ÜNİVERSİTELER SPOR LİGİ (ÜNİLİG) SEZONU UYGULAMA TALİMATI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜNİVERSİTELER SPOR LİGİ (ÜNİLİG) 2015-2016 SEZONU UYGULAMA TALİMATI"

Transkript

1 ÜNİVERSİTELER SPOR LİGİ (ÜNİLİG) SEZONU UYGULAMA TALİMATI Madde 1.Genel Hususlar Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG); Spor Genel Müdürlüğü Daire başkanlığında, ilgili spor federasyonlarının kendi turnuva takvimini Ünilig Uygulama Talimatına uygun olacak şekilde belirlediği ve yayınladıkları yönerge hükümlerine göre düzenlenen ve yönetilen, üniversitelerin erkekler ve kadınlar kategorisindeki takımlarından oluşan, katılımcıların sadece sportif değil, sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağlaması gözetilen, deplasmanlı lig formatına göre düzenlenen bir spor organizasyonudur. Madde 2. Tanımlar Bakanlık - Gençlik ve Spor Bakanlığı nı, SGM - Spor Genel Müdürlüğü nü, TBF - Türkiye Basketbol Federasyonu nu, THF - Türkiye Hentbol Federasyonu nu, TMTF - Türkiye Masa Tenisi Federasyonu nu, TÜSF - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu nu, TVF - Türkiye Voleybol Federasyonu nu, Federasyonlar - Projeye katılan tüm spor federasyonlarını, Daire Başkanlığı - Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığını, ifade eder. Madde 3. ÜNİLİG Statüsü 3.1. Ünilig de yaş aralığında olan (yaş hesaplaması 1 Ocak tarihine göre yapılacaktır), yüksek lisans, doktora ve formasyon öğrencileri hariç, üniversite öğrencileri, öğrenci olduklarını ispatlayan belgeleri ibraz ederek bulundukları yerin il müdürlüğünden veya ilgili federasyonlardan alacakları lisansları ile müsabakalarda yer alabilirler Ünilig Sezonunda Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Hentbol, branşlarında ilgili federasyon başkanlıklarınca Korumalı Futbol, Futsal (Salon Futbolu), Ragbi, Tenis Sutopu ve Kış Sporları (Kayak, Buz hokeyi, Buz pateni, Curling, Biatlon) branşlarında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından toplam 11 spor dalında düzenlenir Ünilig müsabakalarında; Basketbol, Voleybol ve Hentbol branşlarının en üst liglerinde fiilen oynayan sporcularla. Faal milli sporcular yer alamazlar Ünilig müsabakalarında spor dalının ilgili bulunduğu federasyonların ceza talimatı uygulanır, müsabaka sonuçları spor dalının ilgili bulunduğu federasyon tarafından tescil edilir Federasyonlar tarafından organize edilen ligler esas alınarak fikstür lig yönergeleri ve Ünilig e ilişkin talimatlar hazırlanır. Hazırlanan talimatlar Daire başkanlığına gönderilir. Daire başkanlığının onayından sonra yürürlüğe girer İlgili spor dalı federasyonları, müsabakaların oynanabilmesi için gerekli olan tüm bilgilerin yer aldığı talimatlarını müsabakalar başlamadan önce üniversitelere duyurur ve müsabakalar bu talimat çerçevesinde oynanır Bir öğrenci en fazla 2 branşta mücadele edebilir Üniversiteler müsabakaların düzenli şekilde oynanmasını ve kurumlar arası iletişimi sağlamak amacıyla bir Ünilig temsilcisi atar Spor federasyonları müsabakaların düzenli şekilde oynanmasını ve kurumlar arası iletişimi sağlamak amacıyla bir Ünilig temsilcisi atar Daire başkanlığı Ünilig iş ve işlemlerini yürütür. Ünilig ile ilgili spor federasyonlarının çalışmalarının işbirliği içinde yürütülmesini sağlar.

