- Dijital Ayrıcalık Dünyası na hangi kanallardan giriş yapabilirim? Vodafone Mağazaları ndan ve Vodafone Çağrı Merkezi nden giriş yapabilirsiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "- Dijital Ayrıcalık Dünyası na hangi kanallardan giriş yapabilirim? Vodafone Mağazaları ndan ve Vodafone Çağrı Merkezi nden giriş yapabilirsiniz."

Transkript

1 SIKÇA SORULAN SORULAR - Dijital Ayrıcalık Dünyası ndan kimler faydalanabilir? o Yeni hat alarak gelen, hattını Vodafone a taşıyan ve faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde geçmiş olan aboneler Vodafone aktif bireysel müşterisi bir aile bireyini referans göstermeleri koşuluyla; Redli7, Redli10, Redli 15, Redli15 Plus, Redli20 Plus tarifelerinden birini seçerek faydalanabilirler. Aynı ailede olma kontrolü; aynı nüfüs kütüğüne (il, ilçe,mahalle,köy cilt no) ve aile sıra numarasına sahip olmayı gerektirir. o Vodafone faturalı hat sahibi müşteriler ise aile kontrolü olmadan, Redli7, Redli10, Redli 15, Redli15 Plus, Redli20 tarifelerinden birini seçip 24 ay kalma sözü vererek faydalanabilirler. - Dijital Ayrıcalık Dünyası nda yaş kısıtlaması var mıdır? Hayır - Dijital Ayrıcalık Dünyası na hangi kanallardan giriş yapabilirim? Vodafone Mağazaları ndan ve Vodafone Çağrı Merkezi nden giriş yapabilirsiniz. - Dijital Ayrıcalık Dünyası na dahil olmak için ne yapmalıyım? o Yeni hat alarak gelen, hattını Vodafone a taşıyan ve faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde geçmiş olan abonelerin:1) aile üyelerini referans göstermeleri 2) dijital ayrıcalıklar dünyası nın aşağıdaki maddede belirtilen fırsatlarından birini seçerek 12 ay+ 12 ay kalma sözü vermeleri gerekmektedir. o Vodafone faturalı hat sahibi müşterilerin dijital ayrıcalıklar dünyası nın aşağıda belirtilen fırsatlardan birini seçerek 12 ay+ 12 ay kalma sözü vermeleri gerekmektedir. - Dijital Ayrıcalık Dünyası nda yaralanabileceğim fırsatlar nelerdir? 1. Redli15, Redli15Plus veya Redli20 Plus tarifelerine ek indirim (yalnızca yeni hat alarak gelen, hattını Vodafone a taşıyan ve faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde geçmiş olan aboneler faydalanabilirler) Redli Aile Kampanyası na dahil olan müşterilerimiz, taahhüt süresi boyunca kampanyada kalmaları koşuluyla,redli 15 Tarife sinin aylık standart ücreti üzerinden 12 aylık 1. kampanya döneminde KDV ve OIV dahil 40 TL, 12 aylık 2. dönemde 30 TL indirim; Redli 15 Plus veya Redli 20 Plus Tarifeleri nin aylık standart ücreti üzerinden 12 aylık 1. kampanya döneminde KDV ve OIV dahil 45 TL, 12 aylık 2. dönemde 35 TL indirim alırlar.

2 2. Vodafone Evde İnternet Paketlerin de %25 e varan indirim Red Evde İnternet Kampanyası na dahil olan müşterilerimiz,taahhüt süresi boyunca kampanyada kalmaları koşuluyla kampanya kapsamında ay taahhüt vermeleri karşılığında Red Tarifelerinin aylık standart ücreti üzerinden indirim alırlar. (Yeni hat alarak gelen, hattını Vodafone a taşıyan ve faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde geçmiş olan müşteriler ilk 12 ay 30TL, ikinci 12 ay 20 TL; vodafone faturalı hat sahibi müşteriler ilk 12 ay 20TL, ikinci 12 ay 10 TL) Ek olarak, Red Evde İnternet Kampanyası na dahil olan müşterilerimiz,taahhüt süresi boyunca kampanyada kalmaları koşuluyla Vodafone Net tarafından sunulan kampanyaların giriş paketinde ilk 6 ay boyunca %15 oranda, kalan paketlerde ilk 12 ay boyunca %25 oranda indirimden faydalanama hakkına sahip olurlar ay ücretsiz D-Smart Aile Spor Paketi, yada 12 ay ücretsiz Dijital İçerikler paketi (Güvenli Depo, Dijital Güvenlik ve Vodafone TV) Red Dijital İçerikler Kampanyası na dahil olan müşterilerimiz, taahhüt süresi boyunca kampanyada kalmaları koşuluyla kampanya kapsamında ay taahhüt vermeleri karşılığında Red Tarifelerinin aylık standart ücreti üzerinden indirim alırlar. (Yeni hat alarak gelen, hattını Vodafone a taşıyan ve faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde geçmiş olan müşteriler ilk 12 ay 30TL, ikinci 12 ay 20 TL; vodafone faturalı hat sahibi müşteriler ilk 12 ay 20TL, ikinci 12 ay 10 TL) Ek olarak, Red Dijital İçerikler Kampanyası na dahil olan müşterilerimiz, taahhüt süresi boyunca kampanyada kalmaları koşuluyla icerik.vodafone.com.tr adresi üzerinden 12 ay ücretsiz D-Smart Aile Spor Paketi, ve Vodafone Dijital İçerikler Paketi faydalarından bir tanesini seçerek faydalanma hakkına sahip olurlar. 4. V- Yaşam tarifelerinde 12 ay %100 indirim Red V-Yaşam Kampanyası na dahil olan müşterilerimiz, taahhüt süresi boyunca kampanyada kalmaları koşuluyla kampanya kapsamında ay taahhüt vermeleri karşılığında Red Tarifelerinin aylık standart ücreti üzerinden indirim alırlar. (Yeni hat alarak gelen, hattını Vodafone a taşıyan ve faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde geçmiş olan müşteriler ilk 12 ay 30TL, ikinci 12 ay 20 TL; vodafone faturalı hat sahibi müşteriler ilk 12 ay 20TL, ikinci 12 ay 10 TL) Ek olarak, Red V-Yaşam Kampanyası na dahil olan müşterilerimiz, taahhüt süresi boyunca kampanyada kalmaları koşuluyla V-Yasam Red Kampanyası ndan faydalanma hakkına sahip olurlar.

