MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ HABİTAT MESİRE YERLERİ TURİZM İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ HABİTAT MESİRE YERLERİ TURİZM İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ"

Transkript

1 MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ HABİTAT MESİRE YERLERİ TURİZM İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YEDİ GÖLLER MİLLİ PARKI İÇERİSİNDE YER ALAN 18 ADET KIR EVİ Ergenekon Caddesi Tavukçu Fethi Sokak No:2/16 Şişli İstanbul Şişli V.D W. E. yedigollermillipark.com T İSTANBUL TİC. SAN. ODASI ( Tic. Sicil No : ) MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TANIMLAR Bir tarafta Ergenekon Caddesi Tavukçu Fethi Sokak No:2/16 Şişli İstanbul adresinde ikamet eden ve ilerleyen maddelerde kısaca OTEL olarak anılacak olan HABİTAT MESİRE YERLERİ TURİZM İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ bünyesindeki YEDİ GÖLLER MİLLİ PARKI İÇERİSİNDE YER ALAN 18 ADET KIR EVİ diğer tarafta ilerleyen maddelerde kısaca MÜŞTERİ olarak anılacak olan, gerçek ve/veya tüzel kişi; ilerleyen maddelerde TARAFLAR olarak anılacak olan bu taraflar; işbu sözleşmenin resmi bir teklif olduğunu, ücretli konaklama hizmetinin sunulması için tüm şartları içerdiğini, aşağıda belirtilen tüm şartların taraflar için bağlayıcı (kati) olduğunu, internet sayfasında yer aldığını, müşteri tarafından değiştirilemeyeceğini göz önünde bulundurarak, işbu sözleşmeyi aşağıdaki maddeler çerçevesinde akdetmiş bulunmaktadırlar. MADDE 2: SÖZLEŞMENİN KONUSU ve SÜRESİ 1.İşbu sözleşme uyarınca OTEL, Müşteri nin talebi üzerine internet sayfasında bulunan rezervasyon formuaracılığı ile belirtilen tarihlerde Otel de konaklama hizmetini sunmakla yükümlüdür. (İleride HİZMET olarak anılacaktır.) 2.İşbu sözleşmenin imzalanması (rezervasyon anında kabul edilmesi) ile birlikte MÜŞTERİ, OTEL tarafından belirlenen konaklama kuralları, rezervasyon kuralları ve tarifeleri hakkında bilgilendirildiğini ve bunlara riayet edeceğini peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. 3. İşbu sözleşme akdedildiğinden itibaren OTEL, Müşteri nin talebini teyit edecektir. 4.İşbu sözleşme hizmetin satın alındığı tarihte yürürlüğe girecek olup, HİZMET süresince herhangi bir ihtilaf vukuu bulmaz ise HİZMET süresinin sonunda MÜŞTERİ Otel den ayrıldığı andan itibaren geçersiz sayılacaktır. İhtilaf vukuunda, ihtilafın kesin çözümüne kadar işbu sözleşme geçerli olacaktır. MADDE 3: KONAKLAMA REZERVASYONUNUN ŞEKLİ 1.HİZMET rezervasyonu MÜŞTERİ tarafından internet sayfasında yer alan rezervasyon formunun eksiksiz ve doğru bilgiler ile doldurulması yoluyla gerçekleştirilir.