2 Madde 4. Sporcuların Sigortalanması Müsabakalarda yer alan ve Sosyal Güvenlik Kurumu nezdinde sigortalı olmayan sporcuların öğrenim gördükleri üniversitedeki sağlık sistemine dahil edilmeleri amacıyla gerekli işlemlerin üniversiteler tarafından yapılmasını sağlamak için yazışmalar federasyonlarca yapılır. Madde 5. Spor Malzemeleri Müsabakalarda kullanılacak spor malzemelerinin nitelikleri uluslararası spor federasyonlarının kriterlerine uygun olmak koşulu ile spor dalının ilgili olduğu federasyon tarafından belirlenir. Madde 6. Organizasyon ve Tesisler 6.1. Spor Federasyonları deplasmanlı lig fikstürü hazırlamaya, fikstürde gerekli değişiklikleri yapmaya, müsabakaların gün, saat ve yerlerini değiştirmeye yetkilidir. Değişiklikler Daire başkanlığına bilgi verilir Müsabakalar ancak elverişsiz hava koşulları, stadyum şartları, güvenlik ve benzeri olağandışı durumlar sebebiyle ertelenebilir Erteleme maçları spor federasyonlarının belirleyeceği bir zamanda oynanır Müsabakalar öncelikle ev sahibi üniversite takımının üniversite salonunda oynanacaktır. Salon olmaması durumunda Genel Müdürlük kendi mülkiyeti ve kullanımında bulunan tesisleri, spor federasyonları da kendi uhdelerinde bulunan tesisleri resmi müsabaka ve antrenmanlar için ücretsiz tahsis edeceklerdir Diğer kurum ve kuruluşların tesislerinin kullanılması durumunda ilgili spor federasyonu gereken yazışmaları yapacaktır Genel Müdürlük tarafından belirlenecek esaslar çerçevesinde Ünilig müsabakaları sonunda ilgili branşta ilk üçe giren takımların sporcu, antrenör ve yöneticilerine madalya, birinci olan takıma şampiyonluk kupası verilir Kupa töreni organizasyonu Daire başkanlığı tarafından yapılır. Üniversite yetkilileri ve takımlar, Daire başkanlığının belirleyeceği organizasyon kurallarına uymak ve kupa törenine katılmak zorundadırlar Üniversite Kulüpleri kupa törenine tescilli formaları ile katılmak zorundadır. Madde 7. Ünilig Giderleri 7.1. Ünilig organizasyon giderleri (Katılım, deplasman, ödüller) tek düzen muhasebe sisteminde _ Yurtiçi Faaliyet Giderleri hesabı altında Ünilig Giderleri adıyla açılacak bir alt kırınımda detaylandırılarak izlenecektir. İki aylık dilimler halinde söz konusu hesapta izlenen giderler Muhasebe İzleme Merkezince tespit edilecek ayrıca iki aylık dönemin sonunda ilgili Federasyon Başkanlığınca gider detay icmali tanzim ve tasdik edilmiş olarak üst yazı ekinde Daire Başkanlığına gönderilecektir. İcmal ve muhasebe kayıtlarında mutabakat sağlanması sonucunda belirlenen gider tutarı Federasyon Başkanlığı bütçesine aktarılacaktır. Örnek hesapta belirtilen kırınımların dışında açılarak takibi yapılacak diğer giderler Genel Müdürlük tarafından karşılanmayacaktır. (Üniversite sporları Federasyonu Hizmet Alım Giderleri hariç)

