EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR"

Transkript

1 EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR 701-Basketbol/Basketball Basketbol Kulübü; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciye açıktır. Çalışmalar hava şartlarına göre okulumuzun açık ya da kapalı basketbol sahalarında yapılır. Çalışmalar sonucunda öğrenciler kulüp öğretmenleri tarafından yeteneği göz önünde bulundurularak okul takımlarına yönlendirilir. Mazeretsiz olarak malzemesini getirmeyen öğrencilere ilgili müdür yardımcıları tarafından çeşitli ödevler verilir. Bir dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. Basketbola ilgi duymak ve sevmek, Basketbolun bir takım sporu olduğunu bilmek ve işbirliği içinde çalışmaya açık olmak. 702-Binicilik /Horse Riding Binicilik Kulübü ne 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinden 12 kız/erkek öğrenci kabul edilir. Bu kulübe katılacak öğrencilerden veli muvafakatnamesi alınır. Kemer Golf & Country Kulübü nde yapılan çalışmalara ulaşım, okul servisiyle ve ücretsiz olarak sağlanır. Kulüp çalışması kapsamında öğrenciler 15 dakika iletişim amaçlı at bakımı yapar, 30 dakika at (pony) binerler. Ayrıca öğrencilerin güvenlik nedeniyle tok (özel binici başlığı) ve çizme almaları gerekir. Binicilik Kulübü çalışması ücretlidir. At kiralama ve binicilik öğretmeni ücreti öğretim yılı için 1700 TL.- dir. Ücret 4 eşit taksitte fatura karşılığı Kemer Golf & Country Kulübü ne ödenir. Mazeretsiz olarak malzemesini getirmeyen öğrencilere ilgili müdür yardımcıları tarafından çeşitli ödevler verilir. Bir dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. 703-Cimnastik -Dans/Gymnastics-Dance Kulüpte; 2. ve 3. sınıf seviyelerinde 16 kız/ erkek öğrenci dans öğretmeni rehberliğinde çalışır. Öğrenciler yıl içinde çalışmış oldukları cimnastik grubu ile yıl sonu etkinlikleri ve yıl içinde bazı aktivitelerde görev alır. Mazeretsiz olarak malzemesini getirmeyen öğrencilere ilgili müdür yardımcıları tarafından çeşitli ödevler verilir. Bir dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. Dansı sevmesi ve ritim duygusunun gelişmiş olması, Sahne korkusu bulunmaması, Vücut yapısının dans etmeye uygun olması, Hareket koordinasyonunun gelişmiş olması.

2 704-Dünya Dansları/World Dances Kulüpte; 2. ve 3. sınıf seviyelerinde 16 kız/ erkek öğrenci dans öğretmeni rehberliğinde çalışır. Öğrenciler yıl içinde çalışmış oldukları dans grubu ile yıl sonu etkinlikleri ve yıl içinde bazı aktivitelerde görev alır. Mazeretsiz olarak malzemesini getirmeyen öğrencilere ilgili müdür yardımcıları tarafından çeşitli ödevler verilir. Bir dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. Dansı sevmek ve ritim duygusu gelişmiş olmak, Sahne korkusu bulunmamak, Vücut yapısı dans etmeye elverişli ve hareket koordinasyonu gelişmiş olmak. 705-Eskrim/Fencing Eskrim Kulübüne; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinden 10 kız/erkek öğrenci alınır. Çalışmalar, eskrim sahasında yapılır. Ayrıca isteyen öğrenciler lisans alarak Eyüboğlu Gençlik ve Spor Kulübü takımında yer alabilir. Öğrencilerin kullanacağı malzemeler okul tarafından sağlanır. Mazeretsiz olarak malzemesini getirmeyen öğrencilere ilgili müdür yardımcıları tarafından çeşitli ödevler verilir. Bir dönem içinde üçkez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. 706-Golf/ Golf Golf Kulübüne; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinden 14 kız/erkek öğrenci alınır. Çalışmalar hava şartlarına göre okulumuzun açık ya da kapalı spor alanlarında yapılır. Golf, öğrencinin teknik, konsantrasyon, rakibe saygılı olma özelliklerini geliştirmeyi amaçlar. Mazeretsiz olarak malzemesini getirmeyen öğrencilere ilgili müdür yardımcıları tarafından çeşitli ödevler verilir. Bir dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. 707-Halk Oyunları/Folk Dances Uzman çalıştırıcı denetiminde faaliyetlerini sürdüren Halk Oyunları Kulübü nde, 2. 3.ve 4. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenci çalışır. Oluşturulan ekipler, yıl sonu etkinlikleri ve yıl içinde bazı aktivitelerde görev alır. Geçmiş yıllarda halk oyunları oynayan öğrencilerin yanı sıra kulübe yeni katılacak öğrenciler, uzman çalıştırıcılar tarafından belirlenir. Mazeretsiz olarak malzemesini getirmeyen öğrencilere ilgili müdür yardımcıları tarafından çeşitli ödevler verilir. Bir dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. Halk oyunlarını sevmek ve ritim duygusu gelişmiş olmak.