2 2.MÜŞTERİ, rezervasyonunu iptal etmek veya rezervasyonunda herhangi bir değişiklik yapmak istediği durumlarda bizzat kendisi veya kendisi tarafından açıkça yetkilendirilmiş olan vekili tarafından işbu sözleşmede MADDE 5 te belirtilen koşulları kabul etmek ve yerine getirmek kaydıyla, internet sayfası üzerinden rezervasyon sonrasında Müşteri ye gönderilen elektronik postada yer alan internet adresi aracılığıyla HİZMET bilgilerine internet üzerinden erişerek iptal veya değişiklik işlemi gerçekleştirebileceği gibi, numaralı telefondan Otel e ulaşarak rezervasyon ofisi ile iletişimede geçebilir. 3. Çocuk indirimleri aynı odada konaklayan en az 1 yetişkin olması durumunda geçerlidir. Aksi halde çocuk indirimi uygulanmaz. 4.Çocuk yaşları rezervasyonun yapıldığı tarih dikkate alınarak hesaplanır. MÜŞTERİ, Otel e giriş esnasında rezervasyonda belirtilen bilgileri Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca geçerli sayılan resmi bir kimlik belgesi ile belgelemekle yükümlüdür. MÜŞTERİ belgeleyemediği her çocuğun yetişkin olarak sayılması halinde oluşacak fiyat farkını Otel e ödenmeyi peşinen kabul, beyan vetaahhüt eder. 5.MÜŞTERİ Otel e rezervasyon anında belirttiği kişiler dışında farklı veya fazla kişi/kişiler ile gelmesi halinde meydana gelecek her türlü fiyat farkını Otel e girişi sırasında ödemeyi peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. OTEL müsait olmadığı durumlarda haber vermeksizin getirilen fazla kişileri kabul etme veya reddetme hakkını saklı tutar. 6. MÜŞTERİ Otel e giriş yaptığında kimliğini bırakır veya provizyon bedeli öder. Çıkış yaparken oteldeki kullanımına göre provizyonunu veya kimliğini iade alır. MADDE 4: ÖDEME ŞEKLİ 1.MÜŞTERİ, online rezervasyon işlemi sonrasında yönlendirildiği ödeme ekranında kendi kredi kartı bilgilerini girerek ödemesini 3DSecure güvenlik sistemi ile güvenli şekilde gerçekleştirecektir. 2.OTEL, Müşteri nin ödeme yaptığı kredi kartı bilgilerinin saklanmadığını, kopyalanmadığını ve kopyalanmasını engelleyen güvenlik sistemlerinin bulunduğunu ve Müşteri ye ait bilgilerin üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını garanti eder. OTEL aynızamanda Müşteri nin ödeme esnasında kullandığı bilgisayarda bulunan güvenlik ile ilgili açıklar, bilgi kopyalama ve toplamaya yarayan programlar ve Müşteri nin dikkatsizliğinden kaynaklanacak bilgi, belge ve sırların üçüncü şahısların eline geçmesinden ve bundan doğacak zarardan hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyecektir. 3.MÜŞTERİ, OTEL e giriş yaparken ödemenin yapıldığı kredi kartının aslını veya ön yüzünün fotokopisini ibraz etmekle yükümlüdür. Aksi durumlardan kaynaklanan sorunlarda OTEL sorumluluk kabul etmeyecektir.