3 ÖRNEK HESAP: ÜNİLİG GİDERLERİ Katılım Giderleri Ödül Giderleri Deplasman Giderleri Yolluk ve Harcırah Giderleri Görevli Ücret Ödemesi Konaklama Giderleri Hizmet Alım Giderleri (Ünv.Sporları Fed.için) 7.2. Spor dallarında yarışacak üniversite takımlarına yapılacak katılım payları ile dereceye girecek takımlara verilecek ödüllerin miktar ve kriterlerine ilişkin usul ve esaslar Genel Müdürlük tarafından belirlenerek duyurulur Spor dallarında yarışacak üniversite takımlarına verilecek katılım bedelleri takımların müsabakalarının bitiminden sonra ödenecektir. Kış sporları (Kayaklı koşu, Alp Disiplini, snowbord, curling, biatlon branşlarında) müsabakalarına katılacak üniversitelere ödül ve katılım bedeli verilmeyecektir Ulaşım giderlerinin karşılanmasında havayolu dışındaki ulaşım imkanları öncelikli olarak değerlendirilecektir. Madde 8. Hakların Devri, Kullanımı ve Kapsamı 8.1. Federasyonlar, Ünilig müsabakaları kapsamında kullanılmak üzere haklarına sahip oldukları tüm logo, isim, ibare vb. ad altında uhdelerinde bulundurdukları şekil ve tasarımları ücretsiz olarak SGM nin kullanımına sunarlar Federasyonlar, spor müsabakalarının radyo, TV, internet ve sosyal medya platformlarından yayımına ilişkin haklarını bedelsiz olarak SGM ye devrederler Üniversiteler, SGM nin bu hakları üçüncü kişilere, spor federasyonlarına, sponsorlara, destekçilere, tedarikçilere, yüklenici firmalara, yayıncı kuruluşlara, medya kurumlarına, Ünilig in tanıtımı, duyurulması ve pazarlanması ile doğrudan ilgili olmak koşuluyla, kullandırabileceğini kabul eder Üniversiteler kendi üniversite takımlarının da sponsorluk satışı ve diğer ticari haklarını pazarlama hakkına sahiptirler. Üniversite ve takım sponsorları Ünilig sponsorları ile aynı sektörden olamaz Ünilig ile ilgili tüm haber, istatistik, fotoğraf, video, dijital ve benzeri içeriğe dair hakların kullanımı ve pazarlanması SGM ye aittir Üniversite, takım, yöneticiler, antrenörler, spor salonu, tesisler, sporcular ve diğer görevlilerin isim, istatistik ve benzeri bilgilerin kullanım hakkını SGM ye devreder Üniversiteler yukarıda belirtilen tüm hakların, şu anda bilinen ve daha sonra geliştirilecek olan bütün formlarda ve medyada, dünyanın her yerinde, bütün dillerde, genişletme ve yenileme dahil haklarını SGM nin ücretsiz kullanımına müsaade etmiştir. Madde 9. Üniversitelerin Pazarlama ve İletişim Alanındaki Yükümlükleri 9.1. Üniversiteler Ünilig in tanıtım ve promosyonu amacıyla ihtiyaç duyulan içerik ve malzemeyi tedarik etmek konusunda azami gayret göstereceğini kabul eder Üniversiteler ve takımları, organizasyon ile ilgili afiş, reklam, davetiye vs. hazırladıkları takdirde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Ünilig in amblemi ve ismine yer vermelidir. Ligin adı tam ve anlaşılır biçimde, varsa lig isim sponsorunun da adı ile yazılmalıdır Marka kullanımı; Ünilig resmi internet sitesi adresinde bulunan Ünilig Kurumsal Kimlik e uygun şekilde olmalıdır.

4 9.4. Üniversiteler, takımlarının müsabakalar ile ilgili duyuru ve tanıtımlarını, kendi dijital, yazılı, sesli, sosyal medya, TV vb. tüm iletişim kanallarından, yapılması konusunda azami gayret göstereceğini taahhüt eder Üniversiteler sponsor ve diğer işbirliği yaptıkları kurum ve kuruluşların markalarının Ünilig veya Play-off lar ile doğrudan ilişkilendirilmesine yol açacak aktiviteler içerisinde bulunmayacaklarını, bu gibi girişimlere engellemek için gerekli tüm tedbirleri alacaklarını kabul ve taahhüt eder. Madde 10. Sponsorluklar Ünilig in Lig sponsorluk haklarının satışı ve isimlendirilmesi yetkisi münhasıran SGM ye aittir Spor federasyonları ve üniversiteler, Ünilig in sportif kalitesini arttırmak amacıyla sponsorluk sözleşmesi yapabilirler Spor federasyonları sponsorluk sağlanması durumunda üçer aylık dönemler halinde elde ettikleri gelir miktarlarını SGM ye bildirmek zorundadır. Madde 11. Sponsorların Hakları Ünilig sponsor veya sponsorları organizasyona katılan üniversitelerde aşağıdaki hakların kullanım haklarına sahiptir ve üniversiteler Ünilig e katılarak bu hakları kabul ettiklerini beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar Ev sahibi üniversite, Ünilig sponsorunun kampüs(ler) içinde etkinliklerde bulunabilmesi ve görünürlüğü için gerekli tedbirleri almak zorundadır Müsabaka günleri ve bir gün öncesinde üniversite kampüsü ve üniversitenin sorumluluğundaki diğer alanlarda tanıtım yapılabilmesi, toplamda ücretsiz azami 400 m² stant ve etkinlik alanı oluşturulabilmesi, bu alanlarda yarışma ve gösteriler düzenlenebilmesi, toplamda ücretsiz azami 200 m² sponsor logolu markalama (afiş, pankart, banner, poster, ilan vb.) çalışmaları yapma (Bu duyurularda Ünilig müsabakalarına vurgu yapılmak zorundadır) hakkına sahiptir Ünilig sponsorunun haklarına ilişkin uygulamalardan ev sahibi üniversitenin yetkilileri sorumludur. Denetim görevi ilgili federasyonun müsabaka yetkilisindedir All-Star maçlarında ve Play-off döneminde yukarıda sayılmış olan haklar play-off döneminde organizasyonun düzenleneceği üniversite veya üniversitelerde bir hafta öncesine kadar geçerlidir ve yukarıda belirtilen tüm haklar iki katına kadar kullanılabilir. Örneğin, asgari ücretsiz azami 800 m² etkinlik ve stant alanı ile 400 m² markalama (afiş, pankart, banner, poster, ilan vb.) yapılabilmesi vs All Star müsabakası veya Play-off düzenlenecek olan üniversitelerde etkinlik ve müsabaka alanlarına yönlendirmeler kullanılacaktır Lig müsabakalarında üniversiteler, lig sponsorlarının önceden talepte bulunmaları durumunda asgari 20 adet mümkün olan en iyi bölümde yer ayırmak zorundadır Ünilig in tüm haber, görsel, video ve benzeri içeriğinin sponsor tarafından tanıtımlarda kullanımı Oyun alanının sahanın tam ortasına denk gelen bölümlerinde (saha ortası ve kenarları dahil) sadece Bakanlık, Ünilig, ev sahibi üniversite ve sponsorlara ait görseller bulunabilir. Madde 12. Sponsorlar ve yayıncılar tarafından hakların kullanımına ilişkin kısıtlamalar Ünilig, herhangi bir sponsor veya yayıncı ile üniversite, takım veya sporcunun doğrudan ilişkilendirilmesine (doğrudan üniversitenin, takımın veya sporcunun sponsoru olduğunu beyan veya ima edemez.) müsaade etmeyecektir. Ünilig sponsoru, ilgili içeriği yayıncısı olduğunu açıkça belirtmek koşuluyla kullanabilir.