3 708-Satranç Kulübü/Chess Satranç Kulübü; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinden sınıf seviyelerinde 10 kız/erkek öğrenciden oluşur. Satranç Kulübü, satrancın sanatsal yanını ön plana çıkararak öğrencinin iyiye, güzele ve doğruya yönelmesini, sanat ve sanatçıya saygı duymasını, düşünce disiplininin gelişmesine yardımcı olmayı ve girecekleri toplumda dengeli, örnek kişiler olarak yer almalarını sağlamayı amaçlar. Satranç Kulübü ne katılmak için çok iyi seviyede satranç bilgisi aranmaz. Satranç malzemeleri okul tarafından karşılanır. Satranç sporuna karşı ilgili olmak, Okul takımında yer alarak satranç turnuvalarında okulumuzu temsil etmek ve başarılı olmayı hedeflemek, Okul çıkışlarında belirlenecek ek çalışmalara katılmak. 709-Yüzme/Swimming Çalışmalarını okulumuzdaki kapalı yüzme havuzunda sürdüren kulüpte; 2., 3.ve 4. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenci çalışır. Yüzme bilen ve yüzmeyi seven öğrencilerimiz bu kulübü seçebilir. Çalışmalar sonucunda öğrenciler kulüp öğretmenleri tarafından yeteneği göz önünde bulundurularak okul takımlarına yönlendirilir. Mazeretsiz olarak malzemesini getirmeyen öğrencilere ilgili müdür yardımcıları tarafından çeşitli ödevler verilir. Bir dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. 710-Resim ve El Sanatları Kulübü/Art&Handcraft Kategori: Görsel Sanatları Resim ve El Sanatları kulübüne; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinden 12 kız/erkek öğrenci alınır. Kulübün Amacı Öğrencilerin el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek, Boya ve çeşitli malzemeleri kullanarak iki ve üç boyutlu tasarım yapabilmelerini sağlamak, Sanata karşı daha duyarlı bireyler olmalarını sağlamak. Kulübe; yaratıcı, istekli, sorumluluk duygusu gelişmiş, çalışmanın gerekliliklerini yerine getirebilecek, gereken malzemeler konusunda özen gösteren öğrenciler katılırlar. Kulüp çalışmalarımız iki ve üç boyutlu uygulamalardan oluşur. Bu çalışmaların öncesinde Elimizdeki malzemelerden neler yapabiliriz? Hangi malzemeleri bir arada kullanarak çalışmalarımızı görsel olarak zenginleştirebiliriz? gibi konular üzerinde konuşularak kulüpteki öğrencilerin fikirleri alınır. Çalışmalarda kullanılan malzemeler öğrenciler tarafından temin edilir. Bu kulüpte yapılan çalışmalar öğrencilerin getirdikleri malzemelerle gerçekleştirildiğinden, seçen öğrenciler bu konuda sorumluluk duymalıdır. Yapılan çalışmalar yıl sonunda sergileneceğinden, çalışmalar mutlaka bitirilerek sergilenmeye hazır olarak bırakılmalıdır.

4 711-Keman Kulübü/Violin Keman kulübüne; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinden 6 kız/erkek öğrenci alınır. Yaylı çalgı eğitimi almaya istekli ve yetenekli öğrencilerden seçilerek oluşturulan Keman Kulübü, temel eğitimin yanı sıra okul dışı zamanlarında keman çalan ve belli bir seviyeye ulaşmış öğrencilerin de katılabileceği bir kulüptür. Kulüp çalışmalarına, keman çalmaya elverişli fizik yapısına ve iyi bir müzik kulağına sahip olan öğrencilerimiz katılabilir. Keman çalmak hem yetenek hem de sabır işidir. Öğrenciler, kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde okul içi ve okul dışı gösterilerde görev alarak ürünlerini sergiler. Kulübün Amacı Öğrencilerin müziğe karşı ilgi ve isteklerini keman enstrümanını kullanarak artırabilmek, kemanı sevdirmek, çalmasını sağlamak, Enstrüman yolu ile müziği analiz eden, dinleyen ve doğru teknikle yorumlayan öğrenciler yetiştirmek. Keman çalmaya elverişli fizik yapısına sahip olmak, İyi bir müzik kulağına sahip olmak, Ritimsel belleği geliştirilebilir olmak, Çalgı çalma becerisi geliştirilebilir olmak. Enstrümanlar öğrenciler tarafından temin edilir. Materyallerin eksiksiz ve düzenli olarak getirilmesi gerekir. Çalgıyı temiz kullanmak önemlidir. Düzenli çalışmaya istekli olunmalıdır. Bu kulübe katılan öğrencilerin her gün düzenli olarak yaklaşık bir saat keman çalışması gerekmektedir. Gösteri öncesinde yapılacak olan hafta sonu veya okul sonrası çalışmalara katılma konusunda özverili olmak gerekir. Sonuç odaklı olması bakımından bu kulübü seçen öğrencilerimiz, her yıl düzenli olarak Keman Kulübü ne devam etmeye istekli olmalıdır. Yıl boyunca yapılan çalışmalar çeşitli etkinliklerde sahnelenir. Kulüp öğrencileri, yıl sonu gösterisi hazırlıkları ya da okul dışında yapılacak yarışmalara hazırlık dönemlerinde okul çıkışında ve hafta sonlarında provalara katılır. Öğrenciler hafta sonunda yapılacak provalara kendi ulaşımlarını kendi imkanlarıyla sağlar. Gösterilerde kullanılacak kostüm ve aksesuarların kiralama veya satın alma bedelleri öğrenciler tarafından karşılanır. Çalışmaların değerlendirilmesi Yapılan çalışmalar ders öğretmeni tarafından her hafta düzenli olarak kontrol edilir. Değerlendirme Aşamasında Dikkat Edilen Kurallar Kemanın tekniğine uygun çalması, Seslerin doğru, temiz çalınması, Notaları adları ve süreleri ile doğru okuyup, çalabilmesi, Toplu halde hareket edebilmesi, çalarken grup içerisindeki diğer arkadaşlarını takip edebilmesi.

5 712-Yan Flüt Kulübü/Flute Yan Flüt Kulübüne; 3. ve 4. sınıf seviyelerinden 6 kız/erkek öğrenci alınır. Üflemeli çalgı eğitimi almaya istekli ve yetenekli öğrencilerden seçilerek oluşturulan Flüt Kulübü çalışmalarına, flüt çalmaya elverişli fizik yapısına ve iyi bir müzik kulağına sahip olan öğrencilerimiz katılabilir. Flüt çalmak hem yetenek hem de sabır işidir. Öğrenciler, kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde okul içi ve okul dışı gösterilerde görev alarak ürünlerini sergiler. Kulübün Amacı Öğrencilerin müziğe karşı ilgi ve isteklerini flüt eğitimi alarak artırabilmek, enstrümanı sevdirmek ve çalabilmesini sağlamak, Enstrüman yolu ile müziği analiz eden, dinleyen ve doğru teknikle yorumlayan öğrenciler yetiştirmek. Flüt çalmaya elverişli fizik yapısına sahip olmak, İyi bir müzik kulağına sahip olmak, Ritimsel belleği geliştirilebilir olmak, Çalgı çalma becerisi geliştirilebilir olmak. Enstrümanlar öğrenciler tarafından temin edilir. Materyallerin eksiksiz ve düzenli olarak getirilmesi gerekir. Çalgıyı temiz kullanmak önemlidir. Düzenli çalışmaya istekli olunmalıdır. Bu kulübe katılan öğrencilerin her gün düzenli olarak yaklaşık bir saat nefes çalışması yapması gerekmektedir. Gösteri öncesinde yapılacak olan hafta sonu veya okul sonrası çalışmalara katılma konusunda özverili olmak gerekir. Sonuç odaklı olması bakımından bu kulübü seçen öğrencilerimiz, her yıl düzenli olarak Flüt Kulübü ne devam etmeye istekli olmalıdır. Yıl boyunca yapılan çalışmalar çeşitli etkinliklerde sahnelenir. Kulüp öğrencileri, yılsonu gösterisi hazırlıkları ya da okul dışında yapılacak yarışmalara hazırlık dönemlerinde okul çıkışında ve hafta sonlarında provalara katılır. Öğrenciler hafta sonunda yapılacak provalara kendi ulaşımlarını kendi imkânlarıyla sağlar. Gösterilerde kullanılacak kostüm ve aksesuarların kiralama veya satın alma bedelleri öğrenciler tarafından karşılanır. Çalışmaların değerlendirilmesi Yapılan çalışmalar ders öğretmeni tarafından her hafta düzenli olarak kontrol edilir. Değerlendirme aşamasında dikkat edilen kurallar Enstrümanını tekniğine uygun çalması, Doğru nefes kullanımı, temiz çalınması, Notaları adları ve süreleri ile doğru okuyup, çalabilmesi, Toplu halde hareket edebilmesi, çalarken grup içerisindeki diğer arkadaşlarını takip edebilmesi.

