi). Sürüş şekli. (1) Bağımsız bir kuruluş tarafından gerçekleştirilen 2014 Dahili MICHELIN fiyat raporlaması. (2) En iyi performans için MICHELIN UK, her karkasın yalnızca iki kez kaplanmasını tercih etmektedir.

18 LASTİKLER AYNI ZAMANDA KULLANIM ESNEKLİĞİNİZİ DE ETKİLER?

19 DOĞRU ARACINIZIN LASTİKLERİNİ, İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA GÖRE UYARLAYABİLİRSİNİZ. En iyi stok yönetimi için, araçlarınızda farklı lastik takma seçeneklerine sahipsiniz. Kaplamadan sonra bir lastik, ilk kullanımındakinden farklı bir aksa yerleştirilebilir (1). Lastiklerinizi işletmenizin faaliyet alanlarına uygun olarak adapte edebilirsiniz. Faaliyetinize uygun yeni lastik desenleri sayesinde kaplama sırasında lastik deseni tasarımını değiştirebilirsiniz. Tüm imalatçı-kaplamacılar, lastiklere daha fazla kullanım esnekliği sağlar. Bu işlem için, lastik markanızın tavsiyelerini ve bayinizin önerilerini dikkate alın. (1) MICHELIN, kaplanan bir lastiğin ön aksa yerleştirilmesini önermemektedir; kaplanan lastiklerin çeker ya da taşıyıcı aksa yerleştirilmesini tavsiye ederiz.

20 HER ZAMAN KENDİ LASTİĞİNİZİ GERİ ALIRSINIZ?

21 DOĞRU TÜRKİYE DE LİSANSLI RECAMIC ATÖLYELERİNDE İKİ SEÇENEK BULUNUR: Kaplanması için lisanslı Recamic atölyerine teslim ettiğiniz lastikleriniz kaplandıktan sonra sizlere teslim edilir. Kaplamaya elverişli karkasınızı Recamic atölyelerine verip vakit kaybetmeden kaplanmış lastik alabilirsiniz. Karkaslarınız sizden teslim alınırken lastik seri numaraları not edilir. Böylece kaplanmış lastiğinizin karkasının size ait olduğundan seri numarasını kontrol ederek emin olabilirsiniz.

22 KAPLANAN LASTİKLERİ YENİ LASTİKLER GİBİ ARACINIZA TAKABİLİRSİNİZ?

23 DOĞRU ANCAK BELİRLİ KOŞULLARDA KAPLANAN BİR LASTİK, YENİ LASTİKLERİN YERİNE TAKILABİLİR (1) : Aynı aks üzerindeki lastiklerin hepsi kaplanırsa, bunların aynı özelliklere sahip olması gerekir (aşağıya bakınız). Aynı aks üzerinde birlikte kullanıldığında yeni ve kaplanan lastiklerin aynı özelliklere sahip olması gerekir (aşağıya bakınız); ve MICHELIN, yeni ve kaplanan lastiklerin çift lastik olarak takılmasını önermemektedir. Kazara meydana gelen hasarlarda lastiğin değiştirilmesi gerektiğinde bu durum göz önüne alınmalıdır! Kaplama markası tüm Ülkelerde geçerli değildir (2). Ebat. AYNI AKS ÜZERINE YERLEŞTİRİLEN LASTİKLERİN AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP OLMASI GEREKİR: Kullanım kategorisi (yol lastikleri, özel kullanım ya da M+S işaretli kar lastikleri). Tüm Ülkelerde geçerli değildir (2). Önemli olan lastiğin kategorisidir, lastik deseni değil. Yapı (radyal ya da diyagonal). Hız sınıfı İzin verilen yük taşıma kapasitesi. (1) MICHELIN, kaplanan bir lastiğin ön aksa yerleştirilmesini önermemektedir; kaplanan lastiklerin çeker ya da taşıyıcı aksa yerleştirilmesini tavsiye ederiz. (2) Yerel mevzuata göre, ancak MICHELIN aynı aks üzerine, karkasın yapısından bağımsız olarak, farklı kaplayıcıların elinden çıkan lastiklerin yerleştirilmesini önermemektedir.

24 NEDEN KAPLAMA? TASARRUF ESNEKLİK 2 KAT DAHA UZUN KİLOMETRE PERFORMANSI (1) Yeni Lastiklere Göre % 40 DAHA UYGUN FİYAT KAPLAMA YAPILAN LASTİKLERDEN EN İYİ PERFORMANSI ELDE EDİN Stok yönetiminizi optimize etmek için farklı lastik takma seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz. Ve birden çok kaplama mümkündür (2) (1) 2013 te gerçekleştirilen dahili testler. Bir MICHELIN Remix lastiğinin ömrü = Aynı ebattaki yeni bir lastiğin ömrünün %97 si. (2) Avrupa bölgesindeki ortalama, 2014 teki dahili fiyatlandırma bilgisi ve bağımsız bir kuruluş tarafından gerçekleştirilen internet fiyat çalışması. (3) MICHELIN Remix kaplama ile 350 kaplama/yeni lastik kombinasyonu bulunur. (4) MICHELIN Remix kaplama işlemi, ortalama olarak yalnızca 20 kg hammadde kullanımını gerektirir; bu rakam, yeni bir lastiğin satın alınmasıyla karşılaştırıldığında %70 tasarruf anlamına gelmektedir.