5 Madde 13. Üniversitelerin Ticari Hakları Her üniversite kendisine ait sponsorluk haklarının satışını, Ünilig sponsor/sponsorlarının haklarıyla çakışmamak koşuluyla, yapabilir. Herhangi bir çakışma olması durumunda Ünilig sponsorunun hakları önceliklidir Üniversite ve takımlar sponsor olarak ana sponsor ile aynı sektörden bir firma ile anlaşamaz Üniversite, burada belirtilen konularda önceliğin ana sponsorda olduğunu kendi sözleşmelerinde belirtmek zorundadır. Aksi takdirde doğabilecek herhangi zarar ve sorumluluk tamamen ilgili üniversiteye aittir. Örneğin, ligin ana sponsoru bir otomotiv firması ise üniversitelerin Ünilig kapsamında otomotiv sektöründen bir firma ile anlaşmaları yasaktır. Bu kategoride bir sponsorla yapılacak herhangi bir anlaşma daire başkanlığı tarafından onaylanmak durumundadır Üniversiteler sponsorluk hakları dışında da lisanslı ürün satışı, ağırlama, bilet satışı ve benzeri tüm ticari fırsatları değerlendirme hakkına sahiptir Üniversiteler, Ünilig sponsorlarının rakipleri tarafından düzenlenebilecek gerilla ve tuzak pazarlama çalışmalarına karşı uyarılarını dikkate almak durumundadır Üniversitelerin yapacakları sponsorluk anlaşmaları Play-off müsabakaları için geçerli değildir. Üniversitelerin veya kulüplerin forma sponsorlukları varsa bu markaları formalarında Play-off döneminde taşıyabilmeleri ve sponsorlar ile bu dönem için yapacakları projeler için Daire Başkanlığından onay almaları zorunludur. Madde 14. Yürütme ve Geçerlilik Ünilig sezonu Uygulama Talimatı Genel Müdürlük makamının 09/10/2015 gün ve 5754 sayılı oluru ile yürürlüğe girmiştir sezonu federasyon talimatları geçerliliğini yitirmiştir. Spor federasyonları tüm talimatlarını yukarıda belirtilen Ünilig Uygulama Talimatı hükümlerine göre hazırlayacaklardır.