3 - Dijital Ayrıcalık Dünyası na giriş yaparken seçtiğim faydayı daha sonra değiştirebilir miyim? Hayır, seçilen fayda daha sonra değiştirilemez. - Dijital Ayrıcalık Dünyası nda seçtiğim faydayı ne kadar süre içerisinde kullanabilirim? Seçtiğiniz fayda kapsamında dahil olduğunuz 12 ay+12 aylık kampanya süresi boyunca, kampanyadan çıkış yapmamanız koşuluyla Dijital Ayrıcalık Dünyası faydanızı kullanabilirsiniz. Örneğin, Redli7 tarifesi ile Red Evde İnternet Kampanyası na dahil olduysanız, Red Evde İnternet Kampanya nızın 2. Ayında İndirimli Vodafone Evde İnternet Paketi üyeliğinizi başlatabilirsiniz. - Dijital Ayrıcalık Dünyası nda Evde İnternet Fırsatı nı kullanabilmek için ne yapmam gerekir? Red Evde İnternet Kampanya nız yada Vodafone Red Evde İnternet Kampanya nız aktifleştiğinde/ aktifleştikten sonra Vodafone mağazalarına giderek yada u arayarak, adresinizdeki altyapıya uygun olan Vodafone Net Evde İnternet paketinizi seçebilir, Evde internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. - Red Evde İnternet Kampanyası aktifleştikten sonra SMS bilgilendirmesi yapılır mı? Evet, Red Dijital Ayricaliklar Dunyasi na hos geldiniz! Tercih ettiginiz Vodafone Evde Internet ayricaligiyla Evde Internet paketiniz uzerinden %25'e varan indiriminizi tanimlatmak icin u arayabilirsiniz. Detaylar:vftr.co/reddijital - Dijital Ayrıcalık Dünyası nda V-Yaşam Fırsatı nı kullanabilmek için ne yapmam gerekir? Red V-Yaşam Kampanya nız yada Vodafone Red V-Yaşam İnternet Kampanya nız aktifleştiğinde/ aktifleştikten sonra, kampanyaya dahil olduğunuz hattınız ile linkinden alacağınız şifre ile Vodafone mağazalarını ziyaret ederek V- Yaşam tarifenizde geçerli indirimden faydalanabilirsiniz. - Red V-Yaşam Kampanyası aktifleştikten sonra SMS bilgilendirmesi yapılır mı? Evet, Red Dijital Ayricaliklar Dunyasi na hos geldiniz! Tercih ettiginiz ayricaliginizla V Yasam tarifenizi 12 ay boyunca hic bir ucret odemeden kullanabilirsiniz. linkinden alacaginiz sifreyle en yakin Vodafone Magazasini ziyaret edebilirsiniz - Dijital Ayrıcalık Dünyası nda Dijital İçerikler Fırsatı nı kullanabilmek için ne yapmam gerekir? Red Dijital İçerikler Kampanya nız yada Vodafone Red Dijital İçerikler Kampanya nız aktifleştiğinde/ aktifleştikten sonra, sayfasını ziyaret ederek D- Smart yada Vodafone Dijital İçerik Servisleri seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