25 TASARRUF ETMEK İÇİN, SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIMDA ÖNEMLİ BİR ROL OYNAYIN VE ESNEK KULLANIMDAN FAYDALANIN ÇEVREYİ KORUMA İHTİYAÇLARINIZA GÖRE KAPLAMA DESENİNİZE KARAR VERİN Orijinal desen ve yedek desen arasında 350 kombinasyon gerçekleştirilebilir (3) Kaplama, Lastiklerinizin ÖMRÜNÜ (1) İKİYE KATLAR ve doğal kaynakların korunmasına yardımcı olur (1) Kaplanan bir lastik = yeni bir lastiğe göre hammadde kullanımından -70 % tasarruf sağlar (4)! GÜVENLİKTEN ÖDÜN VERMEZ Daha fazlası için:

26 DİŞ AÇMA VE KAPLAMA, ÇEVRENİN KORUNMASINA YARDIMCI OLUR?

27 DOĞRU DİŞ AÇMA VE KAPLAMA, DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN VE ÇEVREMİZİN KORUNMASINA YARDIMCI OLUR. Bu iki işlem, kullanılmış lastiklerin ömrünü uzatmanıza imkan vererek, her yıl dünya çapında 17 milyon ton tasarruf sağlar. (1). DİŞ AÇMANIN ÇEVREYE FAYDALARI: Daha düşük CO 2 emisyonu Yılda 1.6 ton daha az. Diş açılmış lastiklere sahip bir araç daha az yakıt kullanır ve daha düşük CO 2 emisyonlarına sahiptir (2). Daha az malzeme kullanımı 5 diş açma sonunda 100 kg daha az hammadde kullanımı Daha az atık 4 diş açma sonunda 200 kilo daha az kullanılmış lastik geri dönüşümü (3). KAPLAMANIN ÇEVREYE FAYDALARI: Daha düşük CO 2 emisyonu Kaplanan her 100 lastikte, 5 ton malzeme tasarrufu gerçekleştirilir ve 6 tonun üzerinde CO 2 nin atmosfere salınması engellenir. Daha az malzeme kullanımı 1 kaplama = 50 kg hammadde tasarrufu. Ortalama olarak karkasa yalnızca 20 kg malzeme eklenirken yeni lastik üretimine göre %70 tasarruf sağlıyor. Daha az atık Üç akslı bir römorkta 300 kg daha az atık 3 aksta 6 lastiğin kaplanması, geri dönüşümü gereken 6 lastik azalması anlamına gelir! DAHA TEMİZ BİR DÜNYA, DAHA ÇEVRECİ BİR EKONOMİ Avrupa da tüm ikinci el lastikler geri dönüştürülmektedir (4). Bunlar oyun alanları, yapay çimen, ayakkabı tabanı, zemin karosu, paten ve çok daha fazlasının üretiminde kullanılmaktadır. MICHELIN, 9000 lastik kullanarak 400 m uzunluğunda 6 kulvarlı bir koşu pisti inşa ederek bir ilki gerçekleştirdi. Bu sadece bir başlangıç: yeni araştırmalar, lastiklerinizi daha verimli ve yenilikçi şekillerde geri dönüştürmemize imkan verecek.

28 DAHA FAZLASI İÇİN TASARLANDI (1) TASARRUF SAĞLAMAK İÇİN, SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIMI DESTEKLEMEK VE ESNEK KULLANIMDAN FAYDALANMAK İÇİN DİŞ AÇILABİLİR BAZI LASTİKLER KAPLANABİLİR * 25% 100% e kadar daha uzun mesafe kat etme imkanı sağlar. e kadar daha uzun mesafe kat etme imkanı sağlar. 2 kere kaplanan lastikler için %200 BÜTÇE YÖNETİMİNİZİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYOR VE LASTİKLERİNİZİN ÖMRÜNÜ UZATACAK ÖZEL ÇÖZÜMLER TASARLIYORUZ. * Karkasa göre GÜVENLİKTEN ÖDÜN VERMEDEN

29 NEDEN DİŞ AÇMA? NEDEN KAPLAMA? Bir uzman tarafından üretici tavsiyelerine göre gerçekleştirilen diş açma = +10% daha fazla yol tutuş ve sürüş sağlar (2) 100 km de 2L ye varan yakıt tüketimi sağlar. İşletme performansınız 4 1 DİŞ AÇILAN LASTIK YENİ LASTİK TASARRUFU 70 kg hammadde tasarrufu (3) Lastik üreticiniz ve servis sağlayıcınızın tavsiyelerine göre gerçekleştirilen kaplama = 100% YENİ LASTİK 30% KAPLANMIŞ LASTİK 2 + KAT KİLOMETRE PERFORMANSI (4) 40% SATIN ALMA FIYATINDAN TASARRUF (5) Hammadde kullanımı karşılaştırması (6) Geri dönüştürülecek atık Kaplanmış bir lastikte Kamyon lastiklerine diş açılması Motorlu Taşıtlar Kanununca izin verilen ve ETRTO ve AFNOR tarafından önerilen bir işlemdir. YENİ LASTİK KAPLANMIŞ LASTİK 50 kg daha az geri dönüştürülecek atık çıkar TASARRUF EDİN DOĞAYI KORUYUN - GÜVENDE KALIN Hem tasarruf edip hem de çevremizi korurken lastiklerin ömrünü ve performansını artırmak hepimizin yapabileceği bir şey! Lastiklerinizle ilgili profesyonel ve size uygun bir yönetim yolunu seçerek, maliyet verimliliğini ve esnekliğinizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz! (1) Aynı lastiğin aşındığı zamanki performansına oranla Michelin referansları test, düz beton zeminde gerçekleştirilmiştir. (2) Dahili Michelin referansları: dört temel pazar ebatlarında ortalama ölçüm (315/80 R 22.5, 315/70 R 22.5, 385/65 R 22.5 ve 13 R 22.5). (3) Dahili testler Bir MICHELIN Remix lastiğinin ömrü = Aynı ebattaki yeni bir lastiğin ömrünün %97 si. (4) Avrupa bölgesindeki ortalama, 2014 teki dahili fiyatlandırma bilgisi ve bağımsız bir kuruluş tarafından gerçekleştirilen internet fiyat çalışması (5) MICHELIN Remix kaplama işlemi, ortalama olarak yalnızca 20 kg hammadde kullanımını gerektirir; bu rakam, yeni bir lastiğin satın alınmasıyla karşılaştırıldığında %70 tasarruf anlamına gelmektedir.