6 713-İngilizce Drama Kulübü/Drama in English Kulüpte; 2.3. ve 4.sınıf seviyelerinde 10 kız erkek öğrenci yer alır. İngilizce Drama Kulübünde gerçekleştirilen çalışmalarla öğrencilerin, oyunculuk yeteneklerini ve İngilizcelerini geliştirmeleri amaçlanır. Hazırlanan oyun, yılsonunda diğer öğrencilere ve velilere sergilenir. Kostüm giderleri, öğrenciler tarafından karşılanır. Tiyatro sanatına istekli olmak, Yeterli İngilizce seviyesine sahip olmak, Düzgün konuşma becerisi, Hafta sonu ve okul sonrası çalışmalar konusunda özverili ve istekli olmak, Deplasman ya da turnuvaya gitmeyi gerektirecek hiçbir spor aktivitesinde veya okul takımında yer almamak. 714-International Cooking/Uluslararası Yemek Kulübü Kategori: Hobi-Yaratıcılık 4. sınıf seviyelerinde 10 kız/erkek öğrenciden oluşur. Kulüpte değişik kültürlere ait yemekler araştırılır ve pişirilir. Kulübün amacı; vizyon ve misyonumuzda yer alan kültürler ve uluslararası bilinç anlayışını kazanmalarında öğrencilerimize destek olmaktır. Öğrenciler farklı kültürlerdeki yemek alışkanlıkları ve yemek kültürleri konusunda bilinçlenir ve değişik uygulamalarda bulunur. Kulüp çalışmasında kullanılacak malzemeler öğrenciler tarafından getirilir. 715-Astronomi/Astronomy Kategori: Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler-Araştırma 4. sınıf seviyesinde 10 kız/erkek öğrenciden oluşur. Kulüpte öğrencilerimize gökyüzünü sevdirmek ve daha fazla ilgi duymalarını sağlamak amaçlanır. Görsel ve basite indirgenmiş sade bir anlatımla, Güneş sistemimiz ve içinde bulunduğumuz evren hakkında detaylı bilgiler aktarılarak yaşadığımız ortamı daha iyi algılama ve olaylara bilimsel yaklaşma becerisi kazandırılır. Öğrencilerimize hava şartlarına ve çalışılan konuya bağlı olarak Gözlemevinde gözlem yapma olanağı sunulur. Bilim, teknoloji ve gökyüzü ile ilgili olaylara meraklı olmak, Astronomiye ilgi duymak, Bilim Çocuk dergilerini takip etmek ve TÜBİTAK ın ilgili kitaplarını okuyor olmak, Teleskop ve aksesuarlarını kullanmaya meraklı olmak ve bu araçları kullanırken dikkatli ve özenli olmak. Gözlemevi araç ve gereçlerine zarar verebilecek davranışlardan kaçınmak, Yıl içerisinde yapılacak gece gözlemlerine katılmak, Gözlemevine ulaşım sırasında, laboratuvar ve tiyatro derslerinde bulunan öğrencileri rahatsız etmeden, sessiz bir şekilde gözlemevine çıkmak ve ders sonunda aynı şekilde gözlemevinden ayrılmak, Gece gözlemleri bitiminde grup halinde, görevli öğretmen gözetiminde gözlemevinden ayrılmak.