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU Ünilig, Türkiye'nin üniversitelerarası ilk çok branșlı, deplasmanlı spor ligi olarak Genel Müdürlüğümüz tarafından 2012-13 sezonunda organize edilmeye bașlandı. İlk

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ragbi Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Sutopu Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Voleybol una katılım

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2015-2016 Sezonu Genç Erkekler Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Buz Hokeyi Deplasmanlı

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, Kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup

Detaylı

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 YARIŞMA USULLERİ a. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Bayanlar Ligi Statüsü (23 Mart 2011 tarih ve 95/2010-2011 sayılı Yönetim Kurulu genelgesiyle düzenlenmiştir.) Madde 1 - Amaç ve Kapsam: 2010 2011 Futbol Sezonu Bayanlar Ligi

Detaylı

TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU 2014-2015 SEZONU AÇIK ALAN HOKEYİ SÜPER LİG STATÜSÜ

TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU 2014-2015 SEZONU AÇIK ALAN HOKEYİ SÜPER LİG STATÜSÜ TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU 2014-2015 SEZONU AÇIK ALAN HOKEYİ SÜPER LİG STATÜSÜ Amaç MADDE 1- Bu Statü, Türkiye Hokey Federasyonunca 2014-2015 Sezonu düzenlenecek olan Kadınlar ve Erkekler Türkiye Açık Alan

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1- KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde oynattığı profesyonel lig müsabakalarından sonraki kupa müsabakalarının ismi Türkiye Kupası dır.

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup imzalanmış

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2016-2017 SEZONU SÜPER LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2016-2017 SEZONU SÜPER LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2016-2017 SEZONU SÜPER LİG STATÜSÜ MADDE 1- LİGİN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Süper Lig'i, en üst amatör futbol ligidir. Lig in isimlendirilmesi

Detaylı

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI. Amaç, Kapsam, Dayanak

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI. Amaç, Kapsam, Dayanak SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1 - Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2016 Sezonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2016 Sezonu Futsal Ligi Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI Türkiye Futbol Federasyonu 2016 Sezonu Futsal Ligi Statüsü (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup imzalanmış

Detaylı

KKMTSD Ferdi Ligi Talimatı

KKMTSD Ferdi Ligi Talimatı Sayfa: 1/5 Md. S. Başlık Rev 0.0 2 GİRİŞ 0.1 Amaç 0.2 Kapsam 0.3 Tanımlar ve Kısaltmalar 1.0 TALİMAT 1.1 Karşılaşma Çeşitleri 1.2 KKMTSD Ferdi Ligi ne katılım ve gruplar 1.3 3 Müsabakaların oynanma şekli

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ SIRA 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ KRİTERLER UYGULAMA BAŞLANGICI 1 Spor Kulübü Bilgi Formu A 2, Branş Sorumlusu Bilgileri A 3 Kulüp Adına Yetki Belgesi (Yönetim Kurulu Kararı) A 4 Adres, Tel, Faks

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Tenis Deplasmanlı

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1-Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli

Detaylı

ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI

ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI 1. Amaç Bu talimatın amacı, Ankara Altyapılarında yer alan takımlara ve oyunculara tecrübe kazandırmak üzere Ankara Altyapı Basketbol Ligi tarafından düzenlenecek

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu Futsal Ligi Statüsü Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Statü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Futsal Ligi ne katılım koşullarının; kulüp yöneticilerinin, teknik

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon Futbolu

Detaylı

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI İçindekiler Sayfa No. 1.0 Amaç-Kapsam 2 2.0 Tanım 2 3.0 Sorumluluklar -Kısaltmalar 2 4.0 Uygulama 2,3,4.5 Hazırlayan : İzvet Turnuva Tertip Komitesi Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ragbi Deplasmanlı

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı

TEKNİK KOMİSER YÖNERGESİ

TEKNİK KOMİSER YÖNERGESİ TEKNİK KOMİSER YÖNERGESİ Teknik Komiser Yönergesi - 2-28.06.2012 İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. AMAÇ 5 2. KAPSAM 5 3. DAYANAK 5 4. TANIMLAR 5 ESAS HÜKÜMLER 5 GÖREV VE YETKİLER 5 5. GÖREV 5 6. YETKİ VE

Detaylı

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır.