4 - Red Dijital İçerikler Kampanyası aktifleştikten sonra SMS bilgilendirmesi yapılır mı? Evet, Red Dijital Ayricaliklar Dunyasi na hos geldiniz! D-Smart veya Vodafone'un dijital iceriklerinde gecerli ayricaliklarinizi secmek icin tiklayiniz : - (Vodafone) Red Evde İnternet Kampanyası na dahil olduğum mobil hattımı iptal ettiğimde, Vodafone Net Evde İnternet indirimim silinir mi? Hayır, Vodafone Net Evde İnternet Paketi nin kendi kampanya koşulları çerçevesinde indiriminiz devam eder. - (Vodafone) Red V-Yaşam Kampanyası na dahil olduğum mobil hattımı iptal ettiğimde, V-Yaşam tarifesi indirimim silinir mi? Hayır, V-Yaşam Red Kampanyası nın kendi kampanya koşulları çerçevesinde indiriminiz devam eder. - (Vodafone) Red Dijital İçerikler Kampanyası na dahil olduğum mobil hattımı iptal ettiğimde, Vodafone dijital içerikler servislerim yada D-Smart hediye paketim sona erer mi? Evet,, Vodafone dijital içerikler servisleri yada D-Smart hediye paketi sona erer. - (Vodafone) Red Evde İnternet / V-Yaşam / Dijital İçerikler Kampanyaları na dahil olduğum mobil hattımı iptal ettiğimde, hattıma ceza yansıtılır mı? o Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini kampanyaya kapsamındaki tarife haricinde başka bir tarifeye değiştirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında, hatlarının herhangi bir sebeple iptal edildiğinde kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. o Kampanyada cayma bedeli ilk dönem için sağlanan fayda ve ödenmesi taahhüt edilen tutar 12 aylık süreç esas alınarak, ikinci dönem için ise 12.fatura döneminden sonraki dönemlere bakılarak aboneye sağlanan fayda ve ödemesi taahhüt edilen tutar esas alınarak hesaplanır. o Ek olarak her bir kampanya için, kampanya giriş bedeli de kampanyada kalınan süre ile orantılanarak abonenin bir sonraki faturasına yansıtılır. Red Evde İnternet Kampanyası nın, kampanya giriş bedeli 24 aylık kontrat süresi için toplam 240 TL dir. Bu bedel kampanyaya giriş anında yansıtılmaz. Kampanyadan çıkış yapılması durumunda, kampanyada kalınan ay ile doğru orantılı olarak faturaya yansıtılır Red V-Yaşam Kampanyası nın, kampanya giriş bedeli 24 aylık kontrat süresi için toplam 120 TL dir. Bu bedel kampanyaya giriş anında yansıtılmaz. Kampanyadan çıkış yapılması durumunda, kampanyada kalınan ay ile doğru orantılı olarak faturaya yansıtılır Red Dijital İçerikler Kampanyası nın, kampanya giriş bedeli 24 aylık kontrat süresi için toplam 180 TL dir. Bu bedel kampanyaya giriş anında yansıtılmaz. Kampanyadan çıkış yapılması durumunda, kampanyada kalınan ay ile doğru orantılı olarak faturaya yansıtılır

5 V-Yaşam Ayrıcalığı Soruları - V-Yaşam Kampanyası nedir? V-Yaşam Red Kampanyası bireysel abonelere V-Yaşam Saat ya da V-Yaşam tarifelerini 12 ay boyunca ücretsiz satın alma imkanı sunar. V-Yaşam Saat Tarifesinde V-Çocuk Saati ve V-Çocuk Saati Mini ile birlikte kullanılmak üzere aylık Vodafonelularla 250 DK, her yöne 250 DK konuşma, 250 MB internet ve 250 SMS hakkı sağlanmaktadır. V-Yaşam tarifesinde V-Pati, V-Çanta ve V-Araba cihazları ile birlikte kullanılmak üzere 500 MB internet ve 50 MB SMS hakkı sağlanmaktadır. Kampanya kapsamında 12 ay süresince V-Yaşam Saat ya da V-Yaşam tarifesini kullanmayı taahhüt eden aboneler aylık ek ödemeler karşılığında kampanya kapsamında sunulan V-Yaşam cihazlarının sahibi olabileceklerdir. - V-yaşam kampanyasının avantajları nelerdir? V-Yaşam Red Kampanyası bireysel abonelere V-Yaşam Saat ya da V-Yaşam tarifelerini 12 ay boyunca ücret ödemeden satın alma imkanı sunar. 12 aylık ücretsiz kullanım süresinin sonunda tarifeniz otomatik olarak devam edecek ve ücretli hale gelecektir. - V-yaşam kampanyadan kimler yararlanabilir? Kampanyadan Red Dijital Ayrıcalıklar Dünyası'na girip ilgili kampanyayı seçen aboneler faydalanabilir. - V-Yaşam kampanyasına nasıl katılabilirim? Kampanyaya Vodafone shoplardan GSM abonelik sözleşmesi ve V-Yaşam Red Kampanyası Taahhütnamesi imzalayarak katılabilirsiniz. - V-Yaşam kampanyası kapsamında abonelerden hangi evraklar alınacaktır? GSM Tip Abonelik Sözleşmesi, Kimlik fotokopileri, V-Yaşam Red Kampanyası Taahhütnamesi ıslak imzalı olarak alınacaktır. - V-Yaşam Kampanyasında tarife kısıtlaması var mıdır? Kampanya sadece V-Yaşam Saat ve V-Yaşam tarifeleri ile geçerlidir. - Kampanya süresince tarifeler arası geçiş yapabilir miyim? Geçişler anlık mı yoksa ileri tarihli mi olur? Yapılamaz. Bu kampanya sadece V-Yaşam Saat ve V-Yaşam tarifeleri ile kullanılabilir. - V-Yaşam kampanyası kapsamında verilen dakikaların ücretlendirme periyodu nedir? Aramalar için ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. - Farklı bir kampanya ile bir arada kullanılabilir mi? Farklı bir kampanya ile birlikte kullanılamaz. - Kampanya dahilinde (kampanya sms numarası) gönderilecek SMS ler nasıl ücretlendirilecektir?