3 4.Müşteri nin, HİZMET ile ilgili faturası Otel den ayrılırken verilecektir. Eğer MÜŞTERİ faturasını almaz ise OTEL ile irtibata geçerek faturasının bildirdiği bir adrese karşı ödemeli gönderilmesini sağlayabilir. Adresin yanlış olması, Müşteri nin adreste bulunmaması vealıcının belirtilmemesi gibi durumlardan ötürü faturanın alınmamasından OTEL sorumluluk kabul etmeyecektir. 5.KAMPANYA adı altında yapılan satışlarda Müşteri nin ödeme yaptığı kampanya fiyatının azalması veya artması satın alınan fiyatı hiçbir sebeple etkileyemez. MÜŞTERİ satın aldığı gün ve saat itibariyle geçerli olan HİZMET bedeli üzerinden faturalandırılır. MADDE 5: REZERVASYON DEĞİŞİKLİK, İPTAL ve İADE KOŞULLARI 1.MÜŞTERİ, talebi doğrultusunda gerçekleştirilen değişikliklerden kaynaklanan fiyat farklarını eksiksiz ödemeyi peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. Değişiklik işlemi gerçekleştirildikten sonra fiyat farkı tutarı 24 (yirmi dört) saat içerisinde ödenmediği takdirde fiyat farkını oluşturan değişiklik talebi geçersiz sayılacaktır. 2.MÜŞTERİ, rezervasyonunda değişiklik yapma talebini en geç hizmetin başlayacağı günden 10 (on) gün öncesine kadar Otel e bildirmekle yükümlüdür. Belirtilen tarihten sonra bildirilecek değişiklik taleplerini OTEL müsaitliği doğrultusunda kabul etme veya reddetme hakkını saklı tutar. 3.Belgelenmiş mücbir sebepler (ölüm, kaza vs.) dışındaki iptal ve iade talepleri rezervasyonun yapıldığı tarihi takip eden 20 (yirmi) gün içerisinde MÜŞTERİ tarafından OTEL e bildirildiği takdirde peşin satışlar için peşin satış işlem komisyonları mahsup edilerek taksitli satışlar için herhangi bir kesinti yapılmaksızın talebin bildirilmesini takip eden 10 (on) iş günü içerisinde; 20 (yirmi) günden sonra yapılan taleplerde bankaya ödenen tüm işlem komisyon ve ücret kesintileri mahsup edilerek, MÜŞTERİ ye ait kredi kartına HİZMET bedeli olarak konulan blokenin banka tarafından kaldırılması yolu ile iade edilmiş olacaktır. 4.HİZMET başlangıç tarihine 20 (yirmi) gün kala yapılan iptal ve iade taleplerinde bankaya ödenen tüm işlem komisyon ve ücret kesintileri mahsup edilerek, MÜŞTERİ ye ait kredi kartına HİZMET bedeli olarak konulan blokenin banka tarafından kaldırılması yolu ile iade edilmiş olacaktır. 5.HİZMET başlangıç tarihine 20-7 (yirminci gün ila yedinci gün arasında) gün kala yapılan iptal ve iade taleplerinde, MÜŞTERİ, HİZMET bedelin %40 ını ödemeyi kabul ve taahhüt eder (yedi) gün ve daha az bir süre kala yapılan iptal ve iade taleplerinde ise hiçbir bedel iade edilmeyecektir. 7. OTELl in sorumluluğu Tesis sınırları içerisinde geçerlidir. Tesis e geliş için seçilen yolların sorumlulukları ilgili kurumlardadır. Yolun kapalı olması durumu halinde (Kötü Hava Koşulları, Yol Bakım Çalışmaları v.b. ) OTEL sorumlu değildir.

4 MÜŞTERİ bu durumlar sebebiyle Tesis e ulaşamıyorsa hiçbir koşulda iptal ve iade isteminde bulunamayacağını beyan ve taahhüt eder. 8. İşbu maddenin 4, 5, 6,7 bentleri 3 bendinden öncelikli olarak işlem görür. 9.KAMPANYA adı altında gerçekleştirilen satışlarda iade işlemi yapılmayacaktır. MÜŞTERİ otele ödediği HİZMET bedelini, kendi belirleyeceği bir başka tarihte satın alacağı HİZMET bedelinin toplam tutarından düşülmesi şeklinde kullanabilir. MADDE 6: KONAKLAMA ŞEKLİ 1. Otel de konaklayan her kişi kimlik bilgilerini ibraz etmek zorundadır. 2.Giriş sırasında Müşteri nin rezervasyon ekranında girdiği bilgiler ve kimliği kontrol edilecektir. Müşteri nin yanlış bilgi vermesinden doğacak ekstraları ödemeyi MÜŞTERİ peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. 3.OTEL e kabul saati dır. MÜŞTERİ bu saatten önce Otel e varmış olsa dahi odasını en erken itibariyle alacağını peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. 4.HİZMET süresi dolduğunda MÜŞTERİ odasını en geç saat da teslim etmek zorundadır. Saat arası teslim edilen odalar için odanın bir gecelik konaklama hizmet bedelinin yüzde otuzu, dan sonra teslim edilen odalar için bir gecelik konaklama hizmet bedelinin tamamının hesabına işleneceğini ve çıkış esnasında tahsil edileceğini MÜŞTERİ peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. 5. MÜŞTERİ odasını teslim ettikten sonra kendisine verilecek ek hizmetin bedelini peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. 6. OTEL evcil hayvan kabul etmeyecektir. 7. OTEL Nisan-Mayıs ve Eylül-Ekim aylarında misafir yoğunluğuna göre konsept değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. 8.MÜŞTERİ Otel e yerleştikten sonra mücbir sebepler (doğal afetler, kazalar vb.) dışında OTEL in sorumluluklarını yerine getirmemesi hariç herhangi bir nedenle HİZMET ten vazgeçmesi durumunda gecelik konaklama hizmet bedelini ödeyeceğini peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. MADDE 7: TARAFLARIN SORUMLULUKLARI 1.MÜŞTERİ OTEL in sunduğu hizmet kalitesinden memnun kalmadığı takdirde durumu OTEL temsilcisine yazılı olarak bildirmekle yükümlüdür. Aksi hallerde OTEL tarafından sunulan hizmet kusursuz ve zamanında sunulmuş olarak kabul edilecek ve bu durumile ilgili olarak herhangi bir talep hakkının da olmayacağını/olamayacağını, kendi hür iradesi ile geri dönülmez olarak peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu ve benzeri durumlarda müşterinin tazminat hakkı bulunmamaktadır.