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2010 KATILIM ŞARTLARI 1. 2010 sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2. Katılımda öncelik geçmiş yıllarda Junior League i ve kendi kulüplerini sportif ve sosyal anlamda başarı

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU 2.LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU 2.LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU 2.LİG STATÜSÜ MADDE 1- LİGİN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2.Lig'i, amatör bir futbol ligidir. Lig in isimlendirilmesi yetkisi

Detaylı

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2014-2015 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Tenis Deplasmanlı

Detaylı

BUZ HOKEYİ KOCAELİ GRUBU TAKIMLAR 1 HACETTEPE 1 İSTANBUL 2 İSTANBUL 2 KOCAELİ 3 KOCAELİ 3 YILDIZ TEKNİK 4 ATILIM 4 ATILIM 5 KOÇ İZMİR GRUBU TAKIMLAR

BUZ HOKEYİ KOCAELİ GRUBU TAKIMLAR 1 HACETTEPE 1 İSTANBUL 2 İSTANBUL 2 KOCAELİ 3 KOCAELİ 3 YILDIZ TEKNİK 4 ATILIM 4 ATILIM 5 KOÇ İZMİR GRUBU TAKIMLAR BUZ HOKEYİ 11 15 ARALIK 2013 KOCAELİ GRUBU FAALİYETİN YAPILACAĞI YERİN ADI TELEFON NUMARASI TOPLANTI: 11 ARALIK 2013 SAAT 10.30 TOPLANTININ YAPILACAĞI YERİN ADI TELEFON NUMARASI TAKIMLAR BAYANLAR ERKEKLER

Detaylı

TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU 2013-2014 SEZONU AÇIK ALAN HOKEYİ SÜPER LİG STATÜSÜ

TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU 2013-2014 SEZONU AÇIK ALAN HOKEYİ SÜPER LİG STATÜSÜ 1 TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU 2013-2014 SEZONU AÇIK ALAN HOKEYİ SÜPER LİG STATÜSÜ Amaç MADDE 1- Bu Statü, Türkiye Hokey Federasyonunca 2013 2014 Sezonu düzenlenecek olan Kadınlar ve Erkekler Türkiye Açık

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ Sayın Yetkili İzmir ve çevresinde düzenli bir şirketler ligi oluşturarak, şirket çalışanlarının takım ruhu oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişimi

Detaylı

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v.

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v. ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRİMİ OLARAK ASLİ GÖREVLERİMİZ ; 1-) Hizmet verdiği kesimin beden sağlıklarını korumak ve geliştirmek, onlara disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak, spora ilgi

Detaylı

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesine bağlı Enstitü, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, bölümlerdeki öğrenciler

Detaylı

2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları

2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları 2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları * 2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında, 01.01.2000 ile 31.12.2002 tarihleri arasında doğmuş(bu tarihler dahil) olan lisanslı futbolcular

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI 1. MÜSABAKA TAKVİMİ YARIŞMANINADI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI YARIŞMANIN YERİ KOZAKLI FUTBOL SAHASI / NEVŞEHİR YARIŞMANIN

Detaylı

ÖZEL MÜSABAKA VE TURNUVA YÖNERGESİ

ÖZEL MÜSABAKA VE TURNUVA YÖNERGESİ ÖZEL MÜSABAKA VE TURNUVA YÖNERGESİ Özel Müsabaka ve Turnuva Yönergesi - 2-01.08.2013 İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. AMAÇ 5 2. KAPSAM 5 3. DAYANAK 5 4. TANIMLAR 5 ESAS HÜKÜMLER 6 ORGANİZASYON 6 5. ÖZEL

Detaylı

2015-2016 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ. (1) 2015-2016 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig de yer alan kulüplerin U21 Ligi ne katılmaları zorunludur.

2015-2016 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ. (1) 2015-2016 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig de yer alan kulüplerin U21 Ligi ne katılmaları zorunludur. MADDE 1 KATILIM 2015-2016 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ (1) 2015-2016 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig de yer alan kulüplerin U21 Ligi ne katılmaları zorunludur. (2) Her kulüp U21 Ligi ne en fazla bir takımla katılabilir.

Detaylı

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs 2016 SPRING CUP 08 Şubat 06 Mayıs VİZYONUMUZ Ege Bölgesi içerisinde, Şirketler/Eğitim Kurumları/Holdingler/Bağımsız Takımlar dan oluşan Özel Basketbol Ligi olarak fair play olgusundan uzaklaşmadan, amatör

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Salon Futbolu

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2014 Sezonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2014 Sezonu Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2014 Sezonu Futsal Ligi Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, Kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup imzalanmış

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ 1- Halı Saha Ligi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenir. TFF tarafından atanacak Organizasyon Komitesi bu statüde yer alan hususlarda karar

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35326388-813/03 Konu : Karabük Üniversitesi Rektörlük Kupası ------------------------------------------------------------------------