6 Kampanyada SMS gönderimi bulunmamaktadır. - Kampanyadan bir GSM numarasının kaç kez yararlanması mümkündür? 1 GSM numarası 1 kez faydalanabilir. Kampanya bittikten sonra yeni bir kampanyaya giriş yapabilir. - Kampanyada verilen haklar bir sonraki döneme devreder mi? Devreden özelliği bulunmamaktadır. - Kampanya diğer kampanyalarla beraber kullanıldığında önceliği nedir? Başka bir kampanya ile kullanılamaz. - Kampanyayı iptal edebilir miyim? Evet ancak cayma bedeli yansıtılacaktır. - Kampanyadan çıkış yapıldığında aboneye yansıtılan cayma bedeli ne kadardır? Kalan cihaz taksit bedellerinin toplamı ve faydalanılan indirim bedelleri ilk faturaya ceza olarak yansır. - Numara değişikliği yaptığımda kampanya devam eder mi? Numara değişikliği yeni bir hat aktivasyonu anlamına geldiği için. Bu durumda kampanyadan çıkılmış olur ve ceza bedeli yansır. - Dakika ve internet kullanımlarını nasıl takip edebilirim? Dakika / internet / SMS kullanımlarınızı, Vodafone Yanımda uygulamasına Yeni Mobil Hesap ekleyerek takip edebilirsiniz. Vodafone Yanımda şifrenizi hattı bir defalığına olmak üzere telefona takıp 7000 e S yazarak alabilirsiniz. D-Smart Ayrıcalığı Sıkça Sorulan Soruları - Kampanya ücretine ek başka ücretler ödenecek mi? D-Smart hizmetiyle ilgili, aktivasyon ve iç kurulum hizmetleri kampanya kapsamında ücretsizdir. Gerek olduğu durumda, D-Smart dış kurulum hizmeti, D-Smart tarafından belirlenen fiyattan Aboneye faturalandırılacak ve D-Smart ın yetkili bayisine ödenecektir. Kampanya taahhüt süresi sona erdiğinde, D-Smart hizmeti, D-Smart tarafından belirlenen tarife ücreti üzerinden Aboneye faturalandırılacaktır. - D-Smart hizmeti için başka bir abonelik sözleşmesi imzalamam gerekiyor mu? D-Smart hizmetinin sunulabilmesi için, hizmete ilişkin olarak abonelik sözleşmesi D-Smart ile imzalanacaktır. - D-Smart hizmetinin kurulumu ne zaman ve nasıl tamamlanacak? Aboneye aktivasyonu tamamlandıktan sonra D-Smart şifresini içeren SMS otomatik gönderilecektir. Abone numaralı telefondan D-Smart ile iletişime geçerek SMS ile iletilen şifre ile TV hizmetinin kurulumunu başlatabilecektir. D-Smart hizmetinin kurulumunun sağlanması abone ve D-Smart sorumluluğunda olacaktır. - D-Smart hizmeti için ekstra bir bedel ödeyecek miyim?

7 Kampanya dahilinde ücretsiz olarak sunulan D-Smart hizmeti için aylık ekstra bir ödeme olmayacaktır. D-Smart hizmeti dahilinde aktivasyon ve iç kurulum da kampanya dahilinde ücretsiz olarak sunulmaktadır. Aktivasyon ve kurulum işlemine ilişkin olarak D-Smart tarafından belirlenen ve aboneye faturalandırılacak olan Dış Kurulum bedelleri D-Smart ın yetkili bayisine ödenecektir. Kampanyanı 12 aylık ücretsiz dönemi sona erdiğinde, D-Smart hizmeti, D-Smart tarafından belirlenen tarife ücreti üzerinden Aboneye faturalandırılacaktır. - D-Smart hizmeti ile ilgili kurulum, nakil, devir, dondurma talepleri ve D-Smart hizmeti ile ilgili herhangi bir konuda bilgi almak için kimle iletişime geçmeliyim? D-Smart hizmetine ilişkin her türlü talep ve şikayette D-Smart ile iletişime geçilmelidir. D-Smart aboneliğine ve D-Smart tarafından sunulan hizmetlere ilişkin her türlü talep ve şikayet nedeni ile Vodafone sorumlu tutulamaz. - Hizmet ile ilgili soru / talep / sorunlar için kimi aranmalıdır? D-Smart hizmeti ile ilgili teknik destek hizmetleri için D-Smart ile iletişime geçilmelidir.