5 2.MÜŞTERİ işbu sözleşmede bulunan maddelerden herhangi birini ihlal etmesi durumunda OTEL in uğrayacağı zararı ödemeyi peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. 3. OTEL Müşteri ye HİZMET süresi boyunca güvenli bir ortam sunmayı peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. MADDE 8: DİĞER HÜKÜMLER 1.Olumsuz hava şartları, grev-lokavt, terör, askeri harekât, sel, yangın vb. tahmin edilemeyecek durumlar mücbir sebepler sayılacak olup bu tür durumların meydana gelmesi durumunda OTEL HİZMET vermeye devam edemeyebilir. 2.OTEL, bayram, yeni yıl vb. özel ve resmi tatil günlerinde özel geceler düzenleme hakkını ve düzenlediği gecenin içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. 3.İşbu sözleşme uyarınca doğacak ihtilafların çözülmesi gerektiğinde T.C. İstanbul mahkemeleri ve icra daireleri yetkilidir. MADDE 9: HÜKÜMLERİN AYRILABİLİRLİĞİ 1.Şayet işbu sözleşmenin herhangi bir hükmü, herhangi bir sebepten ötürü geçersiz, mevzuata aykırı veya uygulanamaz hale gelir ise, bu geçersizlik, uygulanamama veya mevzuata aykırılık hali olmasaydı nasıl uygulanacak idiyse buna en yakın şekilde yorumlanır ve uygulanır. 2.Böyle geçersiz, uygulanamaz veya mevzuata aykırı olarak kabul edilen bir hükmün mevcudiyeti diğer hükümlerin geçerliliği, yasalara uygunluğu ve uygulanabilirliğini etkilemez. 3.Ayrıca, işbu sözleşmede yer alan koşullardan herhangi birisinin TARAFLAR ca farklı uygulanması, o maddenin bu şekliyle kabul edildiği anlamına gelmeyeceği gibi, söz konusu uygulama diğer maddelerin geçerliliğine de sirayet etmeyecektir. Ayrıca bir kısım maddelerin uygulanmaması, söz konusu maddelerin yürürlükten kalktığı şeklinde de yorumlanmayacaktır. MADDE 10: DELİL SÖZLEŞMESİ MÜŞTERİ, işbu sözleşmenin uygulanmasından doğabilecek her türlü ihtilafta OTEL e ait olan kayıtların, mikrofilm, mikro fiş ve bilgisayar kayıtlarının, faks kayıt ve yazı ve çıktılarının, HUMK un ilgili maddeleri uyarınca geçerli, bağlayıcı, kesin ve münhasır delil teşkil edeceğini ve bu maddenin yazılı delil sözleşmesi olduğunu peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. MADDE 11: FERAGAT İşbu sözleşmeden TARAFLAR a verilmiş haklardan feragat, ancak ve ancak yazılı şekilde düzenlenmesi halinde geçerlidir.

6 TARAFLAR dan birinin, diğer tarafın işbu sözleşmede belirtilen yükümlülüklerin yerine getirmesini talep etmedeki ihmali, bu yükümlülüklerin yerine getirilmesini talep etmekten tamamıyla feragat ettiği anlamına gelmeyeceği gibi; bu yükümlülüklerin daha sonra yerine getirilmesinin talep edilmesini de engellemez, herhangi bir şekilde sözleşmenin hükümsüzlüğü sonucunu doğurmaz. İşbu sözleşme gereğince, TARAFLAR ca yerine getirilmesi zorunlu olan hususların gerçekleştirilmediği hallerde taraflardan birinin o defaya mahsus olmak üzere hakkın kullanımından feragat etmesi ya da hakkı kullanmayı ihmal etmesi, sözleşme hükümlerine aykırı davranılmasına göz yumulduğu ve söz konusu yükümlülüğün ortadan kalktığı şeklinde değerlendirilemez.