30 NOTLAR

31 NOTLAR

32 Manufacture Française des Pneumatiques Michelin, 23 place des Carmes, Clermont-Ferrand, France R.C.S /2015

Michelin Retread Technologies

Michelin Retread Technologies BÖLGESEL ŞIMACILIK Michelin Retread Technologies MULTIWAY D M+S ÇOK AMAÇLI BİR ÇÖZÜM MÜKEMMEL KAVRAMA VE YOL TUTUŞ Özel «MICHELIN» sırt deseni sağlar. «MICHELIN» patentli teknolojisi sayesinde kullanım

Detaylı

Michelin Retread Technologies

Michelin Retread Technologies BÖLGESEL ŞIMACILIK Michelin Retread Technologies MULTIWAY D M+S ÇOK AMAÇLI BİR ÇÖZÜM MÜKEMMEL KAVRAMA VE YOL TUTUŞ Özel «MICHELIN» sırt deseni sağlar. «MICHELIN» patentli teknolojisi sayesinde kullanım

Detaylı

Goodyear Kaplama Fiyat Listesi *

Goodyear Kaplama Fiyat Listesi * Goodyear Kaplama Fiyat Listesi * Ocak 2014 www.goodyear.com.tr Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Büyükdere Caddesi Maslak İş Merkezi No: 37 Maslak 34398 İstanbul Telefon (212) 329 50 00 Faks (212) 276 62 25 www.goodyear.com.tr

Detaylı

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Ödün vermek yok! Bandag ürün yelpazesinde özel ihtiyaçlarınıza cevap veren bir ürün daima vardır. İleri

Detaylı

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS Römorklar MICHELIN HIGH FLOTATION MICHELIN HEAVY DUTY MICHELIN MICHELIN XS Römorklar Toprak üzerinde daha az etkisi olan yükler için düşük basınçlı römork lastiği YENİ MICHELIN HIGH FLOTATION HOMOJEN VE

Detaylı

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU TBR SEGMENT Uzun Mesafe Bölgesel İnşaat Hafriyat Yol Dışı Otobüs Şehir içi Tam Çelik 17.5 Jant AVRUPA AVRUPA HARİCİ YURT İÇİ NORMAL YÜK AĞIR %1-5 YOL DIŞI %5-35

Detaylı

Bandag, ayrıcalıklı seçim. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR

Bandag, ayrıcalıklı seçim. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR Bandag, ayrıcalıklı seçim. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR Bandag her zaman Bandag dır Bandag kaplamalar sadece Bandag Franchise Bayileri tarafından üretilir Bandag kaplama her

Detaylı

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ön aks lastikleri Ön aks lastikleri Kamyonlar için lastik etiketi Yeni mevzuat, ticari işletmelere lastik seçiminde yardım ediyor. 1 Kasım 2012 itibarı ile geçerli

Detaylı

Traktörler MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB

Traktörler MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB MICHELIN MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB Kullanım ömrü boyunca yüksek performans seviyeleri ve iki yıl fazladan kullanım MICHELIN

Detaylı

Bandag Bayisi, güvenilir iş ortağınız. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR

Bandag Bayisi, güvenilir iş ortağınız. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR Bandag Bayisi, güvenilir iş ortağınız. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR Lastik Yönetimi İyi lastik yönetimi lastik giderlerinizi en aza indirmekle kalmaz! Diğer etkileri de vardır:

Detaylı

ÜRÜN YELPAZESİİ. Ticari Araç Lastikleri RUNNER, EURO, ATHLET, SNOW. Semperit. Bir Continental markasıdır.

ÜRÜN YELPAZESİİ. Ticari Araç Lastikleri RUNNER, EURO, ATHLET, SNOW. Semperit. Bir Continental markasıdır. ÜRÜN YELPAZEİİ Ticari Araç Lastikleri RUNNER, EURO, ATHLET, NOW emperit. Bir Continental markasıdır. Kilometre canavarı RUNNER serisi standartları belirliyor. Şehirlerarası ve uzun mesafe sürüşleri için

Detaylı

Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-300 TR-35 TR-40 TR-50. Traktör Arka Lastikleri TR-330. Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140

Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-300 TR-35 TR-40 TR-50. Traktör Arka Lastikleri TR-330. Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140 Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-30 TR-35 TR-40 TR-50 TR-55 TR-60 Traktör Arka Lastikleri TR-60 TR-65 TR-300 TR-330 Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140 Römork Lastikleri SM-160 SM-200

Detaylı

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU OTR SEGMENT LASSA LODER KAYA KAMYONU Loder Belden Kırmalı GREYDER EKSKAVATÖR BEKO LODER L2 L3 L4 L3/E3 E3 G2 EARTH GRIPPER EXC EG LODER Segment tanımı : Önlerinde

Detaylı

XDY4 M+S XDY3 M+S XZY2 M+S. Motor. Motor. Çok pozisyonlu

XDY4 M+S XDY3 M+S XZY2 M+S. Motor. Motor. Çok pozisyonlu STABİLİZE YOL KOŞULLARINDA TAŞIMACILIK Motor XDY4 M+S AŞINMAYA VE YIRTILMALARA KARŞI DIRENÇ Omuzdaki açılı sırt blokları ile birleştirilen kompakt merkezi sırt blokları hem darbelere hemde kopma ve yırtılmalara

Detaylı

TBR KAMYON-OTOBÜS LASTİKLERİ

TBR KAMYON-OTOBÜS LASTİKLERİ TBR KAMYON-OTOBÜS LASTİKLERİ 2016 ÜRÜNLERİMİZ RH 100 SH 100 SH 110 SH 105 SC 700 RC 700 NZ 300 NC 700 NZ 305 NH 100 Lastik teknolojisindeki gelişmelerden dolayı, bu katalog içeriğinde haber vermeksizin