Devreden Uyumlu 3 Avantaj Tarifesi. Tarifede 35 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 3GB cepten internet sunulmaktadır.

Devreden Uyumlu 3 Avantaj Tarifesi. Tarifede 35 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 3GB cepten internet sunulmaktadır. Devreden Uyumlu 3 Avantaj Tarifesi Tarifede 35 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 3GB cepten internet sunulmaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir

Detaylı

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır.

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Devreden Uyumlu 3 Tarifesi Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Kampanyası Seçim Redli 15 Paket 1 Redli 15 Plus Paket 2 Redli 20 Plus Paket 3 yukarıdaki tabloda

Detaylı

VODAFONE 1 TL DAKİKA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL DAKİKA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Cep Avantaj Mini Süper 1 TL DAKİKA Kampanyası ndan ( Kampanya ) Cep Avantaj Midi Tarifesi 1 TL DAKİKA Kampanyası ndan ( Kampanya ) Cep Avantaj Her Yöne Tarifesi

Detaylı

Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır.

Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Biriktiren Uyumlu 3 Tarifesi Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki

Detaylı

Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname

Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname ye, Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname (kısaca Vodafone ) tarafından Esnaf Yeni Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Aile Tarifesi ( Tarife 1 ) (Birlikte tarifeler ) dahil olarak yararlanmak istememiz

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Kampanyası Seçim Redli 7 Paket 1 Redli 10 Paket 2 Redli 15 Paket 3 Redli 15 Plus Paket 4 Redli

Detaylı

AKIL KÜPÜ YENİ ABONE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

AKIL KÜPÜ YENİ ABONE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Akıl Küpü Yeni Abone Kampanyası ndan ( Kampanya ) Akıl Küpü Geçerli Olduğu Tarife İndirim Kampanyası Beyaz Akıl Küpü Paket 1 Turuncu Akıl Küpü Paket 2 Kırmızı

Detaylı

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ ye, VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yıllık Paketler Kampanyası ndan ( Kampanya ) Kampanya Dahilindeki Paket İsmi Yıllık Haftasonu Paket 1 Yıllık Gece Paket

Detaylı

VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Numara Taşıma Kampanyasından ( Kampanya ) Tarife İsmi Red Numara Taşıma Kampanyası Seçim Red Classic Paket

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) Faturalıya Başlangıç Kampanyası ndan Geçerli Olduğu Tarife Red li 7 Tarifesi Paket 1 Faturalıya Başlangıç Kampanyası Seçim Yukarıdaki tabloda işaretleyerek

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Akıl Küpü İndirim Akıl Küpü Geçerli Olduğu Tarife İndirim Kampanyası Beyaz Akıl Küpü Paket 1 Turuncu Akıl Küpü Paket 2 Kırmızı Akıl

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Pro Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Pro Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, RED PRO KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Pro Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Pro Kampanyası 4.5G Red XS Red Pro XS 4.5G Red S Red Pro S 4.5G

Detaylı

RED MUTLU AILE KAMPANYASI (1 YENI 1 MEVCUT ABONE) TAAHHÜTNAMESİ

RED MUTLU AILE KAMPANYASI (1 YENI 1 MEVCUT ABONE) TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Vodafone Aile (Mevcut Aboneler) Kampanyasından ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Mutlu Aile Kampanyası 4.5G Red XS Paket 1 4.5G Red S Paket 2 4.5G Red M Paket

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Vodafone Aile (Mevcut Aboneler) Kampanyasından ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Mutlu Aile Kampanyası Seçim 4.5G Red XS Paket 1 4.5G Red S Paket 2 4.5G Red

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) Faturalıyı Dene Kampanyası ndan Geçerli Olduğu Tarife Faturalıyı Dene Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Tarifesi Paket 1 Saçma Güzel 8 Tarifesi Paket

Detaylı

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 5 TL ye Avantaj Kampanyasından (Kampanya) Cep Avantaj Midi 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 1 ) Cep Avantaj Heryöne 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 2 ) Dahil

Detaylı

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası FORMASIZ OLMAZ! 2017-2018 Sezonu Forma Kampanyası *BJK 2017-2018 sezonu yetişkin erkek formalarının perakende satış 2 6 October 2017 fiyatı 169 TL dir. BEŞİKTAŞ FORMALARI MUHTEŞEM BİR TEKLİFLE YENİDEN

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye Avantaj Kampanyasından (Kampanya) Cep Avantaj Mini Heryöne+ 1 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 1 ) Cep Avantaj Mini Süper 1 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Kampanyası Seçim Redli 8 Paket 1 Redli 12 Paket 2 Redli 15 Paket 3 Redli 15 Plus Paket 4 Redli

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Uyumlu Hosgeldin Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Uyumlu Hosgeldin Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Uyumlu Hosgeldin Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Uyumlu Hoşgeldin Kampanyası Seçim Uyumlu 3 Paket 1 Uyumlu 5 Paket 2 yukarıdaki tabloda işaretleyerek

Detaylı

Geçerli Olduğu Tarife Saçma Güzel İndirim Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Paket 1 Saçma Güzel 8 Paket 2 Saçma Güzel 10 Paket 3 Saçma Güzel 16 Paket 4

Geçerli Olduğu Tarife Saçma Güzel İndirim Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Paket 1 Saçma Güzel 8 Paket 2 Saçma Güzel 10 Paket 3 Saçma Güzel 16 Paket 4 ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Saçma Güzel İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Saçma Güzel İndirim Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Paket 1 Saçma Güzel 8 Paket 2 Saçma Güzel

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya ) . ye,. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Yeni Red Geçerli Olduğu Tarife Red Pro Kampanyası Seçim Yeni Red 5 Paket 6 Yeni Red 7 Paket 7 Yeni Red 10 Paket 8 Yeni Red 15 Paket

Detaylı

RED MUTLU AILE KAMPANYASI (1 YENI 1 MEVCUT ABONE) TAAHHÜTNAMESİ

RED MUTLU AILE KAMPANYASI (1 YENI 1 MEVCUT ABONE) TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Vodafone Aile (Mevcut Aboneler) Kampanyasından ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Mutlu Aile Kampanyası 4.5G Red XS Paket 1 4.5G Red S Paket 2 4.5G Red M Paket

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi ye, İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf Aile tarifesine ( Tarife 2 ) İşini Bilen Esnaf L Tarfesine

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Kampanyası ndan (Kampanya) Esnaf Avantaj Mini Süper tarifesinde 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Paketi ne Esnaf Avantaj Her Yöne Ekstra tarifesinde

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 )

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 ) Esnaf Avantaj

Detaylı

TV Lİ AİLE SPOR FİBERMAX KAMPANYASI

TV Lİ AİLE SPOR FİBERMAX KAMPANYASI TV Lİ AİLE SPOR FİBERMAX KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR TV Lİ AİLE SPOR FİBERMAX KAMPANYASI TV li Aile Spor Fibermax Kampanyası ile Vodafone dan fiber hızlı internet evinizde! Üstelik D-Smart TV paketi

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Esnek Avantaj Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Esnek Avantaj Kampanyası Esnek 2 Paket 1 Esnek 3 Paket 2 Esnek 5 Paket 3 Esnek 6 Paket 4 yukarıdaki

Detaylı

o Avantajlı Aşım Paketi kapsamında müşterilerin ilk 25 MB lık kullanımı ücretlendirilmeyecektir. o İlk 25 MB bittikten sonra aboneye 500 MB yüklenir

o Avantajlı Aşım Paketi kapsamında müşterilerin ilk 25 MB lık kullanımı ücretlendirilmeyecektir. o İlk 25 MB bittikten sonra aboneye 500 MB yüklenir Uyumlu 3 Tarifesi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Uyumlu 3 tarifesini seçen aboneler aylık kontratsız 49 TL karşılığında yurt içi her yöne 750 dakika arama,yurt içi heryöne 250

Detaylı

VODAFONE SÜPERNET TV Lİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE SÜPERNET TV Lİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE SÜPERNET TV Lİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Süpernet TV li Anahtar Teslim Tarifeler i açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye,

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, ye, Dijital Esnaf Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından Dijital Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) Dijital Esnaf 6 tarifesine ( Tarife 1 ) Dijital Esnaf 8 tarifesine ( Tarife 2 ) (Birlikte

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Çiftçi Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Çiftçi Kampanyası Seçim Akıl Küpü 1GB Paket 1 Akıl Küpü 2GB Paket 2 Akıl Küpü 3GB Paket 3 Akıl Küpü 4GB

Detaylı

Tarifeye müşteri hizmetleri, ve Vodafone bayileri kanallarından giriş yapılabilir.

Tarifeye müşteri hizmetleri, ve Vodafone bayileri kanallarından giriş yapılabilir. SIKÇA SORULAN SORULAR Benim Passim tarifesinden kimler faydalanabilir? Vodafone'a son 30 gün içerisinde hattını taşıyarak veya yeni hat alarak gelen abonelerle, faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde

Detaylı

VODAFONE SÜPERNET TV Lİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE SÜPERNET TV Lİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE SÜPERNET TV Lİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Süpernet TV li Anahtar Teslim Tarifeler i açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

TV Lİ FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER

TV Lİ FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER TV Lİ FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman TV li Fibermax Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

TV Lİ VODAFONE FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER

TV Lİ VODAFONE FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER TV Lİ VODAFONE FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman TV li Vodafone Fibermax Anahtar Teslim Tarifeler i açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış

Detaylı

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi kullanan aboneler aylık kontratsız 44 TL karşılığında, yurtiçi heryöne 750 dakika arama, yurt

Detaylı

TV Lİ FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER

TV Lİ FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER TV Lİ FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman TV li Fibermax Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ne, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Ek1 de detayları belirtilen Yeni %25 İndirim Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek2 deki listede belirtilen hat(lar)ımız için.../.../...