7 716-Yaratıcılık Kulübü/Destination ImagiNation (DI) Kategori: Fen ve Sosyal Bilimler-Araştırma-Yaratıcılık-Drama Kulüp; 4. sınıf seviyesinden en az 5 ve en fazla 7 öğrenciden oluşur. Destination Imagination (DI), dünyanın en büyük yaratıcılık ve problem çözme becerisi kazandırmayı hedefleyen organizasyonudur. DI çalışmaları, okulumuzda kulüp çalışmaları içinde yer almaktadır. Kulübün amacı; yaratıcılık, eleştirel düşünme, takım içinde çalışabilme, zamanı en iyi şekilde kullanma ve problem çözme becerileri kazandırmak, anlık yarışmalar sayesinde takım elemanlarına hızlı düşünmeyi, karar vermeyi ve kararını uygulamayı öğretmek ve kazandığı tüm becerileri günlük hayatlarında uygulayabilmelerini sağlamaktır. Üretmekten, denemekten ve ürün çıkarmaktan zevk almak, Yaratıcılığını her alanda kullanabilmek, Drama ve dans etme yeteneğine sahip olmak, Keşfetmek, araştırmak ve gözlem yapmaktan zevk almak, Özellikle Türkçe, İngilizce, matematik, fen bilimleri derslerinde başarılı olmak, Grup çalışmasına yatkın olmak, Deplasman ya da turnuvaya gitmeyi gerektirecek hiçbir spor aktivitesinde veya okul takımında yer almamak, Gerçekleşebilecek yurt dışı organizasyonlara mazeretsiz katılabilmek. Görev verildiği takdirde provalara ve gerektiği zaman okul sonrası çalışmalara mutlaka katılmak gerekmektedir. Kulüp çalışmaları sırasında yapılması istenilen tüm aktiviteler ciddi bir şekilde takip edilmeli ve katılımcı olunmalıdır. Uluslararası platformda belirlenen yarışma metinlerini dikkatlice okuyup yorumlamalı ve gerekli araştırmalar yapılmalıdır. Kulübün amacı doğrultusunda çalışmalarda üretken ve yaratıcı olmak; ayrıca takım çalışması kurallarına ciddi şekilde uymak gerekmektedir. Okulumuzu, bölgesel, ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil etmek Önemli Not: DI Ulusal Finallerinde başarılı olunduğu takdirde, takım Türkiye yi temsil etmek üzere Amerika Birleşik Devletleri nde yapılacak olan DI Dünya Finallerine katılmaya hak kazanacaktır. Bu durumda yarışmanın tüm masrafları öğrenci velileri tarafından karşılanacaktır. 717-Lego Robotlar/Lego Robots Kategori: Matematik ve Fen-Araştırma-Yaratıcılık-Drama-Teknik Kulüp; 3. ve 4. sınıf seviyelerinden olmak üzere en fazla 9 öğrenciden oluşur. Bu kulübün amacı, toplumsal konulara duyarlı, özgüven sahibi, takım halinde çalışabilen, çözüm odaklı, yaratıcı, farklı tasarımlar üretebilen gençler yetişmesini sağlamaktır. Bu kulüpte öğrenciler, bir taraftan her yıl yeniden belirlenen toplumsal bir soruna çözüm üretecekler, diğer taraftan lego parçalarıyla tasarladıkları ve programladıkları robotlarla konuyla ilgili istenen görevleri yerine getirmeye çalışacaklardır. Yaptıkları projeyi ve robotlarını sunmak için mart ayında gerçekleşen Bilim Kahramanları Buluşuyor/FLL Türkiye turnuvalarına katılacaklardır.

8 Lego parçalarıyla görevler inşa edebilmek, NXT ve Evo 3.0 robot kullanımına ve programlamasına ilgi duymak, Toplumsal sorunlara duyarlı olmak ve çözümleri için yaratıcı fikirler üretmek. Kulübün araç ve gereçlerine zarar verebilecek davranışlardan kaçınılır. Kulübe katılan öğrenciler bir takım halinde hareket etmelidir. Koçların ve danışmanların rehberliğinde, çözüme ulaşmak için gereken tüm çalışmaları öğrenciler kendileri yapar. Öğrenciler arkadaşça rekabet kurallarına uyar. Öğrenciler yaptıkları her şeyde duyarlı profesyonellik gösterirler. Okulumuzu, bölgesel, ulusal ve uluslar arası yarışmalarda temsil etmek Önemli Not: Kulüp çalışmaları için gerekli olan Lego Eğitim Seti, takım tişörtü ve takım bayrağı gibi malzemelerin alım ücreti ve yarışmalara katılım ücretleri (ilk kez kulübe katılacak öğrencilerden yıllık 500 TL., kulübe devam edecek öğrencilerden yıllık 150 TL.) öğrenci velileri tarafından karşılanacaktır. Bilim Kahramanları\FLL Ulusal Finalleri nde başarılı olunduğu takdirde, takım Türkiye yi temsil etmek üzere Amerika Birleşik Devletleri nde yapılacak olan Dünya Finallerine katılmaya hak kazanacaktır. Bu durumda yarışmanın tüm masrafları öğrenci velileri tarafından karşılanacaktır. 718-Mental Aritmetik/Mental Arithmetic Kategori: Matematik-Zeka Oyunları Kulübe; 2. ve 3.sınıf seviyesinde 10 kız/erkek öğrenci alınır. Mental aritmetik, bellek, konsantrasyon, gözlem, odaklanma ve refleksleri geliştirerek, 4-12 yaş grubu öğrencilere bilişsel olarak ciddi katkılarda bulunur. Mental aritmetik ile öğrenciler çok basamaklı sayılarla olan işlemleri sadece akıldan, hızlı ve doğru bir şekilde yapmakla kalmayıp; beyinlerinin sağ ve sol loblarını geliştirmektedirler. Böylelikle öğrenciler, dil, matematik ve fen derslerinde başarılı oldukları kadar resim, sanat ve müzik gibi yaratıcılık gerektiren alanlarda da başarılı olarak bütünsel bir başarıya ulaşırlar. Bu kulübün amacı, öğrencilerimizin dikkat ve hafızalarını geliştirmek, karmaşık görülen hesaplamaları zihinden yapabilme becerisi kazanmalarını sağlamak, hesaplama becerisinin hızını artırmak, uzun konsantrasyon süresi sağlamak, zihinsel dayanıklılığı artırmaktır. Sayısal işlemlere meraklı olmak, Matematiksel oyunlara, kutu ve strateji oyunlarına ilgi duymak. Kulüp çalışmalarına gelirken tüm materyallerini eksiksiz yanında bulundurmak, Kulüp çalışmalarında yapılan çalışmaları düzenli takip etmek, Kulüp çalışmaları sonunda verilen egzersiz çalışmalarını, bir dahaki kulüp çalışmasına kadar düzenli tekrar etmek Önemli Not: Kulüp çalışmaları için gerekli olan Mental Aritmetik Eğitim seti alım ücreti öğrenci velileri tarafından karşılanacaktır. 719-Çocuklar İçin Programlama/Programming For Kids Kategori: Bilgisayar-Teknoloji Bu kulübe; 2., 3., 4. sınıflar seviyelerinde 10 kız/erkek öğrenci alınır. Bu kulüpte öğrencilere programlamanın temelleri kazandırılacaktır. Algoritma geliştirme becerisinin öncelikle olarak öğrencilere kazandırılmasını hedefleyen kulüpte öğrenciler, Scratch gibi nesne tabanlı programlama dillerini öğrenip, çeşitli projeler üretirler.