KONAKLAMA SATIŞ SÖZLEŞMESİ OTEL ve MÜŞTERİ ayrı ayrı Taraf, birlikte Taraflar olarak anılacaktır.

KONAKLAMA SATIŞ SÖZLEŞMESİ OTEL ve MÜŞTERİ ayrı ayrı Taraf, birlikte Taraflar olarak anılacaktır. KONAKLAMA SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme bir tarafta,sığacık Mah. Akkum Cad. No 175 Seferihisar/İzmir adresinde mukim Neptün Turizm Ticaret A.Ş. (ileride OTEL olarak anılacaktır) ile diğer

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

VODAFONE HTC EXPLORER CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE HTC EXPLORER CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE Explorer Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle... /.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Bir tarafta Büyük İstanbul Otogarı No: 49 / 50 Bayrampaşa / Esenler / İstanbul adresinde mukim İSTANBUL METRO TURİZM SEYAHAT LİMİTED ŞİRKETİ (ki bundan sonra

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ PROTOKOLÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ PROTOKOLÜ BİRİNCİ BÖLÜM İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ PROTOKOLÜ (Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar) Amaç MADDE 1: Lisans öğrencilerimiz için çeşitli kamu/özel kurum

Detaylı

www.vebarocco.com VEBAROCCO WEB SİTESİ SÖZLEŞMESİ Sayfa 1

www.vebarocco.com VEBAROCCO WEB SİTESİ SÖZLEŞMESİ Sayfa 1 VEBAROCCO WEB SİTESİ SÖZLEŞMESİ Sayfa 1 Madde 1 - TARAFLAR Bir tarafta Mimar Sinan mahallesi Üsküdar caddesi Yedpa ticaret merkezi F cad. 47 AS Ataşehir - İSTANBUL adresinde mukim MK GROUP ile diğer taraftan...

Detaylı

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1. ALICI BİLGİLERİ: BU KISIM SİPARİŞ FORMUNDAN ÇEKİLECEK Adı:

Detaylı

STANDART SÖZLEŞME FORMATI DEĞİŞİKLİK FORMU. İştecep Kampanya Taahhütnamesidir. SEZİN MIZRAKLI SİNEM GÖKSU

STANDART SÖZLEŞME FORMATI DEĞİŞİKLİK FORMU. İştecep Kampanya Taahhütnamesidir. SEZİN MIZRAKLI SİNEM GÖKSU STANDART SÖZLEŞME FORMATI DEĞİŞİKLİK FORMU VERSİYON NO -9- DEĞİŞİKLİK KAPSAMI İştecep kataloğu revize edilen İştecep Kampanya Taahhütnamesidir. DEĞİŞİKLİK TARİHİ 27.01.2010 DEĞİŞİKLİĞİ TALEP EDEN İŞ SAHİBİ

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

NOKIA ASHA 300 VE NOKIA ASHA 303 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

NOKIA ASHA 300 VE NOKIA ASHA 303 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ NOKIA ASHA 300 VE NOKIA ASHA 303 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) NOKIA ASHA 300 ve NOKIA ASHA 303 ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

SAMSUNG GALAXY MİNİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL)

SAMSUNG GALAXY MİNİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) SAMSUNG GALAXY MİNİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal SAMSUNG Galaxy Mini Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz/Kurumumuz adına işbu

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

VODAFONE HTC WILDFIRE S CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE HTC WILDFIRE S CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE Wildfire S Cihaz Kampanyası ndan yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip GSM Abonelik

Detaylı

İşyerim İnternet Bizden Kampanyası

İşyerim İnternet Bizden Kampanyası İşyerim İnternet Bizden Kampanyası BAĞLANTI TÜRÜ: İnternet Yalın İnternet İNTERNET HİZMET NO: İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO: PAKET Dönem Hız KOTA Kampanyalı İşyerim Akıllı Kota 4 GB 0-24 Ay 4 Mbps