Detaylı

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) EK Hat İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

2. Kampanya katılımında Çiftçi olunduğunu gösteren gerekli belgeler nelerdir?

2. Kampanya katılımında Çiftçi olunduğunu gösteren gerekli belgeler nelerdir? 1. Çiftçi Kampanyası'ndan kimler yararlanabilir? Çiftçi Kampanyasından uygun Uyumlu tarifelerinden yararlanan ve Çiftçi olan abonelerimiz yararlanabilir. Aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında

Detaylı

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T)

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) Fiber Kampanyası (T) ile Vodafone dan fiber hızlı internet evinizde! Üstelik Vodafone Faturalı Mobil abonesiyseniz fiber

Detaylı

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (V) Siz de ev internetinizi Vodafone dan alın, evinize göre internetinizi size önerelim. Anahtar teslim Kurulum hizmeti ile gelip

Detaylı

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Cep Limitsiz Vodafone Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Vodafone + Sabit Hat ve 1000 Dakika Diğer Ceplere Aylık Ücret 35 TL 55 TL 75 TL Diğer Operatör Şebeke içi 25 kr Limitsiz

Detaylı

5. Ara ödemeden dolayı kısıtlanan hatlar kampanyadan faydalanabilir mi?

5. Ara ödemeden dolayı kısıtlanan hatlar kampanyadan faydalanabilir mi? 1. Çiftçi Kampanyası'ndan kimler yararlanabilir? Çiftçi Kampanyasından uygun Akıl Küpü tarifelerinden yararlanan ve Çiftçi olan abonelerimiz yararlanabilir. Aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında

Detaylı

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL lerinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım koşullarını sağlayan yeni ve mevcut bireysel

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 den ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Large tarifesine dahil olarak yararlanmak

Detaylı

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz.

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz. 1. Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti nedir? Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti Vodafone un fiber altyapıda sunduğu, talebe göre limitli ya da limitsiz seçenekleri bulunan ve 1000 Mbps e varan hızlarda

Detaylı

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir.

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir. ESNAF PAKETLERİ FAQ ESNAF Paketleri nedir? Esnaf Paketleri, Turkcell kurumsal hat kullanıcısı esnaflar için hazırlanmış özel paketlerdir. Esnaf kimlik kartı ile bu paketlere başvuruda bulunacak ve İşTcell

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Esnaf Zengin Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Esnaf Zengin Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Paketi Zengin Small tarifesine ( Tarife 1 ) Esnaf Paketi Zengin Medium

Detaylı

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Fibermax Yeni Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Taraftar Esnaf Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Taraftar Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Large tarifesine dahil olarak yararlanmak istememiz

Detaylı

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİSIZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİSIZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİSIZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone luya Özel Limitsiz Fiber Kampanyası (T) açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

VODAFONE RED LİYE ÖZEL FİBERMAX TARİFELER

VODAFONE RED LİYE ÖZEL FİBERMAX TARİFELER VODAFONE RED LİYE ÖZEL FİBERMAX TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Red liye Özel Fibermax Tarifeler i açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi

Detaylı

Faturasız Esnek 19 TL Tarifesi Esasları. * Bu tarife 7-25 yaş arası bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir.

Faturasız Esnek 19 TL Tarifesi Esasları. * Bu tarife 7-25 yaş arası bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir. Faturasız Esnek 19 TL Tarifesi Esasları * Bu tarife 7-25 yaş arası bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir. * Bu tarifeden son 30 günde numarasını taşıma veya yeni bir hat alarak gelen aboneler

Detaylı

Veresiye 1000/2000 Tarifeleri - Sıkça Sorulan Sorular

Veresiye 1000/2000 Tarifeleri - Sıkça Sorulan Sorular Veresiye 1000/2000 Tarifeleri - Sıkça Sorulan Sorular Fatura erteleme özeliği nedir? Sadece Veresiye tarifeler kapsamında sunulan fatura erteleme özelliği ile bu tarifelerden yararlanmanız durumunda belirlenen

Detaylı

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını,

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını, VODAFONE TAAHHÜTLÜ MOBİL POS M2M DATA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü Mobil POS M2M Data Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ

İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) İlk 6 Ay 10 MB M2M İnternet Paketi Bizden Kampanyası ndan... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu

Detaylı

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (K)

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (K) LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (K) SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (K) Limitsiz Fiber Kampanyası (K) ile Vodafone dan fiber hızlı internet evinizde! Üstelik Vodafone Faturalı Mobil abonesiyseniz

Detaylı

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular 1. Tarife Bilgileri Uyumlu 3 Tarifesi: 49 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne SMS ve 3 GB internet Uyumlu 5 Tarifesi: 55 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ Taahhütlü Uygulaması ndan......adresinde mukim... unvanlı şirket olarak işbu Taahhütname

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Avea Taahhütlü Data Paketleri Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de (

Detaylı

VODAFONELUYA ÖZEL FİBERMAX HER EVDE KAMPANYASI

VODAFONELUYA ÖZEL FİBERMAX HER EVDE KAMPANYASI VODAFONELUYA ÖZEL FİBERMAX HER EVDE KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR VODAFONELUYA ÖZEL FİBERMAX HER EVDE KAMPANYASI Vodafoneluya Özel Fibermax Her Evde Kampanyası ile Vodafone dan fiber hızlı internet

Detaylı

VODAFONE LUYA ÖZEL VF FİBERMAX TARİFELER

VODAFONE LUYA ÖZEL VF FİBERMAX TARİFELER VODAFONE LUYA ÖZEL VF FİBERMAX TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone luya Özel VF Fibermax Tarifeler i açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

BOL BOL FİBERMAX KAMPANYASI

BOL BOL FİBERMAX KAMPANYASI BOL BOL FİBERMAX KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Bol Bol Fibermax Kampanyasını açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

TV Lİ FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER

TV Lİ FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER TV Lİ FİBERMAX ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman TV li Fibermaxlı Evler Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları,

Detaylı

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (K)

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (K) VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (K) SIKÇA SORULAN SORULAR VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (K) Vodafone luya Özel Limitsiz Fiber Kampanyası (K) ile Vodafone dan fiber hızlı internet

Detaylı

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018 TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018 TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL lerinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım koşullarını sağlayan yeni ve mevcut

Detaylı

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI

FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Fibermaxlı Evler Kampanyasını açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

VODAFONELUYA ÖZEL FİBERMAX HER EVDE KAMPANYASI-OKULA DÖNÜŞ ÖZEL

VODAFONELUYA ÖZEL FİBERMAX HER EVDE KAMPANYASI-OKULA DÖNÜŞ ÖZEL VODAFONELUYA ÖZEL FİBERMAX HER EVDE KAMPANYASI-OKULA DÖNÜŞ ÖZEL SIKÇA SORULAN SORULAR VODAFONELUYA ÖZEL FİBERMAX HER EVDE KAMPANYASI-OKULA DÖNÜŞ ÖZEL Vodafoneluya Özel Fibermax Her Evde Kampanyası-Okula

Detaylı

VODAFONE LUYA ÖZEL FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI

VODAFONE LUYA ÖZEL FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI VODAFONE LUYA ÖZEL FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone luya Özel Fibermaxlı Evler Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü IOT Büyük Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ

VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Cihaz Tekliflerlerini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık noktaları

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

JET WİFİ VE JET İSTASYON TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

JET WİFİ VE JET İSTASYON TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) JET WİFİ VE JET İSTASYON TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) işbu Taahhütname ( Taahhütname ) nin Ek-1 inde yer alan kutucuklardan birini işaretlemek suretiyle

Detaylı

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Yeni DSL MAX lı Evler Tarifeler ini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular 1. Vodafone Dijital İşyeri nedir? Vodafone Dijital İşyeri, sabah 8 den akşam 8 e kadar adresteki en yüksek hizlı interneti, bu saat aralığının dışında

Detaylı

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Yeni M2M İnternet Paketleri Kampanyası ndan... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone luya Özel Limitsiz DSL KAMPANYASI nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

VODAFONE TV Lİ DSLMAXLI EVLER KAMPANYASI

VODAFONE TV Lİ DSLMAXLI EVLER KAMPANYASI VODAFONE TV Lİ DSLMAXLI EVLER KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman VODAFONE TV li DSLMAX LI EVLER KAMPANYASI açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Dijital Dükkan Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular

Vodafone İş Ortağım Dijital Dükkan Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular 1. Vodafone Dijital Dükkan nedir? Vodafone İş Ortağım Dijital Dükkan Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular Vodafone Dijital Dükkan, adresteki en yüksek hizlı interneti ister sabah 7 den akşam 7 ye kadar gerçek

Detaylı

Yeni FreeZone Gençlik Tarifeleri 23 Temmuz da Satışta!

Yeni FreeZone Gençlik Tarifeleri 23 Temmuz da Satışta! Yeni FreeZone Gençlik Tarifeleri 23 Temmuz da Satışta! Vodafone FreeZone Kafama Göre Tarifelerinde seçim gençlerin! Müzik, Gamer Video veya Instagram! Birini seç, tarifendeki interneti ikite katla, en

Detaylı

TEKNOSACELL TEKNO BUYBACK TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

TEKNOSACELL TEKNO BUYBACK TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TEKNOSACELL TEKNO BUYBACK TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL Tekno Buyback Tarifesinden ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone iphone 4S Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. Vodafone Telekomünikasyon A.ġ. ne, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Ek-1 de detayları belirtilen İş Ortağım Konuşturan ADSL Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek2 deki

Detaylı

Vodafone'luya Özel OKULA DÖNÜŞ DSLMAX KAMPANYASI

Vodafone'luya Özel OKULA DÖNÜŞ DSLMAX KAMPANYASI Vodafone'luya Özel OKULA DÖNÜŞ DSLMAX KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Okula Dönüş DSLMAX Kampanyası açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Taahhütlü 6GB İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız Vodafone

Detaylı