9 Bilgisayara ilgi duymak, 720-Eco Kids Club/Çevre Çocuk Kulübü Kulübe; 3. ve 4. sınıf seviyesinde 10 öğrenci kabul edilir. Eko-Okullar Programı kapsamında çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Katılımcı yaklaşımıyla okullardaki öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirler, hem de ailelerini çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol alırlar. Eko Kids Kulübü öğrencileri birbirinden yaratıcı ve sürdürülebilir projelere imza atar, müfredat programına paralel olarak yürütülen aktivitelerle bir yandan kendileri bilinçlenirken diğer yandan da okul toplumunu ve yakın çevrelerini bilinçlendirirler. Fen ve teknoloji dersine ilgi duymak, Çalışmaya istekli olmak, Çevresel konulara duyarlı olmak. 721-Eğlenceli Deneyler/Science For Fun Kategori: Fen Bilimleri-Araştırma 4. sınıf seviyesinde 10 kız/erkek öğrenciden oluşur. Eğlenceli Deneyler Kulübünde öğrenciler şaşırtıcı, eğlendirici ve aynı zamanda eğitici deneyler yaparken yaşadıkları çevreyle ve olaylarla ilgili gerçekleri keşfediyor. Günlük hayattaki temel malzemelerle güvenli ve basit deneyler gerçekleştiren öğrenciler yılsonunda bu eğlenceli deneyleri Bilim Şenliği ve Science Fest etkinliklerinde arkadaşlarıyla paylaşıyor. Balon yarışında en uzağa benim balonum gider., Yumurtayı yüksek bir yerden kırmadan atabilirim., Makarna çubukları ile en yüksek kuleyi ben yaparım., Sıvı üzerinde yürürüm ama batmam. diyorsanız Eğlenceli Deneyler Kulübü nde siz de yerinizi almalısınız. Fen ve teknoloji dersine ilgi duymak.

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. ve 3. SINIFLAR 501-Basketbol/ Basketball 2. ve 3. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciden

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 5.,6.,7. ve 8. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 5.,6.,7. ve 8. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5.,6.,7. ve 8. SINIFLAR 801-Basketbol/Basketball Kategori: Spor Basketbol Kulübü; 5., 6.,7. ve 8. sınıf seviyelerinde

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR 201-Atletizm/Athletics 5. ve 6. sınıf seviyelerinde 12 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar hava

Detaylı

dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir.

dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3. ve 4. SINIFLAR 101-Atletizm/Athletics 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinde 12 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 701-Basketbol/Basketball Basketbol Kulübü; 20 kız/erkek öğrenciye açıktır. Basketbol okul takımı çalışmalarına katılan

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 4. ve 5. SINIFLAR 601-Basketbol/Basketball 4. ve 5. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 501-Basketbol/ Basketball 20 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar hava şartlarına göre okulumuzun

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 601-Basketbol/Basketball Kategori: Spor 20 kız/erkek öğrenciden oluşur. Basketbol okul takımı

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 701 Basketbol/Basketball Basketbol Kulübü; 24 kız/erkek öğrenciye açıktır. Basketbol okul takımı çalışmalarına katılan

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 701 Basketbol/Basketball Basketbol Kulübü; 24 kız/erkek öğrenciye açıktır. Basketbol okul takımı çalışmalarına katılan

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 7. ve 8. SINIFLAR. 301- Atletizm/Athletics Kategori: Spor

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 7. ve 8. SINIFLAR. 301- Atletizm/Athletics Kategori: Spor EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 7. ve 8. SINIFLAR 301- Atletizm/Athletics 20 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar hava şartlarına göre okulumuzun

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 501 Basketbol/Basketball 24 Kız/erkek öğrenciden oluşur. Sosyal ve fiziksel gelişime katkı sağlayan

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 101 Atletizm/Athletics 24 Kız/erkek öğrenciden oluşur. Öğrencilerimiz, çalışmalar süresince çıkış tekniklerini, doğru

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 101-Atletizm/Athletics 12 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar hava şartlarına göre okulumuzun açık ya da kapalı spor

Detaylı

EYÜB O Ğ LU EĞ İ Tİ M KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜB O Ğ LU EĞ İ Tİ M KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜB O Ğ LU EĞ İ Tİ M KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 601 Basketbol/Basketball 24 Kız/erkek öğrenciden oluşur. Basketbol okul takımı çalışmalarına

Detaylı

Basketbol okul takımı çalışmalarına katılan ve lisanslı öğrencilerimiz bu kulübü tercih edemezler.

Basketbol okul takımı çalışmalarına katılan ve lisanslı öğrencilerimiz bu kulübü tercih edemezler. EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 101- Atletizm/Athletics 24 Kız/erkek öğrenciden oluşur. Öğrencilerimiz, çalışmalar süresince çıkış tekniklerini, doğru

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ ORTAOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 801 Basketbol/Basketball Kategori: Spor Basketbol Kulübü; 24 kız/erkek öğrenciye açıktır. Basketbol okul takımı

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ LİSE SINIFLARI 401 AKUT/AKUT

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ LİSE SINIFLARI 401 AKUT/AKUT EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ LİSE SINIFLARI 401 AKUT/AKUT Lise sınıfları seviyesinde 20 kız/erkek öğrenciden oluşur. AKUT Arama Kurtarma Derneği, Arama - Kurtarma

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 7. ve 8. SINIFLAR. 301-Basketbol/Basketball Kategori: Spor

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 7. ve 8. SINIFLAR. 301-Basketbol/Basketball Kategori: Spor EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 7. ve 8. SINIFLAR 301-Basketbol/Basketball 7. ve 8. sınıf seviyelerinde 24 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar hava

Detaylı

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTINATION IMAGINATION KULÜBÜ Öğrenci Sayısı :7 kişi ( 4. Sınıflar) Amaç: Hayal gücünden

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 7. ve 8. SINIFLAR. 301-Basketbol/Basketball Kategori: Spor

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 7. ve 8. SINIFLAR. 301-Basketbol/Basketball Kategori: Spor EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 7. ve 8. SINIFLAR 301-Basketbol/Basketball 7. ve 8. sınıf seviyelerinde 24 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar hava

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİ M KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİ M KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİ M KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR 201-Atletizm/Athletics 24 Kız/erkek öğrenciden oluşur. Öğrencilerimiz, çalışmalar süresince çıkış

Detaylı

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI KÜTÜPHANE KULÜBÜ Kulüp Kontenjanı:

Detaylı

Çalışmalar sonucunda öğrenciler kulüp öğretmenleri tarafından yeteneği göz önünde bulundurularak okul takımlarına yönlendirilir.