Detaylı

YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ TTNET A.Ş (İŞLETMECİ) nin yeni ve mevcut İşyerim abonelerinin ( Abone ) 12 (on iki) ya da 24 (yirmi dört) ay boyunca taahhüt

Detaylı

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 INNOVICE TURİZM Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 1- TARAFLAR 1-1. Bu sözleşme, bir tarafta faaliyet merkezi Kocatepe Mah. Dolapdere Taksim Cd. No: 27/1 Taksim,

Detaylı

İŞYERİM ABONELERİNE TAKSİTLİ MODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM ABONELERİNE TAKSİTLİ MODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM ABONELERİNE TAKSİTLİ MODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ TTNET A.Ş (İŞLETMECİ) nin yeni İşyerim abonelerinin ( Abone ) 12 (on iki) ya da 24 (yirmi dört) ay boyunca taahhüt karşılığı Taksitli Modem Kampanyası

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen A.C.A.İ.P. Akıllı Telefon Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL SAMSUNG POCKET KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL SAMSUNG POCKET KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Samsung Pocket Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Tekstilkent Koza Plaza A Blk.Kat:19 No:71 Esenler-İSTANBUL adresinde yerleşik ATAÇLAR İLETİŞİM

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye,

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Blade V Cihaz Kampanyası nden ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı adıma kayıtlı ve faturalı GSM hattı için imzaladığım

Detaylı

BİREYSEL KONTRATLI VINN 3G MODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

BİREYSEL KONTRATLI VINN 3G MODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BİREYSEL KONTRATLI VINN 3G MODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.'ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan böyle "TURKCELL" olarak anılacaktır) tarafından 30.07.2009 tarihinden

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR Madde 1- Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9300 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9300 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Blackberry 9300 Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

VODAFONE SMART MİNİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART MİNİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Smart Mini Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ 1-Sözleşmenin Tarafları İşbu PAY2PHONE Ödeme Hizmetleri Sözleşmesi,../../. ( Yürürlük Tarihi ) tarihinde, 19 Mayıs mahallesi 19 Mayıs caddesi UBM Plaza No:37/2 Şişli-

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd.

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd. SİTE KULLANIM KOŞULLARI Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu sitesiyi kullanan kişilerin aşağıdaki şartları kabul etmiş oldukları varsayılmaktadır: Sitemizdeki

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

AKILLI AKSESUAR KAMPANYASI (BİREYSEL)

AKILLI AKSESUAR KAMPANYASI (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: AKILLI AKSESUAR KAMPANYASI (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Akıllı Aksesuar Kampanyasından ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 3 (1) Bu Yönetmelik, 9/5/2013 tarihli ve 6475 sayılı Posta Hizmetleri Kanununa dayanılarak hazırlanmıştır.

YÖNETMELİK. MADDE 3 (1) Bu Yönetmelik, 9/5/2013 tarihli ve 6475 sayılı Posta Hizmetleri Kanununa dayanılarak hazırlanmıştır. 3 Haziran 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 29019 Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan: YÖNETMELİK BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU POSTA SEKTÖRÜNDE İDARİ YAPTIRIMLAR YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

TTNET ÜNİVERSİTELİ KAMPANYASI ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

TTNET ÜNİVERSİTELİ KAMPANYASI ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ TTNET ÜNİVERSİTELİ KAMPANYASI ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ ABONELİK TÜRÜ : BİREYSEL BAĞLANTI TÜRÜ : TTNET İNTERNET / TTNET YALIN İNTERNET TTNET İNTERNET / TTNET YALIN İNTERNETHİZMET NO : Üniversiteli Kampanyası

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

VODAFONE WEBBOX KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE WEBBOX KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Webbox Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

NOKIA 500 ve NOKIA ASHA 303 (KURUMSAL) CĠHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ

NOKIA 500 ve NOKIA ASHA 303 (KURUMSAL) CĠHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ NOKIA 500 ve NOKIA ASHA 303 (KURUMSAL) CĠHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ AVEA ĠletiĢim Hizmetleri A.ġ. nin ( AVEA ) Kurumsal NOKIA 500 ve NOKIA Asha 303 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) ġirketimiz/kurumumuz

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9320 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

MEVCUT MÜŞTERİ TAKSİTLİ MODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

MEVCUT MÜŞTERİ TAKSİTLİ MODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ MEVCUT MÜŞTERİ TAKSİTLİ MODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ TTNET A.Ş (İŞLETMECİ) nin mevcut kurumsal/bireysel (Abone) internet hizmeti abonelerinin ( Abone ) peşin,12 (on iki) ya da 24 (yirmi dört) ay boyunca

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ TEKLİF ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR

TAŞINMAZ MAL SATIŞ TEKLİF ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR TAŞINMAZ MAL SATIŞ TEKLİF ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR MADDE -1- İHALE KONUSU ve ŞEKLİ a) Mülkiyeti İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ne ait Sakarya ili Adapazarı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Pocket Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

MEGA VODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

MEGA VODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Mega Vodem Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz ve söz konusu Kampanya koşullarını karşılamamız sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2 de belirtilen

Detaylı

TABLET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

TABLET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TABLET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 26.11.2010 tarihinden itibaren düzenlemekte Tablet Kampanyası ndan (Bundan böyle Kampanya

Detaylı

YENİ YIL KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

YENİ YIL KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ YENİ YIL KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ : İNTERNET HİZMET NO : İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL. NO : İnternet TTNET Yalın İnternet Kampanya kapsamında aşağıda tablolarda

Detaylı

NOKIA N8 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

NOKIA N8 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ NOKIA N8 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 06.01.2010 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Nokia N8 Kampanyası ndan (Bundan

Detaylı

TURKCELL T10 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

TURKCELL T10 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL T10 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 12.07.2011 tarihinden itibaren düzenlenmekte olan Turkcell T10 Kampanyası ndan

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

TR KURS TAKVİMİ 2016 YOĞUN KURSLAR KAYIT. Yoğun 8. Yoğun 4. TestDaF Sınavına Hazırlık. C2 Sınavına Hazırlık. DSH Sınavına Hazırlık

TR KURS TAKVİMİ 2016 YOĞUN KURSLAR KAYIT. Yoğun 8. Yoğun 4. TestDaF Sınavına Hazırlık. C2 Sınavına Hazırlık. DSH Sınavına Hazırlık YOĞUN KURSLAR Yoğun 8 Berlin 04.01. 26.02. 29.02. 23.04. 25.04. 18.06. 04.07. 26.08. 29.08. 21.10. 24.10. 16.12. 2.190, 2.450, Freiburg 03.02. 24.03. 04.04. 25.05. 04.10. 24.11. 29.11. 27.01.2017 Yoğun

Detaylı

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi, Site Yolu Sokak, Anel İş Merkezi, No:5 K:8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

HIZI KEŞFET SABİT FİYAT KAMPANYASI BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

HIZI KEŞFET SABİT FİYAT KAMPANYASI BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ HIZI KEŞFET SABİT FİYAT KAMPANYASI BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ: Yalın İnternet İnternet + ALO Paket İNTERNET HİZMET NO :... İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO :... DAHİL OLUNAN

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Işık Hızını Dene TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Işık Hızını Dene TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Işık Hızını Dene TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak anılacaktır)

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

MİKROTEL İLETİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON TİC. LTD. ŞTİ. SES HİZMETLERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ

MİKROTEL İLETİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON TİC. LTD. ŞTİ. SES HİZMETLERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ MİKROTEL İLETİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON TİC. LTD. ŞTİ. SES HİZMETLERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ Tarih :. MADDE 1 TARAFLAR İş bu sözleş e abo elik başvurusu da bulunan....(bundan böyle kısaca ABONE olarak anılacaktır.)