Detaylı

2017 Zİraİ LASTİKLER

2017 Zİraİ LASTİKLER Zİraİ LASTİKLER 2017 Petlas, 1976 yılında kuruldu. 2005 yılında üretimini Türk sanayisinin köklü kuruluşlarından AKO bünyesinde sürdürmeye başladı. Petlas artık 2 milyon metrekarelik alan üzerinde yer

Detaylı

ÇOCUKLARINI GURURLANDIRMAK İÇİN OTOMOBİLE DEĞIL ONLARI

ÇOCUKLARINI GURURLANDIRMAK İÇİN OTOMOBİLE DEĞIL ONLARI ÇOCUKLARINI GURURLANDIRMAK İÇİN OTOMOBİLE DEĞIL ONLARI GÜVENLE EVE ULAŞTIRMAYA İHTİYACIN VAR. YAZ LASTİKLERİ FİYAT LİSTESİ OTOMOBİL, SUV (4x4) VE HAFİF TİCARİ (VAN) OCAK 2015 FORMULA TM. EN AKILLI SEÇİM.

Detaylı

Meydan Okumaya Hazır.

Meydan Okumaya Hazır. az Lastikleri Matador Meydan Okumaya azır. MP47 ectorra 3 Matador B MP7 Izzarda A/ MP8 onquerra MPS330 Maxilla ağmur yağabilir. Ama suda kızaklama kaderiniz değil batlar 13 Lastiklerinizi 3 mm de değiştirin.

Detaylı

İŞ MAKİNASI VE KAMYON YOL DIŞI LASTİKLERİ

İŞ MAKİNASI VE KAMYON YOL DIŞI LASTİKLERİ İŞ MAKİNASI VE KAMYON YOL DIŞI LASTİKLERİ L-3/E-3 KAYA TİPİ (Radial) 17,5R25 / Yönsüz blok deseni yumuşak zeminlerde güçlü aşınma direnci ve yüksek çekiş sağlar. Lastik tekerlekli yükleyici, lastik tekerlekli

Detaylı

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın.

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. C-Serisi MB 5-kollu jant Jant: 17 inç (43,2 cm) / 7,5 J x 17 ET 47 Lastik: 225/45 R17 Michelin Renk: Sterling gümüşü

Detaylı

OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU

OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU TBR SEGMENT Uzun Mesafe Bölgesel İnşaat/Hafriyat Yol Dışı Otobüs Şehir içi Tam Çelik 17.5 Jant AVRUPA AVRUPA HARİCİ YURT İÇİ NORMAL YÜK AĞIR %5-35 %1-5 YOL DIŞI YÜK

Detaylı

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın.

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. A, B, CLA-Serisi MB 5 Kollu Jant Jant: 17 inç (43,2 cm) / 7,5 J x 17 ET 52.5 Lastik: 225/45 R17 Pirelli (ROF) Renk:

Detaylı

KAMYON VE OTOBÜS LASTİKLERİ

KAMYON VE OTOBÜS LASTİKLERİ KAMYON VE OTOBÜS LASTİKLERİ ÜRÜNLERİMİZ DH100 GH100 GH110 GH105 GC700 DC700 LZ300 LC700 LZ305 LH100 KAMYON OTOBÜS LASTİKLERİ DM 900 DM905 DM 910 GZ300 DZ 300 GUW 550 DUW550 GU 500 Yaz Kış DH100 DH100 Plus

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU %RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU Çoğu sürücü için yakıt tasarrufu en önemli konudur Daha düşük yakıt tüketimi, depo başına daha çok kilometre ve daha düşük CO2 emisyonları anlamına gelir.

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

LASTİK GENEL BİLGİ LASTİK NEDİR? Esneyerek şekil değiştirebilen basınçlı hava tankıdır. Araçla yol arasındaki tek bağlantıdır.

LASTİK GENEL BİLGİ LASTİK NEDİR? Esneyerek şekil değiştirebilen basınçlı hava tankıdır. Araçla yol arasındaki tek bağlantıdır. LASTİK GENEL BİLGİ LASTİK NEDİR? Esneyerek şekil değiştirebilen basınçlı hava tankıdır. Araçla yol arasındaki tek bağlantıdır. LASTİĞİN TARİHİ - 1807 Otomobilin İcadı - 1829 Charles Goodyear, Vulkanize

Detaylı

TIRES designed in TAIWAN. 5 Şubat 2013 Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

TIRES designed in TAIWAN. 5 Şubat 2013 Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi TIRES designed in TAIWAN 5 Şubat 2013 Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Ohio USA Yuan Lin, Taiwan, Kunshan, Shenzen P.R.C. Vietnam merkezli sekiz üretim tesisi ile dünyanın tüm kıtalarına binek, haf

Detaylı

MICHELIN Pilot Road 4 GT - 2CT 2AT* TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE, AĞIR VE GT TARZ MOTOSİKLETLER İÇİN DENGELİ SÜRÜŞ

MICHELIN Pilot Road 4 GT - 2CT 2AT* TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE, AĞIR VE GT TARZ MOTOSİKLETLER İÇİN DENGELİ SÜRÜŞ MICHELIN Pilot Power 3-2CT SPORT MOTOSİKLETİNİZDE ÖDÜN VERMEDEN KEYİF! MICHELIN Yeni Çift Hamur Teknolojisi 2CT+ sayesinde, uzun ömür ve mükemmel yol tutuşa ek olarak, virajlarda ve ani hızlanmalarda ki

Detaylı

Product Fact Books Viking CityTech II / TransTech II Product Management I Roman Gaebel I Hanna Joe I 2011 I Continental

Product Fact Books Viking CityTech II / TransTech II Product Management I Roman Gaebel I Hanna Joe I 2011 I Continental 1 Kuru yol güvenliği Özellik! Her iki yanda düşey ve yanal kılcal kanalların eşlik ettiği sırt merkezinde kompakt çift dişli ve sağlam diş yapılı kapalı omuz bölgesi Etki! Çevresel dişlerde optimize edilmiş

Detaylı

MICHELIN Pilot Road 4 GT - 2CT 2AT* TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE, AĞIR VE GT TARZ MOTOSİKLETLER İÇİN DENGELİ SÜRÜŞ

MICHELIN Pilot Road 4 GT - 2CT 2AT* TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE, AĞIR VE GT TARZ MOTOSİKLETLER İÇİN DENGELİ SÜRÜŞ MICHELIN Pilot Power 3-2CT SPORT MOTOSİKLETİNİZDE ÖDÜN VERMEDEN KEYİF! MICHELIN Yeni Çift Hamur Teknolojisi 2CT+ sayesinde, uzun ömür ve mükemmel yol tutuşa ek olarak, virajlarda ve ani hızlanmalarda ki

Detaylı

FİYAT LİSTESİ KDV Hariç Tavsiye Edilen Fiyatlar 15.01.2014

FİYAT LİSTESİ KDV Hariç Tavsiye Edilen Fiyatlar 15.01.2014 KAMYON -OTOBÜS ve İŞ MAKİNASI LASTİKLERİ FİYAT LİSTESİ KDV Hariç Tavsiye Edilen Fiyatlar 15.01.2014 İstanbul Yolu 22.Km Susuzköy Yenimahalle/Ankara Tel:+90 312 280.95.56 Fax :+90 312 280.95.75 www.akolastikkaplama.com.tr

Detaylı

MICHELIN Pilot Road 4 SPORT TOURING KULLANIM İÇİN SEGMENTİN YENİ STANDARTI

MICHELIN Pilot Road 4 SPORT TOURING KULLANIM İÇİN SEGMENTİN YENİ STANDARTI MICHELIN Pilot Power 3 SPORT MOTOSİKLETİNİZDE ÖDÜN VERMEDEN KEYİF! MICHELIN Yeni Çift Hamur Teknolojisi 2CT+ sayesinde, uzun ömür ve mükemmel yol tutuşa ek olarak, virajlarda ve ani hızlanmalarda ki istikrarlı

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

YAZ, DÖRT MEVSİM VE KIŞ LASTİKLERİ 2016/17

YAZ, DÖRT MEVSİM VE KIŞ LASTİKLERİ 2016/17 YAZ, DÖRT MEVSİM VE KIŞ LASTİKLERİ 2016/17 BİNEK OTOMOBİL VE VAN SPORTİF. GÜÇLÜ. GÜVENLİ! Viking. Bir Continental markasıdır. SPORTİF. GÜÇLÜ. GÜVENLİ! YAZ LASTİKLERİ 2016/17 VIKING, Almanya'da geliştirilip

Detaylı

Nokian Lastikleri Kendi sınıfında, kış koşullarının zorladığı her yerde

Nokian Lastikleri Kendi sınıfında, kış koşullarının zorladığı her yerde Kış Lastikleri 2010 Nokian Lastikleri Kendi sınıfında, kış koşullarının zorladığı her yerde Zorlu koşullar için lastik üretiminde Nokian Lastikleri nin 75 yılı aşkın deneyimi bulunmaktadır. Dünyanın ilk

Detaylı

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ PCR-4x4-lVr Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ 2016 Lastik teknolojisindeki gelişmelerden dolayı, bu katalog içeriğinde haber vermeksizin değişiklik yapılabilir. Baskı hatalarından kaynaklanan yanlışlıklardan

Detaylı

MICHELIN Pilot Power SPORT MOTOSİKLETLER İÇİN EN HESAPLI RADYAL LASTİK

MICHELIN Pilot Power SPORT MOTOSİKLETLER İÇİN EN HESAPLI RADYAL LASTİK MICHELIN Power RS - 2CT SPORT MOTOSİKLET PAZARININ YENİ LASTİĞİ! * Benzersiz yol tutuş hissi, * Standart üstü viraj kabiliyeti, * Ani frenleme ve hızlanmalarda çevik ve karalı yol tutuş, * Arka lastik,

Detaylı

Hasat makineleri MICHELIN CEREXBIB MICHELIN MEGAXBIB

Hasat makineleri MICHELIN CEREXBIB MICHELIN MEGAXBIB MICHELIN CEREXBIB MICHELIN Geniş hasat makineleri için düşük basınçta yüksek yük kapasitesi MICHELIN CEREXBIB Daha az toprak sıkıştırma Verimlilik Artırılmış yük kapasitesi 120 100 80 60 20 Yük + 20% Yük

Detaylı

KIŞ LASTIKLERI KATALOĞU 2010

KIŞ LASTIKLERI KATALOĞU 2010 YOKOHAMA lastikleri test edilmiş ve Adac tarafından tescil edilmiştir.* Avrupa'nın önde gelen Otomobil Derneğidir. Dernek sürücülerin çıkarlarını gözetiyor ve kampanyalarla yol güvenliğini üstleniyor.