Çalışmalar sonucunda öğrenciler kulüp öğretmenleri tarafından yeteneği göz önünde bulundurularak okul takımlarına yönlendirilir. EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 7. 8. SINIFLAR 301 Basketbol/Basketball 24 Kız/erkek öğrenciden oluşur. Sosyal ve fiziksel gelişime katkı sağlayan bir

Detaylı

Basketbol okul takımı çalışmalarına katılan ve lisanslı öğrencilerimiz bu kulübü tercih edemezler.

Basketbol okul takımı çalışmalarına katılan ve lisanslı öğrencilerimiz bu kulübü tercih edemezler. EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR 201 Atletizm/Athletics 24 Kız/erkek öğrenciden oluşur. Öğrencilerimiz, çalışmalar süresince çıkış

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 6., 7. ve 8. SINIFLAR 301 - Basketbol / BASKETBALL Basketbol Kulübü; 6., 7. ve 8. sınıf seviyelerinde 24 kız/erkek öğrenciye açıktır.

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ ORTAOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 801-Basketbol/Basketball Kategori: Spor Basketbol Kulübü; 24 kız/erkek öğrenciye açıktır. Basketbol okul takımı

Detaylı

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz 1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR ODTÜ Geliştirme Vakfı görsel sanatlar zümresi olarak yaz okulu sürecinde ahşap üzerine akrilik boya ile öğrencilerimizin

Detaylı

İELEV Eğitim Kurumları İELEV ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 KULÜPLER KİTAPÇIĞI

İELEV Eğitim Kurumları İELEV ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 KULÜPLER KİTAPÇIĞI İELEV Eğitim Kurumları İELEV ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 KULÜPLER KİTAPÇIĞI Sayın Velimiz, Öğrencilerimizin yoğun ders temposu içinde rahatlamaları, kendilerini ifade edebilmelerini,takım oyunları

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ LİSE SINIFLARI 401 - Basketbol / BASKETBALL Basketbol kulübü; Lise seviyelerinde 30 kız/erkek öğrenciye açıktır. Çalışmalar hava şartlarına

Detaylı

ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016

ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016 ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016 YELKEN VE YATÇILIK KULUBÜ Öğrencilerimize denizcilik ve yelken kültürünü tanıtıp hayatlarına katarak, farklı spor branşları ile tanışmalarını sağlamak, düzenli spor

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı

Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İLKOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Esra BEGGİ Proje odaklı çalışmaya yatkın Kodlamayı seven Yaratıcı Üretken Kulübe devamlılığı önemseyen

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ SPOR KULÜPLERİ BASKETBOL / BASKETBALL Hande Gürdal Uygulama Yeri: SEV Spor Salonu 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 20 öğrenciye açıktır. Çalışmalar okulumuzun spor salonlarında

Detaylı

altın çocukları biraraya geliyor Altın çağın, mutlu ve eğlenceli eğitim için

altın çocukları biraraya geliyor Altın çağın, mutlu ve eğlenceli eğitim için çocuk akademisi Altın çağın, altın çocukları mutlu ve eğlenceli eğitim için biraraya geliyor Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Altınşehir Koleji

Detaylı

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere MİSYONUMUZ Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programlarını uygular. Ulusal kültüre ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe

Detaylı

İELEV Eğitim Kurumları İELEV ÖZEL 125. YIL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 KULÜPLER KİTAPÇIĞI

İELEV Eğitim Kurumları İELEV ÖZEL 125. YIL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 KULÜPLER KİTAPÇIĞI İELEV Eğitim Kurumları İELEV ÖZEL 125. YIL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 KULÜPLER KİTAPÇIĞI Sayın Velimiz, Sevgili Öğrencimiz, 2012-2013 eğitim öğretim yılı kulüp çalışmalarını sizlere tanıtmak amacıyla hazırladığımız

Detaylı

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12 2018-2019 ÖZGÖRÜMÜZ Atatürk İlkeleriyle laik, demokratik cumhuriyetimizin temel değerlerini benimsemiş; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Alex DARNELL Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı Ortaokul öğrencileri (10 kişi) -Tüketimden

Detaylı

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ÖZEL EĞİTİM GEREKTİREN BİREYLER AİLE DESTEK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ÖZEL EĞİTİM GEREKTİREN BİREYLER AİLE DESTEK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ÖZEL EĞİTİM GEREKTİREN BİREYLER AİLE DESTEK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz 1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR Yaz okulu süresince öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini akrilik boya ile tuval üzerine aktarmalarını sağlayacağız. Çizim

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Steffen UNGRUH Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı 5. 6.

Detaylı

Eyüboğlu öğrencilerinin mutlu olmak için 100 den fazla sebebi var.

Eyüboğlu öğrencilerinin mutlu olmak için 100 den fazla sebebi var. Eyüboğlu öğrencilerinin mutlu olmak için 100 den fazla sebebi var. Fen, Sosyal ve Matematik Sosyal ve Doğal Yabancı Dİller Sanat Spor Hobi/Yaratıcılık Teknoloji Yaşam Eyüboğlu Eğitim Kurumları nın eğitim

Detaylı

Spor, Sanat, Kültür-Beceri Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Spor, Sanat, Kültür-Beceri Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Spor, Sanat, Kültür-Beceri Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz,

Detaylı

Çalışmalar sonucunda öğrenciler kulüp öğretmenleri tarafından yeteneği göz önünde bulundurularak okul takımlarına yönlendirilir.

Çalışmalar sonucunda öğrenciler kulüp öğretmenleri tarafından yeteneği göz önünde bulundurularak okul takımlarına yönlendirilir. EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 7. 8. SINIFLAR 301 Atletizm/Athletics 24 Kız/erkek öğrenciden oluşur. Öğrencilerimiz, çalışmalar süresince çıkış tekniklerini,

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

Neden Kodlama Eğitimi?

Neden Kodlama Eğitimi? Kodlama Eğitimi Neden Kodlama Eğitimi? Gençler ileride hangi mesleği seçerlerse seçsinler, artık onlardan teknolojiye hakim olmaları bekleniyor. Günümüzün dijital dünyasında kodlama; matematik ve okuma-yazma

Detaylı

Basketbol okul takımı çalışmalarına katılan ve lisanslı öğrencilerimiz bu kulübü tercih edemezler.