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ

2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ 2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ İŞLEM LİG TARİH/DÖNEM Türk ve yabancı sporcular için yeni sözleşme imzalama dönemi başlangıcı, Türk sporcu tescil ve vize dönemi başlangıcı Türk sporcular ile yeni sözleşme

Detaylı

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR 2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR YEREL LİGLERİN KATEGORİLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER: A) BÜYÜKLER: 2012-2013 Sezonunda İl Tertip Komitelerince, amatör küme büyükler kategorisinde

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

ĠġĠTME ENGELLĠLER SPOR FEDERASYONU BAġKANLIĞI SPOR DALLARI TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ĠġĠTME ENGELLĠLER SPOR FEDERASYONU BAġKANLIĞI SPOR DALLARI TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ĠġĠTME ENGELLĠLER SPOR FEDERASYONU BAġKANLIĞI SPOR DALLARI TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1- Bu Talimatın amacı, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU KORUMALI FUTBOL DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU KORUMALI FUTBOL DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU KORUMALI FUTBOL DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Korumalı

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

18) İç Paydaş : Üniversitemiz sportif faaliyetlerinden faydalanan Akademik ve İdari Personeli,öğrencilerimiz, spor tesisinde çalışan personel.

18) İç Paydaş : Üniversitemiz sportif faaliyetlerinden faydalanan Akademik ve İdari Personeli,öğrencilerimiz, spor tesisinde çalışan personel. T.C. KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

2.LİG BAYANLAR Statüsü

2.LİG BAYANLAR Statüsü 2015-2016 SEZONU 2.LİG BAYANLAR Statüsü THF 2015 2016 SEZONU BAYANLAR 2. LİG STATÜSÜ LİGİN OLUŞUMU VE KATILIM ŞARTLARI Bir önceki sezonu tamamlamış 8 takım, 1.Ligden düşen 1 takım, bölgesel ligden yükselen

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG HENTBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG HENTBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG HENTBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG HENTBOL branşına

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig ve

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SUTOPU MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SUTOPU MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SUTOPU MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ünilig Sutopu Deplasmanlı

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Kadınlar Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Kadınlar Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kadınlar Ligi Statüsü ŞUBAT 2017 2016 2017 Futbol Sezonu Kadınlar Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; KTFF'na tescilli Süper Lig, 1.Lig ile diğer futbol takımlarında

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu AMATÖR YERLİ FUTBOLCU TESCİL VE TRANSFER TALİMATI OCAK 2015 AMATÖR YERLİ FUTBOLCU TESCİL ve TRANSFER TALİMATI I. GENEL HÜKÜMLER MADDE 1: AMAÇ Bu Talimat, Kıbrıs Türk Futbol

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığından: TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı

2012-2013 HENTBOL FEDERASYONU GENÇLER LİGİ MÜSABAKALRI

2012-2013 HENTBOL FEDERASYONU GENÇLER LİGİ MÜSABAKALRI 2012-2013 HENTBOL FEDERASYONU GENÇLER LİGİ MÜSABAKALRI İÇİNDEKİLER BÖLÜM I FAALİYETLERİN AMACI..2 BÖLÜM II TAKVİM VE PROGRAM.5 BÖLÜM III STATÜ...5 BÖLÜM IV KADROLAR VE SPORCULAR.6 BÖLÜM V RESMİ GÖREVLİLER.6

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. SPORTİF EKİPMAN ve REKLAM TALİMATI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. SPORTİF EKİPMAN ve REKLAM TALİMATI Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu SPORTİF EKİPMAN ve REKLAM TALİMATI EYLÜL 2014 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SPORTİF EKİPMAN VE REKLAM TALİMATI MADDE 1 AMAÇ (1) Bu talimatın amacı, kulüplerin futbol müsabakalarında,

Detaylı

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ İstanbul Mahalli Lig maçları 2017 2018 Sezonu aşağıdaki statüler doğrultusunda uygulanacaktır. AA U16 ERKEKLER LİGİ AA U16 Erkekler Ligi 20 takım ile oynanır.