Detaylı

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları Genel bilgiler Genel bilgiler Değiştirilebilir yük taşıyıcı, esnekliği arttıran ve araç için durma zamanını azaltan yük taşıyıcıyı hızlıca değiştirmek için kullanılır. Yük değiş tokuşunun en genel türü,

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck Lastik basınç takip sistemi ContiPressureCheck Arıza istatistiklerini azaltmak için kaybedecek zaman yok. ADAC

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ TR-60 SM-38 TR-45 SG-200. StxND31 SM-I35 SG-300 SM-GR SM-PL

ÜRÜNLERİMİZ TR-60 SM-38 TR-45 SG-200. StxND31 SM-I35 SG-300 SM-GR SM-PL ŞİRKET PROFİLİ Ürünleri Petlas Lastik Fabrikası bünyesinde üretilen Starmaxx ın ürün yelpazesinde her türlü kara taşıtı için dış ve iç lastik bulunmaktadır. Binek, hafif ticari, otobüs-kamyon, zirai, iş

Detaylı

OTR İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ

OTR İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ OTR İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ 2017 Petlas, 1976 yılında kuruldu. 2005 yılında üretimini Türk sanayisinin köklü kuruluşlarından AKO bünyesinde sürdürmeye başladı. Petlas artık 2 milyon metrekarelik alan üzerinde

Detaylı

Çamurluk. Çamurluk ve tozluklarla ilgili genel bilgi. Sprey-bastırma aygıtı

Çamurluk. Çamurluk ve tozluklarla ilgili genel bilgi. Sprey-bastırma aygıtı Çamurluk ve tozluklarla ilgili genel bilgi Çamurluk ve tozluklarla ilgili genel bilgi Bazı ülkelerin 109/2011 No AB direktifi Komisyon Tüzüğü (AB) gibi çamurlukları ve tozlukları düzenleyen yasal düzenlemeleri

Detaylı

Kış Lastiği Nasıl Seçilir? En İyi Kış Lastiği Hangisidir? ALPAY LÖK Mak.Y. Müh. 11 Aralık Kışlastiği.com

Kış Lastiği Nasıl Seçilir? En İyi Kış Lastiği Hangisidir? ALPAY LÖK Mak.Y. Müh. 11 Aralık Kışlastiği.com ? Kış Lastiği Nasıl Seçilir? En İyi Kış Lastiği Hangisidir? ALPAY LÖK Mak.Y. Müh. 11 Aralık 2013 Kışlastiği.com www.kislastigi.com www.wintertyreturkey.com Toplam 5 ( Beş) sayfadır Kaynak gösterilerek

Detaylı

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür VE BIÇAK SİSTEMLERİ Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür GÜÇ, DAYANIKLILIK, PERFORMANS, ÜRETKENLİK Hensley, inşaat ve madencilik sektörleri için aşınma parçaları imal eden dünya çapında güvenilir bir markadır.

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

Kar Mücadelesi. Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN

Kar Mücadelesi. Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Kar Mücadelesi Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Yüzey Kaplaması Yüzey Dokusu Kaplamanın yüzeysel dokusu ve pürüzlülüğü hem sürüş konforunu hem de sürüş emniyetini belirler. Kaplama yeterince düzgün ama gerekli

Detaylı

DÜNYA İÇİN ÜRETİYOR, TÜRKİYE DE ÜRETİYOR!

DÜNYA İÇİN ÜRETİYOR, TÜRKİYE DE ÜRETİYOR! DÜNYA İÇİN ÜRETİYOR, TÜRKİYE DE ÜRETİYOR! 2014 KATALOG MOTOSİKLET - MOPED LASTİKLERİ Sayfa 08-15 NR-1 NR-9 NR-2 SPORTS (NR-SP) NR-14 NF-2 MB-79 NR-21 NF-25 AF-4 NR-47 NF-22 NR-25 NF-28 NR-30 MT-1 MS-1

Detaylı

Uzun ömürlü lastiktir. S rt desen yap s, iyi bir denge ve kolay dönme kabiliyeti sağlar.

Uzun ömürlü lastiktir. S rt desen yap s, iyi bir denge ve kolay dönme kabiliyeti sağlar. Uzun ömürlü lastiktir. S rt desen yap s, iyi bir denge ve kolay dönme kabiliyeti sağlar. Desen üzerindeki ince kanallar, slak zeminde iyi yol tutuş ve ön dingilde iyi direksiyon hakimiyeti sağlar. lastik

Detaylı

BİNEK 4X4/SUV HAFİF TİCARİ LASTİKLERİ

BİNEK 4X4/SUV HAFİF TİCARİ LASTİKLERİ BİNEK 4X4/SUV AFİF İCAİ LASİKLEİ Performans Lastikleri Binek Lastikleri S330 olero S532 Novaro S542 Naturen S552 Novaro S562 Naturen S730 Ultra Sport S740 Ultra Sport S750 Ultra Sport S760 Ultra Sport

Detaylı

Kar Mücadelesi-Siperler. Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN

Kar Mücadelesi-Siperler. Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Kar Mücadelesi-Siperler Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Yüzey Kaplaması Yüzey Dokusu Kaplamanın yüzeysel dokusu ve pürüzlülüğü hem sürüş konforunu hem de sürüş emniyetini belirler. Kaplama yeterince düzgün ama

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

AIS Kış Lastikleri Bilgilendirme Sistemi GENEL BİLGİLENDİRME

AIS Kış Lastikleri Bilgilendirme Sistemi GENEL BİLGİLENDİRME AIS Kış Lastikleri Bilgilendirme Sistemi GENEL BİLGİLENDİRME Kış koşullarında ticari bir aracı sürmenin en önemli faktörlerinden biri çekiş gücünün yola aktardığı kuvvettir. Buna ek olarak aracın gerekli

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco IVECO KALİTESİNE YAKINDAN BAKIŞ N 3 katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco AVANTAJLAR orijinal olmayan egzost sistemi RİSKLER Iveco SCR Katalitik Egzost Sistemleri mükemmel performansı garanti eder. Taklit

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Alcoa Dövme Alüminyum Jantları. Kesin Veriler

Alcoa Dövme Alüminyum Jantları. Kesin Veriler Alcoa Dövme Alüminyum Jantları Kesin Veriler BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ? Alcoa Jantları en güçlü jantlardır Her jant, yüksek dayanma gücü olan, korozyona dirençli tek bir alüminyum bloğu olarak üretim sürecine

Detaylı

Kinesis. Enerjiden doğan güç! 60J. www.profleet.com.tr www.lassa.com.tr

Kinesis. Enerjiden doğan güç! 60J. www.profleet.com.tr www.lassa.com.tr 60J Kinesis Enerjiden doğan güç! www.profleet.com.tr www.lassa.com.tr Satış ve Pazarlama Kısıklı Caddesi Şehit Teğmen İsmail Moray Sokak No: 2/1 Altunizade 34662 İstanbul T: (0262) 544 35 00 F: (0262)

Detaylı

Kaynak Verimliliği Uygulamaları

Kaynak Verimliliği Uygulamaları Kaynak Verimliliği Uygulamaları Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi AŞ Elif Gökhan 16.5.2017 Kale Grubu Kaleseramik 66 milyon metrekare yıllık üretim kapasitesi ile tek bir alanda üretim yapan

Detaylı

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Hava direnci

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Hava direnci Özet Özet Bu belgede, bir aracın yakıt tüketimini etkileyen faktörler özetlenip açıklanmaktadır. PTO, aracı ileriye doğru hareket ettirmek için ne kadar enerji kullanılacağını etkileyen en önemli etkenlerden

Detaylı

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar.

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her Parça Aynı Değildir. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her An Yanınızda Daha İyi Bir Garanti. Genellikle fark yaratan şeyler gözle görülmez. Motor bileşenlerinin spesifikasyonlara uyması gerekir ve

Detaylı

V-STEEL R-LUG S. Bu desende dilediğiniz ebattaki lastiği bir Brisa hizmeti olan www.lastik.com.tr üzerinden satın alabilirsiniz.

V-STEEL R-LUG S. Bu desende dilediğiniz ebattaki lastiği bir Brisa hizmeti olan www.lastik.com.tr üzerinden satın alabilirsiniz. YOL DIŞI 05.05.2014 VRLS V-STEEL R-LUG S Kaya tipi derin dişli sırt deseni, toprak ve maden taşımasında kullanılan büyük kamyonları için özel olarak tasarlanmıştır. Yandan gelebilecek darbelere karşı yanak

Detaylı

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT Özet Özet Bu belgede, bir aracın yakıt tüketimini etkileyen faktörler özetlenip açıklanmaktadır. Bir aracın yakıt tüketimini etkileyen çeşitli faktörler vardır. Lastikler Ekonomik sürüş Araç durumu 03:60-02

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

Dünyanın Dönmesini Sağlayan Formüller! www.kaprol.com.tr www.ride-ontr.com

Dünyanın Dönmesini Sağlayan Formüller! www.kaprol.com.tr www.ride-ontr.com Dünyanın Dönmesini Sağlayan Formüller! www.kaprol.com.tr www.ride-ontr.com BILMENIZ GEREKEN GERÇEKLER Araç arızalarında lastik patlaması 1. sıradadır. Lastiklerde ortaya çıkan hataların en büyük sebebi

Detaylı

YAZ 4 MEVSİM KIŞ. Binek ST760 ST750 ST330 ST542 ST532 ST730 ST562. ST740 Ultra Sport ST552. W850 Ice Gripper. W810 Ice Gripper.

YAZ 4 MEVSİM KIŞ. Binek ST760 ST750 ST330 ST542 ST532 ST730 ST562. ST740 Ultra Sport ST552. W850 Ice Gripper. W810 Ice Gripper. ŞİRKET PROFİLİ Ürünleri Petlas Lastik Fabrikası bünyesinde üretilen Starmaxx ın ürün yelpazesinde her türlü kara taşıtı için dış ve iç lastik bulunmaktadır. Binek, hafif ticari, otobüs-kamyon, zirai, iş

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2 Enjektörler Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı Düşük Yakıt Tüketimi 1846351 Birim Enjektör HPI 2.103 TL 1.349 TL 1943974 Birim Enjektör PDE 2.292

Detaylı

TBR KAMYON-OTOBÜS LASTİKLERİ

TBR KAMYON-OTOBÜS LASTİKLERİ TR KAMYON-OTOÜS LASTİKLRİ 2017 Petlas, 1976 yılında kuruldu. 2005 yılında üretimini Türk sanayisinin köklü kuruluşlarından AKO bünyesinde sürdürmeye başladı. Petlas artık 2 milyon metrekarelik alan üzerinde

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

CityTech II Ürün Bilgi Kitapçıkları Viking CityTech II / TransTech II Product Management I Roman Gaebel I Hanna Joe I 2011 I Continental

CityTech II Ürün Bilgi Kitapçıkları Viking CityTech II / TransTech II Product Management I Roman Gaebel I Hanna Joe I 2011 I Continental CityTech II 1 CityTech II Sırt deseni özellikleri İç omuz bölgesi Dı omuz bölgesi Azaltılmı gürültü seviyesi 2 İletiim CityTech II sırt deseni özellikleri İç omuz bölgesi Dı omuz bölgesi Islak yolda güvenli

Detaylı

Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma

Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma N 40 E Tezgah üstü modeli N 60 E İlave donanım olarak alt tezgah kısmı ile birlikte N 40 E - N 100 E Hazneli fırın biçiminde geniş çaplı açılan kapak ile tasarlanmış

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları. Değiştirilebilir yük taşıyıcıları ile ilgili genel bilgiler

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları. Değiştirilebilir yük taşıyıcıları ile ilgili genel bilgiler Değiştirilebilir yük taşıyıcıları ile ilgili genel bilgiler Değiştirilebilir yük taşıyıcıları ile ilgili genel bilgiler Değiştirilebilir yük taşıyıcı, esnekliği artıran ve araç için durma zamanını azaltan

Detaylı

GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ SUNİ ÇİM HALI(AYIRT EDEMEZSİNİZ)..!

GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ SUNİ ÇİM HALI(AYIRT EDEMEZSİNİZ)..! GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ SUNİ ÇİM HALI(AYIRT EDEMEZSİNİZ)..! SUNİ ÇİM SAHA 1. 1. Kalite 20mm Suni Çim Halı Saha Çizgileri Dahil (1/m2) 40 TL/M2 FUTBOL/TENİS KORTU SAHASI/GOLF SAHASI 2. 5mm SBR Kauçuk Rulo+20mm

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

MartinPlus SAHA HİZMETLERİ MONTAJ BAKIM PROSES İYİLEŞTİRME L3861 TR

MartinPlus SAHA HİZMETLERİ MONTAJ BAKIM PROSES İYİLEŞTİRME L3861 TR MartinPlus SAHA HİZMETLERİ MONTAJ BAKIM PROSES İYİLEŞTİRME L3861 TR İŞLETME MÜKEMMELLİĞİNİ YAKALAYIN DAHA FAZLA KONTROL. DAHA FAZLA VERİMLİLİK. DAHA AZ KAYNAK. MartinPLUS Saha Hizmetleri, transfer noktası

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA Aksesuarlar KONFOR & KORUMA 8. 9. 10. 11. 8- Kauçuk Paspas Otomobilin tekrar satılma zamanı geldiğinde hala yeniymiş gibi görünmesini sağlayarak orijinal zemin kaplamalarını korur. Ref. 8201618013 9- Halı

Detaylı

Otomobillerde Servis, Bakım ve Onarımın Enerji Verimliliğine Katkıları

Otomobillerde Servis, Bakım ve Onarımın Enerji Verimliliğine Katkıları Otomobillerde Servis, Bakım ve Onarımın Enerji Verimliliğine Katkıları İŞ DÜNYASI VE SÜRDÜREBİLİRLİK KALKINMA DERNEĞİ 07/05/2014 1 20 Novembre, 2010 Genel KONUŞMACI H.Kubilay Dinçer TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL

Detaylı

Kereste kamyonları. Kereste kamyonları hakkında genel bilgiler. Kereste kamyonları yuvarlak keresteleri taşımak için kullanılır.

Kereste kamyonları. Kereste kamyonları hakkında genel bilgiler. Kereste kamyonları yuvarlak keresteleri taşımak için kullanılır. Kereste kamyonları hakkında genel bilgiler Kereste kamyonları yuvarlak keresteleri taşımak için kullanılır. Kereste kamyonları hakkında genel bilgiler Kereste kamyonu üstyapıları yükün büyüklüğüne bağlı

Detaylı

Daha Yeşil ve Daha Akıllı: Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Çevre ve İklim Değişimi

Daha Yeşil ve Daha Akıllı: Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Çevre ve İklim Değişimi Daha Yeşil ve Daha Akıllı: Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Çevre ve İklim Değişimi Bu sunum Greener and Smarter, ICTs, the Environment and Climate Change başlıklı Eylül 2010 tarihli OECD raporundan uyarlanmıştır.

Detaylı

Universal Design Spot S100 / S102 / S104

Universal Design Spot S100 / S102 / S104 LED sokak İÇ AYDINLATMA aydınlatması Universal Design Spot S100 / S102 / S104 Özgün Tasarım Harici ambiyans fonksiyonu Ölçek: 1 : 1 AMBİYANS FONKSİYONLU SPOTLAR Dahili ambiyans fonksiyonu Ölçek: 1 : 2

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

MULTİ PANEL SİSTEM Perde ve kolon kalıbı teknolojisinde hız, sağlamlık ve uzun ömür

MULTİ PANEL SİSTEM Perde ve kolon kalıbı teknolojisinde hız, sağlamlık ve uzun ömür MULTİ PANEL SİSTEM Perde ve kolon kalıbı teknolojisinde hız, sağlamlık ve uzun ömür 1 İçindekiler Multi Panel Sistem 4 Kalıp sistemleri içinde Multi Panel 6 Yapsar Multi Panel özellikleri 8 Tamamlanmış

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

20-21 05-15 24-29 30-33 16-19 INDEX. KIŞ LASTiKLERi. MOTOSİKLET LASTiKLERi BİSİKLET LASTİKLERİ ÖZEL AMAÇLI LASTİKLER. SCOOTER LASTiKLERi ATV GOLF

20-21 05-15 24-29 30-33 16-19 INDEX. KIŞ LASTiKLERi. MOTOSİKLET LASTiKLERi BİSİKLET LASTİKLERİ ÖZEL AMAÇLI LASTİKLER. SCOOTER LASTiKLERi ATV GOLF 2016 1 INDEX KIŞ LASTiKLERi Sayfa 20-21 SC-500 NR-50 MB-81 KIŞ LASTiKLERi Sayfa 04 WINTER GRIP PLUS GOLF Sayfa 22 ATV 23 Sayfa MOTOSİKLET LASTiKLERi Sayfa 05-15 TURF-FIGHT AN-TRACK CAPRARD CAPRAR CAPRAR

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

Orta gerilim ekipmanınızı geri dönüştürmeyi düşündünüz mü?

Orta gerilim ekipmanınızı geri dönüştürmeyi düşündünüz mü? Orta gerilim ekipmanınızı geri dönüştürmeyi düşündünüz mü? Schneider Electric tam yasal ve çevresel uyumluluğu sağlamanıza yardımcı olur. Yasal bir gereksinim, çevre için bir görev > Atık ayırma ve geri

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar

Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar xfe Teknolojisi ile %7 ye Varan Ekstra Yakıt Tasarrufu xfe... Ekstra Yakıt Tasarrufu İçin En İyi Yol Dünya Çapında Otobüs Filoları, xfe ile İyileştirilen

Detaylı