Basketbol okul takımı çalışmalarına katılan ve lisanslı öğrencilerimiz bu kulübü tercih edemezler. EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ LİSE SINIFLARI 401 Basketbol/Basketball Kategori: Spor/CAS Action Lise sınıfları seviyesinde 24 kız/erkek öğrenciden oluşur. Basketbol

Detaylı

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR Akıl Oyunları çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütmemantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, dikkat - konsantrasyon, hafıza

Detaylı

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur.

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. MEF LİSESİ WEB SAYFASI KULÜPLER KISMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BASKETBOL Rehber Öğretmen: İsmail DÜKKANCI Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2017 2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ LİSE SINIFLARI 401 Basketbol/Basketball Kategori: Spor/CAS Action Lise sınıfları seviyesinde 24 kız/erkek öğrenciden oluşur. Basketbol

Detaylı

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI SEKRETERLİK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI SEKRETERLİK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI SEKRETERLİK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ MANKEN MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ MANKEN MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ MANKEN MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ 5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ FEN VE DOĞA ETKİNLİĞİ DRAMA Araştırma ve problem çözme becerilerini Arkadaş ilişkilerini geliştirmek,akıcı geliştirmek konuşmalarını kendine güvenmelerini - Öğrenmeyi

Detaylı

Proje çalışması ilköğretim okullarının 6. 7. ve 8. sınıflarına yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler matematik ve fen bilimleri

Proje çalışması ilköğretim okullarının 6. 7. ve 8. sınıflarına yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler matematik ve fen bilimleri GENEL BİLGİLER Ülkemizin ihtiyaç duyduğu bilim insanlarını yetiştirmek, yetenekli çocuklarımıza sahip çıkmak; bilimsel amaçlı yarışma ve benzeri etkinlikleri ilgiyi-katılımı artırarak ülke genelinde yaygınlaştırmak

Detaylı

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR SORUMLULUKLARINA_İLİŞKİN_ Sayfa 1/9 THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD-TÜRKİYE KATILIMCILARIN HAK VE Yayınlama Tarihi 12.11.2006 Revizyon Tarihi 01.06.2013 Revizyon No 1 Yürürlük Tarihi 01.06.2013

Detaylı

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK 1.1. Amaç Bu yönergenin amacı; Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliğine uygun olarak TED Karadeniz Ereğli

Detaylı

SPOR MASA TENĠSĠ MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI)

SPOR MASA TENĠSĠ MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SPOR MASA TENĠSĠ MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması ve daha karmaşık

Detaylı

MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI DRAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI DRAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI DRAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

Öğrenciler 2 yıllık çalışma sürecinde;

Öğrenciler 2 yıllık çalışma sürecinde; Diploma Programı Çerçevesi Diploma programı her kültürün kendisine adapte edebileceği esnek bir program sunarak kendi değerlerini yitirmeyen uluslararası farkındalığa ulaşmış bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Detaylı

ALKEV Ozel. Ortaokulu

ALKEV Ozel. Ortaokulu ALKEV Ozel Ortaokulu 2014-2015 AG-Broschure ALMANCA MÜZİKAL Öğrenciler ile öncelikle Almanca dilini kullanarak oyunculuk yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak amacımızdır. - 15 Sorumlu Öğretmeni: Nuray

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini

Detaylı

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Sera KILIÇLAR Azade KÜÇÜK - Akıl Oyunlarına

Detaylı

Sosyal ve Kültürel Etkinliklere Katılım (ORY 400) Ders Detayları

Sosyal ve Kültürel Etkinliklere Katılım (ORY 400) Ders Detayları Sosyal ve Kültürel Etkinliklere Katılım (ORY 400) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Sosyal ve Kültürel Etkinliklere Katılım ORY 400 Bahar 0

Detaylı

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Öğretim Çalışmaları: Öğretim Çalışmaları: 5-6-7 ve 8.sınıflarda kazanımlara ulaşma düzeyini ölçmek için 3 adet ölçme yapılarak, sonuçları

Detaylı

CIK. çocuklar için K O D L AM A

CIK. çocuklar için K O D L AM A CIK çocuklar için K O D L AM A 4ya+ ş Başaran Bilişim Akademisi 17 yıllık tecrübesini BaşaranCIK ile genç nesillere aktarıyor. Türkiye de Özel Bilisim Eğitimleri kategorisinde bir ilk olan Çocuklar İçin

Detaylı

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK HUKUK SEKRETERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK HUKUK SEKRETERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK HUKUK SEKRETERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

ANİMATÖR PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : EĞLENCE HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE

ANİMATÖR PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : EĞLENCE HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE ANİMATÖR PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ALAN : EĞLENCE HİZMETLERİ MESLEK : ANİMATÖR MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE MESLEK ELEMANI TANIMI Konaklama tesislerinde, özel organizasyonlarda, kişilerin hoş, eğlenceli

Detaylı

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR DUYURU KURS KAYITLARI BAŞLIYOR Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünde ÇOCUK ve SANAT Projesi kapsamında ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK BALESİ ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK RESİM-TASARIM kursları için kayıtlar başlamıştır.

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 8.SINIFLAR TARAFINDAN TERCİH EDİLEBİLECEK SEÇMELİ DERSLER

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 8.SINIFLAR TARAFINDAN TERCİH EDİLEBİLECEK SEÇMELİ DERSLER 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 8.SINIFLAR TARAFINDAN TERCİH EDİLEBİLECEK SEÇMELİ DERSLER JMUN Junior Model United Nations (JMUN ) Kulübü, uluslararası bir organizasyondur ve Birleşmiş Milletler in küçük

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 2. ve 3. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Evet evet yanlış duymadınız, Haydi matematik oynayalım... Bugünlerde. birçok çocuğun ağzından dökülen cümle bu, diğer birçok çocuğun aksine bu

Evet evet yanlış duymadınız, Haydi matematik oynayalım... Bugünlerde. birçok çocuğun ağzından dökülen cümle bu, diğer birçok çocuğun aksine bu 'HAYDİ MATEMATİK OYNAYALIM' Evet evet yanlış duymadınız, Haydi matematik oynayalım... Bugünlerde birçok çocuğun ağzından dökülen cümle bu, diğer birçok çocuğun aksine bu çocuklar için matematik, problem

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 4. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Yükseköğrenim gençliğinin spor ihtiyaçlarının

Detaylı

SPOR TENİS MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

SPOR TENİS MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu ÖğrenmeGenel Müdürlüğü SPOR TENİS MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması ve daha karmaşık bir

Detaylı

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık.