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 1. KAPSAM: Kulüplerarası Tenis Ligi nin düzenlenmesi, idari ve teknik konularda uygulanacak usul ve esaslar bu talimatta belirlenmiştir. Ligin oynanması sırasında

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2014-2015 Sezonu Kadınlar Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Aralık

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2018-2019 SEZONU OTURARAK VOLEYBOL ETAPLI SÜPER LİGİ STATÜSÜ 2018-2019 Sezonunda Süper Lig (10 takım) iki grup ve final grubu etaplarından oluşmak

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

2.LİG ERKEKLER Statüsü

2.LİG ERKEKLER Statüsü 2015-2016 SEZONU 2.LİG ERKEKLER Statüsü THF 2015 2016 SEZONU ERKEKLER 2. LİG STATÜSÜ LİGİN OLUŞUMU VE KATILIM ŞARTLARI Bir önceki sezonu tamamlamış 18 takım, bölgesel liginden yükselen 12 takım, 1. ligden

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İkinci Takımla Liglere Katılım Uygulama Esasları - 2 - Y/K: 31.08.2015 İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. Amaç 5 2. Kapsam 5 3. Dayanak 5 4. Tanımlar 5 ESAS

Detaylı

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ İÇİNDEKİLER 1-KURULUŞ VE AMAÇLAR 2-ANA VE GENEL HEDEFLER 3-HEDEFLER İÇİN YAPILACAKLAR 4-YILLIK PLANLAMA 5-İLK 5 YILLIK PLAN 6-SONUÇ KURULUŞ VE AMAÇLAR Adana Gençlergücü Spor

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2012 SEZONU BASKETBOL TALİMATI SÜPER LİG SÜPERLİGE YÜKSELME 1. LİG - 1 - 1. Liglerinin Tanımı Üniversite Sporları Federasyonu Basketbol Süper Lig, Süper Lige Yükselme

Detaylı

MASA GÖREVLİLERİ YÖNERGESİ

MASA GÖREVLİLERİ YÖNERGESİ MASA GÖREVLİLERİ YÖNERGESİ Masa Görevlileri Yönergesi - 2 - İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. AMAÇ 5 2. KAPSAM 5 3. DAYANAK 5 4. TANIMLAR 5 ESAS HÜKÜMLER 6 5. MASA GÖREVLİSİ OLABİLME ŞARTLARI 6 6. BAŞVURULAR

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Buz Hokeyi Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Süper Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler Süper Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Süper Liginin

Detaylı

MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN TALİMATI

MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN TALİMATI MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN TALİMATI TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN YARIŞMA TALİMATI Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı, Masa Tenisi ile ilgilenen 40 yaş ve üzeri sporcuların bu spora olan ilgilerinin

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Basketboluna katılım

Detaylı

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Ünye Triatlonu, 20-22 Temmuz 2018 tarihlerinde Ordu-Ünye de yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Süper Lig grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin bir alt-kategorisi

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2017-2018 Sezonu Kadınlar Ligini, Takım

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 )

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 ) KAMPÜS STADYUMU BOZOK ÜNİVERSİTESİ 06 07 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 0.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( 0- NİSAN 07 ) BOZOK ÜNİVERSİTESİ FUTBOL MÜSABAKA MAÇ LİSTESİ 0:00 MÜH. MİM.FAK. SAĞLIK YÜKSEKOKULU :30 BESYO SORGUN

Detaylı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu, Yasası 5105 sayılı, numaralı, nolu, kanun, yasa Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI EKİM 13 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI GİRİŞ Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Beden Eğitimi

Detaylı

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Eğirdir Triatlonu, 31 Ağustos -02 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta - Eğirdir de yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

ÖZEL MÜSABAKA VE TURNUVA YÖNERGESİ

ÖZEL MÜSABAKA VE TURNUVA YÖNERGESİ ÖZEL MÜSABAKA VE TURNUVA YÖNERGESİ Özel Müsabaka ve Turnuva Yönergesi - 2 - Y/K: 27.07.2015 İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. AMAÇ 5 2. KAPSAM 5 3. DAYANAK 5 4. TANIMLAR 5 ESAS HÜKÜMLER 6 ORGANİZASYON 6

Detaylı

HENTBOL FEDERASYONU YILDIZLAR LİGİ MÜSABAKALARI YÖNERGESİ

HENTBOL FEDERASYONU YILDIZLAR LİGİ MÜSABAKALARI YÖNERGESİ 2015-2016 HENTBOL FEDERASYONU YILDIZLAR LİGİ MÜSABAKALARI YÖNERGESİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I FAALİYETLERİN AMACI..2 BÖLÜM II TAKVİM VE PROGRAM.5 BÖLÜM III STATÜ...5 BÖLÜM IV KADROLAR VE SPORCULAR.6 BÖLÜM V

Detaylı