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

TARIM SİGORTALARI KANUNU

TARIM SİGORTALARI KANUNU 9445 TARIM SİGORTALARI KANUNU Kanun Numarası : 5363 Kabul Tarihi : 14/6/2005 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 21/6/2005 Sayı : 25852 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 44 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Turkcell Superonline a Gelen Kazanır Kampanya (Modemsiz) Taahhütnamesi

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Turkcell Superonline a Gelen Kazanır Kampanya (Modemsiz) Taahhütnamesi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Turkcell Superonline a Gelen Kazanır Kampanya (Modemsiz) Taahhütnamesi Ana Sözleşme Seri No: Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan

Detaylı

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016 Lütfen formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayıt No (Yetkili tarafından doldurulacaktır)... Ünvan

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ K 1. Taahhüt Süresi : ÖNYÜZ 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. Fatura İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname yi imzaladığımız

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ 1- Ankara İli Çubuk ilçesinde bulunan gayrimenkuller (imarlı ve sanayi arsaları) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Tarife Bağımsız Cihaz Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, EK2 de belirtilen GSM hatlarım için imzaladığım

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy Pocket S5301 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım

Detaylı

VODAFONE iphone 4 8GB CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE iphone 4 8GB CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone iphone 4 Kampanyası ndan (kısaca Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,...numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

HERŞEY DAHİL CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel)

HERŞEY DAHİL CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) HERŞEY DAHİL CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) işbu Taahhütname nin Özel Şartlar ında belirtilen cihazlara ilişkin kampanyalardan ( Kampanya ) işbu

Detaylı

(14/07/2006 tarih ve 26228 sayılı Resmi Gazete) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

(14/07/2006 tarih ve 26228 sayılı Resmi Gazete) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Kültür Yatırım ve Girişimlerine Gelir Vergisi Stopajı, Sigorta Primi İşveren Payı ve Su Bedeli İndirimi İle Enerji Desteği Uygulamasına Dair Yönetmelik Amaç (14/07/2006 tarih ve 26228 sayılı Resmi Gazete)

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

ENIGMA KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

ENIGMA KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ENIGMA KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından... tarihinden itibaren düzenlemekte olan Enigma Kampanyası ndan (Bundan böyle Kampanya

Detaylı

Ekler: Nakit Kredi Taahhütnamesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu (4 sayfa) Nakit Kredi Uygulama Esasları Hakkında Prosedür

Ekler: Nakit Kredi Taahhütnamesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu (4 sayfa) Nakit Kredi Uygulama Esasları Hakkında Prosedür .. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) Bankamız ile.. A.Ş arasındaki kredi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz Nakit Kredi Taahhütnamesinin bir örneği ve bu Taahhütnamenin

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim

FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim ESTELAR DE LA FERİA HOTEL Fuar alanına 2 km MOVICH BURO HOTEL Fuar alanına 8 km İki kişilik oda kişi başı AF1391

Detaylı

Mali Suçları Araştırma Kurulu. Genel Tebliği. Sıra No : 7 (RG: 02.12.2008-27072)

Mali Suçları Araştırma Kurulu. Genel Tebliği. Sıra No : 7 (RG: 02.12.2008-27072) Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliği Sıra No : 7 (RG: 02.12.2008-27072) 1. Konu 9/1/2008 tarihli ve 26751 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak 1/4/2008 tarihinde yürürlüğe giren Suç Gelirlerinin

Detaylı

ESRA ÖZGECAN ULUSOY DÖRTGEN DİZAYN HAZIR EMLAK WEB SİTESİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ HAZIR EMLAK WEB SİTESİ MESAFELİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ

ESRA ÖZGECAN ULUSOY DÖRTGEN DİZAYN HAZIR EMLAK WEB SİTESİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ HAZIR EMLAK WEB SİTESİ MESAFELİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ ESRA ÖZGECAN ULUSOY DÖRTGEN DİZAYN HAZIR EMLAK WEB SİTESİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ HAZIR EMLAK WEB SİTESİ MESAFELİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI A. ESRA ÖZGECAN ULUSOY - DÖRTGEN

Detaylı

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye MADDE 1 - KONU: HİZMET SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye www.zinyaturizm.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen

Detaylı

KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI

KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Kontratlı Akıllı Telefon Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ URUMSAL KAANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi : ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. Fatura İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Telefon : 0312 4677001 Faks : 0312 4675795 E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 10 Aralık

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ 2016 YILI KÜLTÜR GEZİLERİ HİZMETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9360 Blackberry 9790 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarım

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal iphone 3GS Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız

Detaylı