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık. ANAOKULU Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Çapa Koleji Anaokulu geleceği parlak, ışık saçan çocuklar yetiştirmek için, modern eğitim anlayışı ile

Detaylı

BÜLTEN. Ayın Konusu ALAN SEÇİMİ. T.C ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü

BÜLTEN. Ayın Konusu ALAN SEÇİMİ. T.C ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü T.C ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü ARALIK Lise Ayın Konusu ALAN SEÇİMİ ALAN VE DALA GEÇĠġ: MADDE 31: ORTA ÖĞRETĠM KURUMLARI YÖNETMELĠĞĠ:

Detaylı

Etkinlikler

Etkinlikler 2017-2018 Etkinlikler Sayın Velimiz, İzmir Özel Türk Koleji olarak 2017-2018 öğretim yılında ilkokul sınıflarımızın etkinlik programını sınıf ve kampüslere göre dağılımı ile birlikte aşağıda bulabilirsiniz.

Detaylı

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir.

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. kokul ve Ortaokulu Vizyonumuz Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. Misyonumuz Milli Eğitim Bakanlığımız ın müfredatını, üstün zekalı

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi olarak Kış Okulu, Bahar dönemi ve Yaz Okulu şeklinde gerçekleştirdiğimiz tüm zenginleştirme

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi olarak Kış Okulu, Bahar dönemi ve Yaz Okulu şeklinde gerçekleştirdiğimiz tüm zenginleştirme İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi olarak Kış Okulu, Bahar dönemi ve Yaz Okulu şeklinde gerçekleştirdiğimiz tüm zenginleştirme aktivitelerine ilişkin gözlemlerimiz bizlere özellikle okulları

Detaylı

DERS TANIMLAMA FORMU

DERS TANIMLAMA FORMU Dersin Kodu ve Adı : TRD101 Türk Dili II DERS TANIMLAMA FORMU Programın Adı:Kimya Mühendisliği Yarıyıl Eğitim ve Öğretim Yöntemleri (ECTS) Teori Uyg. Lab. Proje/Alan Çalışması Krediler Diğer Toplam ECTS

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2018 2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ LİSE SINIFLARI 401 Basketbol/Basketball Kategori: Spor/CAS Action Lise sınıfları seviyesinde 24 kız/erkek öğrenciden oluşur. Basketbol

Detaylı

İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları

İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS İngilizce İletişim Becerileri II ENG 102 Bahar 2 2 0 3 4 Ön Koşul

Detaylı

SAĞLIK GIDA VE SU SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLAR İÇİN HİJYEN EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

SAĞLIK GIDA VE SU SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLAR İÇİN HİJYEN EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SAĞLIK GIDA VE SU SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLAR İÇİN HİJYEN EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

EK-1 BEDEN EGİTİMİ DERSİNDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ DEĞERLENDİRİLMESİ

EK-1 BEDEN EGİTİMİ DERSİNDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ DEĞERLENDİRİLMESİ BEDEN EGİTİMİ DERSİNDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ DEĞERLENDİRİLMESİ EK-1 Beden eğitimi dersinde öğrencilerin başarıları; sınavlar, varsa projeler, öğrencilerin performanslarını belirlemeye yönelik çalışmalardan

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

HASTA VE YAŞLI BAKIMI YAŞLI BAKIM ELEMANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

HASTA VE YAŞLI BAKIMI YAŞLI BAKIM ELEMANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü HASTA VE YAŞLI BAKIMI YAŞLI BAKIM ELEMANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

ÇOKLU ZEKA. Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Servisi

ÇOKLU ZEKA. Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Servisi ÇOKLU ZEKA Zekanın ne olduğu yıllarca tartışıldıktan sonra üzerinde anlaşılan bir kavrama ve sonuca ulaşıldı. Artık zekanın bir iki cümleyle özetlenemeyecek kadar karmaşık bir sistem olduğu kabul ediliyor.

Detaylı

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Sera KILIÇLAR Oya KAYER - Akıl Oyunlarına

Detaylı

Program Yeterlilikleri hazırlama Ders Öğrenme Çıktıları Yazma AKTS Hesaplama. Fahri YAVUZ 1 Nisan 2010, Kültür Merkezi Mavi Salon Erzurum

Program Yeterlilikleri hazırlama Ders Öğrenme Çıktıları Yazma AKTS Hesaplama. Fahri YAVUZ 1 Nisan 2010, Kültür Merkezi Mavi Salon Erzurum Program Yeterlilikleri hazırlama Ders Öğrenme Çıktıları Yazma AKTS Hesaplama Fahri YAVUZ 1 Nisan 2010, Kültür Merkezi Mavi Salon Erzurum Neden? Bilişimsel, eğitimsel ve teknolojik gelişmeler yüksek öğretim

Detaylı

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER İLKOKUL SINIFLAR ORTAOKUL 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 7 7 7 7 Matematik 5 5 5 5 5 5 5 5 Hayat Bilgisi 4 4 3 Fen Bilimleri

Detaylı

AŞÇI YARDIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

AŞÇI YARDIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ AŞÇI YARDIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

MÜZĠK VE GÖSTERĠ SANATLARI TÜRK HALK OYUNLARI ANTALYA YÖRESĠ MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI)

MÜZĠK VE GÖSTERĠ SANATLARI TÜRK HALK OYUNLARI ANTALYA YÖRESĠ MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MÜZĠK VE GÖSTERĠ SANATLARI TÜRK HALK OYUNLARI ANTALYA YÖRESĠ MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

İlkokul Etkinliklerimiz

İlkokul Etkinliklerimiz İlkokul Etkinliklerimiz 1. SINIFLAR - 2. SINIFLAR - Bale 3. SINIFLAR - Latin Dansları 4. SINIFLAR - Latin Dansları - Robotik - Akıl Oyunları Yaratıcı Drama Drama yönteminde bütün duyu organları etkin bir

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ KUMAŞ ABAJUR YAPMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ KUMAŞ ABAJUR YAPMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ KUMAŞ ABAJUR YAPMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

PAZARLAMA VE PERAKENDE EMLAK KOMİSYONCUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

PAZARLAMA VE PERAKENDE EMLAK KOMİSYONCUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü PAZARLAMA VE PERAKENDE EMLAK KOMİSYONCUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı